1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Bırakın Gideyim

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Bırakın Gideyim

Galatasaraylı Carrusca isyan etti: "Arda'yı Roberto Carlos bile gelse kesemez. Şans bulamayacağım için ayrılmak istiyorum."

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve Galatasaray'ın ilk Arjantinli futbolcusu olarak tarihe geçen Marcelo Carrusca, sarı kırmızılı ekipten ayrılmak istiyor. Arda'nın sol kanatta gösterdiği muhteşem performanstan dolayı kulübeye mahkum olan Carrusca "Roberto Carlos bile gelse şu an Arda'yı kesemez. Ben ne yapabilirim? Bu nedenle şans bulamayacağıma inandığım için, devre arasında ayrılmak istiyorum. Galatasaray'a katkı sağlayamadığım için çok üzgünüm." dedi. Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı için tercih ettiğini, ancak Devler Ligi'nde sadece 4 dakika oynayabilmenin üzüntüsünü taşıdığını belirten Carrusca, "Ayrılma fikrimi yönetime bildirdim. Kolaylık bekliyorum. Çünkü artık futbol oynamak istiyorum." şeklinde konuştu. Yönetimin Ocak'ta Carrusca'yı takasta kullanabileceği öğrenildi.

GERETS SATTIRMADI
    23 yaşındaki Arjantinli sol kanat oyuncusuna, yaklaşık bir ay önce kendi ülkesinden iki, Meksika'dan bir takım teklifte bulunmuştu. Ancak Erik Gerets, Marcelo Carrusca'dan yararlanmak niyetinde olduğunu belirterek teklifleri geri çevirmişti. Belçikalı hocanın bu söylemine rağmen, Carrusca bu sezon hiçbir maçta 90 dakika forma giyemedi. Ligde sadece 6 maçta ter döktü. Kupada Bursa ve Karşıyaka karşılaşmalarında şans buldu.

KAYNAK: Sabah Gazetesi

Eğer bu haber doğruysa bizim için pek de iyi olduğu söylenemez bir yabancı genç yetenekli oyuncuyu daha kaybettik demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Adam hakli
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Arda bu takımda 2 hafta oynamasın hemen satılacağı hakkında haberler çıkar, Hasan Kabze oynamadı diye ayrılacağım diye haber çıktı, 2 gün önce Fevzi ve Aykut Mondragon'a karşı anti-mondragon ittifağı kurdular.

Galatasaray'da işler yoluna girmeye başladı ya herkes vurmaya başladı..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Arda bu takımda 2 hafta oynamasın hemen satılacağı hakkında haberler çıkar, Hasan Kabze oynamadı diye ayrılacağım diye haber çıktı, 2 gün önce Fevzi ve Aykut Mondragon'a karşı anti-mondragon ittifağı kurdular.

Galatasaray'da işler yoluna girmeye başladı ya herkes vurmaya başladı..
    kesinlikle katılıyorum. ama bi bakıma eğer haber gerçekten doğruysa bence carrusca haklı. çünkü şimdi şöyle bişey evet bende gs'liyim ama mesela gerets'in çok ayrımcılık yaptığını düşünenlerdenim. özellikle de hasan şaş konusunda. hasan şaş'ın kötü günlerinde bence gayet raht bi şekilde carrusca'yı oynatabilir. nasıl derseniz açıklıyayım :

malum biliosunuz i arda'nın asıl yeri sağ açık. arda'yı hasan'ın yerine alıp carrusca'yı sola çekse bence kanatlardan daha etkili oluruz. sabri ne olur derseniz ? cihan'a bu takımın ihtiyacı yok o yüzden sağ bekte çok rahat oynar yani!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006

Adama bir şans verseniz belki şuan elinizdeki en iyi oyuncu olacak bakın size çok yakından bir örnek Devied F.Bahçe'de dört maç üstüste gol atamadı ve gitmesi gerek dediler şimdi F.Bahçe'nin en golcü oyunucu oldu. Bence bu adamda böyle bir yetenek ama G.Saray harcıyor...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

G.Saray şu son 3-4 yıldır hep böyle oyuncular harcıyor ki!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Oynatmayacaklarsa neden aldılar? Sonuna kadar haklı Carrusca.

off ya ardadan sonra bence en yetenekli futbolcumuzu kaybetmek üzereyiz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Carlos Arda'yı kesemez, çünkü Orhan'ı keser ahueahu
    Sabah gazetesi işte

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Oynatmayacaklarsa neden aldılar? Sonuna kadar haklı Carrusca.
    kimse oynatmayacağı / oynatmayı düşünmediği adama bu kadar yıllık kontrat yapmaz

kendisi GeretS'in yönetime karşı almış olduğu tavırdan dolayı kurban gitmiştir !!! oynamamasının nedenide bundan başka bişey değildir, 'Çağrı Zorkol' isimli arkadaş en basitinden bi örnek vermiş Arda sağda Chelo solda diye bunu GeretS düşünemiyor muydu? [bunu söylememi yanlış anlamayın özelliklede örneği veren arkadaş, sadece söylemek istediğimi daha açık belirtmek için yazdım ] tabiiki düşünebiliyordu, oynayamayacağını bildiği o kadar sağ bekte katlandığı halde Cihan'ı bile sol bekte oynatmasıda böyle varyasyonlarını düşünebildiğini gösteriyor zaten ama işte dediğim gibi tek sorun yönetime karşı alınmış tavırdır bana göre, bundan da zararlı yine biz çıkıyoruz tabii

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Carlos Arda'yı kesemez, çünkü Orhan'ı keser ahueahu
    Sabah gazetesi işte
    hay ağzına sağlık

Mesaj Yetkileri