View Full Version : Türkiye Kupası
Selman Ozturk
20.Nisan.2006, 22:39
Avrupada olması iyi olmaz bence..sonra çıkacak söylentiler " Türkiye bu maçın güvenliğini sağlayamıyor" yönünde olur...Zaten Türkiye'de Olimpiyat gibi bi stad varken hiç gerek yok avrupaya...
Ancak Süper Kupa uygulaması olursa eğer (lig ve kupa şampiyonunun aralarında yapacağı maç) O maç Almanya'da vs. avrupa ülkelerinde oynatılabilir Eylül veya Ağustosta...
Almanya'da oynanmasının nedeni gurbetçilerimizin yılda bir kez de olsa türk takımlarını stadtan seyretme şansı olabilmesi için diye biliyorum ben.Eğer Almanya'da oynanma kararı çıkarsa sebebi bu olacaktır.
Neron_FB
20.Nisan.2006, 23:36
Ya tabiki öyle..O nedenle olursa eğer süper kupa orda oynansın ztn.. "Avrupa güvenlik sağlayamadığımız için orda oynanmasını istediğimizi düşünür" dedim ben sadece.. Bir de Türkiye kupası adı üstünde..Türkiye'de, olimpiyatta oynanmalı bence :)
Burak Duran
21.Nisan.2006, 00:49
bence izmirde oynansın :D
nic-39
21.Nisan.2006, 12:48
gene 15000 kısıye oynancaksa olımpıyat yerıne samıyen de oynansın..hatta bursa da oynansın..olımpıyat stadında yapılacaksa da fıyatlar dusuk tutulmalı ve saat erken olmalı gecen senekı gıbı 9 da olmamalı..
saka_onur
21.Nisan.2006, 14:44
Kadıköyde oynansın :)
Neron_FB
21.Nisan.2006, 16:29
e herkes demiş ben de deyim..Adana'da oynansın..20.000 kişilik mükemmel çimlere sahip stadyum boş boş duruyo.. Hava da yaz havası zaten 30 derece :)
Berkaiser
21.Nisan.2006, 16:34
Olimpiyat Stadı'nda oynanmalı.Hatta bundan sonra yapılacak tüm Türkiye Kupası finalleri orda oynansın ve bir gelenek haline gelsin bu.Süper Kupa finallerinin her sene Monaco'da oynanıyor olması gibi mesela.
Neron_FB
21.Nisan.2006, 16:36
Olimpiyat Stadı'nda oynanmalı.Hatta bundan sonra yapılacak tüm Türkiye Kupası finalleri orda oynansın ve bir gelenek haline gelsin bu.Süper Kupa finallerinin her sene Monaco'da oynanıyor olması gibi mesela.
Katılıyorum..Monaco cidden süper olur :D Hatta f1 yarışıyla çakışsa da 2sini birden izlesek :D:D
T_EngineeR_GFB
21.Nisan.2006, 18:55
süper süper dostum
Berkaiser
25.Nisan.2006, 19:35
bence izmirde oynansın :D
Dileğin yerine geldi hurmet.Türkiye Kupası finali 3 Mayıs'ta İzmir Atatürk Stadı'nda.:D
tosunpasa
29.Nisan.2006, 18:31
final
bjk:
FENERBAHÇE:
3 mayısta peki fener 2 kupayı alınca neolcak süper kupada mı otomatikman bizim olacak:D:D:D
Laz_Asker_61
29.Nisan.2006, 19:15
çok komik hahah