PDA

View Full Version : Türkiye Kupası

Pages : [1] 2

e_mali
17.Ekim.2005, 14:25
İşte Türkiye Kupası kuraları!
44. Türkiye Kupası'nda yeni statüye göre oynanacak grup müsabakalarının kura çekimi İstanbul'da yapıldı.
Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen ve 2. kademeyi aşan 20 kulübün temsilcilerinin katıldığı kura çekiminde, çeyrek final öncesi 5'er takımdan oluşan 4 grup oluşturuldu.

Geride kalan sezonda Birinci Süper Futbol Ligi'ni ilk 4 sırada tamamlayan Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş'ın seri başı olduğu kurada, 2. kademe müsabakalarını geçen 16 takımın katılımıyla Türkiye Kupası'nda gruplar şöyle oluştu:

(A) GRUBU:
1-Galatasaray.
2-Malatyaspor.
3-Diyarbakırspor.
4-Mersin İdmanyurdu.
5-Giresunspor.

(B) GRUBU:
1-Fenerbahçe.
2-Gaziantepspor.
3-Ankaragücü.
4-Kayseri Erciyespor.
5-Tarsus İdmanyurdu.

(C) GRUBU:
1-Trabzonspor.
2-Denizlispor.
3-Kayserispor.
4-Altay.
5-Fatih Karagümrük.

(D)GRUBU:
1-Beşiktaş.
2-Konyaspor.
3-Samsunspor.
4-Sarıyer.
5-İnegölspor.

Grup maçlarında her takım 4 maç yapacak

44. Türkiye Kupası'nda yeni statüye göre oynanacak grup müsabakalarının maç programı belli oldu.

Toplam 5 ayrı grupta 20 ekibin mücadele edeceği organizayonda, her takımın 2 kendi sahasında, 2 de dış sahada olmak üzere 4 ayrı maç yapacağı ve her takımla 1 kez karşılaşılacağı açıklandı.
Türkiye Kupası guplarında maç programı şöyle:

(A) GRUBU

26 Ekim Çarşamba:

Galatasaray-Mersin İdmanyurdu.
Diyarbakırspor-Malatyaspor.
Giresunspor (Bay).

21 Aralık Çarşamba:

Giresunspor-Diyarbakırspor.
Malatyaspor-Galatasaray.
Mersin İdmanyurdu (Bay).

13 Ocak Cuma:

Mersin İdmanyurdu-Malatyaspor.
Galatasaray-Giresunspor.
Diyarbakırspor (Bay).

17 Ocak Salı:

Diyarbakırspor-Galatasaray.
Giresunspor-Mersin İdmanyurdu.
Malatyaspor (Bay).

25 Ocak Çarşamba:

Malatyaspor-Giresunspor.
Mersin İdmanyurdu-Diyarbakırspor.
Galatasaray (Bay).

(B) GRUBU

26 Ekim Çarşamba:

Gaziantepspor-Kayseri Erciyesspor.
Ankaragücü-Fenerbahçe.
Tarsus İdmanyurdu (Bay).

21 Aralık Çarşamba:

Tarsus İdmanyurdu-Ankaragücü.
Fenerbahçe-Gaziantepspor.
Kayseri Erciyesspor (Bay).

13 Ocak Cuma:

Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe.
Gaziantepspor-Tarsus İdmanyurdu.
Ankaragücü (Bay).

17 Ocak Salı:

Ankaragücü-Gaziantepspor.
Tarsus İdmanyurdu-Kayseri Erciyesspor.
Fenerbahçe (Bay).

25 Ocak Çarşamba:

Fenerbahçe-Tarsus İdmanyurdu.
Kayseri Erciyesspor-Ankaragücü.
Gaziantepspor (Bay).

(C) GRUBU

26 Ekim Çarşamba:

Denizlispor-Altay.
Trabzonspor-Kayserispor.
Fatih Karagümrük (Bay).

21 Aralık Çarşamba:

Fatih Karagümrük-Trabzonspor.
Kayserispor-Denizlispor.
Altay (Bay).

13 Ocak Cuma:

Altay-Kayserispor.
Denizlispor-Fatih Karagümrük.
Trabzonspor (Bay).

17 Ocak Salı:

Trabzonspor-Denizlispor.
Fatih Karagümrük-Altay.
Kayserispor (Bay).

25 Ocak Çarşamba:

Kayserispor-Fatih Karagümrük.
Altay-Trabzonspor.
Denizlispor (Bay).

(D) GRUBU

26 Ekim Çarşamba:

Konyaspor-Beşiktaş.
Sarıyer-Samsunspor.
İnegölspor (Bay).

21 Aralık Çarşamba:

İnegöspor-Sarıyer.
Samsunspor-Konyaspor.
Beşiktaş (Bay).

13 Ocak Cuma:

Beşiktaş-Samsunspor.
Konyaspor-İnegölspor.
Sarıyer (Bay).

17 Ocak Salı:

Sarıyer-Konyaspor.
İnegölspor-Beşiktaş.
Samsunspor (Bay).

25 Ocak Çarşamba:

Samsunspor-İnegölspor.
Beşiktaş-Sarıyer.
Konyaspor (Bay).

Çeyrek Final

Türkiye Kupası'nda grup maçları sonunda ilk iki sırayı alan takımlar adlarını çeyrek finale yazdıracaklar.
Çeyrek final eşleşmeleri ise, (A) Grubu 1.'si ile (B) Grubu 2.'si, (B) Grubu 1.'si ile (A) Grubu 2.'si, (C) Grubu 1.'si ile (D) Grubu 2.'si ve (D) Grubu 1.'si ile (C) Grubu 2.'si şeklinde olacak.

3 milyon 250 bin dolar ödül kazanma ihtimali var

Türkiye Kupası'nı müzesine götüren takımın, tüm galibiyetle bitirmesi halinde toplam 3 milyon 250 bin dolar para ödülü kazanabileceği ifade edildi.

Grup maçlarına katılım payı olarak her takıma 100'er bin dolar verilirken, grup maçlarında alınan her galibiyet için 67 bin 500 dolar, her bareberlik için 33 bin 750 dolar, çeyrek finale grup birincisi olarak kalan takımın 350 bin dolar ve grup ikincisi olarak çeyrek finale kalacak takıma ise 250 bin dolar verileceği belirtildi.

Laz_Asker_61
17.Ekim.2005, 19:32
valla süper olmuş takımların artık kupayı kazanma isteği daha da arttı

RoCCo_42
17.Ekim.2005, 20:45
Formatin yeniden düzenlenmesi gercekden tam yerinde olmus.Bence daha keyifli bir Türkiye kupasi izleyecegiz.Ve insallah tarih tekerrür edecek ve gene biz kazaniriz. :mrgreen: :mrgreen:

from_edi
17.Ekim.2005, 21:40
işaLLAh... :mrgreen:

dinaMYt
17.Ekim.2005, 23:31
yalnız fbnin grup inanılmaz karışık herşey olabilir o grupta

AzizAyyildiz BJK
18.Ekim.2005, 02:44
Gercekten ya Fenerin grubu cok zor.Fener belkide Türkiye Kupasina asilmaz.Umuyorum Besiktas hic olmassa bu Kupada basarili olur.

e_mali
18.Ekim.2005, 13:29
Gruplara bakılırsa Fener4in isi zor, en sanslı grup GS'ninn gibi duruyor.
Anadolu dan bir klüp kazanabilir bu sene, istegim de o yonde.

Ama sadece Lig ve kupa ile kalan GS'de kupa icin favorum, FB ise uzun maraton'da kupa da yaralar alabilir.

VoLkaN BaROs
18.Ekim.2005, 16:20
Cidden de Fener'in grubu zorlu, Cimbom bu grupdan lider çıkar... Ama ben bu finalin çift ayaklı olmasını hiç beğenmedim...

Vieri
18.Ekim.2005, 17:53
yalnız bu olay iyi oldu ikinci lig takımları böylece daha fazla birinci lig taımları ile karşılaşıp gelirlerini artırabilecekler. ve şampiyona verilecek parada az değil güzel.

capriceman
18.Ekim.2005, 19:32
Türkiye Kupası adı üzerinde tüm Türkiye'de ki klüplerin kupası ve bu kupada henüz bir amatör takımın yer alabildiğini göremedik. Bir önceki statüye göre kupanın önemi mutlak artacak ancak hala da eksikler çok...

Frank_Castle
18.Ekim.2005, 23:21
Giresunspor can yakar, baştan söyleyeyim ..sivas ve sakaryayı eleyip geldiler..

flavio
20.Ekim.2005, 12:12
Sivas ın lige yönelmesi lazımda bence bilerek yenildiler.Neyse böyle daha iyi oldu Uefa kupası gibi Gs lider Fneri n işi zor

cuckoo
25.Ekim.2005, 15:53
BU SENE TÜRKİYE KUPASI GENE ZORLU OLACAK AMA SONUNDA FENERİN OLACAK

3 BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR
O DA FENER

100 LÜKLERİN EFENDİSİ (d) (d)

Diğer kulüpleri rencide edici mesajlara izin vermiyoruz.Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz... (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358)

tombul taho
25.Ekim.2005, 16:08
fenerbahçe bu sene türkiye kupasını sallar gibime geliyor. çünkü 3 kulvarda da takımı yönlendirecek kapasiteye sahip değil daum bana göre! 2 kulvarda zor oynuyo 3 kulvarda nası oynayacak ?

wala bende artık amatör kulüpler görmek istiyorum. farkındaysanız ing.de oluyor öyle! ne kadar da zevkli oluyor. vargücüyle oynuyor takımlar... keşke bizim kupamız ve liglerimiz de öyle olsa...

Laz_Asker_61
25.Ekim.2005, 19:03
BU SENE TÜRKİYE KUPASI GENE ZORLU OLACAK AMA SONUNDA FENERİN OLACAK BİZ Bİ ANELKAYLA ALEX İ SATSAK BEŞİKTASLA GS KULUBUNDEN BİRİNİ ALIRIZ

O DA FENER

önce kuralları oku sonra kimi satarsan sat istersen de klubü sat ama şunu bilki hiçbir kuvvet beşiktaş ve galatasaray kulüplerini almaya yetmez
AKILLI OL

emirduman
25.Ekim.2005, 20:17
ya sanalman_34, cevap verip, parmaklarını yorduğuna deymez abi, cevap verilmiycek kadar anlamsız, saçmasapan bir laf....

e_mali
27.Ekim.2005, 10:54
Evet gereksiz bir mesaj olmus, hem de cok gereksiz...

Neyse konuya donelim.

Dun AG-FB macındaydım, FB dun rahat oynadı ve kazandı, rahat oynadı derken kendinden emindi, gol atma konusunda sabırsız davranmadı ve golleri buldu. Tuncay'ın kacırdıkları olmasa fark olurdu.

Kemal'in ilk 11 e girmesini cok istiyordum ama dun iyi değildi. ama zamanla iyi olacak insallah cunku bu yeteneğin eriyip gitmesine cok uzulurum.

Mehmet'in attığı ilk golde biz Alex'e kızarken(Niye bombos Tuncay'a pas vermedi diye) pası attığı Mehmet guzel bir vurusla golu buldu. artık mehmet'i kesmek cok zor...

Bir lafımda Ankara emniyetine, ilk olarak ev sahibi takım cıkarıldı mactan ve bunu fırsat bilen bir grup(ki AG taraftarını bilen bilir) cıkısta olaylar cıkmasına sebep olmus, ben olay yasamadım ama farklı yoldan gitmek zorunda olan arkadaslar cok zorluk cekmis...

RoCCo_42
27.Ekim.2005, 11:41
BU SENE TÜRKİYE KUPASI GENE ZORLU OLACAK AMA SONUNDA FENERİN OLACAK BİZ Bİ ANELKAYLA ALEX İ SATSAK BEŞİKTASLA GS KULUBUNDEN BİRİNİ ALIRIZ

O DA FENER

Bak Bilader benim Moderatörlük gibi saygın bir yetkim war ve daha yeni bu konuda tartisma yaratmicagima sitedeki arkadaslarima söz verdim ama sunu bil GS ve BJK gibi camialari deil senin Fenerin Real'i Manchester'i BABASİ gelse alamaz.Biz kendi yagimizla kawrulur gene sizin üstünüze cıkariz merak edme.Simdi sen iyisin ama bu demek olmuyorki hep böyle olacak.Bu işler sırayla biraz daha akıllı konus.Arkadaslar kusra bakmayın dayanamdım böle kisilere cewap wermek gerekiyor.Vermeyince konu ile alakasiz yazılar yazıyorlar.Daha ilk mesajında yazıgına bak adamın.Hayret bir olay.

cuckoo
27.Ekim.2005, 14:09
yauw kardeşim bi kere su anda fenerbahcenin kadrosu kimsede yok bunu herkes bilio ama galatasaraylılar ve bjk liler bunu kabullenemio ben nabıım bu bir gercek hee turkiye kupasını alıcaz dedim alamıcaz die bi kanun da yok alabiliriz ama baska kuluplerde alabilir ama herkesin bildiği gibi favori fener bu arada ben yeni geldim aranıza herkese selam

RoCCo_42
27.Ekim.2005, 15:27
yauw kardeşim bi kere su anda fenerbahcenin kadrosu kimsede yok bunu herkes bilio ama galatasaraylılar ve bjk liler bunu kabullenemio ben nabıım bu bir gercek hee turkiye kupasını alıcaz dedim alamıcaz die bi kanun da yok alabiliriz ama baska kuluplerde alabilir ama herkesin bildiği gibi favori fener bu arada ben yeni geldim aranıza herkese selam

Olum sende azcık warmı?
yazdıgın mesaja bak.
Sen kim oluyorsunda GS'yi BJK'yi alıyorsun.Sen bunun cevabını ver asıl.
Fener kupayı alamaz diyen yok yada kadrosu kötü diyen yok.Yazdıgın ilk mesaja bak.
Ondan sonra neden cevap yazdıgımızı yorumla.5 Düsün 1 Yaz.

Laz_Asker_61
27.Ekim.2005, 19:42
tabi düşünme gibi bir becerisi var ise zaten düşünebilseydi ilk mesajı yazmazdı

VoLkaN BaROs
27.Ekim.2005, 19:54

O DA FENER

Merhaba arkadaşım, öncelikle hoş geldin ama forumumuzun bazı kuralları var, ilk olarak caps açık olarak yani tümü büyük harflerle mesaj yazmıyoruz...

Önemli olan diğer bir kısım ise kendi takımını överken yada savunurkn başka takımları küçük görücü mesajlar yazmıyoruz, zira böyle mesajlar forumda huzursuzluğa neden oluyor...

comandante
28.Ekim.2005, 12:52
zuhahahah

cucko nesin sen ya?

fb anelkayla alexi satsa gs ve bjkyi alır öyle mi?ikisini de onar kere satsa gsdan hisse alamaz...

100lüklerin efendisi mi?büzüklerin efendisi diilmiydi o ya?

RoCCo_42
28.Ekim.2005, 14:18
zuhahahah

cucko nesin sen ya?

fb anelkayla alexi satsa gs ve bjkyi alır öyle mi?ikisini de onar kere satsa gsdan hisse alamaz...

:mrgreen:

Laz_Asker_61
28.Ekim.2005, 20:49
zuhahahah

cucko nesin sen ya?

yürü be kim tutar seni
bırak anelka alexi tüm kulübü satsalar neye yarar 102 yıllık ve 100 yllık kulüpler var karşısında böyle eliyle koluyla oynayan futbolcularla kurulu kulüp değil bunlar

Legolas007
29.Ekim.2005, 12:44
yok yok o aurelio ve appiahıda satar trabsonı de alır (ı)

Laz_Asker_61
29.Ekim.2005, 21:08
aslında hiçbir kulübü almasına gerek yok para vermeden zaten federasyonu almışlar o onlara yeter de artar bile

Legolas007
29.Ekim.2005, 21:31
ohhh lafı yedi
helal olsun baba

resatmurat
16.Aralık.2005, 12:06
FENER BU SNE KESİN SAMPİYON GECEN SENENİN ACISINI FENA ÇIKARACAK FENER

VoLkaN BaROs
16.Aralık.2005, 17:39
FENER BU SNE KESİN SAMPİYON GECEN SENENİN ACISINI FENA ÇIKARACAK FENER

resatmurat, forum kurallarını avatarının altındaki linke (http://forum.turksportal.net/phpBB2/viewtopic.php?t=3787) yada imzamdaki linke (http://forum.turksportal.net/phpBB2/viewtopic.php?t=3787) tıklayarak okumanı tavsiye ediyorum, moderatör arkadaşlarımız işini gücünü bırakıp mesajlarını toparlamakla uğraşıyorlar.

Uyarılarımızı dikkate almamakta ısrarcı olmamanı diliyorum.

meddah
19.Aralık.2005, 18:26
İkinci maçların programına buyrun:

A Grubu
20 Aralık Salı 20:00 Malatyaspor - Galatasaray
21 Aralık Çarşamba 14:00 Giresunspor - Dİyarbakırspor

B Grubu
21 Aralık Çarşamba 14:00 Tarsus İ.Y. - Ankaragücü
21 Aralık Çarşamba 20:00 Fenerbahçe - Gaziantepspor

C Grubu
21 Aralık Çarşamba 14:00 Karagümrükspor - Trabzonspor
22 Aralık Perşembe 20:00 Kayserispor - Denizlispor

D Grubu
21 Aralık Çarşamba 14:00 İnegölspor - Sarıyer
21 Aralık Çarşamba 14:00 Samsunspor - Konyaspor

umutcanerkut
19.Aralık.2005, 18:46
bence cimbominki ii bi grup ama fener alcak kupayı

meddah
21.Aralık.2005, 01:24
Malatyaspor - Galatasaray: 1-1

hucar17
21.Aralık.2005, 01:27
arkadaşlar baya umutluydu Malatya nın yeneceğinden ama olmadı...

capriceman
21.Aralık.2005, 01:33

Yav hiç sorma, istatistik bölümünden baktım GS 3 kez gelmiş kaleye 1'i gol, 2'si direk. Bizim bariz gol şansı 12 tek gol, çizgiden çıkanlar falan. Bu gruptan çıkarız gerisini bilemem ama Malatya gerçek kimliğini bulmaya başladı.

hucar17
21.Aralık.2005, 01:35
evet benim tek sevindiğim nokta orası sene başında sonuncuyken falan baya şaşırmıştım ama beklediğim gibi Malatya çıkışa geçti.Ama bence asıl olayı 2. devre yapacak.Böyle giderse Malatya'lılar baya umutlanabilir (ı)

RoCCo_42
21.Aralık.2005, 01:38

Yav hiç sorma, istatistik bölümünden baktım GS 3 kez gelmiş kaleye 1'i gol, 2'si direk. Bizim bariz gol şansı 12 tek gol, çizgiden çıkanlar falan. Bu gruptan çıkarız gerisini bilemem ama Malatya gerçek kimliğini bulmaya başladı.

Dosdum bence ÜMİT KARAN'in sadece ilk yarida cekdigi 8 sutu görmemissin heralde.Biraz becerikli olsa ilk yari hat-trick yapardi heralde.Ama MALATYA iyi olacak her ne kadar ZİYA DOGAN Bana cok antipatik gelsede.

capriceman
21.Aralık.2005, 03:02

Dosdum bence ÜMİT KARAN'in sadece ilk yarida cekdigi 8 sutu görmemissin heralde.Biraz becerikli olsa ilk yari hat-trick yapardi heralde.Ama MALATYA iyi olacak her ne kadar ZİYA DOGAN Bana cok antipatik gelsede.

Valla ben maçı canlı izledim :mrgreen: Ümit Karan'ın vurdukları hepsi dışardan denemeydi, yanılmıyorsam 18 içinden güzel bir röveşatası var oda kaleyi tutmadı. Dikkatini çektiyse istatistik dedim kaleyi tutmayanlar sayılmıyor. O açıdan şey ettirdim ben :mrgreen:

Neron_FB
21.Aralık.2005, 15:53
Ben Malatyanın başarılı olmasını çok istiyorum umarım kupada ve ligde iyi bi yere gelirler ki bunu hakediyolar..Malatya düşmicek ben eminim (ı)
Bugün de fener-antep maçı var..bence zorlu geçecek çünkü antep de fena değil ve avrupaya gitmek istiyor..

Frank_Castle
21.Aralık.2005, 17:40
giresun yenildi ..tüh be

emirduman
21.Aralık.2005, 17:46

Valla ben maçı canlı izledim :mrgreen: Ümit Karan'ın vurdukları hepsi dışardan denemeydi, yanılmıyorsam 18 içinden güzel bir röveşatası var oda kaleyi tutmadı. Dikkatini çektiyse istatistik dedim kaleyi tutmayanlar sayılmıyor. O açıdan şey ettirdim ben :mrgreen:

Yok be abi, yanlış hatırlamıyorsam ceza sahası içinden çekilmiş şutlardı...

Maymuncuk
21.Aralık.2005, 18:20
eewet arkadaslar bugunku mac sonucları askam da mac war sanırım onu da yazarz snra:
f.karagumruk:1 trabzonspor:2
inegolspor:1 sarıyer:1
samsunspor:5 konyaspor:3
giresunspor: 1 d.bakırspor:2
tarsus idamanyurdu:3 ankaragucu:4

RoCCo_42
21.Aralık.2005, 19:30
eewet arkadaslar bugunku mac sonucları askam da mac war sanırım onu da yazarz snra:
f.karagumruk:1 trabzonspor:2
inegolspor:1 sarıyer:1
samsunspor:5 konyaspor:3
giresunspor: 1 d.bakırspor:2
tarsus idamanyurdu:3 ankaragucu:4

Bu Konya'dan adam olmaz SAMSUN'dan 5 tane gol yemek gercekden cok büyük bir ayıp.Ve halada Forvetimiz iyi diyorlar Golü atan adamlarda Yedek olanlar.Gercekden ayıp

Neron_FB
21.Aralık.2005, 23:08
fener:0 g.antep:2
beklediğim gibi zor geçti maç..ilk yarı çok çekişmeliydi..2.yarı fener tek kale oynadı ama çok saçma bi penaltı yaptı bizim defans(sanırım önder ki hiç yakıştıramadım ona) 2.yi de yedik...
tebriklr g.antep'e...

Maymuncuk
21.Aralık.2005, 23:44
haekm sanırım yunus yıldırım'dı gercekten tebrik etmek istiorm macın en fazlşa 15 dakıkasını seyrettim sanısma da seyrettiim dakiklarda gol oldu :mrgreen: ama bir pozisyonda penlatıdaki gibi foul wedi we sarı kart we 2 dakika sonra aynı pozisyonda penaltı caldı bu her baba yiidin harcı diil aslında cok mkolay bi pozisyondu penlatıydı ama artk bole pozisyonlar turkiyede ender werilio gercekten tebrik ediorm hakemi.ama o pozisyonda aynı haraket ama kart yok ona sasırdım izlediim dakikalrdan da bi,lgi wrmek istiorm luciano 2 tane yuzde yuzluk pozisyon kacırdı fb'li futbolcularn emeine yazık o golleri atsa belki fb kazanacak..saygılar

hucar17
22.Aralık.2005, 00:41
maçı izlemedim ama hakem kararına saygı duymak lazım bence...

genzo
18.Ocak.2006, 15:47
bence mükemmel olmuş böylece her kulüb daha istekli olacak vede kupaya renk gelecek hayırlı ugurlu olsun buarada hiç bir kuvvet bjk ve gs yi almaya yetmez bunuda bilsinler

meddah
31.Ocak.2006, 13:29
Gruplarda son durumlar ve haftanın programı:

A GRUBU

Galatasaray, 2 maçta 4 puan, +4 av.
Malatyaspor, 2 maçta 4 puan, +1 av.
Diyarbakırspor, 2 maçta 3 puan, 0 av.
Giresunspor, 1 maçta 0 puan, -1 av.
Mersin İ.Y., 1 maçta 0 puan, -4 av.

31 Ocak Salı, 14:00 Mersin İ.Y. - Malatyaspor
2 Şubat Perşembe, 20:00 Galatasaray - Giresunspor

B GRUBU

Gaziantepspor, 2 maçta 6 puan, +4 av.
Ankaragücü, 2 maçta 3 puan, 0 av.
Fenerbahçe, 2 maçta 3 puan, -1 av.
Tarsus İ.Y., 1 maçta 0 puan, -1 av.
Erciyesspor, 1 maçta 0 puan, -2 av.

31 Ocak Salı, 20:00 Erciyesspor - Fenerbahçe
1 Şubat Çarşamba, 14:00 Gaziantepspor - Tarsus İ.Y.

C GRUBU

Denizlispor, 2 maçta 6 puan, +3 av.
Kayserispor, 2 maçta 3 puan, +2 av.
Trabzonspor, 2 maçta 3 puan, -2 av.
F. Karagümrük, 1 maçta 0 puan, -1 av.
Altay, 1 maçta 0 puan, -2 av.

1 Şubat Çarşamba, 14:00 Denizlispor - F. Karagümrük
1 Şubat Çarşamba, 16:00 Altay - Kayserispor

D GRUBU

Samsunspor, 2 maçta 6 puan, +3 av.
Beşiktaş, 1 maçta 1 puan, 0 av.
İnegölspor, 1 maçta 1 puan, 0 av.
Sarıyer, 2 maçta 1 puan, -1 av.
Konyaspor, 2 maçta 1 puan, -2 av.

1 Şubat Çarşamba, 14:00 Konyaspor - İnegölspor
1 Şubat Çarşamba, 20:00 Beşiktaş - Samsunspor

Laz_Asker_61
31.Ocak.2006, 19:37
fenerbahçe ve beşiktaş için dönüm maçları kaybederlerse şansları çok azalır
özellikle fenerbahçe mutlak kazanmalı diğer maçlarda ise büyükler ön plana çıkıyor belki bir karagümrük sürprizi yaşanabilir

Enjoy
31.Ocak.2006, 21:45
fenerbahçe'nin 2. kalecisi yine devrede..luciano ceza sahası içinde elle topu kesti..ve yine el görünmedi..bu hakemlerin hepsini bi göz testinden geçirmek lazım..

Neron_FB
31.Ocak.2006, 22:01
Fenerbahçe ilk yarı REZİLDİ.....Umarım 2. yarı düzelir...Bence o pozisyonda top erciyeslinin kafasına değdiği için vermedi..Lucianonun yaptığıysa büyük saçmalık...

Neron_FB
31.Ocak.2006, 23:02
Maç 0-0 Bitti...Baştan sona herşeyiyle iğrenç bi maçtı..Erciyes Fenerden biraz daha iyi oynadı..Bunun tek açıklaması şu, Fener sahaya 1 puan için çıkmış...:mad:

10_Osmanozc
31.Ocak.2006, 23:07
Yazık olsun bu ülkenin futbolunada,hakeminede.Bu adamlarla futbol yapacağız.Bizde burada ömrümüzü tüketiyoz.

Seçkinn
31.Ocak.2006, 23:43
Hakem kötüydü gerçekten.Nobre'nin kendini atması Luciano'nun eli görmemesi inanılır gibi değil.Ben FB olarak rahatsız oluyorum artık.Hata diyorlar tamamda bu kadarı üst üste gelince ben bile rahatsız oldum.Buna bir çözüm bulunması lazım.Biz galiba oyuncu yetiştirmekteki zorluğu hakemlerde de yaşıyoruz.

İkinci yarıyı izlemedim.İlk yarı bayılacaktım sıkıntıdan :) çok kötü bir maç oldu.Anlaşılan para ödülleride kupaya bir anlam katamamış.Yazık.

Cengo
31.Ocak.2006, 23:53
Luciano bahsettiğiniz pozisyonda elle dokunmadı bence.

Elini son anda çekti, Agali de Luciano'nun eli yüzünden topa konsantre olamadı ve top ters bir şekilde dokundu.
Dokunmuş olsa top, hızla o açıyla ceza sahasının dışına doğru çıkmazdı..

Fenerbahçe, 05-06 sezonu içerisindeki oynanan en kötü oynadığı resmi maçlarından birini bitirdi.Havanın soğuk olması çok büyük bir etken, ayrıca eksikler de etkilemiştir doğal olarak.

Ankaragücü'nün, Gaziantep ve K.Erciyes ile oynayacacağı maçlardan en fazla 2 beraberlik çıkarabileceğini düşünüyorum..

Enjoy
01.Şubat.2006, 01:59
hocam defans oyuncusunun eli orda ne arıyor yahu..

perpetua
01.Şubat.2006, 07:53
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/4747fbel.jpg

Neron_FB
01.Şubat.2006, 08:55
Daum maçtan sonra "1 puan aldığımız için ve sakat vermediğimiz için mutluyum" demiş...Çok memnundu galiba oyundan fln da..

Burak Duran
01.Şubat.2006, 12:31
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/4747fbel.jpg

başka söze hacet yok açık ve net hakeme ve yedek kaleciye helal:mad:

10_Osmanozc
01.Şubat.2006, 12:42

Elini son anda çekti, Agali de Luciano'nun eli yüzünden topa konsantre olamadı ve top ters bir şekilde dokundu.

Fenerbahçe, 05-06 sezonu içerisindeki oynanan en kötü oynadığı resmi maçlarından birini bitirdi.Havanın soğuk olması çok büyük bir etken, ayrıca eksikler de etkilemiştir doğal olarak.

Ankaragücü'nün, Gaziantep ve K.Erciyes ile oynayacacağı maçlardan en fazla 2 beraberlik çıkarabileceğini düşünüyorum..
Cengiz Abi yeter beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Berkaiser
01.Şubat.2006, 13:25
Artık alıştık böyle şeylere.Luciano daha önce bunu Olimpiyat Stadı'nda da yaptı ve şimdiki MHK başkanımız o pozisyonu da görmemişti.Bakalım nereye kadar gidecek böyle...

mustang
01.Şubat.2006, 15:40

Arkadaş senin gözlerinde herhal biraz bozukluk var eger bu pozisyonda el olmadıgını idda edersen senin ya gözünde bir bozukluk var yada işine gelmiyor yapmayın ya.fener bu sene ellerle ilerliyor

Vieri
01.Şubat.2006, 16:19
%99.99 elle müdehale vardı. ama hakemin pozisyonu görmemesini anlarım bulunduğu yer itibariyle. o yüzden çokta dallandırıp budaklandırmayın lütfen.

Maymuncuk
01.Şubat.2006, 16:27
%99.99 elle müdehale vardı.
%100 abi be:)

yurtseven
01.Şubat.2006, 16:37
Frank Castle Giresunspor can yakar yazmış. Galatasaray-Giresunspor maçında eski açığın tamamı Giresun'lu olacak, Giresunluların çoğu Galatasaraylıdır da. Eski açık rengarenk olacak; FUTBOLUN GÜZELLİKLERİ DE ESKİ AÇIKTA OLACAK

batuhan673
01.Şubat.2006, 17:06
Fenerbahçe rezil bir maç çıkardı.Sanırım takımca kondisyon düşüklüğü var çünkü ayakta top tutamadık :(
Bir başka etken ise hava sıcaklığı olabilir(-19).Zaten yabancıların çoğu Brezilyalı.
Ama bu nedenlerin hiçbiri mazeret olamaz!!!Böyle maç çıkarmamalıydık.Volkan olmasa 1-2 gol yemek an meselesiydi.Belli ki devre arası FB'ye yaramamış.Daum'un aciline olaya el atması lazım!

Neron_FB
01.Şubat.2006, 17:12
Evet Lucianonun o hareketi elmiş...Çok saçmaladı Luciano o pozisyonda...Bunda hepiniz haklısınız..Ama lütfen hemen suçlayacak birini aramayın..Hakem görmemiş olabilir zaten olayın geçtiği yerin dibinde durmuyodu hakem..
-16 derecede oynanan bu maçta fenerden az da olsa daha iyi futbol beklerdim..umarım düzelir bu oyunumuz...

10_Osmanozc
01.Şubat.2006, 17:32
Frank Castle Giresunspor can yakar yazmış. Galatasaray-Giresunspor maçında eski açığın tamamı Giresun'lu olacak, Giresunluların çoğu Galatasaraylıdır da. Eski açık rengarenk olacak; FUTBOLUN GÜZELLİKLERİ DE ESKİ AÇIKTA OLACAK
Giresunluların çoğu Galatasaraylıymış nereden çıkardın?

mustang
01.Şubat.2006, 19:40
arkadaşlar artık karar verin -16 mı -19 mu yoksa -20 anlamadım metorolojide -12 diyor ben anlamadım

mustang
01.Şubat.2006, 19:45
Altay0-4Kayserispor goller alex,gökhan ünan,gökhan ünal,ilhan parlak.Evet kayserisporum formunda inşallah devamı gelir

Neron_FB
01.Şubat.2006, 19:54
arkadaşlar artık karar verin -16 mı -19 mu yoksa -20 anlamadım metorolojide -12 diyor ben anlamadım
Ortalaması -16,75 derece oluyo... :D

mustang
01.Şubat.2006, 19:58
evet haklsın en dogrusu en ortası:)

Laz_Asker_61
01.Şubat.2006, 20:25

bu kadar da fanatizm yeter ya neden kabul etmiyorsun anlamıyorum herkez kör de sen mi iyi görüyorsun yoksa

Berkaiser
01.Şubat.2006, 21:43
Hakem kötüydü gerçekten.Nobre'nin kendini atması Luciano'nun eli görmemesi inanılır gibi değil.Ben FB olarak rahatsız oluyorum artık.Hata diyorlar tamamda bu kadarı üst üste gelince ben bile rahatsız oldum.Buna bir çözüm bulunması lazım.Biz galiba oyuncu yetiştirmekteki zorluğu hakemlerde de yaşıyoruz.

İkinci yarıyı izlemedim.İlk yarı bayılacaktım sıkıntıdan :) çok kötü bir maç oldu.Anlaşılan para ödülleride kupaya bir anlam katamamış.Yazık.
Zaten Fenerbahçeli arkadaşlarımız da Luciano'nun topu eliyle kestiğini kabul ediyorlar ve hakemlerin bu yanlı yönetiminden dolayı şikayetçiler.Önemli olan da bu zaten...

RoCCo_42
01.Şubat.2006, 22:11
bu kadar da fanatizm yeter ya neden kabul etmiyorsun anlamıyorum herkez kör de sen mi iyi görüyorsun yoksa

:D ne diyim neyse ben bişey demiom sonra kabak benim başıma patlıyor siz konusun ben katılıyorum yada katılmıyorum dicem bundan sonra.

KATILIYORUM. :D

tombul taho
01.Şubat.2006, 22:14
:D ne diyim neyse ben bişey demiom sonra kabak benim başıma patlıyor siz konusun ben katılıyorum yada katılmıyorum dicem bundan sonra.

KATILIYORUM. :D

aynen cihan.. sonra bana fanatik diyolar :D

bende KATILIYORUM kardeşim!

Cengo
01.Şubat.2006, 23:16
aynen cihan.. sonra bana fanatik diyolar :D

bende KATILIYORUM kardeşim!

Yorumlamak ile fanatizmi karıştırmayın.İzlemeden yorum yapmadım, benim görüşüm odur; herkesin görüşlerine saygı göstermek gerekir.Yorumlanması kolay bir pozisyon da değildi hakem açısından..

gezenti
01.Şubat.2006, 23:29
Yorumlamak ile fanatizmi karıştırmayın.İzlemeden yorum yapmadım, benim görüşüm odur; herkesin görüşlerine saygı göstermek gerekir.Yorumlanması kolay bir pozisyon da değildi hakem açısından..
işte buna gülerim hakem direk pozisyonun önündeydi nerdeyse
ben o pozisyonda fenerli bir oyuncuya forma kalmamış hakem forması giymiş sandım bu nasıl iş yahu...

Cengo
01.Şubat.2006, 23:34
işte buna gülerim hakem direk pozisyonun önündeydi nerdeyse
ben o pozisyonda fenerli bir oyuncuya forma kalmamış hakem forması giymiş sandım bu nasıl iş yahu...

Abartıyorsunuz, topun gidişatına göre yorum yapıyorum.Topun gidişatı geriye doğru ve hızlı bir şekilde.Tartışırken karşı tarafın görüşlerini değiştirmek için yorum yapılmaz.Fanatik demek o kadar kolay değil, mantığıma göre yorumladığım zaman topun yavaşlaması gerektiğini söyledim.Sap ile samanı karıştırmayın lütfen..

Neron_FB
01.Şubat.2006, 23:53
Herkes kendi görüşünü belirtmekte serbest, lütfen saygı duyalım...
Bence el vardı..O sinirle çok da dikkatli izleyemedim ama asla kasıt olduğunu düşünmüyorum..Hakemler bizim gibi tekrarını izlemiyolar pozisyonun, ve bizim gibi zoomlanmış da izlemiolar maçı..Zaten bu pozisyon da her maçta olan bi pozisyon değil..kasıt aramayalım lütfen, hiç bi yararı yok,zararı var...

10_Osmanozc
01.Şubat.2006, 23:56
Allahım inşallah Fenerbahçe'nin böyle el pozisyonları artar da bazıları akıllanır.

Kerim Kerimov
02.Şubat.2006, 00:01
Türkiye kupası topic'i ve son bilmemkaç mesaj elle oynanan bir pozisyonla ilgili.

Düşündürücü.

tombul taho
02.Şubat.2006, 00:08
Türkiye kupası topic'i ve son bilmemkaç mesaj elle oynanan bir pozisyonla ilgili.

Düşündürücü.

türkiye kupası içinde olan bi olayla ilgili konuşuluo ama kerimcim! zaten maçlarla birlikte kapanacaktır bu konu..

bu arada bjk 3-0 yenmiş galiba hayırlı olsun ve tebrikler tüm bjklilere... umarım biz de yarın giresunsporu yenebiliriz. genelde böyle küçük takımlara gs takılır çnkü :)

Kerim Kerimov
02.Şubat.2006, 00:11
türkiye kupası içinde olan bi olayla ilgili konuşuluo ama kerimcim!

Biliyorum canım ;), bugüne kadar kaç maç oynandı türkiye kupasında toplam? Ben burda toplam 6 sayfa sayıyorum ve bu 6 sayfanın sanırım 1 sayfası sadece 1 maçtaki 1 pozisyonla ilgili.

Ben bu duruma ilginç demiştim.

tombul taho
02.Şubat.2006, 00:23
Biliyorum canım ;), bugüne kadar kaç maç oynandı türkiye kupasında toplam? Ben burda toplam 6 sayfa sayıyorum ve bu 6 sayfanın sanırım 1 sayfası sadece 1 maçtaki 1 pozisyonla ilgili.

Ben bu duruma ilginç demiştim.

eheheh bak orda haklısın :D ;)

RoCCo_42
02.Şubat.2006, 01:37
Maç içindeki bir pozisyon tartisiliyor buda 5 sayfada sürebilir 2 mesajda bu gelen mesajlara göre esneklik gösterir buda dogal ama işde bu yüzden kaybedioruz globallesen dünyada bi yere takılıp kalıyoruz.Tamam o pozisyon penalti yada deil ama hala tartisiyoruz.Tartisacak olsaydım daha ne maçlar var ama gereksiz bence.

mustang
02.Şubat.2006, 02:41
1 hakemin o pozisyonu görmemesi imkansız
2 zaten geçmiş bir pozisyon
3 erciyesin hakkı yendi
4 böyle şeyler türk futboluna zarar veriyor

Seçkinn
02.Şubat.2006, 03:31
Bence bu kadar tartışmak yersiz.Bugün Beşiktaş 3-0 kazandı kupa maçını.Sanırım hiç konuşulmamış.İlginç :)

10_Osmanozc
02.Şubat.2006, 12:43
Ya bırakın konuşmayın ya bu ülkede neler sümenaltı edildi susun!

gezenti
02.Şubat.2006, 12:44
Abartıyorsunuz, topun gidişatına göre yorum yapıyorum.Topun gidişatı geriye doğru ve hızlı bir şekilde.Tartışırken karşı tarafın görüşlerini değiştirmek için yorum yapılmaz.Fanatik demek o kadar kolay değil, mantığıma göre yorumladığım zaman topun yavaşlaması gerektiğini söyledim.Sap ile samanı karıştırmayın lütfen..
yapma cengiz kardeş işin içinde kanıt varsa yorumların hiçbir önemi yoktur.bu resmen fenerbahçe fanatizmine girer...

Thaloxx
02.Şubat.2006, 14:12
.......................................

http://img74.imageshack.us/img74/1196/febel0kc1ns5br.jpg (http://imageshack.us)

tombul taho
02.Şubat.2006, 14:34
Bence bu kadar tartışmak yersiz.Bugün Beşiktaş 3-0 kazandı kupa maçını.Sanırım hiç konuşulmamış.İlginç :)
ayıp ettin şimdi seçkin..:eek: ben konuştum ya yukarda bea yaw :o

ayrıca ahmet yolladığın resmi beğendim kardeş ;) bi ara yolla da avatar yapiim ehehehehe

meddah
02.Şubat.2006, 20:51
A Grubu:

Mersin İ.Y. - Malatya: 0-1
Galatasaray - Giresunspor:

B Grubu:

Erciyesspor - Fenerbahçe: 0-0
Gaziantepspor - Tarsus İ.Y.: 1-0

C Grubu:

Denizlispor - F. Karagümrük: 2-0
Altay - Kayeserispor: 0-4

D Grubu:

Beşiktaş - Samsunspor: 3-0
Konyaspor - İnegölspor: 2-0

tombul taho
02.Şubat.2006, 21:17
walla tarsus ii dayanmış helal olsun!
kayseri de altayın iyi canını yakmış wala!

Laz_Asker_61
02.Şubat.2006, 21:37
yapma cengiz kardeş işin içinde kanıt varsa yorumların hiçbir önemi yoktur.bu resmen fenerbahçe fanatizmine girer...
boşuna uğraşma kabullenmez fanatizmi sürekli fanatizm yapsa da

Cengo
02.Şubat.2006, 21:47
boşuna uğraşma kabullenmez fanatizmi sürekli fanatizm yapsa da

Kim fanatizm yapıyor? Yorum yapıyorum, ne alakası var.Bu şekilde uzatılacaksa konuyu kapatmak zorunda kalırım.

Laz_Asker_61
02.Şubat.2006, 21:55
herşey ortada insanlar okuyabiliyor yazılanları
konuyu kapatırsan kapat sana neden kapattın diye de hesap sorma hakkımız yok

tombul taho
02.Şubat.2006, 22:06
Kim fanatizm yapıyor? Yorum yapıyorum, ne alakası var.Bu şekilde uzatılacaksa konuyu kapatmak zorunda kalırım.
yoruma biraz fanatiklik de katıyorsun sonra biz sölediğimizde bunu yorum olarak değerlendiriyosun. ama biz aynı şeyi yaptığımızda fanatik oluyoruz.

Laz_Asker_61
02.Şubat.2006, 22:11
yoruma biraz fanatiklik de katıyorsun sonra biz sölediğimizde bunu yorum olarak değerlendiriyosun. ama biz aynı şeyi yaptığımızda fanatik oluyoruz.
aynen öyle oluyor

Cengo
02.Şubat.2006, 22:11

Yoruma nasıl fanatiklik katmışım?
Topun gidişatına bakarak söyledim, ne var bunda. Gözüm kapalı yorum yapmıyorum ki.Çok fazla uzatıldı.

Topun belli bir yapısı var ve yerçekimine göre düşünüldüğünde çeşitli yorumlar yapılabilir.Kamera açısı çok net değildi izlediğimde ve yer çekimine göre, fiziksel yapısına göre düşünerek yorumladım.

Geçenlerde tartıştığımız konuya binaen mi söylüyorsun bilmiyorum ama bunun bencillik ile alakası yok.Bencilce bir yorum değil, sadece fizik kurallarına göre yorum..

Laz_Asker_61
02.Şubat.2006, 22:18
o zaman fizik kurallarına göre bende konuşayım
fizik kurallarına göre topu elle alarak gol atmak normal
fizik kurallarına göre hem el hemde faulle gol atmak normal
fizik kurallarına göre elle topu kesmek kesinlikle normal
kardeşim futbol fizik kuralları ile oynanmıyor..

tombul taho
02.Şubat.2006, 22:19
Yoruma nasıl fanatiklik katmışım?
Topun gidişatına bakarak söyledim, ne var bunda. Gözüm kapalı yorum yapmıyorum ki.Çok fazla uzatıldı.

Topun belli bir yapısı var ve yerçekimine göre düşünüldüğünde çeşitli yorumlar yapılabilir.Kamera açısı çok net değildi izlediğimde ve yer çekimine göre, fiziksel yapısına göre düşünerek yorumladım.

Geçenlerde tartıştığımız konuya binaen mi söylüyorsun bilmiyorum ama bunun bencillik ile alakası yok.Bencilce bir yorum değil, sadece fizik kurallarına göre yorum..

yok onla bi alakası yok! sadece dikkatimi çekti. bu konuya çok tepki gösterdin. yani el olduğunu kabullenemiyosun. hale evirip çevirip yok yerçekimi yok görüş hizası falan filan... zaten maçın üstünden 2 gün geçmiş olan olmuş biten bitmiş çoğu fbli arkadaş bile kabul ediyor. ama sen hala işin yer çekimindesin. benim kastetmek istediğim aynı şeyi burda ben ya da herhangi bi üye yapsa olaya fanatiklik karışıyor diye ya mesajı silmiştin ya da konuyu kitlemiştin. benim kastetmek istediğim bu!

Cengo
02.Şubat.2006, 22:21
benim kastetmek istediğim aynı şeyi burda ben ya da herhangi bi üye yapsa olaya fanatiklik karışıyor diye ya mesajı silmiştin ya da konuyu kitlemiştin. benim kastetmek istediğim bu!

Ne zaman bir pozisyonun tartışılmasını engelledim? Cevabını bekliyorum lütfen.

tolginho
02.Şubat.2006, 22:46
Sevgili cengiz ve çağrı,

ikinizde de az çok fanatizm var. Birinizden biri haklıdır, ya da ikinizde haklı olabilirsiniz ama bu hiçbirşeyi değiştirmeyecektir. Bu yüzdendirki, lütfen bu konu üzerinde enerjinizi harcamayın.

Başka şeyler üzerine odaklanalım.

Teşekkürler.

Berkaiser
02.Şubat.2006, 22:53
Neyse konumuza dönelim.Galatasaray 5-0 Giresun.

Nedvedmania
02.Şubat.2006, 23:10
bittimi maç ohbee yendik :D:D:D

emirduman
02.Şubat.2006, 23:46
Aydın'ın 2 asist 1 gollük performansı GS'liler ve tüm futbolseverleri mutlu etmiştir eminim....

Gol atana kadar pek de iyi oynıyamamıştık ama golden sonra iyi oynadığımızı söyliyebilirim, en azından tecrübemiz ve genç oyuncularımızla maçı kazanmayı bildik...

Ayrıca maç öncesi takımın yedekleri: fevzi, mehmet güven, aydın, sabri, hasan kabze, özgürcan... :D
------------------------------------------------
Not: Hasan Kabzenin soyadını yannış yazmışın ("HABZE") :D onu değiştirdim ;) (ÇAĞRI ZORKOL)

Eyvallah... ;)

Nedvedmania
02.Şubat.2006, 23:52
diğer golleri kim attı peki

RoCCo_42
03.Şubat.2006, 00:16
Maçın sonucu degilde Gençlerin performansı beni mest etti.Ayrıca KONYA-İNEGÖL macında JOBANY Show wardı.Merak edenler Transferler kısmında JOBANY ile ilgili ayrıntıyı bulabilirler.

Burak Duran
03.Şubat.2006, 00:21
abi bu taraftar ve bu gençlerle biz iyi iş yaparız necatiye atılan 1000tane çiçek harika şovdu valla ama şu aydın yok aman allahım bundan sonra fmde banko oynatıcam istediği kadar kötü olsun editör ne güne duruyor :):)

Burak Duran
03.Şubat.2006, 00:23
goller ümit karan necati hakan aydın sabri... asistler: cihan aydın necati sabri aydın

semih5
03.Şubat.2006, 00:50
gs nin genc oyunculari ileriye bir parlak isik veriyor ozellikle aydin yilmaz

Maymuncuk
03.Şubat.2006, 12:18
Baba biz bunlarala cl'yi alırız;)

emirduman
03.Şubat.2006, 12:55
İmkansız değil, Ajax'ın başarısını hatırlatmak isterim...

Maymuncuk
03.Şubat.2006, 13:11
e tamam dedim ya işte alırız die;)

cimbomultra
04.Şubat.2006, 14:03
herzamanki gibi kupa CİMBOM"UN olacak

Laz_Asker_61
04.Şubat.2006, 19:03
fanatizmine birii dur diyecek senin ama bakalım kim

Berkaiser
14.Şubat.2006, 17:14
İnegöl tarih yazdı.İnegöl 1-0 Beşiktaş.

Burak Duran
14.Şubat.2006, 17:23
inanması güç bir skor ya şuan hala şaşırmış durumdayım ama inegöle helal olsun

Maymuncuk
14.Şubat.2006, 17:27
tebrikler inegöl

Neron_FB
14.Şubat.2006, 17:37
2. Pendik faciası desem espri anlamında kızmassınz dimi :D

semih5
14.Şubat.2006, 18:00
2. Pendik faciası desem espri anlamında kızmassınz dimi :D
bu daha kotü ama ya

Neron_FB
14.Şubat.2006, 18:10
yok abi biz de baya bi kötü olmuştuk. bi de şimdi bak halimize..Merak etme BJK düzelecek ;;)

semih5
14.Şubat.2006, 18:19
yok abi biz de baya bi kötü olmuştuk. bi de şimdi bak halimize..Merak etme BJK düzelecek ;;)
insallah duzelir lig gitti bari turkiye kupasi diyom ama olmucak herhaldi

comandante
14.Şubat.2006, 22:14
ya tpoarlanır da ama istikrar yakalayamaz artık bence.

Neron_FB
15.Şubat.2006, 20:06
Bugün galiba maç emin diilim ama G.Antep-Ankaragücü maçında sonuna kadar G.Antepliym :D:D

Maymuncuk
15.Şubat.2006, 20:19
beyler

Sarıyer:1 Konyaspor:2

:(:(

Maç sonucu

ertyq
15.Şubat.2006, 20:59
evet doğru biz o zaman pendikten yediklerimizle uyandık :) şimdi bize bak bir de bizimle dalga geçen cimboma. onlara da böyle bişey lazım.

Maymuncuk
15.Şubat.2006, 21:04
ama bize oldu ya bursa'dan 4-5 sene önce 5 yemiştik ama benim hatırladığım 2.lig faciası yok..

ertyq
15.Şubat.2006, 21:17
ama bize oldu ya bursa'dan 4-5 sene önce 5 yemiştik ama benim hatırladığım 2.lig faciası yok..
sanırım biz pendiğe yenildiğimizde siz de erzuruma yenildiniz o zaman da onlar
2. ligdeydi

Maymuncuk
15.Şubat.2006, 21:22
olabilir hatırlamıyorum:)fener maçının da sadece skorunu hatırlıyorum maçı hatırlamıyorum:)

mustang
15.Şubat.2006, 22:36
Fener'in pendik'e yenildiginde bütün tv kanalları normal yayın akışını kesti ve flaş flaş flaş ....... fenerbahçe 2 lig ekiplerinden pendikspor'a 2-1 yenildi dedi... yalana gerek yok çokta sevinmiştim

Maymuncuk
15.Şubat.2006, 23:23
Galatasaray:1 D.Bakır:0

Neron_FB
15.Şubat.2006, 23:27
hadi ya son dakikalarda attımı gene en son 82 de bıraktım izlemeyi 0-0 dı :D Neyse inşalah eşleşiriz çeyrek finalde ;;)

Maymuncuk
15.Şubat.2006, 23:31
83 de heinz attı tam bıraktıında gol atmışız:D

Neron_FB
15.Şubat.2006, 23:39
hakkaten ya..ne bahtsızım bi golü bile göremedim :D:D Bu durumda siz son maçı kazanırsanız lider bitiriyosunuz galiba..

Maymuncuk
15.Şubat.2006, 23:54
bu son maç değilmiydi:)

Neron_FB
16.Şubat.2006, 00:34
bilmem ki öylemiydi??

Laz_Asker_61
16.Şubat.2006, 14:15
A Grubunda galatasaray liderliğini garantiledi malatya da 2. liği garanti

B Grubunda a.gücü erciyesi yenerse o da gruptan çıkacak tabi fener tarsusu çok farklı yenmez ise antepin liderliği garanti

C Grubunda trbzonun işi çok zor 2 maçınıda kazansa bile kayseri karagümrüğü yenerse averaja bakılacak averaj olarak ta kayseri daha avantajlı kayserinin çıkacağını düşünüyorum tabi denizli bugün trabzondan fark yiyip averjı kötü olursa hem kayseri hem trabzonda çıkabilir yani karmakarışık bir grup :D

D Grubunda son maçlarda BJK sarıyeri yenerek gruptan çıkar 2 olarakta samsun inegölü yener ve gruptan çıkar zira kaybeder veya berabere kalırlarsa konya gruptan çıkar

Berkaiser
16.Şubat.2006, 15:16
Çeyrek finalde büyük ihtimalle Galatasaray - Fenerbahçe maçları izleyeceğiz.Geçen sene bu 2 takım 3 maç yapmıştı bu sene 4 olacak galiba.

Bednarx
18.Şubat.2006, 10:48
Bir arkadaşımız Fenerbahçe'nin bulunduğu grupta Fenerbahçe'nin işinin zor olduğunu belirtmiş:p Halbuki bütün gruplar içinde Fenerbahçe'nin bulunduğu grup dört büyükler içinde en kolay olan grup olduğuna inanıyorum:) Bütün takımlarımıza FORTİS TÜRKİYE KUPASI maçlarında üstün başarılar dilerim;;) Haydi Fenerbahçe!!!

Neron_FB
18.Şubat.2006, 10:51
Abi bence yanlış düşünüyosun çünkü bizim grup 4 güçlü süper lig ekibinin olduğu bi grup...Bence de işi zorDU..Ama anteple ankaragücü berabere kaldığı için kolaylaştı...Şimdi Ankaragücü erciyesi yense bile, İddia sı kalmayan tarsusu 3-4 farkla yenersek biz çıkarız ;;)

Laz_Asker_61
18.Şubat.2006, 14:52
ankara gücünden atacağınız 2 gol fazlası feneri çıkartır bence de öyle olacak

imperius
18.Şubat.2006, 16:18
gs de ıkı tane bjk de ıkı tane ts de ıkı tane ıkıncı lıg takımı var,,fb nın grubunda ıse sadece 1..ercıyes-agucu-gantep-tarsus-fb bu mu kolay grup!!!ama fener kendı kendıne grubu zorlastırdı!!!

barahir
18.Şubat.2006, 16:29
ewt katılıyorum antebi yenseydi şu an 7 puanla garantiydi ama iş işten geçti artık

Bednarx
22.Şubat.2006, 11:42
Bu günkü Tarsus İdman Yurdu maçında takımımıza ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERİM.Haydi Futbolcularımız!Bizleri ve Yöneticileri Utandırmayın!!!;;) ;;) Her Zaman Destek;TAM DESTEK!!!>>>FB)))):wink:

lord_of_terror
22.Şubat.2006, 15:54
Bence kupayı geçen sene olduğu gibi Galatasarayımız alacak.

Neron_FB
23.Şubat.2006, 08:55
Fenerbahçe:4 Tarsus İdman Yurdu:0

Fenerbahçe'nin Çeyrek Final'deki rakibi Galatasaray...İlk maç, 8 Mart 2006 Çarşamba günü Şükrü Saraçoğlu'nda, Rövanş maçı, 22 Mart 2006 Çarşamba gününde Ali Sami Yen'de....

Bednarx
23.Şubat.2006, 09:53
Arkadaşlar Merhaba!Dün akşam Fenerbahçe'miz kendi stadında Tarsus İdmanyurdu takımını 4-0'lık skorla geçerek Türkiye Kupası'nda yoluna devam etti:)Gerçekten zevkli bir maç olduğunu belirtmeliyim:o Her zaman olam bir durum olan oyuncularımızın boşvermişlik hali bu maçta yok gibiydi:) İyi bir oyun ortaya koyamadıklarını bu arada vurgulamalıyım:( Yine de Helal Olsun Çocuklar!Haydi Fenerbahçe!Şampiyonluğa Emin Adımlarla!:mrgreen:

mustang
23.Şubat.2006, 13:30
Eh eh fener'İN Grubtan çımasına büyük yardımı dokunan kayserierciyes oldu çünkü erciyesspor ankaragücünü 2-1 yenerek fenerin önünü açtı.Halbuki erciyesin çok küçükde olsa grubtan çıkma şansı vardı buda imkansızdı fener tarsus önünde puan kaybetdekçe falan filan neyse fenere başarılar

Neron_FB
23.Şubat.2006, 14:19
Ankaragücü 2-0 yenseydi bile yine fener çıkıyodu bu skorla..Ama yine de Erciyes'e tebrikler

Berkaiser
23.Şubat.2006, 16:53
Galatasaray'la Fenerbahçe eşleşti bu sonuçla.Peki ilk maç nerde bilgisi olan var mı?

Neron_FB
23.Şubat.2006, 17:33
bi önceki sayfada yazdım ;;)

Fenerbahçe:4 Tarsus İdman Yurdu:0

Fenerbahçe'nin Çeyrek Final'deki rakibi Galatasaray...İlk maç, 8 Mart 2006 Çarşamba günü Şükrü Saraçoğlu'nda, Rövanş maçı, 22 Mart 2006 Çarşamba gününde Ali Sami Yen'de....

Berkaiser
23.Şubat.2006, 17:51
bi önceki sayfada yazdım ;;)

Görmemiştim,teşekkürler.:)

Neron_FB
23.Şubat.2006, 17:54
Önemli diil ;;)

imperius
23.Şubat.2006, 21:48
fınal de mı ıkı mac yoksa tek mac mı bılen war mı??

Laz_Asker_61
23.Şubat.2006, 21:53
final tek maç olması lazım
bu arada beşiktaşın rakibide 3. kayseri olacak büyük bir ihtimal
gs-fb
bjk-kayseri
ts-samsun ts 3 gol atarsa tabi atamaz ise denizli- samsun olacak
g.antep-malatya
eşleşmeler bu şekilde olabilir

imperius
23.Şubat.2006, 22:01
eywallah kardesım

semih5
23.Şubat.2006, 22:04
bjk d grubu 1.cisi iel oynucak buyuk ihtimalde ts olcak ya

Laz_Asker_61
23.Şubat.2006, 22:07
ts nin 5 gol atıp kayserinin de gol atmama gibi bir imkanı var ise olabilir tabi

Nedvedmania
23.Şubat.2006, 22:24
yaa yine erken final yaşancak. gs-fb maçı ilk olarak kadıköyde oynanıcakmış

Laz_Asker_61
23.Şubat.2006, 22:46
samsunspor-denizli eşleşmesi oldu trabzon maalesef elendi

Maymuncuk
24.Şubat.2006, 00:28
Trabzon'un bence tek amacı Türkiye Kupası idi ama bunu da kaybetti:(

mustang
24.Şubat.2006, 00:58
he he trabzon çıkamadı zaten çıkması çok zordu .Başrılar kayserispor

Bednarx
24.Şubat.2006, 10:32
;) Arkadaşlar Merhaba! Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'mizin almış olduğu Tarsus İdmanyurdu galibiyeti bizlere büyük sevinç yaşatmıştır.Bu alınan galibiyetle iyi bir yere geleceğimize eminim:D İleriki turlarda daha iyi şartlarında bizimle olması işimizi kolaylaştıracaktır:o Fakat almış olduğumuz galibiyete fazla da sevinmeyelim;;) HAYDİ FENERBAHÇE'M>>>1907:)

10_Osmanozc
24.Şubat.2006, 23:06
Evet gruptan çıkamadık zaten çıksaydık benim için süpriz olurdu.Altay'ı onurlu mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum.

imperius
26.Şubat.2006, 00:12
trabzonu yakan karagumruk macı oldu..yazık valla ts sız bı kupa zevklı olmıcak

mustang
26.Şubat.2006, 02:23
olur olur niye olmasın onun yerine kayserispor alır

imperius
26.Şubat.2006, 02:26
kayserıde ıı takım tabıı..umarım bu cıkısları suni bı cıkıs degıldır

Laz_Asker_61
26.Şubat.2006, 13:46
kayseri bjk ye elenir herhalde

imperius
26.Şubat.2006, 13:52
kayseri bjk ye elenir herhalde
bu kupanın en surprız gelısmesı olur!!banko kayseri..

flake
26.Şubat.2006, 14:15
bjk nin tek amaci kaldi o da uefa turkiye kupasini alir diom
gs fb maci de erken final cok sevindim ya

imperius
26.Şubat.2006, 14:30
bjk nin tek amaci kaldi o da uefa turkiye kupasini alir diom
gs fb maci de erken final cok sevindim ya
bence bosuna sevınme cunku bu turun galıbı kupayı alır :)

Stam
26.Şubat.2006, 14:38
gs turu geçer kupayıda alıp götürür...

Laz_Asker_61
26.Şubat.2006, 16:21
bu kupanın en surprız gelısmesı olur!!banko kayseri..
asıl sürprizi fener turu geçerek yaptı

Berkaiser
26.Şubat.2006, 17:07

Ehehe katılıyorum.:D

imperius
27.Şubat.2006, 16:13
inegol macından sonra yoktun pek buralarda,,bakıorum sarıyerı yenınce kupa ruyası gordunuz bıze laf atıosunuz..

imperius
27.Şubat.2006, 16:14
Ehehe katılıyorum.:D
mart 22 aksamı gorucez bakalım kım guluoo..

comandante
27.Şubat.2006, 18:55
ya niye her konuyu fb bjk tartışmasına çeviriyorsunuz arkadaşlar?

ve daha önemlisi bunu nasıl başarıyorsunuz:D

Laz_Asker_61
27.Şubat.2006, 19:01
inegol macından sonra yoktun pek buralarda,,bakıorum sarıyerı yenınce kupa ruyası gordunuz bıze laf atıosunuz..
iyi bakarsan ber her zaman buradayım rüya gören biz değil 25 senedir bu hayal ile yaşayan sizsiniz

imperius
27.Şubat.2006, 23:16
iyi bakarsan ber her zaman buradayım rüya gören biz değil 25 senedir bu hayal ile yaşayan sizsiniz
gslıler solese neyse de sankı kupa beyımıssınız gıbı konusmayın yahu..neyse uzatmıorum..kupada bsarılar sıze..

nart_susruko
01.Mart.2006, 10:58
inşaallah bu senede şampiyonuz...

Nedvedmania
01.Mart.2006, 13:41
amiiiiiin

yaa fenerle keşke finalde karşılaşsaydık

Laz_Asker_61
01.Mart.2006, 17:17
gslıler solese neyse de sankı kupa beyımıssınız gıbı konusmayın yahu..neyse uzatmıorum..kupada bsarılar sıze..
en azından 25 sene içinde kupa almışız siz de artık çocuklarınıza anlatırsınız aldığınız kupayı tabi sende o zamanlar yoktun o ayrı bir konu

nart_susruko
06.Mart.2006, 04:04
Galatasaray-fenerbahçe maçından tur atlayan alır bence kupayı...
tabiiki favorim..Kupa Beyi GALATASARAY

Hububat_Fiyatları
06.Mart.2006, 04:53
bu sene ya fener alır ya da biz (bjk)

Laz_Asker_61
07.Mart.2006, 13:09
bende diyorum kayseri-bjk eşleşmesinden turu geçen kupayı alır

comandante
07.Mart.2006, 17:47
sanalman ai turu geçen zaten maçı alıyo:D
turu geçen kupayı alır demek istedin herhalde.

Laz_Asker_61
08.Mart.2006, 13:20
aynen öyle oluyor iyi yakalamışsın

imperius
08.Mart.2006, 21:31
kupanın tek favorısı var o da fenerbahce...kısmetse 23 yıllık ozlemımız bıtcek bu yıl

Nedvedmania
08.Mart.2006, 22:21
goooooooooool 1-1 oldu be ümmit karan attı zıbaladı

imperius
08.Mart.2006, 22:51
alex 2-1 yaptı..

Nedvedmania
08.Mart.2006, 23:01
ali samiyende görüşücezzz

imperius
08.Mart.2006, 23:12
ali samiyende görüşücezzz
zevkle..22 sınde samı yen de gorusuruzz

nart_susruko
08.Mart.2006, 23:22
23 yıllık hasrette bitmez bu sene...

imperius
08.Mart.2006, 23:24
biter biter sen merak etmeee

nart_susruko
09.Mart.2006, 00:02
valla bende bi merak yok...ben daha geçen sene gördüm...
te5adüfün böyles1

imperius
09.Mart.2006, 00:08
22 mart aksamı gorursun sampıyon kım olcakmıs..131 fener 110 gs.. daha ne dıyım yaa

nart_susruko
09.Mart.2006, 00:25
22 marttaki maçtan tur atlayan kupayı mı alıyo...neyse bu GS-fb muhabbeti bitmez...yendiniz bugün tebrik ediyorum.ama Ali Sami Yende herşey farklı olacak...
küfürbaz değil GALATASARAYLIYIZ

imperius
09.Mart.2006, 00:39
sence gs fb harıcı kupayı alma ıhtımalı olan bı takım var mı!!!

Neron_FB
09.Mart.2006, 00:42
Objektif olmak gerekirse Kayseri ve bjkden çekiniorm ben..

Burak Duran
09.Mart.2006, 00:43
var tabi ki bu futbol her şey olur başka takımları küçük görme her an herşey olur

nart_susruko
09.Mart.2006, 00:46
valla herşey olabilir...kayseri güzel top oynuyor...bjk ligde iyi değil kupayı alıp taraftarına kendini affettirmek isteyecektir...

imperius
09.Mart.2006, 00:50
kayserıye herkes guzel oynadı dıo fener macı ıcın ama ben katılmıorum bence sadece guzel OYNATMADI fenerii..gokhan ve alex takımı goturuyo sadece..kayserı o yuzden alamaz kupayı..tabı bunlar sadece benım dusuncem

mustang
11.Mart.2006, 20:25
Arkadaşlar bu kupa maçları iki maçlı sistem demi.Öyleyse kayser'nin işi çok zor oldu 2-0 yenildi elemesi için 3 gol atması lazım bence kayserispor tura çoktan veda etti tek düşüncesi lig ve böylede olması lazım.Bide türkiye kupasını alan uefaya mı gitcek

imperius
11.Mart.2006, 22:15
evet final macı haric iki mac..kazanan da uefaya gıdıcek.

Laz_Asker_61
21.Mart.2006, 22:55
ilk yarı finalist BEŞİKTAŞ

Kemal_Milan
21.Mart.2006, 23:16
Bence türkiye kupasını fenerbahçe alır çünkü kaç yıldır kupaya hasret bu benim düşüncem

imperius
21.Mart.2006, 23:19
daha oncede belırttıgım gıbı kayserı elendı,,alamaz kupayı demıstım:) gene ıddaa edıorum fb-gs galıbı kupayı alır..

FeYYaz1989
21.Mart.2006, 23:22
Bu kupayı Beşiktaş alır.Galatasaray-Fenerbahçe ligle uğraşadursun Beşiktaş sıyrılıp kupayı alacaktır.

Laz_Asker_61
22.Mart.2006, 10:45
kupaya en yakın klüp beşiktaş gs fb ligden dolayı kupada zorlanırlar

Sir DEATH
22.Mart.2006, 19:11
Mantıklı gözüküyor.Ama unutmayalı ki GS tam bir kupa takımı FB'yi geçerse en yakın takım olarak GS'yi görüyorum. (Trömsö maçını hatırlatmak isteyen arkdaşlar boşa zahmet etmesinler)

imperius
22.Mart.2006, 23:23
fb bjk denızlı su an kı yarı fınalıstler..son yarı fınalıst 0-1 ın rovansında gazıantep-malatya macı sonuc bellı olcak

Neron_FB
22.Mart.2006, 23:26
Bişe sorucam...Kura mı çekileck yoksa belli mi kimlerin eşleşeceği???

imperius
22.Mart.2006, 23:28
Bişe sorucam...Kura mı çekileck yoksa belli mi kimlerin eşleşeceği???
kura cekılcek..

Neron_FB
22.Mart.2006, 23:29
kura cekılcek..
ok sağol ;)

imperius
22.Mart.2006, 23:33
ne demekk ayın 2 cısıne canımız feda.. :)

nart_susruko
22.Mart.2006, 23:53
lig tv nin internet sitesinde kura değil diyor...

Maymuncuk
22.Mart.2006, 23:54
Evet bende öle bilioyurm ..B.J.K. F.B. ile oynayacak biliyorum ..

nart_susruko
22.Mart.2006, 23:57
doğru lig tv de yazan statü ye göre bjk-fb oynayacak...nasıl iştir bu ya...yayıncı kuruluş statüyü bilmiyor...

Neron_FB
23.Mart.2006, 00:39
O statüye göreyse eğer, Antep-Malatya galibi ile oynayacak FB....
http://img358.imageshack.us/img358/2497/statu5wd.gif

işte...A grubundan GS, Malatya B grubundan Antep, FB çıktı...

londonboy
23.Mart.2006, 22:52
sampıyonluk bızım kupa bızımm.......forever fenerbahce

londonboy
23.Mart.2006, 22:52
ayva cicek acmis yaz mı gelecekk cimbom kadıkoye nasıll gelecekkkkk

nart_susruko
24.Mart.2006, 00:26
beşiktaş...fenerbahçe...gaziantepspor...denizlispo r
işte yarı finalistler
kura çekimi yarın saat 14:00 te...

SaMaNYoLu
24.Mart.2006, 00:56
bu Senenin kupa sahibi beşiktaş. Kupayı almaktan başka şansları yok. Son günlerde toparlandılarda zaten kayseriyide geride bırakarak ligi 4. bitirirler ve uefaya giderler.

Fenerbahçe 23 sene bekledi bu kupaya 1 sene daha bekliyecek kusura bakmasın ama :)

Neron_FB
24.Mart.2006, 09:08
Umarım BJK ile finalde eşleşiriz...:)

smnfrh
24.Mart.2006, 13:23
Umarım BJK ile finalde eşleşiriz...:)
hiç fena olmaz

SaMaNYoLu
24.Mart.2006, 14:44
umarım eşleşirler.
Pancu yu geri getirir bjk kaleye diker 9 kişiyle yine 4 atar ahaha

Neron_FB
24.Mart.2006, 15:21
FB-Denizli
BJK-Antep

Eşleştiler

umarım eşleşirler.
Pancu yu geri getirir bjk kaleye diker 9 kişiyle yine 4 atar ahaha
Papaz her zaman pilavı yemez :)

barahir
24.Mart.2006, 15:22
ii ya yinede ii bi kura çekmişiz. Ama kupada geçen yıl denizli bize çok çektirmişti

nart_susruko
24.Mart.2006, 16:52
muhtemel final
bjk-fb

Nedvedmania
24.Mart.2006, 17:13
bejeke kupayı alma olanağı çok fazlaçünkü zaten ligde kaybettiler varını yoğunu kupaya vericek

barahir
24.Mart.2006, 17:14
ama herşeyini kupada dökerse çıplak kalır. Fenerde çıplakları affetmez. Dikkatli olsunlar bence

karakartal5307
24.Mart.2006, 19:44
finali fenerle saraçoğlu nda 2 ye bölük tibünlerde oynuyalımda görsün herkes kim daha iyi

Lütfen yazılarımızda kıştırtıcı cümleler kullanmayalım. (tolginho)

SaMaNYoLu
24.Mart.2006, 22:13
Finalistin 1 i belli bjk. Fener meçhul denizliye elenebilir. 2. Sarıyer veya Pendik vakkası neden olmasın :)

Sir DEATH
24.Mart.2006, 22:21
Pendik maçı gibi olacağını sanmam.Bu sistemin işleyen tek bir parçası var o da FB için işliyo zaten.(!)

Nedvedmania
25.Mart.2006, 01:16
karakartal5307 eziklerler demekle fenerlilerimi kastediyosun eğer öyleyse düzgün konuş forum kurallarını oku!

nart_susruko
25.Mart.2006, 02:24
bejeke kupayı alma olanağı çok fazlaçünkü zaten ligde kaybettiler varını yoğunu kupaya vericek
eğer böyle düşünürsek...fbnin alma olasılığı daha fazla...dile kolay...o kadar yıl... :D :D :D

Laz_Asker_61
25.Mart.2006, 10:52
finalin adı FBJK
kupanın sahibi BJK

kavara
25.Mart.2006, 12:42
finalin adı FBJK
kupanın sahibi BJK
hayal kuruyo zavallı :D

Laz_Asker_61
25.Mart.2006, 14:20
göreceğiz zavallı kimmiş

gunners
25.Mart.2006, 19:01
bjk seneye sadece turkıye lıgınde mucadele edecek..sampıyonluk bızım kupa bızım...ayrıca umarım fınal gene olımpıyat stadında olmaz..adam gıbı bı yerde yapsınlar

Eray Dengiz
25.Mart.2006, 21:32
bjk seneye sadece turkıye lıgınde mucadele edecek..sampıyonluk bızım kupa bızım...ayrıca umarım fınal gene olımpıyat stadında olmaz..adam gıbı bı yerde yapsınlar

Adam gibi bir yer başka neresi olabilir? Atatürk Olimpiyat stadı zaten bu maçlar için yapılmış bir stad. Ayrıca Şampiyonlar Ligi Finalini sence adam gibi bir yer olmadığı için mi verdiler o stada?

FeYYaz1989
25.Mart.2006, 21:37
göreceğiz zavallı kimmiş
Boşver abi takma.Biz kupayı aldıktan sonra konuşabilecekmi bakalım böyle?

SaMaNYoLu
26.Mart.2006, 03:40

Türkiyede Ondan Büyük ve tarafsız bir başka stadyum daha varmı? istersen Barcelona da no camp da yapsınlar.

gunners
26.Mart.2006, 13:46
Adam gibi bir yer başka neresi olabilir? Atatürk Olimpiyat stadı zaten bu maçlar için yapılmış bir stad. Ayrıca Şampiyonlar Ligi Finalini sence adam gibi bir yer olmadığı için mi verdiler o stada?
olımpıyat stadı adı ustunde olımpıyatlar ıstanbulda yapıldıgında kullanılmak uzere yapılmıs cok gereksız futbol ızlemek ıcın ınsana ısgence gıbı gelen bı stad..gecen sene sahsen gıttım gordum ne mac ızlemek zewklı ne de o yolu cekmek,,bılıp bılmeden konusmayın..dunyanın hıcbıryerınde sahaya bu kadar uzak bı futbol stadı(modern)kalmadı...yabancılara saglanan kolaylık bıze saglanmadı gecen senekı fınalde ayrıca..ayrıca sunu da soyleyım ne lıverpoollular ne de mılanlılar stadtan memnun kalmıs!!!

gunners
26.Mart.2006, 13:47
Türkiyede Ondan Büyük ve tarafsız bir başka stadyum daha varmı? istersen Barcelona da no camp da yapsınlar.
ha ha cok komıksın ya gulmekten yıkıldım burda!!!ılla kupa fınalı ıstanbulda olcak dıe bı sart zorunluluk yok..ankara bursa gayet uygun stadlara sahıp!!olmadı samıyende oynatsınlar ama olımpıyat aslaaaaa

nart_susruko
05.Nisan.2006, 03:47
yarı final maçlarının hakemleri
05.04.2006 Çarşamba
Gaziantepspor-Beşiktaş A.Ş.
Bülent Yıldırım
Cem Satman
Ufuk Şepik
4. Hakem : Cem Deda
06.04.2006 Perşembe
Denizlispor-Fenerbahçe
Tolga Özkalfa
Mustafa Emre Eyisoy
Mehmet Kısal
4. Hakem : Aytekin Durmaz

Maymuncuk
05.Nisan.2006, 19:35
Bakalım bugün ne olacak ;)

Laz_Asker_61
05.Nisan.2006, 22:36
ilk finalist belli artık ilk maç deplasman ve 3-1 öndeyiz artık rakibimizi bekliyoruz

RoCCo_42
05.Nisan.2006, 22:41
ilk finalist belli artık ilk maç deplasman ve 3-1 öndeyiz artık rakibimizi bekliyoruz

Bencede ilk finalsit belirli oldu.TÜMER'ede laf diyenlere kapak olsun bu arada.

Laz_Asker_61
05.Nisan.2006, 22:43
tümerin futbolculuğu harika ama adam gitmek istiyor ne yapalım kader veya askerlik sebebi

Maymuncuk
05.Nisan.2006, 23:11
2 Asist 1 gol helal olsun (!)

FeYYaz1989
05.Nisan.2006, 23:23
yarı final maçlarının hakemleri
05.04.2006 Çarşamba
Gaziantepspor-Beşiktaş A.Ş.
Bülent Yıldırım
Cem Satman
Ufuk Şepik
4. Hakem : Cem Deda
06.04.2006 Perşembe
Denizlispor-Fenerbahçe
Tolga Özkalfa
Mustafa Emre Eyisoy
Mehmet Kısal
4. Hakem : Aytekin Durmaz
Bu arada bu Beşiktaş A.Ş. ne ya?Beşiktaş JK olması gerekmiyormu?Halka açıldık diyemi böyle olmuş?Bilen varsa açıklırsa mutlu olurum.Yazan arkadaşa bir şey demiyorum üstüne alınmasın.O da bir yerden alıntı yapmış galiba.

Burak Duran
05.Nisan.2006, 23:31
Bu arada bu Beşiktaş A.Ş. ne ya?Beşiktaş JK olması gerekmiyormu?Halka açıldık diyemi böyle olmuş?Bilen varsa açıklırsa mutlu olurum.Yazan arkadaşa bir şey demiyorum üstüne alınmasın.O da bir yerden alıntı yapmış galiba.

evet halka açıldı diye A.Ş oldu Galatasaray da A.ş oldu

nart_susruko
06.Nisan.2006, 00:04
evet halka açıldı diye A.Ş oldu Galatasaray da A.ş oldu
teşekkürler hurmet,benden önce davranmışsın...:)

TüMeR_yAğıZ
06.Nisan.2006, 19:20
galibiyet iyi oldu beşiktaş için.maçı izleyemedim dünya ile bağlantım kopuktu :)
bobo ve tümer çok iyi oynamış diyorlar.sonuç memnuniyet verici...

Maymuncuk
06.Nisan.2006, 19:23
Bu skor Kupa maçları için harika bir skordur ;)

B.J.K. garantiledi diyebiliriz..

Laz_Asker_61
06.Nisan.2006, 19:32
beşiktaş şu ikinci yarı oynadığı futbolu her zaman oynasa ne süper olur hele tümeri o nefis futbol hırsı

Jesus_FB
06.Nisan.2006, 21:43
Denizlispoer - Fenerbahçe maçı devam ediyor dakk 38 şu ana kadar 4 korner 2 gol var klasik fenerbahçe golleri çok rahat bir maç oluyor
Goller Deniz ne Nobre'den geldi

Maymuncuk
06.Nisan.2006, 22:45
Fenerbahçe'de turu geçti diyebiliriz..

Aziz Yıldırım artık öyle bir takım kurduki eski zamanlara baktığımızda anadolu takımlarında zorlanan 4 büyükler şimdi bakıyoruz Fenerbahçe çekirdek gibi çiğniyor onları bu gidişle de Anadolu takımlarına yenilmez gibime geliyor ama aynı şeyi derbi ve Avrupa için söleyemiceğim :)

Fenerbahçe'ye başarılar dilerim ;)

EreN
06.Nisan.2006, 23:20
4-0 finish :)
deniz - nobre - semih - aurelio :)

nart_susruko
06.Nisan.2006, 23:58
güzel bir final izleyeceğiz anlaşılan...

mertcan1304
07.Nisan.2006, 00:06
Fenerbahce bu sene kesin alıcak kupayı.Beşiktaş feneri fazla zorlayamaz.

zargı
07.Nisan.2006, 15:34
bence bjk yine fb yi eler fenerin sansı beşiktaş'a hiç tutmuyo kupa beşiktaşın

Hububat_Fiyatları
07.Nisan.2006, 16:06
fenerbahçe ye bip yapacaz :D

Maymuncuk
07.Nisan.2006, 18:28
Final Beşiktaş-Fenerbahçe olacak gibi ;;)

SeZeRinHo
07.Nisan.2006, 18:46
2005-2006 FORTİS TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYON'U FENERBAHÇE (Var mı ötesi?) (11)

nart_susruko
08.Nisan.2006, 00:00
2005-2006 FORTİS TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYON'U FENERBAHÇE (Var mı ötesi?) (11)

ötesini berisini gerisini göreceğiz bakalım fb mi bjk mi....

nic-39
08.Nisan.2006, 22:53
final yeri belli mi arklar bılen var mı?

aLka
08.Nisan.2006, 22:55
Kac senedir Olimpiyat'da oluyo heralde gene orda olur

Nedvedmania
08.Nisan.2006, 22:56
ali sami yende olsun ehueeuehu

nic-39
08.Nisan.2006, 23:00
bence olımpıyatta olcagına samıyende olsun..ya da anadolu da bı sehırde..

Laz_Asker_61
08.Nisan.2006, 23:24
final maçı bildiğim kadarıyla olimpiyat stadında olacak tı

Berkaiser
09.Nisan.2006, 14:32
final maçı bildiğim kadarıyla olimpiyat stadında olacak tı

Umarım Olimpiyat Stadı'nda olur.Fenerbahçe orda süt dökmüş kediye dönüyor.:D

orcnbykl
11.Nisan.2006, 22:17
Galatasaraylı kardeşlerim :) hiç kaygınız olmasın biz feneri yener kupayı da alırız hepimizin yüzünü de güldürürüz onların da sesi kısılır belki biraz :p

BaTuHN
15.Nisan.2006, 17:30
maç bildiğim kadarıyla Olimpiyat'ta(pas tutmasın die orda yapıolar heralde:D) ayrıca kupa Beşiktaş'ın olucak bu sene feneri yenemedik demekki kısmet finaldeymiş:D

mertcan1304
15.Nisan.2006, 17:34
maç bildiğim kadarıyla Olimpiyat'ta(pas tutmasın die orda yapıolar heralde:D) ayrıca kupa Beşiktaş'ın olucak bu sene feneri yenemedik demekki kısmet finaldeymiş:D
BaTuHN daha cok beklersiniz siz kupayı:D Kupa bu yıl fenerin.

BaTuHN
15.Nisan.2006, 17:49
ya 23 mü 24 mü oldu tam bilmiyorum siz bekliyosunuz bizle eşlemeniz sizin açınızdan kötü oldu bence ama neyse 3 mayısta görüşcez Beşiktaş-fener kavgasına dönüştürmeyelim gerek yok:D

Universal
15.Nisan.2006, 18:53
daha final'e hangi takımların çıkacağı belli değil ama fener garnatiledi gibi ben antapte diğer finalist olur çünküş kartal evinde kötü ve antep deplasmanlarda ii oynuyor finalin adı Fenerbahce-G.Antep

Laz_Asker_61
15.Nisan.2006, 20:13
çok hayalperest bir çocuk

thierry_ali
16.Nisan.2006, 12:26
BU SENE TÜRKİYE KUPASI GENE ZORLU OLACAK AMA SONUNDA FENERİN OLACAK

O DA FENER

Diğer kulüpleri rencide edici mesajlara izin vermiyoruz.Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz... (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358)

fener alex ile anelka'yı satmaya kalksan kim alır be
SANALMAN 34 arkadaşımın dediği gibi BEŞİKTAŞ ve GALATASARAY'ı almaya (ALLAH hariç)kimsenin gücü yetmez

Maymuncuk
16.Nisan.2006, 14:29
thierry_ali fanatik veya karşı tarafı kızdıracak mesajalr yazmamanı yeğlerim..

nic-39
16.Nisan.2006, 14:34
thierry_ali fanatik veya karşı tarafı kızdıracak mesajalr yazmamanı yeğlerim..
onun zaten baska bı gorevı yok sıtede..ortamı kızıstırıp gıdıo :)

nart_susruko
19.Nisan.2006, 04:29
ilk finalist fenerbahçe
fenerbahçe 3 - 0 denizlispor
semih*2 ve mehmet yozgatlı

nic-39
19.Nisan.2006, 12:23
semıh 2 gol attı ama onemllı olan fenerbahce futbol takımının kaptanı olarak sahaya cıktı..yakısır..

Neron_FB
19.Nisan.2006, 15:01
Özellikle 2. yarı iyi mücadele etti gençlerimiz...Tebrikler...

mutlee
19.Nisan.2006, 15:45
Sampiyonluk bizim kupa bizim!!!

nic-39
19.Nisan.2006, 22:40
hadı bu aksam bjk antepı elesınde fınal netlessın artık..2-0 dı en son skor..uzun yıllar sonra eslestık sanırsam bjk ıle kupada..

nart_susruko
20.Nisan.2006, 02:26
evet istediğin oldu nic-39
finalin adı...beşiktaş-fenerbahçe

bu arada beşiktaş finale çıkması ile UEFA'yı garantilemiş oldu...

meddah
20.Nisan.2006, 03:05
Bir ara bir yerlerde "Kupa şampiyonu ligi ilk ikide bitirirse, UEFA'ya kupa finalisti gitmeyecek" diye bir şey okumuştum.
Hatta bu konu üzerine başka bir başlıkta da bunu yazmıştım..

Vesile oldu düzelteyim: Beşiktaş UEFA Kupası'na gitmeyi garantilemiş oluyor evet..
TFF'nin lig statüsü öyle diyor..

Necati Ates
20.Nisan.2006, 09:02
Türkiye Kupasini Besiktas alir diye düsünüyorum ve Sampiyon´da tabiki Galatasarayin....

nic-39
20.Nisan.2006, 13:16
evet istediğin oldu nic-39
finalin adı...beşiktaş-fenerbahçe

bu arada beşiktaş finale çıkması ile UEFA'yı garantilemiş oldu...
bjk saka maka ıkı senedır sayemızde uefaya kalıo..gecen sene denızlıyı eledık ole gıttıler bu sene de fınale cıktık gıdecekler :) yorum yapmak ıcın cok erken daha fınale cok var..sakatlık ceza psıkolıjık etmenler var maca etkı edecek ve daha bısey bellı degıl..
bu sefer fınal macını adam gıbı organıze etsınler yer zaman saat gıbı de trıbunler full olsun

Neron_FB
20.Nisan.2006, 13:20
Bugün Gazetenin biri BJK UEFA'DA diye başlık atmış...Sanırım UEFA garanti artık...

Berkaiser
20.Nisan.2006, 16:14
Kupayı Beşiktaş alır bence.Fenerbahçe her sene finale kadar gelir orda takılır gerçekten de ilginç bir durum.Bu sene de aynı senaryoyla karşılaşabiliriz.

T_EngineeR_GFB
20.Nisan.2006, 18:34
kupa FENERBAHÇE NİN :D(:/:)

Sekopej
20.Nisan.2006, 18:38
arkadaşlar sizce kupa finali nerde oynanmalı? izmirli olduğum için içimden burda oynanması geçiyo ama biraz mantıklı olursak avrupa da oynansın hem tanıtım olur hem fazla gerginlik olmaz hem de gurbetçilerimiz de bir derbi heyecanı yaşar...

sizlerin düşünceleriniz neler???

T_EngineeR_GFB
20.Nisan.2006, 18:50
arkadaşlar sizce kupa finali nerde oynanmalı? izmirli olduğum için içimden burda oynanması geçiyo ama biraz mantıklı olursak avrupa da oynansın hem tanıtım olur hem fazla gerginlik olmaz hem de gurbetçilerimiz de bir derbi heyecanı yaşar...

sizlerin düşünceleriniz neler???
tabi ki ATATÜRK OLİMPİYAT STADI ALİ SAMİ YEN DE OLCAK HALİ YOK HERHALDE;)

Berkaiser
20.Nisan.2006, 19:57
Bence de Olimpiyat Stadı'nda oynansın.;;)

Neron_FB
20.Nisan.2006, 22:00
Avrupada olması iyi olmaz bence..sonra çıkacak söylentiler " Türkiye bu maçın güvenliğini sağlayamıyor" yönünde olur...Zaten Türkiye'de Olimpiyat gibi bi stad varken hiç gerek yok avrupaya...

Ancak Süper Kupa uygulaması olursa eğer (lig ve kupa şampiyonunun aralarında yapacağı maç) O maç Almanya'da vs. avrupa ülkelerinde oynatılabilir Eylül veya Ağustosta...