View Full Version : Atletico Madrid Alanı!!!
eXcitinG
19.Şubat.2007, 20:25
bence satmamaLısın şampiyonLuğu düşünüyorsun.. o zaman eLinde tutmaya bakmaLısın
canavar20
20.Şubat.2007, 13:30
şampiyon akışır oynuyosun
Wesley Sneijder
20.Şubat.2007, 19:11
Seedorf yedek herhalde. İsabetli derken kanat oyuncusu eksikse orada kullanabilirsin demek istedim.
Neyse. Sen kaçıncı yıldasın şu anda?
Flawless Victory
20.Şubat.2007, 19:20
4. sezondayım işte. Galiba 2009 oluyor. Şaka bir yana şampiyonluk çok zor gerçekten. R.Madrid ve Valencia hiç puan kaybetmiyor yani. Benim tüm maçlarımı almam lazım.
ultraslanerdem
20.Şubat.2007, 19:25
Valencia'da Jo**uin'le Vicente olduktan sonra tabi puan kaybetmez ...
can777
20.Şubat.2007, 19:30
bence sırf jo**uin le vicente değil ..
Flawless Victory
20.Şubat.2007, 19:38
Ne diyorsunuz, bıraksak mı be abi? Çok takım var. :D
can777
20.Şubat.2007, 19:41
at madridle oynadığımda bende senin gibi onların altında kaldım hep 3 sezon oynayıp bırakmıştım ...
Flawless Victory
20.Şubat.2007, 19:44
Ama pes etmemek lazım. Pes edip de pesi açmamak lazım. :D Sonuna kadar...
Hiç bir hedefim olmasa R.Madrid'i oynayacağım her maçta yenmek tek hedefim olur. Sonuçta şampiyonluk tek seçenek değil benim için.
can777
20.Şubat.2007, 19:47
doğru diyosun tabi ... ama o zamanlar daha çocuktuk :D ...
uaylmz
22.Şubat.2007, 15:12
ne yani bu kadar emek verdiğin takımı 3 sezonda silicekmisin yannış mı tanıttın kendini bize :)
ultraslanerdem
22.Şubat.2007, 15:22
Yok canım Emrah abi Pes açmaz :D
can777
22.Şubat.2007, 19:07
yok bana diyor erdem. zaten okullar falan açılmıştı mecbur bıraktım zaten ..
mustafa35
22.Şubat.2007, 19:57
yazılıarnı zevkle okuyorm gerçekten çk güzel..
darthrevan
22.Şubat.2007, 21:18
emrah taouris miydi neydi o taktikle oyna sampiyon olmazsan neyim sadece kanat oyunuclarinin oklarini bir kademe cikar
eXcitinG
22.Şubat.2007, 22:21
öyLe hemen pes ediceksen bu kadar kasmanın ne anLamı vardı emrah :) devam iLLa başarıcaksın
Flawless Victory
22.Şubat.2007, 23:08
Şaka yahu, Emrah pes edip pesi açar mı hiç? Asla!!!
UEFA grup maçlarına başlıyorum artık ama Glaskow'lu Ferguson'dan çekiniyorum. İnşallah bir şaka yapmaz bana. :) Hedefim 1. lik ama 2. lik de fena sonuç değil. Grubum dişli gerçekten. Newcastle ile liderlik için kapışırız bence. Şimdi açayım oyunu, akşam Fener'in maçını izledim ve skorunu bildim. :D Sırada FM var. Bu kez skoru kendim oluşturacağım. :D
can777
22.Şubat.2007, 23:11
hadi bakalım emrah ...
ultraslanerdem
22.Şubat.2007, 23:29
Bence kesin liderlikle çıkarsın.Newcastle kim yaa Atletico'nun yanında...
IcedEarth
01.Mart.2007, 19:38
eee gelişme yokmu emrah abi
theorginalsin
01.Mart.2007, 20:38
Hic bosmadan devami gelsiiiiiiiiiiin
Flawless Victory
01.Mart.2007, 20:55
Malesef Newcastle'a yenildim ama averajla grup lideri oldum. 1 yenilgi aldım diğerlerini kazandım. Eşleştiğim takımın adını hatırlayamadım da kolay bir takım yani onu da geçerim. Size birşey soracağım. Bu grup maçlarından sonraki tur hangi tur oluyor. Çeyrek finalden bir önceki tur mu?
Yok ondan sonra bır tur daha var sonra ceyrek final
Flawless Victory
03.Mart.2007, 00:08
CHEMrah TV Hile Karşıtı Gösterilere Destek Verdiğini Açıkladı. İşte hile yapma-ma-nın yolları :
Birazdan anlatacaklarım bir fikirden ibarettir. Katılmayabilirsiniz ama gerçekliğinin, tarafımdan sağlaması yapılmış şeylerdir. Önce "hile nedir" ile başlamak istiyorum.
Hile : Oyundan zevk alınamadığı anlarda yapılan, oyundaki küçük düzenlemelerdir.
"Oyundan zevk alınamayan anlar" derken ne anlıyoruz peki. Başarısızlık mı sadece? Hayır sadece bunu anlamamalıyız. Soruyorum şimdi, Galatasaray, Arsenal'e UEFA finalini kaybetseydi biz zevk alamayacak mıydık? Tabiki hayır. Eksiğimiz ne peki? Esksiğimiz yapabileceklerimizi değil de yapabildiklerimizi düşünmemiz. "şampiyon olamadım" yerine "bir gün şampiyon olacağım" diyebilsek hiç hileye gerek kalmayacak.
Oyundan sadece başarıyla zevk almak pek doğru değil. Belki oyunu oynama süresi kısıtlı olan birisi kısa sürede tadına varmaya çalışıyor olabilir ama sürekli oynayan birisi için hedefsiz kalmak çok kötü birşeydir. Unutmayın ki vitrindeki bir kazağı almak istemek ve ona zor ulaşmak size daha çok zevk verecektir. Mağazanın sahibinin onu vitrinden çıkarıp "al senin olsun" demesine bir süre sevinirsiniz ama artık bir hedefiniz yoktur ve siz artık kazağa ulaşınca mutlu bir insan olamayacaksınız.
İşte hile yapmamanın yollarından biri de kariyerinizi anlattığınız bir hikâyenizin olmasıdır. Nasıl mı olacak? Kariyerinizi bu şekilde anlattığınız zaman, aslında göremediğiniz şeyleri görecek ve daha başarılı olacaksınız. Mesela ben F.Torres'i o kadar anlattım ki artık, bir bardak suyu kaç yudumda içtiğini biliyorum. Bunun için A.Madrid'in web sitesini takip ediyorum ve o kadar keyif alıyorum ki anlatamam. İnternette dolaşırken çok ilginç fikirler geliyor aklıma. Böylece yazdıklarımda hiç zorlanmıyorum. Sırf başarı için değil tabi bu hikâyeler. Mesela siz, bir Manchester United - Liverpool maçını 5 dk da oynayıp geçmeyi mi tercih ediyorsunuz? Futbol niye güzel o zaman? Bu maçı sayfalarca anlatmanın tadını ben hiç bir şeyden alamam. Evet, belki 2050'lere gelemiyorum oyunda ama 4 sezonda, oynayacağım 44 sezondan daha çok zevk alıyorum. Bunu size aşılamak zor biliyorum. Herkes yazmayı sevmiyor. Şu an evdeyim ve kimse yok açıyorum müziği ve yazmaya başlıyorum. FM aklıma bile gelmiyor yazarken. Sadece futbolu düşünüyorum. Sadece bir defa için denemenizi istiyorum.
Hikâye yazmakla oyundan zevk alabileceğinizi kabul ettiğinizi düşünüyorum ama yazmasanız da bu oyundan hilesiz tat alabilirsiniz. Mesela, bizim golleri vidyo rehberinde söylediğimiz gibi gollerinizi klip haline getirebilirsiniz, oyununuzla ilgili istatistiki bir analiz yapıp paylaşabilir, oyuncularınıza kalitesine göre puan vererek, gösterecekleri performansa göre zamanla bu puanların nasıl değiştiğini gösterebilirsiniz. Tıpkı lig puan tablosu gibi, oyuncu puan tablosu yapabilirsiniz. Daha o kadar çok ilgi çekici şey yapabilirsiniz ki, hem siz tat alırsınız hem de insanları eğlendirmek size ayrıca tat verecektir.
Son olarak diyorum ki hileden kurtulun, bazı şekerler yalayınca değil, çiğneyince tat verir. Bol FM'li günler...
Haber : Emrah Gürbüz - CHEMrah TV / Melitene
Kamera : Murat Altııslanmaz
Destek : Yurosıport :D
Çaylar : Veresiye...
Telefon : Parasını yatırmadığımız için kapandı. :D
Su : Rota virüsü karıştı. :D
Yazıyı düzenleyenler : Salih Modifier, Halit Organizer, Bilge Çeliker :D
Yazının eklenmesini istemeyenler : Sema Hayır, Coşkun Olmaz, Cenk İnanmam
Yazıcı çıktısı (basın kopyası) : HP All-in-One :D
Amaç : Vardır elbet bir amacı.
eXcitinG
03.Mart.2007, 14:24
emrah duyguLandırdın beni ya :) şaka bir yana dedikLerin çok doğru ve tamamen hakLısın FM den zevk aLmanın teK yoLu bu
theorginalsin
03.Mart.2007, 18:37
haklisin emrah abi
Flawless Victory
03.Mart.2007, 20:18
Tabi zevkler farklı olduğu için kimisi FM Modifier'den de zevk alabilir ona birşey diyemem. Neyse, mesaj açık. :n:
Flawless Victory
10.Mart.2007, 01:29
İNANILMAZI BAŞARMAK
Az önce inanılmaz zevkli bir şey oldu. İspanya Kupası yarı final ilk maçında kendi sahamda Mallorca'ya 0-3 yenilmiştim. Tam tur gitti derken. Cesurca bir hamle ile Vucinic'i yedeğe çektim. Marcelo ile Zaccardo ise milli takımlarda olduğu için 3 önemli oyuncumdan yoksun çıktım. Ama deplasmandaki inanılmaz maçta, Gourcuff'un 2 asist, ve F.Torres'in 2 gollük müthiş performansları ve Aythami'nin harika kafa golüyle maçı uzatmalara götürmeyi başardım. Uzatmalarda takımı biraz defansif oynattım ve kontra atak oynamaya başladım. Leo Franco öyle kurtarışlar yaptı ki ben bile inanamadım. Uzatmalarda da eşitlik bozulmadı ve penaltılara gitti maç. İlk penatıyı F.Torres kaçırınca yüreğim ağzıma geldi ama Leo Franco tam 3 penaltı kurtararak hem maçın yıldızı oldu hem de Atletico'yu finale çıkardı. O kadar zevkliydi ki az önce aldığım 1-2 yeligiyle bozulan moralimi yerine getirdi. Bu büyük olaydan sonra Atletico taraftarları adeta çıldırdı. Bu heyecanı kaldıramayacağını anlayan bazı taraftarlar maç bitmeden stadı terketti. Maçtan sonra Madrid'in ünlü Zafer meydanında toplanan taraftarlar çılgınca eğlendi ve bu eğlence sabaha kadar sürecek gibi görünüyor. Bu inanılması güç zafer bizi gelecek için biraz daha umutlandırdı.
World Hollow o1
10.Mart.2007, 01:37
Ahh Be Torres'im sen neden Penaltıyı kaçırıyosun yaa :(
Hadi Geçmiş olsun abi 2 3 yaş büyümüşsündür bu maçtan sonra :)
Flawless Victory
10.Mart.2007, 14:13
CHEMrah TV - KUPA ÖZEL
CHEMrah TV'de, "Kupa Özel" ile karşınızdayız. Herkese mutlu akşamlar. Kupa yarı finalinde öyle maçlar oynandı ki uzun süre konuşulacak skorlar ortaya çıktı. Atletico, ilk maçı 3-0 kaybetmesine rağmen, 2. maçı da aynı skorla kazanıp maçı uzatmalara götürdü, uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca penaltı atışlarına geçildi. Leo Franco tam 3 penaltı kurtararak takımını finale çıkaran isim oldu. Diğer taraftan, ilk maçı 2-1 kazanan Villarreal ikinci maçta 0-0 berabere kalınca finalin adı belli oldu Atletico Madrid - Villarreal. Bu maçı uzun uzun konuşacağız ama önce konuklarımıza hoşgeldiniz diyelim. Sn. Üründül, Sn. Yavuz hoşgeldiniz.
"Hobsbuduluk" (sesler birbirine girer)
Şimdi sizi ilk maça götürüyoruz. Mallorca'nın 0-3 kazandığı ilk maçın özeti şimdi ekranlarınızda.
Tarih 27 Ocak 2010... Yer Vicente Calderon... Maçın adı Atletico Madrid - Mallorca....
İspanya kupasında geçtiğimiz sezon final oynayan Atletico Madrid, bu kez karşısında güçlü bir rakip olan Mallorca'yı buldu. Kura çekimi yapıldığında Betis, Villarreal gibi çok güçlü rakiplerin yerine karşısına Mallorca'nın düşmesi, Madrid basını tarafından "Atletico finalde" şeklinde yorumlanmasına karşın Mallorca takımı hiç de kolay lokma olmadığını gösterecekti. Maçtan önce Sir Emrah Gürbüz şu açıklamayı yapmıştı :
Basın toplantısı :
"Bu hafta üstün oynadığımız maçta Betis'i yenemediğimiz için üzgünüz ama artık Mallorca maçını düşünmek durumundayız. Rakibimiz gerçekten güçlü bir takım ama iki takım arasındaki kalite farkı da ortada. Kendi sahamızdaki bu maçta avantajlı bir skor elde edip 2. maça rahat çıkmak istiyoruz. Özellikle Fernando Torres'ten çok şey bekliyorum. Zorlanmadan turu geçeceğimize inanıyorum."
İşte Sir Emrah Gürbüz'ün bu açıklaması oyuncular üzerinde bir rehavete yol açmış olacak ki Atletico ummadığı bir yenilgi alıyordu ama Mallorca, Atletico'yu adeta ezmişti. Ezilen Atletico takımının altında kalan kaleci Leo Franco,
"Ben naaapim!!!"
diye isyan etmişti. Özellikle Perea ve Zaccardo'nun kötü oyunları bu maçın kaybedilmesinde önemli faktörlerden biriydi. Hatta maç içinde geçen ve tribünlere kadar ulaşan şu diyalog, yenilginin nedenlerini açıkça su yüzüne çıkarıyordu.
Perea : Abi Duarte'yi sen tutmayacak mıydın?
Aythami : Ne beni uleyn, Zaccir tutacaktı, öyle değil mi olm konuşsana?
Zaccardo : Abi her golden sonra bana dönüyorsunuz. Adam soldan geliyor, ben sağda oynuyorum. Marc!!! Ne uyuyon lan! Elli defa çalım yedin adamdan ya!
Marcelo : Hah! Yine bizde şişti! Yeav abi bu Delgado hiç yardıma gelmiyor ki! İyi ki geçen maç bir gol attı ha, forvet gibi oynamaya başladı.
Delgado : Kardeş sana yardım etsem bu sefer ileri boş kalıyor ben de nereye yetişeceğimi şaşırdım ha. Sanki Gourcuff, Zaccardo'ya yardım ediyo da.
Gourcuff : Matias olm ne taş atıyon bana adamlar sana hesap soruyo diye. Hemen gündem değiştiriyosun ya. Sen daha yenisin bu takımda, az akıllı ol! :confused:
Fernando Torres (Kaptan) : Şişşt beyler!!! kendinize gelin. Ne yapıyorsunuz siz? Tamam yenildiysek yenildik ne yapalım. Ben inanıyorum ki turu geçeceğiz. Siz de inanın buna.
Leo Franco : Yaa Fernando nasıl geçeceğiz bu adamları, makine gibi oynuyorlar sanki 2 kişi fazla bunlar. :confused:
Fernando Torres : Leom kafanı takma geçeriz turu.
Niguez : Yav abi bi top alamadım maç boyunca, Morten ne biçim pas atıyosun ya. Az yavaş atsana abi. Ceza alanına pas atıyorsun ama ben ortasahadayım.
Morten Jakobsen : Bırak ya! Sen de! Top kaç defa geldi sana, hep çalım atmaya çalışıyorsun. Fernando abiye niye atmıyorsun hemen. Sanki gol atacan da! :confused:
Niguez : Sen ne yaptın sanki topu göğsünde kontrol edip sonra taca atan ilk futbolcusun herhalde.
Morten Jakobsen : Konuşma lan!
Fernando Torres (Kaptan) : Nigu! Kes sesini artık! Sen de Morten! Ne bu haliniz ya. Bakın hoca bakıyo... Hepinizi söylerim hocaya. Zaten sinirli adam, bizim yüzümüzden delirecek nerdeyse. Hasan aferin sana. İçimizde bi tek sen adam gibi oynadın. Keşke o pozisyonda golü atsaydın ama sağlık olsun.
Hasan Ege : Fernando abi çok heyecanlandım o pozisyonda ya. İlk kez ilk 11'de çıktım. Bacaklarım titredi vallah.
İşte bu tartışmalar da açıkça gösteriyor ki Atletico, bu maça iyi hazırlanmamış. Ancak ilk maçta sarı kart gören ve iki gol atan Andre Duarte'nin cezalı duruma düşmesi, Atletico için sevindirici bir gelişmeydi. Şimdi ilk maç sonunda Sir Emrah Gürbüz'ün yaptığı basın toplantısını izleyelim, sonra tekrar burada olacağız.
Basın Toplantısı :
"Evet, bu gün istediğimiz oyunu malesef oynayamadık ve hiç beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Zaten maçtan önce, maçın çok zor geçeceğini söylemiştik. :confused: Tahminlerimizde yanılmadık. Yine, iki takım arasında çok fazla fark olmadığını söylemiştik. Artık 2. maça bakıyoruz. İkinci maçta turu geçebilir miyiz geçemez miyiz bilinmez ama maçı kazanmak için Mallorca'ya gideceğiz. Herkese iyi geceler."
Evet Sn. Üründül, Sir Emrah Gürbüz'ün basın açıklamasını dinledik. Bana sanki maç öncesi yaptığı açıklamayla çelişkili konuştu gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Tandem Ömer : Evet. Bu şeyler (açıklamalar) bence de çelişkili. Çünkü az önce izlediğimiz kadarıyla. İlk açıklamasında iki takım arasında büyük kalite farkı olduğunu söylüyordu ama şimdi, "aramızda fark olmadığını söylemiştik" diyor. Bence bu Sir Gürbüz'e yakışmayacak bir şey (hata). Şeyin performansını çok beğendim bu gün, Duarte'nin. Marcelo hakkaten çok şey (kötü) oynadı ilk maçta. Fakat futbol ilginç bir oyun. Geçen hafta hayranlıkla izlediğimiz Mallorca bu gün tel tel döküldü ve Ağır bir yenilgi aldı. Atletico Madrid'i şey (tebrik) ediyorum.
Evet, teşekkürler Sn. Üründül. Bülent hocam! Siz neler söyleyeceksiniz. Tartışmalı pozisyonumuz yok ama maç hakkındaki görüşlerinizi alalım.
Bülent'ten Seçmeler : Sevgili Erdoğan, bu gün maça gittiğimde Atletico yetkilileri kapıda bana çok zorluk çıkardılar. Benim basından olduğumu kabul etmeyip stada almadılar. Sonra sevgili başkanı cepten arayıp durumu hallettik ama moralim alt üst oldu. Böyle amatör adamları, giriş kapısına koymamaları lazım. Az kalsın maçı izleyemeyecektim. Sn. başkandan rica ediyorum, bu kişileri klüpten uzaklaştırsınlar.
Bülent abi maçı nasıl buldun peki?
Maç iyiydi ya ne olsun. Atletico'yu tebrik ediyorum. :confused: :D
Peki Bülent abi seni de yorduk kusura bakma. Evet sevgili CHEMrah TV izleyiciler, ikinci maça Atletico Madrid öyle konsantre olmuştu ki Mallorca takımına ot toplattı adeta ve penaltılarla finale çıkan ilk takım oldu. Bu maç o kadar heyecanlıydı ki bazı taraftarlar yanlarında anti-adrenalin hapları bulunduruyordu ve yine o taraftarlar maç bitmeden stadı terketmişlerdi. Çünkü sigara ve alkol ile birlikte, kalp krizi riskini artıran üçüncü faktör Atletico maçları olduğunu biliyorlardı. Bu büyük zaferden sonra Madrid sokakları bayram yerine dönmüştü. Çoluk çocuk, genci, yaşlısı herkes dışarıya atmıştı kendini. Kutlamalar sırasında silah kullanılmaması ayrıca sevinidirici bir gelişmeydi. İki Mallorca taraftarının Atletico Madrid formasıyla kalabalığın ortasında dans etmesi geceye renk katan olaylardan biriydi. Atletico takımı, maçtan sonra hep beraber bir gece klübünde eğlenirken, Sir Gürbüz, "Gece hayatı benim için hakemin düdüğüyle biter" diyerek bu eğlenceye katılmadı. İşte bu gecenin tüm gelişmeleri böyleydi. Programımızın sonuna geldik ancak Mallorca - Atletico Madrid maçından önemli anları kısaca verelim.
Goller :
dk 11. Gol Aythami
dk 37. Gol Fernando Torres
dk 63. Gol Fernando Torres
Penaltılar :
Carlos Carmona - Kaçırdı Fernando Torres - Kaçırdı
Leonardo Piscullichi - Attı Kerlon - Attı
Suanes - Attı Yoann Gourcuff - Attı
Tobias Linderoth - Kaçırdı Peter Luccin - Attı
Ballesteros - Kaçırdı
Eveet geldik bir programın daha sonuna. Geldikleri için Sn. Üründül ve Sn. Yavuz'a teşekürler. Bir sonraki programda görüşmek üzere. Essienkalın.
gerrrard
10.Mart.2007, 15:18
süper bir maç olmuş emrah abi.Özellikle yorum ve diyaloglar cok komik:D:D
Wesley Sneijder
10.Mart.2007, 15:47
"Hobsbuduluk" (sesler birbirine girer)
Harikasın!!! :D :D :D
maniax
10.Mart.2007, 17:49
umarım bu sene ligi ve ispanya kupasını alırsın.yoksa yönetim seni kovabilir.o kadar transfer yaptın.klüp batacak neredeyse.ama başarılı olacağına inanıyorum ben senin
juricevic
10.Mart.2007, 17:51
süper emrah ama bence pereayı hiç düşünmeden sat defansta inanılmaz hatalar yapıyo onun yerine daha sağlam bi defans alman lazım
gerrrard
10.Mart.2007, 18:08
umarım bu sene ligi ve ispanya kupasını alırsın.yoksa yönetim seni kovabilir.o kadar transfer yaptın.klüp batacak neredeyse.ama başarılı olacağına inanıyorum ben senin
yok artık daha neler:D
Flawless Victory
10.Mart.2007, 20:59
Yok ya takım çok iyi gidiyor. Yukarıda anlattığım Mallorca maçında kullandığım taktiği diğer maçlarda da uyguladım ve üstüste 9 galibiyet alarak 4. sıraya yükseldim. 5. Valencia'ya 4 puan fark attım. Bu sezon şampiyonluk hedefi zor da olsa devam ediyor ama şampiyonlar ligine gidecek 4 takım içerisindeyim şu an.
1. Ligde Espanyol maçında 0-2 geriye düştüğüm maçı Fernando Torres'in Hat-Trick'iyle 4-2 kazandım ve şu an 4. sıradayım. 3. olmam an meselesi. Ligin 28 haftası geride kaldı. Son 10 haftaya girildi.
2. İspanya kupasında finale yükseldim. Finaldeki rakibim geçen sezon yarı finalde elediğim Villarreal. Villarreal'i geçen hafta ligde 2-1 mağlup ettim. Büyük golcü Cesar Delgado finalde sakatlığından dolayı oynayamayacak.
3. UEFA kupasında, gruptan lider çıktıktan sonra karşıma gelen Lokomotiv Moskova'yı 0-3 ve 4-0'lık skorlarla geçtim. Daha sonraki rakibim M.City idi. İlk maçı deplasmanda 0-2 kazandım ama ikinci maçta M.City, 9 maçlık galibiyet serime son vererek 0-1 kazandı. Fakat tur atlayan takım Atletico oldu. Atletico, UEFA'da çeyrek finalde!!!
4. Son 9 maçta 3.2 gol ortalamasıyla oynadım. Fernando Torres, bu sezon 41 maçta 39 gol atma başarısı gösterdi. 13 kez maçın adamı olarak Atletico Madrid rekorunu kırmış oldu.
5. Yoann Gourcuff, ayakta alkışlanıyor... Yıldız oyuncum, bu sezon tam 21 asist yaparak A.Madrid rekorunu kırmış oldu. Ayrıca Vucinic'in de 20 asisti bulunuyor.
6. Sezon başında alınan Vucinic, istikrarlı ve başarılı performansıyla göz dolduruyor ve Fernando Torres ile Vucinic, şu anda Chelsea'nin transfer listesinde.
7. Geçen sezon sonuna doğru satmayı düşündüğüm Kerlon, en az 6 maçı, son saniyelerde takımına kazandırarak kalitesini ispatladı ve şu anda R.Madrid, İnter, Barcelona, Milan, Valencia gibi klüpler onu istiyor (Tabi avucunu yalayacaklar).
8. Sezon başında Milan'dan 1.5 milyon TL gibi komik bir rakama alınan Seedorf, tecrübesiyle birçok maçta takımına 3 puanı getiren isim oldu.
9. Pablo İbanez-Aythami ikilisi avrupanın en iyi savunma bloğu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
10. Sezon başında tam 24 milyon TL'ye Palermo'dan alınan Zaccardo, beklenenden çok daha iyi bir performans ortaya koydu.
11. Tomas Sivok'u 28 milyon TL'ye alan Atletico, onun performansından son derece memnun. Şu anda hiç kimsenin onun yanına yaklaşabileceğini sanmıyorum.
İşte son durumum bu yani en iyi sezonumu yaşıyorum. Bu sezon UEFA'da Newcastle dışında güçlü takım kalmadı ve Atletico kupaya uzanabilir.
Wesley Sneijder
11.Mart.2007, 22:57
Süper gidiyorsun. UEFA'yı ve Copa Del Rey'i almanı bekliyoruz artık.
Flawless Victory
11.Mart.2007, 23:07
Atletico ilk kupasını alıyooooooor!!! İspanya kupasında Villarreal'i finalde yenen Atletico 4. sezon sonunda ilk kupasını aldı.
Ayrıca UEFA kupasında Udinese'yi çeyrek finalde 1-2 ve 1-1'lik sonuçlarla geçerek yarı finale yükseldi. UEFA kupasında Betis ile eşleşti. Diğer eşleşme ise Villarreal - Aston Villa. UEFA kupası, son 18 maçta 1 yenilgi, 3 beraberlik ve 14 galibiyet alan Atletico'ya çok yakın...
gerrrard
12.Mart.2007, 00:38
Coşmuşun Emrah abi:):)
fm26mer
12.Mart.2007, 09:07
Coşmuşun Emrah abi:):)
sana katılıyorum
El Barto
12.Mart.2007, 09:56
tebrik ederiz emrah.
Flawless Victory
12.Mart.2007, 12:09
Tesekkür ederim arkadaslar. Sizlerin destegiyle bir yere geliyoruz. Marifet iltifata tabii. ;;)
ultraslanerdem
12.Mart.2007, 13:08
İlk kupa hayırlı olsun.2. Kupada inşallah UEFA olur...
Flawless Victory
12.Mart.2007, 15:18
Şimdi oyunu açıyorum, güzel haberlere inşallah...
ForeverGs
12.Mart.2007, 20:26
bravoo gayet guzell
Flawless Victory
12.Mart.2007, 21:03
"UEFA KUPASI MADRİD'DE"
Ağlamak istiyorum. :D 4 sezonun emeği sonunda meyvesini verdi ve UEFA kupası Atletico Madrid'in oldu. Madrid halkı sokakta, bu gece uyumak yok!!! Finalde Aston Villa'yı 5-1 ile çimlere gömen Atletico, kupaya uzandı...
Fernando Torres bu maçta Hat-Trick yaparak kupayı evine getirdi...
http://img58.imageshack.us/img58/2155/uefacupoy1.pnghttp://img240.imageshack.us/img240/4584/atleticomadridgv2.png
İşte Fernando Torres. İşte avrupanın en iyi forveti. İşte bir zaferin öyküsü... Biz susuyoruz, resimler konuşuyor... Haydi herkes Zafer meydanına, zaferi kutlamaya...
http://img238.imageshack.us/img238/6030/uefasampiyonluguhh5.jpg
2009-2010 Sezonu UEFA Kupası Atletico Madrid'in :
http://img77.imageshack.us/img77/4239/uefacupyl3.jpghttp://img402.imageshack.us/img402/2738/kuppppaaaog4.jpghttp://img106.imageshack.us/img106/1360/torressampiyonluk2cc2.jpg
gerrrard
13.Mart.2007, 00:13
Obaaaaa süpersin Emrah abi kupa Madrid'in müzesinde:) bu arada Torres coşmuş coşturmuş:D
maniax
13.Mart.2007, 19:33
harikasın,müthişsin abi senden la liga şampiyonluğu bekliyoruz
Memedov
13.Mart.2007, 19:35
Emrah abi Çok iyi gidiyorsun Kısmet La Ligaya :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar emrah abinin skinsi biLen varmı çok hoşuma gitti :n:
Flawless Victory
13.Mart.2007, 21:33
Goal skin. Şu anda piyasadaki en iyi 2. skin. 1. si de yapım aşamasında. ;;)
Memedov
13.Mart.2007, 21:35
Sağolasın emrah abi :) Bende indireyim O zaman :p
Flawless Victory
14.Mart.2007, 00:28
Bu konu hakkında bir anket açmak istiyorum. Konuyu daha iyi yerlere getirmek için... Bu konuya 100 üzerinden kaç puan verirsiniz. Sürekli takip edenlere soruyorum. Buna doğru bir puan (abartmadan :D) verirseniz, belki daha iyi şeyler yaparız.
Yorum : En az iki cümle.
Önerileriniz : Hoşunuza gidebilecek şeyleri söyleyin.
Eleştirileriniz : Sizce tarafsız yorum yapıyor muyum? :D
El Barto
14.Mart.2007, 00:31
edit..... şimdi gitmem lazım ama yorum yapacam en kısa zamanda :)
gerrrard
14.Mart.2007, 01:02
Yorum:Süper fikirler süper anlatım :)
Önerileriniz:Zaten herşey var:)
Eleştirileriniz:Tarafsız yorum yapıosun:D
Flawless Victory
14.Mart.2007, 01:19
Beni övün diye açmadım bu anketi, yanlış anlamayın. :) Övgü yazmasanız daha doğru olur herhalde. Daha çok fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Gökay teşekkürler...
Yorum : Klasikleşen Fm hikayelerine(yok bunu aldım,yok bunu sattım)yeni bir boyut kazandırdığın için tebrik ederim
Önerileriniz : Herşeyi yapmışsın başka ne isteyelim:D
Eleştirileriniz : Hakemlerin üstüne çok düşüyon emrah :p
Flawless Victory
14.Mart.2007, 17:20
Yorum : Klasikleşen Fm hikayelerine(yok bunu aldım,yok bunu sattım)yeni bir boyut kazandırdığın için tebrik ederim
Öncelikle teşekkürler. Aslında, artık bütün dünya kariyerini böyle anlatıyor. Yabancı forumlarda sıkça rastlıyoruz buna. Zaten öbür türlü kim merak eder ki benim ne yaptığımı? Önemli olan işin içine mizahı da, teknolojiyi de katıp kariyer hikayesinden çok, bir fıkra gibi olmasını sağlamak. Yazılarımı çok kişinin okuduğunu biliyorum ama çoğu kişi yorum yazmıyor, bu da beni bazen frenliyor. Yorum yazan ve okuyanlara teşekkürler.
Bazen Real Madrid'e çok taş atıyorum. Belki içinizde Real Madrid taraftarı varsa alınabilir ama alınmasınlar. Hepsini gülelim diye yazıyorum. Ben Galatasaraylıyım ama en sevindiğim gol bir Fenerbahçe golüdür. ;;)
Yorum :Turksportal'da yeni bir çığır açtın ne diyelim başka.
Önerileriniz : Eskisi kadar olduğu gibi maç detaylarına fazla inmiyorsun gene çok iyisinde biraz daha dikkat.Konun sabitlenmesinide sağlayabilirsin.
Eleştirileriniz : Yok valla.
fm26mer
14.Mart.2007, 17:45
Yorum : Okumaktan Büyük Keyif Duyuyorum,Araya "ss"de ekleyin ce süper oluyor.
Önerileriniz : Emrah abi bunların dergisini çıkarsana karikatür dergisi gibi..
Eleştirileriniz : Valla Herşey süper Eleştircek bişey bulamıyorum
ultraslanerdem
14.Mart.2007, 17:49
Yorum : Anlatım çok süper.Başlığa her baktığımda karşıma renkli ve akıcı bir yorum geliyor.
Önerileriniz : Önerecek hiç bir şey bırakmamışsın..:)
Eleştirileriniz : Yeter artık Atletico'yu Şampiyon görmek istiyoruz.:D...
Yorum : Akıcı,sade ve sürükleyici bir anlatım:)
Önerileriniz : Herşey çok iyi.Önerim yok:D
Eleştirileriniz : Atletico'nun UEFA'dan sonra lig kupasınıda kaldırması:D
El Comandante
14.Mart.2007, 18:31
Yorum :Mükemmel bir sekilde kariyerini anlatiyorsun ve buna ssleride katarak bize okunmasi keyif verecek bir kariyer hikayesi birakiyorsun :) Basarilarinin devamini dinlerim.
Önerileriniz :Iyi bir kaleci al.Leo franco seni her zaman kaldiramaz.Birde seedorfun yerine kerlonu oynatmaya basla :)
Eleştirileriniz :Yorumlari birakta lig kupasi ne zaman geliyor onu söyle :D Uefayi aldin simdi sira sampiyonlukta :)
Wesley Sneijder
14.Mart.2007, 18:39
Yorum : Harikasın. Daha ne diyeyim.
Önerileriniz : UEFA final maçı fotoromanı olursa hoş olur. Ayrıca artık şampiyonluk istiyoruz.
Eleştirileriniz : Taraflı olunca daha hoş oluyor. :D
Varonil
14.Mart.2007, 19:41
Puan=100/100
Yorum=Muthissin Emrah abi.Benim yazdigim kariyer hikayesinde esinlendigim ornek kariyerlerden biri.
Onerileriniz=Artik La Liga sampiyonlugu bekliyoruz Emrah Abi
Elestirileriniz=Bu kadar guzel bir kariyeri elestirmek sana o kadar yorum yazana saygisizlik olur
Flawless Victory
14.Mart.2007, 20:12
Yorum :Turksportal'da yeni bir çığır açtın ne diyelim başka.
Önerileriniz : Eskisi kadar olduğu gibi maç detaylarına fazla inmiyorsun gene çok iyisinde biraz daha dikkat.Konun sabitlenmesinide sağlayabilirsin.
Eleştirileriniz : Yok valla.
Önerini eleştiri olarak kabul ediyorum. Artık daha yüzeysel yazdığımı biliyorum, eskiye dönüyorum bundan sonra. İlk yazılar gibi olacak artık. Teşekkürler.
Yorum : Okumaktan Büyük Keyif Duyuyorum,Araya "ss"de ekleyin ce süper oluyor.
Önerileriniz : Emrah abi bunların dergisini çıkarsana karikatür dergisi gibi..
Eleştirileriniz : Valla Herşey süper Eleştircek bişey bulamıyorum
Karikatür çizebilsem olur da sadece yazıyla olmaz. :D Teşekkürler yorumun için.
Yorum : Anlatım çok süper.Başlığa her baktığımda karşıma renkli ve akıcı bir yorum geliyor.
Önerileriniz : Önerecek hiç bir şey bırakmamışsın..:)
Eleştirileriniz : Yeter artık Atletico'yu Şampiyon görmek istiyoruz.:D...
Şampiyon olacağım bu sezon. O zaman asıl şenlik olacak işte. Ama ben ona şampiyonluk demiyorum, Real'i geçmek diyorum. (Bkz. sf 20, "Eğer, Real Madrid 20. olacaksa, biz şimdiden 19. luğu kabul ediyoruz") Teşekkürler...
Yorum : Akıcı,sade ve sürükleyici bir anlatım:)
Önerileriniz : Herşey çok iyi.Önerim yok:D
Eleştirileriniz : Atletico'nun UEFA'dan sonra lig kupasınıda kaldırması:D
Teşekkürler çok sağol.
Yorum :Mükemmel bir sekilde kariyerini anlatiyorsun ve buna ssleride katarak bize okunmasi keyif verecek bir kariyer hikayesi birakiyorsun :) Basarilarinin devamini dinlerim.
Önerileriniz :Iyi bir kaleci al.Leo franco seni her zaman kaldiramaz.Birde seedorfun yerine kerlonu oynatmaya basla :)
Eleştirileriniz :Yorumlari birakta lig kupasi ne zaman geliyor onu söyle :D Uefayi aldin simdi sira sampiyonlukta :)
Seedorf orta sahanın solunda oynuyor, Kerlon orda sırıtır. :D Ligi bu sene kesin alıyorum. Geçtiğimiz sezon da alırdım ya ilk yarı kötü geçti. Teşekkürler.
Yorum : Harikasın. Daha ne diyeyim.
Önerileriniz : UEFA final maçı fotoromanı olursa hoş olur. Ayrıca artık şampiyonluk istiyoruz.
Eleştirileriniz : Taraflı olunca daha hoş oluyor. :D
Tamam fotoromanını hazırlarım finalin. Taraflıdan kastım Real'e atıp tutmam yani. Real'in seveni çok olabilir diye söyledim. Teşekkürler.
Puan=100/100
Yorum=Muthissin Emrah abi.Benim yazdigim kariyer hikayesinde esinlendigim ornek kariyerlerden biri.
Onerileriniz=Artik La Liga sampiyonlugu bekliyoruz Emrah Abi
Elestirileriniz=Bu kadar guzel bir kariyeri elestirmek sana o kadar yorum yazana saygisizlik olur
Sağol kardeş ama eleştiriler geliştirmek için. Yorum yazanlar zaten bu konunun vip bölümünde. ;;)
maniax
14.Mart.2007, 21:58
YORUM:Harika bir anlatım.turksportal tarihinde yeni bir dönem başlattın.
ÖNERİLERİNİZ:Artık la liga'da şampiyonluk bekliyoruz.
ELEŞTİRİ:Eleştiri yapmak haksızlıolur
Memedov
14.Mart.2007, 23:32
Yorum:Süper Bir anlatım Ss Katarak Dahada Hoş Bir Görüntü Veriyorsun
Önerileriniz:La Liga Şampiyonluğunu Alsan çok daha iyi olacak inş.ALLAH başarırsın
Eleştiri:Gerek Yok herşey çok mükemmel :)
Flawless Victory
14.Mart.2007, 23:46
La Liga şampiyonluğunu öneri yerine yazmasanız. :D O bir zaruret çünkü. Öneri dediğim, daha neler yapabileceğimdir. Sağol kardeş.
Wesley Sneijder
15.Mart.2007, 18:45
Fotoroman işini çok güzel düşünmüşsün. Ben de yeni kariyerimde fotoromanlar yapacağım.
fm26mer
15.Mart.2007, 19:25
Site Görevlileri Sana Özel Sabir Bir Konu Açsınlarya
izmer96
16.Mart.2007, 15:31
ne oldu arkadasim devamini bekliyoruz sabirsizlikla enden durdun ?
Wesley Sneijder
16.Mart.2007, 18:51
Artık hedef Copa del Rey.
the_imam912
17.Mart.2007, 16:31
çok gzl olmuş :D:D
gerrrard
17.Mart.2007, 19:49
Hadi Emrah abi artık patlamanı yap ne zamandır bişi yazmıon:) Haa bu arada Gerrard'ı satmam haberin ola:D
Flawless Victory
18.Mart.2007, 01:30
Nasıl yazmıyorum? Daha 23. sayfada muhteşem, olağanüstü, mükemmel, harika, şahane, süper, müthiş, manyak bir yazı yazdım ya. :D Bu aralar biliyorsun Gökay işim var, o yüzden yazamıyorum.
Az önce aklıma bir fikir geldi. Eğer yapabilirsem, kariyer hikayelerini birbiriyle kaynaştırmayı düşünüyorum. Mesela ben buradan başkasının bir oyuncusuna talip olduğumu anlatan bir yazı yazacağım. O kişi de bana karşılık olarak bir yazı yazacak. Transfer dedikoduları gibi. Bence çok hoş ve eğlenceli olur. Bana eşlik edecek varsa bunu yapabiliriz.
Memedov
18.Mart.2007, 02:43
Nasıl yazmıyorum? Daha 23. sayfada muhteşem, olağanüstü, mükemmel, harika, şahane, süper, müthiş, manyak bir yazı yazdım ya. :D Bu aralar biliyorsun Gökay işim var, o yüzden yazamıyorum.
Az önce aklıma bir fikir geldi. Eğer yapabilirsem, kariyer hikayelerini birbiriyle kaynaştırmayı düşünüyorum. Mesela ben buradan başkasının bir oyuncusuna talip olduğumu anlatan bir yazı yazacağım. O kişi de bana karşılık olarak bir yazı yazacak. Transfer dedikoduları gibi. Bence çok hoş ve eğlenceli olur. Bana eşlik edecek varsa bunu yapabiliriz.
Gerçekten süper olur emrah abi dahada renk katar :)
Varonil
18.Mart.2007, 08:52
cok guzel bir fikir ben ve kariyer hikayem variz bu iste emrah abi..:)
gerrrard
18.Mart.2007, 10:30
Ben varım Anfield'ın koridorlarında bayaa iyi adamlarım var:D
ultraslanerdem
18.Mart.2007, 10:41
Emrah abi yaz dedin yazıyorum.Abi zaten Luccin'i 7M dolara verdin kazık yedim.:DOynatmıyorumda Fransız diye..:DBende kaldı 9 M dolar civarı.Gözünü seviyim sen yarım sezonluğuna 1M dolara ver.İleride zengin olursak Bi 5M dolar daha veririm söz...:)
Flawless Victory
18.Mart.2007, 11:27
Ama Torres çok kaprisli bir oyuncudur. Sauna, tenis kortu, mini golf, özel doktor, digitürk, sunny uydu, 400 gb hard disk gibi ilginç istekleri var. Bunları karşılayabilir misin? Yaparım diyorsan Torres'in yanında Kerlon'u da kiralayabilirim ama başkandan az önce bir sms aldım. Hemen aktarayım.
Başkan : Emrah, slm. nbr? Uzun süredir görüşemiyoruz ya. Bak, kulağıma bir dedikodu geldi. Fernando'o'yu kiralamak istiyormuşsun. Onu kiralarsan şampiyonluğu kaybederiz. Sonra 1 milyon dolara kiralamak olur mu? En az 5 milyon dolar istemelisin 1 sezonluğuna. Bu konuda seninle konuşmak istiyorum. Bende kontör yok. Ara da bu konuyu görüşelim. Ya bu Turkcell de çok pahalı bu aralar. Avea mı alsam diyorum? Bunu da konuşalım. Ooo 3 sms olmuş. Neyse yeter bu kadar. Hadi görüşürüz..
İşte gördüğün gibi başkan izin vermiyor. Gerçi daha konuşamadık. (Laf aramızda, adam kontör alamıyor ama Paris'e tatile gidiyor. Bu insanları anlamak güç.) Yarın sana kesin sonucu veririm.
Bu arada Luccin çok çok iyi bir DM, kesinlikle oynatmalısın.
Basın toplantısında bir Barcelona muhabirinden bana gelen şu soru, beni çok sinirlendirdi bu gün :
Basından bir ablamız : Sir Gürbüz, neden Fernando Torres'e, "Fernando'o" diyorsunuz? Yoksa Eto'o'dan çok mu etkilendiniz? Biliyorsunuz Eto'o Atletico'ya asla gelmeyecek!
Ben : Siz hangi gazetenin muhabirisiniz?
Aynı muhabir ablamız : Marca.
Ben : Arkadaşlar başka sorusu olan var mı?
Basın : Ssss!!!
Ben : Peki herkese iyi günler, teşkkürler geldiğiniz için.
Yukarıda söylediğim fikri uygularken kendi konunuza link de verirseniz güzel olur. İlk defa okuyan, "bunlar neyden bahsediyor" demesin diye yani.
Varonil
18.Mart.2007, 11:44
emrah abi ben dedigim gibi varim benim hikayemin linki imzada var:p :D
ultraslanerdem
18.Mart.2007, 11:46
Ama Torres çok kaprisli bir oyuncudur. Sauna, tenis kortu, mini golf, özel doktor, digitürk, sunny uydu, 400 gb hard disk gibi ilginç istekleri var. Bunları karşılayabilir misin? Yaparım diyorsan Torres'in yanında Kerlon'u da kiralayabilirim ama başkandan az önce bir sms aldım. Hemen aktarayım.
Başkan : Emrah, slm. nbr? Uzun süredir görüşemiyoruz ya. Bak, kulağıma bir dedikodu geldi. Fernando'o'yu kiralamak istiyormuşsun. Onu kiralarsan şampiyonluğu kaybederiz. Sonra 1 milyon dolara kiralamak olur mu? En az 5 milyon dolar istemelisin 1 sezonluğuna. Bu konuda seninle konuşmak istiyorum. Bende kontör yok. Ara da bu konuyu görüşelim. Ya bu Turkcell de çok pahalı bu aralar. Avea mı alsam diyorum? Bunu da konuşalım. Ooo 3 sms olmuş. Neyse yeter bu kadar. Hadi görüşürüz..
İşte gördüğün gibi başkan izin vermiyor. Gerçi daha konuşamadık. (Laf aramızda, adam kontör alamıyor ama Paris'e tatile gidiyor. Bu insanları anlamak güç.) Yarın sana kesin sonucu veririm.
Bu arada Luccin çok çok iyi bir DM, kesinlikle oynatmalısın.
Yukarıda söylediğim fikri uygularken kendi konunuza link de verirseniz güzel olur. İlk defa okuyan, "bunlar neyden bahsediyor" demesin diye yani.
Emrah abi o zaman kalsın.Ya ben o saydıklarından sadece Sunyy marka uyduyu tahsis edebilirim..:D
Ayrıca başkanla aran çok iyi.Benim başkanla aram berbat.:).Benim aramı düzeltsene başkanla...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=37746&page=3
Luccin'e gelincede o bir Fransız.Unutmayın bende ayrımcılık yok..:D
Son olarak da Telsim daha ucuz..:D
aliihsandikmen
24.Mart.2007, 15:56
Sir Emrah Bey, 1 haftadır yazmıyorsunuz...:( Ters bi durum yoktur inşallah!:eek:
Wesley Sneijder
24.Mart.2007, 17:36
Merakla bekliyorum. Bu arada Copa Del Rey ne oldu?
canavar20
24.Mart.2007, 19:08
devam güzel geçiyor
Flawless Victory
25.Mart.2007, 01:25
Sir Emrah Bey, 1 haftadır yazmıyorsunuz...:( Ters bi durum yoktur inşallah!:eek:
Bu ara çok yoğunum. Oyuna devam edemediğim için yazamıyorum da.
Merakla bekliyorum. Bu arada Copa Del Rey ne oldu?
Oyun en son yazıda bıraktığım yerde. Son günlerdeki yoğunluk azalırsa devam edeceğiz tabi ki.
devam güzel geçiyor
Teşekkür ederim okuduğun için.
gerrrard
25.Mart.2007, 14:24
Süpersin Emrah abi
canavar20
25.Mart.2007, 17:47
Bu ara çok yoğunum. Oyuna devam edemediğim için yazamıyorum da.
Oyun en son yazıda bıraktığım yerde. Son günlerdeki yoğunluk azalırsa devam edeceğiz tabi ki.
Teşekkür ederim okuduğun için.
abi böyle hikaye okunmazmı asıl sen saol
Flawless Victory
26.Mart.2007, 22:04
Sıze Nostalji yaşatmak istiyorum. Bir zamanlar kadromda bulunan Agüero'nun "korner noktasından" attığı golün bulunduğu maçın kasedini veriyorum. Mutlaka izleyin. Böyle bir golü bir daha göremeyebilirsiniz.
Agüero'nun Sıfırdan Attığı Gol (http://rapidshare.com/files/22906146/Atl_tico_v_R._Sociedad__aguero_sifirdan_atti_.rar)
Ayrıca yakında, Atletico'nun müthiş şampiyonluk yolculuğu devam edecek. Atletico son 11 maçta sadece 2 gol yedi ve bu süreçte İspanya ve Avrupa Süper Kupaları'nı kazandı. Üstelik Avrupa Süper Kupa finalinde Milan'ı 3-0 ile darmadağın etti. Fernando bir de penatı kaçırdı. Tüm gelişmeler yakında CHEMrah TV'de. Sakın kaçırmayın...
canavar20
26.Mart.2007, 23:30
heycanla bekliyorum ya da bekliyoruzzz
gerrrard
27.Mart.2007, 12:21
kaçırmayız:):)
life law
27.Mart.2007, 13:08
hersey mukemmel...
deniz.91
27.Mart.2007, 20:24
dewam abi son fikrinde daha bi güzel olmuş
KLeiNeR
27.Mart.2007, 20:28
Ya Kadroyu Sormucamda Bişi Sorcam Defansın Ortasında Kimi oynatıyon Ben Eski Oyun çökünce ye3niden yükedim ve Atleticoya Tekrar başladım.İlk Dönem Şampiyon oldum ama defansın ortasında Pablo Gitmek İstiyor.Yollucam zaten ama yerine adam arıyorum(Bu arada De as Heras ı geliştiriyorum.İlerde En iyisi o olacak)
Flawless Victory
28.Mart.2007, 17:34
Aman ne yapıyorsun? Pablo'yu kesinlikle! gönderme. İleri de büyük bir oyuncu oluyor. Eğer büyük DB ile oynamıyorsan kesinlikle oynat. Gelen teklifleri reddet. DB küçük olunca yerine alabilecek bir oyuncu bulamıyorsun. Ben ilk sezon Perea, Pablo bir de Mancienne ile idare ettim, 2. sezon Sinkiewicz'i aldım. Sonra da zaten Zaccardo, Marcelo ve Aythami ile defansı güçlendirdim.
Varonil
28.Mart.2007, 17:42
Pablo gercekten iyi bir defans oyuncusu bence...
KLeiNeR
28.Mart.2007, 19:49
Tamam Pablo yu göndermeyeceğim.Zaten kadrom iyi oldu.Şampiyonlar Ligini alırım bugün inşallah.Hamburg Geldi ön elemede.Grupta M.Utd vardı iki maçıda aldım.En çok sinir eden İspanya kupasında Çeyrek Finade Real Madride Elenmek oldu.Ligte İlk maç 5-0.Agüero 3 gol attı falan ama İspanya kupasında onun sahasında 1-1 kendi sahamda 3-3 kaldım.3 kere öne geçip beraberlikle bitirmek sinir bozucu!Bir de Riquelme yi aldım.Sizce Juninho mu Riquelme mi? Merak ettim diye soruyorum,konuyu kirletiyorsun derseniz birşey demeye hakkım yoktur zaten...
Flawless Victory
29.Mart.2007, 09:42
Tamam Pablo yu göndermeyeceğim.Zaten kadrom iyi oldu.Şampiyonlar Ligini alırım bugün inşallah.Hamburg Geldi ön elemede.Grupta M.Utd vardı iki maçıda aldım.En çok sinir eden İspanya kupasında Çeyrek Finade Real Madride Elenmek oldu.Ligte İlk maç 5-0.Agüero 3 gol attı falan ama İspanya kupasında onun sahasında 1-1 kendi sahamda 3-3 kaldım.3 kere öne geçip beraberlikle bitirmek sinir bozucu!Bir de Riquelme yi aldım.Sizce Juninho mu Riquelme mi? Merak ettim diye soruyorum,konuyu kirletiyorsun derseniz birşey demeye hakkım yoktur zaten...
Estagfurullah. Bu konu zaten A.Madrid ile ilgili konusmak üzere. Sen bakma benim garip yazilarima. 1. amaci Atletico'yu konusmak. Zaten adindan da anlasiliyor.
Simdi... Mevcut bütçeyle Riquelme'yi nasil aldin? Kimi sattin ki sen? Torres'i mi sattin yoksa? :) Bence son vurus olarak Juninho, dünyanin en iyi atak oyuncusu ama Riquelme, sahada daha fazla görünüyor. Tabi oyunda Juninho ile hiç karsilasmadim ama Riquelme ile karsilikli çok oynadim. Ben ilk 2 sezon hiç transfer yapamadim nerdeyse. Sadece genç oyuncular almistim ama simdi hepsi birer yildiz. Zaten bana UEFA kupasini getirdi bu gençler. Bence genç oyunculara yatirim yapmak çok zevkli oluyor. Belki 1-2 sezon pek basarili olamiyorsunuz ama ileriki yillarda rakip takmlarin oyuncularinin yaslanmasi sonucu avantajli duruma geçiyorsunuz. Real'e tarihinin en büyük yenilgilerini tattiriyorum ama onlari hala geçemedim. :(
the_imam912
29.Mart.2007, 14:39
pablo^yu yollama arkadaşım şaşırdın herhalde emrah abi haklı çok iyi defans
KLeiNeR
29.Mart.2007, 20:46
Şimdi Ben genç olarak Millan'ından tut hepsini aldım.Atleticonun gençlerinin yarısı gidecek zaten kardeş klüplere.De Las Heras var.Atletico C de 16 yaşında ilk sezon görmüşsündür.Mükemmel Bir Defans.Onu oynatıyordumda bıraktım şimdi.Riquelme yi de nasıl aldığımı bende anlamadım :D.Uzun süreden beri Atleticoyu bırakmıştım.Yeniden devam ederken gördüm :D.Taksitle almışım zaten.Maxi Rod. satınca kalan parayla bir de transfer bütçesiyle almışım.Bu arada 2 sezondayım ama 2 beraberlik diğerleri galibiyet :D Beraberliklerde Sevilla(Normaldir çok zorluyor) bir de Barça(Garip hep üstün oynadım ama sadece 1 gol atabildim :( Neyse Ben son sayfalara pek bakmadım sende şampiyon olursun inşallah. Kadrom Güzel ama yaşlı oyuncular çok.Galletti Mükemmel oynamaya başladı o kanada kimseyi almadım.Diğer Kanatsa Martin Petrov.Oraya yedek arıyorum.Gerçi Jurado orada mükemmel oynuyor.İki maç 10 üzerinden 10 aldı.(Dikkat birisi Deportivo,diğeri Şampiyonlar Ligi Hamburg Maçı)
notformoney
30.Mart.2007, 02:25
ilk sayfadan sona hepsini okudum 1.si 15.sayfaya ilk sayfadan okumaya usenenler burdan baslasin yazilmis ozet gecilecegi soylenmis bunu 1. sayfaya yazsaydiniz daha bi guzel olurdu `ama`cok cok basarili acaip tas olmus kariyer olayi klise kariyer hikayelerinden sogudum okumuyorum ama artik sampiyon ol gerci r madridi hayal edemiyorum ne kadro kurmustur herifler
Fıratcan Alçınkaya
30.Mart.2007, 04:48
Abi süper hikayeler yazmışsın ya... Ben daha önce nasıl görmedim hiç bu konuyu... Özellikle Espanyol ile 3-3 berabere kaldın maç çok komikti... A.Madrid serüvenin devamını heyecanla bekliyoruz...
lewo41
30.Mart.2007, 05:01
Bu konuyu okumaya başlamadan önce sizi uyarıyorum. Abonelik iptalimiz yoktur. :D Gülme krizinden sorumlu değiliz. CHEMrah TV olarak size müthiş bir 24 sayfa sunuyoruz. Bu sayfa sayımız her geçen gün artıyor ve buradaki rakamlar güncellenecek. Konudan memnun kalmayanlara parası 1999 gün içinde iade edilecektir. Yayınlarımızın tüm hakları saklı olup kendi kariyeriniz için fikrimizi alabilirsiniz. Bu konu 6 ay içinde kendini imha edecektir. 1 Temmuz günü KPSS'de başarılı olamazsam artık sizin bir emrah44'ünüz olmayacak. Günlerimiz sayılı belki daha önceden de aranızdan ayrılabilirim. Ömrümün şartları elverişli oldukça burada olacağım. Bu giriş metni orjinal değildir. Bir gün çekip gidersem meraklanmayın diye yazıyorum. (Verilmek istenen mesaj : Konu abonelerini önemsiyoruz) Puahaha!!! Lüften konuyu okuduğunuza dair bir işaret verin, daha iyisini yapmaya istekli olayım. Emrah Gürbüz burada.
Vicente Calderon Yıkıldı! Ofsayttan Gol!!! (1. konu)
Evet Vicente Calderon yıkıldı adeta! Dün oynadığım İspanya Ligi maçında Atletico Madrid'in başında Betis'e karşı sahaya çıktım. İlk 20 dk da yediğim iki golle yenik duruma düştüm tam maç gitti derken, son derece cesurca bir hamle yaptım. AMC Oynayan Galletti'yi çıkardım. Hani kötü oynadığından değil de oyunun gidişatını değiştirmek için. veeee... ikinci yarıda beraberliği yakaladım ama kazanmam lazımdı ve oyuna Maxi Rodriguez'i aldım. Artık oyun bana döndü ve üstüste ataklar başladı. Maçın berabere bitmeyeceği belliydi, derken frikik kazandım. Antonio Lopez topun başına geçti, ortaladı ve Maxi kafayı vurduğunda sevinemedim çünkü ofsayt olduğunu sandım. Ama hakem golü verdi. Spiker de ofsayt gibi dedi. Maçı böylece 3-2 kazandım ama içime sinmedi. Haksız kazanç oldu. Maçtan sonra ise büyük tartışmalar başladı. Gazateciler bana "Maxi'nin golü ofsayttı. Ne söyliyeceksiniz?" diye sordu ben de, bir Galatasaraylıya yakışır bir cevap verdim. "Betis için üzgünüm ama futbolda bazen böyle şeyler oluyor". Bu yoruma Maxi Rodriguez çok olumlu tepki verdi. "Emrah Gürbüz'ün cesaretine hayran kaldım" dedi.
Yani kısacası Vicente Calderon yıkıldı! Alttaki görüntüde ofsaytı açık bir şekilde görüyoruz. Photoshop'ta çizdiğim ofsayt çizgisiyle rahatlıkla görüyoruz pozisyonu. Oyun eksikleri çok olmasına karşın işte böyle güzelliklerle dolu. Sizin de başınıza gelebilir. Bence benim yaptığım yorumu yapmalısınız. Tabi ben daha sezonun 5. haftasındayım. Son haftalarda bu yorum başınıza iş açabilir. Sondaki görüntü de maç sonundaki yorumlar.
Sizlere bu guzel aksamin goruntulerini de veriyorum iste dev mac!!!
http://www.gizliarsiv.com/v/6658389/Atletico_v_Betis_3_2_.rar.html
ATLETICO MADRID'IN SAHAYA YAYILIŞI
..............ST................ Forvet Bölgesi
............AMC............... Atak Oyuncu Bölgesi
ML.........................MR Orta Saha
..........DM.....DM.......... Defansın Önü
DL.......DC......DC.....DR Defans Bölgesi
..............GK................ Kaleci
Olaylı Maçtaki Ofsaytı Yalnızca Bizim Televizyonumuz Görüntüledi : :k:
http://img168.imageshack.us/img168/7153/ofsaaaaytau6.jpg
Maç Sonundaki Yorumlar :
http://img86.imageshack.us/img86/1739/macsonuhz7.jpg
verdigin o gizli arsiv viruslu adminlere duyrulur :mad:
Wesley Sneijder
30.Mart.2007, 18:31
Hangi gizli arşiv?
KLeiNeR
01.Nisan.2007, 10:32
Off ya Pabloyu kaptırdım.Klüp mali sorunlara girdi.Başkan yönetimi aldığına dair açıklama yaptı.Pabloda Barçaya gitti.Bu arada Sampiyonlar Ligini Kazandım İnanmayanlarına SS leri atarım :D
Wesley Sneijder
01.Nisan.2007, 14:08
Emrah Abi bekliyoruz.
Flawless Victory
02.Nisan.2007, 10:51
verdigin o gizli arsiv viruslu adminlere duyrulur :mad:
Benim dosya upload ettiğim bir siteydi ama geçenlerde baktığımda kapanmıştı. Virüslü bir site değildi eskiden ama şimdi nasıl bilmiyorum. Şimdi baktım site hala kapalı. Sana virüsün bu siteden geldiğine emin misin?
Bilgisayarım teknik bir sorundan dolayı çöktü ama kayıtlı oyunumu kurtarabildim. Çalışır mı bilmiyorum daha denemedim. İnternet bağlantım da gittiği için bir süre giremeyeceğim ama kariyer devam edecek... Yorumlarınız için teşekkürler. Ben yeni hikayeler yayınlayana kadar, siz önceki sayfaları okuyabilirsiniz. Her sayfada hoşunuza gidecek yazılar bulabileceksiniz.
juricevic
02.Nisan.2007, 11:58
ilk senemde şampiyon oldum A.Madridle bakalım CL de napıcam...
KLeiNeR
02.Nisan.2007, 19:40
Kolay Atleticoyla şampiyonluk.Tabi taktiğini yakalarsan.3. Sezon Miguel süper oldu.Bide Emiliano Vecchio var Mükemmel oldu ve 19 yaşında :D.Riquelme Yaşlanmadan alıcam Geleceğin kadrosuna
life law
02.Nisan.2007, 19:49
ben su anda 2014 teyim.ve yeni oyunculari yetistirmek cok güzel ya.ispanya cok cekismeli gidiyor.barca real falan cok güzel arkadaslar herkese tavsite ederim
KLeiNeR
02.Nisan.2007, 19:57
İnşallah vakit bulursam 2017 de türkiyeye gideceğim.Avrupa birliğine giriyomuş :D
Varonil
11.Nisan.2007, 18:50
Uzuldum Emrah abi bilgisayarin cokmesine:(,kalan sayfalardada cok guzel yazilarin var:)
canavar20
11.Nisan.2007, 19:21
emrah abi yazacakmısın yoksa yazmayacakmısın
Flawless Victory
23.Nisan.2007, 11:53
Arkadaşlar özür, bilgisayarın başında kara bulutlar dolaşıyordu. Şimdi dağıttım o bulutları ve yeniden aranızdayım... İnternet bağlantı sorunum çözüldü... 2 gb tan fazla kullanılmamış kotam var hehe :D Biraz sömüreyim ortalığı bakalım. :D CHEMrah TV kapanma noktasına gelmişti ki Abramovich bize de el attı ve yeniden yayındayız. Şimdi kayıtlı oyunumun çalışıp çalışmadığına göre yeni yayın dönemine başlayacağız. Ayrılık için herkesten özür diler, CHEMrah TV ekranlarından ayrılmamanızı tavsiye ederiz.
Emrah GÜRBÜZ - CHEMrah TV Genel Müdürü :D
canavar20
23.Nisan.2007, 12:13
Arkadaşlar özür, bilgisayarın başında kara bulutlar dolaşıyordu. Şimdi dağıttım o bulutları ve yeniden aranızdayım... İnternet bağlantı sorunum çözüldü... 2 gb tan fazla kullanılmamış kotam var hehe :D Biraz sömüreyim ortalığı bakalım. :D CHEMrah TV kapanma noktasına gelmişti ki Abramovich bize de el attı ve yeniden yayındayız. Şimdi kayıtlı oyunumun çalışıp çalışmadığına göre yeni yayın dönemine başlayacağız. Ayrılık için herkesten özür diler, CHEMrah TV ekranlarından ayrılmamanızı tavsiye ederiz.
Emrah GÜRBÜZ - CHEMrah TV Genel Müdürü :D
bu gerçekten çok güzel bir haber=t
Gangster
23.Nisan.2007, 13:03
Ooooh be sonunda..:D
Aşk-ı Şehir
23.Nisan.2007, 13:23
ohhh be (avea reklamı)
the_imam912
23.Nisan.2007, 13:41
Emrah abi aramıza gelmen çok güzel hikaye yazacaksın dimi bekliyorum.
Flawless Victory
23.Nisan.2007, 13:46
GAZETE BAŞLIKLARI
MARCA : Sonunda!
YAN SANAYİ : Sensiz Olmuyor...
AS : Sir Geri Döndü!
YEDEK : Özlettin Kendini Sir
DI SAN : Madridliler Çılgına Döndü!
DI TELGRAFIN TELLERİ : Lige Dönüş...
Emrah Gürbüz'ün, Marca gazetesinin özel haberiyle duyrulan dönüşü, Madrid sokaklarını bayram yerine çevirdi. Sir Emrah Gürbüz, basın toplantısında şu açıklamayı yaptı :
"Sizlerden ayrı kalmak beni de çok üzdü ama sağlık sorunlarım nedeniyle bir ara Atletico'yu bırakmayı düşündüm. Ancak, Atletico'nun büyük taraftarları beni bu fikrimden vazgeçirdi. Doktorlarımın karşı çıkmasına rağmen işte yine saha kenarındayım. Şimdi izin verirseniz takımımın yanına dönmek istiyorum."
Sir Gürbüz, UEFA şampiyonu takımına bu sezon İspanya Ligi şampiyonluğunu "mutlaka" getireceğini söyledi ve sezona kaldığı yerden en iyi şekilde devam edeceği açıklamasını yaptı. Şampiyonlar liginde de çok iyi giden takımı için "kim bilir belki de ŞL'ni alırız" diyebilecek kadar güvendiğini bir kez daha ifade etti. Turksportal'daki Atletico taraftarlarını da şimdiden maçlara beklediğini belirten Sir, "onlara sürprizim var" diyerek, Atletico maçlarını merakla beklemelerini söyledi.
Madrid'den aktaracaklarımız şimdilik bu kadar. Gelişmelerle yeniden karşınızda olacağız. Raul Gonzalez! CHEMrah TV, Madrid... :D
uAburak89
23.Nisan.2007, 13:48
Ooo kimleri görüyorum, nerlerdesin yav .. :) Özlettin kendini ..
Flawless Victory
23.Nisan.2007, 13:54
bu gerçekten çok güzel bir haber=t
Ooooh be sonunda..:D
ohhh be (avea reklamı)
Emrah abi aramıza gelmen çok güzel hikaye yazacaksın dimi bekliyorum.
Ooo kimleri görüyorum, nerlerdesin yav .. :) Özlettin kendini ..
İlginiz için teşekkürler arkadaşlar. Hikayeler devam edecek tabi (bu gün olmasa da). Dediğim gibi internet bağlantımdaki sorun bir türlü çözülemedi o yüzden bir süre giremedim foruma ama artık geldim. Ben yokken "multi" kariyerler hikayeleri başlatılmış, 3 kişinin birlikte hazırladığı falan. Bakalım, rakiplerimiz artmış, sevgili AMA severler. Geçebilecek miyiz onları göreceğiz. ;;)
ultraslanerdem
23.Nisan.2007, 15:28
Aman Emrah abi seni geçmek kimin haddine.
Hoşgeldin abi seni gördüğüme çok sevindim..:)
Flawless Victory
23.Nisan.2007, 17:08
Aman Emrah abi seni geçmek kimin haddine.
Hoşgeldin abi seni gördüğüme çok sevindim..:)
Estağfurullah canııım. :) Sağol Erdem'im. ;;)
Yeni fikirlerle karşınızda olacağım, daha önce yapılmamış...
Wesley Sneijder
23.Nisan.2007, 17:47
Hoşgeldin. Bekliyoruz kariyerin devamını, merak ettirdin.
eXcitinG
23.Nisan.2007, 18:25
Emrah vaLLa seni bekLiyordum ne diyeyim :)
KLeiNeR
24.Nisan.2007, 12:49
Yaw abi sen yokken neler geçti her foruma geldiğinde dönersin yeniden yazarsın diye bekledim.İnşallah bidaha sorun çıkmaz.
canavar20
24.Nisan.2007, 13:47
ne zaman başlayacaksın
Flawless Victory
24.Nisan.2007, 14:26
Yaw abi sen yokken neler geçti her foruma geldiğinde dönersin yeniden yazarsın diye bekledim.İnşallah bidaha sorun çıkmaz.
İnşallah çıkmaz sorun. Şu an iyidir bağlantım. Sağol...
ne zaman başlayacaksın
Bu gün de olabilir yarın da. Biraz yoğunum ama en kısa sürede ekleyeceğim bir yazı. Çok beklemeyeceksiniz. İlk yazdığım tarzda yazacağım yine. O tarz daha hoş oluyordu. Yani olayların değil, direkt maçın anlatımı.
ultraslanerdem
24.Nisan.2007, 16:49
Yeni fikirlerle karşınızda olacağım, daha önce yapılmamış...
Abi o fikirler ortaya atılmadan kopyalanır..:D
Flawless Victory
24.Nisan.2007, 17:58
Benim fikirlerimi klonlayamıyorlar bile. Çok yakında...
ultraslanerdem
24.Nisan.2007, 19:00
Hadi Emrah abi bekliyoruz...
Wesley Sneijder
25.Nisan.2007, 18:49
Evet dönüşün muhteşem olsun. :p :D
Varonil
26.Nisan.2007, 10:14
Sonunda Emrah Abi,cok ozlettin kendini,donusun muhtesem olsun:)
gerrrard
01.Mayıs.2007, 11:02
Hadi Emrah abi heyecan bastı hemen kopyalayacamda :D :D
Flawless Victory
01.Mayıs.2007, 12:39
Valla eve saat 20:00'da gelebiliyorum, o yüzden mümkün olmuyor. Yoksa tembelliğimden değil yani. Gelince de bir sürü yazı yazmak zorunda olduğum için zamanım olmuyor ama yazacağım yakında. Bu arada 30. sayfayı da devirmişiz, nice 30 sayfalara değerli AMA sakinleri.
Wesley Sneijder
01.Mayıs.2007, 18:29
Evet nice 30 sayfalara. Hafta sonu zamanın olursa bekliyoruz. :)
Wesley Sneijder
25.Mayıs.2007, 19:14
Konuyu hortlatıyorum. ;)
Flawless Victory
25.Mayıs.2007, 23:28
Ya zamanım malesef çok kısıtlı o yüzden yazamıyorum. ama AMA devam edecek yakında...
Varonil
28.Mayıs.2007, 22:48
Sabırsızlıkla devamını bekliyorum Emrah abi;)
Flawless Victory
28.Mayıs.2007, 22:51
Son virüs saldırısında, klübümüz tesisleri çok ağır hasar gördü. Özellikle para kasalarının, atılan virüslerle yanması sonucunda Atletico Madrid kasalarındaki tüm para havaya uçmuş oldu ve bunun üzerine Atletico yönetimi acil toplantıya çağrılarak klübün resmen iflasının basına açıklanması kararı alındı.
Atletico Madrid kariyerim böylece acı bir şekilde son bulmuş oldu. Bu konuya ilgi gösteren her AMA üyesine sonsuz teşekkürler... Sayfalarca dolusu güzel yazıyla ben, katkılarınız ve yorumlarınızla siz, hikaye bölümünün canlanmasını sağladık ve şimdi arkamıza dönüp baktığımızda FM hikaye bölümünün oldukça yol aldığını, kariyerlerini yayınlayan üyelerin Atletico Madrid Alanı'nın yolundan gittiğini görmekteyiz. Bu sizin eseriniz, değerli AMA okurları!!!
Not : Yeni kariyerim, Barcelona üzerinedir ve kariyer ismi tam belli olmamakla beraber "BarcAlanı"dır. Herkesi yeni kariyerime beklerim.
İkinci Not : Bu yazıyı yazmamın amacı şudur : Kayıtlı oyunum bozulmuştur...
CHEMrah TV Müdürü - Emrah Gürbüz
ATLETİCO MADRİD KARİYERİ İÇİN HERKESE TEŞEKKÜRLER
Emurafu
28.Mayıs.2007, 22:57
emrah sende turkiyeden alt ligden birtakimla oyna bence
baska kariyerini bekliyoruz
Flawless Victory
28.Mayıs.2007, 23:06
Yok vazgeçtim, kendi nostalji paketimle yeni bir Galatasaray kariyerine başlayacağım ama Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonlular da sevecek bu kariyeri... Çünkü tarafsız bir kariyer olacak. Aklıma çok güzel fikirler geldi. Çok yakında...
Varonil
28.Mayıs.2007, 23:14
Sabırsızlıkla bekliyorum Emrah Abi yeni kariyerini...
Flawless Victory
29.Mayıs.2007, 00:20
Yeni kariyerim aşağıdaki linktedir, bu kariyer konumu kapatabilirsiniz...
Nostaljik ve Tarafsız Süper Lig Kariyeri (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=43310)
Emurafu
29.Mayıs.2007, 00:25
emrah ozaman bu konuyu kapattir bence
Flawless Victory
29.Mayıs.2007, 01:03
İlhan'a söyledim, kapatır yakında.