PDA

View Full Version : Atletico Madrid Alanı!!!

Pages : [1] 2

Flawless Victory
24.Kasım.2006, 01:50
Bu konuyu okumaya başlamadan önce sizi uyarıyorum. Abonelik iptalimiz yoktur. :D Gülme krizinden sorumlu değiliz. CHEMrah TV olarak size müthiş bir 30 sayfa sunuyoruz. Bu sayfa sayımız her geçen gün artıyor ve buradaki rakamlar güncellenecek. Konudan memnun kalmayanlara parası 1999 gün içinde iade edilecektir. Yayınlarımızın tüm hakları saklı olup kendi kariyeriniz için fikrimizi alabilirsiniz. Bu konu 6 ay içinde kendini imha edecektir. 1 Temmuz günü KPSS'de başarılı olamazsam artık sizin bir emrah44'ünüz olmayacak. Günlerimiz sayılı belki daha önceden de aranızdan ayrılabilirim. Ömrümün şartları elverişli oldukça burada olacağım. Bu giriş metni orjinal değildir. Bir gün çekip gidersem meraklanmayın diye yazıyorum. (Verilmek istenen mesaj : Konu abonelerini önemsiyoruz) Puahaha!!! Lüften konuyu okuduğunuza dair bir işaret verin, daha iyisini yapmaya istekli olayım. Emrah Gürbüz burada.

Vicente Calderon Yıkıldı! Ofsayttan Gol!!! (1. konu)

Evet Vicente Calderon yıkıldı adeta! Dün oynadığım İspanya Ligi maçında Atletico Madrid'in başında Betis'e karşı sahaya çıktım. İlk 20 dk da yediğim iki golle yenik duruma düştüm tam maç gitti derken, son derece cesurca bir hamle yaptım. AMC Oynayan Galletti'yi çıkardım. Hani kötü oynadığından değil de oyunun gidişatını değiştirmek için. veeee... ikinci yarıda beraberliği yakaladım ama kazanmam lazımdı ve oyuna Maxi Rodriguez'i aldım. Artık oyun bana döndü ve üstüste ataklar başladı. Maçın berabere bitmeyeceği belliydi, derken frikik kazandım. Antonio Lopez topun başına geçti, ortaladı ve Maxi kafayı vurduğunda sevinemedim çünkü ofsayt olduğunu sandım. Ama hakem golü verdi. Spiker de ofsayt gibi dedi. Maçı böylece 3-2 kazandım ama içime sinmedi. Haksız kazanç oldu. Maçtan sonra ise büyük tartışmalar başladı. Gazateciler bana "Maxi'nin golü ofsayttı. Ne söyliyeceksiniz?" diye sordu ben de, bir Galatasaraylıya yakışır bir cevap verdim. "Betis için üzgünüm ama futbolda bazen böyle şeyler oluyor". Bu yoruma Maxi Rodriguez çok olumlu tepki verdi. "Emrah Gürbüz'ün cesaretine hayran kaldım" dedi.

Yani kısacası Vicente Calderon yıkıldı! Alttaki görüntüde ofsaytı açık bir şekilde görüyoruz. Photoshop'ta çizdiğim ofsayt çizgisiyle rahatlıkla görüyoruz pozisyonu. Oyun eksikleri çok olmasına karşın işte böyle güzelliklerle dolu. Sizin de başınıza gelebilir. Bence benim yaptığım yorumu yapmalısınız. Tabi ben daha sezonun 5. haftasındayım. Son haftalarda bu yorum başınıza iş açabilir. Sondaki görüntü de maç sonundaki yorumlar.

Sizlere bu guzel aksamin goruntulerini de veriyorum iste dev mac!!!

http://www.gizliarsiv.com/v/6658389/Atletico_v_Betis_3_2_.rar.html

ATLETICO MADRID'IN SAHAYA YAYILIŞI

..............ST................ Forvet Bölgesi

............AMC............... Atak Oyuncu Bölgesi

ML.........................MR Orta Saha

..........DM.....DM.......... Defansın Önü

DL.......DC......DC.....DR Defans Bölgesi

..............GK................ Kaleci

Olaylı Maçtaki Ofsaytı Yalnızca Bizim Televizyonumuz Görüntüledi : :k:

http://img168.imageshack.us/img168/7153/ofsaaaaytau6.jpg

Maç Sonundaki Yorumlar :

http://img86.imageshack.us/img86/1739/macsonuhz7.jpg

Flawless Victory
24.Kasım.2006, 01:53
El Madrigal Yanıyor! Penaltı Tartışmaları!!! (2. konu)

Bu kez yer "Estadio El Madrigal". Maç Villareal - Atletico Madrid. Skor 2-2.

Dün Vicento Calderon bu gün El Madrigal. Senaryo aynı : Hakem skandalı. El Madrigal yanıyor, basın beni arıyor; El Madrigal yanıyor, herkes benden biliyor. Ben suçsuzum diyorum, Nihat bana küsüyor; bunu neyse ki 4. hakem biliyor.

Maniche, Portekizli yıldızım Fuente tarafından ceza alanı içinde düşürüldü ve hakem zart! diye penaltıyı verdi. Özellikle Nihat'tan büyük itirazlar geldi. Öne geçtim ama tartışmalar bu yazı yayına hazırlanırken bile sürüyordu. Ama birkaç dk sonra benim aleyhimde çok yanlış bir penaltı çalındı hıh, tabi stad El Madrigal ve spiker, sadece, zaten herkesin gördüğü penaltının verildiğini söylemekle yetindi. Gol Nihat, şimdi durum 1-1 oldu. Ama Nihat'tan asıl golü maç sonunda yiyecekmişim meğer :( Maçta ikinci yarı da birer gol oldu ve 2-2 bitti. Üstelik bir golüm de "ofsayt" gerekçesiyle sayılmadı. Ama sanki Vicente Calderon'da çalınan "hak" yerini buldu.

Maç sonunda ise tam tartışmalar bitti derken Nihat'tan, soyunma odasına giderken çok ağır sözler işittim. Bana, ülkenin demir-çelik fabrikalarından bahsederek imada bulundu. Ancak hiç cevap vermedim. Doğruca basın toplantısı için Aziz Yıldırım'ın locasına gittim.

Şaka bir yana iki günde iki kaza oldu böylece. Önce haksız bir maç kazandım. Artık basın bi kere belledi ya bizi. Her pozisyonda, golde üstümüze geliyorlar. Ve işte oyunun hoş bir yanı daha "hatalı penaltılar". Maç sonunda basının sorduğu kasıtlı sorulara bu kez "hakeme katılıyorum" diye yanıt verdim. Kalbim temizmiş doğrusu, Maniche de hemen ayak üstü bir basın toplantısıyla bana hayranlığını dile getirdi. Bu hikayeleştirilmiş anlatımla sonuçta bir yorumu daha incelemiş olduk : "Hakeme katılıyorum". Siz yine de aynı durumda kaldığınızda temkinli olun. Dediğim gibi benim sezon henüz başladı. Bu arada bu haberle ilgili görüntüler aşağıdadır. CHEMrah TV aracılığıyla :D Son olarak en alttaki basın toplantısını da okuyabilirsiniz. :D Sevgiler, saygılar...

İşte Tartışılamaz Tartışmaları Doğuran Penaltı Pozisyonu :

http://img384.imageshack.us/img384/5808/penaltidu5.jpg

Ve Fuentes'e Cevabım :

http://img120.imageshack.us/img120/6761/fuenteszb8.jpg

Yarına yetiştirilmeye çalışılan gazete haberi :

Yazarın yorumu...

"El Madrigal'de yine büyük bir maç günüydü. Maçtan önce Atletico Madrid'e fazla şans tanınmıyordu. Favori Villareal'di ama Madrid temsilcisi maça çok iyi hazırlanmıştı. Martin Petrov gibi bir starı takımdan gönderen Sir Emrah Gürbüz, onun yerine yakın zamanda yıldızı parlayacak Kevin Larsen gibi genç bir oyuncuyu almıştı. Onun arkasına ise avrupa devlerinin şu sıralar peşinden koştuğu Marcelo'yu almıştı. Yani bir tarafta kendini büyük zannedeler, diğer tarafta da Real Madrid'in en büyük rakibi Atletico vardı."

Sir Emrah Gürbüz'ün basın toplantısı :

"Maçtan önce soyunma odasında yaptığım takım konuşmasında çocuklara, her zaman ki "bu maçı almanızı bekliyorum" gibi bir yorum yerine, maçtan önceki aşağılamaların da etki edeceğini düşünerek "taraftar için" oynamalarını söyledim. Böyle maçın taktiğinin olmayacağını, bütün güçleriyle koşmaları (savaşmaları) gerektiğini söyledik ve ilk dakikalardan itibaren atak oynamaya başladık. Maçın başında gol bulduk ama yediğimiz golde benim hatam olduğunu da kabul ediyorum. Çünkü Costinha'ı orta sahanın ortasında oynatıp ona yanlışlıkla ofansif orta saha görevini verdim. Bu sebepten Nihat'ın penaltı(!)
golüyle eşitlik geldi. İkinci yarı tekrar öne geçtik ve işte ne olduysa ondan sonra oldu."

Muhabir : Evet Sn. Gürbüz oraya gelirsek... Sizce pozisyon penaltımıydı?

"Bu konuya girmek istemiyorum ama madem ısrar ediyorsunuz. Şimdi öncelikle hakemin verdiği kararlara saygı duymalıyız. Pozisyon penaltı olsun olmasın verilmiş bir karar var ve kararı veren bu işin ehli tecrübeli bir kişi, üstelik bu onun işi. Bizim işimiz futbol onun için bu konulara girmek istemiyorum. Ama bana göre pozisyon nizami bir goldü."

Muhabir : Villareal cephesinden, yine bir Türk olan Nihat Kahvecinin hakeme büyük tepkisi vardı. Bu konu hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyiz?

"Nihat çok sevdiğim bir insandır. Çok sağlam bir kişiliği vardır. Bence bunlar maç
sonlarında heyecan içinde söylenmiş sözlerdir. Bu konuyu Nihat'ın da fazla uzatmaması gerekir. Sonuçta daha ligin başı ve boş sözlerle Turksportal.Net kullanıcılarını sıkmamalıyız. İki takımın da kaybettiği hiçbir şey yok. Ama bu tartışma uzarsa iki takım da zaman kaybedecektir. Tabi Nihat'tan yine de bir özür bekliyorum açıkçası. Bu olgunluğu gösterecek birisi. Herkese iyi geceler."

Flawless Victory
24.Kasım.2006, 01:56
Riazor'da Hüzünle Sevinç Bir Arada!!!

Malatya merkez stüdyolarından herkese mutlu akşamlar. Hepiniz ekranlarınızın basına hoşgeldiniz! CHEMrah TV'de, bu güzel pazar akşamında haftaya damgasını vuran konu ve konuklarla karşınızdayız. Bu gün ligde 7 maç oynandı.

Toplu sonuçlar ve puan durumu ise şöyle :

Sonuçlar :

http://img139.imageshack.us/img139/5949/sonucxb8.jpg (http://imageshack.us)

Puan Durumu :

http://img139.imageshack.us/img139/3914/tablotq3.jpg (http://imageshack.us)

Maçta Neler Oldu?

Bu gün, La Coruna Estadio Riazor'da oynanan Deportivo La Coruna - Atletico Madrid maçından sonra yine istenmeyen, üzücü, olaylar oldu. İki taraftar üzüldü, beş tarafrar ise yasa boğuldu. Maçın hakemi Medina Cantalejo kendisine yakışmayacak kararlar verdi. Önce Perea'yı haksız yere (!) oyundan attı, sonra da alakasız bir penaltıyla maçın seyrini aynı bıraktı :D Maça hızlı başlayan Deportivo üstüste ataklar geliştirdi ve dakikalar ilk yarıda dakikanın birini gösterdiğinde Deportivo takımı Riazor'da 1-0 öne geçti. Daha sonra, hiç yapmadığı bir şeyi yapan ve savunmaya çekilen Madrid temsilcisi, üstüne üstüne gelen dalgaları uzaklaştıramadı. Ancak o da ne!!! oyun dönüyor mu ne!!! F.Torres üstüste pozisyonlara girmeye başlıyor ama atamıyordu. Derkeeeen Sergio Agüero (geleceğin yıldızı) tam kaleciyle karşı karşıya kalacaktı ki arkadan çekilerek yere düşürüldü ve hakem faulü verdi. Tam herkes Deportivolu oyuncuya kart verilmesini beklerken, Riazor'da bir avuç vefakar taraftarı hüsrana uğratan bir karar çıktı Cantalejo'nun dudaklarından. Perea oyundan atılıyordu ama Atletico pes etmeyecekti. İyi oynayan Agüero oyundan alınıyor ve yerine bir savunma oyuncusu giriyordu. Bu dakikadan sonra büyük bir hırsla, özellikle F.Torres'le saldıran Calderon'un gülleri, bir türlü gole kavuşamıyorlardı. İkinci yarıda maçı koparan düdük, sahibi olan Cantalejo'nun nefesiyle hayat buldu ve penaltı verildi. Bu kez olayın kahramanı, son saatlerin formda ismi Luccin'di. Penaltı gole çevrildi ve Deportivo'nun ikinci golü olarak kayıtlara geçti. Bu dakikadan sonra iyice geriye gömülen Atletico fark yemeden maçı bitirdi. Sonuçta Deportivo 3 puan almış oldu, Atletico'da ise şampiyonluk yarışında kaybedilmiş 3 puanın üzüntüsü vardı. Bazı atletico Madrid taraftarlarının gözlerinin dolduğu, bazılarınınsa boşaldığı yine gözlerden kaçmadı.

Basın Toplantısı :

Sir Emrah Gürbüz :

"Bazı maçlar vardır, 3 puanı kaybetmek herşeyi bitirir; bazı maçlarda da kaybedilen puanlar sizi şampiyon yapar.

Muhabir :

"Efendim, nasıl yani? Biraz açar mısınız?"

Sir Emrah Gürbüz :

"Perea haksız bir şekilde atıldı. Bu da kaybetmemizin nedeniydi. Onun için artık daha istekli ve hırslı oynayacağız. Haftaya zaten büyük şölen bekliyor sizleri Turksportal'da. Herkese iyi akşamlar.

Muhabir :

"Yeniden Malatya'da, merkez stüdyolardayız."

Evet yeniden stüdyodayız. Bu günkü konuğumuz MHK eski başkanı Bülent Yavuz.

"Sn. Yavuz, hoşgeldiniz."

"Hoşbulduk"

"Bu maçla ilgili, özellikle Cantalejo Hakkında ne söyliyeceksiniz. Çok kısa alalım. Çünkü çok özel görüntülerimiz var. Seyircilerimiz merakla bekliyor onları daha fazla bekletmeyelim."

"Öncelikle yeni yayın döneminiz hayırlı olsun. Bu maçta, ben hakem Medina'nın yönetimini kötü bulmuyorum. Bence olaylar çok abartılıyor. bakın pozisyonu arkadaşlar yayına getirsin görelim. İşte bakın! Durun benim sopam nerde? Hah buldum, tamam. Bakın şu an sopanın ucundaki Perea. Görebiliyormusunuz? Yani tam sopalık adam. Bu kadar yaygara yapmasına gerek yoktu. İşte palamut gibi gol. Sayın Arıkan bunu tartışmalı pozisyon diye getirirsek, her akşam 200 tane pozisyonu tartışmamız gerekir. O zaman da program uzar, uykum geliyor. Onun için böyle pozisyonlarda fazla durmayalım. (küüüt!!! demir sopayı yere bıraktı :D)"

Teşekkürler Sn. Yavuz. Sevgili seyirciler CHEMrah TV'de gün boyu, sizlere, çok özel görüntülerimiz olacağını söyledik. Şimdi bu özel maçtan bir kaç kare göstereceğim. Yorumsuz bir şekilde bu görüntüleri yayınlayacağız. Karar sizin. Daha sonra da bir reklama gideceğiz. Bu olay kareler, CHEMrah TV'de, şimdi ekranlarınızda :

O An!!! :

http://img237.imageshack.us/img237/8301/luispereaea4.jpg

Olayın İçyüzü :

http://img150.imageshack.us/img150/861/yakincekimdn0.jpg

Flawless Victory
24.Kasım.2006, 01:57
En Pasifinden Ofsayt - Ramon Sanchez'deyiz

:D :D :D

Şöyle gülümseyerek başlayalım bu kez. Artık alıştınız, staaaad Ramon Sanchez Luzjuan, tribünlerde 40.000 kişi, ekranları başında bütün Turksportal üyeleri bu maça kilitlenmişti. Maç, süper kupa sahibi Sevilla'ya dönem ödevi vermeye yatkındı. Nitekim maça klasik taktiğimle "hızlı" başladım. Ama "hızlı giden takımın, pasları kısa düşer" misali çuvallayacaktık. İlk golü ikinci yarıda Atletico Madrid buldu. Gol Maniche, asist F.Torres. Daha sonra, günün en tartışılan pozisyonu oluştu. Sol kanattan yapılan bir ortada kaleci topu sektirdi, ikinci vuruşta top savunmaya çarpıp 15 numaralı Naval'a geldi. İşte bu anda malesef beraberlik golü geldi. Sonraki dakikalarda müthiş (!) kalecim Cuellar'ın yaptığı kaleci vuruşu rakip takımın forvetine gidince, bir anda tabela 2-1 olarak değişti. Maçtan sonra yine klasik tartışmalar vardı. Çünkü beraberlik golünde orta yapıldığı anda Maxi Rodriguez'in, pozisyonun ofsayt olduğuna dair büyük itirazları vardı. Ancak bu kez pozisyonu tekrar izlediğimde ofsayt olmadığını gördüm. Aşağıdan bakın ve kararı siz verin. Ayrıca bu maçın kasedini de ekleyeceğim yarın ve bu ilginç pozisyonu izleme şansınız olacak. Bunlar yaşanırken ilginç olan şey şu ki ofsayt olduğu iddia edilen oyuncunun değil başka bir oyuncunun, sadece pasif ofsaytta olması ve :D 11 numaralı Maxi'nin pozisyonla uzaktan yakından alakalı olmaması :D Tabi kalecilerinin pozisyonu taaa o mesafeden görmesi ve bunu hakeme söyleyip söylememe konusunda tereddüt yaşaması Galatasaray'ın Bordeaux'ya 3-0 dan sonra bir gol attığı şu dakikalarda gülünesi bir davranış olarak kayıtlarımıza geçiyor. Bu gün yaşanan olay bize şunu söyletiyor ister istemez :

"Acaba oyunda pasif ofsayt kuralı mükemmelleştirilmiş mi yoksa Maxi'nin itiraz etmesinden oyunda hata olduğunu mu anlamalıyız. O da yoksa ikisi de mi doğru? Galiba sonuncusu."

Ofsayt çizgisini tam görebilmek için resmin üstündeki yazıya tıklatıp resmi büyütün.

Iste o macin kasedi. Sevilla`nin ilk golunu dikkatli izleyin. dk 79 da bu gol. ama highlight larda next tusuyla cabuk ilerleyebilirsiniz.

http://www.gizliarsiv.com/v/9407339/Sevilla_v_Atl_tico_2_1_.rar.html

Görüntü :

http://img131.imageshack.us/img131/5786/sevillalp4.jpg

Ilhan
24.Kasım.2006, 02:04
Emrah süpersin, harikasın, herşey....

Bundan sonra senin maçlarını ben yöneteceğim... Ama biraz teşvik primi ayarla bana...

Flawless Victory
24.Kasım.2006, 10:57
Prim senin itin olur ne demek! (bizim hocanin sozu) :D :D :D

Flawless Victory
24.Kasım.2006, 12:00
Beyler su sacmaliga bakin ya. Dun Barcelona`yi kendi sahamda 4-1 yendim. Barcelona`nin Ronaldinho ile iki pozisyonu var biri gol oldu. Ama haftanin kadrosuna Barca`dan 3 kisi girmis nasil is bu? Ustelik ikisi savunma adami. Sanki o 4 golu ben yedirdim. Bir de Oleguer F.Torres`i tutuyordu. Torres hat-trick yapti. Baska bi sey demiyorum. vazgectim konusacagim. Ne bu buyuk takim kucuk takim ayrimi yav! Resmen kayiriyorlar bu Barcelona`yi. Her nekadar Barca`li olsam da bunu gormemezlikten gelemem. Bunlara Camp Nou`da da 4 atacam, bittiniz siz. Butun hunerlerimi ortaya koyacagim. `Ben de size oyun oynamazsam aha iste`

http://img133.imageshack.us/img133/979/sacmalikix3.jpg

FM_Mania
24.Kasım.2006, 12:20
Emrah süper anlatımla forumda fark yarattın.Benimde en kısa zamanda Aston Villa topiğimi güncellemem gerekecek:D Gerçi benim anlatımım biraz kötü kalıyor seninkinin yanıda ama napalım artık:p Kariyerinde başarılar arkadaşım.

delififaci
24.Kasım.2006, 15:24
aga senin hikayelerine bayılıyorum ya manyak şekilde anlatıyorsun ya

Emurafu
24.Kasım.2006, 18:06
iste emrah boyle daha iyi olmus

Flawless Victory
24.Kasım.2006, 18:16
iste emrah boyle daha iyi olmus

Fikir icin sagol guzel oldu boyle. Beni arayan bundan sonra burda rahatlikla bulabilir. :D

marquinho
24.Kasım.2006, 23:58
hocam yazdıklarını okumaktan keyif alıyorum valla ellerine aklına sağlık. okur okumaz oyunu iştahla açıyorum her seferinde :)

Flawless Victory
26.Kasım.2006, 00:23
Ispanya liginde 19. haftanin acilis macinda, bir cumartesi aksaminda rastladim size :D Herkese iyi aksamlar, kovalasin sizi tavsanlar sevgili seyirciler. Bu gun, 24 Kasim ogretmenler gununden bir gun sonrasi, 25 Kasim. Bu cumartesiyi agaca baglayan gecede sizinle harika bir maci tartisacagiz. Cunku bu gun sadece bir mac oynandi. Skor ve son puan durumu soyle :

http://img258.imageshack.us/img258/3411/gollerwg0.jpg

http://img258.imageshack.us/img258/5489/tablogn0.jpg

Evet Ispanya ligi tum gorkemiyle suruyor ve "sade sahane" Atletico Madrid tat vermeye devam ediyor. Bu gun saat 19:00`da baslayan mac az once sona erdi. Oyuncular duslarini alirken biz de konuklarimiza merhaba diyelim. Evet bu gun birbirinden degerli bir konugumuz var. Milli takimlar teknik direktoru Sn. Fatih Terim!

`Hocam hosgeldiniz`

`Hosbulduk`

Tabi her zaman ki gibi Omer Urundul ve Bulent Yavuz, hosgeldiniz!`

`HosbHosulbduuldkk` (sesler birbirine girer...)

Ve evet sevgili seyirciler once, sizi daha fazla bekletmeden, bu guzel macin ilk yarisini izleyelim, ondan sonra degerli konuklarimizla birlikte bu maci yorumlayacagiz. Gunun maci simdi ekranlarinizda.

1. Yari :

Evet tesekkurler Abdulmuttalip. Sevgili seyirciler bu gun Lluis Companys stadinda, bu buz gibi havada, icimizi isitan muhtesem bir mac vardi. Espanyol ile Atletico Madrid karsilasti. Bu stad ayni zamanda Vincent Company`nin dogdugu yer sevgili seyirciler. Macin basinda Atletico teknik adami Emrah Gurbuz, Turkiye bayragiyla sahanin ortasinda danalar gibi kostururken, tribunlerdeki cok az sayidaki Turk taraftar cilginlar gibi dans etti. Bu siradan macta ustelik bir Ispanya ligi macinda Emrah Gurbuz`un bu davranisini anlamak
guctu. Ancak sebebi sonradan anlasilacakti. Mac oncesi, Espanyol taraftarlar Ispanya bayragi acmislardi. Emrah Gurbuz`un de Ispanyolcasi kit oldugu icin, Espanyol`u Ispanyol anlamisti. Iste Sir Emrah Gurbuz`un bayrak sovunun sebebi buydu. Ancak bu durum statta bir tepkiye yol acmadi, aksine gulusmelere neden oldu.

Macin ilk yarisi basladi. Atletico Madrid maca su 11 ile cikti. Kalede Leo Franco, savunmada sagda Valera, solda Marcelo, ortada Pablo ve Perea, orta sahanin saginda Maniche solunda Kevin Larsen, savunmanin onunde Gabi ve Costinha, ileride Maxi Rodriguez ve onun da onunde tek forvet olarak asi cocuk F.Torres. Sol kanatta, sezon basinda Martin Petrovu sattigi icin sikinti yasayan Sir Gurbuz, onun yerine transfer ettigi Kevin Larsen`den umutluydu ve Larsen de onu utandirmadi. Daha 4. dakikada, hakemin baslama ufuruguyle islanan duduk kurumadan Kevin Larsen 25 metreden, caprazdan topu 90 a takti. Ustuste pozisyonlar olmaya basladi. 12. dk da sol kanattan gelisen atakta, bu macta Antonio Lopez`in yerine ilk onbire alinan Marcelo`nun ortasinda F.Torres gelisine oyle bir vole cakti ki savunma dondu kaldi ve donmus bir nesne olan Lacruz`a carpan top aglarla bulusunca henuz macin basinda Madrid takimi 0-2 one gecti. Bu pozisyonda Lacruz`la Kameni cok sert bir sekilde tartistilar. 3 dakika sonra Valera`nin yaptigi faulden kazanilan serbest atis hemen kullanildi ve ceza alanina giren Luis Garcia yerde kaldi macin hakemi az tereddutlu penaltiyi verdi. Penaltiyi Luis Garcia kullandi ve skor 1-2 oldu. Oyun bir anda ters yuz oldu ve bu kez hakem Gabi`ye sari kart cikardi hemen ardindan da Espanyol`un ikinci golu geldi. Daha sonra karsilikli ataklarla gecen 27 dk da gol cikmadi ve takimlar soyunma odasina 2-2 berabere gittiler.

Barcelona`da macin ilk yarisi boyleydi. Ikinci yariya gececegiz ama once sayin Terim`e donmek istiyorum. bunca isinin arasinda bize vakit ayirdiginiz icin tesekkurler. Su an milli takimimiz Barcelona`da Norvec`le oynayacagi macin hazirliklarini yapiyor. Sayin Terim`de bizi kirmayarak o kadar merdiveni cikti ve programimiza geldi. Sn Terim sizi fazla tutmamak icin hemen goruslerinizi alayim. Maci izlediniz. Nasil buldunuz Ispanya ligini, bizim ligimize oranla. Ozellikle Ilhan Parlak`i izlemek istiyordunuz ama Sir Emrah Gurbuz bu gun onu kadroya almadi.

`Oncelikle herkese iyi aksamlar. Simdi ben biliyorsunuz senelerce GS`in basinda sayisiz maca ciktim Turkiye ligi`nde. Tabi La Liga dunyanin en iyi ligi bence Serie A`dan sonra. Ben daha cok Fiorentina ile ilgili konusuruz sanmistim ama neyse. Evet bu gun Ilhan`i izlemek istiyordum ama olsun biz zaten hocalarimiza surekli izletiyoruz yurtdisindaki oyuncularimizi. Ilhan zannedersem Mallorca`ya kiralanacakmis. Mallorca bildiginiz gibi Atletico`nun pilot takimi. Istedikleri zaman Ilhan`i gonderirler buna kimse karisamaz. Ben oncelikle iki takimi da kutluyorum. 3-3`luk harika bir mac izlettirdiler bizlere. 4-4`luk olabilirdi ama olsun.

`Sayin Terim F.Torres`in Turk milli takiminda olmasini ister miydiniz?`

`Simdi bu gun F.Torres`i begenmedim. Zaten kotu oynadi. Bu soruyu niye sordunuz anlamadim. Yani boyle kasitli sorulara cevap vermem mumkun degil Sn. Abdulmecid.

`Peki hocam sizi yormayalim. Norvec sinavinda basarilar, alnimizin akiyla cikarsiniz insallah!`

`Tesekkurler, amacimiz o. Herkese iyi aksamlar.`

Evet Fatih hocayi gonderdik. Sn. Urundul simdi mi konusmak istersiniz mac sonunda mi konusalim maci?

`eee, seeeey mac sonunda konusalim`

Peki o zaman tekrar Barcelona`da, Espanyol - A. Madrid macinin ikinci yarisindayiz.

2. Yari :

Tekrar tesekkurler Salihamidzic. Sevgili gol severler, ikinci yarida 71. dakikaya kadar F.Torres ile Kameni arasinda gecen macin seyrini yine Luis Garcia degistiriyordu, 3-2. Ve artik Atletico tribunleri isyan bayragini acmisti bu bayragin eni 70, boyu ise tam 10 metreydi. Sir Emrah Gurbuz`u bir tedirginlik almisti. Bir ara yedek kulubesinden firlamis ve macin gozlemcisiyle birseyler konusmustu. Dakikalar ilerledikce daha hircinlasiyor, taktik ustune tavuk yiyordu ama nafile, mac artik ruzgari da arkasina alan Espanyol`a donmustu. Sir Gurbuz bir ara Kaleci`nin sakatlanmasindan kaynaklanan arada Maxi Rodriguez`e birseyler soyluyordu. Kimse neler oldugunu anlayamamisti. Herkes bu ikiliye bakiyordu. Sonra Maxi Rodriguez Sir Gurbuz`un yanindan ayrildi, orta sahada durdu ve soyle bir tribunlere bakti. Yere coktu ve iste o anda Atletico oyuna baslamisti. Alti aylik sakatlik doneminden sonraki ilk macinda gecen hafta Barcelona macinda 2 asist yaparak macin yildizi olan Miguel, David tarafindan dusuruldu ve yaklasik 32 metreden Atletico bir frikik kazandi. Dakikalar 90+1 i gosteriyordu. Takimin birinci frikikcisi Antonio Lopez`in olmadigi macta topun basina Maxi Rodriguez gecti. Tribunlerdeki yaklasik 45784 kisi nefesini tutmus bu serbest vurusun gecmesini bekliyordu. Maxi topa dogru geldi, vurusunu yapti ve Van Hooijdonk`un Super Kupa finalinde Real Madrid`e frikikten attigi golun bir kopyasini aldi. Top oyle bir gitti ki koseye, kaleci caresiz bir sekilde izledi Maxi`nin hokkabazligini. Sir Emrah Gurbuz bu golu, sevincten, yanlislikla (!) saha kenarindaki ponpon kizlara sarilarak kutladi. Tabi bu goruntu CHEMrah TV kameralarinda ilginc bir enstantane olarak yer etti. Evet mac kisaca (!) boyleydi. Simdi soz tekrar Istanbul`da, Abdulcabbar`da. Abdulcabbar !!!

http://img490.imageshack.us/img490/8940/oyuncupuanlk7.jpg

Arkadaslarimiza tesekkur ediyoruz. Evet Sn.Urundul maci nasil buldunuz kisaca degerlendirir misiniz?

`Espanyol her zaman ki takim tertibinden uzak bir sey cizdi. Tamudo oyunda nerdeyse yoktu. Ozellikle Espanyol`un kanatlari kapatmasi ve kanat oyuncularinin bloklar halinde yer degistirmesi ve seylere, beklere yardim etmeleri seyin cevrilmesinde onemliydi. Ben F.Torres`in biraz simardigini dusunuyorum. Fizik gucu cok sey. Ayrica Arda`nin yaptigi hareket cok gereksizdi. Ozellikle Gerard`in performansini seyettim, begendim. Kaleci Dida`nin da bu seyiyle haftaya ilk 11`de oynamasini zor goruyorum.`

Tesekkurler Sn. Urundul. Evet sevgili seyirciler artik programi kapatma vaktimiz geldi. Bu macta tartismali pozisyon olmadigi icin Sn. Yavuz`a soz hakki veremiyoruz. Sn. Yavuz ayaklariniza saglik. Keske herkes sizin gibi sessiz sakin olabilse. Tabi para aldiginiz icin size en azindan bir soru sormamiz gerekiyor. Sizin genel olarak mactaki pozisyonlar hakkindaki gorusunuz nedir?

`Pozisyonlar cok tehlikeliydi. Ben Gimnastic takiminin bir pozisyonunu cok begendim...`

`Sn. Yavuz ne Gimnasyic`i Espanyol - A.Madrid macindan konusuyoruz.`

`Sen genel olarak diyince ben oyle anladim heheheheee Abdulkerim sen de yani. Ben sana bak tahtada anlatayim bunu...`

`Tamam tamam! Sn. Yavuz gerek yok anladim efendim anladim!!!`

`Evet size de geldiginiz icin tesekkur ediyoruz. Her ne kada eviniz yandaki apartmanda olsa da sagolun.`

Sevgili seyircilerimiz bu maci konusmaya devam edecegiz. Simdi kisa bir ara veriyoruz. Bu arada siz 15-20 adet dizi ve 50-60 tane yarisma izleyebilirsiniz. Biz haftaya burda olacagiz. Bu hafta Sampiyonlar Ligi haftasi. Simdiden hepinizin Sampiyonlar Ligi haftasini kutluyorum. Herkese iyi geceler.

timm
26.Kasım.2006, 00:41
kardesim tebrik ederim gercekten supersin herzamanki gibi.bu sendeki yaraticilik hayal gucu bambaska bisey.basarilarina dewam etmen dilegim..

_ADANALI_
26.Kasım.2006, 00:42
Hikayelerin gerçekten çok hoş tebrik ederim...

Hugo
26.Kasım.2006, 08:54
Bazı konular vardır sadece sadece birşeyler gösterir.. Bazıları da birşeyleri gösterirken öğretir..

işte senin konular ikinciye giriyor..

Hem neler olduğunu gösteriyor hem de foruma nasıl renk katılacağını gösteriyor...

Teşekkürler...

El Commandante
27.Kasım.2006, 14:22
Hikayelerin guzelmis devamini brkliyoruz.

Flawless Victory
27.Kasım.2006, 23:16
Asagida oynadigim Ispanya ligindeki son puan durumunu gormektesiniz. Son 10 macimda yenilmedigim gibi, son 4 macimda gol yemedim. Eger onumdeki macta Betis`i yenersem ilk 3`u garantileyecegim. Valencia`yi kesin gecerim ama Barcelona`yi gecmek konusunda suphelerim var. Cunku ben Barcelona`yi 4-1 yendim ama adamlar hala benim 6 puan onumde. Adamlar 23 macta 59 gol atmis ben naaapim degil mi? Bana onlardan biri denk geldi sadece ama diger takimlar icin uzuluyorum. Su an Kevin Larsen sakat, F.Torres sakat ama Torres`in su an 30`a yakin golu var ligde. Rekor kirabilirim cunku daha ilk sezonum. Larsen sakatlaninca devre arasinda Maxi`yi Inter`e 50 milyon YTL`ye kakaladim (sey sattim yani :D ) ve soldaki eksikligi gidermek icin Jimenez`i aldim ilk macta harika oynadi. Fluminense`den aldigim sol bek Marcelo (18 yasinda) nerdeyse hic oynatmamama ragmen 3 kez Brezilya A milli takimina cagrildi. Maxi`nin yerine de Milan`dan Gour... ismi tam aklima gelmedi iste bu Fransiz adami aldim cok genc biri ve ikinci macinda harika bir frikik golu atti. Bence Milanla oynayan arkadaslar kesinlikle birakmasin bir yere. Sonra Falcao`yu sezon basinda almistim ama bir hayat belirtisi yok su an icin. Inanir misiniz daha kaleye sutu yok kac mactir. Yine de sabrediyorum. Aguero her mac gol atiyor ama Falcao`yu oynatiyorum ki arada Ispanya`ya alissin. Tabi gece hayatina cok dustu burda. Madrid ve Ispanyol kizlarini bilirsiniz bitirirler insani :D Lebohang Mokoena ve kaleci Ochoa`yi alip hemen pilot takimlara kiraladim onlar da La Liga`da oynuyorlar. Galetti`de artik yeter dedirtti bana sezon basindan beri sadece bir asistle oynuyor bu ne yav. Neyse sonucta FM 2007`yi de cozmus bulunuyorum. Yakinda taktik bolumunde biraz bagiracagim bakalim sizde ise yarayacak mi taktiklerim. Simdilik bu kadar, goruselim sonra

http://img127.imageshack.us/img127/9524/tablmm9.jpg

y_layta
28.Kasım.2006, 14:59
Hikayeni ve seni tebrik ederim

Flawless Victory
01.Aralık.2006, 23:11
Lanet olsun!!! Yav sampiyonlar ligi eleme turunda sansima W.Bremen dustu bana. Gecsem gruplara kalacagim. Bilin bakalim ne oldu? Ilk maci oynadim kendi sahamda 1-1 berabere kaldim. Neyse ikinci mac icin Almanya`ya gittik. Kadroma bir baktim ki o da ne! Maniche, Costinha ve Ze Castro resmi mac icin milli takimda. Keser misin kestirir misin bu Portekiz`in hocasini abi iste genclerle ciktik yine de tek kale oynadim ama iste oyunu acacak adam Maniche olmustur her zaman. O olmayinca butun yuk Gourcuff`un sirtina bindi. Malesef sampiyonlar liginden elendim, cok uzgunum. :(

Su an sampiyonlar ligi sunun icin onemli. Eger katilsaydim cok buyuk bir gelir kapisi olacakti ama olmadi. Cunku su an maas butcemi kestiler ve malesef F.Torres ve bircok yildizimla yeni sozlesme imzalayamiyorum. Bu demek 1 sene sonra F.Torres`i bedavaya kapabilirler ama simdi onu satsam herhalde ligi onuncu bitiririm. Bir daha oyuncularimi hic bir hazirlik macina yollamiyacagim sinir oldum, delirdim, cildirdim ve bunun hesabini soracagim portekiz milli takimindan. Avrupadan bir milli takimdan teklif gelsin tereddutsuz kabul edecem. Yaktim sizi. Bu arada bana yeni bir klavye lazim. Mouse da bozuldu galiba :D

tosunpasa
01.Aralık.2006, 23:18
başlık olmamış bence küfür eder gibi

El Comandante
01.Aralık.2006, 23:20
Lanet olsun!!! Yav sampiyonlar ligi eleme turunda sansima W.Bremen dustu bana. Gecsem gruplara kalacagim. Bilin bakalim ne oldu? Ilk maci oynadim kendi sahamda 1-1 berabere kaldim. Neyse ikinci mac icin Almanya`ya gittik. Kadroma bir baktim ki o da ne! Maniche, Costinha ve Ze Castro resmi mac icin milli takimda. Keser misin kestirir misin bu Portekiz`in hocasini abi iste genclerle ciktik yine de tek kale oynadim ama iste oyunu acacak adam Maniche olmustur her zaman. O olmayinca butun yuk Gourcuff`un sirtina bindi. Malesef sampiyonlar liginden elendim, cok uzgunum. :(

Su an sampiyonlar ligi sunun icin onemli. Eger katilsaydim cok buyuk bir gelir kapisi olacakti ama olmadi. Cunku su an maas butcemi kestiler ve malesef F.Torres ve bircok yildizimla yeni sozlesme imzalayamiyorum. Bu demek 1 sene sonra F.Torres`i bedavaya kapabilirler ama simdi onu satsam herhalde ligi onuncu bitiririm. Bir daha oyuncularimi hic bir hazirlik macina yollamiyacagim sinir oldum, delirdim, cildirdim ve bunun hesabini soracagim portekiz milli takimindan. Avrupadan bir milli takimdan teklif gelsin tereddutsuz kabul edecem. Yaktim sizi. Bu arada bana yeni bir klavye lazim. Mouse da bozuldu galiba :D

gercekten üzüldüm senin adina,bence sen takimda bundan sonra torresi cok zor tutarsin,cünkü o 100 milyon euro istiyo yillik.sen onu cok iyi bir paraya satip iyi bir golcü almalisin bencee.

Flawless Victory
01.Aralık.2006, 23:32
sadece torres olsa iyi tam 25 tane oyuncunun sozlesmesi bitiyor tabi gencler falan cogu da yine de as kadromdan da epey oyuncu var. Valera, Costinha, Luccin bazilari ben yandim eller yanmasin

kime kufretmisim kulliyen yalan :D kardes oyuna lafim. kufur mu bu? lanet olsun diyorum

Del Piero_10
02.Aralık.2006, 19:34
sadece torres olsa iyi tam 25 tane oyuncunun sozlesmesi bitiyor tabi gencler falan cogu da yine de as kadromdan da epey oyuncu var. Valera, Costinha, Luccin bazilari ben yandim eller yanmasin

kime kufretmisim kulliyen yalan :D kardes oyuna lafim. kufur mu bu? lanet olsun diyorum

Torres ile oyunun başında sözleşme uzatmalısın,hemde çok uygun fiyata imzalatabilirsin.

_ADANALI_
02.Aralık.2006, 20:48
Bende ilk okuduğumda Atletico Madrid'i çalıştıranlara sövüyor sandım ama içeriği okuyunca fikrim değişti:D

Flawless Victory
02.Aralık.2006, 21:17
Bende ilk okuduğumda Atletico Madrid'i çalıştıranlara sövüyor sandım ama içeriği okuyunca fikrim değişti:D

Hemşerim neler düşünüyorsunuz ya. Ben öyle biri miyim küstüm valla :(

_ADANALI_
02.Aralık.2006, 22:23
Hemşerim neler düşünüyorsunuz ya. Ben öyle biri miyim küstüm valla :(
Yok kardeşim yanlış anlama ama ilk okuduğumda o izlenimi aldım sakın böyle düşünerek açtın sandığımı düşünme...;;)

Flawless Victory
03.Aralık.2006, 23:39
Diğer oyuncularla anlaştım ama Torres'le anlaşamıyorum teklif ettiğim maaş 1 milyon YTL az. Daha fazla teklif edemiyorum. Torres'i satmayı düşündüm ama kimse almak istemedi nasıl iş ya? Böyle olunca da adam şimdi bana gıcık gidiyor, oynamıyor. Devre arasında acaba bedava kaparlar mı yoksa bana para kazandırarak mı gider bilemiyorum. Bu arada bu sözleşme yenileme sorunundan dolayı birçok oyuncumun morali düşük şu an. UEFA kupası ön eleme turunda Saturn diye bir takım çıktı. İlk maç deplasmanda 0-0 bitti. İkinci maçta 3-0 öne geçtim. Sonra hücüm futbolu oynadığım için biraz defansa çekilmeyi unutunca maç 3-3 oldu elendim. Bu Saturn kim ya? Adını bile yeni duydum herhalde rus takımı. Abi ne yaptıysam engel olamadım ama 3 şut 3 gol yani öyle pozisyona girmediler de. Önce W.Bremen çıktı ŞL'den elendim. Şimdi de UEFA ligde de R.Sociedad'a yenildim bu hafta. Yav nerden çıktı bu maaş yenilemesi. Hem de en önemli oyuncular. Böyle giderse kovulacağım. Barcelona'ya yenilmiyorum Sociedad'a yeniliyorum ya işte buna yanıyorum.

unalomer
04.Aralık.2006, 04:14
Şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmıştım ve rakibim Chealse idi. Aynı grupta olduğun takımla çeyrek finalde karşılaşabiliyormusun bana bir hata gibi geldi ama neyse. Maçı oynamamdan 1 hafta önce Agüero sakatlandı. Önemli değil nede olsa kadro geniş diye düşünüyordum, taki maçtan 3-4 gün öncesine kadar. Dünya kupası Güney Amerika elemeleri için kadrolar açıklandı. Tam 8 tane oyuncum kadroya çağrıldı ve maalesef maçlar çakışıyordu. Giden oyuncularım Maxi Rodrigez, Leo Franco, Cesar Delgado, Claudio Pizarro, Marcelo, Claudio Maldonado, Sherman Cardenas, Roque Santa Cruz. Bu oyuncularımın çoğu ilk 11 de yer alan oyuncular. Gençlerden oluşan bir kadro ile kendi evimde chealseaye karşı en az zararla kurtulmanın yolunu arıyordum. Kadromda ilk 11 den Zaccardo, Ze Castro, Pablo, Raul Garcia, ve Yohan Gourcuff yer alıyordu. Neyse maç başladı ben yenilgiye kesin gözü ile bakarken 4. Dakika Garcianın gölü ile adeta havalara uçtum. 13 te Soldado sakatlandı sonra Shevchenko 1-1 yaptı, ben yine ümitsizliğe kapılmıştım. Chealse akın akın geliyordu. 56. Dakikada Gabriel Torje durumu 2-1 yaptı yine sevindim ama fazla sürmedi, bu kezde 68 de Radoi sakatlandı. Ben gol attıkça bir oyuncum gidiyordu :) . Sonra Shevchenko 2 kez daha sahneye çıktı ve 2-3 malup ayrıldım ki bence büyük bir başarı idi.
İkinci maç için ümidim hiç yoktu. Grup maçlarında 1 puanı zor alabilmiştim şimdi kendi evimde 2-3 kaybettikten sonra hiç şansım yoktu. Bu arada Chealsenin Arjantinli oyuncusu Coloccini o zamana kadar her arjantin maçında ilk 11 de çıkmasına rağmen bana karşı oynadı milli maça gitmedi benim ise seçim şansım yoktu. İkinci maçta ümiim yoktu ama önce 27 de terry kendi kalesine attı bir tane, ben yine acaba diyordum ama en az 1 tane daha gol gerekiyordu. Maç bir o kalede 1 benimkinde Leo Franco destan yazıyordu kalede. derken 79 da Delgado 84 te Gourcuf'un golleri geldi 0-3 kazandım ve yarı finale kaldım. Benim için inanılmaz bir başarıydı.

Yarı finalide kısaca anlatayım çünkü o maçları fazla hatırlamak istemiyorum. :)
İlk maç deplasmanda idi ve ezici bir atak üstünlüğü ile maçı 1-2 aldım. İkinci maçta çok rahattım nede olsa kendi evimdeyim ve skor avantajım var ayrıca Messi, Ronaldinho ve Eto'o yok diyordum. Ama maç hiç beklediğim gibi gelişmiyordu 3. dakikada Deco 0-1 yapmıştı bile ve her atak Barcanındı. Derken 37 ve 49 da Saviolanın golleri beni koltuğa iyice gömmüştü Bide 3. golün tartışmalı olması iyice moralimi bozuyordu. 61. dakikada 1 gol atmıştım oturduğum yerden fırladım ben gole seviniyordum ve sakinleşip oturduğumda golün sayılmadığını gördüm moral iyice bozulmuştu. Sonra 74. dakikada 1 gol daha attım ben yine seviniyordum ama yine sayılmadı benim moral bozukluğunun yerini sinir aldı. Artık maçı takip edemiyordum bile 80. dakikada 1 gol daha attım yine sayılmaz derken sayıldı ama benim 2 gole ihtiyacım var daha, tabiki atamadım ve orada elendim. Çok üzüldüm ama daha çok kızgındım.

Bu arada oyunda ispanya liginde 3 ten fazla yabancı oyuncu oynatılabiliyor. Ben en fazla 7 tane oynattım ama 9 da oluyor. Kadro kaydettirirken 3 yabancı C takıma 3 tane B takıma kaydettiriyorum sonra yeni yabancı alırsam onları A takıma kaydettiriyorum. Sonra C ve B dekileri A takıma alıp oynatıyorum (w) Bu hatayı düzeltmeseler bari.

Flawless Victory
04.Aralık.2006, 09:31
oooo guzel hikaye gercekten. Ben henüz FM 2007'de boyle destan yazamadim. FM 2006'da cok vardi da. Cok zor yapmislar oyunu. Aslinda boyle daha guzel. Simdi ilk yilimda UEFA'yi alirsam olur mu? olmaz. Bu arada benim su F.Torres sorununa bir cozum getirecek bir arkadas yok mu yav? Kus kacacak elden. Adami bedavaya alirlarsa biterim.

Bu arada oyunda ispanya liginde 3 ten fazla yabancı oyuncu oynatılabiliyor. Ben en fazla 7 tane oynattım ama 9 da oluyor. Kadro kaydettirirken 3 yabancı C takıma 3 tane B takıma kaydettiriyorum sonra yeni yabancı alırsam onları A takıma kaydettiriyorum. Sonra C ve B dekileri A takıma alıp oynatıyorum (w) Bu hatayı düzeltmeseler bari.

Hadi be!!! Ben de tam boyle bir sey ariyordum valla. Cok sagol. Peki B takimdaki bir adami oynatmak için sadece onu A takima alip sonra da maç kadrosuna almak yeterli mi yoksa baska bir islem yapacak miyiz? O zaman varsin gitsin F.Torres. Ya ben Falcao'yu almistim. Adami oynatamiyordum cok forvet var o yüzden pilot takima gonderdim. Orda yeri yerinden oynatiyor simdi. Benim yabanci oyuncularim sunlar : Kaleci Ochoa, Leo Franco; Defans Azkarate, Perea, Valera, Seitaridis, Marcelo, Ze Castro; orta saha, Biglia, Gallardo, Kevin Larsen, Reto Ziegler, Yohan Gourcuff, Maniche, Costinha, Luccin; forvet, Mokoena, Falcao, Kerlon, F.Torres, Mista, Sergio Agüero, Luiz Jimenez. Isin kotu yani oyuncularima teklif gelmiyor. Satabilsem bir kacini. Maas butcem duzelecek ama olmuyor iste. F.Torres 32 gol atti ligde gecen sezon. Adami 20 milyon YTL'ye birakmami istiyorlar herhalde terbiyesizler. Z takima gonderirim daha iyi be.
Havamiz olur :D

Emurafu
04.Aralık.2006, 09:32
Şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmıştım ve rakibim Chealse idi. Aynı grupta olduğun takımla çeyrek finalde karşılaşabiliyormusun bana bir hata gibi geldi ama neyse. Maçı oynamamdan 1 hafta önce Agüero sakatlandı. Önemli değil nede olsa kadro geniş diye düşünüyordum, taki maçtan 3-4 gün öncesine kadar. Dünya kupası Güney Amerika elemeleri için kadrolar açıklandı. Tam 8 tane oyuncum kadroya çağrıldı ve maalesef maçlar çakışıyordu. Giden oyuncularım Maxi Rodrigez, Leo Franco, Cesar Delgado, Claudio Pizarro, Marcelo, Claudio Maldonado, Sherman Cardenas, Roque Santa Cruz. Bu oyuncularımın çoğu ilk 11 de yer alan oyuncular. Gençlerden oluşan bir kadro ile kendi evimde chealseaye karşı en az zararla kurtulmanın yolunu arıyordum. Kadromda ilk 11 den Zaccardo, Ze Castro, Pablo, Raul Garcia, ve Yohan Gourcuff yer alıyordu. Neyse maç başladı ben yenilgiye kesin gözü ile bakarken 4. Dakika Garcianın gölü ile adeta havalara uçtum. 13 te Soldado sakatlandı sonra Shevchenko 1-1 yaptı, ben yine ümitsizliğe kapılmıştım. Chealse akın akın geliyordu. 56. Dakikada Gabriel Torje durumu 2-1 yaptı yine sevindim ama fazla sürmedi, bu kezde 68 de Radoi sakatlandı. Ben gol attıkça bir oyuncum gidiyordu :) . Sonra Shevchenko 2 kez daha sahneye çıktı ve 2-3 malup ayrıldım ki bence büyük bir başarı idi.
İkinci maç için ümidim hiç yoktu. Grup maçlarında 1 puanı zor alabilmiştim şimdi kendi evimde 2-3 kaybettikten sonra hiç şansım yoktu. Bu arada Chealsenin Arjantinli oyuncusu Coloccini o zamana kadar her arjantin maçında ilk 11 de çıkmasına rağmen bana karşı oynadı milli maça gitmedi benim ise seçim şansım yoktu. İkinci maçta ümiim yoktu ama önce 27 de terry kendi kalesine attı bir tane, ben yine acaba diyordum ama en az 1 tane daha gol gerekiyordu. Maç bir o kalede 1 benimkinde Leo Franco destan yazıyordu kalede. derken 79 da Delgado 84 te Gourcuf'un golleri geldi 0-3 kazandım ve yarı finale kaldım. Benim için inanılmaz bir başarıydı.

Yarı finalide kısaca anlatayım çünkü o maçları fazla hatırlamak istemiyorum. :)
İlk maç deplasmanda idi ve ezici bir atak üstünlüğü ile maçı 1-2 aldım. İkinci maçta çok rahattım nede olsa kendi evimdeyim ve skor avantajım var ayrıca Messi, Ronaldinho ve Eto'o yok diyordum. Ama maç hiç beklediğim gibi gelişmiyordu 3. dakikada Deco 0-1 yapmıştı bile ve her atak Barcanındı. Derken 37 ve 49 da Saviolanın golleri beni koltuğa iyice gömmüştü Bide 3. golün tartışmalı olması iyice moralimi bozuyordu. 61. dakikada 1 gol atmıştım oturduğum yerden fırladım ben gole seviniyordum ve sakinleşip oturduğumda golün sayılmadığını gördüm moral iyice bozulmuştu. Sonra 74. dakikada 1 gol daha attım ben yine seviniyordum ama yine sayılmadı benim moral bozukluğunun yerini sinir aldı. Artık maçı takip edemiyordum bile 80. dakikada 1 gol daha attım yine sayılmaz derken sayıldı ama benim 2 gole ihtiyacım var daha, tabiki atamadım ve orada elendim. Çok üzüldüm ama daha çok kızgındım.

Bu arada oyunda ispanya liginde 3 ten fazla yabancı oyuncu oynatılabiliyor. Ben en fazla 7 tane oynattım ama 9 da oluyor. Kadro kaydettirirken 3 yabancı C takıma 3 tane B takıma kaydettiriyorum sonra yeni yabancı alırsam onları A takıma kaydettiriyorum. Sonra C ve B dekileri A takıma alıp oynatıyorum (w) Bu hatayı düzeltmeseler bari.Kendı hıkayenı baska yerde anlat yada baska konu ıle arkadasın konusunu kırletme:mad: :mad:

unalomer
04.Aralık.2006, 18:17
Kendı hıkayenı baska yerde anlat yada baska konu ıle arkadasın konusunu kırletme:mad: :mad:

Benim bu konuyu buraya yazmanin nedeni başlığının Atletico Madrid Alanı!!! diye geçmesi ve bu başlığı açan arkadaşın yazdığı ilk paragraftaki ifadeleridir.

[COLOR="Red"]Arkadaşlar arasıra yazdığım Atletico Madrid maçları hikayelerini bundan sonra bu konudan paylaşmayı düşünüyorum. Gereksiz konu kalabalığı olmasın diye. İlk konularımı şimdi tekrardan bu konuya ekliyorum bundan sonra yazarsam yine burdan okuyabilirsiniz. Ayrıca Atletico Madrid'le ilgili herşeyi burda tartışalım diyorum. Bilmem ne dersiniz? Şimdi eski konularla başlayalım...

Burada özellikle "Ayrıca Atletico Madrid'le ilgili herşeyi burda tartışalım diyorum. Bilmem ne dersiniz?" kısmına bakarak bu konuyu buraya yazdım. Forumda konu için yeni başlık açılması iyi olmadığını dşünüyorum.

İkinci olarak mesajlara bakarsan konuyu açan arkadaş bu yazı için tepki göstermezken senin tepki göstermen biraz tuhaf olmuş.

Bu alanda gereksiz bir tartışmaya girdiğim için özür dilerim ancak yapılan yoruma cevap vermem gerekiyordu :(. Bundan dolayı herkesten özür diliyorum.

Emurafu
04.Aralık.2006, 18:20
Benim bu konuyu buraya yazmanin nedeni başlığının Atletico Madrid Alanı!!! diye geçmesi ve bu başlığı açan arkadaşın yazdığı ilk paragraftaki ifadeleridir.

Burada özellikle "Ayrıca Atletico Madrid'le ilgili herşeyi burda tartışalım diyorum. Bilmem ne dersiniz?" kısmına bakarak bu konuyu buraya yazdım. Forumda konu için yeni başlık açılması iyi olmadığını dşünüyorum.

İkinci olarak mesajlara bakarsan konuyu açan arkadaş bu yazı için tepki göstermezken senin tepki göstermen biraz tuhaf olmuş.

Bu alanda gereksiz bir tartışmaya girdiğim için özür dilerim ancak yapılan yoruma cevap vermem gerekiyordu :(. Bundan dolayı herkesten özür diliyorum.
arkadasim emrah kardes kendi kariyeri icin bu konuyu acti bence ona soro izin verirse paylas

unalomer
04.Aralık.2006, 18:39
oooo guzel hikaye gercekten. Ben henüz FM 2007'de boyle destan yazamadim. FM 2006'da cok vardi da. Cok zor yapmislar oyunu. Aslinda boyle daha guzel. Simdi ilk yilimda UEFA'yi alirsam olur mu? olmaz. Bu arada benim su F.Torres sorununa bir cozum getirecek bir arkadas yok mu yav? Kus kacacak elden. Adami bedavaya alirlarsa biterim.

Hadi be!!! Ben de tam boyle bir sey ariyordum valla. Cok sagol. Peki B takimdaki bir adami oynatmak için sadece onu A takima alip sonra da maç kadrosuna almak yeterli mi yoksa baska bir islem yapacak miyiz? O zaman varsin gitsin F.Torres. Ya ben Falcao'yu almistim. Adami oynatamiyordum cok forvet var o yüzden pilot takima gonderdim. Orda yeri yerinden oynatiyor simdi. Benim yabanci oyuncularim sunlar : Kaleci Ochoa, Leo Franco; Defans Azkarate, Perea, Valera, Seitaridis, Marcelo, Ze Castro; orta saha, Biglia, Gallardo, Kevin Larsen, Reto Ziegler, Yohan Gourcuff, Maniche, Costinha, Luccin; forvet, Mokoena, Falcao, Kerlon, F.Torres, Mista, Sergio Agüero, Luiz Jimenez. Isin kotu yani oyuncularima teklif gelmiyor. Satabilsem bir kacini. Maas butcem duzelecek ama olmuyor iste. F.Torres 32 gol atti ligde gecen sezon. Adami 20 milyon YTL'ye birakmami istiyorlar herhalde terbiyesizler. Z takima gonderirim daha iyi be.
Havamiz olur :D

Önce yabancı olayına cevap vereyim. Sadece oyuncunun federastona bildirilmiş olması yeterli. Hangi takımda olursa olsun. Bunu ilk lig kurallarına bakarken farketmiştim. La Liga kurallarına bakarsan orada maçlar için hrhangi bir yabancı sınırlaması yok. Sadece ilk kayıt sırasında var ve alt takımdan üst takıma oyuncu çıkarmak serbest buna güvenip takıma iyi ve genç yabancıları doldurdum oyun başında ve sadece kaydettirip oynadım hepsi ile.

Torres olayına gelince ben bu duruma çok düşmem. Yanioyuncu ile kontrat sorununu çünkü 1,5 yıl önce kontrat teklif ederim o sene sonuna kadar ayda bir teklif ederim temmuz 15'e kadar hala kabul etmemişse satılık listesinde yer alır hemen. Kontrat bitme süresi yakın olmadığı için değerinden satabilirim. Eğer bu zamanı geçirmişsem ve kontrat bitimine yakınsa transfer listesine koyarım ilgi yoksa fiyatını 0 yaparım böylece ilgi artar 1 hafta sonra tekrar fiyatı düzenler ve oyuncuyu takımlara teklif ederim. Genellikle iyi bir fiyata gider ama bunu yapınca oyuncu ile bir daha contrat görüşmesi yapmak zor imkansız. Onun için bu kumarı oynama kararı verirken geri dönüşü olmadığını iyi düşün.
Sen kadroyu koruşsun ama yüksek ücret alan oyuncular hala duruyor. Bu diğer oyuncuların daha fazla ücret istemesine ve pazarlık yapma gücünü azaltıyor. Ben oyunu açar açmaz yüksek ücret alanları sattım (Costinha, Luccin,Mista,Seitaridis vb.). Sene sonunda bütce ve maaş için sorulduğunda transfer bütçesi max. maaş bütçesini minimum yaptım. Zaten toplamda ödediğim 24.6M£. Bütcemin hala çok altında. Sanırım bunlar oyuncuların karar vermesinde etkili oluyor. Ve kontrat kabul etmeyen çıkmıyor :D . Adam 2.2M £ istiyor 1.4 M£ verince direk imzalıyor. Şu anda bende en fazla para alan Maxi oda 2.4 £ alıyor diye sattım. 33.4 M £ teklif edilmesi buna sebep oldu ama zaten satacaktım, Courcuff ondan daha iyi oynuyor cünkü.

mangamali
04.Aralık.2006, 18:51
karolari super ve tam zevk alcak bi takim basarilar

Flawless Victory
04.Aralık.2006, 19:31
Eğer hala Atletico ile oynuyorsan sorun yok. Burdan paylaşabilirsin. Gerçekten de konu kalabalığı güzel olmuyor.

Ben, F.Torres'e zamanında teklif yaptım da dediğim gibi kirayla aldığım oyuncular yüzünden maaş bütçesini aldı yönetim. Bir de benim B takım ve gençlerin sözleşme yenilemelerini antrenöre bıraktım. O da çok yüksek paralar teklif etmiş 18, 19 yaşındaki adamlara. Bi baktım ki maaş bütçesi uçmuş. Yani aslında benim bir suçum yok hepsi Lucy'nin suçu :n:

mangamali
04.Aralık.2006, 19:37
abi bu adam super ya hep yazsen ya ofsayci kocum beee

unalomer
04.Aralık.2006, 19:54
Eğer hala Atletico ile oynuyorsan sorun yok. Burdan paylaşabilirsin. Gerçekten de konu kalabalığı güzel olmuyor.

Teşekkür ederim ama aranızdan ayrılacağım, bu akşam yeni oyun açacağım ve muhtemelen başka takım alacağım, Atletico'yu çok seviyorum ve gerçek hayattada desteklediğim bir takım olması nedeniyle oynuyordum ama 1 alt lige belki 2 alt lige giderim muhtemelen.
Patch'i indiriyorum şimdi onu kurunca yeni oyun açacağım çünkü bu database beni çıldırtıyor. Oyuncuların o sezon hariç hiçbir istatiği yok, 2006-2009 arası sanki hiç maç yapmamışlar gibi. :mad: ouyuncu alırken neye göre alacağız neye bakacağız çünkü sadece özellikler yetmiyor.

Sana oyununda başarılar, yorumlarını okumaya gelirim yine.

Flawless Victory
05.Aralık.2006, 00:29
Evet az once bir galibiyet serisini bitirdim. Hazirlik maci, Ispanya kupasi ve Ispanya liginden son 11 macimi kazandim ve buraya dikkat sadece 1 gol yedim o da Deportivo`dan. Sozlesme imzalayamadigim F.Torres costu. Adam gol krali olacak ama bedava elimden kaciracagim ise bak! Moralim cok bozulmustu yukarida saydigim olaylardan dolayi, ustune ustluk bir de Kevin Larsen ve Johan Gourcuff sakatlanmaz mi. biri sag kanadimda biri sol kanadimda oynuyordu. Hele Larsen sakatlandigi son mactan bir once 2 gol, 2 asistlik bir performans gostermisti. Komik bir olay anlatayim. Larsen sakatlaninca yerine Miguel`i aldim adam Ibrahim Akin gibi ardarda iki sari kart gordu atildi ama 10 kisiyle 3-0 yendim.

Yukarida galibiyet serisi bitti dedim ama sebebi su : Biraz ders calismam lazim onun icin oyuna ara verdim. O anlamda yani yoksa yenildigim falan yok. Insallah yenilmem Barcelona macina kadar. Daha nice 11 maclara.

delififaci
05.Aralık.2006, 17:34
güsel ne diyelim devam böle...

fmsmyrna
05.Aralık.2006, 18:32
ben emrah'tan 250 bin dolar almıştım gidip nihat'a vercektim villareal'li nihat'ta sezon sonu riquelme'nin düğünü falan olcak yetmez dedi bende anca bu kadar dedim sonra the marmmara oteli'ne gitti parayı yatağa dizdik nihat'ın yatağı forlan'la beraber kalıyolarmış....:D :D

fazla uzatmayım çok güzel olmuş çok sağol böyle bi paylaşım için

IcedEarth
05.Aralık.2006, 19:00
hele bir 2. yıla başlayım ben de konu açacam şimdi şampiyon olmak üzereyim gün sayıyorum az kaldı

mangamali
05.Aralık.2006, 23:56
devm edin ooo

mangamali
06.Aralık.2006, 00:25
devam ett ya super

Flawless Victory
07.Aralık.2006, 13:18
Bir sarkiyim ben, sezon boyu surecek :D Veeee iste zoru basarmanin adi. Iste aslan`in agzindan ekmegi almak. Iste bir oyuncuyu dize getirmek.

Yukarida, onceki gunler, anlattigim F.Torres olayinda sok gelismeler... Sir Emrah Gurbuz, Atletico Madrid`in basina gectigi gunler yapilan `bu adam tecrubesiz ya kim ki bu. Sonra bir Turk teknik adamin ne isi var Madrid`de` yorumlarini cignercesine kendini ispat etti.

http://img145.imageshack.us/img145/1277/torresgifqj2.gif

Sezon basinda yardimci antrenoru ona, bircok oyuncunun sozlesmesinin son 1 yilina girildigini ve bu oyuncularla tekrar anlasilmasi gerektigini soylemisti. Fakat bir sorun vardi. Atletico`nun maas butcesi, yapilan transferler nedeniyle yonetim tarafindan dondurulmustu ve kabus baslamisti boylece. Aylarca bu oyuncularla sozlesme yenileyemeyen Sir Gurbuz, son sezon baslamadan bir kisi disinda tum oyuncularla anlasmisti. F.Torres son sezonda tam 40 gol atarak muthis bir performans gostermisti. Ancak onun bu performansi Sir Gurbuz`un basina cok is acacakti. Teklif edilen maas yillik 7.5 milyon TL idi. Fakat, Torres`in istedigi para 8.5 milyon TL idi ve yonetim 7.5`tan daha fazla veremiyordu. Defalarca gizli kapilar ardinda yapilan gorusmeler sonucsuz kalinca Emrah Gurbuz onu satis listesine koydu (12 Agustos 2006).

http://img95.imageshack.us/img95/4899/torresah6.jpg

Ama sorun bir degildi ki tukensin. Satis listesine konan F.Torres`in degeri 71 milyon TL idi. Kimse teklif yapmiyordu ve onerilen kimse kabul etmiyordu. F.Torres`i elinden bedavaya kaptirmak istemeyen Sir Emrah Gurbuz, transfer doneminin de sonuna gelindigi icin, onu satis listesinden cikararak hic olmazsa 1 yil daha yeteneklerinden faydalanmak istedi. Lig basladi. Fakat Fernando, buyuk bir moral bozuklugu icindeydi. Cok sevdigi pirasadan bile tat alamiyordu. Derken haftalar geciyor ama Torres hala kotu formunu surduruyordu. Ilk yarinin sonuna dogru `madem bir sure daha burdayim bari iyi oynayayim da devre arasinda bir takimla anlasip giderim` der gibi harika oynamaya baslayan F.Torres yukaridaki mesajlarimizda belirttigimiz seride buyuk pay sahibi olmustu.

Devre arasi geldiginde yine ardarda teklif yapildi Torres`e ama yine kabul etmedi. Artik Sir, onu ligde de oynatmaktan vazgecmisti. Derken aklina bir sey geldi. F.Torres`i diger takimlara cok dusuk bir paraya onerirse, onun `itibar kaybetmektense imzalarim` diyebilecegini dusunup bu fikrini uyguladi. 10 milyon TL gibi komik bir paraya diger takimlara onerildi ve ilginctir hicbir takim ona teklif yapmadi. Boyle olunca Sir, bosuna Sir unvanini almadigini gostermis oldu. Oyundaki acigi bulup bu acigi degerlendirdi. Yani oyunda cok degerli bir oyuncuyu cok dusuk bir fiyata onerirseniz diger takimlarin ona sicak bakmadigini gostermis oldu. Tabi burda o oyuncunun aldigi maasin da etkisi var. Yilda 8.5 milyon TL isteyen bir oyuncuyu kimsa almak istemedi elbette. Ama iste bu sayede F. Torres`in kafasinda `kimse beni istemiyor, sozlesme de imzalamazsam acikta kalirim` fikri uyandi ve ara transfer donemi gectigi gun sozlesmeyi imzaladi (1 Subat 2007). Iste buyuk bir basarinin oykusu, el elden ustundur sozunun en guzel ispati.

Simdi olayin kahramani F. Torres`in CHEMrah TV mikrofonlarina yaptigi cok ozel aciklamalari dinleyelim. Ondan sonra tekrar studyoda olacagiz.

http://img215.imageshack.us/img215/6442/torreskarikaturza7.jpg

F. Torres Röportaj`ı :

Muhabir : Sayin Torres, cok zorlu gunler gecirdiniz ve sonunda yeni sozlesme imzaladiniz neler soyleyeceksiniz.

Torres : Yaklasik 1 senedir kafami kurcalayan bu sorun cozuldugu icin cok mutluyum. Aslinda menajerlerin oyununa geldim. Biliyorsunuz, Frank Ribery de benim yasadiklarimi yasamisti. su an 2011 yilina kadar sozlesme uzattik. Artik Madrid`den ayrilmayi dusunmuyorum.

Muhabir : Barcelonali unlu oyuncu Ronaldinho ve Ispanyol basketbolcu Pau Gasol da sozlesme imzalamaniza cok sevindiklerini acikladilar. Bu konuda neler soyleyeceksiniz?

http://img85.imageshack.us/img85/556/ronaldinhosb1.jpg

http://img145.imageshack.us/img145/4825/gasolsa8.jpg

Torres : Onlari niye ilgilendiriyor anlamadim da yine de sagolsunlar. Su an ligde kotu gidiyoruz ama artik ben de varim bu yarista. Sampiyonluk bu sene bizim olacak. Artik kafam rahat.

Muhabir : Son olarak sayin Torres, elimdeki bu fotografta sizi GS formasiyla poz vermis olarak goruyoruz. Atletico ile uzun sure sozlesme imzalamamanizin ardinda yoksa bu sebep mi var.

http://img95.imageshack.us/img95/4029/torresgs1es8.jpg

Torres : Ne alakasi var kardesim!!! :mad: Bunlar tamamen montaj. Bakin konusmak istemiyordum ama zorluyorsunuz beni. Ozellikle o CHEMrah TV`de Emrah diye bir adam var. Hep onun basinin altindan cikiyor bunlar. Eline vermisler bir bilgisayar. Oturdugu yerden uyduruyor. Bakin sizinle bu röportaj`ı yapmamin sebebi Atletico taraftarlarina kendimi affettirmek isteyisimdi. Ancak bu konusma burda bitmeli artik, cok sinirlendim! :mad: Ve size iste bu, elimdeki, fotografla cevap vermek istiyorum.

http://img85.imageshack.us/img85/7944/collinabf7.jpg

Sevgili seyirciler F. Torres az once izlediginiz Röportajın sonunda kameramanimiza saldirdi. Bayan kameramanimiz Ayse Sormaktanbikmaz`a tacizde bulundu, onu sadece kiniyoruz. Baska birsey demek istemiyorum. Gelismelerle karsinizda olmaktan mutluyuz ve yeni gelismelerle karsinizda olacagiz. Simdilik hoscakalin.

Krusty
07.Aralık.2006, 13:43
Kendı hıkayenı baska yerde anlat yada baska konu ıle arkadasın konusunu kırletme:mad: :mad:
Her şeye muhalefet oluyorsun, yeter ama artık. Asıl böyle mesajlar yazarak sen bu konuyu kirletiyorsun.
Neyse Emrah seni tebrik ediyorum, yaratıcılığına hastayım. =)

Emurafu
07.Aralık.2006, 14:30
Her şeye muhalefet oluyorsun, yeter ama artık. Asıl böyle mesajlar yazarak sen bu konuyu kirletiyorsun.
diger mesajlara bakmadin galiba biz hallettik uzatma istersen bu konuyu acan kisiden izin aldi olay bitti:mad: :mad:

Flawless Victory
07.Aralık.2006, 15:56

Neyse onu hallettik biz arkadas sadece bir oneride bulunmustu. Tartisma degildi yani. Alttaki mesajlara bakarsan hallettik meseleyi. Bu mesele kapansin bence. Ayrica yazima yaptigin yorumun icin sagol.

aliihsandikmen
08.Aralık.2006, 03:42
Tebrikler valla zor bir iş başarmışsın. Benim hiç aklıma gelmezdi değerinin çok altında diğer takımlara önermek...

Şimdi yılda kaç lira alacak Torres? Merak ettim doğrusu...

Flawless Victory
08.Aralık.2006, 12:40
8.5 milyon TL alacak. Eskiden de 7.5 milyondu herhalde. Yani çok farklı değil ama en azından bir daha yeni sözleşme lafını ağzına almaz. Bu arada yavaş yavaş yukarı tırmanıyorum ligde. Tabi benim ünlü "Madrid Geceleri, Bırakın O Kızı Taktiğim" ile :n:

Son transfer döneminde Ze Castro ve Luiz jimenezi sattım. Ekonomik durumum çok rahatladı. Şu an 40 milyon YTL lik transfer bütçem var. İlk işim sağ bekimi yenilemek. Orda Valera ve Seitaridis var ama ikisini toplasan bir adam etmez yani. Onun için Brezilyalı Leyrielton'ı düşünüyorum. Hamit'in de durumuna bakacağım o da olabilir. Bir de Mokoena'yı iyi bir paraya satabilirsem bir oyuncu daha transfer edebilirim. Bedavaya aldığım Ziegler ve çok az bi paraya aldığım Larsen, orta sahanın solundaki boşluğu dolduramıyorlar. Gerçi Larsen çok maç kazandırdı ama. Değerinin hala 2.5 milyon olması bende şüphe uyandırıyor. Bazen öyle goller atıyor ki. Bazen ayıptır söylemesi çay yudumlarken adam 35 metreden bi çakıyor 90 a çay üstüme dökülüyor o derece yani :n: Hala Martin Petrov'un eksikliğini hissediyorum. Scoutlarım da doğru dürüst birini bulamıyorlar ki. Aslında çok adam var da oraya alabileceğim. Bana hem defasif hem de ofansif yönü iyi olan bir oyuncu lazım, tıpkı Maniche gibi.

Forvette Falcao'yu 2 ay pilot takıma gönderdim, kendine geldi biraz ama yine de Falcao gibi oynamıyor. Mista harika oynuyor bu aralar. F. Torres sözleşme imzaladıktan sonra sakatlandı. 1 aydır onsuz oynuyorum. Bana garip gelen şu ama Sergio Agüero'nun değeri 40 milyon TL den 16 milyon TL ye düştü. Niye oluyor anlamıyorum. Adam gol attıkça değeri düşüyor. Yarın oyuna devam edeceğim. Bu gün oynamam zor. Bakalım sezon sonunda ne olacak. Şu an ligin 24. haftasındayım.

Yalnız şu komik şeyi anlatmadan edemeyeceğim. Avrupa liglerinde maç trafiğinin yoğun olmasından dolayı bazı maçlar erteleniyor ama İspanya liginde artık -şeyi- çıktı bu olayın. İkinci yarı başladığında, 2. haftasında, benim diğer birçok takımdan 3 maç eksiğim vardı. Yani ben henüz ilk yarıyı tamamlamış oluyordum :n: Sonra 2 günde bir maç yapmaya başladım. Doğal olarak herkes sakatlandı. Ben bu kadar olaydan sonra ilk 4 e girersem helal olsun bana. Son oyunlarımdan birinde yine komik bir ofsayt itirazı vardı. Rakip oyuncu hem savunmanın ilerisinde hem de rakibe pası atan benim oyuncum olmasına rağmen, rakip takmın attığı bir golde benim oyuncularım ofsayt itirazı yaptılar. Salak FM basını da hemen şüpheli gol diyor. Ben oyunu oynarken çok gülüyorum ya valla.

IcedEarth
09.Aralık.2006, 18:54
çok güzel anlatmışsın
bu arada maxi rodriguez i 15 milyona şutladım 1,5 milyon da bende vardı robin van persie ile aaron lennonu aldım ilk yılımı 102 puanla namağlup şampiyon kapatmıştım şampiyonlar liginde lyon, inter, steaua ile eşleştim :D

Flawless Victory
09.Aralık.2006, 19:46
15 milyona mi sattim seni aldatmislar :D Ben Maxi"yi Inter`e 50 milyona sattim. Ispanya liginde nasil ilk yilini namaglup kapatiyorsun ya pirelendim simdi

Ilhan
09.Aralık.2006, 19:56

Bakin sayin uyem

lutfen kurallara aykiri bir durum gordugunuzde uyari butonunu kullaniniz

bir daha tartisma cikarirsaniz

iyi olmaz, lutfen saygi sinirlarini koruyalim....

IcedEarth
09.Aralık.2006, 20:17
15 milyona mi sattim seni aldatmislar :D Ben Maxi"yi Inter`e 50 milyona sattim. Ispanya liginde nasil ilk yilini namaglup kapatiyorsun ya pirelendim simdi

allah belanı vermesin emi ben de intere 15 e sattım beni niye mutsuz ediyosun geri geri. hey geri whats up meeen :D

Flawless Victory
09.Aralık.2006, 21:05
Bakin sayin uyem

lutfen kurallara aykiri bir durum gordugunuzde uyari butonunu kullaniniz

bir daha tartisma cikarirsaniz

iyi olmaz, lutfen saygi sinirlarini koruyalim....

Peluk o meseleye donmeyelim onu hallettik biz.

allah belanı vermesin emi ben de intere 15 e sattım beni niye mutsuz ediyosun geri geri. hey geri whats up meeen :D

biraz dikkatli ol sen de aaa!!! hic Maxi o fiyata satilir mi? Benim pesimden 2 ay kostular surekli piyasayi yukselttim en son kekledim adamlari. Adam hic oynayamiyordu. Interde de simdi vasat bir performansi var heheheee

unalomer
12.Aralık.2006, 18:30
Sonunda Torres ile kontratı uzatmışsın, sevindim senin için.
Birde Maxi Rodrigezi 15'e satan arkadaşa geçmiş olsun diyorum :)

Flawless Victory
12.Aralık.2006, 20:19
2. Sezonum bitti. Çalkantılı bir sezon geçirdim ama sezonun finali inanılmazdı. Ligde Barça ile Valencia şampiyonluk mücadelesi verdiler. Sezon başında kötü gitti işler benim için. Sezon sonunda yakaladığım müthiş galibiyet serisi ile 15. sıradan 4. lüğe kadar çıktım. Artık şampiyonluk ümidim kalmamıştı. Tek hedefim ilk 4 e girip şampiyonlar ligine gitmekti ama önümde kazanmam gereken R. Madrid ve Valencia maçları vardı. İki takım da sıralamada üstümde olduğu ve Sevilla ile de aynı puanda olduğum için bir an şapiyonlar ligine gidemeyeceğimi düşündüm.

Önce R. Madrid'le oynadım. Maça biraz korkarak çıktım ve maç 0-0 bitti. Artık son iki maçım olan Valencia ve Recreativo maçlarını kazanmam ve Sevilla'nın da deplasmanda oynayacağı Deportivo maçında yenilmesi gerekiyordu. İkili averajda Sevilla avantajlı olduğu için kesinlikle yenilmeliydi.

Sezonun en iyi maçını hatta FM'deki en iyi maçımı oynadım ve Valencia'yı tam 5-0 yendim. Umutlarım iyice artmıştı. Sevilla'nın Deportivo'ya yenileceğini düşünüyordum. Son maçımı kazandım ancak Sevilla hem de deplasmanda kazandı ve 5. oldum. Ancak son haftalardaki maçlarımdan büyük keyif aldım.

Şimdi 3. sezon başladı ve yine kötü gidiyor işler. UEFA eleme turunda ise ilk turu rahat geçtim. Bir tur daha var galiba. Gruplara kalırsam 1. torbadan katılacağım.

Geçen sezon kiraya gönderdiğim Falcao iyi oynamaya başladı. Altyapıya birçok genç aldım. Onları satarak ileride büyük bir gelir elde edeceğim. Bunlardan bazıları : Millan, Lupoli, Freddy Guarin vs. Bu arada İlhan Parlak'ın değeri 11 milyon TL oldu ve Liverpool onu kiralık istedi, çok şaşırdım. Empoli önce istedi vermedim ama Liverpool'un istemesine çok sevindim ama malesef tıpkı GS'ın bir zamanlar İlie'yi satması gibi ben de İlhan'ı 7 milyona Fener'e sattım. Çünkü ekonomik durumum berbattı. Belki İlhan'ı 30-40 milyona satarak tarihe geçecektim ama olmadı.

Alman Sienkiewic (ismini tam hatırlayamadım :D ) bu defans oyuncusunu aldım. Sag bek olarak da Leyrielton'u aldım. Sol kanada Danimarkalı bir oyuncu aldım. Avrupa şampiyonasının yıldızıydı. Kevin Larsen'in değeri 10 milyon dolar oldu. Reto Ziegler 4 ay sahalardan uzak kalacak. Uzun süre Mista'yı satmak için uğraştım ama kimse almak istemedi. Maaş bütçesini azaltayım istedim.

Veeee... İnter'in intikamı... Maxi Rodriguez'i 50 milyona İnter'e sattığımı üstte söylemiştim. Yarım sezon önce 13 milyona aldığım Lucas Biglia'nın sözleşmesindeki bir açık nedeniyle İnter'in yaptığı 13 milyonluk teklifi mecburen kabul ettim. Parasından değil de zaten Costinha'yı elimden kaçırdım. Diğer defansif orta sahalarım ise Luccin ve Biglia idi. Biglia da gidince 3. sezonun ilk 3 maçında tek defansif orta saha ile oynadım. Luccin de formsuz olunca (aslında suç da bulmamak lazım ona yanındaki adam aşırı ofansif) bu maçları kaybettim. Sonra mecburen paraya kıyıp Tomas Sivok'u aldım. Her ne kadar şu ana kadar bir verim alamasam da bence iyi bir transfer bu. Neyse, şimdi oyuna girip devam edeyim bakalım.

2. Sezonun özetini içeren müthiş hikayeyi birkaç gün içinde CHEMrah TV'de izleyebileceksiniz. Şimdilik bu kadar. Görüşürüz bakalım!

fifaci_06
12.Aralık.2006, 21:38
kardes hikayen gercekten cok guzel olmus o resimler sen supersin kardesim

GeNç KaRTaL
12.Aralık.2006, 22:50
emrah abi tek kelimeyle mükemmel bir anlatım yapmışsın garfikler felan süper oluş valla

Flawless Victory
12.Aralık.2006, 22:59
Eyvallah eksık olmayın ;;) Bundan sonra da beklerim konuma.

Emurafu
13.Aralık.2006, 00:53
Emrah kardesin zaten bu Hikayesine bayiliyorum

absolut12
13.Aralık.2006, 15:54
emrahcığım şampiyon olursa burdaki kutlamaları düşünmek bile heyecan verici :D

Flawless Victory
13.Aralık.2006, 17:25
emrahcığım şampiyon olursa burdaki kutlamaları düşünmek bile heyecan verici :D

:D :D :D

Tum zamanlarin en zevk veren yazisi olur herhalde ama kullanabildigimiz karakter sayisi 20.000 ile sinirli oldugu icin kisa bir yazi olur. :D Daha cok grafik olur.

Sampiyonluk zor biraz ama 2. bile olsam yikarim Calderon`u :D Aldigim genclerle birkac sezon icinde sampiyonluk bekliyorum ama UEFA kupasi icin beklemeyecegim. Bu sezon UEFA bana daha yakin. Hedefim en az yari final ama ben bu kupayi alirim. Fraps tarzi programlari FM`de kullanabilsem ortalik yikilacak da yok olmuyor. Sanirim 3 boyutlu oyunlarda oluyor onlar.

iceman83
14.Aralık.2006, 00:11
kanka sen bu isi iyi biliyosun anlatim harika

IcedEarth
15.Aralık.2006, 17:38
eeee emrah usta daha oynamıyo musun niye yazmıosun
bu arada ben sıkıldım atleticodan juventusla başladım sıkılmazsam oynayacam inşallah

Flawless Victory
15.Aralık.2006, 19:42
Atletico ile pek bi başarı elde edemedim keşke Barcelona ile başlasaydım ama şimdi insan bu kadar emek vermişken bırakamıyor. O kadar genç oyuncu aldım. Onların yıldız oluşunu görmek istiyorum.

Yazılar tabi ki sürecek de bu ara biraz işim vardı o yüzden yazamadım. 2. sezonumun özetini yakında ekleyeceğim

uaylmz
17.Aralık.2006, 23:10
bizi merakta brakma yaz babacan

Flawless Victory
18.Aralık.2006, 09:45
bilgisayarim çöktü valla yapinca ilk is yazicam. format atmam lazim da

coltulu
19.Aralık.2006, 01:17
bilgisayarim çöktü valla yapinca ilk is yazicam. format atmam lazim da

Abi yapma yaa çok geçmiş olsun. :(

Flawless Victory
19.Aralık.2006, 01:26
sağol kardeş şimdilik yaptım ama tam olmadı. neyse yazım geliyor biraz beklettim ama bu kadar beklettiğime göre demek ki acayip bir yazı olacak ;;)

coltulu
19.Aralık.2006, 01:30
İnş inş bekliyoruz ailecek :P

cervantes07-24
19.Aralık.2006, 16:25
Bir de ben yazayum bari bir hikayemi.Atletico ile ilk sezonumda sampiyon olup sampiyonlar ligine dogrudan girdim.grubumda porto,werder bremen ve milan vardi.2 galibiyet ve 4 beraberlikle 2.olarak ciktim.portonun da benimle ayni gol sayisi ve avarajla o da 2 galibiyet ve 4 beraberlikle 1.olarak cikti.gruplardan sonra cekilenkurada gele gele chelsea geldi.tamam dedim/avrupa maceramiz buraya kadarmis.ilk mac kendi evimdemac gunu geldi.maca basladik.her neyse daha macin basindayiz.mista bir tane salladi durum 1-0.nasil olsa bu chelsea atar sevinmeye gerek yok dedim.dakika 14 oldu torres scoru 2-0 a getirince burdan maci vermek benim icin aci olacak diye dusunurken chelsea 29 da scott sinclair ile durumu 2-1 e tasidi.bari fark yemesem diye dusunuyordum.34 te sahneye petrov cikmaz mi.scor tabelasi bir anda 3-1 i gosteriyordu.Yenice gollere sevinmeye baslamistim.acaba yenebilirmiydim chelsea yi.santrayi yaptilar ve daha bisey anlamadan durum 4-1 oldu.o kadar cok sasirdim.baktim ki scott sinclair kendi kalesine yuvarlamis.eee tabi baski ustune baski.adamlarin ayaklari birbirine dolasti.iste bu kadar dedim ya.bu yari bole bitince yatacaktim defansa.ancak petrov bu en olmadik zamanlarda sahneye cikiyor.dakika 44 ve frikikten yazdi bir tane daha ve 5-1.aman allahim.nedir bu atletico firtinasi.dinmek bilmiyor.derken 45 de paulo ferreira kirmiziyla atilmaz mi...bu macin 10 a kadar yolu var dedim.ilk yari bitti sonunda.adamlar 1 kisi eksik.defansa yatmaya gerek yok.bastir atleticooo.....ikinci yari basladi.pozisyonlar ard arda geliyor ama nedene hep benim kalede.adamlar bastiriyor ne bastirma.mac sonunda baktim ki ikinci yari 1 pozisyona girmisim o da 66 da mistanin macin sonucunu ilan eden gol pozisyonu.90 dakika bitiminde vicente calderon da yer gok El Paso!!! El Paso!!! El Paso!!! diye inliyor.gogsum kabarmadi degil hani...ininci macta ise deplasmanda 1-1 berabera kaldik ve turu gectik.sonraki eslesmede ceyrek finalde rakip barcelona geldi.neden daha kolay bir rakip degilde barca geldi anlayamadim.bu kadar sanssizlik olmaz ya.neyse ilk mac yine benim sahada.mac kadrosunu ve taktikeri kuracam ama bir baktim ki guney amerikadaki u-21 maclari ayni tarihe cakisiyormus ve beim takimdan 3-4 topcu oraya gitti.hepsi de ilk onbir oyuncusu.sakatlar ve kart cezalilariyla birlik te 7-8 kisi yok ve iclerinde torres de var.maca ancak 1 yedek kaleciyle cikabildim.kadro da yedekler var.ve .ok kotu bir durum olsa gerek.mactan 0-2 maglup ayrildik.diger maca herkes geldi deplasmanda 2-2 kalip elendik.maceram burada son buldu.ama seneye kadroyudaha da genisletip sakatliktan ve cezalardan olumsuz etkilenmeden kupaya uzanmam lazim...ondan sonra ver elini cizmeye gidip sifirdan baslayip zirveye oynayacagim.orasida ayri bir macera ayri bir deneyim olacak benim icin.

tum atleticolulara saygilar.....

Flawless Victory
19.Aralık.2006, 16:35
güzel gerçekten tebrik ederim. herkes chelseayi dağıtıyor biz ligde dökülüyoruz. Ben anlamıyorum Atletico ile ilk yılda nasıl şampiyon oluyorsunuz helal olsun. Barcelona Valencia hiç yenilmiyor ki ya benim şanssızlığım mı ne

prouds_7223
19.Aralık.2006, 17:50
ıste kardes ılk yıl sonundakı puan tablom benım..

http://img468.imageshack.us/img468/3219/adszfs2.jpg

barcelonayı ıkı mactada yendım ama valencıayla bı bereberlık bı yenılkgı sampıyonluktan ettı benı...

Flawless Victory
20.Aralık.2006, 00:31
Vay be çok zevkli geçmiştir herhalde. ilk üç takım 84 puan. ama ben Deportivonun düşmesine şaşırdım hayret. Ben zorla yeniyorum onları Arizmendi her maç sallıyo bi tane bana. Bu arada ikinci sezon çok sakat haberin olsun. Sevilla coşuyor ve R. Madrid yaklaşık 200 milyon TL harcıyor iyi bak. Güzel benim de ilk sezonum çok çekişimeliydi. Ondan sonraki sezonlar bir sürü sorun çıktı. Gerçi daha 3. sezonun ortasındayım. Tahminime 4. sezon patlama yapacağım. Valencia bende de hep çok iyi. 2. sezon şampiyon oldu. Çok transfer yapıyorlar yav.

World Hollow o1
20.Aralık.2006, 00:42
Adee Lig'e ßak yaa :(ßanada ßir seferinde olmuştu Gs ile fß ile Gs 1 puanla şampiyon olmuştu ßee :(NE günlerdi onLAr :D

carmelorkn
20.Aralık.2006, 20:42
sprsn baba

prouds_7223
21.Aralık.2006, 00:03
Vay be çok zevkli geçmiştir herhalde. ilk üç takım 84 puan. ama ben Deportivonun düşmesine şaşırdım hayret. Ben zorla yeniyorum onları Arizmendi her maç sallıyo bi tane bana. Bu arada ikinci sezon çok sakar haberin olsun. Sevilla coşuyor ve R. Madrid yaklaşık 200 milyon TL harcıyor iyi bak. Güzel benim de ilk sezonum çok çekişimeliydi. Ondan sonraki sezonlar bir sürü sorun çıktı. Gerçi daha 3. sezonun ortasındayım. Tahminime 4. sezon patlama yapacağım. Valencia bende de hep çok iyi. 2. sezon şampiyon oldu. Çok transfer yapıyorlar yav.

onerılerın ıcın saol dostum...gercekten mukkemmel bı lıgdı 37. haftada kendı evımde racıng e yenılınce ole oldugıttı samıpıyonluk :D bende 2. sezona yenı baslıyorum maxı yı ıntere postaladım gercı en ıstıkrarlı oyuncumdu ama para lasımdı saolsun yonetımde yarısından cogunu kestı paranın :D ısıme yaramadı nerdeyse bende hep sozlesmesı bıtenlerı aldım karimi , zurawskı felan.. bıde torres ımzalamıyo sen nasıl yaptın ya adam tutturdu ımzalamam dıye ılk seazon tek forvet oynnattım 45 cıvarında gol attı o gıderse saten sılerım savelı oyunu..:D bıde aguero dan memnunmusun kardes sen ben hıc memnun kalmadım okadar amc de yada fc de oynattım ama yok hıc ıstıkrar gostermedı ...??? bu arada hıkayelerın mukkemmmel emmii supersın..:)

Flawless Victory
21.Aralık.2006, 00:14
Mista'yı oynatıyorum ben. Agüero gerçekten yetenekli ama istikrarsız dediğin gibi. Şu an bende Falcao çok formda o yüzden Torres-Falcao ikilisiyle başlıyorum. Mista yedek bir süre ne yapalım. Torres ile ilgili yazımı okursan göreceksin. Ben çok düşük bir fiyata önerdim Torres'i kimse istemedi. Mesela 5 milyon dolara öner bakalım nolacak ama sakın bütün teklifleri kabul et seçeneğini işaretleme kuş uçar yoksa. transfer status var ya orayı normal haline getir yani oyuncunun değerini belirleme zaten önerdiğinde değeri o olacak. Alttaki kısmı da normal haline getir. Transfer sezonu bitene kadar sürekli teklif yap Torres'e transfer sezonu geçtikten 1 gün sonra imzalayacaktır.

S3rhaTorres
21.Aralık.2006, 00:15
Güzel hikaye

hasanonder
21.Aralık.2006, 00:59
emrah hikayelerin harika onu baştan sölim bide senin bu maç görüntülerindeki kaleler çok güsel ya o nasıl oluyor bi bilgi verirsen sevinirim sana başarılar....

Flawless Victory
21.Aralık.2006, 01:08
fm 2006 grafik bölümünde "takımlara özel kale ağları" diye bir konum var ordaki dosyayı yükle kurulum orda yazıyor. İşte link.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=23462

InTeRNaciOnAL
21.Aralık.2006, 01:25
baba hakkaten züppersin bravo yane devam ..... :D:D:D

Flawless Victory
22.Aralık.2006, 11:30
Kevin Larsen'in değeri şu an 13 milyon TL oldu. Valla değeri hiç artmayacak sandım bir an. Adam tam bir yıldız ama değeri uzun bir süre 2.5 milyon da kaldı. Şimdi R. Madrid, Barcelona peşinde. Tabi almaları için bütçelerini epey zorlamaları gerekecek. Bu gün bir yazım daha geliyor. Öğleden sonra.

Eve yeni geldim birazdan yazıyorum. (22 Aralık 2006, saat : 16:30)

IcedEarth
22.Aralık.2006, 17:11
bekliyoruz emrah abi

SYLaR
22.Aralık.2006, 21:41
Emrah süper bir topic olmuş.Hele maç sunumlarına koptum :n::n:

absolut12
22.Aralık.2006, 21:50
hala bekliyoruz

Flawless Victory
22.Aralık.2006, 21:51
Evet beklenen yazi geldi. Atletico Madrid ile 3. sezonumun ilk yarisinin sonlarina dogru ilerlerken, CHEMrah TV"de 2. sezonun ozetiyle karsinizdayiz. Cok olayli bir sezon ve Atletico icin once huzun ve sonra sevinc dolu anlar. Hepsi bu sezonun icindeydi. Son sampiyon Barcelona`nin yine muhtesem bir sezon gecirmesine ragmen 2. oldugu, Valencia`nin ise son iki sezondaki performansiyla hakettigi sampiyonluk ve daha fazlasi az sonra CHEMrah TV`de. Simdi once lig tablosunu gorelim.

Lig Tablosu :

http://img120.imageshack.us/img120/6523/tablozm5.jpg

Tabloda gordugunuz gibi Valencia az bir farkla sampiyon oldu. Elche`nin dusmesi ise haftalar oncesinden belli olmustu. Son duruma gore Atletico Madrid, UEFA kupasina gitmeye hak kazandi. Su an 3. sezonda UEFA kupasinda mucadele veriyor ve grupta liderlik garanti gibi.

Atletico Madrid, ligin en az gol yiyen takimi ve yine en cok gol atanlardan biri olmasina ragmen ligi ancak 5. bitirebilmisti. Bu tablonun olusmasinda bir cok sebep vardi. Birnicisi, sezon basinda maas butcesi asildigi icin bircok oyuncuyla sozlesme yenilenememis ve basta F. Torres olmak uzere bircok oyuncu form dusuklugu yasamisti(ayrintilari icin onceki mesajlara ve F. Torres yazisina bakabilirsiniz). Ilk yariyi felaket bir sirada bitiren Atletico, devre arasinda sozlesme yenileme sorunlarini asinca bir anda ilk 5 sansi yakaladi. Muthis bir galibiyet serisi yakalayan Madrid temsilcisi, 6. siraya kadar yukselmisti. Ancak bu andan itibaren Madrid`i cok zorlu rakipler bekliyordu. Bunlardan en onemlisi sampiyonluga oynayan Valencia ile oynanacak macti. Mac gunu geldi ve Atletico uzun sure hafizalardan silinmeyecek bir galibiyet aldi(5-0). Son maca girilirken Atletico Madrid`in alacagi galibiyet ve Sevilla`nin deplasmanda Deportivo`dan alacagi muhtemel bir maglubiyet, Madrid temsilcisini sampiyonlar ligine tasiyacakti. Atletico kazandi ama Sevilla da deplasmanda kazaninca Atletico sezonu 5. bitirdi. Belki de bu cok daha iyi oldu. Cunku takim henuz cok genc ve sampiyonlar liginde oynamak Atletico`yu bitirebilirdi. UEFA`da oynanacak bir yari final bile Atletico`nun onunu acacak belkide. Dikkat ederseniz Atletico, ligin en az gol yiyen takimi. Bu nasil oldu sizce? Tabi ki benim "Madrid geceleri, birakin o kizi taktigimle(Bu taktige cok kucuk bir ucretle, fm 2007 taktik bolumunden ulasabilirsiniz. Deneyin ve sonucu gorun)". Evet cok cok zevkli bir sezonu geride biraktik ve bu sezonun takimi simdi CHEMrah TV`de ekranda :

Yilin Takimi :

http://img182.imageshack.us/img182/2906/yilintakimimn1.jpg

Ve asagida da La Liga`da sezonun en iyilerini goruyoruz. Sizin icin Turkce`ye cevirdim. Daha altta ki Atletico Madrid istatistiklerini henuz ceviremedim ama yarin onu da cevirecegim. Bu istatistiklerde Valencia`nin 18 maclik yenilmezlik serisi nasil sampiyon olduklarini acikliyor. Yine Barcelona`nin 8 maclik galibiyet serisi de ayni sekilde onlari zirvede tutan en onemli etkenlerden biriydi. F. Torres`in ilk sezondaki 32 golluk rekoru pek kirilacaga benzemiyor. Zigic`in bir macta 5 gol attigi performansi da yine unuulmazlar arasinda. Gercekten cok onemli bir oyuncu ve Atletico onu iki macta da durduramadi. Atletico`nun eski pilot takimi olan Mallorca`da Ochoa, Mokoena ve Falcao gibi yildizlar oynamasina ragmen nasil 8 maclik yenilgi serisine ulastiklari da merak konusu basinda.

Lig`in "En"leri :

http://img50.imageshack.us/img50/1834/sezonistatistiktv7.jpg

Asagidaki istatistikler de Atletico Madrid`in gecen iki sezondaki takim ve oyuncu "en"leridir.

Atletico Madrid`in "En"leri :

http://img158.imageshack.us/img158/1703/atleticotakimverileriwl7.jpg

http://img158.imageshack.us/img158/5239/atleticooyuncuverilerikj0.jpg

Peki bu Atletico takimi kimlerden olusuyor acaba? Iste cevabi :

Atletico Madrid`in Kadrosu :

http://img329.imageshack.us/img329/3458/kadro1cj2.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/3469/kadro2ii7.jpg

Sir Emrah Gurbuz, Atletico Madrid`in basina gectiginden beri anlasilan Pilot takimlari asagidan gormekteyiz. Bu takimlar arasinda Mallorca da vardi ancak Mallorca takimi anlamsiz bir sekilde sozlesmeyi tek tarafli fesh etti. Bircok oyuncusunu tek kurus istemeden Mallorca`ya kiralayan Atletico`nun, taraftarlari bu olayi tepkiyle karsiladilar. Hatta bazi taraftarlar Mallorca`nin antrenmanina giderek kina ikram ettiler. Su an bir Arjantin, bir Yunanistan ve digerleri Ispanya takimi olmak uzere 6 tane pilot takimi var Atletico`nun. Tabi bir Arjantin takiminin olmasi sevindirici.

Atletico`nun Pilot Takimlari :

http://img82.imageshack.us/img82/8999/pilottakimlarea4.jpg

Her yil 1 yildiz transfer sozu veren Sir Emrah Gurbuz, bu sozunu yerine getirmeye devam ediyor. Once Falcao`yu 17 milyona alan Sir, daha sonraki sezonlarda da 19.5 milyona Leyrielton ve 28 milyona Tomas Sivok`u aldi. Su an Leyrielton`un genc olmasi sebebiyle cok faydalanilamiyor. Ancak Falcao ve ozellikle Tomas harika isler cikariyor. 3. sezonun basinda Valencia`yi yikan adam Falcao`ydu. Aslinda Sir`un kadrosunda buyuk umutlarla aldigi Lucas Biglia da vardi ancak, sozlesmesindeki bir acik dolayisiyla mecburen Inter`in teklifini kabul etmek zorunda kaldi. Defansif orta saha oyuncusunu kaybeden Sir Emrah, hemen -paraya kiyip- Tomas`i aldi. Ondan su an cok memnun oldugunu her firsatta dile getiriyor.

Her Yil Yapilan En Flas Transfer :

http://img102.imageshack.us/img102/9608/transferfx9.jpg

Ve sizleri gulumsetecek bir haberimiz var sirada. Turk oyuncu Ilhan Parlak`i `yildiz yapacagim` diyerek 250 bin TL ye transfer eden Sir Gurbuz, 2 sezon sonra onu Fenerbahceye 9.5 milyon TL ye satmanin gururunu yasiyor. Daha da onemlisi Ilhan`in satisindan hemen once ona gelen kiralama tekliflerini yapan takimlarinin arasinda "Liverpool"un da bulunmasi. Ancak o gunlerde Atletico takimi para sikintisi cektigi icin Fenerbahce`ye satmak zorunda kalmisti. Belki de Ilhan Liverpool`a kiralansaydi paha bicilemez bir oyuncu olabilirdi. Su an Fenerbahce`yi sampiyonluga tasiyor Ilhan.

Ilhan Parlak`in Alis-Satis Rakamlari :

http://img162.imageshack.us/img162/1918/ilhanvq4.jpg

CHEMrah TV`de sezonun ozetini sunduk.

Hazirlayan : Emrah Gurbuz
Kostum : Emrah Gurbuz
Teknik Destek : Adobe, Imageshack.us, Sports Interactive ve tabi ki Turksportal
Tasarim : Emrah Gurbuz
Ithaf : Bu hikayeyi ilk okuyana ;;)

El Comandante
22.Aralık.2006, 22:50
hikayeyi ben okudum galiba ilk :)

valla cok heyecanliymis 2.sezonun ayrica fernando torres formsuz olmasina ragmen yilin en iyi forveti olmus helal olsun valla.
her sezon yeni yildizlar aliyorsunda bence biraz fazla para veriyorsun,mesela sivok icin 28 cok fazla daha makul bir ücretle satin alabilirdin.sana 3sezonunda her kulvarda basarilar emrah abi.

TheTrooper
22.Aralık.2006, 22:53
abi okudum çok güzeldi bide bişi sorcam o 3boyutlu adamları nası yaptın?

Sekopej
22.Aralık.2006, 23:00
Emrah kariyerini zevkle takip ediyorum, şimdi senin bu yazdıklarından sonra ben nasıl ilginç hikaye yazıp millete beğendireceğim.:) Bu kadar da güzel yazılmaz ki canım:n::D

Flawless Victory
22.Aralık.2006, 23:17
hikayeyi ben okudum galiba ilk :)

valla cok heyecanliymis 2.sezonun ayrica fernando torres formsuz olmasina ragmen yilin en iyi forveti olmus helal olsun valla.
her sezon yeni yildizlar aliyorsunda bence biraz fazla para veriyorsun,mesela sivok icin 28 cok fazla daha makul bir ücretle satin alabilirdin.sana 3sezonunda her kulvarda basarilar emrah abi.

Barancigim ilk sen okumadin galiba ama iz birakmak onemli degil mi? Yorum yazan ilk kisi oldugun icin bu yazi senin icindi. Yorum yazmak, surasi soyle olsa veya su karakterleri anlatimina eklesen (ya da programa davet etsen :)) gibi yorumlar yaparsaniz bu konu mukemmellige bir adim daha yaklasir. Ben daha zevkle yazarim. Siz de ayni sekilde okursunuz. Yapmak istediklerim cok. Eger oneri gelirse bu konu hem FM acisindan hem de mizah acisindan hedefledigim yere gelecektir. Okudugunuz icin tesekkurler.

Emrah kariyerini zevkle takip ediyorum, şimdi senin bu yazdıklarından sonra ben nasıl ilginç hikaye yazıp millete beğendireceğim. Bu kadar da güzel yazılmaz ki canım

Sagol Serkan. Sen de yazsan iyi olur. Zaten Turkce`n duzgun. Biraz da renk menk tamamdir. ;;)

Sekopej
22.Aralık.2006, 23:27
Sayın Gürbüz,

Bir medya mensubu olarak merak ettiğim noktalar var. Sizin artık memleketiniz olan Türkiye'de bir takım çalıştırmak istediğine dair haberler çıkıyor Türk medyasında. Bu haberler doğru mu?

Bir de İlhan'ı sattıktan sonra kadronuza bir Türk oyuncu transfer edeceğiniz söyleniyor? Bu haber doğru mu ve kimi almayı düşünüyorsunuz?

Flawless Victory
22.Aralık.2006, 23:46
Evet Serkan bey sorunuzu anlayisla karsiliyorum. Bir zamanlar Serkan Balci ile ilgileniyordum. Ancak kendisiyle yaptigim gorusmede, R. Madrid`in cok cazip bir teklif yaptigini Atletico Madrid`in teklifinin ise cok asagilarda kaldigini soyledi. Ben onu da anlayisla karsiladim ve Serkan Real`e transfer oldu. Su an degeri tam 28 milyon TL. Yani artik onu alacak gucumuz yok. Turkiye`den Yildiray ile de ilgilenmistik ancak onu da Real Madrid`e kaptirdik ve bunu da anlayisla karsiladik. Su an icin baska bir Turk oyuncuyu alma niyetinde degiliz. Arda belki cok pahali olmasa alabilirdik. Ancak cok genc oldugu icin uyum sorunu cekebilecegini dusunduk ve vazgectik.

Ikinci sorunuza gelirsek. Evet bir gun Turkiye`ye donmek istiyorum. Ancak henuz Atletico`da bir sampiyonluk yasayamadim. Bir kedim bile yok, anliyor musun? O yuzden Galatasaray`dan gelen teklifi reddettim simdilik. Ama bir gun mutlaka.

Sekopej
22.Aralık.2006, 23:56
Açık sözlülüğünüzden dolayı size teşekkür etmek istiyorum, her hoca böyle net yanıtlar veremeyebiliyorlar. Ayrıca Torres olayını da unutmuş değiliz bu olayda da hepimiz gördük ki bu işin inceliklerini kapmışsınız.

Son olarak da ne olursa olsun kadronuzda bir Türk oyuncu bulundurursanız Türk taraftarların stadınızı doldurmasını sağlayabilirsiniz.

---------

Emrah ben de zaten öyle düz hikaye yazmayı sevmiyorum, biraz yaratıcılık lazım sende olduğu gibi. Şu anda oynadığım bir oyun var bakalım sezon bitsin dırıma göre ben de başlarım belki yazmaya. Ama burada sana sorularım ara ara gelecek gelişmelere göre haberin olsun;;):)

Flawless Victory
23.Aralık.2006, 00:59
Tabi tabi gelsin sorular. O zaman gelismeleri ona gore ayarliyalim :D

kafkastik
23.Aralık.2006, 02:42
peeee sivok'a 28m verilir mi?????parayı yolda mı buldun

Flawless Victory
23.Aralık.2006, 12:39
28 milyon TL yani dolar olarak 19.5 milyon dolar zaten değeri bu bence çok pahalı değil. Hıı belki 17 ye falan alabilirdim o kadar önemli değil. 2. sezonun ortasinda aldim galiba tam hatirlamiyorum. 3. sezonun basi da olabilir.

kafkastik
23.Aralık.2006, 13:28
ama kaçıncı senede aldın

absolut12
23.Aralık.2006, 14:21
Başkan gelmeyen başarılardan sonra Emrah hocayı yollıcakmış diye duydum Emrah hoca Tottenhamla el sıkışmış.Ve de Chemrah tV çizgi film saatlerini öğrenebilir miyiz?

Flawless Victory
24.Aralık.2006, 19:19
R. Sociedad`i 90. dk da attigim 2 golle deplasmanda yendim. F. Torres`i 2 aydir iyilesir iyilesmez sakatliyorlar artik sinir oldum bu adamlara. F. Torres bu macta yine hafif bir sakatlik gecirdi ve kondisyonu epey dustu ben de onu cikarmak gibi bir cesaret ornegi gosterdim, dk 81. Bu dakikada oyuna giren Aguero maci seviren isim oldu ve ikinci golumu atti. Ilk golumu ise size tavsiye edebilecegim Per Ciljan Skjelbred atti. Bu oyuncuda is var bence. Norvec milli takiminda surekli oynuyor.

Bir sonraki mac ise Barcelona ile sahamdaydi. 90 dk pozisyona giremediler bense bir suru gol kacirdim. 88. dk da Leo Franco`nun yaptigi degaj orta sahada Ronaldinho`nun onune dusunce, o da topu surup golu yapti. Boylece haketmedigim bir yenilgi almis oldum.

Bu gun oynadigim son macta ise UEFA kupasi D grubunda 3. macimda Palermo`yu 3-0 yendim. Artik lider bitirmem icin son Benfica macinda bana bir beraberlik yetecek. Aldigim diger sonuclar ve puan durumu asagida. UEFA`da henuz gol yememis olmam ilginc gercekten. Ligde de yavas yavas tirmaniyorum. Cok geri kalmissin demeyin. Cunku ben hep sonradan aciliyorum. Mesela o 3 yenilgiyi ligin basinda ardarda aldim. Daha takim oturmamisti. Ondan sonra 5 galibiyet 4 beraberlik aldim ki beraberliklerim az once yukarida anlattigim gibi hep.

http://img170.imageshack.us/img170/294/uefaff1.jpg

http://img169.imageshack.us/img169/6901/tablomm0.jpg

Son olarak size bir oyuncu oneriyorum. Palermo macinda 1 asist, 1 gol ile oynayan Dimos Andreou. Aslinda Rum oldugu icin almaktan vazgececektim ama bazi ekonomik sebeplerden dolayi onu almak zorunda kaldim. :D Cok iyi orta yapiyor ve paslari muhtesem. Aguero`ya R. Sociedad macinda harika bir asist yapmisti. Gercekten paslari cok farkli. Hani Felipe`nin GS`da attigi paslar var ya ayni oyle. Simdilik bu kadar. Oyunuma doneyim ben :D

http://img404.imageshack.us/img404/8510/andreouxa7.jpg

absolut12
24.Aralık.2006, 21:21
ligde durum kötü görünüyo

Flawless Victory
24.Aralık.2006, 21:25
Yok ya zaten sampiyonluk iddiam yok. Barcelona Aimar, Tevez; Valencia bir o kadar iyi adamlar alirken R.Madrid 200 milyon TL harcarken senelik ben nasil sampiyon olayim. Amacim bu sene UEFA`yi zor da olsa almak ve sampiyonlar ligine hak kazanmak ki ekonomimi duzelteyim.

absolut12
24.Aralık.2006, 21:30
hocam senden(3 uncu sezondasın galiba)2010 2011 de sampiyonluk sarkıları bekliyorum yap bir güzellik artık bize hep orta sıralarda hep uefaya nereye kadar

Flawless Victory
24.Aralık.2006, 21:34
valla dedigim gibi bu barcelonayi nasil geceyim. Ancak nasil olur. Iste fm scouttan altyapidan cikan yildizlari bulup 17 yasinda falan alirsam takima onlar yildiz olunca Barcelona falan zayiflar ben de sampiyon olurum. Simdi riske girip transfer yapsam iflas da edebilirim. Ama uefa da iyidir yav. Sampiyonlar ligine girsem zaten kesem dolar. Ben de patlatirim bombalari.

Flawless Victory
26.Aralık.2006, 15:03
Asagidaki kadroma bakarak bana birkac oyuncu onerebilir misiniz? Istedigim mevki ML ve AML. tabi bunlar soyle de olabilir. "AM LC", "AML, FC", "AM LC". Sunu istemiyorum ama DL/AML veya WBL/AML bunlar olmasin. Cunku benim boyle iki oyuncum var ve ikisi de sureksiz. Simdi transfer butcem 40 milyon TL. Bunun 30 milyonunu bu mevkiye ayiracagim. Tabi bu ust sinir. Ucuz bir oyuncu bulursam daha iyi ama direkt takimda oynayacak bir oyuncu olmali. Yani acil oraya oyuncu lazim. N`Zogbia falan demeyin cok pahali. Morten Gamst Pedersen icin de 40 milyon istiyorlar o da olmaz. Martin Petrovu tekrar almam zaten. Bunlar disinda bana oyuncu onerebilir misiniz. Acik olan ligler Italya, Hollanda, Ispanya, Ingiltere yani bunlarin oyunculari oncelikle. Bazi Fransizlar da olabilir baktim iyilerdi. Ben Arfa nasil sizce iyi midir? Bana surekliligi olan bir oyuncu lazim. FM 2006`da adim gibi biliyordum oyunculari ama FM 2007`de bircok oyuncuyu tanimiyorum veya tanidiklarim bunda zayif. Acil!!! Simdi oyunu acacagim transfer donemine geldigimde tekrar bakacagim konuya. Insallah bir cevap gelmis olur. Bir de su oyuncu bolumune bakayim neler var. Bana yardim edin size konularinizda teknik destek sagliyayim :D

http://img329.imageshack.us/img329/3458/kadro1cj2.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/3469/kadro2ii7.jpg

IcedEarth
26.Aralık.2006, 17:19
emrah abi genç istersen freddy adu var onu bi deneyebilirsin carrusca çok süper oynuyo onu deneyebilirsin bi de benim açtığım shortlist bölümüne bak onlardan da faydalanabilirsin ;) başarılarını bekliyoruz ne zaman yazacan yav :)

Flawless Victory
26.Aralık.2006, 17:32
Az once oynadigim Ispanya Kupasi macinda R. Sociedad`i deplasmanda 7-0 yendim. Bu macta Torres`i dinlendirdim. Cunku ilk maci da 4-1 kazanmistim. Takim yavas yavas oturuyor. Biraz fazla yavas oldu ama :D Son 4 macimi kazandim ve zaten onceki mesajlara bakarsaniz. UEFA`daki son macimda Benfica ile 0-0 berabere kalinca gol yemeden lider bitirdim ama oyle sanssizim ki karsima diger grupta 3. olan Roma geldi. Fakat Chelsea bile gelse Fatih Terim`in dedigi gibi artik farketmez. Bu kupayi alacagim. Eger UEFA`yi alirsam burada senlik var haberiniz olsun. Bakin ss deki gol atan oyuncularimin hepsi yildiz adayidir ve hepsini sizlere oneriyorum. Paraniz varsa dusunmeyin alin. Ilginctir bu macta gol atan oyuncularimin en yaslisi Sergio Aguero :D Size soylemistim. Bir gun bu yildizlarla cok sey basaracagim. Bu sezon olmaz ama onumuzdeki sezon artik sampiyonluga oynayabilirim.

Adu konusunda kararsizim ama bana daha tecrubeli biri lazim yasi 25 uzeri olmamak kosuluyla. Su an 3. sezonun ortasindayim. Sagol bakarim listene.

http://img413.imageshack.us/img413/3224/70qo3.jpg

y_layta
26.Aralık.2006, 18:56
tebrikler 7-1 snn takım oturmuş artık be yaw

MeMo
26.Aralık.2006, 19:11
Emrah abıcım Tuncayı alabılırsın ML ye Ibragım akında olur veya Carusca

Flawless Victory
26.Aralık.2006, 19:54
tebrikler 7-1 snn takım oturmuş artık be yaw

7-1 degil canim, 7-0 :D Bir golumu yedin hemen ayakustu :D

Emrah abıcım Tuncayı alabılırsın ML ye Ibragım akında olur veya Carusca

Valla Tuncay`a 10 milyon verdim vermediler. Su an degeri 10 milyon ve 27 yasinda. Yasi geckin oldugu icin daha fazla vermek istemedim. Sammuel`i hic hesaba katmiyordum. Adami bir oynattim su an cok formda. Fazla iyi ozellikleri yok, hizli da degil ama sogukkanlilik, konsantrasyon falan iyi o yuzden iyi oynuyor. Transfer sezonunun bitmesine 3-4 gun var. Belki de oyuncu almam. Aslinda o mevkide oynayacak Skjelbred var ama adam sag ayagini kullaniyor bana solak lazim. Bu arada Ispanya kupasinda hani 7-0 ile en son Sociedad`i gecmistim ya karsima kim gelse iyi? Barcelona. Ilk mac deplasmanda 1-1 bitti. Ronaldinho`yu kilitleyince oyunu aciyosun, bunda yapcak bisey yok :D Sizce gecer miyim turu?

Sagolun yorumlariniz icin. Eger bana arada ,ister transfer ister taktik konusunda olsun, oneride bulunursaniz kesinlikle denerim. Su an ki dizilisim cok tuttu. Her maci aliyorum. Tek sorunum Marcelo`nun kotu oynamasiymis meger. Marcelo savunmanin solunda oynuyordu. Oraya simdi Kevin Larsen`i monte ettim tamamdir.

y_layta
26.Aralık.2006, 20:39
kendi sahanda yemişin bi dane ya

muay_thai
26.Aralık.2006, 20:48
hocam zaten M.Petrov vardı sende bence o yeterli olur sanırm DL de antonio Lopez ile sorun yoktur. ama su an alkıma gelen oyuncu sol kanat için KİM KALSTROM antrenman ile kısa bi sürede AML özelligide kazanıyo yada Brezilya yada Arjantin alt yapıları biraz araştır kesinlikle bulursun

absolut12
26.Aralık.2006, 21:26
satti ya martin petrovu adam hic okumuyon sende :D

Flawless Victory
26.Aralık.2006, 21:30
hocam zaten M.Petrov vardı sende bence o yeterli olur sanırm DL de antonio Lopez ile sorun yoktur. ama su an alkıma gelen oyuncu sol kanat için KİM KALSTROM antrenman ile kısa bi sürede AML özelligide kazanıyo yada Brezilya yada Arjantin alt yapıları biraz araştır kesinlikle bulursun

O ikisi de yok su an yaslandi onlar :D

coltulu
26.Aralık.2006, 23:17
ricardo yada nani olabilir.

dentaconstantin
27.Aralık.2006, 02:14
şöyle biraz tartışmalı pozisyonlarından yok mu ofsayttan gol vb. bekliyorum

mogutcu
27.Aralık.2006, 11:40
valla bence sen taktık üzerine yoğunlaş A. Madrid mevcut kadrosu şampiyon olacak güçte, Ben R. Socıedad ile hiç oyuncu almadan ilk sezonu 3. bitirdim
zaten oyuncu alacak paramda yoktu

Flawless Victory
27.Aralık.2006, 16:07
şöyle biraz tartışmalı pozisyonlarından yok mu ofsayttan gol vb. bekliyorum

Ilk sezonda cok oluyordu bu tur olaylar ama daha sonralari hic olmadi. Tabi hakemler bizim Turk hakemleri gibi degil, kendilerini gelistiriyorlar :)

valla bence sen taktık üzerine yoğunlaş A. Madrid mevcut kadrosu şampiyon olacak güçte, Ben R. Socıedad ile hiç oyuncu almadan ilk sezonu 3. bitirdim
zaten oyuncu alacak paramda yoktu

Evet mevcut kadrosu sampiyon olacak gucte de su an o kadrodan eser yok. Su an takimi genclestirdim. Ama bu genclestirme operasyonu sirasinda irtifa kaybettim. Simdi tekrar toparlandim. Su an birkac oyuncum yildiz seviyesine ulasti. Artik gelsin paralar. Cok paragoz degilim de parasiz sakiz bile vermiyorlar bu oyunda. Solene az kaldi ;)

Flawless Victory
27.Aralık.2006, 21:50
Arkadaslar isi size layik bir hale getiriyorum. Artik maclarimi vidyo dosyasi haline getirip Youtube.com`a upload edecegim. Az sonra son editleme islemleri bitince ekleyecegim linkini buraya. Eger begenirseniz, bazi cok guzel maclarim var onlari ayni sekilde vidyo sekline getirecegim. Goruntu kalitesi malesef istedigim standartlarda olamayacak cunku bu ram`im ile alakali. Bi deniyelim bakalim. Az sonra Sir Emrah Gurbuz tekrar burda olacak, simdi kisa bir reklam.

Krusty
27.Aralık.2006, 22:54
Arkadaslar isi size layik bir hale getiriyorum. Artik maclarimi vidyo dosyasi haline getirip Youtube.com`a upload edecegim. Az sonra son editleme islemleri bitince ekleyecegim linkini buraya. Eger begenirseniz, bazi cok guzel maclarim var onlari ayni sekilde vidyo sekline getirecegim. Goruntu kalitesi malesef istedigim standartlarda olamayacak cunku bu ram`im ile alakali. Bi deniyelim bakalim. Az sonra Sir Emrah Gurbuz tekrar burda olacak, simdi kisa bir reklam.

Bize beklemek düşer.. :) Kolay gelsin. ;)

Flawless Victory
27.Aralık.2006, 23:19
Ve evet sonunda bitti. Iste size ilk atom cagi calismam :D Roma - Atletico Madrid UEFA Kupasi 2. tur macinin (yani gruplardan hemen sonraki tur, artik adi neyse :D) gollerini iceren kucuk klibi su an izleyebilirsiniz. Dedigim gibi goruntu kalitesini duzeltmek icin elimden geleni yapacagim. Bazi codecler su an eksik onlari yukleyip tekrar bir test yapacagim. Sizlere layik degil ama :

http://www.youtube.com/watch?v=YkPX7jWcOu0

IcedEarth
27.Aralık.2006, 23:19
emrah emmi az sonra dedin 2 saat oldu ne ayak :D neyse ben yatıom yarın bakacaz artık iyi geceler

Ilhan
27.Aralık.2006, 23:22
Güzel olmuş Emrahcığım. Duran top organizasyonların gayet iyi.

gerrrard
27.Aralık.2006, 23:23
ooo guzide goller:D

Sekopej
27.Aralık.2006, 23:24
İyice aşmış gördüm seni Emrah:n:

Yakında sen canlı maç yayınlarına da başlarsın bu gidişler:D

IcedEarth
27.Aralık.2006, 23:27
neyse izleme fırsatı buldum izledim de sahadaki adamların şeklini nerden yaptın emrah abi söyle de bizde yapalım yav :D konu dışına çıktığım için özür dilerim acelem var

Flawless Victory
27.Aralık.2006, 23:27
emrah emmi az sonra dedin 2 saat oldu ne ayak :D neyse ben yatıom yarın bakacaz artık iyi geceler

Ellemeyin yatsin :n:

El Comandante
28.Aralık.2006, 00:35
valla cok güzel goller ayrica maclarini bizlerle youtubede paylastigin icin cok saol,artik herkes gollerini seyredebilecek.duran toplarda iyisin gercekten ilk gol mükemmeldi larsen nasil cakti öyle :D

coltulu
28.Aralık.2006, 00:54
Helal video çok iyi olmuş.

Krusty
28.Aralık.2006, 01:21
Larsen iyiymiş baya.. Ayrıca video için sağol. =)

Emurafu
28.Aralık.2006, 01:36
Adaşım manyak olmus ellerıne saglık duran topları takımın gercekten ıyı kullanıyor

görkemm
28.Aralık.2006, 02:13
fondaki müzikle beraber çok iyi uyum sağlamış maç :D

Flawless Victory
28.Aralık.2006, 12:59
Madem begendiniz, asil atom cagi vidyomuzu yapalim o zaman. Bu gun bir tane daha geliyor ;;) Yorumlariniz icin sagolun. Aslinda avrupa maclarimi bundan sonra boyle yapayim ya valla guzel bir arsiv olur. Sonra, SI Games`e gonderme yapariz bunlarla.

Ilk Vidyomda, Juanes`in A Dios Le Pido sarkisini kullandim. Ikinci vidyomuzda da Juanes - La Camisa Negra sarkisini kullanacagim. Bu adamin sesi gercekten harika, Shakira`dan sonra Kolombiya`nin bence 2 numarasi. La Camisa Negra sarkisi gecenlerde bir sampuan reklaminda caliyordu. Evet bu satir arasindan sonra diyorum ki beni izlemeye devam edin. Bu vidyolari Ercan Taner`in anlatimiyla seslendirecegim. Eger kendi sesinize guveniyorsaniz. Bana yazin ve ortak bir calisma yapalim. Benim vidyolarin uzerine sizin sesinizde bir spiker ekleyelim. Youtube`da buna benzer vidyolar gordum ama bir tanesi disinda begenmedim. Vidyolarimiz geliyor. Bu vidyolarin nasil olusturulacagina dair bir rehber de hazirlayacagim ve burdan ilan edecegim. Unutmayin bu gun yeni bir vidyo ekleyecegim.

Flawless Victory
28.Aralık.2006, 20:13
2. Vidyomuzla karsinizdayiz. Bu vidyomuzda Atletico Madrid`in R. Sociedad`i deplasmanda 7-0 yendigi macin gollerini izleyebilirsiniz. CHEMrah TV farkiyla. Bu macin goruntuleri, yayinci kurulus CHEMrah TV`den bize yeni ulastirildi.

Kamera : Emrah Gurbuz
Vidyo tasarim : Emrah Gurbuz

.................................................. .................................................. ...
|||||||||| R. Sociedad - A. Madrid Golleri (Youtube) (http://www.youtube.com/watch?v=mU6pfOjUih8) ||||||||||

.................................................. .................................................. ...

Flawless Victory
28.Aralık.2006, 23:46
Ve evet sonunda bitti. Iste size ilk atom cagi calismam :D Roma - Atletico Madrid UEFA Kupasi 2. tur macinin (yani gruplardan hemen sonraki tur, artik adi neyse :D) gollerini iceren kucuk klibi su an izleyebilirsiniz. Dedigim gibi goruntu kalitesini duzeltmek icin elimden geleni yapacagim. Bazi codecler su an eksik onlari yukleyip tekrar bir test yapacagim. Sizlere layik degil ama :

http://www.youtube.com/watch?v=YkPX7jWcOu0

aaaa beyler bu macta cok onemli bir detayi unutmusum. Bu macta inanilmaz bir olay oldu ve Totti macin 2. saniyesinde (evet yanlis duymadiniz) sakatlandi ve oyundan cikti. Bu macin kaydini isterseniz veririrm inanamayanlar icin.

M.Scofield
28.Aralık.2006, 23:48
rekordur herhalde 2,sn sakatlık ss gönderirimisin merak ettim şimdi

Flawless Victory
28.Aralık.2006, 23:51
su an olmaz da yarin koyarim ss

Krusty
29.Aralık.2006, 15:27
2 saniye mi :eek: Ops! =)

Bak yarın oldu abi, koyabilirsin artık. :)

Flawless Victory
29.Aralık.2006, 16:34
Madem inanmiyorsunuz alin size ss. Mac genel ekraninda 2. dk da sakatlandigini yazmis oyun yanlislikla, evsahibi verileri ekraninda da 1. dk da sakatlandigini yaziyor ama dogrusu 2. "saniye"de sakatlandigidir. Iste ispati. Bu bir rekor bana kismet oldu. Ayiptir soylemesi iyi adam sakatlanir. Testere`yi izleye izleye boyle oldum cok gormeyin :D

http://img151.imageshack.us/img151/3296/totti0bg7.th.jpg (http://img151.imageshack.us/my.php?image=totti0bg7.jpg)
http://img147.imageshack.us/img147/5246/totti1xq2.th.jpg (http://img147.imageshack.us/my.php?image=totti1xq2.jpg)
http://img216.imageshack.us/img216/7521/totti2ue6.th.jpg (http://img216.imageshack.us/my.php?image=totti2ue6.jpg)

Ayrica hani Roma`yi deplasmanda yenmistim ya UEFA kupasinda, kendi sahamda mac 2-3 giderken ben tam tur atladim derken kalecim Ochoa topu okaka`ya hediye edince 89. uncu dakikada buz kestim adeta. 2-4 yenildim ve deplasman gol averajiyla elendim. Cok uzgunum. Roma`yi gecseydim karsima Tottenham geliyordu. Kesin elerdim. Cok dramatik bir sondu. Ardindan ligde Valencia`dan 3 yedim kendi sahamda ve ilk 11`in 7 tanesini kadro disi biraktim. Hic oynatmadigim oyuncularla Ispanya Kupasi`nda Barcelona karsisina ciktim. Ilk mac hatirliyacaksiniz deplasmanda 1-1 bitmisti. Kendi sahamdaki bu macta Barcelona`yi 4-0 ile ezdim. Ardindan ligde inanilmaz bir mac oynadim. Sondan 3. siradaki Deportivo ile deplasmanda karsilastim. Takim tercihim yanlis olunca orta sahada zayif kaldim ve Deportivo`dan, Obi Mikel`den bir asist, bir gol olmak uzere, 2 gol yedim. Ikinci yarida ise yaptigim muthis hamlelerle 2-3 kazandim. 2-0 iken klavyeyi yiyecektim ama 2-3 olunca bir rahatlama oldu ve 6. siraya yukseldim. 2 haftada bir, 1 basamak yukseliyorum. Hedefim sampiyonlar ligiydi biliyorsunuz. Bu hedefime u-la-sa-ca-gim.

Taktigin en âlâsini buldum sonunda ve olusturunca buraya ekleyecegim. Garantili taktiktir. Basarisizlik durumunda istediginizi soyleyebilirsiniz :D Bu, ozetini yaptigim cok hareketli 2 haftanin muthis hikayesini de ekleyince daha hos olacak. Simdilik bu kadar. Totti`nin 2. saniyede sakatlanmasi tesaduf degil. Iste La Liga`da son puan durumu :

http://img246.imageshack.us/img246/1097/tabloxb4.jpg (http://imageshack.us)

Emurafu
29.Aralık.2006, 18:02
cift on liberolu taktiginimi diyorsun

Krusty
29.Aralık.2006, 18:04
Bu sezon ligde kötü gidiyorsun abi?

Flawless Victory
29.Aralık.2006, 18:26
cift on liberolu taktiginimi diyorsun

Yok baska bir taktik kurdum, harika oldu. Oyun icinde degisen taktik. Once ilk dakikalardaki dizilisle atak oynuyorsun. Eger iyi oynuyorsan degistirmiyorsun. Kotu oynuyorsan daha defansif bir sekli var taktigimin, ona donuyorsun. Tekrar ustunlugu ele gecirdiginde ilk yani ofansif sekle donuyorsun. Bu taktikle su ana kadar 4 yenilgim var sadece bu sezonda. Hem buraya hem de taktik bolumune ekleyecegim sonra.

Bu sezon ligde kötü gidiyorsun abi?

Yok Can aslinda iyiydim. Roma`ya kaleci hatasi yuzunden turu vermeseydim harika gidiyordu. Zaten dedigim gibi bu genc kadroyla sampiyonluk hayal. R. Madrid, Valencia ve Barcelona`nin kadrolarini da buraya koyacagim o zaman beni daha iyi anliyacaksiniz. Ben 1 sezondur. AML ariyorum ama hep pahali adamlar. Tuncay`da kararsizim. Su an 27 yasinda alsam 15 milyon TL`yi gozden cikarmak lazim. Benim zaten transfer butcem 51 milyon TL su an. Bu taktikle sampiyonlar ligine katilirim buyuk ihtimal. Zaten ondan sonrasi kolay.

mertsane
29.Aralık.2006, 21:53
taktiği ve maçları nasıl video halinde getirdiğini paylaşırsan seviniriz

Flawless Victory
29.Aralık.2006, 22:03
taktiği ve maçları nasıl video halinde getirdiğini paylaşırsan seviniriz

Onu resimlerle aciklayacagim merak etme.

Del Piero_10
29.Aralık.2006, 22:17
Bende Atletico'nun başındayım şuan.

İlk sezon şampiyon oldum sadece Higuain transferi yapmıştım.

Yeni sezonda çok transfer yapamadım çünkü kasalarında para yok.

Del Piero_10
29.Aralık.2006, 22:31
Costinha'dan falan kurtulmak zor oluyor taliplisi yok.

Flawless Victory
29.Aralık.2006, 23:50
Costinha bende cok basariliydi ama maas butcesi yuzunden sozlesme imzalayamadim ve Osasuna bedavaya kapti onu :(

omer-faruk-14
30.Aralık.2006, 00:45
ya bişi sorucam o maç görüntülerini nasıl çıkartıyosunuz biraz acemiyim de...

Flawless Victory
30.Aralık.2006, 00:54
Resimleri diyorsan Print Screen tusuna bas sonra painti acik yapistir de sonra kaydet.

Vidyolari diyorsan o uzun is. Bu gunlerde resimli anlatim koyacagim onun icin. Takip edin.

Krusty
30.Aralık.2006, 00:57
Yok Can aslinda iyiydim. Roma`ya kaleci hatasi yuzunden turu vermeseydim harika gidiyordu. Zaten dedigim gibi bu genc kadroyla sampiyonluk hayal. R. Madrid, Valencia ve Barcelona`nin kadrolarini da buraya koyacagim o zaman beni daha iyi anliyacaksiniz. Ben 1 sezondur. AML ariyorum ama hep pahali adamlar. Tuncay`da kararsizim. Su an 27 yasinda alsam 15 milyon TL`yi gozden cikarmak lazim. Benim zaten transfer butcem 51 milyon TL su an. Bu taktikle sampiyonlar ligine katilirim buyuk ihtimal. Zaten ondan sonrasi kolay.
Tuncay´ı alma abi.

Del Piero_10
30.Aralık.2006, 01:19
Costinha bende cok basariliydi ama maas butcesi yuzunden sozlesme imzalayamadim ve Osasuna bedavaya kapti onu :(

costinha,mista ile maniche'yi neredeyse üstüne para verip gönderecektim

Flawless Victory
30.Aralık.2006, 01:24
mista dogru da digerleri harika ya

absolut12
03.Ocak.2007, 01:47
ee birini aldın mı bari?

Flawless Victory
03.Ocak.2007, 12:44
Yok Sammuel yildiz oldu artik banko oyuncum. Artik sezon sonuna erteledim transfer isini ama kesin almam lazim bir tane.

IcedEarth
03.Ocak.2007, 13:39
abi carrusca nın altını çizerim

Flawless Victory
03.Ocak.2007, 19:02
Carrusca benim oyunda cikmiyor cunku db kucuk.

fm26mer
03.Ocak.2007, 19:19
ya abi senin işin yok mu ya.. bukadar yazı yazılırmı

Flawless Victory
04.Ocak.2007, 11:25
Merakini gidereyim. Isim yok cunku ogretmenim.

absolut12
04.Ocak.2007, 12:11
Thomas Kahlenberg'i al.

Flawless Victory
04.Ocak.2007, 22:38
hah! iste kardes sagol boyle degisik isimler olsun ki ucuz olsun. Bakalim benim oyunda cikarsa tabi.

görkemm
05.Ocak.2007, 04:16
Montolivooooooooooo takıma adapte olursa durdurmak çok zor

juricevic
05.Ocak.2007, 13:05
ben de Atletico ile oynuyorum. suan Ligin 10.haftasinda liderim. ama yonetim 2 m euro transfer butcesi verdigi icin hic transfer yapamadim. klasik kadro ile yola devam ediyorum....

Flawless Victory
05.Ocak.2007, 13:12
Ilk sezonda şampiyonlar ligine gitmeye bak. Yoksa artık şampiyonluk çok zor. 2. sezon R.Madrid transferde coşuyor.

juricevic
05.Ocak.2007, 14:27
evet ilk sezonda uefa yeterli bence
zaten suan 2.lige dustum barca onume gecti

sana bikac tane adam oneriyim genc transfer
pique
silva -valencia-
javi martinez -genc dm-
antonio barragan d-wb

birde radolfo cardoso die bi gozlemci var onu oneririm adamin buldugu oyuncular cok ii.......

Flawless Victory
05.Ocak.2007, 21:51
tamam sağol silvayı biraz zor alırım ama diğerlerine bakarım

darthrevan
05.Ocak.2007, 22:32
sana tavsiye marcelo yu one al defans in gerisine de baines var onu monte et bende james milner var ama dersen luke moore var aston villa li surati inanilmaz fakat forvet positions ta sol kanatta oynayabiliyor ama stewart downing i karcirma

adu yu al yasi onemli degil su an da 16 asist yapti

Flawless Victory
05.Ocak.2007, 22:58
Downing'e 55 milyon verdim vermediler. Benim bütçem o zaten. Adu'ya bakarım ama sanki pek iş yapamaz gibi geliyor. Bakalım ne olacak. Bu ara bu oyunumu oynayamıyorum. Kayıtlı oyun turnuvasını oynadığım için bu biraz aksadı.

uAburak89
05.Ocak.2007, 22:59
Konuyu baştan sona inceledim .. Çok güzel bi konu olmuş .. Anlatım ve yaratıcılık çok etkileyici gerçekten .. Tebrik ederim ..

Flawless Victory
05.Ocak.2007, 23:09
Rica ederim. Ben bir tat alıyorum oyundan sadece bir tabak da siz komşularıma verdim o kadar. Daha güzellerinde buluşmak üzere.

juricevic
07.Ocak.2007, 21:27
emrah nası gidiyo var mı gelişme ne zamandır yazmıyosun ??

Flawless Victory
07.Ocak.2007, 23:05
Sınav haftasındayız. O yüzden biraz erteledim. Çarşambaya kadar konu kapalıdır :D

IcedEarth
10.Ocak.2007, 20:05
Çarşamba ya kadar dedin hade bekliyoruz emrah abi yalnız acele et geometri sınavı var daha ona çalışacam :D başarılarını bekliyoruz artık yoksa ayaklanırız :D

Flawless Victory
11.Ocak.2007, 02:07
Başarı için 10 yıllık bir plan hazırlandı. Yönetimle saatler süren toplantı az önce sona erdi. Yönetim bundan sonra uygulanacak kararları açıkladı :

1. Bu konunun alelâde bir nitelikte olmaması için, vidyo yayınlarına CHEMrah TV üzerinden devam edilmesine karar verildi. Artık sadece maçların golleri verilmeyecek. Aynı zamanda gollerin Emrah Gürbüz'ün canlı anlatımıyla, özet şeklinde verileceğini belirlendi.

2. Özellikle konu abonelerinden gelen şampiyonluk beklentilerinin ve söylemlerinin takımı etkilememesi için bir basın sözcüsünü görevlendirerek, klüp ve takımdaki son gelişmelerin yanlış beklentilere meydan vermemesi sağlanacak. Bu şaşaalı hikayelerden kaynaklanan beklentilerin en aza indirilmesi sağlanacak.

3. Takımdan gönderilen ve yeni alınan oyuncularla ilgili anında bilgi verilebilmesi için toplu mail sisteminin devreye sokulacağı bildirildi. Eğer mail ile bildirim sistemine üye olmak istiyorsanız, e-mail adresinizi [email protected] adresine veya direkt bu konuya yazabilirsiniz.

4. Klüp basın sözcüsü olarak görev almak isteyenler mail adresini bırakabilirler. Basın sözcüsü olacak arkadaşımız, bu kayıtlı oyunumuzla ilgili Emrah Gürbüz tarafından yapılacak açıklamaları bu konudan okuyuculara bildirecek. Tabi kendi üslubuyla. Eğer hikaye yazmada kendini iyi gören arkadaşımız varsa mail adresini gönderebilir. Biz de takım hakkındaki son bilgileri ona bildiririz ve o da kendi anlatımıyla onu buraya ekler.

5. Yönetim ayrıca Vicente Calderon'un kapasite artırımına gidileceği müjdesini verdi. Belki bir süre düşük katılımlı maçlar oynayacağız, ancak artık çok daha güzel bir stadımız olacak. Yeni yapılacak stadın kapasitesinin 70 bin olacağı ve iki senede bitirilmesinin planlandığı bildirildi.

6. Klüp altyapısının güçlendirilmesi için, Sir Emrah Gürbüz tarafından yapılan, "tesislerinin geliştirilmesi" önerisi yönetim tarafından onaylandı.

7. Son olarak bu günkü geniş katılımlı toplantıda alınan karar, klübün şeffaf bir yapıya kavuşabilmesi için takımın antrenman programının ve oyun sistem ve taktiğinin basına CHEMrah TV aracılığıyla açıklanmasına karar verildi. Sir Gürbüz'ün kullandığı "Flexable Taktik"in bütün hatlarıyla spor kamuoyuna açıklanacağı ve bu esnek tabanlı milenyum taktiği ile başarılı olan antrenörler ile yapılacak röportajlarla konunun şeffaflığa kavuşturulacağı da yönetimin bu günkü son gündem maddesiydi.

Haber : CHEMrah TV Spor
Röportajlar : Emrah Gürbüz
Mikrofonu Tutan : İlhan(Peluk) :)
Mikrofon Kablosunu Bantlayan : Serkan(Sekopej) :)
Grafik Seçici : Gözlerim

anilton
11.Ocak.2007, 13:11
abi müthişsin,mükemmelsin,süpersin,harikasın,olağanüst üsün.seni anlatmaya kelimeler yetmez.mükemmel bi yaratıcılık yeteneğin var.
bu arada ne öğretmenisin emrah abi.

Flawless Victory
11.Ocak.2007, 17:31
abi müthişsin,mükemmelsin,süpersin,harikasın,olağanüst üsün.seni anlatmaya kelimeler yetmez.mükemmel bi yaratıcılık yeteneğin var.
bu arada ne öğretmenisin emrah abi.

Kimya Öğretmeniyim ;;) Sağol beğendiğine sevindim. Konuya abone olmak istiyorsan, konu seçenekleri kısmından makul bir ücret karşılığında abone olabilirsin.

Coşkun kardeş sağol ayrıca. Okuduğun için teşekkür ederim. :)

Surpi
17.Ocak.2007, 11:29
bende ilk sezonuma yeni basladim / gonderilen oyuncularim antonio lopez sevilla ya pablo ise bayern e gelene oyuncularsa cesar delgado(super golcu) ne yazkki mista dinamodan eduardo ve mallorca dan ivan ramis orta saha ve forvette hic sorun yok gibi ama defansta sikinti cekebileceimi dusunuorum sezonda ilerledikce bende gelismeleri buraya yazacaim bide SS nasil koyucam forumlara onu cozemedim yardimci olursaniz sevinirim [email protected] msn'ım

ultraslanerdem
17.Ocak.2007, 11:38
Konunu daha yeni okudum gerçekten ilgi çekici ve güzel.Bende senin gibi ATLETİCO DE MADRİD S.A.D. hastasıyım...Bundan sonra bu konuyu her gün takip edecem...

Flawless Victory
17.Ocak.2007, 12:54
bende ilk sezonuma yeni basladim / gonderilen oyuncularim antonio lopez sevilla ya pablo ise bayern e gelene oyuncularsa cesar delgado(super golcu) ne yazkki mista dinamodan eduardo ve mallorca dan ivan ramis orta saha ve forvette hic sorun yok gibi ama defansta sikinti cekebileceimi dusunuorum sezonda ilerledikce bende gelismeleri buraya yazacaim bide SS nasil koyucam forumlara onu cozemedim yardimci olursaniz sevinirim [email protected] msn'ım

Kardeş bu gün bir sınavım var o da geçsin msn den anlatırım ss olayını. Takımına gelince Antonio Lopez gibi bir oyuncu bulman zor ama A.Madrid'de para sıkıntısı olduğu için satman yerinde denebilir. Çünkü ben de sattım Lopez'i. Ancak Pablo'yu satman da bir o kadar yanlış. Benim oyunda onu bütün büyük avrupa takımları istedi ancak satmadım. O zaman transfer olmak istiyordu, şimdi istemiyor ve şu an mükemmel bir savunmacı.

Konunu daha yeni okudum gerçekten ilgi çekici ve güzel.Bende senin gibi ATLETİCO DE MADRİD S.A.D. hastasıyım...Bundan sonra bu konuyu her gün takip edecem...

Sağol yorumun için. 2 haftalık bir sınav döneminden sonra konuyu tekrar aktif hale getiriyorum. Çok daha değişik ve güzel şeyler eklemeyi planlıyorum. Sizleri de bu konuda görmek güzel. Kariyerinizi burdan paylaşabilirsiniz bizimle. Ben boşuna FM'nin en güzel konusu demiyorum :)

Flawless Victory
19.Ocak.2007, 13:20
Atletico Madrid'in A takımı dün İspanya Kral Kupası'nda Osasuna'ya 2-0 yenildi. Bu maçta F.Torres hayal kırıklığı yaşattı. Ayrıca Valencia'nın da Getafe'ye kendi sahasında 4-2 yenilerek elenmesi, gecenin 2. sürpriziydi.

Öte yandan A.Madrid B takımı, uzun bir aradan sonra tekrar çalışmalara başladı. Bizi daha çok B takımı ilgilendiriyor. Yakında B takımı maçlarından özel görüntülerle karşınızda olacağız.

Kaynak : CHEMrah TV Spor

anilton
19.Ocak.2007, 14:45
abi merakla bekliyorum yazılarını.

Surpi
19.Ocak.2007, 15:55
[

cok saol ss olayini anlatman cok makbule gecer . bende hata yaptimi biliorum bu iki oyuncuyu satarak ama ivan ramiste gercekten iyi ve genc bir defans. zaten ilerde takviye yapmayi dusunuorum defansa ve daha iyi bir defans kurmaya calisacam, delgado aguero torres 3lusu tutulamiyor su an :D ins sinavlarin iyi gecmistir

Flawless Victory
19.Ocak.2007, 18:14
abi merakla bekliyorum yazılarını.

Sağol ben de zevkle paylaşıyorum.

[

cok saol ss olayini anlatman cok makbule gecer . bende hata yaptimi biliorum bu iki oyuncuyu satarak ama ivan ramiste gercekten iyi ve genc bir defans. zaten ilerde takviye yapmayi dusunuorum defansa ve daha iyi bir defans kurmaya calisacam, delgado aguero torres 3lusu tutulamiyor su an :D ins sinavlarin iyi gecmistir

Sağol sınavlarım iyi geçti. Bitirdik dönemi :)

Atletico Madrid'de en sorunlu bölge savunma. Orayı sağlamlaştırırsan tutulamazsın ama işte bütçe sorunu var. Transfer yapayım biraz borçlanayım desen bu kez de ikinci sezonda sözleşme yenilemen gereken bir sürü oyuncu var. Üstelik bunlardan biri Torres ve borçlandığında F.Torres ile sözleşme yenilemek imkansız hale geliyor . Bunlara dikkat et. Benim F.Torres ile nasıl sözleşme yenilediğimi önceki sayfalardan okuyabilirsin. Sana fikir verecektir. Bununla birlikte Delgado'yu transfer etmen sorunsuz bir 7-8 yıl geçireceksin demek forvet hattında.

SS olayını kısaca anlatayım. Anlamadığın yer olursa msn messenger adresim : [email protected]'dan bana ulaşabilirsin. Yanlış anlamazsan biraz basit anlatayım. Belki başka birinin de işini görür.

Oyundayken "Print SCRN" tuşuna basarsan, ekrandaki görüntüyü panoya kopyalar. Pano, kopyalanmış nesnelerin tutulduğu yerdir. Ancak bizim panodaki resmi herhangi bir resim editörüne yapıştırmamız gerekir. Bunun için Başlat/Programlar/Donatılar/Paint'i açıyoruz. "Düzen" menüsünden yapıştıra tıklatıyoruz, böylece resmimiz paint'e yapıştırıldı (Paint yerine Photoshop da kullanabilirsiniz). Artık resmimizi kaydetme zamanı geldi. Paint'te Dosya/Kaydet'i tıklatıyoruz. Bir isim verip kaydedeceğimiz yeri seçip kaydet tuşuna basıyoruz.

Artık dosyamızı kaydettik. Şimdi bu dosyamızı forumlara nasıl ekleyeceğimizi söyleyelim. www.imageshack.us sitesine girin ve Browse kısmından az önce kaydettiğimiz resminizi seçin. Resim seçildikten sonra "Host It" tuşuna basın ve birkaç saniye bekleyin. Karşımıza birçok link çıkacak. Bunlardan hangisi o an işinize yarayacaksa onu kopyalayın ve kullanın.

Peki bunlar nasıl görünüyor? Aşağıda üç tane örnek var. Bunlara bakarak hangisinin işinize yarayacağına karar verin.

Hotlink for forums ( 1 ) Linkinin Forumdaki Görünümü :

http://img264.imageshack.us/img264/6560/ronaldinhoch1.jpg

Thumbnail for forums ( 1 ) Linkinin Forumdaki Görünümü :

http://img264.imageshack.us/img264/6560/ronaldinhoch1.th.jpg (http://img264.imageshack.us/my.php?image=ronaldinhoch1.jpg)

Hotlink for Websites Linkinin Forumdaki Görünümü :

http://img264.imageshack.us/img264/6560/ronaldinhoch1.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Az önce, uzun sınav döneminden sonraki ilk maçlarımı yaptım. 3. sezon bitmek üzere 33. hafta bitti. Kaldı 5 hafta ve ligde 6. sıradayım. İlk iki yine koptu La Liga'da. 1. R. Madrid'in 79, 2. Barcelona'nın 76 puanı var ve 3. Villarreal tam 13 puan geride 63 puanda. Ben ise 55 puanla 6. yım.

33. hafta maçında Murcia ile deplasmanda karşılaştım. Daha maçın başında yenik duruma düştüm. Sonra, 5-2 kazandım. F. Torres 2 asist ve 3 golle oynadı. İşte görüntü :

http://img201.imageshack.us/img201/4959/atmadrid9wr.jpg

cew
22.Ocak.2007, 11:48
Costinha'dan falan kurtulmak zor oluyor taliplisi yok.

ben çok kolaya sattım bir sezon boyunca hiç oynatmadım sezon sonunda 32 yaşında olmasına rağmen portoya sattım

Alper Erden
24.Ocak.2007, 09:17
arkadasim tebrik ederim cok guzel olmus

Hugo
24.Ocak.2007, 09:24
Abi Transferde Sasa(Olexander) Yakovenko ya bakmanı öneririm.. Ben Atletico ile oynarken ilk sezon 600 bin avro ya aldım hem solda hem forvet arkasında hem de forvvette başarılı bir futbolcu..

Flawless Victory
24.Ocak.2007, 13:51
http://img228.imageshack.us/img228/8934/yeni5mq.gifEvet bu müthiş gelişmeyle başlamak istiyorum. A.Marid takımı Yohan Gourcuff, Falcao, Kerlon, Francisco Guillermo Ochoa, Skjelbred gibi bomba bir transfer daha yaptı ve Lecce takımından Mirco Vucinic ile 4 yıllık bir sözleşme imzaladı. A. Madrid bu transfer için Lecce klübüne 24.5 milyon TL verecek. Mirco Vucinic sezon sonunda takıma dahil olacak.

http://img221.imageshack.us/img221/2420/vucinic9jp.jpg

Bu yıl kadrosunu koruyarak gelecek yıl şampiyonluk yarışında ben de varım diyen A.Madrid, bu bomba transferle bir anda dikkatleri üzerine çekti. Bu transferin, büyük takımların ruhu duymadan gerçekleşmesinde Sir Emrah Gürbüz'ün büyük payı vardı. Şampiyonlar Ligi maçlarının oynandığı bu günlerde Sir Gürbüz kendisi İtalya'ya giderek bu transferi birkaç saat içinde bitirdi. CHEMrah TV mikrofonlarına konuşan Vucinic şu sözleri söyledi.

Mirco Vucinic'in Basın Toplantısı :

A.Madrid ile bu gün 4 yıllık bir sözleşme imzaladım. Bu transferin gerçekleşmesinde başta başkanımız Massimo Francescoli Di Natale Da Silva Luz Prieto Santos olmak üzere yeni hocam Sir Emrah Gürbüz ve tüm hayranlarıma teşekkür ediyorum. A.Madrid çok büyük bir takım ve yeni hocam da çok yetenekli ve çok yakışıklı. Kız kardeşimi ona vereceğim. Böylece oynama şansım artar :D Tabi ki şaka yapıyorum. Önemli olan takımın kazanması, benim oynamam önemli değil. Paramı almasam hiç oynatılmasam da ben bu takıma gönül verdim. Bu arada kardeşimin adı Gönül :D Evet tahmin edeceğiniz gibi yine şaka yaptım. Aslında kardeşimin adı Srebrenka. Evet arkadaşlar uyum sorunu yaşamamak için böyle nükteli nükteli konuşuyorum. Kusuruma bakmayın.

Gelecek yıl biliyorsunuz, A.Madrid şampiyonluğa oynayacak ve ben de bu şampiyonlukta pay sahibi olmak istiyorum. Ne mutlu bana ki böyle güzel bir takıma geldim. A.Madrid taraftarı takımın kazanmasına göre hiç bir zaman değerlendirme yapmamıştır. Onlar için her zaman güzel futbol önplandadır ama bu yıl başarı da gelecek. Ve ben size söz veriyorum bu yıl en az 20 gol atacağım. takımda Agüero, Falcao, Torres, Mista gibi birçok yıldız var. Bunlarla yarışmak çok güzel olacak. Tabi Kerlon'u da unutmamak lazım. Ayrıca birçok genç yetenek var; İndiano, Natkhu, Jacopsen, Andreou, Mitchell bunlardan bazıları. Beni izlemeye devam edin. Artık Madridliyim. Futbolu burda bırakacağım.

Evet sevgili seyirciler, gelişmelerle tekrar biz karışınızda olucaz. Şimdilik CHEMrah TV spor servisinden iyi günler diliyoruz. Yayınımız, Aliye ile devam edecek. Essienkalın :D

gerrrard
24.Ocak.2007, 15:35
ooooo süper

canavar20
24.Ocak.2007, 21:14
vucinic müthiş adam ama öbür genç yeteneklerin çürümez inşallah gençleri hep oynatmak önemli yoks harcanırlar

absolut12
24.Ocak.2007, 21:52
Torres'i yıldızdan saymıyolar artık ilah olmuş.

Wesley Sneijder
25.Ocak.2007, 17:04
:D Agüero ne alemde?

Cengo
25.Ocak.2007, 17:21
Kimya Öğretmeniyim ;;) Sağol beğendiğine sevindim. Konuya abone olmak istiyorsan, konu seçenekleri kısmından makul bir ücret karşılığında abone olabilirsin.

Coşkun kardeş sağol ayrıca. Okuduğun için teşekkür ederim. :)

neler oluyor bakalım burda, hocam hiç yakışıyor mu gizlice para toplamak.
orada alalım biz vergilerimizi :D

Flawless Victory
25.Ocak.2007, 18:23
neler oluyor bakalım burda, hocam hiç yakışıyor mu gizlice para toplamak.
orada alalım biz vergilerimizi :D

Para toplamak yok ya eşya olarak alıyorum ücreti :n:

:D Agüero ne alemde?

Valla ne olsun, sağlığına duacı :D Agüero sezon sonunda gidiyor. Zaten artık sözleşme imzalamaz benimle. Beni bırak takımla bile imzalamaz :D Bana abi gitmek istiyorum "ağam kov beni" diyor. Ben de yatırın bunu falakaya diyorum her seferinde heheee :D :D :n: :k: Ama sezon sonu gidiyor. Çünkü üstteki transfer hikayesinde dediğim gibi artık Mirco Vucinic takıma katıldı.

darthrevan
30.Ocak.2007, 23:05
iyi bir transfer olmuş umarım sampiyon olursun

maniax
31.Ocak.2007, 15:06
emrah abi senden bu sene şampiyonluk bekliyoruz o kadar emek harcadın.umarım bu sene şampiyon olursun.bişey soracam bu arada sen kerlonu neden oynatmıyosun abi kerlon fm 2007de kötü mü oynuyo

Flawless Victory
31.Ocak.2007, 16:33
Kerlon istikrarsız. Bazen, hat-trick yapıyor sonra 10 maç gol atamıyor. Ben FM 2006'daki gibi iyi zannettim onun için aldım ama yok iyi değil o kadar. Tabi daha düşük bir ligde ne yapar onu bilemem. Sergio Agüero da istikrarsız. Mista aslında çok istikrarlı ama onun da yaşı geçtiği için satacağım. Falcao'ya bir şans daha vereceğim. Zaten F.Torres sürekli oynuyor. Vucinic ile birlikte oynayacaklar. Falcao yedek olacak. Bir de bazı gençler var onları da arasıra oynatırım.

ultraslanerdem
31.Ocak.2007, 20:11
Valla çok iyi olmuş vucinic. Acaba bende mi alsam.Mista gartlamaya başladı:D.

maniax
31.Ocak.2007, 23:28
abi umarım senden şampiyonluk sözleri duyarız bu yıl.yani kadron çok güzel.böyle kadro yapmak çok zor.umarım bu sene şampiyon olursun.en azından cl'ye gidersin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
abi yeni sezonunu ne zaman anlatacan.merakla bekliyorum.

Flawless Victory
01.Şubat.2007, 17:13
Yeni sezon inşallah birkaç gün içinde. Bu gün bile olabilir hiç belli olmaz benim işim :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Size güzel bir haber vereyim 200. mesajda. A.Madrid'e aldığım oyunculardan 10 tanesiyle ilgili bir inceleme yazısı hazırlıyorum. Yine bizim tarzda. Yarın okuyabileceksiniz.

uaylmz
02.Şubat.2007, 20:42
İnŞ :)

Flawless Victory
02.Şubat.2007, 22:05
Usta yazı hazır birazdan eklerim.

absolut12
02.Şubat.2007, 22:13
bekliyoruz heyecanlan.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bekleye bekleye ömrüm çürüdü.:D

uaylmz
04.Şubat.2007, 00:03
oo olmuo böle başlakan durmadan senin alana giriom insanı bu kadarda heycanlandırlımaz ki :)

Flawless Victory
04.Şubat.2007, 01:23
Biçimi yarın düzenleyeceğim.

http://img228.imageshack.us/img228/8934/yeni5mq.gifSevgili FM severler, CHEMrah TV transfer dosyasını açıyor. Sizlere bu hafta, uzun uğraşlar sonucunda belirlenen 10 oyuncu hakkında değerlendirmelerde bulunacağız. Çeşitli istatistikler vereceğiz ve ünlü konuklarımız, bu oyunculardan tanıdıklarını yorumlayacak. Sözü çok fazla uzatmadan bugün inceleyeceğimiz isimleri söyleyelim. Bibras Natkhu (Natcho), Jesus Navas, Kevin Larsen, Leyrielton, Michael Mancienne, Pablo İbanez, Reto Ziegler, Tomas Sivok, Skjelbred ve Yoann Gourcuff bu gün değerlendireceğimiz isimler. Bu isimlerin hepsi yıldız olabilecek kapasitede. Şimdi konuklarımıza merhaba diyelim. Bugün aramızda çok değerli isimler var. Dünyaca ünlü gözlemciler bize bu oyuncuları anlatacaklar. Çünkü hepsi bir dönem bu oyunculardan bazılarını izlemişler. İlk olarak Bibras Nakhu'yu tanıyalım. Bazı kaynaklarda soyadının "natcho" olduğu da yazıyor ama biz onu Natkhu olarak bilelim. İşte Natkhu'nun özellikleri şimdi ekranlarınızda.

Bibras Natkhu :

http://img349.imageshack.us/img349/388/natcho2xm1.jpg

Ülke : İsrail
Mevki : AMC
Takım : H. Tel-Aviv
Değer : 0
Boy : 183
Kullandığı ayak : Sadece sağ

Oyuncumuz'u, ünlü İtalyan gözlemci Roberto Bettega yorumlayacak. Evet Sn. Bettega neler söyleyeceksiniz ? Onu yakından takip ettiğinizi biliyoruz. Kendisi hakkında güzel şeyler söyleyeceğinizi umuyoruz.

Bettega : Evet, Natkhu'yu ilk olarak bir yıl önce izlemiştim. Çok yetenekli bir oyuncu. Müthiş yetenekleri var. Forvet arkası oynuyor. Sahada çok fazla görünmüyor ama top ayağına çok yakışıyor. Fiziksel özellikleri de sanırım bunda etkili. Şuanki fiziksel özellikleri onun as takımda oynamasını engelliyor. Ancak iyi bir antrenman programıyla, sanıyorum bir yıl içinde kadronun değişmez bir elemanı olacaktır. H. Tel-Aviv takımıyla sözleşmesi bitti ve onu isteyen her takım ücretsiz alabilir. Türk takımları da dahil buna. Ancak onun direkt ilk 11'de oynaması zor ve Türkiye liginde kontenjan sorunu yoksa alınabilir. Zira, kendisi gelecek için bir yatırım olabilir şu anda. Potansiyeli Arda kadar iyi bir oyuncu olmasına rağmen Arda kadar verimli olamaz şu aşamada. Ancak ücretsiz alınabilmesi bence onu transfer piyasasında ilk sıralara taşıyor. Bitiriciliği yaşına ve oynadığı lige göre iyi ve gelişmeye müsait.

Evet, Sn. Bettega'ya teşekkürler. Sn. Uluç siz de hoşgeldiniz tekrar. Şimdi Hıncal abi bu oyuncu hakkında ne düşünüyorsun? Kısaca alalım.

Hıncal Uluç : Bence beş para etmez bir adam. Bunun gibi Türkiye'de yüzlerce var. Böyle adamları getirmek için mi yabancı kontenjanı olmasın istiyorlar. Söyleyecek bir şey yok, gereksiz.

- Evet ama Hıncal abi, Sn. Bettaga bir senedir onu izliyor...

- Olabilir. Ben de burdan, oturduğum yerden, çok iyi görüyorum.

Peki biz yine de Sn. Bettaga'ya kulak verelim ve ikinci oyuncumuza geçelim. Sıradaki oyuncumuz İspanyol Jesus Navas. Kendisi Sevilla'da oynuyor ve o bir yıldız adayı.

Jesus Navas :

http://img349.imageshack.us/img349/1409/jesusnavasdi5.jpg

Ülkesi : İspanya
Mevki : AM RC
Takım : Sevilla
Değer : 10 milyon £
Kullandığı ayak : Sağ
Milli Forma : 5 kere İspanya 21 yaş altı ve 3 gol.

Bu kez İnter'in 71 yaşındaki gözlemcisi, İspanyol Luis Suarez'e kulak veriyoruz. Bakalım o neler söyleyecek.

Luis Suarez : Jesus, İspanya'nın son yıllarda yetiştirdiği en önemli yeteneklerden birisidir. Biz ona kendi aramızda Cesur Navas deriz. Top tekniği mükemmel olduğu gibi, pas özelliği de yaşına göre oldukça iyidir. Yine yaşından beklenmeyecek kadar soğukkanlı oynuyor. Müthiş süratli ve çeviktir. Zaten bir kanat oyuncusunun hızlı olması çok önemlidir. Ancak o sadece kanatta değil forvet arkası da oynayabiliyor. Onu hep yanlış yerde oynatıyorlar. Jesus'un yeri forvetin tam arkasıdır. Top sürmeye başladığında onu izlemelisiniz. Adeta çimlere değmiyor ayakları. Uzaktan çok isabetli ve sert şutlar atıyor ama antrenmanda şut çalışması şutlarını geliştirmesi açısından çok önemli. Çünkü, çok iyi alternatif forvet olabilir. Onu alabilmek için bir serveti gözden çıkarmak gerekir. Ancak Avrupa'nın devlerinin onu alabileceğini hatırlatmak gerekir.

Teşekkürler Sn. Suarez. Size tekrar döneceğim. Evet Hıncal abi, Bay Suarez'i dinledik. Jesus Türkiye'de olsa sence neler olurdu?

Hıncal Uluç : Aslında böyle sorman güzel oldu. Çünkü onu bir Türk takımının alabilmesi imkansız. Türkiye'de olsa belki onu da beğenmezdik. Bu kadar yetenekli bir oyuncuya bile "koşmuyor" yakıştırmasını yapardık. Müthiş bir oyuncu, bu kadar söyleyeyim.

Teşekkürler. Hız kaybetmeden üçüncü oyuncumuza geçelim. Brezilyalı Leyrielton Moura de Moraes.

Leyrielton Moura de Moraes :

http://img110.imageshack.us/img110/733/leyrieltonmn8.jpg

Ülkesi : Brezilya
Mevki : D/WB/M R
Takım : Goias
Değer : Yaklaşık 1,5 milyon £
Boy : 172 cm

Leyrielton'u onu çok iyi tanıyan, PSG gözlemcisi Rai'ye soracağız. Sn. Rai, siz de hoşgeldiniz. Bizi gelecekte nasıl bir Leyrielton bekliyor, bunun cevabını da sizden alacağız.

Rai : Leyrielton küçüklüğünden beri futbola çok meraklıdır. Daha 11 yaşında keşfedilmiş bir oyuncudur. Savunmanın ve orta sahanın sağında oynayabilmektedir. Ancak benim yaptığım gözlemler ve aldığım bilgilere göre Leyrielton, orta sahanın sağında daha iyi oynuyor. Çünkü gol atmayı seviyor ve her fırsat bulduğunda ileri çıkıyor. Bir Rafinha olabilir mi derseniz, kolay olmasa da ihtimal veriyorum. Ancak daha ileriki yaşlarda yıldızı parlayacaktır. Onu hemen transfer etmek akıllıca olacaktır. Çünkü birkaç yıl sonra değeri belki de 5 katına çıkacaktır Goias'ta. Tabi o kadar kalacağını tahmin etmiyorum. Şu an çalıştığım klüp PSG de onu almak istiyor. Kanat özelliği iyi olmasına karşın şu anda çok yaratıcı bir oyun ortaya koyamıyor. Ancak bunu başarmak için potansiyeli çok yüksek. Onu defansif olarak kullanırsanız zaafları var. Sık kart görebiliyor. Bunun sebebi de defansif oyuna alışık olmaması. Ancak illa bek olarak oynatılmak istenirse, uygun antrenman seçenekleriyle bu yönü daha da geliştirilebilir. Boyunun (172 cm) ve zıplama özelliğinin düşük olması onu ikinci plana itebilir ama dediğim gibi yetenekli bir oyuncudur. Goias, onu şu andaki 4.5 milyon pound yani yaklaşık 10 milyon TL'ye bırakabileceğini açıkladı. Aldığım bilgilere göre Leyrielton Fenerbahçe'ye gidebilirim diye bir açıklama yapmış.

Teşekkürler Sn. Rai. Sevgili seyirciler, gördüğünüz gibi bu gün yaptığımız değerlendirmeler geleceğin yıldızlarını tanıtmak üzerine. Yapılan yorumlar gerçekten inanılmaz. Sizlere dünyaca ünlü gözlemcilerin yorumlarını canlı olarak aktarıyoruz ve 4. oyuncumuzla devam ediyoruz. İsmi Michael Mancienne olan bu oyuncu şu an Chelsea alt yapısında bulunuyor.

Michael Mancienne :

http://img110.imageshack.us/img110/5008/michaelmanciennenl0.jpg

Ülkesi : İngiltere
Mevki : DC
Takım : Chelsea alt yapısı
Değer : 1.3 milyon £
Tekniğinin Benzetildiği Oyuncu : John Terry
Boy : 183 cm

Mancienne'i bize tanıtacak olan kişi Sn. Bettega. Sn. Bettega, tekrar sizden gözlemlerinizi rica ediyoruz. Mancienne'i Juventus için izlediğinizi söylüyorsunuz. Nasıl bir oyuncu Mancienne?

Bettega : Teşekkürler. Evet Mancienne'i uzun bir süre gözlemledim. Alt yapıdaki maçlarını izlemiştim. Boyu 183 cm olan Mancienne, çok uzun olmamasına rağmen çok iyi zıplıyor. İngiliz gazeteleri onu geleceğin Sol Cambell'ı olarak onurlandırıyorlar. Ancak o kadar iyi bir savunma oyuncusu olabileceğini sanmıyorum. Yine de bir şampiyonluk adayında rahatlıkla oynayabilir. Mancienne, 1.4 milyon Pound'a alınabilir. Türkiye'ye sıcak bakmadığını, GS'ın kendisine yaptığı 200 Pound'luk teklifin ardından yaptığı basın toplantısında söylemişti. Fakat 1-2 sezon sonra ne olacağını bilemiyorum. Oynadığı takıma çok çabuk uyum sağlıyor ve işini çok iyi yapıyor Mancienne. Kendini geliştirebilmesi için zamana ihtiyacı var. Bu genç yaşında ondan çok fazla şey beklememek gerek. Ancak eğer, onu bir Türk takımı alırsa Türkiye liginde rakiplere geçit vermez. Belki de biraz da görünüşü açısından Sol Cambell'a benzetiyorlar. Bir takım yazarlar ise tekniğini John Terry'ye benzetiyor. Ama burdan, onun John Terry gibi olabileceği anlaşılmasın. Mancienne, yaşına göre çok soğukkanlı. Antrenman yapmayı çok seviyor. Belki gençlerin onu şimdiden örnek alması gerek.

Konuklarımızı yormamak için dönüşümlü olarak söz veriyorum. Mancienne'i de tanıdık. Demek ki Chelsea, sadece transfer yaparak bu işlerin olamayacağını anlamış artık. Hemen sıradaki oyuncumuza geçelim. Bu oyuncumuzun ismi Pablo İbanez ve Atletico Madrid'de oynuyor. Pablo'yu sizin için araştırdım ve şimdi onu sizlere ben anlatacağım.

Pablo İbanez :

http://img110.imageshack.us/img110/6642/pabloibaneznw0.jpg

Ülkesi : İspanya
Mevki : DC
Takım : A.Madrid
Değer : 4.5 milyon £
Boy : 192 cm

Pablo İbanez'i A.Madrid'de izledim ve bence dünyanın en istikrarlı savunma oyuncularından birisi. Hava toplarında çok iyi olan Pablo, kornerlerde sık sık ileri çıkarak gol buluyor. Zaman zaman hata yapsa da, büyük takımların hergün almak için A.Madrid'in kapısına dayandığı bir oyuncu. Oyuncunun şu anki değeri 4.5 milyon pound ama onu Madrid takımı 13.5 milyon pounddan aşağı bırakmayacağını açıkladı. Türk takımlarının yanına bile yaklaşamayacağı Pablo'nun sözleşmesinde 27 milyon poundluk müthiş yüksek bir serbest kalma maddesi var. Anlaşılan Atletico işi sıkı tutmuş. F.Torres'e gelen teklifleri de elinin tersiyle iten Madrid takımının Pablo'yu da bırakmaya niyeti yok gibi. Ancak yüksek bir bedel karşılığında 5-6 yıl sorunsuz kalenizi koruyacak bir savunmacıya sahip olabilirsiniz. 24 yaşındaki oyuncu tam 14 kere İspanya milli takımının formasını giydi ve değişmez oyuncularından biri olacak gibi. Çok çevik olmamasına rağmen, çok iyi yer tutması ve fizik gücü sayesinde "kapı gibi" benzetmesini fazlasıyla hakediyor. Hızı ise bu boydaki bir forvet için iyi sayılabilir. Şu anki yeteneğinin üstüne birşeyler koyamayacak ama şu anda yeterli durumda.

Evet Pablo'yu size anlatmaya çalıştım. Ben size hemen mail adresimizi hatırlatayım. Eğer sorularınız olursa

[email protected] adresine yazabilirsiniz. Bir diğer oyuncumuz Reto Ziegler. Ziegler'i, Fransız ünlü gözlemci Jean-Phillippe Durand'a soracağız. Sn. Durand biraz beklettik kusura bakmayın ama gördüğünüz gibi çok yoğunuz. Şimdi değerli görüşlerinizi almak için sözü size bırakıyorum efendim.

Reto Ziegler :

http://img130.imageshack.us/img130/815/retozieglervn4.jpg

Ülkesi : İsviçre
Mevki : D/ML
Takım : Tottenham
Değer : 4.2 milyon pound
Kullandığı ayak : Sol
Oynadığı bazı klüpler : Servette, HSV, Wigan

Durand : Est. Önemli değil. Aslında bu değerli futbol adamlarını dinlemek için bir bahane oldu bu bekleme. Eveeeet. Ziegler, Tottenham'da oynuyor. Çok büyük takımlarda oynaması zor olsa da diğer takımların tamamında rahatlıkla, başarıyla oynar. Fizik gücü bir kanat oyuncusu için oldukça iyidir. Çok iyi ortalar yapabiliyor. Skora zaman zaman katkı yapıyor. Kendini çok fazla geliştiremeyecek ama sol kanat için iyi bir alternatif olabilir. Orta halli takımlar için ise bulunmaz bir oyuncu ama Tottenham'ın onu ucuza bırakmaya niyeti yok. Şu anki değerinin çok üstünde bir miktarla giderseniz Ziegler'i alabilirsiniz. Ancak umudunuzu yitirmeyin. Çünkü Tottenham onun isteklerine cevap veremeyecek ve kısa süre sonra yollarını ayıracaktır veya daha makul bir ücrete onu bırakabilecektir. Onu listenize alın ve Tottenham'ın ilk hatasında düşünmeden alın.

Hıncal abi sana program sonunda bütün oyuncular hakkındaki görüşünü almak için söz vereceğim. Şimdi diğer oyuncumuza geçeceğiz ama önce Sn. Durand'a teşekkür etmek istiyorum. Ziegler hakkındaki yorumlara aynen katılıyorum. Sıradaki oyuncumuz Çek, Tomas Sivok.

Tomas Sivok :

http://img362.imageshack.us/img362/8696/sivokly3.jpg

Ülkesi : Çek Cumhuriyeti
Mevki : DM
Takım : Sparta Prague
Değer : 1.1 milyon pound
Boy : 185 cm
Milli Forma : 5 kez

Tomas Sivok'u bize anlatacak olan Portekizli eski ünlü oyuncu Eusebio'ya dönüyorum ve soruyorum. Sn. Eusebio, neden Sivok?

Eusebio : Sn. Gurbuz, burda olduğum için, sizinle böyle yüzyüze sohbet etme şansını bulduğum için çok şanslıyım. Ancak ben bu soruya cevap vermek istemiyorum. Çünkü bilmiyorum cevabını. Ne bileyim neden Sivok değil mi? Onu ilk olarak Cesce Bodejovice takımında izledim ve Sparta'ya almak için çok uğraşmıştım. Sonra ben Sparta'dan ayrıldıktan sonra Sivok transferi gerçekleşti.

- Yani bu transfer bir anlamda sizin eseriniz.

Benim bir ekibim vardı. Bu hepimizin bir eseriydi. Sivok, uzun boylu fizik gücü yüksek bir oyuncu. Çek liginden onu transfer parasını veren hemen hemen her takım alabilir. Yaklaşık 1.8 milyon pound, yani 4.5 milyon TL'ye Türk takımları onu alabilir. Özellikle GS'daki defansif ortasaha eksikliğini giderecek gibi görünüyor. Zaten GS takımının İnamoto yerine şu sıralarda Sivok'u düşündüğü haberini aldım. Evet fizik gücü iyi dedik ancak çeviklik konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Çevik sayılmaz ve hücumdaki yaratıcılığı düşük. Ancak bazen sürpriz goller atabiliyor. Bunlar kötü yönleriydi. Sivok defansif anlamda ise çok çok iyidir. Fiziğini de iyi kullanan oyuncu, ortasahadaki atak oyuncularını ve savunmayı rahatlatan bir oyuncudur. Çok iyi top keser. Kademe anlayışı iyidir. Şu anki performansının üstüne koyabilir ama bu haliyle değerlendirmek daha mantıklı olacaktır, çünkü gelecek ne getirir bilinmez. Sonuçta, genç bir oyuncu sayılmaz. Onu Avrupa'nın devlerine almak doğru olamayacaktır. Yani bir R. Madrid'de, Chelsea'de, Barcelona'da, Milan'da zorlanabilir. Bunlar dışındaki takımlarda rahatlıkla oynar. En önemli özelliği sürekliliktir. Bunu en sonda söylememin faydası olacaktır sanırım.

Evet demek GS'ın da alabileceği kaliteli bir defansif ortasaha oyuncusu varmış. Sn. Eusebio'ya teşekkür ediyoruz. Onu fazla yormadan uğurluyoruz. Artık programımızın sonuna yaklaşıyoruz. Artık son üç oyuncumuz kaldı. Bunlardan ilk ikisini bir arada ele alacağız. İkisi de Norveçli. Birinin adı Per Ciljan Skjelbred diğeri de başarılı oyuncu Kevin Larsen.

Per Ciljan Skjelbred :

http://img130.imageshack.us/img130/162/skjelbredpb2.jpg

Ülkesi : Norveç
Mevki : AM RLC
Takım : Rosenborg
Değer : 1 milyon pound
Boy : 178 cm

Kevin Larsen :

http://img349.imageshack.us/img349/5597/kevinlarsensi9.jpg

Mevki : D/AM L
Takım :Brondby
Değer : 1 milyon TL
Kullanılan ayak : Sadece sağ
Boy : 183 cm

Bu iki oyuncuyu değerlendirmesi için sözü Sn. Leonardo'ya veriyorum. Sn. Leonardo AC Milan takımının gözlemcisi.

Leo : Bu iki oyuncu da Milan'ın transfer listesinde. Önce Skjelbred'den başlamak istiyorum. Skjelbred, ortasaha ve atak mevkiilerinin her bölgesinde oynayabilen ender oyunculardan biridir. Çok iyi bir top tekniği olan oyuncunun oyundaki devamlılığında zaman zaman sorunlar olsa da ideal bir atak oyuncusudur. Onu kanatlarda oynatmak çok uygun değildir. Forvet arkasında daha yeterlidir. Her ne kadar sağ ayakla oynuyor olsa da onu sağ kanatta oynatmak da performansını düşürüyor. Çok sert şutlar atabilen Skjelbred'in aynı oranda isabet sağlayamadığını söylemek gerekiyor. Artısıyla, eksisiyle Skjelbred şampiyonluğa oynamayan takımlar için yıldız bir oyuncudur. 1.7 milyon pound, yani yaklaşık 4 milyon TL'ye Türk takımları transfer edebilir. Oyuncunun, Rosenborg'tan ayrılacağını açıklamasından sonra Beşiktaşa gidebilirim demesi çok ilginçti. Önümüzdeki Avrupa Şampiyonası'nın yıldız adaylarından biridir.

Kevin Larsen'e gelirsek. Kevin, çok kaliteli bir kanat oyuncusudur. Skjelbred kadar gelecek vaadeden bir oyuncu değildir ama mevcut yeteneğiyle birçok takımın transfer listesinde bulunuyor. DL olarak çok başarılı olamayan Kevin Larsen, atak oyuncu bölgesinde çok başarılı. Maç içinde sürekli kaleyi yoklar ve çok sert şutlar atar. Jeneriklik golleri vardır. Skora önemli ölçüde katkı yapar. Ancak küçük sakatlıklar onu çok fazla etkiliyor ve performansı çok fazla düşüyor. Şampiyonluğa oynayan takımlar için uygun olmayacak ama diğer takımların tamamı için süper bir kanat oyuncusu olacaktır. Onun gollerini izlerken büyük zevk alacaksınız. Önemli anlarda sahneye çıkan bir oyuncu. İşte Kevin Larsen'in birkaç golünün vidyosunu buradan (http://www.youtube.com/watch?v=YkPX7jWcOu0) izleyebilirsiniz. Kevin Larsen, 1.8 milyon TL'ye Türkiye'den bir klüp tarafından transfer edilebilir.

Teşekkür ediyoruz. Eveet, geldik son incelememize. Milanlı oyuncu Yoann Gourcuff. Gourcuff gerçekten bir yıldız adayı. Bakalım Sn. Leonardo Gourcuff hakkında ne söyleyecek. Leonardo Bey, siz Milan'ın gözlemcisisiniz ve Gourcuff'u siz keşfettiniz. Sizce Gourcuff bir yıldız adayı mı?

Yoann Gourcuff :

http://img158.imageshack.us/img158/7205/yoanngourcufflt9.png

Ülkesi : Fransa
Mevki : AM RC
Takım : AC. Milan
Değer : 5.2 milyon pound
Boy : 185 cm

Leo : Evet bir yıldız adayı hatta belki de şu an bile bir yıldız ama süperyıldız olması çok zor. Gourcuff'u kısaca anlatayım. Gourcuff müthiş tekniğiyle alkışları toplarken, harika arapaslarıyla zaman zaman hayret dedirtiyor. Bir frikik ustası olan gourcuff, belki de performansını sürekli hale getirebilse onu büyük takımların transfer listesinde görebilirdik. Top sürme tekniğini ben Ronaldinho'ya benzetiyorum. Ancak bitirişi iyi yapamıyor. Belki de son vuruşa yönelik antrenmanlarla kendini geliştirebilir. Bu yeteneklerinin üstüne fazla koyamayacağı kesin. Ama mevcut yeteneklerini daha verimli kullanabilir. Bunun için onun yanında kaliteli ve iyi anlaşabileceği bir oyuncunun oynaması gerekir. Kanatta da başarılı ancak onu forvet arkası oynatmak en uygunudur. En belirgin özelliği frikikleridir. Onu alacak olan takımın buna önem vermesi gerekir. Gourcuff hakkında söyleyebileceklerim şimdilik bu kadar.

Evet, bu müthiş yorumla birlikte programımızın da sonuna gelmiş olduk. Ancak Hıncal abiden son olarak bu oyuncularla ilgili bir değerlendirme almak istiyorum. Evet Hıncal abi.

Hıncal Uluç : Navas ve Gourcuff'u bu tarafa al. Gerisi bir işe yaramaz.

- Aman Hıncal abi, bu kadar değerli isim övdü onları. Yani hiç olmazsa büyük takımlarda iş yapmaz de.

- Zaten onlardan bahsediyorum. Yoksa bunlardan 2-3 tanesi dışında bizim takımlar alabilir mi? Galatasaray gidecek de Navas'ı, Gourcuff'u alacak, geçin efendim bunları.

Peki Hıncal abi sana da teşekkür ediyorum geldiğin için. Değerli konuklarımız sizlere de sonsuz teşekkürler. Sizi burada görmek ve yorumlarınızı dinlemek büyük şerefti. Çok sağolun efendim.

Evet sevgili seyircilerimiz, biz yeni bir programda yine burada olacağız. Dünya futbolunu size anlatmaya devam edeceğiz. Sizler de bizi izlemeye devam edin. Yeni oyuncu tanıtımları ve konuklarımızla burada olacağız. Yeni bir transfer dosyası programında buluşmak üzere, essienkalın.

koraygursoy
04.Şubat.2007, 02:08
Zuahaha :D Harbiden Cok Komik ve egLenceLi bir Yazı dizisi oLmus tesekkurLer emrah44 eLine sagLık!
ve simdi CHEMrah TV merkez studyoLarına donuyoruz! :D

Flawless Victory
04.Şubat.2007, 17:34
Sağol kardeş de ama hani okuduğunuzu bileyim. Kimse okumadı mı yoksa? CHEMrah TV'de kepenkleri kapatıp gideceğiz yoksa. İlgi düştü, ratinglerimiz tabana vurdu. Elemanlarımız rakip TV'lara kaçıyor. Biz de bırakalım o zaman bu işi.

CHEMrah Flash Haber Bülteni : :D

CHEMrah TV spor servisi elemanlarının üç kuruş fazla paraya kandırılıp kartel medyasına geçtiğini söylemek istiyoruz. Bu düzenbaz medya elemanlarının her türlü oyununa karşı yılmayacağımızı, EuroSport ile yapılan kardeş kanal anlaşmasının ardından bildiriyoruz. Yakında CHEMrah TV İnternational ile EuroSport, Makara TV adında ortak kanalın test yayınına başlıyor. İlgililere duyrulur. Evet, bu güzel birleşmenin anlamı şu : Artık daha kaliteli bir yayınla ve tecrübeli elemanlarla CHEMrah TV yükselişe geçecek. Biliyorsunuz, CHEMrah TV bir Madrid televizyonudur ve A.Madrid'in tüm maçlarının gollerini yine yayınlamaya devam edeceğiz. Yeni yorumcumuz Trevor Brooking de maçları, CHEMsaha adlı programda sizlere yorumlayacak. Ayrıca yeni programlarla karşınızda olacağız. Mesela artık CHEMtahmin diye, İspanya ligine o hafta oynanacak maçların tahminlerini sizlerden isteyeceğiz. Herşey sizin eğlenmeniz ve hoş vakit geçirmeniz için. Maç sonuçları, .jpg dosya formatında imageshack.us'tan alınacak linklerle (ki bu linkler çok pahalı oluyor) sizlere anında bildirilecek ve bu tahminlerle her hafta bir birinci belirleyeceğiz. Ligdeki son puan durumu ve takımlar hakknıda vereceğimiz bilgilerle bu tahminleri daha başarılı yapabileceksiniz. CHEMspor sizler için üretmeye devam edecek. Lütfen tahmin yarışmalarımıza katılın. İlk yarışmamız az sonra geliyor. Essienkalın...

uaylmz
04.Şubat.2007, 19:32
aa o ratingler düşmez atletico madrid alanı bölünmez :)

darthrevan
04.Şubat.2007, 23:46
abi su maclari birde bahislerini yazda oynayalim....

Flawless Victory
05.Şubat.2007, 00:12
Yazalım hemen, ne demek! :D Oynayın açılın :)

can777
05.Şubat.2007, 02:04
gerçekten çok başarılısın abicim çok zevkli senin konularını okumak devam ett...

El Comandante
05.Şubat.2007, 02:57
cok güzel anlattin su 10 genc yetenegi emrah abi :) senin mizahinda cok güzel gercekten.Yazilarini begenerek okuyorum,böyle devam et :)

deniz.91
05.Şubat.2007, 10:55
abi çok güzel yazmışın ilk defa okuyorum şöle bi göz gezdirdim baya sürükleyici sağol at. madridle oynayasım geldi walla:D

Flawless Victory
05.Şubat.2007, 15:21
Cem Yılmaz'ın yanında staja başlıyorum yakında zaten. Konunun sayfa sayısı 15 olmuş bu arada, bir kurban neyin mi kessek. :D Bereketi kaçmasın yani. Flash haberi kimse dikkate almadı. Onların hepsi olacak, tabi sanal olarak. Şaka değildi yani. Sağolun yorumlarınız için. Konuya abone olun, abonelikler stoklarla sınırlıdır. Her zaman beklerim efenim. :) Bay V iyi günler diler.

garydelgadov
05.Şubat.2007, 15:25
aga senin hikayelerine bayılıyorum ya manyak şekilde anlatıyorsun ya

evet harikasın emrah

Flawless Victory
05.Şubat.2007, 16:42
CHEMrah TV yayın hayatına başlayalı yaklaşık 70 gün oldu. Acısıyla, tatlısıyla bugünlere geldik. Zaman zaman tepki aldık, zaman zaman zaman övgü. Programlar sahte, müzikler çalıntı denildi, yılmadık! Bizimle sonuna kadar gideceğini söyleyen elemanlarımız bir gün, ansızın çekip gittiler. Yine de üzülmedik. Daha büyük projelere imza atmak için kolları sıvadık. Şimdi, bir nostalji turu yapmak istiyorum. Bu güne kadar neler yapmışız, işte keyif dolu anlardan birkaç kesit.

Önce konumuzun harika girişiyle başlayalım :

"Bu konuya okumaya başlamadan önce sizi uyarıyorum. Abonelik iptalimiz yoktur. Gülme krizinden sorumlu değiliz. CHEMrah TV olarak size müthiş bir 14 sayfa sunuyoruz. Bu sayfa sayımız her geçen gün artıyor ve buradaki rakamlar güncellenecek. Konudan memnun kalmayanlara parası 1444 gün içinde iade edilecektir. Yayınlarımızın tüm hakları saklı olup kendi kariyeriniz için fikrimizi alabilirsiniz. Bu konu 6 ay içinde kendini imha edecektir. 1 Temmuz günü KPSS'de başarılı olamazsam artık sizin bir emrah44'ünüz olmayacak. Günlerimiz sayılı belki daha önceden de aranızdan ayrılabilirim. Ömrümün şartları elverişli oldukça burada olacağım. Bu giriş metni orjinal değildir. Bir gün çekip gidersem meraklanmayın diye yazıyorum. (Verilmek istenen mesaj : Konu abonelerini önemsiyoruz) Puahaha!!!"

Evet, gerçekten anlamlı olmuş :D Hakem skandalları CHEMskandal olarak anılmamıza sebep olsa da ilginç anlardı :

"Dün Vicento Calderon bu gün El Madrigal. Senaryo aynı : Hakem skandalı. El Madrigal yanıyor, basın beni arıyor; El Madrigal yanıyor, herkes benden biliyor. Ben suçsuzum diyorum, Nihat bana küsüyor; bunu neyse ki 4. hakem biliyor."

Nihat Kahveci ile tartışmalar tatlıya bağlandı ama izleyen herkesin kanını donduran sözler sarfedildi :

"Maç sonunda ise tam tartışmalar bitti derken Nihat'tan, soyunma odasına giderken çok ağır sözler işittim. Bana, ülkenin demir-çelik fabrikalarından bahsederek imada bulundu. Ancak hiç cevap vermedim. Doğruca basın toplantısı için Aziz Yıldırım'ın locasına gittim."

Riazor'da hüzün :

"Bu gün, La Coruna Estadio Riazor'da oynanan Deportivo La Coruna - Atletico Madrid maçından sonra yine istenmeyen, üzücü, olaylar oldu. İki taraftar üzüldü, beş tarafrar ise yasa boğuldu."

Atletico Madrid seyircisi üzgün :

"Bu dakikadan sonra iyice geriye gömülen Atletico fark yemeden maçı bitirdi. Sonuçta Deportivo 3 puan almış oldu, Atletico'da ise şampiyonluk yarışında kaybedilmiş 3 puanın üzüntüsü vardı. Bazı atletico Madrid taraftarlarının gözlerinin dolduğu, bazılarınınsa boşaldığı yine gözlerden kaçmadı."

Bülent Yavuz Skandalı :

"Öncelikle yeni yayın döneminiz hayırlı olsun. Bu maçta, ben hakem Medina'nın yönetimini kötü bulmuyorum. Bence olaylar çok abartılıyor. bakın pozisyonu arkadaşlar yayına getirsin görelim. İşte bakın! Durun benim sopam nerde? Hah buldum, tamam. Bakın şu an sopanın ucundaki Perea. Görebiliyormusunuz? Yani tam sopalık adam. Bu kadar yaygara yapmasına gerek yoktu. İşte palamut gibi gol. Sayın Arıkan bunu tartışmalı pozisyon diye getirirsek, her akşam 200 tane pozisyonu tartışmamız gerekir. O zaman da program uzar, uykum geliyor. Onun için böyle pozisyonlarda fazla durmayalım. (küüüt!!! demir sopayı yere bıraktı )"

Barcelona Kayırılıyor mu? :

"Beyler su sacmaliga bakin ya. Dun Barcelona`yi kendi sahamda 4-1 yendim. Barcelona`nin Ronaldinho ile iki pozisyonu var biri gol oldu. Ama haftanin kadrosuna Barca`dan 3 kisi girmis nasil is bu? Ustelik ikisi savunma adami. Sanki o 4 golu ben yedirdim. Bir de Oleguer F.Torres`i tutuyordu. Torres hat-trick yapti. Baska bi sey demiyorum. vazgectim konusacagim. Ne bu buyuk takim kucuk takim ayrimi yav! Resmen kayiriyorlar bu Barcelona`yi. Her nekadar Barca`li olsam da bunu gormemezlikten gelemem. Bunlara Camp Nou`da da 4 atacam, bittiniz siz. Butun hunerlerimi ortaya koyacagim. `Ben de size oyun oynamazsam aha iste :D"

Enteresan bir sunuş :

"Ispanya liginde 19. haftanin acilis macinda, bir cumartesi aksaminda rastladim size Herkese iyi aksamlar, kovalasin sizi tavsanlar sevgili seyirciler. Bu gun, 24 Kasim ogretmenler gununden bir gun sonrasi, 25 Kasim. Bu cumartesiyi agaca baglayan gecede sizinle harika bir maci tartisacagiz. Cunku bu gun sadece bir mac oynandi. Skor ve son puan durumu soyle :" :D heheee

Bir ilginç sunuş daha :

"Evet Ispanya ligi tum gorkemiyle suruyor ve "sade sahane" Atletico Madrid tat vermeye devam ediyor. Bu gun saat 19:00`da baslayan mac az once sona erdi. Oyuncular duslarini alirken biz de konuklarimiza merhaba diyelim. Evet bu gun birbirinden degerli bir konugumuz var. Milli takimlar teknik direktoru Sn. Fatih Terim!"

Maçtan ilginç bir enstantane :

"Evet tesekkurler Abdulmuttalip. Sevgili seyirciler bu gun Lluis Companys stadinda, bu buz gibi havada, icimizi isitan muhtesem bir mac vardi. Espanyol ile Atletico Madrid karsilasti. Bu stad ayni zamanda Vincent Company`nin dogdugu yer sevgili seyirciler. Macin basinda Atletico teknik adami Emrah Gurbuz, Turkiye bayragiyla sahanin ortasinda danalar gibi kostururken, tribunlerdeki cok az sayidaki Turk taraftar cilginlar gibi dans etti. Bu siradan macta ustelik bir Ispanya ligi macinda Emrah Gurbuz`un bu davranisini anlamak
guctu. Ancak sebebi sonradan anlasilacakti. Mac oncesi, Espanyol taraftarlar Ispanya bayragi acmislardi. Emrah Gurbuz`un de Ispanyolcasi kit oldugu icin, Espanyol`u Ispanyol anlamisti. Iste Sir Emrah Gurbuz`un bayrak sovunun sebebi buydu. Ancak bu durum statta bir tepkiye yol acmadi, aksine gulusmelere neden oldu."

Yine maçtan :

"Sir Gurbuz, onun yerine transfer ettigi Kevin Larsen`den umutluydu ve Larsen de onu utandirmadi. Daha 4. dakikada, hakemin baslama ufuruguyle islanan duduk kurumadan Kevin Larsen 25 metreden, caprazdan topu 90 a takti."

Fatih Terim'den güzel bir bitiriş :

"Ben oncelikle iki takimi da kutluyorum. 3-3`luk harika bir mac izlettirdiler bizlere. 4-4`luk olabilirdi ama olsun."

Sn. Üründül, şimdi mi konuşmak istersiniz? :

"Evet Fatih hocayi gonderdik. Sn. Urundul simdi mi konusmak istersiniz mac sonunda mi konusalim maci?

`eee, seeeey mac sonunda konusalim`"

Keşke konuşmasaydın be Tandem Ömer :

"Arkadaslarimiza tesekkur ediyoruz. Evet Sn.Urundul maci nasil buldunuz kisaca degerlendirir misiniz?

Espanyol her zaman ki takim tertibinden uzak bir sey cizdi. Tamudo oyunda nerdeyse yoktu. Ozellikle Espanyol`un kanatlari kapatmasi ve kanat oyuncularinin bloklar halinde yer degistirmesi ve seylere, beklere yardim etmeleri seyin cevrilmesinde onemliydi. Ben F.Torres`in biraz simardigini dusunuyorum. Fizik gucu cok sey. Ayrica Arda`nin yaptigi hareket cok gereksizdi. Ozellikle Gerard`in performansini seyettim, begendim. Kaleci Dida`nin da bu seyiyle haftaya ilk 11`de oynamasini zor goruyorum."

Bir gol anlatımı ve Sir Gürbüz'ün ilginç olayı :

"Tribunlerdeki yaklasik 45784 kisi nefesini tutmus bu serbest vurusun gecmesini bekliyordu. Maxi topa dogru geldi, vurusunu yapti ve Van Hooijdonk`un Super Kupa finalinde Real Madrid`e frikikten attigi golun bir kopyasini aldi. Top oyle bir gitti ki koseye, kaleci caresiz bir sekilde izledi Maxi`nin hokkabazligini. Sir Emrah Gurbuz bu golu, sevincten, yanlislikla (!) saha kenarindaki ponpon kizlara sarilarak kutladi. Tabi bu goruntu CHEMrah TV kameralarinda ilginc bir enstantane olarak yer etti. Evet mac kisaca (!) boyleydi. Simdi soz tekrar Istanbul`da, Abdulcabbar`da. Abdulcabbar !!!"

Yine bir Bülent Yavuz Klasiği :

"Sen genel olarak diyince ben oyle anladim heheheheee Abdulkerim sen de yani. Ben sana bak tahtada anlatayim bunu...`

`Tamam tamam! Sn. Yavuz gerek yok anladim efendim anladim!!!`

`Evet size de geldiginiz icin tesekkur ediyoruz. Her ne kada eviniz yandaki apartmanda olsa da sagolun."

Şampiyonlar ligi haftası :

"Sevgili seyircilerimiz bu maci konusmaya devam edecegiz. Simdi kisa bir ara veriyoruz. Bu arada siz 15-20 adet dizi ve 50-60 tane yarisma izleyebilirsiniz. Biz haftaya burda olacagiz. Bu hafta Sampiyonlar Ligi haftasi. Simdiden hepinizin Sampiyonlar Ligi haftasini kutluyorum."

Bir düzeltme :D :

"Yukarida galibiyet serisi bitti dedim ama sebebi su : Biraz ders calismam lazim onun icin oyuna ara verdim. O anlamda yani yoksa yenildigim falan yok."

Bu da bir üyemizden :D :

"fmsmyrna : ben emrah'tan 250 bin dolar almıştım gidip nihat'a vercektim villareal'li nihat'ta sezon sonu riquelme'nin düğünü falan olcak yetmez dedi bende anca bu kadar dedim sonra the marmmara oteli'ne gitti parayı yatağa dizdik nihat'ın yatağı forlan'la beraber kalıyolarmış...." :D

F. Torres röportajında şok gelişmeler :

"Muhabir : Son olarak sayin Torres, elimdeki bu fotografta sizi GS formasiyla poz vermis olarak goruyoruz. Atletico ile uzun sure sozlesme imzalamamanizin ardinda yoksa bu sebep mi var.

Torres : Ne alakasi var kardesim!!! Bunlar tamamen montaj. Bakin konusmak istemiyordum ama zorluyorsunuz beni. Ozellikle o CHEMrah TV`de Emrah diye bir adam var. Hep onun basinin altindan cikiyor bunlar. Eline vermisler bir bilgisayar. Oturdugu yerden uyduruyor. Bakin sizinle bu röportaj`ı yapmamin sebebi Atletico taraftarlarina kendimi affettirmek isteyisimdi. Ancak bu konusma burda bitmeli artik, cok sinirlendim! Ve size iste bu, elimdeki, fotografla cevap vermek istiyorum.

Sevgili seyirciler F. Torres az once izlediginiz Röportajın sonunda kameramanimiza saldirdi. Bayan kameramanimiz Ayse Sormaktanbikmaz`a tacizde bulundu, onu sadece kiniyoruz. Baska birsey demek istemiyorum." :D

Sürecek...

uaylmz
05.Şubat.2007, 17:52
yine süper bravo

Flawless Victory
05.Şubat.2007, 19:59
Artık Atletico Madrid Alanını "AMA" olarak kısaltıyorum. Bundan sonra bu kısaltmayı kullanacağız.

Bu gün Villarreal ile İspanya Kupası yarı final ilk maçında deplasman karşılaştım. 3 defa öne geçtiğim maçı kazanamadım ama Cesar Delgadolu, Forlanlı, Nihatlı, Jonathan De Guzmanlı Villarreali eledim sayılır. Evet, 3 defa öne geçtim, Sivok sakatlanınca Freddy Guarin'i aldım ve 1 asist, 1 gol ile oynadı. Attığı gol inanılmaz, görmelisiniz. Cesar Delgado bende olsa almadık kupa bırakmam doğrusu ama farkettim ki hücum hattım iyi olsa da savunmam çok zayıf. Tabi Fatih Terim'in dediği gibi yediğimizden çok atarsak sorun yok. Bu hafta Betis ile kendi sahamda oynayacağım. Rakip çok formda ama Atletico daha formda.

uaylmz
06.Şubat.2007, 00:03
AMA kısaltması güzel olmuş emrah bey ben size chemrah tv hayranı olarak size türk takımlarından hangi takımın kalbinizde yeri ayrı kamuoyuna duyurmadan burda bana sölermisiniz chemrah tv ile yeni tanıştım ve tutkunuyum sizin gibi geniş fikirli başarılı bir managerin hangi takım lı olduğunu merak ettim samimiyetinizle cevabınızı bekliyorum :)

MeMo
06.Şubat.2007, 00:18
Mesaj yamasamda kariyerini takip etmeye çalışıyorum EMrah abi abonesiyim senin tabirinler iyi gidiyorsun dah fazla resimli anlatım yap :D

Flawless Victory
06.Şubat.2007, 01:30
İnşallah resimli yapacağız ama antrenman programları falan ağır yani pek vaktim olmuyor :D

Türkiye liginde ilerleyen yıllarda Adnan Polat Galatasaraylıların gönlündeki ismi getirecektir diyorum. Siz anladınız beni. :)

Menajerlik taktikle değil, sevgiyle yapılır. ;;)

Hugo
06.Şubat.2007, 11:02
Emrah abi ben de Atletico ile oynuyorum..

Antonio lopez e çelsi den teklifler geliyor. en son 42 mn euro istedim kabul ettiler daha oyunun başındayım satayım mı sence?

deniz.91
06.Şubat.2007, 11:06

Antonio lopez e çelsi den teklifler geliyor. en son 42 mn euro istedim kabul ettiler daha oyunun başındayım satayım mı sence?

bence sat kevin larseni al yerinede;;)

Wesley Sneijder
06.Şubat.2007, 11:07
Abi bence GS'ye falan gitme de Türkiye'deki hayranların azalmasın. ;) Avrupa'da takıl.

Flawless Victory
06.Şubat.2007, 12:52

Şimdi ne desem yalan olur valla. 42 milyon euro mu yoksa TL mi? Eğer euro ise çok iyi para ama Antonio Lopez'in yeri doldurulamıyor malesef. Süper bir oyuncu. Benim bir maçımda 5 asist yapmıştı bir kere. 2 hafta sonra sattım. Marcelo'ya güvendim ama onun da defansif yönü iyi değil. Kevin Larsen çok iyi ama bir Antonio değil. Kararı sen ver. Tabi Chelsea'yi kazıklamak da var işin ucunda. İlla bu sene şampiyon olayım diyorsan satma kesinlikle.

eXcitinG
06.Şubat.2007, 17:43
emrahcım vaLLa yazıLarını daha yeni okudum ve cok beğendim bundan sonra da okuyacağım inş.başarıLar diLiyorum sana

Flawless Victory
07.Şubat.2007, 13:00
Teşekkürler, her zaman beklerim. Konumuz ve kapımız açık ;;)

Evet AMA'ada, AMADRİD'i yaşamaya devam ediyoruz. A.Madrid bu hafta R.Madrid derbisine çıkıyor. Bu müthiş derbi için artık sayılı dakikalar kaldı. Geçtiğimiz hafta R.Madrid, deplasmanda Sevilla ile berabere kaldı. A.Madrid ise kendi saha ve seyircisi önünde Betis'i 2-0 mağlup ederek ŞL umutlarını katlamış oldu. Çünkü 4. sıradaki Villarreal bu hafta Zaragoza'ya kaybetti. Artık Villarreal ile arada 5 puan kaldı ve önümüzdeki haftalarda bir A.Madrid-Villarreal maçı var. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için varını yoğunu koyacak olan A.Madrid'in Continental teknik adamı Sir Emrah Gürbüz, bu gün çok iddialı bir açıklama yaptı. Şimdi bu açıklamayı izleyelim, sonra tekrar burada olacağız.

Sir Emrah Gürbüz'ün Basın Toplantısı :

Geçtiğimiz iki sezonda bedavaya kaptırdığımız yıldız oyuncularımızın yerine aldığımız genç oyuncularımızın gelişim göstermesiyle, artık şampiyonluğa oynayabilecek kapasiteye ulaştık. Bu yıl elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde değerlendirdik ve sadece çalıştık. Söylentilere kulak asmadık. Benim adımın Galatasaray ile anılması beni hiç etkilemedi. Ben A.Madrid'liyim ve Türkiye'den gelebilecek hiç bir teklife sıcak bakmıyorum. İşte bu şartlarda yolumuza devam ettik. Zaman zaman ilk 7'den koptuğumuz oldu. UEFA bile hayal derken, şimdi ŞL'nin eşiğindeyiz. Rakiplerimizi bir bir mağlup ettik. Son 10 haftada müthiş bir seri yakaladık ve şu an ligde averajla 6. sıradayız.

http://img107.imageshack.us/img107/5500/tabloar4.jpg

Son 5 haftada ise inanılmaz başarılı olduk. Sadece Barcelona yenilgisi aldık ve geri kalan maçları kazandık. Geçtiğimiz iki sezona oranla bu yıl, 35. haftaya kadar ki 5 maçtaki performansımıza baktığımızda her yıl biraz daha başarılı olduğumuzu görüyoruz. Şu an elimde bulunan istatistiklerden size de dağıttık ve ordan bakabilirsiniz.

http://img297.imageshack.us/img297/1134/0607io0.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/8549/0708kt0.jpg
http://img297.imageshack.us/img297/1230/0809ps8.jpg

Gördüğünüz gibi bu sezon son beş haftada R.Madrid'den sonra en başarılı takımız. Bu gelecek için bize umut veriyor. Bu ligin en formda iki takımı olan R.Madrid ile bizim takımımız karşılaşacak. R.Madrid sahasında kimle oynuyorsa oynasın kâğıt üzerinde favoridir ama biz oraya kazanmaya gidiyoruz. Şampiyonlar Ligi hedefimiz için bu maçta puan kaybetmememiz lâzım. R.Madrid'e bu hafta bir sürprizimiz olacak. Onlara tarihinin en büyük yenilgisini tattıracağız. İşte bu kadar iddialıyız!!!

Bu hafta Betis maçında, maç içinde, Kevin Larsen, Freddy Guarin ve Sergio Agüero sakatlandı ancak ben sadece Agüero'yu oyundan aldım ve yerine uzun süredir oynatmadığım Kerlon'u aldım. Ancak Kerlon beni çok sevindiren bir performans gösterdi. Maçtaki iki gölü de Kerlon attı ve 3 puanı bize getirdi. Ondan umutsuzdum, çünkü çok sakatlık yaşamış ve gerekli antrenmanları yapamadığı için de kendisini fazla geliştirememişti. Bu gün görüyorum ki Kerlon artık, büyük bir oyuncu gibi oynuyor. Artık onu da ciddi ciddi takıma almayı düşünüyoruz. Bu hafta R.Madrid karşısında oynatabilirim. Agüero'nun hafif bir sakatlığı var, eğer iyileşmezse Kerlon ile başlayacağım, tabi F.Torres ile birlikte oynayacak. Capello bana bir söz söylemiş bu gün, "Bernabeu'da Atletico değil, babam olsa tanımam" diye, ben de diyorum ki "Biz de tanıtırız kendimizi o zaman". Atletico bu günlere 1-2 günde gelmedi. Biz Real gibi bir sezonda 200 milyon TL harcayarak gelmedik bu günlere. Hepsi geniş bir araştırmanın ve çalışmanın sonucudur. Kimin büyük olduğunu bu maçta herkes görecek. Şimdilik lütfen susalım ve maçı izleyelim. Görelim olacakları...

deniz.91
07.Şubat.2007, 13:15
inşallah yenersin abi başarılar bekliyoruz sonucu

ms1907
07.Şubat.2007, 13:20
yazılarını okumak çok keyifli başarılarının devamını dilerim...

GeNç KaRTaL
07.Şubat.2007, 13:23
emrah abi çok güzel yazmışın ama en başından okumak yemedi:D

Flawless Victory
07.Şubat.2007, 13:37
Konuyu baştan okumaya cesaret edemeyenler için ara ara AMA'dan seçmeler yapıyorum. 15. sayfada ilk 3 sayfadan seçmeleri bulabilirsiniz. İnşallah yeneceğim ve Capello'ya dersini vereceğim merak etmeyin.

absolut12
07.Şubat.2007, 13:39
maçlar ilgili röportajları da bekliyoruz bakalım atletico cl şarkıları söylecek mi?

Flawless Victory
07.Şubat.2007, 13:45
Herşey olacak meraklanmayın. Bu maçtaki tüm olaylar AMA'da olacak.

Wesley Sneijder
07.Şubat.2007, 15:46
İnşallah burası da sabitlenir.
RealMadrid'e karı başarılar. Ben berabere kaldım Vicente Calderon'da 0-0. Darısı benim başıma. :D

eXcitinG
07.Şubat.2007, 15:54
kazanmanı isterim ama biraz uzak bir şey gibi duruyor ordan biLmiyorum reaLde de moraLLer en üst seviyede macı vermezLer herhaLde koLay koLay :D

Flawless Victory
07.Şubat.2007, 16:54
İnşallah burası da sabitlenir.
RealMadrid'e karı başarılar. Ben berabere kaldım Vicente Calderon'da 0-0. Darısı benim başıma. :D

Bu konunun sabitlenmesini istemiyorum. Burası böyle güzel. Sabitlenirse tadı kaçar. Konu sabit olduğu için güzel gibi olur.

Wesley Sneijder
07.Şubat.2007, 18:27
İyi. Öyle olsun. Zaten hep güncel kalıyor ama ulaşması kolay olsun diye söylemiştim.

Flawless Victory
07.Şubat.2007, 20:55
Kötü bir haberim var. Malesef 2-0 kazandığım Betis maçından sonra oyunu kaydetmediğim için bu maçı tekrar oynadım ve bu kez 2-0 kaybettim. Bu maçta oyuncularım da sakatlandığı için R.Madrid maçına eksik çıktım ve malesef moraller de bozuk olduğu için 3-1 kaybettim. Şampiyonlar Ligi elimden ancak böyle alınabilirdi. Taraftarlar Emrah istifa diye bağırdılar ama sonuna kadar devam edeceğiz. Artık bu sezon bizim için kapandı. Gelecek sezonun çalışmalarına başlayacağız. Kalan maçlarda ise gençlere şans vermek istiyorum belki bir yıldız çıkarırım böylece. Sizlere derbiyi anlatmak nasip olmadı. Belki gelecek sezonun ilk haftalarına denk gelir derbi, onu anlatırız. Ayrıca R.Madrid maçında da kırmızı kart gördüm. Üzgünüm ama yapacak birşey yok. Sezonun emeği boşa gitti. :(

tosunpasa
07.Şubat.2007, 21:03
Kötü bir haberim var. Malesef 2-0 kazandığım Betis maçından sonra oyunu kaydetmediğim için bu maçı tekrar oynadım ve bu kez 2-0 kaybettim. Bu maçta oyuncularım da sakatlandığı için R.Madrid maçına eksik çıktım ve malesef moraller de bozuk olduğu için 3-1 kaybettim. Şampiyonlar Ligi elimden ancak böyle alınabilirdi. Taraftarlar Emrah istifa diye bağırdılar ama sonuna kadar devam edeceğiz. Artık bu sezon bizim için kapandı. Gelecek sezonun çalışmalarına başlayacağız. Kalan maçlarda ise gençlere şans vermek istiyorum belki bir yıldız çıkarırım böylece. Sizlere derbiyi anlatmak nasip olmadı. Belki gelecek sezonun ilk haftalarına denk gelir derbi, onu anlatırız. Ayrıca R.Madrid maçında da kırmızı kart gördüm. Üzgünüm ama yapacak birşey yok. Sezonun emeği boşa gitti. :(

Üzüldüm be abi:(.

Flawless Victory
07.Şubat.2007, 21:05
Artık, yazımızı sezonun özeti olarak yazacağız. Birkaç hafta sonra sezon bitiyor. R.Madrid ve Barcelona ile diğer takımlar arasındaki uçurum giderek açılıyor.

darthrevan
07.Şubat.2007, 23:56
senin takimda defans yok valla bence kompany ve micah richards i al birde schmoller var bu ucu seni sampiyon yapar

SaRPeR1903
08.Şubat.2007, 08:43
Gel vatandaş gel Chemrahi fan club sunar:
Chemrahi t-shirt: 19.99 YTL
Chemrahi bardak:9.99 YTL
Chemrahi Slip Don b kalite):3.99 YTL
Chemrahi Narenciye Sıkacağı(Üzerinde Emrah Gürbüz Resimi Ve İmzası Var): 99.99 YTL

:D:D:D

Not:Lisans haklarını alamadık arkadaştan marka böyle oldu :D

eXcitinG
08.Şubat.2007, 10:07
vaLLa beLLiydi ama ben demiştim böyLe bişey oLacak diye sana dinLemedin kiğ :D

Flawless Victory
08.Şubat.2007, 12:35
Gel vatandaş gel Chemrahi fan club sunar:
Chemrahi t-shirt: 19.99 YTL
Chemrahi bardak:9.99 YTL
Chemrahi Slip Don b kalite):3.99 YTL
Chemrahi Narenciye Sıkacağı(Üzerinde Emrah Gürbüz Resimi Ve İmzası Var): 99.99 YTL

:D:D:D

Not:Lisans haklarını alamadık arkadaştan marka böyle oldu :D

Puahaha :n: :k:

O lisans hakları süper olmuş yav haha :n: :k: Artık AMA'da MAMA da satalım. :n: :k: Yakında korsancılar da çıkar, adımızı kullanır ama şunu söyleyelim, CHEMrah TV olarak korsanın düşmanıyız ve eğer yakalarsak burada teşhir edeceğiz kosancıları. :D

Wesley Sneijder
08.Şubat.2007, 14:32
:D Atletico formaları satın CHEMrah TV reklamlı. Kapış kapış gider valla. Torres Vucinic Mista Agüero imzalı falan...
Arkasında da Sir Emrah Gürbüz imzası var...

eXcitinG
10.Şubat.2007, 09:36
emrah epeydir yazmıyorsun bakıyorumda. ??

Wesley Sneijder
10.Şubat.2007, 10:06
İşi çıkmıştır belki.

VahdeTrabzon
10.Şubat.2007, 11:49
bencede beklıyoruz...

Flawless Victory
10.Şubat.2007, 15:21
Moralim bozuldu o yüzden. Şampiyonlar ligi pisipisine kaçtı elimden. Şimdi nasıl istekli istekli anlatayım? Bu gün belki yazarım bir tane. Yakında bir sürprizim olacak ama çok şaşıracak ve beğeneceksiniz. AMA durmaz, CHEMrah TV susmaz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Veeee... Atletico, son maçta Villarreal'i yenerek İntertoto'ya katılmaya hak kazandı. Malesef UEFA'ya gitmiyormuş 7. olan. Onun için İspanya kupasını mutlaka almam lazım UEFA'ya gidebilmek için. Bu maça Sir Gürbüz, 4-4-1-1 düzeniyle defansif çıktı ve sayısız gol pozisyonundan yararlanamasa da 21 yaşındaki yıldızı Kerlon ile Villarreal'i mağlup etmeyi başardı. Maçın hakemi Villarreal'li oyuncuları tam 9 kez uyararak niyetini belli etse de hiçbir şey bu gün AMadrid'in galip gelmesini engelleyemezdi. İşte bu gün maçta yaşananlar, CHEMrah TV farkıyla ekranlarınızda :

http://img230.imageshack.us/img230/5626/villarrealmai001copync3.jpg

Varonil
10.Şubat.2007, 21:02
emrah abi bende senden etkilenip atleticoda kariyere basladim ilk sezonda mistayi
5 milyon$ a roma ya verdim o parayla higuain ve milan purovici aldim forvete takviye bagbinda

Flawless Victory
10.Şubat.2007, 21:47
Mista'yı satman iyi olmuş ama oynatınca da faydalı oluyordu yani. Bence Pernia'yı satmaya çalış. Eline biraz para geçer. Nasıl olsa Antonio Lopez var.

Varonil
11.Şubat.2007, 08:53
tamam abi cok saol

Wesley Sneijder
11.Şubat.2007, 10:20
Ben başlamıştım da olmayacak takımlar yenilince sinirlendim bıraktım. :D

eXcitinG
11.Şubat.2007, 11:15
hahah cok komik ve süper oLmuş vaLLa heLaL

yusuf52_
12.Şubat.2007, 01:56
süpersin yaaaa

VahdeTrabzon
12.Şubat.2007, 18:40
bırak huleeeyn:D:D:D:Dkoptum yaw:D:D

can777
12.Şubat.2007, 19:53
nasıl yaptın o grafikleri emrahh ...

Flawless Victory
12.Şubat.2007, 22:46
Veeeeeeeeeee maç A.Madrid - Villarreal, İspanya kupası yarı final rövanşı skor Vicente Calderon'da 2-2 (ilk maç 3-3), At.Madrid finaldeeeeeeeeee!!! Şimdi sıkı durun, At.Madrid'in finaldeki rakibi daha 1-2 hafta önce bizi mağlup eden R.Madrid. İşte size müthiş bir maç keyfi. Hem büyük bir derbi hem de İspanya kupası finali. Daha güzeli de R.Madrid ŞL'ne gideceği için A.Madrid'in final oynaması sebebiyle UEFA kupasına katılmaya hak kazanması. Ligdeki maç teknik bir hata sonucu hüsranla bitince ben de size bu maçı anlatmaya karar verdim. Yarın Villarreal maçı daha sonra da At.Madrid - R.Madrid kupa finali sizlerle...

felsefe
12.Şubat.2007, 22:48
slm.ben yeni uyeyim. fm 2007 oynuyorum.turkce yama vardi ancak oyuncu etkilesimi vs ingilizceydi ve bazi diger seylerde. siteden yeni guncel bi yama indirdim kurdum ancak hala calistiramadim. isten geleli 4 saat oldu ugrasiyorum hala . yardimci olursaniz cok mutlu olucam .

Flawless Victory
12.Şubat.2007, 22:54
forumun teknik yardım kısmına konu açmalısınız sorunlar için ama kısaca söyleyeyim. Oyunun tamamının Türkçe olması söz konusu değil. Sadece bir kısmı Türkçe ve tek Türkçe yama var. Güncel yama söylentilerine inanmayın. Çalıştıramama sorunu için ayrıntılı bilgi lazım. Kurulumu tamamen yaptıysanız çalışması lazım. Türkçe yamayı çalıştırdıktan sonra, ayarlar kısmına girip "tampon verileri temizler" kutucuğunu işaretleyip, ayarları kaydedin. Sonra Türkçe yama programını kapatın, saatin yanındaki simgesini de kapatın. Tekrar Türkçe yamaya girin ve oyunu çalıştır tuşuna basın sorununuz hallolur herhalde.

felsefe
12.Şubat.2007, 22:57
cok tesekkur ederim .deniyim bi doneyim hemen

gerrrard
13.Şubat.2007, 19:13
süpersin Emrah abi süper

Flawless Victory
13.Şubat.2007, 23:29
Estağfurullah. O, konunun süperliği. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img180.imageshack.us/img180/9342/gour002oz3.jpg

Wesley Sneijder
14.Şubat.2007, 08:23
Gourcuff'ın frikiği 18 mi 19 mu neydi en son.

gerrrard
14.Şubat.2007, 11:57
o artiste kim:D

Flawless Victory
14.Şubat.2007, 12:42
Yoann Gourcuff, frikiği 18 ama 20'ye kadar yolu var. Ronaldinho kadar iyi top sürüyor. Bitirişleri iyi yapabilse çok iyi bir oyuncu olacak.

eXcitinG
14.Şubat.2007, 12:45
gerçekte de çok yetenekLi bir çocuk miLanda da zaman zaman forma şansı buLuyor geLecek vaadeden oyuncuLarda

fm26mer
14.Şubat.2007, 12:53
harikasın harika

Flawless Victory
14.Şubat.2007, 13:17
Atletico UEFA'da, CHEMrah TV Yeniden Yayında...

Uzun bir süredir, çalışanlarımız başka televizyonlara kaçtığı için, eleman sıkıntısından yayın yapamıyorduk ve şimdi EuroSport ile yapılan anlaşmalardan sonra tekrar yayındayız ve karşınızdayız. Bu gün, Atletico Madrid ile Villarreal İspanya Kupası yarı final rövanş maçında Madrid'de karşı karşıya geldiler. İlk maç Villarreal'in sahasında 3-3 berabere bitmişti. Hatırlayacaksınız, A.Madrid 3 kez öne geçmesine rağmen maçı kazanamamıştı. Bu kez iki takım Madrid'de karşılaştı ve bu maç da 2-2 berabere sonuçlandı. Ancak deplasman golü kuralı ile A.Madrid takımı kötü giden bir sezonda büyük bir başarıya imza atarak finale yükseldi. Finaldeki rakibi ise ezeli rakibi R.Madrid olacak. Bu gün sizlere çok büyük bir sürprizimiz olacak. Bunu da az sonra açıklayacağız. Şimdi lafı fazla uzatmadan bu maçın özetini almak üzere, maçı anlatan arkadaşımız, çılgın spiker, Kenan Üstüıslanmaz'a bağlanıyoruz.

"Kenan beni duyabiliyor musun?"

"Evet, çok net duyuyorum şu an"

"Maç az önce sona erdi ve A.Madrid tur atladı. Şu anda Vicente Calderon'da büyük bir sevinç var. Gelişmeleri senden kısaca(!) alalım"

"Sevgili Erdoğan teşekkürler. Vicente Calderon'dayız... Az önce burada muhteşem bir maç oynandı. Villarreal takımı maçın başında 0-2 öne geçmesine rağmen, Atletico 2 gol atarak finale çıkmayı başardı. Maçın başında, hatırlayacağınız üzere, Tam 1 yıl önce, yine bir Villarreal - A.Madrid maçında tartışan Villarreal'li futbolcu Nihat ile A.Madrid'in genç ve istikrarlı teknik adamı Sir Emrah Gürbüz barıştılar ve elele önce Villarreal, sonra Atletico tribünlerine giderek seyircileri selamladılar. Vicente Calderon halkı da Nihat! Nihat! diye tempo tutarak Nihat'ı tribünlere çağırıp alkışladı. Böylece 1 yıllık bir küskünlük son bulmuş oldu. Yine maçtan sonra da Nihat ile Sir Gürbüz ortak bir basın toplantısı yaptılar. Maç öncesindeki gelişmeler böyleydi.

Bu güzel atmosferden motive olmuş olacak ki, Nihat, maçın başında Calderon'u şoka sokan 2 gol buluyordu. Önce 8. dakikada Pablo'dan, sıyrılarak kalecinin sağında topu ağlara yolladı. Atletico savunması, bir gözünü açmıştı ki santrada Luccin'in kaptırdığı topta savunma arkasında kendisini unutturan Nihat, 9. dakikada ikinci golü buluyordu. Calderon'da umutlar sönüyordu böylece. Atetico Madrid başkanı Enrique Torres, bir anda ayağa kalkmış sinir küpüne dönmüştü. Abdurrahim Albayrak gibi etrafındakileri yumrukluyordu. Derken dakikalar 14'ü gösterdiğinde bu kez çılgın golcü Fernando'o Torres, sağdan yapılan ortada topu çok güzel kontrol etti ve kalecinin solundan perdeyi açan golü attı (1-2). Bu dakikadan sonra biraz canlanan tribünleri, gelişen etkili Villarreal atakları tekrar susturuyordu ama kaleci Ochoa, Torres'in golünden sonra kendine gelmişti ve artık gol yemem diyordu. Forlan, Nihat ve Jonathan de Guzman'ın şutlarını başarıyla önlüyordu. 25. dakikada Villarreal'li Elano, sol ayak baş parmağından sakatlanınca Villarreal ortasahada zayıflıyordu. Artık Atletico bastırıyor, Villarreal savunuyordu. Bir kontra atakta F.Torres tam kaleciyle karşı karşıya kalacaktı ki, yıldız oyuncu Antonio Barragan tarafından düşürüldü ve Barragan oyundan atıldı. Torres bir an yerden kalkamadı, bu durum Calderon'da herkesin yüreğini ağzına getirdi. O dakikaya kadar sakin olan Sir Emrah Gürbüz, bir anda yerinden fırlamış ve F.Torres'in durumunu öğrenmeye çalışmıştı. Doktorların oynayabilir işaretinden sonra rahatlayan Sir, tekrar yerine oturmuştu. Artık, Atletico sahada bir kişi fazlaydı ve bunu kullanmak istiyordu. Ancak ilk yarı 1-2 sona eriyordu.

2. yarıda ise A.Madrid atakları vardı. Sol kanattaki Skjelbred'in kötü performansı Sir Gürbüz'ü çılgına çevirmişti. Bir ara yedek klübesindeki su şişesini tekmeleyen Sir, şişenin kenarda duran bir polise çarpması sonunda yerin dibine girse de tekrar çıkmıştı. 75. dakikada ceza alanı içerisinde topla buluşan Fernando'o Torres, muhteşem bir vuruşla 2. golü atınca Calderon adeta yerinden oynadı. İnanır mısınız, bizim maçı anlattığımız bu küçük bölümün camlarının bir ara yerinden çıkacağını düşündüm. Artık Atletico'ya finale çıkmak için, skoru korumak yeterli olacaktı. Başkanın da keyfi yerine gelmiş, oturduğu koltuğa yapışmıştı artık. Etrafındakilere sürekli birşeyler ısmarlıyordu. Ancak son dakikalar geçmek bilmiyordu ve Ochoa her dakikada biraz daha yıldızlaşıyordu. Milan'ın takibindeki Ochoa'nın bu performansı Sir Emrah Gürbüz'ü rahatlatıyordu, Pablo ve Sinkiewicz'in kötü oyunlarının üstünü örtüyordu. Maçın hakemi son düdüğünü çaldığında Calderon'daki herkes birbirine sarılmış, galibiyeti kutluyordu. Bu kez, pon pon kızlar Sir Emrah Gürbüz'ün biraz uzağındaydı, yoksa yine ilginç bir görüntü takılabilirdi kameralarımıza. Evet, bu maçtan sonra Atletico taraftarları, Madrid'in ünlü Celcius meydanında toplanarak galibiyeti kutlamaya başladılar. Hatta bu kutlamalarda, taraftarların, "Sir Emrah Gürbüz, seviyoruz seni hepimüz" diye tempo tuttukları da gelen haberler arasında. Ayrıca, yine bazı taraftarların, Villarreal taraftarları stattan çıkarken "Bye Bye Love, Bye Bye Final" diye tempo tutmaları Villarreal'lileri kızdırsa da kalabalık olay çıkmadan dağıldı. Şimdilik aktaracaklarımız bu kadar, bir gelişme olursa yine aktarırız. Herkese iyi akşamlar."

Evet, teşekkür ediyoruz. Sevgili seyirciler, bu gün bir sürprizimiz olacağını söylemiştik. Bu gün bir konuğumuz var, onu hepiniz çok iyi tanıyorsunuz. Ünlü Rus tenisçi Anna Kournikova, bu gün CHEMrah TV'de CHEMaraton'dan sonra yayınlanacak "Pazarkeyfinden Sonra Pazartesi" isimli programın konuğu ama biliyoruz ki o, futbola çok ilgili. Çünkü F.Torres ile dünyeaa! evine girmek üzereler. Hatta bu durum için Sir Gürbüz'ün çok güzel bir esprisi var "Fernando'o önce gelip kampa girsin, sonra dünya evine girsin." :n: :k: Sir Gürbüz gerçekten çok komik bir insan. Evet, Anna Kournikova, Madrid'de yapılacak olan "çok açık tenis turnuvası" için burada ve boş vaktini "Pazardan öte, ileride" programına katılarak değerlendirmek istedi ve bu programın hazırlıkları sürerken biz de onu kısa süreliğine davet etmeyi düşündük. Ne de olsa ikisi de spor ama Anna'nın A.Madrid ile de bir bağlantısı var. Evet, şimdi Kournikova'yı buraya çağırıyoruz. Birkaç sorumuz olacak, ondan sonra son hazırlıklar için zaten tekrar içeri gitmesi gerekecek, çünkü programımız az sonra sona erecek. Evet Anna Kournikova stüdyomuzda...

Tandem Ömer : "Anaaaa!!! Anna Kournikovaaaa!!!

Bülent Yavuz : "Vaaaşşşş!!!"

"Anna, hoşgeldin!"

"Hoşbulduk Erdoğan Bey"

"Anna, bu günkü maçı izledin. Sence nasıldı maç. Torres başarılı mıydı sence?"

"Aaa evet çok güzeldi maç. Fernando'o zaten çok yakışıklıydı. Ben bir de Skjelbred'i beğendim."

"Anlaşılan iyi futbolcudan anlıyorsun"

"Yüzüne, boyuna bakmam yeterli anlamam için. Gerçekten yakışıklı futbolcudan anlarım."

"Peki ama Skjelbred bu gün kötü bir oyun sergiledi. Sence iyi miydi?"

"Aaa hayır, bence kötü değildi. Biliyorsunuz bizim maçı izlediğimiz yer sahanın soluna düşüyor. O yüzden Emrah Bey'in Skjelbred'i solda oynatması çok doğru bir karardı. Zaten o da solda oynayınca çok başarılı oluyor."

"Peki Anna seni yormayalım, vaktini ayırdığın için teşekkür ederiz."

"Ama Fernando'o'nun gollerini göstermeyecek misiniz?"

"Golleri yayınladık ama senin için program sonunda tekrar göstereceğiz, söz!"

"Hayır gol izlemek önemli değil de ben özellikle asisti merak ediyorum. Skjelbred yapıyodu değil mi asisti? Peki. İyi yayınlar, iyi akşamlar diliyorum sizlere"

"Teşekkürler"

Eveeet, Anna'yı içeri gönderdik. Biz de konuklarımız mu maçı soralım şimdi. Sn. Üründül nasıldı maç? Kısaca alalım.

Tandem Ömer :

"Erdoğancığım, şimdi Atletico takımı nedense bu gol yeme sorununu bir türlü çözemedi. Sağ tarafta oynayan Leyrielton, sürekli adam kaçırıyor. Dİkkat ederseniz rakip takımlar, oyunu hep Atletico'nun sağ kanadına yığıyor. Böyle olunca, tabi Leyrielton da çok genç daha, Atletico hücumda ne kadar iyi olsa da skor anlamında bekleneni veremiyor. Bence iyi bir sağ bek Atletico'ya UEFA kupasını getirebilir."

Evet, yeri gelmişken söyleyelim. Ömer abi lafını unutma! Atletico takımı ligde 7. olduğu için Ülker Toto kupasına gidecekti biliyorsunuz ama R.Madrid ile İspanya kupası oynadığı ve R.Madrid şampiyonlar ligine gideceği için Atletico UEFA'ya katılmaya hak kazandı. Evet, Ömer abi...

Tandem Ömer :

"Söyleyeceklerim bu kadar..."

Ehh şey! Tamam Ömer abi sağol. Evet Sn. Yavuz, bu gün 1 tane kırmızı kart pozisyonumuz var. Tahtada anlatır mısınız bize efendim?

Bülent Yavuz : ...

Sn. Yavuz, sorumu anladınız mı?

Bülent Yavuz : "Hııh ne? Anlamadım."

(Sn. Yavuz galiba, Anna, hâlâ burda sanıyor)

Sn. Yavuz, kırmızı kart pozisyonunu yorumlar mısınız?

Bülent Yavuz : "Hmm... Evet... Şimdi o pozisyonun tartışması olmaz. F.Torres, kaleci ile karşı karşıya kalmıştı ve düşürüldü. Cezası ihraçtır."

Sn. Yavuz çok güzel özetlediniz valla hayret. Evet sevgili seyirciler, günü maçını sizlere en ince ayrıntısına kadar (Anna) anlatmış olduk böylece. Programımızın süresi malesef bitti. Artık son 30 s içindeyiz. Gelişmelerle karşınızda olacağız. "Sn. Yavuz kapatıyoruz efendim", "Tmm Erdoğan kapat, beni öbür programa davet ettiler zaten". Şimdilik gidiyoruz ama CHEMrah TV ve CHEMadrid TV ortak yayını devam ediyor. Sakın bizden ayrılmayın. Güzel maçlar, güzel goller sizinle olsun.

Essienkalın...

canavar20
14.Şubat.2007, 17:35
süpersin saolll

Flawless Victory
14.Şubat.2007, 17:38
Bu da Villarreal maçının fotoromanı.

http://img297.imageshack.us/img297/619/villa001copynh1.jpg

Hugo
14.Şubat.2007, 17:46
Emrah Abi şu CHEMrah TV den canlı yayınlara ne zaman başlıyorsun??

UEFA ya da kaldın .. Avrupa maçlarından birini de canlı yayınla yahu:D

Gerçekten çok ciddiyim.. Birkaç isteyen arkadaş daha olursa neden olmasın değil mi? :D:D

Sirius James
14.Şubat.2007, 18:14
Süper Emrah Abi. Tebrik ederim. Baştan beri takip ediyorum ama cevap yazmak bugüne nasip oldu :)

Flawless Victory
14.Şubat.2007, 22:02
Canlı yayınlar yakında... Daha çok üyemiz olursa...

Yazmıyorsun diye şikayet olmuştu. Yukarıdaki eklediğim yazı bir cevap olsun. :D CHEMrah TV susmaz arkadaş. :)

eXcitinG
15.Şubat.2007, 10:08
soyunma odasının yoLLarı taştan.. hahah çok güzeL oLmuş yine bravo

Flawless Victory
15.Şubat.2007, 13:22
Atalanta'nın sağ beki Adriano'yu bedavaya alabiliyorum. Şu an 27 yaşında. Sizce faydalı olur mu?

eXcitinG
15.Şubat.2007, 15:03
Senin takımına daha iyi adamLar gerek bence ... sürekLi form tutan istikrarLı adamLara bak..bu adam o kadar da istikrarLı deiL bence

Flawless Victory
15.Şubat.2007, 16:43
Ama alamıyorum işte. Bütün tecrübeli bek oyuncular büyük takımlarda. Yani Chelsea, Barca, Real vs. Ne kadar para versem de klüp kabul ediyor ama oyuncular gelmek istemiyor. Onun için ben de genç oyuncuları veya orta düzey oyuncuları alabiliyorum. Şeytan diyor kur modifieri ama yok böyle iyi. :D

Wesley Sneijder
15.Şubat.2007, 17:20
:D Şu fotoroman işi harika olmuş abi.

VahdeTrabzon
15.Şubat.2007, 18:42
Şeytan diyor kur modifieri . :D
:D:D:D:D:Dpuhahaha güzeldi bide canlı yayın nasıl oluyor??

eXcitinG
15.Şubat.2007, 18:46
ratinho nerede onu aLsana sağ bek e ?

Flawless Victory
15.Şubat.2007, 22:10
Ratinho değil de İlsinho diye birini buldum. Epey iyiye benziyor ama 20 milyon TL istiyorlar, bakalım belki veririm. Bu arada Adriano'yu her ihtimale karşı aldım. Süper bir haberim daha var. İstikrarsız Agüero'yu Milan'a 74 milyon TL'ye sattım. Hadi Milan'a geçmiş olsun. :D Malum sebepten dolayı bu paranın iki katını alacağım. :D Bir de yine aynı Milan'a :D kalecim Ochoa'yı da bizim salak başkan (laf aramızda, duymasın ha! :D) sattı parayı görünce. 49 yani 49 x 2 = 98 milyon TL de ondan alacağım. Gelsin paralar... Real'le alışveriş yapılmaz ama Aythami'yi alarak savunmamı da güçlendirmek üzereyim. Daha sonra da Montolivo'yu alarak transferi kapatacağım. Artık şampiyonluk gelsin hıh! :D

Bir de canlı yayın şöyle olacak. Testere 2'deki gibi banttan yayını, canlı diye yutturacağım size. :n: :k: Puahaha :D Bu gün formumdayım yeav! :D

fm26mer
15.Şubat.2007, 22:16
şuu oyuncuların linkini verir misiniz...yuvarlaklardan gınağa geldide,,,

bu arada yazıların süper

Flawless Victory
15.Şubat.2007, 22:32
Aşağıdaki linke upload ettim. Buyur..

http://www.gizliarsiv.com/v/1489462/graphics.rar.html

fm26mer
15.Şubat.2007, 22:36
Aşağıdaki linke upload ettim. Buyur..

http://www.gizliarsiv.com/v/1489462/graphics.rar.html

teşekkürler
yaa senn bi çizgi roman şeklinde yayınlasana bu yazdıklarını...:D :D :D

Flawless Victory
15.Şubat.2007, 22:47
Evet öyle bir düşüncem var. Bir yayın eviyle anlaştım zaten ama evsahibi çıkın demiş. O yüzden bekliyoruz. :n: :k:

fm26mer
15.Şubat.2007, 22:51
Evet öyle bir düşüncem var. Bir yayın eviyle anlaştım zaten ama evsahibi çıkın demiş. O yüzden bekliyoruz. :n: :k:

____Valla tebrikler____Beyeniyle okuruz___

VahdeTrabzon
16.Şubat.2007, 20:17
Bir de canlı yayın şöyle olacak. Testere 2'deki gibi banttan yayını, canlı diye yutturacağım size. :n: :k: Puahaha :D Bu gün formumdayım yeav! :D

:D:D:D:D:D:D puhahaha
bide bu dosyayı indirince hangi formatta açacağımı bilmiyruuum media player de de açmıyo YARDIM EDİN!

eXcitinG
16.Şubat.2007, 22:04
emrah bu senede şampiyonLuk geLmesse istifa et bence :) hadi bakaLım bekLiyoruz

Flawless Victory
16.Şubat.2007, 23:26
İlk hedefim şampiyonluk, ikincisi ise Sir Alex Ferguson gibi Sir Emrah Gürbüz olarak 20 sene bu takımın başında olmak. ;;)

deniz.91
17.Şubat.2007, 00:19
abi çok güzel gidiyosun

can777
18.Şubat.2007, 11:29
ama düşme tehlikesi geçiriyo emrah abi devam ettt ....

Flawless Victory
18.Şubat.2007, 16:19
Büyük Olaylar var yeni sezonda. Müthiş bir başlangıç yaptım ve tüm gelişmeler yakında sizlere aktarılacak. Şampiyon adayı gibi oynamaya başladım nihayet. Bir sonraki yazımda sizi büyük şölen bekliyor çünkü olaylar büyük...

ama düşme tehlikesi geçiriyo emrah abi devam ettt ....

Nasıl yani?

can777
18.Şubat.2007, 16:35
2. sayfaya düşme tehlikesi yani :D ...

kazma
18.Şubat.2007, 21:25
ben de atletico ile oynuyorum ilk sezon 3.oldum torres72milyon ytlye man utdye maxiyi 32ye arsenale sattim cassani,owen,veron,fiore.pisculishi,sarkies vb transferler yaptim nasilim?

uğuray1907
18.Şubat.2007, 21:30
abi süper olmuş.en çok güldüğümde senin tv nin can çekişmesi oldu:D

ultraslanerdem
18.Şubat.2007, 23:52
Helal yaa Yine döktürmüşsün Emrah abi...

Flawless Victory
19.Şubat.2007, 14:10
Bir Haziran gecesiydi... Aileme İspanya'ya gideceğimi söylediğimde bana tepki göstermişlerdi. Çünkü yurtdışında çalışmamı istemiyorlardı. Ben de onları razı etmeden gitmeyi düşünmüyordum. Henüz ayrıldığım Malatyaspor klübü yöneticileri, başta eski başkanımız Sn. Hikmet Tanrıverdi olmak üzere bir çok sözü geçen kişiyi ,benimle görüşmek için görevlendirmişlerdi. Ve Madrid'e gideceğim güne kadar evimiz hiç boş kalmamıştı. Malatyaspor bana 5 yıllık yeni bir anlaşma teklif etmişti. Ancak ben kafamda Madrid'e çoktan gitmiştim.

Tek hayalim sevdiğim Atetico Madrid klübünü, Real Madrid'in üzerine çıkarmaktı. Zaten yeni başkanım Sn. Enrique Torres'in klübün hedefiyle ilgili meşhur bir sözü vardır : "Eğer, Real Madrid 20. olacaksa, biz şimdiden 19. luğu kabul ediyoruz". İşte bu hedef için gidecektim Madrid'e. Malatyaspor klübünü kibarca reddettikten sonra ailemi de razı edip yola koyuldum.

Önce Madrid'e ordan da klübün tesislerine kadar bir kişi bana rehberlik etti ve tesislere vardım. Ancak ortalık çok sessizdi, sanki Madrid taraftarı gelmemi istemiyor gibiydi. Türkiye'deki taraftarların o müthiş karşılama görüntüleri aklıma geldikçe tesislere girene kadar bu durum beni düşündürüyordu. Yönetim, asıl hedefin benim Madrid'e gelişim değil, Real Madrid ile gireceğimiz yarış olduğu fikrini verebilmek için taraftarları organize etmiş ve havaalanında karşılama yapılmamasını taraftar derneklerinden rica etmişti. Ben bunu öğrenince, başkanın yanına çıktım ve onu tebrik ettim.

"Başkanım, daha Madrid'e gelir gelmez klübün ne kadar profesyonel olduğunu gördüm. İşte tam bana göre bir klüp!" dedim ve başkanla tanıştım. Daha sonra tesisleri gezdim. Basın toplantısında ise hedeflerimi açıkladım. Sonra takımımla tanışıp çalışmalara başladım. İşte Madrid'e gelişim ve bu süreçte yaşadıklarım.

Bundan sonra artık asıl işimiz olan takımımızla ilgilenmeye başladık ve ilk sezon için çalıştık. İlk sezonda R.Madrid'i geçebilmiştik ancak, küçük de olsa var olan şampiyonluk beklentisine yanıt verememiştik. Biz de takımın bu kadroyla uzun süre başarılı olamayacağını, gençleştirilmesi gerektiğini düşündük. Teknik ekibimle birlikte gönderilecek oyuncularla teker teker konuşup bu güne kadarki çalışmalarından dolayı teşekkür ettik ve kapımızın bundan sonra da onlara açık olacağını belirterek yollarımızı ayırdık. Gelecek oyuncuların ise genç olması gerekiyordu ama sıradan gençler yerine, sürekli gündemde olan yıldız adayı gençlere yöneldik. Birkaçını kadromuza kattık. Artık bu yenilenme planımız ilerleyen yıllarda da devam edecekti ve oldu da. Ancak her sezon sıralamada bir basamak daha geri gidiliyordu. Üstelik R.Madrid, bizi ilk sezon hariç hep geçmişti. Bu durum taraftarda bir burukluk yaratmıştı ki bu tabloya bu sezon dur dememiz gerektiğini anladık.

Bu sezon yine birçok gencin yanısıra Atalanta'dan Adriano(free), Milan'dan Seedorf(1 milyon TL), başarılı sağ bek Cristian Zaccardo (12.5 milyon TL), Fenerbahçe'den Volkan Babacan(free), Real Madrid'den Aythami(9.5 milyon TL), Roma'dan Vucinic(24.5 milyon TL), Beşiktaş'tan Delgado(free)'yu alarak kadroyu bir şampiyon adayına yakışır hale getirdik. Vucinic ve Aythami'den çok şey bekliyorduk. Kadromuzda bulunan Sergio Agüero'yu 74, süperstar kalecimiz Ochoa'yı da 49 milyon TL'ye Milan'a vermiştik. Aslında Ochoa'yı başkanımız gönderdi, ben kesinlikle onun gönderilmesini istemiyordum ama bir klüpte herşey istediğiniz gibi olamayabiliyor. Gabi'yi Lazio, Jesus Navas'ı PSG, Lupoli'yi PSG, Seitaridis'i Liıverpool'a ve daha birçok oyuncumuzu da göndererek transferi kapattık. Kerlon'a gelen müthiş teklifleri elimizin tersiyle ittik. Sezonun ilk maçı R.Madrid ile yapılacak İspanya süper kupa finaliydi ve R.Madrid'i 4-0 mağlup ettik. Evet yanlış duymadınız tam 4-0 yendik. Bu maçta F.Torres hattrick yaparken Vucinic ise bir gol ve asistleriyle yıldızlaşıyordu. Ne kadar iyi bir transfer olduğunu böylece ispatlıyordu Vucinic. Hemen ardından 4. sezonumuz başlıyordu ve ilk maç Valladolit'leydi. Bu maçı 2-0 alıyorduk ve lige iyi bir başlangıç yapıyorduk. Daha son sahamızda R.Sociedad'la berabere kalmıştık ama 3. maç deplasmanda Espanyol ileydi. 2 kez yenik duruma düştüğümüz maçta, skor 2-1 iken Kerlon'u oyuna almıştım ve Kerlon son 10 dk içinde 2 gol atarak 3 puanı bize getiriyordu. Hemen ardından bu kez maçın adı Atletico Madrid - Zaragoza'ydı. 0-1 yenik duruma düşmüştük, üstüne üstlük Sivok da kırmızı kart görmüştü. Zaten F.Torres Espanyol maçında kırmızı kart gördüğü için bu maçta yoktu ama yılmadık ve 0-1 geriye düştüğümüz maçı Vucinic'in müthiş performansıyla 3-1 kazanmıştık. Artık bir şampiyon gibi oynuyorduk ve sırada UEFA eleme, Genk maçı vardı. İlk maçta kendi sahamızda yaklaşık 30 pozisyonda Genk kalecisi inanılmaz oynamıştı ancak 70. dakikada kalecileri sakatlanınca Atletico Torres ile 1-0 öne geçmişti. İkinci maçta ise o müthiş kalecileri yoktu ve Torres ve Vucinic'in harika uyumuyla maçı 0-4 almıştık. Artık UEFA'dayız ve grubumuzda Rosenborg, Newcastle, Rangers, Boavista bulunuyor. Bu gruptan ilk iki sırada çıkmak hedefimiz. Yani artık namağlup bir takımımız var ve bu sene şampiyon olacağız. Ya olacağız ya olacağız!!!

ben de atletico ile oynuyorum ilk sezon 3.oldum torres72milyon ytlye man utdye maxiyi 32ye arsenale sattim cassani,owen,veron,fiore.pisculishi,sarkies vb transferler yaptim nasilim?

Torres'i satman çok yanlış bir karar ama iyi bir forvet bulurum diyorsan n'apalım. Maxi'yi ucuza bırakmışsın. Bence 1 sezon oynatıp iki katına satabilirdin. Pisculishi iyi forvet ama Torres'in yerini zor doldurur. Hava toplarında iyi forvet olması çok avantajlı oluyor. Owen kısa bir oyuncu sorun yaşayabilirsin.

ultraslanerdem
19.Şubat.2007, 14:26
Bu sene Şampiyonluk kesin heralde Emrah abi.Hepimiz Atletico ileyiz...

Wesley Sneijder
19.Şubat.2007, 18:37
Başarılar. Şampiyonluk haberlerini bekliyoruz. Seedorf isabetli bir transfer olmuş, ucuza almışsın ama biraz yaşlıca.

Flawless Victory
19.Şubat.2007, 20:24
Seedorf, tabi şu andaki Seedorf değil. 33 yaşında ama iyi bir performans gösteriyor. Zaten alternatif olması için aldım. Takımı kurtaracak adam Kevin Larsen, Seedorf değil. Skjelbred'i Man. United istiyor bilmiyorum satsam mı satmasam mı? Kararsızım.