Log in

View Full Version : Haftanın Derbisi: Fenerbahçe - Galatasaray

Pages : 1 [2]

comandante
03.Aralık.2006, 22:39
Bizim taraftarımıza bu kadar laf atıyorsunuz ama geçen yıl oynanan kupa maçında G.Saray'ın attığı yabancı maddeler geçen Trabzon maçında sahaya atılan koltuklar hiç konuşulmadı nedendir acaba?

al işte...batuhan hangi galatasaraylının çıkıp da en terbiyeli taraftar bizde biz sahaya birşey atmıyoruz küfür etmiyoruz dediğini duydun? böyle taraftarımız var diyordu aziz yıldırım hani? dediğim gibi..ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün...meydanlara çıkıp artistlik yapmayla olmuyu işte gördük işte aziz yıldıvımın övgüyle bahsettiği taraftarı...

nihat özdemir taraftarı tebrik etti...e böyle başkana böyle tümer gibi oyuncular yaraşır...ooo cimbom ananı seveyim diye bağırıyo tüm stat tümer de el kol yapıyo daha çok ses istiyo...bir grubun yaptığını bütün taraftara mal edemezmişiz?tezahüratları duydunuz.kaç bin kişilik bi gruptu acaba anamızı sevenler???

2,5-3 yıldır susan ağzında küfürü bulundurmayan ve sadece takımını destekleyen taraftarımız bugün kötü şeyler yaptı bence iyi yaptılar hepsini tebirk ediyorum çünkü bu küfür sadece bu statta öneleniyordu diğer klüpler hiçbir çalışma yapmıyordu taraftar en sonunda patladı bence iyi oldu

buyur burdan yak...evet çoook iyi yaptılar hata az bile yaptılar dimi?sana daha cevap vermeyeceğim...

Rapor veriyorum:
Kadıkoy cıkartması püskürtülmüştür.:)
Tebrik ediyorum tüm futbolcularımızı.Gelenek bozulmadı
Sesim gitti ama olsun Fenerbahce'ye sesım feda:)
Çamur atmaya çalışanlara gelince Güneş balçıkla sıvanmaz.

maalesef yedek kulübesi çıkartmanızı püskürtemedik biz gerets vuruldu...çanur atmak???güneş???balçık??? e tabii ki güneş balçıkla sıvanmaz.galibiyeti hakletmiş gibi konuşuyorsunuz anlamıyorum ben ya...sen sahadan gelmişsin atılanları,edilen küfürleri sen biliyorsun.hangi güneşin sıvandığı balçıktan bahsediyorsun ki?

son olarak alex yere atladı kalkmadı falan...katılmıyorum beyler bu düşüncelere...takımı baskı yiyo.profosyonelce yapılmış bir haraket yani bu...yapmazsa saçmalık olur...

Del Piero_10
Gsli olmama ramen biraz abartılmış!!!

Adnan Polat dedi.

fmsmyrna
Ses bombası italya'da çoğu maçta duyuyorum ben

cengizvarts
03.Aralık.2006, 22:40
Buna benzer pozısyonlarda hakem Fener lehıne olanlarıda vermedı ama. Kezman hep tahrik diyorsunda artık Emre'de iyi alısmıstı her pozisyonda kendısıne faul yapılmıs havası verıyordu.

ya alexe ne demeli?
ha bire yere yattı

fmsmyrna
03.Aralık.2006, 22:41
Olayrları daha da abartalım daha iyi olur ve burada tartışma çıkar ne güzel olur evet arkadaşlar kadıköy'de 3.dünya savaşı çıktı almanya hükumeti fenerbahçe'nin yanında olacağını açıkladı

Sheriff
hayır etmiyoruz ama bu küfür edenleri ve destekçilerini allaha havale ediyorum. ve sami yene bekliyorum
Sadece sen değil burda msnimde herkeze fenere ayrı bir küfür yazmış..
küfürü fln savunmuyorum savunulacak bir yanı yok..
Bizi bukadar eleştireceğinize birazda kendinizi eleştirin Futbolcularınızın beceriksizliğinden bahsedin..

GsDoruk
Adnan Polat dedi.

o zaman doğru olabilir..
biz oraya futbol oynama gittik savaşa değil:)

M.Scofield
03.Aralık.2006, 22:42
Ses bombası italya'da çoğu maçta duyuyorum ben

burasi turkiye

TR.CaPTaiN
03.Aralık.2006, 22:43
maalesef yedek kulübesi çıkartmanızı püskürtemedik biz gerets vuruldu...çanur atmak???güneş???balçık??? e tabii ki güneş balçıkla sıvanmaz.galibiyeti hakletmiş gibi konuşuyorsunuz anlamıyorum ben ya...sen sahadan gelmişsin atılanları,edilen küfürleri sen biliyorsun.hangi güneşin sıvandığı balçıktan bahsediyorsun ki?

Her zaman zaten galibiyetler karalanmaya calısılmıstır.Haklısın. Küfür bizim stadımızda ayda yılda bir olur birde diger kuluplerinkini gör onlar sütten cıkmıs ak kasık Fener küfürbaz haklısın. Hangi güneşe gelince Volkan-Onder-Lugano-Ugur-Tuncay-Deniz-Appiah-Alex-Kezman işte bu güneş. ''Galibiyeti haketmis gibi konusuyorsun'' cümlesine gelince burdaki gibi fazla Galibiyeti hakettik diyorum.

Universal
03.Aralık.2006, 22:43
Tamam bü gün küfür ettik torpil attık sahaya atmadığımız madde kalmadı ben bişey mi diyorum. :) Az önce Adnan Polat dedi: Fenerbahçe taraftarı centilmendi 55.000 kişi arasında 50 serseri olması doğaldır dedi. :)

cengizvarts
03.Aralık.2006, 22:44
öff güneş parlıyor gözümüzü alamadı ama... :D

nart_susruko
03.Aralık.2006, 22:45
oyunun belli kısımları hariç genelinde ilk yarı gole kadarki kısım, özelliklede 2.yarı güzel oynadık ama yenildik ne diyelim, biraz şanslı olsak geriden gelip bile maçı alabilirdik ama olmadı işte ;)

birde şu anlaşıldıki 33.hafta sulu birde hafta olacak :roll:

TR.CaPTaiN
ya alexe ne demeli?
ha bire yere yattı

Rakip takım begenmesede profesyonelce yapılmıs hareket. Bu Fenerbahce'ye karsı yapılınca bende gıcık oluyorum ama futbolun içinde bunlar.

fmsmyrna
Tamam bü gün küfür ettik torpil attık sahaya atmadığımız madde kalmadı ben bişey mi diyorum. :) Az önce Adnan Polat dedi: Fenerbahçe taraftarı centilmendi 55.000 kişi arasında 50 serseri olması doğaldır dedi. :)

Sadece Adnan Polat yetmez bazı arkadaşlara

Burak Duran
03.Aralık.2006, 22:49
al işte...batuhan hangi galatasaraylının çıkıp da en terbiyeli taraftar bizde biz sahaya birşey atmıyoruz küfür etmiyoruz dediğini duydun? böyle taraftarımız var diyordu aziz yıldırım hani? dediğim gibi..ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün...meydanlara çıkıp artistlik yapmayla olmuyu işte gördük işte aziz yıldıvımın övgüyle bahsettiği taraftarı...

nihat özdemir taraftarı tebrik etti...e böyle başkana böyle tümer gibi oyuncular yaraşır...ooo cimbom ananı seveyim diye bağırıyo tüm stat tümer de el kol yapıyo daha çok ses istiyo...bir grubun yaptığını bütün taraftara mal edemezmişiz?tezahüratları duydunuz.kaç bin kişilik bi gruptu acaba anamızı sevenler???

buyur burdan yak...evet çoook iyi yaptılar hata az bile yaptılar dimi?sana daha cevap vermeyeceğim...

son olarak alex yere atladı kalkmadı falan...katılmıyorum beyler bu düşüncelere...takımı baskı yiyo.profosyonelce yapılmış bir haraket yani bu...yapmazsa saçmalık olur...

imza alex kısmı hariç... bence Galatasaray lı arkadaşlar yorum yapmanın manası yok klasik bir olay Fenerli arkadaşlar ikna olmaz bizim demek istediklerimizi anlamazlar ondan dolayı susalım ve ileriye bakalım

comandante
03.Aralık.2006, 22:50
Her zaman zaten galibiyetler karalanmaya calısılmıstır.Haklısın. Küfür bizim stadımızda ayda yılda bir olur birde diger kuluplerinkini gör onlar sütten cıkmıs ak kasık Fener küfürbaz haklısın. Hangi güneşe gelince Volkan-Onder-Lugano-Ugur-Tuncay-Deniz-Appiah-Alex-Kezman işte bu güneş. ''Galibiyeti haketmis gibi konusuyorsun'' cümlesine gelince burdaki gibi fazla Galibiyeti hakettik diyorum.

ya ben burda hangi galibiyeti karaladım ki? ilk tebrik edenlerdinimi bakarsan görürsün geçmiş sayfalara....ya bak hala benim dediğimi söylüyorsunuz ya...küfür yok bizde biz sahaya birşey atmayız diyen tek kulüb sizinkilerdi...başka diyen var mı? yok...e hani işte ben de onu soruyorum bu mu küfürsüzlük bu mu sahaya birşey atmamak...ben diğer kulüplerde yok fenerde var demiyorum dikkatini çekerim...

bi kere saydığın güneşlerden ne alex birşey yaptı ne appiah ne tuncay...deniz uğur veönder çok iyiydi bugün...özellikle de uğur...

batu elini vicdanına koy ve söyle abi..o ananı seveyim tezahüratını 50 kişi yaptı da mı inletti saraçoğlunu?

Rakip takım begenmesede profesyonelce yapılmıs hareket. Bu Fenerbahce'ye karsı yapılınca bende gıcık oluyorum ama futbolun içinde bunlar.

katılıyorum...

Nedvedmania
03.Aralık.2006, 22:50
el işte be el o eli görmeyene kör derim ben yuh ya :mad:

TR.CaPTaiN
03.Aralık.2006, 22:51
Vayy be meger bu Fener ne kotu takımmıs meger 2 golüde Fener atmamıs meger galibiyet Fener'in hakkı degılmıs.Meger bizim taraftar en küfürbaz taraftarmıs. Çamurdan sonra Fenerli arkadaslar anlamaz oluyor.

Burak Duran
yok o çarpma sahaya madde atanlar ve küfür edenler 50 bilemedin 55 kişi ve güneş balçıkla sıvanmaz

Universal
batu elini vicdanına koy ve söyle abi..o ananı seveyim tezahüratını 50 kişi yaptı da mı inletti saraçoğlunu?

Evet orada haklısın bütün saha yaptı ama küfürden bişey olmaz. Torpili atan herhalde 55.000 kişi değildi kendini bilmez bir serseri...

Burak Duran
03.Aralık.2006, 22:53
Evet orada haklısın bütün saha yaptı ama küfürden bişey olmaz. Torpili atan herhalde 55.000 kişi değildi kendini bilmez bir serseri...

birde tümerin yaptığı neydi ve geretsin kafası yarılınca gol olmuş gibi kaç kişi sevindi ? ben bütün tribünler inledi gibi duydumda :)

comandante

ya suyu atan torpili atan toplasan tabii ki 500 ü geçmez...bir torpil değil epey atıldı da..o konuda bütün taraftara lafım yok...ama cimbom ananı seveyim derken 50.000 kişi büyük bir şehetle cimbomun anasını seviyodu...

S-B-Z
ilk başta fenerbahceyi galibiyetinden dolayı kutluyorum.henüz hiçbirşey izlemedim yada dinlemedim ama umarım kavgasız,gürültüsüz bir maç olmuştur.gerisi hikaye.bize bu heyecanı yaşattıkları için iki kulübede teşekkürler...

Burak Duran
03.Aralık.2006, 22:54
ilk başta fenerbahceyi galibiyetinden dolayı kutluyorum.henüz hiçbirşey izlemedim yada dinlemedim ama umarım kavgasız,gürültüsüz bir maç olmuştur.gerisi hikaye.bize bu heyecanı yaşattıkları için iki kulübede teşekkürler...

fazla bişey yoktu gerets ve mondi yaralandı ve 50 bin kişi anamızı sevdi tümerde onları ateşledi :D

El Comandante
03.Aralık.2006, 22:54
Vayy be meger bu Fener ne kotu takımmıs meger 2 golüde Fener atmamıs meger galibiyet Fener'in hakkı degılmıs.Meger bizim taraftar en küfürbaz taraftarmıs. Çamurdan sonra Fenerli arkadaslar anlamaz oluyor.

bu macta fenerbahce kötüydü,galibiyet feneri hakki degildi,taraftariniz küfürbazin allahiydi.bütün galatasaraylilar su anda 33.haftayi düsünüyorlardir eminim.insallah ozaman aynilarini bizimkiler yapmaz da ne kadar serefli taraftarlarimiz var bunlari herkess görür

TR.CaPTaiN
03.Aralık.2006, 22:55
ya ben burda hangi galibiyeti karaladım ki? ilk tebrik edenlerdinimi bakarsan görürsün geçmiş sayfalara....ya bak hala benim dediğimi söylüyorsunuz ya...küfür yok bizde biz sahaya birşey atmayız diyen tek kulüb sizinkilerdi...başka diyen var mı? yok...e hani işte ben de onu soruyorum bu mu küfürsüzlük bu mu sahaya birşey atmamak...ben diğer kulüplerde yok fenerde var demiyorum dikkatini çekerim...

Sonucta onlarda insan ve Fenerbahce'nin yaptıgı cagrıya uyan yok. Fenerbahce bu konuda kac kere stadlarımızda küfür olmasın birşey atılmasın dedı ama bu tek Fenerbahce stadında uygulanıyordu.Derbidede patlak verdi. Eger diger takımlar bu cagrıya uyup küfür etmeseydi stadlarda bugün bunların hiçbiri olmazdı.

comandante
03.Aralık.2006, 22:55

sen fanatik bir taraftarsın...haksızlığı yediremiyorsun.seninle tartışmak yersiz...

batuhan gibi fenerbahçeli_1907 gibi adamlarla burda tartışmak zevk veriyo bana ama senin gibi at gözlüğü takmış doğru bildiklerini değitrimenin olanaksız olduğu ver her zaman haklı olduğunu iddaa eden kişilerle tartışmaya girmek ahmaklıktır...

GsDoruk
03.Aralık.2006, 22:56
mondragona ses bombası atılmış herkes doğruladı pardon del piero

Universal
03.Aralık.2006, 22:57
fazla bişey yoktu gerets ve mondi yaralandı ve 50 bin kişi anamızı sevdi tümerde onları ateşledi :D

Bişey diyemiyorum okuyunca güldüm. :n: Katılıyorum sana yaptıklarımız affedilecek şekilde değildi cezası neyse hazırız ama gelipte bütün tribüne laf atmayın zaten Tümer'i sevmiyorum gitti birde Fenerli olduğunu kanıtlamaya çalıştı. :)

TR.CaPTaiN
03.Aralık.2006, 22:57
bu macta fenerbahce kötüydü,galibiyet feneri hakki degildi,taraftariniz küfürbazin allahiydi.bütün galatasaraylilar su anda 33.haftayi düsünüyorlardir eminim.insallah ozaman aynilarini bizimkiler yapmaz da ne kadar serefli taraftarlarimiz var bunlari herkess görür

Fener kötü degildi sadece skorun üstüne yattı.Küfürbaz meselesini diger takımların ettiklerinin yanına koy tekrar kıyasla.33. hafta gelince görürüz centilmenligi.
Fener taraftarından once kendi takımın neden galibiyet alamadı onu düşünün zaten atılanların edilen küfürlerin cezası gelir.

comandante
03.Aralık.2006, 22:58
Sonucta onlarda insan ve Fenerbahce'nin yaptıgı cagrıya uyan yok. Fenerbahce bu konuda kac kere stadlarımızda küfür olmasın birşey atılmasın dedı ama bu tek Fenerbahce stadında uygulanıyordu.Derbidede patlak verdi. Eger diger takımlar bu cagrıya uyup küfür etmeseydi stadlarda bugün bunların hiçbiri olmazdı.

ya uygulka sonuna kadar ya da afra tafra yapma kardeşim o zaman...bi temiziz diyen fener vardı...patlak vermek az kalır bence bu yapılanların yanında...hiçbir derbide olaylar bu kadar büyümedi...

bak ben gollerinize birşey dedim mi?yok golden önce faul vardı yok penaltımız verilmedi dedim mi? hatta iyi oynadık ama olsun kazanamdık düşüncesine de karşıyım.hakkettik falan da hakeden alır kardeşim çıkıp oynayıp alacaksın...ben galibiyetinize birşey demiyorum.taraftara diyorum sadece...

Sheriff
03.Aralık.2006, 22:59
GS taraftarınıda göreceğiz.FB-GS maçı olacak ve küfür olmayacak haa;)

GsDoruk
03.Aralık.2006, 22:59
abi elin alası neyse hakem görmemiş

comandante
03.Aralık.2006, 23:00
[B]Fener kötü degildi sadece skorun üstüne yattı.Küfürbaz meselesini diger takımların ettiklerinin yanına koy tekrar kıyasla.33. hafta gelince görürüz centilmenligi.

captain hala aynı şeyi diyorsun be abi...biz küfür yok diyor muyuz?hayır...var küfür.yok diyen sizinkilerdi...e gördük yoku...ayrıca nihat özdemirin açıklaması,tümerin haraketleri de cabası...

comandante
03.Aralık.2006, 23:01
ayrıca da gs-fb maçında küfür olmayacak...küfürün kralı olacak bunu şimdiden kestirmek zor birşey değil...

Sheriff
Adnan Polatın açıklamaları neydi peki?

OgUzKaGaN
Tümer ayrı bir olay zaten!....

Krusty
Tüm Fenerli arkadaşları tebrik ediyorum.

Universal
03.Aralık.2006, 23:02
Biz ne zaman öğrenecez kaznanı tebrik etmeyi kaybedeni alkışlamayı? Biz ne zaman hakem kararlarını bırakıp sahada ki mücadeleye bakacaz? Biz ne zaman trbünleri bırakıp Futbol konuşacağıız?

Herkes elini kalbine koysun ve baksın bu konuda futbol mu konuşuluyor yoksa iki üç gün sonra unutulacak olayları mı?

OgUzKaGaN
03.Aralık.2006, 23:02
Tüm Fenerli arkadaşları tebrik ediyorum.

Ben etmiyorum!

El Comandante
03.Aralık.2006, 23:03
bende biliyorum gs-fb macinda küfür olacagini,ama insallah olmaz diyorum.biz yamayalim bunu ve bütün fenerlilere ne kadar iyi taraftar oldugumuzu.

comandante
03.Aralık.2006, 23:03
Adnan Polatın açıklamaları neydi peki?

ya off...sanki televizyondan duymadın he yapılan tezahüratı...50 kişi değil 5.000 kişi kıçını yırtsa o kadar ses çıkmaz.inledi be stat...adnan polat torpil ve su atma konusunda söylemiş heralde...

OgUzKaGaN
03.Aralık.2006, 23:04
Bu konuda arda_ultraslan!'a katılıyorum...
Herşey ASY de belli olacak..

TR.CaPTaiN
03.Aralık.2006, 23:04
captain hala aynı şeyi diyorsun be abi...biz küfür yok diyor muyuz?hayır...var küfür.yok diyen sizinkilerdi...e gördük yoku...ayrıca nihat özdemirin açıklaması,tümerin haraketleri de cabası...

Tek taraflı calısma bu kadar idare ediyor. Diger kulupler versin bakalım destek küfür oluyormu ?

Mc.Speedy
03.Aralık.2006, 23:05
Ben gerçekten ERAY'ı tebrik etmek istiyorum. Ben söylememiştim bile sinirlidir diye ama kendisi beni tebrik etti ilk olarak. Diğer arkadaşları da biraz sakinliğe davet ediyorum. Ayrıca başka iddia sahipleri sizi de Eray gibi iddianızı yerinize getirmenizi bekliyorum;;):D

Teşekkürler Eray...:)

Bu Laf Banamı Serkan :)

comandante
03.Aralık.2006, 23:06
Biz ne zaman öğrenecez kaznanı tebrik etmeyi kaybedeni alkışlamayı? Biz ne zaman hakem kararlarını bırakıp sahada ki mücadeleye bakacaz? Biz ne zaman trbünleri bırakıp Futbol konuşacağıız?

Herkes elini kalbine koysun ve baksın bu konuda futbol mu konuşuluyor yoksa iki üç gün sonra unutulacak olayları mı?

ben futbol hakkında yorumumu sayfalar önce yaptım batu...şimdi diğer konuları tartışıyoru...e yorumumu bi daha yapim...

maç berabere bitmeliydi...

cihanla ergünle olacak iş değil...

song olsa ilk golü yemezdik bence...

kezman uğur önder deniz çok iyiydi.özellikle de uğur...

kezmanla sezercik çok tahrik ettiler bizim oyuncuları...sabriyle hasan da fenerlileri...

baskı yaptığında golü atacaksın kardeşim atamazsan iyi oynadık ama yenemedik diye ancak avutursun kendini...

3. kez diyorum feneri tebrik ederim...

Sheriff
03.Aralık.2006, 23:07
ya off...sanki televizyondan duymadın he yapılan tezahüratı...50 kişi değil 5.000 kişi kıçını yırtsa o kadar ses çıkmaz.inledi be stat...adnan polat torpil ve su atma konusunda söylemiş heralde...
Onu Polatla tartış benimle değil:D

comandante
03.Aralık.2006, 23:08
Tek taraflı calısma bu kadar idare ediyor. Diger kulupler versin bakalım destek küfür oluyormu ?

ya tamam diyelim ki küfürde de haklıydınız ki değildiniz ama varsayalım...oley bravo ettiniz küfür...şimdi bana çıkıp da nihat özdemirle tümeri de savunursan monitörü yerim ben abi...

Eray Dengiz
03.Aralık.2006, 23:09
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ama Lugano'nun sorunlarımı var? Hayır neden insan her maç sinirli olur onu anlamıyorum..

comandante
03.Aralık.2006, 23:09
Onu Polatla tartış benimle değil:D

polatla resmim var benim=) ne alakaysa

Eray Dengiz
03.Aralık.2006, 23:10
polatla resmim var benim=) ne alakaysa

ben çektim hatta benimde var (reklam yaptım ama kusura bakmayın dayanamadım çok heyecanlandım)

OgUzKaGaN
03.Aralık.2006, 23:10
Eray Abi'ye katılıyorum..Lugano her naçta böyle olmak zorundamı....

Sheriff
03.Aralık.2006, 23:12
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ama Lugano'nun sorunlarımı var? Hayır neden insan her maç sinirli olur onu anlamıyorum..
Lugano hırslı ve çakal futbolcu dediğimiz çaktırmadan rakibi oyundan düşürmeye yönelik hareketler yapan bir futbolcu.Maçta yüreğiyle oynayan maçı kazanmak için bütün gücünü ortaya koyan bir futbolcu.
buyüzden onu çok sevdim.Hermaça sinirli değilde hırslı çıkıyor sanki.Bence bu çok güzel birşey bana biraz Bülent Korkmaz' ı hatırlatıyor..

TR.CaPTaiN
03.Aralık.2006, 23:13
ya tamam diyelim ki küfürde de haklıydınız ki değildiniz ama varsayalım...oley bravo ettiniz küfür...şimdi bana çıkıp da nihat özdemirle tümeri de savunursan monitörü yerim ben abi...

Tümer'in ne yaptıgını bilmiyorum. Nihat Özdemir'in acıklamalarına gelince onu zaten ben degil Adnan Polat savunmus bize söz düsmez.

OgUzKaGaN
03.Aralık.2006, 23:14
Adnan Polat'ın geldiğinden beri ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim...

nekop
03.Aralık.2006, 23:18
fenerin yenmesine degilde eray abinin fenerli cıkmasına şaşırdım ben onu beşiktaşlı diye biliyordum(kıravat olayı) :D

IcedEarth
03.Aralık.2006, 23:20
Maç Kadıköydeydi.Bu bazı Galatasaraylıların(özellikle futbolcuların) korkularıydı. Maç başladığında küfür eden, torpil atan, şişe atan, elinden gelse tüm Galatasaraylıları bir yere kapayıp orayı yakacak olan 50.000 taraftar Nihat Özdemir'in değimiyle "görev"ine başladı. Galatasaray ilk beş dakika gerideydi. Fenerbahçe geliyodu ama önemli pozisyon bulamıyordu. 4. dakikada bir hareket dikkatimi çekti. Kezman, Tomas'ın yüzüne bir harekette bulundu. Tam anlayamadım. İtme-tokat karışımı bir hareket gibiydi. 5. dakikadan sonra Galatasaray bastırmaya başladı. Ümit, Arda,'nın güzel ortasını auta yolladı. Sonra bir de baktık ki geretsin alnı kanıyor. Okan kalkıp bir maddeyi geri tribüne iade ediyor. Ve dakika 24 geliyor. Beceriksiz ve Song'suz defans topu uzaklaştırmayı beceremiyor. Tuncay'ın ortası beceriksiz defansın ve Mondragon'un arasından Alex'e gidiyor ve korumasız fileler sallanıyor. Ve 25. dakikada Galatasaray atağa çıkarken İnamoto-Ayhan ikilisinden biri yerlerde sürünürken Appiah'ın pasıyla buluşan Kezman auta doğru topu şutluyor. Fakat o da ne. Ergün'e çarpan top ağlara gidiyor. Bu dakikadan sonra Galatasaraylılar korkmaya başlıyor. İlerleyen dakikalarda sahada tartışma çıkıyor. Hakem kartı sadece Hasan Şaş'a gösteriyor. Ve ilk yarı bitiyor. Çıkan tartışmada Lugano sinirlerine hakim olamıyor ve soyunma odası yolunda sarıyı görüyor. Maçın ikinci yarısında Sabri-Necati giriyor Hasan Şaş-İliç çıkıyor. Mondragon'un her yanına gelen maddeler sakatlık yaratıyor. İkinci yarıda Sabri oyuna hareket getiriyor. Ve golü de getiriyor. 53. dakikada Sabri'nin vurduğu top Volkan'dan dönüyor ve boş kaleye Ümit giriyor. Galatasaray süper baskı yapıyor. Taraftarlar yerinde oturamıyor. Ama Fenerbahçe oyunu yavaşlatıyor. Sıksık faullerde hata yapan Selçuk Dereli büyük tepki çekiyor. Sabri'nin yere paralel şekle gelen bileği yürekleri sızlatıyor. Volkan'ın kurtardığı kafa topu stadta 2.500 kişiyi, Türkiye'de 20.000.000 kişiyi ağlatıyor. 70'ten itibaren Alex de Souza yerde yatıyor. Profesyonellik dediğiniz kendini yere atarken burnunu yere çarpıp kendini sakatlamaksa eksik olsun böyle profesyonellik. Alex için sedye bir girip bir çıkıyor. Alex neredeyse korner için bile sedye getirtecekken Tümer oyuna giriyor. Dakika 90 oluyor. Korner kullanacakken tribünlerin ettiği küfürlere Tümer ve Appiah eşlik ediyor. Ve maç bitiyor. İnamoto-Cihan-Selçuk Dereli-Emre Aşık dörtlüsü maçı Fenerbahçe'ye hediye ediyor.
Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Sonra taraftarları teker teker kınıyorum. Galatasaray şanssızlığıyla Kadiköy'de kaybetti. Ama önemli değil bunun Sami Yen'i de var.

nart_susruko
03.Aralık.2006, 23:20
Lugano hırslı ve çakal futbolcu dediğimiz çaktırmadan rakibi oyundan düşürmeye yönelik hareketler yapan bir futbolcu.Maçta yüreğiyle oynayan maçı kazanmak için bütün gücünü ortaya koyan bir futbolcu.
buyüzden onu çok sevdim.Hermaça sinirli değilde hırslı çıkıyor sanki.Bence bu çok güzel birşey bana biraz Bülent Korkmaz' ı hatırlatıyor..
tam tersi hatta daha güzel ifadesi varda luganonun yaptıkları için şu güzel Türkçemizde o kalıversin ;)

OgUzKaGaN
03.Aralık.2006, 23:23
tam tersi hatta daha güzel ifadesi varda luganonun yaptıkları için şu güzel Türkçemizde o kalıversin ;)

Hamza abi süpersin ya..:D

comandante
03.Aralık.2006, 23:24
Tümer'in ne yaptıgını bilmiyorum. Nihat Özdemir'in acıklamalarına gelince onu zaten ben degil Adnan Polat savunmus bize söz düsmez.

oooo cimbom ananı sevim diye siz bağırırken tümer de elle kolla sesinizi yükseltmenizi istedi...

OgUzKaGaN
03.Aralık.2006, 23:26
Şu Tümer ne biçim bir insan ya..
Kime karşı kimden yana belli değil...

TR.CaPTaiN
03.Aralık.2006, 23:30
oooo cimbom ananı sevim diye siz bağırırken tümer de elle kolla sesinizi yükseltmenizi istedi...

O pozisyonu gordum ama edilen küfürlere ettigini anlamadım daha dogrusu ben küfürleri duymadım tezahüratları anlayamadım.

Sabri'de mactan once gelip tribünlere sus işareti yaparak iyice tahrik etti taraftarları.

OgUzKaGaN
03.Aralık.2006, 23:34
Sabri gerekeni yaptı...
Susması gereken yerde susmasını bilmeli taraftar....

TR.CaPTaiN
03.Aralık.2006, 23:36
Sabri gerekeni yaptı...
Susması gereken yerde susmasını bilmeli taraftar....

İnsanlar maca susmak içinmi geliyor. Sabri o hareketi yaptıgı zaman taraftar küfür fln etmiyordu.

Sheriff
03.Aralık.2006, 23:37
Şu Tümer ne biçim bir insan ya..
Kime karşı kimden yana belli değil...
Tabikide takımından yana rakibe karşı desteğin artmasını istediğini söylemek istemiştir belkide:)

IcedEarth
03.Aralık.2006, 23:38
appiah-tümer ikilisi çok şımardı sanki çok müthiş oynadılar ya :mad:

nart_susruko
03.Aralık.2006, 23:40
22.12.1999 aynı maç skor 1-2

toplama çıkartma öğretmeyelim di mi ;)

IcedEarth
03.Aralık.2006, 23:42
hemen 9 yıl yaptılar 99-00 yılında yendik galiba

TR.CaPTaiN
03.Aralık.2006, 23:43
uaburak89 Febe degil FENERBAHCE.

IcedEarth
nolur yapmasın Ultraslan bi de bunu nerden buldun bende bakayım bir

Eray Dengiz
Bunun anca yarısı olur, 33.haftaya kadar bazı şeyler unutulur, ama o akşam stadda olacağım umarım bundan fazlası olmaz.

nart_susruko
03.Aralık.2006, 23:46
Ali Sami Yen öncesi hep fair play havası yaratılmıştır ve yine öyle olacaktır ;)

OgUzKaGaN
03.Aralık.2006, 23:47
İnşallah bizim taraftarımız böyle bir hataya düşmez!

Sheriff
03.Aralık.2006, 23:47
Sanırım saatlerdir burda söylediklerinizi ağzınıza tıktı ua

OgUzKaGaN
03.Aralık.2006, 23:49
Böyle bir hata yapabileceklerine inanmıyorum...
Büyüklük bizde kalsın...

uAburak89
03.Aralık.2006, 23:50
Her sami yen'in bi Kadıköy'ü var kafalarını yormasınlar 33. haftada gelecek....

İi de bu ne kadar daha dvm edicek :confused: Tuttuğun takım yeniliyorsa bu senin takımından kaynaklıdır ... Rakip takımın seyircisi yüzünden deil .. Ayrıca Antalya - Galatasaray maçında ben stada bozuk para sokamazken, birileri nasıl oluyorda bu maça ses bombası sokabilior :confused:

perpetua
03.Aralık.2006, 23:51
Kisa bir yazi yazmak istedim mac hakkinda..

Ilk yarida tartismasiz Fenerbahce daha mucadeleci oyunu ile, bu mucadelesinin karsiligini iki golle aldi.

Ikinci yarida Galarasaray'in daha iyi gorunmesinin nedeni Fenerbahce'nin one gectigi maclarda hep yaptigi gibi geriye yaslanmasi idi. Daha rahat top cevirebilen Galatasaray pozisyonlar bulmaya basladi. Atip beraberligi yakalayabilirdi ama Volkan'in basarili kurtarislari bunu engelledi.

Hakem'e soz soylemeden de gecemeyecegim. Ne yazik ki iki kirmizi kart cikmadi (Lugano ve Deniz) bir de penalti verilmedi (Onder). Bunun beraberinde Emre'nin Kezman ile pozisyonunda ilk yarida sari kart gormemesi Galatasaray'in defansinda Emre'nin toplara sert girmeye devam edebilmesini sagladi. Alex'in kendisini yere atmalari ise bence cok antipatikti ve Alex'in onemli maclara neden agirligini koyamadiginin aciklamasi idi.

Her ne kadar bu cikmayan kartlar ve penalti, skora tesir edebilecek durumlar olsa da, ilk yarida Galatasaray'i oynatmayan oyun tarzi ile zaten ben Galatasaray'in musabaka'yi kazanmasini beklemiyordum.

Sahaya atilanlar, yaralananlar ne yazik ki her derbi macinda oluyor, bu saygisizliga imza atanlarin artik stat ici kameralarin yerlestirilmesi, ve bundan sorumlu insanlarin statlardan men edilmesi ile sonuclanmasini temenni ediyorum.

TR.CaPTaiN
03.Aralık.2006, 23:52
hemen 9 yıl yaptılar 99-00 yılında yendik galiba

Sene 99 skor 2-1. Sene 2006-2007 Fenerbahce galibiyeti.(Bu sene içinde Kadıköyde baska FB-GS macı olmayacagına gore) 1 sene sonra sene 2007-2008 kac sene ediyor acaba ?

--------------------
G.Saraylı taraftar polisi bıçakladı!
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi gerilim yükseldi. Galatasaraylı bir taraftar Ali Sami Yen çevresinde görev yapan bir Polisi bıçakladı. Yaralanan polis hastaneye kaldırıldı

KAYNAK (http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=42630)
Galatasaraylı taraftalar, Fenerbahçe cephesinde sevinç gösterileri yaşanırken bulundukları tribün koltuklarını yerlerinden sökerek, sarı-lacivertli tribünlere atmaya çalıştı.

Sarı-kırmızılı taraftarların yer aldığı tribünlerde havada uçuşan koltuklar dikkat çekerken, tribün üzerine gerilen ağ nedeniyle koltuklar Fenerbahçeli taraftarların üzerine gitmedi.

KAYNAK (http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=42700)

jacke
03.Aralık.2006, 23:52
Yemin Olsunki ; Kadıkoyde Yapılanlar KARSILIKSIZ KALMAYACAK..
Yemin Olsunki ; GeretS'in alnı yarıldı zico'nunda alnı yarılacak..
Yemin Olsunki ; Ali Sami Yen'de herşey farklı olucak..
Yemin Olsunki ; Taç-Korner-Aut vs. atışı ile oyuna başlayamayacaksınız...
Yemin Olsunki ; Her türlü pislik 33.haftada yapılacak..
Yemin Olsunki ; 2250 Fbli Ordan Çıkamayacak..
Yemin Olsunki ; Bu maçın intikamı alınacak..
Yemin Olsunki ; KADIKOYDEKİLER UNUTULMAYACAK !!
Yemin Olsunki ; Bir daha Cehenneme Gelmek İstemeyeceksiniz..
Yemin Olsunki ; Dünya Cehennemi Tanıyacak..
Yemin Olsunki ; Ettiğimiz Küfürlerden Dolayı 1 Hafta Kendinize Gelemeyeceksiniz..
Yemin Olsunki ; Attığımız Yabancı Maddelerden Maç oynanmayacak..Atış Yapamayacaksınız
Yemin Olsunki ; 33.Haftada FAIR-PLAY denen sey unutulacak
Yemin Olsunki ; Çektiğimiz tüm çilelerin 10 katı ÇEKTİRİLECEK..
Yemin Olsunki ; İNTİKAMIMIZ ÇOK KÖTÜ OLUCAK
Yemin Olsunki ; Duymadıgınız Kufur KALMAYACAK
Yemin Olsunki ; Yaptıklarınızdan Daha Kötü Karşılanacaksınız
Yemin Olsunki ; 33.Haftada HAYAT DURACAK !

ultrAslan hazırlamış bunu eklemeye dvm ediolar ... 33. hafta umarım kötü bişeyler olmaz .. Maç mı savaş mı anlamadım ... :confused: :(

Küfürlüler de vardı ben çıkardım :)

al işte bitane daha...ya burda maçla ilgili yorumlar yapın.burası taraftar sitesi değil.....ne bu yeminler olsun yok asacaz kesecez kimsiniz töbe aşa allahmısınız siz?adam öldürmek gebertmekmi futbol??ben fenerliyim ama o yapılanların kayıtsız şartsız cezalandırılmasını istiyorum.bugün belki babanız fenerli siz cimbomlusunuz belki siz fenerlisiniz en yakın arkadaşınız cimbomlu..kim bilebilir.hayat devam ediyor böle şeylerle gaza gelmeyin...

Mc.Speedy
03.Aralık.2006, 23:54
al işte bitane daha...ya burda maçla ilgili yorumlar yapın.burası taraftar sitesi değil.....ne bu yeminler olsun yok asacaz kesecez kimsiniz töbe aşa allahmısınız siz?adam öldürmek gebertmekmi futbol??ben fenerliyim ama o yapılanların kayıtsız şartsız cezalandırılmasını istiyorum.bugün belki babanız fenerli siz cimbomlusunuz belki siz fenerlisiniz en yakın arkadaşınız cimbomlu..kim bilebilir.hayat devam ediyor böle şeylerle gaza gelmeyin...

Sadece Saha içinde Kalırsa o Savaş No Problem ;)

Burak Duran
03.Aralık.2006, 23:55

ne ağzımıza tıkılmış pardon?? komik ya helal olsun süpersiniz

uAburak89
03.Aralık.2006, 23:55

Tam üstüne bastın benim babam Fenerli Ben Galatasaraylıyım .. Ben bu yazdıklarıma katılıyorum mu dedim de sen bana al işte bi tane daha diosun .. Lütfen okuduklarına dikkat et..

perpetua
03.Aralık.2006, 23:56
[B]Sene 99 skor 2-1. Sene 2006-2007 Fenerbahce galibiyeti. 1 sene sonra sene 2007-2008 kac sene ediyor acaba ?

Bir parmak hesabi yap istersen ;)

Flawless Victory
03.Aralık.2006, 23:57
Bazı taraftarlar vardır övünülecek şeyleri isimlerde arar. İsmi davranışlar, işler yapar. Bizim övüneceklerimiz Metin Oktaylarımız, Hakan Şükürlerimiz, Fatih Terimlerimiz. Bizim övüneceklerimiz bazen yapmadıklarımız, bazen yaşamımız Metin Oktay gibi. Ne bir maçta takımı satarız ne de severiz bir anlık. Bizim sevgimiz her yenilgi sonunda depreşir. Her kaybedilen maç ağ gerer Galatasaraylılığımızın altına.

Ben en büyük Galatasaray demiyorum. En büyük Galatasaraylılık.

Sheriff
03.Aralık.2006, 23:58
ne ağzımıza tıkılmış pardon?? komik ya helal olsun süpersiniz
Saatlerdir burda fair play dersi vermiyormusunuz bize saatlerdir bizim taraftarımızı eleştirmiyormusunuz??

TR.CaPTaiN
03.Aralık.2006, 23:59
Bir parmak hesabi yap istersen ;)

Cok ugrastım yapamadım. Kac sene edıyor. 99 sezonu seneye 2007-08.

TR.CaPTaiN
04.Aralık.2006, 00:00
Maç boyunca adilik yapanlar taraftar değildir..
Susamsını bilmelidir...
Sabri'de yapcağını yapmış...
Ayrıca nerde tartışacağım beni ilgilendirir arkadaşım...:)
Az önceki mesajın içindi bu...

Sabriye gelince yapacagını yapmıs oluyor.
Nyse bugün bitti herkese iyi geceler yarın cevap yazarım yazılanlara.

10_Osmanozc
04.Aralık.2006, 00:01
Dinime küfür eden Müslüman olsa misali:'Fenerbahçe'

IcedEarth
04.Aralık.2006, 00:03
Cok ugrastım yapamadım. Kac sene edıyor. 99 sezonu seneye 2007-08.
seneye kalacağı ne malum belki kupada eşleşicez ;)
ayrıca 2007-1999=8

OgUzKaGaN
04.Aralık.2006, 00:03
Osman haklısın abi....

perpetua
04.Aralık.2006, 00:04
Cok ugrastım yapamadım. Kac sene edıyor.

98/99 sezonunun ikinci yarisinda en son GS kazanmis ise:
99/00 sezonu
00/01 sezonu
01/02 sezonu
02/03 sezonu
03/04 sezonu
04/05 sezonu
05/06 sezonu
06/07 sezonu

eder kac sezon? 8...

99/00 sezonunun ilk yarisinda en son GS kazanmis ise:
00/01 sezonu
01/02 sezonu
02/03 sezonu
03/04 sezonu
04/05 sezonu
05/06 sezonu
06/07 sezonu

eder kac sezon? 7...

Simdi yapabildin mi parmak hesabini? :)

nart_susruko
04.Aralık.2006, 00:04
af buyur :roll:

orda elemanın biri yazmış bir başlığın içine arkadaşın biride buraya aktarmış ha olmayacak mı alası olacak ama bu işler yazmakla çizmekle olmaz, o başlıkta kilit yer yakında zaten.. :)

Msn imde ki ultrAslan üyeleri dağıtıo .. Resmi sitede çıkmamış baktım ... Siteye dikkat ediolar .. Çünkü polis le başları derde girmiş .. Vali ye falan laf attıkları için ...
böyle birşey olacağını sanmıyorsun herhalde resmi sitede birde :)
o alıntı yaptığın yazıyı yakında kilitli bir halde göreceksin şimdiden söyleyeyim sana ;;)

bireysel bi yazıdır fakat diğer forum üyelerinde destek görmüştür nedeni ise gayet belli k.köyde bizimkiler münferit geliyor cefa çekiyor vatandaş polis kordonu eşliğinde toplu geliyor elini kolunu sallaya sallaya.. ;)

uAburak89
04.Aralık.2006, 00:07
Walla ben sadece alıntı yaptım .. Forum kurallarına aykırı mı deil mi bilmiorum yazının içeriği ... Yanlış bişey yaptıysam özür dilerim :) Resmi sitede bu dediğim olay gerçekleşmiş ... Site sahibi + Alpaslan Dikmen +mod lar hakkında soruşturma başlatılmış .. Bunu forumda yazan kişi Alpaslan Dikmenin ta kendisidir ....

jacke
04.Aralık.2006, 00:11
Tam üstüne bastın benim babam Fenerli Ben Galatasaraylıyım .. Ben bu yazdıklarıma katılıyorum mu dedim de sen bana al işte bi tane daha diosun .. Lütfen okuduklarına dikkat et..

özürdilerim kardeş.alt tarafta yazdıklarını görmedim.ama ortam cok gergin.dediğim gibi hayat devam ediyor..bu bizim milletin insanları maç seğretmeyi öğrenemeyecek.bi fenerli olarak cok üzüldüm mondragona.yani adamın allah korusun bi tarafına isabet etse çok kötü.adama peşpeşe su şişesi atiolar.adam aldırmamaya devam ediyor.tekrar ediyorum ben fenerliyim ama böle şeyler cok yanlış bunları yapanlarda cezalandırılsın.stada sokmasınlar.gerekirse seyircisiz maç cezası versinler.böle aptalları stadlarda barındırmamak lazım.

nart_susruko
04.Aralık.2006, 00:14
Walla ben sadece alıntı yaptım .. Forum kurallarına aykırı mı deil mi bilmiorum yazının içeriği ... Yanlış bişey yaptıysam özür dilerim :) Resmi sitede bu dediğim olay gerçekleşmiş ... Site sahibi + Alpaslan Dikmen +mod lar hakkında soruşturma başlatılmış .. Bunu forumda yazan kişi Alpaslan Dikmenin ta kendisidir ....
şaka yapıyorsun di mi :roll:
yok aynı siteye bende üyeyimde hiçte öyle gözükmüyor..

uAburak89
04.Aralık.2006, 00:14
özürdilerim kardeş.alt tarafta yazdıklarını görmedim.ama ortam cok gergin.dediğim gibi hayat devam ediyor..bu bizim milletin insanları maç seğretmeyi öğrenemeyecek.bi fenerli olarak cok üzüldüm mondragona.yani adamın allah korusun bi tarafına isabet etse çok kötü.adama peşpeşe su şişesi atiolar.adam aldırmamaya devam ediyor.tekrar ediyorum ben fenerliyim ama böle şeyler cok yanlış bunları yapanlarda cezalandırılsın.stada sokmasınlar.gerekirse seyircisiz maç cezası versinler.böle aptalları stadlarda barındırmamak lazım.

Sorun diil .. Herkes gergin ama böle olmaması gerekio aslında .. İnsanlar istedikleri takımları tutmakta özgür bu öfke nie anlamıorum.. Acaba bizim torunlarımız hoşgörülü ortamlarda maç seyredebilecek mi ... :)

Burak Duran
04.Aralık.2006, 00:16
Saatlerdir burda fair play dersi vermiyormusunuz bize saatlerdir bizim taraftarımızı eleştirmiyormusunuz??

yok siz okuyamıyosunuz.. biz ne dedik siz değilmiydiniz stadımızda küfür yok diyen siz değil miydiniz en iyi ve centilmen taraftar bizde diyen siz değilmiydiniz bizim maçlarda olay çıkmaz diyen? işte biz bunları eleştiriyoruz yücel bişey demişti onu tekrar ediyim. Ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün kendinle çelişme olay budur. biz asla iddia etmedik bizim stadımızda küfür yok diye ama en azından iddia edipte uygulamamazlık etmedik

Flawless Victory
04.Aralık.2006, 00:16

Yazının alt tarafını görmeyince ben de sen yazdın sandım. Cevap vermedim kusura bakma. Eğer böyle birşey varsa yazık yani. Bu adamları içimizden temizlememiz lazım. Böyle taraftarlık olmaz. (/c)

uAburak89
04.Aralık.2006, 00:17
şaka yapıyorsun di mi :roll:
yok aynı siteye bende üyeyimde hiçte öyle gözükmüyor..

Bu yazdıklarım çok yeni bişey deil çünkü ... baya oluo fakat sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer .. Ben araştırıcam link bulunca sana özel msj dan atarım ... ;;)

nart_susruko
04.Aralık.2006, 00:19
Bu yazdıklarım çok yeni bişey deil çünkü ... baya oluo fakat sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer .. Ben araştırıcam link bulunca sana özel msj dan atarım ... ;;)
hayır ben soruşturma olaylarını biliyorum hatta hangi mevzulardan dolayı olduğunuda sadece bu yazıyı kimin yazdığı konusunu demiştim..

Sheriff
04.Aralık.2006, 00:19
yok siz okuyamıyosunuz.. biz ne dedik siz değilmiydiniz stadımızda küfür yok diyen siz değil miydiniz en iyi ve centilmen taraftar bizde diyen siz değilmiydiniz bizim maçlarda olay çıkmaz diyen? işte biz bunları eleştiriyoruz yücel bişey demişti onu tekrar ediyim. Ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün kendinle çelişme olay budur. biz asla iddia etmedik bizim stadımızda küfür yok diye ama en azından iddia edipte uygulamamazlık etmedik
Burak uraştırma beni milyon tane idda var..

jacke
04.Aralık.2006, 00:20
aslında bu tribün terörü denen şey bizlerin sorunumu?yada bunları sahaya atanların sorunumu?problem aslında ne onlarda ne bende nede sizde..en büyük sorun tribün konusunda yasaların olmaması.bu akşam stadyum programında belirttiler.bunu kaç defa başvurulmuş hep kapıdan dönmüş.ingilizler tel örgüsüz ve o kadar sahaya yakın olmasına rağmen neden kimse girmeden nasıl maç seğredior..tamamen kurallardan.cünkü siciline işliyor.acaba merak ediyorum kaç kişinin daha zarar görmesi gerekiyor bu yasaların ortaya konması için?yada illaki birini kurban mı vermemiz gerekir?ama olmadı yapamıyoruz yapmadık..Unutmayınki bu dünya herkes ölüp gitçek.ve yalnız insanlık kalicak.lütfen bunların bilincine varalım..saygılar herkese iyi akşamlar

uAburak89
04.Aralık.2006, 00:21
hayır ben soruşturma olaylarını biliyorum hatta hangi mevzulardan dolayı olduğunuda sadece bu yazıyı kimin yazdığı konusunu demiştim..

Kardeş linki buldum walla direk ultrAslan resmi site deil bi başka site şimdi ismini vermeyeyim reklam olmasın :) Altında Alpaslan Dikmen yazıodu .. Belki yanlış geçirmişlerdir bilemicem .. Nese ya konu dağılmasın önemsiz bi detay sonuçta :)

Burak Duran
04.Aralık.2006, 00:22

uğraşsana araştır getir

Sheriff
04.Aralık.2006, 00:29
uğraşsana araştır getir
olur 28 sayfadan onları seçip koyuyum buraya. sen bak onlara zaten görürsün.

perpetua
04.Aralık.2006, 00:30

Yanlisi gorunca yanlis diyebilmek lazim.

FB taraftari kufur etti mi? Etti. Bu yanlis mi? Yanlis... Aksini soylemek, veya baskalari da yapiyor demek, yanlis'i dogru yapmaz.

Rica ediyorum, yanlisi gorunca renge bakmadin yanlis diyebilin.

Ornegin bu gun macta Ayhan macta topa dogru giderken arkasindan laflar eden Aurelio ve yanilmiyorsam Edu'ya donup ingilizce "Kapa Ceneni" dedi. Buna karsilik Aurelio ve yanindaki konusmaya devam edince, Ayhan ingilizce "s***** git" diye kufur etti (iki sozu de dudaklarindan okudum) ve karsiliginda cok gereksiz bir sari kart gordu. Her ne kadar Alex'in kendisini yere atarak oynamasi antipatik ve yanlis ise, Ayhan'in da bunlari yapmasi antipatik ve yanlis.

Bir takimin taraftariysaniz, bu takimin taraftari olmak yanlisa dogru demenize neden olmamali. Ayhan'in yaptiginin hic bir aciklamasi yok. Aurelio ve diger oyuncu tahrik mi etmis. Tahrik olmasin o zaman Ayhan veya Galatasaray yerine tahrik olmayacak oyuncu alsin ve sorunu halletsin.

Bir takimin sempatizani veya taraftari olmak, o takimin futbolcusunun, yonetimin ve diger taraftarlarinin hareketlerini onaylamak zorunlulugu getirmez...

berkan_smyrna
04.Aralık.2006, 00:35
yine kadıköy galip yine fener :) bence fener ilk yarı çok iyi bir futbol ortaya koydu ve maçı ilk yarı bitirdi. ikinci yarı bazı taraftarların kötü hareketleri bence galatasarayları değil fenerlileri etkiledi. ikinci yarı konsantrasyonu bozulan ve celta vigo maçının yorgunu olan fenerli futbolcuların formu düştü ve galatasaray şişirme ataklar bulmaya başladı ama yinede çok tehlikeli posizyonları yoktu. güzel maç oldu. bazı tatsızlıklar oldu ama türkiyede olan şeyler bunlar sadece bize yıkılmaya çalışılıyor. yinede her keze aynı uygulamalar yapılacaksa fenerede ceza versinler ama herkeze aynı muamele yapılsın.

Jesus_FB
04.Aralık.2006, 00:58
galatasaraylı arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.
Derbiye yakışan heyecan dolu bir maç oldu. İlk yarı özellikle golleri bulduktan sonra inanılmaz bir hırsla oynamaya başladık daha iyi organize olsaydık ilk yarıda maç kopabilirdi ama olmadı.

İkinci yarının başında atılan ses bombası yabancı maddeler ve ilk yarının sonunda ki tartışmalar galatasaraylı oyuncuları motive etti kadıköy psikolojisinden kurtuldular ve ikinci yarı çok etkili oynadılar. Bu dakkalarda takımın yorgunluğu ortaya çıktı ve fizik kondisyonumuz düştü oyuncu değişikliği yapar diye bekledim ama yedekte pek bir alternatif yoktu. Volkan önemli kurtarışlar yaptı. Son 15 dakika gs'ninde baskısı azalınca fenerbahçe top yapmaya başladı top bizde daha çok kaldı ve kadıköyde bir kez daha kazandık.

Şu bir gerçek galatasary'ın Fener'e şansı tutmuyor bu bir kez daha bu maçta çok açık bir şekilde görülür garip ama gerçek :)

EreN
04.Aralık.2006, 01:09
Belki bi ceza alabiliriz.Yani maçtaydım ve alırsak haksız diyemem.Derbi maçlarda her zaman küfür olmuştur olacaktırda.Bu yanlış birşey ama yinede buna kimse engel olamaz.Maç çok güzeldi atmosfer inanılmazdı.Arda ilk sahaya çıktığında antreman bile yapamadığını gözlemledim ;;)
dediğim gibi atmosfer türkiyede başka hiç bi stadda ve taraftarda olmayan bi atmosferdi

dinaMYt
04.Aralık.2006, 01:36
dengede başlayan maçta ümit karanın 2 metreden kaleye gönderemediği maçla hareket kazandı.geri düştüğü maçlarda maç kazanamayan galatasaray için ümit karanın pozisyonu dönüm noktası oldu.arkasından yenilen gol ise beklenen sonun başlangıcı oldu.her iki golde de fbnin sahip olduğu şansın yarısı galatasarayda olsa şimdi farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

ikinci yarı gerets doğru hamleleri yapmasına rağmen galatasaray net pozisyon bulmakta zorlandı.gol ve necatinin kafası bir de karanın dar açıda volkanla karşı karşıya kaldığı pozisyon dışında pozisyon bulamadık.aslında bir derbi maçında bu kadar pozisyon bulmuş olmak ta çoğu zaman yeterli olabilir ama bu akşam gerçekten galatasaray oldukça şansızdı.zaten songun hastalanmasıyla bir zincir halinde sıralandı bu akşam tüm şanssızlıklar."ezeli şanssızlıklarımız" cihan ve tomas ise yine herzamanki müthiş performanslarından birini daha sergileyerek yüzümüzü kara çıkarmadılar.

artık bu yenilgiyle beraber bazı değişikliklerin de gelmesi gerekiyor.bu hafta gazetelerde de çıkan haberlere göre geretsin ipinin çekildiği oldukça açık.yerine gelecek antrenörün geretsten daha iyi olacağının garantisi olmadığından ve efsane başkanımız canaydının cebinde akrep olmasından dolayı gerets hakkında henüz kesin karar verebilmiş değilim.ama bu takıma acilen takviye şart.

küfür ve taraftar olaylarındaki tablo için ise nihat özdemirin 1 hafta arayla yaptığı açıklamalar göz atmakta fayda var.geçen hafta zicoya trabzonda atılan yabancı cisimler için demediğini bırakmayan sayın özdemir bugün maçtan sonra yaptığı açıklamada geretse yapılanları ağzına bile almadı. üstüne birde "bugün taraftarımız muhteşemdi" gibisinden ultra-absürd bir cümle kurarak bize türkiye futbol yöneticiliğinin ve stadlardaki küfür-şiddet mevzularının ne durumda olduğunu kanıtlamıştır.galatasaraylının ne anası kaldı ne bacısı bu mudur yani muhteşem taraftar?

Jesus_FB
04.Aralık.2006, 01:40
küfür ve taraftar olaylarındaki tablo için ise nihat özdemirin 1 hafta arayla yaptığı açıklamalar göz atmakta fayda var.geçen hafta zicoya trabzonda atılan yabancı cisimler için demediğini bırakmayan sayın özdemir bugün maçtan sonra yaptığı açıklamada geretse yapılanları ağzına bile almadı. üstüne birde "bugün taraftarımız muhteşemdi" gibisinden ultra-absürd bir cümle kurarak bize türkiye futbol yöneticiliğinin ve stadlardaki küfür-şiddet mevzularının ne durumda olduğunu kanıtlamıştır.galatasaraylının ne anası kaldı ne bacısı bu mudur yani muhteşem taraftar?

Çok haklısın ben yöneticilerimizin yaptığı hiç bir açıklamayı yerinde bulmuyorum zaten onlar o sahaya yabancı madde atanlardan daha da fanatik bence sadece bizde değil her takım yöneticisi böyle zaten.

Taraftarın bu maçtaki harketlerini de biraz normal karşıladım aslında daha da fazlasını bekliyordum geçen hafta boyunca bir sürü olaylar yaşandı fb taraftarı hafta içinde çok fazla gerildi bunlar yetmedi maçın başında ısınmaya çıkan sabri taraftarı daha da gerdi Allahtan taraftarlar arasında bir şey yaşanmadı gerçi arada ağ olmasaydı orda da olaylar kopucakmış neyseki olmadı.

dinaMYt
04.Aralık.2006, 01:47
Çok haklısın ben yöneticilerimizin yaptığı hiç bir açıklamayı yerinde bulmuyorum zaten onlar o sahaya yabancı madde atanlardan daha da fanatik bence sadece bizde değil her takım yöneticisi böyle zaten.

evet benim de gelmek istediğim nokta bu zaten.türkiyede yöneticilikten anlayan bir tek insan yok.popülist tavırlarla taraftarlara hoş görünmeyi "yöneticilik" zannediyorlar.bugün gerçek anlamda tüm takımlar kayıtsız şartsız küfüre ve şiddete karşı önlem almayı kabul etseler mondragonun kafasında patlayan şişeleri değil oynanan maçı konuşuyor olurduk.ama biz daha çok "ebelemeç" oynuyoruz.

comandante
04.Aralık.2006, 01:55
fenerli olup da olaylara objektif bakan en fazla 4 bilemedin 5 üye var...

Jesus_FB
04.Aralık.2006, 01:59
fenerli olup da olaylara objektif bakan en fazla 4 bilemedin 5 üye var...

galatasaraylılarda o sayı çok daha az malesef :(

comandante
04.Aralık.2006, 02:05
galatasaraylılarda o sayı çok daha az malesef :(

ben varım abi yetmez mi=)

Jesus_FB
04.Aralık.2006, 02:06
ben varım abi yetmez mi=)

ser herkese yetersin olm :)

paco
04.Aralık.2006, 05:12
galatasaray diğer maçlarda olduğu gibi pozisyon sıkıntısı ve son vuruş eksikliği yaşadı ... yoksa topa ve oyuna hakim olma (ilk 10 dak. hariç) galatasaraya aitti ... pozisyon zenginliği de buna dahil ... ama güzel oyun veya pozisyon zenginliği puan kazandırmıyo ... puan aldıkları için f.bli arkadaşları kutluyorum ... seyircilerin 2-0 lık galibiyetin üstüne bu hareketleri yapmasına anlam veremedim ... bu hareketlere bakarak bugün seyircimiz çok süperdi yorumunu yapan nihat özdemir i hiç anlayamadım ... ama bugün maçın kaderini etkileyecek kararlar veren s.dereli yi anladım ;) neyse ben bi galatasaraylı olarak aradaki 7 puanlık farka üzülüyorum sadece bence kapanması da hiç zor olmuyacak ...

GeNç KaRTaL
04.Aralık.2006, 07:48
ilk yarı:gs li ümit yakaladğı pozisyona kafa vursaydı maçın rengi değşirdi. fb bu yarıda özellikle gollerri bulduğu dakiklarda çok iyi oynadı bu maç tarihi farkla bitebilirdi
ikinci yarı:gs bu yarı daha iyi oynayan taraftı niytekim golde geldi ama beraberlikte sağlanabilirdi
sonuç:fb kazandı tebrik ediyorum.gerets in tek hatası maça sabri ile başlamamsıydı.sabri derbilerde iyi oynar.zico da bir hata görmedim istediğini ladı.

Emurafu
04.Aralık.2006, 09:14
Iyı oynadık ama malesf olmadı

TR.CaPTaiN
04.Aralık.2006, 09:16
98/99 sezonunun ikinci yarisinda en son GS kazanmis ise:
99/00 sezonu
00/01 sezonu
01/02 sezonu
02/03 sezonu
03/04 sezonu
04/05 sezonu
05/06 sezonu
06/07 sezonu

eder kac sezon? 8...

99/00 sezonunun ilk yarisinda en son GS kazanmis ise:
00/01 sezonu
01/02 sezonu
02/03 sezonu
03/04 sezonu
04/05 sezonu
05/06 sezonu
06/07 sezonu

eder kac sezon? 7...

Simdi yapabildin mi parmak hesabini? :)

2006-2007 diye degil 2007-2008.

eGowiCh
04.Aralık.2006, 11:52
Alex'in kendini yere atıp vakit geçirme çabası, diğer futbolcuların da ağır hareket etmeleri tamamen profesyonelceydi. Burada Alex'i, diğer futbolcuları vakit geçirmekten dolayı eleştirmişsiniz. Tabi ki vakit geçirecek, takımı 1 farkla galip, maçın bitimine çok az bir süre kalmış. Bunlar profesyonelce hareketler. Siz Alex sakatlık numarası yaparken, Appiah topu korner bayrağına götürürken belki küfür ettiniz, ana avrat sövdünüz, çok sinirlendiniz. Haklısınız. Ama gelip burada bunlar yanlıştır, bunlar profesyonelliktir diyemezsiniz.

Nitekim geçen sene Kadıköy'deki Türkiye Kupası maçını hatırlayın. Maç 1-1 iken Hasan Şaş'ın yapmadığı çirkeflik kalmamıştı. Maç boyunca Fenerbahçe taraftarı tek kelime küfür etmemişken, Hasan Şaş tribünden hiçbir şey gelmemesine rağmen bir şey gelmişcesine kendini yere atıp, aynı şekilde Ümit Karan'ın da vakit geçirme çabalarını hatırlayın! Aynı şeyleri geçen sene Galatasaray Kadıköy'de maç 1-1 iken yaptı ve Fenerbahçe taraftarı bu davranışlara delirdi "Hepiniz ...." diye küfür etti o maçta ilk kez. Bunlar profesyonelce şeyler, yapılmalıdır; ama Galatasaraylı arkadaşlar nedense daha önce kendi oyuncularının vakit geçirme çabalarını çok çabuk unutmuş, burada Fenerbahçeli oyunculara laf ediyorlar.

Fenerbahçe'ye 1 maç ceza gelir tahminimce. Bir arkadaş 4 maç ceza alması lazım demiş. Hiçbir federasyon bu hareketlere 4 maç ceza vermez. Göztepe-Karşıyaka maçında adam öldürme olayı olmasına rağmen her iki takıma da 6 maç, Beşiktaş-Ç.Rizespor maçında da adam öldürme olayı olmasına rağmen 3 maç ceza almıştı. Abartmayın isterseniz, bu maça 4 maç ceza verilmesi imkansız.

Ayrıca Galatasaraylılar seviniyorlar belki, Fenerbahçe ceza alacak diye; ama Fenerbahçe eğer 1 maç ceza alırsa Türkiye Kupası İnegölspor maçına denk geliyor :)

Maça gelirsek, ilk yarı Fenerbahçe iyi oynadı, ikinci yarı ise Galatasaray. Burada bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum. Fenerbahçe ilk yarıda 2 gol bulurken, ikinci yarıda Galatasaray 1 gol buldu, 2 tane net pozisyonu harcadı. Bu demek oluyor ki Galatasaray'ın kalecisinde ve gol hattında büyük bir sorun var. Zira Mondragon kalede yok gibi, kendisine iki tane önemli top geldi, ikisini de yedi. Volkan ise 2 tane net pozisyonu kurtararak galibiyetin alınmasındaki en önemli etkendi diyebilirim. Volkan, Mondi gibi bir performans gösterse maç 2-2, 2-3 gibi bir skorla bitebilirdi. Fenerbahçe yakaladı mı harcamıyor gol fırsatlarını, ama Galatasaray çok net pozisyonları bile harcıyor. İki takım arasındaki fark bu diyebilirim, zira Fenerbahçe 2. yarıda 2 kere kaleye sağlam gitti, ikisini de gol yaptı. Maçta gördük ki Galatasaray'ın sağ beki ve kalecisi yok. Galatasaray bence revizyona gitmeli, birçok oyuncuyla yollarını ayırıp gerekli mevkilere transferler yapmalıdır.

Dün Fenerbahçe'nin geriye çekilmesi intihar gibiydi, zira dakika 55'te yenilen bir gol 2. golün sinyalini verdi. Lugano-Edu ikilisinin goldeki büyük hatası yetmezmiş gibi, Necati ve Ümit Karan'a pozisyonlar vermesi çok büyük hatalardı. İkili iyi performans gösteremedi dün maçta. Özellikle Önder çok kötü oynadı, gerek Arda gerek Ergün'e karşı basit çalımlar yedi. Buna rağmen maçtaki en iyi adamlar hiç kuşkusuz Fenerbahçe cephesinden Volkan, Uğur, Appiah, Aurelio ve Kezman iken, Galatasaray cephesinden de oyuna girmesiyle atakları başlatan Sabri idi. Sabri gibi bir adamın neden ilk 11 oynamadığını anlayamıyorum açıkçası.

İyisiyle kötüsüyle bir derbi daha geride kaldı. Fenerbahçe şampiyonluk yolunda büyük bir galibiyet alarak Galatasaray ve Manisa ile puan farkını 7'ye çıkardı.

Emurafu
04.Aralık.2006, 13:50
Valla INAMOTO helal olsun gercekten sahada cok iyi mucadele etti adam harbiden cok kostu:D :D :D paralar helal olun:D

nart_susruko
04.Aralık.2006, 14:32
- haydi prova yapıyoruz.. "şimdi ıslık"

- sarıııı KIRMIZIII

süpersiniz :) :)
======================
ayrıca; 22.12.1999 yani 99-00 sezonunun ilk yarısı
bu da demek oluyorki "eder kac sezon? 7..." diye yazan yere bakarak toplamanı çıkartmanı yapacaksın, bilmem anlatabildim mi ya da anlayabildin mi.. ;)

RoNNiE91
04.Aralık.2006, 15:34
gslilere geçmiş olsun

perpetua
04.Aralık.2006, 15:44

2007/2008 sezonundamiyiz da benim haberim yok :)

e_mali
04.Aralık.2006, 16:09
Derbiye yakismayan futbol, FB nin yaninda olan sans ve FB galibiyeti.
Mutlumuyum?

EVET :D

paco
04.Aralık.2006, 16:35
Derbinin şifresi: Basit gol, şans ve yürek

Klasik bir derbi maçı oldu. Hem de en klasiğinden. Fenerbahçe erken iki gol buldu. Taraftarları fark istedi. Galatasaray toparladı ve maçın daha büyük kısmını iyi oynadı. Hakemler en kritik dakikalarda yürekli düdükler çalamadı...

[email protected]

Galatasaraylılar maç sabahına inanılmaz kötü bir haberle başladı. Şu maçta kim oynamasa en kötüsü olur diye sorsanız 100 kişinin 90'ı Song der ve öyle oldu. Song oynamadı. Hem de yapılan açıklamada kendi kampında yapılan yemekten zehirlendiği söylendi. Nasıl oluyorsa…

Gerets, defanstaki tercihini Tolga yerine tecrübeli Emre Aşık’tan yana kullandı. Neyse ki korkulduğundan daha az hata yaptı Galatasaray defansı. Ama klasik hastalığı engelleyemedi. Arka arkaya yenen iki basit gol. Yarım saat bitmeden iki farklı dezavantaj. Tabi burada Ergün’e çarpıp yön değiştiren ve gol olan şuttaki şanssızlık da cabası. Atağa çıkarken Ayhan’ı kaptırdığı top da faul mu değil mi, ama ne olursa olsun orada kaptırmayacaksın.

Maçtan önce en önemli iki adam olarak Hasan ve Arda gözüküyordu. Ama Hasan neredeyse hiçbir etkinlik gösteremedi ve devre arasında yerini Sabri’ye bıraktı. Arda da çabalamasına rağmen, çok etkili olamadı. Bir diğer hayal kırıklığı da Saşa İliç’ti. Deplasmanda oynanan bir maçta yapacağı toplarla takımını rahatlatması gereken İliç ne top yapabildi ne de en ufak bir varlık gösterdi. O da Necati ile değişti ilk yarı sonunda.

İkinci yarı bastırdı Galatasaray. Rakibin sahasına oyunu yıktı. Golü de erken bir zamanda buldu. Ama kalan 35 dakikada baskısını arttıramadı. Rakibini sahasına hapsetmesine rağmen, birkaç pozisyon dışında beraberliğe gidebilecek şansları yakalayamadı. Ve maçın genelinde kötü oynamamasına rağmen, yine boynu bükük ayrıldı Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndan.

Hakem Selçuk Dereli maçın genelindeki basit kararlarda iyi gözükmesine rağmen asıl yürek gerektiren ve kilit pozisyonlarda düdüğünü çalamadı. Biraz daha cesur ve yürekli hakem maçı yönetseydi, dün gece en az bir kırmızı kart bir de penaltı izlerdik.

bence maçı en iyi anaiz eden yazı ...

ibo
04.Aralık.2006, 16:37
2-1 yenildik ama ilk yarıda golü yediğimiz 24. dakikaya kadar ve ikinci yarının tamamında FB ye futbol nasıl oynanır diye ders verdik adeta. Özellikle ikinci yarıda FB oyundan iyice düştü (yoğun maç maratonundan oluşan yorgunluktan dolayı diye düşünüyorum.) Gene bitirici vuruşları yapamadık ve sonucunada katlandık. maç ben gs li ve 2 fb li arkadaşla izliyordum. Bizim oyuncuların beceriksizliği ve Volkan ın başarılı oyunu,şansın bizim yanımızda olmaması 3 puanı kaybetme4mize sebep oldu....

Kaan Souza
04.Aralık.2006, 16:52
Alex'in kendini yere atıp vakit geçirme çabası, diğer futbolcuların da ağır hareket etmeleri tamamen profesyonelceydi. Burada Alex'i, diğer futbolcuları vakit geçirmekten dolayı eleştirmişsiniz. Tabi ki vakit geçirecek, takımı 1 farkla galip, maçın bitimine çok az bir süre kalmış. Bunlar profesyonelce hareketler. Siz Alex sakatlık numarası yaparken, Appiah topu korner bayrağına götürürken belki küfür ettiniz, ana avrat sövdünüz, çok sinirlendiniz. Haklısınız. Ama gelip burada bunlar yanlıştır, bunlar profesyonelliktir diyemezsiniz.

Fenerbahçe'ye 1 maç ceza gelir tahminimce. Bir arkadaş 4 maç ceza alması lazım demiş. Hiçbir federasyon bu hareketlere 4 maç ceza vermez. Göztepe-Karşıyaka maçında adam öldürme olayı olmasına rağmen her iki takıma da 6 maç, Beşiktaş-Ç.Rizespor maçında da adam öldürme olayı olmasına rağmen 3 maç ceza almıştı. Abartmayın isterseniz, bu maça 4 maç ceza verilmesi imkansız.

Maça gelirsek, ilk yarı Fenerbahçe iyi oynadı, ikinci yarı ise Galatasaray. Burada bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum. Fenerbahçe ilk yarıda 2 gol bulurken, ikinci yarıda Galatasaray 1 gol buldu, 2 tane net pozisyonu harcadı. Bu demek oluyor ki Galatasaray'ın kalecisinde ve gol hattında büyük bir sorun var. Fenerbahçe yakaladı mı harcamıyor gol fırsatlarını, ama Galatasaray çok net pozisyonları bile harcıyor. İki takım arasındaki fark bu diyebilirim, zira Maçta gördük ki Galatasaray'ın sağ beki yok. Galatasaray bence revizyona gitmeli, birçok oyuncuyla yollarını ayırıp gerekli mevkilere transferler yapmalıdır.

Dün Fenerbahçe'nin geriye çekilmesi intihar gibiydi, zira dakika 55'te yenilen bir gol 2. golün sinyalini verdi. Lugano-Edu ikilisinin goldeki büyük hatası yetmezmiş gibi, Necati ve Ümit Karan'a pozisyonlar vermesi çok büyük hatalardı. İkili iyi performans gösteremedi dün maçta. Özellikle Önder çok kötü oynadı, gerek Arda gerek Ergün'e karşı basit çalımlar yedi. Buna rağmen maçtaki en iyi adamlar hiç kuşkusuz Fenerbahçe cephesinden Volkan, Uğur, Appiah, Aurelio ve Kezman iken, Galatasaray cephesinden de oyuna girmesiyle atakları başlatan Sabri idi.

İyisiyle kötüsüyle bir derbi daha geride kaldı. Fenerbahçe şampiyonluk yolunda büyük bir galibiyet alarak Galatasaray ve Manisa ile puan farkını 7'ye çıkardı.

yazdıklarına katıldıklarımı yukarıda belırttım....ayrıca alex e de sarı kart nasıl gosterılmedı oda ayrı bı konu...yyinede tebrikler....:cool:

Not: Alex'e önerim futbolu bırakırsa bence tiyatrocu olsun....

Universal
04.Aralık.2006, 16:53
Aslinda dün taraftarın yaptıkları büyütülevcek bir davranış değil. Çünkü Boca ve River maçlarını eğer izlerseniz 90 dk tamamlanmadan maçlar bitiyor. Biz gene küfür ederek bu işi bitiriyoruz. :)

paco
04.Aralık.2006, 17:13
Aslinda dün taraftarın yaptıkları büyütülevcek bir davranış değil. Çünkü Boca ve River maçlarını eğer izlerseniz 90 dk tamamlanmadan maçlar bitiyor. Biz gene küfür ederek bu işi bitiriyoruz. :)

1. sadece küfür yoktu ... (gerets in kafası yarıldı, ses bombaları, atılan yabancı maddeler)
2.arjintinde yapılan şeyler burda yapılanları doğru göstermez...
3.Ben alisamiyen de hiç bir maçta hiç bir fb linin kafasının yarıldığını görmedim ... daha öncede eser hocanın kafası yarılmıştı (kadıköy de) ...

Emurafu
04.Aralık.2006, 17:34
valla benım aklıma ORDUSPOR geldı orduspor kucuk takım oldugu ıcın federasyon haksız bıcımde 6 mac vermıstı

EreN
04.Aralık.2006, 17:40
1. sadece küfür yoktu ... (gerets in kafası yarıldı, ses bombaları, atılan yabancı maddeler)
2.arjintinde yapılan şeyler burda yapılanları doğru göstermez...
3.Ben alisamiyen de hiç bir maçta hiç bir fb linin kafasının yarıldığını görmedim ... daha öncede eser hocanın kafası yarılmıştı (kadıköy de) ...

O atan kişinin isabetçiliğine bakar.Gslilerde attı ama tutturamamışlar :)

SYLaR
04.Aralık.2006, 18:08
Son yıllarda seyrettiğim en kötü futbol oynanan derbi idi

Jesus_FB
04.Aralık.2006, 18:10
Fenerbahçemizin Galatasaray ile yaptığı karşılaşmanın ardından misafir seyircilerin bulunduğu tribünde maddi hasar meydana geldiği açıklandı. Stat müdürlüğünden yapılan açıklamada, misafir tribünde bulunan koltuklar, büfe ve tuvaletlerde maddi hasar tespit edildiğini, hasarın meydana geldiği yerlerde yapılan incelemeler doğrultusunda hazırlanan rapor ve görüntülerin gerek federasyona gerekse Galatasaray Spor Kulübü’ne gönderildiği ifade edilmiştir.

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/04122006gstaraftar002.JPG http://www.fenerbahce.org/pic_lib/04122006gstaraftar001.JPG

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/04122006gstaraftar005.JPG http://www.fenerbahce.org/pic_lib/04122006gstaraftar009.JPG

Bunlarda gs taraftarlarından

comandante
04.Aralık.2006, 18:14
vahşilik...

TR.CaPTaiN
04.Aralık.2006, 18:26
2007/2008 sezonundamiyiz da benim haberim yok :)

Gelecek mac 2007-08 sezonunda. Bu seneki hakkınızı kaybettinizde;) Verilen hasara gelince bunun Ali Sami Yen ide var.

F.Bahçe UEFA'da manşet
UEFA'nın resmi internet sitesi UEFA.com, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 yenmesini manşetine taşıdı
UEFA'nın resmi internet sitesi UEFA.com, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 yenmesini manşetine taşıdı. UEFA.com, sarı lacivertli takımın bu galibiyetle, Şampiyonlar Ligi'nden elenen rakibinin sıkıntısını daha da artırdığını vurguladı.

UEFA'nın sitesinde "İstanbul'da galibiyet onuru Fenerbahçe'nin" başlığıyla verilen haberde şu ifadeler yer aldı:

"Fenerbahçe zirve savaşında ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-1 yenerek, puan farkını 7'ye çıkardı. Alex ve Kezman'ın ilk yarıda erkenden bulduğu goller sayesinde maçı kazanan Fenerbahçe, zaten Şampiyonlar Ligi'nden elenmiş olan rakibinin sıkıntısını daha da artırdı. Galatasaray ikinci yarıda Ümit Karan'ın golüyle hareketlendi, ama Gerets'in adamlarının günü değildi. Bu galibiyetle ilk yarının bitimine bir hafta kala Fenerbahçe, 2007'ye lider başlamayı garantiledi. Galatasaray, Avrupa arenasından elenirken, Fenerbahçe UEFA Kupası'nda son 32'ye kalma ümidini koruyor."

KAYNAK (http://www.uefa.com/footballeurope/news/Kind=2/newsId=486333.html)

eGowiCh
04.Aralık.2006, 18:39
33. haftaya kadar biz şampiyonluğu garantileriz, o maçın önemi kalmaz pek :)

uAburak89
04.Aralık.2006, 18:41
Fenerbahçemizin Galatasaray ile yaptığı karşılaşmanın ardından misafir seyircilerin bulunduğu tribünde maddi hasar meydana geldiği açıklandı. Stat müdürlüğünden yapılan açıklamada, misafir tribünde bulunan koltuklar, büfe ve tuvaletlerde maddi hasar tespit edildiğini, hasarın meydana geldiği yerlerde yapılan incelemeler doğrultusunda hazırlanan rapor ve görüntülerin gerek federasyona gerekse Galatasaray Spor Kulübü’ne gönderildiği ifade edilmiştir.

Bunlarda gs taraftarlarından

Off off bu millet adam olmaz ..

Agger
04.Aralık.2006, 18:42
Allahını seven ilic'i şu takımdan uzaklastırsın.

uAburak89
04.Aralık.2006, 18:42
33. haftaya kadar biz şampiyonluğu garantileriz, o maçın önemi kalmaz pek :)

Bence bu kadar emin olma geçen sene de böle diodu bi çok insan .. Sene sonunda noldu 33 avans 34 te biter ... :) Futbol bu ...

Universal
04.Aralık.2006, 19:31
Cem Yılmaz ne demiş Eğitim Şart! Gerçekten şart. Stada Torpil atan tuvaletleri kıran kişilerin eğitimli olması imkansızdır. İşte buda bunu gösteriyor.

nart_susruko
04.Aralık.2006, 19:37
biber gazının etkisidir.. ;)

fmsmyrna
04.Aralık.2006, 19:44
nası becermişler helal olsun gs taraftarlarına çok ilginç resimler ben 40 gün uğraşsam yapamam

M.Scofield
04.Aralık.2006, 21:15
////////////////////

paco
04.Aralık.2006, 23:41
O atan kişinin isabetçiliğine bakar.Gslilerde attı ama tutturamamışlar :)

ewet siz gerçekten çok iyi atıyosunuz .... ;)

EreN
05.Aralık.2006, 01:11
ewet siz gerçekten çok iyi atıyosunuz .... ;)

Teveccühün

perpetua
05.Aralık.2006, 01:31
[B]Gelecek mac 2007-08 sezonunda.

Evet yani gelecek sene de Fener kazanir ve 8 olur.. ama Simdiden 9 sene ust uste demis olman biraz garip geldi, o nedenle parmak hesabi yapmani tavsiye etmistim.

Demek ki yaptin ve imzayi degistirdin :D

Neyse bu isin dalgasi.. ;)

perpetua
05.Aralık.2006, 02:07

Alex'in kendisini yere atmalari, zaman gecirmekten daha ziyade ceza sahasi onunde uygun bir pozisyonda frikik kazanip, gol atmak icindi. Bu Turkiye'de kullanilan anlamda profesyonelce bir hareket olabilir ancak sportmenlik ile hic bagdasmayan bir harekettir. Nasil Nobre'nin gecen sene foyasi cikip, kendisini ne kadar cok yere attigi sonunda algilandiktan sonra foul atisi kazanamadiysa, Alex'in gelecegi de aynidir. Christiano Ronaldo, Arjen Robben ve Didier Drogba gecmis senelerde yaptiklari bu tip hareketler nedeniyle Ingiltere'de artik kolay kolay lehine foul calinmayan oyuncular haline gelmistir. Alex'e de olacak budur.

Appiah'in korner bayraginin yanina gidip topu orada tutmasi profesyonelce'dir ve sportmenlige aykiri da degildir. Galatasaray ayni durumda olsa, eminim Galatasaray'li futbolcular da aynisini yapacaklardi. Bunu yapan oyuncuya ne kufur ne de kotu bir soz soylenir. Tam tersine uc kagitcilikla degil de ayakta kalarak topa sahip kalabildigi icin alkislanmasi gerekir.

Bu iki futbolcunun yaptiklari arasinda daglar kadar fark vardir ve ikisinin de hareketlerini profesyonellik olarak nitelendirmek son derece yanlistir. Zira profesyonellik, para kazandigi kuruma ihanet etmeden varini yogunu ortaya koyarak calismak demektir. Alex'in bu hareketleri eger hakemlerin bundan sonra Alex'in her yere dususunde faul olsun olmasin oyuna devam ettirmesine neden olursa (ki buyuk ihtimalle olur - bkz. gecen sene Nobre), Fenerbahce'ye zarar verir. Bu yolla takimina zarar gelmesine neden olan Alex'in hareketleri de kesinlikle profesyonelligin yukarida belirtilen tanimi ile bagdasmaz.

Nitekim geçen sene Kadıköy'deki Türkiye Kupası maçını hatırlayın. Maç 1-1 iken Hasan Şaş'ın yapmadığı çirkeflik kalmamıştı. Maç boyunca Fenerbahçe taraftarı tek kelime küfür etmemişken, Hasan Şaş tribünden hiçbir şey gelmemesine rağmen bir şey gelmişcesine kendini yere atıp, aynı şekilde Ümit Karan'ın da vakit geçirme çabalarını hatırlayın! Aynı şeyleri geçen sene Galatasaray Kadıköy'de maç 1-1 iken yaptı ve Fenerbahçe taraftarı bu davranışlara delirdi "Hepiniz ...." diye küfür etti o maçta ilk kez. Bunlar profesyonelce şeyler, yapılmalıdır; ama Galatasaraylı arkadaşlar nedense daha önce kendi oyuncularının vakit geçirme çabalarını çok çabuk unutmuş, burada Fenerbahçeli oyunculara laf ediyorlar.

Yanilmiyorsam kameralar, Hasan'in kafasina atilan cismi goruntulemisti. Hatta kafasinda sekip, yere dususunden sonra cakmak oldugunu da goruntulemisti. Eger yanlis hatirliyorsam ve Hasan'in basina bir sey atilmadan bu hareketleri yapiyorsa buna Turk mantalitesinde profesyonellik denilir. Sportmenlik olup olmadigi tartisilir cunku rakibe karsi bir uc kaatcilik degil, tribunlere karsi bir uc kaatciliktir. Eger kafasina bir sey atilmadiysa, bu yaptigi provokatorluktur ve Hasan'in yaptigi yanlistir. Ancak taraftarlar, tribunden futbolculari yaralayici cisimler atiyorsa sahaya bu taraftarin yaptigi caniliktir ve bunun cezasi Turkiye'de cok daha agir olmalidir.

Ceza'yi kulube vermek yeterli degildir cunku kotu niyetli olan taraftar bunu takim'in aleyhine kullanabilir. Statlarda kamera sistemleri ve gerekirse seyircinin taskinlik yapabilecegi goz onunde tutularak bir bariyer konulmalidir. Kamera sistemleri ile sahaya yabanci madde atan kisilere altindan kalkmasi zor olacak para cezasi ve hayat boyu musabakalara girememe cezasi verilirse, isin ciddiyeti ortaya cikar. Yoksa oldugu gibi devam eder ne yazik ki..

nart_susruko
05.Aralık.2006, 02:41
....
gerekirse seyircinin taskinlik yapabilecegi goz onunde tutularak bir bariyer konulmalidir.
....
http://img393.imageshack.us/img393/2115/gs20006jf5.th.jpg (http://img393.imageshack.us/my.php?image=gs20006jf5.jpg)
tam manasıyla birşeylerin önüne geçemeyecek olsada, bu maç için sadece deplasman tarafının ihtiyacı olan bişey değildi.. ;)

TR.CaPTaiN
05.Aralık.2006, 18:04
Evet yani gelecek sene de Fener kazanir ve 8 olur.. ama Simdiden 9 sene ust uste demis olman biraz garip geldi, o nedenle parmak hesabi yapmani tavsiye etmistim.

Demek ki yaptin ve imzayi degistirdin :D

Neyse bu isin dalgasi.. ;)

Imzayla hesabın alakası yok ama neyse.Bu daha manalı. :)

Galatasaray da derbiden cezalık
Haftasonunda oynanan derbi hem Fenerbahçe'nin hem de Galatasaray'ın başını yakacak gibi... Sarı lacivertli kulübün ardından Galatasaray'da PFDK'ya sevkedildi.

Bu karar Galatasaray taraftarının Şükrü Saracoğlu'nda yaptığı küfürlü tezahürat, kötü amaçlı pankart açmak ve stada zarar vermeleri nedeniyle alındı.

Profesyonel Disiplin Kurulu, her iki takımla ilgili kararını dosyaları inceledikten sonra karara bağlayacak. Görünen o ki Fenerbahçe ile birlikte Galatasaray takımına da ceza yolda...

KAYNAK (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=55910)