PDA

View Full Version : Türkiye Süper Ligindeki En İyi Free-Kick kullanan oyuncu kim

e_mali
29.Aralık.2003, 13:34
Ewet oylarınızı bekliyoruz, Topu doksana takanlar takamayanlar hepiniz kullanabilirsiniz. :mrgreen:

e_mali
29.Aralık.2003, 13:35
Benim oyum gelmiş geçmiş en iyi duran top ustalarından PVH ye. Sergende çok iyi ama. PVH daha iyi bence (ı)

Koray Düşova
29.Aralık.2003, 14:01
Kullandığı frikik toplamına ve attığına bakarsak Cesar Prates ama en çok kullanan ve atana bakarsak PV Hoijdonk diyebiliriz...

Cengo
30.Aralık.2003, 06:49
Pierre van Hooijdonk :!: :!: :!:
Bu kadar :!: :!: :!:

10_Osmanozc
30.Aralık.2003, 22:26
Soruyu sormak bi kere hata değil mi tabe ke PİERRE VAN H. acı bir hatırası vardırda ben de:)))Hele ankaragücüne attığı o gol tek kelime ile fecahat birşeydi (d)

e_mali
31.Aralık.2003, 13:38
PVH aldı başını gidiyor, Acaba Türkiye Ligiyle kısıtlı kalmayıp Avrupa'yı da mı ekleseydim. R. Carlos, Beckham, Zidane onlarıda listeye eklesem mi? :mrgreen:

Cfksanal
31.Aralık.2003, 19:53
Bu soruyu sormak bile ayıp bence. :mrgreen:
Çünkü cevap apaçık ortada .:Pierre van Hooijdonk:.

e_mali
08.Ocak.2004, 19:01
Pek rağbet gömedi anket.
ama anlaşılan PVH en iyisi....

Ankaragücü maçı ve PVH tam karşımda (maçtaydım ayıptır söylemesi), Hadi diyorum içimden hadi....
Ve.... GOLLLLLL...

Çok süperdi ama tekrarını seyredemedik :mrgreen:

Mehmet Ozar
16.Ocak.2004, 04:06
P.V.H. den iyisini görmedim...Sergene ayıp olmasın ama el elden üstün..

ertyq
17.Ocak.2004, 14:44
çok ayıp çok... tabii ki Pieeeeeeeeeeeerrrrrrr Vaaaaaaaannnnnnnnnn Hoooojjjjjdoooonk :mrgreen:

recepural
17.Ocak.2004, 15:10
van hojdonk

Cfksanal
19.Ocak.2004, 16:08
Anket boşuna açılmış. Kimin kazanacağı zaten baştan belliydi. (ı)

ozkan57
11.Şubat.2004, 21:36
Gerçektende Hooijdonk gibisi yok.Müthiş biri.Bence Türkiye'deki en iyi oyuncu.Kişiliği ile de futbolculuğu ile de bence Türkiye'ye gelmiş en iyi oyuncu.Beşiktaşlıyım ama bence o.

snoopfb
12.Şubat.2004, 00:01
R. Carlos, Beckham, Zidane onlarıda listeye eklesem mi?

alayini ekle yine Pierre Van Hooijdonk

e_mali
12.Şubat.2004, 11:30
R. Carlos olsa belki oylar bolunebilir..
Ama Kouman vardı Hollandalı Barcelonada, onun free-kick leride penaltı gibiydi...
Nazar değmesin PVH da onun gibi...
Maşallah :mrgreen:

Koray Düşova
12.Şubat.2004, 13:41
Denizlispor lu Çağdaş ve Ankaragücü kaptanı Yılmaz Özlem'de ta çok sert ve isabetli frikikler atıyorlar.

recepural
12.Şubat.2004, 15:11
abi zenden iyi freekıck kullanıyor ve tabiii hagi ayrıca ortega'da güzel kullanırdı ayagını

recepural
12.Şubat.2004, 15:12
totti bende imzama resim koymak istiyorum bunu nasıl yapacağım ben yapmaya çalıştım olmadı neden,yardımcı olurmusun

Koray Düşova
27.Şubat.2004, 17:13
http://www.spor3.com/images/anaman2702.jpg

HOOIJDONK MU, PRATES Mİ ?

Süper Lig'in 23. haftasında Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yapılacak derbi maç, iki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray'ın usta serbest vuruşçuları Hooijdonk ile Cesar Prates'i karşı karşıya getirecek...

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van Hooijdonk, sezon başından bu yana toplam 4 serbest vuruş golüyle ligin en usta frikikçisi olarak dikkati çekiyor.

Hollandalı yıldız maçlarda mesafe tanımayan isabetli vuruşlarıyla rakiplerinin adeta korkulu rüyası olurken, kaleciler artık baraj kurdurup kurdurmama konusunda bile çelişkiler yaşıyor.

İlk yarıdaki Trabzonspor, Diyarbakırspor, Gaziantepspor ve Ankaragücü maçlarında fileleri serbest vuruşlardan havalandıran Hollandalı futbolcu, tam 8 lig maçından bu yana ise serbest vuruştan gol atamıyor.

PRATES DE AFFETMİYOR
Son 2 resmi maçta 2 serbest vuruş golü atan Galatasaraylı Prates ise, sezon başından bu yana ligde 3 serbest vuruş golüne imza koydu.

Brezilyalı futbolcu Malatyaspor, Trabzonspor ve son Konyaspor maçlarında serbest vuruşlardan kalecileri avladı.

Prates ayrıca, Avrupa kupalarında CSKA Sofya ve dün gece Villarreal CF, Türkiye Kupası'nda da Türk Telekomspor filelerini 1'er kez serbest vuruşlardan havalandırdı ve resmi maçlarda toplam 6 frikik golüyle Van Hooijdonk'u geçti.

Prates ayrıca, Avrupa kupalarında CSKA Sofya ve dün gece Villarreal CF, Türkiye Kupası'nda da Türk Telekomspor filelerini 1'er kez serbest vuruşlardan havalandırdı ve resmi maçlarda toplam 6 frikik golüyle Van Hooijdonk'u geçti.

Buraya dikkat çünkü ben bunu bu topic ilk açıldığı günlerde söylemiştim.

Cengo
27.Şubat.2004, 20:49
Ama bu Hooijdonk'un 'DÜNYANIN EN İYİ FRİKİKÇİSİ' olduğu gerçeğini değiştirmez :mrgreen:

FilippoInzaghi
27.Şubat.2004, 21:07
bence cesar prates P.v.H o kadar iyi degil cünkü bizim kalecilerimiz bu toplara alışkın degil avrupadaki kaleciler rahatlıkla kurtarabilir biz hala rüstüye güvenelim bakalim sonumuz ne olacak

Koray Düşova
27.Şubat.2004, 21:07
Fenerbahçe'den 6 atmasından sonra Galatasaray'ın dünyanın en büyük takımlarından biri olduğu gerçeğini değiştirmediği gibi...

S-B-Z
01.Mart.2004, 12:39
tabi ki sergen yalçın ama prates'te güzel kullanıyo (ı)

recepural
01.Mart.2004, 14:27
j.p.h gibi oyuncu türkiyeye bir daha gelmiyecek tabii hagi'de dahil...

fenerbahçede ortega yı bile unutturdu pieerrrreee vaannnnnn hoijdonk adam cambaz yav...

e_mali
01.Mart.2004, 15:17
Nasıl cambaz?

Benim bildiğim cambaz diye Rıdvan tipi oyunculara denir. Topu alır ve önğne geleni ipe dizer. PVH bunu da ı yapıyor?
Alla Alla?

recepural
01.Mart.2004, 15:44
ne zaman neyi iyi yapacağını iyi bilen oyunculara canbaz denir bence mesela dün j.p.h. tek kaldığı için pek bir şey yapamadı ama bir çok pozisyonda 2 3 oyuncu eksiltebiliyordu sanırım maçı ben çok iyi etüt ettim.

ama gerçek canbaz değil ortega gibi galiba buna cınbaz denir ne zaman ne yapacağı belli olmuyor hojdonk'un..... (d) (e)

FilippoInzaghi
01.Mart.2004, 16:04
recepural, sen öyle san hagi onceden futbol cambazlari geldi sonra geliyor van hooijdonku tanri gibi görme v.h hagi ile karsilastirilmasin ikisinin de birbirinden farkli özellikleri

recepural
01.Mart.2004, 19:13
çünkü biri forvet biri orta saha oyuncusu hagi ile ortega kıyası yapılır hagi futbolu sadece gs de oynadı başka hiç bir takımda oynamadı ama hagi müthiş bir yetenek.

sence filip

keşke öyle futbolcu çok olsa ligdede ligin kalitesi yükselir,ama nerede katar liğinde bile bizden kaliteli yabancı oyuncular var yalan mı.Bizde söylesen tanınmış yabancı oyuncu parmakla gösterilir mesela tunuslu jaziri fenerden bir kaç tane cimbomda mondragon bjkden gunti cordoba yani anlayacağınız iyi bir oyuncu geldin mi lige biz sanıyoruz ki başka dünyada eşi yok diye görüyoruz.
haklımıyım.

ertyq
01.Mart.2004, 19:27
Katar ligi tam bir balon. şişirme bir lig. fazla ileri gideceğini sanmıyorum izledikleri strateji oldukça etkili gibi gözüküyor ama ben çok ta fazla bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Adamlar yabancı futbl. yerine yabancı teknik kadro ve alt yapı sorumluları getirseler daha fazla faydası olur bence.

recepural
01.Mart.2004, 20:23
haklısın da konu bu değildi

konu futbolcu bulma amacıydı bizdeki dandik yabancılardan bahsettikte o yüzden milla

PhotoGrapher
21.Mart.2004, 16:52
Yabancı ligler dahil olsaydı tabiki totti derdim ama iş Türkiyeye gelince cp

ertyq
22.Mart.2004, 11:17
Van Hojdoonk dışındakilere oy verenlere şaşırıyorum

Koray Düşova
22.Mart.2004, 13:59
Van Hojdoonk dışındakilere oy verenlere şaşırıyorum

Neden ki?

Objekltif bakmak gerekiyor olaya, Van Hojdonk'un frikikten attığı goller Prates ile eşit o zaman Van Hojdonk en iyi kullananlardan biri onunla yarışan Prates de var.

ertyq
22.Mart.2004, 14:55
pratez güzel atıyor..... ama Van Hojdoonk GS de de oynasaydı fikrim değişmezdi.

Koray Düşova
22.Mart.2004, 15:26
Ben de bunu söylüyorum işte Van Hojdonk bence en iyi frikik atıcısı fakat istatisklikler Prates'i de gösteriyor ,gol krallığı gbi birşey bu Hakan Şükür'ün kalitesi belli gol kralı olduğu sezonlar belli bu sezon gol krallığında geride ama bu Hakan Şükür'ün kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor.

ertyq
22.Mart.2004, 15:44
bende zaten istatistiğe bakmıyorum. Pratez biraz Roberto Carlos a benziyor. kaleyi tutmama oranı P.V.H. a göre yüksek.

Cengo
26.Mart.2004, 04:21
P.v.H ile Pratez'i kaşılaştıran cidden mantıksızdır,futbol bilgisinden yoksundur,fanatiktir :!: :!: :!:

Zidane ile Fabio Aurelio 'yu karşılaştırmak gibi ..

Fabio Aurelio iyi bir oyuncu belki Zidane kadar iyi pas oranına sahiptir ama hiç bir DÜNYANIN EN İYİ OYUNCUSU Zidane kadar iyi olamaz :!:

P.v.H Dünyanın en iyi frikik atan 5 oyuncusundan biridir :!: :!: :!: :!: :!:

Koray Düşova
26.Mart.2004, 10:31
Cengiz Fanatiklik değil bu lütfen obkjektif bak

İstatistiklere bakınca Prates Van Hoijdonk'un önündeydi şimdi Pierre onu yakaladı ne yani Prates Van Hoijdonk'tan daha mı iyi dedik ozaman da ,hayır...

Ben ne dedim Van Hoijdonk Prates'den daha iyi ama istatistikler berabere gittiklerini gösteriyor,ama fanatiklik sıralamsında da sen önde gidiyorsun sakin ol...

ertyq
26.Mart.2004, 10:40
bende zaten istatistiğe bakmıyorum. Pratez biraz Roberto Carlos a benziyor. kaleyi tutmama oranı P.V.H. a göre yüksek.
düşük diyecektim, yüksek dedim yanlışlıkla

Cengo
26.Mart.2004, 15:47
Koray Fanatik kim belli,neredeyse Pratez'i Hooijdonk ile karşılaştıracaksın ..

Pratez Hooijdonk'un kılı bile olamaz :!:

Cfksanal
26.Mart.2004, 15:57
Koray Fanatik kim belli,neredeyse Pratez'i Hooijdonk ile karşılaştıracaksın ..

Pratez Hooijdonk'un kılı bile olamaz :!:

İşte cevap budur.

Koray Düşova
26.Mart.2004, 16:33
Bakın Siz Van Hoijdonk'u bilmiyorken(Fenerbahçelileri kastediyorum) ben Van Hoijdonk'u takip ediyordum Van Hoijdonk hayranı olduğumu daha önce de söyledim fakat hala bir takım gözlüklerle yorum yapmaya çalışıyorsunuz.

Ben isatisitklere göre berabere gidiyor diyorum siz tuttumuşsunuz bir Van Hoijdonk diye gidiyorsunuz ,istatistiklere göre şu anda 2 oyuncuda başabaş gidiyor, ama size ben size sorarsam yine Van Hoijdonk diceksiniz normaldir saygı duyarım sadece suçlamam...

Van Hoijdonk bence de Prates'den daha iyi frikik atıyor diyorum fanatik oluyorum buna sadece gülerim ve bu yorumumla eğer bana fanatik deniyorsa size de gülerim ve gülüyorum (k)

Ayrıca adım fanatiğe çıkmaya başladı ki bu beni çok rahatsız etmeye başladı.

Fanatik kim belli,neredeyse Pratez'i Hooijdonk ile karşılaştıracaksın ..
Şimdi bu soru fanatikçedir ,yanlızca bu cevap için fanatkçe bir soruda ben sorucam...

Bende diyorum ki
<<Sizin ,Van Hoijdonk'u Hagi ile Karşılaştırmanız gibi mi?>>

Cengo
26.Mart.2004, 22:09
Hooijdonk daha profesyonel olduğu için daha büyük oyuncudur.

Farklı mevkiler karşılaştırılamaz.

Biz frikikten bahsediyoruz.Bir tarafta dünyanın en iyi frkik atan oyuncularında biri,diğeri adı sanı doğru düzgün duyulmamış bir oyuncu (bir sene Real Madrid denenmesi dışında,Real Madrid öylle çok basit oyuncu denedi ki,Celades,Baliç vs.. ) .Tamam mı ?

Hooijdonk kariyer yapmış bir oyuncu ve bütün dünya kabul etmiş ..
Hooijdonk'u ben de tanıyordum eskiden ..

Cengo
26.Mart.2004, 22:10
Ayrıca hiç bir büyük oyuncu hakeme TÜKÜRMEZ.Hagi büyük oyuncu sıfatına layık değil :!:

Koray Düşova
27.Mart.2004, 11:06
Şimdi sen de Hagi'yi büyük oyuncu diye saymadın ya ben de sana fanatik diyebilirim senin bana dediğin gibi ama konuyu uzatmayacağım ve bu konuyu kapatıyorum son sözüm de şudur;

Hagi'nin futbolculuğu tartışılmaz...

Cfksanal
27.Mart.2004, 12:46
Şimdi sen de Hagi'yi büyük oyuncu diye saymadın ya ben de sana fanatik diyebilirim senin bana dediğin gibi ama konuyu uzatmayacağım ve bu konuyu kapatıyorum son sözüm de şudur;

Hagi'nin futbolculuğu tartışılmaz...

Son sözüne bir fanatik FENERBAHÇEli olarak aynen katılıyorum.

Leqolas
04.Nisan.2004, 22:48
tabiki prates..ama febe liler sayısal olarak üstün oldukları icin pvh secilmis..her ne kadar prates,pvh den sayısal olarak üstün olsada