Anket Sonuçlarını Görüntüle: Türkiye Süper Ligindeki En İyi Free-Kick kullanan oyuncu kim

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Van Hoijdoonk

17 56.67%
  • Sergen Yalçın

4 13.33%
  • Cesar Prates

9 30.00%
  • Maxim Romaschenko

0 0%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Türkiye Süper Ligindeki En İyi Free-Kick kullanan oyuncu kim

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Default Türkiye Süper Ligindeki En İyi Free-Kick kullanan oyuncu kim

Ewet oylarınızı bekliyoruz, Topu doksana takanlar takamayanlar hepiniz kullanabilirsiniz.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Benim oyum gelmiş geçmiş en iyi duran top ustalarından PVH ye. Sergende çok iyi ama. PVH daha iyi bence

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Kullandığı frikik toplamına ve attığına bakarsak Cesar Prates ama en çok kullanan ve atana bakarsak PV Hoijdonk diyebiliriz...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Pierre van Hooijdonk
    Bu kadar
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Soruyu sormak bi kere hata değil mi tabe ke PİERRE VAN H. acı bir hatırası vardırda ben de))Hele ankaragücüne attığı o gol tek kelime ile fecahat birşeydi

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

PVH aldı başını gidiyor, Acaba Türkiye Ligiyle kısıtlı kalmayıp Avrupa'yı da mı ekleseydim. R. Carlos, Beckham, Zidane onlarıda listeye eklesem mi?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bu soruyu sormak bile ayıp bence.
    Çünkü cevap apaçık ortada .:Pierre van Hooijdonk:.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Pek rağbet gömedi anket.
    ama anlaşılan PVH en iyisi....

Ankaragücü maçı ve PVH tam karşımda (maçtaydım ayıptır söylemesi), Hadi diyorum içimden hadi....
    Ve.... GOLLLLLL...

Çok süperdi ama tekrarını seyredemedik

P.V.H. den iyisini görmedim...Sergene ayıp olmasın ama el elden üstün..

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

çok ayıp çok... tabii ki Pieeeeeeeeeeeerrrrrrr Vaaaaaaaannnnnnnnnn Hoooojjjjjdoooonk

van hojdonk

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Anket boşuna açılmış. Kimin kazanacağı zaten baştan belliydi.

Gerçektende Hooijdonk gibisi yok.Müthiş biri.Bence Türkiye'deki en iyi oyuncu.Kişiliği ile de futbolculuğu ile de bence Türkiye'ye gelmiş en iyi oyuncu.Beşiktaşlıyım ama bence o.

R. Carlos, Beckham, Zidane onlarıda listeye eklesem mi?
    alayini ekle yine Pierre Van Hooijdonk

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

R. Carlos olsa belki oylar bolunebilir..
    Ama Kouman vardı Hollandalı Barcelonada, onun free-kick leride penaltı gibiydi...
    Nazar değmesin PVH da onun gibi...
    Maşallah

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Denizlispor lu Çağdaş ve Ankaragücü kaptanı Yılmaz Özlem'de ta çok sert ve isabetli frikikler atıyorlar.
    Koray Dusova making tactical change...

abi zenden iyi freekıck kullanıyor ve tabiii hagi ayrıca ortega'da güzel kullanırdı ayagını

totti bende imzama resim koymak istiyorum bunu nasıl yapacağım ben yapmaya çalıştım olmadı neden,yardımcı olurmusun

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

HOOIJDONK MU, PRATES Mİ ?

Süper Lig'in 23. haftasında Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yapılacak derbi maç, iki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray'ın usta serbest vuruşçuları Hooijdonk ile Cesar Prates'i karşı karşıya getirecek...

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van Hooijdonk, sezon başından bu yana toplam 4 serbest vuruş golüyle ligin en usta frikikçisi olarak dikkati çekiyor.

Hollandalı yıldız maçlarda mesafe tanımayan isabetli vuruşlarıyla rakiplerinin adeta korkulu rüyası olurken, kaleciler artık baraj kurdurup kurdurmama konusunda bile çelişkiler yaşıyor.

İlk yarıdaki Trabzonspor, Diyarbakırspor, Gaziantepspor ve Ankaragücü maçlarında fileleri serbest vuruşlardan havalandıran Hollandalı futbolcu, tam 8 lig maçından bu yana ise serbest vuruştan gol atamıyor.

PRATES DE AFFETMİYOR
    Son 2 resmi maçta 2 serbest vuruş golü atan Galatasaraylı Prates ise, sezon başından bu yana ligde 3 serbest vuruş golüne imza koydu.

Brezilyalı futbolcu Malatyaspor, Trabzonspor ve son Konyaspor maçlarında serbest vuruşlardan kalecileri avladı.

Prates ayrıca, Avrupa kupalarında CSKA Sofya ve dün gece Villarreal CF, Türkiye Kupası'nda da Türk Telekomspor filelerini 1'er kez serbest vuruşlardan havalandırdı ve resmi maçlarda toplam 6 frikik golüyle Van Hooijdonk'u geçti.

Prates ayrıca, Avrupa kupalarında CSKA Sofya ve dün gece Villarreal CF, Türkiye Kupası'nda da Türk Telekomspor filelerini 1'er kez serbest vuruşlardan havalandırdı ve resmi maçlarda toplam 6 frikik golüyle Van Hooijdonk'u geçti.
    Buraya dikkat çünkü ben bunu bu topic ilk açıldığı günlerde söylemiştim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ama bu Hooijdonk'un 'DÜNYANIN EN İYİ FRİKİKÇİSİ' olduğu gerçeğini değiştirmez
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

bence cesar prates P.v.H o kadar iyi degil cünkü bizim kalecilerimiz bu toplara alışkın degil avrupadaki kaleciler rahatlıkla kurtarabilir biz hala rüstüye güvenelim bakalim sonumuz ne olacak

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe'den 6 atmasından sonra Galatasaray'ın dünyanın en büyük takımlarından biri olduğu gerçeğini değiştirmediği gibi...

S-B-Z Misafir

tabi ki sergen yalçın ama prates'te güzel kullanıyo

j.p.h gibi oyuncu türkiyeye bir daha gelmiyecek tabii hagi'de dahil...

fenerbahçede ortega yı bile unutturdu pieerrrreee vaannnnnn hoijdonk adam cambaz yav...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Nasıl cambaz?

Benim bildiğim cambaz diye Rıdvan tipi oyunculara denir. Topu alır ve önğne geleni ipe dizer. PVH bunu da ı yapıyor?
    Alla Alla?

ne zaman neyi iyi yapacağını iyi bilen oyunculara canbaz denir bence mesela dün j.p.h. tek kaldığı için pek bir şey yapamadı ama bir çok pozisyonda 2 3 oyuncu eksiltebiliyordu sanırım maçı ben çok iyi etüt ettim.

ama gerçek canbaz değil ortega gibi galiba buna cınbaz denir ne zaman ne yapacağı belli olmuyor hojdonk'un.....

27. Default

recepural, sen öyle san hagi onceden futbol cambazlari geldi sonra geliyor van hooijdonku tanri gibi görme v.h hagi ile karsilastirilmasin ikisinin de birbirinden farkli özellikleri

çünkü biri forvet biri orta saha oyuncusu hagi ile ortega kıyası yapılır hagi futbolu sadece gs de oynadı başka hiç bir takımda oynamadı ama hagi müthiş bir yetenek.

sence filip

keşke öyle futbolcu çok olsa ligdede ligin kalitesi yükselir,ama nerede katar liğinde bile bizden kaliteli yabancı oyuncular var yalan mı.Bizde söylesen tanınmış yabancı oyuncu parmakla gösterilir mesela tunuslu jaziri fenerden bir kaç tane cimbomda mondragon bjkden gunti cordoba yani anlayacağınız iyi bir oyuncu geldin mi lige biz sanıyoruz ki başka dünyada eşi yok diye görüyoruz.
    haklımıyım.

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

Katar ligi tam bir balon. şişirme bir lig. fazla ileri gideceğini sanmıyorum izledikleri strateji oldukça etkili gibi gözüküyor ama ben çok ta fazla bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Adamlar yabancı futbl. yerine yabancı teknik kadro ve alt yapı sorumluları getirseler daha fazla faydası olur bence.

haklısın da konu bu değildi

konu futbolcu bulma amacıydı bizdeki dandik yabancılardan bahsettikte o yüzden milla

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri