View Full Version : TSL 17.Hafta/Galatasaray - Bursaspor
LaKe
05.Aralık.2006, 23:15
10 Aralık'ta Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak. 1.Yarının son maçı olacak bu maçta GS ezeli rakibiyle puan farkının açılmaması ya da yetişmesi açısından maçı kazanmalı.
El Comandante
05.Aralık.2006, 23:15
son maclarda mükemmel bir futbol sergiliyoruz.bursaspor macinda galatasaraydan fark bekliyorum.
OgUzKaGaN
05.Aralık.2006, 23:23
Bursa zorlu ekip...
Ancak Cimbomumuzun bu maçı kazanacağını düşünüyorum...
dick
05.Aralık.2006, 23:35
Rahat alırız bu maçı
Eray Dengiz
05.Aralık.2006, 23:36
Ligin son maçı, güçlü bir ekip olsada rahat yeneriz..
LaKe
05.Aralık.2006, 23:39
Bende bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Ve maçada ailecek gideceğiz inşallah :D :D
Nedvedmania
05.Aralık.2006, 23:51
liverpool maçındaki gibi oynarsak kazanırız ama hiç sanmıyorum
e_mali
06.Aralık.2006, 10:11
son maclarda mükemmel bir futbol sergiliyoruz.bursaspor macinda galatasaraydan fark bekliyorum.
Daha cok beklersin.
Bence Bursa kolay teslim olmayacaktir. En azindan oyle umuyorum.
nart_susruko
06.Aralık.2006, 11:41
güzel ve gollü bi maç olacak kanısındayım, kazanacağız inşAllah.
Eray Dengiz
06.Aralık.2006, 12:16
Ligin son maçı, kapalıda izlesek süper olur.. Sesimi duyan var genç TSLi aslanlar :)
Emurafu
06.Aralık.2006, 12:35
Bosuna umitlenmeyin galatasaray bu maci 3-1 veya 4-1 alır ortasaha oturmaya basladı cımbomda ınamoto son donemdekı futbolu bence goz dolduruyor adam sureklı topa basıyor ve kosuyor bu macta sabrı ve ınamoto ısı baglar
Nedvedmania
06.Aralık.2006, 12:43
Ligin son maçı, kapalıda izlesek süper olur.. Sesimi duyan var genç TSLi aslanlar :)
konu aç o zaman :)
bursa_mc
06.Aralık.2006, 13:48
bursaspor ole sizin kolay geçebileceğiniz rakıplerden değil..bursa kafa kafaya oynar şans kime gülerse o kazanır .inş bursasporum kazanır..
Emurafu
06.Aralık.2006, 14:01
bursaspor ole sizin kolay geçebileceğiniz rakıplerden değil..bursa kafa kafaya oynar şans kime gülerse o kazanır .inş bursasporum kazanır..bekleyelim gorelim valla ben skoru soyledim
LaKe
06.Aralık.2006, 16:25
Eray abi, bende ailemle izlicem bu maçı ASY'de. Belki görüşürüz :) İnşallah önümüzdeki haftalarda da sizinle geleceğim :)
GeNç KaRTaL
06.Aralık.2006, 18:10
bu maçı galatasaray alacaktır diye düşünüyorum bursa iyi takım ama daha iyi olmaları lazım
fenerbahce_1907
06.Aralık.2006, 18:15
berabere biter bu mac
TR.CaPTaiN
06.Aralık.2006, 18:18
Kolay mac olmayacak.
bursa_mc
06.Aralık.2006, 20:57
fedadır sana
her bir damlası
ister kan olsun isterse gözyaşı
sonsuzu yokki bu aşkıın bize
bursa nerdeyse taraftarın peşinde(samiyendeyız)
laylay lay uh laylayalay uh
Krusty
06.Aralık.2006, 20:59
Bazı Galatasaraylılar çok emin konuşuyor ya, FB maçında da çok emindiler. Neyse Bursa puan kaybetmez diyorum.
bursa_mc
06.Aralık.2006, 21:05
Bazı Galatasaraylılar çok emin konuşuyor.
bende buna hasta oluyorum yaa..
M.Scofield
06.Aralık.2006, 21:12
burdayiz eray hadi maca kapaliya
bursa_mc
06.Aralık.2006, 21:29
rakip takıma neresi veriliyoo
Eray Dengiz
06.Aralık.2006, 21:33
Eray abi, bende ailemle izlicem bu maçı ASY'de. Belki görüşürüz :) İnşallah önümüzdeki haftalarda da sizinle geleceğim :)
Görüşürüz tabi ya.. Gel gel bekleriz.. :)
EreN
06.Aralık.2006, 21:49
kapalı bilet fiyatı ne kadar ?
nart_susruko
06.Aralık.2006, 21:50
taraftar açısındanda kupa maçında olduğu gibi olmayacak bu sefer.. ;)
:rolleyes: misafir takım: her zamanki gibi eski açık
================================
Galatasaray-Bursaspor Bilet Fiyatları
Kapalı Alt 30 YTL
Yeni Açık Üst 13 YTL
Yeni Açık Alt 11 YTL
Eski Açık 13 YTL
Eski Açık (Rakip) 13 YTL
Maç günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatı
Kapalı Alt 26 YTL
Yeni Açık Üst 11 YTL
Yeni Açık Alt 9 YTL
Eski Açık 11 YTL
Eski Açık (Rakip) 11 YTL
M.Scofield
06.Aralık.2006, 21:56
kapalı bilet fiyatı ne kadar ?
macami gideceksin
Eray Dengiz
06.Aralık.2006, 22:32
Arkadaşlar ben eski açıktan sıkıldım eskisi gibi kapalıya gitmek istiyorum :D Neyse ben milleti topliyim, konuşim ayarlarsak gideriz..
M.Scofield
06.Aralık.2006, 22:42
Arkadaşlar ben eski açıktan sıkıldım eskisi gibi kapalıya gitmek istiyorum :D Neyse ben milleti topliyim, konuşim ayarlarsak gideriz..
farketmez eray kapali. acik numrali olmadi yeni aciga gideriz degisiklik olur
nart_susruko
07.Aralık.2006, 03:06
Galatasaray - Bursaspor: Kuddusi Müftüoğlu
paco
07.Aralık.2006, 03:22
Bazı Galatasaraylılar çok emin konuşuyor ya, FB maçında da çok emindiler. Neyse Bursa puan kaybetmez diyorum.
sen niye bu kadar emin konuşuyorsun bursa puan kaybetmez diiye bildiğin varsa anlat .... ;)
ayruca bu takımına olan güvenle ilgilidir ... f.b maçında da güvendik takımımıza bursa maçında da ....
e_mali
07.Aralık.2006, 10:19
taraftar açısındanda kupa maçında olduğu gibi olmayacak bu sefer.. ;)
:rolleyes: misafir takım: her zamanki gibi eski açık
================================
Galatasaray-Bursaspor Bilet Fiyatları
Kapalı Alt 30 YTL
Yeni Açık Üst 13 YTL
Yeni Açık Alt 11 YTL
Eski Açık 13 YTL
Eski Açık (Rakip) 13 YTL
Maç günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatı
Kapalı Alt 26 YTL
Yeni Açık Üst 11 YTL
Yeni Açık Alt 9 YTL
Eski Açık 11 YTL
Eski Açık (Rakip) 11 YTL
BU ne ya amma ucuzmus biletler. istanbulda olmak vardı simdi.
petrol_fb12
07.Aralık.2006, 11:31
bence beraberlik
TaşkınMahmut
07.Aralık.2006, 13:37
rahat alırız maçı
e_mali
07.Aralık.2006, 14:03
Mahmut super avatar :D
Krusty
07.Aralık.2006, 14:10
sen niye bu kadar emin konuşuyorsun bursa puan kaybetmez diiye bildiğin varsa anlat .... ;)
ayruca bu takımına olan güvenle ilgilidir ... f.b maçında da güvendik takımımıza bursa maçında da ....
Ben emin konuşmuyorum, Bursa'nın puan kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Ayrıca güven de bir yere kadar. Her maç aynı hadise yaşanıyor bu açılan topiclerde. Her maç için kesin kazanacağız deniliyor (ama kazanılmıyor). İşte ben buna sinir oluyorum. Bu arada amacım seninle polemik yaratmak değil.
aLka
07.Aralık.2006, 15:05
orda olucaz...insallah aliriz ve moralle kapatiriz ilk devreyi
TaşkınMahmut
07.Aralık.2006, 15:09
Mahmut super avatar :D
abi sağol :D
bursa_mc
07.Aralık.2006, 17:23
bekle benı samıyen bursa_mc geliyoooo
LaKe
08.Aralık.2006, 20:22
Eray abi kapalı altta olacağım ben ;;) Eğer sizde kapalı alta gelecekseniz görüşürüz büyük ihtimal :)
bursa_mc
08.Aralık.2006, 21:12
koltukları kırcam :D
Emurafu
08.Aralık.2006, 21:14
Bursalilar kendinden emin
bursa_mc
08.Aralık.2006, 21:23
bi küfür falan gelmez inş. yoksaa..
OgUzKaGaN
08.Aralık.2006, 21:24
Çok emin olmayın..
Sonra bozulduğunuzda acı olur..:D:D
bursa_mc
08.Aralık.2006, 21:25
Çok emin olmayın..
Sonra bozulduğunuzda acı olur..:D:D
yoo ne üzülcez biz rahat çıkıcaz maçaa
Cyzio
08.Aralık.2006, 22:42
Her maçtan önce öyle oluyo ama çoğu hüsran:rolleyes: Takma kafana
Emurafu
09.Aralık.2006, 18:57
Song yedek kulübesinde
Süper Lig'in ilk yarısının son hafta maçında Galatasaray, Bursaspor'u ağırlayacak. Yarınki karşılaşma öncesinde Song'un parasını alamadığı gerekçesiyle Fenerbahçe ve Liverpool maçlarında forma giymediği, hastalığının ise bahane olduğu iddia edilirken, Gerets'in Bursa karşısında Kamerunlu oyuncuyu yedek kulübesinde oturtması bekleniyor.
Ayrıca Liverpool karşısında iyi oynayan Carusca, Arda'nın iyileşmesi nedeniyle yine yedek kalacak. Sarı-Kırmızılı takımın muhtemel 11'i şöyle:
1.Mondragon
2.Cihan
3.Tolga
4.Tomas
5.Ergün
6.Sabri
7.İnamoto
8.Ayhan
9.İliç
10.Arda
11.Ümit Karan
Bursaspor'da ise Ömer Aysan, Ömer Erdoğan, Veli, Eser ve Mehmet Yılmaz sakat, İsmail güldüren ise kart cezalısı. Yeşil-Beyazlı ekibin Galatasaray karşısına aşağıdaki muhtemel kadroyla çıkması bekleniyor:
1.Ömer Çatkıç
2.Hasan
3.Egemen
4.Cumhur
5.Volkan
6.Pancu
7.Sumulikoski
8.Frasineanu
9.De Souza
10.Sinan Kaloğlu
11.Burak Akdiş
Song bu takimdan gidecek gibime geliyor ilk defa guzel bir ilk on bir ile cikacak GERETS
M.Scofield
09.Aralık.2006, 19:00
sabrini yerni arda sagda soldada carusca oynasa iyi olurdu hic bu sekilde denemiyor takimi
Burak Duran
09.Aralık.2006, 19:07
bence song ve carrusca oynayacak
bursa_mc
09.Aralık.2006, 19:07
Her maçtan önce öyle oluyo ama çoğu hüsran:rolleyes: Takma kafana
anlamadım 5 maçın 4 ünü aldık ve sen çoğu hüsran diyosun..siz kendinize bakın abi
teamsah
09.Aralık.2006, 19:52
Bu maçta İsmail Güldüren cezalı, Ömer Erdoğan ve Ömer Aysan Barış'ın durumu şüpheli. Benim tahmin ettiğim ilk 11:
- - - - - - - - - - - - Ömer Çatkıç - - - - - - - - - - -
Hasan - - - - Egemen - - - - Ömer - - - - Volkan
Yiğit---------- Korkmaz -----Erdoğan ----Bekiroğlu
Matheus - - - - Velice - - - - Gabriel - - - - Cornel
( Ömer )------Sumilikoski---- Pancu------Fresineanu
- - - - --- -- - - - Sinan - - - - - Burak - - - - - - - - -
------------------Kaloğlu---------Akdiş
Biz bu maça çok rahat çıkacağız. Umarım bu yüzden güzel bir futbol sergileriz. Galatasaray ise lider ile aradaki puan farkının açılmaması için kazanmak zorunda. Bu maçı kazanacağımız düşünüyorum. Ama Galatasaray kazanacaksa bile bu hiç ama hiç kolay olmayacak.
bursa_mc
09.Aralık.2006, 19:55
oh be zafer ilk 11 de değil..
teamsah
09.Aralık.2006, 20:01
oh be zafer ilk 11 de değil..
Zafer mi? o da kim? :D
bursa_mc
09.Aralık.2006, 20:09
Zafer mi? o da kim? :D
zafer yol al:D varya
Cyzio
09.Aralık.2006, 20:09
anlamadım 5 maçın 4 ünü aldık ve sen çoğu hüsran diyosun..siz kendinize bakın abi
Benim dediğim her önemli maç öncesi yok intikamını alacağız yok eseceğiz vs diyosunuz sonra fos çıkıyo.Bizim takımı niye karıştırıyosun şimdi sanane bizim takımdan.Sana kalmış bizim takım hakkında konuşmak.
bursa_mc
09.Aralık.2006, 20:13
Benim dediğim her önemli maç öncesi yok intikamını alacağız yok eseceğiz vs diyosunuz sonra fos çıkıyo.Bizim takımı niye karıştırıyosun şimdi sanane bizim takımdan.Sana kalmış bizim takım hakkında konuşmak.
arkadaş geçen haftada bursaspor hakkında eleştiri yaptınn ,yeter artık sen kımsın bursaspor a laf atıyon .bilader siz kendi takımızla ilgilenın,ilgilenınki kümeye düşmesinn
Cyzio
09.Aralık.2006, 20:26
arkadaş geçen haftada bursaspor hakkında eleştiri yaptınn ,yeter artık sen kımsın bursaspor a laf atıyon .bilader siz kendi takımızla ilgilenın,ilgilenınki kümeye düşmesinn
Eleştiri değil gerçekleri söylüyorum burda.Lafları şeyinden anlama.bursaspor unada laf atmıyorum seviyeli bi şekilde konuşmaya çalışıyorum.Malesef anlayacak kapasitede değilsin.
Küme düşme olayınada girmiyorum.Anadolu'da en büyük olduğumuzu çekemeyen toplulukların sözleri.Samsun'da Trabzon kümeye diyodu bi kaç seneye kadar durumu ortada.
Burak Duran
09.Aralık.2006, 20:34
valla trabzon bursa topiği değil burası. bir son verin tartışmanıza... ayrıca i.güldüren yok bu süper haber
teamsah
09.Aralık.2006, 20:45
i.güldüren yok bu süper haber
Engin İpekoğlu onun yerine ondan beter bir adam verir meraketmeyin ;;) Bu adamın ismi Cumhur BOZACI :D Antrenmanda denemiş. Benden söylemesi rakip takım için çok sinir bozucu bir futbolcu. :D
Burak Duran
09.Aralık.2006, 20:53
valla i.güldüren kadar olamaz adamı her maç dövesim geliyor
y_layta
09.Aralık.2006, 21:05
bu maç iki tarafada yakın diil ortada buluşun
Eray Dengiz
10.Aralık.2006, 17:08
Maça gitmedik, muhtemelen berabere kalırız :)
Bu maçı kesin almalıyız..
OgUzKaGaN
10.Aralık.2006, 17:09
Hem Lig için hemde tahminlerim için kazanmamız lazım..:)
GsDoruk
10.Aralık.2006, 17:16
Bu maçı alamazsak fark iyice açılcak
Emurafu
10.Aralık.2006, 17:34
alacaz korkmayin 3=1 bizim ilk yariyi 2. sırada bıtırcez gerets ılk defa carusca ve ardayı ılk on bırde oynatacak bakalım ne olcak
bu macta sabri,ınamoto,arda yıne ısı baglar
Mc.Speedy
10.Aralık.2006, 17:37
Bu Maçı Fark ile Alırız ,
4-1 felan diyorum :) , Umutluyum Çok zor ama. !
OgUzKaGaN
10.Aralık.2006, 17:52
Abi fark diyon,zor diyon,umutluyum diyon ne iş..:D
Bu Maçı Fark ile Alırız ,
4-1 felan diyorum :) , Umutluyum Çok zor ama. !
bu kadar çelişki cümleler kurma yaw :D
IcedEarth
10.Aralık.2006, 18:07
kesin kadrolar açıklandı mı ???
OgUzKaGaN
10.Aralık.2006, 18:09
Sami kafayı yedi galiba..:)
EkReM_GS
10.Aralık.2006, 18:10
maça iki saat kaldı hadi hayırlısı aslanlar alalım şu maçı...
Eray Dengiz
10.Aralık.2006, 18:16
Sami kafayı yedi galiba..:)
arada cinler onu dürtüyoda ondan böyle.. doktorlarla konuştum, rahat bırakın üstüne gitmeyin dedi, bizde öyle rahat bıraktık.. :rolleyes:
Arda-Carrusca-Sabri 3'lüsünü inşallah bir arada izleyebiliriz.
Emurafu
10.Aralık.2006, 18:18
kesin aciklanmadi ama carusca solda arda gobekte oynucak sabri sagda inamoto gobekte olcak buyuk ihtimal
Kuddusi Müftüoğlu bu hakeme dikkat
kimse hakem hakkinda konusmuyor bu hakem bu maca verilmezdi
Mc.Speedy
10.Aralık.2006, 19:51
Maçta 3 Fark Açılırsa Gözüme Gözükmeyin ! :)
Mc.Speedy
10.Aralık.2006, 20:08
Dk.4
Galatasaray : 0 Bursa : 1
IcedEarth
10.Aralık.2006, 20:11
carrusca kenarda bursa iyi oynuo ve 1-0 önde gerets maça kötü başladı inşallah değişiklikte çok geç kalmaz carrusca oyuna girer
Mc.Speedy
10.Aralık.2006, 20:12
off off Bursaspor Basıyor :)
Dk.11 Sinan Kaloğlu Ceza alanı dışından plasesi ve Aut az farkla..
Mc.Speedy
10.Aralık.2006, 20:19
Toparlanmaya Başladık , Her An Golü Bulabiliriz.
fenerbahce_1907
10.Aralık.2006, 20:20
bursa muthiş başladı ılk 10 dakikada 3- 0 yapabilirlerdi
Mc.Speedy
10.Aralık.2006, 20:25
Bilerekmi Yapıyorsun GS Bunu Bize ??
Takım desen ruhsuz bir şutu var kaleye sahada olduklarına pişmanlar,
Arda desen Ayrı Bela Olmaya Başladı Futbolcu olmadan Artiz oldu ayrı bi bela.
Cihan desen hemen 1.dk'da başladı hatalar yapmaya.. tomas desen 1.golü yememizi sağlayan elemandı..böyle devam helal..
GsDoruk
10.Aralık.2006, 20:39
Of of gene yeniliyoruz...
IcedEarth
10.Aralık.2006, 21:33
gerets tahmin ettiğim gibi carrusca yı oynatmayarak maçı bitirmek üzere arda oyun oynamıyor artık carruscanın oynama vakti gelmedimi ya kupa maçlarında bari oynatsalar
dick
10.Aralık.2006, 21:35
54' GOOOOOLLL, GOOOOOLLL, GOOOOOLLL. Gol, Ümit Karaaan. Sağ kanatta Hasan Kabze'ye başlayan atağımızda topu alan Ümit Karan ceza sahasına hızlı girip çok sert vurdu: 1-1
Biraz geç oldu ama olsun
Mc.Speedy
10.Aralık.2006, 21:40
Okan Gireli Yaklaşık 20 Dk Oldu Bir Kere İsmini Duymadım Yemin Ederim.
Tek istediğim vardı Bursa'nın 4 - 5 Gol atmasiki isteseler biraz şanş olsa gerçekten ilk yarı maçı bitirirlerdi , haa bu arada Okanı ekranda gördüm
IcedEarth
10.Aralık.2006, 21:43
carrusca için bir şans daha bitti bu arada song madem oynayacak durumdaydı niye şimdi oyunda gerets in beyni iltihaplanmış ve bu arada gol okan attı 2-1
Mc.Speedy
10.Aralık.2006, 21:44
Golden 2 dk önce : Yaa Kafayı Yiycem Bu kadar gerzek ahmak bir teknik direktör mü olur yaa,
adam beraberliğe razı razılığını bırakalım sanki maç istediğimiz gibi gidiyorda defansdan biri yolulduda tolgayı cıkarttı song'u aldı gerçekten kafayı yiycem..!
Golden Sonra :
Amannn Allahım Aman Allahım yapma bunu Okan, yapma ! Okan Buruk gene attı gene mükemme bir gol attı :D :D
Maçı alırsak bu mondragonun sayesinde 4 -5 tane %100 gol pozisyonluk topları cıkarttı
El Comandante
10.Aralık.2006, 21:45
Okan Gireli Yaklaşık 20 Dk Oldu Bir Kere İsmini Duymadım Yemin Ederim.
Tek istediğim vardı Bursa'nın 4 - 5 Gol atmasiki isteseler biraz şanş olsa gerçekten ilk yarı maçı bitirirlerdi , haa bu arada Okanı ekranda gördüm
begenmedigin adam gene bizi kurtaran adam oldu sami.bak okanimiz gene gol atti.bu adami oynatmayan gerets utansin artik ben ne diyeyim.cok övdügünüz gerets artik ne yüzle bunu oynatmiyacak ben bilemiyorum.carruscayi,mehmet topali,okani oynatmayan gerets utansin!!!
dick
10.Aralık.2006, 21:46
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
OKAN BURUK liverpool maçında gol hariç hiçbirşey yapmadı bu maçta da öyle sanırım izlemeden yorum yapmak yanlış speedy'nin mesajlara göre değerlendirme yapıyorum
IcedEarth
10.Aralık.2006, 21:47
abi bu herif inamotoya takmış şimdi de aynen böle dedi:
okan avrupayı yutmuş inter de oynamış bir oyuncu sen gidip inamoto denen arazi otosunu oynatıosun. Hadi ben taraflıyım, sen söyle inamoto bu maçta ne yaptı.
abi bu kanal çok komik çıktı ya yarıldım spiker golleri sıradan bişeymiş gibi anlatıyo :D
IcedEarth
10.Aralık.2006, 21:51
3-1 Sabri helal olsun :D
Carrusca yı da bekliyoruz artık
Mc.Speedy
10.Aralık.2006, 21:51
begenmedigin adam gene bizi kurtaran adam oldu sami.bak okanimiz gene gol atti.bu adami oynatmayan gerets utansin artik ben ne diyeyim.cok övdügünüz gerets artik ne yüzle bunu oynatmiyacak ben bilemiyorum.carruscayi,mehmet topali,okani oynatmayan gerets utansin!!!
Sorun o değil Takım böyle oynayacaksa umarım yeniliriz dedim
durr yorumlar sonraa veee Sabriii Sabriii Sabrii
Aferin Koçum benim bea 80 metre Sürükledi topu bir sağdan attı bir soldan geçti birde aşıttırdı 3-1 yaptı aferin kocum benim beaaa 3 puan bizim işte aslansın be oglum.
dick
10.Aralık.2006, 21:53
Pazartesi sendromunu yine atlattık desenize:D
fenerbahce_1907
sabri attı 3-1 oldu yzık gercekten yazık galatasray bugun felaket kotu oynadı inanılmaz kotuydu bursa gs nın 5-6 katı fazla gol kacırdı fark olacaktı nerdeyse ama futbol bu adaleti yok gecen haftada biz bole ynmıstık ama bi tahmın yarısmasındada tutturdum bu macıı oleeey
Burak Duran
haketmediğimiz bir 3 puan Sadece ikinci yarının ilk 15 dakikasında çok iyi oynadık geri kalanda bursa oyuna hakimdi cömertçe poziyonları harcadılar attığımız 3 güzel golle maçı almasını bildik. Tebrikler ama bu futbol hiç umut verici değil
El Comandante
10.Aralık.2006, 21:57
holeeey be sabri de atti golü.bu haftayi kayipsiz atlattik.sami ben sana kizmadim zaten dedimki okan buruk oyuna girdi bursa neredeyse pozisyon bulamadi ve okan bide takimi öne geciren golü kaydetti.bence bu adam oynamali.tahminlerde ise 7 puanla gene bitirdim :D iki haftadir 7 ser gidiyorum 14 puanim oldu :D
Burak Duran
10.Aralık.2006, 21:58
Bu arada sabri nin ve okan ın gollerine hayran oldum... Ayrıca Bursa'nın maçı kaybetmesinin sebebi bence engin ipekoğludur takımın en iyi oynayan adamını çıkardı sonra saldırırlarken burak akdişi kenara aldı. Oyuncularının cesareti onda yoktu ve bunun cezasını çekti. ayrıca bursa forvetleri biraz daha bitiricilik çalışmalı çok gol pozisyonu kaçırdılar
Mc.Speedy
10.Aralık.2006, 21:59
Gelelim Şimdi Fasülyenin Faydalarına ,
Öncelikle Ben Galatasaray'ımızın 3 Puan'nını Değil , Bursaspor'un Güzel Oyununu Kutluyorum Skor Bence 3-1 Değilde , 1-3 Olmalıydı En Azından ,
Ama ne diyoruz "Futbol" Bu Atamaya Atarlar , Bursaspor Gelip Atamadı Biz 2 Kere Gittik Attık Özet Bu Kesinlikle Haketmediğimiz Bir Galibiyet Aldık
Maçı İzlerken kendimden nefret ettim rezalet bir maçı izlediğimden dolayı..
Maçı 1. Bursaspor'un Atamamazlığından
2. Mondragondan
3.şanşımızdan Dolayı aldık maçı
Eray Dengiz
10.Aralık.2006, 22:01
Bugün başlık olarak, atamayana atarlar, uyuyan dev uyandı gibi başlıkları kullanmak istiyorum..
Öncelikle Bursa takımından başlamak istiyorum.. Gerçekten müthiş oynadılar, ben bu takımı böyle beklemiyordum, Engin hoca takımı çok iyi motive etmiş, Bursa ASY'de çok rahat maç çıkardı diyebiliriz. Fakat herşey güzel ama sonuç yoktu, karşı karşıya çok gol kaçırdılar, açıkçası yazık oldu. Maçın %75'i Bursaspor takımının hakkıydı.
Ayrıca değinmek istediğim bir nokta var. Beşiktaş bugünlerde gol sorunu çekiyor, Nobre tartışılıyor ama bugün Beşiktaş taraftarı ve yöneticileri Sinan'ı izlediyse pişman olduklarını anlamışlardır. İşte biz elimizdeki yetenekleri böylesine harcıyoruz. Sinan bugün Galatasaray defansını darmadağan etti. Birebirde çok etkiliydi, eğer sonuca gidebilseydi bugün maçı yıldızı olurdu..
Gelelim Galatasarayımıza.. Resmen uyuyan dev, Ümit Karan'ın golüyle uyandı.. O dakikaya kadar ortada Galatasaray yok, Galatasaray taraftarı yok.. Ufak bir tartışma derken, Bursa defansı hata yapıyor ve Ümit karan golü buluyor. Bu golle beraber Galatasaray rakibini 10 dakika boyunca çok iyi kilitledi. Daha sonra ara sıra kopukluklar yaşandı ama Okan'ın gerçekten harika golüyle hem futbolcular hemde taraftar ateşlendi.. Okan geçen Liverpool maçı ve bu Bursa maçında attığı golden sonra taraftarlar tarafından affedildi..
Son dakikalarda doğal olarak Bursa ileriye çıktı ve bitmez tükenmez enerjisiyle Sabri inanılmaz top sürdü ve golü buldu. Sabri iyi hoş güzel gol atıyor ama şu çenesini biraz tutmasını öğrenebilse daha güzel olacak..
Benim açımdan maçın yıldızı olan Mondragon'a buradan binlerce teşekkür ediyorum.. Gerçekten harika bir maç çıkardı, Bursa ataklarını çok iyi önledi.. Bununla beraber maçı katleden, Müftüoğlu'nu Allah'a havale ediyorum ve bir an önce hakemliği bırakmasını temenni ediyorum..
Kısacası, Bursaspor %100 galibiyet alabileceği maçı elinin tersiyle itti ve Galatasaray'a altın tepsiyle galibiyet sundu..
Mc.Speedy
10.Aralık.2006, 22:13
Arda sen zaten bana kızamassın
Onu Bırakalım Oyunun Rezilliğine Bakalım Biz,
Cihan 1.Dk'dan Başladı Hataları Yapmaya..
Okan Buruk Liverpool Macında gibi oldu hiçbir iş yapmadı gol attı göklere çıkar.
Sabri Son Maçlardır dediğim gibi gerçekten önceden beğenmediğim bir adam su an da gerçekten zirvede dolaşıyor Gözümde..
Carrusca 2 Maçta Bilmem Kaç Maçtır oynayan adamın alıştığı maçtan x10 katı kadar daha alışkın oynuyor ama malesef sayın teknik direktörümüz gerets efendi oynatmıyor..
Okan Buruk çok iyi tanırım Attıgı golleri bilirim Videoları var elimde çok klass golleri var eskiden Son 2 maçtır yapması gerektiğini yapmıyor ama gol atıyor
fenerbahce_1907
10.Aralık.2006, 22:21
levent kızıl konusuyor su anda vede cok dogru soyluyor bence
GsDoruk
10.Aralık.2006, 22:22
KÖTÜ BİR FUTBOL 3 puan :)
LaKe
10.Aralık.2006, 23:02
Bende Ali Sami Yen'den yeni geldim. Heyecanlı bir maçtı. 3 puanı almamız çok iyiydi :)
dick
10.Aralık.2006, 23:06
Sabri sezonun en güzel gollerinden birini atmış.Gerçekten çok beğendim o golü üstelik 90. dakikada atmak kolay iş değil
M.Scofield
10.Aralık.2006, 23:11
3den birbirinden guzeldi
nekop
10.Aralık.2006, 23:15
bizim 3-0lık maca sans diyen arkadaş kendi takımının macına baksın lütfen :D
Fietra 10
10.Aralık.2006, 23:15
sabriyi tebrik etmek istiyorum 90.dk o deparla o golü atmak gerçekten büyük başarı
Nedvedmania
10.Aralık.2006, 23:25
offf sabri napmış öyle hemde o dakikada süper bişey ya bu :D ayın golü seçilir heralde
Mc.Speedy
10.Aralık.2006, 23:29
Son Haftalarda Sabri iyi dedim Gerçekten Beğenmeye Başladım Sabriyi Umarım Cıvıtmaz.
LaKe
10.Aralık.2006, 23:33
Bu arada Turksportal'lı Aslanlar maçtamıydı ya? Ben GS Store'un önünden geçtim. Bi göz attım. Kimseyi göremedim :rolleyes:
M.Scofield
10.Aralık.2006, 23:45
Bu arada Turksportal'lı Aslanlar maçtamıydı ya? Ben GS Store'un önünden geçtim. Bi göz attım. Kimseyi göremedim :rolleyes:
malasef yoktuk ama 2.yari tekrar ordayiz oslaydik kesin gorssurduk
comandante
10.Aralık.2006, 23:56
ben böyle galibiyet istemiyorum bu kadarını söyleyeyim...anlayan anlar...
Burak Duran
11.Aralık.2006, 00:24
bizim 3-0lık maca sans diyen arkadaş kendi takımının macına baksın lütfen :D
bak yavrucum biz mantıklı yorum yazarız. yazdığım yorumu oku ondan sonra yorum yaz
dinaMYt
11.Aralık.2006, 01:09
galatasaray pozisyona bile girmeden maçı kazandı.böyle bir performans göstermeleri aslında 2 gün arayla fenerbahçe ve liverpool gibi iki fazla efor sergiledikleri maçtan sonra normal karşılanabilir.hem de karşılarındaki rakip öyle küçümsenecek bir takım da değil.herşeye rağmen böyle bir maçı kazanmak gelecek açısından oldukça önemli.bugün bursalı oyuncular biraz daha becerikli olsa büyük bir felaket yaşayabilirdik.
2.yarı için bu takımda değişmesi gereken çok şey var.bu kadar sorunun içinde 7 puanlık farkla ilk yarıyı kapatmak bile "kabul edilebilir" bir sonuç.
Emurafu
11.Aralık.2006, 08:52
alacaz korkmayin 3=1 bizim ilk yariyi 2. sırada bıtırcez gerets ılk defa carusca ve ardayı ılk on bırde oynatacak bakalım ne olcak
bu macta sabri,ınamoto,arda yıne ısı baglar
Ben demıstım her zamankı gıbı gs macının sonucunu yıne bıldım:D :D :D :D
Eray Dengiz
11.Aralık.2006, 12:25
Sabri'nin ağzı dikişli makine gibi devamlı işliyor, hayır ben biraz susimde demiyor, görecek kırmızıyı ondan sonra hiç konuşamayacak..
comandante
11.Aralık.2006, 13:32
haklısın eray...en sevmediğim futbolcu tipi... bu kadar çok konuşması büyük dezavantaj.hakemde azıcık yürek ola sabri de ümit karan da kart görürdü itirazdan...
Emurafu
11.Aralık.2006, 14:11
Butun haberlere bakiyorum bir penalti pozisyonu gidiyor evet penaltı
o kadar golleri kacirin sonra bir penaltiya siginin bursaspor önce omer,sınan kaloglu,burak akdıs kulagını ceksın hele burak o gol kacarmıydı atamayana atarlar harbıden
paco
11.Aralık.2006, 16:01
futbol böyle bişey işte eğer gerçektende futbol oynayanın olsa dün puan alamazdık ama geçen haftada puan kaybetmezdik ...
bursa_mc
11.Aralık.2006, 20:16
boşu boşuna istanbula gittikk
comandante
11.Aralık.2006, 22:14
bence boşu boşuna gelmediniz mertcim.çok keyif almış olman lazım maçta sonunda üzülmüş olsanızda...resmen sahayı dar ettini bursa bize...hakkı olan 3 puanı alamadı...
bursa_mc
11.Aralık.2006, 22:27
bence boşu boşuna gelmediniz mertcim.çok keyif almış olman lazım maçta sonunda üzülmüş olsanızda...resmen sahayı dar ettini bursa bize...hakkı olan 3 puanı alamadı...
abi olede 7-8 tane net pozisyonu kaçıyor benım için kan ağlıyorr.yanı benım bir kalp rahatsızlığım olsa ali samı yende cenazem çıkardıı. aşırı üzgünüm bursaspor bu skoru hiç hakettemedi ama olsun biz herzaman takımımız arkasındayız..
maça inceleyince hakem e bişey diyemıyorumm, bu kadar haksızlık yaptıı.ilk yarı burak o golü atsaydı nolcaktı ,ofsaytla alakası yokk ya pn.???