10 Aralık'ta Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak. 1.Yarının son maçı olacak bu maçta GS ezeli rakibiyle puan farkının açılmaması ya da yetişmesi açısından maçı kazanmalı.
10 Aralık'ta Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak. 1.Yarının son maçı olacak bu maçta GS ezeli rakibiyle puan farkının açılmaması ya da yetişmesi açısından maçı kazanmalı.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
son maclarda mükemmel bir futbol sergiliyoruz.bursaspor macinda galatasaraydan fark bekliyorum.
Bursa zorlu ekip...
Ancak Cimbomumuzun bu maçı kazanacağını düşünüyorum...
Rahat alırız bu maçı
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Ligin son maçı, güçlü bir ekip olsada rahat yeneriz..
Bende bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Ve maçada ailecek gideceğiz inşallah![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
liverpool maçındaki gibi oynarsak kazanırız ama hiç sanmıyorum
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
güzel ve gollü bi maç olacak kanısındayım, kazanacağız inşAllah.
Ligin son maçı, kapalıda izlesek süper olur.. Sesimi duyan var genç TSLi aslanlar![]()
Bosuna umitlenmeyin galatasaray bu maci 3-1 veya 4-1 alır ortasaha oturmaya basladı cımbomda ınamoto son donemdekı futbolu bence goz dolduruyor adam sureklı topa basıyor ve kosuyor bu macta sabrı ve ınamoto ısı baglar
bursaspor ole sizin kolay geçebileceğiniz rakıplerden değil..bursa kafa kafaya oynar şans kime gülerse o kazanır .inş bursasporum kazanır..
bu maçı galatasaray alacaktır diye düşünüyorum bursa iyi takım ama daha iyi olmaları lazım
So what?
Saike
berabere biter bu mac
Kolay mac olmayacak.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
fedadır sana
her bir damlası
ister kan olsun isterse gözyaşı
sonsuzu yokki bu aşkıın bize
bursa nerdeyse taraftarın peşinde(samiyendeyız)
laylay lay uh laylayalay uh
Bazı Galatasaraylılar çok emin konuşuyor ya, FB maçında da çok emindiler. Neyse Bursa puan kaybetmez diyorum.
rakip takıma neresi veriliyoo
kapalı bilet fiyatı ne kadar ?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
taraftar açısındanda kupa maçında olduğu gibi olmayacak bu sefer..
misafir takım: her zamanki gibi eski açık
================================
Galatasaray-Bursaspor Bilet Fiyatları
Kapalı Alt 30 YTL
Yeni Açık Üst 13 YTL
Yeni Açık Alt 11 YTL
Eski Açık 13 YTL
Eski Açık (Rakip) 13 YTL
Maç günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatı
Kapalı Alt 26 YTL
Yeni Açık Üst 11 YTL
Yeni Açık Alt 9 YTL
Eski Açık 11 YTL
Eski Açık (Rakip) 11 YTL
Arkadaşlar ben eski açıktan sıkıldım eskisi gibi kapalıya gitmek istiyorumNeyse ben milleti topliyim, konuşim ayarlarsak gideriz..
Galatasaray - Bursaspor: Kuddusi Müftüoğlu