View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri
Emurafu
25.Aralık.2006, 17:44
sen yaşlısın abi ne geleceği :D
bu arada abi size söyliim eğer carruscayı yollarsak pişman oluruz bu herif yıldız oyuncu olacak eminim buna kendini gece hayatına vermezse bu çocuktan yıldız çıkar yusufa gelince aman gelmesin yav ne işimiz var yusufla
sen iyice kafayi carusca ile bozmussun:D :D
denzib
26.Aralık.2006, 00:00
Cimbom'un Wederson rüyası bitti
Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar, Wederson Luiz Da Silva'nın Galatasaray'a transferini gündemlerinden çıkardıklarını bildirdi.
Hilmi Gökçınar, yaptığı yazılı açıklamada, sözleşmeli futbolcuları Wederson'u, Galatasaray Spor Kulübü'nün transfer etmek istediğini hatırlatarak, "Bunun neticesinde Ankaraspor A.Ş taleplerini Galatasaray Spor Kulübü'ne iletmiştir. Ancak Galatasaray Spor Kulübü'nun bu talepleri karşılamayacağını bildirmesi ve tarafımızca kabul etmeyeceğimiz bir karşı teklifi tarafımıza bildirmesi üzerine Ankaraspor AŞ; Wederson Luiz Da Silva'nın Galatasaray Spor Kulübü'ne transferini gündeminden çıkartmıştır" dedi.
SUPERONLİNE
Burak Duran
26.Aralık.2006, 00:09
wedersonu istemem zaten ya gereksiz
M.Scofield
26.Aralık.2006, 00:12
wedersonu roberto carlos karıstırmıs lar bu kadar para yaparmı wederson?
Eray Dengiz
26.Aralık.2006, 00:14
Özgürcan'dan, Ferhat'tan kıymetli değil.. Gelmemesi isabetli olmuş..
nart_susruko
26.Aralık.2006, 01:42
yusuf'da nerden çıktı şimdi, yanılmıyorsam bi arada ceyhun'la başgöz etmeye çalışıyordu basın bizi :)
El Comandante
26.Aralık.2006, 03:50
wedersonun gelmesini cok istiyordum ama ankaraspor yönetimi wedersonu roberto carlos sanip bizden 3 tane genc yildizimizi ve üstüne para isteyince galatasaray yönetimi hakli olarak kararindan vazgecti,isabet olmus.O bölgede ferhat oynamali zaten.
paco
26.Aralık.2006, 13:50
Zorunlu Açıklama
Bugün bazı gazetelerde, Galatasaray Spor Kulübü’nün Denizlisporlu futbolcu Yusuf Şimşek ve Academica Coimbra’dan Roberto Brum ile transfer görüşmeleri yaptığı yönünde haberler yayınlanmıştır.
Bu iki haber de asılsızdır. Yusuf Şimşek ve Roberto Brum’un ne kendileri, ne de kulüpleriyle yapılmış bir transfer görüşmesi söz konusudur. Galatasaray’ın bu iki futbolcuyla ilgilendiği de gerçek dışıdır.
Spor kamuoyuna duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
C h A o S
26.Aralık.2006, 14:28
yaw bırakın şöle dede oyuncuları 50 yaşındaki futbolcularla transfer dedikodularımız çıkıyo ya adam gibi transfer yapak yada genç oyuncularımızı transfer yerine kullanak ..
paco
26.Aralık.2006, 17:06
Zorunlu Açıklama: Fatih Akyel
Bugün Sabah Gazetesi’nde Yaşar Yalçın imzasıyla “Akyel Savaşı” başlıklı bir haber yayınlanmıştır. Söz konusu haberde Galatasaray Spor Kulübü’nün, futbolcu Fatih Akyel’le ilgilendiği iddia edilmektedir.
Bu haber, tamamen asılsızdır. Galatasaray Spor Kulübü, adı geçen oyuncuyla ilgilenmediği gibi, yönetim olarak da böyle bir konuyu gündemine dahi almamıştır.
Bu tip yalan haberlerin yalnızca ve yalnızca Galatasaray Spor Kulübü’nü karıştırma maksatlı olduğunu, bu yıl da şampiyonluğun en önemli adayı olan Galatasaray’da birlik ve bütünlüğün böyle asılsız iddialarla asla bozulmayacağını tekrar önemle hatırlatırız.
Spor kamuoyuna duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
Sonunda güzel bi haber aldık ....
eGowiCh
26.Aralık.2006, 22:47
Polat: Transfer yok
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, devre arasında transfer yapmayı düşünmediklerini açıkladı.
http://www.ntvspor.net/Images/8444.jpg
Son günlerde basında yer alan transfer haberlerini değerlendiren Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Sezonun ortasında futbolcu getireceğimizi sanmıyorum. Kimseyi satmayı da düşünmüyoruz" dedi.
Carrusca'nın kiralanması ile ilgili de görüş bildiren Adnan Polat, "Arda'nın bir anda takımda yıldızlaşması ile Carrusca takımda yer bulamadı. Tabii ki bu onun şanssızlığı. Carrusca'ya yurt dışından ciddi teklifler var. İspanya'nın önemli kulüplerinden teklifler geldi ama satmayı düşünmüyoruz. Eğer verme gibi bir durum olursa kiralık verebiliriz. Kendisi de Galatasaray forması giymek istiyor. Carrusca başka takıma kiralık gitse bile, kendini geliştirip tekrar Galatasaray’a faydalı olacaktır" diye konuştu.
“BİR PROBLEMİMİZ YOK”
Polat, teknik direktör Erik Gerets ile aralarında bir problem olmadığını da kaydederek, "Gerets görevini yapıyor. Bir problemimiz yok. Takımın son değerlendirmesini yaptık ve her konuda görüşüyoruz. Karşılıklı olarak birbirimizin işine saygı gösteriyoruz. Artık bu konuları konuşmaktan sıkıldım. Herkes görevinin başında " dedi.
Yönetim içinde de hiçbir problemin olmadığını belirten Polat, "Galatasaray yönetiminin hiçbir problemi yok. Medya, Galatasaray Kulübü'nü yıpratma politikası içinde. Artık bu haberler yüzünden gazete okumamaya başladım. Sadece işime bakıyorum" diye konuştu.
“STADIN TEMELİ 6 AY İÇİNDE ATILACAK”
Sarı-kırmızılı kulübün ‘Aslantepe Projesi’ ile ilgili olarak ise Polat, "Önümüzdeki dönemin ilk yarısında Aslantepe Projesi'nin temelini atacağımızı düşünüyorum. Kesin bir tarih vermek istemiyorum ama yeni yılın ilk 6 ayı içerisinde temel atacağız" dedi.
NTVSpor
Eray Dengiz
26.Aralık.2006, 23:06
Tabi canım ne gereği var, transfer fln, siz sadece Olimpiyat'tan gelen parayı yiyin..
nart_susruko
26.Aralık.2006, 23:09
hâlâ konuşabiliyorlar helal olsun gerçekten, stad 6 ay :) ocak ? :roll:
bu arada fakyel haberide çok iyi oldu ;)
paco
27.Aralık.2006, 04:13
Yıldıray'a G.Saray formasını giydireceğim
G.Saray Başkanı Özhan Canaydın'ın, Hertha Berlin'de forma giyen milli futbolcumuz Yıldıray Baştürk ile bir telefon görüşmesi yaparak, "Sana ya Ocak ayında ya da sezon sonunda G.Saray formasını giydireceğim" dediği öğrenildi. Yıldıray'ın da "G.Saray formasını giymek beni gururlandırır" diyerek transfere yeşil ışık yaktığı belirtildi.
Yıldıray aşkı
Hertha Berlin'li yıldızın transferi ile bizzat ilgilenen başkan "En kötü ihtimalle sezon sonu G.Saraylı olacaksın!" dedi.
Berlin'de mutsuz
Başkanlığa seçildiği günden beri Yıldıray Baştürk'e G.Saray formasını giydirmeye çalışan Özhan Canaydın, bu kez muradına erecek gibi... Uzun süren sakatlığı nedeniyle H. Berlin'de gözden düşen milli futbolcuyu yakın takibe alan ve transferi ile bizzat ilgilenen başkanın, son telefon
görüşmesinde, "Ara transferde ya da sezon sonunda G.Saraylı olacaksın" dediği belirtildi.
Yeşil ışık yaktı
Canaydın'ın yakın ilgisine aynı sıcaklıkla karşılık veren Yıldıray'ın da, "G.Saray formasını giymekten onur duyarım. Şartlar uygun olduğu takdirde seve seve gelirim. Futbol hayatımı Türkiye'de sürdürmek isterim" yanıtı ile bu transfere yeşil ışık yaktığı ifade edildi. Milli futbolcuyu ara transferde Aslan yapmak için düğmeye basıldığı da sızan bilgiler arasında.
Yaşar YALÇIN
nart_susruko
27.Aralık.2006, 17:12
yeşil ışık yanmış hadi bakalım :)
dick
27.Aralık.2006, 17:21
Yıldıray istediği kadar ışık yaksın,sözleşmesi bitmeden alamayız
El Comandante
27.Aralık.2006, 18:02
yönetim bu ara transferde en fazla 1 tane yerli ucuz futbolcu alir,baskada transfer kimse beklemesin alamayiz zaten,bu haberler tamamen yalan.sezon sonunda ise yönetim bence yildirayi,hamiti sözlesmeleri bittigi icin alabilir.acikcasi ben sezon sonu iyi transferler bekliyorum.
RoNNiE91
27.Aralık.2006, 21:45
bence gs devre arasında ali bilgin i alır,başka da transfer yapmaz
Emurafu
28.Aralık.2006, 13:23
Galatasaray, Schalke ile el sıkıştı
G.Saray, Hamit transferinde mutlu sona 1 adım daha yaklaştı. Schalke ile anlaştığı öğrenilen Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, yıldız ismi ikna etmeye çalıştığı kaydedildi.
Galatasaray, Hamit Altıntop transferinde mutlu sona 1 adım daha yaklaştı. Schalke ile anlaştığı öğrenilen Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, gurbetçi futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı kaydedildi.
Zirvede konuştu...
Önceki gün yapılan transfer zirvesinde ön plana çıkan isim yine Hamit Altıntop oldu... Wederson için Ankaraspor, Mehmet Topuz için Kayserispor fahiş fiyatlar isteyince, bu transferlerden vazgeçmek zorunda kalan Sarı-Kırmızılılar, tüm planlarını Hamit Altıntop üzerine kurmaya karar verdi. Galatasaraylı idarecilerin Schalke Başkanı Gerhard Rehberg ile mutabakat sağladığı, Hamit’i ikna edebilmek için girişimlerin hızlandırıldığı dile getirildi.
Bonservisi hazır...
Galatasaray’ın bu transfer girişiminde 2 kozu var: Biri, Rehberg’in Cim Bom’a karşı sempati beslemesi ve kulüpte onur üyesi olması, diğeri de Hamit Altıntop’un mukavelesinin sezon sonunda bitmesi. Nokta atışı yapmayı planlayan yönetim, gurbetçi futbolcunun bonservis bedelini bile hazırladı. Gerets’in, Hamit’in gelmesi halinde yıldız futbolcuyu hem sağ bekte, hem sağ açıkta hem de ön liberoda kullanabileceğini ilettiği ifade edildi.
Kaynak: Fanatik
dick
28.Aralık.2006, 13:25
Kaynak:Fanatik ibaresini gördüğüm an içimdeki mutluluk yok oldu.
Burak Duran
28.Aralık.2006, 13:58
gelip imza atmadan inanmam hiçbirine
El Comandante
28.Aralık.2006, 14:15
Valla hamit transferi icin ben sezon sonu gelebilecek kanisindayim,imzayi atmadan bende inanmam.
eGowiCh
28.Aralık.2006, 17:17
Carrusca, Kayseri yolunda
Arjantinli genç oyuncu için Kayserispor ile Galatasaray anlaşmaya varırken, son sözü Eric Gerets söyleyecek.
http://www.ntvspor.net/Images/8488.jpg
Kayserispor'un Galatasaray'dan Marcello Carrusca'yı kiralamak için yaptığı girişimlerin olumlu yönde sürdüğü bildirildi.
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Marcello Carrusca'nın kiralanması için Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile yaptıkları görüşmenin olumlu sonuçlandığını belirterek, ''Galatasaray'da oynayan Marcello Carrusca'nın kiralanması için Özhan Canaydın ile yaptığımız görüşmeler olumlu yönde devam ediyor. Sayın Özhan Canaydın, teknik direktör Eric Gerets ile Carrusca'nın bize kiralanması isteğimizi görüşecek. İş Eric Gerets'in vereceği karara kaldı. Eric Gerets, Carusca'nın kiralanmasına onay verirse Galatasaray ilk tercihini bizden yana kullanacak. Çok iyi ilişkiler içinde olduğumuz Galatasaray'dan daha önce de Uğur Uçar'ı almıştık. Carrusca konusunda da Galatasaray bize gereken kolaylığı gösterecek'' dedi.
Mamur, kaliteli bir forvet oyuncusu transfer etmek için yaptıkları girişimlerin devam ettiğini de belirterek ''Avrupa liglerinde oynayan bazı futbolcular üzerinde duruyoruz. Araştırmalarımız ve girişimlerimiz sürüyor. Bütçemize uygun bir santrfor mutlaka transfer edeceğiz'' diye konuştu.
NTVSpor
Burak Duran
28.Aralık.2006, 17:30
bence oynamayacaksa gitsin ama oynaması gereken bir adam
IcedEarth
28.Aralık.2006, 17:31
gerets carrusca nın kalmasını istiyor ama oynatmıyor bi bildiği vardır bence ikinci yarıda carrusca şans bulacak
RoNNiE91
28.Aralık.2006, 19:11
carrusca yı yıldız diye getirdiler adam oynayamıyor bu nasıl iş yaws
Emurafu
28.Aralık.2006, 19:16
Carrsuca kesin kiralanmasi lazim kayseriye giderse daha iyi olur performansini yakindan taip ederiz
dentaconstantin
28.Aralık.2006, 19:36
eğer ileride kullanmak istiyorsa galatasaray kiralasın oynayamıyor cimbomda şimdi
Burak Duran
28.Aralık.2006, 20:01
Ersun Yanal Özgürcan,Aydın ve ferhatı kiralık istemiş
OgUzKaGaN
28.Aralık.2006, 20:46
Ama Carrusca'yı neden veriyoruz anlamıyorum.Adam 1 maç oynadı gösterdi neler yapabileceğini.Çok yanlış politika...
El Comandante
28.Aralık.2006, 20:49
aydin,özgürcan ve carrusca kiralik gitsinler orada iyi bir tecrübe kazansinlar ne yapabileceklerini göstersinler sonra dönerler yeniden galatasaraya onlar döndümü zaten gerets burada olmayacak :Drahat rahat oynarlar.
OgUzKaGaN
28.Aralık.2006, 21:29
Aslında burada haklısın Baran.Ancak bence Carrusca'ya 11 de şans verilmeli..
Maksic
29.Aralık.2006, 00:51
Carrusca'nın Kayseriye gitmesi doğru karar.Kayseri de oynar ve orda çok başarılı olur ve değeri anlaşılır diye düşünüyorum.Hamit'i alamayız diye düşünüyorum...
dinaMYt
29.Aralık.2006, 01:42
devre arasında galatasaray yönetiminin yapabileceği en iyi iş oynatılmayan gençleri geretsin elinden kurtarmak.zaten elimizde cihan gibi bir joker(!) var transfere gerek yok.kolpa haberlerle hayaller kurmaya bu transfer döneminde de devam...
Emurafu
29.Aralık.2006, 17:27
Caruscanin kiralik verilmesi iyi baska turlu takima giremez
coolnash
29.Aralık.2006, 20:35
Galatasaray a Yıldıray gibi bir oyuncu lazım.Alamazlarsa o mevkide Arda oynamalı
Burak Duran
30.Aralık.2006, 11:29
Milan Arda için 8milyon euro+seedorf u teklif etmiş. Ve asıl bomba Galatasaray Patrick Viera yı alıyormuş...
Kaynak: Fotospor
not: Bu haberi yazma sebebim basının neler saçmaladığnı götermek ve bundan sonra böyle haberleri burda yayınlamamak
RoNNiE91
30.Aralık.2006, 11:42
patrick vieira mı :D
yorum yok :D:D:D:D
Maksic
01.Ocak.2007, 01:51
fotospor dan daha ne beklersin utanmasalar ronaldinho yu Fenere getirir shevchenko yu Galatasaraya Messi yi de Beşiktaşa yuh yani:D gerçi sezon başında Ronaldinho ile ilgili haberleri duymuştum Fb ye geliceğini:D sabah mıydı fotospor muydu unuttum
Maksic
01.Ocak.2007, 01:55
Servet: "Seve seve gelirim"
Ara transferde futbolcu almaya sıcak bakmayan Galatasaray yönetimi, transfer bombalarını sezon sonuna saklıyor. "Az ama öz transfer" politikası ile hareket eden sarı kırmızılılar, en fazla 2 ya da 3 futbolcu almayı hedefliyor.
Yeni sezon için belirlenen transfer listesinin ilk sırasında ise Sivasspor’un stoperi Servet Çetin yer alıyor. Hürriyet Gazetesi'nin 31.12.2006 tarihli haberine göre sezon başında Fenerbahçe’den Sivasspor’a satılan milli futbolcu ile ilk görüşmeyi başkan yardımcısı Adnan Polat gerçekleştirdi. Polat ilk olarak geçtiğimiz salı günü Servet’i telefonla arayarak, kendisiyle yüz yüze görüşmek istediğini bildirdi ve bir randevu talep etti. Servet olumlu yanıt verince ikili ertesi gün sabah kahvaltısında Florya’daki Kaşıbeyaz Restaurant’ta bir araya geldi. Görüşmenin basına sızmaması için büyük gayret sarfeden Polat ve Servet, buluşmayı en yakınlarına bile haber vermediler.
Kulübümle anlaşın hemen gelirim
Adnan Polat görüşmede futbolcuya, "Sivasspor’daki performansını dikkatle takip ediyoruz. Son derece başarılısın. Seni gelecek sezon Galatasaray’da görmek istiyoruz. Ne dersin?" diye sordu. Servet, "Neden olmasın? Galatasaray gibi büyük bir takımda oynamayı herkes ister. Kulübümle anlaşırsanız hemen bile gelebilirim" yanıtını verdi.
Polat bunun üzerine, "Senin Sivasspor ile sezon sonuna kadar anlaşman var. Sezonun bitmesine şunun şurasında 5 ay kaldı. 5 ay için bonservis parası ödemek istemiyoruz. Sezon sonunda zaten serbest kalacaksın. O zaman bonservisini alır gelirsin, imzayı atarız" diye konuştu.
Başka takıma gidersen üzülürüz
Servet bu arada kendisini ara transferde almak isteyen kulüplerin olduğunu hatırlatınca Polat, "Biz transfer politikamız gereği, hiçbir futbolcu için bonservis parası ödemek istemiyoruz. Zaten bu yüzden de sözleşmesi süren futbolculara talip olmuyoruz. Biz seni gelecek sezonlar için düşünüyoruz. Ama eğer ara transferde bir takıma gidersen, o senin bileceğin iş" dedi.
Servet bunun üzerine, "Ben Fenerbahçe’den ayrıldığımda çoğu kişi bana bitmiş gözüyle bakıyordu. Sivasspor bana kucak açtı, şans verdi. Orada kendimi yeniden kanıtlama fırsatı buldum. Ben transferimden Sivasspor’un da para kazanmasını isterim. Ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok" karşılığını verdi.
Polat görüşmeyi, "Başka bir takıma gidersen üzülürüz. Çünkü biz seni çok istiyoruz. Hiçbir yere imza atma, sezon sonunda G.Saray’a gel" diyerek bitirdi.
Şimdi gözler Servet’e talip olan diğer kulüplere çevrildi. Eğer bu kulüplerden herhangi biri Sivasspor’un belirlediği 2 milyon dolarlık bonservis ücretini ödemeyi kabul ederse, Galatasaray’ın bu oyuncuyu sezon sonu kadrosuna katma planı suya düşecek.
31.12.2006
Kaynak : Hürriyet
Maksic
01.Ocak.2007, 01:56
Devlerde büyük takas iddiası!
Fanatik gazetesinin (30.12.2006) sayılı bugünkü haberine göre; Türkiye’nin iki devinin büyük bir takas için kolları sıvadığı öne sürüldü. Hasan Kabze ile Fevzi Elmas’ın Beşiktaş’a, İbrahim Akın ve Fahri Tatan’ın da Galatasaray’a transfer olacağı bildirildi.
Paslaşacaklar
Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş ile Lig Şampiyonu Galatasaray’ın müthiş bir takas için el sıkıştığı iddia edildi. Bu sezon bir türlü beklentileri karşılayamayan iki dev kulübün, devre arasında büyük bir transfer ortaklığına girebileceği bildirildi. Bu sezon gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan ayrıca kalesinde de sorun yaşayan Beşiktaş’ın, ezeli rakibi Galatasaray’ın yıldızı Hasan Kabze ile genç file bekçisi Fevzi Elmas’a kancayı attığı ifade edildi.
Para ödemeden
Sol kanat için oyuncu arayan ayrıca ön libero mevkiinde de sorun yaşayan Sarı-Kırmızılılar’ın ise İbrahim Akın ve Fahri Tatan’la görüşmelere başladığı bildirildi. Ekonomik yönden kayıp yaşamadan eksiklerini gidermek isteyen iki kulübün de takas yoluyla takımlarındaki eksikleri gidermek istedikleri dile getirildi. Bilindiği gibi sezon başında Beşiktaş’a transfer olan Fahri’ye Galatasaray da talip olmuş ancak genç yıldız Siyah-Beyazlılar’ı seçmişti.
30.12.2006
Kaynak : Fanatik
Emurafu
01.Ocak.2007, 17:01
Fanatik gazetesinin (30.12.2006) sayılı bugünkü haberine göre; Türkiye’nin iki devinin büyük bir takas için kolları sıvadığı öne sürüldü. Hasan Kabze ile Fevzi Elmas’ın Beşiktaş’a, İbrahim Akın ve Fahri Tatan’ın da Galatasaray’a transfer olacağı bildirildi.
Paslaşacaklar
Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş ile Lig Şampiyonu Galatasaray’ın müthiş bir takas için el sıkıştığı iddia edildi. Bu sezon bir türlü beklentileri karşılayamayan iki dev kulübün, devre arasında büyük bir transfer ortaklığına girebileceği bildirildi. Bu sezon gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan ayrıca kalesinde de sorun yaşayan Beşiktaş’ın, ezeli rakibi Galatasaray’ın yıldızı Hasan Kabze ile genç file bekçisi Fevzi Elmas’a kancayı attığı ifade edildi.
Para ödemeden
Sol kanat için oyuncu arayan ayrıca ön libero mevkiinde de sorun yaşayan Sarı-Kırmızılılar’ın ise İbrahim Akın ve Fahri Tatan’la görüşmelere başladığı bildirildi. Ekonomik yönden kayıp yaşamadan eksiklerini gidermek isteyen iki kulübün de takas yoluyla takımlarındaki eksikleri gidermek istedikleri dile getirildi. Bilindiği gibi sezon başında Beşiktaş’a transfer olan Fahri’ye Galatasaray da talip olmuş ancak genç yıldız Siyah-Beyazlılar’ı seçmişti.
30.12.2006
bu haber olali 3 gun oldu biraz bayatlamis haber
IcedEarth
01.Ocak.2007, 17:02
Paslaşacaklar
Para ödemeden
30.12.2006
ziyaaa. yeter artık yav. hep uydurma. oynayamayanı hemen koyuyorlar gidiyo diye
Maksic
01.Ocak.2007, 17:19
Yeni bir Kolombiyalı mı geliyor?
Transferde henüz bir rota belirlemeyen ve düşük maliyetli oyuncuları gündemine alan Galatasaray'a her gün yeni bir futbolcu öneriliyor. Sarı - Kırmızılıların son olarak Kolombiyalı sol kanat oyuncusu Soto Jaramilo Elkin'i gündemine aldıkları ortaya çıktı.
Kolombiya Birinci Ligi'nde top koştura genç yıldız, kendi ulusal takımında da son dönemde forma giymeye başladı. Orta sahanın solunda görev yapan Elkin'in, hücum yönünün iyi olması transferi cazip kılıyor. Ayrıca G.Saray'ın Kolombiyalı file bekçisi Mondragon'un da bu transfer için yöneticilere olumlu referans verdiği bildirildi. Mondragon vatandaşı için "Çok iyi bir oyuncu. Milli takımda attığı gollerle kendini gösterdi" yorumunda bulundu.
Carrusca'ya bağlı
Galatasaray'ın başını ağrıtan sorun ise Carrusca. Büyük umutlarla transfer edilmesine karşın bir türlü bekleneni veremeyen Arjantinli oyuncunun, Türkiye'den bir takımda kiralık oynamaya şiddetle karşı çıkması yabancı kontenjanı dolu olan Sarı - Kırmızılıların elini konulu bağlıyor. Bu yüzden, Tangocu'yu ikna etmeye çalışan yöneticiler, Gerets'e sol kanat için Elkin'in ismini vermeye hazırlanıyor. Diğer taraftan Kolombiyalı futbolcunun maliyetinin 1.5 milyon Avro olduğu öğrenildi.
Hamit ısrarı
Galatasaray'ın gündemindeki diğer bir isim Hamit Altıntop. Schalke 04'te forma giyen ulusal yıldız için, kulüp başkanı Gerhard Rehberg'i ikna eden yönetim, Hamit'le de önümüzdeki günlerde temas kuracak. Gurbetçi futbolcuunun maliyetinin yaklaşık 4 milyon Avro olması ise en büyük sıkıntı olarak dikkat çekiyor. Sarı - Kırmızılı takımın başkan yardımcısı Adnan Polat, "Hamit'i transfer etmek için çok çalışıyoruz" diyerek bu haberi doğruladı. Transferde tüm bu gelişmeler olurken, mali genel kurula güçlü girmek isteyen Başkan Özhan Canaydın'ın, "Devre arasında transfer yapmayalım. Kulübün durumu ortada. Sezon sonu için görüşmeler yapalım"
dediği öğrenildi.
ELKİN KİMDİR?
Doğum tarihi: 04.08.1980
Boyu: 1.78
Kilo: 72
Ülkesi: Kolombiya
Oynadığı mevki: Orta saha sol, sol alan
Oynadığı kulüp: Barcelona SC Guayaguil Ekuador ( Kolombiya 1. lig)
Önceki kulüpleri: Caldas ( Kolombiya ) Nacional De Medelin ( Kolombiya )
Nevzat Dindar / Cumhuriyet01.01.2007
Maksic
01.Ocak.2007, 17:27
Geleceğe yatırım
Cimbom, Almanya'da dikkatleri üzerine çeken 20 yaşındaki Akgün'ü listesine aldı Görüşmeleri Keser sürdürürken transferin her an mutlu sonla bitebileceği belirtiliyor.
Almanya'da en yetenekli Türk futbolculardan biri olarak gösterilen Mehmet Akgün, Türkiye Süper Lig takımlarının gözdesi oldu. Sezon başında Vestel Manisaspor'un transfer etmek istediği Mehmet Akgün için Borussia Dortmund 500 bin euro bonservis istemişti. Bunun üzerine Vestel
Manisaspor, Mehmet'i transfer etmekten vazgeçmişti.
GELECEĞİN SAĞ BEKİ
Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Akgün'ü Vestel'le birlikte Fenerbahçe ve Beşiktaş da takip ederken, Galatasaray da peşine düştü. 2004-2005 sezonundan bu yana Borussia Dortmund'un profesyonel kadrosunda yer alan 20 yaşındaki oyuncu, futbol otoriteleri tarafından geleceğin sağ beki olarak gösteriliyor.
GÖZLER DORTMUND'TA
Dortmund'un Almanya 3. Ligi'nde oynayan ikinci takımı ile maçlara çıkan ve şu ana kadar 53 karşılaşmada görev yapan, Mehmet'le, antrenör Erdal Keser yakından ilgileniyor. Alman ekibin uçuk bir bedel istememesi halinde genç futbolcunun devre arasında Galatasaray'a transfer olabileceği ifade ediliyor.
IcedEarth
01.Ocak.2007, 18:38
ya şu carrusca maaşallah hergün gidio ne biçim iş yav :(
Emurafu
01.Ocak.2007, 18:42
buyukpivot birak artik su carusca yi ya bekle sabret biraz
nart_susruko
01.Ocak.2007, 19:09
Servet: "Seve seve gelirim"
:n:
şaka mı bu ?
Maksic
01.Ocak.2007, 19:34
Marcelo Carrusca Kayseri ile anlaştı
Galatasaray'ın göndermek istediği Marcelo Carrusca, Kayserispor ile anlaştı. Kayserispor Başkanı Recep Mamur yaptığı açıklamada, "Carrusca ile, ülkesi Arjantin'deki tatilini bitirdikten sonra sözleşme imzalayacağız" diye konuştu. Uğur Uçar'ı Kayserispor'a kiralık veren Galatasaray yönetimi, Carrusca konusunda da kolaylık sağlayarak Mehmet Topuz'un transferi için olumlu adımlar atmayı planlıyor.
Kaynak:Sabah
IcedEarth
01.Ocak.2007, 20:39
buyukpivot birak artik su carusca yi ya bekle sabret biraz
yok emrah abi fm yanılmaz adam çok iyi liverpool maçında süper oynamıştı inşallah gidiosa da kira gitsin GS onun gibi bi adamı kolay kolay bulamaz
M.Scofield
01.Ocak.2007, 23:58
Cim Bom’a yeni Kolombiyalı
Galatasaray’a bu kez de Kolombiyalı futbolcu önerildi. Peki kim bu futbolcu ?
Transferde henüz bir rota belirlemeyen ve düşük maliyetli oyuncuları gündemine alan Galatasaray'a her gün yeni bir futbolcu öneriliyor. Sarı kırmızılıların son olarak Kolombiyalı sol kanat oyuncusu Soto Jaramilo Elkin'i aldıkları ortaya çıktı.
Cumhuriyet Gazatesi'nden Nevzat Dizdar'ın haberine göre Kolombiya Birinci Ligi'nde top koştura genç
yıldız kendi ulusal takımında da son dönemde forma giymeye başladı. Orta sahanın solunda görev yapan Elkin'in, hücum yönünün iyi olması transferi cazip kılıyor. Ayrıca G.Saray'ın Kolombiyalı file bekçisi Mondragon'un da bu transfer için yöneticilere olumlu referans verdiği bildirildi. Mondragon vatandaşı için "Çok iyi bir oyuncu. Milli takımda attığı gollerle kendini gösterdi" yorumunda bulundu.
Carusca'ya Bağlı
Galatasaray'ın başını ağrıtan sorun ise Carrusca. Büyük umutlarla transfer edilmesine karşın bir türlü bekleneni veremeyen Arjantinli oyuncunun, Türkiye'den bir takımda kiralık oynamaya şiddetle karşı çıkması yabancı kontenjanı dolu olan Sarı - Kırmızılıların elini konulu bağlıyor. Bu yüzden, Tangocu'yu ikna etmeye çalışan yöneticiler, Gerets'e sol kanat için Elkin'in ismini vermeye hazırlanıyor. Diğer taraftan Kolombiyalı futbolcunun maliyetinin 1.5 milyon Avro olduğu öğrenildi.
Elkin Kimdir?
Doğum tarihi: 04.08.1980
Boyu: 1.78
Kilo: 72
Ülkesi: Kolombiya
Oynadığı mevki: Orta saha sol, sol alan
Oynadığı kulüp: Barcelona SC Guayaguil Ekuador ( Kolombiya 1. lig)
Önceki kulüpleri: Caldas ( Kolombiya ) Nacional De Medelin ( Kolombiya )
comandante
02.Ocak.2007, 00:19
en çok spekülasyon,dedikodu bizim hakkımızda çıkıyo...demek ki yine adam almayacağız...
Maksic
02.Ocak.2007, 03:12
Transferde son durum...
Ruslar Tomas’ı istiyor, Fransızlar Song’u... Kayserispor Carrusca’yı bekliyor, Cim Bom ise Hamit için bastırdıkça bastırıyor...
01.01.2007
2-3 kulüp peşinde
Galatasaray’ın Hırvat futbolcusu Tomas’a Rus kancası... Bir süre önce Trabzonsporlu Fatih Tekke’yi transfer ederek, bir anlamda Türkiye pazarına giren Ruslar, şimdi de Sarı-Kırmızılı ekibin tecrübeli oyuncusunun peşinde... Tekke’li Zenit’in yanı sıra, Moskova kulüplerinin Tomas’ı devre arasında ya da sezon sonunda transfer etmek istediği öğrenildi. Tomas da bu işe sıcak bakıyor.
Bitmeyen senfoni!
Kamerunlu Song için ise Fransızlar’ın sevdası bitmek bilmiyor... Marsilya, PSG ve Bordeaux gibi kulüpler, sık sık tecrübeli oyuncunun Galatasaray ile yeni sözleşme yapmaması için menacerine haber yolluyor. Parası ödenmediği gerekçesiyle Fenerbahçe derbisinde oynamadığı iddia edilen Song’un sezon sonuna dek Cim Bom’da kalacağı, daha sonra teklifleri değerlendirmeye alacağı belirlendi.
Anlaşma sağlandı
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde ciddi bir çıkış yakalayan Kayserispor da, Marcelo Carrusca için haber bekliyor... Başkan Recep Mamur, Canaydın ile görüştüklerini ve Arjantinli futbolcuyu kiralamak için söz aldıklarını belirterek, “Carrusca’nın ülkesinden dönmesini bekliyoruz. Masaya oturup, ikna edeceğiz. Hedeflerimize uyan bir futbolcu” diye konuştu.
Gizli operasyon
Cim Bom’un en büyük hedefi, Hamit Altıntop’u transfer edebilmek... Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, sık sık Almanya’ya ve gurbetçi oyuncunun tatil yaptığı Dubai’ye giderek işi bitirmek için anlaşma zemini arıyor. Bu transferi sessiz sedasız bitirmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar’ın mutlu sona çok yaklaştığı ve Hamit’in devre arasında İstanbul’a getirileceği iddia edildi.
M.Scofield
02.Ocak.2007, 10:28
Arjantinli Sorin Aslan'ın listesinde
Defansın sol ve sağına oyuncu bakan Galatasaray'a Sorin teklif edildi.
Galatasaray'a Sorin önerisi
Villareal'den 3 milyon euro bonservis bedeliyle sezon başında Hamburg'a transfer olan ancak Alman ekipteki düşüşe paralel olarak kötü bir sezon geçiren Arjantinli oyuncu, kendisine takım arıyor. Galatasaray ile temasa geçen menajerler, "İsterseniz Sorin'i getirebiliriz" derken, sarı-kırmızılı ekibin bir düşünelim yanıtı verdiği öğrenildi.
M.Scofield
02.Ocak.2007, 11:54
Galatasaray’ın yıldızı Hakan Şükür için Katar takımları 2,5 milyon dolar önerdi.
Galatasaray’da kaptan Hakan Şükür’e Katar Ligi’nden iki kulübün talip olduğu belirtildi. "Kral" lakaplı tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak için Katar takımlarının yıllık tam 2.5 milyon doları gözden çıkardığı ileri sürüldü. G.Saray Kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Hakan Şükür’ün yakın çevresine, Arap ülkelerinde futbol oynamaya sıcak baktığını belirttiği ve "Bu kararı ailemle birlikte vereceğim. Ben G.Saray formasıyla özdeşleştim. Ancak, büyüklerimiz de onay verir ve eşim de kabul ederse Katar’da forma giyebilirim" dediği ileri sürüldü.
Hürriyet
IcedEarth
02.Ocak.2007, 12:14
Galatasaray’ın yıldızı Hakan Şükür için Katar takımları 2,5 milyon dolar önerdi.
Galatasaray’da kaptan Hakan Şükür’e Katar Ligi’nden iki kulübün talip olduğu belirtildi. "Kral" lakaplı tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak için Katar takımlarının yıllık tam 2.5 milyon doları gözden çıkardığı ileri sürüldü. G.Saray Kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Hakan Şükür’ün yakın çevresine, Arap ülkelerinde futbol oynamaya sıcak baktığını belirttiği ve "Bu kararı ailemle birlikte vereceğim. Ben G.Saray formasıyla özdeşleştim. Ancak, büyüklerimiz de onay verir ve eşim de kabul ederse Katar’da forma giyebilirim" dediği ileri sürüldü.
Hürriyet
bu haberi görüp de küfretmemek elde deil yav :mad:
spider3784
02.Ocak.2007, 18:22
galatasaray guarini alsın ön liberoya birde top süren bir santrafor bu arada gallardo psg ile anlaşmış
CeNTeR_TR
02.Ocak.2007, 19:53
galatasaray guarini alsın ön liberoya birde top süren bir santrafor bu arada gallardo psg ile anlaşmış
peki guarin fm de iyi ama gerçek hayatta galatasarayda oyanayacak kadar kalitelimi?
Emurafu
02.Ocak.2007, 20:09
fm sandin galiba
CeNTeR_TR
02.Ocak.2007, 20:18
fm sandin galiba
aynen katılıyorum sana :D
Agent_Zero
02.Ocak.2007, 20:26
hehe defansa da vanden borre,gioda forvete pazzini kerlon'u alsın o zaman cimbom.gerçekle oyunu ayırt etmek gerekiyor
becKham_007
02.Ocak.2007, 21:23
G.Saray'dan taarruz!
G.Saray, Fenerbahçe'nin de talip olduğu Hamit ve Yıldıray için girişimlerini hızlandırdı. Sarı-kırmızılılar iki oyuncunun işini de kısa zamanda bitirmek istiyor. Sabah gazetesinin bugünkü (02.01.2007) sayısında Almanya'da top koşturan iki lejyonerimizin transferi için Galatasaray'ın kolları sıvadığı öne sürüldü.
Transfer çalışmalarına ara vermeyen Galatasaray, Yıldıray Baştürk ve Hamit Altıntop'u kadrosuna dahil etmek için büyük çaba sarfediyor. İki oyuncuyla dirsek temasını kaybetmek istemeyen sarı-kırmızılılar, şimdilik görüşmeler tıkansa bile en kötü ihtimalle sezon sonunda iki milli oyuncunun da işini bitirmek ve formayı giydirmek istiyorlar. Önümüzdeki günlerde Dubai'ye gidecek olan Hamit Altıntop'la bir kez daha temasa geçmek için Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in de Birleşik Arap Emirlikleri'ne uçacağı öğrenildi. Hamit transferinde bir diğer o l u m l u nokta ise Özhan Canaydın'ın, bu futbolcunun takımı Schalke'nin onursal üyesi olması. Alman kulübüyle iyi ilişkileri bulunan Canaydın kişisel olarak da bu transfer için büyük emek veriyor.
YILDIRAY YEŞİL IŞIK YAKTI
Hamit'i markaja alan Galatasaray, bir yandan da Yıldıray'la görüşmelerini sürdürüyor. Fenerbahçe'nin de transfer listesinde bulunan milli oyuncunun gönlünde yatan aslanın Galatasaray olması, sarı-kırmızılıların elini güçlendiriyor. Kendisi hakkındaki haberleri yalanlamayan Yıldıray, bir anlamda Galatasaray'a yeşil ışık yaktığını da belli etti.
Yıldıray, bayram ve yeni yılla ilgili yaptığı konuşmada, "Sezon sonuna kadar Hertha Berlin'le sözleşmem var. Konuşmak için erken. Önümüzdeki dönemde her şey belli olur, o zaman açıklama yaparım. Tüm futbolseverlerin yılbaşını ve kurban bayramını tebrik ediyorum" dedi.
Agent_Zero
02.Ocak.2007, 21:42
alamayız biz bunları yaw
IcedEarth
03.Ocak.2007, 13:20
Carrusca kalmak istiyor
Galatasaray’ın devre arasında Kayserispor’a kiralamak istediği Marcelo Carrusca, Sarı-Kırmızılı ekipte yola devam etmek istediğini açıkladı.
Yönetimin aldığı karara saygı duyduğunu ifade eden Arjantinli futbolcunun, “Galatasaray’da başarılı olmadan ayrılmak istemiyorum. Ama kiralanmam gerekiyorsa, fedakârlık yaparım. Ancak nereye gideceğim konusunda henüz bir karara varmadım. Şimdilik Antalya kampına katılarak takımımla çalışmak istiyorum” dediği öğrenildi.
Kaynak: www.galatasaray.com
İşte benim için müjdeli haber :D
IcedEarth
03.Ocak.2007, 13:23
Erdar Keser krizi
Sarı-kırmızılı takımda sezon başından bu yana takım içinde sıkıntı yarattığı ileri sürülen Erdal Keser konusunda ciddi bir krizin yaşandığı öğrenildi.
Futbolcularla saha içinde zaman zaman kavga eden, antrenmanlarda tartışan, Trabzon'da Mustafa Turgun'a herkesin içinde yüksek sesle bağıran Keser'in hedef adam haline geldiği belirtildi.
Özellikle futbol şubesinin, Erdal Keser'in yerine başka bir ismin gelmesini istediği ifade edildi. Ancak Gerets'in, yardımcısı için taviz vermeyeceği belirtildi. Belçikalı hoca, Keser'in gönderilmesine karşı çıkarsa, yönetimin sert bir uyarıda bulunacağı bildirildi.
Kaynak: www.galatasaray.com
Erdal Keser iyi bir antrenör ama tartışma ve takım içi uyumsuzluk çıkarıyorsa gitsin
Emurafu
03.Ocak.2007, 13:27
yok emrah abi fm yanılmaz adam çok iyi liverpool maçında süper oynamıştı inşallah gidiosa da kira gitsin GS onun gibi bi adamı kolay kolay bulamaz
hangi liverppol macinda cok iyi oynadi evet iyi oyuncum ama liverpool macinda iyi mi oynadi:D :D :D sadece 1 orta yapti
IcedEarth
03.Ocak.2007, 13:29
hangi liverppol macinda cok iyi oynadi evet iyi oyuncum ama liverpool macinda iyi mi oynadi:D :D :D sadece 1 orta yapti
abi yapma kötü mü oynadı allahını seversen herifin bir golünü ofsayt diye yediler (ki ofsaytla uzaktan yakından ilgisi yoktu) ortaları yerini buldu bir ortadan fazlasını yaptığına eminim volesi çok süperdi hevesli bir oyun sergiledi
Emurafu
03.Ocak.2007, 19:17
abi yapma kötü mü oynadı allahını seversen herifin bir golünü ofsayt diye yediler (ki ofsaytla uzaktan yakından ilgisi yoktu) ortaları yerini buldu bir ortadan fazlasını yaptığına eminim volesi çok süperdi hevesli bir oyun sergiledi
ha pardon istanbuldaki maci diyorsun sen cok pardon:D :D bu arada carusca ligde hangi macti unuttum simdi omacta gol kacirdi eger o golleri atsa oynardi ya zaten bizim sola ihtiyacimiz yok defans sol lazim
IcedEarth
03.Ocak.2007, 20:39
ardayı amc oynatırsa carrusca da oynar ama nerde yaşlı ve eskilere saplandı kaldı gerets
El Comandante
03.Ocak.2007, 23:06
G.Saray'ın 3 genci G.Antep B.B.'de
Türk Telekom Lig A'nın ilk yarısında sıkıntılı günler geçiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray'dan Uğur Ateş, Volkan Bekçi ve Cafer Can'ı sezon sonuna kadar kiraladı..
Başkan Tahir Tekin Öztan, ikinci yarıya güçlü bir takımla girmek istediklerini, bunun için eksik mevkilere gerekli transferleri yapmak için çalıştıklarını söyledi.
Ligde tüm takımların yeni transferlerle güçlendiğini belirten Öztan, "Rakiplerimiz boş durmuyor. Rakiplerimiz, büyük paralarla büyük transferler yapıyor. Bizler de küçük paralarla büyük iş yapmaya ve başarmaya çalışıyoruz" dedi.
Başkan Öztan, ara transferde Galatasaray'dan Uğur Ateş, Volkan Bekçi ve Cafer Can'ı sezon sonuna kadar kiraladıklarını, Beşiktaş'tan Önder ve ümit milli takım kalecisi Serkan'ı da renklerine bağladıklarını belirtti.
Gaziantepspor'un eski futbolcularından Mehmet Polat ve sezon başında Antalya'ya transfer olan eski futbolcuları Vahap ile de görüşmelerinin sürdüğünü anlatan Öztan, Gaziantepspor'dan Erdal Kılıçaslan ile de prensipte anlaştıklarını, ancak yeni hocalarının vereceği rapor doğrultusunda bu transferi gerçekleştirebileceklerini sözlerine ekledi.
M.Scofield
03.Ocak.2007, 23:15
cafercan ist.da değilmiydi uğur ateşide ilk defa duyorum
Emurafu
04.Ocak.2007, 00:27
ardayı amc oynatırsa carrusca da oynar ama nerde yaşlı ve eskilere saplandı kaldı gerets
arda artik amc oynucak 10 numra pozisyonunda gerets ona hazirliyor
ne cafercani ya cafercan baska takimda hem de orda suat varya ondan almislardir
gorkemyilmazkarasu
04.Ocak.2007, 01:54
galatasarayın resmi sitesinde 2 oyuncunun gaziantep b.b. ye gittiği yazılmış tam yazı şöyle:
Galatasaray PAF Takımı oyuncuları Uğur Ateş ve Volkan Bekçi, sezon sonuna kadar Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kiralanmıştır.
Galatasaray Futbol A.Ş
C h A o S
04.Ocak.2007, 17:58
G.Saray için Dhorasoo iddiası!
Ara transfer sezonun 1 ocakta resmi olarak start almasıyla birlikte kulüpler oyuncu arayışlarını hızlandırdı. Galatasarayımız transferde Fransa'ya yöneldi.
Sarı - kırmızılı ekibimiz Paris Saint-Germain'den kovulan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu Vikash Dhorasoo'yu gündemine aldığı ve transfer teklifinde bulunduğu Fransız basınınca öne sürüldü.
Oyuncunun menajeri Alain Migliascio yaptığı açıklamada daha önce Galatasaray'ın Dhorasoo için girişimlerde bulunduğunu ve kendileriyle tekrar iletişim içinde olduğunu belirtti. Dharasoo Eylül ayında teknik direktörü Guy Lacombe hakkında Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Equipe'ye çok ağır eleştirilerde bulunmuş ve bundan bir ay sonra ise kulübü ile olan sözleşmesi feshedilmişti.
Bonservisi elinde olan emektar futbolcu daha önce sırasıyla Le Havre, Lyon, Bordeaux, Milan, Lyon (tekrar), PSG formaları giymişti.
Kaynak: Webaslan.com
OgUzKaGaN
04.Ocak.2007, 18:36
Anca-balon-haber-okuyoruz-zaten!:mad:
uAburak89
04.Ocak.2007, 18:48
G.Saray için Dhorasoo iddiası!
Ara transfer sezonun 1 ocakta resmi olarak start almasıyla birlikte kulüpler oyuncu arayışlarını hızlandırdı. Galatasarayımız transferde Fransa'ya yöneldi.
Sarı - kırmızılı ekibimiz Paris Saint-Germain'den kovulan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu Vikash Dhorasoo'yu gündemine aldığı ve transfer teklifinde bulunduğu Fransız basınınca öne sürüldü.
Oyuncunun menajeri Alain Migliascio yaptığı açıklamada daha önce Galatasaray'ın Dhorasoo için girişimlerde bulunduğunu ve kendileriyle tekrar iletişim içinde olduğunu belirtti. Dharasoo Eylül ayında teknik direktörü Guy Lacombe hakkında Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Equipe'ye çok ağır eleştirilerde bulunmuş ve bundan bir ay sonra ise kulübü ile olan sözleşmesi feshedilmişti.
Bonservisi elinde olan emektar futbolcu daha önce sırasıyla Le Havre, Lyon, Bordeaux, Milan, Lyon (tekrar), PSG formaları giymişti.
Kaynak: Webaslan.com
Bu haber yalan gibi .. Ayrıca da 33 yaşında adamı napcaz biz ya ...:confused:
IcedEarth
04.Ocak.2007, 19:38
neden yalan haberler hep bize ve fenerbahçeye yapılıo onu anlamış değilim
Hamit'te öncelik G.Saray'ın
"Galatasaray, benim tuttuğum takımdır. Aynı zamanda G.Saray Kulübü'nün (onursal) üyesiyim. Özhan başkan da Schalke 04 Kulübü'nün (onursal) üyesi. İlişkilerimiz çok iyi. Hamit Altıntop'u Fenerbahçe de istiyor. Ama öncelik Galatasaray'ın. Ben Hamit'i sarı-kırmızılı forma altında görmek isterim. Ancak bu oyuncumuzun kararı da çok önemli. Altıntop kardeşlerin
Schalke'de çok mutlu olduklarını da söylemeliyim"
Galatasaray sevdalısı
Schalke 04 Kulübü Başkanı Gerhard Rehberg, Türkiye'nin en güçlü ve en çok satan spor gazetesi Fotomaç'a konuştu. Rehberg, "Hamit Altıntop, Galatasaray'a mı, Fenerbahçe'ye mi geliyor?" sorusuna içtenlikle cevap verdi. İşte Schalke 04'ün başarılı başkanı Gerhard Rehberg'in tartışmaları bitirecek müthiş açıklamaları: "Şunun öncelikle altını çizmem gerek. Ben çok iyi bir Galatasaraylıyım. Her fırsatta Türkiye'ye gelip Galatasaray'ın lig maçlarını izliyorum. Avrupa maçlarını ise hiç kaçırmıyorum. Özhan Canaydın, Schalke 04 Kulübü'nün (onursal) üyesi, ben de G.Saray Kulübü'nün (onursal) üyesiyim.
Canaydın ile görüştük
Özhan başkanla ilişkilerimiz çok iyi. İki kulüp arasındaki iyi ilişkilerin sportif başarılara yansıması için alt yapı anlaşması da yapmayı planlıyoruz. Türkiye'yi çok seviyorum. Hamit Altıntop konusuna gelince... Bu oyuncumuzu Fenerbahçe ve Galatasaray istiyor. Özhan başkanla Hamit için birkaç kez görüştük. Ben tabii ki Hamit'i öncelikle Galatasaray'a vermek isterim. Ancak burada Hamit'in düşüncesi de çok önemli. O hangi takıma gitmek isterse kararına saygı gösteririm. Şunu da belirtmeliyim. Altıntop kardeşler, Schalke'de mutlular. Halil'le uzun süreli kontratımız var. Hamit'in sözleşmesi sezon sonu bitiyor."
Emurafu
05.Ocak.2007, 13:25
Sezon başında kadrosunu İnamoto, Carrusca, Okan, Tolga ve M.Topal’la takviye eden G.Saray, ara transferdeki suskunluğuna ‘üçlü bir operasyon’la son verdi..
İşte üç Aslan adayı: Dhorasoo-Szymkowiak-Bilal Aziz. Galatasaray Yönetimi, Eric Gerets’in listesi doğrultusunda harekete geçti. Fransız yıldız şu an boşta; Polonyalı futbolcu, Trabzonspor ile köprüleri attı; gurbetçi oyuncu ise bugün kampa katılıyor.
Migliascio: Son 10 gün...
Sezon başında şampiyon kadrosunu Junichi İnamoto, Marcelo Carrusca, Okan Buruk, Tolga Seyhan ve Mehmet Topal’la takviye eden Galatasaray, ara transferdeki suskunluğuna ‘üçlü bir operasyon’la son verdi. Sarı-Kırmızılılar’ı heyecanlandıracak ilk haber, Fransa’dan geldi.
L’Equipe gazetesi, 3 ay aradan sonra Cim Bom ile Vikash Dhorasoo’nun yeniden temasa geçtiğini manşetine taşıdı. Haberde, Hint asıllı Fransız yıldızın menaceri Alain Migliascio’nun şu açıklamaları da yer aldı: “10 gün içinde her şey netlik kazanacak. Bekleyip, göreceğiz. Acele etmeye gerek yok...”
Beşiktaş da peşinde...
Teknik direktör Guy Lacombe hakkında aşağılayıcı açıklamalar yaptığı için Paris Saint Germain’den kovulan Dhorasoo’nun şu an bonservisinin elinde olması da Galatasaray için büyük avantaj olarak gösteriliyor.
Kariyeri boyunca 18 kez Fransa Milli Takımı formasını da giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusunun, Aslan olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.
Başkan Özhan Canaydın ve kurmaylarının ikinci gözdesi, tanıdık bir isim: Miroslav Szymkowiak... Cim Bom’un, Beşiktaş’ın da talip olduğu Polonyalı futbolcu için Trabzonspor Yönetimi ile resmen temasa geçtiği öğrenildi.
Trabzonspor dünden razı!
Tatil için gittiği ülkesinden dönmeyen ve Trabzonspor ile köprüleri atan Szymek’in şartları da Aslan için uygun. Çünkü Vugrineç davasında 3 milyon dolar zarar eden Bordo-Mavililer, bu kez konuyu FIFA’ya taşımamakta kararlı. Trabzonspor’un Szymkowiak karşılığında Galatasaray’dan para, Beşiktaş’tan ise Ali Güneş artı para istediği vurgulandı.
Cim Bom’daki son gelişme ise Almanya’dan... Erdal Keser’in beğendiği Lübnan asıllı gurbetçi Bilal Aziz, bugün kampa katılıyor. Alman 3. Lig takımlarından Osnabrück’te sol kanatta oynayan Bilal, beğenilmesi halinde kadroya katılacak.
bu oyuncular ortasahayı toparlar gercekten bılal azız hakkında bır bılgım yok dhorasoo cok ıyı pasları var mili metrelik paslar atıyor ayrica cok mücadele eden bir futbolcu youtubeye girip izleyin hatta dünya kupasında bir yorumcu onun onun hakkında bir cümle kullanmıştı ama simdi unuttum keske yaslı olmasa ıyı olurdu
Bordo61Mavi
05.Ocak.2007, 13:46
neden yalan haberler hep bize ve fenerbahçeye yapılıo onu anlamış değilim
tek size degil butun takimlar icin yalan haber cikiyo
Maksic
05.Ocak.2007, 19:08
bence sadece bilal aziz gelir ki erdal keser beğenmişse olabilir iyi bir futbolcuya benziyor
Eray Dengiz
06.Ocak.2007, 01:19
Bilal Aziz, Antalya Kampı'nda
Almanya'nın Kuzey Yerel Ligi (Regionalliga Nord)'nin lideri VfL Osnabrück'ün orta saha oyuncusu Bilal Aziz, Galatasaray'ın Antalya'da yaptığı devre arası hazırlık kampına katıldı.
FC Schalke 04'ün altyapısında yetişen ve U17 Takımı'yla şampiyonluk yaşayan Bilal Aziz, önümüzdeki dört gün boyunca kampta teknik heyet tarafından denenecek.
Bilal Aziz Info:
Doğum Tarihi: 1985
Boy: 1.74
Kilo: 74
Mevki: Orta saha
2006/07 Sezonu İstatistikleri:
18 maç / 4 gol / 3 sarı kart
Kaynak: Galatasasaray Resmi Web Sitesi
Bordo61Mavi
06.Ocak.2007, 02:32
insallah iyi bi transfer olur
fenerbahce_1907
06.Ocak.2007, 05:26
Hamit, G.Saray'a Haziran'da gelecek
Schalke 04'lü Hamit Altıntop, Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı görüşmede "Şu an için takımımın bana ihtiyacı var. Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Bu size de kolaylık olur. Transfer için Haziran 2007'de görüşelim" dedi.
Sezon sonu G.Saray'da
Schalke Başkanı Rehberg'in önceki gün FOTOMAÇ aracılığı ile yolladığı mesajın ardından harekete geçen yönetim, milli futbolcu ile söz kesti.
G.Saray'dan F.Bahçe'ye Hamit Altıntop çalımı... Sarı-kırmızılı yöneticiler, ezeli rakiplerinin de istediği milli futbolcu ile el sıkıştı... Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg'in önceki gün FOTOMAÇ'a yaptığı açıklamaların ardından girişimlerini sıklaştıran G.Saraylı idareciler, kulübü ile sözleşmesi sezon sonu bitecek
olan Hamit Altıntop ile temasa geçip, "Galatasaray'a geliyorum" sözünü aldılar.
BEKLEME KARARI ALINDI
Rehberg'in, "Hamit'i G.Saray'a vermek isterim" sözleri sonrası bu transferi devre arasında bitirmek için kolları sıvayan sarı-kırmızılılar, milli futbolcunun "Transferimde öncelik G.Saray'ın. Ama bu işi sezon sonuna bırakalım. Çünkü Schalke ile sözleşmem bitiyor. Dolayısıyla böylesi hem sizin hem de benim için daha iyi olur" demesi üzerine şimdilik bekleme kararı aldılar.
bn artık cımbom la ilgili hıc bi habere inanmıorum ve ozhan gitmeden inanmıcam
Galatasaray, G.Antepsporlu Erdal Güneş için harekete geçti. Cimbom, Erdal'a karşılık bir futbolcu artı 500 bin euro önerdi. Sarı-kırmızılılar, Vestel Manisasporlu Selçuk ve Hakan Balta için de girişimlerini sürdürüyor.
Güneş'e el attı
Sarı-kırmızılı ekip, futbolunu her geçen gün geliştiren genç oyuncunun peşinde G.Antep, Erdal için 1.5 milyon euro talep ederken, Cimbom, oyuncu ve para önerdi.
Geniş bir transfer listesi olan Galatasaray, Gaziantep'te forma giyen Erdal Güneş için de girişimlerde bulunuyor. Orta sahada görev yapan oyuncuyu transfer ederek orta alanı güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip ile Gaziantep arasında sıkı bir pazarlık yapılıyor. Kırmızı-siyahlı ekip ilk etapta 1.5 milyon euro talep ederken,
oyuncu takasına da sıcak bakıyor.
ÖZGÜRCAN'I İSTERİZ
Geçen sezon ayağı kırılmasına karşılık toparlanmasını bilen Erdal için Cimbom, 500 bin euro artı genç bir futbolcu önerdi. Ancak kırmızısiyahlı ekip bu teklifi az buldu. 2010'a kadar sözleşmesi olan Erdal için, 1 milyon euro ile Özgürcan talep edildi ve görüşmeler bu noktada kilitlendi. Erdal'ı Kayserispor da almak istiyor.
Yılmaz ŞENOL
Bordo61Mavi
07.Ocak.2007, 07:05
Kesinlikle hamit gelmez Galatasaraya
comandante
07.Ocak.2007, 13:55
Hamit, G.Saray'a Haziran'da gelecek
hamit galatasaraya 5 yıl içinde gelmeyecek...
gorkemyilmazkarasu
07.Ocak.2007, 15:29
erdal güneşede gerek yok ben pek beğenmiyorum o adamı...ama dhorasoo gelirse 1-2 sezon işimize yarar...
Hakan Balta, Aslan yolunda
Vestel, Hakan Balta için Özgürcan ile Ferhat?ın ardından Oğuz Sabankay?ı da kiralık olarak istedi. 3 genç yıldız artı para talebine Eric Gerets?in de onay vermesi halinde transfer gerçekleşecek...
Her an bitebilir
Galatasaray, her an Vestel Manisasporlu Hakan Kadir Balta?yı renklerine bağlayabilir. Ege kulübünün yöneticileriyle sık sık bir araya gelen Sarı-Kırmızılılar, genç solbekin transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Daha önce Özgürcan ile Ferhat?ı kiralık olarak gönderip, üstüne para vermeyi teklif eden Galatasaray Yönetimi?ne olumsuz yanıt veren Siyah-Beyazlılar, 2 genç dışında Oğuz Sabankay?ın da kiralanması ve para miktarının artırılması halinde anlaşabileceklerini bildirdi.
Top artık hocada
Yönetime sunduğu ilk raporda gençlerin kiraya verilmesini isteyen, daha sonra ise bu konuda geri adım atan teknik direktör Eric Gerets?in onayı, transfere son noktayı koyacak. Özellikle Ferhat?ı ligin ikinci yarısında kullanmayı planlayan Belçikalı hoca, orta sahanın formsuzluğu halinde Oğuz?u sahaya sürmeyi düşünüyordu. Yöneticilerle yaptığı son zirvede Özgürcan?ın kiralanmasına yeşil ışık yakan Gerets, Hakan Balta hakkındaki kararını önümüzdeki günlerde dile getirecek.
spider3784
07.Ocak.2007, 20:50
ya bilmiyorum o yaşında adamı ne yapacaklar gsnin sitesinde wiganlı bi orta saha alacaklarmı onunla ilgili bi haber vardı
El Comandante
07.Ocak.2007, 21:13
yani bizim yönetimi en anlayamiyorum,ferhat hakan baltadan daha iyi bir sol bek ama gerets degerlendirmiyo onu,bide üstüne türkiyenin gelecekteki en iyi forveti ve en iyi oyun kurucusunu kiralik olarak veriyorlar bide para.ben bunlari yazarken kalp krizi geciriyodum valla,bu anadolu kulüpleri iyice abartiyorlar oyuncularini alsinlar oyuncularini baskanlar en müsait yerlerine soksunlar.
fenerbahce_1907
08.Ocak.2007, 08:02
Kaçan balık Gago oldu!
Adnan Sezgin, Real Madrid?in 20.5 milyon Euro?ya Arjantin?in Boca Juniors takımından transfer ettiği ?harika çocuk? Gago?yu ellerinden kaçırdıklarını itiraf etti.
Sezgin?den itiraf
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Real Madrid?in 20.5 milyon Euro?ya Arjantin?in Boca Juniors takımından transfer ettiği ?harika çocuk? Gago?yu ellerinden kaçırdıklarını itiraf etti. Sezon başında Tangocu için Boca?lı yöneticilerle görüştüklerini anlatan Sezgin, kendilerinden 11 milyon Dolar istendiğini, fiyat indirme çabaları sonucunda bonservis bedelini 10 milyon Dolar?a düşürdüklerini fakat maddi kaynak sağlanamadığından transferin gerçekleşmediğini söyledi.
İlginç pazarlık
Madrid ekibi fiyat istediğinde Boca Juniors 27 milyon Euro talep etmişti. Pazarlıklar sonucu taraflar 20.5 milyon Euro?da karar kılarken, en ilginç açıklama efsanevi futbolcu Maradona?dan geldi. Boca Juniors Başkanı?nı ahmaklıkla suçlayan Maradona, ?1 sezon daha bekleseniz Gago?yu 50 milyon Euro?ya satardınız? açıklamasını yaptı. Cim Bom?un 10 milyon Dolar?a almadığı Gago, 1986 doğumlu ve önliberoda görev yapıyor. Arjantinli yıldız her iki ayağını da kullanabiliyor.
TaşkınMahmut
08.Ocak.2007, 11:21
Maradona 50 m ? demiş ama ben şaşırmadım. çünkü rivayı satarsak bir hayli para gelicek.
CeNTeR_TR
08.Ocak.2007, 12:40
"Ayrılmayı düşünmüyorum"
Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Carrusca, dedikodulara son noktayı koydu ve ayrılmayacağını söyledi.
Sarı- Kırmızılılar Antalya kampını tüm hızıyla sürdürürken, gündemde transfer haberleri ilk sırada. Özellikle de teknik direktör Eric Gerets'in kadroda düşünmediği ve forma şansı vermediği Carrusca'nın takımda kalıp kalmayacağı papatya falına dönmüştü. Ne var ki genç yıldız, kampa katılarak kalma niyetini gösterdiğini söyledi ve devam etti: ?Hakkımda yapılan transfer haberleri kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Çok şey yazıldı ve çizildi. Ancak ben burada mutluyum ve kendimi ispat edeceğime inanıyorum. İlk yarıda zaman zaman forma şansı bulduğum doğrudur. Ancak çok kaliteli bir kadro içinde bunun doğal olduğunu düşünüyorum. G.Saray'dan ayrılmak gibi bir düşüncem olsaydı, burada olmazdım."
Genç yetenek, ikinci yarıda bambaşka bir Carrusca izlettirmek istediğini ifade ederek, iddialı mesajlar verdi. G.Saray'daki yerini çok çalışarak sağlamlaştıracağını söyleyen Carrusca, şöyle devam etti: "Galatasaray'la 5 yıllık bir mukavele imzaladım. Öncelikli hedefim kendimi bu forma altında kabul ettirmek. Çünkü G.Saray her zaman göz önünde olan bir kulüp. Arda gibi çok kaliteli bir oyuncuyu kesmek kolay değil. Ancak ben Arjantin'de oynarken, genelde sol kanat yerine ileri ikilinin arkasında görev yapardım. Bu yüzden benim sadece sol bölgede oynayacağım diye birşey yok. Devre arası kampını en iyi şekilde geçirip G.Saray'daki yerimi sağlamlaştırmak istiyorum."
Carrusca kendisine gelen teklifleri hiçbir zaman değerlendirmeyi düşünmediğini kaydederken, şunları söyledi: "Kiralık olarak kesinlikle gitmeyi kabul etmem. Önümdeki 5-6 aylık periyottan sonra zaman neyi gösterir onu bilemem. Ancak devre arasında ayrılmak doğru olmaz."
Sakatlıklardan da yakınan Carrusca, "İlk yarıda da şanssız sakatlıklar yaşadım. İkinci yarı hazırlıklarına başlarken de yine takımla birlikte olamıyorum. Bunları bir an önce atlatmak istiyorum. İlk geldiğim futbol topuna bile alışmakta çok büyük zorluk çekmiştim. Ancak Türkiye'ye ve de İstanbul'a alıştım. Futbol anlayışı olarak Türkiye liginin üst düzey bir arena olduğunu düşünüyorum. Özellikle burada oynanan futbol daha hızlı. Ayrıca teknikten ziyade fiziğe dayalı bir oyun yapısı var? şeklinde yakındı.
Haber: Nevzat Dindar / Cumhuriyet
nart_susruko
08.Ocak.2007, 16:35
Chelo son noktayı koymuş..
Nocna Mora
08.Ocak.2007, 23:30
Carrusca çok iyi oyuncu ancak Arda'nın arkasında kalıyor 1 yıllığına kiraya verilip sonra Arda'nın yedeği olarak dönüşümlü olarak oynasalardı tam süper olacaktı :D
netislem
09.Ocak.2007, 00:06
Frank Ribbery gibi elimizden ucmazsa tabi.. Carrusca ya mutlak bir cozum bulunmali bence cok iyi bir potansiyele sahip
Eray Dengiz
09.Ocak.2007, 12:36
Carrusca'nın çözümü var. Şuan tüm köşe yazarları bunu söylüyor biz zaten zamanında söylemiştik. Arda'yı orta alanda serbest oyuncu olarak oynatacaksın, Carrusca'yıda kanat adamı olarak koyacaksın.
Acaba hangi maç böyle bir düzen izledik? Hiç bir maçta.. Deneyelim, görelim..
tombul taho
09.Ocak.2007, 13:17
Carrusca'nın çözümü var. Şuan tüm köşe yazarları bunu söylüyor biz zaten zamanında söylemiştik. Arda'yı orta alanda serbest oyuncu olarak oynatacaksın, Carrusca'yıda kanat adamı olarak koyacaksın.
Acaba hangi maç böyle bir düzen izledik? Hiç bir maçta.. Deneyelim, görelim..
eğer devamlı 2 önliberoyla çıkarsa maçlara tabii ki izleyemeyiz eray... bakalım deneyecek mi bugünkü feyenoord maçında.. ben hiç sanmıyorum gerçi ama... illa 2 önlibero oynatacam diye çok yetenekli futbolcuyu nası kesebiliyor anlamıyorum. bence kendi taktiğine göre adam alacağına kadrodaki adamlara göre taktik belirlese daha iyi olur!
El Comandante
09.Ocak.2007, 16:58
G.Saray'ın yeni sağ beki!
G.Saray Teknik Direktörü Eric Gerets, savunmanın sağ kanadı için aradığı defans oyuncusunu sonunda buldu. Belçikalı çalıştırıcı, Feyenoord ile bugün Efes Cup’ta oynayacakları maçın son provasında yapılan iki antrenman maçında önce stoper, sonra da sağ bekte oynattığı Mehmet Topal’ı, ligin ikinci yarısında defansın sağında oynatacağının sinyalini verdi. Sarı-kırmızılı takımı dört guruba ayıran Gerets, özellikle defans organizasyonları üzerinde durdu. Bu karşılaşmalarda başarılı bir grafik çizen Mehmet Topal, herkesin ilgi odağı oldu.
‘İKİ MEVKİDE DE DENEDİ’
İki maçta önce stoper, sonra da sağ bekte görev yapan Mehmet Topal, ikinci yarı için forma şansını artırmaya başladı. Antrenmandan sonra Eric Gerets, bu oyuncuyla ilgili olarak Vatan’a yaptığı özel açıklamada, genç yıldızın geleceğinin defansta olduğunu söyledi. Gerets şöyle konuştu: “Mehmet Topal hem defans yapmayı biliyor, hem son derece hızlı, hem de topu çok iyi kullanabiliyor. Sezonun ikinci yarısında ve bundan sonraki futbol hayatında onu sağ bek veya defans oyuncusu olarak görebilirsiniz.
‘KENDİSİ KAZANÇLI ÇIKAR’
Ben Mehmet Topal’ın, defans organizasyonları için son derece iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum. Eğer pozisyon bilgisini arttırır, defansta oynamayı kafasına iyice yerleştirecek olursa, gelecekte çok başarılı bir defans oyuncusu olarak karşımıza çıkar. Çünkü hem kesici yönü kuvvetli, hem çalışkan, hem de topları oyuna çok olumlu bir şekilde sokabiliyor. Bu özelliklerini değerlendirdiği takdirde, kendisinin daha kazançlı çıkacağına inanıyorum.”
Kaynak : Vatan
Eray Dengiz
09.Ocak.2007, 18:31
Mehmet Topal'ı sağ kanatta oynatması kazançlı olabilir. Sonuçta oraya kimi koyarsan koy hatta beni koy Cihan'dan daha iyi oynar..
Emurafu
09.Ocak.2007, 18:56
mehet topal demek ya adam gibi mevkisini bilen bir oyuncu alin kardesim ya
Emurafu
09.Ocak.2007, 19:06
Galatasaray yonetimi bilal azizin performansini cok begenmis yonetimin onunla sozlesme imzalamasi bekliyormus cift kale maclarda bilal attigi gollerle yonetimin gozune girmis ustelik sol da bilal alternatif olacagi icin yonetimin carusca yi gondermesi icin hicbir engel kalmadi
kaynak ben
nart_susruko
09.Ocak.2007, 20:47
sonuç olarak Bilal'i alıyor muyuz almıyor muyuz ?
ünlü düşünür ilker yasin ortalarını beğenmiş demekki neymiş ALIYORMUŞUZ :)
Maksic
09.Ocak.2007, 23:23
bende maçta bilali beğendim anlaşırsak iyi olur...
Emurafu
10.Ocak.2007, 13:16
GURBETCİ OYUNCU BİLAL AZİZ'İN ŞANSSIZLIĞI
Galatasaray'da denenmek üzere kampa getirilen gurbetçi futbolcu Bilal Aziz, karşılaşmanın 44. dakikasında bir sakatlık yaşadı.
Sarı kırmızılı formayı ilk kez giyen futbolcu, sakatlığın ardından götürüldüğü hastanede MR'ı çekildi ve ayak bileğinde çatlak olduğu tespit edildi
Kaynak: DHA
AndersonCosta
10.Ocak.2007, 14:26
Galatasaray'da denenmek üzere kampa getirilen gurbetçi futbolcu Bilal Aziz, karşılaşmanın 44. dakikasında bir sakatlık yaşadı.
Sarı kırmızılı formayı ilk kez giyen futbolcu, sakatlığın ardından götürüldüğü hastanede MR'ı çekildi ve ayak bileğinde çatlak olduğu tespit edildi
Kaynak: DHA
walla bende begendiydim özellikle ortalarını .Ama uzuldum ya inşallah çok uzun deildir sakatlığı
Emurafu
10.Ocak.2007, 14:50
Büyük ihtimal bilal alındı
bilal i dün bende beğendim ancak galatasarayın sol açığa ihtiyacı yok ki .... orada arda var carrusca var hadi arda sağa geçti diyelim solda carrusca var ... sağ bek veya sol bek olsaydı işimize daha çok yaradı .... özellikle de sağ beke ve inamotonun yerine acil oyuncular bulmamız lazım ....
El Comandante
10.Ocak.2007, 16:27
Oğuz ve Özgürcan Vestel Manisa’da
Sarı kırmızılı takımda forma şansı bulamadıkları için ayrılmak isteyen ve oynayabilecekleri bir takıma gitmek isteyen iki futbolcu konusunda Galatasaray ile Vestel Manisaspor arasında anlaşma sağlandı.
Oğuz ile Özgürcan kiralık olarak Vestel Manisaspor’a verildi. Ferhat ile Aydın’ın durumları ise bugün belli olacak.
Kaynak: Hürriyet
Ikisinin vestele kiralik gitmesi iyi oldu,oguz vestelde banko oynar bence,özgürcan ise forvette yeteri kadar sans bulup galatasaraya daha tecrübeli bir sekilde geri döneceklerdir.
Omerdinho
10.Ocak.2007, 16:40
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray transferi ağırdan alıyor. Fransa'nın PSG takımından Eylül ayında kovulan 33 ayındaki tecrübeli futbolcu Vikash Dhorasoo için üç İngiltere Premier League ekibinin devreye girdiği belirtildi.
Geçtiğimiz hafta Galatasaray ve Livorno'nun Dhorasso'nun menajeriyle görüşmesinin ardından şimdi de Hint asıllı Fransız futbolcuya talip olan kulüpler Bolton Wanderers, Portsmouth, Middlesbrough. Özellikle bu ekiplerden Harry Redknapp'ın çalıştırdığı Portsmouth'un ara transferde Dharosso'yu kadrosuna katmak için seferberlik ilan ettiği açıklandı.
10.01.2007
Kaynak : SuperSpor.com dış haberler
IcedEarth
10.Ocak.2007, 16:54
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray transferi ağırdan alıyor. Fransa'nın PSG takımından Eylül ayında kovulan 33 ayındaki tecrübeli futbolcu Vikash Dhorasoo için üç İngiltere Premier League ekibinin devreye girdiği belirtildi.
Geçtiğimiz hafta Galatasaray ve Livorno'nun Dhorasso'nun menajeriyle görüşmesinin ardından şimdi de Hint asıllı Fransız futbolcuya talip olan kulüpler Bolton Wanderers, Portsmouth, Middlesbrough. Özellikle bu ekiplerden Harry Redknapp'ın çalıştırdığı Portsmouth'un ara transferde Dharosso'yu kadrosuna katmak için seferberlik ilan ettiği açıklandı.
10.01.2007
Kaynak : SuperSpor.com dış haberler
inşallah alırlar de bizde bu saçmasapan oyuncudan kurtuluruz almamıza engel olur hiç sevmem bu adamı zaten
Adnan Polat atağa kalktı
G.Saray Başkan Yardımcısı, transfere el koydu. Dün Almanya'ya giden ve Hamit Altıntop ile buluşan Polat, bugün de Hertha Berlin'de oynayan Yıldıray Baştürk ile görüşecek.
El koydu
Hamit'le dün bir görüşme yapan G.Saray Başkan Yardımcısı bugün de Yıldıray ile masaya oturacak.
Galatasaray Başkanı Yardımcısı Adnan Polat, transfer etmek istedikleri Hamit Altıntop ve Yıldıray Baştürk ile görüşmek üzere Almanya'ya gitti. Polat, dün ilk olarak Gelsenkirchen'de Hamit'le özel bir görüşme gerçekleştirdi. Milli futbolcu, kendisini ısrarla isteyen G.Saray'ın teklifine sıcak baktığını ancak ilk tercihinin İngiltere Premier League'i
olduğunu söyledi.
Sezon sonuna kaldı
Hamit, büyük hedefleri olan bir İngiliz takımıyla anlaşma sağlayamaması durumunda tercihini sarı- kırmızılı kulüpten yana kullanacağını da sözlerine ekledi. Bu gelişme üzerine Hamit'in ara dönemde gelme ihtimalinin azalması ve transferin sezon sonuna kalması nedeniyle tecrübeli yönetici rotasını Berlin'e Yıldıray'a çevirdi.
G. Saray'ı istiyor
Adnan Polat, bugün Hertha forması giyen Yıldıray Baştürk ile masaya oturacak. Milli yıldıza, G.Saray'ın teklifini iletecek olan Polat'ın bu görüşmede eli güçlü olacak. Yıldıray, daha önce Türkiye'ye gelmesi halinde sadece G.Saray'da oynayabileceğini açıklamıştı. Görüşmenin olumlu geçmesi bekleniyor.
Levent TÜZEMEN
Kaynağın levent tüzemen olması beni inandırdı ...
fenerbahce_1907
11.Ocak.2007, 15:59
Hamit Altıntop Cumartesi Florya'da!
Flaş! Lig TV'de futbol gündemi programına katılan Almanya muhabiri Taner Güven'in verdiği habere göre Hamit Altıntop cumartesi günü İstanbul'a gelip Galatasaray ile sözleşme imzalayacak. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ismi elinden çıkarmak isteyen Schalke 04'ün Galatasaray ile anlaştığı belirtildi.
Sezgin'den müjde!
Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Hamit Altıntop'un transferi konusunda programa katılıp müjdeyi verdi. Sezgin, Hamit ile görüşmelerinin olduğunu vurgularken, yüzde yüz bir anlaşma sağlanmadığını ve küçük pürüzler kaldığını belirtti. Son olarak Adnan Sezgin, Hamit ile ilgilendiklerini ve kadroya katmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
El Comandante
11.Ocak.2007, 16:01
mükemmel oldu iste bu haber,hamit gelirse galatasaraya sag kanat mükemmel olur bizim,insallah bu transferi elimize gözümüze bulastirmadan sonuclandiririz.
C h A o S
11.Ocak.2007, 16:15
ohh inşallah bu haber balon değildir gerçek ise süper olcak yıldırayda gelirse artık tam bi takım oluruz...
fenerbahce_1907
11.Ocak.2007, 16:19
ohh inşallah bu haber balon değildir gerçek ise süper olcak yıldırayda gelirse artık tam bi takım oluruz...
Üstüne bide Halil süper gider dimi:D:D
uAsamet91
11.Ocak.2007, 16:27
hamit hayırlı ugurlu olsun güle güle cihannn
fenerbahce_1907
11.Ocak.2007, 16:29
Daha kesın bişey yok arkadasım Hamit'i İnter'de idtiyor orayada gidebilir.
kavara
11.Ocak.2007, 16:30
simdi hamit hem schalde hem inter hemde gs demi oynuyacak?
Lucas Neill
11.Ocak.2007, 16:38
haber lig tv de çıkmış inş doğrudur
eGowiCh
11.Ocak.2007, 17:16
Hamit Inter ile ön protokol imzaladı, bu haberler yalan beyler. Kaliteli medyamızın uydurduğu basit haberler. Her zamanki gibi. Hamit Inter'de önümüzdeki sene.
fenerbahce_1907
11.Ocak.2007, 18:12
Teklif var ama..Adnan Sezgin, Hamit’in Galatasaray’a imza atacağı yönündeki haberlere açıklık getirdi.Alman basınında yer alan ve Schalke'de forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop'un Galatasaray'a imza atabileceği şeklinde yer aldığı iddia edilen haberler üzerine Lig TV'ye bağlanan ve açıklamalar yapan Adnan Sezgin konuyla ilgili olarak, "Hamit'le ilgili somut bir gelişme yok" dedi.
Adnan Sezgin'in Hamit Altıntop transferiyle ilgili olarak Lig TV'ye telefonla bağlanarak yaptığı açıklama,
Sezgin: "Şimdi, bu haberi ben yeni duydum. Bu açıklamayı da yeni duydum ama bu açıklamada bir çelişki var 5 yıl sözleşmesini uzatacak bir futbolcunun Galatasaray ile anlaşması haberi garip. Bir görüşmemiz oldu ama somut bir durum yok ve görüşmelerimiz devam ediyor. Ve bu da güne bağlı olamaz sizlerde biliyorsunuz böyle profesyonel bir futbolcu, Almanya Ligi'nde oynayan bir futbolcu pat diye transfer olmaz. Şunu açıkça söyleyebilirim istediğimiz futbolculardan biri. Rakamlar yazılıp çiziliyor ama bu aşamaya gelinmiş değil. Burada önemli olan Hamit'in vereceği karar kulübün vereceği karar."
Maksic
11.Ocak.2007, 19:05
İnşallah doğrudur gelirse çok yararlı olur
Emurafu
11.Ocak.2007, 19:23
Hamit Cumartesi Florya'da
Schalke'den izin çıkmasının ardından gurbetçi futbolcu Cumartesi günü İstanbul'a gelerek kendisini G.Saray'lı yapacak sözleşmeye imza atacak
Galatasaray'ın transfer listesinin en başında bulunan milli futbolcu Hamit Altıntop'un Cumartesi günü İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacağı öne sürüldü. Lig TV Almanya Muhabiri Taner Güven, "Futbol Gündemi" programının canlı bağlantısına katılarak sarı kırmızılı taraftarlara müjdeyi verdi. Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'de programa yaptığı telefon bağlantısında Hamit ile görüşmelerinin olduğunu vurgularken, yüzde yüz bir anlaşma sağlanmadığını ve küçük pürüzler kaldığını belirtti. Sezgin Hamit ile ilgilendiklerini ve kadroya katmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
Schalke'den izin öğlen çıkmıştı
Bugün öğlen saatlerinde Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) güçlü takımlarından Schalke'nin menajeri Andreas Müller, transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Hamit isterse gidebilir" açıklamasında bulunmuştu. Bu zamana kadar yapılan görüşmelerden net bir sonuç çıkaramadıklarını ifade eden Müller, "Biz kulüp olarak, Hamit Altıntop'u elimizde tutmak istiyoruz. Bunun içinde gereken fedakarlığı yaptık. Hamit takımda 4. sezonunu yaşıyor, onunla devam etmek istediğimizi bildirdik. Fakat kendisi bize olumlu bir şey söylemedi.Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Bonservisi elinde olacak. Biz, Schalke olarak ona sunduğumuz sözleşmenin dışına çıkamayız. İsterse, bizimle sözleşme yeniler istemezse yollarımızı ayırırız" diye konuştu.
Hamit Altıntop kimdir?
8.12.1982 doğumlu olan Hamit Altıntop, kardeşi Halil ile birlikte Schalke 04 forması giyiyor. A Milli Takım'ın da as futbolcularından olan Hamit sağ kanatta görev yapıyor. Gurbetçi oyuncunun sezon sonunda Schalke ile olan sözleşmesi sona erecek.
Doğum Yeri: Almanya
Oynadığı takımlar: Wattenscheid, Schalke 04
Boy: 1.83
Kilo: 82
Schalke'deki performansı
2003-2004 30 maç 5 gol
2004-2005 30 maç -
2005-2006 22 maç 1 gol
2006-2007 16 maç 2 gol
Kaynak: Webaslan ve İHA
eGowiCh
11.Ocak.2007, 19:35
Hamit Galatasaray'a gitmeyecek, Inter ile anlaştı. Bu haberler her zamanki gibi uydurma. Basın daha dün Hamit Fener'de derken, şimdi Florya'da diyor, yarın da Beşiktaş'ta der, ama bir bakmışız Hamit Inter forması giymiş.
IcedEarth
11.Ocak.2007, 19:43
inşallah doğrudur yaşasın hamit gelirse cihanı defedebiliriz gönül rahatlığıyla
Hamit Galatasaray'a gelecek yani :=))
İnanıyorsunuz siz de buna, Hamit'i üç takım birleşse gene alamaz hiçkimse.
Hamit basbas bağırdı Türkiye'ye gelmiyorum diye.
Basının yemleri ile gene kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz..
Nedvedmania
11.Ocak.2007, 19:51
Kaynak: DHAhadiya üzüldüm çok güzel oyuncuydu
IcedEarth
11.Ocak.2007, 19:57
Hamit Galatasaray'a gelecek yani :=))
İnanıyorsunuz siz de buna, Hamit'i üç takım birleşse gene alamaz hiçkimse.
Hamit basbas bağırdı Türkiye'ye gelmiyorum diye.
Basının yemleri ile gene kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz..
kim bilebilir ki abi hamit belki de gelir ki bence gelir
kim bilebilir ki abi hamit belki de gelir ki bence gelir
iyi gelsin bakalım, tatile gelmesin de :=))
IcedEarth
11.Ocak.2007, 20:04
iyi gelsin bakalım, tatile gelmesin de :=))
geldiği zaman bi ö.m. atarım artık sana :D
geldiği zaman bi ö.m. atarım artık sana :D
gelmeyeceği için pm kurbanın olsun senin bol bol at :D
Emurafu
11.Ocak.2007, 20:16
Sayın üyeler bu haberler abartma degil hamit gelir galasaraya neden gelmesin mesela fenerbahce diego yu istiyor bence onu almaları zor ama hersey para
Emurafu
11.Ocak.2007, 20:23
Bilal Aziz geri gönderildi
IcedEarth
11.Ocak.2007, 20:29
hayırlısı olsun artık bilal zaten anca yedek olurdu takımda carrusca ya da oynama şansı doğuyo yani tam benli bi olay oldu :D emrah abi bu lafımı da alıntı yaparsın artık :D
Emurafu
11.Ocak.2007, 20:58
Şuanda Adnan polat ve Shalke li yöneticiler florya metin oktay tesislerinde yemek yiyorlar bu transfer büyük ihtimal bitecek Hamitte cumartesi günü istanbula gelecek
IcedEarth
11.Ocak.2007, 20:59
Şuanda Adnan polat ve Shalke li yöneticiler florya metin oktay tesislerinde yemek yiyorlar bu transfer büyük ihtimal bitecek Hamitte cumartesi günü istanbula gelecek
adnan polat almanya da değil miydi yav :confused:
Emurafu
11.Ocak.2007, 21:08
Yok hayır florya da yemek yiyorlar shalke li yöneticiler ile yiyorlar sanırım shalke baskanıda var
Yok hayır florya da yemek yiyorlar shalke li yöneticiler ile yiyorlar sanırım shalke baskanıda var
Tabi tabi :)
Schalke Menajeri Andreas Müller, "Hamit Altıntop için herhangi bir teklif gelmedi, göndermeyi düşünmüyoruz" dedi..
Schalke Menajeri Andreas Mülller, kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamada "Hamit devre arası ne gidecek, ne de böyle bir niyeti var. Bize gelen ne yazılı ne de sözlü bir teklif var. Ne bir kulüpten, ne de bir aracıdan" ifadelerini kullandı.
Hamit’e 4 yıllık bir teklif sunduklarını açıklayan Schalke menajeri, "Çok önemli bir oyuncumuz. Bu şehrin bir çocuğu ve tüm kalbiyle burada. Bu yüzden kalmasını istiyoruz" dedi.
Hamit’e yaptıkları teklifi bir daha gözden geçirip, yükseltmeyi düşündüklerni de belirten Müller, bunun Hamit’in ikinci devre göstereceği performansa bağlı olduğunu söyledi.
alıntı: Ajansspor
Maksic
11.Ocak.2007, 21:59
bu bilgiler nerden yemek falan?
Emurafu
11.Ocak.2007, 22:02
Arkadasım star spor son dakıka haberi olarak söyledi ayrıca adnan sezginde söyledi İnanmayan araştırsın kokusu cıkınca görüsürüz
Arkadasım star spor son dakıka haberi olarak söyledi ayrıca adnan sezginde söyledi İnanmayan araştırsın kokusu cıkınca görüsürüz
Süleyman Rodop hazırlıyor o haberleri :=)))
Emurafu
12.Ocak.2007, 00:39
Aynende o hazirliyor
deneme (Post Separator)
Canaydın ile Rehberg anlaşamadı
Florya'da bir araya gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ile Schalke Kulübü Başkanı Gerhard Rehberg, saatler süren görüşmeye rağmen anlaşamadılar.
Görüşme sonrası DHA'ya konuşan iki başkandan Canaydın, Hamit'in yanı sırada Halil'i de istediklerini söylerken, Gerhard Rehberg, "Biz Galatasaray'a hiçbir futbolcumuzu vermeyeceğiz" dedi.
11.01.2007
Kaynak : DHA
NE oldu beyler ben size istanbuldalar demedinmi resimlerde gelcek bekleyin
nart_susruko
12.Ocak.2007, 02:17
simdi hamit hem schalde hem inter hemde gs demi oynuyacak?
bizdeki bu medya ile neden olmasın :)
Maksic
12.Ocak.2007, 02:36
Lig Tv de Özhan Canaydın'ın konuşmasını izledim hamit ile ilgileniyoruz sezon sonunda alabiliriz dedi transfer içinde çalıştıklarını söyledi....
nart_susruko
12.Ocak.2007, 03:09
neler demedi ki o yahu :)
Maksic
12.Ocak.2007, 03:11
Hamit değil stadyum konuşuldu
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün daveti üzerine İstanbul'e gelen Schalke 04 Kulübü Başkanı Gerhard Rehberg ve Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın Florya'daki Beyti lokantısında bir araya gelmesi, son günlerde adı Galatasaray ile anılan Hamit Altıntop'un transferinin görüşüleceği tahmin edilirken, asıl gündem maddesi, Galatasaray'ın yeni yapacağı stat oldu.
Yemekten sonra açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Gerhard Rehberg ile çok yakın dost olduklarını ve Gelsenkirchen şehrinin kardeş şehir olduğunu söyledi. Akgün, Rehberg'in ilerleyen yıllarda İstanbul'dan ev de alacağını ve Türkiye'ye olan yakınlığını dile getirdi.
Galatasaray Başkan Özhan Canaydın da Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg ile çok iyi dost olduklarını belirterek, "Schalke 04 102. yılını yaşıyor. Kulübün bu 102 yıllık tarihinde bir tek onur üyesi var, o da benim. Ben de kendisini Galatasaray'ın onur üyesi yaptım. Öte yandan Schalke 04'ün stadı da bizim için çok önemli. Yeni yapacağımız statta bütün konseptimiz Arena Aufschalke gibi olacak. Gerhard Rehberg, aynı zamanda Gelsenkirchen'in Belediye Başkanı. Bize çok büyük yardımları oluyor. Sportif olarak da ağabey kardeş gibiyiz. Kendisi benim büyüğüm" diye konuştu.
Rehberg ile Hamit'in transferi için de konuştuklarını açıklayan Canaydın, "Hamit halen Schalke 04'ün mukaveleleli futbolcusu. Sezon sonu anlaşması sona eriyor. Mukavelesi bittiği zaman Galatasaray'ı tercih edeceğini kendisi her zaman söyler. Biz senede iki veya üç kez beraber oluruz. Hamit'in devre arası bize transfer olması söz konusu değil. Sezon sonu anlaşması sona erdiğinde bize yardımcı olacak. Gerhard Rehberg'in Hamit konusunda ilk tercihi, Galatasaray'a gelmesi yönünde. Çünkü kendisi de Galatasaray üyesi" ifadelerini kullandı.
Halil Altıntop'un sözleşmesinin 2010 yılında sona ereceğini vurgulayan Özhan Canaydın, "Allah bize o günleri gösterirse yine başkanımız bize yardımcı olacak" dedi.
Başkan Canaydın, stat projesiyle ilgili olarak da şunları söyledi:
"Stadın işletmesi konusunda birbirimize yardımcı olacağız. Kardeş kulübüz. Önümüzdeki 10 gün içinde ben Schalke'ye gideceğim. Arena Aufschalke'nin bütün kayıtlarını, gelir gider defterlerini bana açacak. İşletmenin bütün anlaşmalarını bana gösterecek. Sonuçta mükemmel bir stat yaratacağız. Bizim yeni yapacağımız stat için genel projeler bitti. Detaylarda da Rehberg'in çok büyük katkısı olacak. Projemezi çizen bir Alman firması olduğu için ortaklaşa güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.
Özhan Canaydın'ın açıklamalarının ardından Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Canaydın'a 'dostum' diye hitap eden Rehberg, Galatasaray başkanının doğruları söylediğini dile getirdi. Gerhard Rehberg, sözlerine şöyle devam etti:
"Ben son 25 yıldır Gelsenkirchen'in belediye başkanıyım. Başkan olduğum süre içinde beni en mutlu eden olay, Büyükçekmece ile kardeş olmamızdı. Özhan Canaydın'la da birbirimizi çok önceden tanıyoruz. Ben birkaç yıldır Galatasaray'ın onursal üyesiyim. Öncelikle şunu söylemek isterim ki, bu gece buluşmamız planlı değildi. Hamit ve Halil Altıntop kardeşler hakkında başkana bilgi verdim. Benden duymak istedikleriniz bunlar değil. İkizler Gelsenkirchen'de doğdu. Aileleri orada yaşıyor. Biz ilk olarak Hamit'le mukavele yapmıştık. Sonra Halil'i aldık. Halil geçen sene çok iyi oynadı ve biz de aileye birleştirdik. Hamit'in 2007'nin 6. ayına kadar mukavelesi var. Schalke'de çok önemli bir oyuncu ve biz onun kendi takımımızda kalmasını istiyoruz. Alanya'da şampiyonluğu oynadığmız bir dönemde böyle bir futbolcuyu kaybetmek istemiyoruz. Biz onu sezon sonunda da tutmak isteriz. Tabiki son kararı kendisi verecek. Galatasaray ile hedeflerimizin aynı olduğunu biliyoruz. Onlar da şampiyon olmak istiyorlar. Ama biz ikizleri bir arada tutmaya çalışacağız. Özhan Canaydın'la da çok iyi anlaşıyoruz. Dostluğumuz icabı buluştuk. Herhengi bir oyuncu alışverişi gündemde değil. Hamit ile en son görüşmemizde bana, 'Başkanım ben Almanya'da kalmak istiyorum. Türkiye'ye dönmek istemiyorum' dedi. Aynı şeyler Halil için de geçerli. Biz onu satmak için almadık. Ayrıca Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg, her iki oyuncuya da şimdiye kadar Fenerbahçe'den herhangi bir teklif gelmediğini söyledi.
Konuşmanın son bölümünde tekrar bir açıklama yapan Özhan Canaydın, kardeş kulüp başkanı ile daha çok stat ve işletmesi konusunda görüştüğünü, transfer konusunda görüşmüleri Adnan Polat'ın yaptığını söyledi.
Canaydın'ın bu sözleri üzerine Rehberg, görüşmelerinin özellikle yeni yapılacak olan Galatasaray Stadı üzerine olduğunu belirtti ve şöyle devam etti:
"Biz de kendi stadımızı yaparken, başlangıçta hatalarımız olmuştu. Galatasaray'ı aynı hataları yapmamaları konusunda uyaracağım."
Canaydın daha sonra, Schalke'nin 125 milyon Euro'luk bir anlaşma yaptğını, Galatasaray'ın da bu yolda gittiğini açıkladı.
Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg, konuşmanın sonunda yaptığı açıklamada, "Biz her konuda çok iyi anlaşan ve biribirini seven iki dostuz. Birbirimize güvenimiz de sonsuz. Her konuda karşılıklı yardımlaşıyoruz, ama Altıntop kardeşler transferi dışında" dedi.
Son olarak, Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün bir arada basın mensuplarına poz verdiler. 11.01.2007
Bilal Aziz geri gönderildi
Kulübü VFL Osnabrück'ten 11 Ocak tarihine kadar izinli olan ve Galatasaray Kampı'na katılan Bilal Aziz bugün Almanya'ya döndü. Oyuncunun son durumu konusundaki değerlendirmelerin sürdüğü belirtildi.
Kaynak : galatasaray.org
Eray Dengiz
12.Ocak.2007, 04:43
Oğuz Sabankay Vestel Manisaspor'a Kiralandı
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncusu Oğuz Sabankay, 1.5 yıl süreyle Vestel Manisaspor kulübüne kiralanmıştır.
Galatasaray Futbol AŞ
Hayırlısı olmuş. Gelecek sene bir oyuncu daha kazanmış olacağız..
Gonziarm
12.Ocak.2007, 05:39
Oğuz Arda'nın örneği olduğu için cok baskı hisedecektir.Başarılı olamayabilir.Çünkü hep ardayla kıyaslanacak.Gencler için iyi bir şey değil bu.Keşke başka takıma kiralansaydı.Oğuz gerçekten iyi oyuncu
Emurafu
12.Ocak.2007, 12:49
ben dun yöneticilker ile yemek yediler dedim dalga gectiler kokusu cıkınca ne diyeceksiniz bakalım
ben dun yöneticilker ile yemek yediler dedim dalga gectiler kokusu cıkınca ne diyeceksiniz bakalım
2-3 gün önce bilalle sözleşme imzalancak diyende sendin...
Nedvedmania
13.Ocak.2007, 01:29
ay emurafu her transfer dönemi sanki sen özhan canaydınmışsın gibi konuşuyosun her şeyden eminsin ama hiç biri gerçek çıkmıyor
Nocna Mora
13.Ocak.2007, 12:20
sadece kendi kafasına göre yorumluyor net bir şekilde hiçbiri gerçekleşmiyor """""""keşke birimiz kahin olsa :D:D:D
M.Scofield
13.Ocak.2007, 12:27
Genc oyuncularmizin kiralik olarak vestele gonderilmleri cok iyi oldu.
Sekopej
13.Ocak.2007, 12:58
Bugün gazetede yazıyordu, sanırım ÖZgürcan ben Vestel'e gitmem demiş ve GS'de kalmış.
El Comandante
13.Ocak.2007, 13:11
Aslan'ın yeni sürprizi: 'Waldo Ponce'
Galatasaray, Hamit'in gelmemesi üzerine rotayı Şili'nin Universidad de Chile kulubünde forma giyen 24 yaşındaki defans oyuncusu Waldo Ponce'ye çevirdi
Şili basınının Galatasaray'ın Waldo Ponce için çok ciddi girişimleri olduğunu ve Şili Milli takımında da forma giyen futbolcuyla görüştüklerini yazmasının ardından gözler sarı - kırmızılı ekibe çevrildi. Ponce'un takımı ile olan sözleşmesi 31 Ocak'ta sona eriyor. Universidad de Chile kulübü Şilili futbolcuya gelen teklifin iyi olduklarını belirtirken Ponce'un kararını vermesi gerektiğini söyledi.
21 yaşındayken Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg ile sözleşme imzalayarak ün kazanan Ponce bir sezon geçirdiği ekipte istediği performansı ortaya koyamayıp ülkesine geri dönmüştü G.Saray'ın transfer listesine giren genç defans oyuncusu özellikle sıkı markaj özelliği ile göze çarpıyor ve Şili futbolunun vazgeçilmezlerinden biri olma yolunda ilerliyor.
Waldo Ponce kimdir?
Doğum tarihi: 12 Nisan 1982
Doğum yeri: Şili
Boy: 1.83
Mevkii: Defans
Takımı: Universidad de Chile
Forma numarası: 5
Kariyeri, (Maç - gol)
2002-2003 Universidad de Chile (43) ( 1 )
2003-2004 Wolfsburg ( 5 ) ( 0 )
2005- Universidad de Chile (47) ( 4 )
Kaynak: superspor.com
fm 06 oynarken ben bunu hep alirdim,saglam bir defanstimeger haber dogruysa bir fm stari galatasarayda görecez :)
eGowiCh
13.Ocak.2007, 14:11
Waldo Ponce'yi FM 2006'dan tanıyorum. Betis'i yönetirken onu almıştım, defansta oynatıyordum, gayet de başarılıydı. Gerçekte nasıl bilemiyorum ama iyidir muhtemelen.
Oğuz ve Özgürcan'ın Vestel Manisaspor'a kiralanması her iki takım için de güzel bir şey. Bu iki oyuncu da Ersun Yanal sayesinde Türk futboluna ileride çok şey katacak gibi gözüküyor, bu işten de en karlı Galatasaray çıkacak Arda'da olduğu gibi. Manisaspor-Galatasaray işbirliği ile her iki takım ve Türk futbolu karlı çıkıyor.
Emurafu
13.Ocak.2007, 15:20
defans sag bek ıcın super transfer kaynak da ıyı
El Comandante
13.Ocak.2007, 15:57
waldo ponce defansta oynamasina ragmen duran toplarida iyi kullanabilen bir isim olarak dikkat cekiyor.
iste frikikten attigi süper gol.
http://www.youtube.com/watch?v=kvNexHL_ANg
uAburak89
13.Ocak.2007, 20:55
Gol güzelmiş ..
nart_susruko
13.Ocak.2007, 21:12
2 gün önce "Hamit Galatasaray'da" diye yazan gazete bugün Adnan Sezgin'in ağzından verdiği haberde "kimse umutlanmasın Hamit konusunda" diyor
ahh ulen medya kolpalıkta sınır yok :@
uAburak89
13.Ocak.2007, 21:35
Sallamak parayla olsaydı, fanatik, fotomaç ve fotospor gibi gazeteler olmazdı .
CeNTeR_TR
13.Ocak.2007, 22:23
İliç'e Fransa'dan teklif!
Galatasaray'ın yıldız ismi Sasa İliç'e Fransa'dan talip var. Fransa'nın 1 numaralı spor gazetesi L'equipe Fransa'nın Monaco ekibinin Galatasaray yönetimine 29 yaşındaki Sırp futbolcu için 3.5 milyon euro önerdiğini yazdı.
Monaco'nun İliç'e yıllık 1.5 milyon euro olmak üzere 3 yıllık bir sözleşme önerdiğini öne süren L'equipe önümüzdeki günlerde bu transferin gerçekleşebileceğini yazdı. İliç geçtiğimiz yıl Galatasaray forması ile 30 maçta 12 gol kaydetmiş ve Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük rol oynamıştı.
G.Saray'da gösterdiği performans ile taraftarın sevgisini kazanan İliç'in kulübü ile olan sözleşmes 2008 Haziran ayında sona erecek.
M.Scofield
13.Ocak.2007, 22:55
iyi para satilsin bence ilic
Eray Dengiz
13.Ocak.2007, 23:43
Haber gerçek mi değil mi bilemiyorum ama eğer doğrusa satılsın böylece Carrusca'yı kazanmış oluruz..
Emurafu
13.Ocak.2007, 23:56
2-3 gün önce bilalle sözleşme imzalancak diyende sendin...
Evet imzalancakti ama sakatligi uzun oldugu icin vazgectiler inanmayan arastirsin
IcedEarth
13.Ocak.2007, 23:56
kesinlikle satılsın orada ya carrusca ya arda oynar böylelikle carruscanın yeri garatiye alınır inamoto da gönderilirse iyi bir DMC bulunabilir
Emurafu
13.Ocak.2007, 23:57
waldo ponce defansta oynamasina ragmen duran toplarida iyi kullanabilen bir isim olarak dikkat cekiyor.
iste frikikten attigi süper gol.
http://www.youtube.com/watch?v=kvNexHL_ANgvay arda gosterdigim golu hemen almissin:D :D
El Comandante
14.Ocak.2007, 00:10
vay arda gosterdigim golu hemen almissin:D :D
baktim senin foruma ekleyecegin yok bende dedim ekleyeyim bu güzel golü :)
ilice iyi teklif yapmislar bence satmaliyiz onu hem 29 yasinada geldi yani bu yasindan sonra ilice daha fazla veren cikmaz onu satip carruscayi kazanmaliyiz.
iliç e iyi para vermeselerde göndersinler bence ... inamoto yu da göndersinler eminimki onun yerine m.güven çok daha iyi oynar ... bu 2 oyuncu gönderilsin ben transfer falanda isteiyorum ... üstüne birde cihan giderse tadından yenmez valla .....
Eray Dengiz
14.Ocak.2007, 03:37
Artık transfer istemiyoruz, birisi gelsin istemiyoruz, birileri gitsin istiyoruz..
Artık transfer istemiyoruz, birisi gelsin istemiyoruz, birileri gitsin istiyoruz..
+1905
Yüreksiz oynayanların hepsi gitsin(Başta Necati olmak üzere)
Aslan'da son hedef Ponce
Gerets, Hamit Altıntop transferi gerçekleşmeyince eski öğrencisi Waldo Ponce'nin alınmasını istedi. Şili'nin Universidad de Chile Kulübü'nde oynayan 24 yaşındaki Waldo, Wolfsburg'dayken Erik Gerets'in gözdesiydi.
Yedeği hazır!
Cimbom, Gerets'in eski öğrencisi Ponce'yi listesine aldı. İlk görüşmeler olumlu geçti.
Hamit Altıntop'un transferindeki belirsizlik Galatasaray'ı yeni arayışlara iterken, sarı-kırmızılı ekip, teknik direktör Gerets'in Wolfsburg'tan eski öğrencisi Waldo Ponce'yi gündemine aldı. Belçikalı çalıştırıcının, 24 yaşındaki oyuncunun alınması halinde takıma yararlı olabileceğini ifade etmesiyle sarı-kırmızılı yöneticilerin,
Waldo Ponce ve kulübü Universidad de Chile ile temasa geçtiği bildirildi.
CİMBOM ÇOK CİDDİ
Sıkı markaj özelliğiyle bilinen, kolay kolay rakibine geçit vermeyen ve 31 Ocak'ta sözleşmesi sona erecek olan Ponce ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Öte yandan Galatasaray'ın Ponce'yi istemesine Şili basını da geniş yer ayırdı. Çıkan haberlerde, sarı-kırmızılı ekibin Ponce'yle ciddi bir şekilde ilgilendiği ifade edildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İliç gidiyor
Fransa'nın L'equipe gazetesi, Sasa İliç'in Monaco'ya imza atmak üzere olduğunu yazdı.
İliç gidiyor
L'equipe'in haberine göre Sasa hafta içinde imza atacak ve Galatasaray kasasına tam 3.5 milyon euro koyacak.
Galatasaray'ın Sırp futbolcusu İliç'e Fransa'dan bir teklif daha geldi. PSG'nin ardından Monaco'nun Sırp yıldız için sarı-kırmızılılara 3.5 milyon euro teklif ettiği Fransız basınında yer aldı. L'equipe'teki habere göre, ilk yarıda istenileni veremeyen ve orta sıralarda yer alan Monaco,
hücumdaki sıkıntılarını çözmek istiyor ve Sasa İliç'i renklerine katmak için harekete geçti.
KAFASI KARIŞTI
Sarı-kırmızılı futbolcu için Galatasaray'a 3.5 milyon euro vermeyi kabul eden Fransız ekibi, 29 yaşındaki yıldıza da 1.5 milyon euro önerdi. L'equipe başarılı futbolcu ile el sıkışıldığını ve önümüzdeki hafta imzaların atılacağını da yazdı. Sasa İliç'in, Antalya kampındaki durgunluk ve formsuzluğunun nedeninin Fransız kulübünün yaptığı bu cazip teklif olduğu iddia edildi.
Süleyman GÜLTEKİN-Yaşar YALÇIN
Eray Dengiz
14.Ocak.2007, 03:47
Eğer bu İlic haberi doğruysa sevinçten zıplamak istiyorum..
fenerbahce_1907
14.Ocak.2007, 03:49
Hangi enayi İlic gibi ba adama 3.5 miyon veriri balon haber bu
Foot - Transferts : Sasa Ilic vers Monaco
Sasa Ilic, 29 ans, le milieu de terrain offensif international serbe de Galatasaray, serait sur le point de rejoindre Monaco, d'après L'Equipe de samedi. Le montant du transfert est estimé à 3,5 millions d'euros pour un contrat de trois ans et demi avec un salaire de 1,5 million d'euros par an. Le joueur, un temps suivi par le Paris-SG avant la venue de Gallardo, a été formé au Partizan Belgrade. Il a également porté le maillot du Celta Vigo pendant six mois avant de rejoindre Galatasaray en 2005. Il a inscrit 12 buts en 30 matches de championnat l'an passé et 3 en Ligue des champions cette saison.
keşke fransızcam olsaydı ama bu haber fransada çıkan bi haber olduğu için biraz inandırıcı geldi bana ....
fenerbahce_1907
14.Ocak.2007, 03:58
Bu haberı yapan gazete Fransa'nın fotosporudur bence
Waldo Ponce a Turquia:
¿Waldo Ponce? Pese a que la oferta de Galatasaray era muy tentadora (le ofrecían US$ 1,5 millón por el pase y una indemnización para la U), el zaguero prefirió respetar el contrato que ya había firmado con los azules por el primer semestre de 2007 y seguirá en Universidad de Chile.
waldo ponce nin şilide çıkan haberleri keşke bunu da anlıyabilsem :D. ....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu haberı yapan gazete Fransa'nın fotosporudur bence
Fransa'nın L'equipe gazetesi fotospor gibi bi gazete değil merak etme ....
Eray Dengiz
14.Ocak.2007, 04:08
Yarın bu işin aslını öğrenirim.. Böyle fotospor, fanatik, L'equipe fln olmayacak..
nart_susruko
14.Ocak.2007, 04:22
para iyi olmasına iyide Ilic gönderilmemeli
El Comandante
14.Ocak.2007, 07:18
Kayseri ile Mehmet Topuz'un transferi için bir kez daha görüşen Galatasaray yönetimi söz aldı. Milli futbolcu gelecek sezon büyük ihtimalle Cimbom'da....
Galatasaray'ın Mehmet Topuz inadı bitmek bilmiyor. Antalya'da Kayserisporlu yöneticilerle bir araya gelen sarı-kırmızılı yönetim, milli futbolcu için bir kez daha teklifte bulundu. Ancak Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın "Sistemimin en önemli adamlarından biri. Bu sezon bana lazım" sözünden sonra, Mehmet Topuz'un transferi sezon sonuna bırakıldı. Kayserispor yönetiminin, Galatasaray'a Mayıs ayında yapılacak görüşmede kolaylık sağlamak adına söz verdiği öğrenildi. Eğer bir aksilik olmazsa Mehmet Topuz, gelecek sezon sırtına yeni bir sarı-kırmızılı forma geçirecek.
kaynak:sabah
nerazzuri
14.Ocak.2007, 09:39
öffffff saçmalık yaaa mehmet topuz bi fb de bi bjk de aha şimdi de gs dee
adam 3 takımda da oynayacak herhalde ehhe:):):):):)
Emurafu
14.Ocak.2007, 13:16
Hangi enayi İlic gibi ba adama 3.5 miyon veriri balon haber buIlic cok kotu futbolcumu niye verilmesin adamin her sene attigi ortalama gole bak yorumun kotu olmus:mad: :mad:
Eray Dengiz
14.Ocak.2007, 14:01
Mehmet Topuz, Yıldıray Baştürk ve Hamit Altıntop gelmeyecek onu söyliyeyim.. Bilal gibi 1-2 genç deneyip alabiliriz veya gönderebiliriz. Bununla birlikte 1-2 futbolcu bu dönemde gidebilir.
fenerbahce_1907
14.Ocak.2007, 15:17
Ilic cok kotu futbolcumu niye verilmesin adamin her sene attigi ortalama gole bak yorumun kotu olmus:mad: :mad:
İlic bana göre cok kötü bir futbolcu hiçbir katkısı yok attıgı goller hep belese Hakan vuruyor dönen topu tamamlıyor baska bısı yapmıyor
Oghuse
14.Ocak.2007, 15:46
Bence Ilice 3,5 milyon Euro veriyorlarsa hemen satsınlar bir daha böyle fırsat olmaz.
Emurafu
14.Ocak.2007, 17:48
İlic bana göre cok kötü bir futbolcu hiçbir katkısı yok attıgı goller hep belese Hakan vuruyor dönen topu tamamlıyor baska bısı yapmıyor
yapmaya yorumunu adeletli yap lutfen
fenerbahce_1907
14.Ocak.2007, 18:17
yapmaya yorumunu adeletli yap lutfen
Adaletlı yapıyorum zaten İlic'İ siz playmaker olarak aldınız ama suana kadar bir calım attıgını iki asist yaptıgını goremedık sadece donen topları tamamlayıp gol atıyor buda bana gore cok kotu bır oyuncu oldugunu gosterıyor
Maksic
14.Ocak.2007, 18:56
Kayseri 1000 kere söyledi Mehmet Topuzun gönderilmeyeceğini Hamit gelmez Ponce nin devre arasında geleceğini düşünmüyorum Carrusca da gitmek istemiyor İliç'te gitmesin yararlı bir oyuncu en azından sezon sonunda satılmalı İliç giderse yerine kimi bulacak yönetim?İliç gibi bir oyuncuyu kolay kolay göndermek çok büyük hata olur
M.Scofield
14.Ocak.2007, 19:01
Adaletlı yapıyorum zaten İlic'İ siz playmaker olarak aldınız ama suana kadar bir calım attıgını iki asist yaptıgını goremedık sadece donen topları tamamlayıp gol atıyor buda bana gore cok kotu bır oyuncu oldugunu gosterıyor
sen gorememissin calimda atiyo asistte yapiyo
nart_susruko
14.Ocak.2007, 19:12
Kayseri 1000 kere söyledi Mehmet Topuzun gönderilmeyeceğini Hamit gelmez Ponce nin devre arasında geleceğini düşünmüyorum Carrusca da gitmek istemiyor İliç'te gitmesin yararlı bir oyuncu en azından sezon sonunda satılmalı İliç giderse yerine kimi bulacak yönetim?İliç gibi bir oyuncuyu kolay kolay göndermek çok büyük hata olur
transfer dönemimizin kısaca özetini dinlediniz herkese iyi akşamlar..
El Comandante
17.Ocak.2007, 01:46
Hamit Seneye Galatasarayda!
Galatasaray Başkan Özhan Canaydın ile Schalke Başkanı Gerhard Rehberg dün gece geç saatlere kadar Hamit Altıntop'un transferini görüştüler. Hamit'in devre arasında gitmesine izin vermeyen Rehberg, Canaydın'a sezon sonu için söz verdi.Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün davetlisi olarak İstanbul'a gelen Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg ile Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın Büyükçekmece Kaya Ramada Otel'de bir araya geldiler.
Toplantı boyunca Hamit Altıntop'un transferi, Galatasaray'ın Seyrantepe'ye yapacağı stadyum inşaatı ve gelecek yıl Schalke 04'ün Bolu'da kamp yapması konuları görüşüldü.
"HAMİTİ SATMAK İSTEMİYORUZ"
Schalke 04 Başkanı Rehberg futbolcuları Hamit Altıntop'un sezon sonunda sözleşmesinin bittiğini, bunun için kendilerinin de Hamit ile sözleşme yapmak istediğini ancak eğer sezon sonu ayrılmak isterse de bunu kendi tercihine bırakacaklarını, Türkiye'de bir kulübe giderse bunun sadece Galatasaray olacağını, sezon sonunda Hamit ayrılmak isterse bunun için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.
CANAYDIN "HAMİT SEZON SONU GALATASARAY'DA"
Toplantı sonunda açıklama yapan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın yaptıkları görüşmeler sonucunda "Hamit Altıntop'un sözleşmesi sürdüğü için şu an itibarı ile devre arasında Galatasaray'a gelmesi söz konusu değil. Rehberg bize Hamit'in formasını getirerek bir jest yaptı. Ancak söz verdiği gibi Hamit bir aksilik olmadığı taktirde sezon sonunda Galatasaray'da olacak. Ayrıca Türkiye'de de Galatasataray'dan başka hiçbir kulüpte oynamayacak" dedi.
SEYRANTEPE'YE ARENA
Yıllardır Galatasaray'ın en büyük hayali olan Seyrantepe projesinin artık hayata geçmek üzere olduğunu belirten Canaydın "Schalke Başkanı Rehberg ile görüşmelerimiz sırasında ki en önemli konu Seyrantepe'ye yapacağımız stadyum. Model olarak Schalke'nin stadı "ARENA" yı örnek aldık. Neler yapmamız gerektiğini Rehberg'den alıyoruz. En kısa zamanda camiamızın büyük sabırla beklediği Galatasarayımıza yakışır stadyumu Seyrantepe'ye yapacağız" şeklinde konuştu.
ALTINTOP'A ÖZEL SPONSOR
Hamit Altıntop'un gelecek sezon Galatasaray'da forma giyeceğini açıklayan Başkan Özhan Canaydın Hamit'in bonservis bedeli için sponsor bulduklarını da açıkladı. Canaydın, toplantının yapıldığı Kaya Ramada Otel'in sahibi Burhanettin Kaya'nın Hamit'in sponsoru olacağını söyledi.
SCHALKE VE GALATASARAY BOLU'DA KAMP YAPACAK
Öte yandan Türkiye'nin yaz sezonunda ve kış sezonunda tercih edilen turizm yöresi Bolu Abant, 2007'de Schalke ve Galatasaray'ı ağırlayacak. İki kulüp aynı anda Bolu'da kamp yapmak için anlaştı.
http://img99.imageshack.us/my.php?image=grnt000dmjhm0.jpg
:=)))))
Maksic
17.Ocak.2007, 13:17
Hamit'in geleceğini düşünmüyorum sezon sonunda ama umarım gelir
Burak Duran
17.Ocak.2007, 14:12
valla bence biz kimseyi alamıcaz kendi yağımızda kavrulalım bu kadroylada Türkiyede iş yaparız
real_footballer
17.Ocak.2007, 14:35
"Avrupa'da devam etmek istiyoruz"
Türkiye'de son günlerde isimleri transfer gündeminden düşmeyen, Bundesliga'da bu sezon şampiyonluk kovalayan Schalke 04'ün milli futbolcuları Hamit ve Halil Altıntop kardeşler futbolculuk kariyerlerine Avrupa'da devam etmek istediklerini belirttiler.
Türkiye'de ismi hemen her gün transfer haberleriyle anılan Hamit Altıntop, Galatasaray'dan çok iyi bir teklif aldığını belirterek, ''Avrupa'daki imkanlar çok daha fazla ve farklı. Biz burada doğduk ve buralara daha alışık bir yapımız var. Huzur sadece futbol demek değil, ama maalesef Türkiye'de öyle görülüyor.
Önemli olan huzurumuzun olması. İki kuruş fazla almışız az almışız bizim için çok önemli değil'' dedi. Turkcell Süper Lig'deki futbol kalitesinin istenen düzeyde olmadığının altını çizen başarılı oyuncu, ''Türkiye'de kalite bazen düşüyor. Türkiye'deki futbolun kalitesizliği altyapının çok gelişmiş olmamasından kaynaklanıyor diye
düşünüyorum. Almanlara karşı eksikliğimiz, mesela disiplinsizlik. Türkiye'de disiplin sorun oluyor. Otobüs taşlama korkumuz gibi konular yazılmış. Bu olay
İtalya'da da var, ama sorun o değil'' şeklinde konuştu.
Hamit, Ay-yıldızlı formayı giymesinin kendisi ve kardeşi için bir şeref olduğunu söyledi.Avrupa'da kendisini daha iyi geliştirebileceğine inandığını ifade eden Hamit, İtalya, İspanya ve İngiltere'den çok sayıda teklifler aldığını belirtti.
Schalke'nin diğer yıldız futbolcusu Halil ise ilerideki hedefinin İspanya ya da İngiltere'de futbol oynamak olduğunu söyledi.Bundesliga'da ikinci yarıda daha çok gol atmak istediğini kaydeden Halil, ''Bu sezon şampiyon olmak, seneye de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istiyorum. Asıl hedefim İspanya ve İngiltere liginde forma giymek'' diye konuştu.
Milli takım ile Avrupa şampiyonasına katılmak istediğinin de altını çizen Halil, milli takımın Frankfurt'taki Avrupa Şampiyonası elemeleri ilk Malta maçında kadroya alınmadığı için üzüldüğünü belirterek, ''İnanıyorum ki daha çok çalışarak ben de kadroda yerimi alacağım. Hakan ağabeyimin geçmişi çok büyük.
Türk futboluna çok şey katmış ve kazandırmış bir futbolcu. Onun yerini almak tabii ki kolay değil'' dedi.Hamit'in Schalke'de dördüncü yılı olduğunu hatırlatan başarılı futbolcu, ''Hamit, yeni görev ve başarılara koşmak için Bundesliga ve ülkeyi değiştirebilir. Hoş görmek gerekir. Kendisinin mutlu olması beni de mutlu eder''
diye konuştu.
kaynak: mynet
Hamit gelmeyeceğini söyledi.Bu haberi uzatmaya gerek yok.
fenerbahce_1907
17.Ocak.2007, 15:35
Cimbom, yeni R.Carlos'un peşine düştü
G.Saray, 'Avrupa'nın 'yeni Roberto Carlos'u olarak gösterilen Sevilla'lı Adriano'nun peşinde. Sarı-kırmızılı kulübün, Gerets'in istediği Brezilyalı sol kanat oyuncusu için Sevilla'ya Carrusca'yı önerdiği belirtildi.
Galatasaray'a Rober to Carlos
Sarı-kırmızılı ekip, Carrusca'yı verip, Brezilyalı yıldıza benzetilen Adriano'yu transfer edecek.
Solda oynuyor
G.Saray, Sevilla'da oynayan Brezilyalı Adriano'yu istiyor Hem sol bekte, hem de sol kanatta görev yapabilen ve Real Madrid'in ünlü oyuncusu Roberto Carlos'a benzetilen Adriano'yu almak isteyen sarı-kırmızılılar, İspanyol ekibe takas teklifinde bulunacak.
Teklif değişecek
Sarı-kırmızılı ekibin öncelikle
gönderilmesi gündemde olan Carrusca artı para önermeyi planladığı ifade edilirken, Sevilla'nın kabul etmemesi halinde yeni bir teklif sunacağı bildirildi. 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon İspanya'da 16 maçta, 2 gol attı.
Eray Dengiz
17.Ocak.2007, 18:43
Yönetim bas bas bağrıyor para yok diye gazetelerde kendileri bile yalan olduklarını bile bile hala yabancı transfer haberleri veriyorlar... Hay Allahım ya..
uAburak89
17.Ocak.2007, 18:53
Süperdi ya .. :D
fenerbahce_1907
17.Ocak.2007, 22:46
G.Saray'dan Yıldıray'a 2.5 milyon euro
Galatasaray, Hertha Berlin'in yıldız futbolcusu Yıldıray Baştürk'e resmi transfer teklifinde bulundu. Sarı kırmızılı kulübün yöneticisi Haldun Üstünel ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, hazırlık maçı için İzmir'e gelen Hertha Berlin'in yıldızı Yıldıray Baştürk ile Princess Otel'de yaklaşık 1 saat görüştüler. Yıldıray'a önümüzdeki yıl için 2.5 milyon Euro teklif eden sarı kırmızılılar, yıldız oyuncudan en kısa sürede kendilerine yanıt vermesini istediler.
Yıldıray ise, öncelikli tercihinin Türkiye olmadığını bildirerek, "Yine de teklifiniz çok güzel. Bunu düşüneceğim. Türkiye'ye gelirsem, zaten bu takım Galatasaray olacak" diyerek, sarı kırmızılı yöneticilere az da olsa ümit verdi.
Böylece Galatasaray yönetimi, gelecek yıl Hamit ile Yıldıray'ı birlikte transfer ederek, alt yapıdan gelen gençler ile birlikte yeni bir takım yaratmayı hedefliyor.
Yıldırayla Hamit bulundukları takımlarda Cimbom'dan aldıklarından daha fazla alır.(Yada biz daha fazla veririz adam senede iki sefer maaş alır:) ).İkiside Avrupa'da oynuyor.İkisinin de yaşı 30'un altında.Bu futbolcular Türkiye'ye gelirse hayatlarının hatasını yaparlar.Avrupa'da kalsınlar.
Nedvedmania
17.Ocak.2007, 23:04
yav transfer yapmıyacağız dediya yöneticiler daha ne haberleri bunlar ya ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bişey anlamadım hani farklı günlerin olsa ":n:" dicektim ama aynı günün gazetesinde nasıl iki farklı manşet oluyo onu anlamadım
aynı günün gazetesi olduğu yandaki haberlerden anlaşılıyor :)
uAburak89
17.Ocak.2007, 23:13
Farklı günün haberleri. Birer gün aralıklarla çıkmış olması lazım. Aynı resmi kullanmışlar.
real_footballer
18.Ocak.2007, 14:42
bencede farklı resimler aynı olurmu yani
Gonziarm
18.Ocak.2007, 17:36
Canım o gazeteye ne bakıyorsunuz :DBugun de ronaldoyu fenerbahcelı yaptı.Ama en komık haberlerı gecen seneydi.Başlık da şuydu :D Dida trabzonda jefferson brezilyaya dönüyor!
fenerbahce_1907
19.Ocak.2007, 16:14
Aslan'ın gözü Alex'te
Sarı-kırmızılıların, Fenerbahçe ile Alex arasında yaşanacak transfer pazarlıklarını yakından takip edecekleri, görüşmelerde pürüz çıkması halinde hemen devreye girecekleri öğrenildi. İkinci başkan Adnan Polat'ın, "Yıllardır yeni bir Hagi arıyoruz ama bulamıyoruz. Alex, Hagi ayarında bir yıldız. Fenerbahçe ile anlaşamazsa transfer edebiliriz" dediği vurgulandı.
Alex kalmak istiyor ama...
Fenerbahçe yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alex de Souza ile nikâh tazelemek için bu futbolcunun menajeri Juan Figger'i Türkiye'ye çağırdı. Futbol hayatına Fenerbahçe'de devam etmek isteyen Alex, sözleşme uzatmak için yıllık 2.5 milyon euro talep ederken, sarı-lacivertli yöneticiler bu rakamı yüksek
buluyorlar. Alex ile Fenerbahçe yönetimi arasında yaşanan transfer pazarlıkları, bu futbolcuya talip olan Beşiktaş'ı da yakından ilgilendirirken, dün çok ilginç bir gelişme yaşandı.
Cimbom'un aradığı adam
Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'ın da Alex için pusuda beklediği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı yöneticilerin, Fenerbahçe ile Alex arasındaki görüşmeleri çok yakından takip edecekleri ve bir pürüz çıkması halinde hemen devreye girecekleri öğrenildi. G.Saray'ın Alex'e yıllık 2.5 milyon vermeye hazır olduğu da sızan bilgiler arasında. İkinci başkan Adnan Polat'ın Alex için "Yıllardır yeni bir Hagi arıyoruz ama bulamıyoruz. Alex, Hagi ayarında bir yıldız. Fenerbahçe ile anlaşamazsa transfer edebiliriz" dediği belirtildi.
Ne zamandır bu haberi beklıodum acaba Alexi galatasraya fotmacmı gönderce,fotospor mu die ve beklenen haber cıktı fotomacın haberi :D
Eray Dengiz
19.Ocak.2007, 19:15
heuhe bu habere iyice güldüm.. :D
El Comandante
19.Ocak.2007, 19:23
Bu fotomac haberleri niye hala yayinlaniyor anlamiyorum.Alexide bize getirdiler ya yuh diyorum onlara.
evet yaa galatasarayın alexle ne işi olur onların o bölgeye ihtiyacı olsa direk fotomac ronaldinhoyu getirir zaten :D
nart_susruko
19.Ocak.2007, 22:07
Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'ın da Alex için pusuda beklediği ortaya çıktı.
evet pusudayız :P
bir gece ansızın gelebiliriz..
fenerbahce_1907
19.Ocak.2007, 22:11
Fernandez, G.Saray'dan teklif bekliyor!
Real Betis'in Dünyaca ünlü Teknik Direktörü Luis Fernandez Telesport televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu.
Adı F.Bahçe ve Galatasaray ile bir dönem geçen başarılı çalıştırıcı kendisine Türkiye'den herhangi bir teklif gelmediğini fakat gelecek sezon için bu iki takımdan birini ya da herhangi bir Türk takımını çalıştırmak istediğini belirtti.
Tekliflere açık!
Fernandez yaptığı açıklamada; "Türk futbolunu çok yakından takip ediyorum, şuanda Real Betis'le sözleşmem var ancak 6 ay sonra sözleşmem sona eriyor eğer G.Saray'dan bir teklif gelirse tabiki düşünürüm bu F.Bahçe'de olabilir' dedi.
Türk futbolculara mesaj!
Türkiye'den çok yakın takip ettiğim oyuncular olduğunu vurgulayan Fernandez; "İsimlerini vermek istemiyorum fakat çok iyi oyuncular ,bu oyuncuları çalıştırdığım takımlarda görmek isterim" ifadelerini kullandı.
İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid'i eleyerek büyük sükse yaratan Real Betis'in Fransız hocası R.Madrid zaferi ile ilgili olarka ise; "Real Madrid'i geride bırakmak gerçekten çok önemli fakat önümüzde zorlu bir maraton var. Ligde Santander, Barcelona ve Sevilla maçlarından en az 4-5 puan almak zorundayız" dedi.
47 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı son olarak yayın hayatına yeni başlayan Telesport televizyonuna başarılar diledi.
kaynak: www.superspor.com
gezenti
19.Ocak.2007, 23:46
Ya neden Gerets varken böle adamlar gündeme geliyor anlamış değilim...
Universal
19.Ocak.2007, 23:50
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=28651
Birde bu konuyu okuduktan sonra yorum yapabilir miyiz? Lütfen yalan haber sohbetleri yapmayalım.
Nedvedmania
20.Ocak.2007, 00:16
yav töneticiler bas bas bağırıyo transfer yok diye hala haber uyduruyolar
Omerdinho
20.Ocak.2007, 01:03
ya gelsin seneye fenere uefada final oynatsin saracoglunda kupayi kaldiririz :D
boyle habere boyle yorum :D
Maksic
20.Ocak.2007, 01:30
Gerets kalmalı bence
Bordo61Mavi
20.Ocak.2007, 03:13
kesinlikde Gerets kalmali, o kadro ile fazla bile yapiyo. Fernandez BJK ye yakisir ama.
CeNTeR_TR
20.Ocak.2007, 15:28
evet yaa galatasarayın alexle ne işi olur onların o bölgeye ihtiyacı olsa direk fotomac ronaldinhoyu getirir zaten :D
işte bu güzeldi :D :D :D
Euphrates
20.Ocak.2007, 18:49
Bu yorumu yaptıysa bile, öncelikle şunu sormak lazım ; 3 sene önce neden gelmedin ?
Fernandez o dönemlerde Fransa Ligi'nde görev yapıyordu, yanılmıyorsam da PSG'nin başındaydı. Galatasaray istemişti ve söylentiden ibaret bir haber değil resmi bir teklifti, önce "Tamam, geliyorum" demiş, ardından da "Kariyer" bahanesi ile gelmemişti, şimdi kariyer yapmaktan vazgeçmiş olmalı ki Türkiye'ye gelebileceğini açıklamış..
enesao
20.Ocak.2007, 23:00
gerets cok basarili bence kalmali...
Oghuse
20.Ocak.2007, 23:21
Iyide arkadaslar Geretsin bir yere gittigi yok zaten.Bu saaten sonra zor gider.
uAburak89
20.Ocak.2007, 23:42
Galatasaray Kulübü Başkan yardımcısı Adnan Polat, transferi kapattıklarını söyledi.
Galatasaray-Denizlispor maçı öncesi basın mensuplarına konuşan Polat, ikinci yarı için transferi kapattıklarını belirtirken, girişimde bulundukları Hamit Altıntop ve Yıldıray Baştürk'ün de Türkiye'ye gelmeyi düşünmediklerini kaydetti.
Polat, Galatasaray'ın kadrosunu yeterli bulduklarını ifade ederek, ''Takviyeye gerek yok. Yıldıray ve Hamit'i birer kez aradım, ama kendileri Türkiye'ye gelmeyeceklerini söylediler. Ne yurt içinden, ne de yurt dışından transfer yapmayacağız. Transferi kapattık'' ifadelerini kullandı.
Ayrıca, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Antalya kampında denedikleri Almanya Üçüncü Ligi takımlarından Osnabrück'de forma giyen Bilal Aziz için girişimde bulunduklarını, bu oyuncuyu almaları halinde ise kiraya vermeyi planladıklarını belirtti.
RoNNiE91
21.Ocak.2007, 00:19
evet pusudayız :P
bir gece ansızın gelebiliriz..
:D:D:D:D:D:D çok güzeldi
galatasaray'ın alex i alabileceğini sanmıyorum.
TR.CaPTaiN
21.Ocak.2007, 00:23
Öyle bi acıklama yapmıski sanki zorla beni alın der gibi;)
IcedEarth
21.Ocak.2007, 00:33
transfere gerek yok
Tabi canım hiç olurmu zaten sol bek çok iyi durumda önliberomuz dünya çapında hiç takviye gerekir mi. Tövbe tövbe ya çık adam gibi transfer yapacak paramız yok de boş yere kıvırma ve bunu transfer sezonunun başında yap taraftarı boşyere ümitlendirme para olmadıını bilioruz siz bunu bize adam gibi açıklasanız biz zaten kabul ederiz
Galatasaray Kulübü Başkan yardımcısı Adnan Polat, transferi kapattıklarını söyledi.
Galatasaray-Denizlispor maçı öncesi basın mensuplarına konuşan Polat, ikinci yarı için transferi kapattıklarını belirtirken, girişimde bulundukları Hamit Altıntop ve Yıldıray Baştürk'ün de Türkiye'ye gelmeyi düşünmediklerini kaydetti.
Polat, Galatasaray'ın kadrosunu yeterli bulduklarını ifade ederek, ''Takviyeye gerek yok. Yıldıray ve Hamit'i birer kez aradım, ama kendileri Türkiye'ye gelmeyeceklerini söylediler. Ne yurt içinden, ne de yurt dışından transfer yapmayacağız. Transferi kapattık'' ifadelerini kullandı.
Ayrıca, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Antalya kampında denedikleri Almanya Üçüncü Ligi takımlarından Osnabrück'de forma giyen Bilal Aziz için girişimde bulunduklarını, bu oyuncuyu almaları halinde ise kiraya vermeyi planladıklarını belirtti.
Açılmayan şey kapanmaz, önce açacaksınız ki sonra kapayabilesin :D
Gs taraftarlarına Allah sabırlar versin..
Eray Dengiz
21.Ocak.2007, 18:00
Açılmayan şey kapanmaz, önce açacaksınız ki sonra kapayabilesin :D
Gs taraftarlarına Allah sabırlar versin..
Öyle deme Yıldıray, Hamit, Alex fln ne güne duruyor? Onları almadık mı yoksaa?? :D
Burak Duran
21.Ocak.2007, 19:46
ya sene sonunu bekliyoruz :D
M.Scofield
21.Ocak.2007, 19:49
bekle bekle nereye kadar
uAburak89
21.Ocak.2007, 20:12
Kendimi bildim bileli hep aynı sözler, hep aynı isimler .. Bıktım vallahi .. Galatasaraylı olmak zor iş ..
inamoto yu takımdan kessin onun yerine kim oynarsa benim için en büyük transfer o dur .... cihan içinde aynı cümleyi kullanırdım ama onun yerinde oynuyacak kimse yok :(
nart_susruko
21.Ocak.2007, 20:16
herkes kendi işine baksın ;)
Adnan brothers konuşsun ;;)
uAburak89
21.Ocak.2007, 20:20
Konuşmasınlar, az laf çok iş. Artık icraat yapsınlar. Yada boş konuşup laf kalabalığı yapmasınlar. Alamayacakları adamların isimlerini verip, taraftarları sinir etmesinler .
fenerbahce_1907
22.Ocak.2007, 02:00
Galatasaraylılara kotu haber.Hamit ya Bayerne yada İntere gitcekmıs Alman basınına konusmus
Oghuse
22.Ocak.2007, 02:05
Bende yeni duydum ayni haberi sen erken davrandin.
nart_susruko
22.Ocak.2007, 03:39
basınımızın transfer dönemi henüz kapanmadı :)
fenerbahce_1907
22.Ocak.2007, 08:51
Aslan'da Canobbio iddiası
Sezon başında Teknik Direktör Gerets’e danışmadan Adnan Polat’a giderek zam isteyen Ilıç’in takımla ilişkisi kesiliyor... Belçikalı çalıştırıcının yönetime verdiği son raporunda Sırp yıldız için “20 dakikalık futbolcu. Onu da kendisi için oynuyor” dediği öğrenildi.
Akşam gazetesinin 22 Ocak 2007 tarihli sayısında yer alan haberde, sarı-Kırmızılılar’ın sezon başından bu yana izlemeye aldığı Celta Vigo’lu Fabian Nestor Canobbio ile ön görüşme yaptığı öne sürüldü.
Sarı-Kırmızılı idarecilerin de bu rapor doğrultusunda Iliç’i gözden çıkardığı ifade edildi. Tecrübeli oyuncunun sezon sonunda mutlaka gönderileceği belirtildi.
Monaco’nun kendisiyle ilgilendiği haberlerini de bizzat Sırp futbolcunun basına sızdırdığı, bu durumun da Galatasaray Yönetimi tarafından tepkiyle karşılandğı ileri sürüldü. Bu gelişmelerin ardından yeni bir oyun kurucu arayışına girişen Cim Bom, rotayı İspanya’ya çevirdi.
Celta Vigo ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan, 1.79 boyundaki Uruguaylı futbolcu, aynı zamanda İtalyan pasaportu da taşıyor. 27 yaşındaki Canobbio’nun piyasa değeri ise 1,5 milyon euro.
World Hollow o1
22.Ocak.2007, 11:21
İlic'i aldılar Cok Ahım Sahım Mac Kurtarmadı Sımdı Bu Canobbio yu alıcaklar yıne adamı takımda tutamıycaklar ne olursa olsun oyun kurucu bır yıldız adam alması lazım galatasaray ın yoksa orta bolgede hıc bırsey yapamaz :(
Maksic
22.Ocak.2007, 18:51
İliç sezon sonuna kadar gitmez ama sezon sonunda ne olur bilemem
IcedEarth
22.Ocak.2007, 19:43
canobbio ya ihtiyacımız yok carrusca artık oynayacak gösterdiği güzel performanstan sonra ilic gidince yerine bi defans alsınlar
Emurafu
22.Ocak.2007, 20:07
Ilicin kurtardigi bir mac var unutmayin besiktas maci iyi hatirlayin
Eray Dengiz
22.Ocak.2007, 22:33
Ilicin kurtardigi bir mac var unutmayin besiktas maci iyi hatirlayin
Bu konuda çok haklısın.. Beşiktaş maçını tek başına kurtardı.
Ayrıca İlic çok dengesiz bir futbolcu, maçlarda bir var, bir yok. Bi maç çok iyi, bi maç çok kötü. Tam ortasını tuttursa aslında iyi olacak ama olmuyor. Ayrıca bazen öyle yerlerde, öyle goller atıyor ki, oh diyoruz.. :)
Gelecek sene açıkçası takımda görmek istemem. Gençlerimiz yetişiyor pırıl pırıl..
Emurafu
23.Ocak.2007, 16:36
Bu konuda çok haklısın.. Beşiktaş maçını tek başına kurtardı.
Ayrıca İlic çok dengesiz bir futbolcu, maçlarda bir var, bir yok. Bi maç çok iyi, bi maç çok kötü. Tam ortasını tuttursa aslında iyi olacak ama olmuyor. Ayrıca bazen öyle yerlerde, öyle goller atıyor ki, oh diyoruz.. :)
Gelecek sene açıkçası takımda görmek istemem. Gençlerimiz yetişiyor pırıl pırıl..
Zaten gitmeyi kafasina koymus.yönetimde bence göndericek
ultraslanerdem
23.Ocak.2007, 17:05
Liverpool, 19 yaşındaki genç yıldızı Arda için Cim-Bom’un kapısını çaldı. İngiliz kulübü, Menajer Benitez’in ısrarla istediği Arda için Galatasaray’a 10 milyon doları gözden çıkardı.
real_footballer
23.Ocak.2007, 17:49
haberin kaynağı neydi acaba ona göre yorum yapacağımda
OgUzKaGaN
23.Ocak.2007, 20:21
Bence buda balon haber.Kaynak nedir ayrıca?
ultraslanerdem
23.Ocak.2007, 21:37
Kaynak Haber 7
IcedEarth
23.Ocak.2007, 21:43
keşke gitse ama 15 e
RoNNiE91
23.Ocak.2007, 22:34
Arda'nın daha tecrübe kazanması gerekir.İleride Liverpool'da oynayan bir yıldız olmasını çok isterim.İleride derken 10 sene sonra değil tabii.2-3 sene sonra kıvama ulaşır heralde.
dnz498
23.Ocak.2007, 22:42
ilic en azından bu yıl takımda bu bir
ikincisi;
Schalke 04 Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Adem Çukur, Galatasaray'a transferi gündemde olan Hamit Altıntop ile ilgili yaptığı açıklamada, "Hamit, sezon sonunda yüzde 80 Galatasaray'a transfer olacak" dedi.
Aynı zamanda Galatasaray Avrupa Taraftarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan ve Schalke 04 takımında oynayan Türk futbolcuların transferini sağlayan Adem Çukur, "Hamit'in sezon sonunda Galatasaray'a gelme ihtimali yüksek. Hamit, profesyonel futbolcu. 2007 sezonu sonunda sözleşmesi sona erecek. Anlaşma sağlanması durumunda Galatasaray'da oynar" diye konuştu.
Zonguldak'ın Çaycuma İlçesine gelerek bir takım ziyaretlerde bulunan Adem Çukur, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e de Schalke 04 Kulübü'nün atkısını hediye etti. Adem Çukur, Başkan Gülşen'in isteği üzerine Hamit Altıntop'u Çaycuma'ya getirme sözü de verdi.
üçüncüsüde;
Sabri Sarıoğlu ada yolcusu
Gözler Türkiye’de
İngiltere Premier Ligi kulüplerinden Everton, Sabri Sarıoğlu’nun peşinde. Bir süre önce Fenerbahçe’nin yıldızı Tuncay Şanlı’yı takibe alan İngilizler’in hedefinde bu kez de Galatasaray’ın genç yeteneği var. Everton’ın profesyonel oyuncu izleme komitesinin, bu doğrultuda gözünü Türkiye’ye çevirdiği ve transfer listesinde bulunun isimleri analiz edebilmek adına özellikle İstanbul’daki maçları mercek altına alınacağı ileri sürüldü.
Ölümüne Aslan!
Avrupa kupalarında gösterdiği performansla beğeni toplayan özellikle Anfield Road’da Liverpool’a karşı oynadığı ikinci yarının ardından birçok kulübü peşine takan Sabri ise şimdilik Galatasaray’da kalmak istediğini açıkladı. “Ölümüne Cim Bomlu’yum” diyen Sabri, “Tabii kulübümün menfaatine olacaksa giderim. Ancak öncelikle resmi teklif gelmesi lazım. Ondan sonra gereken değerlendirme yapılır” ifadesini kullandı
fenerbahce_1907
23.Ocak.2007, 22:58
Hamıt kendı dıo ya Bayerne yada İntere gitcem dio burda hala Hamıt galatasaraya gelcek dıe konusuluo
Dogru olabilir.Arda gercekten mükemmel bir yetenek.Niye olmasin ki ? Ama 10 milyon dolara giderse yazik olur.
Universal
23.Ocak.2007, 23:09
Konu G.Saray'da oynayan bir oyuncu ilgilendirdiği için Futbol Genel'e açılmalıydı. Konuyu oraya taşıyorum.
kavara
24.Ocak.2007, 01:29
10 milyon dolar ı sadece bu oyuncuyu yetistirenler hakediyor. en az 20 milyon dolar.
Bordo61Mavi
24.Ocak.2007, 03:00
az bi para miktari, ama tabi liverpool bu miktardan daha buyuk parayi sokaga atamaz, belki arda orda basarili olmaz diye dusunuyorlardir. Cim Bom 10 milyon pesin, 5 milyon ise 30 mac sonra istesin
fenerbahce_1907
24.Ocak.2007, 03:33
Arda cok ıyı bı oyuncu ama daha Lıverpoolda pynuycak tecrubede deıl bu yuzden daha gıtmemesı gerekir bence.Ayrıca 10 mılyonda cok az bı para
World Hollow o1
24.Ocak.2007, 09:21
Arda cok ıyı bı oyuncu ama daha Lıverpoolda pynuycak tecrubede deıl bu yuzden daha gıtmemesı gerekir bence.Ayrıca 10 mılyonda cok az bı para
Turk Parasınla Değil :p :D Ardanın İngiltireye Bu yaşta ayak uyduracagına sanmıyorum 1 2 sene daha Uefa ya Şampiyonlar liginde Boy gösterip tecrübe edinip giderse onun için daha iyi olur :)
El Barto
24.Ocak.2007, 12:35
bir beşiktaş taraftarı olmama rağmen ardayı büyük bir keyifle izliyorum.liverpool da da aslan gibi :) oynayacağı inancındayım.ve şunu savunuyorum ki ingiltere futbolu futbolculara çok şeyler katıyor.inanılmaz geliştirebiliyolar futbolcular kendilerini.arda için daha erken diye düşünüyorum ama.bi kaç sene daha geçse daha ii olur...
Omerdinho
24.Ocak.2007, 16:00
arda su anda avrupanin buyuk liglerinde is yapamaz ancak belcika avusturya isvicre ligi gibi ufak liglerde is yapar..
El Comandante
24.Ocak.2007, 16:05
Bu transfer döneminde iyi bir bek alamadik ya kötü oldu,keske bir sag bek alabilseydik,ama bizim yönetim cok aciz,madem sag bekin yok neden Ugur ucari gönderiyonki?
El Comandante
24.Ocak.2007, 16:25
Galatasaray’ın alt yapısından yetişen ender oyunculardan biri oldu. Vestel Manisa’ya kiralık olarak verildiğinde kimse onun adını duymamıştı. Erik Gerets’in pişmesini istediği Arda Turan şu anda el üstünde.
Hurriyet gazetesinin 24 Ocak 2007 tarihli sayısında genç yeteneğin peşinde birçok kulübün olduğu ve transfer girişimlerinde bulunduğu iddia edildi.
30 Ocak günü 20 yaşına basacak olan Arda için özellikle İngiliz kulüpleri yarışa girdi. Bir seminer için Antalya’ya gelen, İtalya’yı Dünya Şampiyonu yapan usta teknik direktör Lippi’nin de beğenisini kazanan sarı kırmızılıların gururunun peşine Liverpool, Blackburn Rovers ve Chelsea takıldı.
Ada’nın bu ünlü kulüpleri gelecek vaad eden yıldız adayı için kesenin de ağzını açtı. 2005 yılında ülkemizde organize edilen Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kaldıran Liverpool’un teknik patronu Benitez’in ısrarla istediği ve 10 milyon doları gözden çıkardığı Arda için Tugay Kerimoğlu’nun takımı Rovers’ta atağa geçti. Yöneticiler bu konuda takım kaptanları olan milli oyuncumuza, ’Arda’yı bize getir’ talimatını verdi.
Başka yere söz verme
Bunun üzerine tecrübeli oyuncu Arda ile yaptığı telefon konuşmasında, "Seni burada görmek istiyorlar. Bu fırsatı kaçırma" dedi. Tugay’ın bu sürpriz telefonuna sevinen genç fubolcu, "Abi, bu teklif için teşekkür ederim. Sen benim için bir örneksin. Yıllarca orada kendini gösterdin. Ben de senin gibi olmak istiyorum. Seve seve oraya gelirim. Ama şuanda kulübümde mutluyum ve buranın oyuncusuyum. Her şey kulübe bağlı" dedi.
Bunun üzerine Kerimoğlu, "Başka yere söz verme. Biz kulübünü hallederiz" dedi.
B Planı devrede
Liverpool ve Blackburn Rovers’ın bu girişimlerinden sonra geçen yıl Chelsea’ye 30 yıl sonra lig şampiyonluğunu tattıran, yıldız oyuncular için harcadığı paralarla tüm dikkatleri üzerine çeken ve bu yıl da Şampiyonlar Ligi Kupası için transfere doymayan başkan Abramovich de Arda Turan’ı çok istiyor.
Fiyatı artmasın diye
Rus işadamı, genç oyuncunun fiyatının daha da artmaması için ikinci kulübü olan CSKA Moskova’ya transfer ettirip oradan da Chelsea’ye daha ucuza maal ettirmeyi planlıyor. Aynı senaryoyu Nihat Kahveci için de düşünen Rus patron, G.Saray’ın 20 milyon dolar istediği Arda için 10 milyon doları gözden çıkardı. Abramovich’in, Galatasaray’ın yıldız adayı için direkt Chelsea adına teklif yapılması halinde fiyatının daha da artacağı için böyle bir uygulamaya gittiği öğrenildi.
Kaynak:Hürriyet
uAburak89
24.Ocak.2007, 16:26
Baran'a katılmamak elde değil. Son denizli maçında Arda sağ bekte oynadı. Büyük takımım diyorsan her mevki için 3 alternatif oyuncun olacak bence. Uğur Uçar Cihandan iyidir bence. Keşke kiralanmasaydı.
Hamıt kendı dıo ya Bayerne yada İntere gitcem dio burda hala Hamıt galatasaraya gelcek dıe konusuluo
bu haber tamamen bazı fenerlilerin uydurdugu birseydir hamıtin agzından kesinlikle transferiyle ilgili bir sey cıkmamıstır.tek soyledigi "eger turkıyeye gelirsem oynayacagım tek tekım galatasaraydır."
dnz498
24.Ocak.2007, 18:01
bunu bizzat onun ağzından dinleyen varmı çok merak ediyorum
Eray Dengiz
24.Ocak.2007, 18:02
Arda bana kalırsa İngiltere'de çok rahat oynar. Sonuçta yetenek var mı? var. Kendine güveni var mı? var. O zaman rahat oynar. Ama şuan için erken 2-3 sene yollarsak herkes kazançlı çıkar.
dnz498
24.Ocak.2007, 18:06
Arda bana kalırsa İngiltere'de çok rahat oynar. Sonuçta yetenek var mı? var. Kendine güveni var mı? var. O zaman rahat oynar. Ama şuan için erken 2-3 sene yollarsak herkes kazançlı çıkar.
katılmaktayım çok genç harcanma ihtimali çok fazla
Koray Düşova
24.Ocak.2007, 19:06
Yeni yazımda GS'nin yeni sezonda ki hocasını açıklayacağım...
dnz498
24.Ocak.2007, 19:10
hem böyle konuş sonra bizden sabır bekle :)
ne yapalım bu siteninde olayı bu :)
fenerbahce_1907
24.Ocak.2007, 19:34
bunu bizzat onun ağzından dinleyen varmı çok merak ediyorum
Evet telegolde gostermsıtı
Euphrates
24.Ocak.2007, 22:47
Yeni yazımda GS'nin yeni sezonda ki hocasını açıklayacağım...
Sağlam kaynaklara dayalı bir duyum almıştım.. Bakalım aynı isim mi olacak..
nart_susruko
24.Ocak.2007, 23:02
yeni sezondaki hoca mı ? :)
dnz498
25.Ocak.2007, 21:00
umarım sizin şu bomba haberin hocası Yanal değildir çünkü yalanlama geldi bile
*Birde benim aklıma takılan bir sorun var eğer Yanal GS'nin başına gelirse Hakan Şükür'ün durumu ne olur sizce?
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile gelecek sezon için anlaştıkları biçimindeki haberlerin doğru olmadığını söyledi.
Kulüpler Birliği Vakfı toplantısından sonra konuyla ilgili bir açıklama yapan Özhan Canaydın, bugün medyada bu yönde haberler çıktığını ifade ederek, ''Gazetelerde, çok gizli operasyon yaptığımız yazılmış. Devam eden sözleşmeler üzerine operasyon olmaz. Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu da üzülmüş. Genç oyuncularımızı müştereken oynattığımız yer Vestel Manisaspor'dur. Ersun Yanal ile anlaştığımız konusundaki haberler gerçek değil'' dedi.
Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu da aylardır Ersun Yanal'ın gidip gitmeyeceği yönündeki soruları yanıtladıklarını belirterek, ''Tam liglerin başladığı, kupa mücadelesinin olduğu dönemde böyle yanlış haberlerin kişilere zarar verdiğini düşünüyorum. Ersun Yanal ile 5 yıllık sözleşme yaptık. Daha birinci yılımızı doldurduk'' diye konuştu.
Kulüp olarak büyük hedefleri bulunduğunu vurgulayan Çubukçu, ''Bu amaçla gerekli takviyeleri yapıyoruz. Ersun Yanal, kulübümüzde mutludur. Ayrıca her kulübe eşit mesafedeyiz. Bir kulübe daha fazla kolaylık sağlamamız söz konusu değildir. Kulübümüzden futbolcu ya da teknik direktörün ayrılması söz konusu olursa, bedeli ne ise o istenir'' dedi.
Del Piero_10
25.Ocak.2007, 21:14
umarım sizin şu bomba haberin hocası Yanal değildir çünkü yalanlama geldi bile
*Birde benim aklıma takılan bir sorun var eğer Yanal GS'nin başına gelirse Hakan Şükür'ün durumu ne olur sizce?
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile gelecek sezon için anlaştıkları biçimindeki haberlerin doğru olmadığını söyledi.
Kulüpler Birliği Vakfı toplantısından sonra konuyla ilgili bir açıklama yapan Özhan Canaydın, bugün medyada bu yönde haberler çıktığını ifade ederek, ''Gazetelerde, çok gizli operasyon yaptığımız yazılmış. Devam eden sözleşmeler üzerine operasyon olmaz. Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu da üzülmüş. Genç oyuncularımızı müştereken oynattığımız yer Vestel Manisaspor'dur. Ersun Yanal ile anlaştığımız konusundaki haberler gerçek değil'' dedi.
Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu da aylardır Ersun Yanal'ın gidip gitmeyeceği yönündeki soruları yanıtladıklarını belirterek, ''Tam liglerin başladığı, kupa mücadelesinin olduğu dönemde böyle yanlış haberlerin kişilere zarar verdiğini düşünüyorum. Ersun Yanal ile 5 yıllık sözleşme yaptık. Daha birinci yılımızı doldurduk'' diye konuştu.
Kulüp olarak büyük hedefleri bulunduğunu vurgulayan Çubukçu, ''Bu amaçla gerekli takviyeleri yapıyoruz. Ersun Yanal, kulübümüzde mutludur. Ayrıca her kulübe eşit mesafedeyiz. Bir kulübe daha fazla kolaylık sağlamamız söz konusu değildir. Kulübümüzden futbolcu ya da teknik direktörün ayrılması söz konusu olursa, bedeli ne ise o istenir'' dedi.
Doğrudur diyecek kadar akılsız değildir diye tahmin ediyordum,o da doğru değil dedi.
Sezon devam ediyor neden şimdiden açıklama yapıp takımın havasını yok etsin
fenerbahce_1907
26.Ocak.2007, 14:03
Hamit'i Bayern Münih kapıyor!
Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Schalke 04'ün başarılı futbolcusu Hamit Altıntop, sezon sonu Bayern Münich yolcusu.
Devre arası transfer döneminde kadrosunu Hamit ile güçlendirmek isteyen sarı kırmızılı ekip, işi ağırdan alınca devreye Almanların büyük kulübü Bayern Münich girdi. Teknik direktör Mirko Slomka ile problemler yaşayan ve sözleşmesi sona erdiği için sezon sonu takımdan ayrılacak olan Hamit Altıntop'un, Bayern Münich kulübü yetkilileri ile görüştüğü ve anlaşmaya çok yakın olduğu ifade edildi. Bayern Münich menajeri Uli Honess'in bizzat yürüttüğü transfer operasyonunda sona yaklaşıldığı belirtildi. Futbol hayatını Almanya'da sürdürmek isteyen Hamit Altıntop, bir sürpriz olmaz ise sezon sonu Bayern Münich forması giyecek.
Oghuse
26.Ocak.2007, 19:39
Zaten Hamit Alman Tv'sine açıklama yapmıştı Inter veya Bayern Munihe gidecem diye.Bayerne gittiyi iyi olmuş Interde harcanırdı
Hamit'i Bayern Münih kapıyor!
Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Schalke 04'ün başarılı futbolcusu Hamit Altıntop, sezon sonu Bayern Münich yolcusu.
Devre arası transfer döneminde kadrosunu Hamit ile güçlendirmek isteyen sarı kırmızılı ekip, işi ağırdan alınca devreye Almanların büyük kulübü Bayern Münich girdi. Teknik direktör Mirko Slomka ile problemler yaşayan ve sözleşmesi sona erdiği için sezon sonu takımdan ayrılacak olan Hamit Altıntop'un, Bayern Münich kulübü yetkilileri ile görüştüğü ve anlaşmaya çok yakın olduğu ifade edildi. Bayern Münich menajeri Uli Honess'in bizzat yürüttüğü transfer operasyonunda sona yaklaşıldığı belirtildi. Futbol hayatını Almanya'da sürdürmek isteyen Hamit Altıntop, bir sürpriz olmaz ise sezon sonu Bayern Münich forması giyecek.
Hasan Salihamidzic ve Deisler ve Hargreaves gidiyor..
Schweinsteiger genç, kaldıramaz..
Hamit'e gün doğdu, banko ilk 11 :)
Gonziarm
28.Ocak.2007, 04:52
Hasan Salihamidzic ve Deisler ve Hargreaves gidiyor..
Schweinsteiger genç, kaldıramaz..
Hamit'e gün doğdu, banko ilk 11 :)
Hamit schalkede bile 11 oynayamıyor.Su haliyle Bayernde banko 11 oynaması oldukca zor.Ama eline cok sans gececegine inanıyorum.Degerlendirmesi lazım ki banko olsun
Hamit schalkede bile 11 oynayamıyor.Su haliyle Bayernde banko 11 oynaması oldukca zor.Ama eline cok sans gececegine inanıyorum.Degerlendirmesi lazım ki banko olsun
Sağ bek değil yeri, sağ açık için de fırsat bulamadı ama bu fırsatı Münih'te bulur..
Gonziarm
28.Ocak.2007, 05:09
Sağ bek değil yeri, sağ açık için de fırsat bulamadı ama bu fırsatı Münih'te bulur..
Bence Hamit orta sahada ve sag icte cok basarılı.Schalkede sorun yasıyordu hocasıyla bek oynadıgı için.Umarım Bayernde daha etkili oldugu bolgede sans bulur.Hocası sıkısınca Fener schalke macında sag bekten orta sahaya cekmisti,hamit tek basına gocertmıstı fenerın orta sahasını.Yani ofansa daha yakın oynarsa daha cok etkili oluyor hamit
uAsamet91
29.Ocak.2007, 17:05
Linderoth, Inamoto'ya takıldı
Galatasaray'da devre arasında beklenen transferin gerçekleşmesini Gerets'in İnamato inadı durdurdu.
Transfer döneminde takıma mutlaka takviye etmek isteyen sarı kırmızılı yöneticiler, Carrusca'nın gitmemesi sonrasında İnamato'yu gönderip, orta alana daha iyi bir yabancı oyuncu almayı önerdiler. Üstelik İnamato'ya alternatif olarak Gerets'e birkaç isim önerdiler. Bu oyunculardan biri de İsveç Milli Takımı'nın kaptanı ve Danimarka'da lider olan FC Kopenhag takımının yıldızı Linderoth idi. Linderoth'un transferinde son noktaya gelindi. Bonservisi için 2 milyon euro isteyen kulübü FC Kopenhag'a bu ücret verilecekti. Oyuncu ise sezon başından beri Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyordu.
Ancak sarı kırmızılı yönetim Gerets'i İnamato'dan vazgeçiremeyince eli kolu bağlı olarak transferi durdurdu. Galatasaraylı taraftarların ve futbol kamuoyunun başarısız bulduğu İnamato Gerets için vazgeçilmez adam olurken, sarı kırmızılı yöneticiler de bu transferi sezon sonuna bıraktı.
29.01.2007
kaynak saglam:D dorudur heralde
Omerdinho
29.Ocak.2007, 17:48
bence alinsaydi iyi olurdu inamotodan daha iyidir..
inamoto topcu degil reklam yildizi
Euphrates
29.Ocak.2007, 21:22
Gerets'in Inamoto sevdası taa kendisi Almanya'dayken olan birşey.. O dönemlerde de takıma istiyor, Arsenal uzakdoğu pazarına açılma umuduyla kendisini aldığı için transfer gerçekleşemiyor..
Inamoto o günden bugüne oyununun üzerine hiçbirşey katmadan olduğu gibi geliyor.. Canaydın da son gün transferi olarak Inamoto'yu sadece 300.000 € gibi bir rakama transfer ediyor.. Böylece Gerets'de kendi isteğinin gerçekleştiğini sanıyor..
Sonuç olarak, Emana'lar Linderoth'lar kaçıp gidiyor birer birer..
Emana'yı biz isterken 3.5 Milyon € demişlerdi, şimdiki fiyatı 7 Milyon € ..
Gerets'in bu oyuncuya olan sevdası yüzünden neler neler kaçtı gitti.. Bir de hocanın kendisi kaçıp gitse daha güzel olacak.. :rolleyes:
Gonziarm
30.Ocak.2007, 01:07
Gerets'in Inamoto sevdası taa kendisi Almanya'dayken olan birşey.. O dönemlerde de takıma istiyor, Arsenal uzakdoğu pazarına açılma umuduyla kendisini aldığı için transfer gerçekleşemiyor..
Inamoto o günden bugüne oyununun üzerine hiçbirşey katmadan olduğu gibi geliyor.. Canaydın da son gün transferi olarak Inamoto'yu sadece 300.000 € gibi bir rakama transfer ediyor.. Böylece Gerets'de kendi isteğinin gerçekleştiğini sanıyor..
Sonuç olarak, Emana'lar Linderoth'lar kaçıp gidiyor birer birer..
Emana'yı biz isterken 3.5 Milyon € demişlerdi, şimdiki fiyatı 7 Milyon € ..
Gerets'in bu oyuncuya olan sevdası yüzünden neler neler kaçtı gitti.. Bir de hocanın kendisi kaçıp gitse daha güzel olacak.. :rolleyes:
Bence para yok da o yuzden yoksa o da cok heveslki degildir inomotoyu oynatmaya.Şimdi sucu hocaya atıyorlar.Yok sunu alırdık bunu alırdık diye.gerets de ister 3-4 m euroluk topcuyu.adama bosuna yuklenılıyor bence.
uAsamet91
30.Ocak.2007, 10:44
Everton'dan Arda'ya servet!
Hürriyet gazetesinin 30 Ocak tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Galatasaray’ın alt yapısından yetişen ve bu sezon gösterdiği müthiş performansla bir yıldız gibi parlayan Arda Turan, Avrupa’nın ünlü kulüplerini peşinden koşturuyor. Chelsea’nin CSKA Moskova aracılığıyla, Blackburn Rovers’ın Tugay Kerimoğlu’nu devreye sokarak kadrosuna katmak istediği genç futbolcuya İngiltere Premier Lig takımlarından Everton, sadece bonservisi için tam anlamıyla bir servet önerdi: 5.5 milyon pound (yaklaşık 15.4 milyon YTL.)
İngiliz kulüpleri, Tugay Kerimoğlu ve Emre Belözoğlu’nun ardından G.Saray’da yetişen bir başka yıldız olan Arda Turan’ın peşini bırakmıyor. 20 yaşında futbolun zirvesine çıkan Arda için devreye giren Evertonlu yetkililer, geçtiğimiz hafta sarı kırmızılı yöneticilerle bir görüşme yaptı.
Bu rakam düşündürür
İngiliz kulübünün yöneticilerinin, "Arda gibi bir yeteneği İngiltere’de görmek, ona Everton formasını giydirmek istiyoruz. Size de bonservis ve yetiştirme ücreti olarak 5.5 milyon pound vermeye hazırız. Ayrıca bu futbolcuyla kendi aramızda pazarlık edip, anlaşacağız" dediler.
İngilizlerin bu cazip teklifine sarı kırmızılılar, "Teklifiniz çok iyi. Bu rakam düşündürür ama uzun zamandan beri takıma bir yıldız futbolcu alamadık. Kendi yetiştirdiğimiz bir yıldızı da vermek istemiyoruz. Çünkü hem taraftarımız, hem de bizler zor durumda kalırız" karşılığını verdiler.
Gideceksem, tam vakti
Everton’un teklifinin çok cazip olduğunu belirten Arda ise, şunları söyledi: "İngiltere’ye gideceksem, tam vakti. Tek istediğim yer de orası. Kulübüm ’evet’ derse, seve seve İngiltere’ye giderim. Yeter ki, onay çıksın. Bu yükün altından da rahatlıkla kalkarım. Çünkü ben, çok küçük yaşlardan beri uluslararası maçlarda forma giyiyorum. İngiltere’deki oyun sistemini iyi buluyorum."
30.01.2007
Kaynak : Hürriyet