PDA

View Full Version : Leverkusen-Beşiktaş

CeNTeR_TR
11.Aralık.2006, 15:15
Beşiktaş'ın 14 Aralık'ta Bayer Leverkusen ile UEFA Kupası B Grubu'ndaki kader maçı öncesi Alman kulübünü gurbetçi korkusu sardı.

Bayer Leverkusen yönetimi, 22 bin 500 kişilik BayArena'daki karşılaşmada Siyah-Beyazlı gurbetçilerin tribünleri doldurmaması için inanılmaz tedbirler aldı. Biletler sadece tam olarak doldurulmuş bir form ile satılacak. Formda ad soyadın yanı sıra adres, doğum tarihi ve kimlik numarası gibi bilgiler yer alıyor. Ayrıca biletlerin üzerinde isim yazacak ve başka biri bu bileti kullanamayacak.

Türk takımlarının Avrupa kulüpleri ile daha önce yaptığı maçlarda gurbetçiler, kendilerine ayrılan kontenjanı aşmak için yabancı uyruklu tanıdıkları vasıtayla bilet alıp statlara giriyordu. Bayer Leverkusen kulübü üzerinde isim yazan biletlerle Beşiktaşlı taraftarların maçta tribün üstünlüğünü ele geçirmesini önlemeye çalışıyor

cArsı_nas
11.Aralık.2006, 15:22
beraberlik yetecek bize insallah tigana beraberliğe yatmaz 2003-2004 ve 2004-2005'i unutmadıgım icin kesin konuşmuyacagım

El Comandante
11.Aralık.2006, 15:30
besiktasta tigananin maca cok iyi bir taktikle cikmasi lazim.4-2-3-1 seklinde.dörtlü defansin saginda serdari,solunda ibrahim üzülmezi,ortada ibrahim toraman ile koray olmasi lazim.bu dörtlü iyi olur.üclü orta sahada sag kanatta burak veya ali tandogan,solda mehmet sedef.ortada rico.tek forvet bobo olmali.eger besiktas maca kazanmak icin cikarsa galibiyet en kötü beraberlik alir.insallah besiktas tur atlar da ülke puani yükselir.

RoNNiE91
11.Aralık.2006, 15:51
beşiktaş eğer iyi defans yaparsa beraberlik yırtabilir.
zaten beraberlik yetiyor o yüzden kontra ataklarla çıkmak ii olur bence

real_footballer
11.Aralık.2006, 15:52
isterse alman seyirciler 20000 kişi olsun bizim taraftarlar 500 kişi olsa bile daha çok takımımızı desteklerler

CeNTeR_TR
11.Aralık.2006, 16:00
isterse alman seyirciler 20000 kişi olsun bizim taraftarlar 500 kişi olsa bile daha çok takımımızı desteklerler

bu konuda sana katılıyorum ve böyle olmasını bekliyorum

Emurafu
11.Aralık.2006, 16:13
ben besiktasin isini zor goruyorum bu maci kaybedebilir 1=0 leverkusen alanbilir ama iyisallah berabere biter yenmesi zor gibi

fatih öksüz
11.Aralık.2006, 16:54
bu maç berabere

GeNç KaRTaL
11.Aralık.2006, 19:32
inş bu maçtan en az bir beraberlik alırız ve gruptan çıkarız

Krusty
11.Aralık.2006, 19:37
Berabere biter ve Beşiktaş tur atlar.

dentaconstantin
11.Aralık.2006, 20:36
inşallah berabere veya beşiktaşın lehine galibiyetle sonuçlanır

paco
11.Aralık.2006, 20:43
bjk de bu maçı alabilecek güç ve kadro mevcut .... bence iş sadece tiganada bitiyor .... iyi bir taktik ve motive lazım bjk ye başka bişey deil ... motive konusunda gurbetçilerimizin katkısı olur ....

TR.CaPTaiN
11.Aralık.2006, 20:58
2-1 Leverkusen veya beraberlik umarim ilk tahminimde yanılırım ve Besiktas gruptan cıkar.

Cyzio
11.Aralık.2006, 21:03
Beraberlik yetiyo ama zor bi maç.İnş. yeterli sonucu alıp tur atlarız

bursa_mc
11.Aralık.2006, 22:46
beşiktaş için zor bir maç ama belli olmaz..beşiktaş çok isterse bu maçı alır diye düüşünüyorum..

S-B-Z
12.Aralık.2006, 17:00
öyle veya böyle bu maçı alacaz ve tur atlayacaz.

Sheriff
12.Aralık.2006, 17:07
Zor bir maç olacak inş. kazanırız.

FeYYaz1989
12.Aralık.2006, 18:07
Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum.

Mc.Speedy
12.Aralık.2006, 18:46
Beşiktaş'ın işi Çook zor ,
Sanırım Leverkusen Engelini Aşamıycak ama Aşmasını Çok isterim tabiki.

Mirza
12.Aralık.2006, 19:57
besiktas kontra atak ile kazanabilir .. insallahta yapar ..

comandante
12.Aralık.2006, 20:07
bana öyle geliyor ki yenileceğiz arkadaşlar...ama umarım yanılırım...

bursa_mc
12.Aralık.2006, 20:21
çok zor bir maçç.beşiktaş mağlup olur gibime geliyor ama futbol bu herşey olabilir..

GeNç KaRTaL
12.Aralık.2006, 20:39
eğer bjk li oyuncular tura inanırsa turu geçeriz kadro gücü olarak arada pek bir eşitsizlik göremiyorum

y_layta
13.Aralık.2006, 11:45
Beşiktaş'ın işi Çook zor yenilebilir

real_footballer
14.Aralık.2006, 15:01
artık turu geçemezsek bunu tigana düşünsün

CeNTeR_TR
14.Aralık.2006, 15:10
artık turu geçemezsek bunu tigana düşünsün

düşünmek bile kötü türk ruhunu yansıtıp alıcaz bu maçı ve turu atlayan taraf olacaz

Universal
14.Aralık.2006, 21:10
Dün bir Alman takımı elendi bu günde bir Alman takımı elersek iyi bir sükse yaparız ve AB'ye özellikle de Almanya'ya belli ederiz Türklerdenkaçış olmadığını haydi Beşiktaş Türkiye inandı. ;)

Nedvedmania
14.Aralık.2006, 23:57
Beşiktaş taraftarını ayakta alkışlıyorum süperler ya ağzım açık kaldı bi onların taraftarına bak bide BİZİM :n:

alırız bu maçı İnşallah

El Comandante
14.Aralık.2006, 23:59
leverkusen-besiktas macinin 71.dakikasina girdik gol yok.ama besiktas kontrollü bir futbol oynuyor,bu sonuc bize yeter.

Emurafu
15.Aralık.2006, 00:01
Besiktas yakaladigi firsatlari atmasi lazim

Nedvedmania
15.Aralık.2006, 00:03
ya penaltı yaa

ve gol :(

Emurafu
15.Aralık.2006, 00:04
Leverkusen penalti kullaniyor
ve gol malesef

Acaba penalti mi bence degil gibi penalti da sanki tekrarlanmasi lazim

Krusty
15.Aralık.2006, 00:06
Off off çok sinirliyim. Diyecek bir şey bulamıyorum. O kadar mücadele et, gol yeme ama basit bir penaltıyla gol atsınlar. Umarım 1 gol buluruz. :mad:

El Comandante
15.Aralık.2006, 00:07
off ya golü yedik.daha 11 dakika var,gol atabiliriz yeterki besiktas eline gecen ataklari gole cevirsin.

Nedvedmania
15.Aralık.2006, 00:08
ya bu neya adam herşeye faul diyo omuz omuza mücadele denen bi kural var diye hatırlıyorum ben

Krusty
15.Aralık.2006, 00:09
Atamayacağız gibi.. Karamsarlığa kapıldım. Dakikalar çabucak geçiyor. :mad:

Nedvedmania
15.Aralık.2006, 00:12
çüüüş şimdi gördüm penaltı atışındaki olayı ya adamlar penaltıyı kullanan adamla nerdeyse aynı hizzada

bu arada spiker ne diyo ya bi karmaşa oldu birileri başladı konuşmaya :D

Nedvedmania
15.Aralık.2006, 00:13
ya yedik ya offf:mad:

o adam yerde yatmasa ofsayttı

dick
15.Aralık.2006, 00:14
2-0 oldu barbarez attı

Emurafu
15.Aralık.2006, 00:15
bu dogru karar ofsayt yok

Sinan enginin dedigi gibi deplasmanda yakaladagin pozisyonlari her zaman golle degerkendirmen lazim

El Comandante
15.Aralık.2006, 00:15
barbarezin golü besiktasin ümitlerini tamamen bitirdi...hakem penalti olmayan pozisyona penalti vererek besiktasi oyundan kopardi.:mad:

dentaconstantin
15.Aralık.2006, 00:16
geçmiş olsun hakem içine etti maçın iyi mücadele ettil bizimkiler ama olmadı:mad: :mad: :mad:

Emurafu
15.Aralık.2006, 00:18
gol geldi ama beraberlik zor gibi keske besiktas yakaldigi pozisyonlari gole cevirseydi spikerde ne abartiyor tipki sabri ugan gibi

Nedvedmania
15.Aralık.2006, 00:18
gol geldiiiiiieeeee

ama yetmiyo işte :mad:

Emurafu
15.Aralık.2006, 00:20
Spikere gicik gittim

bu ne yaw hakem korkudan duduk caliyor:(:(:(

Krusty
15.Aralık.2006, 00:23
Ben böyle hakemin...... :mad: Çok iyi mücadele ettik fakat yenildik. Çok üzgünüm, sinirliyim. :mad:

Emurafu
15.Aralık.2006, 00:23
Besıktas D.bukres macı ve leverkusen maclarında hakem kurbanı oldu

hele bugunku korkak hakem nerden geldı acaba

Ilhan
15.Aralık.2006, 00:25
Beşiktaş'tan bu kadar berbat bir futbol beklemezdim...

comandante
ben böyle hakeme sadece küfür ederim...77ye kadar bence çok iyiydi ama uyduruk bi penaltıyla ki daha sebebini bile anlamadım verdi maçı...beşiktaş bence kötü değildi...

Nedvedmania
bitti maselef

Deza
15.Aralık.2006, 00:26
Leverkusen´in penalti golünde kural hatasi var. Alman oyuncu ceza sahasina penalti atilmadan giriyor.

Ayrica penaltiya sebebiyet veren posisyonda ne var ki, ben Baki´nin faul yaptigini yada elle oynadigini göremedim.

Emurafu
15.Aralık.2006, 00:29
Almanya ulke puanı dustugu ıcın seneye 3 takım gıdecekmıs avrupa kupalarına hakemler o yuzden leverkusenı tutmus

Ilhan
15.Aralık.2006, 00:33
Bu kadar berbat bir futbolu Beşiktaş'lı olarak savunamam. Daha savunmadan doldur-boşalt yapamayan bir takımın galibiyete hakkı yok.

Deza
15.Aralık.2006, 00:38
Bence Besiktas Leverkusen´den daha kötü oynamadi. Dengeli bir macti ve beraberlik Besiktas´in hakkiydi. Ancak büyük bir hakem hatasi herseyi degistirdi.
Biz hep bizim liglerdeki hakemlere kötü diyoruz. Ancak bu hakem yanlis penalti kararlari(bence Tandogan kendisini, müdahle olmadan önce yere birakti gibi ve Baki´nin de hicbir penaltilik müdahlesi yok rakibe) ve birkac da ofsayt karari verdi ki. Yani sadece bizimkiler kötü degil

koray_capello
15.Aralık.2006, 00:38
Beşiktaş üst tura çıkmayı hiç mi hiç haketmedi. Yine de yanlış bir penaltı kararıyla elenmek insana koyuyor ama dediğim gibi zaten üst tura çıkmayı hiç haketmedik ki. Şu ilk yarı 100 kez oynansa bir daha 3-0 dan aşağı bitmez. Runje iyiydi bugün, yapacak hiçbir şeyi yoktu.

FeYYaz1989
15.Aralık.2006, 00:57
Cok pozisyon verdik ama uyduruk bir penaltiyla elendik.Acikcasi su Leverkusen'den daha cok hak ediyordu kupaya devam etmeyi Besiktas'im.
Bobo ilk yarida cok net iki pozisyon harcadi,Nobre'den beklerdim ama Bobo'dan beklemezdim,hayal kirikligina ugradim.

Penalti neden verildi hala anlamadim,anlayan varsa beri gelsin.Emre Tilev hakem el var dedi falan diye soyledi ama Baki'nin eliyle alakasi yok pozisyonun.Hadi ondan once cekti adami desem oyle ciddi bir cekme,penaltilik bir sey yoktu gordugum kadariyla.Ayrica penaltida bir Leverkusenli oyuncu ve bir Besiktasli oyuncu ceza alani icindeydi,tekrarlanmasi gerekirmiydi penaltinin,tekrarlansa bir sey degisirmiydi bilmiyorum tabi.Birde penaltidan sonra Bernd Schneider'e vurduran savunmamiza bravo.

Ya abilerim yapmayin,tamam bende bu uyduruk penaltinin arkasina siginmak istemiyorum ama o penalti olmazsa Leverkusen'in bu maci kazanabilecegini hic sanmiyorum.Once Bukres'te oldu simdi Leverkusen'de...
Gruptan cikan Dinamo Bukres ve Bayer Leverkusen takimlari bizden iyi oynamadilar iki mactada.
Neyse saglik olsun,yapacak bir sey yok.

dentaconstantin
15.Aralık.2006, 01:01
bu hakemler hep beşiktaşı bulur zaten beşiktaşın avrupa tarihinde bunun gibi birçok hakem başına dert oldu benim hatırladıklarım da var büyüklerimin söylediği de neyse geçmiş olsun hak etmedik yenilgiyi:(

dinaMYt
15.Aralık.2006, 01:11
maç kötü hakem kötü leverkusen kötü beşiktaş kötü sonuç çok kötü...

Jesus_FB
15.Aralık.2006, 01:38
bir kerede bir avrupa maçinda hakem hatasi bizden yana olsun :(

Ilhan
15.Aralık.2006, 02:25
bir kerede bir avrupa maçinda hakem hatasi bizden yana olsun :(

Hata mata değil. Biz kendimizi kendimiz bitirdik, haketmedik gruptan çıkmayı.

Hedefi UEFA şampiyonluğu olan takımı ilk turdan eleten Tigana artık gitmeli...

meddah
15.Aralık.2006, 02:33
Beşiktaş Lucescu döneminde UEFA'da çeyrek final oynadığı sene Slavia ile İstanbul'da oynadığı rövanşta (3. tur) hakem rakibin 90. dakikada attığı tertemiz golü vermemişti.. Golü verse Slavia çıkıyordu..

Jesus_FB
15.Aralık.2006, 03:34
Beşiktaş Lucescu döneminde UEFA'da çeyrek final oynadığı sene Slavia ile İstanbul'da oynadığı rövanşta (3. tur) hakem rakibin 90. dakikada attığı tertemiz golü vermemişti.. Golü verse Slavia çıkıyordu..

nerdeee o eski günler :D:D

GeNç KaRTaL
15.Aralık.2006, 08:00
ahhhh ahhhh ne kadar umutlanmıştık halbuki maçın uzun süresindede istediğimizi almışız ama dangalak hakem direncimizi kırmış anladığım kadarıyla sağlık olsun başka diyecek söz bulamıyorum
not:maçın 15. dakikasında uyuya kalmışım oyüzden tam bir yorum yapamadım

cArsı_nas
15.Aralık.2006, 13:20

Beşiktaş Lucescu döneminde UEFA'da çeyrek final oynadığı sene Slavia ile İstanbul'da oynadığı rövanşta (3. tur) hakemin 70 kusurlu dklarda rakibe beleşten bir penaltı vererek rakibin umutlanmasını saglamıstı

mac hakkında ne denilebilirki kotu oynadık ve 77 dk da beleşten bi penaltı dan golu yedik uzgunuz... runje nin cıkardıgı penaltıyı bile ceviremiyen defansatn ne beklenirki zaten neyse saglık olsun...

Burak Duran
15.Aralık.2006, 13:34
kimse kusura bakmasın ama bjk bu maçı haketmei adamlar bira daha becerikli olsa maç fark olurdu

teamsah
15.Aralık.2006, 13:43
Beşiktaş'ın hem iyi bir defansa hem de iyi bir forvete ihtiyacı var. Servet Çetin ve Serhat Akın gibi ;;)

real_footballer
15.Aralık.2006, 14:35
artık yeter ya bu tigana gitsin hattaha yönetimde gitsin

y_layta
15.Aralık.2006, 14:38
tigana yanlış hamleler yatı,runje iyiydi

sergenNn
15.Aralık.2006, 14:49
Beşiktaş haketmemiş olabilir ama leverkusen çok mu haketti?Ayrıca 77.dakikaya kadar gerekini oynuyorduk.İlk 15 dakika tabi rakip bastırcak.Galibiyet gerekiyo ve kendi evlerindeler.Uyduruk bi penaltı yedik ve sonucunda yenildik.BEŞİKTAŞ 0 - 2 Tottenham 1.gol penaltı(zaten haketmemiştik bu maçı) Dinamo Bükreş 2 - 1 BEŞİKTAŞ Dakika 87 penaltıdan bi gol.Mağlubiyet.Club Brugge 1 - 2 BEŞİKTAŞ Dakika 17 penaltıdan bi gol. Leverkusen 2 - 1 BEŞİKTAŞ Dakika 77 penaltıdan bi gol. Umarım anlatabilmişimdir.

Emurafu
15.Aralık.2006, 17:28
Hakemi okadar elestirdik oysaki penalti karari dogru imis

Del Piero_10
15.Aralık.2006, 17:32
Besıktas D.bukres macı ve leverkusen maclarında hakem kurbanı oldu

hele bugunku korkak hakem nerden geldı acaba

binter merda'dan geldi.

Krusty
15.Aralık.2006, 19:17
Hakemi okadar elestirdik oysaki penalti karari dogru imis
Sadece penaltı yüzünden eleştirmedik.

Cyzio
15.Aralık.2006, 19:39
İki takımda iyi oynadı diyemeyiz.Ama BJK Leverkusen'den daha iyiydi.Ama bu yetmedi.Böyle maçlarda yakaladığını atacaksın.O ilk yarıdaki Bobo'nun bomboş kaldığı pozisyonu Bobo çok kolay harcadı.Neyse artık yapacak bişey yok.UEFA'daki tek takımımız olan FB'nin gidebildiği yere kadar gitmesini beklicez.

scolari12111
15.Aralık.2006, 20:58
bjk bana göre mükemmel gs nin eski dönemlerini anımsatan oyuna hakim topa basan ve yürekli bir futbol oynadı.çokta ilerilere gidecekti ki bana göre avrupa da bu sene en başarılı olacak takımdı ama olmadı.futbol bu adaleti de yok ölçüsü de bükreş e 2 pozisyon verip sayısız pozisyon harcadık,yenildik.bu maç böyle yapacak birşey yok.bobo giib niteliksiz ne tek vuruşu ne hızı ne bireysel yeteneği olmayan bir oyuncuyu tsl de 2 gol attı diyue alıp oynatırsan böyle olur.ya tigana yı eleştiren arkadaşlar hiç mi futbolla alakasızsınız yoksa basma kalıp mı konuşuyorsunuz?tigana o kadar cesurdu ki skoru korumak yerine burak ı çıkarıp gökhan ı aldı cesurca ve haksız bir mağlubiyetti ama bu takıma iyi bir forvet ve defans alınırsa bu takım çok iş yapar.ayrıca ricardinho da hagi den sonra türkiye ye gelmiş en kaliteli yabancı olduğunu bir kez daha kanıtladı.şimdi biri çıkıp alex le filan kıyaslarsa iyi de gülerim bunu söyliyeyim.

GeNç KaRTaL
15.Aralık.2006, 21:13
bu takım daha yeni kuruldu hemen başarılar beklemek hata zaten bişilerin oturmasını beklemek lazım hemende tiganayı kovmamak lazım ama luce gelirse o başka ama luce gelmicekse tigana ile devam edilmeli

scolari12111
15.Aralık.2006, 21:28
katılıyorum ille de gidecekse lucescu dan başkası hikaye olur bu takım çok iş yapacak zmanla.

TR.CaPTaiN
16.Aralık.2006, 00:03
2-1 Leverkusen veya beraberlik umarim ilk tahminimde yanılırım ve Besiktas gruptan cıkar.

Maalesef tahminim tuttu.

Flawless Victory
16.Aralık.2006, 02:13
beşiktaş savunmasını nasıl kurduysa artık adamlar bir pozisyonda baktım kontra atakta 6 oyuncusunu savunmanın arasına ip gibi dizmişti. berbat bir savunma anlayışı iyi ki fark olmadı yani

meddah
16.Aralık.2006, 03:48
Koray, Toraman, Baki üçlüsünden zaten hiçbir kombinasyonla adam gibi bir tandem çıkmaz..
Gökhan Zan'ı sayma, tandem oynayacaklarsa bunların en iyisi gene Mustafa Doğan, o da oynamıyor..

Tamam, Tigana şöyle, yönetim böyle, futbolcular öyle falan filan ama Beşiktaş sezon başından beri o kadar sakatlık problemiyle uğraştı ki, top oynamaya fırsat bulamadı.
Sezon başında son dakikada alınan ve bu sene pek de oynaması beklenmeyen Serdar Kurtuluş Tigana'nın en has adamı oldu, neredeyse maçtan sonraki basın açıklamasında diz çöküp dua edecekti "Allah'ım, ne olur Serdar sakatlanmasın" diye..

Feryad edin, haklısınız da, hemen de kelle istemeyin be kardeşim.. Lucescu gittiğinden beri yönetimin transfer politikası değişmedi, çekirdek kadro değişmedi, ha bire teknik direktör değişti, bir faydası olmadı..
Düşsün artık jetonlar, bilmemkaçmilyon euro tazminat maddesi olmasa Tigana'nın bileti 5 hafta önce kesilirdi..
Ondan sonra da, önlibero Koray'la kademe özürlü Toraman stoper, orta yapamayan İbrahim kanatta, koşmayan İbrahim Akın orta sahanın solunda, maçı TV'den izleyen Kleberson playmaker, Yıldırım Demirören gene başkan, önümüzdeki sezonun transfer listesi de Yusuf Şimşek, Servet Çetin, Semih Şentürk, savunmaya ilaç niyetine sakatlıktan yeni çıkan Luciano, yine yeni yeniden ahmet Dursun..

Demirören yönetimi, 2004 mayıs ayı sonunda göreve geldi, haziran başı itibariyle Giunti ile sözleşme uzatmayarak benim gözümde görevini bitirdi.. Ondan berisi muamma..