PDA

View Full Version : Fenerbahce - Inegolspor [FORTIS Türkiye Kupası]

MeMo
16.Aralık.2006, 14:38
Bence Fenerbahce bu maci zorlanmadan alir.Sizin gorusleriniz ne?

CeNTeR_TR
16.Aralık.2006, 14:41
fenerbahçe alır herhalde acaba yenermiyiz :D

çok rahat kazanırız diye düşünüyorum 4-0 veya üstü olur

bursa_mc
16.Aralık.2006, 14:44
fenerbahçe alır herhalde acaba yenermiyiz :D

yok fark yersiniz:D:D

El Comandante
16.Aralık.2006, 14:47
bence inegöl fenerbahceyi yener.:D
gecen sene besiktasi yenmislerdi bunu unutmamak lazim...

saka bi yana fenerbahce bence bu maca gencleriyle cikmali ki forma sansi bulamayanlar kendini göstersin

MeMo
16.Aralık.2006, 14:50
zaten cogu yabanci tatilde gencler ciakcak

CeNTeR_TR
16.Aralık.2006, 14:51
olcan semih volkan babacan kerim gürhan oynası bu maçta belki bir yetenek çıkar uzun zaman sonra

bursa_mc
16.Aralık.2006, 14:52
sezon başlamadan once hazırlık maçında fener inegölü 7-1 ile geçmişti..:D
inegölü hiç sevmem bursa takımı olmasına rağmen

GeNç KaRTaL
16.Aralık.2006, 15:19
inegöl bu maçı 3-2 kazanacaktır diye düşünüyorum:p

koray_capello
16.Aralık.2006, 15:21
gecen sene inogel bizi yenmisti biz de o gazla gidip kupayi aldik:) yani fenerliler turkiye kupasini istiyorlarsa bir de bu yolu denesinler, bakarsin tutar. nasil olsa kaybedecek bise yok:)

Cyzio
16.Aralık.2006, 18:06
Kolay maç olmayacak.Geçen sene BJK yi yendiler dünde Sivas'ı yendiler.Herşey olabilir...

Universal
16.Aralık.2006, 18:10
İnagöl şuan grupta ikinci gruptan çıkmak için saldıracaktır. F.Bahçe yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacak ve tribünler boş olacak bu yüzden F.Bahçe maçı lacaktır ama açık bir fark beklemek yanlış olur. Tahmini skorum 3-0.

bursa_mc
16.Aralık.2006, 18:14
inegol bu aralar çok iyi hatta biraz sıkarlarsa A katagorisine çıkacaklar..

dentaconstantin
16.Aralık.2006, 18:29
fenerbahçe gençleriyle maça çıkar belli olmaz ama büyük ihtimal fener alır

CeNTeR_TR
16.Aralık.2006, 18:49
gençlerle cıksak bile alırız maçı isim farkından dolayı

Emurafu
16.Aralık.2006, 19:05
muhtemeln fenerbahce yildiz oyuncularini bu macta oynatmicak bence en az 6 oyuncu paftan olmasi lazim kaleci serdar omasi lazim sonra serkan balci gibi oyuncular galiba bu macta oynayacaklar

Burak Duran
16.Aralık.2006, 19:12
valla fener yener ama belki inegöl alır

dick
16.Aralık.2006, 19:25
Fener yedeklerle çıkar fark atar belki bir tane gol yiyebilir.Fındık fıstık maçlar bunlar

bursa_mc
16.Aralık.2006, 20:43
valla fener yener ama belki inegöl alır

ne güzel bi yorum hatta berabere de bitebilir deseydın..

gorkemyilmazkarasu
16.Aralık.2006, 21:48
olcan semih volkan babacan kerim gürhan oynası bu maçta belki bir yetenek çıkar uzun zaman sonra

volkan babacan istanbulsporda gürhan gürsoy ise sivassporda kiralık olarak forma giyiyolar :)

fenerbahçe bu maçı yedekleriyle alır.ben en çok olcan ve kemali izlemek istiyorum...

barahir
16.Aralık.2006, 22:21
inegol maçı 4-0 alır:):) önermesinin -1. ile çarpımı.

fmsmyrna
17.Aralık.2006, 13:11
tahmini kadrom
serdar-serkan-can-lugano-ümit özat-m.yozgatlı-olcan-kemal-tümer-semih-deivid

yeneriz bana göre

berkan_smyrna
17.Aralık.2006, 13:16
tahmini kadrom
serdar-serkan-can-lugano-ümit özat-m.yozgatlı-olcan-kemal-tümer-semih-deivid

yeneriz bana göre

evet bencede her türlü kadroyla yeneriz ama ümit özat sakat değilmi ya.

OgUzKaGaN
17.Aralık.2006, 13:24
Maç Fenerbahçe'nin.Bende Görkem abi gibi Kemal'i izlemek istiyorum..

berkan_smyrna
17.Aralık.2006, 13:28
evet bencede kemal ve olcan ikiside çok yetenekli ama kemal sakatlıklardan dolayı formu düümüş olabilir. olcan ise çok kaliteli ama malesef şans verilemiyor. oynasa çok iyi işler yapacaktır. türk futbolunun geleceğini yansıtan biri. bu sölediğim aslında komik çünkü avrupada bu yaşta topçular oynarken bizde fazla yer bulamıyorlar:)

fmsmyrna
17.Aralık.2006, 13:52
Adamlar avrupa'da 16-17 yaşındaki çocukları oynatıyo.Engüzel örnek Arsenal gibi Dünya devi bi klüp genç oyuncuları oynatırken bizim avrupa'da iş yapamayan takımlarımız gençlere şans vermiyor

Krusty
17.Aralık.2006, 19:00
Fener rahat geçer bu maçı. ;)

RoNNiE91
17.Aralık.2006, 22:49
inegöl fark atar :p :p :p :p

fener rahat alır tabii,alamazsa diyecek sözüm yok

Cengo
18.Aralık.2006, 01:38
evet bencede kemal ve olcan ikiside çok yetenekli ama kemal sakatlıklardan dolayı formu düümüş olabilir. olcan ise çok kaliteli ama malesef şans verilemiyor. oynasa çok iyi işler yapacaktır. türk futbolunun geleceğini yansıtan biri. bu sölediğim aslında komik çünkü avrupada bu yaşta topçular oynarken bizde fazla yer bulamıyorlar:)

Olcan oynasaydı Arda'dan çok daha iyi çıkış yapardı, ondan 10 kat daha yetenekli, Messi,Aimar gibi çok hızlı, solak ve çok çabuk yön değiştirebiliyor.Her iki ayağını da istediği gibi kullanabiliyor.Antalyaspor'a kiralık gitti ve gelince kimse bu kadar gelişebileceğini zannetmiyordu ...

Olcan'ı harcıyorlar maalesef, Tümermiş, Kemalmiş bırakın bunları Olcan hepsine 1000 çeker..

CeNTeR_TR
18.Aralık.2006, 14:12
Olcan oynasaydı Arda'dan çok daha iyi çıkış yapardı, ondan 10 kat daha yetenekli, Messi,Aimar gibi çok hızlı, solak ve çok çabuk yön değiştirebiliyor.Her iki ayağını da istediği gibi kullanabiliyor.Antalyaspor'a kiralık gitti ve gelince kimse bu kadar gelişebileceğini zannetmiyordu ...

Olcan'ı harcıyorlar maalesef, Tümermiş, Kemalmiş bırakın bunları Olcan hepsine 1000 çeker..

evet olcanın oynaması lazım artık zaten fenerbahçenin klasik işleri bunlar ne zaman genç yetenekli oyuncu çıkaracağız desek adam oynamadan gidiyor

Universal
18.Aralık.2006, 15:04
Maçın olimpiyat stadın da oynanması için başvuru yapılmış. Maç yarın acaba karar ne zaman açıknakacak?

El Comandante
18.Aralık.2006, 15:13

öyledir öyle...ozaman bizdeki aydin süper hizli,adam gecmede en az arda kadar becerikli,iyide sutlar cekiyo.bence olcan aydin kadar iyi bir futbolcu degil,ayrica onlarda en büyük dezavantaj istikrarsizlik,eger arda gibi istikrarli olsalar simdiye tüm türkiye onlarin hayraniydi ardada oldugu gibi

Cengo
19.Aralık.2006, 01:34
öyledir öyle...ozaman bizdeki aydin süper hizli,adam gecmede en az arda kadar becerikli,iyide sutlar cekiyo.bence olcan aydin kadar iyi bir futbolcu degil,ayrica onlarda en büyük dezavantaj istikrarsizlik,eger arda gibi istikrarli olsalar simdiye tüm türkiye onlarin hayraniydi ardada oldugu gibi

koruma içgüdüsü :)

Ilhan
19.Aralık.2006, 02:03
Konu sapıyor mu ne?

Eray Dengiz
19.Aralık.2006, 11:55
Bu arada maç ne zaman?

bursa_mc
19.Aralık.2006, 12:31
bugun ya 19 da ya da 20de

C h A o S
19.Aralık.2006, 14:17
fener bi 5 tene atar heralde. zorlanmadan alır ve yedek ağırlıklı kadyorla çıkar gibime geliyo...

bide maç seyircisiz oynanıcak ben cezanın ligde olmasını isterdim şimdi türkiye kupasında bitiyo cezalar.:)

paco
19.Aralık.2006, 14:32

ve bence ronaldinho dan da daha teknik ...(ö)

Sekopej
19.Aralık.2006, 15:01
Rahat maç olur, seyircinin olmaması FB'yi etkilemez, bir idman maçı gibi çıkarlar ve galip gelip ilk yarıyı kapatırlar...

GeNç KaRTaL
19.Aralık.2006, 19:06

bu olcanın kuzeni bizim sınıfta abi:)

bursa_mc
19.Aralık.2006, 22:20
fenerbahçe:3 inegol:0 devam ediyor..

TR.CaPTaiN
19.Aralık.2006, 22:25

+1907 Olcan kesinlikle harcanmamalı cok önemli bir oyuncu ama düsünüyorum Alex kesilemez hadi Alex olmadı Tümer Zico'da bu riski alamıyor ancak böyle İnegöl macında fln oynatır.
Fortis Türkiye Kupası 4. grup maçında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda İnegölspor'u konuk ediyor. Fenerbahçe 3. dakikada Olcan ile öne geçti. Sarı kanaryamız 21. dakikada Tümer'in ayağında bir penaltı kaçırdı. Penaltı kaçıran ekibimiz baskılı oyunu sayesisinde Deivid'in ayağından 22. dakikada bir gol daha buldu, 28. dakidada Semih'in golüyle Fener farkı 3'ye çıkardı. Semih'i Fener'in 4. golünü attı. Fenerbahçe 4-0 İnegölspor. Maçta ikinci yarı devam ediyor

fenerbahce_1907
19.Aralık.2006, 22:45
5-0 oldu mehmet yozgatlı

fenerbahce_1907
19.Aralık.2006, 22:51
6-0 oldu tumer metın

Universal
19.Aralık.2006, 23:18
Maçın sadece gollerini(Olcan'ın golü hariç) ve son on dakikayı izledim. Maç'ın sounucu aslında belli idi formalite gibi oldu yedeklerimiz kendini ispatlama imkanı buldu. İnşallah Serkan iyi oynamıştırda ikinci yarı formayı kapabilir.

Tümer bu takımdan gitmelidir top kayıpları çok fazla ayrıca yaşı ilerledi yakında takıma zarar verebilir. Eskisi kadar hızlı oynamıyor.

Valheru
20.Aralık.2006, 01:15
Kulakarınız çınlasın 6-0 :D

Valheru
20.Aralık.2006, 01:15
Kulaklarınız çınlasın 6-0 :D anladın sen onu :D

GeNç KaRTaL
20.Aralık.2006, 07:48
fener için çok güzel bir hazırlık maçıydı tebrik ediyorum

paceywitter
20.Aralık.2006, 10:16
çok zevkli bir karşılaşmaydı olcanı çok beğendim.yozgatlıda güzel bir gol attı işalah kupa bizim :)

y_layta
20.Aralık.2006, 10:39
tebrikler 6-0 kupada 12 attılar 0 yediler

TR.CaPTaiN
20.Aralık.2006, 18:29
Kulaklarınız çınlasın 6-0 :D anladın sen onu :D

:) :) :) :)