PDA

View Full Version : Galatasaray’a seyircisiz oynama cezası !Galatasaray’a Kayserispor maçında çıkan olayl

fenerbahce_1907
26.Aralık.2006, 17:40
Galatasaray’a Kayserispor maçında çıkan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'a da seyircisiz oynama cezası geldi !.. Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında edilen küfürlerden dolayı sarı kırmızılı kulübe 1 maç seyircisiz oynama cezası verildi !..

Galatasaray bu ceza nedeniyle 17. haftadaki Ankaraspor karşılaşmasını boş tribünler önünde oynayacak.

PFDK'nın açıklaması şöyle:
Galatasaray A.Ş. Kulübü hakkında: 16.12.2006 tarihinde oynanan Galatasaray A.Ş.-Kayserispor Fortis Türkiye Kupası müsabakasında; Galatasaray A.Ş. Kulübü’ne 25.10.2006 tarihinde oynanan Galatasaray A.Ş.-Bursaspor Fortis Türkiye Kupası müsabakasında kulüp taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle 31.10.2006 tarih ve 2006-2007/385 E ve 2006-2007/500 K. Sayılı karar ile 30.000.-YTL para cezası verilmiş olmakla, bu kez Futbol Disiplin Talimatı’nın 31/3-31/8 maddeleri uyarınca, aynı sezon içinde bir Fortis Türkiye Kupası müsabakasında daha çirkin ve kötü tezahürat fiili 2.kez tekrar edildiğinden, 31/3 maddeye göre resmi müsabakayı kendi sahasında 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmesine,

Ayrıca merdiven boşluklarının boş bırakılmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

EreN
26.Aralık.2006, 18:06
Demiştim ama ben sıra gsde diye :)
iyice şaşırdı bu federasyon

Sekopej
26.Aralık.2006, 18:14
Bu böyle devam edecek mi göreceğiz? Fenerbahçe onlara da ceza verilsin dedi ve ceza geldi. FB istedi, fazla itiraz etmesinler diye verilmiş bir cezaysa bu federasyonun acizliğini gösterir. Yok bundan sonra böyle diyorlarsa da 2. devre eğer seçim olmazsa göreceğiz bu küfüre saha kapatma uygulaması devam edecek mi?

C h A o S
26.Aralık.2006, 19:09
Demiştim ama ben sıra gsde diye :)
iyice şaşırdı bu federasyon

aynen yaf bende tahmin ediyodum böle bi cezanın geleceğini bjk ve fb aldı cezaları sıra bizdeydi ve cezada gelmiş oldu geçmiş olsun:mad: :mad:

eGowiCh
26.Aralık.2006, 19:15
Sekopej'e katılıyorum. Fenerbahçe'nin tepkisinden sonra nedense çifte standart kalkmaya başladı, umarım böyle devam eder. Bakalım federasyonu Galatasaraylı ve Beşiktaşlılar böyle devam etmesi halinde isteyecekler mi?

C h A o S
26.Aralık.2006, 19:19
valla fblilerin isyanlarına hepimiz şahit olduk ama bende o isyancılardanım bi gsli olarak federasyonun yönetimde kalmasını istemiyorumm defolup gitsinler :mad::mad:

Emurafu
26.Aralık.2006, 19:58
bu ne yaw bize gelen bu ceza nerden cikti madem boyle bir ceza vardi zamaninda niye vermediniz

Eray Dengiz
26.Aralık.2006, 20:02
Doğru küfür ettik, kapanması çok doğal ama ortada şöyle bir yanlışlık var. Biz bu maçtan önce 2-3 maçta daha küfür ettik, peki niye onlarda kapatılmadıda, bu zamanı buldu??

eGowiCh
26.Aralık.2006, 20:04
Doğru küfür ettik, kapanması çok doğal ama ortada şöyle bir yanlışlık var. Biz bu maçtan önce 2-3 maçta daha küfür ettik, peki niye onlarda kapatılmadıda, bu zamanı buldu??

O küfür ettiğiniz 2-3 maçta uyarı verilmiş. Bu maçta da küfür edince uyarıyı takiben saha kapatma cezası veriliyor şimdi.

bursa_mc
26.Aralık.2006, 20:54
bu aralar üç buyuklere hep ceza geliyor..

nart_susruko
26.Aralık.2006, 23:26
1-) 16.12.2006 tarihinde oynanan Galatasaray A.Ş.-Kayserispor Fortis Türkiye Kupası müsabakasında
2-) 25.10.2006 tarihinde oynanan Galatasaray A.Ş.-Bursaspor Fortis Türkiye Kupası müsabakasında
3-) aynı sezon içinde bir Fortis Türkiye Kupası müsabakasında daha çirkin ve kötü tezahürat fiili 2.kez tekrar edildiğinden

bu 3. maç ne demek oluyor anlayan biri izah edebilir mi acaba? Örneğin şöyle ise; kayseri maçında 10dk aralıksız küfür oldu sonra 15dk normal tezahüratlar sonra bi 10dk daha küfürlü tezahüratta bulundu taraftarlar şeklinde ise adama sormazlar mı sivas maçında neredeydiniz? diye.
velhasıl kelam anlaşıldıki ağlamayan bebeğe süt vermiyorlar ;)

not: cezaya ilişkin haksızdır tarzında bi görüşüm yoktur karar çok doğrudur fakat açıklama faullü geldi biraz.

Ralph
27.Aralık.2006, 14:36
sonunda işler düzene girdi...ama hala ingilteredeki italyadaki o sıkı yönetim yok...

paco
27.Aralık.2006, 15:45
sonunda işler düzene girdi...ama hala ingilteredeki italyadaki o sıkı yönetim yok...

bu mu düzen?

EreN
27.Aralık.2006, 17:00
bu mu düzen?

Aslında tam tersi bir düzensizlik bu olaylar

spider3784
02.Ocak.2007, 18:37
sırf aziz yıldırıma ceza verdik şimdi gs ye vermessek fb liler bize daha çok topa tutar diye vermişlerdir bu cezayı