1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Galatasaray’a seyircisiz oynama cezası !Galatasaray’a Kayserispor maçında çıkan olayl

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Galatasaray’a seyircisiz oynama cezası !Galatasaray’a Kayserispor maçında çıkan olayl

Galatasaray’a Kayserispor maçında çıkan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
    Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'a da seyircisiz oynama cezası geldi !.. Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında edilen küfürlerden dolayı sarı kırmızılı kulübe 1 maç seyircisiz oynama cezası verildi !..

Galatasaray bu ceza nedeniyle 17. haftadaki Ankaraspor karşılaşmasını boş tribünler önünde oynayacak.

PFDK'nın açıklaması şöyle:
    Galatasaray A.Ş. Kulübü hakkında: 16.12.2006 tarihinde oynanan Galatasaray A.Ş.-Kayserispor Fortis Türkiye Kupası müsabakasında; Galatasaray A.Ş. Kulübü’ne 25.10.2006 tarihinde oynanan Galatasaray A.Ş.-Bursaspor Fortis Türkiye Kupası müsabakasında kulüp taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle 31.10.2006 tarih ve 2006-2007/385 E ve 2006-2007/500 K. Sayılı karar ile 30.000.-YTL para cezası verilmiş olmakla, bu kez Futbol Disiplin Talimatı’nın 31/3-31/8 maddeleri uyarınca, aynı sezon içinde bir Fortis Türkiye Kupası müsabakasında daha çirkin ve kötü tezahürat fiili 2.kez tekrar edildiğinden, 31/3 maddeye göre resmi müsabakayı kendi sahasında 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmesine,

Ayrıca merdiven boşluklarının boş bırakılmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Demiştim ama ben sıra gsde diye
    iyice şaşırdı bu federasyon
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu böyle devam edecek mi göreceğiz? Fenerbahçe onlara da ceza verilsin dedi ve ceza geldi. FB istedi, fazla itiraz etmesinler diye verilmiş bir cezaysa bu federasyonun acizliğini gösterir. Yok bundan sonra böyle diyorlarsa da 2. devre eğer seçim olmazsa göreceğiz bu küfüre saha kapatma uygulaması devam edecek mi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Demiştim ama ben sıra gsde diye
    iyice şaşırdı bu federasyon
    aynen yaf bende tahmin ediyodum böle bi cezanın geleceğini bjk ve fb aldı cezaları sıra bizdeydi ve cezada gelmiş oldu geçmiş olsun

Sekopej'e katılıyorum. Fenerbahçe'nin tepkisinden sonra nedense çifte standart kalkmaya başladı, umarım böyle devam eder. Bakalım federasyonu Galatasaraylı ve Beşiktaşlılar böyle devam etmesi halinde isteyecekler mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla fblilerin isyanlarına hepimiz şahit olduk ama bende o isyancılardanım bi gsli olarak federasyonun yönetimde kalmasını istemiyorumm defolup gitsinler

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu ne yaw bize gelen bu ceza nerden cikti madem boyle bir ceza vardi zamaninda niye vermediniz

Doğru küfür ettik, kapanması çok doğal ama ortada şöyle bir yanlışlık var. Biz bu maçtan önce 2-3 maçta daha küfür ettik, peki niye onlarda kapatılmadıda, bu zamanı buldu??

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Doğru küfür ettik, kapanması çok doğal ama ortada şöyle bir yanlışlık var. Biz bu maçtan önce 2-3 maçta daha küfür ettik, peki niye onlarda kapatılmadıda, bu zamanı buldu??
    O küfür ettiğiniz 2-3 maçta uyarı verilmiş. Bu maçta da küfür edince uyarıyı takiben saha kapatma cezası veriliyor şimdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bu aralar üç buyuklere hep ceza geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

1-) 16.12.2006 tarihinde oynanan Galatasaray A.Ş.-Kayserispor Fortis Türkiye Kupası müsabakasında
    2-) 25.10.2006 tarihinde oynanan Galatasaray A.Ş.-Bursaspor Fortis Türkiye Kupası müsabakasında
    3-) aynı sezon içinde bir Fortis Türkiye Kupası müsabakasında daha çirkin ve kötü tezahürat fiili 2.kez tekrar edildiğinden

bu 3. maç ne demek oluyor anlayan biri izah edebilir mi acaba? Örneğin şöyle ise; kayseri maçında 10dk aralıksız küfür oldu sonra 15dk normal tezahüratlar sonra bi 10dk daha küfürlü tezahüratta bulundu taraftarlar şeklinde ise adama sormazlar mı sivas maçında neredeydiniz? diye.
    velhasıl kelam anlaşıldıki ağlamayan bebeğe süt vermiyorlar

not: cezaya ilişkin haksızdır tarzında bi görüşüm yoktur karar çok doğrudur fakat açıklama faullü geldi biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sonunda işler düzene girdi...ama hala ingilteredeki italyadaki o sıkı yönetim yok...
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    sonunda işler düzene girdi...ama hala ingilteredeki italyadaki o sıkı yönetim yok...
    bu mu düzen?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by paco View Post
    bu mu düzen?
    Aslında tam tersi bir düzensizlik bu olaylar
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

sırf aziz yıldırıma ceza verdik şimdi gs ye vermessek fb liler bize daha çok topa tutar diye vermişlerdir bu cezayı

Mesaj Yetkileri