PDA

View Full Version : Carrusca'yı rezil ettiler

TR.CaPTaiN
04.Ocak.2007, 11:51
"Futbolun ilahı Maradona, Gago, Tevez ve beni ’geleceğin 3 büyük yıldızı’ olarak adlandırmıştı. Gago, Real Madrid’e transfer oldu, Tevez West Ham’da. Şimdi sahne alma sırası bende."

Beni öncelikle Maradona’ya sorun. Futbolun ilahı, Gago, Tevez ve beni ’geleceğin 3 büyük yıldızı’ olarak adlandırmıştı. Onlar nerede, ben neredeyim? Galatasaray’da forma şansı bulamıyorum. Bu yüzden Arjantin’de kimsenin yüzüne bakamıyorum...

Bu sözler, G.Saray’ın kulübeye mahkum Arjantinli’si Marcelo Adrian Carrusca’ya ait.

Genç Arjantinli’nin transferi beklenen yankıyı uyandırmamıştı, ancak sarı kırmızılı takımdaki geleceği tartışmalara neden oldu. Günlerdir Kayserispor’a kiralanacağı konuşulan Carrusca, takımda kalıp forma savaşı vereceğini söylüyor.

KAYNAK (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=60745)

REsist JuvE11
04.Ocak.2007, 12:15
sonuna kadar haklı...galatasaray futbolcudan anlamıyo..bi gs li olarak galatasaray ı kınıyorum..carrusca gibi topçulara ihtiyacımz war ama biz nelerle uğraşıyoruz..hey ALLAHIM sen bana sabır wer!!!!!!!!!!!!

spider3784
04.Ocak.2007, 12:21
adamın ne olduğunu bilmeden yolluyolar iyi mi kötü mü zaten bundan sonrada iyi oynasa riberyi gibi firar eder gs dan soğudu keşke gs ye tekrar kazandırılsa

Eray Dengiz
04.Ocak.2007, 12:31
Kesinlikle kazandırılmalıdır. En azından İlic'in oynadığı mevkide yer verip oynatılmalıdır.

REsist JuvE11
04.Ocak.2007, 12:32
hiç. bişey yapmasa bile oyuna hareketlilik kazandırır..sonuçta adam arjantinli..

C h A o S
04.Ocak.2007, 18:02
bencede carrusca takıma alıştırılıp ilk 11 de yer verilmelidir belki süper bi yıldız olur arda gibi ve o gizli star ı şimdiden bitirmemeliyiz:...

eGowiCh
04.Ocak.2007, 18:04
Adam 2 maç üstüste oynamadı ki, nasıl bir oyuncu görelim. Ey Gerets, madem oynatmayacaksın neden aldırıyorsun yahu? Ben istiyorum 2-3 maç oynasın üstüste, bakalım nasıl, kumaşı iyi mi, görelim. Gerets fırsat vermiyor bir türlü.

Mehmet_Topuz
04.Ocak.2007, 18:06
walla bence kayserispora gitmeli ne güzel şans işte orda oynarsa kendini kanıtlar madem iyi oyuncu kanıtlasın kayseride kendini kayseriye gitmeli madem forma şansı bulamıyo salaklık ediyo carruscada kayseriye gitmeyip

Agger
04.Ocak.2007, 18:08
adam ne dese haklı.. yahu gönder ilici oynat carruscayı. Allahım yaaa!! Adamı liverpool macında izledik yetenekli gerçekten.

en azından beyinsiz ilicten çok çok yetenekli

El Comandante
04.Ocak.2007, 18:17
geretsi zaten ben hic anlamiyorum ki liverpool macinda cok güzel oynamis bir adami öbür maca kadroya almiyo,carrusca gercekten cok yetenekli,galatasaraydaki en klas oyuncu bence ama iste gerets birakmiyoki carruscayi doya doya izleyelim,bi bakalim futboluna.1 mac oynatiyo 10 mac oynatmiyo,insallah gerets yazin alir inamotosunu yanina bir yurtdisi tatiline cikar ve bir dahada geri dönmez.

Signor Joga
04.Ocak.2007, 18:20
ya bu Gerets harbi bi .oktan anladığı yok ne biçim antrenör anlamıorum ya koy forvet arkasına Carrusca'yı çek Arda'yı sola Sabri'yide oynat sağ kanatta bakalım dayanabilcek takım varmı Galatasaray'a...!!!!

GeNç KaRTaL
04.Ocak.2007, 18:21
işte carrusca transferi türk yöneticilerin türkiyedeki teknik adamların zihniyetini gösteriyor carrusca neden oynamıyor arda çok iyi oynuyor peki carrusca alınırken arda kadroda yokmydu?bu ne yaman bir çelişki soruyorum arkadaşlar

OgUzKaGaN
04.Ocak.2007, 18:33
Herşeyde-haklı.Bencede-şans-verilmeliydi.Hatcadık-resmen...

umgs
04.Ocak.2007, 19:10
Abi adam su Liverpool la oynadigimiz cl de grubun son macinda super oynadi.Adam gercekten super futbolcu ama oynatmiyorlar.Mesela Arda'yi sol da oynatacagina Carrusca'yi solda oynatsin Arda ortasahanin baska yerinde oynar.Nasil olsa Arda her yerde oynayabiliyor.

gorkemyilmazkarasu
04.Ocak.2007, 19:24
kaliteli futbolcu oynasa çok verimli olacaktır...

comandante
04.Ocak.2007, 19:29
adam ne dese haklı.. yahu gönder ilici oynat carruscayı. Allahım yaaa!! Adamı liverpool macında izledik yetenekli gerçekten.

yavaş gel kardeş...beyinsiz iliç dediğin bence ilk yarıda galatasarayın en iyi isimlerindendi...

carrusca zayıf güçsüz adam amc oyanyamaz tam bir kanat...

sol açık carrusca,sağ açık arda,sağ bek sabri...böyle denemeye kafası basmıyo geretsin galiba...

RoNNiE91
04.Ocak.2007, 19:36
gs adamı yıldız diye getirdi,doğru düzgün oynamadı bile

Sheriff
04.Ocak.2007, 20:38
Çok ayıp ettiler Carrusca' ya Sabri sahada carrusca kenarda.. hiçte adil değil Arda sağ tarafa çekilirse Carrusca' da solda rahatlıkla oynar...Da abartılı bir yorum olmuş yinede..

nerazzuri
04.Ocak.2007, 20:46
ya gerçekten çok yazık ya yemin ediyorum bu adamın yerine koyun kendinizi bi neler hissietçeksiniz.....bu arada galatasaray yönertimini ve Eric gerets çok feccii şekilde kınıyorum bir oyuncunun geleceğini ancak bu kadar yok edebilirsinz........................

ibo
04.Ocak.2007, 20:54
Kaliteli oyuncu olduğunu şans bulduğu liverpool maçında gösterdi bence ama gerets in yönetimle olan inadı yüzünden çürüyor... :(

World Hollow o1
04.Ocak.2007, 20:58
Adam Maradonan'ın Bile 3 Eserinden Birimiy Bunu Türkiye ye getiriyorsun ve yedek çıkarıyorsun al sana 2. Ortega.. :)

Emurafu
04.Ocak.2007, 21:03
valla biz onu rezil etmedik o buldugu sanslari iyi degerlendiremedi ustelik turkiyede ne takimlar bir suru futbolculari rezil eti bizde onlari saysak bitmez

EreN
04.Ocak.2007, 21:04
Belkide Antremanlarda istediğini veremiyordur Gerets'in ?
Formasyona Uymuyordur ? :)

dick
04.Ocak.2007, 21:09
Carrsuca çok şanssız.Geldikten sonra arda bir anda parladı,sabride de inanılmaz bir yükseliş var.Tamam gerets de hatalı biraz çok az şans verdi ama hiç yoktan 2 oyuncu milli takıma kadar yükselmişken ilk 11'i bozmaması da gayet normal

Emurafu
04.Ocak.2007, 21:16
carusca oynadigi maclarda bir cok net golleri kacirdi onlardan birini atsa zaten ilk on bire girecek
ustelik bir cok turk takimi ne kadar futbolcu rezil ettiler onlari saysak simdi ayip olur

uAburak89
04.Ocak.2007, 21:56
Takımdaki birkaç oyuncu gibi o da oynama şansı bulmayı hakedio .. Liverpool maçında iyi oynamıştı .. Devamını maalesef göremedik ... Aynı şekilde Mehmet güvende sonradan girmesine karşın ii işler çıkarmıştı o maçta .. Kiralık giderlerse belki onlar açısından daha verimli olur çünkü sürekli oynama şansı bulabilirler ..

Emurafu
04.Ocak.2007, 22:10

Ilıcın cok kotu futbolcu olduguna da ınanmıyorum

LaKe
04.Ocak.2007, 22:13
Solda Arda'nın çok iyi oynaması Carrusca'yı resmen unutturdu. Carrusca dediklerinde çok da haklı bence. Adama şans bile tanınmadı yahu. Gittik bir umut aldık, bırakın oynatmayı, Carrusca, çoğu zaman sonradan bile oyuna giremedi. Yazık ediyoruz gerçekten.

IcedEarth
04.Ocak.2007, 22:16
aha işte bu benim konum :n: emrah abi (emurafu) anlar :D
carrusca gs de en sevdiğim oyunculardan biridir gerets daha fazla harcamasın bu oğlanı oynatsın yoksa çok pis dalacam gerets e :n:

Agent_Zero
04.Ocak.2007, 22:42
-carrusca kesinlikle çok önemli bir yetenek .ancak uyum sorunu yaşadığını düşünüyorum.bunu da kayserispora kiralık verilerek atlatabilir bence.arjantindeki maçlarını tabiki izlemiyordum ancak maradona gibi biri onu bu kadar övdüyse doğrudur.ama işin açıkçası antrenmanlarda kendini gosterse gerets de doğal olarak onu oynatır.ancak geretsin genç oyunculara karşı bi ön yargısı var.eğer etrafındaki kişiler ona genç oyuncuyu övmüyorsa oynatmıyor.en azından dışardan gorulen durum bu.

-yorum yazarken biraz daha mantıklı olmakta fayda var.ilice beyinsiz demek çok yanlış adam ilk yarı galatasaray'ı sırtlayan isimlerden biriydi.aynı şekilde sabri sahada carrusca kenarda yorumu yapmak da çok doğru bir yaklasım değil.ne yani adam sabriyi yedek oturtup carruscayı bek mi oynatcak

-comandante arkadaşım dediği çok doğru sol açık carrusca,sağ açık arda,sağ bek sabri 'den oluşmalı bence de

life law
04.Ocak.2007, 22:44
Carrusca yi arda turan kesti ama adama da sans taninmasi lazimdi.yine bi gs klasigi...

ewrim_FB
04.Ocak.2007, 22:52
bu maradona da önüne gelene yıldız diyor sorarım size carrusca geleceğin yıldızı olsaydı bu kadar uygun fiyata türkiye ye gelirmiydi?

Agent_Zero
04.Ocak.2007, 22:56
tabiki gelmezdi galatasaray da zaten ribery'e 40 milyon dolar ödedi.ribery de yıldız değil zaten.geldiği fiyatla ne alakası var arkadaşım hayret bişey ya

ewrim_FB
04.Ocak.2007, 23:05
ribery ne kadar dayanabildi oynadığı halde türkiye ye bu adam paşa paşa oturuyor ayrıca carussca ya kötü fulbolcu demiyorum sadece kafamda soru işareti olanı söylüyorum

EreN
04.Ocak.2007, 23:22
daha önceleri messi ve riquelme içinde demişti :D
bu maradona çocuklara böyle gaz veriyor işte :D

El Comandante
04.Ocak.2007, 23:25
ama messi gercektende maradonanin velihati bunu kimse inkar edemez,zaten inkar edeninde ben futboldan cakmadigini düsünürüm.

Agent_Zero
04.Ocak.2007, 23:28
riquelme ve messi şu an nerelerde goruyoruz walla ne derseniz deyin ben carrusca 'dan umutluyum yarın bigün yıldız olup olmayacağıı hepimiz göreceğiz.umarım Galatasaray için en hayırlısı olur

M.Scofield
04.Ocak.2007, 23:31
sağda arda solda carrusca bu denemek çokmu zor? herşeyi deneyen gerets bunu h,ç denemiyor.

El Comandante
04.Ocak.2007, 23:34
ya bakin arda amc olarakda oynar hem arda bos alan buldumu cok güzel oynayan biri,ardayi serbest birakacaksin,amc olarak oynatacak gerets carruscayi sola,sabriyi saga hem böyle 3üde oynama sansi bulur,bu gerets bunlari düsünemiyomu?

Agent_Zero
04.Ocak.2007, 23:38
bence arda 10 numara oynayamz .arda yüzde yüz kanat oyuncusu.

ewrim_FB
04.Ocak.2007, 23:44
riquelme ve messi şu an nerelerde goruyoruz walla ne derseniz deyin ben carrusca 'dan umutluyum yarın bigün yıldız olup olmayacağıı hepimiz göreceğiz.umarım Galatasaray için en hayırlısı olur

inşallah olur da türk futboluna katkı sağlar bu arada merakımdan soruyorm arjantin u-21 de oynuyomu carrusca ?

Agent_Zero
04.Ocak.2007, 23:53
carrusca o tevezli mascheranolu kadroda bi onceki antrenor doneminde u-21'de oynadı.ancak doğal olarak su an oynaması mümkün değil 23 yaşında çünkü.sanırım halen ümit milli takımda oynuyor.

ewrim_FB
04.Ocak.2007, 23:59
carrusca o tevezli mascheranolu kadroda bi onceki antrenor doneminde u-21'de oynadı.ancak doğal olarak su an oynaması mümkün değil 23 yaşında çünkü.sanırım halen ümit milli takımda oynuyor.

sağol aydınlattığın için

gorkemyilmazkarasu
04.Ocak.2007, 23:59

ümit milli takımda en fazla 22 yaşındaki oyuncular oynayabilir diye biliyorum

Omerdinho
05.Ocak.2007, 02:01
bu carrusca baya iyi bi futbolcu eger gerets sans verseydi cok buyuk isler yapabilirdi gs de ama artik bu saatten sonra ben olsam turkiyeden ayrilirdim kayseriye gidicek geri gelecek yine ayni muhabbet :)

dinaMYt
05.Ocak.2007, 02:04
bir alışma dönemi geçirmesi oldukça normal.üstüne bir de sakatlık problemleri yaşadı.ama artık 2.yarı hem de ayrılmayı kabul etmediği takımında kendini göstermek zorunda.ondan liverpool maçında yaptığı/yapmaya çalıştığı hareketleri beklemiyor taraftar şu anda.çıkıp mücadele etmesini golleriyle asistleriyle katkı sağlaması istiyor.

ama önünde 30 metre boş alan varken şut atmayı,kafa vurabileceği yerde rövaşata vurmayı düşünürse ne kadar kaliteli olursa olsn zor tutunur takımda.

bu mental gelişimi gerets sağlayabilir mi peki?koltuk sevdasındayken kendini kurtarma çabası içindeyken sanırım imkansız.canaydın ve adnan polat bu oyuncuya sahip çıkarmı peki?geleceği değil günü kurtarma çabası içindeyken o da imkansız.yani bu carrusca ne yapacaksa kendi kendine yapacak bu takımda.takımda kalarak ilk hamlesini yaptı bakalım arkasını getirebilecekmi..

Valheru
05.Ocak.2007, 03:47
ya bi fenerliyim ama hakkaten üzülüyorum ya.ya fenerbahçe zaten gençleri harcio gs nin elinde pırlanta giib adam var carrusca bu türkiyeye gelen bir türlü adam olamıyo bize ronaldinho gelse hiç merak etmeyin biz onuda burda futbol hayatını bitiririz.ne eleştirelerimiz insanca ne futbol zekamız bir tane düzgün yaptığımız iş yok.demedi demeyin gs carruscayı satacak sora cok ağlicak.ribery gibi kafasını duvara vuracak...hatirlarsanız fenerbahçe anelkayı aldığında gs ribery yi almıştı...o sırada ribery ye lakap takmıştı herkes anelkanın bonusu diye alay etmişlerdi.bakın şimdi ribery nerde anelka nerde.ribery dünya kupasında banko oynadı yetmedi chelsea nin transfer listesinde..biz bu kadar anliyoruz işte futboldan..

Valheru
05.Ocak.2007, 03:50
Carrusca yi arda turan kesti ama adama da sans taninmasi lazimdi.yine bi gs klasigi...

abi bak fenerliyim ama feneri bi konuda cok kınıyorum genç yetiştirmio.gs yetiştirio buluyo alıyo ribery gibi.carrusca bence cok ii oyuncu ama bizim milletimiizin kafası basmıyo..gerets arda turan var diye oynatmıyo.ya cek ardayı sağ kanada koy carruscayı yada ayhanın yerine ardayı oynat carruscayı cek oraya dedemi koysan ayhandan iyi oynar

y_layta
05.Ocak.2007, 16:15
carrusca çok kaliteli oyuncu ne derseniz ve ne derlerse diyin başka takıma gidecekse orda parlıyacaktır bende olsam kiralık oynamam

Sir Atakahn
05.Ocak.2007, 19:52
http://img186.imageshack.us/img186/2232/3152benginipekoglu001tj3.jpg (http://imageshack.us)

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Galatasaray'dan transfer edilmesi gündeme gelen Carrusca'yı, defansif yönü olmadığı için istemediğini söyledi.

Teknik Direktör İpekoğlu, bugün Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ndeki antrenman öncesi yaptığı açıklamada, ilk yarı maçlarında özellikle defansif anlamda sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, "Galatasaray'lı Carrusca'nın transferi gündeme geldi, ancak bu transferi ben istemedim. Çünkü bu oyuncu hiç defans yapmıyor. Bizim sıkıntımıza çözüm olacak bir oyuncu değil bana göre. Bu nedenle transferini istemedim" dedi. İpekoğlu, denenmek için Fransa'dan gelen Kongo'lu oyuncu Kajima ile Rumen Frasineanu'nun getirdiği vatandaşı Dragoş'un takımla birlikte antrenmanlara katıldığını da ifade ederek, "Bu oyuncularla ilgili olarak net bir fikir elde etme şansımız henüz olmadı. Çünkü şu anda kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapıyoruz. Topla çalışmalara başlayınca performanslarını göreceğiz. Takımda şu anki oyuncularımızın düzeyinde değillerse, zaten yapacak pek fazla birşey yok. Pazar günü oynayacağımız İnegölspor maçında bu iki oyuncuyu da sahada göreceğim ve ona göre karar vereceğim" şeklinde konuştu.

Bursasporlu bazı genç oyunculara transfer tekliflerinin geldiğini, ancak bu oyuncuların isimlerini açıklamak istemeyen İpekoğlu, şöyle devam etti: "Birkaç genç arkadaşımıza transfer teklifleri var. Orta sahanın soluna transfer yapabilirsek, belki iki genç arkadaşımızı kendilerini geliştirmeleri ve maç tecrübelerini artırmaları açısından kiralık olarak verebiliriz. Bu arada, milli takım düzeyinde olan birkaç futbolcu ile görüşmelerimiz de sürüyor. Marmaris kampına gelip deneme antrenmanına çıkmayı kabul ederlerse, onları deneyeceğiz. Çünkü televizyondan veya kasetlerden izleyip futbolcu beğenmem prensibim değil. Transfer edeceğimiz oyuncuyu mutlaka 2-3 maçta canlı olarak sahada izleyip ona göre karar veririm."

fmsmyrna
05.Ocak.2007, 20:41
Ben Carrusca'yı pek beğenmedim izlediğim kadarıyla pek koşmayan bi futbolcu sol kant oynarsa o kanat çok açık verir forvet arkasında daha faydalı olur gibime geliyor.ayrıca arda'yı oynatmak bence doğru bir karar yabancı oyuncular oynayıncada niye bizim türk gençlerimiz oynatılmıyor deniliyor bu dengeyi iyi ayarlamak gerekiyor

IcedEarth
05.Ocak.2007, 20:52
ya bakin arda amc olarakda oynar hem arda bos alan buldumu cok güzel oynayan biri,ardayi serbest birakacaksin,amc olarak oynatacak gerets carruscayi sola,sabriyi saga hem böyle 3üde oynama sansi bulur,bu gerets bunlari düsünemiyomu?

bence düşünebilio ama uygulayamıo

Bordo61Mavi
05.Ocak.2007, 22:02
sans tabi verilmeli ama goruyoruzki iyi kullanmiyor. Ayni Tevez gibi, West ham da aldigi sanslari iyi kullanamadi ve yedek kulubesinde bekliyor

coolnash
06.Ocak.2007, 00:06
Futbolcu şansını kendisi yaratmalı.Hangi teknik direktör iyi futbolcusunu oynatmaz.Carrusca iyi olsa Gerets de oynatırdı.

drazan11
06.Ocak.2007, 01:22
hiç bişey sölemiyorum alibeye sonuna kadar katılıyorum ve idda ediyorum maalesef carrusca 2.ribery vakası olacak

real_footballer
07.Ocak.2007, 00:02
carrusca iyi bir futbolcu olsaydı avrupadaki kulupler galatasaraya gelmeden alırlardı onu

paco
07.Ocak.2007, 02:11
carrusca iyi bir futbolcu olsaydı avrupadaki kulupler galatasaraya gelmeden alırlardı onu

riberyi neden almadılar, galatasaraya gelmeden önce .... geremi yi neden almadılar gençlerbirliğine gelmeden ...

comandante
07.Ocak.2007, 13:50

barancım bana göre ne arda ne de carrusca 10 numara oynayamaz...arda da güçsüz kalır orda.ayrıca bacakları da güçlü değilki ardanın.iliç boğuşuyo top çalıyo güçlü adam omuzlarını kullanıyo...bizim kadroda 10 numara oynayabilecek tek adam iliçtir yani...arda kanatta gösterdiği performansı amc de gösteremez.

türkiyeye geleceği olan futbolcu gelmeyecek senin mantığına göre yani...bence yanlış düşünüyorsun.

Agger
07.Ocak.2007, 17:03
yavaş gel kardeş...beyinsiz iliç dediğin bence ilk yarıda galatasarayın en iyi isimlerindendi...

carrusca zayıf güçsüz adam amc oyanyamaz tam bir kanat...

sol açık carrusca,sağ açık arda,sağ bek sabri...böyle denemeye kafası basmıyo geretsin galiba...

arkadasım söylediklerin birbiriyle çelişiyor haberin yok.. zayıf güçsüz bi adam kanatı boylu boyunca nasıl kullancak.. kanattaki adam güçlü, yapılı olmak zorunda..

ayrıca ilic topcu falan değildir kimse kimseyi kandırmasın.

IcedEarth
07.Ocak.2007, 17:05
futboldan ne kadar anladıgın belli oldu iste. zayıf güçsüz bi adam kanatı boylu boyunca nasıl kullancak ??

ayrıca ilic topcu falan değildir kimse kimseyi kandırmasın.

uslubuna biraz dikkat et
konuya gelince heryerde sölerim carrusca amc arda aml sabri amr

Agger
18.Ocak.2007, 18:55
büyükpivot uslubumu senin isteğine göre değiştircek değilim. varsa bi sorun modlar halleder.

nekop
19.Ocak.2007, 19:29
carrusca 2-3 sezon önce ankaragücüne önerilmiş fakat bizim beceriksiz futboldan çakmayan yöneticilerimiz yine herzamanki gibi hiç önemsememişler.

MhT07
19.Ocak.2007, 21:07
ßence Carrusca Çok İyi! ßir FutboLcu GaLatasaray Onu Oynatsa ßeLki Fiyatı YükseLcek Ve Daha İyi! ßir KLübe İyi Paraya saTaßiLcek Hemde Daha Carrusca Çok Genç GaLatasaray Fırsat tepiyor..