PDA

View Full Version : Trabzonspor seçime gidiyor

gozgoz
20.Kasım.2005, 01:45
Turkcell Süper Ligi’nde deplasmanda Diyarbakırspor’a 3-0 yenilen Trabzonspor’da, yönetim kurulunun mali genel kurula seçim maddesi koyduracağı bildirildi.

Diyarbakırspor maçı sonrası kulüp başkanı Atay Aktuğ ile Önder Bülbüloğlu, Ahmet Çubukçu, Orhan Aksu ve Yüksel Şimşek’in de aralarında bulunduğu yöneticiler bir araya geldi. Toplantıda, 20 Kasım-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan ancak tam olarak günü belirlenmeyen mali genel kurula, seçim maddesi koydurulması fikrine varıldı.

Yönetim kurulunun tüm üyelerinin, 21 Kasım Pazartesi günü bir araya gelerek büyük olasılıkla mali genel kurula seçim maddesi konulacağı öğrenildi.

capriceman
20.Kasım.2005, 01:59
Yönetim gitmezse o futbolcular, o takımı küme potasına kadar getirecek arkadaş.

yeniay
20.Kasım.2005, 02:18
En dogrusu gitmeleri tamam iyi niyetliler ama olmadı buraya kadarmıs gitmeleri dogru olur

dinaMYt
20.Kasım.2005, 02:23
bu getirilen teknik direktör neye hizmet ediyor onu da bi düşünmek lazım.yönetimin bu kararı ise zaten uzun süredir bekleniyordu hayırlısı olur inşallah trabzon için

emirduman
20.Kasım.2005, 06:21
Ya Trabzon'un şu haline çok üzülüyorum ya...

Umarım bir an önce gerekli önlemler alınır....

Legolas007
20.Kasım.2005, 12:25
dehshet yenildi çok kötü gidiyo ben ilk kez hatırlıyorm böle gidişini (f)

Laz_Asker_61
20.Kasım.2005, 14:34
trbazonsporun hali =beşiktaşın hali
iki takımda hemen hemen aynı sorunlarla boğuşuyorlar kan değişiklği iki takım içinde iiyi olacak

yeniay
20.Kasım.2005, 14:36
trbazonsporun hali =beşiktaşın hali
iki takımda hemen hemen aynı sorunlarla boğuşuyorlar kan değişiklği iki takım içinde iiyi olacak

+1