1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Trabzonspor seçime gidiyor

Default Trabzonspor seçime gidiyor

Turkcell Süper Ligi’nde deplasmanda Diyarbakırspor’a 3-0 yenilen Trabzonspor’da, yönetim kurulunun mali genel kurula seçim maddesi koyduracağı bildirildi.

Diyarbakırspor maçı sonrası kulüp başkanı Atay Aktuğ ile Önder Bülbüloğlu, Ahmet Çubukçu, Orhan Aksu ve Yüksel Şimşek’in de aralarında bulunduğu yöneticiler bir araya geldi. Toplantıda, 20 Kasım-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan ancak tam olarak günü belirlenmeyen mali genel kurula, seçim maddesi koydurulması fikrine varıldı.

Yönetim kurulunun tüm üyelerinin, 21 Kasım Pazartesi günü bir araya gelerek büyük olasılıkla mali genel kurula seçim maddesi konulacağı öğrenildi.

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Yönetim gitmezse o futbolcular, o takımı küme potasına kadar getirecek arkadaş.

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

En dogrusu gitmeleri tamam iyi niyetliler ama olmadı buraya kadarmıs gitmeleri dogru olur

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bu getirilen teknik direktör neye hizmet ediyor onu da bi düşünmek lazım.yönetimin bu kararı ise zaten uzun süredir bekleniyordu hayırlısı olur inşallah trabzon için

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ya Trabzon'un şu haline çok üzülüyorum ya...

Umarım bir an önce gerekli önlemler alınır....

dehshet yenildi çok kötü gidiyo ben ilk kez hatırlıyorm böle gidişini

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

trbazonsporun hali =beşiktaşın hali
    iki takımda hemen hemen aynı sorunlarla boğuşuyorlar kan değişiklği iki takım içinde iiyi olacak

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

Quote Originally Posted by sanalman_34
    trbazonsporun hali =beşiktaşın hali
    iki takımda hemen hemen aynı sorunlarla boğuşuyorlar kan değişiklği iki takım içinde iiyi olacak
    +1

Mesaj Yetkileri