PDA

View Full Version : Hakan Şükür 40 Yaşında Bırakacakmış...

ultraslanerdem
09.Ocak.2007, 11:56
Hakan Şükür'den 'yaşlı' yakıştırmlarına yanıt: "Yahu neden bırakmamı istiyorlar? Kötü mü oynuyorum? İnsanlar beni sevmeyebilirler ama lütfen yaptığım işe saygı göstersinler. Kimsenin isteğiyle futbolu bırakmam."
diyen Hakan şükür Futbolu 40 yaşında bırakacağını açıkladı
Aman tanrım düşünebiliyomusunuz 4 yıl daha ...

Eray Dengiz
09.Ocak.2007, 12:34
Bu sezon zor oynar, gelecek sezon yedek oturur. Ondan sonra 1-2 kere oynar, rekorunu kırar bırakır.. Kalsın iyi bir yedek olur.

senderson
09.Ocak.2007, 13:15
bende Hakan Şükür'ün Galatasarayda bir ömür futbol oynamasını dilerim..

nart_susruko
09.Ocak.2007, 15:51
bu habere sevindim işte, nice kpklara KRAL

" Boğazın Boğası ŞÜKÜR, ... "

El Comandante
09.Ocak.2007, 16:23
konuyu acan arkadasim sen ne bicim galatasaraylisin,kabus diyorsunda hakan sükü gibi bir agabeyi galatasaray zor bulur,kalsin galatasarayda yedek olsa bile özgürcana,hasan kabzeye ve diger forvetlerimize agabeylik yapar,hakan sükür galatasarayda kalmak istedigi süre icerisinde galatasaray onu göndermeyecektir.

Aydin
09.Ocak.2007, 16:54
Sheringham 40 yaşında hala top oynuyor. ve yedekken sahaya girdiğinde herkes ayağa kalkıp alkışlıyor. o saygıyı kazanmış bir futbolcu.
Bazı değerler vardır Galatasaray'da, başka takımlarda olmayan. Hakan Şükür bastonla oynasa bile yedek kulübesinde oturmasına razıyım. oynamasa da olur.

konu başlığı ise bir Galatasaraylıya hiç yakışmadığından dolayı değiştiriyorum.

eGowiCh
09.Ocak.2007, 17:12
Hakan Şükür bence hemen bırakmalı, zira bırakmadığı sürece hep milli takıma çağırılacak ve bu da milli takımın zararına olacak.

dick
09.Ocak.2007, 17:17
Hakan şükür gs için yaşayan bir efsanedir.Bundan 10-20 yıl sonra çocuklarımız bu efsaneyi konuşacak açılan başlığın konusuna bak.Hakan şükür bu yıl bile yedekten geliyor sakat çok olduğu için oynadı takımda bulunması her zaman faydalı olur bizim için.Attığı yüzlerce gol,takıma verdiği ölçülemez katkıdan sonra hala bu tarz söylemlerde bulunulmasını saygısızlık olarak nitelendiriyorum

nekop
09.Ocak.2007, 17:25
adam acıkca rekoru kırmadan bırakmam diyor ama yinede 40 yaşına kadar futbol oynayabilecegini düşünmüyorum sebebide tamamen fiziksel...

real_footballer
09.Ocak.2007, 17:34
ya bıraksın işte bundan sonra oynasa ne olacak oynamasa ne olacak bıraksında gençlerin önünü açsın

ultraslanerdem
09.Ocak.2007, 18:20
konuyu acan arkadasim sen ne bicim galatasaraylisin,kabus diyorsunda hakan sükü gibi bir agabeyi galatasaray zor bulur,kalsin galatasarayda yedek olsa bile özgürcana,hasan kabzeye ve diger forvetlerimize agabeylik yapar,hakan sükür galatasarayda kalmak istedigi süre icerisinde galatasaray onu göndermeyecektir.

Arkadaşım Hakan şükür yapacağını yapmış artık eskisi kadar iyi oynayamıyor.Bence futbolu bırakıp gençlerin önünü açmalı.Hasan Kabze,Özgürcan bazen necati bazen ümit karan yedekte oturuyo.Bence bu oyuncuların oynayıp tecrübe kazanmaları lazım..

El Comandante
09.Ocak.2007, 18:29
Arkadaşım Hakan şükür yapacağını yapmış artık eskisi kadar iyi oynayamıyor.Bence futbolu bırakıp gençlerin önünü açmalı.Hasan Kabze,Özgürcan bazen necati bazen ümit karan yedekte oturuyo.Bence bu oyuncuların oynayıp tecrübe kazanmaları lazım..

yahu herif yedekte oturuyo iste ne genclerin önünü acmasindan bahsediyon sen?bi ögrenmissiniz genclerin önünü acmak lafini kullaniyonuz durmadan.bu sene sakat ayagiyla galatasarayi ilk haftalarda tek forvet olarak tasidi,ümit yokken,necati yokken,hasan kabze yokken o tek basina ayagi sakatken galatasarayin basarisi icin ter döktü,biraz utanin ya,galatasaray icin herseyini vermis birini yedekte dahimi görmek istemiyosun nerede kalmis senin ultraslanigin,bence sen ultraslanigi haketmiyorsun ilk önce hakanin galatasaray icin yaptiklarini ögren gecen seneyi bu seneyi hatirla sonra gel hakan sükür hakkinda konus. hakan sükür ismi destursuz agza alinmaz,onu gördügünüz yerdede herkesin ayaga kalkmasi gerekiyor!

Eray Dengiz
09.Ocak.2007, 18:32
Gençlerin önünü elbet açacak ama herşeyin bir zamanı var. Aydın bu olayı çok güzel açıklamış.. İşte biz malesef bunun için Avrupa takımı olamıyoruz..

ultraslanerdem
09.Ocak.2007, 18:42
pekala arkadaşlar benim hakan şükür e bir garezim yok ama mesala geçen sezon onun oynadığı maçlarda onun yerine hasan kabze yada özgürcan oynasaydı bence gs çok daha iyi durumda olurdu.Bugün bi anket yapılsa çoğu kişi hakan şükürün bırakmasını isteyecektir.

Ayrıca 40 yaşlarına kadar oynayan futbolcular nadirdir.Bu oyuncular hala iyi futbol oynamaya devam eden kişilerdir.Ama genelde defans oyuncuları ve kalecilerdir.Yani 40 yaşındaki bi forvet görevini iyi yapamaz doğru düzgün koşamaz bile...

El Comandante
09.Ocak.2007, 18:57
pekala arkadaşlar benim hakan şükür e bir garezim yok ama mesala geçen sezon onun oynadığı maçlarda onun yerine hasan kabze yada özgürcan oynasaydı bence gs çok daha iyi durumda olurdu.Bugün bi anket yapılsa çoğu kişi hakan şükürün bırakmasını isteyecektir.

Ayrıca 40 yaşlarına kadar oynayan futbolcular nadirdir.Bu oyuncular hala iyi futbol oynamaya devam eden kişilerdir.Ama genelde defans oyuncuları ve kalecilerdir.Yani 40 yaşındaki bi forvet görevini iyi yapamaz doğru düzgün koşamaz bile...

1-hakan sükür oynayacagim diyorsa yedek kalsa bile galatasarayda kalacaktir!
2-hakan sükür iyi futbol oynamiyormu?kezmandan cok az mac oynamasina ragmen gol sayisinda kezmandan 2 gol azdir.
3-hakan sükür gecen sene son maclarda galatasarayi kurtaran isim degilmiydi?
4-hakan sükür bu sene yedek bekliyor,gecen senede yedek bekliyordu,yani hakan sükür genclerin önünü kapatmiyor,kurtarici forvet olarak oyuna giriyor.
5-hakan sükür kosmasin,beklesin forvette top ona geldimi kacirsa bile elbet gol atar.kafayla atar,bos kaleye atar ama atar.
6-hakan sükür hakkinda böyle konusamazsin,ultraslan oldugunu söylüyon ama sen bence gönülden galatasarayli bile degilsin.

ultraslanerdem
09.Ocak.2007, 19:07
Öncelikle benim hakkımda konuşma konuşacaksan konuyla ilgili konuş.
2.si ben gönülden galatasaraylı olmasaydım gerçek ultraslan olmasaydım bu konuyu Galatasaray için açmazdım.Ben Şahsen Hakan Şükür ün futbolu bırakmasının Galatasaray için daha iyi olacağını düşünüyorum.Bu benim düşüncem. İnsanların düşüncelerine saygı göstermeyi öğrenmelisin.

eGowiCh
09.Ocak.2007, 19:32
Eski Hakan Şükür yok artık, bence bırakmalı, en azından zirvede bırakmalı. 40 yaşına kadar Galatasaray taraftarından çok küfür yer eğer bırakmazsa.

ibo
09.Ocak.2007, 19:37
Oynayacağım diyorsa oynar GS nin kapısı hiç bir zaman kapanmaz KRALA...

Mc.Speedy
09.Ocak.2007, 20:22
En güzel cevap #21 ,
bazı değerler vardır kyımetini bilmeli , malesef bazı arkadaşların takmılarında olmadığından dolayı ileri geri konuşuyorlar buda beni üzüyor.

IcedEarth
09.Ocak.2007, 20:35
Hakan Şükür e can feda isterse 45 e kadar oynasın romario oynayınca, sheringham oynayınca, bergkamp oynayınca iyi de hakan şükür oynayınca mı kötü ayrıca hakan şükürü kimse milli takıma çağırmak zorunda değiliyi oynarsa çağrılır oynayamazsa çağrılmaz hakan şükür türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi futbolcularındandır ilk 3 te sayılır adı bu efsaneyi oynarken gördüğümüz için mutlu olacağımıza ettiğimiz laflara bakın allahınızı severseniz
ooooo Hakan Şükür oley diyerek sözlerimi noktalıyorum. :D

nart_susruko
09.Ocak.2007, 20:35
konuya yorumumu zaten yaptımda şunuda dipnot olarak ekleyeyim; kimsenin Galatasaraylılığını tartışmam ama bir şeyin peşini kovalıyorsan doğrusu nedir onuda bilmen gerekir.. ;)

ultrAslan :rolleyes:

RoNNiE91
09.Ocak.2007, 22:27
Bende birçok oyuncunun oynayabildiği kadar oynamasından yanayım.

Universal
09.Ocak.2007, 22:37
Hakan'a para az geldi sanırım. Şu an bir servet edindi ama hala futbol oynuyor helal olsun. Bence bırakıp ya manajerliğe soyunacak yada evinde yaptığı serveti ölene kadar çatır çatır yiyecek. Zaten bu günden sonra da eski Hakan'ı kimse de bekleyemez.

Del Piero_10
09.Ocak.2007, 22:50
Bence bırakıp ya manajerliğe soyunacak yada

telegol'de yorumcu olur.

TR.CaPTaiN
09.Ocak.2007, 22:58
Bence 40 yaşına kadar oynayamaz. Türkiye'de bu medya adamı 40 yasına kadar oynatmaz;)

Nedvedmania
09.Ocak.2007, 23:16
herzaman bu maçtaki gibi oynarsa 60 yaşına kadar oynasın

nart_susruko
09.Ocak.2007, 23:28
adamın eleştirilecek futbolu bitti serveti batar olmuş şimdide ;)

Mc.Speedy
09.Ocak.2007, 23:33
Adamı Futbol değil , Televizyonlar Yaşlandırdı.

Maksic
10.Ocak.2007, 00:38
Hakan Şükür bir kraldır 40 değil sonuna kadar devam etsin her zaman o bizim kralımızdır...

El Comandante
10.Ocak.2007, 01:42
ooo kral hakan sükür...

hakan sükür bugün gene takimi icin elinden geleni yapti,hala yaslanmadigini gösterdi,insallah ömür boyu galatasarayda kalir,futbolu bitirdikten sonra manager olur sonrada galatasarayin basina gecer.

Bordo61Mavi
10.Ocak.2007, 06:06
Sheringham 43 yasina kadar kontrat imzaladi, ve futbol temposunun en hizli oldugu ulkede oynuyo. Hakan 40 yasina kadar kolaylikla oynar, ilk 11 olmasa bile

Valheru
10.Ocak.2007, 14:17
Sheringham 40 yaşında hala top oynuyor. ve yedekken sahaya girdiğinde herkes ayağa kalkıp alkışlıyor. o saygıyı kazanmış bir futbolcu.
Bazı değerler vardır Galatasaray'da, başka takımlarda olmayan. Hakan Şükür bastonla oynasa bile yedek kulübesinde oturmasına razıyım. oynamasa da olur.

konu başlığı ise bir Galatasaraylıya hiç yakışmadığından dolayı değiştiriyorum.

ben bi fenerliyim ama bi kaç bişeye deyinecem.onu brak arkadaşım tugaya bak hala oynuor adam kendini demek iyi hissedio oynicak buna biz karar vereymeyiz basında karar veremez kimseyide ilgilendirmez..zaten tugay demiş türkiyede oynayamazdım bu kadar..biz şu hala kafa yapilarımızı değiştiremedik değiştiremicezde..ne eğlenmesini biliyoruz ne eleştiri yapmasını biliyoruz yani anlamadım gitti ya

Omerdinho
10.Ocak.2007, 15:34
ben bi fenerliyim ama bi kaç bişeye deyinecem.onu brak arkadaşım tugaya bak hala oynuor adam kendini demek iyi hissedio oynicak buna biz karar vereymeyiz basında karar veremez kimseyide ilgilendirmez..zaten tugay demiş türkiyede oynayamazdım bu kadar..biz şu hala kafa yapilarımızı değiştiremedik değiştiremicezde..ne eğlenmesini biliyoruz ne eleştiri yapmasını biliyoruz yani anlamadım gitti ya

Tugay okadar yasli degil zaten 35 yasinda

Universal
10.Ocak.2007, 15:37
adamın eleştirilecek futbolu bitti serveti batar olmuş şimdide ;)

Sende yazdığımız yorumları nasıl anlıyorsun merak ediyorum. Gelmiş servetine laf atıyorsun ya adam futboldan maddi yönde kazancağını kazanmış demek istiyorum sen geldin lafın çarpıntın şu an sana inanamıyorum. Adamın servetinden banane bana bir faydası mı var?

IcedEarth
10.Ocak.2007, 17:00
dün gösterdiği performanstan sonra artık konuşcak bişey yok 45 yaşına kadar oynasın diyorum

Omerdinho
10.Ocak.2007, 17:02
dün gösterdiği performanstan sonra artık konuşcak bişey yok 45 yaşına kadar oynasın diyorum

abartmayalim istersen :D
iki sene sonra yine baslarlar birak demeye

GeNç KaRTaL
10.Ocak.2007, 19:48
eğerki yabancı bir ülkede olsa bunlar tatışma konusu bile olmaz ama bizde 34-35 dedinmi bas tekmeyi gitsin yaşlandı deniliyor eğer bir oyuncu aşaırı bir performans düşüklüğü yaşamadığı takdirde futbola devam etmelidir uzun yıllar

uAburak89
10.Ocak.2007, 20:31
Tugay okadar yasli degil zaten 35 yasinda

Tugay 37 yaşında .. Hakandan bir yaş büyük ..

nart_susruko
11.Ocak.2007, 01:12
1- Sende yazdığımız yorumları nasıl anlıyorsun merak ediyorum. 2- Gelmiş servetine laf atıyorsun ya adam futboldan maddi yönde kazancağını kazanmış demek istiyorum sen geldin lafın çarpıntın 3- şu an sana inanamıyorum. 4- Adamın servetinden banane bana bir faydası mı var?
madem zor oluyor numaralandırarak cevap vereyim en iyisi
1- doğrusu bu olmasada sanırım istediğin cevap şu: "anlamak istediğim gibi" merakın geçti mi ¿
2- bişeyi çarpıttığım falan yok("serveti az geldi" diye başlayan cümleye diyecek başka bişey bilmiyorum ;))
3- bana inanmanı o kadar çok isterdimki :a: şok oldum şu anda anlatamam
4- kelime oyununa gerek yok di mi ¿

diyarkacmaz
12.Ocak.2007, 12:12
Hakan Şükür gibi futbolcu zor gelir Türkiye'ye değerini bilin

World Hollow o1
12.Ocak.2007, 12:25
Bu Onun Kendi İsteği Eğer 40 Yaşına Kadar Dayana Bilecek İse Buyursun Meydan onun Eğer Dayanamıycaksa Hiç Uzatmasın Sene Sonu Bıraksın..

CeNTeR_TR
14.Ocak.2007, 12:31
"Bir türlü kendimi anlatamadım"
Galatasaray’da sürekli onun gidip-gitmeyeceği, milli takımda ise oynayıp-oynamayacağı tartışılıyor... Kimi zaman göklere çıkarılıyor, kimi zaman ise yerden yere vuruluyor. Eleştirilere genelde yanıt vermeyen Hakan Şükür, önemli açıklamalar yaptı. Kariyeri boyunca önemli başarılar elde ettiğini ama bazen hiç hak etmediği şekilde üzerine gelindiğini belirten Sarı-Kırmızılı takımın kaptanı, “25 yıldır gol atıyorum ama beni hala anlamayanlar var. Hala çok sert şekilde eleştiriliyorum. Ama iyi bir profesyonelim ve işime bakıyorum” ifadesini kullandı.

‘Rekabet sorun değil’
Geleceğe ilişkin hedefleri ve düşünceleri de merak edilen Hakan Şükür, bu konuda da gündem belirleyecek sözler sarf etti. Galatasaray’da kalacağının sinyallerini veren Şükür, “Önümüzdeki sezon da varım. Beni kimse bu camiadan koparamaz. İkinci yarının Galatasaray için çok iyi geçeceğine inanıyorum. Takımdaki herkes de bu düşüncede. Galatasaraylılık ruhunun tekrar yükselip bu sayede mutlu sona ulaşacağımızdan şüphem yok” açıklamasını yaptı. Forvetteki rekabet hakkında da iddialı olduğunu ortaya koyan Hakan Şükür, “Gol yollarında kıyasıya bir mücadele içerisindeyiz. Kimsenin yeri garanti değil ama savaşıp, en iyisini yapıp formayı kazanacağıma inanıyorum” dedi.

drazan11
15.Ocak.2007, 00:02
bence bıraksın en azından galatasarayı genclere bıraksın yerini böyle olaganüstü bi kariyeri yükseklerde bıraksın yada yaslılların ligi olan katara gitsin