Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Hakan Şükür 40 Yaşında Bırakacakmış...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Default Hakan Şükür 40 Yaşında Bırakacakmış...

Hakan Şükür'den 'yaşlı' yakıştırmlarına yanıt: "Yahu neden bırakmamı istiyorlar? Kötü mü oynuyorum? İnsanlar beni sevmeyebilirler ama lütfen yaptığım işe saygı göstersinler. Kimsenin isteğiyle futbolu bırakmam."
    diyen Hakan şükür Futbolu 40 yaşında bırakacağını açıkladı
    Aman tanrım düşünebiliyomusunuz 4 yıl daha ...

Bu sezon zor oynar, gelecek sezon yedek oturur. Ondan sonra 1-2 kere oynar, rekorunu kırar bırakır.. Kalsın iyi bir yedek olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

bende Hakan Şükür'ün Galatasarayda bir ömür futbol oynamasını dilerim..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bu habere sevindim işte, nice kpklara KRAL

" Boğazın Boğası ŞÜKÜR, ... "

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

konuya yorumumu zaten yaptımda şunuda dipnot olarak ekleyeyim; kimsenin Galatasaraylılığını tartışmam ama bir şeyin peşini kovalıyorsan doğrusu nedir onuda bilmen gerekir..

ultrAslan

konuyu acan arkadasim sen ne bicim galatasaraylisin,kabus diyorsunda hakan sükü gibi bir agabeyi galatasaray zor bulur,kalsin galatasarayda yedek olsa bile özgürcana,hasan kabzeye ve diger forvetlerimize agabeylik yapar,hakan sükür galatasarayda kalmak istedigi süre icerisinde galatasaray onu göndermeyecektir.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    konuyu acan arkadasim sen ne bicim galatasaraylisin,kabus diyorsunda hakan sükü gibi bir agabeyi galatasaray zor bulur,kalsin galatasarayda yedek olsa bile özgürcana,hasan kabzeye ve diger forvetlerimize agabeylik yapar,hakan sükür galatasarayda kalmak istedigi süre icerisinde galatasaray onu göndermeyecektir.
    Arkadaşım Hakan şükür yapacağını yapmış artık eskisi kadar iyi oynayamıyor.Bence futbolu bırakıp gençlerin önünü açmalı.Hasan Kabze,Özgürcan bazen necati bazen ümit karan yedekte oturuyo.Bence bu oyuncuların oynayıp tecrübe kazanmaları lazım..

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Arkadaşım Hakan şükür yapacağını yapmış artık eskisi kadar iyi oynayamıyor.Bence futbolu bırakıp gençlerin önünü açmalı.Hasan Kabze,Özgürcan bazen necati bazen ümit karan yedekte oturuyo.Bence bu oyuncuların oynayıp tecrübe kazanmaları lazım..
    yahu herif yedekte oturuyo iste ne genclerin önünü acmasindan bahsediyon sen?bi ögrenmissiniz genclerin önünü acmak lafini kullaniyonuz durmadan.bu sene sakat ayagiyla galatasarayi ilk haftalarda tek forvet olarak tasidi,ümit yokken,necati yokken,hasan kabze yokken o tek basina ayagi sakatken galatasarayin basarisi icin ter döktü,biraz utanin ya,galatasaray icin herseyini vermis birini yedekte dahimi görmek istemiyosun nerede kalmis senin ultraslanigin,bence sen ultraslanigi haketmiyorsun ilk önce hakanin galatasaray icin yaptiklarini ögren gecen seneyi bu seneyi hatirla sonra gel hakan sükür hakkinda konus. hakan sükür ismi destursuz agza alinmaz,onu gördügünüz yerdede herkesin ayaga kalkmasi gerekiyor!

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Sheringham 40 yaşında hala top oynuyor. ve yedekken sahaya girdiğinde herkes ayağa kalkıp alkışlıyor. o saygıyı kazanmış bir futbolcu.
    Bazı değerler vardır Galatasaray'da, başka takımlarda olmayan. Hakan Şükür bastonla oynasa bile yedek kulübesinde oturmasına razıyım. oynamasa da olur.

konu başlığı ise bir Galatasaraylıya hiç yakışmadığından dolayı değiştiriyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

adam acıkca rekoru kırmadan bırakmam diyor ama yinede 40 yaşına kadar futbol oynayabilecegini düşünmüyorum sebebide tamamen fiziksel...

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Sheringham 40 yaşında hala top oynuyor. ve yedekken sahaya girdiğinde herkes ayağa kalkıp alkışlıyor. o saygıyı kazanmış bir futbolcu.
    Bazı değerler vardır Galatasaray'da, başka takımlarda olmayan. Hakan Şükür bastonla oynasa bile yedek kulübesinde oturmasına razıyım. oynamasa da olur.

konu başlığı ise bir Galatasaraylıya hiç yakışmadığından dolayı değiştiriyorum.

ben bi fenerliyim ama bi kaç bişeye deyinecem.onu brak arkadaşım tugaya bak hala oynuor adam kendini demek iyi hissedio oynicak buna biz karar vereymeyiz basında karar veremez kimseyide ilgilendirmez..zaten tugay demiş türkiyede oynayamazdım bu kadar..biz şu hala kafa yapilarımızı değiştiremedik değiştiremicezde..ne eğlenmesini biliyoruz ne eleştiri yapmasını biliyoruz yani anlamadım gitti ya

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Valheru View Post
    ben bi fenerliyim ama bi kaç bişeye deyinecem.onu brak arkadaşım tugaya bak hala oynuor adam kendini demek iyi hissedio oynicak buna biz karar vereymeyiz basında karar veremez kimseyide ilgilendirmez..zaten tugay demiş türkiyede oynayamazdım bu kadar..biz şu hala kafa yapilarımızı değiştiremedik değiştiremicezde..ne eğlenmesini biliyoruz ne eleştiri yapmasını biliyoruz yani anlamadım gitti ya
    Tugay okadar yasli degil zaten 35 yasinda

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Tugay okadar yasli degil zaten 35 yasinda
    Tugay 37 yaşında .. Hakandan bir yaş büyük ..

Hakan Şükür bence hemen bırakmalı, zira bırakmadığı sürece hep milli takıma çağırılacak ve bu da milli takımın zararına olacak.

Nesil
    2006

Hakan şükür gs için yaşayan bir efsanedir.Bundan 10-20 yıl sonra çocuklarımız bu efsaneyi konuşacak açılan başlığın konusuna bak.Hakan şükür bu yıl bile yedekten geliyor sakat çok olduğu için oynadı takımda bulunması her zaman faydalı olur bizim için.Attığı yüzlerce gol,takıma verdiği ölçülemez katkıdan sonra hala bu tarz söylemlerde bulunulmasını saygısızlık olarak nitelendiriyorum
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İST

ya bıraksın işte bundan sonra oynasa ne olacak oynamasa ne olacak bıraksında gençlerin önünü açsın

Gençlerin önünü elbet açacak ama herşeyin bir zamanı var. Aydın bu olayı çok güzel açıklamış.. İşte biz malesef bunun için Avrupa takımı olamıyoruz..

Nesil
    2006
    Yer

pekala arkadaşlar benim hakan şükür e bir garezim yok ama mesala geçen sezon onun oynadığı maçlarda onun yerine hasan kabze yada özgürcan oynasaydı bence gs çok daha iyi durumda olurdu.Bugün bi anket yapılsa çoğu kişi hakan şükürün bırakmasını isteyecektir.

Ayrıca 40 yaşlarına kadar oynayan futbolcular nadirdir.Bu oyuncular hala iyi futbol oynamaya devam eden kişilerdir.Ama genelde defans oyuncuları ve kalecilerdir.Yani 40 yaşındaki bi forvet görevini iyi yapamaz doğru düzgün koşamaz bile...

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    pekala arkadaşlar benim hakan şükür e bir garezim yok ama mesala geçen sezon onun oynadığı maçlarda onun yerine hasan kabze yada özgürcan oynasaydı bence gs çok daha iyi durumda olurdu.Bugün bi anket yapılsa çoğu kişi hakan şükürün bırakmasını isteyecektir.

Ayrıca 40 yaşlarına kadar oynayan futbolcular nadirdir.Bu oyuncular hala iyi futbol oynamaya devam eden kişilerdir.Ama genelde defans oyuncuları ve kalecilerdir.Yani 40 yaşındaki bi forvet görevini iyi yapamaz doğru düzgün koşamaz bile...
    1-hakan sükür oynayacagim diyorsa yedek kalsa bile galatasarayda kalacaktir!
    2-hakan sükür iyi futbol oynamiyormu?kezmandan cok az mac oynamasina ragmen gol sayisinda kezmandan 2 gol azdir.
    3-hakan sükür gecen sene son maclarda galatasarayi kurtaran isim degilmiydi?
    4-hakan sükür bu sene yedek bekliyor,gecen senede yedek bekliyordu,yani hakan sükür genclerin önünü kapatmiyor,kurtarici forvet olarak oyuna giriyor.
    5-hakan sükür kosmasin,beklesin forvette top ona geldimi kacirsa bile elbet gol atar.kafayla atar,bos kaleye atar ama atar.
    6-hakan sükür hakkinda böyle konusamazsin,ultraslan oldugunu söylüyon ama sen bence gönülden galatasarayli bile degilsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan Şükür bir kraldır 40 değil sonuna kadar devam etsin her zaman o bizim kralımızdır...

Nesil
    2006
    Yer

Öncelikle benim hakkımda konuşma konuşacaksan konuyla ilgili konuş.
    2.si ben gönülden galatasaraylı olmasaydım gerçek ultraslan olmasaydım bu konuyu Galatasaray için açmazdım.Ben Şahsen Hakan Şükür ün futbolu bırakmasının Galatasaray için daha iyi olacağını düşünüyorum.Bu benim düşüncem. İnsanların düşüncelerine saygı göstermeyi öğrenmelisin.

Eski Hakan Şükür yok artık, bence bırakmalı, en azından zirvede bırakmalı. 40 yaşına kadar Galatasaray taraftarından çok küfür yer eğer bırakmazsa.

Oynayacağım diyorsa oynar GS nin kapısı hiç bir zaman kapanmaz KRALA...

En güzel cevap #21 ,
    bazı değerler vardır kyımetini bilmeli , malesef bazı arkadaşların takmılarında olmadığından dolayı ileri geri konuşuyorlar buda beni üzüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakan Şükür e can feda isterse 45 e kadar oynasın romario oynayınca, sheringham oynayınca, bergkamp oynayınca iyi de hakan şükür oynayınca mı kötü ayrıca hakan şükürü kimse milli takıma çağırmak zorunda değiliyi oynarsa çağrılır oynayamazsa çağrılmaz hakan şükür türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi futbolcularındandır ilk 3 te sayılır adı bu efsaneyi oynarken gördüğümüz için mutlu olacağımıza ettiğimiz laflara bakın allahınızı severseniz
    ooooo Hakan Şükür oley diyerek sözlerimi noktalıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bende birçok oyuncunun oynayabildiği kadar oynamasından yanayım.

Nesil
    2006

Hakan'a para az geldi sanırım. Şu an bir servet edindi ama hala futbol oynuyor helal olsun. Bence bırakıp ya manajerliğe soyunacak yada evinde yaptığı serveti ölene kadar çatır çatır yiyecek. Zaten bu günden sonra da eski Hakan'ı kimse de bekleyemez.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Bence bırakıp ya manajerliğe soyunacak yada
    telegol'de yorumcu olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bence 40 yaşına kadar oynayamaz. Türkiye'de bu medya adamı 40 yasına kadar oynatmaz
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

herzaman bu maçtaki gibi oynarsa 60 yaşına kadar oynasın
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri