View Full Version : Galatasaray-Besiktas
Maymuncuk
04.Aralık.2005, 22:57
ewet daa buyuk derbiye bir hafta war ama ALI SAMI YENdeki buyuk derbi 6 gun sonra yani cumartesi saat 19:00'da
ewet beyler tahminleri gorelim
galatasarayliyim die tabii ki galatasray'in yenmesini istiorm ama son 2-3 macta bjk cok ii oynuo ortada bi mac ama bence beraberlik kokuo bu mac ama insallah gs yener...
semih5
04.Aralık.2005, 23:00
tabi ki bjk yenmesini istiyom ama bence zor ama yine bjk yener
hatirlatiyim tomas yok gs de
FeYYaz1989
04.Aralık.2005, 23:02
Beşiktaş'ta da bildiğim kadarıyla Ailton ve Koray yok.Ama yinede kazanmak için çıkacağız.J.Tigana için önemli maç.
Ama herşeyden önemlisi hakem hatalarının olmadığı ve dostça geçen bir maç olmasıdır.
Maymuncuk
04.Aralık.2005, 23:03
iste o kotu biliorm ya ama yalcin oynar herlade ya da ortada orhan solda ergun oynar (b)
samco25
04.Aralık.2005, 23:23
valla galatasaray fener yenilgisinin,yani derbi yenilgisinin psikolojisinden kurtulabildiyse bu macı alabilir diye düşünüyorum.sanırım galatasarayda bu sene için derbi korkusu oluştu.o yüzden bjk macına baskı altında cıkacaktır.tabi öncedende dediğim gibi bu fener yenilgisinin baskısından kurtulursa gs maçı kazanacak en büyük aday olacaktır (d)
emirduman
05.Aralık.2005, 00:00
samco25'e katılıyorum, derbi baskısı şu an GS'nin üzerinde oluşmuş durumda, bu bence bu maça GS'nin en büyük sorunu olucak....
Beşiktaş ise o kötü durumundan kurtulmuş gibi bunu GS'yi yenerek kanıtlamak isticektir, hırslı ve istekli çıkacaklar maça...
GS de Tomas'ın olmaması da büyük eksiklik keza haftalardır birbirini tanıyan ikilinin böyle bir maçta bozulması GS için büyük bir handikap olucak...
Yine de herşeye rağmen oturmuş kadrosuyla, eğer defansında problem yaşamazsa ben bu maçı zorda olsa GS'nin alacığını düşünüyorum (aynı zamanda umuyorum da ;) )
dinaMYt
05.Aralık.2005, 00:03
sadece 45 dakika futbol oynayabilen beşiktaş galatasarayın karşısında duramaz.olağanüstü bi durum yaşanmazsa gs bu maçı rahat alır
Neron_FB
05.Aralık.2005, 00:05
Beşiktaş formda...Galatasarayın üstünde baskı olucak..bence Tipik bi beraberlik maçı..Hatta beşiktaş yıldızlarını kullanabilirse yener bile..
orcnbykl
05.Aralık.2005, 00:17
Beşiktaş bu maçı alır zor olur ama yine de alır BU MAÇI ALACAZ, BAŞKA YOLU YOK!!! (l)
semih5
05.Aralık.2005, 00:22
zaten bjk yildizlari kullanamiyo ki bi kullansaydi su anda liderdik...
Laz_Asker_61
05.Aralık.2005, 00:23
bence beşiktaş bugün ilk yarıda oynadığı futbolu galatasaray karşısında sergilerse ve formda olan sergen i.akın gibi oyuncularını iyi kullanırsa bence galatasarayı yeneriz ama tabiki de şu da unutulmamalı galatasaray yarıştan kopmamak için baskılı oynayacak ve beşiktaş baskıyı fazla kaldırabilirmi bilmem yani ortada bir maç görünümünde
ama beşiktaş yine de kazanmalı diye düşünüyorum
sonuç ne olursa olsun dostluk kazansın
orcnbykl
05.Aralık.2005, 00:35
BEŞİKTAŞ yener ya ama berabere de bitebilecek bir maç tabi benim gönlüm BEŞİKTAŞ'ın yenmesinden yana
Frank_Castle
05.Aralık.2005, 09:42
Her Bjk - Galatasaray maçındaki gibi bir hakem skandalı olur ,ona eminim...
Ruud Van Nistelrooy
05.Aralık.2005, 18:18
bjk baçı çook rahat kazanacak hemde çook rahat (yada ben fb li olduğum için öle istiyooom)
bastır bjk (g)
batuhan673
05.Aralık.2005, 18:39
Benim kalbimden BJK geçiyo (b)
emirduman
05.Aralık.2005, 18:48
Benim kalbimden BJK geçiyo (b)
Doğal olarak.. ;)
Galatasaray CimBom
05.Aralık.2005, 19:48
Galatasaray Besiktas'i %100% yenecek...
Ali Sami Yen' de aslanlar esecekkk...!!!! (ı) (ı)
Benim tahminim:
GS:2
BJK:0 (ı) (ı)
gozgoz
05.Aralık.2005, 20:38
galatasaray bu maçı alıcak bence..derbi baskısı var ama gs tecrübeli bir takım ve bunun çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum..
Maymuncuk
05.Aralık.2005, 20:52
Galatasaray Besiktas'i %100% yenecek...
Ali Sami Yen' de aslanlar esecekkk...!!!! (ı) (ı)
Benim tahminim:
GS:2
BJK:0 (ı) (ı)
insallah ama hicbir zaman kesin konusmak ii deildir iddaali olmak tabii ki cok ii bisi ama bu kadar kesn konusmak her zman kotudur
orcnbykl
05.Aralık.2005, 20:54
BEŞİKTAŞ alır bu maçı zor da olsa alır...
yeniay
05.Aralık.2005, 22:19
Gönlümden GS geçiyor ama beynim BJK diyor
bolzen_italia
06.Aralık.2005, 00:06
Galatasaray almak zorunda. Bana göre de alır.Herşey Geretsin elinde artık.
Enjoy
06.Aralık.2005, 00:35
Kesinlikle kazanmamız lazım..(gs)..tomas'ın oynamaması büyük kayıp..inşallah maçı alırız..
RoCCo_42
06.Aralık.2005, 00:57
Galatasaray alır almak zorunda.AİLTON Oynarsa eger kesin alır yok oynamazsa ortada maç olur.
Maymuncuk
06.Aralık.2005, 01:01
ama ailton oynarsa tehlikeli olur bence nedeni cunku herif istediini yapsa bile takimin en ii santraforu oynamazsa galatasaray icin bi avantaj bjk icin bi kayip olur die dusunuorm..
FeYYaz1989
06.Aralık.2005, 02:01
Ailton cezalı,Koray cezalı,Gökhan Zan ve Tayfur sakat sanırım.Bunlar derbide yok
samco25
06.Aralık.2005, 03:35
bjk maçı kazanırsa şayet,ligin tadı kalmayacaktır.gs yarıştan kopacak,kopmasa bile ikinci yarıda tamamen bitecektir.kendi evinde ki maçları kaybetmek zaten o takımın havlu atacağına işarettir.herşey bjk macı sonrası belli olacak...benim gönlüm gs yi tuttuğum için tabi ki ondan yana.ama aslında en büyük sebep yukarda da belirttiğim gibi gs yenildiği taktirde ligin tadının kaçacak olması. :roll:
Galatasaray CimBom
12.Aralık.2005, 19:44
Galatasaray, süper oynadi...
Önce o 1 golü yedigmizde, cook üzülmüstüm.
Ama, Necati'nin golü, üzüntümü kesmisti.
BJK yine bir gol atti. Hem de ayni kisiyle.
Olsun dedim. Sonra Sasa'dan o iki nefis gol geldi... Dünyalar benim olmustu.
Iste CIMBOM budur...!!! (ı)
Ve Sasa Ilic'in GS'den gitmeyecegi ortaya cikti...
Ohh ne güzel... (ı) (ı)
dinaMYt
12.Aralık.2005, 20:42
zevkli bi maç oldu.bjk beklemediğim kadar direnç gösterdi ama 2.yarı tamamen çözüldüler.ibrahim akının sakatlanması ise bizim için şanstı diyebilirim böylece tehlike yaratacak adam kalmadı beşiktaşta.ilic ise geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı.
samco25
12.Aralık.2005, 20:48
helal olsun ılıçe (d) (d)
Maymuncuk
12.Aralık.2005, 21:32
sasa iliç harika oynadıı artik gitmez
Maymuncuk
12.Aralık.2005, 23:26
ama onun da bulunduu defanst 3 gol yedi :mrgreen:
Sheriff
12.Aralık.2005, 23:27
Her defansın harcı değil ama 2 gol atmak :roll:
Maymuncuk
12.Aralık.2005, 23:30
o da doru ama Galatasaraylıım die solemiorm iliç'ti bnce i.torman bnce sadce 2 gol attı ama iliç ortada top daattı adamları yonetti tam bir LİDER'Dİ bnce..
Sheriff
12.Aralık.2005, 23:32
maçın hepsini izlemediğim için yorum yapamıyorum ama iyi oynamış herkesin söylediğine göre tebrikler İlic ne diyelim :mrgreen:
Maymuncuk
12.Aralık.2005, 23:34
ewet ya ama biraz sanırım yorgunluktan cunku baya kostu atıı 2.golden sonra bi warlık gosteremdi ama ondn once gosterdii warlıkta macın GALATASARAY tarafından kazanılmasına sebep oldu tebrikler İLİÇ'e bu arda Juninho paulista ii muhabbet yaptk forumdan foruma :mrgreen:
Sheriff
12.Aralık.2005, 23:35
walla yaf. Msnden konuşuyoz sanki :mrgreen:
Maymuncuk
12.Aralık.2005, 23:36
hehe :mrgreen: (ı)
emirduman
13.Aralık.2005, 00:10
Abi siz takılın ya, biz yokmuşuz gibi.... ;)
Arkadaşlar rahatsız etmeyelim, bakın şurda konuşuyolar...
Maymuncuk
13.Aralık.2005, 00:15
yapma be snde katıl hadi acıdım :mrgreen: (d)
emirduman
13.Aralık.2005, 01:09
Yok abi siz bitirin, biz sonra devam ederiz....
O kadar önemli değil ya zaten, biz de sıra gelirse birşeyler deriz... ;) (ı)
Son maçtaki performansını İliç sezonun önemli bir bölümüne yayarsa başarılı olmaması için hiçbir sebep yok keza galatasaray bu tarz bir oyuncuya aç durumda....
Ama ilk maçtaki gibi iki gol atıp, yine uzun bir süre durup, sonra oynayama başlarsa... cık... yaş....
FeYYaz1989
13.Aralık.2005, 01:53
Ayhan Akman'ın beşiktaş tribününe gelip el kol hareketleri yaparak(ki daha önce doğru düzgün oynamadığı halde ekmeğini yediği kulüp) galatasaray forması öpmesi ile Ümit Karan'ın kendisinden genç deplasmana gelmiş İbrahim Toraman'ın boğazına sarılarak genç oyuncuyu demorolize etmesi derbinin kara lekeleriydi.Onun haricinde Beşiktaş kümeye diye bağıran,Beşiktaş otobüsünü taşlayan ve bir beşiktaş taraftarını bıçaklayan taraftarlara hiç bir şey demiyorum(onlar taraftar değil zaten holigan)
Onun haricinde eski maçlarına göre iyi gözüken S.Ilic ve 2 korneri çok iyi değerlendiren Tümer ve İbrahim Toraman derbinin iyileriydi.Maç 3-2 devam ettiği sırada boş kaleye kaçıran S.Youla ise kailtesini göstermiş oldu.S.Ilic havaya girip hemen şişirilmez ise daha iyi olacak.Aslında bir doğru düzgün kullanılsa M.Heinz'da çok iyi oyuncu-Galatasaray devra arası gönderirse hata yapar.
Neyse 2 takımıda tebrik ediyorum.Özellikle Ayhan Beşiktaş taraftarını tahrik ederek polise biber gazı sıktırıp yaralananların olmasıyla amacına ulaşmıştır.
Laz_Asker_61
13.Aralık.2005, 14:21
tribünlerin çok güzel bir maç seyrettiği bir gece oldu beşiktaş iyi başladı ama kötü bitirdi
bu futbol ile bence beşiktaş 2. yarı çok şeyleri değiştirecek gibi geliyor ama tabi puan farkının açılması herşeye engel olarak karşımıza çıkıyor galatasaray ise bence fenere yaklaşıyor ama sezon sonunda gülen fenerbahçe olacak bu kesin
Maymuncuk
13.Aralık.2005, 18:10
farkındaysanız bjk cıkısta gs'da ole son mac ii oynadı tsde bnce bi patlama yapabilir die dusunuorm gokdeniz falan da olcak ya o bakmdan bnce fb'nin işi cook zor..
RoCCo_42
13.Aralık.2005, 21:33
Simdi kısaa maça degineyim BESİKTAS Cok akıllı oynadı Galatasarayın yan top zaafını çok iyi degerlendirdi.Ama maçı daha cok kazanaması gereken Galatasaray hakkıyla maçı aldı.
AYHAN konusunda zaten cirkef bir adam onu taswip edmiyorum.
Yalnız İ.TORAMAN konusunda sadece ÜMİT KARAN'a yüklenmek bence cok büyük bir saçmalık olur.Dikkat ederseniz armut gibi ilk Ü.KARAN kafasına darbe alıyor.Bide Büyükler degil Küçükler saygılı olur.İ.TORAMAN Ü.KARAN dan küçük olduguna göre asıl uslu durmasi gereken İ.TORAMAN'dir.Zaten o hareketiyle sagolsun takımımızda biz degisme oldu hırslandılar mı ne.Ben bile ekran basında hırsımdan televizyona okkalı yumruk attim.
Kısacasi ligde kopma olmadi.Ama hersey GS için Kayseri maçında netlesecek.Gecen sene Sampiyonlugumuzu FB degil KAYSERİ elimizden almısdı.Hayırlısı belkide bu sene onlar verecek. :mrgreen:
orcnbykl
13.Aralık.2005, 21:55
Tiganaymış yedeklerde pancu var okan var koşacak oynayacak adamlar varken gitti youlayı aldı veyseli aldı verdi maçı
Galatasaray CimBom
13.Aralık.2005, 22:01
Nafile!
Ha Okan ha Pancu.. Kaybettiler iste!!!!
Maymuncuk
13.Aralık.2005, 23:01
ya biliomusunz o macta ronaldinho girse o macı alamzdı bjk cınku gs aslan gibi oynadı yurek we taraftar wardı o yeter zaten..
Neron_FB
13.Aralık.2005, 23:22
Bence o kadar emin konuşma ronaldinho 1 takıma bedel (b)
FeYYaz1989
13.Aralık.2005, 23:29
Nafile!
Ha Okan ha Pancu.. Kaybettiler iste!!!!
Beyler Galatasaray kazandı onu hepimiz biliyoruz.Burda maç sonrasını tartışıyoruz.Takımların hatalarını konuşuyoruz.Lütfen saçma mesajlar atmayın ortam gerilmeisn boş yere.
RoCCo_42
13.Aralık.2005, 23:34
ya biliomusunz o macta ronaldinho girse o macı alamzdı bjk cınku gs aslan gibi oynadı yurek we taraftar wardı o yeter zaten..
Kardesim tamam bende takımıma taraftarima güveniyorum.Yalnız bu kadarda emin konusma.Galatasaray aslanlar gibi mücadele etti bunun aksini söleyen yok yalnız karsi tarafi kızdıracak kadar ileri gidmeyin.Sizler GS taraftarisiniz GS taraftari gibi dawranın.Rica ediyorum.
Laz_Asker_61
15.Aralık.2005, 16:08
şu anlık susmayı tercih ediyorum çünkü konuşursam kötü laf söylerim sizler devam edin
ortamı germek istemiyorum
Maymuncuk
15.Aralık.2005, 16:49
Kardesim tamam bende takımıma taraftarima güveniyorum.Yalnız bu kadarda emin konusma.Galatasaray aslanlar gibi mücadele etti bunun aksini söleyen yok yalnız karsi tarafi kızdıracak kadar ileri gidmeyin.Sizler GS taraftarisiniz GS taraftari gibi dawranın.Rica ediyorum.
ben ne karsımdaki kızdırmak ne de ortalıı kzıstrmak için o lafı soledm.ben orda BESİKTASIN cook kotu weya cook ii oyunundan dolayı o lafı solemedim sadece GALATASARAY'ın bulduu 2. ozelliklede 3. golden snra gerek taraftarı olsn gerek futbolcusu olsn ole bi gaza geldiler ole bi hırs yaptılar ole bi guwen saglandı ki o macta GALATASARAY'IN ATII 2. VE 3. GOLDEN SNRA MACI kaybetmiceeiini biliodum daa dorusu hissediodum.bi daha soluorm bni karsımdakini kızdırmak weya ortalıı kızıstırmak için demedim