PDA

View Full Version : PSV - Fenerbahçe

meddah
05.Aralık.2005, 14:50
Maç Saati:

6 Aralık 2005 Salı
Saat 21:45

Hakemler:

Eric Poulat (FRA)
Nelly Viennot (FRA) Lionel Dagorne (FRA)
Philippe Kalt (FRA)

Şampiyonlar Ligi E Grubu:

AC Milan; 5 maçta 8 puan, +5 Av.
Schalke; 5 maçta 8 puan +4 Av.
PSV; 5 maçta 7 puan, -4 AV.
Fenerbahçe; 5 maçta 4 puan, -5 Av.

Ligdeki Konumlar:

PSV
14 maçta 35 puan ile birinci sırada

Fenerbahçe
15 maçta 39 puan ile birinci sırada

Şampiyonlar Ligi'nde Son Maçlar:

Schalke - PSV: 3-0
Fenerbahçe - AC Milan: 0-4

Ligde Son Maçlar:

PSV - NAC Breda: 3-0
Fenerbahçe - Trabzonspor: 2-2

e_mali
05.Aralık.2005, 14:57
Elveda macı, orada yenmek zor... Ama insallah alırız, pek bi ümidim olmasada.

Neron_FB
05.Aralık.2005, 16:58
İnşallah yeneriz ama bana da zor gibi geliyor..Fenerbahçe'nin geçen PSV maçındaki gibi iyi,ve son Galatasaray maçınnın son dakikaları dışındaki gibi Hırslı oynaması lazım..O zaman olur.. :mrgreen:

Ruud Van Nistelrooy
05.Aralık.2005, 17:08
anelka adam gibi oynarsa bu maç biziiiim nobre de mutlaka oynamalı deplasmanda pres yapan savunmayı dağıtan bi, adam anelka ya boş alan yaratacaktır mutlaka oyanamalı

hadi Anelka Hadi Nobre (g) (g) (g)

Seçkinn
05.Aralık.2005, 18:12
Oldukça zor bir maç olacak FB açısından...PSV kendi sahasında gerçekten iyi maçlar çıkarıyor...Yinede başarılı bir oyun sergilenirse yenilmeyecek bir takım değil...FB bu maçta yıldızlarını iyi kullanmak zorunda...Alex'in oynayabilecek olması önemli...Eğer sakatlığı devam etseydi zaten hiç şansı kalmazdı FB'nin...

Daumdan tek birşey istiyorum...Ne olur maça tek forvetle başlamasın...Anelka kaybolup gidiyor öyle olunca...Nobre kesin oynamalı yanında...

Ruud Van Nistelrooy
05.Aralık.2005, 18:26
Oldukça zor bir maç olacak FB açısından...PSV kendi sahasında gerçekten iyi maçlar çıkarıyor...Yinede başarılı bir oyun sergilenirse yenilmeyecek bir takım değil...FB bu maçta yıldızlarını iyi kullanmak zorunda...Alex'in oynayabilecek olması önemli...Eğer sakatlığı devam etseydi zaten hiç şansı kalmazdı FB'nin...

Daumdan tek birşey istiyorum...Ne olur maça tek forvetle başlamasın...Anelka kaybolup gidiyor öyle olunca...Nobre kesin oynamalı yanında...

(ı)

FeYYaz1989
05.Aralık.2005, 18:28
Bence Fenerbahçe'nin bu deplasmandan beraberlikle bile dönmesi zor.Fakat yinede tabiki Fenerbahçe'nin arkasındayız.Fenerbahçe'ye başarılar.

batuhan673
05.Aralık.2005, 18:37
Anelka ve Tuncay iyi oynarsa FB galibiyete oynar (b)

emirduman
05.Aralık.2005, 18:50
Anelka, Tuncay ve formda Nobre oynarsa, birşey yapabilir Fenerbahçe........

Aksi takdirde işi zor, hele tek forvet Anelka'yla çok zor...

Galatasaray CimBom
05.Aralık.2005, 19:39
Insallah Fenerbahce yener bu maci...
Ama PSV'da Hollanda'li bir takim.
Hatirlarsaniz, Pierre van Hooijdonk Fenerbahce'de oynuyordu. (kendisi hollandali)
Ama maalesef baska yere transfer oldu.
Yani, yarin Fener cok üzülür... Oyuncular
eski bir takim arkadasiyla oynayacaklar.... :roll:

Neron_FB
05.Aralık.2005, 20:41
zaten Hooijdonk da PSV daha şanslı demiş..Eğer gidip feneri anlatmışsa PSV'ye bencede onlar daha şanslı (b) (c) (d)

gozgoz
05.Aralık.2005, 20:45
fener'in işi çok zor maçın deplesmanda oynanacak olduğu için ama fener adam gibi oynarsa 1 puanı alabilir..

orcnbykl
05.Aralık.2005, 20:58
Fenerin yenip de 2. tura ya da uefaya gitmesini isterim ama çok zor gibi görünüyor bence psv bu maçı alacak ama inşallah fener alır

Maymuncuk
05.Aralık.2005, 21:02
umarim fener alirda avrupadaki takm sayimiz dusmesin bari umarm fener alir....basarilar fener

yeniay
05.Aralık.2005, 22:10
Zor ihtimal PSV alır ama tabiki futbolda garanti yoktur favori vardır bu macın favoriside PSV ama inşalalh fener süpriz yapar ne diyelim artık

emirduman
06.Aralık.2005, 00:18
PSV'yi 2-0 yendiğimiz maç aklıma geldi, PSV alışkındır Türk takımlarından yemeye bi tane Fenerbahçe'den yer umarım...

Bu arada 2-0'lık maçtan sonra Bursa'ya 5-0 yenilmiştik yanlış hatırlamıyorsam... ;)

semih5
06.Aralık.2005, 00:25
ben bu maci bjk nin turu gecmesine benzetiyom ya
cünkü adamlar kendi saha ve seyirciyisi onunde ya

RoCCo_42
06.Aralık.2005, 00:58
Gönlüm Fenerden yana ama mantiken PSV demek zorunda kalıyorum.

samco25
06.Aralık.2005, 02:44
BENCE NOBREDE İLK ONBİRDE OLMALI... CÜNKÜ YENMEKTEN BAŞKA Bİ ÇARE YOK... DAUMDA BUNU YAPACAKTIR(TABİ BU İŞTEN ANLIYORSA) (d)