View Full Version : Cimbom'un son dakika transferi
19_SeRDiNÇ_05
06.Şubat.2007, 13:27
Sivasspor'da yeniden çıkış yakalayan milli futbolcu Servet Çetin, G.Saray'la sezon sonu için söz kesti. Servet, Adnan Polat’la görüşüp anlaşınca, Beşiktaş, Trabzon ve Vestel Manisaspor’un yaptığı teklifleri geri çevirdi.
Hürriyet Gazetesi'nden Bayram Aydın'ın haberine göre sezon öncesi F.Bahçe’den Sivasspor’a transfer olan A Milli Takım’ın stoperi Servet Çetin, önümüzdeki sezon için G.Saray’la anlaşmaya vardı. Ligin ilk yarısı biter bitmez Florya’da G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat’la yemekte bir araya gelerek sarı kırmızılı takıma gelme sözü veren Servet, bu yüzden Beşiktaş, Trabzonspor ve Vestel Manisaspor’un teklifini geri çevirdi.
Polat’ın, "Seni takımımızda görmek istiyoruz. Ancak bonservis ücreti ödeyemeyiz. Sezon sonunda sözleşmen sona eriyor. Bizde oynar mısın?" dediği milli futbolcu, "Ben, Sivasspor’a geldiğimde, oradan ayrıldığımda kulübe para kazandıracağım sözünü vermiştim.
Söz Kestiler
500 bin dolar gibi bir rakam konuşuldu. Eğer bu sorun çözülürse, neden olmasın?" karşılığını vermişti. Daha sonra tarafların bu kez telefonda söz kestikleri öğrenildi.
Teklif gelmesi halinde 1 yıllık opsiyonlu sözleşmesi bulunan Song veya Tomas’ın gönderilmesi gündeme gelecek
Emurafu
06.Şubat.2007, 13:38
kaynak hürriyetmi
19_SeRDiNÇ_05
06.Şubat.2007, 13:43
kaynak hürriyetmi
olabilir ama ben başka haber sitesinden aldım
Emurafu
06.Şubat.2007, 13:49
Valla servetmi tomasmı derseniz? bırakın tomas kalsın
RaSenGan
06.Şubat.2007, 14:22
bence tomas daha iyi Servetten
uAburak89
06.Şubat.2007, 14:23
Servet'e oldum olası kıl olurum, gelmez inşallah ...
deniz.91
06.Şubat.2007, 14:24
yalan haberdir
gorkemyilmazkarasu
06.Şubat.2007, 15:24
servet bize gelirse kendini bulur avrupaya gider en sonunda :D
GeNç KaRTaL
06.Şubat.2007, 15:25
servet iyi adamdır arkadaşlar yapmayın
tombul taho
06.Şubat.2007, 15:39
arkadaşlar Servet şu anda Türkiye'de Türk savunma oyuncuları arasında en iyi olanlardan belki de en iyisi... Bazen çok büyük hatalar yaptığı doğru. ama onun gibi kafa toplarına hakim bire bir karşısındaki rakibe geçit vermeyen Türk olarak hangi savunma oyuncusu tanıyosunuz. Ben en son Bülent Korkmaz'ı görmüştüm :D
Nedvedmania
06.Şubat.2007, 15:40
ne serveti yaa ıyyy yüzü gözümün önüne geldikçe kötü oluyorum asla gelmesin
coolnash
06.Şubat.2007, 15:57
Servet denilince aklıma hep Shevchenko geliyor.Hızlı futbolcular karşısında hep bocalar Servet.
SYLaR
06.Şubat.2007, 16:01
Şu an için tek düşünelbildiğim şey:Servet'in Galatasaray'a geldiği ve Galatasaray-Chelsea maçı oynandığı.
Shevchenko Servet'i yine perişan eder olan bize olur.REzil oluruz:D:D:D
CeNTeR_TR
06.Şubat.2007, 16:15
servet zaten sezon ortasından beri bir takıma gidecek trabzon beşiktaş galatasaray vestel manisa ..... ve daha bir sürü takım boşverin transfer olmadan yorum yapmayalım ayrıca daha sezonun açılmasına var o kadar ay bu adam ya sakatlansa..
byCaNBeRK
06.Şubat.2007, 16:27
servet yuzunden song gidecekse...
S-B-Z
06.Şubat.2007, 16:35
Galatasarayın en büyük eksiği servet bence onuda alırsa artık kimse duramaz karşısında :n:
Eray Dengiz
06.Şubat.2007, 17:36
Defansı düşünemiyorum..
Orhan Ak - Song - Servet - Cihan Haspolatlı
Song'da giderse defans yol geçen hanındanda beter olur..
El Comandante
06.Şubat.2007, 17:43
Öyle olmaz defansimiz eray.
Ugur ucar-Song-Tomas-Ferhat
böyle olur :) tomas son maclarda iyi oynuyor,onu satmayiz hadi sattik diyelim onun yerine kaliteli bir yabanci stoper aliriz.
aykut_gencfb
06.Şubat.2007, 18:02
cook dengesiz bi oyuncu....arkdasin biri deginmis chelsea gelirse bu sefer saracoglu cimlerinde deil olimpiyat cimlerinde takla atar apalar Shevchenko yu yakalayabilmek icin
IcedEarth
06.Şubat.2007, 18:11
servet deyince aklıma iki şey gelio = shevchenko ve sümük :n:
shevchenko olayı ayrı bi olay bu adam gelirse Sami Yen in uyduruk çimlerine sümkürüp durur sümük tümsekleri oluşur :n:
alozz
06.Şubat.2007, 18:15
tomas biraz süzme servette nerdeyse aynılar yabancı kontejyanını açmak için gönderilebilir ama song asla
fmsmyrna
06.Şubat.2007, 18:31
inşallah gitmez galatasaray'a giderse kötü olur bana görede servet türkiye'nin şuanki en iyi defans oyuncusudur.hataları vardır nedenleride vardır.en büyük nedenleri ise;Servet açık alan oyuncusu değildir ancak fenerbahçe'de oynadığı zaman savunmada yanında şu oyuncular bulunuyordu sol tarafta ümit özat:ümit ileri çıkıyordu sık sık orta yapmak için ancak yaşı dolayısıyla pekde geri döenmiyordu.yanında oynayan bir diğer isim:luciano zaten luciano'yu hepimiz biliyoruz çok gol attı ama onun boş bıraktığı alanlar yüzünden fenerbahçe çok gol yedi.servet'i milli takımda izlediğimizde gerçektende nasıl oynadığını görüyoruz.ayrıca servet denizlispor'la uefa kupasında şu takımların etkili oyuncularına karşı oynamıştır porto ve lyon ve görevini layiğiyle yerine getirmiştir.servet fenerbahçe'den ayrılacağından son anda haberi olmuştur bu yüzden sivasspor'a gitmiştir yoksa kendisini avrupa klüpleride istemiştir
TR.CaPTaiN
06.Şubat.2007, 20:01
Insaallah Servet'i Galatasaray alır.Fenerbahce ve diğer kulüpler acısından muhteşem bir şey olur;)
dnz498
07.Şubat.2007, 12:33
Şu eleştirileri servet okusa patlar herhalde Sözüm ona onun yerine alınan defans oyuncularını görüyoruz onun kadar bile iyi değiller
Emurafu
07.Şubat.2007, 14:54
Yedek olacaksa gelsin
nart_susruko
07.Şubat.2007, 14:59
Şu eleştirileri servet okusa patlar herhalde Sözüm ona onun yerine alınan defans oyuncularını görüyoruz onun kadar bile iyi değiller
sheva'dan sonra patlamadıysa bunlardan bişeycik olmaz :p
Wesley Sneijder
07.Şubat.2007, 17:14
Bence GS'de yabancı kontenjanı açılması için iyi bir transfer olabilir.
Tomas dışarı Servet içeri!
Oldum olası gıcığım Tomas' a öyle de devam edecek..
uAsamet91
07.Şubat.2007, 19:26
haber yalandir ama gelceksede iyi futbolcu
dnz498
07.Şubat.2007, 19:34
sheva'dan sonra patlamadıysa bunlardan bişeycik olmaz :p
o da doğru ya ağız dediğin torba değilki büzüle ;)
servet cengaver tarzı bir oyuncu (futbol litarütürüne yeni bir kelime kazandırdım :) ) yüreğiyle oynuyor teknik yok , oyun okuma sıfır ... f.terim tarzı bir hocayla iyi motive olursa maçlarda başarılı olur ... yoksa servetten çok şey beklenmemesi lazım ....
nekop
07.Şubat.2007, 23:50
galatasarayın o bölgede bir eksigi olsa dünyaca ünlü bir defansın peşinden 2-3 ay koşar sonra onu alamaz ve bedavaya kimi bulursa alır servette buna uyduguna göre haber dogru demektir...
El Comandante
08.Şubat.2007, 00:34
Valla ben bugün servetin gene cok agir kaldigini gördüm,hizli forvetlere karsi birsey yapamiyor,araya atilan paslarda topa müdahale edemiyor.Gereksiz bir transfer olur.
Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olan Erkan Ferin oynasın daha iyi
Nedvedmania
09.Şubat.2007, 15:00
eee ne oldu şimdi ?
Omerdinho
09.Şubat.2007, 17:24
GS BJK neden hep fenerin elinden cikardigi oyuncularin pesinde kosuyolar ? :)
uAburak89
09.Şubat.2007, 17:29
Gazetelerin her yazdığı doğru sanki .. :cool:
Omerdinho
09.Şubat.2007, 17:32
Gazetelerin her yazdığı doğru sanki .. :cool:
Tabi her haber dogru degildir ama sanki hic olmadimi boyle transferler?
Balic,Revivo,Tomas,Ali Gunes,Mustafa Dogan,Nobre, vs vs
Servet le aslında ilgilenmiyordukda sırf f.b de oynayınca ilgimizi çekti ...
kardeşim yorum yapmak için yapma .... galatasarayın kadrosunda kaç tane eski f.bli futbolcu var ... tomas dan başka.... tomas dan da memnunuz yani ...
tomas kadar faydalı bir oyuncu bulursak inşallah onuda alırız ...
GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 17:35
onlar alındı diye hep peşindenmi koşulunuyor:cool:
uAburak89
09.Şubat.2007, 17:38
Tabi her haber dogru degildir ama sanki hic olmadimi boyle transferler?
Balic,Revivo,Tomas,Ali Gunes,Mustafa Dogan,Nobre, vs vs
Fenerbahçe'de bizden oyuncu aldı zamanında .. Mehmet Yozgatlı, Fatih Akyel, Elvir Boliç, Saffet Sancaklı, Tanju Çolak vs vs ... :rolleyes:
GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 17:40
bende bir soru sormak istiyorum neden üç büyükler birbirinden oyuncu alınınca çok farklı bakılınıyor???
uAburak89
09.Şubat.2007, 17:45
bende bir soru sormak istiyorum neden üç büyükler birbirinden oyuncu alınınca çok farklı bakılınıyor???
Konu çok dağıldı bence bu başka bir konuda tartışılmalı .. Mesela Cafe Futbol .. :)