PDA

View Full Version : Afiş Bastıracağız

deniz.91
07.Şubat.2007, 15:29
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u 2008 yılında da bırakmayacaklarını, bunu anlamak istemeyenler için afiş ve pankart astıracaklarını belirterek, "Bırakmıyoruz ve satmıyoruz kardeşim, bu kadar basit. Gökhan da, Mehmet Topuz da 2008 sezonunda bizimle.

İstanbul ve Kayseri'de bu oyuncularımızı satmayacağımıza dair bilbordlara afiş, üç büyük kulüplere yakın yerlere pankart astıracağım" dedi.

DHA'ya konuşan Başkan Recep Mamur, 2 gözde oyuncusu Gökhan ve Mehmet Topuz'la ilgili her gün transfer söylentileri çıktığını, bunları yalanlamaktan bıkıp usandıklarını, Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, Kulüp Başkanı olarak kendisi ve Genel Menajer Süleyman Hurma'nın defalarca yazılı ve sözlü açıklama yaptığını, her iki oyuncunun 2009 yılına kadar sözleşmelerinin bulunduğunu söyledi.

Kulüp Başkanı Recep Mamur, "Bugün gazetelerde Gökhan Ünal'a Fransa'nın PSG ve Monaco takımlarının talip olduğu haberleri var.

Oyuncularımıza Alman takımları da talipli. Üç büyükler Gökhan ve Mehmet Topuz'u ısrarla istiyor. Bu konuda son olarak net ve açık konuşuyorum. Her iki oyuncumuz bu sezon da, 2008 sezonunda da bizde top koşturacak. Herkes, hesabını, kitabını, transfer politikasını buna göre yapsın.

Bizim için önerilecek astronomik ücretler söz konusu değil. Para peşinde oysaydık, bu iki oyuncumuzu satar, parayı kasaya koyardık. Hedefimiz çok büyük. O nedenle oyuncu satmak istemiyoruz. Kayserililere harika bir takım seyrettirmenin peşindeyiz.

Yoksa, hangi yönetici kasasını parayla doldurmak istemez" diye konuştu Kulüp Başkanı Recep Mamur, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz konusunda son kararlarının bu olduğunu, anlamayanlar anlasın diye İstanbul ve Kayseri'de "Gökhan ve Mehmet Topuz'u satmıyoruz.

"Duyurulur" şeklinde bilbordlara afiş ve pankartlar astıracaklarını söyledi. Mamur "Yabancı dilim pek iyi değil ama Türkçe defalarca söyledim ve anlattım. Bu iki oyuncumuzdan herkes umudunu kessin.

Satmıyoruz, bu kadar basit. Anlamayanlar anlasın diye son çare olarak üç büyük kulübe yakın yerlere afiş ve pankart yazdırıp, astıracağım" dedi.
07.02.2007

Kaynak : DHA

Maksic
07.Şubat.2007, 15:40
bence Kayseri başkanı doğru diyor ama Gökhan ve Mehmet mutlaka gideceklerdir bence satılmalı ikiside Kayseri'nin çıkarına olur.