View Full Version : Fenerbahçe - AZ Alkmaar
Jesus_FB
22.Şubat.2007, 21:36
mahşallah çocuklara hepsi çok iyi oynuyor inşallah bu dikkatli oyunumuzu ikinci yarıda devam ettiririz çok değil 20 dk gol yemeden dayansak 3. golü de buluruz
Neron_FB
22.Şubat.2007, 21:37
ben Deniz dışındakileri beğendim.. Appiah bazen yavaş kalıyo.. Haydi bakalm 2. yarı da böle inş.. ;;)
tosunpasa
22.Şubat.2007, 21:38
Süper oynadık takım olarak.. Alex'i bu sezon ilk kez böyle görüyorum.. Takım oyunu, takım ruhunu bu maçta yakalamışız gibi gözüküyor.. Umarım gollerimizi esirgemeyiz AZ Alkmaar'dan. Defansta hatalar var. İkinci yarı düzelir bu hatalar inşallah..
Omerdinho
22.Şubat.2007, 21:38
Tura AZ kaldı. Maçtan önce söyleseler hiç gol yemeden ilk yarı 2-0 önde bitirecez deseler hiç inanmazdım.
Ama şimdiden sevinmeyelim 27 maçtır yenilmeyen AZ'nin bir bildiği vardır. Ama biz40 yıldır yenilmeyen Man. Und. devirdik o ayrı bir olay. :)
İlker yasın kopardı beni. :n: Maç bitti adam diyor maçı bitiren düdüğü hakem çaldı. Yok başkası çalacaktı. :n: Hakeme bu adamın demesi ya bu adama özellikle para mı veriyorlar rayting felan artsın diye. :)
Hakemle Van Gaal e oyuncu dedi.
Alexin sutuna gol diyodu az kalsin :D
nekop
22.Şubat.2007, 21:39
İnşallah maç bu skorla biter.
Emurafu
22.Şubat.2007, 21:41
Taktik uzmani Van Gaal Her an birsey yapabilir Rahat olmayin
Burak Duran
22.Şubat.2007, 21:43
valla böyle devam kopmadan oynarsak tur bizim
GeNç KaRTaL
22.Şubat.2007, 21:46
bizim burada millet kornaları çalıpgalibiyeti kutlamaya başladı:D
Burak Duran
22.Şubat.2007, 21:52
adamlardan cacık olmaz çok kötüler :D
RaSenGan
22.Şubat.2007, 21:52
ikinci yari AZ tek kale oynamaya basladi
Burak Duran
22.Şubat.2007, 21:58
offf aman valla
RaSenGan
22.Şubat.2007, 21:59
sota dokunsa goldu ya
ikinci yarıya iyi başlamadık. beni en çok korkutan kolay gol yeme hastalığımızın nüksetme olasılığı :(
Burak Duran
22.Şubat.2007, 22:00
aman ya bi atamadın be!!!
tosunpasa
22.Şubat.2007, 22:01
Ahhh gol kaçtı yine...
Burak Duran
22.Şubat.2007, 22:03
ilker yasin!!! helal valla :D hakem dur dedi önce bu sarı kartı gör :D
TheTrooper
22.Şubat.2007, 22:05
Hakemle Van Gaal e oyuncu dedi.
Alexin sutuna gol diyodu az kalsin :D
ewet yaa bnde gol diye bağıracaktım adam goooaahhhh dio yaaa:D
RaSenGan
GOlllllll 2-1
Burak Duran
aman beee kötü oldu işte bu offfffffffffffffff
tosunpasa
Ahh ahhh ahhh.... Çok olay pozisyonlar bunlar çok kolay..
allah kahretsin yedik işte... :mad:
SaRPeR1903
22.Şubat.2007, 22:06
2-1 oldu martens
tosunpasa
22.Şubat.2007, 22:07
GOlllllll 2-1
Hoşuna mı gitti? Nasıl bir Türk takımı gol yiyince sevinebiliyorsun anlamış değilim.. Bu zihniyet olduktan sonra başarı geleceksede gelmez..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tuncay ne yapıyorsuın ya!!! Bir değil 2 değil ya!
Mc.Speedy
22.Şubat.2007, 22:08
Bendede şu an aynı zihniyet var.
Burak Duran
22.Şubat.2007, 22:09
ilk yarı ve ikinci yarı arasında bu kadar mı fark olur ya oyun olarak... İlker Yasin vur golü :D
RaSenGan
22.Şubat.2007, 22:10
Hoşuna mı gitti? Nasıl bir Türk takımı gol yiyince sevinebiliyorsun anlamış değilim.. Bu zihniyet olduktan sonra başarı geleceksede gelmez..
Alican Olm sende biliyon benim ne demek istedigimi ayrica ben her mac boyleyim gol olunca cosuyorum birden :)
TheTrooper
22.Şubat.2007, 22:12
acil gol atmamız lazım yaa
uAburak89
22.Şubat.2007, 22:13
Herkes istediğini düşünmekte özgür .. İsteyen destekler, isteyen desteklemez. Sakin ol bence .. ;;)
tosunpasa
22.Şubat.2007, 22:16
Herkes istediğini düşünmekte özgür .. İsteyen destekler, isteyen desteklemez. Sakin ol bence .. ;;)
Sakindim zaten abi.. Ama ülke puanları için çok kritik bir yıldayız. Bu yıl içerisinde olmaması gereken hareketler bunlar.. Ülkesinin futbolda kötülüğünü istiyorsa eyvallah..
SaRPeR1903
22.Şubat.2007, 22:16
bu maç böyle bitsin yaa :)
Beyler konu kimin kimi desteklediği değil.! Herkez forum kuralları çerçevesinde yorumunu yapabilir. Lütfen knuyu saptırmayalım da fb nin kazanması için dua edelim...
RaSenGan
22.Şubat.2007, 22:18
Sakindim zaten abi.. Ama ülke puanları için çok kritik bir yıldayız. Bu yıl içerisinde olmaması gereken hareketler bunlar.. Ülkesinin futbolda kötülüğünü istiyorsa eyvallah..
bundan daha cok senin iddaanin tutmasini istemiyorum :)
Burak Duran
22.Şubat.2007, 22:18
ya bu ne ya tuncay
SaRPeR1903
22.Şubat.2007, 22:19
tuncay üstüne vurma yana vur sağa vur alex var kezman var :D
tosunpasa
22.Şubat.2007, 22:22
Yine kaçıyor yaaa.. Çok kaçırıyoruz...
Nedvedmania
22.Şubat.2007, 22:22
deniz çıktı mehmet girdi
Burak Duran
22.Şubat.2007, 22:25
az kaldı dayanın!!!
TheTrooper
22.Şubat.2007, 22:26
hadi bi gol daha...
RaSenGan
22.Şubat.2007, 22:26
top catiya cikti :D:D
SaRPeR1903
22.Şubat.2007, 22:28
2-2 oldu :(
Burak Duran
aaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaan bu gol yenermi ya allahım ya
RaSenGan
2-2 yorum yok
Burak Duran
22.Şubat.2007, 22:31
ya ilker yasin sus allah rızası için
lanet olsun yaaa :mad: yan toplardan gol yemesek olmaz zaten... :mad:
fenerbahce_1907
22.Şubat.2007, 22:33
macın hakkı bu degıldı ya o kadardan kacırırsak olacagı buydu Volkan ordan golu nasıl yedın ya :mad::mad:
Burak Duran
22.Şubat.2007, 22:34
kahretsin ya yazık oldu of be
RaSenGan
Ve mac bitiyor dedigim cikti 2-2 bitti tum fenerlilere ve fb yi destekleyenlere gecmis olsun
Jesus_FB
sadece 1 pozisyon verip 2 gol yedik başka dicek bir şey yok heralde
SaRPeR1903
22.Şubat.2007, 22:35
Maç bitti Fb elendi
Omerdinho
AKILLANMAZ bunlar!!
Devam edin böyle cok guzel..
Mc.Speedy
Geçmiş olsun Fenerbahçe.
Tecrube önemli bir nokta tabi avrupa maçları için.
Nedvedmania
22.Şubat.2007, 22:36
Yazık oldu 2-0 dan 2-2 insanı çok üzer bilirim
Universal
Yenilmeden elenmek iğrenç bir duydu bari yenilipte elenseydik bu deplasman gol kuralı çok iğrençmiş. Tuncay ne vardı şut çekecek orada versen ah ulan ah.
Birde bu konuda birisi 2-2 biter diyordu. Kim o açtı şom ağzını. :)
ronaldinhocem
tüm fenerlilere geçmiş olsun :( --neyse artık tüm umutlar seneye
uAburak89
22.Şubat.2007, 22:37
Gollü beraberlik bekliyorum, tahminim 2-2 ..
Keşke iddaa da skor tahmini oynasaydım ... 2-0 dan tur verilir mi, yazık oldu ..
Omerdinho
22.Şubat.2007, 22:37
YAZIK vallahi YAZIK!!
2 tane gol at..
Okadar ugras, 2 tane gol ye elen
Sac bas yoldururlar bunlar adama
Mc.Speedy
22.Şubat.2007, 22:38
Ben msn'den demiştim sana Batuhan'cığım sadece 2.yarıyı bekleyin demiştim..:)
TheTrooper
22.Şubat.2007, 22:40
off wallaha offf boşuna beklemeyin yaa fenerbahçe avrupada hiçbişi yapamaz seneye fln demeyin:(
comandante
22.Şubat.2007, 22:41
ooffff offff...bu kadar adaletsizlik mi olur ya...yazık be.nefret ettiğim tunvayı bile takdir ettim.maçın hakkı kesinlikle bu değildi.olacak iş değil ya...kezman kezman diyordunuz hani kezman bana bi söyleyin ya...ale yalan appiah yalan kezman yalan...ileride bi tuncay bi tümer oynadı be...
2.gol geldiğinde bu iş bitti dedim...ama bitmemiş işte...
ayrıca ilker yasini divmeye gitsem gelir misiniz benle?
Jesus_FB
22.Şubat.2007, 22:41
Bugün Fenerbahçeli oyuncuların hepsi sonuna kadar mücadele etti çok da iyi oynadılar net pozisyonlarımızı sayamadım ama en az iki gol daha atabilirdik hepsini alkışlamak gerekiyor defansda edu olsun lugano olsun önder olsun hepsi çok istekli ve iyi oynadılar ben bugün takımımı beğendim şansızlık sqayesinde yenilmeden UEFA'ya veda ettik olsun hepsinin canı sağolsun seneye inşallah daha güzel günler yaşatırlar.
Bu arada sadece Fenerbahçelilere değil tüm Türkiye'ye geçmiş olsun demek laızm bugün orda maç yapan bir Türk takımı vardı ve Türkiye'yi en güzel şekilde temsil etti hepsini tekrar tebrik ediyorum...
TheTrooper
22.Şubat.2007, 22:42
bu türkler niye böyle şanssız yaa...:( ayrıca o ilker yasin deneni de....
ewrim_FB
22.Şubat.2007, 22:43
yine futbolun adaleti bizi buldu "atamayana atarlar".
Mirza
22.Şubat.2007, 22:44
Fenerbahcemi oyunundan dolayı canı gönülden kutluyorum. Her zaman yanindayiz Fenerbahcem. En büyük Fenerbahce.
RaSenGan
22.Şubat.2007, 22:45
Yenilmeden elenmek iğrenç bir duydu bari yenilipte elenseydik bu deplasman gol kuralı çok iğrençmiş. Tuncay ne vardı şut çekecek orada versen ah ulan ah.
Birde bu konuda birisi 2-2 biter diyordu. Kim o açtı şom ağzını. :)
ben dedim batu 2-2 biter diye ayrica som agizlilikta ustume yoktur istersen alicana sor Frikik pozisyonunda gol olur dedim gol oldu ayni Ridvan Dilmen gibiyim :)
tosunpasa
Zico hala konuşuyor mu bir de? O kadar hata yapmasına rağmen Deniz'i ısrarla oyunda tuttu. Geçen maçta Tuncay'ı forvete çekebilirdi ısrarla Deivid'i oynattı. Gitsin artık bu takımdan.. 2-0'dan maç verene yazıklar olsun diyorum.. Gol yediğimizde sevinenlerde görsünler şimdi.. İlerde tek takımla Şampiyonlar ligine gidince onları görmek isterim ben.. Tebrikler aynen devam etsinler. İsteyen istediğini destekleyebilir ancak bu sadece Fenerbahçe'yi ilgilendirmiyordu. Ülke puanları açıından devam etmemiz gerekiyordu..
Varonil
cok dogru atamayana atarlar.Bugun Fenerbahce degil turkiye kaybetti. Besiktas ta Galatasaray da sondakika kurbani oldu avrupada
Emurafu
22.Şubat.2007, 22:46
Bende demistim rahat olmayin diye fenerbahce ikinci yari her zmaan oyundan dusuyor van gaal de taktik uzmani zaten gelelim maca.....
Ilker yasin kafami sisirdi..Bu mac zico yuzunden kaybedildi ikinci yari bence tumer in oyundan cikmasi lazimdi Zico skoru korumaya Gitmedi surekli saldirdi
Bu edu defansda cok adam geciriyor benden soylemesi
Varonil
22.Şubat.2007, 22:47
Ayrica sahaya yuregini koyarak oynayan futoblculari tebrik ediyorum biz turk takimlarinin kaderi bu be son dakikalarda gol yemek
comandante
22.Şubat.2007, 22:48
tümerin kalması doğruydu bence...alex çıkmalı olcan girmeliydi...
Nedvedmania
22.Şubat.2007, 22:49
hayır abi ne 67 si ben hocalara sordum 34 diyolar
ben demedimmi 34 de gol olucak diye bak tuttu :n:
Varonil
ilker yasin mac boyu zirvaladi.
Daha fazla soylenebilecek bir sey yok konsantrasyon eksikligi ve oyundan dusme
ultraslanerdem
Abi ne biçim takım bu yaa.Az Alkmaar'ı yenemediler...
2-1 öndeyken deniz barışı çıkartıp m.yozgatlıyı alırken ben arkadaşıma ddemiştim ... bunu görmek çokda zor değil ... alex ile tümer den birini çıkartsa yerine savunma alsa daha iyi olurdu ... ayrıca bu umarım ilker yasin in anlattığı daha doğrusuu anlatamadığı son maç olur ....
Nedvedmania
22.Şubat.2007, 22:51
öhhhh ilk defa bir konuyu bukardar fazla görüntüleyen kişi görüyorum 31 kişi :D
Universal
22.Şubat.2007, 22:51
Oyuncularımıza helal olsun herkes hak ettiğini yaptı ama tek eksiğimiz olan yan toplardan yenildik. Adamlar belki rüyalarında atacağı fırıdan gol ile turu getirdiler.
İkinci yarı geriye çekilmemiz hata idi. Eğer ilk yarıda ki gibi saldırsaydık maçı farklı bile kazanırdık. F.Bahçe'de bir uğursuzluk var bir türlü Avrupa'da şansımız dönmüyor.
C h A o S
22.Şubat.2007, 22:52
fenerin bu oyunu yetersiz avrupa içinn... her ne kadar iyi oyuncuları olsada sonuca gidemiyorlar..
Mc.Speedy
22.Şubat.2007, 22:53
Sadece Tecrübe Eksik.
Omerdinho
22.Şubat.2007, 22:56
Zico ne zaman bu anlayisindan vaz gececek?? gol yedikten sonra oyuncu degisikligine gidiyor?? bence ikinci yari deniz cikmaliydi ilk yarida oyle top kayiplari yaptiki sac bas yoldurdu adam ya..
Lugano ya helal olsun sahada begendigim tek adamdi.
Appiah ta bence sene sonu gonderilmeli. Alexe yuruyor kosmuyor diyoruz da Appiah in da ondan bi farki yok.. fenerin tum kontra ataklarinda yurudu kosmuyor top kaybediyor press yapmiyor onun derdi gitmekse gonderilmeli sezon sonu
ewrim_FB
22.Şubat.2007, 22:56
Bu arada hakem gayet iyi yönetti maçı.Hatta bize kıyak yapıp Az'nin atağını kesti topa atlayarak ama biz kıymetinin bilemedik :)
Maksic
22.Şubat.2007, 22:57
Fenerbahçe iyidi ilk yarı ama 2.yarı daha defansa yönelik oynadı bunuda az iyi değerlendirdi biraz daha dayansalardı tur Fenerbahçenindi
Del Piero_10
Kezman anelka hikayesinin devamı gibi oldu.
Sekopej
Ne zaman şansımız dönecek bilmiyorum? Artık böyle gitmiyor...
İlk maç çok kötü FB ve alınan 3-3'lük skor, 2. maç sahada şahane bir FB, futbol oynayan FB, elenen FB...
AZ AZ dedik, gözümüzde fazla büyütmüşüz, Lugano defansta süperdi ama 2. golde faul yaptırınca yedik.
Neyse diyecek bir laf bulamıyorum, Zico'yu göndermeyi düşünmediği için yönetim, Zico'nun bu maçlardan birşeyler öğrendiğini ummak kalıyor bize.
Bir yandan da sevindirici bir durum, biz Avrupa'dan eleniyoruz ama bu sefer haketmeden elendik, turu biz geçmeliydik, elensek de ben sahada oynanan oyunla bir Türk olarak gururlandım, başımız eğik değil, başımız dik elendik...
Universal
Sadece Tecrübe Eksik.
Nasıl tecrübe kazancaz. Antalyaspor, Denizlispor gibi takımlarla mı oynayarak. Adamalr PSV, Ajax gibi takımların bulunduğu ülkesinde yıldızların bulunduğu bir ülkede oynuyorlar doğal olarak tecrüner olur. Biz böyle rakip takıma Afrika'dan gelmiş yıldızlarla hiç bir şey yapamayız.
Sekopej
22.Şubat.2007, 22:58
öhhhh ilk defa bir konuyu bukardar fazla görüntüleyen kişi görüyorum 31 kişi :D
Fenerbahçe'nin reytingi yüksektir, bilmiyor musun?:D
Nedvedmania
22.Şubat.2007, 23:01
Fenerbahçe'nin reytingi yüksektir, bilmiyor musun?:D
bidaha çok sonra olur ama bu :D
Mirza
22.Şubat.2007, 23:03
Aurelionun yoklugu cok hissedildi.
uAburak89
22.Şubat.2007, 23:05
İyi de Uefa da final oynamak hedefimiz diyen bir takım için bir oyuncu o kadar da önemli olmamalı ..
Mc.Speedy
22.Şubat.2007, 23:08
Nasıl tecrübe kazancaz. Antalyaspor, Denizlispor gibi takımlarla mı oynayarak. Adamalr PSV, Ajax gibi takımların bulunduğu ülkesinde yıldızların bulunduğu bir ülkede oynuyorlar doğal olarak tecrüner olur. Biz böyle rakip takıma Afrika'dan gelmiş yıldızlarla hiç bir şey yapamayız.
Bir kaç sağlam topcu , akıllı bir teknik direktör ve avrupaya gidip maçları yapmak.
Universal
22.Şubat.2007, 23:10
F.Bahçe sağlam topçuları alır. Türkiye'de oynar ama Türkiye'de anadolu takımları sağlam oyuncular almadan ülkemizin takımları Avrupa'da bu tip takımları elemesi çok zor hatta imkansız olur.
Mirza
22.Şubat.2007, 23:10
İyi de Uefa da final oynamak hedefimiz diyen bir takım için bir oyuncu o kadar da önemli olmamalı ..
Aslinda dediginde haklisin. Aurelionun yoklugunu hissettiren Alkmaarin oyunu degil Denizin oyunu. Aurelionun yerine baska birisi oynasaydi Aurelioyu bu kadar aramazdik.
uAburak89
22.Şubat.2007, 23:12
Deniz çok kötüydü gerçekten ..
nekop
22.Şubat.2007, 23:13
Yazık oldu macın hakkı bu degildi atamayana attılar...
F.Bahçe sağlam topçuları alır.
Orası kesin ;)
Jesus_FB
22.Şubat.2007, 23:14
arkadaşlar deniz görevini yapıyor hep gözünüze batıyor tamam ama o adamın görevi geriden oyunu kurmak yada pas dağıtmak değil ki onun görevi top kesmek pres yapmak mücadele etmek ve bunların hepsinide gayet güzel bir şekilde yaptı adamın yaptığı hatalar ekstra olan onun görevi olmayan durumlardan kaynaklanıyor lütfen biraz daha geniş bakmaya çalışın olaylara herşey bu kadar basit değil malesef
Universal
22.Şubat.2007, 23:15
Bizde Kemal Aslan diye zamanında Ümit Milli takımda kaptan olan ortasahada top basan bir oyuncu vardı. O nerelerde acaba? Beli bu gün Deniz'den daha başarılı olabilirdi.
Bu arada UEFA sitesi maçın yıldızı olarak Tümer Metini şeçti.
Omerdinho
22.Şubat.2007, 23:18
arkadaşlar deniz görevini yapıyor hep gözünüze batıyor tamam ama o adamın görevi geriden oyunu kurmak yada pas dağıtmak değil ki onun görevi top kesmek pres yapmak mücadele etmek ve bunların hepsinide gayet güzel bir şekilde yaptı ..
sana katilmiyorum ilk yarida en az 10 top kaybi yapti hic pres yapmadi yapilan ataklari kesemedi.. Fenerde oynayabilecek bir adam degil Deniz geldigi sezondan beri elestiriliyor gonderilmesi lazim
Flawless Victory
22.Şubat.2007, 23:19
Skoru ve dolayısıyla turu geçecek olan takımı bildim. Bence Fener'in maçlarını bana sorun. :D Türkiye'nin puanlarına bir katkı (!) daha yaptı fener. İlker Yasin Van Gaal hakkında atıp tutarken bence maç sonunda ne söyleyeceğini düşünmeliydi. Sayısız büyük takım çalıştıran Van Gaal ile Zico'yu kıyaslıyor hâlâ. Van Gaal maça yanlış 11 ile başladı ama sonraki değişiklikler harikaydı. Bence asıl büyük teknik adam Van Gaal'dir. Bence 1. Hiddink'tir ama Van Gaal de ilk 5'imdedir. F.Bahçe adına üzgünüm ama futbol adına sevinçliyim. Hakedenin her zaman kazanmasından yanayım.
Mirza
22.Şubat.2007, 23:19
arkadaşlar deniz görevini yapıyor hep gözünüze batıyor tamam ama o adamın görevi geriden oyunu kurmak yada pas dağıtmak değil ki onun görevi top kesmek pres yapmak mücadele etmek ve bunların hepsinide gayet güzel bir şekilde yaptı
Tarik yapma gözünü seveyim. Tamam Deniz topu kesiyor, top adamin ayagindayken ayagini sokup topu uzaklastiriyor ama kovalamiyor. Top 2 metre ötesinde iken gidip topa basmak yerine durmus topa bakiyor. Presini sürekli kilmiyor.
Mc.Speedy
22.Şubat.2007, 23:23
Sağlam topcu alsın ama gerçekten işe yarayacak topcular alsın nedenleri olmayan topcular , takıma top oynamak için gelen topcuları alsın. Yabancı takımlarda nasıl oynuyorlarsa takımda öyle oynayacak adamlar alsın.
Yenmek imkansız değil ;) geçmişte imkansızlıkların kırıldığını çok gördük.
RaSenGan
22.Şubat.2007, 23:23
Bu som agizimi actigim icin tum fblilerden ozur diliyorum :)
Mirza
22.Şubat.2007, 23:26
Yenmek imkansız değil ;) geçmişte imkansızlıkların kırıldığını çok gördük.
Gercektende cok gördük. Imkansizliklari ;)
scolari12111
22.Şubat.2007, 23:26
fb den önce anadolu gelişmeli biraz da.tek maçlık galibiyetler dışında futbol kültürü kazanmaları gerek.son zmanlar da kayseri ve gençler in yaptığı gibi.yoksa bu iş zor.adamlar stres bile yapmadı o kadar eminler ki atacaklarından.
Universal
22.Şubat.2007, 23:31
F.Bahçe elendi artık ligimize dönelim. Saadet yuvamız. :)
Bu som agizimi actigim icin tum fblilerden ozur diliyorum :)
Sorun değil tek açan sen değilsin. :)
ultraslanerdem
22.Şubat.2007, 23:37
Batuhan imzayı değiştir istiyorsan...
Universal
22.Şubat.2007, 23:38
Fenerbahçeli futbolcu Kezman, Az Alkmaar maçının ardından soyunma odasına giderken, koridordaki cam çerçeveyi yumruk atarak kırdı. Fenerbahçe'nin 3-3'ün rövanşında Az Alkmaar karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen, ikinci yarıda yediği gollerle sahadan 2-2 beraberlikle ayrılarak UEFA'ya veda etmesiyle, sarı lacivertli futbolcular büyük üzüntü yaşadı. Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman maçın ardından, soyunma odası koridorlarında sinirlerine hakim olamadı. Sırp futbolcu söylenerek girdiği koridorda, duvarda bulunan çerçevedeki camı yumruk atarak kırdı. Bu olayın ardından takım arkadaşları Kezman'ı sakinleştirmeye çalıştı.
Batuhan imzayı değiştir istiyorsan...
Niye ki? Turkcell Süper Ligi, Fortis Kupası ve Süper Kupayı kazanarak üç kupayı da alabiliriz.
Flawless Victory
22.Şubat.2007, 23:41
100. yılda alın da kupaları, biz sizin o zafer sarhoşluğunuzda (!) 4 yıl daha üstüste şampiyon olalım ve bir daha alalım şu UEFA'yı. :D Hehee
Mirza
22.Şubat.2007, 23:43
100. yılda alın da kupaları, biz sizin o zafer sarhoşluğunuzda (!) 4 yıl daha üstüste şampiyon olalım ve bir daha alalım şu UEFA'yı. :D Hehee
Yangina çıra ile gitme istersen!
scolari12111
22.Şubat.2007, 23:46
yani dalga geçmenin bir manası yok.ülkemiz için kötü bir durum.
fenerbahce_1907
22.Şubat.2007, 23:47
F.Bahçe'yi aynı taktikle yendik"
AZ Alkmaar Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Fenerbahçe karşısında maçın ikinci yarısındaki baskılı oyunlarıyla 2-0'dan 2-2'lik beraberliği yakaladıklarını kaydederek, ''İkinci yarıda sahada sadece AZ Alkmaar vardı'' dedi.
Van Gaal, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, ilk yarıda Fenerbahçe karşısında iyi olmalarına rağmen yaptıkları pas hatalarının neticesinde gelişen kontrataklardan goller yediklerini belirtti.
Maçta 2-0 yenik duruma düştükten sonra ümitlerini yitirmediklerini ve tura inanmaya devam ettiklerini ifade eden Van Gaal, ''İkinci yarıda sahada sadece bir takım vardı o da AZ Alkmaar'dı. Kalemizde pozisyonlar gördük ama sahada ikinci yarı sadece AZ vardı'' dedi.
İstanbul'daki 3-3 biten maçtan farklı bir taktikle oynamadıklarını anlatan Van Gaal, şunları kaydetti: ''Fenerbahçe'ye karşı İstanbul'daki taktikten farklı oynamadık. Aynı taktikle çıktık. Fenerbahçe bugün bize karşı daha dirençli çıktı. Türkiye'deki maçta da aynı durumla karşılaştık ama bugünkü maçta, özellikle 1. yarıda iki hafta önceki formumuz olsa daha değişik durumlar olabilirdi. Gereğinden fazla top kaybı yaşadık. Fenerbahçe kontratağa çıktı 1. ve 2. golleri attı. Bu bölümde bile Fenerbahçe fazla çıkamıyordu biz baskılı oynuyorduk. Şota elinden geleni yaptı. 90 dakika boyunca sahada kalmasını beklemiyordum. Savaştı... Molhoek maçın başında sakatlandı orada bir problem yaşadık.''
Flawless Victory
22.Şubat.2007, 23:47
Ben imzayla ilgili söyledim. Bu maçla bir ilgisi yok.
Omerdinho
22.Şubat.2007, 23:52
F.Bahçe'yi aynı taktikle yendik"
AZ Alkmaar Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Fenerbahçe karşısında maçın ikinci yarısındaki baskılı oyunlarıyla 2-0'dan 2-2'lik beraberliği yakaladıklarını kaydederek, ''İkinci yarıda sahada sadece AZ Alkmaar vardı'' dedi.
Van Gaal, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, ilk yarıda Fenerbahçe karşısında iyi olmalarına rağmen yaptıkları pas hatalarının neticesinde gelişen kontrataklardan goller yediklerini belirtti.
Maçta 2-0 yenik duruma düştükten sonra ümitlerini yitirmediklerini ve tura inanmaya devam ettiklerini ifade eden Van Gaal, ''İkinci yarıda sahada sadece bir takım vardı o da AZ Alkmaar'dı. Kalemizde pozisyonlar gördük ama sahada ikinci yarı sadece AZ vardı'' dedi.
İstanbul'daki 3-3 biten maçtan farklı bir taktikle oynamadıklarını anlatan Van Gaal, şunları kaydetti: ''Fenerbahçe'ye karşı İstanbul'daki taktikten farklı oynamadık. Aynı taktikle çıktık. Fenerbahçe bugün bize karşı daha dirençli çıktı. Türkiye'deki maçta da aynı durumla karşılaştık ama bugünkü maçta, özellikle 1. yarıda iki hafta önceki formumuz olsa daha değişik durumlar olabilirdi. Gereğinden fazla top kaybı yaşadık. Fenerbahçe kontratağa çıktı 1. ve 2. golleri attı. Bu bölümde bile Fenerbahçe fazla çıkamıyordu biz baskılı oynuyorduk. Şota elinden geleni yaptı. 90 dakika boyunca sahada kalmasını beklemiyordum. Savaştı... Molhoek maçın başında sakatlandı orada bir problem yaşadık.''
ayni taktikle ciktilar. sadece saracoglunda biraz daha defansif oynamislardi kendi evlerinde daha cok ofansif oynadilar
RobinVanPersie
22.Şubat.2007, 23:56
FenerLi değiLim ama 2-2 oLDuktan sonra nasıL moraLi bozuLuyor insanın ya dakikaLarLa eLinden uçtu gitti ya tur şansı
ultraslanerdem
22.Şubat.2007, 23:59
Fenerbahçe'nin tek sorunu Teknik Direktör...
TR.CaPTaiN
23.Şubat.2007, 00:10
Bu kadarı da olamaz. Futbolunla tribününle ders vereceksin Bin kişi ile 15 bin kişiyi susturacaksın futbolunla bas döndüreceksin ama yine turu gecemeyeceksin.Durum 2-1 iken Tuncay'ın kacırdıgı pozisyon belki de turu elimizden aldı.AZ'nin attıgı golde kafamı kazagımın içine sokmustum orta acılmadan bu gol olacak dedim ve maalesef gol oldu tekrarını izledikten sonra o top ordan nasıl gecer diye isyan ettim. Şadece futbol degil,sadece taraftar degil birde şans lazımmış bunu ögrendim.
Fenerbahce'nin turu gecememesinden büyük memmuniyet duyanlara da ne diyeyim 2 sene sonra SL'nde takımımız olmaz,pek büyük sorun degil galiba bunlar için.
Ilhan
23.Şubat.2007, 00:24
Fenerbahçe savunma yapmayı bilmiyor. Atak oynamayı da bilmiyor. Rakip defans paslarıyla rakip alana yıktı topu. Gollerin geleceği kesindi. Fenerbahçe turu bence haketmedi, çünkü başında Zico gibi bir teknik direktör mevcut.
TR.CaPTaiN
23.Şubat.2007, 00:28
İlker Yasin'in de dediği gibi Türk futbolundaki en dramatik vedalardan birisi. Bu arada maçta Lugano muhteşem oynadı gerçekten böyle bir oyuncuyu elimizde bulundurduğumuz için çok sanslıyız.Alex'te bu sefer hırslıydı top caldı oynadı attı ama yetmedi.
xunar
23.Şubat.2007, 04:25
Zico + Volkan eşittir hüsran
Jesus_FB
23.Şubat.2007, 04:37
Fenerbahçe savunma yapmayı bilmiyor. Atak oynamayı da bilmiyor. Rakip defans paslarıyla rakip alana yıktı topu. Gollerin geleceği kesindi. Fenerbahçe turu bence haketmedi, çünkü başında Zico gibi bir teknik direktör mevcut.
savunma yapmayı bilmeyen Fener bu maçta rakibine kaç tane pozisyon verdi hiç dikkat ettin mi? Fenerbahçe neden turu geçmeyi haketmedi İlhan biz aynı maçı mı izledik yoksa sen özet falan izledinde mi böyle konuşuyosun çok şaşırdım.
Tüm Fenerbahçeli oyuncular bugün çok iyi mücadele etti iyi oynadılar bir çok net gol pozisyonuna girdiler son vuruşlarda biraz daha becerikli olsalar maç 4-2 de olabilirdi bana alkmarın yakaladığı 2 tane net pozisyon söyleyebilirmisiniz?
bence bu maçta kezman ın adı deivid olsaydı acayip küfür yerdi ama işte adı kezman .... taraftarın sevgilisi ...
remake
23.Şubat.2007, 06:10
savunma yapmayı bilmeyen Fener bu maçta rakibine kaç tane pozisyon verdi hiç dikkat ettin mi? Fenerbahçe neden turu geçmeyi haketmedi İlhan biz aynı maçı mı izledik yoksa sen özet falan izledinde mi böyle konuşuyosun çok şaşırdım.
fenerbahce cok pozisyona girdi ama skora bak istersen birde. AZ her girdigi pozisyonu gole cevirdi neredeyse. eger sen fenerbahce olarak vasat bir avrupa takimini rahatlikla gecemiyorsan, bu demektir ki tur atlamayi da hak etmemissin.
GeNç KaRTaL
23.Şubat.2007, 07:56
gerçekten büyük hüsran sadece fb için değil tüm türkiye için:( ayrıca fb li oyuncular ilk yarı iyi oynadı tamamda 2-0 dan 2-2 ye getiriyorsan o zaman sende bir sorun var demetir artık zico bu sorunu tespit etmeli
shahinler
23.Şubat.2007, 09:27
gerçekten büyük hüsran sadece fb için değil tüm türkiye için:( ayrıca fb li oyuncular ilk yarı iyi oynadı tamamda 2-0 dan 2-2 ye getiriyorsan o zaman sende bir sorun var demetir artık zico bu sorunu tespit etmeli
Bence artık "Zico" sorununu yönetim tespit etmeli.Çıktığımız her maçta takım hiç güven vermiyor.Yüreğimiz ağzımızda maç seyrediyoruz.Aynen dün akşam olduğu gibi.Artık rahatlamışlardır umarım.Başımıza böyle bir iş açacağı belliydi zaten.2-1 den sonra Alex-Tümer-Kezman'dan birinin çıkarılmasını biz mi gidip söyleyelim yani.Artık çok sevdikleri Türkiye ligine döndüler.Sakarya'yı, Erciyes'i filan yenip sevinirler artık.Bu kadar taraftara böyle işkence etmeye kimsenin hakkı yok.:mad: Yazık...
meddah
23.Şubat.2007, 10:22
Hala Alkmaar'a vasat Avrupa takımı deniyor ya, benim aklım onu almıyor.. Tamam, potansiyel olarak Alkmaar yarım Fener etmez, ama şu anki durum olarak Alkmaar Fenerbahçe'den 3 kat daha iyi "takım"..
Ama tabi, bu kupanın favorisi değiller, orası ayrı. Zaten Fenerbahçe de değildi..
e_mali
23.Şubat.2007, 10:42
Deniz ve Zico cok tesekkurler...
Deniz&Zico&Edu elenmemize sebep olan 3lü
asatilla
23.Şubat.2007, 12:06
BEN BÖYLE VASAT FUTBOL OYNAYAN TAKIM GÖRMEDİM(İKİNCİ YARI İÇİN).Sen tut deplasmanda skoru 2-0 yap.Sonra sanki tur garanti gibi oyunu bırak.Böyle saçmalık mı olur ya.Resmen AZ ye tek kale oynattılar.
Defansta lugano olmasaydı daha neler olurdu kim bilir.
Zico efendi sanki bostan korkuluğu gibi oraya konulmuş. oyuna ne adam gibi bir müdalesi var nede başka bir şey.
Eray Dengiz
23.Şubat.2007, 12:16
Fenerbahçe kaç senedir Avrupa'da top oynuyor. Artık neyin tecrübesi gerekiyor anlamış değilim. Buna tecrübe demeyelimde kadronun eksikliği diyelim. Daha önceki sayfalardada dedim. Avrupa'da başarı istiyorsanız oturmuş bir kadroya ihtiyacınız vardır. Fenerbahçe daha bu senenin başında teknik heyetini ve futbolcularını değiştirdi. Ortada daha uyum sorunu var.
Bilmiyorum katılırmıydınız ama eğer bu sene bu takımın başında Daum olsaydı belki Avrupa'da başarı olabilirdi. Daum eğer bu sene takımla birlikte kalsaydı; 4.senesine girecekti. Takımı 4 senedir tanıyan ve 100.yılın verdiği heyecanla Avrupa'da başarı gelebilirdi diye inanıyorum. Ama malesef bizim Türkiye'de işler Avrupa'ya göre değil Türkiye başarılarına göre hesaplanıyor. Türkiye'de başarısız olduğun takdirde eyvallah diyip gönderiyorlar..
Maça gelecek olursak. 86'da yediğimiz gol kötü oldu. En azından Zico'nun o dakikadan sonra biraz daha maça ağırlığını koyup futbolcularına daha dikkatli oynamalarını söyleyebilirdi.
Bugün Erman Toroğlu'nun yazısını okudum ve son paragrafı aynen şöyleydi:
"Fenerbahçe taraftarı ile Zico'nun farkı nedir? Fenerbahçe taraftarı maçı izlemek için para ödüyor, Zico ise maçı izlemek için üstüne para alıyor.."
uAburak89
23.Şubat.2007, 12:20
Erman Toroğlu'nun yazısı gerçekten güzel, müthiş bitirmiş zaten ..
World Hollow o1
23.Şubat.2007, 12:31
Maci Fenerbahce Oynadi Fenerbahce kaybetti :) Mac Boyunca Super Olan Lugano bi Faul de Fenerbahcenin Butun Uefa ve Avrupa Hayallerini Yikti :)
y_layta
23.Şubat.2007, 13:34
lugano geçit vermedi şotaya ama dediğim oldu elendik
Flawless Victory
23.Şubat.2007, 13:37
Arkadaşlar lütfen şu Lugano süperdi, Volkan berbattı konuşmalarını bırakalım. Futbol bir takım oyunudur, en güzel örneği de AZ takımıdır. Düşünün bir, hiç futbol ile ilgili olmasaydık 90 dakika boyunca izlediğimiz AZ takımından kaç oyuncunun ismini maç sonunda hatırlayabilirdik? Belki ancak 1 tanesinin. Ama Fenerli oyunculardan en az 3 tanesinin ismi Hollandalıların aklında kalmıştır. Niye acaba? Çünkü Fenerbahçe hep bireysel performanslarla bir şeyler üretmeye çalışıyor zaten takım oyunu oynayabilecek bir kadro yapısı yok Fenerbahçe'de. Türkiye'de bunu yapabilecek tek takım var o da Türk Milli takımıdır. Eğer milli takımdaki oyuncuları bir araya getirmezseniz takım oyunu oynama şansınız yok. Ama tabi iyi bir teknik adamla bunu bir ölçüde gerçekleştirebilirsiniz. Fenerbahçe savunması evet kötü, kaleci Volkan da bu aralar kötü bir grafik çiziyor ama bunda Alex'in, Deniz'in, Appiah'ın, Tuncay'ın hiç mi payı yok? Var, hem de çok. Volkan şu anda Türk Milli takımının 1 numaralı kalecisidir. Artık bir Rüştü'müz olmayacak. Rüştü'den sonra aklınıza 2. bir isim geliyor mu Volkan'dan başka? Volkan'a sahip çıkmalıyız. Bence morali iyi olduğunda büyük bir yetenek Volkan. Onu seneler önce, galiba akdeniz oyunlarında izlemiştim. Süper bir kaleci. Hatalar yapacak elbette. Unutmayın ki 2002 dünya kupasından önce de Rüştü büyük hatalar yapıyordu. 2002'de yıldız oldu. Volkan'ın da yıldız olacağı zaman gelecek. Bakın Mondragon bazen Volkan'dan daha hatalı goller yiyor ama adamın üzerinde baskı yok. 2. maçta tekrar kendine geliyor. Baskı olunca kaleciler iyice kötüleşiyor.
remake
23.Şubat.2007, 14:41
Hala Alkmaar'a vasat Avrupa takımı deniyor ya, benim aklım onu almıyor.. Tamam, potansiyel olarak Alkmaar yarım Fener etmez, ama şu anki durum olarak Alkmaar Fenerbahçe'den 3 kat daha iyi "takım"..
Ama tabi, bu kupanın favorisi değiller, orası ayrı. Zaten Fenerbahçe de değildi..
ayni seyi demeye calisiyoruz galiba. alkmaar avrupa kupalarindaki diger kluplere gore vasat bir klup, fenerbahce ile kiyaslarsanda vasat bir klup. ama adamlar takim olarak fenere bin bastilar. benim anlamadigimda bu. (evet evet takim yerin klup demeliydim bir onceki postumda.)
sirf para ile iyi takim kurulmaz diyorlar. ama bir shaktar'a bak, bir chelsea'ye bak, bir suru ornegi var boyle takimlarin. fener neden sirf para ile basarili olamiyor anlamiyorum. yazik.
meddah
23.Şubat.2007, 15:09
Haklısın.. Sana cevap yazmışım gibi oldu.. Ben genel konuşmaya çalıştım halbuki..
Fenerbahçe'nin sınıfı bu olmamalı..
comandante
23.Şubat.2007, 15:33
bence bu maçta kezman ın adı deivid olsaydı acayip küfür yerdi ama işte adı kezman .... taraftarın sevgilisi ...
çok iyi bi nokta...devidin ilk maçta oynadığını bile oynamadı dün kezman...
uAburak89
23.Şubat.2007, 15:35
Neden ya ilk golün asistini yaptı, Deivid onu bile yapamıyor ..
asatilla
23.Şubat.2007, 15:47
Söylediğine %100 katılıyorum.Deivid den hiç bir şey olmaz.Bu adam nasıl futbolcu olmuş anlamadım.Fenerbahçenin bu adamı ne diye aldığınada bir anlam veremiyorum.Adam boşu boşuna yabancı kontenjanını dolduruyor.
Sezonun ilk yarısında zico efendi deividi çok savunuyordu yok uyum sağlayamadı,yok şöyle yok böyle.Herkes iyi tamam öyle olsun dedi fakat bardağı taşıran son damla geçen haftaki az maçında meydana geldi yani deivid ilk yarı neyse ikinci yarı da aynı yine söylüyorum bu adamdan hiçbirşey olmaz.
nerazzuri
23.Şubat.2007, 16:13
Deniz&Zico&Edu elenmemize sebep olan 3lü
elenmemize sebep olan bunalr deil aziz yildirim ve yonetimdir....
sen bu takima DEIVID,,EDU DRACENA,,LUGANO,,ve 100.yıl gibi şerefli bir yılımızda takımın başına hiç bir tecrübesi olmayan ZICO yu getirirsen....uefa da bırak finali görüdüğünüz gibi 4.turu bile zor görürüsünüz...HAKSIZMIYIM BEYLER?????
El Comandante
23.Şubat.2007, 16:17
2-0 dan mac vermek gercektende sinir bozucu.Fenerbahce iyi oynadi ilk yari ama 2.yarida alex,deniz ve cok sey beklediginiz bitik kezman sanki sahada yoktular.Tuncay desen sirf tribünlere oynuyor golleri kaciriyor.
Az alkmaar ikinci yarida tek kale oynadi resmen fenerbahce kontrataklarda gol aramaya calisti ama gol atacagi yerde golleri yedi.Yazik...
Universal
23.Şubat.2007, 16:29
Bugün Erman Toroğlu'nun yazısını okudum ve son paragrafı aynen şöyleydi:
"Fenerbahçe taraftarı ile Zico'nun farkı nedir? Fenerbahçe taraftarı maçı izlemek için para ödüyor, Zico ise maçı izlemek için üstüne para alıyor.."
Bu söze bayıldım Eray gerçekten diyebileceğinin en iyisini demiş.
azizuzu
23.Şubat.2007, 16:57
Herşey için teşekkürler canları sağolsun bunları yaptıkları için bile Teşekkürler. Küme düşsede Fener takıma kötü söz söylemeyip sahip çıkmalıyız. Biz burda yırtılacak her yerimizi yırtsak da ne olacak değişen bişey oluyormu? Ölsede öldürsede her zaman FENER..
shahinler
23.Şubat.2007, 17:19
Yanlış hatırlamıyorsam 2. golünde asistini o yaptı.
El Comandante
23.Şubat.2007, 17:33
kezman sanirsam 2.golde asist yapmisti.
Alkmaardaki de zeuw cok iyi bir ön libero.Cok begendim onu.Keske onu alabilsek.
fenerbahce_1907
23.Şubat.2007, 17:35
2 golunde asistini Kezman yaptı
uAsamet91
23.Şubat.2007, 18:00
emperor de zeuw konusunda haklisin kaliteli bi futbolcu fenerlilerede gecmis olsun
y_layta
23.Şubat.2007, 18:06
kezman deividden iyi oynadı en azından 1de gol atsa tam olcaktı
eGowiCh
23.Şubat.2007, 18:51
Yapılan tüm yorumları okudum, Kezman hakkında epeyce bir eleştiri var. Onları yanıtlayarak başlamak istiyorum.
Dün kötü oynadığını iddia ettiğiniz Kezman en son Gençlerbirliği maçında forma giydi. 2. devre oynadığı tek maç Gençlerbirliği maçıdır. Cezalı ve sakat olmasından 2. yarıda tek maçta forma giyebildi. Dolayısıyla da formunun düşük olması çok normal, hafif de sakatlığı vardı sanırsam; ama ona rağmen 2 asist yaptı. 3. asistini de yapıyordu ama Tuncay atamadı. Tuncay'ın 2-1 iken kaçırdığı %100'lük pozisyonda Kezman kafayla Tuncay'a indirmişti hatırlarsanız. Kötü Kezman buysa, iyi Kezman hat-trick yapar herhalde.
Lugano harikaydı dün. Şota'ya adım attırmadı, sanki Şota sahada yoktu. Lugano'nun markajı harika, Newcastle maçında Martins'e yaptığını bu maçta da Şota'ya yaptı. Edu da Lugano kadar iyi oynasaydı, 2. gol yenmezdi, Fenerbahçe tur atlardı. Lugano'yu sene başından beri eleştirenler izlediyse bu maçı, görmüşlerdir onun gerçekten Güney Amerika'nın en iyisi olduğunu...
Edu ise çok kötü oynadı ve ben bu maçla ona notunu verdim. Edu çok kötü bir futbolcu. Tamamen bir fiyasko! Bu kadar kötü bir transfer yapılamaz. 5.5 milyon euro verildi bir de. Edu'ya verilen bu parayla çok daha iyi bir defans adamı alınabilirdi Lugano kalitesinde. Bilmiyorum, Edu mu çok kötü, yoksa takımın defans anlayışı mı, ama bence Edu çok kötü. Yediğimiz 2. golde çok güzel ıskaladı topu. Lugano hangi birini tutacak be Edu, arkadakileri de sen al! Yönetime selamlar olsun, ve de Zico'ya, bu kadar kötü bir defans oyuncusu alıp bizi kahrettikleri için...
Zico da gerçekten çok kötü bir antrenör olduğunu ispatladı. Oyunu izledi, hiçbir müdahale yapamadı. Sağ kanatta Jeiner veya Martens, tam hatırlamıyorum, Ümit'in belini kırdı, sürekli o kanattan orta açtılar; Zico bunu sadece izledi, Uğur'u sokmayı akıl edemedi. Dökülen Alex yerine Olcan'ı sokamadı. 60'da çıkarılmayı isteyen Kezman'ı çıkarmadı, Semih'i almadı. İş işten geçtikten sonra Semih'i sokmuşsun, kaç yazar artık?
2-0'ı bulduktan sonra defansa çekti takımı, gol geliyorum demesine rağmen ne taktiksel olarak ne de somut olarak bir değişikliğe gitmedi. Tebrikler Zico, kahramansın! Yönetime de çok teşekkürler, hiçbir başarısı olmayan bu antrenörü başa getirdiği için!
Appiah'ın bu sene performansı inanılmaz derecede düştü, 2 AZ maçında da hiçbir varlık gösteremedi. Sene başında çok istemişti büyük kulüpler, herhalde ondan olacak, kötü oynuyor çok. Appiah böyle devam ederse sene sonunda gönderilsin, yarardan çok zararı bulunuyor çünkü.
Cyzio
23.Şubat.2007, 18:55
2-0'dan turu kaybetmek çok üzücü.AZ'de Fener'den iyi bi takım değil yani.Dün akşam gördük bunu.FB net pozsiyonlardan yararlanmadı ve son dklerde yediği gollede elendi.Zico'nun takımdan hemen gönderilmesi gerek.Sadece izliyor.Hiçbir müdahale yapmıyor maça.Appiah'tada ciddi bi form düşüklüğü var bu sene.Geçen seneki Appiah'ı aratıyor...
yalnız bende kezmanı savunanlara bişey diyim o adamın aldığı para ile diğerleri bir değil ve herkezin beklentisi deivid kadar iyi oynaması değil deivid den çok daha iyi oynaması .....
coolnash
23.Şubat.2007, 19:15
İkinci yarı Lugano nun yarısı kadar mücadele etselerdi Fener elenmezdi.
İlk yarı iyiydi güzeldi. Ama 2.yarıya gelince Fener baştan kaybetti adeta. Tamamen defansif bir düşünceye dönülmüş, bırakın üstümüze gelsinler biz rahatız havalarıyla en az 10 dakika oynandı. Sonra biraz toparlanıp çıkmaya başladılar, o çıktıkları nadir toplarıda harcadılar ve ATAMAYANA ATARLAR deyimleşmiş sözü bu maçtada geçerli oldu. Zaten önceden bu golün geleceği belliydi ve geldi. 2-1 oldu. 2-1 oldu ve Zico hala oturup maçı seyretti. 1 GOL YERSEN ELENİRSİN! Bunu TV başındaki seyirciler anlarken Zico anlamadı herhalde. Gidip Deniz'i çıkardı. Ama sahada sadece antrenman yapar gibi oynayan ve faliyet gösteremeyen Kezman'ı çıkarıp kurtarıcı rolünü müthiş oynayan Semih'i oyuna sokmak İŞ İŞTEN GEÇİNCE AKLINA GELDİ. Her zaman Deivid-Kezman'da ısrar etti. BENİ SEÇ BENİ SEÇ diye bangır bangır bağıran Semih'i ısrarla YEDEK KULÜBESİNDE tutarsan daha çok ağlarsınnn. 2-2 olduktan sonra beyimiz Semih'i oyuna sürdü. Kalmış 4-5 dakika, Semih önce biraz oyuna ısınacak sonra direkt gol atacak. Olur mu öyle şey? Olmaz...Olmadı da. Sağlık olsun. Ama bu maçı Fener alıp UEFA'da devam edebilirdi. Yazık oldu...
TR.CaPTaiN
23.Şubat.2007, 21:41
Kezman hazır olmamasına ragmen kendisinden cok ümitliydik belki ümitlerimizi tam manasıyla yansıtamadı ama en azından 2 asist yaparak kalitesini ortaya koydu. Kezman'ın oyunda kalması bence dogruydu cünkü AZ acısından bir psikolojik baskıydı Kezman'ın oyunda kalması. Lugano'da neden 2 senedir kendisine Güney Amerika'nın en iyi oyuncusu ödülünün verildiğini gösterdi. Bence önce şanssızlıgımız yüzünden 2.neden olarakta Volkan'ın yedigi 2.golde hata vardı sanki. Ayrıca mac istatistiklerine bakarsak AZ'nin kaleyi tutan 3 sutu var 2 si gol.
Şurası da çok ayrı bir nokta dikkat ettim. Maçın bitimine 5 dk kalmıs bizim oyuncularımız topu ileri vuruyor rastgele sallıyor.Ama AZ golü attıktan sonra topu bize vermedi bile golden sonra top AZ'nin ayagından hiç bize gecmedi. Belki de Türkiye ve Avrupa arasındaki profesyonellik farkı bu.
Flawless Victory
23.Şubat.2007, 22:00
Appiah böyle devam ederse sene sonunda gönderilsin, yarardan çok zararı bulunuyor çünkü.
İstemiyorsanız bize verin. :n: :k:
eGowiCh
23.Şubat.2007, 23:17
Ne kadar çok meraklısın bizim oyuncularımızı almaya :)
Mirza
24.Şubat.2007, 08:34
Appiah böyle devam ederse sene sonunda gönderilsin, yarardan çok zararı bulunuyor çünkü.
Bunu söylerken ciddi misin? Onun ölüsü bile takima yarar sagliyor.
Universal
24.Şubat.2007, 11:38
Ciddi olduğuna inanamıyorum. Çünkü F.Bahçe'ye gelmiş geçmiş belki de Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi ortasaha oyuncu. Böyle bir oyuncu her takım ister sen gelmiş istenen oyuncuyu bizden gönderiyorsun. Bence tam tersine emekli olana kadar bizde kalmasını isterim. :)
Omerdinho
24.Şubat.2007, 11:50
"Konuşursam Zico kovulur"
Bu sözler ne Fenerbahçeli bir yöneticiye, ne de futbolcuya ait. Bomba etkisi yaratacak bu sözlerin sahibi, ikinci yarıda yaptığı akılcı değişikliklerle 2-0 geriye düşen takımının skoru 2-2’ye getirip, UEFA Kupası’nda 4. tura çıkmasını sağlayan AZ Alkmaar’ın kurt teknik direktörü Louis van Gaal.
Hollandalı ünlü teknik adam, karşılaşma bitiminde yapılan basın toplantısının ardından bir gazetecinin sorularını ayak üstü yanıtlarken F.Bahçe’nin Brezilyalı çalıştırıcısı için ilginç cümleler kurdu.
O kadroya futbol oynatamıyor
"Zico için neler söyleyeceksiniz? F.Bahçe iyi futbol oynuyor mu? Bu kadro sizde olsa sonuç farklı olur muydu?" şeklindeki sorulara gülerek önce yanıt vermek istemeyen van Gaal, daha sonra "Zico için konuşursam, kovulur" yorumunu yaptı.
Hollandalı teknik adam, aynı gazetecinin, "Ne demek istiyorsunuz? Biraz daha açabilir misiniz?" şeklindeki ısrarına rağmen "Ben, bu konuda konuşmak istemiyorum. Tekrar söylüyorum; eğer konuşursam, Zico kovulur" dedi ve basın toplantısının yapıldığı salonu terketti.
İkinci yarıda sadece biz vardık
Louis van Gaal’in, daha sonra, "Zico’nun kişiliğiyle ilgili bir eleştirim olamaz. O, dünya futbolu için önemli bir isim. Ancak, bu kadroya futbol oynatamıyor" dediği öğrenildi.
Hollandalı teknik adam, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, 2-0’dan 2-2’lik beraberliği yakaladıklarını hatırlatırken, "İkinci yarıda sahada sadece AZ Alkmaar vardı" dedi. Louis van Gaal, şöyle devam etti: "İlk yarıda yaptığımız pas hatalarının neticesinde kontrataktan goller yedik. 2-0 geriye düştükten sonra ümidimizi yitirmedik ve tura inanmaya devam ettik. İkinci yarıda sahada sadece bir takım vardı. O da AZ Alkmaar’dı. Kalemizde pozisyonlar gördük ama sahadan istediğimizi almayı bildik."
24.02.2007
TR.CaPTaiN
24.Şubat.2007, 11:52
Zico ahım şahım bir teknik direktör olmayabilir ama son dakika gelen şans golüyle elediler bizi bence Van Gaal fazla havalanmıs.
Universal
24.Şubat.2007, 11:52
Van Gaal haklı ama sanki bu söyledikleri F.Bahçe'ye gelmek istiyorum tarzında bunları daha öncede gördük.
Eray Dengiz
24.Şubat.2007, 11:57
Appiah gönderilsin diyenler ya futboldan anlamıyor ya da şaka yapıyor..
GeNç KaRTaL
24.Şubat.2007, 11:59
Van Gaal haklı ama sanki bu söyledikleri F.Bahçe'ye gelmek istiyorum tarzında bunları daha öncede gördük.
gelsin işte ne güzel daha ne istiyorsunuz:D
deniz.91
24.Şubat.2007, 13:18
maçın adamı bence Luis Man Gaal:D
real_footballer
24.Şubat.2007, 13:29
fenerbahçe turu hakkaten kötü kaybetti ayrıca bu deniz 2. lig de bile oynayamaz
eGowiCh
24.Şubat.2007, 13:34
Appiah'ın bu seneki performansını beğenen var mı? Geçen seneki performansıyla karşılaştırın.
Bu sene Appiah hangi maçta harika oynadı? Hangi maçı izlerken "Appiah'a bak, muhteşem" dediniz? Derbilere bakın, diğer lig maçlarına bakın, Avrupa maçlarına bakın.
İki AZ maçında ne yaptı Appiah? Ne hücumda ne savunmada hiçbir varlık gösterebildi mi? İlk maçta adamlar verkaç yaparken Appiah ne yaptı, sadece izledi. Hücumda ne yaptı, asist mi yaptı, gol mü attı, pozisyon mu yarattı?
Bu sene Appiah beklenen performansı yansıtmıyor, geçen senekinden çok uzak. Sene başında aldığı teklifler başını döndürdü sanırım, hiç memnun değilim performansından.
Böyle devam ederse nereye giderse gitsin.
nerazzuri
24.Şubat.2007, 15:35
"Kimse para beklemesin"
Başkan Yıldırım, teknik heyete ve futbolculara sert uyarılarda bulunarak başarı gelmeden kimseye para vermeyeceğini bildirdi
Fenerbahçe, AZ Alkmaar’a elenmenin şokunu atmaya çalışırken, Başkan Aziz Yıldırım’ın Zico’dan hesap sormaya hazırlandığı ve Antalya maçı sonrasına randevu verdiği kaydedildi. Bazı futbolcuların da ağır cezalara çarptırılacağı için kendisinden rapor beklenen Brezilyalı hocanın, iyi çalışmayan ve kondisyonu eksik olan oyuncuların isimlerini Başkan’a vereceği ifade edildi. Bu arada Yıldırım’ın, “Sezon sonuna dek kimse para beklemesin. Önce kupaları görelim” dediği iddia edildi
BÜYÜK BAŞKANA Bİ ALKIŞŞŞŞ.....AÇ KALSINLARDA AKILLARI BAŞLARINA GELSİN
eGowiCh
24.Şubat.2007, 16:15
AZ Alkmaar maçından sonra Kezman camı çerçeveyi indirdi, işte videosu :
http://www.youtube.com/watch?v=oLE6HXNTjvE
Gerçekten bu adam gerçek bir Fenerbahçeli, çok hırslı. Alex biraz Kezman'ı örnek alsın, onun gibi ruhlu olsun!
uAburak89
24.Şubat.2007, 16:19
Ben olsam onun yerinde bende kırardım .. Bir de üstüne Tuncay'ın kafasını kırardım .. Adam iki golün asistini yaptı, Tuncay'a al da at dercesine pas verdi .. Daha ne yapsın ..
M.Scofield
24.Şubat.2007, 16:19
Gerçekten bu adam gerçek bir Fenerbahçeli, çok hırslı. Alex biraz Kezman'ı örnek alsın, onun gibi ruhlu olsun!
Bence bu hirs degil
Jesus_FB
24.Şubat.2007, 16:31
Bence bu hirs degil
nedir peki?
comandante
24.Şubat.2007, 16:42
hırsı olan adam birşeyler yapmaya çalışır...hırsa bakarak gerçek fenerli diyorsanız o takımda 2 fenerli var biri tuncay biri lugano...adam geleli bir yıl olmadı hemen gerçek fenerli ilan ettiniz.seviyo olabilirsiniz,iyi oynuyo da olabilir adam...ama "gerçek" fenerlilik bu değil...gerçek fenerli bence beğenmediğiniz ümit,semih,tuncay...
M.Scofield
24.Şubat.2007, 16:44
nedir peki?
farkli birsey gecen sene orhan ak soyunma odasinin kapisina tekme atmisti simdi orhandami hirsli oluyor
eGowiCh
24.Şubat.2007, 16:48
Takımda 5 tane Fenerbahçeli var: Tuncay, Kezman, Lugano, Rüştü, Semih.
nerazzuri
24.Şubat.2007, 17:29
Takımda 5 tane Fenerbahçeli var: Tuncay, Kezman, Lugano, Rüştü, Semih.
Peki TÜMER...ÖNDER....OLCAN....GÜRHAN...KERİM....SERKAN ....MEHMET YOZGATLI.....AURELİO....APPİAH.... BUNLAR FENERLİ DEĞİLMİ BUNLARDA SAYDIKALRIN KADAR HIRSLI DEĞİLMİ BUNLARDA SAYDIKLARIN KADAR FORMALARINA AŞIK DEĞİLMİİ??????
BianCoNeRo
24.Şubat.2007, 17:30
fenrbahçe neden böyle yapıyor.Türkiye liginde temiz oynasalar avrupada başarılı olurlar.sadece fenerbahçe için değil bütün takımlar için çoğu takım KİRLİ !!!
El Comandante
24.Şubat.2007, 17:41
eger biraz hirsli olsaydi macta pres yapardi,gol atardi,takimi adina canini disine takarak oynardi...
M.Scofield
24.Şubat.2007, 17:51
hırsını mactan sonra degılde macta kullansaydı belkıde az elenırdı
GeNç KaRTaL
24.Şubat.2007, 17:51
eger biraz hirsli olsaydi macta pres yapardi,gol atardi,takimi adina canini disine takarak oynardi...
bu tür forvet oyuncuları genelde top alınca gol yaparlar pres yapıp top kaparak değil;)
Jesus_FB
24.Şubat.2007, 17:52
hırlsı olup olmadığını bilmem ama AZ maçında Kezman gayet iyi oynadı 2 asist Tuncaya 3. golü atması için al da at tarzı bir pas verdi skora direk etki etti daha ne yapsın
El Comandante
24.Şubat.2007, 17:53
bu tür forvet oyuncuları genelde top alınca gol yaparlar pres yapıp top kaparak değil;)
semsicim biraz konuya bak istersen...
Arkadas diyorki cok inanilmaz hirsliymis kezman!
Bende diyorumki okadar hirsli olsaydi nobre gibi defansa pres yapar,yakaladigi pozisyonlari gole cevirir.Takimi icin canini disine takarak oynardi.Anlamissindir umarim ;)
Bu sadece sinirini başka şeylerden çıkarmaktır. Böyle hırs mı olurmuş? Bu oyuncu eğer hırslı ise biz bu hırsı maçta neden göremedik acaba? Soyunma odasında hırslı olsa ne olacak? İş işten geçmiş artık...
GeNç KaRTaL
24.Şubat.2007, 17:59
semsicim biraz konuya bak istersen...
Arkadas diyorki cok inanilmaz hirsliymis kezman!
Bende diyorumki okadar hirsli olsaydi nobre gibi defansa pres yapar,yakaladigi pozisyonlari gole cevirir.Takimi icin canini disine takarak oynardi.Anlamissindir umarim ;)
ja ich habe verstanden:D
eGowiCh
24.Şubat.2007, 18:03
:) Maçı seyretmediğin belli oluyor.
Kezman maçta ne yaptı? 2 asist, Tuncay'a "al da at" denilebilecek cinsten mükemmel bir pas attı.
Sakatlığı ve kondisyon eksikliğinden dolayı da daha fazlasını yapamadı. Daha fazlası da zaten bir gol olabilirdi. Gol pozisyonuna girmedi ki gol atsın! Sanki saç baş yoldurtacak goller kaçırdı.
Dakika 60'da çıkmak istedi, takımı için istedi bunu, sakatlığından ve kondisyon eksikliğinden dolayı oyunda kalmasının takıma zarar vereceğini düşündü. Ama Zico onu çıkarmadı.
Kezman'ı haksız yere eleştirmezseniz sevinirim.
El Comandante
24.Şubat.2007, 18:07
:) Maçı seyretmediğin belli oluyor.
Kezman maçta ne yaptı? 2 asist, Tuncay'a "al da at" denilebilecek cinsten mükemmel bir pas attı.
Sakatlığı ve kondisyon eksikliğinden dolayı da daha fazlasını yapamadı. Daha fazlası da zaten bir gol olabilirdi. Gol pozisyonuna girmedi ki gol atsın! Sanki saç baş yoldurtacak goller kaçırdı.
Dakika 60'da çıkmak istedi, takımı için istedi bunu, sakatlığından ve kondisyon eksikliğinden dolayı oyunda kalmasının takıma zarar vereceğini düşündü. Ama Zico onu çıkarmadı.
Kezman'ı haksız yere eleştirmezseniz sevinirim.
maci izledim hic süphen olmasin.
Kezmanin görevi gol atmaktir,asist yapmak orta sahanin görevidir.Ama genede 2 tane güzel asist yapti,hatta 3 de olurdu tuncay atamadi.Ama sakat oldugu halde büyük hirsi olan kezman mac sonu camlari kirmis,enerjisini maca yansitsaydi,karsi takimin beceriksiz defansina o presleri yapsaydi kezman en az 2 tane gol atardi.Bunu bende biliyorum sende biliyorsun.Herkes biliyor.
eGowiCh
24.Şubat.2007, 18:18
Camları kırmakla, topu alıp defansa çalım attıktan sonra gol atmak bir değil.
Hırsını oradan çıkarıyor, belki de içinden diyor : "Hocam beni çıkarmadı, ben tam performans sergileyemedim, benim yüzümden kaybettik." veya "Kazanamadık, kahretsin, haketmiştik." diye bağırıyor.
Kim ne derse desin Kezman sakat ve kondisyon eksiği olmasına rağmen AZ maçında harika oynamıştır. Eğer maç eksiği olmasaydı 2 asistin yanında 2 gol de atardı, bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Sekopej
24.Şubat.2007, 19:12
maci izledim hic süphen olmasin.
Kezmanin görevi gol atmaktir,asist yapmak orta sahanin görevidir.Ama genede 2 tane güzel asist yapti,hatta 3 de olurdu tuncay atamadi.Ama sakat oldugu halde büyük hirsi olan kezman mac sonu camlari kirmis,enerjisini maca yansitsaydi,karsi takimin beceriksiz defansina o presleri yapsaydi kezman en az 2 tane gol atardi.Bunu bende biliyorum sende biliyorsun.Herkes biliyor.
Tuncay 2 pozisyonda kaleye atmayıp ona pas verseydi, golü de atardı. Hatırlatırım Kezman ilk devrede pres yaparken sakatlanmıştı ve uzun süre forma giyememişti. Maçta da elinden geldiğince mücadele etti, 2 golün pasını verdi, maçtan sonra da neden daha fazlasını yapamadım diye kızmış olabilir. Orada yumruk atması sakatlanacak olması bakımından iyi bir hareket değil ama yumruk atacağına sahada oynasaydı ya bence saçma bir yorum...
Bigturk
24.Şubat.2007, 22:11
fener hak etti bunu, ikinci yari da hic press yapmadi, kosmadi, calismadi,
iste uefa da oyle oynarsan gol yersin
nerazzuri
24.Şubat.2007, 22:42
uefa yi TSL zanntetilerrrr
Mirza
24.Şubat.2007, 22:50
TSL cok düsük bir ligmis gibi anlatiyorsunuz. Size katilmiyorum.
eGowiCh
24.Şubat.2007, 23:03
TSL ile Hollanda aynı ayarda sayılır.
Zico yerine daha iyi bir antrenör olsa tur atlamıştık.
TR.CaPTaiN
24.Şubat.2007, 23:08
TSL ile Hollanda aynı ayarda sayılır.
Zico yerine daha iyi bir antrenör olsa tur atlamıştık.
Kesinlikle Aziz Başkan sene başında hata yaptı Zico'yu getirerek.
Eray Dengiz
24.Şubat.2007, 23:13
Kesinlikle Aziz Başkan sene başında hata yaptı Zico'yu getirerek.
Günaydın demekten başka bir çaremiz yok. Biz bunları senenin başında söyledik. Bana kalırsa Zico kötü bir teknik direktör değil sadece tecrübesi eksik. Ayrıca Uefa'da yaşanan bu başarısızlığın tek sorumlusuda Aziz başkandır. Herşeyi aceleye getirdi..
Universal
25.Şubat.2007, 00:11
Zico'ya kötü diyorsunuzda F.Bahçe tarihi boyunca en başarılı Avrupa Serüvenini yaşattı. 11.5 puan topladı diğer hiçbir hoca 10 puanı geçememişti.
TR.CaPTaiN
25.Şubat.2007, 00:14
Günaydın demekten başka bir çaremiz yok. Biz bunları senenin başında söyledik. Bana kalırsa Zico kötü bir teknik direktör değil sadece tecrübesi eksik. Ayrıca Uefa'da yaşanan bu başarısızlığın tek sorumlusuda Aziz başkandır. Herşeyi aceleye getirdi..
Bizde sene basında aynı seyleri söyledik ama Zico geldi yapacak bir şey yoktu.Aslında Fenerbahce kötü oynamadı tüm Uefa serüveni boyunca ama şanssızlık var son maçta oyundan düşen Tümer veya Alex'i cıkarıp yerine Mehmet Yozgatlıyı alsa Appiah'ı ortaya alsa belki biz o golü yemezdik ve elenmezdik.
GeNç KaRTaL
25.Şubat.2007, 00:15
Zico'ya kötü diyorsunuzda F.Bahçe tarihi boyunca en başarılı Avrupa Serüvenini yaşattı. 11.5 puan topladı diğer hiçbir hoca 10 puanı geçememişti.
randers birde neydi diğer elediğiniz güçsüz takım onlardan alınan puanlar zicoyu başarılı gösteriyorsa eyvallah
Universal
25.Şubat.2007, 00:18
randers birde neydi diğer elediğiniz güçsüz takım onlardan alınan puanlar zicoyu başarılı gösteriyorsa eyvallah
Ön elemede ki takım sadece iki maçta 1 puan getirdi. Zaten diğer hocalar bunu başarsaymış demekki daha fazla puanda gelebilirdi.
Sheriff
25.Şubat.2007, 00:31
Biliyorsun bunlar bize yetmiyor:)
Rafael Benitez in yıllar önce bize gelmesi gerekirdi. Zico ile olduğu olacağı bu!
Universal
25.Şubat.2007, 00:46
Biliyorsun bunlar bize yetmiyor:)
Rafael Benitez in yıllar önce bize gelmesi gerekirdi. Zico ile olduğu olacağı bu!
Yetmediğini biliyorum. Ama Zico'ya da bir şans tanımak lazım. Niye mi?
Zico takımı aldı tarihide ilk kez bir Avrupa Klubu yönetecek hiç bir şeyini bilmediği bir ülkeye geliyor. Geldikten sonra çevreye alışıyor. Ağustosun son günü transferler bitiyor takıma alışması Ekim'i buluyor. Aldığımız oyuncular biribrini yeni tanıyor ve biz başarı bekliyoruz. Eğer bu kadro devam ederse bir iki sene daha beklemek lazım aynı Daum'un geldiği ilk sezon gibi.
GeNç KaRTaL
25.Şubat.2007, 00:47
Ön elemede ki takım sadece iki maçta 1 puan getirdi. Zaten diğer hocalar bunu başarsaymış demekki daha fazla puanda gelebilirdi.
Batuhan sen kendine yeterli görüyorsan bana laf demek düşmez
Universal
25.Şubat.2007, 00:51
Bence şimdilik yeterli ligde takımı açık ara götürüyor ama eğer daha iyi hoca istiyorsanız zaten piyasa'da daha iyisi yok var ama bizim alabileceğimiz yok.
GeNç KaRTaL
25.Şubat.2007, 00:54
o zaman suçlu aziz yıldırım o kadar söz verdi 100.yıl diye ama sonuç fiyasko zico ile 7-8 yıl devam edilse çok güzel şeyler olabilir hem zico hemde fb için
nerazzuri
25.Şubat.2007, 08:44
Yetmediğini biliyorum. Ama Zico'ya da bir şans tanımak lazım. Niye mi?
Zico takımı aldı tarihide ilk kez bir Avrupa Klubu yönetecek hiç bir şeyini bilmediği bir ülkeye geliyor. Geldikten sonra çevreye alışıyor. Ağustosun son günü transferler bitiyor takıma alışması Ekim'i buluyor. Aldığımız oyuncular biribrini yeni tanıyor ve biz başarı bekliyoruz. Eğer bu kadro devam ederse bir iki sene daha beklemek lazım aynı Daum'un geldiği ilk sezon gibi.
Galiba suçlu AZİZ YILDIRIM VE YÖNETIMDİR.......... nedenmi??? aşağıda
-ZAMANINDA YAPILMAYAN TRANSFERLER
-100.YILDA Ş.LİGİ FİNALİ GİBİ BÜYÜK BİR HEDEFLE ÇIKAN FB YÖNETİMİ LUGANO..EDU..DEİVİD...GİBİ OYUNCUALRI FB YE GETİRMESİ...
-YİNE 100.YILDA Ş.LİGİNİ HEDEFLERKEN HİÇ TECRÜBESİ OLMAYAN ZİCO YU TAKIMIN BAŞINA GETİRMESİ...TRAPATTONİ FENERBAHÇEYE YALVARIRKENN HEMDE
GeNç KaRTaL
25.Şubat.2007, 11:16
TRAPATTONİ FENERBAHÇEYE YALVARIRKENN HEMDE
seko trapattoni ne zaman yalvardı abi
uAsamet91
25.Şubat.2007, 11:51
arkadaslar zıcodan teknık adam falan olmazz 11,5 puan da fenerbahce nın avrupadakı yaptıgı maclara bkılırsa az bıle
tosunpasa
25.Şubat.2007, 11:58
Bence suçlu Zico ve Aziz Yıldırım'dır.. 100. Yıl gibi büyük bir dönemeçte -tam da transfer sezonunda- istifa ederek büyük bir darbe vurdu Aziz başkan.. O sürede kaybedilen zaman da iyi transferler yapılabilirdi.. Bir çok yıldız oyuncu alacağız dendi getirilen oyunculardan sadece Kezman yıldızdı.. Forvete alınan Deivid baştan ofsayt bir hareketti zaten.. Aynı şekilde Luciano'nun sakatlandığı için gönderilmesi ve yerine Edu gibi birinin getirilmesi çok büyük hatalardı.. O kadar dünya klasmanında teknik direktörle görüşüldü, alınan t.direktör hiç avrupa macerası olmayan Zico oldu..
Omerdinho
25.Şubat.2007, 12:08
Fenerbahçe'yi eleştiren UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Sarı Kanarya'ya "Hakemi suçlayıp kenara çekiliyorlar. Onun yerine iyi oyuna baksınlar" mesajı verdi. Erzik, Sabah Gazetesi'nin 25 Şubat 2007 tarihli röportajında tecrübesiz dediği UEFA Başkanı Platini ile her gün birkaç kez telefonda konuşmaktan da yakındı.
İşte o röportajdan bazı bölümler
* Sıkı bir Fenerbahçelisiniz. Federasyon başkanlığı yaptınız. Hiç kulüp başkanı olmayı düşünmediniz mi?
Ben ayrımcılığı sevmem. Herkese ayırım yapmadan hizmet etmeyi seviyorum. O yüzden FB'nin başkanlığını bir gün bile düşünmedim. Ülkeye hizmet etmeyi tercih ettim.
* Fenerbahçe- Galatasaray maçlarını izlerken nasıl hissediyorsunuz?
-Eskiden bugünkü gibi fanatiklik yoktu. Ben de öyle bir dönemden yetiştim. Benim amacım iyi futbol izlemek, bol gollü keyifli. Ama son zamanlarda da iki takımın maçlarında öyle bir keyif göremiyorum.
* Şöyle bir iddia var. Deniliyor ki Galatasaray UEFA'da oynadığı dönemde, hakemleri de iyi yönetiyordu ve iyi lobi yapıyordu. Bugün Fener bunu beceremiyor. Katılıyor musunuz?
Kesinlikle katılmıyorum. UEFA'da hakemlere etki etmek mümkün değildir.
* Diyelim siz FIFA başkanı ile maç seyrediyorsunuz ve hakem inanılmaz bir hata yaptı. Müdahale etmiyor musunuz yani?
-Aramızda tabii konuşuruz. Tepkimizi gösteririz ama o kadar. Fenerbahçe sağ olsun, içeride de dışarıda da hemen en kolay yola başvuruyor ve hakemi suçluyor. Sonra kenara çekilip kendini kurtarıyor. Onun yerine iyi oyuna baksalar ya!
* UEFA Başkanı Platini ile iyi anlaşıyor musunuz?
Biliyorsunuz ben bu seçimde biraz zorlandım. Çünkü öbür tarafta yıllardır çalıştığım başka bir isim vardı. Platini kendisine tecrübesiz diyenlere karşı "Ama benim as başkanım çok tecrübeli, deneyimli" diye beni örnek gösteriyordu. Bu durum beni zora soktu. Hatta kendisini uyardım böyle yapmaması için. Aramızda zaman zaman problemler yaşandı.
* Ya şimdi?
Şimdi işim daha zor. Çünkü Platini ile haftasonları dahil her gün bir kaç kez yarım saat telefonda konuşmak zorunda kalıyorum. Bu durumun beni fazla mutlu ettiği söylenemez tabii. Başkan seçilirse bu durumun böyle olacağını biliyordum zaten.
* Niye okadar sık görüşüyorsunuz? Tecrübesiz olduğu, her şeyi danıştığı için mi? O zaman UEFA'nın gölge başkanı sizsiniz?
Platini işi öğrenecek. Bir düzen oturtana kadar bu durum böyle gider. Sonra da bir bakacağız 4 yıl daha geçmiş. (Gülüyor)
FANATİKLER TAHRİK OLUYOR
* Federasyon Başkanı olduğunuz zaman en çok spor yazarlarından şikayetçiydiniz. Bugün sizce gelinen nokta nedir? Spor yazarları fazla mı müdahaleci?
-Ben yazarları ikiye ayırıyorum. Hakaret edenler ve etmeyenler. Bir gün beni methederlerdi ertesi gün "Erzik mi, ezik mi?" diye yazarlardı. Bugün bu durum maalesef daha da kötüye giderek devam ediyor. Özellikle televizyondaki spor programlarını gördükçe üzülüyorum.
* Nesine üzülüyorsunuz?
-Öncelikle yapıcı eleştiri diye bir şey yok. Programda sansasyon yaratmak için kavgaya körükle gidiliyor. O tartışmaların futbola hiç bir katkısı yok. Herkese hakaret, suçlama vs. Sonra bu insanlar köşelerinden taraftarı beğenmiyor. Efendim şiddet almış başını yürümüş, bıçaklar, kavgalar, dövüşler... İyi de bu insanlar böyle davranmayı nereden görüyor? Tabii ki yukardıdan. Sizden, televizyondan, tartışma programlarından. Ne görürse onu yapmaya çalışıyor. Kurtlar Vadisi dizisini kötü örnek diye yayından kaldırıyorlar. Peki ama spor tartışma programları adı altında yapılan kötü örnek değil mi? Hep kavga, hep bağrışma, hep suçlama. Fanatik bunlaır seyredince tahrik oluyor.
25.02.2007
Kaynak : Sabah
Universal
25.Şubat.2007, 12:57
F.Bahçe hatayı Kiev maçında yaptı eğer Lugano, Edu ve Kezman belki o maçta olsaydı şuan bütün tablo daha farklı olabilirdi.
nerazzuri
25.Şubat.2007, 13:15
seko trapattoni ne zaman yalvardı abi
her zaman bağıra bağıra fb yi iistiorum die bağırdı ama aziz duymadı işte
Neron_FB
25.Şubat.2007, 13:19
Ben kimseyi suçlamak istemiyorum.. Futbolda olur böyle şeyler.. Zico değişiklik yapmalıydı hata bundan ibaret bence.. Son 5 dkda gol yenmeseydi kimse birilerini suçlamak için neden aramicaktı ztn :) Belki de lige dönmek açısından daha bile iyi oldu.. Şuan benim hoşuma giden bir şey var, artık fenerbahçe avrupada 5-6 puandan az puan toplayıp gelmiyo.. Bu sene de 11 küsür civarıydı galiba.. Bu gitgide artacak..
Biraz zicoya kızgınım, onun dışında kimseye kızgın değilim.. Takımımızn hep arkasındayız ;;)
GeNç KaRTaL
25.Şubat.2007, 13:22
valla ben bilmiyordum:)
Del Piero_10
25.Şubat.2007, 13:33
fotospor haberidir.
eGowiCh
25.Şubat.2007, 15:24
Şenes Erzik gibi Fenerbahçeli biri varken kulübe yakın, biz nasıl dünyaca ünlü bir antrenör getiremedik, anlayamıyorum.
Scolari ile Şenes Erzik görüştü Fenerbahçe adına, prensipte de anlaşıldı; ama nolduysa birden vazgeçildi.
canavar20
25.Şubat.2007, 15:29
volkan niye böyle yptı bilmiyorum
Omerdinho
25.Şubat.2007, 18:19
ne yapacaksiniz trappatoni yi :D
adam stuttgarta geldi takim kume dusecekti sezonu tamamlayamadan ayrildi.
TR.CaPTaiN
25.Şubat.2007, 18:52
Ben kimseyi suçlamak istemiyorum.. Futbolda olur böyle şeyler.. Zico değişiklik yapmalıydı hata bundan ibaret bence.. Son 5 dkda gol yenmeseydi kimse birilerini suçlamak için neden aramicaktı ztn :) Belki de lige dönmek açısından daha bile iyi oldu.. Şuan benim hoşuma giden bir şey var, artık fenerbahçe avrupada 5-6 puandan az puan toplayıp gelmiyo.. Bu sene de 11 küsür civarıydı galiba.. Bu gitgide artacak..
Biraz zicoya kızgınım, onun dışında kimseye kızgın değilim.. Takımımızn hep arkasındayız ;;)
Kesinlikle haklısın Hep Destek Tam Destek.