View Full Version : Fenerbahçe - AZ Alkmaar
Universal
11.Şubat.2007, 23:43
http://img408.imageshack.us/img408/1210/uefamacgeliyorvx1.jpg
Türkiye'nin Avrupa'daki tek temsilcisi olan F.Bahçe AZ Alkmaar'la UEFA Kupasında karşılaşıyor.
Maçı kazancağımızı düşünüyordum ama deplasmanda PSV'yi 3-2 yenen AZ'nin kötü futbol oynayan F.Bahçe'den daha üstün görüyorum. Ama iki takımda 90 dakika boyunca golü düşüneceğinden ve taraftar etkisi ile F.Bahçe bir süpriz yapabilir.
TR.CaPTaiN
11.Şubat.2007, 23:44
İlk macın kendi sahamızda olması ve tabi ki Önder,Lugano,Kezman ve Semih'in olmaması cok büyük dezavantaj. Bence AZ fazla abartıldı,sadece cok dinamik bir takım,takım oyunu oynuyorlar,Fenerbahce eğer son maçtan gerekli dersi cıkarmıssa bu AZ'yi eler.
Sekopej
11.Şubat.2007, 23:48
AZ uzun haftalardır kazanıyor, FB de bu aralar kötü gidiyor. Belki bu durum bizim için avantaj olabilir, bizi küçümseyebilirler.
Ayrıca bugün GS'nin farklı kazanması ve bizim mağlubiyetimizden sonra yöneticilerimizin de suçu hakeme, saha şartlarına atmak yerine futbolcuları suçlu bulması, futbolcuları da kendine getirmiştir. "Hopp ne oluyor beyler!!!" demişlerdir diye düşünüyorum ve herkes bu maçta AZ'yi favori gösteriyor, FB sürpriz yapacak ve galip gelecek inşallah.
Universal
11.Şubat.2007, 23:50
AZ uzun haftalardır kazanıyor, FB de bu aralar kötü gidiyor. Belki bu durum bizim için avantaj olabilir, bizi küçümseyebilirler.
Ayrıca bugün GS'nin farklı kazanması ve bizim mağlubiyetimizden sonra yöneticilerimizin de suçu hakeme, saha şartlarına atmak yerine futbolcuları suçlu bulması, futbolcuları da kendine getirmiştir. "Hopp ne oluyor beyler!!!" demişlerdir diye düşünüyorum ve herkes bu maçta AZ'yi favori gösteriyor, FB sürpriz yapacak ve galip gelecek inşallah.
Katılıyorum F.Bahçe uzun süre kötü oynadıktan sonra maçlara daha iyi hazırlanıyorlar. Ayrıca bu UEFA maçı olması ciddiyeti artıyor. Tabi Semih, Kezman, Lugano, Önder gibi isimler maçta olmayacak. :mad:
TR.CaPTaiN
12.Şubat.2007, 00:02
Gercekten takımın 4 cok önemli oyuncusu yok özelliklede Lugano ve Kezman'ın olmaması beni bile kara kara düsündürüyor Zico ne durumdadır acaba;)
gorkemyilmazkarasu
12.Şubat.2007, 00:04
inşallah fenerbahçe kazanıcak eksikler olmasına rağmen ben çok umutluyum....
Nedvedmania
12.Şubat.2007, 00:05
Oylayanlar: 2. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
neden sadece modlar oy kullanabiliyor bu ankete ?
Ilhan
12.Şubat.2007, 00:09
AZ bu maçı alabilecek kadroya sahip...
Eray Dengiz
12.Şubat.2007, 01:06
İsterlerse herşeyi yapabilirler. Bu maçlarda favori önemli değildir önemli olan takım ruhunu o anda sahaya yansıtmaktır.
Mc.Speedy
12.Şubat.2007, 01:13
AZ Alkmaar maçı alır gibi duruyor.
comandante
12.Şubat.2007, 01:14
fenerde forma savaşı olmadığı sürece adam gibi top oynamaz fenerbahçe...90 dakika 10 metre çapta top oynayan bi adam bi gol atıyo ve bağrınıza basıyorsunuz...forma savaşı lazım bu takıma.iyi oynayanlar kenarda bekletilmemeli.eğer bu savaş ortamı yakalanırsa fener az yi geçer...aksi takdirde madara olur.
Malesef umutsuzum Fb den :( Deivid ile olmaz bu iş :( Umarım kazanır maçı Ülke Puanına katkı sağlar...
deniz.91
12.Şubat.2007, 09:37
AZ alır fbnin oyunu hiç hoşuma gitmiyor
Şanssız bir dönem geçiren Hollanda ekibinde altı as futbolcu sakat veya hasta. Kaleci Sinouth ve golcü Şota’nın F.Bahçe maçında oynamaması kesinleşti. Diğer oyuncuların durumu ise bugün netleşecek.
F.BAHÇE’nin ligin ikinci yarısına kötü başlaması sarı lacivertli renklere gönül verenleri tedirgin ederken, AZ Alkmaar’dan gelen haberler, Hollanda ekibinin durumunun da iç açıcı olmadığını gösteriyor.
Sakatlıklar ve hastalıklarla boğuşan AZ Alkmaar, önceki gün oynadığı ve 2-0 kazandığı Willem II maçında beş futbolcusuna yer veremedi. Joey Didulica, Stijn Schaars ve Simon Cziommer sakatlıkları, geçmiş yıllarda Trabzonspor forması giyen Şota Arveladze ve Gijs Luirnk de hastalıkları nedeniyle Willem II karşısında görev alamadı. Takımın en önemli futbolcularından Barry Opdam ve Demy de Zeeuw’ün de formsuzlukları nedeniyle yedek soyunduğu maçın ilk yarısının bitiminde de Faslı kaleci Khalid Sinouth sakatlanarak, yerini devre arasında Heerenveen’den kiralanan Boy Waterman’a teslim etti. Sinouth ve Şota’nın çarşamba günkü Fenerbahçe maçında forma giyemeyecekleri kesinleşirken, diğer oyuncuların durumlarının bugün netleşeceği belirtildi.
Tam kadro çalışamadık
Teknik direktör Luis van Gaal, karşılaşma sonrası yaptığı basın toplantısında, "Çok kötüydük. Belki de bu sezonun en kötü futbolunu oynadık. Çok sayıda sakat ve hasta futbolcumuz var. Ayrıca milli maçlar nedeniyle sekiz futbolcumuzla hafta içinde birlikte çalışma olanağı bulamadık. Bu maç için yalnızca bir gün birlikte çalışma ortamı bulduk. Anlaşılan o ki yeterli olmadı" dedi.
İyi hazırlanamadık
Daha sonra DHA’nın sorularını yanıtlayan van Gaal, hafta içindeki milli maçlar nedeniyle futbolcularını Willem II karşılaşmasına tam olarak hazırlayamadığını söyledi. Hollandalı çalıştırıcı, "Birkaç as futbolcunuzu Willem II karşısında oynatmadınız. Bundaki amacınız bu oyuncuları Fenerbahçe maçına mı saklamaktı?" sorusu üzerine, "Öyle bir amacım yoktu. Ben hiç kimseyi Fenerbahçe maçına saklamak için yedek soyundurmadım. Sahaya sürdüğüm 11 şu anda elimde olan en iyi 11’imdi" açıklamasını yaptı.
fenerbahce_1907
12.Şubat.2007, 14:23
AZ Alkmaar'ın kaleci problemi!
Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'nda tur mücadelesi vereceği Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar, Fenerbahçe maçı öncesi kalede sıkıntı yaşıyor. Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde zirve mücadelesi veren AZ Alkmaar, dün kendi sahasında oynadığı 24. hafta lig maçında sakatlanarak ikinci yarıda devam edemeyen Fas kökenli kaleci Khalid Sinouh'un şokunu yaşıyor.
Ara transfer döneminde Herenveen kulübünden kiralanan, Hollanda genç milli takımın kalecilerinden Boy Waterman'a maçın ikinci yarısında AZ Alkmaar kalesini teslim eden teknik direktör Lois van Gaal "Sinouh için tabii ki kolay değildi. Fakat dürüstçe maçın devre arasında sakatlığından dolayı maça devam edemeyeceğini kendisi söyledi. Gelecek vaat eden Boy Waterman gibi bir kaleci ile mücadele ettiğini kendiside çok iyi biliyor ve bugün Waterman'da ikinci yarıda kaleye geçme şansını yakaladı. Maçın ikinci yarısında oyuna devam edemeyecek olması beni de çok şaşırttı. Hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda birkaç kez ağrılarının olduğunu söylüyordu, fakat Perşembe ve Cuma günü yaptığımız antrenmanlara tam olarak katıldı, bir sorun yoktu. Çarşamba gününe kadar Sinouh için beklemekten başka çaremiz yok. Kendisi ile bu konuda görüşeceğim" diyerek Fenerbahçe maçı öncesi sakat ve hasta olan futbolcuların çoğunluğundan dert yandı. Fas kökenli Khalid Sinouh'un ağrıları sağ ayak üst adalesinde olduğu açıklandı.
AZ Alkmaar'da Joey Didulica, Khalid Sinouh, Job Bulters, Ronald Waterreus'un arkasından 5'inci kaleci olarak Boy Waterman, dün oynanan resmi maçta ilk kez AZ Alkmaar'ın kalesini korumuş oldu.
Fenerbahçe ile hafta içinde UEFA Kupası'nda karşılaşacak AZ Alkmaar, Willem II ile oynadığı karşılaşmayı 14. dakikada Danny Koevermans ve 70. dakikada Maarten Martens'in attığı gollerle 2-0 kazanmıştı
azizuzu
12.Şubat.2007, 16:04
nasıl alıcak yaa neyine güveniyor Alkmarr. Ya sizde ne biçim taraftarsınız. Siz bçyle yaparsanız inanmazsanız adamlar zora düştüğünde kim kurtaracak onları. Fener taraftarı değil mi geldiği her yabancıya keşke beni de böyle taraftar karsılasa dedirten. sahaya 5 kiş bile cıksak yeneceğiz diyeceksin. Tamam son haftalarda iyi oynamıyoruz iyi değiliz takım 100. yılda oldugumuzun bilincinde değil olabilir ama biz Fener taraftarıyız. bizde her mac kazanılır. rakip kim olursa olsun. bugün kendi evimizde az ye yenilcksek nasıl alıcaz uefa kupasını.. allahınızı severseniz sorana fener taraftarıyım demek için takım tutmayın. Yürekten ses gelsin titresin biiçiniz FENERliyim derken
Burak Duran
12.Şubat.2007, 16:14
Bu oyunla fener maçı zor alır kezman ve semihte yok
CeNTeR_TR
12.Şubat.2007, 16:36
her ne kadar bu aralar kötü durumdada olsak napıp edip bu maçı alırız diye düşünüyorum
Bu maci aliriz AZnin de eksikleri var.
eGowiCh
12.Şubat.2007, 16:59
Ankete üyeler oy veremiyor sanırım, sadece yöneticiler verebiliyor. Bunu düzeltirseniz sevinirim.
Oylayanlar: 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
fenerbahce_1907
12.Şubat.2007, 17:06
ben kullandım oy
Gonziarm
12.Şubat.2007, 17:13
Az Alkmaarı canlı cok izlemiş biri olarak kesinlikle sunu söyleyebilirim :Avrupanın en dinamik takımı ve Barcelona gibi kısa paslarla adamı boğan ,makina gibi işleyen göze cok hos gelen bir taktik anlayış.Van Gaal'ın etkisi büyük tabii ki bunda.Ayrıca cok genc bir takım ve dünyanın herhangi bir takımına fark atabilecek kapasiteye sahip.Şu an zaten ,ilk yarı bitimiyle 50 golü aştılar.En son da psvyi deplasmanda yendiler.Geleceği cok parlak bir takım .Kesinlikle uefanın favorisidir.
Fenere gelince kadro kalitesi yetersiz olacak bu macta.İlerde forveti yok,kalecisinin ne yapacagı belli değil,10 numara olup da 10 metrekarede top oynamaya calısan sözde bir usta ayak var.Sag bek yok,solbek yok bir tek appiah aurellio tuncay üclusu iyi.Gerisi sıradan takımlarda oynayacak oyuncular kapasite olarak.O yüzden Fener'in işi cok zor.Türkiye için yeterli olabilir ancak avrupa'da bu kadroyla cok zor.o yüzden seyirciye cok iş düşecek.Gelen takım oldukca genc olacak ,atmosferi iyi yaratırsak şaşkına cevirebiliriz onları.Şotanın olmaması avantaj.adam acayip oynuyordu.Hollanda'da bas tacı su an.
uAburak89
12.Şubat.2007, 17:18
Maç bence berabere bitecek .. Fenerbahçe'nin forvet sıkıntısı var .. Deivid'le olmaz bu iş .. Umarım beni yanıltır da patlama yapar ..
deniz.91
12.Şubat.2007, 17:24
birden kayseri -az alkmaar maçı geldi aklıma ne gündü bee az kalmıştı tura o zaman fenerde bu dertle karşılaşmazdı:(
Berkaiser
12.Şubat.2007, 17:44
Fenerbahçe'nin maçı kazanmasını isterim ama zor gözüküyor.Son zamanlarda kötü oynuyor Fenerbahçe.Yine de takımın bu maçı normal lig maçlarından daha fazla motive olacağını ve Şükrü Saraçoğlu faktörünü de eklersek Fenerbahçe biraz daha avantajlı.
Universal
12.Şubat.2007, 18:59
nasıl alıcak yaa neyine güveniyor Alkmarr. Ya sizde ne biçim taraftarsınız. Siz bçyle yaparsanız inanmazsanız adamlar zora düştüğünde kim kurtaracak onları. Fener taraftarı değil mi geldiği her yabancıya keşke beni de böyle taraftar karsılasa dedirten. sahaya 5 kiş bile cıksak yeneceğiz diyeceksin. Tamam son haftalarda iyi oynamıyoruz iyi değiliz takım 100. yılda oldugumuzun bilincinde değil olabilir ama biz Fener taraftarıyız. bizde her mac kazanılır. rakip kim olursa olsun. bugün kendi evimizde az ye yenilcksek nasıl alıcaz uefa kupasını.. allahınızı severseniz sorana fener taraftarıyım demek için takım tutmayın. Yürekten ses gelsin titresin biiçiniz FENERliyim derken
Sence F.Bahçe UEFA Kupasını almak için mi oynuyor? Futbolcular kendi söylüyor UEFA KUpası'nı almak rüya diye. Fenerbahçe'nin hedefi AZ ile Nevcastle eleyip çeyrek finale gelebilmek.
Nedvedmania
12.Şubat.2007, 19:04
batuhan şu oylama sistemine bi el at istersende bizde oy kullanalım
Herşeyden önce mükemmel ötesi bir atmosfer olacak gibi duruyor.Yani FB- Gs derbi maçlarını aratmayacak kadar mükemmel bir taraftar desteği bizi bekliyor.Futbolcular iyi motive olur ve çok AZ hata yaparsa bu maçı alacak gücümüz var.Ama orta sahanın top taşıma özelliği şu son maçlarda hiç yok.Orta sahamız kötü oynuyor ayrıca forvet hattı çok desteksiz kaldığı için kalabalık defansta kayboluyor.Bunları çözersek veya en azından kanatları iyi kullanırsak herşey güzel olur..
Universal
12.Şubat.2007, 19:21
batuhan şu oylama sistemine bi el at istersende bizde oy kullanalım
Bunda benim yetkim yok Cihan. Bunun diğer üst yöneticilerin haberi var. İlglilenecektirler. Sanırım sistem hatasından kaynaklanıyor. Bazen benimde oy kullanmadığım konular oluyor. Bunun nedeni izinlerden kaynaklanıyor.
Universal
12.Şubat.2007, 19:23
Geçen hafta düzenlediği basın toplantısında TFF başkanı Sayın Haluk Ulusoy futbol takımımız ile AZ Alkmaar arasında oynanacak UEFA Kupası karşılaşmasını izlemek üzere Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'na geleceğini ifade etmiştir. Fenerbahçe camiasının futbol federasyonu başkanından ve yönetiminden kaynaklanan ve tribünlere de yansıyan bu gerginliği azaltmak için TFF tarafından atılmasını beklediği ilk adım, bu güne kadar hiçbir kritik maçımıza gelmeyen TFF başkanının kulübümüzün son derece kritik bu maçına gelmesi değildir. Bu itibarla iyi niyet olarak algılanabilecek bu adımın zamanı ve mekanı yanlış seçilmiştir. Geçmişte birçok kez diyalog fırsatı doğmuş olmasına rağmen bunların hiçbiri TFF tarafından değerlendirilmemiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün beklentisi TFF yönetiminin göreve geldiği tarihte vaad ettiği üzere, tüm takımlara aynı mesafede, adil, karar mekanizmalarını takımlara göre farklı işletmeyen, Türkiye'de futbolun kalkınması için çalışmalar yaparak projeler üreten, her türlü şüphe ve şaibeden arınmış, şeffaf ve objektif bir yönetim anlayışına sahip olmasıdır. Bu nedenle, bir PR aktivitesinden öteye gitmeyecek ziyaretin bu şekilde ve bu dönemde gerçekleşmemesi akl-ı selimin gereğidir.
Elbette ki Fenerbahçe yönetimi ve camiası da futbolda yaşanan mevcut gerilimleri azaltacak karşılıklı her türlü adımı atmaya hazırdır. Ancak UEFA'daki tek Türk temsilcimiz Fenerbahçe'nin AZ Alkmaar ile oynayacağı karşılaşmada yöneticisinden camiasına herkesin tüm motivasyonu sahada oynayan futbolculara destek vermek amaçlı olmalıdır. Bu motivasyonu bozacak her türlü etkenin önlenmesi gerektiği göz önüne alınırsa TFF yöneticilerinin de üzerine düşeni yapmasının gerekliliği ortadadır. Bu noktada TFF başkanının UEFA kupası maçına gelme kararı, zamanlaması ve içeriği açısından kamuoyunun beklentilerine uygun değildir. Ayrıca UEFA müsabakası olan bu maçın protokol tribünü organizasyonu Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır. Söz konusu tribünde Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı dışında herhangi Fenerbahçeli bir yönetici ya da görevli bulunmamaktadır. Dolayısıyla Fenerbahçe'nin gerek UEFA organizasyonu olan bu maçta gerekse diğer tüm karşılaşmalarda protokol tribünü için öngörülmüş karşılama, ağırlama ve güvenlik sağlama gibi bir durumu yoktur.
C h A o S
12.Şubat.2007, 19:25
ben berabere biter diye düşünüyorum. fb ve diğer rakibin sakatlıkları maça illaki etki edecektir...
Cyzio
12.Şubat.2007, 19:30
FB ikinci yarıya kötü başladı.AZ ise ligde şu ana kadar başarılı.AZ avantajlı durumda ama bence berabere biter..
uAsamet91
12.Şubat.2007, 19:31
Az nin hollandaya avantajli bi skorla donecegini dusunuyorum. Fenerbahce bu performansiyla avrupadan BU TURDA elenir fenerliler hic heveslenmeyin.Azde hizli adamlar var kontratakla fb ye gol atarlar .fb de ise tek deivid forvet o da bisey yapamaz sonuc fb.0 az.2
dnz498
12.Şubat.2007, 19:35
ŞOTA, İSTANBUL'A GELMİYOR- (Güzel Haber)
Takımda son iki hafta içinde 6 oyuncunun hastalandığını, takımı saran hastalık virüsünün öteki oyuncuları da hasta yapmasından korktuğunu belirten Louis Van Gaal, Şota Arveladze'nin hastalığı dolayısıyla İstanbul'a götürülmeyeceğini ifade etti.
Bary Opdam ve David Mendes da Silva'nın cezaları nedeniyle takımda yer almayacağını belirten Louis van Gaal, İstanbul'a toplam 16 kişilik bir oyuncu kadrosuyla gideceklerini söyledi. Tecrübeli teknik direktör, Fenerbahçe'nin teknik yönü ağır basan tipik bir Türk futbolu oynadığını, orta sahalarının güçlü olduğunu, ancak 11 oyuncusunun da tek olarak ele alındığında birer yıldız olmasına rağmen, sahaya takım oyununu yeterince yansıtamadıklarını savundu. Hollandalı çalıştırıcı, Kayserispor'un da çok zor bir rakip olmasına karşılık Fenerbahçe'nin kendileri için daha zor bir rakip olduğunu belirtti.
Emurafu
12.Şubat.2007, 20:22
Deivid ilk onbir baslarda galibiyet zor kesinlikle tuncay santrafor baslamalı ümit özatta oynamalı
Önmeli bir nokta var fenerbahcenin defans göbegi bu macta cok hata yapabilir lugano yok üstelik edu defansda fazla varlık gostermıyor bu yüzden defans göbek tehlikli demedi demeyin
nekop
12.Şubat.2007, 20:23
AZ Fenerbahce'yi yenecek güçte bir takım ve bence bunu yapacaklar.
TR.CaPTaiN
12.Şubat.2007, 20:44
Şota'nın olmaması bizim için ufakta olsa avantaj.
Omerdinho
12.Şubat.2007, 20:48
artik oynayin bu taraftari utandirmayin!
Nocna Mora
12.Şubat.2007, 20:49
Şota yoksa FEner bu maçı alır ama Rize'deki gibi oynarsa alamaz.
Emurafu
12.Şubat.2007, 20:54
Tamam beyler sota yok ama fenerbahcenin gobek defansi hic yok nerdeyse hatirlatirim
Mirza
12.Şubat.2007, 20:58
Kayseri bu takimi mahvetti arkadaslar Fenerbahce mi yenemeyecek kendinize gelin. Ben Fenerbahceme sonuna dek güveniyorum. Kadikoydeki atmosfer hicbir seye benzemez. Alkmaarlilarin o atmosferi soluması yeterli.
Fietra 10
12.Şubat.2007, 21:39
Kayseri bu takimi mahvetti arkadaslar Fenerbahce mi yenemeyecek kendinize gelin. Ben Fenerbahceme sonuna dek güveniyorum. Kadikoydeki atmosfer hicbir seye benzemez. Alkmaarlilarin o atmosferi soluması yeterli.
kayseri maçını dikkate alırsa fb inan hezimete ugrar.. kayseri kötü takım demiyorum ama o gün gerçekten az kötüydü..sen psv-az maçını dikkate al..adamların oynadıgı en iyi maç diyebiliriz..bu maça görede taktiğni yap işi sağlam tut;;)
Emurafu
12.Şubat.2007, 21:46
Ben niye ankete oy veremiyom mac berabere bitebilir.ama türkiye için insallah kazanır fenerbahce baskaları olsa biz yenilelim diye dua eder
Nedvedmania
12.Şubat.2007, 21:51
Ben niye ankete oy veremiyom mac berabere bitebilir.ama türkiye için insallah kazanır fenerbahce baskaları olsa biz yenilelim diye dua eder
sadece sen değil bizde oy veremiyoruz
Batuhan Önder adlı üyeden alıntı
Bunda benim yetkim yok Cihan. Bunun diğer üst yöneticilerin haberi var. İlglilenecektirler. Sanırım sistem hatasından kaynaklanıyor. Bazen benimde oy kullanmadığım konular oluyor. Bunun nedeni izinlerden kaynaklanıyor.
tosunpasa
12.Şubat.2007, 22:15
"Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor." Diyo bana.. Ama FENERBAHÇE'm her türlü alacaktır maçı. Burda AZ alır diyenleri yanıltacak. Eminim!!
M.Scofield
12.Şubat.2007, 22:22
Fenerbahce tur atlar
TR.CaPTaiN
12.Şubat.2007, 22:24
Sağlam düşünebilen kimse bunu yapmaz. Söz konusu Türk takımı adı rengi farketmez sahaya cıkarken Türkiye'yi temsilen cıkıyor. Hiçbir Fenerli arkadas Galatasaray'ın veya Besiktas'ın Avrupa'da yenilmesini istemez.
Jesus_FB
12.Şubat.2007, 22:25
gariptir ama içimde maçı çok rahat alıcakmışız gibi bir his var :)
Universal
12.Şubat.2007, 22:45
gariptir ama içimde maçı çok rahat alıcakmışız gibi bir his var :)
Aman! Tarık Abi. Bu hisler hiç bir zaman gerçek olmaz bazen banada geliyor öyle ama olmuyor. :)
aykut_gencfb
12.Şubat.2007, 23:42
gencfenerli olarak onlari desteklemeye gelen 55bin taraftar icin olumune oynarlar tur icin bise diemicem sakatliklardan dolayi ama ii bi mucadele bekliorum ben takimimdan....saracoglu cehennemine ayak basmayan azli oyuncular erken gol bulamazlarsa isleri cooo.....kkkk zooorrr tum futbolcularimiza guweniorum deivid de dahil...
Çocuklar inanın;
İnanın çocuklar;
Güzel günler göreceğiz;
Güneşli Günler;
AZ yi Kadıköy’de devireceğiz;
tur şarkıları söyleyeceğiz
ewrim_FB
13.Şubat.2007, 00:11
Az yi eleyeceğimize inanıyorum bana göre az palermodan daha kötü bir takım.
Palermoyu nasıl yendiysek az yi de öyle yeneceğiz.Sadece sakatlıklar olduğu için o kadar rahat olmaz...
yusuf52_
13.Şubat.2007, 02:00
bence alkmar elicekk çünkü fener çok kötü bu aralrr
Gonziarm
13.Şubat.2007, 02:20
Kayseri cok şanslıydı.2 macta tolpam 30 gol pozisyonuna girdi alkmaar.Ağzım acık adamları izledim makina gibilerdi.Kayseri fark yemediyse sansından sadece.
Sheriff
13.Şubat.2007, 13:02
Bazı oyuncular toparlanmadığı sürece bu maçı rüyada kazanırız..(yada fm de)
TR.CaPTaiN
13.Şubat.2007, 19:14
Alkmaar maçı hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak sarı-lacivertli ekibin ilk 11'i bu akşam şekillenecek.
Kezman ve Semih'in kart cezaları nedeniyle forma giyemeyeceği maça Fenerbahçe'nin, Volkan, Ümit (Serkan), Deniz, Edu, Uğur, Tümer (Aurelio), Mehmet, Appiah, Alex, Tuncay ve Deivid 11'i ile çıkması bekleniyor.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak karşılaşmayı, İspanyol hakem üçlüsü yönetecek. Hakem Eduardo Iturralde Gonzalez'in yardımcılıklarını Rafael Guerrero Alonso ve Roberto Diaz Perez Del Palomar yapacak. Karşılaşma Kanal D Televizyonu'ndan naklen yayınlanacak
Universal
13.Şubat.2007, 19:15
Alkmaar maçı hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak sarı-lacivertli ekibin ilk 11'i bu akşam şekillenecek.
Kezman ve Semih'in kart cezaları nedeniyle forma giyemeyeceği maça Fenerbahçe'nin, Volkan, Ümit (Serkan), Deniz, Edu, Uğur, Tümer (Aurelio), Mehmet, Appiah, Alex, Tuncay ve Deivid 11'i ile çıkması bekleniyor.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak karşılaşmayı, İspanyol hakem üçlüsü yönetecek. Hakem Eduardo Iturralde Gonzalez'in yardımcılıklarını Rafael Guerrero Alonso ve Roberto Diaz Perez Del Palomar yapacak. Karşılaşma Kanal D Televizyonu'ndan naklen yayınlanacak
Aurelio sakatlanmış maçta oynaması zor gibi. Ama oynaması iyi olur. Çünkü çok fazla ekik var. Sol kanatta ise Ümit Tuncay olması ikisi orayı çok iyi idare ediyor.
TR.CaPTaiN
13.Şubat.2007, 19:17
Takımı yarısı sakat nasıl bir sanssızlıktır bu böyle.
Nedvedmania
13.Şubat.2007, 19:17
enket açılmış teşekkürler :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
az dede çok sakat varmış galiba bu maç değilde diğer maç çok zevkli geçer
Sekopej
13.Şubat.2007, 19:19
Biraz önce FB TV'de son antremanı izlerken Aurelio daha ısınma esnasında koşuya başladıklarında sakatlığının nüksetmesi sonucu antremanı yarıda bıraktı ve soyunma odasına gitti. Oynaması zor gibi duruyor şu anda. Ümit sol kanatta değil sağ bekte oynayacak. Aurelio'nun yerine Tümer'in oynaması ise Zico'nun gol atmayı düşünmesi olarak algılanabilir. Savunma zaten şu anda iyi değil, nasılsa gol yiyeceğini düşünerek ofans gücünü arttırmayı düşünüyor olabilir.
tosunpasa
13.Şubat.2007, 20:54
Aurelio'nun olmaması kötü oldu.. İnşallah 12 numara eksikliğini doldurur..
Omerdinho
13.Şubat.2007, 23:08
Fener alir bence..
her nekadar lige iyi baslayamasakta maci aliriz diye düsünüyorum
Universal
13.Şubat.2007, 23:44
Anket alanı taşımıştık normal üyeler oy kullanamadığı için ama anketi kapatıp tekrar bu konuyu futbol bölümüne taşıyorum.
Buradan maç yorumlarına haberlerine devam edebiliriz.
fm_monster
13.Şubat.2007, 23:51
F.Bahçe'yi neden yenmeyelim!"
AZ Alkmaar Teknik Direktörü Louis van Gaal antreman öncesi düzenlediği basın toplantısında F.Bahçe'nin gücüne saygı duyduklarını ancak galibiyet için sahaya çıkacaklarını, beraberlik için oynamayacaklarını söyledi.
UEFA Kupası 3. tur ilk maçında yarın temsilcimiz Fenerbahçe ile karşılacak olan AZ Alkmaar ülkemize geldi. Yaklaşık 4 saatlik bir rötarla İstanbul'a gelen Hollandalı ekibin teknik patronu Louis van Gaal, maçtan önce bir basın toplantısı düzenledi. İstanbul'a 16 kişilik bir kadroyla gelmelerinin dezavantaj gibi görünmesine rağmen sahaya çıkartacağı oyuncularına güvendiğini belirten van Gaal, "Yedek oyuncularımızın sahada elinden geleni yapacağına inanıyorum. 3. kalecimiz Ajax'ın altyapısından yetişti ve daha önce Milli Takım kadrosunda Türkiye'ye karşı oynadı. Ben kendisine güveniyorum. Ajax'ın altyapısının nasıl bir ekol olduğunu anlatmama gerek yok heralde" dedi.
Gazetecilerin, "Tüm planlarınızı ikinci maç için mi yaptınız?" şeklindeki sorusuna van Gaal, "Hayır yapmadık. AZ Alkmaar'ın çıkışı ve başarıları kendini ilgilendirmektedir. Fenerbahçe'nin gücünü gözönünde bulundaracağız. Ancak beraberlik için sahaya çıkmayacağız. F.Bahçe'ye saygı duyuyoruz. Ama biz galibiyet için oynayacağız" diye konuştu.
"Pierre'le konuşmadık"
"Eski Fenerbahçeli Pierre Van Hoijdoonk'tan bigi alıp almadığı" şeklinde sorulan soruya van Gaal, "''Hayır, öyle şeylere inanmıyorum. Futbolcuların analizlerine inanmam. Antrenörlük bir meslektir" karşılığını verdi.
"Rötar bizi yordu"
Uçaklarının rötar yapmalarının kendilerini yorduğunu ifade eden van Gaal, "Biz uçağın geç kalkacağını bildiğimiz için kulüpte bekliyorduk. Ancak hava limanına geldiğimizde 4.5 saatlik bir rötarın daha olacağını öğrendik. Bu rötarın futbolcular üzerinde bıraktığı etkiyi yarın göreceğiz" şeklinde konuştu.
"Hedefimiz sadece ilerlemek"
UEFA Kupasında hedef belirlemediklerini vurgulayan van Gaal, "Biz gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. F.Bahçe çok büyük bir kulüp. Biz ise yeni bir ekibiz ve takım olmaya çalışıyoruz. UEFA'da nereye kadar gideceğimizi şimdiden kestirmek zor" dedi. Hava şartlarının futbolda çok önemli olmadığını iddia eden van Gaal, "Önemli olan hava şartlarından ziyade sahanın zeminidir. Zemin iyi olursa hava şartlarının pek bir önem yoktur" diye konuştu.
"F.Bahçe'yi neden yenmeyelim"
Yarınki maçta kalitelerini ortaya koymayı hedeflediklerini vurgulayan teknik adam, "Kayserispor ile yaptığımız maçtan daha başka bir atmosferle karşılaşacağımızı biliyoruz. Ancak biz de Sevilla ve PSV'yi deplasmanda yendik. Fenerbahçe'yi neden yenmeyelim. Bunu başaracak bir ekibiz. Biz Avrupa'nın en üretken takımız. İçerde ve deplasmanda aynı sistemle oynuyoruz. Deplasmanlarda daha fazla galibiyet aldığımızı belirtmek isterim" dedi.
"Kezman'dan çekiniyoruz"
Kezman'ı yakından tanıdıklarını söyleyen van Gaal, "Kezman gole yakın bir oyuncu. Bu maçta oynamamasına çok seviniyorum. Burada Hollanda'dan daha az gol attığını duydum. Ancak çok tehlikeli bir gol adamı" şeklinde konuştu. Van Gaal, hastalığı nedeniyle kadroda olmayan Şota'nın kendileri için önemli bir eksiklik olduğunu sözlerine ekledi.
Universal
13.Şubat.2007, 23:55
Fenerbahçe teknik direktörü Zico, AZ Alkmaar ile yarın oynanacak UEFA Kupası maçı öncesi F.Bahçe Şükrü Saracoğlu'nda bir basın toplantısı düzenledi. Zico maç öncesi yaptığı açıklamada: "Yarınki maç bizim için, hedeflerimiz açısından çok önemli bir mücadele.. Uzun bir süreden sonra taraftarımızla buluşuyoruz. Bu bizim için ekstra bir güç olacak. Tüm planlarımız kazanmak üzerine kurulu." dedi. Öte yandan Zico AZ Alkmaar teknik direktörü Louis van Gaal'e de bir mesaj gönderdi.
"İYİ GOL ATIYORLAR"
Başka bir futbol ekolünden kurulu bir takım ile oynayacaklarını söyleyen deneyimli çalıştırıcı:" Rakibimiz ligi itibari ile iyi bir konumda. İyi gol atıyorlar. Büyük maçları seviyorlar. Bunların haricinde önemli olan benim futbolcularıma güveniyor olmam. Biz kendimize sonuna kadar güveniyoruz." ifadelerini kullandı.
"ÖNEMLİ OLAN HAZIR OLMAK"
Sakatlıklar ve eksiklerlerle boğuşan Fenerbahçe'de Zico bu yönde yöneltilen soruya; "Bu sakatlıklar, eksiklikler futbolun içerisinde olacak şeyler. Biz büyük bir takımken bunları atlatmamız gerekiyor. Bizim elimizde her zaman 11 tane futbolcu var. Kadromuzda bulunan her futbolcu ayrı kalitede. Hepsine güveniyorum. Önemli olan bu eksikliklerle hazır durumda olmak. Biz hazırız." sözleriyle cevap verdi.
"AURELIO'NUN DURUMU BU GECE BELLİ OLACAK"
Marco Aurelio'nun son dakika sakatlığı konusunda basın mensuplarını bilgilendiren Zico: "Bu bakımdan bir dezavantaj yaşayacağımızı zannetmiyorum. Başka maçlarda bu şekilde oynamıştık. Marco Aurelio'nun durumu ise belirsiz. Ufak bir sakatlığı vardı. Tedavisinin ardından bu akşam idmana çıkacak. Bu tip maçlarda futbolcular yüzde 100 kendini hazır hissetmeli. Bugünkü idman onun durumunu belli edecek. Risk almak istemiyoruz. Bu tip maçlarda tam anlamıyla hazır olan isimlerle mücadele etmeliyiz." dedi.
"HERKES SAHADA KONUŞSUN"
Zico AZ Alkmaar teknik direktörü van Gaal'in "Fenerbahçe takım oyunu oynamıyor" açıklamasına karşın ise takımını savundu ve Hollandalı hocaya sert bir cevap verdi: "Herkes kendi görüşünü söylemekte serbesttir. Benim için geçerli olan şey kendi takımımdır. Saha dışında bunları konuşmak önemli değildir. Yarın sahada kim ne yapıyor göreceğiz. Önemli olan saha içinde konuşmak. Herkes sahada konuşsun." dedi.
Rizespor maçında alınan mağlubiyetin takımın havasını değiştirdiğine dair iddialara karşın ise Zico; "En son oynadığımız Rize maçında aldığımız mağlubiyet bizi etkilemeyecektir. İkisi farklı kulvarlarda ve Fenerbahçe'de oynayan her futbolcu bu duruma alışkın. Futbol içerisinde kazanmak kadar kaybetmek de var. Geriye bakarız bir şey yapamayız. Futbolcularımız da aynı mantığı benimsemiş durumda. Ç.Rize maçında alınan mağlubiyet bizi etkilemeyecektir. Futbol geriye bakarak oynanmaz." sözlerini kullandı ve basın toplantısını bitirdi.
Universal
13.Şubat.2007, 23:56
Rakibin uçaklarının rötar yapamsı iyi oldu. Onlar hem yoruldu hemde istedikleri saatte programa uyamadılar. Ama Kezman'ın olmaması ve Kezman'ın Hollanda Ligi tecrübesinden yararlanacak olmamamız çok kötü olacak.
yatebos
14.Şubat.2007, 01:37
onlarda cok fazla eksik war..birinci kalecileri saten sakattı ikinci kalecileride haftasonu oynana macda sakatlanarak turkiye ye gelmedi.. we kaleyi üçüncü kalecileri olan 23 yasındaki bi adam koruyucak.. ayrıca onlarda sota we daa bircok eksik war.. ayrıca buraya sadece 16 kişi ile gelebildiler cok zor durumdalar.. fenerbahce bu macı gol yemeden alarak rowans için awantaj sağlar...
submarine_18
14.Şubat.2007, 11:11
az alkmaar yerden ve hızlı oynuyor hataları affetmez ve inş edu salaklık yapmaz.deividlede bu iş yurumez.yanlış anlaşılmasın inş devid hat trick yaparda bizi utandırır.Ama hiç öle gözükmüyor.Fenerin frankfurt maçını düşünüyorum da.............
melih27
14.Şubat.2007, 13:39
AZ hücuma kalkarken defans kurgusu zayıflıyor. fener in kontratak oynaması lazım. ama deivid çevik ve hızlı bi oyuncu değil.bir de fenerin yan top zafiyeti cok aşırı bu da buyuk bi handikap. gönlümüz yinede Fenerbahçe den yana umarım kazanan taraf biz oluruz
fmsmyrna
14.Şubat.2007, 13:46
fenerbahçe büyük maçlarda bi ayrı havaya giriyor gayetde iyi oynuyor ben bu maçtan iyi bi oyun ve 2 farklı galibiyet bekliyorum
azizuzu
14.Şubat.2007, 14:16
Sence F.Bahçe UEFA Kupasını almak için mi oynuyor? Futbolcular kendi söylüyor UEFA KUpası'nı almak rüya diye. Fenerbahçe'nin hedefi AZ ile Nevcastle eleyip çeyrek finale gelebilmek.
Galatasaray aldıgında biz bu sene dağıtcaz avrupayı kupayı biz alıcaz diyorlarmıydı. son dklarda iki tane gol gelmese o sene cimbom samiyende lige baklıcaz artık demeye başlardı. Biz böyle yaparsak daha cokk hayallerimizi süsler avrupada 5-6 takımla mücadele etme umutlarımız
Stadyumdan aldığım son haberlere göre
Anonsta geçilen rakamları veriyorum:
32 BİN GÜL!
100 BİN MAYTAP
57 BİN BAYRAK!
tosunpasa
14.Şubat.2007, 16:19
32 BİN GÜL!
100 BİN MAYTAP
57 BİN BAYRAK!
Var mı daha ötesi? ;)
Universal
14.Şubat.2007, 16:20
32 BİN GÜL!
100 BİN MAYTAP
57 BİN BAYRAK!
Stadın kapasitesi 55.000 kişi zaten haydı hayırlısı atmosfer gerçekten çok güzel olacak. İnşallah futbolumuzda bunun gibi olur ve Avrupa'ya hem taraftar dersi hemde futbol dersi veririz.
tosunpasa
14.Şubat.2007, 18:10
Bu maçı alıcaz başka yolu yok işte!
http://www.youtube.com/watch?v=4hbIu89nS8c
izleyin gayri :D
bunun 100 binlisini düşünün.
GeNç KaRTaL
14.Şubat.2007, 18:33
inş fenerbahçe bu maçta güzel bir skor alır ve bu başarı tüm türkiyenin başarısı olarak algılanır;)
TR.CaPTaiN
14.Şubat.2007, 18:38
http://www.youtube.com/watch?v=4hbIu89nS8c
izleyin gayri :D
bunun 100 binlisini düşünün.
Muhtesem atmosfer olacak. Umarım futbolcular da bu atmosfer futbolcuları da olumlu yönde cok büyük etkiler ve gerekli skoru alırız.
fm_monster
14.Şubat.2007, 18:47
Tribünlerde karton şov!
Fenerbahçe tribünleri bu akşam oynanacak AZ Alkmaar maçı öncesinde Maraton Alt tribününde yine renkli görüntülere imza atmayı planlıyor. Taraftarlar arasında yapılan organizasyonla bayraklar, güller ve maytapların yanı sıra Maraton Alt Tribünün tamamında bu gece için oluşturalacak kartonet görüntü "LOVE IS FB" olarak belirlendi. Taraftarlar F.Bahçe sahaya geldiğinde ellerindeki kartonları kaldırarak "LOVE IS FB" görüntüsünü oluşturacaklar.
Love is FB = Aşk Fenerbahçe'dir...
Kaynak : SuperSpor.com
tosunpasa
14.Şubat.2007, 19:19
Her bir yandan tribün şovu olacak bu akşam. az alkmaar gelecek Fenerbahçe'm karşısında ezilecek ve gidecek. Bu kadar basit.! 12 numara hazır..
KORNy
14.Şubat.2007, 19:25
bir fb'li olarak kağıt üstünde sabaha kadar fb derim ama az takım oyunu oynuor bizde takım oyunu oynayamıo korkarım ki bu turu geçemeiz ama inşallah yanılıırm
Omerdinho
14.Şubat.2007, 19:39
sabirsizlaniyorum :D
saatler kaldi artik..
fenerbahce_1907
14.Şubat.2007, 19:43
İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i!
UEFA Kupası'nda temsilcimiz Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda Hollanda'nın AZ Alkmaar takımını konuk ediyor.T urun ilk maçı 20.00'da Şükrü Saracoğlu'nda başlayacak ve mücadeleyi İspanyol hakem Eduardo Iturralde Gonzalez yönetecek. Karşılaşma Kanal D ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
Fenerbahçe'nin AZ Alkmaar takımı ile oynayacağı karşılaşmada forma giyecek ilk 11...
Volkan
Ümit Özat
Deniz
Edu
Uğur
M.Yozgatlı
Appiah
Tümer
Tuncay
Alex,
Deivid
tosunpasa
14.Şubat.2007, 19:47
Deivid'de neden bu kadar ısrar ediliyor anlamıyorum! Semih yine yedek.. Ahh Zico ahh...
ZeroG
14.Şubat.2007, 19:51
Deivid'de neden bu kadar ısrar ediliyor anlamıyorum! Semih yine yedek.. Ahh Zico ahh...
Semih yedek değil cezalı:o :) ;;)
fenerbahce_1907
14.Şubat.2007, 19:58
Semih cezalı Alicanncım frankfurt macında kızarmıstı ya;)
RoNNiE91
14.Şubat.2007, 20:01
Fenerbahçe'ye başarılar.Beşiktaş'lı olmama rağmen Türkiye'deki kulüplerin Avrupa geleceği için önemli bir maç
comandante
14.Şubat.2007, 20:06
o gösterinin 100 binlisi nerde yapılacak? stattaki tüm canlılar katılsa 100 bin etmez ki...2 şer tane mi yakılacak?
Universal
14.Şubat.2007, 20:09
Formamı giydim bekliyorum. 10 dk önce Kadıköy atmosferindeydim. Gerçekten güzel. Taraftar hazır haydi hayırlısı...
fmsmyrna
14.Şubat.2007, 20:10
çok ofansif bi kadro ile çıkıyoruz bakalım neler yapabilcez
tosunpasa
14.Şubat.2007, 20:14
Semih yedek değil cezalı:o :) ;;)
Semih cezalı Alicanncım frankfurt macında kızarmıstı ya;)
Heyecandan ne yaptığımı biliyom mu?:)
comandante
14.Şubat.2007, 20:30
saat kaçta maç beyler?
Pro Soccer 5
14.Şubat.2007, 20:40
20:00 da başlıo
tosunpasa
14.Şubat.2007, 21:06
Maç başladı. Süper ataklar yapıyoruz. Gol gelecek! Süper başladık maça. Haydi Kanarya'm haydi Fenerbahçe'm!
Nedvedmania
14.Şubat.2007, 21:11
ben bi gösteri felan göremedim ?
byCaNBeRK
14.Şubat.2007, 21:14
fener bence bu maci alir..
Emurafu
14.Şubat.2007, 21:16
ilker yasin fenerin orta defansda sorun var diyor ben bir haftadir forumda belirtiyom golude zaten orta gobekten yedi
tosunpasa
14.Şubat.2007, 21:17
Yedik golü maalesef :(. Telafisi olacak mutlaka !
Emurafu
14.Şubat.2007, 21:27
goooooooollllllll tumerin ayagina iyi geldi o top
tosunpasa
14.Şubat.2007, 21:28
Gooooooooooooolllllllllllll !!!! Tümer Metin !!!
ForsakeN
14.Şubat.2007, 21:45
Ah Deivid ah. Seni bu takıma kim getirdi acaba?Çok aramışlar mı ? O gol kaçar mı? Sporting Lisbon taraftarlarının seni neden istemediklerini çok çok çok daha iyi anlıyorum....
Eray Dengiz
30 dakka boyunca ortada Fenerbahçe diye bir takım yoktu. Hayır benim anlamadığım bizim takımlarımızın bu tarz maçlarda canlanması için illa gol mü atması lazım? Fenerbahçe sahaya öyle bir çıkmışki tamam bu maçı kesin kaybettik havasındaydı.. Orta Saha yok, defans kendi kendine bişiler yapıyor.. Takımda sadece Tuncay koşup birşeyler yapmaya çalışıyor..
Neyse Tümer golü attıda Fenerbahçe biraz açıldı.. Oynamaya başladı.. Ama orta saha çok kötü. Alex ve Tümer hiç yok gibi.. (gol hariç) İkinci yarıda Zico'nun sağlam uyarması lazım bunları..
Del Piero_10
Alkmar'ın adamları Tsubasa'yla Misaki gibi ver kaç yapıyor,defans uyuyor.
gorkemyilmazkarasu
14.Şubat.2007, 21:52
defansın ortası evlere şenlik...ofsayt bozuyolar,top kaybediyolar,yerlerini kaybediyolar fenerbahçenin ilerde basarak defansa çok az iş bırakması lazım...
eGowiCh
14.Şubat.2007, 21:53
30 dakka boyunca ortada Fenerbahçe diye bir takım yoktu. Hayır benim anlamadığım bizim takımlarımızın bu tarz maçlarda canlanması için illa gol mü atması lazım? Fenerbahçe sahaya öyle bir çıkmışki tamam bu maçı kesin kaybettik havasındaydı.. Orta Saha yok, defans kendi kendine bişiler yapıyor.. Takımda sadece Tuncay koşup birşeyler yapmaya çalışıyor..
Neyse Tümer golü attıda Fenerbahçe biraz açıldı.. Oynamaya başladı.. Ama orta saha çok kötü. Alex ve Tümer hiç yok gibi.. (gol hariç) İkinci yarıda Zico'nun sağlam uyarması lazım bunları..
Harfiyen katılıyorum.
Appiah da hem hücumda hem defansta etkisiz. Adamlar verkaç yaparken Appiah öylece bakıyor. Çok kötü bugün.
Şu ana kadar en iyisi Tuncay'dı. Yaparsa Tuncay bir şeyler yapacak. Defans rezalet, Deniz ile bu kadar oluyor. Önder ve Lugano'yu çok arıyoruz. Deivid'i de nerden buldular anlamıyorum, o golü de atamayacaksan neyi atacaksın sen?:mad:
TR.CaPTaiN
14.Şubat.2007, 21:53
Bu Deivid ve Deniz'i bonservis odeyerek aldığımıza inanamıyorum bu adamları Fenerbahce acilen göndermeli gerekirse üstüne para vermeli ne bu böyle. Deivid bos kaleye gol kacıran bir forvet olamaz hele ki bir Uefa Kupası macında bos kaleye gol kacırıyorsan yarından tezi yok bavulları toplamalısın.
Diğer bir facia Deniz, adam tüm ofsaytları bozdu resmen AZ lehine calıstı 45 dk. bırak Fenerbahce'yi Artvin Hopaspor'da bile oynayabilecek kabiliyete sahip degil bu Deniz. Bu adam için 750 bin $ tazminat ödedigimize inanamıyorum.
Bu arada bir ayrıntıyı unutmayayım; Tümer klasına yakısır bir gol attı gercekten.
Eğer bu taraftar Kayserispor'da olsaydı adım gibi eminim Kayseri bu takımı elerdi.
ForsakeN
14.Şubat.2007, 21:54
Takımda düzgün oyuncu kalmadı ki. Semih,Kezman,Önder,Lugano,Aurelio yok. Edu ile Deniz anlaşamıyo.Zico'nun da Deniz'den başka alternatifi yok :( Yani takım batmış bi durumda. Ümit'i Denizle yer değiştirse olmaz Deniz kanatta oynayamaz.Deniz'i çıkarıp Serkan'ı sokabilir kanada.Ümiti de göbeğe almalı
Ah lugano ve önder olacaktı böyle mi olurdu!
Bu arada Deivid ALLAH.......
neyse artık..
Takım toparlandı gibi taraftar ise mükemmel ötesi derbi maçlarındaki gibi bir baskı var sahada..
Ayrıca 50 bine yakın gül dağıtılmış ve bayraklarda varmış herkeste.Maytap şov yapılır mı bilmiyorum ama maytapta dağıtılmış herkeste 2-3 tane varmış.
İlk yarıda FB çok kötüydü :( Bir orta saha bu kadar kolay geçilmemeli. Defans göbeği zaten vasat hata üstüne hata yapıyorlar. inş. ikinci yarıda gol yemeden bir gol daha atarız...
Del Piero_10
14.Şubat.2007, 22:00
Deivid çok yetersiz kaldı,ayrıca defans patlamaya hazır bomba gibi,Volkan'I zaten biliyorsunuz.
Bu arada kanal d aynı reklam kuşağında tam 10 kez mazotun 1ytl olacağını iddia eden siyasi partinin reklamını vererek Türk televizyon tarihinde bir ilkede imza atmış oldu.
adamlar çok hızlı çıkabiliyolar ... ve uzun pasları çok isabetli .... ama kalecileri bi süpriz yapacak gibi ....
adamlar çok hızlı çıkabiliyolar ... ve uzun pasları çok isabetli .... ama kalecileri bi süpriz yapacak gibi ....
evet kalecileriçok riskli şeyler yapıyor... İnş. bir hata yapar...
IcedEarth
14.Şubat.2007, 22:12
allahın izni ve takımın biraz daha iyi oynamasıyla Avrupadaki tek temsilcimiz fenerbahçe inşallah başarılı olacak
Allah klahretsin bu nasıl savunmadır :mad:
Mc.Speedy
14.Şubat.2007, 22:19
Ard arda 2 gol...
Eray Dengiz
14.Şubat.2007, 22:20
Malesef.. :(
Maçın en başından böyle olacağı belliydi.. Defans gerçekten çok kötü.. Lugano'nun ve Önder'in boşluğu inanılmaz hissediliyor..
Bu kadar..Bu takım.Cümle kuramıyorum...
3. golden sonra artık rövanşta iş çok zora girdi... :mad::(
Edit: GooooLLL Tuncay şanlı dakika 66 :)
IcedEarth
14.Şubat.2007, 22:21
gol oldu hemen kanalı değiştirdim avrupa yakasından 1 sahne izledim bi baktım skor 3-1 :( olcak işmi bu yaa ne biçim defanstır ne biçim kalecidir ne biçim takım oyunudur ne biçim antrenördür vs. vs. uzar gider olan Türkiye ye olur ŞL ye tek takım katılcaz yakında :(
Edit: Gol Tuncay 3-2 Hadi Fenerbahçe en azından 3-3 yap skoru
TheTrooper
14.Şubat.2007, 22:24
deivid kim yaa ben çıksam daha iyi oynarım:(
Nedvedmania
14.Şubat.2007, 22:25
vaybe ne güzel bi sahne fanatik galatasaraylılar fenerin gol yemesine üzülüyor çok sevindim bu olaya
SYLaR
14.Şubat.2007, 22:26
Alex Alex yok şöyle Alex yok böyle Alex diyenlerin kesinlikle seyretmesi gereken maç
vaybe ne güzel bi sahne fanatik galatasaraylılar fenerin gol yemesine üzülüyor çok sevindim bu olaya
Avrupada tabii ki tüm türk takımlarına destek vericez cihancım. Her sene sıralamada alt sıralara iniyoruz. Bu arada Deivid etkisiz eleman olmasına rağmen hala sahada...
Agent_Zero
14.Şubat.2007, 22:30
üstüste kötü goller yedi fener ama alex bi tane atar maç 3-3 biter bence
tosunpasa
14.Şubat.2007, 22:31
Goooollll Tümer Metin!!!
Tümeerrr harikaaaa...!!! :D Süper bir gol daha tümerden :D
İŞte Golllllllllllllllll Gol Budur!!!!!!!!!
IcedEarth
14.Şubat.2007, 22:32
Tümer utanmasa bi tane de orta sahadan atıcak 3-3 oldu ne güzel :eek:
Agent_Zero
14.Şubat.2007, 22:34
içimize mi doğdu yaw bi tek oyuncuyu yanlış tahmin ettik :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alex ıslıklandı!
Fenerbahçe ve AZ Alkmaar ile oynanan UEFA Kupası maçında ilginç bir olay yaşandı. Fenerbahçe taraftarının sevgilisi Alex ilk kez tepki topladı. Taraftarlar Alex ve Volkan'a ikinci yarının ortasında top geldiği anda tepkilerini gösterdiler ve iki ismi 'ıslık' yağmuruna tuttular.
ForsakeN
14.Şubat.2007, 22:39
Alex sahada geziniyor ve hala oyunda.Zico'nun vatandaşlarına karşı bu kadar hoş görülü olması yanlış :)
Berkaiser
14.Şubat.2007, 22:41
Fenerbahçe 4-3 alacak maçı.İçime doğdu.
Nedvedmania
14.Şubat.2007, 22:45
ne çabuk geçti maç ya ?
tosunpasa
14.Şubat.2007, 22:50
Maç bitti. Kendi evimizde 3-3 kötü bir sonuç..
fenerbahce_1907
3-3 bitti ::(
RaSenGan
ve mac BITTI!!!!!!!
Deivid yerine başkası olsa alırdık bu maçı.Taraftar pretestoyu koyunca oynamaya başladı takım.bu maş
TARAFTAR 3 - 3 AZ Alkmaar
IcedEarth
14.Şubat.2007, 22:51
berabere bitti FB işini deplasmana bıraktı
Offf Bee Deivid. GS li olmama rağmen bu akşam beni bile çileden çıkarttın :mad: Allah FB li arkadaşlara sabır versin...
Maç hakkında gnel bir değerlendirme yaparsak FB nin orta sahası ve savunmanın göbeği vasat bir performans çizdi. AZ çok seri bir şekilde FB ceza alanına geldi ve ara paslar ile etkili oldu. Aslında türk futbolunun genel sorunu çok basit goller yememiz. Ne zamanki bu basit gol yeme hastalığından kurtulursak avrupada o zaman başarılı oluruz...
Skor olarak dezavantajlı bir skorla deplasmana gidicez. Ama en azından 3-1'den iyidir deyip bunada şükretmek lazım...
Eray Dengiz
14.Şubat.2007, 22:52
Maç bitti. Kendi evimizde 3-3 kötü bir sonuç..
Fenerbahçe açısından çok kötü bir sonuç ama bugün bu futbola bakarsak daha doğrusu bu defansa bakarsak bence iyi bir sonuç..
fenerbahce_1907
14.Şubat.2007, 22:54
OlamAZ: 3-3
UEFA Kupası 1. tur karşılaşmasında temsilcimiz Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadında AZ Alkmaar'la 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkan Fenerbahçe sahadan 3-3 beraberlikle ayrılarak karşılaşmaya büyük ilgi gösteren taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. AZ Alkmaar'ın golleri 15. dakikada De Zeeuw, 62. dakikada Boukhari ve 63 dakikada Jenner'den gelirken, 28. ve 74. dakikada Tümer Metin ve 67. dakikada Tuncay Şanlı'nın attığı goller Fenerbahçe'ye yetmedi.
Karşılaşmanın rövanşı 23 Şubatta Hollanda'da oynanacak.
Tümer Metin umutlandırdı ama...
Tümer Metin 74. Fenerbahçe'yi umutlandıran golü atmasına rağmen kalan dakikalarda pozisyon üretmekte zorlanan Fenerbahçe kendi sahasında oynamanın avantajı iyi değerlendiremeyerek tur şansını Hollanda'ya bıraktı
Alex' büyük tepki
Fenerbahçe taraftarının sevgilisi Alex ilk kez tepki topladı. Taraftarlar Alex'e ikinci yarının ortasında top geldiği anda tepkilerini gösterdiler ve Brezilyalı yıldızı "ıslık" yağmuruna tuttular. Türkiye'ye geldiğinden beri ilk kez böyle bir tepkiyle karşılaşan Alex de Souza bu tepki karşısında adeta şaşkına döndü.
Tuncay Şanlı alkış aldı
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Tuncay Şanlı AZ Alkmar karşısında gösterdiği müthiş performansla taraftarda büyük alkış alırken Tuncay'ın bu karşılaşmada göstermiş olduğu çaba ve başarılı performans tur için avantajlı bir skor elde etmeye yetmedi.
Taraftarın büyük desteği
Fenerbahçe AZ Alkmaar maçı öncesi Şükrü Saracoğlu'nda muhteşem görünteler vardı. Maçın başlamasından yaklaşık 1 saat önce sahaya çıkan Kıraç'ın stat hoparlörlerinden çalınan şarkısına, taraftarlar da eşlik etti.
Stat içinde bulunan taraftarlar şarkıyla büyük bir coşku yaşarken, taraftarlar, tribünlere dağıtılan Türk ve Fenerbahçe bayraklarını sallayarak şarkıya eşlik etti.
perpetua
14.Şubat.2007, 22:54
Aslında türk futbolunun genel sorunu çok basit goller yememiz. Ne zamanki bu basit gol yeme hastalığından kurtulursak avrupada o zaman başarılı oluruz...
Bu kadar basit golleri atabilmemiz de, yani bu basit golleri atacak pozisyona girmemiz, bu basit gollere neden olacak kadar oyunu iyi okuyabilmemiz de gerekli.
Futbolda artik 3 veya 4 pasla pozisyona giriliyor. Bu da defans oyuncularinin ozellikle cok yuksek konsantrasyonu olmasini gerektiriyor.
Maci izlemedim ama eminim ki Fenerbahce Lugano'yu cok aradi bu macta.
ForsakeN
14.Şubat.2007, 22:55
Deniz ve Deivid deplasman maçında olmazsa kazanacağımızdan eminim. :D
C h A o S
14.Şubat.2007, 22:55
maç bitmiş. fenerin bence tur şansı zor. burda 3 gol atan takım kendi evinde kim bilir neler yapar ¿
Eray Dengiz
14.Şubat.2007, 22:56
maç bitmiş. fenerin bence tur şansı zor. burda 3 gol atan takım kendi evinde kim bilir neler yapar ¿
Hiç bişi yapamaz.. Eğer Fenerbahçe 2.yarıdaki oyununun birazını orada oynasın çok rahat geçer. Neden mi? Çünkü o maçta saçma sapan bir defans olmayacak ve sanırım Kezman oynayacak..
Universal
14.Şubat.2007, 22:58
Kötü bir futbol, insanın inanası gelmeyecek bir defans kademesi ve yenilen üç hata dolu gol. Bu gollere karşılık vermemiz bile mucizedir.
F.Bahçe takım oyununu ve Alex ile Devied saha içinde dolanmayı bırakıp futbol oynamaya çalışsalardı belki de bu maçtan galibiyetle ayrılabilirdik. Tuncay F.Bahçe için ne kadar değerli olduğu bu akşam ki oyunundan belli oldu. Uzun süredir oynamayan Tümer Alex'ten dört yaş büyük olmasına rağmen daha fazla efor sarfedip akıl almaz iki gole imza attı.
F.Bahçe Devied'i artık göndermesi gerekiyor bu kadar kritik bir maçta bir gol atamıyorsan oynamıyacaksın. Keşke yerine bir defans koysaydık belki bu üç golden birisin yemezdik.
Alex bu takımda evrimini tamamladı ve ben gitmek istiyorum diye bağırıyor. Artık sene sonu boşuna sözleşme imzalamamıza gerek yok.
Hakem hataları zaten komedi bir ofsayt ve bir penaltı ama F.Bahçe bunlara rağmen kazanamıyorsa yapacak bişey yok. Rövanşta eğer Kezman iyileşmez ve Lugano ile Önder'de defansa gelmesse işimiz çok zor.
Ama bu futbola 3-1 den 3-3 yapmamız bile mucizedir.
TR.CaPTaiN
14.Şubat.2007, 22:59
Tümer'i tebrik ederim futbolcu dediğin işte böyle olur ve Fenerbahce'yi daha büyük bir sıkıntıdan kurtardı aldığı para helali hoş olsun. Tümer'in golleri süper ötesiydi.
Hakemi tebrik ederim 2 penaltıyı vermedi acayip gıcık bi adamdı sinir oldum.(!)
Deniz'i tebrik ederim benden önce Van Gaal tebrik etmistir zaten AZ takımına olan katkılarından dolayı.(!)
Deivid'i tebrik ederim sahada cok güzel geziyor.(!)
14.Şubat.2007, 23:01
söyliyicek soz bulamiyorum ya..
2. golu yedikten 5 sn sonra 3. golu yiyorlar.. nerede gorulmus boyle birsey ya.
defans dokuluyo .. forvet desen... kale desen ayri bi dert volkan 2. golde adama resmen vurda at dedi ne varsa tümerle tuncayda var yine, alex artik gerekirse yedek kalmalidir bence. tümer rahatlikla oynayabilir
Emurafu
14.Şubat.2007, 23:01
defans dökülüyor olayına gelırsek ben bu konu acılalı beri yorumlarımda belıtiyorum feenrbahcenin gobek defansı cok hata yapabilir dedim Evet 3-1 den sonra fenerbahce oyunu cabuk toprladı yoksa fark yıyebılırdı ustelık tümer bu oynuyla pazar günkü macta ilk onbir oynamalı ama zico yine kadroda birseyler yapar
fmsmyrna
14.Şubat.2007, 23:02
keşke ümit stoper deniz sağ bek oynasaydı deniz stoper oynayamıyor.bugün en iyiler tuncay,tümer ve edu idi.bugün bu iyi edu'nun yanında lugano ve önder'le savunmamız geçit vermezid.taraftar çok güzel bi tepki verdi alex'e.olcan maçın havasını değiştirdi sonradan girdiğinde.bence artık alex'i gönderip olcan'ı kullamaya başlamalıyız.tümerde mutlak 11 de başlamalı deivid ilk yarıda direk yerinbe topu filelere gönderseydi herşey farklı olurdu.artık birinin volkan'a toplara uçmasını söylemesi gerek her topa sadece bakıyor.uçmalı biraz.herşeye rağmen 3-3 iyi bir sonuç cezalı sakatlar dönünce ben inanıyorum ki iyi bir sonuçla dönebiliriz
Varonil
14.Şubat.2007, 23:03
rovansda daha farkli oynamamiz lazim buna da sukur ya 3-1 bitseydi
Sahada harika gezen Deividi tebrik ediyorum
Oyuna sonradan girdikten sonra takimi atesleyen olcani Tebrik ediyorum
Uefa resmi sitesi macin adamini Deniz Baris secmis bence olcan,tumer ve tuncay maca damgasini vuran isimlerdi
Eray Dengiz
14.Şubat.2007, 23:03
Çok eski sayfalarda (eski maçlarda) birisi Olcan'dan bahsetmişti.. Olcan'ın artık forma giymesi gerektiğinden bahsetmişti.. Bugün bir Alex'e baktım bir Olcan'a baktım ve artık bende katılıyorum.. Olcan 22 yaşında ve bence Fenerbahçe takımında forma giyebilecek düzeyde bir futbolcudur.
fmsmyrna
14.Şubat.2007, 23:04
defansın kötü görünmesinin sebebi ilk dakikalarda gol yememiz ilk dakikalarda gol yiyince mecburen önde basıyoruz böylece açık alan kalıyor
Mirza
Deniz ve Deivid hakkindaki düsüncelerimi söylesem kurallari alt üst etmis olurum. Onun icin hic onlara girmeyeyeyim. Hakem 2 penaltimizi vermedi. Ben turu gececegimize inaniyorum. 2. mac ne Deniz ne de Deivid sahada olur. Olurlarsa iste o zaman turu kaybederiz.
Emurafu
Deivid ilk onbir baslarda galibiyet zor kesinlikle tuncay santrafor baslamalı ümit özatta oynamalı
Önmeli bir nokta var fenerbahcenin defans göbegi bu macta cok hata yapabilir lugano yok üstelik edu defansda fazla varlık gostermıyor bu yüzden defans göbek tehlikli demedi demeyin
ben demıstım
TR.CaPTaiN
14.Şubat.2007, 23:05
keşke ümit stoper deniz sağ bek oynasaydı deniz stoper oynayamıyor.
Burda bi sorun var Deniz Fenerbahce'de hiçbi yerde adam gibi oynayamıyor ki sadece stoper degil yani;;)
eGowiCh
14.Şubat.2007, 23:06
Ömrümü yedin be Fenerbahçe!
1-1 iken Deivid'in boş kaleye kaçırdığı gol. Saç baş yoldum orada, ben olsam napar ne eder atardım o golü. Mahalle topçusu bile olamazsın sen Deivid!
Adamlar kaleye 2 defa geldi, 2 gol attılar, sonra geriye çekildiler. Bu Volkan ne yapar kalede, kaleyi tutan her güzel şut gol oluyor. Rüştü'ye sövüyorduk hep ama değerini bir kez daha anladım. Lütfen iyileş artık Rüştü. Ve Volkan da yeter artık, defolsun gitsin nereye gidecekse!
Deniz için maçı beraber izlediğim arkadaşım "Karının yanına git Deniz!" diye küfür etti, o kadar sinirlendi. Yazıktır bu adama verilen paraya, Can Arat oynasa daha iyiydi.
Alex bugün rezalet oynadı ve gözümde tamamen bitti. Alex derhal gitmeli. Eğer Fenerbahçe yönetimi Alex ile yeni sözleşme imzalarsa ve 3 milyon euro verirse, yazıklar olsun bu yönetime diyeceğim. Alex'in miladı dolmuş artık, Olcan sonradan girip daha etkili oldu. Yeter artık Alex, bu koşmamak nereye kadar. Defol git sen de, istenmiyorsun! Zaten taraftar da ıslıklayarak protestosunu gösterdi.
VE BÜYÜK KAPTAN TUNCAY ŞANLI! BU TAKIMIN HER ŞEYİ! Kesinlikle Tuncay ile mukavele imzalanmalı ve 3-5 milyon euro verilmeli, bir adam bu kadar hırslı olamaz. ÖLÜMÜNE OYNAMAK denir ya, işte Tuncay bu akşam onu yaptı. Koşmadığı, basmadığı yer kalmadı. HELAL OLSUN SANA TUNCAY ŞANLI!
Appiah rezaletti. Topa basmıyor, top çalamıyor, hücumda bir şey yapamıyor. Keşke devre arasında gönderilseydi.
Lugano ve Önder gerçekten bu takımın çok önemli parçalarıymış. Ve Aurelio da öyle. Bu 3 oyuncu Fenerbahçe'nin savunmasının en önemli adamları. Onların olmaması bu 3 basit golün yenmesine sebep oldu. Önder, Lugano ve Aurelio olsa 3-0 bile alabilirdik bu maçı. Orta saha bugün çok kötüydü, defansa yardım etmedi orta saha. Aurelio yapıyordu bunu ve bir de Deniz. Deniz defansta oynadığından bunu yapamadı, Aurelio da sakat olduğundan... Defansta ise Önder ve Lugano gerek hava toplarında gerek ara toplarda çok iyi olan futbolcular, bugün oynamamaları çok büyük şanssızlıktı.
Hollanda'daki maçtan umutluyum, eğer savunmada pozisyon vermezsek turu geçebiliriz. Kesinlikle gol yememeliyiz Hollanda'da. Aurelio, Önder ve Lugano umarım oynar. Tabii AZ'de de Şota oynayacak önümüzdeki maç, o da var gerçi. Maç günü konuşuruz onları, ama umutluyum, zira 5 eksiğimiz vardı ve bu 5 eksik de takımın en iyileri. Umarım haftaya tam kadro olarak çıkarız, pardon tam çıkmayalım, Deniz ve Deivid sakatlansın, gerisi tam olsun :)
Neyse, geçmiş olsun. Turu geçemezsek yönetime de yazıklar olsun, yönetimi de daha sonra eleştireceğim, şimdilik bu kadar.
TR.CaPTaiN
14.Şubat.2007, 23:06
Uefa resmi sitesi macin adamini Deniz Baris secmis bence olcan,tumer ve tuncay maca damgasini vuran isimlerdi
Uefa maca gözlemci göndermemis galiba;)
Olcan cok güzel oynuyor ufak tefek birşey ama teknik var hız var Alex gezinedursun sözlesme falan yenilenmesin kardesim bizim Tümer'imiz var Olcan'ımız var. Hadi o da olmadı transfer yapılır daha fazla naz yapma Alex.
azizuzu
14.Şubat.2007, 23:08
bu Alex le Deividle avrupa macına cıkarsan edirneden öte gidemessin. Onlarda suç yok, yemin ediyorum onlarda suç muş yok. Asıl onları sahaya sokana onlara o formayı verene küfredeceksin. Artık Alex'in bi yerleri kalktı kendini bişey zannetmeye başladı. Fener formasını her adam giyemez hala öğretememişler ondan dolayı yazıklar olsun Aziz Başkan sana. Hakkımızı paramızı terimizi o adamlara yedirdiğin için. Yazık yaa yemin edimiyorum yazık kim bilir adam sevgilisiyle yemeğini mi ekti, karısına kırkta yılda bir yaşatacagı mutluluğu mu astı. Yürekleri titresin bi oyuncuların önce yürekleri.
Universal
14.Şubat.2007, 23:09
Yok böyle bir olay! UEFA sitesi maçın adamını Deniz Barış'ı şeçti.
Omerdinho
14.Şubat.2007, 23:10
Burda bi sorun var Deniz Fenerbahce'de hiçbi yerde adam gibi oynayamıyor ki sadece stoper degil yani;;)
bencede oynayamiyor ..
ugur boralida ilk 30 dakikada görmedim oynamiyor felan zannettim sonra az korner kullanirken on direkte gordum surekli ileriye gidiyor ve geri donemiyor kademe hatalari yapiyor bos birakiyor kanadini.. umit te bence artik bitmis yedek bekleye bekleye.. eski umit degil sagda keske serkan oynasaydi daha iyi oynardi
TR.CaPTaiN
14.Şubat.2007, 23:12
Yok böyle bir olay! UEFA sitesi maçın adamını Deniz Barış'ı şeçti.
Uefa saka yapıyor ya da ciddi ciddi gözlemci göndermediler bunlar maca.;)
Fietra 10
14.Şubat.2007, 23:12
maçta teknik direktörlerin yerlerini değiştirin fener fark atardı...van Gaal farkı
Emurafu
14.Şubat.2007, 23:14
Denız stoperde cok heyecan yapıyor
gorkemyilmazkarasu
14.Şubat.2007, 23:18
hele az nin 2.golünde deniz barış adaımn önünü şut için öyle bi açtıki bu kadar olur dedim içimden...
bence maçın en kötü anı 86. dk.da top az kalecisine gelmiş adam topu tutmuş ayağında bekliyo biri üzerime gelsinde vursam diye deivid le alex oralı değil kaleciye bakıyolar üstüne koşmuyolar tuncay orta sahadan kalecinin üstüne koştu eline alsın topu diye bu kadar olur bu iki isimle fenerin işi zor...
işte hep alex için söylenen çok iyi topçu maçın kaderini değiştirir gibi kelimeler aslında tümer için söylenmeli klas topçu burdan belli olur sadece şini yaptı feneri kurtardı umarım deplasmandaki maçta ilk 11 i garantilemiştir...
olcan çok iyiydi ama kilo almış sanki biraz incelmesi lazım ama bu takımda banko oynar bence...
Omerdinho
14.Şubat.2007, 23:20
bu kadroyla cikarsa hollandada fark yer bu takim.. adamlarda ruh yok bikere alex deivid mac boyunca yürüdüler.. tümer tuncay gibi hirsli adamlar lazim bize umit gibi daha sahada yurumesini bilmeyen oyunculari istemiyoruz
JunkChorn
14.Şubat.2007, 23:20
maçta teknik direktörlerin yerlerini değiştirin fener fark atardı...van Gaal farkı
Bence o değil!Fenerbahçe'nin defans hataları..Azcık iyi defans olsa ne 2. gol ne de 3.gol olurdu ve boş kale gol olsa maçı kazanmamız içten bile değildi.Ama olmadı,sağlık olsun.Daha orası var ve bence orada bu kadar oynayamayacaklar,çünkü oyun yapılarının gereği kontra atak oynadıklarından,kendi evlerinde pekde işe yaramaz.Ayrıca orada Mehmet,Lugano,Önder,Kezman,Semih olacak.Umarım turu geçen taraf oluruz.
fm_monster
14.Şubat.2007, 23:21
alex le deivid piknige gelmisler sanki:mad:
Emurafu
14.Şubat.2007, 23:21
Denız yedek yada onliberoda yine oynar
Omerdinho
14.Şubat.2007, 23:23
Denız yedek yada onliberoda yine oynar
Aziz yildirim istemesse oynayamaz :)
TR.CaPTaiN
14.Şubat.2007, 23:24
hele az nin 2.golünde deniz barış adaımn önünü şut için öyle bi açtıki bu kadar olur dedim içimden...
Bende aynısını gecirdim içimden ne diye adama basmıyosa öyle izliyo Boukhari'nin sert sutları oldugunu zaten bilmeyen yok sonrası maglum..
Universal
14.Şubat.2007, 23:27
bence maçın en kötü anı 86. dk.da top az kalecisine gelmiş adam topu tutmuş ayağında bekliyo biri üzerime gelsinde vursam diye deivid le alex oralı değil kaleciye bakıyolar üstüne koşmuyolar tuncay orta sahadan kalecinin üstüne koştu eline alsın topu diye bu kadar olur bu iki isimle fenerin işi zor...
işte hep alex için söylenen çok iyi topçu maçın kaderini değiştirir gibi kelimeler aslında tümer için söylenmeli klas topçu burdan belli olur sadece şini yaptı feneri kurtardı umarım deplasmandaki maçta ilk 11 i garantilemiştir...
olcan çok iyiydi ama kilo almış sanki biraz incelmesi lazım ama bu takımda banko oynar bence...
Olcan'ın kilo alması doğal bir olay. Çünkü boyu çok kısa ve genetik olarak insan 20 ila 22 yaşları arasında kilo alır. Buda onun etkisi olması gerekir. Eğer Olcan'ın lig tecrübesi olsaydı bu maçta belki maçın kaderini değiştirebilirdi. F.Bahçe Alex'i gönderip yerine oyuncu alacağına Olcan'ı kullanması daha iyi olur.
Birde bu kadar kritik bir maçta bir oyuncu değişikli yapması biraz garipseniyor.
FeYYaz1989
14.Şubat.2007, 23:28
tumer metin'in ilk golu guzeldi.(Bu adamin olayi konsantrasyon,ancak keyfi gelince oynar.Tabi attiklari gollerde(Ozellikler ikinci gol) kalecinin etkisi tartisilmaz ama yine de fena degildi bu aksam)
Olcan'a hayran kaldim.
Fenerbahce'nin 1-2 dakika icerisinde iki gol yemesi tam bir rezaletti bence.
Iki kaleci de kotuydu...
Alkmaar kotu takim,tur sanslari esit iki takiminda...
Deivid'in bos kaleye atamadigi pozisyonda agzim acik kaldi,cok yazik...
Hakem biraz ilgincti ama fazla yorum yapmak istemiyorum hakem hakkinda.
Ilker Yasin her zaman ki gibi rezaletti,o kadar cok tarafli anlatiyor ki maci acikcasi midem bulandi.Ayrica mac anlatmaktan cok sacma sapan yorumlarini soyluyor mac boyunca.
gorkemyilmazkarasu
14.Şubat.2007, 23:30
Olcan'ın kilo alması doğal bir olay. Çünkü boyu çok kısa ve genetik olarak insan 20 ila 22 yaşları arasında kilo alır. Buda onun etkisi olması gerekir. Eğer Olcan'ın lig tecrübesi olsaydı bu maçta belki maçın kaderini değiştirebilirdi. F.Bahçe Alex'i gönderip yerine oyuncu alacağına Olcan'ı kullanması daha iyi olur.
Birde bu kadar kritik bir maçta bir oyuncu değişikli yapması biraz garipseniyor.
yinede dikkat etmesi gerekirki galatasaraylı faruk atalay vardı hatırlayanlar vardır mutlaka tekniği mükemmel ortaları süper bir gençti sırf kilo aldığı için iş yapamadı şimdi 2.ligde sanırım...
oyuncu değişikliği yapıcak oyuncu yoktu kulübede eksikti fenerbahçe belki serkan girebilirdi...
Universal
14.Şubat.2007, 23:35
yinede dikkat etmesi gerekirki galatasaraylı faruk atalay vardı hatırlayanlar vardır mutlaka tekniği mükemmel ortaları süper bir gençti sırf kilo aldığı için iş yapamadı şimdi 2.ligde sanırım...
oyuncu değişikliği yapıcak oyuncu yoktu kulübede eksikti fenerbahçe belki serkan girebilirdi...
İsim yabancı gelmiyor ama hiç hatırlamıyorum.
Zaten öaçın son dakikaları Serkan'ı oyuna alıp hızını kullanarak AZ'nin ani ataklarına yanıt bulabilirdi.
İşin kötüsü Medyamız bize destek çıkacağına , moral vereceğine tam tersini yapıyor.
QTM işte ne olacak!
Burak Duran
15.Şubat.2007, 00:34
Valla deivid ve alex denen ikili değişmeli maçı tam izleyemedim gollere falan baktım. O volkan yerine beni koysalardı büyük ihtimalle bende 3 gol yerdim. Defans luganosuz bir hiç deividin direğe şutunu burdaki nerdeyse herkes atardı. Fener'e yazık oldu o taraftara yazık oldu fener böle giderse hollandada işi çok ama çok zor
Sekopej
15.Şubat.2007, 01:02
Ben en azından mücadele bekliyordum. Tuncay'ın yaptığı mücadelenin yarısını yapsalardı bugün sonuç çok değişik olurdu. Gördük ki Az yenilmeyecek takım değil hele ki kalede o kaleci varken.
Bu maçta belki galip gelemedik ama Tümer'i Olcan'ı kazandık diye düşünüyorum. Tümer'e böyle bir maç lazımdı kendine gelmesi için, artık daha da iyi olup 11'de devamlı olması gerekir. Olcan da görev verildiğindeneler yapabileceğini gösterdi. Alex efendi de artık ıslıklanmaya başladı. Alex'e olan tepkiyi Aziz Yıldırım da gördü, artık anlaşma sağlanırken ipler FB'nin elinde, FB'nin önerdiği rakamı kabul etmiyorsa güle güle.
Deivid bir daha 11'de çıkarsa artık sahaya taraftar iner Zico'yu dövmeye herhalde. Hala Fenerbahçe ilk dönemin son zamanlarındaki gibi oynarsa bu turu geçebilir diye düşünüyorum. Sen mücadeleni yap-ki yapabildiğini bize gösterdiler- ama yine kazanama elen o kadar önemli değil. Elimden geleni yaptım ama buraya kadarmış dersin önüne bakarsın. Ama bu kadar rezil oyunla elenince insan üzülüyor ister istemez.
Bir de Tuncay'dan bahsetmek istiyorum. Ne kadar isterse versinler, onu bedelsiz göndermemeliyiz. Şu anda FB'nin Avrupa Kupalarında en çok gol atan oyuncusu. Hep eleştirdiğimiz, savruk yapısını geliştirmiş. Artık çalım da atabiliyor, mutlaka sözleşme yenilenmeli. Ondan başka her oyuncunun yerine birini bulursun ama Tuncay gibi birini asla bulamazsın...
El Barto
15.Şubat.2007, 01:15
beyler bence fenerbahçe hollandada turu geçecektir.
comandante
15.Şubat.2007, 02:39
deniz barış bir kere ofsaytı bozdı %100lük pozisyon verdi...ardından gene aynısı yaptı bu sefer de gol oldu...deniz ön liberoda appiahla oynasaydı,serkan sağa ümitte stopere çekilseydifarklı olabilirdi...en azından alex yedek olurdu da 10 kişi oynamazdı fener.
meddah
15.Şubat.2007, 04:13
15 Aralık itibariyle..
Hollanda Ligi'nde 40 puanlı PSV'nin ardından 35 puanla ikinci sırada, ligin en fazla gol atan takımı.. 2 kez berabere kalmış, 2 kez de kaybetmiş, 11 galibiyeti var, puan kaybettiği takımlardan da sadece Den Haag sonuncu sırada, diğerleri ilk 5 içerisinde..
UEFA Kupası'nda bu sezon henüz maç kaybetmedi; 6 maçtan 4'ünü kazandı, 2'si berabere.. Ve daha demin kupanın son şampiyonu ve en büyük favorisi konumundaki Sevilla'yı deplasmanda yendi (Ki Sevilla kendi sahasında oynadığı son 26 resmi maçı kaybetmemiş, bunlardan sadece 3'ünü berabere bitirmişti ve son 17 maçtır kazanıyordu)..
Ahanda bunlar da Alkmar'ın sezon başından beri aldığı sonuçlar:
Lig:
NAC Breda: 8-1
Witesse (D): 3-1
NEC (D): 2-0
Twente: 2-2
Roda (D): 2-0
Den Haag: 2-2
Sparta (D): 2-0
PSV: 1-3
Willem (D): 4-0
Utrecht: 5-1
Waalwijk (D): 2-0
Heracles: 5-0
Feeyenord (D): 2-3
Heerenven (D): 3-1
Excelsior: 5-0
Kupa:
Bennekom (D): 10-0
Meersen: 10-1
UEFA:
Kayserispor: 3-2
Kayserispor: (D) 1-1
Braga: 3-0
Grashopers (D): 5-2
Liberec: 2-2
Sevilla (D): 2-1
Güncelleme..
Ligde 24 maçta 16 G, 5 B, 3 M ile ve 53 puanla 3. sırada; 57 puanlı PSV ve 54 puanlı Ajax'ın arkasında..
15 Ocak'dan sonra ligde 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.. Yenildiği takım 4. sıradaki takipçisi Twente.. Bu süreçte Deplasmanda lig ikincisi Ajax ile berabere kalıp, lider PSV'yi deplasmanda mağlub etti..
Ligin hala en çok gol atan takımı.. Ve en az gol yiyen ikinci takım durumunda..
Lig arasının bitiminden sonra oynadığı 4 lig maçını da kazandı..
Lig:
Ajax (D): 2-2
Groningen: 2-0
NEC: 0-0
Twente (D): 0-3
Roda: 2-2
Den Haag (D): 3-1
Sparta: 3-0
PSV (D): 3-2
Willem II: 2-0
Kupa
MVV: 5-0
UEFA:
Fenerbahçe (D): 3-3
deniz.91
15.Şubat.2007, 09:27
fenere üzülerek geçmiş olsun diyorumaz nin bu kalecisine atmaları lazımda golleri işleri çok zora girdi haftaya şota şeytanı ve didluca oynayacakmış rakip takım çok hızlı paslar yapıyolar çok hızlı atağa kalkıyor kayseri maçında izlemiştim az yi o zaman bu kadar değillerdi şimdi dahada ilerletmişler van gaal farkı çok iyi teknik adam yani fenerin işi çoook zor:(
Universal
15.Şubat.2007, 13:39
Fenerbahçe'nin UEFA Kupası 3. tur ilk maçında dün AZ Alkmaar ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşma Hollanda basınında geniş yer aldı.
Hollanda basını, AZ Alkmaar'ın sakat, hasta ve cezalı futbolcularını fazlalığından dolayı 16 kişilik genç bir kadro ile İstanbul'a gittiğini hatırlatarak, bu genç takımın Şükrü Saraçoğlu cehenneminde Fenerbahçe karşısında, 3-1'lik skoru yakalamasına rağmen, büyük bir talihsizlikle maçtan beraberlikle ayrıldığı yorumunu yaptılar. Alınan bu gollü beraberliğin, AZ Alkmaar'ın tur için işini kolaylaştırdığına da değinen gazeteler, Louis Van Gaal'ın akılcı ve taktik üstünlüğü ile Fenerbahçe teknik direktörü Zico'ya zor anlar yaşattığı yorumunu da yaptılar.
AZ Alkmaar'ın almış olduğu beraberliği başarı olarak değerlendiren gazeteler, "Her şeye rağmen tur kolay değil. Fenerbahçe yinede çok dikkat edilmesi gereken bir takım" şeklinde yazarken, Louis van Gaal'ın İstanbul'a gitmeden önce Alkmaar'da yaptığı son basın toplantısında 'Türk Milli takımı için size bir teklif gelirse, kabul eder misiniz?' sorusuna verdiği cevap ta "Tabii ki seve seve Türk milli takımını çalıştırmak isterim. Türk milli takımı benim temel ilkelerime uyan ve çalıştırmak istediğim bir takımdır" sözlerine de sayfalarında yer verdiler. Hollandalı teknik adamın İstanbul'daki sevecen ve sempatik tavırlarının Türkiye'de yabancılık çekmeyeceğinin bir göstergesi olduğu ifadelerini de kullandılar.
Hollanda gazeteleri Fenerbahçe-Az Alkmaar beraberliğini şu başlıklarla okurlarına duyurdu:
De Telegraaf: "Alkmaar, İstanbul cehenneminde yakaladığı 3-1 lik galibiyeti elinden kaçırdı"
De Volkskrant: "AZ, mükemmel kompozisyonu tamamlayamadı"
Noordhollands Dagblad: "AZ, hem Fenerbahçe'yi hem de kendini delirtti"
Trouw: "AZ'in beraberliğini Van Gaal onaylamadı"
Algemeene Dagblad: "AZ, büyük bir şansı tepti"
NRC Dagblad: "Mükemmel AZ, Türk kulübü Fenerbahçe ile berabere kaldı"
Het Parool: "AZ'te kızgınlık ve hayal kırıklığı"
Maçın özetlerini izledim tekrar tekrar bizim penaltımız verilmemiş ve adamların ilk golü ofsayt.
fmsmyrna
15.Şubat.2007, 14:13
deniz barış bir kere ofsaytı bozdı %100lük pozisyon verdi...ardından gene aynısı yaptı bu sefer de gol oldu...deniz ön liberoda appiahla oynasaydı,serkan sağa ümitte stopere çekilseydifarklı olabilirdi...en azından alex yedek olurdu da 10 kişi oynamazdı fener.
işte taktik bu olmalıydı bu taktikte herkezden en üst düzeyde fayda sağlanırdı.neyse herkesin söylediği gibi elin koşmayan brezilyalısına 3.5 milyon euro vereceğimize türk olan olcan'ı oynatalım.ayrıca alex 1.5 sezondur böle hiçbir eleştiri yok medyada ama bizim genç oyuncumuz kerim 1-2 maç kötü oynayınca nası yere sermişlerdi çocuğu
Gonziarm
15.Şubat.2007, 14:41
Şu Alexten kurtulalım artık ya yeteeeeer.Son 20 dakika oyuna giren Olcanı görünce gerçekten de acıdım Alexe verilen deivide verilen paralara.Biz kendi değerlerimize sahip cıkalım,para için oynayan adamlardan kurtulalım inanın daha başarılı oluruz.
real_footballer
15.Şubat.2007, 15:01
ilk maçta fenerde en iyi oynayan oyuncu tuncay dı tuncay olmasa beraberlik bile olmazdı fener in turu geçme şansı az
KANAL D 'yi bir kez daha alkışlıyorum.Böyle bir gecede binlerce dolarlık gösteriler yapılıyor stadda ve bir tanesi bile ekrana yansımıyor.NEDEN?
Kanal d efendi reklama girmeyi tercih ediyorda ondan..Bilmiyorlar ki maçı izleyen sayısız fener taraftarı o gösterileride maç kadar bekliyor.Hatırlatırım.Frankfurt maçının 3 dakikadan itibaren gösterildiğini..
fmsmyrna
15.Şubat.2007, 15:07
KANAL D 'yi bir kez daha alkışlıyorum.Böyle bir gecede binlerce dolarlık gösteriler yapılıyor stadda ve bir tanesi bile ekrana yansımıyor.NEDEN?
Kanal d efendi reklama girmeyi tercih ediyorda ondan..Bilmiyorlar ki maçı izleyen sayısız fener taraftarı o gösterileride maç kadar bekliyor.Hatırlatırım.Frankfurt maçının 3 dakikadan itibaren gösterildiğini..
sadece maç öncesi değil maçıda göremedik sürekli alttan bi reklam çıktı
PCLioN
15.Şubat.2007, 15:11
Bu adamlar milli maçta reklamlardan sonra Fatih Terim'le uzun bir röportaj yapacağız deyip 20 dakika reklamı dayayıp dizi yayınlayan insanlar.
İlker Yasin ve türevleri yüzünden futboldan soğudum yemin ediyorum. Şu Şampiyonlar Ligi'yle UEFA'yı da NTV alsa da biz de rahat etsek...
deniz.91
15.Şubat.2007, 15:37
birinde kayserisporun maçını da gösterecem deyim göstememişti uefa maçını çok gıcık oluyorum kanal d ye
Valheru
15.Şubat.2007, 16:01
Öncelikle maçı izlerken spor yorumcuları gibi kağıdı kalemi elime alıp maçtan notlar tuttum bunları paylaşayım sizlere...
İlk başta ilker yasini ve kanal d yi tebrik ediorum.bi maç bu kadar iğrenç ve kötü yönetilebilir.Tümerin bi pozisyonunda "evet top tümerde topla gidior tümer pası verdi tümer şut cekicek tümer yere düştü"yahu bu nedir ?böle bi anlatım şekli varmı top zaten tümerde adam pas verdikten sora nasil şut cekebilir?Kanal d ye gelince maçı mı izledik reklamlarımı anlayamadım.Futbol dediğin eğlence ve şovdur.İnsanlara heyecan yaşatmak için streslerini atmak için binlerce kişi o tv nin karşısına geçmiş ama stadttan en ufak bir görüntü bile verilmior.
İkincisi AZ nin kalecisi cok tecrübesiz olduğunu söledi.Evet bunun bizde farkındaydık.sahada gördük.ama o tecrübesiz kaleci bile volkandan daha cesaretliydiki futbolcularımıza çalım atacak kadar....ısrarla AZ Alkmaarın kalecisinin sadece 1.5 maç oynadığını sölüor.ama bizim volkandan bahsetmior hiç.Ya volkana ne demeli?schalkeler,milanlar,son dünya şampiyonu italyaya karşı forma giydi ama inanın bana AZ Alkmaarın kalecisi kadar cesaretli bile değildi.bölesine takımlara forma giydiği halde AZ Alkmaar kalecisi kadar amatör olabiliorsa volkanın 1.5 maç oynadığını düşünmek bile istemiorum.
Diolarki futbolcunun devamlı arkasında durmalısınız.Futbolcuları yuhalamamalısınız.Orda 30 bin kombineli insan var ve belki çok daha iyi yerlere para vermesi gerekirken bu 30 bin insan fener aşkı için maddi manevi yardımlarını esirgemior.Bu emeklerin karşılığı böylemi olmalı???Tuncay gibi oynayın sonuna kadar arkanızda duralım.Ama emek göstermeden biz size neden saygı gösterelim?ya bizim verdiğimiz paralar emekler ne olcak bu futbolcular bizi düşünüorlarmı ????
jaku88
15.Şubat.2007, 16:08
sadece maç öncesi değil maçıda göremedik sürekli alttan bi reklam çıktı
katılıyorum sana ya sanki topu fener oynamadı cem uzan oynadı en çok onu syrettim ya
Gonziarm
15.Şubat.2007, 16:21
Maca giden arkadaslar anlattı cok güzel showlar olmus.Yazılar yazılmıs.Takımı motıve etmek için.Hem de mactan 5 dakıka önce.Sahaya cıkarlarken.Arkadas sordu gördünüz mü süperdi diye.Macı bile dogru düzgün izleyemedik dedim.Su mac yayınını yapmayı ne zaman becerecekler bilmiyorum.Yapamıyorlarsa almasınlar kardesim.Memlekette İlker Yasinden baska adam mı yok?
Barca sahaya cıkmadan 10 dakka once ispanyollar yayına baslıyor.Stadı atmosferi gösteriyor.Koca nou campda yapılan showları bizlere sunuyor.Bunlar da mac kadar önemli şeyler görsellik eğlence için.Yani aslında 90 dakikanın bir parçası o showlar da.
Arkadaslar ben attım mailimi kanaldye.Tepki için.bir daha mac falan yayınlamasınlar rezil ediyorlar güzelim maçları.Vermesinler bu kanala.Bu kacıncı macları kardesim yayınladıkları hepsi birbirinden rezalet.O macı Ntv verseydi daha buyuk zevk alacaktık emin olun.
eGowiCh
15.Şubat.2007, 17:21
Alex gözden düştü
Geldiği günden beri Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi olan Brezilyalı futbolcu, Az Alkmaar maçında ilk kez yuhalandı.
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, kulübün 100. yılında ikinci yarıda gösterdiği performansla taraftarın gözünden düştü.
Fenerbahçe'ye geldiği 2004 yılında transferi olay olan ve büyük sevgi gösterileriyle karşılanan Brezilyalı futbolcu, 2004-05 ve 2005-06 sezonlarındaki performansıyla taraftarın sevgilisi oldu.
2006-07 sezonunun ilk yarısında da performansıyla beğeni toplayan Alex, ligin ikinci yarısındaki performansı eleştirilirken, Fenerbahçeli taraftarlar çarşamba günü oynanan AZ Alkmaar maçında Brezilyalı futbolcuyu ilk kez yuhaladı.
ALEX'İN İSTATİSTİKLERİ
Fenerbahçe'de 2006-07 sezonunun ilk yarısında 24 resmi maçta 11 gol atıp, 17 asist yapan Alex, 2007 yılında Fenerbahçe'nin yaptığı 5 resmi maçta sadece 1 gol kaydederken, asist yapamadı.
Fenerbahçe'de 3. sezonunu geçiren Alex, 2004-05 sezonunda 44 resmi maçta 27 gol atıp, 22 asist yaptı.
Geçen sezon 43 resmi maçta görev yapan Brezilyalı futbolcu, 19 gol, 30 asistlik bir performans ortaya koydu.
Alex, bu sezon şu ana kadar 29 resmi maçta 12 gol atıp, 17 asist yaptı. Brezilyalı oyuncu, istatistikleri iyi olmasına rağmen, sarı-lacivertlilerin oynadığı önemli maçlarda etkili olamadığı gerekçesiyle eleştiriliyor.
AVRUPA'DA 23 MAÇTA 4 GOL ATTI
Alex, Fenerbahçe'de bugüne kadar Avrupa kupalarında 4 gol attı. Brezilyalı futbolcu, 3 sezonda Avrupa kupalarında 23 maçta görev yaparken, 4 gol atıp, 12 asist yaptı.
2004-05 sezonunda 8 Avrupa kupasında forma giyen Alex, 1 gol, 2 asist, 2005-06 sezonunda 4 Avrupa kupası maçında 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.
Brezilyalı futbolcu, bu sezon 11 Avrupa kupasında henüz gol atamazken, 8 asist yaptı.
"YERİ DOLDURULABİLİR"
Fenerbahçeli taraftarlar, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Alex'in yerinin doldurulabileceğini düşünüyor.
1907 Fenerbahçe Derneği'nin internet sitesinde devam eden ''Sizce Alex'in yokluğu takımımızı ne ölçüde etkiler'' konulu ankete şu ana kadar katılan 1150 kişiden 579'u ''Yeni bir transferle yeri doldurulur'' derken, 178 kişi de ''Mevcut kadro Alex'i aratmaz'' diye oy kullandı.
Ankette 393 kişi de ''Alex mutlaka takımda olmalıdır'' seçeneğini işaretledi.
ZİCO ALEX'E SAHİP ÇIKIYOR
Fenerbahçe'de taraftarlar Alex'i yuhalarken, teknik direktör Zico vatandaşına sahip çıktı.
Alex'in farklı karakterde bir futbolcu olduğunu vurgulayan Brezilyalı çalıştırıcı, hastalık veya sakatlık olmadığı sürece Alex'i dinlendirmeyeceğini açıkladı.
Bu arada, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Alex ile henüz yeni sözleşme imzalanmazken, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı, Brezilyalı futbolcu ile sözleşme imzalamalarının 15 dakikalarını alacağını açıklamıştı.
http://www.ntvspor.net/Images/10304.jpg
VOLKAN DA GÜVEN VERMİYOR
AZ Alkmaar maçında yediği 3 golden sonra taraftarların yuhaladığı Volkan da, Avrupa kupalarında bu sezon 4 maçta kalesinde 6 gol görerek taraftarlarına güven vermiyor.
Avrupa kupalarında bu sezon ilk kez forma giydiği Palermo maçında gol yemeyen Volkan, Celta Vigo maçında 1, Eintracht Frankfurt maçında 2 ve son olarak AZ Alkmaar maçında 3 gol yedi.
Rüştü'nün 15 Kasım 2006'da İtalya ile yapılan milli maçta sakatlanmasının ardından milli takımın ve Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Volkan, İtalya maçında büyük hatasının ardından yediği golle eleştirilmişti.
Fenerbahçe'de de zaman zaman hatalı goller yiyen Volkan, AZ Alkmaar maçında da 3 gol yiyince taraftarların büyük tepkisini çekti.
Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Rüştü, bu sezon forma giydiği 7 Avrupa kupası maçında kalesinde 7 gol görmüştü.
Volkan, Turkcell Süper Lig'de bu sezon forma giydiği 13 maçta da 12 gol yedi.
NTVSpor
Universal
15.Şubat.2007, 17:49
Fenerbahçe'nin kendi sahasında Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla yaptığı UEFA Kupası 3. tur ilk maçında, tribünde çıkan olayların UEFA temsilcisinin raporunda yer almadığı öğrenildi.
Maç sırasında tribünde yaşanan olayları ''Taraftarlar arasında nahoş olaylar'' olarak gören UEFA temsilcisinin, raporunda bu olaya yer vermediği bildirildi.
Fenerbahçe'nin karşılaşmada tribünde yaşanan olaylar yüzünden, temsilcinin raporunda yer vermemesi nedeniyle ceza alması beklenmiyor.
Cyzio
15.Şubat.2007, 18:03
UEFA Kupası hedefleyen bi takımın defansında bu kadar zaaf olmaması lazım.Fener'de ciddi defans hataları yapıldı dün akşam.Tur umutları bayağı azaldı.Skora gelince 3-1 den iyi bi sonuç...
GeNç KaRTaL
15.Şubat.2007, 19:07
valla yazık oldu hemde çok yazık forvette kezman yada semih defanstada lugano ve önder olsa çok farklı olabilirdi sonuç adamları zor durumda yakaladık ama maalesef bizimde zaaflarımız vardı ah ah sakat ve cezalı adamlarımız olacaktıki böylemi olacaktı onlardada baya bir eksik var herhalde ikinci maçta oynar çoğu işimiz zor allah kolaylık versin:)
Flawless Victory
15.Şubat.2007, 22:57
Fener AZ'ı geçerse dünyanın sonu gelmiş demektir yahu! Bu iğrenç takım oyunuyla avrupada ilerlemek mümkün mü? Fenerliler boşuna hayal kurmasın. Ben de isterim Türkiye'nin puanlarını artırsın ama çok zor yani. Ayrıca bu Volkan duracaksa milli maçta kalede vay halimize.
Emurafu
16.Şubat.2007, 00:40
Newcastle deplasmanda 3-1 yendı fener tur atlarsa kesın rakıbı
Mirza
16.Şubat.2007, 10:55
Deplasmanda Aurelio Lugano ve Kezman oynarsa biz bu Alkmaar'dan turu aliriz.Adamlar Kezmandan cok cekiniyorlar. Defanslarini alt üst eder.
zfatihp
16.Şubat.2007, 14:52
galatasaraylıyım ama uefada ölümüne "fenerbahçe"
El Comandante
16.Şubat.2007, 14:53
fenerbahce cok büyük bir firsat tepti,adamlar fenerbahce gibi cok oyuncusundan yoksun ciktilar maca ama fenerbahce maci kazanamadi,hatta beraberlik bile sansti.Mac 3-2 iken kornerden gelen ortaya kale dibinde auta atmasalar cok kötü seyler olurdu,hele son dakikalarda bos durumdaki kisiye atmayipta volkana topu kaptirdilarya o cok büyük sansti.Bu turu gecemez fenerbahce.
Fenerbahcenin bu futboluna bakiyorum ve puan farki gercektende 1!
submarine_18
16.Şubat.2007, 17:10
az alkmaar yerden ve hızlı oynuyor hataları affetmez ve inş edu salaklık yapmaz.deividlede bu iş yurumez.yanlış anlaşılmasın inş devid hat trick yaparda bizi utandırır.Ama hiç öle gözükmüyor.Fenerin frankfurt maçını düşünüyorum da.............
BEN SİZE DEMİŞTİM:confused: :confused:
senderson
16.Şubat.2007, 23:15
fenerbahce cok büyük bir firsat tepti,adamlar fenerbahce gibi cok oyuncusundan yoksun ciktilar maca ama fenerbahce maci kazanamadi,hatta beraberlik bile sansti.Mac 3-2 iken kornerden gelen ortaya kale dibinde auta atmasalar cok kötü seyler olurdu,hele son dakikalarda bos durumdaki kisiye atmayipta volkana topu kaptirdilarya o cok büyük sansti.Bu turu gecemez fenerbahce.
Fenerbahcenin bu futboluna bakiyorum ve puan farki gercektende 1!
hayal dünyasında yaşıyorsun demekki...
Omerdinho
16.Şubat.2007, 23:26
Lugano ve Onder iyilesti...
Fener bence bu turu gecebilir.. gecer demiyorum gecebilir diyorum cunku fener bu ne yapacagi belli olmaz..
Flawless Victory
16.Şubat.2007, 23:28
Evet belli olmaz 3-0 veya 4-0 ya da belki 5-0 olur. :D
Nedvedmania
17.Şubat.2007, 00:07
ooo maçta ne olaylar olmuş yeni gördüm bıçaklar mıçaklar
Gonziarm
17.Şubat.2007, 03:42
Rüştünün kalede olduğu her imkansız macta bile umutlarımız oluyordu.Keske deplasmanda rüştü oynayabilseydi.Çok büyük bir kaleciymiş değerini bazıları cok gec anladı.Rüştülü Fenerle rüştüsüz fener arasında daglar kadar fark var.Tez zamanda dönmesi lazım ona cok ihtiyacımız var.
TR.CaPTaiN
17.Şubat.2007, 11:46
Bence ikinci maçta Hollanda futbolunu cok iyi tanıyan ve İlker Yasin'in de dediği gibi Hollanda da adından bile korkulan Kezman'la turu geceriz. Umarım Deniz oynamaz ikinci maçta.
ForsakeN
17.Şubat.2007, 14:28
İkinci maça şu kadroyla çıkmalıyız.
--------Tuncay-Kezman---------
--------------------------------
Tümer-Aurelio-Appiah-M.Yozgatli
--------------------------------
Ümit(Uğur)--Edu--Lugano--Önder
--------------Volkan------------
Alex yedek olmalı.Çünkü o maçta RUH gerekicek.
Gonziarm
17.Şubat.2007, 16:41
İkinci maça çift forvet cıkmalıyız.Adamların defansı,kalecisi cok kotu ne kadar cok adam hucum bölgesinde olursa o kadar cok hata yaparlar.Bizim takım defans yapmayı bilemiyor zaten o yuzden defansif adam doldurmaya gerek yok.10 tane de deniz olsa yine gecerler savunmayı cünkü beceremiyoruz.O yuzden hucuma adam koylaım gol atmaya bakalım.Yine ilk maca benzer bir skor olur belkı turu geceriz.Kapanırsak zaten atarlar en az iki tane ne kaleci ne defans var bizde.tümer tuncay kezman aurelio appiah tan en az ikisi güzel oynarsa biz orda da yenilmeyiz.Alex kesinlikle oynamamalı çünkü çok yavas ve dikine gidemiyor takımı yavaslatıyor.
fikom
17.Şubat.2007, 18:34
bence kafasında beyin yerine et olan uğuru ve maçlara manken edasıyla çıkan volkanı kesmek lazım.
ForCimbom
18.Şubat.2007, 12:49
fener bahçe mümkün değil bu turu geçemez.. 3 tane gol yedikten sonra.. bazı arkadaşlar yok kezman yok önder yok lugano yok semih yoktu falan demişler.. az alkmaar ın kalecisi takımın 4. kalecisiydi, şota yoktu ve daha bir sürü oyuncu yoktu(fenerbahçeden daha fazla)..
uAburak89
18.Şubat.2007, 13:00
fener bahçe mümkün değil bu turu geçemez.. 3 tane gol yedikten sonra.. bazı arkadaşlar yok kezman yok önder yok lugano yok semih yoktu falan demişler.. az alkmaar ın kalecisi takımın 4. kalecisiydi, şota yoktu ve daha bir sürü oyuncu yoktu(fenerbahçeden daha fazla)..
Orası hiç belli olmaz .. Umut var .. 3-1 den 3-3 yapabiliyorlarsa deplasmanda maçı da alabilirler ..
Emurafu
18.Şubat.2007, 13:16
Deplasmandakı mac berabere bitebilir
SaRPeR1903
18.Şubat.2007, 13:31
Alkmaar da oynanacak maç bana göre 2-0 Alkmaar'ın galibiyetiyle sonuçlanır
Neron_FB
18.Şubat.2007, 13:33
Fenerbahçe deplasmanda yenilmicek.. Eleneceksek, bu berabere kaldığımz için olur..( en kötü ihtimal beraberlik bence) Ben umutluyum galibiyet için.. En azından 3 gol yemeyecek defans olucak o maçta...
Mirza
18.Şubat.2007, 13:41
Fenerbahce turu gececek.
Burak Duran
18.Şubat.2007, 13:44
deplasmanda kalecileri ve forveti geri geleceğinden AZ şanslı ama Fener'e belli olmaz tahmini zor maç ama bence 2-1 AZ alır
eGowiCh
18.Şubat.2007, 14:19
Maç 4-4 bitmeyeceğine göre, Fenerbahçe tur için mutlaka kazanmalı. AZ hiç boş geçmemiş şu ana kadar, her maçında gol atmış. Bakalım, inşallah kazanır Fenerbahçe.
Mirza
18.Şubat.2007, 14:23
galatasaraylıyım ama uefada ölümüne "fenerbahçe"
Tebrik ederim arkadasim. Herkezin böyle olmasi gerekir.
bursa_mc
18.Şubat.2007, 15:44
ikinci maça fener baskılı başlayıp golü bulup topu orta sahada tutması lazım baa gore
Omerdinho
18.Şubat.2007, 19:07
bence kafasında beyin yerine et olan uğuru ve maçlara manken edasıyla çıkan volkanı kesmek lazım.
+1
Ugur Boral bek oyuncusu degil..
cok fazla ileriye cikiyor ve geriye donmuyor edu ile deniz zor durumda kaliyorlar
umit ozat artik oynamalidir bence..
ve Volkaninda aklinin basina gelmesi icin 1-2 mac yedek kalmasi lazim
TR.CaPTaiN
18.Şubat.2007, 19:11
Bence Ugur Boral'a haksızlık yapılıyor. Uğur bek degil sol acık oynar forvet arkası oynar. En basitinden normal bir halı saha macında önceden bek'te hiç oynamamıs sol acık oyuncusunu bile sol bek'e koysan tökezler. Cünkü daha önce hiç adam kacırmamaya calısmamıski hep ofansif olarak calısmıs.
Gonziarm
19.Şubat.2007, 02:26
Ugur boral cok kalıtelı bir futbolcu.solbeke alısır savunma yapmayı ogrenırse milli takımda da banko oynar.Top bu adamın ayagına yapısıyor.Özellikle yerli oyuncularda topun ayaga yapıstıgı cok az gorulur :D(Örn sergen,yusf,ceyhun,tumer,arda).Ugurda da bu ozellık var.Ama özünde hucum oyuncusu oldugu için su an zorlanıyor.Ben ziconun yerınde olsam uguru sol acık tuıncayı da sag acık oynatırım.Ortaya apiah aurelo,bekler de umıt ve onder olur.
TR.CaPTaiN
20.Şubat.2007, 18:45
14 Şubat’taki maç öncesinde teknik heyetin kendisine ilettiği detaylı bilgileri analiz etmeyen F.Bahçe Teknik Direktörü, futbolcularına videodan bir maç bile izletmemiş
Vatan Gazetesi'nin 20 Şubat 2007 tarihli haberine göre Brezilyalı hoca, AZ Alkmaar maçından önce futbolcularına rakiple ilgili kasetleri izletmemiş. Turkcell Süper Lig’de Sakarya galibiyetiyle hem moral bulan, hem de takipçisi G.Saray ile arasındaki puan farkını yeniden 7’ye çıkaran F.Bahçe’de oynanan futbol ve yaşanan sakatlıklar Alkmaar karşılaşması öncesi herkesi kara kara düşündürüyor. İlk maçta 3-1’den 3-3’lük skoru yakalama şansını bulan ve Hollanda’da oynayacağı karşılaşmada kalesinde gol görmeden atacağı tek golle turu geçme şansı bulunan F.Bahçe’de, teknik direktör Zico’nun İstanbul’daki ilk ayakta rakibi tam anlamıyla etüt etmediği ortaya çıktı. İşte Alkmaar’la oynanan ilk maç öncesinde yaşananlar:
AZ Alkmaar’la 14 Şubat’ta oynanan maçtan önce F.Bahçe teknik kurmayları Hollanda ekibinin iki maçını izledi. Raporlar hazırlayan teknik heyet, rakibin orta sahasının güçlü olduğunu, defansta ise eksiklerinin hayli fazla olduğunu belirtmişti. Rakibin orta sahada durdurulması halinde kontrataklarla gol bulunacağı da rapora eklenmişti ancak Zico’nun bu raporları hiç incelemediği ve gerekli önlemleri almak adına hiçbir çaba sarfetmediği ortaya çıktı. Zico’nun teknik kurmaylara “Elimizdeki kadro zaten eksik. 11 neredeyse belli. Biz kendimiz gibi oynayacağız. Rakip çok da önemli değil” diyerek bu raporları geçiştirdiği, kendisine verilen analizleri derinlemesine incelemediği ortaya çıktı
Takım maçları izlemedi
Futbulcularına tüm idmanlarda Alkmaar maçının öneminden bahseden ancak bu takım ile ilgili bilgileri ve teknik yorumları oyuncularına anlatmadığı öğrenilen Zico’nun rakip Alkmaar’ın bir tek maç kasedini bile izletmeden takımını sahaya sürdüğü futbolcular tarafından da doğrulandı. Oyuncuların bazıları “Alkmaar’ın teknik yönünü hep medyadan takip ettik. Toplu olarak maç izlemedik. Bize ne rakibin güçlü tarafları anlatıldı, ne de yumuşak karnı” dediler.
Yöneticiler de duydu
İstanbul'daki Alkmaar sınavı öncesinde yapılan çalışmalarda Zico’nun rakibin maç kasetlerini futbolculara izlettirmediği haberi yönetimin de kulağına gitti. Sakarya maçı öncesi futbolcularla yapılan motivasyon toplantısında bu durumdan haberdar olan yöneticiler Brezilyalı hocaya Hollanda’da perşembe günü oynanacak olan maç için işi daha sıkı tutması gerektiğini ilettiler. Takıma olan desteğini sürdürecek olan yönetim, Sakarya maçı sonrası ekibi 3 puandan dolayı tebrik ederken Alkmaar maçı öncesi de sürekli olarak oyuncularla birlikte olacak ve futbolculara moral verip yakın temas kurarak destek verecekler.
20.Şubat.2007, 21:33
Deniz sakat olduğu için oynayamayacakmış ..
TR.CaPTaiN
20.Şubat.2007, 21:38
Muhtesem bir haber.
Mirza
20.Şubat.2007, 21:50
Püh be ilk macin adami sakatlanmis. Alkmaar icin üzücü bir haber. (:
uAburak89
20.Şubat.2007, 21:53
Muhtesem bir haber.
Sevineceğini tahmin ediyordum .. :) Ancak sevincin kısa sürecek .. Deniz takımla idmana çıkmış .. İşte Haber;
Fenerbahçe, UEFA Kupası 3. tur rövanşında Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Samandıra Tesisleri'nde, teknik direktör Zico yönetimindeki akşam antrenmanında, futbolcular koşu ve istasyon çalışmasının ardından, dar alanda taktik çalışma gerçekleştirdi. Antrenman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi.
SEVİNDİREN GELİŞME
Sakatlıkları nedeniyle AZ Alkmaar maçında oynayıp oynamayacakları belli olmayan, Aurelio ve Deniz, bugün takımla birlikte çalıştı. İki futbolcu, antrenman maçında da yer aldı. Deniz de attığı golle hazır olduğunu ispatladı...
Bol gollü geçen çift kale maçta sarı takım, lacivert takımı 10-9 yendi. Sarı takımın gollerini Kemal ( 3 ), Deivid ( 3 ), Mehmet Yozgatlı ( 2 ), Deniz ve penaltından Tuncay atarken, lacivert takımın golleri Semih ( 3 ), Önder ( 2 ), Olcan ( 2 ), Kezman ve Kerim'den geldi.
Antrenmana, tedavileri süren Rüştü ve Selçuk katılmadı.
Fenerbahçe, yarın sabah Hollanda'ya gidecek. Sarı-lacivertlilerde, sarı kart cezalısı Deivid'in Hollanda'ya götürülmeyeceği bildirildi.
TR.CaPTaiN
20.Şubat.2007, 21:57
Sevineceğini tahmin ediyordum .. :) Ancak sevincin kısa sürecek .. Deniz takımla idmana çıkmış .. İşte Haber;
Fenerbahçe, UEFA Kupası 3. tur rövanşında Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Samandıra Tesisleri'nde, teknik direktör Zico yönetimindeki akşam antrenmanında, futbolcular koşu ve istasyon çalışmasının ardından, dar alanda taktik çalışma gerçekleştirdi. Antrenman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi.
SEVİNDİREN GELİŞME
Sakatlıkları nedeniyle AZ Alkmaar maçında oynayıp oynamayacakları belli olmayan, Aurelio ve Deniz, bugün takımla birlikte çalıştı. İki futbolcu, antrenman maçında da yer aldı. Deniz de attığı golle hazır olduğunu ispatladı...
Bol gollü geçen çift kale maçta sarı takım, lacivert takımı 10-9 yendi. Sarı takımın gollerini Kemal ( 3 ), Deivid ( 3 ), Mehmet Yozgatlı ( 2 ), Deniz ve penaltından Tuncay atarken, lacivert takımın golleri Semih ( 3 ), Önder ( 2 ), Olcan ( 2 ), Kezman ve Kerim'den geldi.
Antrenmana, tedavileri süren Rüştü ve Selçuk katılmadı.
Fenerbahçe, yarın sabah Hollanda'ya gidecek. Sarı-lacivertlilerde, sarı kart cezalısı Deivid'in Hollanda'ya götürülmeyeceği bildirildi.
Sevincim kısa sürdü :)
Haberde Sevindiren Gelişme galiba AZ yönetimine ait ;)
Mirza
20.Şubat.2007, 22:04
Evet. Alkmaarda bayram havasi vardir simdi Deniz oynuyor diye. Neyse Deivid götürülmüyormus icim rahatladi. (:
uAburak89
20.Şubat.2007, 22:05
Orası maçta belli olur, arka arkaya iki çelişen haber koydum farkındayım .. :) Birinci yazdığıma sabah bakmıştım, ikincisini ise az önce gördüm .. Uydurma değil yani .. :)
TR.CaPTaiN
20.Şubat.2007, 22:09
Evet. Alkmaarda bayram havasi vardir simdi Deniz oynuyor diye. Neyse Deivid götürülmüyormus icim rahatladi. (:
Belkide Deniz'i AZ doktorları iyileştirdi :)
Mirza
20.Şubat.2007, 22:14
Belkide Deniz'i AZ doktorları iyileştirdi :)
Iste buna inanirim. Hollanda seferber olmustur.
uAburak89
20.Şubat.2007, 22:17
Kopardınız beni burda .. :D Nefret etmeyin oyuncunuzdan o da bir insan .. :)
TR.CaPTaiN
20.Şubat.2007, 22:19
Kopardınız beni burda .. :D Nefret etmeyin oyuncunuzdan o da bir insan .. :)
İnsanlığına lafımız yokta biraz şöyle futbolla ilgili bir adam olsa ne güzel olurdu :)
Mirza
20.Şubat.2007, 22:20
Biz Denizi avrupada sevmiyoruz. Yoksa o bizim canımız :).
Omerdinho
20.Şubat.2007, 23:29
Deniz Oynamaz Mehmet oynar
y_layta
21.Şubat.2007, 13:48
bana elenceğiz gibi geliyo
Cyzio
21.Şubat.2007, 14:41
Yine gollü maç olur.Fener'in defansı ilk maçtaki hataları yapmazsa şansımız yüksek.Bu maçta Kezman'ında takıma katılması çok iyi olacak...
barahir
21.Şubat.2007, 14:52
Fenerde 2 önemli oyuncu oynayacak bu gün bu yüzde defansta fazla sıkıntı çekmeyiz gibime geliyo..
uAsamet91
21.Şubat.2007, 14:53
kezman falan hikaye arkadaslar hic umitlenmeyin 3 0 az alir maci
fenerbahce_1907
21.Şubat.2007, 14:58
senın gonlunden gecen sonuc bu bence Gs avrupda yok Fenede olmasın ıstıosun bana alırsa;)
1-0 alırız macı ve Hollandadan turla donerz golude Kezman atar
Flawless Victory
21.Şubat.2007, 15:18
İnşallah geçer Fener turu ama pek ümidim yok açıkçası. Hollanda takımları, takım oyununu çok iyi oynuyorlar. AZ değil daha zayıf bir takım olsa bile her Türk takımı çok zorlanır bence.
fenerbahce_1907
21.Şubat.2007, 15:25
evet yarın Coskun abi
TR.CaPTaiN
21.Şubat.2007, 18:36
Kezman'ın Hollanda da adı bile korku salmaya yetiyor hani su senin hikaye dediğin Kezman.
El Comandante
21.Şubat.2007, 18:40
bu maci alkmaar 3-1 yada 3-2 alir.
fenerbahce_1907
21.Şubat.2007, 18:42
1-0 alcaz macı emınım kezman atcak golu hatta dakıkasınıda solıyım 67 de atcak
Sekopej
21.Şubat.2007, 18:44
İki taraf da gol bulacaktır, FB'nin kaybedeceği birşey yok. Açık oynayıp gol arayacağız ve mutlaka da gol yiyeceğiz bu esnada. Yediğimizden daha çok atacağımızı düşünüyorum, yine bol gollü bir maç olur, galip gelip turu atlarız inşallah...
Eray Dengiz
21.Şubat.2007, 18:51
Fenerbahçe bu maçı %100 kazanır..
eGowiCh
21.Şubat.2007, 19:08
Van Gaal'in bile korktuğu en çok oyuncu Kezman. Adı bile korku salıyor yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi...
Kezman Hollanda'da gol kralı oldu kaç defa, orada yıldızlaştı. Herkes onu tanıyor ve korkuyor.
uAburak89
21.Şubat.2007, 19:28
Gollü beraberlik bekliyorum, tahminim 2-2 ..
TR.CaPTaiN
21.Şubat.2007, 22:37
Lois Van Gaal, Fenerbahçe'nin bireysel yeteneklerinin fazla olduğunu ifade ederek, "Yarın kaybedebiliriz de, Fenerbahçe'ye karşı oynuyoruz" dedi.
Louis Van Gaal, karşılaşmanın yapılacağı DSB Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında,
"AZ’nin UEFA’daki yolu ne kadar uzun olacak" biçimindeki soruya verdiği yanıtta, kendisi için yarınki maçın önemli olduğunu, ancak bir teknik direktör olarak ilerisini de düşünmek zorunda olduğunu ifade ederek, "Geçen yılki kadrodan 9 tane ilk 11 oyuncusu takımdan gitti. Bu yılki sonuçlara baktığımızda geçen yıla göre hiç de geride olmadığımızı düşünüyorum. Birşeyi de unutmuyorum. Yarın kaybedebiliriz de, Fenerbahçe’ye karşı oynuyoruz. Fenerbahçe’nin kişisel yetenekleri fazla. İlk maçta 3-1 öndeyken pozisyon olmadığı halde maç 3-3’e geldi. Yarın kaybedebiliriz" diye konuştu.
"Şota, Fenerbahçeliler’i ürkütüyor"
Daha önce Trabzonspor forması giyen Şota’yı Türkiye’nin tanıdığını belirten Van Gaal, bu futbolcunun oynayacak olmasının Fenerbahçe’yi ürküttüğünü söyledi. Şota’nın yarınki maçta oynayacak olmasının kendisi için ne kadar önemli olduğu sorusunu yanıtlayan Van Gaal, şunları kaydetti: "Şota bizim en iyi oyuncumuz ve takımın kaptanı. Oynayacak olması çok önemli ama fazla büyük beklentiler içine girmememiz gerekiyor. Diğer oyuncularımız da var. Şota ismi Fenerbahçeliler’i, Türkiye’dekileri ürkütüyor. Türkiye’de önemli bir geçmişi vardı. Şota’nın oynayacak olması bile karşı takımda panik yaratabiliyor." Her maçın farklı bir önemi olduğunu kaydeden Van Gaal, Fenerbahçe maçının da "bambaşka" olacağını ifade ederek,
"Karşımızdaki takımın herhangi bir elemanı oynadığı zaman taktik değişikliklere hazırlıklıyız. Lugano oynadığı zaman ya da
Kezman oynadığı zaman nasıl bir taktik değişiklikle oynayacaklarsa buna hazırlıklıyız" diye konuştu. Fenerbahçe’nin maça, ilk maçtan daha farklı çıkacağını düşündüğünü belirten
Van Gaal, "Karşımızda ilk maçtaki Fenerbahçe’den daha değişik bir takım bulacağız" dedi. Fenerbahçe’nin takım oyunu oynamadığı biçiminde görüşlerle ilgili düşüncesi sorulan Van Gaal, "10 yıl önceki Türk takımlarına baktığımda takım olmaktan yoksun görüntü içindelerdi. Ama şimdi durum çok değişik. Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki ilerleyişi ve milli takımın başarısını gözönüne alırsak eskiye oranla daha çok takımlar" diye konuştu.
Fenerbahçeli taraftarların antrenmanlarını izlemesiyle ilgili düşüncelerini de Van Gaal, "Böyle durumlardan zevk alıyorum. Pozitif tepki gösterdiler. Sonuçta onlar bizim de vatandaşımız. Geçmişte çalıştığım takımlarla 3 kez Türk ekiplere karşı oynadım. Hep karşı takım taraftarından alkışlanarak gönderildim.
Bu benim için Türk seyircisinin centilmenliği konusunda anlam ifade ediyor. Pozitif tezahüratlardı. Bizim için hoş bir olaydı" dedi.
21.Şubat.2007, 23:40
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, yarın UEFA Kupası 3. tur rövanşında AZ Alkmaar ile yapacakları maçla ilgili olarak, ''Yarınki maçta göreceklerimiz farklı olacak'' dedi.
Zico, DSB Stadı'nda takımına yaptırdığı antrenmandan sonra futbolcu Kezman ile basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Zico toplantıya, bir soru üzerine yarınki maçta sahaya süreceği ilk 11 kişilik kadroyu açıklayarak başladı...
Teknik Direktör Zico tarafından açıklanan ilk 11'de şu isimler yer alıyor:
Kaleci: Volkan,
Defans: Önder, Edu, Lugano, Ümit,
Orta Saha: Deniz, Appiah, Tümer, Tuncay,
Forvet: Alex ve Kezman
11'deki isimleri tek tek sayan Zico, ''Söylenecek fazla birşey yok. Yarınki maçta göreceklerimiz farklı olacak diye düşünüyorum'' dedi.
''ŞOTA BİZİ KORKUTMUYOR''-
Brezilyalı teknik adam, rakip takımda Şota'nın forma giyecek olmasının kendilerini korkutmadığını söyledi.
Kendi takımından Kezman'ın ve rakipten de Şota'nın ilk maçta yer alamadığını hatırlatan Zico, ''Şota'nın oynayacak olması bizi korkutmuyor açıkçası. Onun yerine ilk maçta oynayan da kaliteliydi. Her zaman kendi dikkatimizle oynadığımız sürece sorun yaşayacağımızı sanmıyorum'' diye konuştu.
İyi bir performans ortaya koyabilmek için orta alan mücadelesinin önemli olduğunu vurgulayan Zico, yarınki mücadele de de orta alanı güçlü tutmak için önlemler alacaklarını kaydetti.
-''TARİH YAZMAKTAN ÖNCE GALİBİYETİ DÜŞÜNÜYORUM''-
Brezilyalı çalıştırıcı, yarınki mücadelede tarih yazmaktan önce kazanmayı düşündüğünü bildirdi.
Fenerbahçe'nin, yarın kazandığı taktirde, kupada tarihinde bir ilki başaracağının hatırlatılması üzerine Zico, ''Bu noktada düşündüğüm tek şey galibiyet almak. Elbette tarihe geçecek olabiliriz. Bu noktada ben çok fazla tarihe geçecek olmayı düşünemiyorum. Ancak kazanırsak bunu elde ederiz'' diye konuştu.
El Comandante
22.Şubat.2007, 14:46
Lugano bu macta penalti yaptiracak yada kirmizi kart yiyecek gibime geliyor.Türkiye liginde luganoya gösterilen anlayis avrupada gösterilmeyecektir.
Deniz ve tümer cok top kaybeden kisiler.Tümer gene ofansta iyi isler cikartiyor ama cok top kaybetmesi ve alkmaarin iyi hücum yapmasi fb icin bir dezavantaj.
Kezman kezman diye bagiriyorsunuz ama o eskide kaldi,hollandada iyiydi ama ingiltere ve ispanyada hicbirsey yapamadi.Türkiye süper ligindede birsey yapamiyor.ligde 19 macta 6 tane gol atabildi sadece.Bence kezman onlarin savunmasi eger ilk mactaki gibi kötü oynamazlarsa birsey yapamaz.
Alex son maclarda cok kötü.Bence onun yerine olcan oynamaliydi.Tümer son maclarda alexten iyi oynuyor ve onun yerini doldurabilir.Olcan alkmaar macindan beri iyi top oynuyor.Kesin ilk 11de baslamaliydi.
Bu kadro ile fenerbahce gol bulur ama buldugundan fazlasini yer.
Universal
22.Şubat.2007, 16:32
Kezman'dan çok ümtliyim çünkü AZ'ye karşı oynadığı beş maçta dokuz gol attı. Bu performansı göstermesi bile iyi olur. Belki bu isim rakip savunmayıda korkutur eğer ileride pires yaparsak rakip savunma dağılır hızlı ve paslı bir oyunu seçersek çok rahat pozisyon bulabiliriz.
Burak Duran
22.Şubat.2007, 16:42
valla benim 2 sorunum var kadroyla 1) ümit 2) deniz bu 2li yerine uğur boral ve yozgatlı oynamalıydı. Şota baya zorlıcak defansı ardaya katılıyorum lugano atılabilir çok kritik bir maç ama tahminimce bol gollü olcak fenerden çok umutlu değilim ama umarım yener
comandante
22.Şubat.2007, 17:59
Kezman'dan çok ümtliyim çünkü AZ'ye karşı oynadığı beş maçta dokuz gol attı. Bu performansı göstermesi bile iyi olur. Belki bu isim rakip savunmayıda korkutur eğer ileride pires yaparsak rakip savunma dağılır hızlı ve paslı bir oyunu seçersek çok rahat pozisyon bulabiliriz.
kezmanın maç yaptığı az ile şimdi ki az bir değil ama...
EL-Hadji
22.Şubat.2007, 18:06
Valllahi, fb bu sene uefa da deplasmanlarda çok iyi oynadı, ama sonuca gidemedi umarım bugün sonuca gider. Eğer AZ' yi eleyemiyorsak Uefa' da ilerlememizin hiç bir anlamı yok. AZ' yi küçümsemiyorm ama ondan çok daha iyi takımlar var kupada. Fenerbahçe iç.in finalden başkası başardı değildir, bu kadro final oynar mı çok zor ama imkansız yoktur:)
by_scout
22.Şubat.2007, 18:51
Valllahi, fb bu sene uefa da deplasmanlarda çok iyi oynadı, ama sonuca gidemedi umarım bugün sonuca gider. Eğer AZ' yi eleyemiyorsak Uefa' da ilerlememizin hiç bir anlamı yok. AZ' yi küçümsemiyorm ama ondan çok daha iyi takımlar var kupada. Fenerbahçe iç.in finalden başkası başardı değildir, bu kadro final oynar mı çok zor ama imkansız yoktur:)
:D :D :D :D :D haklısın walla..!
Eray Dengiz
22.Şubat.2007, 19:01
Bence final için daha erken.. Yani Uefa kupası kazanmak isteyen bir takımın en az 3-4 sene oturmuş bir kadroya ihtiyacı var.. Amaa bu sene Fenerbahçe şansı iyi gider Uefa kupasını kazanırsa işte o zaman çok büyük bir başarı olur..
Redrum
22.Şubat.2007, 19:02
hiç sanmıyorum beyle rfener için çok zor .. umarım kazanır da demiyorum.. şimdi bana diyeceksiniz ki işte Ülke puanımız yükseltiyo niye öyle diyosun falan diye ama fener bu, içimden sevmek gelmiyor, desteklemek hiç gelmiyor aksine gıcık kapıyorum. Kezman hakkında ise arda yanlış düşünüyosun hakan şükür de çok gol atmıyo ama bence takıma en çok yarar veren oyuncu bence kezman hiç bişe yapmasada rakip takıma panik yaptıracak bence kezmanın oynaması tamamen strateji
tosunpasa
22.Şubat.2007, 19:30
Öyle ya da böyle bu turu geçeceğimize inanıyorum. Maçın berabere biteceğini düşünmüyorum. İçimden 1-2 galibiyetimiz geçiyor..
içimden sevmek gelmiyor, desteklemek hiç gelmiyor aksine gıcık kapıyorum.
Ne kadar üzüldük Fenerbahçe taraftarları olarak, anlatılamaz..
Omerdinho
22.Şubat.2007, 19:35
Desteklemiyorsan macida seyretmeyeceksin kardesim :)
kalkip maci seyretmek sonrada desteklemiyorum demek komik olur..
TR.CaPTaiN
22.Şubat.2007, 19:57
Fenerbahçe'nin UEFA Kupası 3. tur rövanşında bu akşam Hollanda'nın Az Alkmaar takımıyla oynayacağı karşılaşmaya kısa bir süre kala taraftarlar maçın oynanacağı DSB Stadı'na gelmeye başladı.
Ellerinde Türk bayrakları ile Fenerbahçe forma kaşkolları ve formaları ile stada gelen sarı lacivertli taraftarlar ilk maçtaki 3-3'lik skora rağmen tur atlayan tarafın kendileri olacağını belirtiler. Bu arada stadın bayrak direğine asılan Türk bayrağının da standarta uygun olmadığı görüldü.
Kaynak : DHA
fmsmyrna
22.Şubat.2007, 20:18
bu maçı ne olursa olsun alıcaz 3-1
yatebos
22.Şubat.2007, 20:25
içimden sevmek gelmiyor, desteklemek hiç gelmiyor aksine gıcık kapıyorum.
hadi yhaa yapma bea simdi senin desteğin olmadan ne yapacas biz orda... ulke puanını bana solemeyin demişsin ama bu sene we seneye ulke puanı alamassak senin galatasarayın gidemicek avrupaya bunu dusunuomusun??
Nedvedmania
22.Şubat.2007, 20:26
1-0 alcaz macı emınım kezman atcak golu hatta dakıkasınıda solıyım 67 de atcak
hayır abi ne 67 si ben hocalara sordum 34 diyolar
fenerbahce_1907
22.Şubat.2007, 20:32
uzaktan sutlarla kaleyı yoklarsak gol atma şansımız var kalded yıne watermann oldugu ıcın gol bulabılırız oyle
Emurafu
22.Şubat.2007, 20:40
Ilker yasin yine atip atip tutuyor
Insallah ulkemiz icin fenerbahce kazanir ama beraberlik kokan bir mac igib 2=2 bitebilir
veee maç başladı FB'mize başarılar...
C h A o S
22.Şubat.2007, 20:53
şut be gooo ah ah ilker yasin klasiği:D
bu deniz ne yapıyor böyylee yakacak gene başımızı :mad: bu kadar fazla top kaybı yapmaması lazım. :mad:
Emurafu
22.Şubat.2007, 20:56
He Ilker yasine Cok gicik gidiyom Ne kadar heyecan yapiyorya
Burak Duran
22.Şubat.2007, 21:06
Goooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllll 1-0
gooooolll tümeeerrrr.... :D
tosunpasa
22.Şubat.2007, 21:07
Gooooooolll..!!Tümer Metin..!!!
Emurafu
22.Şubat.2007, 21:09
goollllllll tumer
Fenerbahcenin bir gol daha atmasi lazim ilk yarida...........
van gaal taktik uzmani her an birseyler yapabilir. Fenerbahce kontra cok yiyor.
Eray Dengiz
22.Şubat.2007, 21:09
Çok iyi oldu bu gol.. İlk yarı böyle devam edip 2.yarıdada 1 gol bulup yatarsak bu turu geçeriz..
Maksic
22.Şubat.2007, 21:11
1-0 güvenli bir skor değil mutlaka 2 atması gerek Fenerbahçenin
Burak Duran
22.Şubat.2007, 21:11
bu edu ne yapar allah aşkına adam geziniyo defansta lugano olmasa defans bitik bu adam hiç bi iş yapmıyor
Burak Duran
22.Şubat.2007, 21:14
hahah ilker yasin şov:D cümle alem bu adamın yani hakemin :D
tosunpasa
22.Şubat.2007, 21:14
Ahhhh bee 2 geliyordu...
Burak Duran
22.Şubat.2007, 21:19
Oleyyyyyyyyyyy Alexxxxxxxxxxxxxxxx
tosunpasa
22.Şubat.2007, 21:19
Goooooooooolllllllllllllllllll goooooooooooooooooll beeee işte buuu beeeee işte buuu!!!
Eray Dengiz
22.Şubat.2007, 21:20
Fenerbahçe bu maçı %100 kazanır..
Arkadaşlar hayırlı olsun.. Turu geçtik diyebilirim.. AZ futbol oynamıyor.. Fenerbahçe bulduğu pozisyonları değerlendiriyor..
2-0 oldu bu maç gider 3-4-5-6-7-8-9
SYLaR
22.Şubat.2007, 21:22
Bu koşan,pres yapan kişi Alex'mi?
SaRPeR1903
22.Şubat.2007, 21:25
bu maç 5-0 biter artık
RaSenGan
22.Şubat.2007, 21:30
2-2 biter kanimca :)
GeNç KaRTaL
22.Şubat.2007, 21:30
bu turu geçtik sayılır:)
dereyide görmeden paçayı sıvamayalım :) elbette gönül kazanmamızı istiyor ama bu tsakım ardı ardına 2 gl attı saraçoğlunda unutmamak lazım... 3 ü de bulursak o zaman tur bizim deriz :)
SaRPeR1903
22.Şubat.2007, 21:31
atiker sıralı otogaz sistemleri ilk yarı bitti :D
Burak Duran
22.Şubat.2007, 21:32
alexe ne oldu :D
Omerdinho
AZ turu gecer diyenleri simdi görelim :D
Eray Dengiz
dereyide görmeden paçayı sıvamayalım :) elbette gönül kazanmamızı istiyor ama bu tsakım ardı ardına 2 gl attı saraçoğlunda unutmamak lazım... 3 ü de bulursak o zaman tur bizim deriz :)
ibocum Fenerbahçe'nin o maçtaki durumu, defansı fln ne haldeydi hepimiz biliyoruz.. Bu maça takım inanarak çıkmış.. O yüzden %80 bir oranda turu geçtik diyebiliriz.
eGowiCh
22.Şubat.2007, 21:35
Fenerbahçe harika oynuyor, net pozisyon vermedik, umarım nazar değmez, böyle devam eder ve turu geçeriz.
Haydi çocuklar, 45 dakika kaldı! Bizler inandık, siz de inanın!
Universal
22.Şubat.2007, 21:35
Tura AZ kaldı. Maçtan önce söyleseler hiç gol yemeden ilk yarı 2-0 önde bitirecez deseler hiç inanmazdım.
Ama şimdiden sevinmeyelim 27 maçtır yenilmeyen AZ'nin bir bildiği vardır. Ama biz40 yıldır yenilmeyen Man. Und. devirdik o ayrı bir olay. :)
İlker yasın kopardı beni. :n: Maç bitti adam diyor maçı bitiren düdüğü hakem çaldı. Yok başkası çalacaktı. :n: Hakeme bu adamın demesi ya bu adama özellikle para mı veriyorlar rayting felan artsın diye. :)