View Full Version : Kırmızı kart yüzünden bütün takım üstüme geliyor
submarine_18
13.Şubat.2007, 17:09
gs dayım kerlon deli etti beni adam her maç kesin sarı kart görüyoda her sezon en az 5 tane kırmızı kart yiyo.bende deli oldum 1 hafta maaş kesintisi yaptım o da ilk defa ceza verdim 2 sezondur bende.adama ceza verdim diye takımın alayı 'Kerlon adlı oyuncunun haksız muamele gördügünü düşünüyor'diyo.taraftarlar bile tepki gösterdi.Kerlon 2 sezondur bende Galatasaray Kulübünün sevdigi kişiler arasına girdi.Ben 5 sezondur galatasaraydayım ve 5 sezonda şampiyon oldum.bir yıgın türkiye kupasıdır,Türkiye süper kupadır alayını aldım ama ben gs ın sevdigi kişiler arasına giremedim.Sezon başında werder bremen istedi gitmedim adamalrın yaptıgına bak ya.bi adam yüzünden sattılar.Ama kariyerimi bi gözden geçirme vakti geldi..:mad:
murty54
11.Nisan.2007, 15:33
bunun cimbomla fenerle ne alakası var kardeşim
El Barto
11.Nisan.2007, 15:40
Dostum cezayı alakasız bir yerde vermişsindir ondan öyle olmuştur bence...
Lucas Neill
11.Nisan.2007, 16:03
...
Sana mutluluklar dilerim.
gsliberkay
11.Nisan.2007, 16:04
adamın gördüğü kart yüzünden maçı kaybetmediysen (yani öndeyken 10 kişi kalınca maçı kaybetmişsen) ilk önce uyarı ver..sora maaş kesintisi yaparsın...ama 10 kşi kalmana rağmen maçı kazandıysan ceza verme;)
ultraslanerdem
11.Nisan.2007, 16:27
Bir kaç hafta devam et.İleride eski günlerine dönersin.Ayrıca Avrupa kupalarında da başarılı olki Galatasaray'ın favorilerine girebilesin...
Universal
11.Nisan.2007, 16:33
Maçtan hemen sonra verirsen sorun olmaz. Çünkü futbolcu'da kendini haklı bulacaktır. Ama ilk kez ceza veriyorsan uyarı cezası vermem gerekir sonra paraya çevirebilirsin. Ayrıca ceza vereceksen takımın o maçı mutlaka kaybetmesi gerekir. Eğer kazanırsa oyuncular kabul etmeyebilir.
Aşk-ı Şehir
11.Nisan.2007, 16:40
aynen başta uyar sonra cezaya çevirirsin
ForeverGs
11.Nisan.2007, 20:09
senın hatan kardes oyun senın dusundugun gıbı dusunmuoki:D
Cucu78
11.Nisan.2007, 20:52
valla ben real madrid de kirmizi gorene yapistiriyorum 2 hafta kesintiyi hep kabul ediyolar
Saboteur
11.Nisan.2007, 21:34
Arkadaş bende senin gibi yapıyorum önemli maçlarda kırmızı kart görene 1 hafta maaş kesintisi yine görürse 2 hafta adam öyle akıllanıyor takma kafana topçu milleti böyledir :D
CezA_FataL
11.Nisan.2007, 22:09
O oyuncunun profesyonelliği çok düşüktür o zaman nery castillo var onu aldım oda öyleydi yawaş yawaş düzeldi ama artık o kadar kart yemiyor.
Çözüm:
Onun yüzünden maçı kaybettiysen uyarı
Oyunu kazandıysan bişey yok
Eğer bunlara rağmen kırmızı kart görüyorsa onun yüzünden kaybettiğin bi maçta 1-2 hafta orası sana kalmış maaş kesintisi yap + bi kaç maç oynatma.
Ben nery castillyo yu öyle adam ettim :)
omer_can_gs
11.Nisan.2007, 23:23
Sen bence Kerlonu göder :D aynı olay benımde basıma geldı bosver sen buyuklugunu goster sesını cıkarma yoksa benım gıbı kovulursun
KaRDiNaL
12.Nisan.2007, 00:05
hocam takma sen kafana..öyle yada böyle atıldı mı vereceksin cezayı tabi verirken şu ufak ayrıntıyı göz önünde bulundur..adamın yediği kırmızı nadir mi oluyo yoksa sürekli mi..sürekli ise kes maaşı gitsin..iki hafta aç gezsin de aklı başına gelsin :D
imparator_cenk
12.Nisan.2007, 18:29
Ben özellikle bir futbolcu'yu başka takıma yollamak için sürekli 2 hafta maaş kesintisi yapıyorum,ama bir ALLAH'ın kulu da neden para kesiyorsun diye isyan etmiyor. :) Senin ki ilginç bir durum.
ThersoN
12.Nisan.2007, 18:38
Macta kavga cıktı benim takımdan iki kişi kırmızı gördü... Esparza'ya 6 diger oyuncuya ki şu an hatırlayamadım Reid idi galiba 2 mac ceza verdiler Esparza iki hafta kadar neden ona 2 bana 6 diye moralini alt üst etti bu da bi garip :)
OgUzHaN10
26.Nisan.2007, 17:55
Sen kafana takma devam et yoluna.Sonra unuturlar zaten!
OgUzHaN10
26.Nisan.2007, 19:42
Satıldı mı bari.Onu alanın vay haline :D
_MoRpHeUs_
26.Nisan.2007, 19:53
Harbi satış yapmış seninkiler:)...
zargı
26.Nisan.2007, 19:54
onceki seferlerde ceza vermediginden kaynaklaniyo bu durum onceden de ceza verseydin kimse bise demezdi bence
kral_67
27.Nisan.2007, 14:17
ben newcstle a ilk trasnfer oldum bi ton maaş alıp hiç bi işe yaramayan oyuncular vardı bazılarını sattım 6-7 tane satamadığım vardı onarlın hepsini 2 hafta maaş kesntisi dedim hemde sebep yokken adamlar isyan etti kontratlarını fes ettim ama diğerleri hiç ses etmedi...
OgUzHaN10
27.Nisan.2007, 16:52
Ya olabiliyor.Oyuncuya bi kez bile ceza versen alayı sana isyan ediyor.Ayrıca oyuncu antremana katılmadığı zaman Uyarı verin etkili oluyor!Oyuncu sizden özür diliyor uyarıyı kabul ediyor!
kral_67
27.Nisan.2007, 23:03
antremana gelmeyince profesyonellikden uyarı veriyorum kabul ediyolar bi dahada terbiyesizlik yapmıyolar :)
spider3784
28.Nisan.2007, 00:15
gs dayım kerlon deli etti beni adam her maç kesin sarı kart görüyoda her sezon en az 5 tane kırmızı kart yiyo.bende deli oldum 1 hafta maaş kesintisi yaptım o da ilk defa ceza verdim 2 sezondur bende.adama ceza verdim diye takımın alayı 'Kerlon adlı oyuncunun haksız muamele gördügünü düşünüyor'diyo.taraftarlar bile tepki gösterdi.Kerlon 2 sezondur bende Galatasaray Kulübünün sevdigi kişiler arasına girdi.Ben 5 sezondur galatasaraydayım ve 5 sezonda şampiyon oldum.bir yıgın türkiye kupasıdır,Türkiye süper kupadır alayını aldım ama ben gs ın sevdigi kişiler arasına giremedim.Sezon başında werder bremen istedi gitmedim adamalrın yaptıgına bak ya.bi adam yüzünden sattılar.Ama kariyerimi bi gözden geçirme vakti geldi..:mad:
o kerlonu bende günahım kadar sewmiyorum nereye alsam formsuz oluo en iyi yer onun iiçin brezilya ligi
Emir_Bjk
28.Nisan.2007, 12:17
Kardeş sen kendini fena gerçeğe kaptırmışın kariyerimi gözden geçirmek fln yarıldım yani :D:D
canarya
28.Nisan.2007, 17:03
kerlonda is yok ya alirsiniz maclarin yuzde doksaninda ya sakat ya cezalidir.
Jean de Jacq
13.Mayıs.2007, 19:59
Olsun Submarine Kardes, sen dogru bildigini yapmissin... Prensiplerine sonuna kadar sadik kal(Takimdan Gonderilsen Bile) ;;)
leo61
15.Mayıs.2007, 02:40
sende yine bir oyuncu kirmizi kart goruyor bende her macta ya bir oyuncu kirmizi kart goruyor yada sakatlaniyor her macta ama.uyari veriorum tackling i easy yapiorum ama nafile. internetten turkceyi yukledikten sonra boyle oldu. bunun nedenini bilen yardimci olursa sevinirim. simdiden tesekkurler
tolgadayanc
15.Mayıs.2007, 12:22
bnde de ale dıue bı oyuncu habıre kırmızı kart goruodu kulubun tarıhıne gectı adam:D sora habıre ceza verdım adama sımdı de kontratı kabul etmıo gıtmek ıstıo kulupten aynı sorunun bnde yasıorum
kingtayyip
17.Mayıs.2007, 20:42
bencede 1 hafta maaş kesintisi kötü oynamalarında veyaonun yüzünden şampıyonluk kaçtığında bide maçı tam yenerken yada sondakikada onun sayesinde gol yediğinde verilir diye biliyorum ben ve doğrusuda bu bence uyara ver diyebilirdin neyse bi kere olmuş yani kısacası ağır bi ceza olmuş.
drk23
19.Mayıs.2007, 20:53
kardes sen o takımı bırak onlardan sana hayır gelmez
Nocna Mora
19.Mayıs.2007, 22:29
Arkadaşlarımızın dediği gibi yap
VahdeTrabzon
20.Mayıs.2007, 00:33
ben her kirmizi yiyene maas kesiyom cok onemli maclarda bide yenildiysem yani kizginsam 2 veriyom:D:D
melih05
26.Mayıs.2007, 00:51
bende tavares diye bi oyuncu var bi maç birine kafa attı 5 maç ceza aldı. maaşını kestim kabul etti. itiraz etmedi. 5 maçlık ceza bitti çıktığı ilk maçta bu sefer de rakibine tekme attı atıldı oyundan bi 3-4 maç da ordan ceza geldi oyuncuyu takımdan kovam noktasına kadar geldi ama vazgeçtim son anda:@
efrasiyap26
26.Mayıs.2007, 12:33
benim oyundaki profilimde disiplin derecem 20 yani bu gune kadar kirmizi kart goren oyuncuyu hepsine ceza yagdirdim akilli olacaklar kardesim TAKIMIN PATRONU BENIM bu oyuna o kadar para saydim her futbolcu gidicidir ben bakiyim delurtmesunler beni