PDA

View Full Version : TSL 21.Hafta | Fenerbahçe - Sakaryaspor

deniz.91
15.Şubat.2007, 15:52
http://img58.imageshack.us/img58/8805/289qb7.gif (http://imageshack.us) http://img95.imageshack.us/img95/8011/1630gg4.gif (http://imageshack.us)
Fenerbahçe - Sakaryaspor
Tarih:18.02.07 Saat:19:00
Hakem:Bülent Yıldırım

CeNTeR_TR
15.Şubat.2007, 16:02
son haftalarda kötüyüz ama sakaryayada kaybetmeyiz herhalde yani inşallah

Universal
15.Şubat.2007, 16:09
Artık kötü gidişe bir son dememiz gerekiyor. Bu da o bu maç olacaktır. F.Bahçe'li futbolcular AZ maçında 3-1'den sonraki hırsını bu maça yansıtırsa maçı rahat kazanabiliriz. Ama dikkatli olmak gerekiyor. Rakibimize ilk maçta üç puan vermiştik.

EreN
15.Şubat.2007, 16:22
AZ maçındaki kadro bu maçı rahat koparır.Deivid yerine Semih , Alex yerine OLCAN!

uAsamet91
15.Şubat.2007, 16:47
fenerbahce alir die dusunorum ama sakarya supriz bir beraberlik alablir

aykut_gencfb
15.Şubat.2007, 17:45
zico alexin kart cezalisi weya sakat olmamasi durumunda n olursa olsun oynatirim demesine uzuldum olcana onun kadar guwense oda turkiyenin tumeri olur olasi puan kayiplari ustunede uefaya weda etmemiz basta zico olmak uzere alex deivid(o zaten banko) we supriz isimlerin kellesini goturur....encok taraftarlarin protestosundancekinen fenerli futbolcularin bu maci kazanacaklarini dusunuom

GeNç KaRTaL
15.Şubat.2007, 19:12
fenerbahçe kazanacaktır son haftalarda büyük bir futbol travması var hatta iddia ediyorum fark bile olur alex bu maçta coşacak bence

Fietra 10
15.Şubat.2007, 19:37
Çok rahat kazanır fenerbahçe bence

Eray Dengiz
15.Şubat.2007, 21:44
Berabere biter diye düşünüyorum..

TR.CaPTaiN
15.Şubat.2007, 21:48
Deniz oynarsa kazanamayız.

Emurafu
16.Şubat.2007, 00:38
Bır cımbomlu olmama rahmen fenerbahcenın farklı almasını beklıyorum

uAburak89
16.Şubat.2007, 00:41
Bol gollü maç olucak gibi geliyor .. Fener acımaz ..

fm_monster
16.Şubat.2007, 12:42
Fenerbahçemizin Sakaryaspor'la 18 Şubat 2007 Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacağı karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek Yıldırım'ın yardımcılıklarını Ali Saygın Öğel, Nihat Mızrak, Mustafa İlker Coşkun yapacak

CeNTeR_TR
16.Şubat.2007, 14:15
Önder ve Lugano takıma dönüyor
Fnerbahçe'de, sakatlıkları düzelen savunma oyuncuları Lugano ve Önder nihayet takıma dönüyor.
PAF takımıyla dün yapılan hazırlık maçında oynayan iki futbolcunun da Sakaryaspor ile 18 Şubat Pazar günü yapılacak lig maçında oynamaları bekleniyor.

Teknik direktör Zico da iki oyuncunun durumunun iyi olduğunu ve Sakaryaspor maçında oynayabileceklerini düşündüğünü söyledi.

LUGANO: ''SAKATLIĞI ATLATTIĞIM İÇİN MUTLUYUM''

Uruguaylı futbolcu Diego Alfredo Lugano Moreno, PAF takımıyla yapılan hazırlık maçının iyi olduğunu belirterek, ''Hazırlık maçında durumum iyiydi. Sakatlığımı geride bıraktığım için çok mutluyum'' dedi.

Lugano, FBTV'ye yaptığı açıklamada, görev yaptığı mevkideki futbolcuların sürekli maç oynamasının önemli olduğunu vurgulayarak, ''Sürekli maç oynayarak eksiklerinizi daha rahat görürsünüz ve maç ritminizi oturtursunuz. Şimdi biraz maç eksiğim olacak ama oynadıkça daha iyi duruma geleceğim'' diye konuştu.

PAF takımıyla yapılan hazırlık maçında kafa golü atan Lugano, kendisinin öncelikli görevinin savunmada olduğunu belirterek, ''Maçlarda da savunmadaki görevimi yerine getirdikten sonra gol atabilirsem çok mutlu olurum'' dedi.

Lugano, Sakaryaspor maçının önemine de değinerek, ''Rakiplerimizle aradaki farkı korumak için Sakaryaspor maçı çok önemli. Bu maçtan 3 puan çıkarıp, taraftarımızı mutlu etmeliyiz'' şeklinde konuştu.

ÖNDER: ''DURUMUM ÇOK İYİ''

Başarılı savunma oyuncusu Önder Turacı ise sakatlığı nedeniyle 1 ay takımdan uzak kaldığını belirterek, ''Şu anda durumum çok iyi'' dedi.

PAF takımıyla yapılan hazırlık maçında iyi oynadığını belirten Önder, FBTV'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:
''Hazırlık maçında iyi oynadım, ancak daha da iyi olacağım. Tabii ki hazırlık maçı normal maç temposuna benzemez. Maç kondisyonu eksiği hissediyorum. Hazırlık maçında golle dönmek sevindirci, inşallah resmi maçlarda da böyle olur.''

zfatihp
16.Şubat.2007, 14:48
uefada ölümüne fenerbahçe ligde isnşallah kümeye bu hafta sakaryalıyız

deniz.91
16.Şubat.2007, 15:41
önder falan oynuyosa alır rahat

ewrim_FB
16.Şubat.2007, 15:59
kesin alacağız.Alex'le barışır inşallah taraftar ayrılacaksa bile küs gitmesine üzülürüm...

yatebos
16.Şubat.2007, 18:38
bu macda takımımızın bize cok ihtiyacı war takımda moraller cok bozuk bunu duzeltmek için herkesi stadta takımımıza destek wermeye bekliorus

can777
16.Şubat.2007, 19:14
valla fener'in evinde puan kaybedeceğini sanmıyorum ama fark oluşsa bile boşuna ümitlenmeyin haftaya kesin puan kaybeder ...

CeNTeR_TR
16.Şubat.2007, 19:58
uefada ölümüne fenerbahçe ligde isnşallah kümeye bu hafta sakaryalıyız

ciddi değilsin dimi ? :D :D

Mc.Speedy
16.Şubat.2007, 20:01
Berabere biter maç.

CeNTeR_TR
16.Şubat.2007, 20:02
önder falan oynuyosa alır rahat

bu arada anlatım bozukluğu var rahat alır olmalıydı :D :D

can777
17.Şubat.2007, 13:35
Bu maçta fark atarız
Fenerbahçe ile Sakaryaspor, yarın yapacakları maçla birlikte ligde 22. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 21 maçta, Fenerbahçe galibiyet sayısında 12-5 önde bulunuyor. Taraflar 4 maçta da berabere kalırken, sarı-lacivertli ekip toplam 37, yeşil-siyahlılar ise 18 gol attı. Sezonun ilk yarısında Sakarya'da yapılan maçı ev sahibi takım 2-1 kazanmıştı.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR

Fenerbahçe ile Sakaryaspor arasında İstanbul'da yapılan 10 lig maçında Fenerbahçe 6, Sakaryaspor ise 1 galibiyet aldı.İstanbul'daki 3 maç da berabere sonuçlanırken, sarı-lacivertlilerin 21 golüne, yeşil-siyahlılar 6 golle yanıt verdi.Sakaryaspor, 1981-82 sezonunda İstanbul'daki ilk maçta, 28 Şubat 1982 tarihinde 1-0 yendiği rakibiyle daha sonra deplasmanda yaptığı 9 maçta da galip gelemedi.

Kaynak: AA

SaRPeR1903
17.Şubat.2007, 13:59
bence 1-1 bitecek

CeNTeR_TR
17.Şubat.2007, 16:56
zico açıklama yapmış deivid yedek semih 11 oynayacak ayrıca uğurun yerine ümit volkanın yerine ise serdar oynayacakmış...

Maksic
17.Şubat.2007, 16:58
Fenerbahçe rahat alır Sakaryaspor çok formsuz ve iyi forvetleri yok

Universal
17.Şubat.2007, 22:33
Alkmaar maçında yuhalanan Alex'e tribünlerde 3 dilde pankart açılacak

F.Bahçeli taraftarlar, yarın oynanacak Sakaryaspor maçında Alex de Souza için üç ayrı pankart açacak. Az Alkmaar karşılaşmasında ortaya koyduğu kötü futbol nedeniyle tribünlerin büyük bir bölümü tarafından ıslıklanan Brezilyalı oyuncunun gönlünü almak isteyen tribünler, bir anlamda özür dileyerek Alex’e moral verecek. Hürriyet Gazetesi'nin 17 Şubat 2007 tarihli haberine göre, Sarı lacivertli takıma gelen en istikrarlı yabancı oyuncular arasına adını yazdıran Alex de Souza, bir maçta gözden düşmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Volkan’ı da çağıracaklar

Önceki gün yapılan antrenmanda moralinin çok bozuk olduğu gözlenen Alex’e yapılanların yanlış olduğu her platformda dile getirildi. Başkan Aziz Yıldırım’ın yanı sıra taraftar dernekleri ve rakip takımın futbolcuları bile Alex de Souza’ya destek vererek, taraftarı sağduyuya davet etmişti. Bu durum üzerine harekete geçen tribün liderleri dün üç pankart hazırlattı. Sarı ve lacivert renklerden oluşan pankartlarda hem Portekizce, hem Türkçe ifadeler yer alıyor. Sakaryaspor maçı öncesinde tribünlerde açılacak olan üç pankartta şu mesajlar var: "Alex sen bizim her şeyimizsin. Biz seni sevdik bir kere. Başka takımın forması sana yakışmaz." Özenle hazırlatılan pankartlarla gönül almayı planlayan taraftarlar, böylelikle hafta arasında oynanacak Az Alkmaar maçı öncesinde tüm takım ile barışacak. Alex’in yanı sıra, tepki gören diğer oyunculardan kaleci Volkan da tribünlere davet edilerek moral verilecek.

Mirza
17.Şubat.2007, 22:33
Alacagiz bu maci baska yolu yok (:

tosunpasa
17.Şubat.2007, 22:35
Bu maçı almazsak yazma cezası alayım :n:.

GeNç KaRTaL
17.Şubat.2007, 22:36
inş sakarya kazanırda puan farkı açılmaz

Sekopej
17.Şubat.2007, 22:36
Evet alsınlar gönlünü. Oynamayacaksa yedek otursun, oynayacaksa da çıkıp hakkıyla oynasın. Yarın Alex'den patlama bekliyorum, bu sonuçlarla da birlikte, son haftalardaki kötü oyunun da etkisiyle FB yarın farklı olacaktır. Rahat oyun, farklı galibiyet bekliyorum...

eGowiCh
17.Şubat.2007, 23:34
Galatasaray ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesinden sonra bu maçı kesin kazanmalıyız. Puan farklarını 7 ve 8 yapmak için muhteşem bir fırsat, Kadıköy'de bunu yapabiliriz. Bu fırsatı kaçırmamamız gerekiyor. Yarınki maç şampiyonluk yolunda çok önemli bir maç olacak.

Lugano ve Önder de oynayacak muhtemelen. Maç saatini bekliyoruz, taraftarlarımızın da bu maçta takımı yalnız bırakmayacağından eminim. Uzun bir aradan sonra Fenerbahçe'm Kadıköy'de lig maçına çıkıyor.

CeNTeR_TR
17.Şubat.2007, 23:42
haydi fenerbahçem ne güzel bu hafta puan kayıpları var güldür artık yüzümüzü :D

uğuray1907
17.Şubat.2007, 23:49
Fener Goooollll Goooollll Gooollll Fener Goooollll Gooollll Goolll İnŞallah HerŞey Eskİsİnden Daha SÜper Olacak.alex Te Eskİsİ Gİbİ Oynasa Tam SÜper Olacakta İŞte

eGowiCh
18.Şubat.2007, 00:35
Alex'in son şansı bu maç. Bu maçta da kötü performans sergilerse ipler kopar.

IcedEarth
18.Şubat.2007, 09:58
3 büyüklerin ikisinin yenildiği bir haftada Fenerbahçe kazanmamalı. Can-ı gönülden Sakarya'yı destekliyorum.

yatebos
18.Şubat.2007, 14:15
hadi fenerbahce 100.yılında 100ümüzü güldür aryık inönüde sampiyon olalım samiyene paf takımla gidelim

eGowiCh
18.Şubat.2007, 14:15
Fenerbahçe eğer şampiyon olmak istiyorsa ne yapar ne eder bu maçı alır.

fmsmyrna
18.Şubat.2007, 14:32
artık büyük diye bişey kalmadı ligimizde büyük dediğimiz takımlar deplasmanlarda sürekli puan kaybı yapıyor.fenerbahçe bence galatasaray ve beşiktaş'ın puan kaybını değerlendirir

bursa_mc
18.Şubat.2007, 14:46
fark bekliyorum:D

Universal
18.Şubat.2007, 17:55
Turkcell Süper Ligi 21.hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz, Sakaryaspor ile 22.randevuda karşılaşacak. Daha önce 21 kez Sakaryaspor ile karşılaşan takımımızın 12 galibiyeti, 5 mağlubiyeti ve 4 beraberliği bulunuyor. Sezonun ilkyarısında Sakarya`da oynanan karşılaşmayı takımımız 2-1 kaybetmişti. Sakaryaspor ile oynanan karşılaşmalarda takımımız toplam 37, yeşil-siyahlılar ise 18 gol attı.

Fenerbahçemiz ile Sakaryaspor arasında İstanbul`da yapılan 10 lig maçında takımımız 6, Sakaryaspor ise 1 galibiyet aldı. İstanbul`daki 3 maç da berabere sonuçlanırken, Fenerbahçemizin 21 golüne, yeşil-siyahlılar 6 golle yanıt verdi. Sakaryaspor`a, 1981-82 sezonunda, 28 Şubat 1982 tarihinde sezonun ilkyarısı oynanan baçta 1-0 mağlup olan takımımız, daha sonra İstanbul`da oynadığı 9 karşılaşmayı kazandı.

Takımımızda kırmızı kart cezalısı Kezman, tedavileri süren Kerim, Aurelio ve Rüştü forma giyemeyecek. Appiah`ın durumu ise maçtan önce yapılacak kontrollerden sonra belli olacak. Takımımızda, 3 sarı kartı bulunan Tuncay, bir sarı kart daha görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

real_footballer
18.Şubat.2007, 19:03
inşallah sakarya maçı alır yoksa puan farkı yine açılacak

TR.CaPTaiN
18.Şubat.2007, 19:04
hadi fenerbahce 100.yılında 100ümüzü güldür aryık inönüde sampiyon olalım samiyene paf takımla gidelim

Süper bir fikir;;)

Omerdinho
18.Şubat.2007, 19:05
sakaryaya karsida puan kaybedersek tamam.

GeNç KaRTaL
18.Şubat.2007, 19:13
tüm kalpler sakarya ile:D ama fenerbahçe fark takacak gibi:(

Cyzio
18.Şubat.2007, 19:29
Maçta sürpriz yaşanmaz.FB'nin maçı kazanıp taraftarının gönlünü alması gerek.Takipçilerininde puan kayıplarından sonra tekrar farkı eski haline çevirme şansları doğdu.O nedenle FB maçı kazanır 2 farkla...

Eray Dengiz
18.Şubat.2007, 20:21
Fenerbahçe Tümer ile golü buldu.. Ayrıca golden önce Martinez'in kırmızı kartla oyun dışı kalması gerekiyordu ama hakem görmedi sanırım..

TR.CaPTaiN
18.Şubat.2007, 20:22
Tümer Tümer Tümer.

tosunpasa
18.Şubat.2007, 20:26
Tümer'le öne geçtik. Daha çok gol atarız gibi..

uAburak89
18.Şubat.2007, 20:28
Sakarya oyunu kendi sahasında kabul ediyor .. Bence en kötü ihtimal 4-0 alacak Fenerbahçe ..

Eray Dengiz
18.Şubat.2007, 20:46
Tümer çok iyi oynuyor. Yalnız Semih çok net 3-4 posizyon değerlendiremedi.

Cyzio
18.Şubat.2007, 20:47
Fenerbahçe çok iyi oynuyor şu ana kadar farka gider bu maçta.Sakarya karambole bi gol bulursa bulur o da çok zor...

Omerdinho
18.Şubat.2007, 20:53
Martinez kasitli olarak semihin karnina vurdu... kart gormesi gerekirdi
capurronunda hakeme protestosu vardi sari karttan sonra.. bence ikinci sariyi gorup kirmiziyla oyun disinda kalmasi gerekti. Fener cok iyi oynuyor ama Ümiti begenmedim

GeNç KaRTaL
18.Şubat.2007, 21:06
fenerbahçe kazandı tebrik ediyorum

TR.CaPTaiN
18.Şubat.2007, 21:20
Sakaryaspor son 5 dakikadır iyi oynuyor.

Fenerbahçeli taraftarların, AZ Alkmaar ile yapılan UEFA Kupası maçında 3-1 yenik duruma düşüldükten sonra yuhaladığı Alex, Sakaryaspor maçı öncesi tribünlerin sevgi gösterileriyle karşılaştı.

Taraftarlar, maç öncesi takım ısınırken Alex'i tribünlere çağırdı. Tribünleri dolaşan Alex'e ''I love you Alex'' tezahüratları yapıldı. Taraftarların ellerinde Alex ile ilgili dövizler de dikkati çekti.

AZ Alkmaar maçında taraftardan tepki gören kaleci Volkan da Telsim kale arkası tribününden kendisi için yapılan tezahüratlar üzerine orta alana dek gelerek taraftarı selamladı.

uğuray1907
18.Şubat.2007, 21:21
yeniyoruz inşallah fark atarız

Jesus_FB
18.Şubat.2007, 21:35
her an golü yiyebiliriz

TR.CaPTaiN
18.Şubat.2007, 21:37
Semih cıktı ---->
Deivid girdi <----

M.Scofield
18.Şubat.2007, 21:38
simdiye kadar fark acilmaliydi skor tehlikede

fenerbahce_1907
18.Şubat.2007, 21:39
Alex cıktı Olcan girdi

TR.CaPTaiN
18.Şubat.2007, 21:39
Alex cıkıyor ---->
Olcan giriyor <----

Alex sahayı alkıslar arasında terketti. Olcan girer girmez etkili olmaya basladı.

fenerbahce_1907
18.Şubat.2007, 21:54
1-0 aldık macı 2. yarıda Sakarya muhtesem oynadı ama golu atamadı

TR.CaPTaiN
18.Şubat.2007, 21:55
Fark 7
Fark 8

M.Scofield
18.Şubat.2007, 21:56
fb bu kdar zorlanmamaliydi bu yil sampiyonlugu kimse hak etmiyor

GeNç KaRTaL
18.Şubat.2007, 21:59
tüh yaaa tahmin yarışmasında 2 puan kazandım:(:D

ewrim_FB
18.Şubat.2007, 22:02
2. yarı fener resmen döküldü maçın genelinde fenerin gol pozisyonları çok daha fazlaydı fenerin hakettiğini düşünüyorum.

Universal
18.Şubat.2007, 22:03
İlk yarı'nın başında Fenerbahçe maça hızlı başladı ve tehlikeli ataklar buldu. Dakika 19'da Tümer'in golü ile öne geçti ve ondan sonra adeta Sakaryaspor'u kendi yarı alanında ağırladı ama Sakaryaspor da fazla şans tanımadı.

İkinci yarıda Deniz'i çıkarıp kanata takviye olarak Mehmet'i oyuna aldı ama gene bir şey değişmedi. Sakarya geldikçe geldi. Volkan gene hatasını yaptı ama onu düzellete bildi. Olcan ise bu gün fena değildi. Belki biraz daha erken gilse gol bile atabilirdi. Alex bu maçta kendini konuşturamadı ama gene AZ maçından daha istekli bir tavrı vardı.Alex oyundan çıkınca Aziz Yıldırımın alkışması dikkatimi çekti acaba neyi alkışlıyordu. F.Bahçe ağlaya ağlaya üç puanı aldı.

Bütün oyuncuların aklı AZ maçında olsa gerek hem kendilerini riske atmadılar hemde bu gün kötü futbola rağmen üç puıanı aldılar. Lugano'nun gelmesi ile defansta düzelme oldu ama orta alandan hep hata yapıyoruz uyum sorunu var. Fenerbahçe'nin 50'den fazla pas hatası yapması da dikkatimi çekti. Bunun nedeni ortasaha'da ki kontorlü kaybetmesinden olabilir.

Hakem'e gelince maçı iyi yönetti ama bariz penaltı hatta kırmızı kartı görmedi. Sakaryaspor'un kalecisi Martinez Semih'e resmen tekme attı. Semih orada belkide bu darbe ile ölebilirde de futbol'u biraz daha insalcıl oynmamak gerek.

yatebos
18.Şubat.2007, 22:13
yine gecen haftanın aynısı oldu puan farkı 7 oldu

Sekopej
18.Şubat.2007, 22:14
Fark atarız diyordum, ilk yarı o kadar gol kaçtı ki, ikinci yarı cezasını çekiyorduk. İkinci yarıda nedense sebebsiz geriye çekildik ve Sakarya istediği oyunu oynadı. İlk yarı o kadar pozisyonu harcamamalıydık, bu kazanmamız gereken haftada kazandık mutluyuz. Aziz Yıldırım Alex ile sözleşme imzalanacağını bugün bize gösterdi. İlk yarı Alex'i beğendim, Tümer güzel oynadı, Olcan daha fazla süre verilmesi lazım. Tuncay biraz tutuktu.

Ve Martinez, eğer adalet varsa TV görüntüerinden ceza almalıdır diye düşünüyorum. Lugano da adamı indirdi, penaltı verilebilirdi ama hakem vermedi onun kararıdır. Martinez'in yaptığı insanlığa sığmaz, Semih polise gidip şikayetçi olsa yeridir. Bir de tekmeyi attıktan sonra sanki ona faul yapılmış gibi yerlerde yatması hiç yakışmadı. Müsait pozisyonda topu almışsın neden tekme atıyorsun? Umarım maçtan sonra özür diler Semih'ten...

Omerdinho
18.Şubat.2007, 22:20
Umarım maçtan sonra özür diler Semih'ten...

devre arasinda ozur dilemis :)

Sekopej
18.Şubat.2007, 22:22
devre arasinda ozur dilemis :)

Neyse bari yapması gerekeni yapmış, ama özür dilediği için tabi ki teşekkür etmiyorum...

Burak Duran
18.Şubat.2007, 22:28
ya bu lig ne böle anlamış değilim bu sene kimse şampiyon olmasın lig iptal edilsin :D

eGowiCh
18.Şubat.2007, 22:30
Fenerbahçe eline gelen bu fırsatı tepmedi. İlk 20 dakika 3-0 olurdu maç rahat. Appiah'ın bomboş kaçırdığı, Semih'in kaçırdıkları...

Martinez'in pozisyonu kırmızı kart + penaltıydı. Kasıtlı olarak tekme attı Semih'e.

Yan hakemi çok beğendim. Ofsayt olmayan pozisyonlara ofsayt çalacak diye endişelendim ama gerçekten güzel bir yönetim gösterdi, Alex'in attığı ara paslarda doğru karar verdi, ofsayt çalmadı, Tuncay'a gösterttiği kartta da doğru karar verdi, gerçekten yan hakem çok iyiydi. Uzun bir aradan sonra ilk kez bir yan hakemi bu kadar beğendim.

Emurafu
18.Şubat.2007, 22:44
Şimdi ben yorumumda bazıları gıbı fanatizmlik yapmıcam tuncayın pozisyonu net kırmızı
oysakı bizim maclarda olanlar penaltı degıl goruluyor

Mirza
18.Şubat.2007, 22:54
Emurafu resim koyacaktın ?

Sekopej
18.Şubat.2007, 22:56
Şimdi ben yorumumda bazıları gıbı fanatizmlik yapmıcam tuncayın pozisyonu net kırmızı
oysakı bizim maclarda olanlar penaltı degıl goruluyor

Hangi pozisyon? Sarı kart gördüğü pozisyon mu?

Federasyon da Martinez'e bu güne kadar verilmemiş bir ceza vermeli, bakalım verecekler mi?

Mirza
18.Şubat.2007, 22:59
Federasyon da Martinez'e bu güne kadar verilmemiş bir ceza vermeli, bakalım verecekler mi?

Ulusoy tesekkür karti gönderir.

Nedvedmania
18.Şubat.2007, 22:59
ligin kalitesi çok düştü

aykut_gencfb
18.Şubat.2007, 23:01
nese biz puan farkini 4e cikarttik ya yeter bize:D :D :D

TR.CaPTaiN
18.Şubat.2007, 23:09

4 değil 7 :)

bursa_mc
18.Şubat.2007, 23:10
maç nasıldı ya .tek gol..gol pozisyonu oldu mu yoksa olesine sıkıcı bi maçmıydıı

Universal
18.Şubat.2007, 23:15
Fenerbahçeli futbolcu Semih, karşılaşmanın ilk yarısında Sakaryaspor kalecisi Martinez'in kendisine yaptığı hareketin penaltı olduğunu savundu. Semih, ''Yüzde yüz penaltıydı. Direk bana tekme attı, hatta kırmızı kart bile verilebilirdi'' dedi.

Maça iyi başladıklarını, ancak ikinci yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Semih, ''Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremeyince Sakaryaspor'un da direnci arttı. Ayrıca AZ Alkmaar maçının yorgunluğu da vardı'' diye konuştu.

aykut_gencfb
18.Şubat.2007, 23:52

olurmu adnan polatin hesabina gore 4e mi cikti yoksa 4e mi indi bilemiom ama ayip olmasin biz indi dielim

Universal
19.Şubat.2007, 00:00
Teknik Direktörümüz Zico maç sonrası yaptığı basın toplantısında takımımızın AZ Alkmaar maçı için hazır olduğunu söyledi. Sakaryaspor maçı ile ilgili olarak özellikle ikinci yarı defansta hatalar yaptıklarını söyleyen Zico" Zor bir maçtı, bu maçı zorlukları aşarak önde geçmeyi başardık. Fizik olarak takımın iyi olduğunu söyleyebilirim. Ancak özellikle ikinci yarıda defansta bir takım hatalar yaptık. Lig bitene kadar bu tip maçların devam edeceğini düşünüyorum. Çünkü her takımın bir hedtefi var ve ligde şu ana kadar alınan sonuçlara baktığınız zaman 0-0, 1-0, 1-1 gibi skorlara çok sık rastlıyoruz. Her takım kontröllü oynamaya çalışıyor. Antalya maçı da böyle bir maç olacak"dedi.
Gazetecilerin oyuncularla ilgili olarak sorduğu sorularını da yanıtlayan Zico özellikle Alex'le ilgili olarak şunları söyledi. "Alex maçın ilk devresinde herkesin gördüğü gibi takımı yine pozisyonlara soktu. Kendisine desteğimiz elbette devam ediyor. Alex inanılmaz tekniği olan, nerede ne yapacağı belli olmayan çok akıllı ve zeki bir futbolcu" dedi.

Deivid Şanssız.

Brezilyalı oyuncu Deivid'in çok kaliteli bir oyuncu olduğunu da söyleyen Zico "Appiah'a bugün verebileceği bir pası vardı. Deivid'in topu ya direkten dönüyor, ya da kaleciler kurtarıyor. Deivid'in karar veriş anında bir şansızlığı var."dedi.

Volkan Görevini yaptı

Kalecimiz Volkan ile ilgili olarak Zico "Bana göre Volkan'ın daha önce yaptığı hatalardan dolayı üstüne geliyorlar. Bugün iyi kurtarışlar yaptı. Baskılar onun hata yapmasına neden olmuştu. Ancak bugün başarılı kurtarışlar yaptı"dedi.

TR.CaPTaiN
19.Şubat.2007, 00:16
olurmu adnan polatin hesabina gore 4e mi cikti yoksa 4e mi indi bilemiom ama ayip olmasin biz indi dielim

Fallara inanma bosver;)

Şu hareketi insanlıktan nasibini alan biri yapmaz.

http://img384.imageshack.us/img384/2227/12159martineztekmeeb4.jpg (http://imageshack.us)

İzleyemeyenler varsa bu da video
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=220833

azizuzu
19.Şubat.2007, 00:19

cıssstt karavana. Sende bilemedin puan farkı oldu gene 10 :D :D :D :D :D :D :D :D

notformoney
19.Şubat.2007, 03:06
martinez in pozisyonu penaltı deil bence faullede uzaktan yakından alakası yok bence herhangi bir hakem bu harekete kırmızı kart vermez bence çünkü videoyu izleyince martinezin hipokrat yeminini 10 dakka önce etmiş bir doktor edasıyla semihe karaciğer nakli yapmaya çalıştığı ortada hakemin tepkisiz kalması normal adam muhtemelen maçtan sonra pskiatrist deseği almadan yaşayamaz

meddah
19.Şubat.2007, 03:06
Evet, Kayserispor'la 10 puan fark var..

yatebos
19.Şubat.2007, 16:00
martinez in pozisyonu penaltı deil bence faullede uzaktan yakından alakası yok bence herhangi bir hakem bu harekete kırmızı kart vermez bence çünkü videoyu izleyince martinezin hipokrat yeminini 10 dakka önce etmiş bir doktor edasıyla semihe karaciğer nakli yapmaya çalıştığı ortada hakemin tepkisiz kalması normal adam muhtemelen maçtan sonra pskiatrist deseği almadan yaşayamaz

walla cok enteresan bi yorum yapmıssın erman toroğlu hesaaaabı:D:D

eGowiCh
19.Şubat.2007, 17:03
Martinez'e 3-4 maç ceza verilmesi lazım. Appiah sene başında kafa atma girişiminde bulunduğu için 3 maç ceza almıştı. Martinez'e de 3-4 maç ceza verilmesi lazım.

comandante
19.Şubat.2007, 17:25
Martinez ceza alamaz federasyondan.çünkü olay oyun içinde oldu hakemin etkili olduğu sürede yani...ceza veremezler martineze diye biliyorum ama ne kadar doğru biliyorum bilmiyorum=)

eGowiCh
19.Şubat.2007, 17:27
Geçen sene Samsunspor-Fenerbahçe maçında kaleci Kerem Nobre'yi düşürmemesine rağmen kırmızı kart görmüştü, hakem hatalı karar vermişti; ve Federasyon da Kerem'e bir maç bile ceza vermemişti ;;)

meddah
19.Şubat.2007, 18:09
Martinez ceza alamaz federasyondan.çünkü olay oyun içinde oldu hakemin etkili olduğu sürede yani...ceza veremezler martineze diye biliyorum ama ne kadar doğru biliyorum bilmiyorum=)

Verebilirler..