View Full Version : Turkiye liglerinin populeritesi var mi??
edwardweo
27.Şubat.2007, 13:51
arkadaslar eminim ki hepimiz oyunlarimizda turkiye ligini aciyoruz. benim merak ettigim baska ulkelerde yasayan FM fanatikleri biz nasil ITA-ENG-GER-ESP-FRA liglerinde oynuyorsak onlarda bizim ligimizi aciyorlar mi veya Turkiye liginden takim yonetiyorlar mi?
Bu konuya sahit olan ya da fikri olan var mi?? Bence fazla bir populeritesinin oldugna inanmiyorum. Ornek olarak bir ingiliz kartali , feneri ya da cimbomu alip yonetmiyordur herhalde.. onlara bizim ligimiz marjinal geliyor olabilir...
Ahmet_77
27.Şubat.2007, 13:58
belki JAPONlar
hadi bilemedin ALMANlar
yönetiodur
ama belki
ny_gfb
27.Şubat.2007, 16:51
hiç yok denecek kadar azdır. cunku ıtalya ıngıltere ıspanya gibi futbolun merkezı olan ulkelerı secerler.turkıyeden zaten seçseler fenerbahçe ve galatasaray ı seçerler.ancak ne zaman bızım maçlarımız dunya televızyonlarında yayınlanır ozaman bizim takımlarımız daha cok popüler olur.
terlikbey
27.Şubat.2007, 17:02
adamlarin kapi gibi takimlari var
Fıratcan Alçınkaya
27.Şubat.2007, 17:05
Vallaha hiç sanmıyom adamların süper takımları var niye açsınlarki bizim ligimizi.
mustafa35
27.Şubat.2007, 17:06
sanmıyorum seçtiklerini..
Umut.xs
27.Şubat.2007, 17:33
Zannetmem. Ligimiz hiç zevkli değil çünkü.
Dogukan1986
27.Şubat.2007, 17:57
Bizde finlandiya romanya ligleri ne kadar seçiliyorsa onlardada bizim lig o kadar seçiliyordur.
spider3784
27.Şubat.2007, 19:25
bence bu sene galatasarayı ve fenerbahçeyi seçen çok vardır
Omerdinho
27.Şubat.2007, 19:28
3 büyük kuluplerimiz bu sekilde devam etsinler popularitemiz artar ;)
demaio
27.Şubat.2007, 20:03
Bizim takimlarin degil de oynayan oyuncalarin bazilari oldukca populer, misal gecen forumlarda adam Liverpool'da Cem Sultan ile oynuyordu, Sezer Ozturk, Stephen Appiah, Ibrahim Akin, benim rastladigim ismi gecen oyuncular...
memocemo
27.Şubat.2007, 20:14
Bence 5 buyuk ligin bulundugu ulkelerdeki kullanicilar zaten kafa olarak bizden tiksiniyorlar buyuk bir cogunlukla. Insan nefret ettigi kucuk gordugu bir ulkenin ligini secmez zaten.
Bana gore bizim ligi oynayanlar azeriler turkmenler ozbekler bosnaklar misirlilar tunuslular iranlilar libyalilar cezayirliler ya da koreliler olabilir.
demaio
27.Şubat.2007, 20:15
Bence 5 buyuk ligin bulundugu ulkelerdeki kullanicilar zaten kafa olarak bizden tiksiniyorlar buyuk bir cogunlukla. Insan nefret ettigi kucuk gordugu bir ulkenin ligini secmez zaten.
Bana gore bizim ligi oynayanlar azeriler turkmenler ozbekler bosnaklar misirlilar tunuslular iranlilar libyalilar cezayirliler ya da koreliler olabilir.
Yanliyorsun...
can777
27.Şubat.2007, 20:21
hiç sanmıyorum fanntazi olsun diye bazen seçiyor olabilirler ...
pursuitofviking
27.Şubat.2007, 21:20
çok zor çıkar anca almanyadan
Navras
27.Şubat.2007, 21:41
ben ingilterede kaldımbi müddet. ordaki ingiliz arkadaşım david senle tanışana kadar bi kere bile merak edip açmadım demişti. ben fenerli yapınca herifi süreki oynamaya başladı. yabancı sınırlamasından baya gem vurmuştu ama fenerbahçeye gelen iyi yabancılar oluo filan die baya bi başımı şişirmişti.
uğuray1907
27.Şubat.2007, 21:44
abi bence yoktur hususi açıpta oynayacak eklemez bile ülkelere belkiiiiiiiii deportivo halkı yapar onu:D
incredible
27.Şubat.2007, 22:50
ligimizin popularitesi gerçekten çok az...menajerler sırlamasında dikkate bile alınmıyor türkiyede kazandığın lig ve kupalar....gerçekten ispanya,ingiltere,italya, almanya gibi liglerin popularitesi çok fazla....
memocemo
28.Şubat.2007, 14:03
Yanliyorsun...
Hollanda`dasiniz ve benden daha iyi biliyorsunuz diye tahmin ediyorum. Biz sadece internetten ve gurbetteki akrabalarimizdan haber alabiliyoruz.
Yalniz merak ettigim bir konu var neden Fransa gibi demokrasinin besigi olarak gosterilen bir ulkede dahi Muslumanlara ve Turklere karsi ayrimcilik yapilip gecen seneki isyanlar patlak verdi. Bir de Sirplar Bosnaklar`i keserken neden tum Avrupa buna gozlerini yumup simdi de Sirbistan`i yaptiklari katliamin tazminatindan kurtardi?
Bordo61Mavi
28.Şubat.2007, 14:19
Yunanlar seciyodur kesinlikle :D Ingiliz, Italyan ve Ispanyollar secmez.
El Barto
28.Şubat.2007, 14:19
zor ama imkansız değil....
aysem
28.Şubat.2007, 14:41
bencede secmezler
eXcitinG
28.Şubat.2007, 16:52
türk kökenLi oLupta avrupada yaşanLar oLabiLir gurbetçiLer oLabiLir.
uAOnuR
28.Şubat.2007, 16:56
ben türkiye ligi oynamıyorum fm de hiç keyif alamiyorum..yabancılar zaten açmaz.
Bordo61Mavi
28.Şubat.2007, 16:56
gurbetciler tabi yapacak. ben meselah herzaman Trabzonsporla oynarim, bazen ise Akcaabat la oynarim
GustaveBermudez
28.Şubat.2007, 17:33
Turkiye liglernin populeritesi yok cunku burda oyuncularin ozellikleri avrupa takimlarindaki artis gibi artis olmuyor hep ezik kaliorlar
demaio
28.Şubat.2007, 18:01
Futbola gercekten merakli olanlar kesinlikle oynuyorlar, misal benim evsahibimin oglu 2 sene once Genclerbirligi ile oynuyordu...
Genelleme yapmamak lazim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hollanda`dasiniz ve benden daha iyi biliyorsunuz diye tahmin ediyorum. Biz sadece internetten ve gurbetteki akrabalarimizdan haber alabiliyoruz.
Yalniz merak ettigim bir konu var neden Fransa gibi demokrasinin besigi olarak gosterilen bir ulkede dahi Muslumanlara ve Turklere karsi ayrimcilik yapilip gecen seneki isyanlar patlak verdi. Bir de Sirplar Bosnaklar`i keserken neden tum Avrupa buna gozlerini yumup simdi de Sirbistan`i yaptiklari katliamin tazminatindan kurtardi?
Sen farkli bir acidan yaklasmissin arkadasim, bunu tartismanin yeri burasi degil. Ancak yine de yaniliyorsun diyebilirim...
Saygilar...
fenerlistinanc
28.Şubat.2007, 18:07
sanmıyorum açıldığını
memocemo
01.Mart.2007, 01:48
Sen farkli bir acidan yaklasmissin arkadasim, bunu tartismanin yeri burasi degil.
Saygilar...
Haklisiniz.