View Full Version : Kayserispor ve Kayseri Erciyespor
bursa_mc
05.Mart.2007, 13:25
kayseri şehrinin iki takımı olan kayserispor ve k.erciyesspor süper lig te buyuk çıkış yakaladılar..kayserispor 2.lik ve3.lik için mucadele ediyor.erciyes son sıralarda olmasına rağmen harıka futbol oynuyor.peki bu şehirde futbol ne kadar onemli???kayseri şehiri gerek onemı veriyo mu???
Maksic
05.Mart.2007, 18:20
bence önem veriliyor iki takımda iyi erciyes erciyes böyle giderse süper ligte kalıcak kayseri de avrupaya
Eray Dengiz
05.Mart.2007, 19:02
Gereken önemi veriyorlar ve vermeye devam ediyorlar. Kayseri şehri için süper bir stad yapılıyor biliyorsunuz.. Bununla birlikte Kayseri'nin ileri gelenleri bu 2 takımada yardım ediyor. Anlayacağınız 2 süper Anadolu takımımız var..
uAsamet91
05.Mart.2007, 19:21
evet 2 side guclu ekipler
barahir
07.Mart.2007, 16:06
Ben verilen öneme bizzat şahit oldum zaten tartışmaya gerek yok..
10_Osmanozc
07.Mart.2007, 18:48
Kayseri'den 2 takım olacağına başka ilimizden takım olsun daha iyi.Tabii ki ilk tercih hak edenin kalması.
bursa_mc
07.Mart.2007, 21:10
Kayseri'den 2 takım olacağına başka ilimizden takım olsun daha iyi.Tabii ki ilk tercih hak edenin kalması.
mesala izmirden super lig te bir tane takım yok yaw..bir altay.bir goztepe,bir karşıyaka niye olmasın:D
M.Scofield
07.Mart.2007, 21:22
İki takımda kayserinin takımı pekı birleşse bu takımlar daha iyi olmazmi belkide sampiyon olurlar
RoNNiE91
07.Mart.2007, 21:35
Bende arkadaşlara katılıyorum.Kayseri gereken önemi veriyor.İkiside çok iyi oynuyor.Erciyes Kupa'da,Kayseri Lig'de çok iyi.Bakalım neler olacak.Erciyes'in Fortis'i almasını çok isterim.Hep 4 büyükler alıyor.Sıktı artık.
birbirleriyle çok iyi dayanışma içinde olan iki ekip. Göze hitab eden futbolları var...