1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Kayserispor ve Kayseri Erciyespor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Kayserispor ve Kayseri Erciyespor

kayseri şehrinin iki takımı olan kayserispor ve k.erciyesspor süper lig te buyuk çıkış yakaladılar..kayserispor 2.lik ve3.lik için mucadele ediyor.erciyes son sıralarda olmasına rağmen harıka futbol oynuyor.peki bu şehirde futbol ne kadar onemli???kayseri şehiri gerek onemı veriyo mu???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence önem veriliyor iki takımda iyi erciyes erciyes böyle giderse süper ligte kalıcak kayseri de avrupaya

Gereken önemi veriyorlar ve vermeye devam ediyorlar. Kayseri şehri için süper bir stad yapılıyor biliyorsunuz.. Bununla birlikte Kayseri'nin ileri gelenleri bu 2 takımada yardım ediyor. Anlayacağınız 2 süper Anadolu takımımız var..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet 2 side guclu ekipler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben verilen öneme bizzat şahit oldum zaten tartışmaya gerek yok..

Kayseri'den 2 takım olacağına başka ilimizden takım olsun daha iyi.Tabii ki ilk tercih hak edenin kalması.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc View Post
    Kayseri'den 2 takım olacağına başka ilimizden takım olsun daha iyi.Tabii ki ilk tercih hak edenin kalması.
    mesala izmirden super lig te bir tane takım yok yaw..bir altay.bir goztepe,bir karşıyaka niye olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

İki takımda kayserinin takımı pekı birleşse bu takımlar daha iyi olmazmi belkide sampiyon olurlar

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bende arkadaşlara katılıyorum.Kayseri gereken önemi veriyor.İkiside çok iyi oynuyor.Erciyes Kupa'da,Kayseri Lig'de çok iyi.Bakalım neler olacak.Erciyes'in Fortis'i almasını çok isterim.Hep 4 büyükler alıyor.Sıktı artık.

birbirleriyle çok iyi dayanışma içinde olan iki ekip. Göze hitab eden futbolları var...

Mesaj Yetkileri