PDA

View Full Version : FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Pages : 1 [2] 3 4

KaaN1758
28.Mart.2007, 13:57
ya arkadaslar bu fm türkce klavyeyi nerde bulabilirim

Saboteur
28.Mart.2007, 18:49
Arkadaşlar ben bir skin yükledim oyuncu özellikleri rakamla değilde doluluk şeklinde oldu.Tekrar rakamla olması için ne yapmalıyım.

Oyuncu özellik sayfasını tekrar açın. Sağ üstten display in graphical attiributes özelliğini kapayın. Skin ile alakası yok.

Ayarladan görünüm&ses ayarlarına gel orada profilde grafiksel özellikleri göster seçeneğini kaldır o zaman düzelecektir.

Universal
28.Mart.2007, 18:56
ya arkadaslar bu fm türkce klavyeyi nerde bulabilirim

FM için Türkçe klayve bulamazsın. Ama oyunda bir ayar ile klavye dilini İngilizce yapmaktan kurtarabilirsin. Tek yapman gereken aşağıda vereceğim linkteki konuyu okuman:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24105

merhaba
FM2007'de orta derece ile oyun açtım.(oyunu açarken soruyor kısa orta geniş gibi birşeylerdi)Şu anda fb ile 3, sezounumdayım.Avrupada birçok başarı aldım ama hala avrupada birinci takım ecc ikinci elemelerden başlıyor.3-4uefa 5.de euro cup vasede bu işte bir yanlışlık yokmu?2 şampiyonlar lgi 2 süper kupam var.Ama hala bu kadar az takımın avrupada oynaması ilginç değilmi?

Bu tek senin başarın ile olmuyor. Diğer Türk takımları'da Avrupa'da başarılı olması gerekiyor. Çünkü onlar başarılı oldukça ülkeye puan getiriyor. Her yıl ortalama puan alınıyor ve her yıl beş yıl önce aldığın puan silinip bu yıl aldığın puan ekleniyor.

gorkem26
30.Mart.2007, 23:04
Cok Saol Bısı Aydınlattıgın Icın

canarya
31.Mart.2007, 03:36
topic actim ama burayada yazayim

bir oyuncuyla anlastim yanlislikla ve iptal etmek istiyorum.nasil yapabilirim.hile program vs olabilir.yeterki iptal edeyim yoksa 25 milyon gidecek

cınarcık
01.Nisan.2007, 17:09
bundan önceki fm lerde adam gonderıp mesela amerıkada oyuncu aratabiliyordum simdi bulamadım onu nerden yapıcagımı bilen biri ozelden msj atabilir mi?

pes4ever
01.Nisan.2007, 19:12
Bende bi merakımı gidermek istiyorum.Onceden de oldu ofsayttan gol yedım macı kaybettım pekı ben bunu dıger menejerler gıbı(mesela gerets warned the FA gıbı bı sey) sıkayet edebılıormuyum??Cevaplarınızı beklıyorum

Ilhan
01.Nisan.2007, 19:23
topic actim ama burayada yazayim

bir oyuncuyla anlastim yanlislikla ve iptal etmek istiyorum.nasil yapabilirim.hile program vs olabilir.yeterki iptal edeyim yoksa 25 milyon gidecek

İptal etmeniz mümkün değil.

bundan önceki fm lerde adam gonderıp mesela amerıkada oyuncu aratabiliyordum simdi bulamadım onu nerden yapıcagımı bilen biri ozelden msj atabilir mi?

Takım ekranını açtığınızda sol taraftan izlenenler menüsüne gelin ve ordan araştırmacılarınızı görevlendirin.

Bende bi merakımı gidermek istiyorum.Onceden de oldu ofsayttan gol yedım macı kaybettım pekı ben bunu dıger menejerler gıbı(mesela gerets warned the FA gıbı bı sey) sıkayet edebılıormuyum??Cevaplarınızı beklıyorum

Evet, eğer şikayet edilecek bir pozisyon olursa maçtan sonra size sorarlar.

pes4ever
01.Nisan.2007, 19:35
saol :):) bı sey daha sormak ıstıyorum oncekı oyunlarımda pılot klup ıstıodum bı hafta sonra falan buluyolardı.yenı oyun actım baslar baslamaz pılot klup ıstedım sımdı eyluldeyım hala bı haber falan gelmedı neden??oncedende fenerdım sımdıde fenerım

fb_16
01.Nisan.2007, 21:18
arkadaşlar daha çok yeniyim oyunda nasıl oyuncu transfer edilir,genç yetenek nasıl keşfedilir,oyuncu sözleşmesi nasıl uzatılır, vs vs.

Bunların nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum.Bi de zahmet olmazsa oyunda işe yarayan şeyleri (Oyuncuyu azarlama , hakemi sikayet etme vs) yazarsanız tam süper olur.

Ilhan
01.Nisan.2007, 23:12
arkadaşlar daha çok yeniyim oyunda nasıl oyuncu transfer edilir,genç yetenek nasıl keşfedilir,oyuncu sözleşmesi nasıl uzatılır, vs vs.

Bunların nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum.Bi de zahmet olmazsa oyunda işe yarayan şeyleri (Oyuncuyu azarlama , hakemi sikayet etme vs) yazarsanız tam süper olur.

Biraz forumu araştırın derim size.

jakal1905
02.Nisan.2007, 01:00
arkadaslar bnm sorunum:
ben bir lig seçiyorum o seçtiğim lig hariç baska hiç bir lig başlmyor bunun sebbini nedir?diğer liglerde başlasa oyun daha eğlenceli olacak...

yanıtlamanızı beklyrum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar baska bir ülkeye oyuncu aratmya göndermk olyr galiba.olyrsa nsl olyr bu yardımlarınz için şimdiden saolun;)

Ilhan
02.Nisan.2007, 01:25
saol :):) bı sey daha sormak ıstıyorum oncekı oyunlarımda pılot klup ıstıodum bı hafta sonra falan buluyolardı.yenı oyun actım baslar baslamaz pılot klup ıstedım sımdı eyluldeyım hala bı haber falan gelmedı neden??oncedende fenerdım sımdıde fenerım

Bazen pilot olacak kulüp bulunamayabilir. Tekrar isteyin, ve bekleyin.

arkadaslar bnm sorunum:
ben bir lig seçiyorum o seçtiğim lig hariç baska hiç bir lig başlmyor bunun sebbini nedir?diğer liglerde başlasa oyun daha eğlenceli olacak...

yanıtlamanızı beklyrum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar baska bir ülkeye oyuncu aratmya göndermk olyr galiba.olyrsa nsl olyr bu yardımlarınz için şimdiden saolun;)

Oyun başlangıcında gelişmiş menüden istediğiniz diğer ligleri işaretleyin.

1-2 mesaj yukarıda anlattım nasıl gönderildiğini. Biraz inceleyin derim size.

coco21
02.Nisan.2007, 14:13
aslinda konu actim ama kimse sallamadi... stadyumu genisletmenin kolay bi yolu var mi? klupte para gani ama stad buyumuyo bi turlu

pes4ever
02.Nisan.2007, 17:51
olsa isticemde secenek aktif de degil neyse bakalim bekliyelim allah'tan umut kesılmez:)

Memedov
02.Nisan.2007, 18:29

Gelmiştir arkadaşım Pilot klüp aradığında Başka 1 haftaya kadar pilot klüp buluyor..;)

pes4ever
02.Nisan.2007, 19:06
yok buldugunda haberlere geliodu bi de takima tikladigimda sol tarafta personeller in altinda bagli klupler yaziodu ama simdi yok

Memedov
02.Nisan.2007, 19:18
yok buldugunda haberlere geliodu bi de takima tikladigimda sol tarafta personeller in altinda bagli klupler yaziodu ama simdi yok

Benim oynadığım oyunda Hiç böyle bişey olmadı Pilot klüp arattırıyorum Bende Fenerbahçeyi yönetiyorum ve aziz yıldırım 1 hafta geçmeden pilot klübü buluyor :)

pes4ever
02.Nisan.2007, 20:42
baktık olmadı bızde yenı oyun acarız ya ne olcakmıs her zmn sampıyon yaparız:):)

kreon64
02.Nisan.2007, 20:43
şuan ben fm 2007 e girmeye çalıştığımda bi,r süre sonra ekran kararıyor ve hiç gitmiyor bu neden kaynaklanıyor bi öneri ????:s_liverpool:

Memedov
02.Nisan.2007, 21:25
şuan ben fm 2007 e girmeye çalıştığımda bi,r süre sonra ekran kararıyor ve hiç gitmiyor bu neden kaynaklanıyor bi öneri ????:s_liverpool:

Dil ayarını Yapmadığından Kaynaklanıyor olabilir..

Burdan Sorununu Çözebilirsin Umarım http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24105 ;)

pes4ever
05.Nisan.2007, 19:48
eet olabılır:):)

byram
05.Nisan.2007, 20:39
oncelıkle herkeze slm benım sorunum bambaska belkı sorulmustur ama ben bu kadar seyi okuyamadım kusra bakmayın
sorunumu sole acıklayım oyunu kurdum butun gerekenlerı yaptım falan new game diorum oraları geciorum ama profil olustururken isim soy ada falan yazarken yazı yazılması gereken kutucuklar cıkmıyor bende bunun ıcın oyuna gıremıorum sadece gozlemcı gıbı gırıorum gırdıgımde yenı kullanıcı yaptıgımda gene ısım yazılması gereken kutucuklar cıkmıyor bu sorumu cewaplayabılırsenız bende sızın aranıza futbolla ılgılı sorunlarla gerı doncegım :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
herkeze slmlar
ben sorunum sole oyunu kurdum dıl ayarları falan hepsı tam oyun acılıo yenı oyun dıorum sonra hangı ulke dıe soru onları gecıorum sonra manager olustururken ısım soy ad bolumune geldıımde yazı yazılması gereken kutucuklar yok ortalıkta esc yapıp oyuna gozlemccı olarak gırıorum oyunda yenı kullanıcı olustur u tıklıyorum aynı sorunlar tekrar ortaya cıkıo acaba ne yapmam lazım kolay gelsın...

pes4ever
05.Nisan.2007, 22:41
Arkadaşım bu konu defalarca çözüme kavuşturuldu. Seninkide muhtemelen aynı sorundur.

Bilgisayarım/c/document and setting e gir. Burada bilgisayarının isminde (örn:EreN,Ali) bir dosya var bunu aç.
Daha sonra üstten gizli dosyaların gösterilmesini ayarla.
Oradan Application data dosyasına gir.
Buradaki Sports İnteractive (yada fm2007) dosyasını sil. İşte bu kadar.
(Bunlar gızli de olabılır eger gorunmuyorsa=Araçlar,Klasor seçeneklerı,gorunum,gızlı dosyaları goster'i aktıf hale getır,tamam de)
NOT:Bu sorunla bir daha karşılaşırsan yine aynısını yap. (genelde herkes 1-2 kez karşılaşıyor)
Yardımcı olmusumdur umarım:)

halidozsoy
06.Nisan.2007, 17:56
Benim ki o kadar onemli degil ama kendi menager resmini nasıl ekleyebilirim

Universal
06.Nisan.2007, 20:42
Benim ki o kadar onemli degil ama kendi menager resmini nasıl ekleyebilirim

Bunu oyundan önce yapman gerekiyordu. Oyunu kurduktan sonra menejer ekleiyoruz onun sihirbazı geliyor karşımıza orada sıra sıra ileri diyoruz. Sonra resim bölümü geldiğinde bilgisayarında koymak istediğin resmi seçiyorsun ve koyuyuorsun. Sonradan resim koyamassın.

pes4ever
06.Nisan.2007, 22:16
ya bnde gelmedi hic baska yolu yokmu???? :(

gokhan96
07.Nisan.2007, 16:39
Bunu oyundan önce yapman gerekiyordu. Oyunu kurduktan sonra menejer ekleiyoruz onun sihirbazı geliyor karşımıza orada sıra sıra ileri diyoruz. Sonra resim bölümü geldiğinde bilgisayarında koymak istediğin resmi seçiyorsun ve koyuyuorsun. Sonradan resim koyamassın.

yanlış bir cevap. ben oyunu başlattıktan sonra resmimi koydum ve şu an çıkıyor. çok basit yapması da.sadece kendi resminizi değil istediğiniz resmi istediğiniz oyuncuyu yapabilirsiniz.

pes4ever
07.Nisan.2007, 20:57
baslattiktan ne karar sonra biras ilerledinmi yoksa hemen menejer ekledigin anda mi

bladegs06
08.Nisan.2007, 06:00
arkadaslar bu ikinci klup nasil satin alinir mesela gs beylerbeyini aldi ya onu ben bu oyun da nasil yaparim size zahmet bi care lutfen simdiden sagolun

pes4ever
08.Nisan.2007, 12:52
destekleyen klup olayinimi diyorsun

Ilhan
08.Nisan.2007, 18:09
arkadaslar bu ikinci klup nasil satin alinir mesela gs beylerbeyini aldi ya onu ben bu oyun da nasil yaparim size zahmet bi care lutfen simdiden sagolun

Yönetim odasından destekleyen kulüp isteğinde bulunun.

pes4ever
11.Nisan.2007, 17:56
yanlış bir cevap. ben oyunu başlattıktan sonra resmimi koydum ve şu an çıkıyor. çok basit yapması da.sadece kendi resminizi değil istediğiniz resmi istediğiniz oyuncuyu yapabilirsiniz.

nasil koydun anlatsana bnde kymk istiyorum;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
neyse yeni oyun actim oldu resim koyabildim:)

vita es morte
14.Nisan.2007, 00:22
en ayrıntılı, bilindik bilinmedik her oyuncuyu bulabileceğimiz kurulum nasıl olmalıdır?

Ilhan
14.Nisan.2007, 16:10
en ayrıntılı, bilindik bilinmedik her oyuncuyu bulabileceğimiz kurulum nasıl olmalıdır?

Bütün ligleri aynı anda açarak...

davids87
14.Nisan.2007, 17:27
benim sorum kayıtlı oyun editörü hakkında,editör kullanmak menejerlik oyununda iyi değil ama kayıtlı oyun editöründe(fm modifier) oyuncunun kontratı olan kulübü değiştirmek mcm editörde olduğu gibi mümkün mü?
mümkün değilse yıldız bir oyuncuyu bu editörle kadroya eklemenin başka yolu var mı?

vita es morte
14.Nisan.2007, 18:17
Bütün ligleri aynı anda açarak...
öyle yağtım zaten.. sağol:D

Ilhan
14.Nisan.2007, 19:50
benim sorum kayıtlı oyun editörü hakkında,editör kullanmak menejerlik oyununda iyi değil ama kayıtlı oyun editöründe(fm modifier) oyuncunun kontratı olan kulübü değiştirmek mcm editörde olduğu gibi mümkün mü?
mümkün değilse yıldız bir oyuncuyu bu editörle kadroya eklemenin başka yolu var mı?

İlgili konu sabit başlıklarda mevcut. Ordan edinin.

Epitaph
17.Nisan.2007, 10:50
bildiğiniz gibi fm2007 de değerinin çok üstünde teklif alan oyuncuların transfer tekliflerini yönetim bize danışmadan değerlendirebiliyor, peki bu durumun önüne geçemiyormyuz, ben satmak istemediğim adamı yönetim zorla satıyor...

El Barto
17.Nisan.2007, 13:04
bildiğiniz gibi fm2007 de değerinin çok üstünde teklif alan oyuncuların transfer tekliflerini yönetim bize danışmadan değerlendirebiliyor, peki bu durumun önüne geçemiyormyuz, ben satmak istemediğim adamı yönetim zorla satıyor...

Maalesef bunun bir çözümü yok başkan istediği adamı getiriyor.

91ugos
17.Nisan.2007, 17:44
kayıt nasıl yapıcaz yardımcı olur musunuz

El Barto
17.Nisan.2007, 17:49
preferences dan save diyeceksin.

tugcann
17.Nisan.2007, 18:48
baba ben profil oluşturamıom yaw bi yardımcı oluversenize ama acele olursa sewinirim[/B][/B]

pes4ever
17.Nisan.2007, 20:00
Bilgisayarım/c/document and setting e gir. Burada bilgisayarının isminde (örn:EreN,Ali) bir dosya var bunu aç.
Daha sonra üstten gizli dosyaların gösterilmesini ayarla.
Oradan Application data dosyasına gir.
Buradaki Sports İnteractive (yada fm2007) dosyasını sil. İşte bu kadar.
(Bunlar gızli de olabılır eger gorunmuyorsa=Araçlar,Klasor seçeneklerı,gorunum,gızlı dosyaları goster'i aktıf hale getır,tamam de)
NOT:Bu sorunla bir daha karşılaşırsan yine aynısını yap. (genelde herkes 1-2 kez karşılaşıyor)
bi onceki sayfada yaziodu zaten

ENESCAN
19.Nisan.2007, 01:27
ya bu antrm programisini butun takima yapsak olurmu

El Barto
19.Nisan.2007, 08:51
ya bu antrm programisini butun takima yapsak olurmu

Bence olmaz neden olmaz.Bir forvet oyuncusu için ofansif antrenman daha önemlidir.Sen ona defansif antrenmanı normal seviyede yaptırırsan ofansif antrenmana yüklenemezsin mesela.Bunun yerine ofansif elemanlarla defansif elemanlar hatta mevkisine göre her futbolcuya ayrı antrenman programı kullanmak daha akıllıca.

xswordfishx
21.Nisan.2007, 01:33
arkadaşlar profil yaratırken fm de bayan yada erkek olduğumuzu belirliyomuyuz ayrıca bize verilmiş temsili insan resimleri varmı?:confused:

terriblewizard
21.Nisan.2007, 08:36
Başka takımların gaçmişteki maçları izlenebiliyor mu?
Ben denedim olmadı da...

El Barto
21.Nisan.2007, 11:36
arkadaşlar profil yaratırken fm de bayan yada erkek olduğumuzu belirliyomuyuz ayrıca bize verilmiş temsili insan resimleri varmı?:confused:

İki sorunun cevabıda hayır dostum.

pes4ever
21.Nisan.2007, 15:43
Başka takımların gaçmişteki maçları izlenebiliyor mu?
Ben denedim olmadı da...

eger yakn tarihteki bi mac ise izliyebilrisin bi de o takimin senin oyun oncesi sectiin liglerin tekinin klubu olmali

vita es morte
21.Nisan.2007, 22:14
özel eğitim vermek falan var bu nedir acaba.. biz de yapabiliyormuyuz bunu.

http://img442.imageshack.us/img442/6631/stevenj3.jpg (http://imageshack.us)

http://img442.imageshack.us/img442/8919/steve1il9.png (http://imageshack.us)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ikini resimde en alta bakarsanız

xswordfishx
22.Nisan.2007, 01:32
arkadaslar oyunu yukledim turkce yamayida attim ama hala mac anlatim yazisi bazi haberler bazi oyuncu ozellikleri falan hep ingilizce onlari turkce yapmam icin ne yapmaliyim yardim edermisiniz

El Barto
22.Nisan.2007, 01:34
özel eğitim vermek falan var bu nedir acaba.. biz de yapabiliyormuyuz bunu.

Oyuncu etkileşimi bölümden ayarlanabiliyor genç oyuncular için dostum.

arkadaslar oyunu yukledim turkce yamayida attim ama hala mac anlatim yazisi bazi haberler bazi oyuncu ozellikleri falan hep ingilizce onlari turkce yapmam icin ne yapmaliyim yardim edermisiniz

onlar için %100 yamayı bekleyeceksin arkadaşım sorun yok herkeste öyle o çünkü kullandığımız %100 değil bazı haberler ve spiker ingilizce hala.

pes4ever
22.Nisan.2007, 14:24
Ya acaba bılen bırı varsa bı tarıh soylesın herkes tarıh sormustu ama kımse cvp yazmamıstı:( turkce olsa ne guzel olur

huseyin91
22.Nisan.2007, 15:20
ya ben daha cok yeniyim cahilligimi maruz görun ama oyum baslarken reklamları izlemek zorundamıyım lutfen yardım edi

vita es morte
22.Nisan.2007, 19:24
Oyuncu etkileşimi bölmünden ayarlanabiliyor genç oyuncular için dostum.
tam olarak nasıl yapılabileceğini öğrenebilirmiyim?

pes4ever
22.Nisan.2007, 19:58
ya ben daha cok yeniyim cahilligimi maruz görun ama oyum baslarken reklamları izlemek zorundamıyım lutfen yardım edi

http://www.turksportal.net/makale/fm/695/ buyur:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

tam olarak nasıl yapılabileceğini öğrenebilirmiyim?

http://www.turksportal.net/makale/fm/468/ yararli olur ;) :)

vita es morte
22.Nisan.2007, 22:09
sağol hallettim zaten

fb_16
23.Nisan.2007, 00:52
bazi oyuncularin ismi beyaz degilde acik mavi renkte yaziyo bu neden?

pes4ever
23.Nisan.2007, 10:43

sasirdim simdi ilk defa senden duydum bunu;) :)

OgUzHaN10
23.Nisan.2007, 12:30
Beyler garip bi sorum olcak.Acemi değiliz ama.

Ya bu gözlemcileri ülkelere nasıl yollayabiliyoruz.Ben bi türlü yollayıp oyuncu gözlemlettiremedim

El Barto
23.Nisan.2007, 13:49
İzlenenler yazan yerden yollayacaksın arkadaşım.Scoutların üzstüne geldiğinde sağ alt köşede ekle kaldır yinele gibi seçenekler oluyor oradan ekle deyip istediğin bir yere yollayabilirsin scoutlarını.sonrada yine izlenenler ekranından scout'un yanında yazan raporlara tıklayıp izlenen oyuncuları görebilirsin.

Beyler garip bi sorum olcak.Acemi değiliz ama.

Ya bu gözlemcileri ülkelere nasıl yollayabiliyoruz.Ben bi türlü yollayıp oyuncu gözlemlettiremedim

OgUzHaN10
23.Nisan.2007, 14:03
Saol kardeş bi bu sorunum vardı onuda çözdün.Sağol takrar!

El Barto
23.Nisan.2007, 14:07
Saol kardeş bi bu sorunum vardı onuda çözdün.Sağol takrar!

Rica ederim yardım edebildiysem ne mutlu ;)

fb_16
23.Nisan.2007, 15:30
sasirdim simdi ilk defa senden duydum bunu;) :)

çok cahilim galiba :D

Hugo
23.Nisan.2007, 18:12

Açık mavi kiraya gönderilmiş olduğunu belirtiyor, yanılmıyorsam...

pes4ever
23.Nisan.2007, 20:17
uyku sersemligiyle anlamadn yazmisim da kiraya gonderilmis degil kiralik oynayan olmasi lazim

fb_16
23.Nisan.2007, 22:42
Saolun arkadaslar. Bide su taktik dosyalarini nereye atiyoruz

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\tactics

buraya atiyorum ama oyunu oynarken taktik bolumunde gozukmuyor :(

El Barto
23.Nisan.2007, 23:10
Belgelerimin içindekine atacaksın arkadaşım...

crazylove
24.Nisan.2007, 14:21
bilgisayarimi denetim masasindan ingilizce yaptim ayrladim oyunun cd sini actim zipli dosyayi cikardim fm exe yazio du girdim oyun geldi ama ust tarafinda game untitled yaziyor oynayamiyorum yardim edebilirmisiniz
simdiden tesekkurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar aplications un icinde sports interactive dosyasi yok bu yuzden fm dosyasini silemiorum nerde bu dosaya bi yardimci olabilirmisiniz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar aplications datanin icinde sport interactive dosyasi yok silemedim nerden bulucam bi yardim edermisinizz

sivaslizoro
25.Nisan.2007, 17:22
arkadaslar benim sorun su
ben gozlemcileri ulkelere gonderiom ama hic bisey bulamad geri gelio hemde gozlemcinin oyuncu potansiyel ve yetenek yargilama gucu 20
bu nasi oluyo
cozumunu bilen varsa noolur yazin cok acil=t =t =t

El Barto
25.Nisan.2007, 17:23
Gözlemcinin yanındaki raporlar yazan yere bas bakalım orada oyuncular vardı belki ;)

sivaslizoro
25.Nisan.2007, 17:26
bastim aga ordada yok hic bisi bulmadan geri gelio

El Barto
25.Nisan.2007, 17:27
Ozaman scoutları kov.:)

OgUzHaN10
25.Nisan.2007, 17:28
Aynen 1502005 bana da sen yardım etmiştin.Yolladım ülkenin birine.Ama hiçbi oyuncu bulamamış!

sivaslizoro
25.Nisan.2007, 17:29
ama scoutlarin potansieli 20 oda bulamazsa hangisi buljak bu oyunculari?

El Barto
25.Nisan.2007, 17:29
Hocam bide oyuncu arama yerine bakın rec yazan yerde yıldızlı oyuncular varmı?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yada daha önce bir görev vardır önce olan görevleri iptal edip tekrar yollayın ama birazda zaman geçsin sonra bir daha bakın bakalım.Yada iyi oyuncu yoktur vanım.:)

sivaslizoro
25.Nisan.2007, 17:33
eyvallah kardes yardimlarin icin saol ben gidipsimdi dediklerini bi uygulayayim

OgUzHaN10
25.Nisan.2007, 17:33
Neyse sen elinden geleni yaptın.Bi daha yollarız olmazsa kardeş!

El Barto
25.Nisan.2007, 17:34
Umarım hallolur önemli değil yardım edeceğiz tabii.Hadi bir deneyin bakalım ;)

Hugo
25.Nisan.2007, 18:28
bilgisayarimi denetim masasindan ingilizce yaptim ayrladim oyunun cd sini actim zipli dosyayi cikardim fm exe yazio du girdim oyun geldi ama ust tarafinda game untitled yaziyor oynayamiyorum yardim edebilirmisiniz
simdiden tesekkurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar aplications un icinde sports interactive dosyasi yok bu yuzden fm dosyasini silemiorum nerde bu dosaya bi yardimci olabilirmisiniz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar aplications datanin icinde sport interactive dosyasi yok silemedim nerden bulucam bi yardim edermisinizz

Klasör seçeneklerinden gizli klasörleri göster seçeneğini işaretle..

sivaslizoro
25.Nisan.2007, 21:00
oyunun içinden ss i nası çıkarırım yani ekran görüntüsünü???

Hugo
25.Nisan.2007, 21:39
oyunun içinden ss i nası çıkarırım yani ekran görüntüsünü???

Klavyenizdeki Print Screen Sys.. tuşuna basın. Sonra Paint, Photo Editor vb. gibi bir programı açıp düzen sekmesinden yapıştır yapın veya ctrl+v kombinasyonunu kullanarak yapıştırın.. İşte bu kadar. Kaydederken jpeg formatında kaydederseniz boyutu daha küçük olur ;;)

sivaslizoro
25.Nisan.2007, 23:51
Yardimlarin İÇİn Saol SÜnger Bob Yanİ Hugo :)

ismayil
26.Nisan.2007, 19:10
bnde kaydettigim oyun acilmiyor ne yapabilirim acilir mi lutfen bi cevap yazin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bana cevap yok mu lutfen bi yardim

Ilhan
26.Nisan.2007, 19:37
bnde kaydettigim oyun acilmiyor ne yapabilirim acilir mi lutfen bi cevap yazin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bana cevap yok mu lutfen bi yardim

Bir şey yapamazsınız. Yeni oyuna başlayın.

ismayil
27.Nisan.2007, 07:52
neden olmustur sizde de louyo mu

El Barto
27.Nisan.2007, 09:18
neden olmustur sizde de louyo mu

Bazen olur böyle şeyler yükleme anında bilgisayarın açılıp kapanmasından yada save dosyasının zarar görmesinden kaynaklanmış olbailir diye düşünüyorum.

14perseus04
27.Nisan.2007, 19:15
abiler ben fm 06 dan beri
cm serisinde olan manager ayarlarindan =her mactan sora 1 gun otomatik olarak dinlendir= secenegini bulamiyorum.
bunu ayarliabilmemin bi yolu varmi
simdiden teskkurler

El Barto
27.Nisan.2007, 19:17
abiler ben fm 06 dan beri
cm serisinde olan manager ayarlarindan =her mactan sora 1 gun otomatik olarak dinlendir= secenegini bulamiyorum.
bunu ayarliabilmemin bi yolu varmi
simdiden teskkurler

Hayır öyle bir seçenek yok ancak antrenmana girip tümünü görevlendirden 1 gün dinlendir deyip dinlendirebilirsin.

14perseus04
27.Nisan.2007, 19:21
tesekkurler
bu arada karierin de cok iyi baslamissin umarim cok daha basarili olursun

corozeb
27.Nisan.2007, 22:13
arkadaslar ben editoru calistiramiyorum nasil calistircam bi yardim edermisiniz cok tesekkur ederim

El Barto
27.Nisan.2007, 22:16
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=39059

Al hocam bir arkadaşın yaptığı anlatım ;)

Memedov
27.Nisan.2007, 22:17
arkadaslar ben editoru calistiramiyorum nasil calistircam bi yardim edermisiniz cok tesekkur ederim

Buradan Bilgiler´e bakabilirsin.

aaallliii
28.Nisan.2007, 03:45
merhaba dostlar bendede bu FM 2007 var türkiye ligi falan...
ben takım falan secıyorum hazırlık macı falan dıyorum bırseyler karıstırıyorum ama bır turlu ertesı gunu edemedım ayrıca maca nasıl baslıcam
yardım edersenız sevınırm saygılar

Hugo
28.Nisan.2007, 11:52
ben takım falan secıyorum hazırlık macı falan dıyorum bırseyler karıstırıyorum ama bır turlu ertesı gunu edemedım ayrıca maca nasıl baslıcam

Nasıl yani ertesi günü geçemedin?...
Devam et butonuna bastın mı? ya da Space tuşuna..
Maç günü ve saati gelince zaten kadroyu ve taktiği ayarlaman için taktik ekranı geliyor. Devamında da maç..

Aslında sorununu anlayamadım. Biraz daha açık yazarsan sevinirim..

World Hollow o1
28.Nisan.2007, 12:02

Kardeş galiba yeni başlıyorsun FM ye sana ufaktan yardım edeyim..:)

Sağ alt köşede Devam Et '' Contine '' butonları var onu tıklarayarak gün ilerlete bilirsin.

Maça başlaman için Kadronu Kurman gerekiyor..

GK ( KALECİ )

DC ( LİBERO) DL ( SOL BEK ) DR ( SAG BEK )

MC ( ORTA SAHANIN ORTASI ) MR ( SAG ACIK ) ML ( SOL ACIK )

FC ( FORVET ) ST ( SANTRAFOR )

Bunlara göre takımının dizilişini yapa bilirsin..:)

Sonradan yine devam et tuşuna basarak devam edip maça girebilirsiniz..

Kolay gelsin..

aaallliii
28.Nisan.2007, 13:10
Hugo kardes saolasin ama baya kafam karisti ama saolsin
GK ( KALECİ )

DC ( LİBERO) DL ( SOL BEK ) DR ( SAG BEK )

MC ( ORTA SAHANIN ORTASI ) MR ( SAG ACIK ) ML ( SOL ACIK )

FC ( FORVET ) ST ( SANTRAFOR )

torres kardes bunlar icin saol bilmiyordum
Simdi Sorunumu ben birde resimlerle anlatmaya calisim
Resim1=Burda yeni oyun dedim
http://img157.imageshack.us/img157/2039/resim1ou8.png
Resim2=Burda Kayitli olan oyunumu actim ve daha sonra Menejer Yazan Yerden kendi ismim olan yere tikladim8*Asagidaki tiklanmis hali degildir*
http://img300.imageshack.us/img300/5412/resim2jj7.png
Resim3=burdan sonra zaten ne yapacagimi bilmiyorum orda herif bana diyorki 12 gun sonra mac ben kafayi yerimya onu mu beklicem kesin oyle bekleme yoktur ama bilmiyorum
http://img157.imageshack.us/img157/7550/resim3nt3.png

umarim linkleri ekleyebilmisimdir herkeze tesekkur edeirm saygilar

El Barto
28.Nisan.2007, 13:15
Hocam tamam işte countine yazan yere tıklayacaksın yada space tuşuna bas yada sol alt köşedeki topa tıkla....

aaallliii
28.Nisan.2007, 13:37
saolasin 1203005 sik sik haber gelmeye basladida simdi mac gununumu bekliyecegim napcam cok sordum ama

El Barto
28.Nisan.2007, 13:42
saolasin 1203005 sik sik haber gelmeye basladida simdi mac gununumu bekliyecegim napcam cok sordum ama

Haberler falan gelecek tabi maç gününü beklemen gerekecek yapacağın bu. :)

1203005 böyle değil de 1502005 böyle... :p

aaallliii
28.Nisan.2007, 13:43
pardon gardas kursa bakma
mac gunu oldugu zaman birsey mi gelcek ekrana

El Barto
28.Nisan.2007, 13:45
pardon gardas kursa bakma
mac gunu oldugu zaman birsey mi gelcek ekrana

Countine yazızı maça git olacak takımı seçip ona basacaksın sadece...:)

aaallliii
28.Nisan.2007, 14:16
gardas yenildim ilk mactan hersey icin saol
zor ismis ben birde yalnis almisim
Fm 2007 almisim ben Fifa Maanger istiyordum ama oynayalim
tekrar saolasin

El Barto
28.Nisan.2007, 14:20
gardas yenildim ilk mactan hersey icin saol
zor ismis ben birde yalnis almisim
Fm 2007 almisim ben Fifa Maanger istiyordum ama oynayalim
tekrar saolasin

FM 2007 daha iyidir. ;)

İyi oyunlar...:)

aaallliii
28.Nisan.2007, 14:25
saol sanada
not=gine yenildim

sun
28.Nisan.2007, 14:25
Normal olarak Fm Full Ekran olarak açılıyor fakat ben full ekran değilde normal başlat vs görebileceğim mode'da çalıştırmak istiyorum ne yapmam gerektiği hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim. iyi oyunlar...

not: bazı yöntemler buldum fakat bu da turksportal türkçe yama'da olmuyor .exe olayı yüzünden :(

El Barto
28.Nisan.2007, 14:29
Oyun içinde seçenekler---ayarlar---görünüm ve ses ten tam ekran yazan yerdeki işareti kaldırıp bir dene bakalım...:)

sun
28.Nisan.2007, 20:31
tam ekranı kaldırdıım zaman sistem ayarlarınız uygun değildir vs bir bilgi veriyor

El Barto
28.Nisan.2007, 20:34
tam ekranı kaldırdıım zaman sistem ayarlarınız uygun değildir vs bir bilgi veriyor

Ozaman ekran kartın pencere ekranını desteklemiyor gibi bir şey sorun arkadaşım ama tam emin değilim..

Sekopej
28.Nisan.2007, 20:58
Türkçe yamanın seçenekleri arasında pencere modu var, onu seçersen tam ekrandan çıkar ama dediğin gibi aynı hatayı verirse yapabilecek birşey yok, tam ekranda oynamaya devam edeceksin.

Bir de ekran görüntüsünü değiştirip dene, 1024x768 se 800x600 yaparak dene...

sun
28.Nisan.2007, 21:43
tamam halletim büyük bir saflık yaparak yama'nın ayarlar kısmına bakmamışım :( tşkler

asatilla
28.Nisan.2007, 22:49
Arkadaşlar ben bir konuda yardım istiyorum sizden,gerçi önceden bir yerlere yazmıştım ama forumu arattırdım fakat bulamadım.Şimdi ben 7.02 yamasını kullanıyorum.Malum mateus fenerde görünüyor.Ben bu adamı turksportalın çıkarmış olduğu yamadaki gibi bursadan fenere transfer olcakmış gibi yapmak istiyiyorum.Acaba bunu editörden nasıl yapabilirim.

World Hollow o1
28.Nisan.2007, 23:50
Arkadaşlar ben bir konuda yardım istiyorum sizden,gerçi önceden bir yerlere yazmıştım ama forumu arattırdım fakat bulamadım.Şimdi ben 7.02 yamasını kullanıyorum.Malum mateus fenerde görünüyor.Ben bu adamı turksportalın çıkarmış olduğu yamadaki gibi bursadan fenere transfer olcakmış gibi yapmak istiyiyorum.Acaba bunu editörden nasıl yapabilirim.

Bursaspor'a geçip, kirasını sonlandırmayı düşündün mü ? :) ya da öyle oluyormu..?

asatilla
29.Nisan.2007, 12:58
İşte sorun bu.Ben editörden mateus'u bursaspordan fenere transfer olcakmış gibi yapmak istiyorum.Alex'e sözleşme imzalatmak için.Ama eitörden yapmak istiyorum.

Ilhan
29.Nisan.2007, 13:02
İşte sorun bu.Ben editörden mateus'u bursaspordan fenere transfer olcakmış gibi yapmak istiyorum.Alex'e sözleşme imzalatmak için.Ama eitörden yapmak istiyorum.

Bursaspor ile olan kiralık sözleşmesini sonlandırın. Sonra Fenerbahçe'den bonservisini Bursaspor'a aktarın. Sonra da oyuncu kişisel ekranından 2007 haziranında Fenerbahçe'ye transfer olmasını sağlayın, ama bunların hepsini editörde yapacaksınız.

asatilla
29.Nisan.2007, 15:15
Çok teşekkürler.

fb_16
29.Nisan.2007, 16:06
mactan sonra hakemi nasil elestirebilirim

El Barto
29.Nisan.2007, 16:11
Senin elinde olan birşey değil eğer sana tartışmalı bir pozisyon sorulursa eleştirebilirsin..

pes4ever
29.Nisan.2007, 18:09
eet macta diyelim ki ofsayddan gol yedin sana sorarlar mac sonrasi sende ordan ing olarak elestiren secenege tiklarsin ole olur

World Hollow o1
29.Nisan.2007, 23:43
Peluk abi..:p

Benim oyunumda sorun yok ama benim anlamadığım bir yer var :(

Deplasman takımlarının formaları gözükmüyor? bunun sebebi ne olabilir, yardımcı olursan sevinirim..

Ilhan
30.Nisan.2007, 00:32
Peluk abi..:p

Benim oyunumda sorun yok ama benim anlamadığım bir yer var :(

Deplasman takımlarının formaları gözükmüyor? bunun sebebi ne olabilir, yardımcı olursan sevinirim..

XML dosyasında sorun olabilir, o konuda derin bilgiye sahip değilim.

World Hollow o1
30.Nisan.2007, 01:02
XML dosyasında sorun olabilir, o konuda derin bilgiye sahip değilim.

Şimdi düzeldi, teşekkür ederim yine..:)

goal333
30.Nisan.2007, 21:00
o bir sorun değil arkadaşlar
Sadece scoutlar oyuncu aramada seçtiğiniz bölümden daha çok oyuncu görebilmenizi sağlıyor
hem dikkat ettiyseniz hızlı aramada bulabildiğiniz oyuncular oyuncu arama da bulunamayabiliyo örn: 17 yaşından kucuk yabancı oyuncular

ölümüne_mokoko
30.Nisan.2007, 21:47
personele tıkla ordan gözlemcinin adına tıkla gözlemcinin profiline gelince sol üst tarafta izlenen oyunculara tıkla varsa burda vardır

ForsakeN
30.Nisan.2007, 23:18
eğer oyuncuların listelenmesi gereken yerde filtre açarsan gözükmeyebilirler.bunu dene

eray41
30.Nisan.2007, 23:22
ya arkadaslar ben fm2007 yi kurdum c program files Sports Interactive diye turkce turksportalin icine de gosteriyorum ama genede fm2007 uygulama dosyasi bulunamadi diyor neden acaba nerde yannis yapiyorum bi zahmet

World Hollow o1
30.Nisan.2007, 23:28
ya arkadaslar ben fm2007 yi kurdum c program files Sports Interactive diye turkce turksportalin icine de gosteriyorum ama genede fm2007 uygulama dosyasi bulunamadi diyor neden acaba nerde yannis yapiyorum bi zahmet

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=40648

Burayla bir ilgilenin eğer sorun devam ederse yine yardımcı olmaya çalışırız..

eray41
30.Nisan.2007, 23:40
gene ayni diyor yaf kafayi yiyecem

World Hollow o1
30.Nisan.2007, 23:43
Resimli bir şekilde gösterirmisin o hatayı..:)

eğer mümkün ise ?

eray41
01.Mayıs.2007, 00:00
tamam hallettim torres sagol tesekkr ederim

World Hollow o1
01.Mayıs.2007, 00:02
Önemli değil hayırlı geceler..

Bol FM li günler..

Ilhan
01.Mayıs.2007, 11:54
Acemiler için açtığım bir sabit başlık vardı. Bu tarz konuları oraya yazarsanız sevinirim.

imparator_cenk
01.Mayıs.2007, 14:18
Ya benim sorun şu modifer sorunu değilmiş.Sorun,futbolcu serbest kalma maddesine sahipmiş,bunu nasıl düzeltebilirim?

Hugo
01.Mayıs.2007, 17:11
Ya benim sorun şu modifer sorunu değilmiş.Sorun,futbolcu serbest kalma maddesine sahipmiş,bunu nasıl düzeltebilirim?

Eğer İspanya ligleridne oynuyorsan oyunucunun kontratında bulunmak zorunda zaten serbest kalma maddesi..

onun dışındaki liglerde ise oyuncuya yeni kontrat öner ve kontrat maddelerine mininmum relase on a fee gibi birşey koyma...

pes4ever
01.Mayıs.2007, 17:59
eger bu nedenle gitmesini istemiosan serbestlik parasini astronomik fiyatlarara cek

Aşk-ı Şehir
01.Mayıs.2007, 18:06
bazen insanın işine geliyor ama serbestlik parası eğer ispanya dışındaysan. Ben Kasper Schmeicel'ı 5 MN YTL'ye aldım ;;)

sahip376
01.Mayıs.2007, 18:31
arkadaslar ben ilk oyunu gercekten baslatamadIm.Turkiye diyorum milli takimi seciyor bu adimlari yazabilirmisiniz tesekkurler

pes4ever
01.Mayıs.2007, 19:14
sen ilk basta turkiye liginimi sectin yoksa profil olustururken ulkelerden mi turkiye yi sectin

sahip376
01.Mayıs.2007, 19:26
ulkelerden turkiye diye sectim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bana en bastan asama asama neler yapacagimi yazarsan sevinirim

fearfatih
01.Mayıs.2007, 22:11
slm ya ben oyunun türçe yamasını yükleyemedim yardım edin bana

Ilhan
01.Mayıs.2007, 22:13
slm ya ben oyunun türçe yamasını yükleyemedim yardım edin bana

Teknik sorunlar bölümündeki sabit başlıklardan birinde anlatılmış. Bir de koskocaman Türkçeleştirme çalışmaları bölümü var.

imparator_cenk
02.Mayıs.2007, 14:26
Eğer İspanya ligleridne oynuyorsan oyunucunun kontratında bulunmak zorunda zaten serbest kalma maddesi..

onun dışındaki liglerde ise oyuncuya yeni kontrat öner ve kontrat maddelerine mininmum relase on a fee gibi birşey koyma...

Sağol kardeşim.

pes4ever
02.Mayıs.2007, 18:24
ulkelerden turkiye diye sectim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bana en bastan asama asama neler yapacagimi yazarsan sevinirim

en basta oyunu kurarken ulkeler war orda istedigini sececeksin sag ustte ulkenin adinini ve ligi yazar istedigini secersin sonra oyunu kur.sonra menejer profilini olustururken de mesela turkiye/super lig/fenerbahce secersin biras karmasik oldu kusura bakma

Stamina
03.Mayıs.2007, 20:05
Oyuncu profiline girdiğinizde sol altta "Player Interaction", veya Türkçe FM kullanıyorsanız "Oyuncu Etkileşimi" yazar. Oradan girin. En altta oyuncunun eğitim alabileceği tecrübeli oyuncuları sıralar. Oradan onu belirleyin. Sonra onun hemen yukarısınında 3 farklı buton vardır. Bunlardan uygun olanını seçin. Sonra onaylayın.

bende bunu sorucaktım daha önceden sormuşlar sizde cvplamışsınız bunun için tşk ederim

ismetalt
04.Mayıs.2007, 02:27
sorum olacak fm 7.0.2yi kunlanıyorum oyuncunun profilinde artış düşüş oluyo burdaki resimlerde görüyorum mesela bitiricilik yükselişte oluyo ok çıkıyo bn bunu bir türlü aktif edemedim nasıl yapcam yardımcı olurmusunuz?

pes4ever
04.Mayıs.2007, 17:11
oyuncunu profılının sag tarafında goruntu die bi secenek olması lazım orda antreman etkılerını goster dedıgınde olur

zetes
04.Mayıs.2007, 21:03
Arkadaşlar harika bi oyun mutlaka girin bi bakın derim.

http://oyun.muttefik.com/mtf.php?ksf=ne&tray=NzM1MA==

fb_16
05.Mayıs.2007, 16:57
Arkadaslar yeni kariyer actim menajer resmine kendi resmimi koyacagim ama resmin cozunurlugu ve formati ne olmali _

pes4ever
05.Mayıs.2007, 17:43
o onemli deil herhalde cunku hep kucuk gorunuo menjer resimleri

sergioagüero
05.Mayıs.2007, 18:22
arkadaslar vide nasıl ekleniyor ????? elimde bomba gibi bir gol var.

ACİL !!!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
vide değil video

taner61
05.Mayıs.2007, 20:49
oyunu yeni aldım sayenizde brcok problemi astım herkese tskkürler..

pes4ever
06.Mayıs.2007, 00:15
fm gollerini video ya cevirmeyi diosan http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=30723 burda anlatio (eger bunu sorduysan)

fb_16
06.Mayıs.2007, 17:17
Arkadaslar Fenerbahce'yi calistiriyorum. Deividi sattim yabanci oyuncu alicam ama hala en fazla 6 yabanci olabilir diyo. Deividi satmistim oysaki ???

El Barto
06.Mayıs.2007, 17:18
Mateus dostum Bursa'da kirada.

Memedov
06.Mayıs.2007, 17:21
Arkadaslar Fenerbahce'yi calistiriyorum. Deividi sattim yabanci oyuncu alicam ama hala en fazla 6 yabanci olabilir diyo. Deividi satmistim oysaki ???

Mateus Bursaspor takımında kirada kiralık oyuncuları da Yabancı statüsüne koymuşlar..

fb_16
06.Mayıs.2007, 17:44
o zaman Deivid varken yine 7 yabanci olmuyor muydu ???

Memedov
06.Mayıs.2007, 18:42
Deivid varken 7 yabancı oluyordu ama Mateus kirada olduğu için 7 oyuncu olabiliyor ama Ne yazık ki transfer yapamıyorsun yani bu oyunla alakalı.:)

berkano
06.Mayıs.2007, 19:09
benim oyunu açmıyor yükledim ama bi yazı çıkıo ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz?

El Barto
06.Mayıs.2007, 19:11
Bi yazı ne arkadaşım??

Biraz Daha açıklasan sorununu??

berkano
06.Mayıs.2007, 19:21
Şu yazı çıkıyor please insert the correct CD-ROM,select ok and restart application

El Barto
06.Mayıs.2007, 19:22
Oyunun orjinal değil buradan anlaşılan ve illegal içerik ile ilgili sorulara yanıt verilmemektedir sitede arkadaşım üzgünüm...

sergioagüero
06.Mayıs.2007, 21:11
fm gollerini video ya cevirmeyi diosan http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=30723 burda anlatio (eger bunu sorduysan)

onu değil hani maçtan sonra maçı kaydet diyorsun sonra belgelerimde matches klasöründe çıkan dosyayı nasıl siteye upload edebilirim ??? messi'nin çok güzel bi golü var geçende getafe'ye attığı gibi ...

ultraslanerdem
07.Mayıs.2007, 13:19
Rapidshare'den upload etmeyi dene...

excodia57
07.Mayıs.2007, 13:48
oyuncuya yeni mevki nasil ogretebilirim ? =t

fatih750
07.Mayıs.2007, 16:48
Arkadaşlar maça gelen seyirci sayısını etkileyen faktörler nelerdir?benim bildiğim kadarıyla oynadığın takımın büyüklüğü ve takımının kazandığı kupalar etkiliyor.bildiğiniz başka faktörler warmı?

the_imam912
07.Mayıs.2007, 16:50
Yıldız transferler.

goosfraba
07.Mayıs.2007, 17:06
Stadyum...Stadyumunda çok büyük etkisi var.Güzel bir stadyumunuz varsa o atmosferde bulunmak isteyen binlerce seyirci vardır..Çok mu gerçekçi oldu ya:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca takımın bulunduğu konumda çok önemli..

fatih750
07.Mayıs.2007, 17:24
yıldız transferlerin tarftar kitlesinin önemi warmı?

tmac_91
07.Mayıs.2007, 17:26
5 maç üst üste kazan 1000 kişi artıyor orta sıradaki takımlar için
fb,ts,gs,bjk de yıldız aldınmı seyirci sayısı 3000 e kadar başarı ile artıyor

eXcitinG
07.Mayıs.2007, 17:49
Takım itibarı,YıLdız oyuncuLar,derbi maçLar,avrupa maçları bunLar seyirciye etki eden faktörLerdir.:)

pes4ever
07.Mayıs.2007, 17:50
oyuncunun ustune tikla,profılı cıkcak.orda asagıda mevkıler fln war.orda antreman secenegi var ona tikla altinda da gorunume tıkla sonra orda gorursun yenı pozısyon dıye orda ıstedıın mevkıyı sec adı yazar zaten.orta saha sol gibi

fatih750
07.Mayıs.2007, 17:54
ben 5 mactan daha fazla ust uste kazandim ama artmadi

pes4ever
07.Mayıs.2007, 17:59
tek onu yaparsan olmaz zaten diger faktorler de olusunca ciddi bi sekilde artis oluo

the_imam912
07.Mayıs.2007, 18:01
yıldız transferlerin tarftar kitlesinin önemi warmı?

Olmazmı.Mesela Fenerbahçe'ye Ronaldinho gelse(hayal olarak:D:D) ben onun için kombine bileti alırım :D.Oyunada bu yansımış zaten.Ayrıca büyük bir takımla maç yaparkende seyirciler gelir.

Ilhan
07.Mayıs.2007, 18:35
Konuyu olması gereken konu ile birleştiriyorum.

alperenyucel
07.Mayıs.2007, 21:02
iyi aksamlar fmnin 7.0.1 ve son turksportal updatesini yukledim

`Kurulum:
Rar'li dosyanin içinden çikan klasörü "Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db"'in içine atip oyuna baslarken Turksportal Unofficial Update seçenegini seçmeniz yeterli olacaktir.`

diye bi ifade geciyor dosyayi db`ye attim ama bi turlu bulamadim bu oyuna baslarken nasil Turksportal unoffical updateyi sececem...

World Hollow o1
07.Mayıs.2007, 21:03
Yeni oyun başlattığınızda size sorucak..!

alperenyucel
07.Mayıs.2007, 21:13
tam olarak hangi asamada soruyo....
simdi bi oyun daha actim gozume carpmadi...
ekstradan bisey mi yapmam gerekio acaba

Memedov
07.Mayıs.2007, 21:14
tam olarak hangi asamada soruyo....
simdi bi oyun daha actim gozume carpmadi...
ekstradan bisey mi yapmam gerekio acaba

Yeni oyun kur dediğinde Sana sorması lazım..

alperenyucel
07.Mayıs.2007, 21:18
yani ulke sectigim ekranda `start game` ye tiklayinca...
sadece bilgi veriyor 1 ulkeden 2 lig sectiniz....lig temmuz 2006da baslayacak dior....
onun disinda bisey sormuyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir `db` dosyasida oyunun kurulu oldugu yerde var orayada mi atmak gerekiyo yoksa?

Memedov
07.Mayıs.2007, 21:24
http://img516.imageshack.us/img516/7033/forumug3.th.jpg (http://img516.imageshack.us/my.php?image=forumug3.jpg)

Yeni oyun dediğiniz zaman bunu size sorması lazım ordan Seçeneklerden istediğini seçebilir ve o biçimde oynayabilirsin.

alperenyucel
07.Mayıs.2007, 21:30
sorun benden o zaman bana oyle sormuyor.. seceneklerden de bisey bulamadim... resimde acilmadi zaten....

Memedov
07.Mayıs.2007, 21:32
sorun benden o zaman bana oyle sormuyor.. seceneklerden de bisey bulamadim... resimde acilmadi zaten....

Kusura bakma arkadaşım ilk başta yanlış ekledim resim´i :) Bir daha bak istersen.

alperenyucel
07.Mayıs.2007, 21:37
hmm. bende ole bisey gelmiyor... direk oyunun kendi databasesini yukluyor... neyse ben baska bir oturumdan deneyim bide

Ilhan
07.Mayıs.2007, 21:42
hmm. bende ole bisey gelmiyor... direk oyunun kendi databasesini yukluyor... neyse ben baska bir oturumdan deneyim bide

Korsan oyun problemi. Bu konu hakkında daha fazla mesaj atmazsanız sevinirim.

pes4ever
07.Mayıs.2007, 22:32
[QUOTE=alperenyucel;633015]yani ulke sectigim ekranda `start game` ye tiklayinca...
sadece bilgi veriyor 1 ulkeden 2 lig sectiniz....lig temmuz 2006da baslayacak dior....
onun disinda bisey sormuyor
.
.
.

tmm ıste o gelene eet de(temmuz 2006 da baslıcak dıyene) sonra menejer profılını olustururken takım sec der sen orda sectıgın ulkelerın lıgınden bı takımı sececeksın

TatanGa-Lar
08.Mayıs.2007, 15:39
Kardeş kulüp edinmek istiyorum..

Bakmadığım yer kalmadı, oyunun içinde..

Varmı bilen veya fikri olan..

.

eXcitinG
08.Mayıs.2007, 15:43
Kardeş kulüp edinmek istiyorum..

Bakmadığım yer kalmadı, oyunun içinde..

Varmı bilen veya fikri olan..

.

Yönetimden istek böLümüne giriyorsun,orda destekLeyen kLüp isteyi var onu seçeceksin ve kısa bir zaman sonra sana buLdukLarı kLüpLeri önericekLer.

TatanGa-Lar
08.Mayıs.2007, 15:47
Yönetimden istek böLümüne giriyorsun,orda destekLeyen kLüp isteyi var onu seçeceksin ve kısa bir zaman sonra sana buLdukLarı kLüpLeri önericekLer.

Teşekkürler, yardımcı olduğun için..

Saygılar.

.

olumelegi
08.Mayıs.2007, 16:34
Ben 2001-2002 den berı oynuyorum cm'yle basladım ama hala bılmedıgım seyler cıkıyor.

yorukefe
09.Mayıs.2007, 21:00
2003 ten beri oynuyorum hala oyunun birçok kısmını bilmiyorum ama artık net var :D bu formda herşey bulmak mümkün.
Ben FM 2006 oynuyorum hala artık 2007 e geçmenin zamanı geldi, gerçi CD sini almış vede kurmuştum ama büssürü sorun yaşadım tek maç yapamadan sildim oyunu, şimdi sizden bir isteğim var bana sağlam vede temiz bir likn varsa bildiğiniz oyunu netten indirmek istiyorum. 2007 i merak ediyorum vede bu oyunu sırf buyüzden bırakmak istemiyorum. Dediğim gibi hala 2006 oynuyorum vede bu oyunu çok seviyorum.

pes4ever
10.Mayıs.2007, 11:51
walla bn fm 2007 ye ilk basladiimda cok sıkıcı gelmıstı alısana kadar sıkıcı gelıo oyun

Kelltok
11.Mayıs.2007, 17:43
kardeş takım nasıl elde edebilirzi

eXcitinG
11.Mayıs.2007, 19:14

ELde edebiLiriz derken neyi anLatmak istedin acaba ;)

ForsakeN
12.Mayıs.2007, 01:22

sanırım pilot takım almak istiyorsun. Menajer / İsmin

Yönetim odasına gel. Aşağıda yönetimden istek yapa gelip Destekleyen Kulüp İSteğine bas.1-2 hafta içinde 3-4 takım sunarlar sana kabul edersin birini.

reis06
12.Mayıs.2007, 14:17
yeni personel alamıyorum neden mesela sutter diye biri var onu almak istiyorum adam kabul ediyor sonra geri iptal oluyor bunun sebebi nedir acaba oyunun bir hatasımı yoksa bendenmi kaynaklanıyor ?

pes4ever
12.Mayıs.2007, 17:41
klubun personel sınırı wardir.mesela 12 den fazla antronor olmuo fenerde

eren06
12.Mayıs.2007, 18:19
arkadaşlar türkçe yamayı yükledim fakat çok az şey türkçe oldu güzel bi yama yok mu ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bi de bnm oyun orjinal diil takım armaları fln ondan mı orjinali değil yoksa onada yama mı lazım

pes4ever
12.Mayıs.2007, 19:21
turkce yama tam surum cıkmadı ondan azdır.
takım armaları,oyuncu resımlerı fln oyunda zaten yok senın yamalardan ındırmen lazım

ozgurerdo
13.Mayıs.2007, 00:06
mesela benim genç oyuncularım var ve bunları kendi seçtiğim takımlara kiralık vermek istiyorum..acaba bu takımlarla nasıl anşılıyodu..yani hani kendinize bi yan takım seçiyosunuz ya kiralık oyuncu göndermek için acaba o takımları nasıl seçiyorum????şimdiden saolun..

pes4ever
13.Mayıs.2007, 00:12
kardes klubu bi onceki sayfada zaten nasil olacagini yazmisti bi arkadas.kardes(pılot) klup edındıkten sonra oyuncunun ustune tıkla asagıda gorursun kardes klube gonder dıe ona basarsan oyuncuya onerıde bulunulur.ama transfer sezonunda kıralık gıdebılır

El Barto
13.Mayıs.2007, 00:13
sanırım pilot takım almak istiyorsun. Menajer / İsmin

Yönetim odasına gel. Aşağıda yönetimden istek yapa gelip Destekleyen Kulüp İSteğine bas.1-2 hafta içinde 3-4 takım sunarlar sana kabul edersin birini.

Pilot takım seçmek için arkadaşım...

seko16
14.Mayıs.2007, 02:49
abi ben bu oyunu kuruyorum fakat profil ismimi yazamiyorum ve bu yuzden oynayamiyorum sinir oldum yaaa

El Barto
14.Mayıs.2007, 09:50
abi ben bu oyunu kuruyorum fakat profil ismimi yazamiyorum ve bu yuzden oynayamiyorum sinir oldum yaaa

Arkadaşım bu konu sana yardımcı olur. :)

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=36938 (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=36938)

aLeMBoY
14.Mayıs.2007, 18:52
Ilk once Herkese merhaba diyeyim.arkadaslar ben enson cm03/04 u oynamis biriyim simdi fm2007 yi aldim oyunu kurdum ama bi sorunum var birisi benim oyuncuma transfer teklifi yapiyo ama ben nasil cevapliyacagimi bilmiyorum mesela kabul etmiycem nasil cevap verebilirim tran. tekliflerine
http://img440.imageshack.us/img440/3268/adszcz9.jpg
burda kaldim :D oyun arasindayim simdi eng. klavye k.bakmayin
birde unutmadan nasil transfer yapabilirim trans. tikliyorum orda oyuncu isimleri yaziyo ama ben kendi istedigim oyuncuyu nasil bulabilirim

World Hollow o1
14.Mayıs.2007, 18:55
İlginç birşey olmuş sende..:)

Kabul Et

Reddet

seçenekleri yok.

aLeMBoY
14.Mayıs.2007, 18:56
İlginç birşey olmuş sende..:)

Kabul Et

Reddet

seçenekleri yok.

evet bende sasirdim mac gunu geldi teklife cevap veremedigim icin devam edemiyorum

pes4ever
14.Mayıs.2007, 23:34
sen hangi takimsinda? hanı alman kluplerını secmedıngın zamanda o oyuncularda da bu secenekler olmuo ya ondan sordum

World Hollow o1
14.Mayıs.2007, 23:44
evet bende sasirdim mac gunu geldi teklife cevap veremedigim icin devam edemiyorum

"C:\Documents and Settings\....\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007"

!! Cache !! dosyasını silip tekrardan oyununuza devam etmeyi deneyin.

imran
15.Mayıs.2007, 01:18
yau oyuncu potansiyel değerine nereden bakılıo acaba?

goosfraba
15.Mayıs.2007, 01:49
Oyuncu potansiyeline bakman için FM Genie olması gerek..

imran
15.Mayıs.2007, 02:16
o fm genie nedir?

knoxville
15.Mayıs.2007, 08:35
bilmiyorum sorulup cevaplandı mı ama;

personel bölümünde,
could be the next, dubbed as the next, touted as the next ve labeled as the next şeklinde yazılanların önem sırası nedir acaba?

El Barto
15.Mayıs.2007, 09:22
o fm genie nedir?

Genie scout kayıtlı oyununda kullanabileceğin ve oyuncuların potansiyellerini görebileciğin bir program arkadaşım.

Mr.CordiaL
15.Mayıs.2007, 13:39
o fm genie nedir?

burdan detaylı bilgi alabilirsin==> http://www.turksportal.net/makale/fm/717/

Tasud0
15.Mayıs.2007, 15:29
benm bi sorunm war arsenal sectim ama kadrolar alakasız diger takımlara bakdım hic tandk oyuncu yok daha dogrusu tanıdık bi oyuncu bile bulamadm nie böle :S

El Barto
15.Mayıs.2007, 15:34
benm bi sorunm war arsenal sectim ama kadrolar alakasız diger takımlara bakdım hic tandk oyuncu yok daha dogrusu tanıdık bi oyuncu bile bulamadm nie böle :S

Oyuna başlarken gerçek oyuncuları kullan yada use real players yazan yeri işaretlemiş olman gerekiyor arkadaşım sanırım onu işaretlememişsin.

Tasud0
15.Mayıs.2007, 15:38
Oyuna başlarken gerçek oyuncuları kullan yada use real players yazan yeri işaretlemiş olman gerekiyor arkadaşım sanırım onu işaretlememişsin.

cok saol ya bayadr oynamıorm bgun arkdasdan aldmda ondan tkrar cok tesekkr ederm :)

El Barto
15.Mayıs.2007, 15:40
Rica ederim arkadaşım bol FM'li günler.:)

eXcitinG
15.Mayıs.2007, 15:42
bilmiyorum sorulup cevaplandı mı ama;

personel bölümünde,
could be the next, dubbed as the next, touted as the next ve labeled as the next şeklinde yazılanların önem sırası nedir acaba?

herhangi bir önem sırası yok.Sadece geLecekte gösteriLen oyuncu gibi oLacağını beLirten bir özeLLik.Geleceğin .... gibi umarım anlamışsındır.

uğurcan15
15.Mayıs.2007, 19:52
kardeş ben hakeme eleştiri yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim anlatırmısın zahmet olmazsa şimdiden teşekkürler....

El Barto
15.Mayıs.2007, 19:55
kardeş ben hakeme eleştiri yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim anlatırmısın zahmet olmazsa şimdiden teşekkürler....

Yapmak istiyorum dediğinde yapamazsın arkadaşım.Maçında tartışmalı bir pozisyon olursa eğer sana bir haber gelir sadece o zamanlarda olumlu yada olumsuz yorum yapabilirsin hakemler hakkında aksi takdirde yapamazsın...

muratsancez
15.Mayıs.2007, 19:59
yabanci sinirlamisini nasil kaldiririz bir cvp ver allah icin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yokmu kimse yaw
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
millet yokmu mu sorumun cevabi

El Barto
15.Mayıs.2007, 20:03
yabanci sinirlamisini nasil kaldiririz bir cvp ver allah icin

Onu yapmak için editörü kullanman gerekli ve sonra yeni oyun açman gerekli.Ancak editörden nasıl ayarlanıyor bir bilgim yok kullanmadığım için.

Ama birazda sabır göster arkadaşım aynı dakikada cevap alamazsın.

muratsancez
15.Mayıs.2007, 20:07
tmm birader bu edtor ne oluyor yaw

El Barto
15.Mayıs.2007, 20:09

Sen oyunu ilk defa oynuyorsun sanırım.

Bu konu bir fikir verir arkadaşım...

kumralyakisikli
15.Mayıs.2007, 21:30
Arkadaşlar benim bir sorunum var baya aradım ama bir cevap bulamadım

Sorunum 1 gözlemci dışında diğer gözlemcilere görev veremiyorum

bütün işleri bir gözlemcinin yapmasını istemiyorum nasıl yapabilirim

Yardımlarınız için teşekkür ederim

Ilhan
16.Mayıs.2007, 04:01
Arkadaşlar benim bir sorunum var baya aradım ama bir cevap bulamadım

Sorunum 1 gözlemci dışında diğer gözlemcilere görev veremiyorum

bütün işleri bir gözlemcinin yapmasını istemiyorum nasıl yapabilirim

Yardımlarınız için teşekkür ederim

Gözlemci menüsüne geldiğinizde sol üstten diğer gözlemcinin üstüne tıklayarak görev veriniz. Eğer anlayamazsanız ekran resmi ile açıklayalım.

BlueKing3
16.Mayıs.2007, 12:57
Kardeş oyuna kendi resmimi koymak istiyorum.Menejer olarak nasıl yapcam sana zahmet bi el atsan=t

kantona
16.Mayıs.2007, 15:16
slm fm ustaları ßen acemi ßi fm oyuncusuyum size ßikac sorum olacak

1-takımdaki ßas antrenoru we diqer antronerleri nasıl deqistiririm,qiden weya sozleşmesi ßiten ßasantrenor we antrenorlerin yerini nerden ßulaßilirim(ßasantronor kısmındakilerinin coqu manajer teklif qoturuorum kaßul etmiolar)

2-takımıma free yani ßonservisi elinde olan futßolcuları nerden ßulabilirim

3-son olarak mac oynanırken macı izleyim dioru ama mac cok yavaslıo
yardımlarınısı ßekliorum

BlueKing3
16.Mayıs.2007, 17:02
slm fm ustaları ßen acemi ßi fm oyuncusuyum size ßikac sorum olacak

1-takımdaki ßas antrenoru we diqer antronerleri nasıl deqistiririm,qiden weya sozleşmesi ßiten ßasantrenor we antrenorlerin yerini nerden ßulaßilirim(ßasantronor kısmındakilerinin coqu manajer teklif qoturuorum kaßul etmiolar)

2-takımıma free yani ßonservisi elinde olan futßolcuları nerden ßulabilirim

3-son olarak mac oynanırken macı izleyim dioru ama mac cok yavaslıo
yardımlarınısı ßekliorum

Mrb KANTONA kardeş.Sorunlarını anlayabildiğim kadarıyla çözeceğim inşallah.
1-Takımının kadronusun ekranda olduğu zaman sol tarafta seçenekler var.Ordan PERSONEL e gir.Sonra karşına senin yardımcı asistanların çıkacak.İster kontrat yenile ister kov yenisini al.
2-Seçeneklerden player search kısmına gir.Sağ üstte CUSTOMIZE var.Ordan seçeneklerden hangi özellikte istiyorsan ara.Sözleşme durumu filan...
3-Maç sırasında sol alt taraflarda oyun hızı,görüntü hızı filan diyor.Ordan kendine göre ayarlayabilirsin...A.E.O;;)

kumralyakisikli
16.Mayıs.2007, 18:21
Gözlemci menüsüne geldiğinizde sol üstten diğer gözlemcinin üstüne tıklayarak görev veriniz. Eğer anlayamazsanız ekran resmi ile açıklayalım.

Diğer gözlemcilerin üstüne tıkladığımda normalde şu menüler olması lazım sağ altta

tekrar başla------- ekle----------- kaldır

görevi de ekleyi tıklayarak veriyoruz anladığım kadarıyla ama sönük duruyor

sadece bir gözlemcimde sönük değil yardımcı olursanız çok sevinirim

Ilhan
16.Mayıs.2007, 18:24
Tamam kısa süre içinde yardımcı olacağım, lütfen biraz bekleyin.

kumralyakisikli
16.Mayıs.2007, 20:29
Tamam usta bekliyorum....Çok sağol ilgilendiğin için

El Barto
16.Mayıs.2007, 20:32
Tamam usta bekliyorum....Çok sağol ilgilendiğin için

Hocam hangi takımla oynuyorsun belki küçük bir takımsa yada finansal durum iyi değilse yollamıyordur yönetim böyle birşey var mı oyunda bilmiyorum ama..

alex202020
17.Mayıs.2007, 00:38
[/F[FONT="Comic Sans MS"]ONT]arkadaslar ben gözlmecileri baska ülkelere göndermeyi takım izletmeleri oyuncau keşfetmelerini bilmiorum.bana yardımcı olursanuız sevinirim.teşekkürler.

:e: (/8) (ı) (44) ŞU LİGE ÇIK ARTIK Güngören 2 Kupayı Getir Bize.Canımızı Verelim Sizee (ss)

kumralyakisikli
17.Mayıs.2007, 09:04
Arkadaşım takım menüsünde izlenenler yazar onu tıklarsan görevler çıkar ordan görev verebilirsin....

Bu arada ustalar ben sorunu çözdüm ilginiz için çok sağolun

Varonil
17.Mayıs.2007, 09:20

Kendini tutarsan oyundaki hataları düzeltmen için bir araç..

Tutamassan bir hile aracı denilebilir...:) :) :)

zzizzu
17.Mayıs.2007, 16:15
Ben Oyunu Yükledim.New Game basıyorum Ondan Sonra Acılan Pencerede Menajer Olarak kaydımı yapamıyorum. Takım Seçemiyorum. Kısacası Menajer Olamıyorum. Yani Oyunun En başında Tıkandım Kaldım. FM 2007 den Bahsediyorum.:confused:

excodia57
17.Mayıs.2007, 17:16
Ya benim bir kaç sorum olacaktı . Yardım ederseniz sevinirim .
1- Oyuncuya yeni pozisyon nasıl öğretiliyor ?
2- Pilot takım nereden nasıl yapılıyor ? Detaylı anlatabilirmsniz

pes4ever
17.Mayıs.2007, 17:25
Ya benim bir kaç sorum olacaktı . Yardım ederseniz sevinirim .
1- Oyuncuya yeni pozisyon nasıl öğretiliyor ?
2- Pilot takım nereden nasıl yapılıyor ? Detaylı anlatabilirmsniz

oyuncuya tikla.ordan antremana gır solda gorursun yenı pozısyon dıe ordan ıstedıını sec.pılot klup de yonetım odasına gırıp ıstek yapma kısmından "destekleyen klup ıstegı" ne tıkla olur;)

excodia57
17.Mayıs.2007, 17:32
Teşekkürlerde 1. soruda ben dediğini yapıyorum ama koyduğum yeni pozisyona kabiliyetli yazıyor ama oyuncu profilinden baktığımda yeni pozisyon yok :S

pes4ever
17.Mayıs.2007, 17:32
Ben Oyunu Yükledim.New Game basıyorum Ondan Sonra Acılan Pencerede Menajer Olarak kaydımı yapamıyorum. Takım Seçemiyorum. Kısacası Menajer Olamıyorum. Yani Oyunun En başında Tıkandım Kaldım. FM 2007 den Bahsediyorum.:confused:

c/documents and settıng/fm yı ıkurduun yerel dısk/applıcatıon data/sports ın../fm 2007 burda cache dıe bı dosya war onu sıl sorunun cozulur.
Not:Applıcatıon data gızlı olabılır bunu gormek ıcın;araclar, klasor seceneklerı,gorunum,gızlı dosya we klasorlerı goster e tıkla;)

excodia57
17.Mayıs.2007, 17:34

Senin FM türkçe ise ; manager ekledikten sonra yeni manager eklemek istiyormsn diye bir soru çıkacak ona hayır diyecen ingilizce ise no falan dersin ben de ilk oynadığımda takılmıştım orada =t

pes4ever
17.Mayıs.2007, 20:24
Teşekkürlerde 1. soruda ben dediğini yapıyorum ama koyduğum yeni pozisyona kabiliyetli yazıyor ama oyuncu profilinden baktığımda yeni pozisyon yok :S

hemen olmuo o 1 sene fln gecmesi gerekio galiba.bndede hemen olmamisti.ama sen o oyuncuyu oynatcaginda yeni pozisyonunda oynat ki alissin yavas yavas

fifadelisibenim
18.Mayıs.2007, 18:26
arkadaşlar fifa 2007 hakkında bir kaç sorum olacaktı oyuncu yetiştirme nasıl yapılıyor sadece transfer zamanındamı transfer yapılıyor kontratı bitenler nasıl uzatılıyor ünlem var teşekkürler yardımlar için

Memedov
18.Mayıs.2007, 18:29
arkadaşlar fifa 2007 hakkında bir kaç sorum olacaktı oyuncu yetiştirme nasıl yapılıyor sadece transfer zamanındamı transfer yapılıyor kontratı bitenler nasıl uzatılıyor ünlem var teşekkürler yardımlar için

Burası Football Manager 2007 bölümü ;) Fifa 2007 değil..

Fifa oyunu ile ilgili bilgileri burada bulabilirsin.

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=46

Blackangel166
20.Mayıs.2007, 08:22
Arkadaşlar Bundesliga Yüz paketini yüklüyorum...Yapılması gereken herşeyi yapıyorum ama çalışmıyor...Bu sorunu aşmak için neler yapmalıyım?

dejavuburak
20.Mayıs.2007, 14:15
nasıl takım secicez bi, cvp verin ya

pes4ever
20.Mayıs.2007, 16:31
Arkadaşlar Bundesliga Yüz paketini yüklüyorum...Yapılması gereken herşeyi yapıyorum ama çalışmıyor...Bu sorunu aşmak için neler yapmalıyım?

onu yukledikten sonra yeni oyun acman gerekio
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

nasıl takım secicez bi, cvp verin ya

takim seccez derken ne demek istedin menejer profili mi olusturamıosun?;)

Zozz
20.Mayıs.2007, 18:55
ya ben nerdeyse butun serilerlini oynadim bu oyunun ama hicbirinde 2007 de ki kadar oyuncu sakatlanmasi olmuyodu..buna cozum bulabilicek biri var mi bi yontemi var mi bu kadar cok oyuncu sakatlanmasini engellenmek icin..sagolun simdiden

spreew
20.Mayıs.2007, 19:05
Başkanı illa istifa ettirmek istiyorsanız çok para harcayın, oyuncularınızla yüklü sözleşmeler imzalayın, kısacası takımı batırın:)

öyle demişsin ama öyle yaparsak başkan bizi takımdan atmasınn.. :zuhaha

mcclayn34
20.Mayıs.2007, 20:41
abi benim sorunum oyunun son türkçe yamasını yükledim fakat , oyuna girdikten sonra belli bir süre geçince beni oyundan atıyor ve demo error ve birsürü yabancı kelime yazıp hata veriyor yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim...

Stamina
20.Mayıs.2007, 23:15
Öncelikle merhaba en oyunda bir şeyle karşılaştım size danışmak istedim acaba oyunda ikili avaraj yok mu normalde şampiyonlar liginde bu mevcut ama benim oyunumda bu olmadı belkide versiyonundan kaynaklana bilir eski versiyon kullanıyorum (7,0). Ben Ajaxla kendi evinde berabere kaldım ama benim sahamda yendim onları grupta 11 puanım var ajaxsın 8 sportıng lızbonun 8 puanları var son maçı oynayacaz normalde ben yenilsemde ajaxsı ikili avarajda geçtiğim için gruptan çıkmam lazım ama bu olmuyor hala çıkma potasında değilim resimdede göstereyim size ( bu arada dinomo kievde son sırada ve puanı yok)

http://img378.imageshack.us/img378/2130/22wg7.th.jpg (http://img378.imageshack.us/my.php?image=22wg7.jpg)

BlackEagle19o3
20.Mayıs.2007, 23:25
şöyle bi durum olabilir ajax ın sportinge sportingin de sana ikili averaj üstünlüğü olursa genel averajlara bakılır

Emre RZ
20.Mayıs.2007, 23:28
Aziz Başkan kariyerli oyuncular almadığımdan yakındı ve Diabi'ye teklif götürdü... Adam geliyordu fakat yabancı sınırlamasından dolayı iptal edildi. Şimdi 4 oyuncum Türk oldu ve Diabi'ye ben teklif götürdüm fakat Fenerbahçe'yle ilgilenmediğini söyledi... Aziz Yıldırım'ın transfer yapmasını çok vakite geçmeden nasıl sağlayabilirim? Ya da sizin önereceğiniz kaliteli, ismi olan, kariyerli, Fenerbahçe'ye gelebilecek bir oyuncu var mı?

Not: Fiyat önemli değildir ;;)

Stamina
20.Mayıs.2007, 23:36
şöyle bi durum olabilir ajax ın sportinge sportingin de sana ikili averaj üstünlüğü olursa genel averajlara bakılır

hayır sportıngle ılk maç berabere kaldık ama onların aralarında ikili avarajlar beni etkilemez normalde ben ajaxsı yendiğim için çıkmam gerekirdi benim diğer kayıtlı oyunumdada Türkiye ile dünya kupası eleme gruplarında çeklerle kapıştım son 2 haftaya girmeden önce çekleri 2 maçdada devirdim ama diğer maçlarda puan kaybetmemle son 2 haftaya 6 puan önde girdim yine aynı ikili avaraj sorunu oldu bence bu sürümde bu hata olmalı....
(ve 3. sırdaki takımı hatırlamıyorum adını ama onları 1 maç yendim 1 maçta beraber kaldım )

Fıratcan Alçınkaya
21.Mayıs.2007, 00:10
Oluyo böle ilginçlikler oyunda...Belki +averaj olarak yakalama şansları olduğundan böle bişey olmuştur...

Nocna Mora
21.Mayıs.2007, 00:12
Kardeş oyunda ikili averaj yok :(

reis06
21.Mayıs.2007, 09:01
oyuncu etkinleşmesi bir türlü türkçe olmamış buralarda ne yazıyor lütfen biri bana söylesin kendi oyuncununkinde başka seyer rakip oyuncularda başka şeyler yazıyor bunun tamamının tükçesini biliyormusunuz ?

fkayadelen
21.Mayıs.2007, 22:04
türkiye ligindeyim ve oyuncu aramadan oyuncu ararken, filtreden asistan menejere "gerçeğe uygun olmayan oyuncuları ayıkla" dediğimde uyruğu türk olmayan 1 oyuncu bile listelenmiyor.problem nerde acaba?

BlackEagle19o3
21.Mayıs.2007, 22:15
yabancı kontejanın doludur;;)

pes4ever
21.Mayıs.2007, 22:15
eet olabilir,eger sadece turkiye den lig sectiysen de olmus olablir

fkayadelen
21.Mayıs.2007, 22:24
yabancı kontejanın doludur;;)

:)mantıklı bi sebep...teşekkürler dostum.böyle bi özellik olduğunu gerçekten bilmiyordum.

El Barto
21.Mayıs.2007, 22:33
İyide kontenjanla alakalı değildir bence...

VahdeTrabzon
21.Mayıs.2007, 23:07
bencede oyun onu ayarlamıyodur bence

BlackEagle19o3
21.Mayıs.2007, 23:55
İyide kontenjanla alakalı değildir bence...

kontejanla alakalı olması lazım istersen bi dene

bangbangstar88
22.Mayıs.2007, 01:17
Arkadaşlar italya liginde oynuyorum rakiplerimin forma numaraları karışık şekilde yani olması gereken gibi ama şampiyonlar liginde oynadığım bütün rakiplerin forma numaraları 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 diye sıralanıyo neden böyle oluyo sizce?

Çağrı Demirşen
22.Mayıs.2007, 02:00
diğer ligleri seçmediğin için..

bangbangstar88
22.Mayıs.2007, 02:16
hımm teşekkür ederim çok saçma ama ya...fm 2008 de olmas işallah

Fıratcan Alçınkaya
22.Mayıs.2007, 02:30
Bende sevmiyorum bu olayı... Ama malesef sistem 256Ram fazla ligde yavşalıyo oyun... Mecburen diğer lig takımlarıyla oynarken 1-2-3-4 diye gidiyo... İnş... bir üs sürümde bu olay düzeliR...

hinolma
22.Mayıs.2007, 02:39
"gerçeğe uygun olmayan" değil de "alınabilmesi gerçekçi olmayan " şeklinde çevrilmesi lazım o zaman büyük ihtimalle hem de çok büyük :) kontenjanın dolu ama bu emir bütçenin yetmeyeceği ya da ezeli rakibinde oynayan oyuncuları elemeye yarar daha çok

carrey
22.Mayıs.2007, 06:28
evet ya mesela dunya kupasinda sen seciyorsunya numaralari o guzel olmus bu sene

Wesley Sneijder
22.Mayıs.2007, 08:54
Hiç dikkat etmedim böyle bir şeye.

Nocna Mora
22.Mayıs.2007, 09:26
Hiç fark etmedim :)

spreew
22.Mayıs.2007, 12:24
fm 2006'da böyle bir durum yoktu...bu yapımcıların hatası olmalı....fm 2008'de düzelir heralde...

Stamina
22.Mayıs.2007, 14:27
Kardeş oyunda ikili averaj yok :(

eyvallah bilgi icin diğer arkadaslarada tsk ederim

Aşk-ı Şehir
22.Mayıs.2007, 16:30
arkadaşlar ben fm'yi yarım pencerede oynamak istiyorum yardım eden olursa sevinirim ;;)

futbolmenejer
22.Mayıs.2007, 20:03
averaja değil 2 takım arasında oynanan deplasman maçlarına bakılıyor diye duymuştum ben :)

Isumairu
23.Mayıs.2007, 01:23
Arkadaşlar maç esnasında nasıl oyuncu değiştiriyoruz. "DURDUR" diyorum, "OYNAT" diyorum.. soldaki menülere bakıyorum ama bi türlü değiştirilmiyo..

ilk yarı bitince bana taktik bulunan yeri açıyor oradan değişiklik yapıyorum ama maç sırasında yapılmıyor yada ben bulamadım

World Hollow o1
23.Mayıs.2007, 01:30
Arkadaşlar maç esnasında nasıl oyuncu değiştiriyoruz. "DURDUR" diyorum, "OYNAT" diyorum.. soldaki menülere bakıyorum ama bi türlü değiştirilmiyo..

ilk yarı bitince bana taktik bulunan yeri açıyor oradan değişiklik yapıyorum ama maç sırasında yapılmıyor yada ben bulamadım

http://img403.imageshack.us/img403/351/ads305zlr7.jpg (http://imageshack.us)

Takımları öylesine ekledim...

Artık hangi takımı yönetiyor iseniz o takımın üzerini tıklamanız yeterli '' gösterdiğim '' yeri tıkladığınızda takımınızın taktiğine girecek.

Isumairu
23.Mayıs.2007, 01:32
ToRResS teşekkürler hemen bakayım..

Flawless Victory
23.Mayıs.2007, 01:37
Galiba yok tam bilmiyorum.

Bu arada kardeş "Stamina" süper nick. :)

El Barto
23.Mayıs.2007, 08:38
arkadaşlar ben fm'yi yarım pencerede oynamak istiyorum yardım eden olursa sevinirim ;;)

Mustafa böyle oynayabilmen için ekran kartın bunu destekliyor olmalı ve ekran çözünürlüğün 1280*960 olmalı sanırım böyle bir dene bakalım.

illusion
23.Mayıs.2007, 12:13
Averaj var ama çoğu zaman hatalı sonuçlar oluyor. 7.0.2 yi yeni yükledim.Bilmiyorum hata düzeltilmişmidir.

Wesley Sneijder
23.Mayıs.2007, 18:44
ŞL'de gruplarda ikili averaj mevcut.

ThersoN
23.Mayıs.2007, 18:46
işi averaja bırakmayın sizde :):)

CanK1
23.Mayıs.2007, 19:45
Arkadaslar ben türkçe paketten direk editöre giremiyorum neden acaba....?

World Hollow o1
23.Mayıs.2007, 23:51
Arkadaslar ben türkçe paketten direk editöre giremiyorum neden acaba....?

Türkçe paketten sadece FM ye girebilirsiniz.

realkartalizma
24.Mayıs.2007, 17:22
takimlara bilgiler yazan yerden bakinca orda tahmini deger var mesela 255(65 kira borcu) bu ne demek kulube bi zarari olurmu bunun manchester da bile var bu kira borcu

pes4ever
24.Mayıs.2007, 18:35
stadı kendıne aıt deıldır kıradır belkı ondan olabılır

kebogunduz92
24.Mayıs.2007, 18:45
Valla bunu bende merak ediyprum genelde büyük takımlarda pek olmuypr bilan varsa sölesin

LaigLeNoiR
24.Mayıs.2007, 18:47
Stad ile ilgili...

DuWolfy
24.Mayıs.2007, 19:11
arkadaşlar editörden pilot takım ayarlaya biliyor muyuz? Ayarlanıyorsa nasıl ayarlicaz?

Seorniyc
24.Mayıs.2007, 19:53
Arkadaslar.. Birkac gundur oylesine takilip deneme oyunlari oynadiktan sonra bugun yeni bir oyuna baslamak istedim..

aslinda macera Championship Manager 97/98 ile baslamisti.. az birazda CM3 oynamistim.. ondan sonra daha aksiyonlu oyunlar ilgimi cekti..

Ancak şu anda ayni duygulari paylasan bu kadar cok insani bir arada gormek mutluluk ve heyecan verici..
Ve sizin heyecaninizla ilk gordugumden 10 sene sonra tekrar Manager olma sevdasina tutuldum..

Oyunla ilgili asagidaki sorularima cevap verirseniz beni accayip sevindireceksiniz..
Basligi oku oku.. Sorularima cevap bulamadim :(
Madde madde yazayimda cevaplayan arkadaslara kolay olsun..

1- Yeniden bir lig acacagim. Ancak ozellikle genc yeteneklerin bircogu aramada gelmiyor.
Tum liglerin yanindaki kutulari isaretlersem kilitlenip kaliyor..
Bu sorunu nasil halledebilirim.. Hem oyuncular gelsin hemde cok kasmasin istiyorum.

2- Denemk icin oynadigim surecte gordum ki futbolcularin resimleri vs cikmiyor.
Onlar cıkmali normalde degilmi? Cok nadiren bazılari var ama geri kalanlarda bisi yok..
DB büyük secili oldugu halde bu sorunun nedeni ne olabilir sizce??

3- Klubumu gercek bir genc yetistirme klübü olmasini istiyorum... İşin aslı birazda ticaretten keyif alıyorum.. Bu yuzden basarilar kadar ticarette onemli..
Ve genc oyuncularin her birini 1 kisiyle eslestiriyoruz..
As takım 22 kişi
Gencler B ve C takımı toplam 80 kisi..
Eşlestiremediklerimin performans artislari ne derece olur??

4- Bu arada aklıma gelmisken.. B takımı nedir C takımı nedir??
Farkları nelerdir ? Genc antrenoru hangisini calistirir..

hmm simdilik aklima gelenler bunlar.. umarim benim gibi sorun yasayanlara cevaplar yardimci olur..
tesekkurler

illusion
24.Mayıs.2007, 21:46
Takim konuslamarini bas antrenor yapsa daha mi iyi olur?

the_imam912
24.Mayıs.2007, 21:47
Ben baş antrenöre yapıtırıyorum ama taktiğe göre değişir;;).

amorti
24.Mayıs.2007, 21:48
Takim konuslamarini bas antrenor yapsa daha mi iyi olur?

hmm guzel soru bunu deneyip hemen yorum yapacagim ;) Zira hep "ben" yapiyorum team talk..

BaD BoY
24.Mayıs.2007, 22:08
Arkadaslar.. Birkac gundur oylesine takilip deneme oyunlari oynadiktan sonra bugun yeni bir oyuna baslamak istedim..

aslinda macera Championship Manager 97/98 ile baslamisti.. az birazda CM3 oynamistim.. ondan sonra daha aksiyonlu oyunlar ilgimi cekti..

Ancak şu anda ayni duygulari paylasan bu kadar cok insani bir arada gormek mutluluk ve heyecan verici..
Ve sizin heyecaninizla ilk gordugumden 10 sene sonra tekrar Manager olma sevdasina tutuldum..

Oyunla ilgili asagidaki sorularima cevap verirseniz beni accayip sevindireceksiniz..
Basligi oku oku.. Sorularima cevap bulamadim :(
Madde madde yazayimda cevaplayan arkadaslara kolay olsun..

1- Yeniden bir lig acacagim. Ancak ozellikle genc yeteneklerin bircogu aramada gelmiyor.
Tum liglerin yanindaki kutulari isaretlersem kilitlenip kaliyor..
Bu sorunu nasil halledebilirim.. Hem oyuncular gelsin hemde cok kasmasin istiyorum.

2- Denemk icin oynadigim surecte gordum ki futbolcularin resimleri vs cikmiyor.
Onlar cıkmali normalde degilmi? Cok nadiren bazılari var ama geri kalanlarda bisi yok..
DB büyük secili oldugu halde bu sorunun nedeni ne olabilir sizce??

3- Klubumu gercek bir genc yetistirme klübü olmasini istiyorum... İşin aslı birazda ticaretten keyif alıyorum.. Bu yuzden basarilar kadar ticarette onemli..
Ve genc oyuncularin her birini 1 kisiyle eslestiriyoruz..
As takım 22 kişi
Gencler B ve C takımı toplam 80 kisi..
Eşlestiremediklerimin performans artislari ne derece olur??

4- Bu arada aklıma gelmisken.. B takımı nedir C takımı nedir??
Farkları nelerdir ? Genc antrenoru hangisini calistirir..

hmm simdilik aklima gelenler bunlar.. umarim benim gibi sorun yasayanlara cevaplar yardimci olur..
tesekkurler

Ben Sıra Sıra Cevaplım

1)Ram in Yetersiz olabilir (yeterli olabilmesi için az sayıda lig sec ve 2. liglerini alma) ve büyük databeseyi secersen daha fazla futbolcu demektir.

2)bütün futbolcularda resim yok hollandadaki bazı futbolcularda var yani bizdede böeyle

3)soruyu anlayamadım ...

4)b ve c takımı alt yapıdır. b 20 altttır c ise 18 alttır (böle degil ise B Yedekdir B'de oynatmadıgın futbolcuları b'de hazırlıklı hala gelir ve C Kesin altyapıdır) takımı kimin çalıstıracagına sen karar veriyorsun maneger seçeneklerinden b ve c yi kim çalıstırmasını istiyorsan seciyorsun.