PDA

View Full Version : TSL 24.Hafta Galatasaray-Trabzonspor

Pages : 1 [2]

C h A o S
11.Mart.2007, 22:01
İlginç bir istatistiği var kendisinin, tüm lig maçlarında 3 oyuncu değişiklik hakkını kullanan tek hoca .. Ama nedense bugün izliyor sadece ..

tek hocamı valla bilmiyordum bu istatistiği vay bee...;)

El Comandante
11.Mart.2007, 22:03
Öyle degil burak ilk yarida gerets tüm oyuncularini degistiriyodu.Ikinci yarida böyle degil gerets.Hem degistirmek önemli degil,önemli olan yerinde adamlari oyuna sokup gücsüz,etkisiz adamlari oyundan cikarabilmek.Gerets bunu yapamiyor.

Nedvedmania
bittimi maç ne oldu skor kayboldu

Memedov
Ahhhhhh beee çizgiden çıkardı Tomassssssss :(

Mc.Speedy
Son dakika dayan aslanım dayan derken yüreğim ağzıma geldi , gol olmadı ama genede bayrak havada , son 20 sn.

jaku88
11.Mart.2007, 22:04
Maç Bitti
Gs:2
Ts:1

ewrim_FB
maç bitti tebrikler gs...

fenerbahce_1907
mac bitti.Galatasaraya tebrikler.

Memedov
11.Mart.2007, 22:05
GaLatasaray Maçı Kazandı 2-1 TeßrikLer..!!

LaKe
11.Mart.2007, 22:05
Galatasaray'ımızı tebrik ediyorum. Önemli bir galibiyet aldık.

uAburak89
11.Mart.2007, 22:06
Hakettik ve kazandık .. Hakeme rağmen ..

Hugo
oh be kazandık!

biz de tebrikleri kabul edelim bari!

Galatasaray kazandı 2-1 ...

Mc.Speedy
Maç bitti , 3 puan bizim.. Derin bir nefes aldım rahatladım..

C h A o S
ohhhhhh be ohhhhhhhh şu 2 haftayı da atlattık ve fikstür de öenmli maçlar aradan çıktı fb hariç..

maçı izlemedim ama inşallah güzel oynuyarak almışızdır

TR.CaPTaiN
11.Mart.2007, 22:07
Ligin kaderi artık 31,32 ve 33. haftalara kaldı. İlginç kayıplar olmazsa.

Memedov
11.Mart.2007, 22:07
Ne Trabzonun YeniLdiğine Nede Galatasarayın Yendiğine üzüLdüm ÜzüLdüğüm tek Şey Keşke Musanın Ayağı KırıLmasaydı GaLatasaray Trabzona Fark Atsaydı Yazık oLdu Yazık....!!!!!!!! :(

Omerdinho
11.Mart.2007, 22:09
Ziya Dogan nasil bir teknik direktördür?? anlamis degilim
Adam takima hicbir katkisi olmayan Erseni alacagina Ceyhunu oyundan aliyor soktugu adamda sakat dedigi Yattara?

yatebos
11.Mart.2007, 22:10
Ne Trabzonun YeniLdiğine Nede Galatasarayın Yendiğine üzüLdüm ÜzüLdüğüm tek Şey Keşke Musanın Ayağı KırıLmasaydı GaLatasaray Trabzona Fark Atsaydı Yazık oLdu Yazık....!!!!!!!! :(

cok haklısıın cok yazık oldu bnde cok uzuldum :( :(

El Comandante
11.Mart.2007, 22:10
Maç ßana Göre Berabere ßitecek ama Ts'de ALaßiLir.!!!

Evet farketmez yine kazanan taraf biz olacağız...

Ikinizede selamlar.Size demistim emin olmayin,mac sonunda cok üzülürsünüz diye.Hele mehmet 6 kere ardi ardina yazdi mac beraberlik yada trabzon kazanir diye.Yendik ulan yendik iste!

Hakeme,geretse ragmen kazandik!

Memedov
11.Mart.2007, 22:11
Ziya Dogan nasil bir teknik direktördür?? anlamis degilim
Adam takima hicbir katkisi olmayan Erseni alacagina Ceyhunu oyundan aliyor soktugu adamda sakat dedigi Yattara?

EvT Yattara Hani Sakattı Madem SakaT Neden Tutuşunca Oyuna ALdı Sakat oLan Adam Hiç Oynayamaz.!!!

C h A o S
11.Mart.2007, 22:11
valla ya musa ya çok üzüldüm. 2 yerinden kırık varmış. gerçekten çok yazık oldu.

TR.CaPTaiN
11.Mart.2007, 22:13
Futbolun en kötü yanı bu sakatlıklar özellikle 2 yerinden kırık olması insanı daha da üzüyor.En yakın zamanda sahalara dönmesi dileğiyle.

Burak Duran
11.Mart.2007, 22:13
öncelikle hakemi yüksek(!) performasından dolayı kutluyorum. Takım gerçekten çok iyi oynadı özellikle iliç ayhan arda bermuda şeytan üçgeni gibiydi sonuna kadar hak ettik ve aldık

Nedvedmania
11.Mart.2007, 22:14
aygün canım nerdesin :n:

Memedov
11.Mart.2007, 22:15
Ikinizede selamlar.Size demistim emin olmayin,mac sonunda cok üzülürsünüz diye.Hele mehmet 6 kere ardi ardina yazdi mac beraberlik yada trabzon kazanir diye.Yendik ulan yendik iste!

Hakeme,geretse ragmen kazandik!

Evet Tahminimde YanıLdım İnsanLar Hata YapaßiLir Sizde Geçen Hafta YanıLmıştınız.!! :)

dick
11.Mart.2007, 22:16
Geçmiş olsun Musa'ya

C h A o S
şimdi 2 hafta deplasmana gidiyoruz onlardan mutlak 3 puanlarla dönmeliyiz.

Memedov
aygün canım nerdesin :n:

Amann Aygün GeLmesin ßeni ßurda Görürse İyi oLmazz.!!!! :D:D

RoNNiE91
11.Mart.2007, 22:17
Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Zor bir maçtı.Musa'nın ayağının kırılmasına üzüldüm.Adam ekmek parasından da oldu :(

El Comandante
11.Mart.2007, 22:18
Evet Tahminimde YanıLdım İnsanLar Hata YapaßiLir Sizde Geçen Hafta YanıLmıştınız.!! :)

seninki tahmin olsa neyse,ayni seyi 6 kere yazdin.Sanki kiyamet olsa gene trabzon kazanacakti gibi konustun.Sanki sana vahiy gelmisti de sen okadar emin konusuyodun.Birazcik kizarmissindir.

Memedov
11.Mart.2007, 22:20
seninki tahmin olsa neyse,ayni seyi 6 kere yazdin.Sanki kiyamet olsa gene trabzon kazanacakti gibi konustun.Sanki sana vahiy gelmisti de sen okadar emin konusuyodun.Birazcik kizarmissindir.

Yok Hiçte ßiLe Kızarmadım 6 kere Yazmışım Hiç fark etmedim O biraz FazLa oLmuş İşte TahminLikten Çıkmış Ama Aygüne Kesin Vahiy geLdi 100 kere Yencez Dedi :n: Yendiniz.!!! :(

Nocna Mora
11.Mart.2007, 22:23
arkadaşlar maçı izledim çekişmeli maçtı (YAttara hiç oynamadı) sonra o Trabzon'un golü faul'dü hakem görmedi

Emurafu
11.Mart.2007, 22:25
Oncelikle musa ya ve trabzon camiasina gecmis olsun valla musanin ayagidanasil kirildi hayret ediyorum oysaki maclarda boyle bir suru pozisyon oluyor neyse talihsizlik

Maci alip ve sampiyonluk iddaamiz surdugu icinmutluyum onumuzdeki hafta konya macinida alirsak cok iddiali oluruz

Trabzonun Golu kesin Fauldu cunku kaleciye bir sarj soz konusu bulent demirlek yanlis bir karar verdi ayrica gokdenizin pozisyonunu nasil avantaja birakmadi sasirdim valla o pozisyona guldum bu hakemde fifa kokartli ise

RaSenGan
11.Mart.2007, 22:26
trabzon ole yada bole bana gore ikinci yarının formda takımlarından gökdeniz umut yattara ceyhun ersen falan derken ii tkm oldular bunu dewam ettirmeleri için onlerinde ii bi fırsat war yattarasızda olsa bana gore yenilmezler

ts beraberliği alacaktır sami yenden inşallah ...

Maç ßana Göre Berabere ßitecek ama Ts'de ALaßiLir.!!!

Başladı yine her türlü yenerizmiş pehh zor yenersiniz kilit oyuncularınız olmadan geçen haftada yedeklerimizle yeneriz dedin noldu:rolleyes:

Song oynamazsa biz bu maçı alamayız ... Ayrıca Ziya hoca tek forvet çıkacakmış maça .. Umut'la başlayacakmış, Ersen yedek bekleyecekmiş .. Orta sahayı kalabalık tutacaklar bu akşam zor bir maç bekliyor bizi ..

Havalara uçtuğum yok.Mesajları okursan kimlerin havalara uçtuğunu bariz bi şekilde görebilirsin.Biz öyle 2-3 maça havalara uçaçacak takımlardan değiliz.

Anadolu takımı falan farketmez.Küçümsediğin anadolu takımları her hafta puan alıyor zirvedekilerden.Her maça nası hazırlanıyosak buna da öyle hazırlanıyoruz.Derbi maçlarındaki başarımızda ortada.Maç sonunda kimin üzüleceğini göreceğiz.Biz susalım maçta futbolumuz konuşsun...

ve alıntı yapmadığım birçok mesaj.BU DA SİZE KAPAK OLSUN ! :j:

El Barto
11.Mart.2007, 22:28
Aygün bitirdin yaw :n::n::n:

Mirza
11.Mart.2007, 22:30
Adnan Polata göre Konya macini da alirsaniz Sampiyonsunuz. Hadi hayirlisi. Ayriyetten Galatasarayi tebrik ediyorum.

Emurafu
11.Mart.2007, 22:31
Evet bir takim tek oyuncuyla oynanmiyor yok song olmassa alamayiz yok yattara falan filan

Onumuzdeki iki deplasmandan 6 puan alirsak sampiyonlugun 1 numarali favorisi oluruz en korktugum takim genclerbirligi deplasmani cunku kac senedir yenemiyoz ankarada ve bize ters gelen bir takim oofffffffffffffffff dayanin ya

Nedvedmania
11.Mart.2007, 22:31
aygüncüm o alıntı yaptıklarında bazıları berabere olabilir demiş bazıları alırız inşallah demiş onlar kesin alıcaz görürsün felan demediki onlara niye kapak olsun . Lütfen deyimleri yerine uygun kullanalım :)

El Comandante
11.Mart.2007, 22:33
aygüncüm o alıntı yaptıklarında bazıları berabere olabilir demiş bazıları alırız inşallah demiş onlar kesin alıcaz görürsün felan demediki onlara niye kapak olsun . Lütfen deyimleri yerine uygun kullanalım :)

Vallahi cihan lafi agzimdan aldin :)

Tam onu diyecektim bende,aygüncüm orada macta zorlaniriz,macta belki berabere biten diyenler var.Onlar kesin ve emin konusmadilar ve bu durumda onlara kapak olmuyor.Benim gösterdigim kisilere kapak oldu :n:

RaSenGan
11.Mart.2007, 22:34
Bişeyi çok söylersen olurmuş bende dedim ve oldu :) şuan mehmet donmuş duruumda ve cevap yazamıyo :n: ayrıca baran abi benim mesaj kasma amacım yok isterse 1 mesaj sayım olsun yine farketmez mehmett bana yenemezsiniz dedi bende takımımı savundum yeneriz dedim o inatlaştıkça ben inatlaştım ve işte sonuç ortada
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Vallahi cihan lafi agzimdan aldin :)

Tam onu diyecektim bende,aygüncüm orada macta zorlaniriz,macta belki berabere biten diyenler var.Onlar kesin ve emin konusmadilar ve bu durumda onlara kapak olmuyor.Benim gösterdigim kisilere kapak oldu :n:

ilk 10 sayfaya bakarsanız onları alıntı yapmadım onları bi okuyun isterseniz kesin konuşmaları görürsünüz :j:

GeNç KaRTaL
11.Mart.2007, 22:36
ve alıntı yapmadığım birçok mesaj.BU DA SİZE KAPAK OLSUN ! :j:
Bir kere benim mesajıma iyi bak galatasaray kesin yenilecek diye bir şey söylemişmiyim:rolleyes: Kilit adamlarınız olmazsa zor yenersiniz dedim bir tek song yoktu bana kapak falan olmadı yani bekliyordum gs nin kazanmasını ayrıca dediğim çıktı çokda kolay yenmediniz bundan sonra kapak yapacağın adamları iyi seç dostum;;)

El Comandante
11.Mart.2007, 22:39
Konu degisiyor,yakinda konuyada kapak gelecek :D

Semsi ve buragin sözü galatasaray zor kazanir.Semsi dedi galatasaray cok iyi oynarsa ancak kazanir.Burak dedi zor kazaniriz.Emre emin degil kendinden insallah diyor yani bir ümit meselesi var bu durumda.Bunlara kapak felan olmadi,öbür 3 kisiye oldu :D

C h A o S
11.Mart.2007, 22:40
özeti izliyom bakalım nasıl oynamışız.:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aykut süper kurtarışlar yapmış
beyler sahaya ÇAKI atmışlar. bu kötü ceza getirebilir bize

El Barto
11.Mart.2007, 22:41
Konu degisiyor,yakinda konuyada kapak gelecek :D

Semsi ve buragin sözü galatasaray zor kazanir.Semsi dedi galatasaray cok iyi oynarsa ancak kazanir.Burak dedi zor kazaniriz.Emre emin degil kendinden insallah diyor yani bir ümit meselesi var bu durumda.Bunlara kapak felan olmadi,öbür 3 kisiye oldu :D

Hocam eyvallah :)

Mc.Speedy
11.Mart.2007, 22:42
Kapakların Ön Yüzü biraz seviyeli olsun ;)

RaSenGan
11.Mart.2007, 22:43
Bir kere benim mesajıma iyi bak galatasaray kesin yenilecek diye bir şey söylemişmiyim:rolleyes: Kilit adamlarınız olmazsa zor yenersiniz dedim bir tek song yoktu bana kapak falan olmadı yani bekliyordum gs nin kazanmasını ayrıca dediğim çıktı çokda kolay yenmediniz bundan sonra kapak yapacağın adamları iyi seç dostum;;)

burda demedin ama msnde dedin

(18:44) Aygün: GS şova az kaldı
(18:44) GeNç KaRTaL™: olum bak bu lafıda yediririm :n:
(18:44) Aygün: MAç sonu Görüşürüz

ben burdan sanki senin ts'nin kazanacağına çok güvendiğini anladım :j:

meddah
11.Mart.2007, 22:44
Başlığı kapak yapıp üstünüze kapatmadan şu kapak muhabbetini kapatın lütfen..

RaSenGan
11.Mart.2007, 22:47
Tamam beyler kapatalım konuyu.Gs'ye tebrikler gelmiyo neden acaba ?

El Barto
11.Mart.2007, 22:48
gs tebrik ederiz :n:

Memedov
11.Mart.2007, 22:50
Bişeyi çok söylersen olurmuş bende dedim ve oldu :) şuan mehmet donmuş duruumda ve cevap yazamıyo :n: ayrıca baran abi benim mesaj kasma amacım yok isterse 1 mesaj sayım olsun yine farketmez mehmett bana yenemezsiniz dedi bende takımımı savundum yeneriz dedim o inatlaştıkça ben inatlaştım ve işte sonuç ortada

Aygün Neden YaLan Atıyon Msjlar ortada Benmi İnatlaştım Sen İLLe GaLatasaray yenecek yenecek dedin bende fikrimi söyledim Ama GaLatasaray Yendi TebrikLer.!!:)Hem ßen Makina DeğiLim Donayım İstersen Reset AtaLım Ne dersin.!!:D

Nocna Mora
11.Mart.2007, 22:51
UNUTMUŞUM geçmiş olsun dilemeyi

MUSA ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN....6 ay sahalardan uzak kalacakmış

C h A o S
11.Mart.2007, 22:52
özeti izledim trabzonspor attığı golde, erdinç di heralde boş kaleye bile atamıyormuş o heyecanla :n: biraz daha havadan vursa direk yada avuttu..

Mc.Speedy
11.Mart.2007, 22:52
Galatasaray'ımızı Tebrik ediyoruz..:D (h)

El Barto
11.Mart.2007, 22:53
UNUTMUŞUM geçmiş olsun dilemeyi

MUSA ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN....6 ay sahalardan uzak kalacakmış

evet ya çook üzüldüm vallaha geçmiş olsun (0)

Memedov
11.Mart.2007, 22:55
ALLAH yardımcısı oLsun Biran Önce SahaLara Döner İnşALLAH.!!Musa Sakatlandıktan sonra bütun Stad ALkışLadı Keşke Maçın her dakikası böyle oLsa Ne GüzeL oLur demi.!! :)

RaSenGan
11.Mart.2007, 22:56
özeti izledim trabzonspor attığı golde, erdinç di heralde boş kaleye bile atamıyormuş o heyecanla :n: biraz daha havadan vursa direk yada avuttu..

İmzandaki Gerets Defol yazısını kaldır istersen :) Erdinç kale boş olmasa kesinlikle atamazdı o golü

Nocna Mora
11.Mart.2007, 22:57
evet ya keşke hep böyle olsa bu arada sahaya çakı atıldı hakem 4. hakeme götürdü izlediyseniz

yatebos
11.Mart.2007, 22:59
sahaya cakı atıldı insanı ÖLDÜREBİLİR bakalım Galatasaray a ne kadar ceza gelecek

Memedov
11.Mart.2007, 23:00
evet ya keşke hep böyle olsa bu arada sahaya çakı atıldı hakem 4. hakeme götürdü izlediyseniz

Evet Çakı DeğiL Kocaman Ekmek Bıçağı Sanki.:n:Ceza GeLebiLir GaLatasaraya..!!

Nocna Mora
11.Mart.2007, 23:01
gelsin ya bu ne adam öldürüyolar (GSliyim)

C h A o S
11.Mart.2007, 23:03
İmzandaki Gerets Defol yazısını kaldır istersen :) Erdinç kale boş olmasa kesinlikle atamazdı o golü

niye:) ben gerets gitsin diyenlerdenim. yoksa foruma mı aykırıı...;)

El Barto
11.Mart.2007, 23:05
yoksa foruma mı aykırıı...;)

evet.......

Memedov
11.Mart.2007, 23:05

Yok Arkadaşım yenince Gerets İyi YeniLince Kötü Yendi Ya GaLatasaray Ondan Öyle Demiş o :n:

Nocna Mora
11.Mart.2007, 23:06
arkadaşlar konuyu dağıtmayalım :)

RaSenGan
11.Mart.2007, 23:06

yoo istersen koyabilirsin ama Ts'yi yendik gerets bu kadroyla bunu başarabildi.Daha ne istiyosun :) Ve o atılan çakıyı isabet ettirebilmek için iyi nişancı olmak gerekir :D

Nocna Mora
11.Mart.2007, 23:08
dürbün falan lazım yoksa taraftara gelir :)

Memedov
11.Mart.2007, 23:09
yoo istersen koyabilirsin ama Ts'yi yendik gerets bu kadroyla bunu başarabildi.Daha ne istiyosun :) Ve o atılan çakıyı isabet ettirebilmek için iyi nişancı olmak gerekir :D

Demedim mi Yenince Gerets İyi YeniLince Kötü.!!! :)

yatebos
11.Mart.2007, 23:10
Ve o atılan çakıyı isabet ettirebilmek için iyi nişancı olmak gerekir :D

nişancılıkla falan alakası yok bu dalga gecilecek bi konu diil kardes... ya gelseydi birisinin kafasına o saman simdi neler konusulacaktı kimsenin bole bişiye hakkı yoktur gereken ceza werilmelidir

RaSenGan
11.Mart.2007, 23:11
Demedim mi Yenince Gerets İyi YeniLince Kötü.!!! :)

Ben her zaman takımımı,futbolcuları ve teknik direktörü destekliyorum bunu sende biliyosun ;;)

Nocna Mora
11.Mart.2007, 23:12
Okan neden oynamadı Ümit KAran falan

Memedov
11.Mart.2007, 23:13
Ben her zaman takımımı,futbolcuları ve teknik direktörü destekliyorum bunu sende biliyosun ;;)

Takım Kötü Gidince Hiç Böyle Demiyonuz Ama Aygün Madem Takımını İyi Günde DestekLiyon Kötü günündede DesteklemeLisin.!!!

19_SeRDiNÇ_05
11.Mart.2007, 23:13
Okan neden oynamadı Ümit KAran falan

ikiside cezalıydı.

RaSenGan
11.Mart.2007, 23:16
Takım Kötü Gidince Hiç Böyle Demiyonuz Ama Aygün Madem Takımını İyi Günde DestekLiyon Kötü günündede DesteklemeLisin.!!!

Gs-Bjk konusunda ve diğer her maçta destekliyorum zaten taraftar dediğin böyle olur.

El Barto
11.Mart.2007, 23:31
beşiktaş gs maçında gerets takımı korkak oynattı korktu dediğim için "böyle diyemezsin" diyen yöneticiler bazı arkadaşların imzalarını görmüyorlar sanırım...

RaSenGan
11.Mart.2007, 23:42
nişancılıkla falan alakası yok bu dalga gecilecek bi konu diil kardes... ya gelseydi birisinin kafasına o saman simdi neler konusulacaktı kimsenin bole bişiye hakkı yoktur gereken ceza werilmelidir

bende konuya iyi yönünden bakmak istiyorum ;)

alo1903
11.Mart.2007, 23:50
gs 76 ts 1 maç devam ediyor :D

El Barto
11.Mart.2007, 23:54

dostum yanlış yapıyosun ya germe ortalığı...

Memedov
11.Mart.2007, 23:55

Sen Hep ßöyLe Heryerde HuzursuzLuk Çıkarcakmısın.? :confused:

lewo41
11.Mart.2007, 23:55
Galatasarayı tebrik ediyorum

Mc.Speedy
11.Mart.2007, 23:56

Maçı istersen 0-0'dan başlatabilirim tekrardan hı ?
Ne dersin?

uAsamet91
11.Mart.2007, 23:56
mactan geldim simdi mac sonunda bi dalga gecmisiz trabozonlularla macta arda cok iyi oynadi trabzonun golu faul

C h A o S
11.Mart.2007, 23:58
bu maça gitcektim ama son anda vaz geçtim :( keşke gitseydim.:(:(:

El Barto
11.Mart.2007, 23:59
macta arda cok iyi oynadi trabzonun golu faul

valla saniyede özetledin maçı helal olsun :)

nekop
12.Mart.2007, 00:02
Öncelikle Galatasaray'ı tebrik ediyorum.İki karambol diyebilecegimiz gol yedik attıgımız golde bana göre fauldü.Hakem berbat bir maç yönetti özellikle Gökdeniz'in bir avantaj pozisyonunu kesti gitse gol olabilirdi.Maçın bittigi an Ceyhun'un çıktıgı andı o an içimden Yattara'nın hiçbişey yapamayacagı geçiyordu ve öylede oldu.Ayrıca Musa'yada geçmiş olsun diyorum umarım biran önce iyileşir ve sahalara döner...

Memedov
12.Mart.2007, 00:03
GaLatasaray HaKKettiği ßir GaLibiyet ALdı KutLuyorum TeßrikLer..!! ;;)

RaSenGan
12.Mart.2007, 00:05
GaLatasaray HaKKettiği ßir GaLibiyet ALdı KutLuyorum TeßrikLer..!! ;;)

geç oldu ama olsun :D

Memedov
12.Mart.2007, 00:08
geç oldu ama olsun :D

Geç oLsada Doğruyu ßuLmak İyidir Doğruda GaLatasarayı Yendiği İçinde Tebrik etmektir.Haksini Söylemek Yakışık ALmaz.;;)

El Barto
12.Mart.2007, 00:10
Geç oLsada Doğruyu ßuLmak İyidir Doğruda GaLatasarayı Yendiği İçinde Tebrik etmektir.Haksini Söylemek Yakışık ALmaz.;;)

vay bir fenerbahçeli için söylenmesi zor kelimeler dostum helal olsun :)

Memedov
12.Mart.2007, 00:12

Neden FenerbahçeLi ßunLarı Diyemez mi ßen Her zaman HaKLının Yanındayım Ne oLursa oLsun.!!;;)

El Barto
12.Mart.2007, 00:13
Neden FenerbahçeLi ßunLarı Diyemez mi ßen Her zaman HaKLının Yanındayım Ne oLursa oLsun.!!;;)

elbette der dostum o işin esprisi ama fenerbahçeli olupta demeyen insan sayısıda azımsanmayacak kadar çok...

lewo41
12.Mart.2007, 00:14

:) _______

Memedov
12.Mart.2007, 00:16
elbette der dostum o işin esprisi ama fenerbahçeli olupta demeyen insan sayısıda azımsanmayacak kadar çok...

OnLar Kendini Tutamayan İçinde Kin Nefret oLan ArkadaşLarımız ALbuki Bütün SeyirciLer KoL koLa Maç Seğretse Kimse Yaralanıp öLmese Daha iyi oLmaz mı :confused:

El Barto
12.Mart.2007, 00:18
belki kol kola olmaz ama kimsenin canı yanmasa iyi olur.

Memedov
12.Mart.2007, 00:19
belki kol kola olmaz ama kimsenin canı yanmasa iyi olur.

İnşALLAH İLerleyen SeneLerde ßuna Çağre ßuLurLar ßizde Avrupadaki Ligler Gibi Takımımızı TeL Örgüsüz Maçta SeğredebiLiriz.!! :)

El Barto
12.Mart.2007, 00:25
diğer ülkelerdede pek farklı değil onlardada var şiddet şiddet heryerde.konuyu biraz dağıttık sanırım??? :confused:

RaSenGan
12.Mart.2007, 00:27
diğer ülkelerdede pek farklı değil onlardada var şiddet şiddet heryerde.konuyu biraz dağıttık sanırım??? :confused:

Mesela İnter-Valencia maçı.Konu dağıldı dağılıcağı kadar :)

Memedov
12.Mart.2007, 00:29
Mesela İnter-Valencia maçı.Konu dağıldı dağılıcağı kadar :)

O maç Çok kötüydü ya futboLcular biLe Birbirine girdi :)ArkadaşLar Konu İyice DağıLmasın!! GaLatasaray Haftaya Konya DepLasmanına Gidiyor HeraLde Trabzon KimLe Yapacak.!!

Mc.Speedy
12.Mart.2007, 00:29
Bugün Futbol Forumlarına Mesaj yazanların enerjisi ve keyfi gayet iyi anlaşılan.

El Barto
12.Mart.2007, 00:30
yani sadece bizde olmuyor.dağıttık valla :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bugün Futbol Forumlarına Mesaj yazanların enerjisi ve keyfi gayet iyi anlaşılan.

ALLAH bozmasın :)

RaSenGan
12.Mart.2007, 00:38

abi kapaklar olsa daha iyi olucak ama buna da şükür :n:şaka bir yana yendik tabii keyifler süper :)

Mc.Speedy
12.Mart.2007, 00:42
abi kapaklar olsa daha iyi olucak ama buna da şükür :n:şaka bir yana yendik tabii keyifler süper :)

Kapakçı bugün erkenci , hanımdan fırçayı yemeden yattı :)

RaSenGan
12.Mart.2007, 00:44
Kapakçı bugün erkenci , hanımdan fırçayı yemeden yattı :)

İyiki gitti yoksa kapakları bize toplatırdı :D

10_Osmanozc
12.Mart.2007, 01:15
Stada gidip o eziyeti çektikten sonra gol sevinci yaşamasaydım,gözüm açık giderdi herhalde:)Yenilmemize rağmen o gol sevincine değdi:)

Musa Büyük'ü futbolcu olarak beğenmesem de sakatlığına üzüldüm,geçmiş olsun.Özhan Canaydın'ın onu ziyaret etmesi de ekstra bir hareketti.Bu düşüncesini bilet organizasyonunda da gösterseydi keşke.

Galatasaray'ın attığı ilk golde ofsayt olabilir.Bizim attığımız golde ise bence faul yoktu.Oyunun kırılma noktası gerçekten Yattara'nın girmesi sırasında oldu.Tribünde dua ediyorum bu korner geçsin diye.Çünkü o korneri savuştursaydık,Yattara'nın girmesiyle birlikte üstümüze gelen Galatasaray'ı darmadağan edecektik.Ancak şans işte Umut'un ayağının altından kaçtı gol oldu.Tipik Galatasaray golü diyelim neyse:)

Aykut'un oynaması önceden tahmin ettiğim gibi bizim açımızdan kötü oldu.Hakan Şükür'ü şahsen bir takıma transfer etmem.Tarzını pek beğenmiyorum ancak Trabzonspor'a karşı oynadığında her zaman çekinirim.Bu maçta Hakan Ş. olmasaydı her şey çok farklı olurdu.

Yattara'nın girişi ise çok güzel oldu:)Trabzonsporluların çoğu ikinci yarıda gireceğini biliyordu zaten.Yattara denince bütün Galatasaraylıların şaşkın halleri güzeldi:)

Pek uzatmayayım.Sadece o gol sevinci için bile bu maça gidilirdi.

El Comandante
12.Mart.2007, 01:21
Hakan sükür 90 dakika boyunca pres yapti,necatiye cok güzel gol pozisyonlari yaratti ama necati kazmasi atamadi.Eger bu macta ümit olsaydi gercekten en az 2 tane gol atardi.

Aykuta helal olsun gercekten,2 tane mutlak gol pozisyonu cikardi,tsnin attigi golde bana göre %100 faul vardi,genede cok iyiydi.Haftaya konya macindada oynayabilir. igrenc hakeme,geretse ragmen maci kazandik.Mutluyuz,gururluyuz :)

19 07 2007
12.Mart.2007, 01:23
en az 5 mac seyircisiz bekliyorum

1 tane ses bombasi(olum tehlikesi icermiyen) icin 3 mac seyircisiz verebiliyorlarsa bir bicak icin (direk oldurme tesebusu)

haydi ulusoy gostert cifte standartlarinda bir tane daha

---------------------------------------------------

sarbi alem adam gs store forma mi uretemiyor yoksa sabri korsan mi giyor anliyamadim :D :n:

http://wwy.webaslan.com/i/glr/0703116380/im4564.jpg

gs logosu yok :n:

burdada ismi yanlis yazilmis

http://i109.photobucket.com/albums/n53/synergiex/GS1.jpg

:n::n::n:

El Comandante
12.Mart.2007, 01:30

1 tane ses bombasi(olum tehlikesi icermiyen) icin 3 mac seyircisiz verebiliyorlarsa bir bicak icin (direk oldurme tesebusu)

Suna bak ya,3 tane ses bombasi mondragona.Sayisiz yabanci maddeler.Geretsin alnina bozuk para ve geretsin alni yarildi.Mac boyunca küfürler.Ya sen adami deli ediyon ha.Simdi sana cok güzel laflar söylerdimde senin gibi bir seviyesizin yüzünden banlanmak istemiyorum.Ayrica cakiyi sahaya attilar hemde hickimseye degmezdi o.Birde 5 mac bekliyormus vay bee.Baska derdin bizim 3 puanimizi silip size +3 puanda koysunlarmi?

Birde haluk ulusoya cifte standart yapiyorsun diyorsun ya ne diyimki sana.Ya yöneticiler ilgilensin sunla lütfen sinirlerimizi bozup bizi kiskirtmaktan baska birsey yapmiyor.

19 07 2007
12.Mart.2007, 01:33
Suna bak ya,3 tane ses bombasi mondragona.Sayisiz yabanci maddeler.Geretsin alnina bozuk para ve geretsin alni yarildi.Mac boyunca küfürler.Ya sen adami deli ediyon ha.Simdi sana cok güzel laflar söylerdimde senin gibi bir seviyesizin yüzünden banlanmak istemiyorum.Ayrica cakiyi sahaya attilar hemde hickimseye degmezdi o.Birde 5 mac bekliyormus vay bee.Baska derdin bizim 3 puanimizi silip size +3 puanda koysunlarmi?

Birde haluk ulusoya cifte standart yapiyorsun diyorsun ya ne diyimki sana.Ya yöneticiler ilgilensin sunla lütfen sinirlerimizi bozup bizi kiskirtmaktan baska birsey yapmiyor.

Kufurleri mufurleri gectim. Atilan bozuk paralari, cakmaklari ve diger yabanci maddeleri filan da gectim. Ama adamlar sahaya direk ACILMI$ SEKILDE CAKI attilar!

duymadin galiba edilen kufurleri

El Comandante
12.Mart.2007, 01:36
Kufurleri mufurleri gectim. Atilan bozuk paralari, cakmaklari ve diger yabanci maddeleri filan da gectim. Ama adamlar sahaya direk ACILMI$ SEKILDE CAKI attilar!

duymadin galiba edilen kufurleri

gec tabi onlari sen cünkü onlari siz yaptinizya onlarda birsey yok.Birde onlari gectim demiyonmu vallahi gecenin bu saatinde beni deli ediyon ha.:mad:

Sizin stadta edilen küfürleri sagir sultan bile duydu.54 bin kisi koro halinde ana avrat düz gidiyodunuz.Sen cakmaklari,bozuk paralari,ses bombalarini nasil es geciyorsun?Ve kimseye degmeyecek olan cakiya nasil laf ediyorsun?

10_Osmanozc
12.Mart.2007, 01:36

Maç tekrar edilmeli:)

19 07 2007
12.Mart.2007, 01:38
haha canaydin bi futbolcunun bacagi kirildigi icin hastaneye gitmis macin ortasinda kendi oyuncusuda degil

galiba 2 haftadir gelemedigi stada bu kezde bir yalan uydurdu ve mac bitmeden bye bye dedi

1-1 olunca tepkilerden korktugu icin onu mazeret gostererek kacti. Boylece bir tasla iki kus vurmus oldu. Hem medyaya sirin hemde tepkilerden kacma ohhh

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Maç tekrar edilmeli:)

yok yok 3 puaninizi silip fakir fuka dagitmali.

Nocna Mora
12.Mart.2007, 09:02
arkadaşlar sonuçt GS yendi daha fazla germeyelim ortamı

Fietra 10
12.Mart.2007, 12:49
tartışmaya gerek yok...Gs yendi.. tebrik ederim...en azından dostça bi karşılaşma oldu.. bana göre üst düzey bi mücadele vardı sahada futbolcuları tebrik etmek lazım.

ultraslanerdem
12.Mart.2007, 12:49
haha canaydin bi futbolcunun bacagi kirildigi icin hastaneye gitmis macin ortasinda kendi oyuncusuda degil

galiba 2 haftadir gelemedigi stada bu kezde bir yalan uydurdu ve mac bitmeden bye bye dedi

1-1 olunca tepkilerden korktugu icin onu mazeret gostererek kacti. Boylece bir tasla iki kus vurmus oldu. Hem medyaya sirin hemde tepkilerden kacma ohhh

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Kardeş boşu boşuna ortamı geriyorsun.Amacın ne Koca bir tartışma yaratmak mı...

paco
12.Mart.2007, 13:21
ö.canaydın bence de sırf tepkilerden çekindiği için musa nın yanına gitti ... yoksa bu önemli maç bırakılıp gidilmezdi ... maçtan sonrada pekala yanına gidip ziyaretini yapabilirdi ...

M.Scofield
12.Mart.2007, 13:28
Galatasaray kazandı niye kabullenemiyorsunuz?

paco
12.Mart.2007, 13:32
Stada gidip o eziyeti çektikten sonra gol sevinci yaşamasaydım,gözüm açık giderdi herhalde:)Yenilmemize rağmen o gol sevincine değdi:)

Musa Büyük'ü futbolcu olarak beğenmesem de sakatlığına üzüldüm,geçmiş olsun.Özhan Canaydın'ın onu ziyaret etmesi de ekstra bir hareketti.Bu düşüncesini bilet organizasyonunda da gösterseydi keşke.

Galatasaray'ın attığı ilk golde ofsayt olabilir.Bizim attığımız golde ise bence faul yoktu.Oyunun kırılma noktası gerçekten Yattara'nın girmesi sırasında oldu.Tribünde dua ediyorum bu korner geçsin diye.Çünkü o korneri savuştursaydık,Yattara'nın girmesiyle birlikte üstümüze gelen Galatasaray'ı darmadağan edecektik.Ancak şans işte Umut'un ayağının altından kaçtı gol oldu.Tipik Galatasaray golü diyelim neyse:)

Aykut'un oynaması önceden tahmin ettiğim gibi bizim açımızdan kötü oldu.Hakan Şükür'ü şahsen bir takıma transfer etmem.Tarzını pek beğenmiyorum ancak Trabzonspor'a karşı oynadığında her zaman çekinirim.Bu maçta Hakan Ş. olmasaydı her şey çok farklı olurdu.

Yattara'nın girişi ise çok güzel oldu:)Trabzonsporluların çoğu ikinci yarıda gireceğini biliyordu zaten.Yattara denince bütün Galatasaraylıların şaşkın halleri güzeldi:)

Pek uzatmayayım.Sadece o gol sevinci için bile bu maça gidilirdi.

işte tribünden maç izlemeyi bu yüzden hiç sevmiyorum ... galatasarayın attığı ilk gol temiz, ts nin attığı golde de faul var ;) ha gol sevincini yaşadınız hakem sayesinde ... o da olmasa yaşayamazdınız ... tribündeyken yattara oyuna girerken galatasaraylıların yüz ifadesini nasıl gördün çok merak ettim ... ne yattaraymış yaa ... peki yattaranın o performansından sonra ki trabzonluların yüz ifadeleri nasıldı veya hakeme rağmen 2. golden sonraki yüz ifadelerinide anlatırsan sevinirim ;) ...... galatasaray oynadı ve maçı aldı .... maçın iyileride ayhan arda ve hakan şükür dür .....

Del Piero_10
12.Mart.2007, 13:34
Siteden banlanan saruman olabilirmi şu üye?

aynı üslup.

El Barto
12.Mart.2007, 13:37
olabilir valla...

RoNNiE91
12.Mart.2007, 13:50

---------------------------------------------------

sarbi alem adam gs store forma mi uretemiyor yoksa sabri korsan mi giyor anliyamadim :D :n:

gs logosu yok :n:

burdada ismi yanlis yazilmis

http://i109.photobucket.com/albums/n53/synergiex/GS1.jpg

:n::n::n:

:D:D:D:D çok güzel ya

Emurafu
12.Mart.2007, 14:21
Fanatizmlik, yapmayin be kardes alla alla ne 5 maci futboldan cakiyormusunuz fenerbahce galatasaray maci hemen ornek size

uAsamet91
12.Mart.2007, 14:30
bence ceza gelmezz ULUSOY parayla bitirir isi:D

gorkemyilmazkarasu
12.Mart.2007, 15:27

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

birader piyangodanmı çıktın bu siteye sen...yakışmıyosun bu siteye bence atılmadan önce onurlu bir şekilde bırak yazık...at gözlüklerinide çıkar gerçek hayatında fazlasıyla işine yarar...

Emurafu
12.Mart.2007, 16:18
19.07.2007 adli kullanici konusmalarina dikkat et yada mumkunse gs ile ilgili yerlere yorum yazma gorevliler size sesleniyorum bu adam sirf fanatimlik yapiyor

Ozhan canaydin hastaneye gitti suclu oldu

C h A o S
12.Mart.2007, 16:19
böyle kişiler bence anında siteden atılmalı...

real_footballer
12.Mart.2007, 16:22
galatasaray için önemli maçtı kazandılar ve şampiyonlar ligi şansını devam ettirdiler

Emurafu
12.Mart.2007, 16:32
valla ben atilmasini bekliyom

19 07 2007
12.Mart.2007, 16:36
ap acik ortada olay tartismayada gerek yok....

Emurafu
12.Mart.2007, 16:58
dostum kurallari okusana sonra konus

y_layta
12.Mart.2007, 17:21
bu maçta ziya hocayı kötü buldum yattarayı alcaksan ceyhunu nie çıkarıyon umutu çıkar.umutu çıkarıp ersene yattara ve gökdeniz orta yapardı ceyhun arkadan desteklerdi.umut iyi olsaydı ama nese geçti fakat almalıydık yaw

10_Osmanozc
12.Mart.2007, 17:27
işte tribünden maç izlemeyi bu yüzden hiç sevmiyorum ... galatasarayın attığı ilk gol temiz, ts nin attığı golde de faul var ;) ha gol sevincini yaşadınız hakem sayesinde ... o da olmasa yaşayamazdınız ... tribündeyken yattara oyuna girerken galatasaraylıların yüz ifadesini nasıl gördün çok merak ettim ... ne yattaraymış yaa ... peki yattaranın o performansından sonra ki trabzonluların yüz ifadeleri nasıldı veya hakeme rağmen 2. golden sonraki yüz ifadelerinide anlatırsan sevinirim ;) ...... galatasaray oynadı ve maçı aldı .... maçın iyileride ayhan arda ve hakan şükür dür .....
Bize büyüklerimiz hamsinin gözlere iyi geldiğini söylerlerdi,çok hamsi yemekten olsa gerek.Pek bir mesafe yoktu Galatasaraylılar ile aramızda.Benim Yattara konusundaki düşüncem hep aynıdır.Hiçbir gol,asist yapmasa dahi onun şovu yeter.Son dakikalarda bütün Galatasaraylıların onun ayağındayken top korkması ve onun bunun hoşuna gittiği için topu ayağında tutması sırasında nasıl mest olduğumu bilemezsin:) Trabzonsporluların yüz ifadesi nasıldı diye sorarsan elbette üzüldük ancak maç sırasında ağlayan,depresyona giren hiç bir taraftar görmedim.Kendi çevremdekiler açısından konuşusursam da ortak fikrimiz bu sene ligde bir beklentimiz olmadığı için pekte üzülmediğimizdir.Hatta herkesin mutlu mesut gittiğini bile söyleyebilirim.Pozisyonlar hakkındaki yorumlara gelince.Maç içinde ben pozisyonları net olarak elbette göremedim ancak televizyondan izleyince bu kanılara vardım.Sizin attığınız birinci golde ofsayt olabilir dedim bazı yorumcularda buna ofsayt dediler ben hala olmayabilir kanısındayım.Bizim attığımız golde ise hala faul olmadığını düşünüyorum.Faul olduğunu düşünsem zaten gol sevincim kursağımda kalırdı.Bir ekleme daha yaparsak Musa'nın ayağının kırıldığı pozisyonda bence Musa'ya kırmızı kart gösterilmesi lazım.

Omerdinho
12.Mart.2007, 17:31
Bize büyüklerimiz hamsinin gözlere iyi geldiğini söylerlerdi,çok hamsi yemekten olsa gerek.Pek bir mesafe yoktu Galatasaraylılar ile aramızda.Benim Yattara konusundaki düşüncem hep aynıdır.Hiçbir gol,asist yapmasa dahi onun şovu yeter.Son dakikalarda bütün Galatasaraylıların onun ayağındayken top korkması ve onun bunun hoşuna gittiği için topu ayağında tutması sırasında nasıl mest olduğumu bilemezsin:) Trabzonsporluların yüz ifadesi nasıldı diye sorarsan elbette üzüldük ancak maç sırasında ağlayan,depresyona giren hiç bir taraftar görmedim.Kendi çevremdekiler açısından konuşusursam da ortak fikrimiz bu sene ligde bir beklentimiz olmadığı için pekte üzülmediğimizdir.Hatta herkesin mutlu mesut gittiğini bile söyleyebilirim.Pozisyonlar hakkındaki yorumlara gelince.Maç içinde ben pozisyonları net olarak elbette göremedim ancak televizyondan izleyince bu kanılara vardım.Sizin attığınız birinci golde ofsayt olabilir dedim bazı yorumcularda buna ofsayt dediler ben hala olmayabilir kanısındayım.Bizim attığımız golde ise hala faul olmadığını düşünüyorum.Faul olduğunu düşünsem zaten gol sevincim kursağımda kalırdı.Bir ekleme daha yaparsak Musa'nın ayağının kırıldığı pozisyonda bence Musa'ya kırmızı kart gösterilmesi lazım.

Musa ya niye kirmizi gostersin? :)

10_Osmanozc
12.Mart.2007, 17:35
Arda'ya tekme attığı için.

Emurafu
12.Mart.2007, 18:21
ne kirmizisi zaten ayagi kirilmis

perpetua
12.Mart.2007, 19:27
Ayagi kirilmasi Musa'nin sanssizligi ve tekniginin yetersizligi. O pozisyonda bence kirmizi kart agir olurdu cunku topa vurup uzaklastirmaya calisirken bacagi Arda'nin dizinin hemen altina, belki de Arda'nin bacagina vurabilecegi en sert noktaya geldi. 10 santimetre asagiya vursa, belki de sakatlanacak, acilar icinde kivranacak oyuncu Arda olurdu. Ancak burada kasit aramamak lazim cunku amaci bariz bir sekilde topu uzaklastirmakti.

Tekniginin yetersizligini de ekledim Musa icin cunku o pozisyonda Musa'dan daha teknik bir oyuncu topu kontrol ettikten sonra, Arda'nin kosu yolundan topu cekip kendisini rahatlatip daha az riskli bir pas verebilirdi. Ancak topla hareketlerinde cok da rahat olmayan Musa, baski yedigi anda topu ileriye vurmayi tercih etti. Bu da bariz bir sekilde tekniginin yetersizliginin gostergesi.