PDA

View Full Version : Ribery davası yarın

19_SeRDiNÇ_05
14.Mart.2007, 18:53
Galatasaray futbol takımının, Fransız futbolcu Franck Ribery'in 2005 yılında transferiyle ilgili Marsilya futbol takımı aleyhine açtığı dava, Lozan'daki tahkim kurulunda yarın görüşülecek.

FIFA'nın ilgili dairesi, 16 kasım tarihinde aldığı kararda, Galatasaray'ın başvurusuna olumsuz yanıt vermiş ve Ribery'nin, ''parasını alamadığı gerekçesiyle kontratının iptal etme'' iddiasını haklı bulmuştu.

Ribery'nin haksız bir biçimde kontratını iptal ederek usulsüz olarak Marsilya futbol takımına transfer olduğunu savunan sarı kırmızılı takım, Fransız kulübünün 10 milyon avro tazminat ödemesini talep ediyor.

Memedov
14.Mart.2007, 18:55
Hadi hayırlısı İnşALLAH Galatasaray için İyi bir Sonuç çıkar

ultraslanerdem
14.Mart.2007, 18:56
Galatasaray bu davayı kazanacaktır.İnşallah!!!

uAsamet91
14.Mart.2007, 18:57
İnşallah kazanırız

El Comandante
14.Mart.2007, 18:57
Bu davayi kazanip yüklü bir miktarda para alacagimiza inaniyorum.

uAburak89
14.Mart.2007, 19:07
Takımımız lehine sonuçlanır umarım ..

paco
14.Mart.2007, 19:53
ben de keşke sizin kadar olumlu bakabilsem :(

OsCaR007
14.Mart.2007, 19:57
insaalh kazanır hiç sevmiyorum zaten ribery herkesi satıp gidiyo

Emurafu
14.Mart.2007, 20:01
Insallah kazaniriz ama zor gibi geliyor bana

Sheriff
14.Mart.2007, 20:06
Kazanamazsınız. Ribery haklı.
Ama umarım kazanırsınız..;)

AfYoK03
14.Mart.2007, 21:09
hala içmedi mi yaa Özhan Canaydın soğuk suyunu onun üstüne. Ya abi adamın davasını actıgı yer Avrupa mahkemesi. Hangi gün avrupadan biri cıkıp Türkler haklıdır verin haklarını demiş.

M.Scofield
14.Mart.2007, 21:33
Hiç birşey olacağini zanletmıyorum.

IcedEarth
14.Mart.2007, 21:37
elimizdeki belgeleri adam gibi kullanabilecek bir insanoğlu çıkarsa ribery allahından ve de CAS'tan bulacaktır. ;)
Bi de bi insan geldiği anda taraftarlarının sevgilisi olduğu bir takımı nasıl bu kadar rahat sattı anlamıyorum gideceksen bari seni dünya podyumunda ön sıralara çıkaran bu takıma birşeyler kazandır ama nerde!!! neyse yukarda Allahvar herşeyi o biliyor bunun hesabı sorulur

bursa_mc
14.Mart.2007, 21:43
bıktım ben bu adamdan yaw..

ibo
14.Mart.2007, 23:09
hiç bişey olmaz. Klübün haklarını savunamayan bu yönetimle değil 10 milyon 1 lira bile alamayız...

Bordo61Mavi
15.Mart.2007, 00:18
insallah CIM_BOM davayi alir, hemde yuklu bi miktar alarak.

bjkmete
15.Mart.2007, 01:51
Umarım hüsranla sonuçlanmaz ama doğruyu söylemek gerekirse umudum yok.

19_SeRDiNÇ_05
15.Mart.2007, 19:56
Galatasaray'ın, Ribery ile ilgili bugün Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) görülen davasının 4 saat sürdüğü ve iki tarafın savunmasını yaptığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı kulübün, Ribery ile ilgili açtığı 10 milyon Avro'luk dava, İsviçre'nin Lozan kentinde görülürken, başkan Özhan Canaydın'ın da takip ettiği davada iki tarafın da savunmasını yaptığı, kararın daha sonra açıklanacağı bildirildi. Canaydın, AA muhabirine telefonla yaptığı açıklamada, ''Gayet adil olarak her iki tarafın savunmaları alındı. Dava devam ediyor, bize haber verecekler'' dedi.

Bordo61Mavi
15.Mart.2007, 20:12
demektirki alamiycak bisey CIMBOM

uAsamet91
15.Mart.2007, 20:16
haydi hayirlisi

Del Piero_10
15.Mart.2007, 20:20
bize haber verecekler'' dedi.

demektirki alamiycak bisey CIMBOM

Banada öyle görünüyor.

uAburak89
15.Mart.2007, 21:06
Yine hüsran olacak ..

paco
15.Mart.2007, 22:51
Başkan Canaydın'dan GSTV'ye Ribery Davası Hakkında Açıklama

Galatasaray'ın, Ribery ile ilgili Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde görülen davası için İsviçre’nin Lozan kentinde bulunan Başkan Özhan Canaydın, Galatasaray TV Haber Bülteni’ne telefon bağlantısıyla katılarak son gelişmeleri aktardı.

Canaydın, şunları söyledi: “Bu, orijinal bir dava. Marsilya Başkanı katılmak isteyince bize de bildirdiler. Biz de, ben, avukatımız Ethem Postacıoğlu ve onun ekibinden Aylin ve Aysel hanımlar ile beraber buraya geldik. Bir gün önceden hazırlıklarımızı yaptık. Televizyonumuzun Koordinatörü Sayın Mete Razıklı da İsviçre’deydi. Onunla da görüştük."

Canaydın sözlerine şöyle devam etti: "Saat 9.30 da toplantı başladı. Toplantıya, Marsilya Başkanı, avukatı ve ekibi, sürpriz olarak da Ribery ve avukatı Bruno geldi. Toplantı tercümanlar eşliğinde İngilizce yapıldı."

Her iki tarafın da 3 jüri üyesi eşliğinde savunmasını yaptığını kaydeden Canaydın, “Ribery’nin gelmesi benim lehime oldu ve hoşuma gitti. Çünkü Ribery’yle göz göze geldiğimizde hakikatlerin dışına çıkamayacağını biliyordum. Kendisine gerekli soruları sorduğumda, “doğrudur Başkan, haklısınız” şeklinde cevap vermekle yetinebildi. Bu da bizim için kâfiydi.” şeklinde konuştu…

Kararın 1-1,5 ay, maksimum 2 ay içinde verileceğini tahmin ettiğini belirten Başkan Canaydın, “Bu arada şunu da belirteyim belki bir kez daha çağrılabiliriz. Herkes kendi müdafaasını yaparken, haklı olduğunu söyledi. Tabi bütün iş, menajer Bruno’nun yaptığı by-pass’ta. Tahmin ediyorum ki menajere sorduğumuz sorular da, onun bu organizasyonun içinde olduğunun bir ispatı oldu.” dedi…

Başkan Canaydın, nasıl bir karar beklediği sorusuna, “Şimdiye dek böyle bir tecrübemiz olmamıştı. O yüzden jürinin vereceği kararı bekleyeceğiz.” yanıtını verdi…

ultraslanerdem
15.Mart.2007, 23:11
Kendisine gerekli soruları sorduğumda, “doğrudur Başkan, haklısınız” şeklinde cevap vermekle yetinebildi. Bu da bizim için kâfiydi.” şeklinde konuştu…

İnşallah bu konuda doğru söylüyordur....

uAburak89
16.Mart.2007, 09:53
Hiç sanmıyorum Erdem .. Çıkıpta kaybedeceğiz diyecek hali yok ya ..

ultraslanerdem
16.Mart.2007, 10:53
Hiç sanmıyorum Erdem .. Çıkıpta kaybedeceğiz diyecek hali yok ya ..

Evet Burak aslında öyle diyeceği yok.Ancak böyle dediyse ve bunu savcı duyduysa olay birazda olsun bizim lehimize dönebilir...

uAburak89
16.Mart.2007, 12:10
Keşke ... Sözü edilen para çok iyi ..

jaku88
16.Mart.2007, 14:11
dava sonuçu ne olduki açıkça sonuçlanmadımı