View Full Version : Taraftarlar slogan tescilletecek
mustafa35
21.Mart.2007, 17:54
Fenerbahçeli taraftar, sarı - lacivertlilerle özdeşleşen "Hep destek, tam destek" sloganını tescilletmek için Türk Standartları Enstitüsü'ne başvuracak.
Mustafa Denizli'nin teknik direktörlük yaptığı dönemde bir grup Fenerbahçe taraftarı tarafından üretilen ve o dönemde şampiyonlukta büyük rol oynayan slogan, son zamanlarda başka reklam veren ve taraftarlar tarafından da kulanılmaya başlanınca sarı-lacivertliler harekete geçti. Taraftar, bu konuda tescilin resmi olarak Fenerbahçe Kulübü tarafından yaptırılmasını istiyor.
senderson
21.Mart.2007, 20:17
iyi olur bazı reklamlarda o derin anlamı katlediliyor.Biran önce yapılmalı...
TR.CaPTaiN
21.Mart.2007, 20:31
Kesinlike bir an önce tescillettirilmeli. Ne olacağı belli olmaz bir bakarsın calınmıs ;)
Burak Duran
21.Mart.2007, 20:36
laf çarptırmadan yorum yapın yada yapmayın artık fanatikliğin suyunu çıkarıyorsun tr. captain bu uyarım sanadır eğer mesajlarında bir kez daha fanatiklik görürsem seni uzaklaştırıcam bunu burdan yazıyorum çünkü artık bazı adımların ciddi ciddi atıldığını herkes görsün.. Bu mesaja cevap atmayın!
fm26mer
21.Mart.2007, 21:16
İlginç,geldi bana ama iyi oldu
TR.CaPTaiN
21.Mart.2007, 22:01
laf çarptırmadan yorum yapın yada yapmayın artık fanatikliğin suyunu çıkarıyorsun tr. captain bu uyarım sanadır eğer mesajlarında bir kez daha fanatiklik görürsem seni uzaklaştırıcam bunu burdan yazıyorum çünkü artık bazı adımların ciddi ciddi atıldığını herkes görsün.. Bu mesaja cevap atmayın!
Laf carpıtan yok lafı sen atıyorsun sonrada cevap atma diyorsun. Yorumda hiçbirşey yok kendi kendine birşeyler üretme istersen.
Fenerbahçeli taraftar, sarı - lacivertlilerle özdeşleşen "Hep destek, tam destek" sloganını tescilletmek için Türk Standartları Enstitüsü'ne başvuracak.
Mustafa Denizli'nin teknik direktörlük yaptığı dönemde bir grup Fenerbahçe taraftarı tarafından üretilen ve o dönemde şampiyonlukta büyük rol oynayan slogan, son zamanlarda başka reklam veren ve taraftarlar tarafından da kulanılmaya başlanınca sarı-lacivertliler harekete geçti. Taraftar, bu konuda tescilin resmi olarak Fenerbahçe Kulübü tarafından yaptırılmasını istiyor.
Burayı da tekrar oku istersen.
Burak Duran
21.Mart.2007, 22:05
burda laf atan yok seni uyarıyorum o haberin içeriğidir oraya yazı yazıp ondan sonra eklediğin surat ifadesinden herşey anlaşılıyor. Cevap atmayın deme sebebim uyarı verişimdir sorunun varsa öm ile gel... Buna cevap atmayın
Universal
21.Mart.2007, 22:05
Bu slogan bizimdir bizim kalacak. :n: diye eylem başlatmayın bana... :n:
Herneyse ama ülkemiz futbolunda bir ilk olacaktır. Eğer bu gerçekleşirse...