1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Taraftarlar slogan tescilletecek

1. Default Taraftarlar slogan tescilletecek

Fenerbahçeli taraftar, sarı - lacivertlilerle özdeşleşen "Hep destek, tam destek" sloganını tescilletmek için Türk Standartları Enstitüsü'ne başvuracak.

Mustafa Denizli'nin teknik direktörlük yaptığı dönemde bir grup Fenerbahçe taraftarı tarafından üretilen ve o dönemde şampiyonlukta büyük rol oynayan slogan, son zamanlarda başka reklam veren ve taraftarlar tarafından da kulanılmaya başlanınca sarı-lacivertliler harekete geçti. Taraftar, bu konuda tescilin resmi olarak Fenerbahçe Kulübü tarafından yaptırılmasını istiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

iyi olur bazı reklamlarda o derin anlamı katlediliyor.Biran önce yapılmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kesinlike bir an önce tescillettirilmeli. Ne olacağı belli olmaz bir bakarsın calınmıs
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

laf çarptırmadan yorum yapın yada yapmayın artık fanatikliğin suyunu çıkarıyorsun tr. captain bu uyarım sanadır eğer mesajlarında bir kez daha fanatiklik görürsem seni uzaklaştırıcam bunu burdan yazıyorum çünkü artık bazı adımların ciddi ciddi atıldığını herkes görsün.. Bu mesaja cevap atmayın!

Nesil
    2006

İlginç,geldi bana ama iyi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    laf çarptırmadan yorum yapın yada yapmayın artık fanatikliğin suyunu çıkarıyorsun tr. captain bu uyarım sanadır eğer mesajlarında bir kez daha fanatiklik görürsem seni uzaklaştırıcam bunu burdan yazıyorum çünkü artık bazı adımların ciddi ciddi atıldığını herkes görsün.. Bu mesaja cevap atmayın!
    Laf carpıtan yok lafı sen atıyorsun sonrada cevap atma diyorsun. Yorumda hiçbirşey yok kendi kendine birşeyler üretme istersen.

Quote Originally Posted by mustafa35 View Post
    Fenerbahçeli taraftar, sarı - lacivertlilerle özdeşleşen "Hep destek, tam destek" sloganını tescilletmek için Türk Standartları Enstitüsü'ne başvuracak.

Mustafa Denizli'nin teknik direktörlük yaptığı dönemde bir grup Fenerbahçe taraftarı tarafından üretilen ve o dönemde şampiyonlukta büyük rol oynayan slogan, son zamanlarda başka reklam veren ve taraftarlar tarafından da kulanılmaya başlanınca sarı-lacivertliler harekete geçti. Taraftar, bu konuda tescilin resmi olarak Fenerbahçe Kulübü tarafından yaptırılmasını istiyor.
    Burayı da tekrar oku istersen.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

burda laf atan yok seni uyarıyorum o haberin içeriğidir oraya yazı yazıp ondan sonra eklediğin surat ifadesinden herşey anlaşılıyor. Cevap atmayın deme sebebim uyarı verişimdir sorunun varsa öm ile gel... Buna cevap atmayın

Nesil
    2006

Bu slogan bizimdir bizim kalacak. diye eylem başlatmayın bana...

Herneyse ama ülkemiz futbolunda bir ilk olacaktır. Eğer bu gerçekleşirse...

Mesaj Yetkileri