Log in

View Full Version : Çaçapa&Kazım

Emurafu
26.Mart.2007, 19:12
Sarı-Kırmızılılar, Ümit Milli Takım’ın yeni yıldızı Colin Kazım ile Lyon’un Brezilyalı savunma oyuncusu Caçapa’nın peşinde.
26.03.2007

Takip edilmişti
Gelecek sezon çok güçlü bir kadro kurmak için düğmeye basan Galatasaray Yönetimi, transferdeki ilk hedefini belirledi: Colin Kazım Richards ve Claudio Caçapa. Sarı-Kırmızılılar, Sheffield United forması giyen Kazım’ı daha önce İngiltere’de takip etmişti. Ümit Milli Takım formasıyla İsviçre karşısında yıldızlaşan, bir gol atıp, bir de asist yapan 20 yaşındaki santrforun performansını çok beğenen transfer komitesi, kulübü Sheffield ile temasa geçti.

Sayısız başarı
Diğer taraftan fizik gücü üstün bir stoper transfer etmek isteyen yöneticiler, teknik direktör Gerets’in isteği doğrultusunda Lyon’un Brezilyalı savunma oyuncusu Claudio Caçapa için de harekete geçti. 30 yaşındaki Caçapa, 2000-2001 sezonundan bu yana Lyon forması giyiyor. Fransız ekibiyle sayısız başarıya imza atan tecrübeli futbolcu, bu sezon yedek kulübesine çakıldı. 1.84 boyundaki Caçapa, 2006-2007’de sadece 4 maçta görev yaptı.

Raşit ALTUN

Hayret ilk defa dogru birsey dusunmusler ikiside iyi cacapa lyonda banko oynayan adam ama son maclarda oynamiyor gozden dustu kazim zaten belli ikiside olabilir

nerazzuri
26.Mart.2007, 20:09
OOoooOOooOO kaç tane adam alcak daha gs bakalım tabi gazeteye göre :D

Memedov
26.Mart.2007, 20:37
Galatasaray Eğer alabilirse Çok iyi transferler Yapmış olur..

İkiside İyi oyuncular galatasaraya faydalı olurlar..

SYLaR
26.Mart.2007, 20:43
Atma Ziya din kardeşiyiz

http://www.youtube.com/watch?v=9qyYCs4-wVA

Universal
26.Mart.2007, 20:47
Kazım'ın açıklaması var. Türkiye'de zirveye oynayan beş takıma gelirim diye o yüzden Galatasaray'a gelebilir. Ama Çaçapa'nın geleceğini hiç sanmıyorum.

yatebos
26.Mart.2007, 20:52
kazım gelir belki ama cacapa galatasaray a gelmez

Emurafu
26.Mart.2007, 21:48
Kazım'ın açıklaması var. Türkiye'de zirveye oynayan beş takıma gelirim diye o yüzden Galatasaray'a gelebilir. Ama Çaçapa'nın geleceğini hiç sanmıyorum.
cacapa da olabilir lyon daha formasansi bulamiyor maclari takip ediyormuasunuz

uAburak89
26.Mart.2007, 21:59
Sadece 4 maça çıkmış bir Caçapa gelebilir, ama bu medyaya pek inanmıyorum ..

Universal
26.Mart.2007, 22:16
cacapa da olabilir lyon daha formasansi bulamiyor maclari takip ediyormuasunuz

Çaçapa'nın bu yılki performansını hiç bilmiyorum. Ama Çaçapa'ya İngiltere Almanya gibi liglerden teklif gelirse G.Saray'ın işi zora girebilir.

IcedEarth
26.Mart.2007, 22:34
Caçapa gelmesin zaten yaşı geçti ve çok ta iyi oyuncu değil
Colin Kazım a gelince adını yeni duydum bence gelmesin çok fazla kaliteli forvetimiz var ihtiyaç olan bölgelere transfer yapsınlar oraya özgürcan var

Emurafu
27.Mart.2007, 00:43
Caçapa gelmesin zaten yaşı geçti ve çok ta iyi oyuncu değil
Colin Kazım a gelince adını yeni duydum bence gelmesin çok fazla kaliteli forvetimiz var ihtiyaç olan bölgelere transfer yapsınlar oraya özgürcan var
colin kazim yenimi duydun 1 aydir kazim konusuluyor burda milli takim bolumnde kazim ile ilgili konu var oraya bak senin kaliteli dedigin forvetten seneye hakan sukur necati falan gidiyor

El Comandante
27.Mart.2007, 00:48
Cacapa gelmesin.Gerets gidecek nasil olsa songu göndermezler.Song-tomas ikilisi bize yeter.Kazimin performansini biraz daha izlemeliler.

Eger transfer olacaksa inamotoyu gönderip EMANA yi almaliyiz.Mükemmel bir futbolcu,fransa ligi özet maclarini izliyorum.Süper oynuyor gercekten.Bunu bir an önce almaliyiz.Cok klas goller atiyor,savasci,pres yapan biri.Tam aradigimiz adam.

Fıratcan Alçınkaya
27.Mart.2007, 00:58
Fransa'nın en iyi takımının kaptanı her maç banko oynayan... Finansal bir problem yaşamıyan Cacapa'nın GS'de ne işi var... Beyler lütfen(PLEASE) gazetelerin her yazdıgını koymayalım buraya... Daha yaza 3 ay var şimdiden ama durum böyle...

ultraslanerdem
27.Mart.2007, 11:20
Galatasaray'ın Çaçapa'yı almasını çok isterim.Ama alamayacağımız kesin.

Emurafu
27.Mart.2007, 18:16
Cacapa gelmesin.Gerets gidecek nasil olsa songu göndermezler.Song-tomas ikilisi bize yeter.Kazimin performansini biraz daha izlemeliler.

Eger transfer olacaksa inamotoyu gönderip EMANA yi almaliyiz.Mükemmel bir futbolcu,fransa ligi özet maclarini izliyorum.Süper oynuyor gercekten.Bunu bir an önce almaliyiz.Cok klas goller atiyor,savasci,pres yapan biri.Tam aradigimiz adam.
song kesin gidiyor zaten kendisi de gitmek istiyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Fransa'nın en iyi takımının kaptanı her maç banko oynayan... Finansal bir problem yaşamıyan Cacapa'nın GS'de ne işi var... Beyler lütfen(PLEASE) gazetelerin her yazdıgını koymayalım buraya... Daha yaza 3 ay var şimdiden ama durum böyle...offfffff ne bankosu kac mactir oynamiyor maclari takip ediyorumusun kanal a da

y_layta
27.Mart.2007, 18:35
galatasaray kadroyu baya genişletcek galiba onlar yapmazsa medya yapıyor zaten

Cengo
27.Mart.2007, 22:40
İstediği kadar oynamasın, Lyon kadrosunun istikrarını sağlayan ana iskeletini bozacak kadar boş bir kulüp değil!

Colin Kazım için bonservis ödeyecek parayı nasıl bulacak Galatasaray?
Geçenler de Stam için bir hikaye yazmıştım, onu tekrarlayayım mı? :D

nart_susruko
28.Mart.2007, 05:15
Hayret ilk defa dogru birsey dusunmusler ...
Galatasaray için diyorsan; sadece düşünüyorlar zaten bırakta onu iyi yapsınlar bari..

Yok basın için diyorsan; onlar artık bu işin piri olmuş takımlara oyuncu bulma konusunda..

______
gına geldi transfer haberlerinden..

Emurafu
28.Mart.2007, 12:25
İstediği kadar oynamasın, Lyon kadrosunun istikrarını sağlayan ana iskeletini bozacak kadar boş bir kulüp değil!

Colin Kazım için bonservis ödeyecek parayı nasıl bulacak Galatasaray?
Geçenler de Stam için bir hikaye yazmıştım, onu tekrarlayayım mı? :Dkardes yeter daha sende her zaman her futbolcu icin gs alamaz diyon butun yorumlari olumsuz kazim ne almamiz zor alla llaa

ultraslanerdem
28.Mart.2007, 12:49
Klübümüzün haberi bile yoktur bu olanlarda belkide...

Cengo
28.Mart.2007, 12:57
kardes yeter daha sende her zaman her futbolcu icin gs alamaz diyon butun yorumlari olumsuz kazim ne almamiz zor alla llaa

ne dedim ki, kolaysa alın o zaman beni maaşımı mı veriyorlar, hoppala :D
sadece düşüncemizi söyledik, herhalde bonservissiz vermeyecekler :)

Emurafu
28.Mart.2007, 19:15
colin kazim yuklu bir bonservisi yok alinirsa alinabilir

uAsamet91
29.Mart.2007, 15:28
alirsak iyi olur colin kazimi alsinlar yeter