1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Çaçapa&Kazım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Çaçapa&Kazım

Sarı-Kırmızılılar, Ümit Milli Takım’ın yeni yıldızı Colin Kazım ile Lyon’un Brezilyalı savunma oyuncusu Caçapa’nın peşinde.
    26.03.2007

Takip edilmişti
    Gelecek sezon çok güçlü bir kadro kurmak için düğmeye basan Galatasaray Yönetimi, transferdeki ilk hedefini belirledi: Colin Kazım Richards ve Claudio Caçapa. Sarı-Kırmızılılar, Sheffield United forması giyen Kazım’ı daha önce İngiltere’de takip etmişti. Ümit Milli Takım formasıyla İsviçre karşısında yıldızlaşan, bir gol atıp, bir de asist yapan 20 yaşındaki santrforun performansını çok beğenen transfer komitesi, kulübü Sheffield ile temasa geçti.

Sayısız başarı
    Diğer taraftan fizik gücü üstün bir stoper transfer etmek isteyen yöneticiler, teknik direktör Gerets’in isteği doğrultusunda Lyon’un Brezilyalı savunma oyuncusu Claudio Caçapa için de harekete geçti. 30 yaşındaki Caçapa, 2000-2001 sezonundan bu yana Lyon forması giyiyor. Fransız ekibiyle sayısız başarıya imza atan tecrübeli futbolcu, bu sezon yedek kulübesine çakıldı. 1.84 boyundaki Caçapa, 2006-2007’de sadece 4 maçta görev yaptı.

Raşit ALTUN

Hayret ilk defa dogru birsey dusunmusler ikiside iyi cacapa lyonda banko oynayan adam ama son maclarda oynamiyor gozden dustu kazim zaten belli ikiside olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

OOoooOOooOO kaç tane adam alcak daha gs bakalım tabi gazeteye göre

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Galatasaray Eğer alabilirse Çok iyi transferler Yapmış olur..

İkiside İyi oyuncular galatasaraya faydalı olurlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Atma Ziya din kardeşiyiz

http://www.youtube.com/watch?v=9qyYCs4-wVA

Nesil
    2006

Kazım'ın açıklaması var. Türkiye'de zirveye oynayan beş takıma gelirim diye o yüzden Galatasaray'a gelebilir. Ama Çaçapa'nın geleceğini hiç sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

kazım gelir belki ama cacapa galatasaray a gelmez
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Kazım'ın açıklaması var. Türkiye'de zirveye oynayan beş takıma gelirim diye o yüzden Galatasaray'a gelebilir. Ama Çaçapa'nın geleceğini hiç sanmıyorum.
    cacapa da olabilir lyon daha formasansi bulamiyor maclari takip ediyormuasunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sadece 4 maça çıkmış bir Caçapa gelebilir, ama bu medyaya pek inanmıyorum ..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    cacapa da olabilir lyon daha formasansi bulamiyor maclari takip ediyormuasunuz
    Çaçapa'nın bu yılki performansını hiç bilmiyorum. Ama Çaçapa'ya İngiltere Almanya gibi liglerden teklif gelirse G.Saray'ın işi zora girebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Caçapa gelmesin zaten yaşı geçti ve çok ta iyi oyuncu değil
    Colin Kazım a gelince adını yeni duydum bence gelmesin çok fazla kaliteli forvetimiz var ihtiyaç olan bölgelere transfer yapsınlar oraya özgürcan var

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Caçapa gelmesin zaten yaşı geçti ve çok ta iyi oyuncu değil
    Colin Kazım a gelince adını yeni duydum bence gelmesin çok fazla kaliteli forvetimiz var ihtiyaç olan bölgelere transfer yapsınlar oraya özgürcan var
    colin kazim yenimi duydun 1 aydir kazim konusuluyor burda milli takim bolumnde kazim ile ilgili konu var oraya bak senin kaliteli dedigin forvetten seneye hakan sukur necati falan gidiyor

Cacapa gelmesin.Gerets gidecek nasil olsa songu göndermezler.Song-tomas ikilisi bize yeter.Kazimin performansini biraz daha izlemeliler.

Eger transfer olacaksa inamotoyu gönderip EMANA yi almaliyiz.Mükemmel bir futbolcu,fransa ligi özet maclarini izliyorum.Süper oynuyor gercekten.Bunu bir an önce almaliyiz.Cok klas goller atiyor,savasci,pres yapan biri.Tam aradigimiz adam.

Fransa'nın en iyi takımının kaptanı her maç banko oynayan... Finansal bir problem yaşamıyan Cacapa'nın GS'de ne işi var... Beyler lütfen(PLEASE) gazetelerin her yazdıgını koymayalım buraya... Daha yaza 3 ay var şimdiden ama durum böyle...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Galatasaray'ın Çaçapa'yı almasını çok isterim.Ama alamayacağımız kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Cacapa gelmesin.Gerets gidecek nasil olsa songu göndermezler.Song-tomas ikilisi bize yeter.Kazimin performansini biraz daha izlemeliler.

Eger transfer olacaksa inamotoyu gönderip EMANA yi almaliyiz.Mükemmel bir futbolcu,fransa ligi özet maclarini izliyorum.Süper oynuyor gercekten.Bunu bir an önce almaliyiz.Cok klas goller atiyor,savasci,pres yapan biri.Tam aradigimiz adam.
    song kesin gidiyor zaten kendisi de gitmek istiyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Fransa'nın en iyi takımının kaptanı her maç banko oynayan... Finansal bir problem yaşamıyan Cacapa'nın GS'de ne işi var... Beyler lütfen(PLEASE) gazetelerin her yazdıgını koymayalım buraya... Daha yaza 3 ay var şimdiden ama durum böyle...
    offfffff ne bankosu kac mactir oynamiyor maclari takip ediyorumusun kanal a da

galatasaray kadroyu baya genişletcek galiba onlar yapmazsa medya yapıyor zaten

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İstediği kadar oynamasın, Lyon kadrosunun istikrarını sağlayan ana iskeletini bozacak kadar boş bir kulüp değil!

Colin Kazım için bonservis ödeyecek parayı nasıl bulacak Galatasaray?
    Geçenler de Stam için bir hikaye yazmıştım, onu tekrarlayayım mı?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Hayret ilk defa dogru birsey dusunmusler ...
    Galatasaray için diyorsan; sadece düşünüyorlar zaten bırakta onu iyi yapsınlar bari..

Yok basın için diyorsan; onlar artık bu işin piri olmuş takımlara oyuncu bulma konusunda..

______
    gına geldi transfer haberlerinden..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İstediği kadar oynamasın, Lyon kadrosunun istikrarını sağlayan ana iskeletini bozacak kadar boş bir kulüp değil!

Colin Kazım için bonservis ödeyecek parayı nasıl bulacak Galatasaray?
    Geçenler de Stam için bir hikaye yazmıştım, onu tekrarlayayım mı?
    kardes yeter daha sende her zaman her futbolcu icin gs alamaz diyon butun yorumlari olumsuz kazim ne almamiz zor alla llaa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Klübümüzün haberi bile yoktur bu olanlarda belkide...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

kardes yeter daha sende her zaman her futbolcu icin gs alamaz diyon butun yorumlari olumsuz kazim ne almamiz zor alla llaa
    ne dedim ki, kolaysa alın o zaman beni maaşımı mı veriyorlar, hoppala
    sadece düşüncemizi söyledik, herhalde bonservissiz vermeyecekler
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

colin kazim yuklu bir bonservisi yok alinirsa alinabilir

Nesil
    2006