PDA

View Full Version : Tuncay'a Inter kıskacı

eGowiCh
29.Mart.2007, 16:52
La Gazzetta: Bu transfer haziranda gerçekleşir. Sözleşmesi sona eriyor

Yunanistan'a karşı ortaya koyduğu performansa birçok kulübün transfer listesine giren Tuncay Şanlı'ya İnter de talip oldu. İtalya'nın ünlü spor gazetesi La Gazzetta Della Sport, "Boğaz'ın Shevchenko'su Tuncay için İnter çok ısrarlı" başlığını attı.

TRANSFERİ KOLAY
Gazetenin haberine göre sözleşmesi sona eren Tuncay'ın transferi haziran ayında bitecek. La Gazzetta'ya göre Tuncay, sezon sonunda ayrılacak olan Recoba'nın yerini doldurmaya en büyük ve güçlü aday.

Oğuz YÖRÜK

Cengo
29.Mart.2007, 16:59
"Boğaz'ın Shevchenko'su Tuncay"
hahahhaha

uAburak89
29.Mart.2007, 17:01
Inter'e giden harcanıyor ..

uAsamet91
29.Mart.2007, 17:49
Bence gitmesin Intere giden harcaniyor

ewrim_FB
29.Mart.2007, 18:01
Tuncay gitmez Fenerbahçe'ye para kazandırmadan...

Memedov
29.Mart.2007, 18:09
Tuncay Gitmez Giderse İnterde Oynarmı orasıda Kesin değil.

Omerdinho
29.Mart.2007, 20:01
tuncay avrupaya gitsin ama bu takim inter olmamali

deniz.91
29.Mart.2007, 20:15
arsenale gitsin

yatebos
29.Mart.2007, 20:54
bos muabbetlere gerek yok Tuncay Fenerbahçe'nin futbolcusu olduu kadar ii bi taraftarıda...yani kesinlikle Fenerbahçe'ye para kazandırmadan gitmez...bundan adım gibi eminim...

Del Piero_10
29.Mart.2007, 20:57
Hakan Şükür,Emre,Okan'ın kariyerine baksın birde gideceği takımın geçmişine iyi baksın.

Sonra kararını verir.

ultraslanerdem
29.Mart.2007, 21:01
Hakan Şükür,Emre,Okan'ın kariyerine baksın birde gideceği takımın geçmişine iyi baksın.

Sonra kararını verir.

Aynen katılıyorum.

Ama artık Tuncay'ın Avrupa'da oynama zamanı geldi.

Del Piero_10
29.Mart.2007, 21:17
Aynen katılıyorum.

Ama artık Tuncay'ın Avrupa'da oynama zamanı geldi.

Palermo,Sampdoria,Totenham,Schalke 04 gibi takımlar onun için uygun.

Mirza
29.Mart.2007, 21:17
Katiliyorum.
Tuncay Avrupada oynayacak düzeyde. Oynayacaksa da bu takim Inter olmamali.

Universal
29.Mart.2007, 21:56
Tuncay eğer İnter'e giderse kariyeri için çok iyi olur. Çünkü kendisi Avrupa'da birinci bir sınıf klupte oynamayı hak ediyor. Ayrıca İtalyanlar "Boğaz'ın Shevchenko'su Tuncay" demesi bile hoşuma gitti.

Ama Fenerbahçe böyle bir oyuncudan para kazanacak olmaması beni üzüyor. Çünkü çok yüksek bir fiyata satılabilirdi. Ama inşallah Fenerbahçe'de kalır.

TR.CaPTaiN
29.Mart.2007, 22:00
Tuncay'ı Tuncay yapan Fenerbahçe'dir. Umarım o da bunun farkındadır ve Fenerbahce'yi mağdur edecek şekilde ayrılmaz.

Bordo61Mavi
29.Mart.2007, 23:29
Juventus diyorum, Juve de cok iyi oynar Tuncay

Fıratcan Alçınkaya
29.Mart.2007, 23:49
Tuncay çok iyi bir oyuncu avrupa da oynamsı lazım ama bu takım İnter olmaması lazım... İngiltere liginde daha rahat oynar...

Cengo
30.Mart.2007, 03:05
Juventus diyorum, Juve de cok iyi oynar Tuncay

Katılıyorum, orda savunma yapmak önemli, yeri olmamasına rağmen Nedved sol açıkta ters ayakla savunma yaparak oynadı ve başarılı oldu Juventus şikeler de olsa :)

ultraslanerdem
30.Mart.2007, 04:03
Aslına bakarsanız Tuncay her takımda oynayabilir...

Cengo
30.Mart.2007, 04:36
Aslına bakarsanız Tuncay her takımda oynayabilir...

O kadar yetenekli değil, hatta büyük takımlarda oynayacak kadar teknik bile değil!

Tuncay'ın performansı bu kadar işte, ne iyi ne kötü..

paco
30.Mart.2007, 05:31
kendisi demişti milan bana büyük gelir diye sanırım bu tarz bi açıklaması vardı ... inter le milan arasında bi fark yok ... bence ne kadar yetenekli olursan ol kafa olarak hazır olman lazım ....

Cengo
30.Mart.2007, 06:19
kendisi demişti milan bana büyük gelir diye sanırım bu tarz bi açıklaması vardı ... inter le milan arasında bi fark yok ... bence ne kadar yetenekli olursan ol kafa olarak hazır olman lazım ....

o kadar yeteneği olduğuna inanabilsem zaten :)

Ilhan
30.Mart.2007, 11:28
Tuncay çok zeki adam. Çok teknik olmamasına rağmen inanılmaz hızı ve zekası, ve fiziği ile çok iyi işler yapıyor. İnter'de rahatlıkla oynar.

Emurafu
30.Mart.2007, 13:10
tuncay intere giderse cok sans bulamaz zamaninda hakan emre okanda gitmisti kendilerini yaktilar tunca iyi dusunmesi lazim ama bir ingiliz takimina giderse orda cok iyi oynar

y_layta
30.Mart.2007, 13:38
tuncay tabiki avrupaya gidicek ama inter gibi bi takımda ilk11 sansı bulamaz

Emurafu
30.Mart.2007, 13:42
inigliz takimlarinda cok rahat oynar

umarim hakan okan ve emre gibi yapmaz giderken iyi dusunun

fmsmyrna
30.Mart.2007, 13:57
benim merak ettiğim birşey var o kadar çok koşuyorda maç başına top kapma ortalaması nedir? gerçekten çok merak ediyorum çok boşu boşuna koşuyor kendini harap ediyor.tekniğini ve şutlarını söylememe bile gerek yok.eğer inter gibi bi külup istiyorsa bence hemen gitmelidir.

Del Piero_10
30.Mart.2007, 14:04
benim merak ettiğim birşey var o kadar çok koşuyorda maç başına top kapma ortalaması nedir? gerçekten çok merak ediyorum çok boşu boşuna koşuyor kendini harap ediyor.tekniğini ve şutlarını söylememe bile gerek yok.eğer inter gibi bi külup istiyorsa bence hemen gitmelidir.

Hemen inter'e gitmeli 1 sene sonra parma'ya oradan blackburn'a sonra sakaryaspor'a döner.

Emurafu
30.Mart.2007, 14:17
dedigim gibi interde duzenli forma sansi bulamaz cunku bu takimlar yilda bir suru oyuncu trnasfer ediyor

bende everton klubu tuncay icin cok iyi bir takim

CeNTeR_TR
30.Mart.2007, 14:19
Yine gülecem ben yahu :)

Emurafu
30.Mart.2007, 14:35
Yine gülecem ben yahu :)
umarim benim yaptigim yoruma gulmemissindir

tuncay gidecegi takimi iyidusunmesi lazim ingiliz takimlarina gore bicil bir kaftan tuncay

Burak Duran
30.Mart.2007, 14:39
bence tugay gibi ingiltere nin orta sıra takımlarından birine giderse anca şans bulur italyada ise chievo falan anca kaldırır o sebeple bence daha gitmesin

Omerdinho
30.Mart.2007, 14:41
daha gitmesin diyosunuz.. adamin yasi 25 kac yasinda gidecek 30 undami..

Emurafu
30.Mart.2007, 14:46
daha gitmesin diyosunuz.. adamin yasi 25 kac yasinda gidecek 30 undami.. inter gibi takima gitmesin okan buruk emre hakan sukur

gitsin tabiki ama sanirim evertonda istiyor orayaa giderse cok is yapar

bu arada olimpiakosda istiyor ama tuncay oraya gitmez

fmsmyrna
30.Mart.2007, 15:48
inter gibi takima gitmesin okan buruk emre hakan sukur

okan buruk,emre ,hakan çok mu iyidiler ki orda oynamayı haketsinler.emre2yi okan ve hakan'dan ayırabiliriz.ancak oda kendine iyi bakamadığı için sürekli sakatlanıyordu.eğer tuncay'ı öyle bir takım istiyorsa bence hemen gitmeli

Sheriff
30.Mart.2007, 15:50
Bence 1-2 sene daha bekleyip İspanya ligine transfer olması en uygunu olur..

El Comandante
30.Mart.2007, 15:56
Tuncay ingiltere veya ispanya liginde oynayabilir oda oranin orta siradaki takimlarinda.Tuncay intere gitse bile orada oynayamaz yedek kalir kariyerini bitirir.

Omerdinho
30.Mart.2007, 15:57
inter gibi takima gitmesin okan buruk emre hakan sukur

ben zaten avrupaya gitsin ama bu takim inter olmasin dedim..
bazilari daha erken felan demis adam 25 yasinda simdi gitmeyecekte ne zaman gidecek?

Sheriff
30.Mart.2007, 16:05
Tuncay ingiltere veya ispanya liginde oynayabilir oda oranin orta siradaki takimlarinda.Tuncay intere gitse bile orada oynayamaz yedek kalir kariyerini bitirir.
Bence İspanya' nın üst seviyedeki takımlarında oynayabilecek yetenek ve kapasitede.
Tek sorunu topu arasıra ayaklarına dolaştırıyor..

Burak Duran
30.Mart.2007, 16:07
erken çünkü kendisi daha bir inter kadrosunda oynayacak kadar iyi değil gitsin orta sıralardaki takımlara pişsin 2-3 seneye geçsin intere kapasitesi varsa 25 yaşında ve okadar iyi olmayan biri için inter erken

Burak Duran
30.Mart.2007, 16:07
Bence İspanya' nın üst seviyedeki takımlarında oynayabilecek yetenek ve kapasitede.

nası yani şimdi barca real veya sevillada oynayabilir mi :D

Omerdinho
30.Mart.2007, 16:09

Barca ve Real i bilemem :) ama Nihat in oynadigi duzeyde takimlarda oynayabilir.

El Comandante
30.Mart.2007, 16:10

Tuncayin daha mevkisi belli degil yahu :D

Bir forvette oynuyor,bir sol kanatta birde ikili arkasinda,hepsindede süper oynamiyor.
Forvette oynasa cok gol kaciriyor.Sol kanatta oynasa orta acamiyor,topu ayaklarina dolastiriyor,gereksiz calimlar atip oyun düzenini bozuyor.

Ikili arkasinda oynasa pas atamiyor,bazen cok sert vuruyor toplara ve gol oluyor ama nadiren.

Yani tuncay avrupada büyük takimlarda oynamayi haketmeyen birisi.Ayrica hangi takima gidecek?Ispanyada üst kalitede takimlarin oyunculari tuncaydan kat ve kat daha iyidir.;)

Sheriff
30.Mart.2007, 16:11
Bence oynayabilir. Reyes, Cassano, Guily oynayabiliyorsa Tuncay hayli hayli şov yaparak oynar..

Burak Duran
30.Mart.2007, 16:15
ne?? cassano, reyes, guily ve tuncay abartmayın yahu :D birde şov yaparak oynayacak :D

Sheriff
30.Mart.2007, 16:18
ne?? cassano, reyes, guily ve tuncay abartmayın yahu :D birde şov yaparak oynayacak :D
Tuncay Reyes, Guily ve Cassano'dan baya bi iyi.
Bu benim fikrim

Burak Duran
30.Mart.2007, 16:26
Cassano nun kariyeri
1999-2001 Bari 48 ( 6 )
2001-2006 AS Roma 118 (39)
2006- Real Madrid 14 ( 4 )
180 maçta 49 gol ki dünyanın en kaliteli 2 liginde

Reyes Karıiyer
1999-2004 Sevilla 86 ( 22 )
2004-2006 Arsenal 69 (16)
2006- Real Madrid → (loan) 17 ( 3 )
172maç 41 gol avrupanın en kaliteli ligleri yine

Guiy kariyer:
1994-1998 Olympique Lyonnais 110 (25)
1998-2004 AS Monaco 213 ( 55 )
2004-present FC Barcelona 76 (19)

Dünyanın en iyi açıklarından biri olarak kabul ediliyor ve milyonlarca hayranı var

Tuncay kariyer
2000–2002 Sakaryaspor A.Ş. 67 ( 33 )
2002–present Fenerbahçe 156 (61)
223 maçta 94 gol türkiye 2. ligi ve 1. liginde

Memedov
30.Mart.2007, 16:31
Abartmayın Arkadaşlar Tuncay ve Cassano Kıyaslaması Yapıyorsunuz.

Cassano'nun Oynadığı Klüplere Bir Bakın Tuncay'a Türkiyede Yeterince Şans Verildi Ama Cassano'ya Hiç Fırsat tanınmadı Cassano Tuncaydan Daha iyi bir Futbolcudur ;) Onun Tek Bir Hatası Vardı Real Madrid e Gitmek.

El Comandante
Tuncayi cassano,reyes ve guily ile kiyasliyorsunuz ya ne diyeyim ben artik!Sokakta cikin bunu söyleyin size cok pis gülerler.

Tuncay kimki yahu?Orta acmayi bilmiyor,paslari iyi degil,cok gol kaciriyor,paso kosan,bosu bosuna calim atan biri.Teknigide yok yetenegide!Kisiligi zaten galatasaraylilar tarafindan 0!

Sheriff
Cassano Tuncay kadar hırslımı? Fizik gücü Tuncay kadar iyimi? Savunma özelliği sıfır bir adam Cassano...

Burak Duran
30.Mart.2007, 16:36
tuncay okadar iyi olsa madrid cassanoyu değil tuncayı alırdı

Nimorsel
30.Mart.2007, 16:38
Bence Avrupaya gitsin ama şimdilik bu kuküpte fazla oynama şansı bulamaz çünkü kadro kuvvetli giremez kadroya

Sheriff
30.Mart.2007, 16:38
Cassano'yu Madrid değil Capello aldı..
Cassano gibi ruhsuz bir adama benim takımımda hiçbir zaman yer alamaz.

El Comandante
30.Mart.2007, 16:42

hehe,gülerim bu yorumuna burak abi ;)

Fenerbahcede alex oynuyor yahu,sahada tek pres yok,ruh gibi geziniyor.Cassano gibi süper yetenekli birimi oynayamayak?

Cassano gelmek istesin fbye,desinki ben fbye gelmek istiyorum,cocukluktan beri fbde oynamayi hayal ediyorum,aziz yildirima sesleniyorum beni fbye alsin ozaman fenerbahceli yöneticiler islerini güclerini birakip kosa kosa gider cassanoyu Sabiha Gökcen havaalaninda kirmizi halilarla karsilarlar ;)

Sheriff
30.Mart.2007, 16:50
hehe,gülerim bu yorumuna burak abi ;)

Fenerbahcede alex oynuyor yahu,sahada tek pres yok,ruh gibi geziniyor.Cassano gibi süper yetenekli birimi oynayamayak?

Cassano gelmek istesin fbye,desinki ben fbye gelmek istiyorum,cocukluktan beri fbde oynamayi hayal ediyorum,aziz yildirima sesleniyorum beni fbye alsin ozaman fenerbahceli yöneticiler islerini güclerini birakip kosa kosa gider cassanoyu Sabiha Gökcen havaalaninda kirmizi halilarla karsilarlar ;)
Bence bana gülme. Çünkü yanlış anlamışsın. Sen komik duruma düştün.

Benim takımım derken benim yönettiğim bir takımdan bahsediyorum
Yani farzedinki ben bir takım yönetiyorum; Cassano gibi ruhsuz bir futbolcu benim takımımda oynayamaz. Artıları eksilerini kapatabiliyorsa buyursun oynasın. Ama Cassano'da bu durum söz konusu değil. Alex'de söz konusu. Niye asist yapıyor gol atıyor, press yapmıyor belki buda fiziksel zayıflığından ve çabuk yorulmasından kaynaklanıyor. Ama bir pasla, şutla veya bir ortayla günü kurtaran adam oluyor..

Burak Duran
30.Mart.2007, 16:52
cassanonun tekniğini ve kapasitesini ne alexle ne tuncayla karşılaştırabilirsin kanımca

El Comandante
30.Mart.2007, 16:54
Bence bana gülme. Çünkü yanlış anlamışsın. Sen komik duruma düştün.

Benim takımım derken benim yönettiğim bir takımdan bahsediyorum
Yani farzedinki ben bir takım yönetiyorum; Cassano gibi ruhsuz bir futbolcu benim takımımda oynayamaz. Artıları eksilerini kapatabiliyorsa buyursun oynasın. Ama Cassano'da bu durum söz konusu değil. Alex'de söz konusu. Niye asist yapıyor gol atıyor, press yapmıyor belki buda fiziksel zayıflığından ve çabuk yorulmasından kaynaklanıyor. Ama bir pasla, şutla veya bir ortayla günü kurtaran adam oluyor..

Cassanonun mac icinde yapabilecekleri alexten daha fazladir.Alex 1 maci kurtarir,1 maci batirir.Bunu cok iyi biliyoruz.

Cassano-alex kiyaslamasi yapayacam cünkü cok sacma ve gereksiz bir kiyaslama.Yorum bile yapmayacam bu konu hakkinda.

Konu nereden nereye geldi...

Sheriff
30.Mart.2007, 16:54
cassanonun tekniğini ve kapasitesini ne alexle ne tuncayla karşılaştırabilirsin kanımca
O senin fikrindir saygı duyarım

Benim fikrimde; teknik olarak Alex'e yaklaşamaz. Ruhsal olarakta Tuncay'a yaklaşamaz..
Neyse uzatmanın manası yok herkes herkesin görüşüne saygı göstermek zorundadır.. Bundan sonra bu tartışmayı uzatacak mesajlar silinecektir..

fmsmyrna
30.Mart.2007, 19:42

cassano yanlış hatırlamıyosam capello dan bir yıl önce geldi
ayrıca bende katılmıyorum cassano,reyes,giuly gibi oyuncularla tuncay'ı aynı kefeye koymayı öğlen sormuştum tuncay acaba bi maçta ne kadar top kazanıyor?çok boşa koşan bi oyuncu

TR.CaPTaiN
30.Mart.2007, 19:44
Tuncayi cassano,reyes ve guily ile kiyasliyorsunuz ya ne diyeyim ben artik!Sokakta cikin bunu söyleyin size cok pis gülerler.

Tuncay kimki yahu?Orta acmayi bilmiyor,paslari iyi degil,cok gol kaciriyor,paso kosan,bosu bosuna calim atan biri.Teknigide yok yetenegide!Kisiligi zaten galatasaraylilar tarafindan 0!

Galatasaraylılar tarafından kişiliğinin 0,-1,-2 olması Tuncay için pek problem değildir.
Senin dediklerine göre Tuncay oyuncu bile değil. Ama Inter izlemeye geliyor.

Emurafu
30.Mart.2007, 19:50
eger boyle abartilcaksa bu konu kapatilsin bu neya

Mirza
30.Mart.2007, 20:11
Recoba'nın yerini doldurmaya en büyük ve güçlü aday.

Adamlar Recobanin yerine düsünüyor. Siz hala yedek kalir diyorsunuz.

bjk4ever
30.Mart.2007, 20:27
Cassano Tuncay kadar hırslımı? Fizik gücü Tuncay kadar iyimi? Savunma özelliği sıfır bir adam Cassano...

Gunaydin! Zaten Cassano stoper degil, Tuncay da degil.:rolleyes:

Sheriff
30.Mart.2007, 21:15
Gunaydin! Zaten Cassano stoper degil, Tuncay da degil.:rolleyes:
Sanada iyi geceler.
Ben her oyuncuda bunu ararım. Bir futbolcu top kapamıyorsa ve fizik olarak kuvvetli değilse ve diğer özellikleri bunu kapatmasına yetmiyorsa futbolcu değildir.

Sheriff
30.Mart.2007, 21:16
eger boyle abartilcaksa bu konu kapatilsin bu neya
Abartmıyorum görüşümü söylüyorum. Sende benim görüşüme saygı göstermek ZORUNDASIN..

paco
30.Mart.2007, 21:36
O senin fikrindir saygı duyarım

Benim fikrimde; teknik olarak Alex'e yaklaşamaz. Ruhsal olarakta Tuncay'a yaklaşamaz..
Neyse uzatmanın manası yok herkes herkesin görüşüne saygı göstermek zorundadır.. Bundan sonra bu tartışmayı uzatacak mesajlar silinecektir..

ya evet fizik olarakda bana yaklaşamaz ... bu ne ya şaka mı orda sadece cassano yoktu guily den de reyes den de iyimiş ... hay allah ligimizde neasıl bir futbolcu varmışda farkedememişiz ... hadi biz körüz neyse de avrupa nın en ünlü takımları nasıl bulamamış bu adam 25 yaşına geldi ya ....
ayrıca herkezden nasıl düşüncelerine saygı duymasını istiyorsan sende saygı duymalısın msj lar silinecek falan deme yani ....

Del Piero_10
30.Mart.2007, 21:41
Cassano Capello'dan önce gitti Real Madrid'e

Sheriff
30.Mart.2007, 21:43
Ben herkesin görüşüne saygı duyuyorum.
Cassano-Tuncay tartışmasını noktaladım. Ve bununla ilgili tartışma yaratacak mesajları silerim dedim..
Sende Tuncay'la ilgili görüşünü söylersin saygı duyarım... Ama sen saygı duyulacak birşey yapmıyorsun tartışmayı alevlendiriyorsun.. Ve cezası neyse alırsın..

Sheriff
30.Mart.2007, 21:44
Cassano Capello'dan önce gitti Real Madrid'e
Evet orda bir hata yapmışım. Geldikten sonra bir dönem oynadı sonra kadro dışı bırakıldı. Capello gelince tekrar kadroya alındı. Hatamı düzelteyim yanlış anlaşılmasın..

paco
30.Mart.2007, 21:45
Ben herkesin görüşüne saygı duyuyorum.
Cassano-Tuncay tartışmasını noktaladım. Ve bununla ilgili tartışma yaratacak mesajları silerim dedim..
Sende Tuncay'la ilgili görüşünü söylersin saygı duyarım... Ama sen saygı duyulacak birşey yapmıyorsun tartışmayı alevlendiriyorsun.. Ve cezası neyse alırsın..

bende görüşümü söyledim zaten ... ama sana beğendiremedik ....;)

Sheriff
30.Mart.2007, 21:48
bende görüşümü söyledim zaten ... ama sana beğendiremedik ....;)
Hayır benim görüşümle alay ettin.. Görüşünü söyleyen herkes saygı duymuştur benden..

Saygı.. Saygı.. Saygı...

fmsmyrna
30.Mart.2007, 21:56
Sanada iyi geceler.
Ben her oyuncuda bunu ararım. Bir futbolcu top kapamıyorsa ve fizik olarak kuvvetli değilse ve diğer özellikleri bunu kapatmasına yetmiyorsa futbolcu değildir.

tuncay top kapıyormu ben hiç görmedim eğer 3 kişionu ortada oynatırken bilinçsizce boşa koşmak top kapmakasa çok kapıyor tuncay.bide bi maçta tuncay'ın hangi futbolcu olduğunu ayırt edemiyorsanız kolay yolu var.topuk pası atan bi oyuncu o kesin tuncay neredeyse her maç topuk pası atmaya çalışıyor:)

Sheriff
30.Mart.2007, 22:03
tuncay top kapıyormu ben hiç görmedim eğer 3 kişionu ortada oynatırken bilinçsizce boşa koşmak top kapmakasa çok kapıyor tuncay.bide bi maçta tuncay'ın hangi futbolcu olduğunu ayırt edemiyorsanız kolay yolu var.topuk pası atan bi oyuncu o kesin tuncay neredeyse her maç topuk pası atmaya çalışıyor:)
Boş boş koşmuyor sahada yüreğiyle oynuyor elinden geleni hatta fazlasını yapmaya çalışıyor. Bunu göremiyormusun. Pres yapan her oyuncunun top kapma oranı yüksektir..
Neyse konu farklı yerlere gidiyor, bu nedenle kapatıyorum..

Cengo
30.Mart.2007, 23:24
Tuncayin daha mevkisi belli degil yahu :D

Bir forvette oynuyor,bir sol kanatta birde ikili arkasinda,hepsindede süper oynamiyor.
Forvette oynasa cok gol kaciriyor.Sol kanatta oynasa orta acamiyor,topu ayaklarina dolastiriyor,gereksiz calimlar atip oyun düzenini bozuyor.

Ikili arkasinda oynasa pas atamiyor,bazen cok sert vuruyor toplara ve gol oluyor ama nadiren.

Yani tuncay avrupada büyük takimlarda oynamayi haketmeyen birisi.Ayrica hangi takima gidecek?Ispanyada üst kalitede takimlarin oyunculari tuncaydan kat ve kat daha iyidir.;)

Tuncay'ın en büyük özelliği golü koklamasıdır, tam bir golcü.
Belki ceza sahasında ayağına dolanır ama yakaladığı anda çok sert vurarak inanılmaz goller atar.Kaleyi gördüğünde açıyı yakalarsa çok estetik goller atıyor.
Her oyuncu da yoktur bu özellik, topa vurmadan önce gideceği yeri kestiriyor(!) ve golü buluyor rahatlıkla.

Tekniksiz orası ayrı :D

Tuncay çok zeki adam. Çok teknik olmamasına rağmen inanılmaz hızı ve zekası, ve fiziği ile çok iyi işler yapıyor. İnter'de rahatlıkla oynar.

çok doğru, bu yüzden iyi işler yapıyor zaten..

perpetua
31.Mart.2007, 01:01
Kusura baymayin konu kitlitli ama bir seyi not dusmek istiyorum.

Yunanistan ve Norvec maclarini yabanci kanallardan izledim. Ardindan yabanci yayin organlarindan bu maclar ile ilgili yorumlari da dinledim ve okudum. Hemen hemen herkez'in birlestigi bir konu var.

Tuncay ve Sabri'nin ozellikle suratli olduklari icin rakibi cok rahatsiz edebilen oyuncular olduklari ve yorum yapanlarin bu iki oyuncuyu da cok begendigi. Ikisinin de teknigi cok ust duzey degil. Ikisi de inanilmaz paslar atabilen veya 5-6 oyuncuya calim atip gol atabilen oyuncular degiller.

Ancak ikisi de, iki yonlu oynayabildigi icin (yani defansif ve ofansif) cok begenilen oyuncular.

Bir Recoba defansa hic bir zaman yardim etmeyen ancak inanilmaz bir sol ayagi olan bir oyuncu. Hic bir zaman arada sirada uzaktan vurarak attigi goller disinda cok etkili olamadi. Takimimda zaten cok teknik oyuncular varsa, ben yanlarina bir tarafini yirtarak kosan bir oyuncuyu, arada sirada sut cekip inanilmaz goller atabilen bir oyuncuya tercih ederim.

Yani kisacasi CA'si daha yuksek olan oyuncu, her zaman daha yararli oyuncu olmak zorunda degil.. :)

Ayrica Cengiz'e 100% katiliyorum... Tuncay'a orta yap desen belki 10 taneden 2 tanesi'ni tutturur mac icinde. Calim at desen, topu rakibin yanindan ileriye dogru vurup gecmek disinda Tuncay'in cok ust duzey bir dripling becerisi de yok. Top kapma teknigi desen, kaptigi toplarin cogu rakip ile bire bir mucadele ve rakip'den fizigini daha iyi kullanmasi yoluyla genelde top kapar. Sut cektirsen guzel vuruslar da yapar ama daglara taslara da vurur. Yani teknik dedigin zaman Tuncay'i standart bir oyuncu olarak gormek lazim.

Ama fizik, mucadele etme istegi, cesurlugu ve ozellikle rakip ceza sahasinda nereye kosacagini bilme konusunda Turkiye'de cok ust duzey, Avrupa icin de gayet kaliteli bir seviye'de Tuncay. Tuncay Inter gibi bir takim'a giderse her mac oynar mi? Bence oynamaz cunku Inter gibi genis kadrolu bir takim'da banko oyuncu olara gorulebilecek belki 4-5 oyuncu var. Ama kadrosunun onemli bir parcasi olur cunku rakibi rahatsiz eden hizi ve mucadele istegi, kendisini iyi pozisyona sokabilme becerisi ile beraber Tuncay'i cok yararli bir oyuncu yapan ozellikler. Bazi maclar olur Tuncay'a ihtiyac olunacagi ve oynatilacagi, bazi maclar olur Tuncay'in yararli olamayacagi. Emre nasil Inter'de sadece bazi maclarda oynadiysa, Tuncay'da buna benzer bir sekilde kadro'da bazi rakiplere karsi yararli olan oyuncu olur.

Cassano harika bir teknigi olan, hizli, ancak vurdumduymaz bir oyuncu. Biraz Recoba gibi.. Ancak Cassano ile Tuncay'i karsilastirirsan Cassano daha iyi bir oyuncudur ama Tuncay daha yararli bir oyuncudur. Cunku Tuncay'in mucadeleciligi rakibi hataya zorlar. Cassano rakibi hataya zorlamadan iyi teknigi ile rakibi alt edebilecek bir oyuncu.

Giuly hem mucadeleci, hem suratli hem de teknigi iyi olan bir oyuncu. Giuly hem rakibi hataya zorlayabilir, hem de teknigi ve hizi sayesinde rakibin hatasi olmadan alt edebilien bir oyuncu. Yani Giuly hem yararli, hem de kaliteli bir oyuncu..

Oyuncu kalitesi ile yararliligini karistirmamak lazim. Bir oyuncu sadece mucadelecilikle iyi bir futbolcu olmaz, ama yararli bir oyuncu olur.

Iyi teknigi olan, tekniginin yaninda iyi fiziksel ozellikleri olan bir oyuncu iyi bir oyuncudur ama mucadeleciligi eksikse, her zaman yararli bir oyuncu olmaz.