PDA

View Full Version : "F.Bahçe'nin Brezilya'daki yeri ayrı"

fenerbahce_1907
30.Mart.2007, 22:29
"F.Bahçe'nin Brezilya'daki yeri ayrı"
Fenerbahçe'nin Brezilya Milli Takımı'na giden futbolcusu Edu, ülkesinin milli takımında herkesin sarı-lacivertli takımın büyüklüğünü bildiğini söyledi.

Edu, FBTV'de yer alan açıklamasında, Brezilya Milli Takımı'nda yer alan çoğu oyuncunun Fenerbahçe'ye karşı oynadığını belirterek, ''Brezilya Milli Takımı'ndaki herkes Fenerbahçe'nin büyüklüğünü biliyor.

Milli takımda her kademede yer alan kişilerin Fenerbahçe hakkında bilgileri var. Özellikle teknik direktör Dunga, Fenerbahçe ve Türk futbolu hakkında benden bilgi istedi. Fenerbahçe'nin, Brezilya Milli Takımı'nda ayrı bir yeri var'' dedi.

Brezilya Milli Takımı'nda yer almanın güzel bir duygu olduğunu ifade eden Edu, şunları söyledi:

''Milli forma altında güzel maçlar ve anlar yaşadık. Fenerbahçe olarak önümüzde önemli maçlar var. Umuyorum ki Dunga önümüzdeki dönemlerde beni tekrar milli takıma çağırır. Burada bana yapılan eleştiriler beni hiçbir zaman üzmedi. Benim sorumlu olduğum yöneticiler, teknik direktör ve futbolcular var.

Onları mutlu etmek benim için önemli. Gazetelerde yazılanlar hiçbir zaman beni üzmedi. Kalan 9 haftalık süre içinde takım için en iyisini yapıp, şampiyonluk yaşamak istiyorum. Brezilya Milli Takımı'na çağrılmam burada çok kişi için sürpriz oldu.

Bunun nedeni büyük bir takımdan buraya gelmemem olabilir. Ancak eski kulübümde çok kupa kazandım. Umuyorum ki milli takıma seçilmemden sonra insanlar biraz daha saygı göstereceklerdir. Çalışmak çok daha önemli. Buna önem veriyorum. İnsanların işime saygı duymasını istiyorum.''

Fenerbahçe'nin Ankaraspor ile yapacağı maça da değinen Brezilyalı futbolcu, ''Ankaraspor ile önemli bir maç yapacağız. Baştan sona kadar ciddiyetle oynamamız lazım. Alacağımız 3 puanın hedef adına çok önemi var. Takım olarak elimizden geleni yapacağız ve 3 puanı alacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

Memedov
30.Mart.2007, 22:31
Evet Çok Doğru Söylemiş..

''Ankaraspor ile önemli bir maç yapacağız. Baştan sona kadar ciddiyetle oynamamız lazım. Alacağımız 3 puanın hedef adına çok önemi var. Takım olarak elimizden geleni yapacağız ve 3 puanı alacağız''

Bir Yabancı Oyuncunun Bunu Söylemesi Çok Hoşuma Gitti İşin Ciddiyetini Biliyor :)

TR.CaPTaiN
30.Mart.2007, 22:46
Futbolun doruk noktalarda olduğu yerde bile Fenerbahçe'nin ayrı bir yeri olması çok güzel.

Bugra19o3
31.Mart.2007, 00:59
tabi cnım tabi.....Çok gördük daum'un listelerini....de burda yazamam... :)

Memedov
31.Mart.2007, 01:00

Bu Konunun Daum'la ne ilgisi var Konuyu Nereye taşıyorsun :)

yatebos
31.Mart.2007, 01:09

her konuda bole siwri insanlar cıkar gerci ne demek istediinide sadece kendisi anladı ama olsun takılsın işte

paco
31.Mart.2007, 03:20
fenerbahce transfer ettiği futbolcular açısından olsa gerek yoksa futboluyla olacak iş değil tabikide ....

Memedov
31.Mart.2007, 12:56
fenerbahce transfer ettiği futbolcular açısından olsa gerek yoksa futboluyla olacak iş değil tabikide ....

Evet Ettiği Transferlerle Dünya Yıldızlarını Getiriyor Fenerde Tek Sorun Takımı İyi Tanıyan Bir Teknik Direktör Olsa Fenerbahçe Şuanda Açık Ara Şampiyon Olurdu Ve Uefa'da Başarı Yakalardı Bu Kadar Önemli bir Yılda 100.Yılda Takımı Hiç Tanımayan Bir Teknik Direktör Getirirsen Böyle Olur Takımı Bilen İyi Tanıyan Bir Teknik Adam Olsaydı Şuanda Az Alkmarın Yerinde Fenerbahçe Olurdu..;)

CeNTeR_TR
31.Mart.2007, 16:55

Zaten oynan futboldan dolayı tanındığı söylenmiyorki Alex,Aurelio,Deivid,Luciano, gibi oyunculardan dolayı ayrıcada Roberto Carlos ile ilgilendiğimiz tüm dünyada biliniyor bunuda unutmamak lazım

Fıratcan Alçınkaya
31.Mart.2007, 20:51
Fenerbahçe her ne kadar daha Real Madrid Barcelona Manchester Milan seviyesine gelmesede popüleritesini git gide artırıyor... Özellikle son 3sene de çok büyük atılımları bulunuyor...

Bugra19o3
31.Mart.2007, 21:55
her konuda bole siwri insanlar cıkar gerci ne demek istediinide sadece kendisi anladı ama olsun takılsın işte

Anlayan anladı....sen rahat ol.....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

ben arkadaşa gönderme yaptım sizene......siz ragat olun.....;;)

Cengo
31.Mart.2007, 23:14

dön bundan 4 seneye..ciguli patladı..ekle iki sene.. ne patladı.. ikiz kuleler.. ciguli hangi parçayla çıkış yaptı.. binnaz.. fazla naz ne usandırır ..aşık.. usanan kim ... usame..binn.. ladin... anladın sen onu anladın..

efendi ol.. bak yüzüklerin efendisine..iş yüzükte değil..efendilikte..

(ek$i sözlükten)

Mirza
01.Nisan.2007, 08:47
dön bundan 4 seneye..ciguli patladı..ekle iki sene.. ne patladı.. ikiz kuleler.. ciguli hangi parçayla çıkış yaptı.. binnaz.. fazla naz ne usandırır ..aşık.. usanan kim ... usame..binn.. ladin... anladın sen onu anladın..

efendi ol.. bak yüzüklerin efendisine..iş yüzükte değil..efendilikte..

Cok güldüm yahu. :zuhaha