1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: "F.Bahçe'nin Brezilya'daki yeri ayrı"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default "F.Bahçe'nin Brezilya'daki yeri ayrı"

"F.Bahçe'nin Brezilya'daki yeri ayrı"
    Fenerbahçe'nin Brezilya Milli Takımı'na giden futbolcusu Edu, ülkesinin milli takımında herkesin sarı-lacivertli takımın büyüklüğünü bildiğini söyledi.

Edu, FBTV'de yer alan açıklamasında, Brezilya Milli Takımı'nda yer alan çoğu oyuncunun Fenerbahçe'ye karşı oynadığını belirterek, ''Brezilya Milli Takımı'ndaki herkes Fenerbahçe'nin büyüklüğünü biliyor.

Milli takımda her kademede yer alan kişilerin Fenerbahçe hakkında bilgileri var. Özellikle teknik direktör Dunga, Fenerbahçe ve Türk futbolu hakkında benden bilgi istedi. Fenerbahçe'nin, Brezilya Milli Takımı'nda ayrı bir yeri var'' dedi.

Brezilya Milli Takımı'nda yer almanın güzel bir duygu olduğunu ifade eden Edu, şunları söyledi:

''Milli forma altında güzel maçlar ve anlar yaşadık. Fenerbahçe olarak önümüzde önemli maçlar var. Umuyorum ki Dunga önümüzdeki dönemlerde beni tekrar milli takıma çağırır. Burada bana yapılan eleştiriler beni hiçbir zaman üzmedi. Benim sorumlu olduğum yöneticiler, teknik direktör ve futbolcular var.

Onları mutlu etmek benim için önemli. Gazetelerde yazılanlar hiçbir zaman beni üzmedi. Kalan 9 haftalık süre içinde takım için en iyisini yapıp, şampiyonluk yaşamak istiyorum. Brezilya Milli Takımı'na çağrılmam burada çok kişi için sürpriz oldu.

Bunun nedeni büyük bir takımdan buraya gelmemem olabilir. Ancak eski kulübümde çok kupa kazandım. Umuyorum ki milli takıma seçilmemden sonra insanlar biraz daha saygı göstereceklerdir. Çalışmak çok daha önemli. Buna önem veriyorum. İnsanların işime saygı duymasını istiyorum.''

Fenerbahçe'nin Ankaraspor ile yapacağı maça da değinen Brezilyalı futbolcu, ''Ankaraspor ile önemli bir maç yapacağız. Baştan sona kadar ciddiyetle oynamamız lazım. Alacağımız 3 puanın hedef adına çok önemi var. Takım olarak elimizden geleni yapacağız ve 3 puanı alacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Evet Çok Doğru Söylemiş..

''Ankaraspor ile önemli bir maç yapacağız. Baştan sona kadar ciddiyetle oynamamız lazım. Alacağımız 3 puanın hedef adına çok önemi var. Takım olarak elimizden geleni yapacağız ve 3 puanı alacağız''

Bir Yabancı Oyuncunun Bunu Söylemesi Çok Hoşuma Gitti İşin Ciddiyetini Biliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Futbolun doruk noktalarda olduğu yerde bile Fenerbahçe'nin ayrı bir yeri olması çok güzel.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

tabi cnım tabi.....Çok gördük daum'un listelerini....de burda yazamam...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Bugra Garcia View Post
    Bu Konunun Daum'la ne ilgisi var Konuyu Nereye taşıyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

her konuda bole siwri insanlar cıkar gerci ne demek istediinide sadece kendisi anladı ama olsun takılsın işte
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

fenerbahce transfer ettiği futbolcular açısından olsa gerek yoksa futboluyla olacak iş değil tabikide ....

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by paco View Post
    fenerbahce transfer ettiği futbolcular açısından olsa gerek yoksa futboluyla olacak iş değil tabikide ....
    Evet Ettiği Transferlerle Dünya Yıldızlarını Getiriyor Fenerde Tek Sorun Takımı İyi Tanıyan Bir Teknik Direktör Olsa Fenerbahçe Şuanda Açık Ara Şampiyon Olurdu Ve Uefa'da Başarı Yakalardı Bu Kadar Önemli bir Yılda 100.Yılda Takımı Hiç Tanımayan Bir Teknik Direktör Getirirsen Böyle Olur Takımı Bilen İyi Tanıyan Bir Teknik Adam Olsaydı Şuanda Az Alkmarın Yerinde Fenerbahçe Olurdu..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by paco View Post
    Zaten oynan futboldan dolayı tanındığı söylenmiyorki Alex,Aurelio,Deivid,Luciano, gibi oyunculardan dolayı ayrıcada Roberto Carlos ile ilgilendiğimiz tüm dünyada biliniyor bunuda unutmamak lazım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Fenerbahçe her ne kadar daha Real Madrid Barcelona Manchester Milan seviyesine gelmesede popüleritesini git gide artırıyor... Özellikle son 3sene de çok büyük atılımları bulunuyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Quote Originally Posted by yatebos View Post
    her konuda bole siwri insanlar cıkar gerci ne demek istediinide sadece kendisi anladı ama olsun takılsın işte
    Anlayan anladı....sen rahat ol.....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yatebos View Post
    ben arkadaşa gönderme yaptım sizene......siz ragat olun.....

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

dön bundan 4 seneye..ciguli patladı..ekle iki sene.. ne patladı.. ikiz kuleler.. ciguli hangi parçayla çıkış yaptı.. binnaz.. fazla naz ne usandırır ..aşık.. usanan kim ... usame..binn.. ladin... anladın sen onu anladın..

efendi ol.. bak yüzüklerin efendisine..iş yüzükte değil..efendilikte..

(ek$i sözlükten)
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    dön bundan 4 seneye..ciguli patladı..ekle iki sene.. ne patladı.. ikiz kuleler.. ciguli hangi parçayla çıkış yaptı.. binnaz.. fazla naz ne usandırır ..aşık.. usanan kim ... usame..binn.. ladin... anladın sen onu anladın..

efendi ol.. bak yüzüklerin efendisine..iş yüzükte değil..efendilikte..
    Cok güldüm yahu.

Mesaj Yetkileri