Log in

View Full Version : necati-leverkusen

anil luque
03.Nisan.2007, 19:10
arkadaslar bugun bir kaç spor gazetesinde necati ile leverkusen'in ilgilendiğini okudum. sizce böyle bir transfer gerceklesırse necatı ne derecede basarılı olur?? yorumlarınızı beklıyorum

Emurafu
03.Nisan.2007, 19:25
kardes konunun basligi guzel yapsan iyi olurdu mesela haberi koysaydin gerci ben nette gordum ama koyma geregi hissetmedim

iyi paraya giderse gitsin veya takasla en azindan para gelir
ayrica leverkusen tam necatiye gore bir takim

El Barto
03.Nisan.2007, 19:26
Leverkusen?? Bence Necati'yi almazlar.

Memedov
03.Nisan.2007, 19:28
Varoninin yerini Necati ateş ile doldurmayı planlıyor olabilir Leverkusen ama Necati gitmesin bence..

Emurafu
03.Nisan.2007, 19:33
Varoninin yerini Necati ateş ile doldurmayı planlıyor olabilir Leverkusen ama Necati gitmesin bence..
valla necatiyi alir almaz ama necati ye gore bir takim leverkusen eger giderse oynar ve basarili olur

emir cavak
03.Nisan.2007, 19:37
Bence Giderse Galatasaraya İçin Büyük Kayıp Olur Forvet Takviyesi Yapması Gerekir

Emurafu
03.Nisan.2007, 19:39
Bence Giderse Galatasaraya İçin Büyük Kayıp Olur Forvet Takviyesi Yapması Gerekirforvet takviyesi yapilcazaten gizliden yuruyor calismalara

Euphrates
03.Nisan.2007, 19:52
Mümkünse gitsin, bir an önce kurtulmak en iyisi.. Özellikle bu sezon takıma katkısı olmadı henüz.. Son maçta 2 gol atması sezon boyu iyi oynadığı ve bundan sonra da iyi olacağı anlamına gelmemeli..
Bence bir kaç milyon € paraya gitmelidir, yerine çok daha iyi oyuncular alınabilir kazandıracağı parayla..

Emurafu
03.Nisan.2007, 19:56
Mümkünse gitsin, bir an önce kurtulmak en iyisi.. Özellikle bu sezon takıma katkısı olmadı henüz.. Son maçta 2 gol atması sezon boyu iyi oynadığı ve bundan sonra da iyi olacağı anlamına gelmemeli..
Bence bir kaç milyon € paraya gitmelidir, yerine çok daha iyi oyuncular alınabilir kazandıracağı parayla..
valla necati iyi ve yetenekli futbolcu ama bu sezon cok sansizlik yasadi sakatlanti tam form tutacakti gerets kodraya almadi ama eger form tutarsa necati gs ye cok puan kazandirir buyuk ihtimaL Bu hbaer kolpaaa:confused:

deniz.91
03.Nisan.2007, 20:00
gs necatiden kurtulur:D

Euphrates
03.Nisan.2007, 20:04
Sakatlık bahane olabilir ama bu da bir yere kadar.. Geçen sezon 18 gol attı ama Necati'yi beğenen ve iyi oynadı diyen bir kişi bile yoktu..

Fıratcan Alçınkaya
03.Nisan.2007, 20:05
Hiç sanmıyom Necati nin gidiceni Levekusen e...

Mirza
03.Nisan.2007, 20:50
2 gol atinca transfer oluyor diye haber cikardilar.

uAsamet91
03.Nisan.2007, 21:15
Necati gitmes

M.Scofield
03.Nisan.2007, 21:22
demekkı 5 gol atsa chelsea 'ye transfer oluyor diye haber çıkardı basında

ultraslanerdem
03.Nisan.2007, 21:46
Yalan haber.Necati'yi daha Galatasaray beğenmiyorken Leverkusen'mi alacak.
Gerçi gitse iyi olurdu ama Yalan...

ewrim_FB
03.Nisan.2007, 22:30
Leverkusen almaz Necati'yi...

uAburak89
03.Nisan.2007, 22:35
Bence Necati gerçekten iyi bir oyuncu, çok acımasızca eleştiriliyor .. Avrupa'nın orta düzeyde takımlarında da oynayabilir ama 2 gol attı diye hemen haber yapmak abartı olmuş ..

crazzy
04.Nisan.2007, 01:51
Galatasaray'ın, Ankaragücü deplasmanında aldığı galibiyete golleriyle büyük katkıda bulunan Necati Ateş, 2010 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunduğunu, bir yere gitmeyi de düşünmediğini söyledi.

Necati, Galatasaray TV'de yaptığı açıklamada, transfer söylentilerinin, takımı karıştırmak için yapıldığını iddia ederek, ''Beni sevmeyenler var. Bir oyuncu kadro dışı bırakıldığında, nedense hemen Fenerbahçe'ye gidiyor. Necati'nin kontratı var, nasıl gider? Bazıları bunu yapmaktan zevk alıyor. Her zaman söylüyorum, Galatasaray'dan ayrılırsam, sadece yurt dışına giderim'' dedi.

Ankaragücü maçında, takımına golleriyle katkı sağladığı için mutlu olduğunu ifade eden Necati, kişilerin değil, takımın başarısının önemli olduğunu kaydetti. Oynamadığı zamanlarda kendisinde bir eksik görmediğini, teknik direktör Gerets'in, bunun sistem gereği olduğunu söylediğini anlatan Necati, ''Hocamızdan hesap soramayız. Biz, futbolcular olarak işimizi yaparız. Uzun zamandır deplasmanda galip gelememe şanssızlığımızı kırdığımız için mutluyuz. Artık bir seri yakalamak istiyoruz. Şampiyonluk umudumuz var'' diye konuştu.

03.04.2007

Kaynak : AA

anil luque
06.Nisan.2007, 21:39
yorumlar ıcın tesekkurler ben sadece gazetede okudugumu yazdım yalandır olmaz fln dıyen arkadaslara..

senderson
07.Nisan.2007, 00:39
leverkusen dertsiz başına dert arıyor galiba:D