1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: necati-leverkusen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default necati-leverkusen

arkadaslar bugun bir kaç spor gazetesinde necati ile leverkusen'in ilgilendiğini okudum. sizce böyle bir transfer gerceklesırse necatı ne derecede basarılı olur?? yorumlarınızı beklıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes konunun basligi guzel yapsan iyi olurdu mesela haberi koysaydin gerci ben nette gordum ama koyma geregi hissetmedim

iyi paraya giderse gitsin veya takasla en azindan para gelir
    ayrica leverkusen tam necatiye gore bir takim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Leverkusen?? Bence Necati'yi almazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Varoninin yerini Necati ateş ile doldurmayı planlıyor olabilir Leverkusen ama Necati gitmesin bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Varoninin yerini Necati ateş ile doldurmayı planlıyor olabilir Leverkusen ama Necati gitmesin bence..
    valla necatiyi alir almaz ama necati ye gore bir takim leverkusen eger giderse oynar ve basarili olur

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

Bence Giderse Galatasaraya İçin Büyük Kayıp Olur Forvet Takviyesi Yapması Gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by emir cavak View Post
    Bence Giderse Galatasaraya İçin Büyük Kayıp Olur Forvet Takviyesi Yapması Gerekir
    forvet takviyesi yapilcazaten gizliden yuruyor calismalara

Nesil
    2006
    Yer
    Marmaris

Mümkünse gitsin, bir an önce kurtulmak en iyisi.. Özellikle bu sezon takıma katkısı olmadı henüz.. Son maçta 2 gol atması sezon boyu iyi oynadığı ve bundan sonra da iyi olacağı anlamına gelmemeli..
    Bence bir kaç milyon € paraya gitmelidir, yerine çok daha iyi oyuncular alınabilir kazandıracağı parayla..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Euphrates View Post
    Mümkünse gitsin, bir an önce kurtulmak en iyisi.. Özellikle bu sezon takıma katkısı olmadı henüz.. Son maçta 2 gol atması sezon boyu iyi oynadığı ve bundan sonra da iyi olacağı anlamına gelmemeli..
    Bence bir kaç milyon € paraya gitmelidir, yerine çok daha iyi oyuncular alınabilir kazandıracağı parayla..
    valla necati iyi ve yetenekli futbolcu ama bu sezon cok sansizlik yasadi sakatlanti tam form tutacakti gerets kodraya almadi ama eger form tutarsa necati gs ye cok puan kazandirir buyuk ihtimaL Bu hbaer kolpaaa

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

gs necatiden kurtulur

Nesil
    2006
    Yer
    Marmaris

Sakatlık bahane olabilir ama bu da bir yere kadar.. Geçen sezon 18 gol attı ama Necati'yi beğenen ve iyi oynadı diyen bir kişi bile yoktu..

Hiç sanmıyom Necati nin gidiceni Levekusen e...

2 gol atinca transfer oluyor diye haber cikardilar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Necati gitmes

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

demekkı 5 gol atsa chelsea 'ye transfer oluyor diye haber çıkardı basında

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Yalan haber.Necati'yi daha Galatasaray beğenmiyorken Leverkusen'mi alacak.
    Gerçi gitse iyi olurdu ama Yalan...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Leverkusen almaz Necati'yi...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence Necati gerçekten iyi bir oyuncu, çok acımasızca eleştiriliyor .. Avrupa'nın orta düzeyde takımlarında da oynayabilir ama 2 gol attı diye hemen haber yapmak abartı olmuş ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Galatasaray'ın, Ankaragücü deplasmanında aldığı galibiyete golleriyle büyük katkıda bulunan Necati Ateş, 2010 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunduğunu, bir yere gitmeyi de düşünmediğini söyledi.

Necati, Galatasaray TV'de yaptığı açıklamada, transfer söylentilerinin, takımı karıştırmak için yapıldığını iddia ederek, ''Beni sevmeyenler var. Bir oyuncu kadro dışı bırakıldığında, nedense hemen Fenerbahçe'ye gidiyor. Necati'nin kontratı var, nasıl gider? Bazıları bunu yapmaktan zevk alıyor. Her zaman söylüyorum, Galatasaray'dan ayrılırsam, sadece yurt dışına giderim'' dedi.

Ankaragücü maçında, takımına golleriyle katkı sağladığı için mutlu olduğunu ifade eden Necati, kişilerin değil, takımın başarısının önemli olduğunu kaydetti. Oynamadığı zamanlarda kendisinde bir eksik görmediğini, teknik direktör Gerets'in, bunun sistem gereği olduğunu söylediğini anlatan Necati, ''Hocamızdan hesap soramayız. Biz, futbolcular olarak işimizi yaparız. Uzun zamandır deplasmanda galip gelememe şanssızlığımızı kırdığımız için mutluyuz. Artık bir seri yakalamak istiyoruz. Şampiyonluk umudumuz var'' diye konuştu.

03.04.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yorumlar ıcın tesekkurler ben sadece gazetede okudugumu yazdım yalandır olmaz fln dıyen arkadaslara..

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

leverkusen dertsiz başına dert arıyor galiba

Mesaj Yetkileri