View Full Version : Fortis Türkiye Kupası - Yarı Final | Beşiktaş-Fenerbahçe
eGowiCh
12.Nisan.2007, 00:51
Acikcasi bizde Canakkale'de maci izledigimiz yerde gerildik de gerildik Kezman'siz,Alex'siz Fenerbahce sonlara dogru iyice oyuna hakim olmaya baslayinca.Ama iste dedigin gibi kontradan gelen poziyondo Bobo bu tip pozisyonlari kacirmaz pek.Kacirmaz degilde sever yani,onemli bir galibiyet oldu ama bizim icin.Hem moral olarak hem de ikinci mac icin.
Bende macin hayal kirikliklari Zico ve tumer oldu,benim icin iyi tabi de sizin icin kotuydu,Allah size sabir versin.
Sakarya maci icin de sunu soyleyebilirim,bu macta biraz yorulduk.Sakarya ligden koptu sayilir artik eger motivasyon kaybi yasamislarsa hic sanslari yok cunku 2 senedir sampiyonluga bu kadar yaklasmamisti Besiktas.Futbolcularda bunun bilincinde.Yine eger kesin yeneriz falan filan diye maca cikarlarsa yani yuksek motivasyon olayina girerlerse buyuk ihtimalle kaybederler.Sakarya kaliteli takim,umarim bize fazla ariza cikarmazlar.Ama o macin berabere bitmesi zor ya kazaniriz ya kaybederiz...
Biz de sevindik sonlara doğru oyuna bu kadar hakim olunca bu kadroyla, ama Bobo golü atınca işler değişti ve aşırı sinirlendik.
Tümer dediğin gibi çok kötüydü ve bence maçın en kötüsüydü. Onun hakkında yorumumu yaptım zaten. Zico da aynı şekilde, sanki İnegölspor ile maç yapıyoruz veya İstanbul B.B. ile maç yapıyoruz, inanamadım kadroyu görünce. Karşında senin Beşiktaş var, üstelik maç İnönü'de, yarı final maçı, kupaya hasretsin 24 yıldır! Şaka gibi bir kadroyla saha çıktı, Alex'siz Kezman'sız. Biri kupanın öneminden bahsetmeli Zico'ya. Yahu Beşiktaş'la maç yapıyorsun be adam, İstanbul B.B. ile değil! Semih'in her kupa maçında oynama gibi bir zorunluluğu mu var ayrıca?
Fıratcan Alçınkaya
12.Nisan.2007, 00:54
Zico neler yapıyo gerçektende şaşkınlık verici sanki ilk maçı 3-0 kazanmış garantilemiş gibi bir kadro sürdü...
Sekopej
12.Nisan.2007, 01:07
Bu kadroyla başlaması eleştirilebilir ama o kadar da ileriye gitmemek gerek diye düşünüyorum. Maç 0-0 bitse Zico istediğini almış olacaktı. Bence bu kadroyu çıkarmada değil de oyuncu değişikliklerinde çok hatalıydı Zico. Yorulmuş Semih'i, artık etkisiz kalmış Tümer'i ve sağ kanat oynayamayan Deivid'i çıkarıp, Alex, Kezman ve Yozgatlı'yı almalıydı. Maç 0-0'ken bu hamleleri yapsa, en azından bunlar olmasa da bir hamle yapsa sonuç değişik olabilirdi.
Seviye ve kalite üst düzeyde olmasa da güzel maç oldu. Kadroyu eleştirmek bence yanlış, sonuçta sahaya çıkan Fenerbahçe takımı. Değişiklikler eleştirilmeli.
Zico 1-0'a da razıdır bence. Ayrıca önceki haftalara göre de daha iyi futbol oynadık. En azından bu oyun takıa biraz moral verebilir. Kayseri ve bu maçta birbirinin kopyası 2 gol yedik, kademeye giremeyen Serkan hatalıydı bence.
Sonuçta BJK 1-0 kazandı, Kadıköy'de 1 gol bulursa çok avantajlı duruma geçecek. Demek ki istenildiğinde küfür edilmeyebiliyormuş, sahaya yabancı madde atılmayabiliyormuş.
Tüm mücadele eden oyuncuları, hakemleri ve taraftarları tebrik ediyorum, bundan sonra küfür kalkar umarım. Tebrikler Beşiktaş.
Zico'nun oyuna müdahalesi yetersiz olduğu için sezon sonu takımdan ayrılmasını istiyorum yoksa çıkardığı kadrodan dolayı değil...
remake
12.Nisan.2007, 01:27
carsi pankart acmis duydugum kadariyla: "kardan adam olur, senden adam olmaz" diye, tumer icin. cok guldum.
bazi arkadaslar alex yoktu, kezman yoktu, su yoktu, bu yoktu diye yazmislar ama besiktas mi dedi oynatmayin diye size bu oyunculari? geeeeccin bunlari lutfen.
bu sezon daha 2 kere karsilasacagiz. tarih tekerrurden ibrarettir diye bir laf vardir ya hani. iste biz onu kanitlayacagiz bu sene, hemde 3 kez ardi ardina. :)
fenerli arkadaslara gecmis olsun. yine bekleriz.
Sekopej
12.Nisan.2007, 01:31
carsi pankart acmis duydugum kadariyla: "kardan adam olur, senden adam olmaz" diye, tumer icin. cok guldum.
bazi arkadaslar alex yoktu, kezman yoktu, su yoktu, bu yoktu diye yazmislar ama besiktas mi dedi oynatmayin diye size bu oyunculari? geeeeccin bunlari lutfen.
bu sezon daha 2 kere karsilasacagiz. tarih tekerrurden ibrarettir diye bir laf vardir ya hani. iste biz onu kanitlayacagiz bu sene, hemde 3 kez ardi ardina. :)
fenerli arkadaslara gecmis olsun. yine bekleriz.
Ortamı germeye gerek yok, maç hakkındaki düşüncelerini yaz, 2. maçta neler olabilir onu yaz.
Bak yukarda ne demişim, sahaya çıkan Fenerbahçe takımı ve maç ortada geçti, 2 takımı da tebrik ediyorum, turu atlayan BJK'yi ayrıca tebrik ediyorum.
Bundan sonra ortamı gerecek, karşı tarafı incitici mesajlara izin vermiyoruz, ligin bitmesine az kaldı, siz de ceza almak istemiyorsanız mesaj yazarken daha sakin olun ve seviyeli mesajlar atın.:)
remake
12.Nisan.2007, 01:46
sanal ortamdayiz sonucta. herseyi ciddiye alip uzulmeye, gerilmeye gerek yok. buraya -genel anlamda internete- bir sekilde gunluk yasamdan kacmak, desarz olmak icin geliyoruz hepimiz. bu kadar hassas olmak anlamsiz. yinede amacim duygularinizi incitmek degildi...bilmenizi isterim.
Sekopej
12.Nisan.2007, 01:52
sanal ortamdayiz sonucta. herseyi ciddiye alip uzulmeye, gerilmeye gerek yok. buraya -genel anlamda internete- bir sekilde gunluk yasamdan kacmak, desarz olmak icin geliyoruz hepimiz. bu kadar hassas olmak anlamsiz. yinede amacim duygularinizi incitmek degildi...bilmenizi isterim.
Sana özel bir durum yok, genel bir uyarı yaptım. Bana diyorsan ben bu mesajlardan üzülüp, gerilmem ama dediğin gibi buraya deşarj olmak için girenler var ve tahrik edici mesajlar gördüklerinde farklı şekilde deşarj oluyorlar. Herkesin iyi vakit geçirmesi tabi ki temennimiz ama biz iyi vakit geçirmeye çalışırken karşı tarafı da düşünelim.
Sevinmeyin demiyorum, tabi ki sevineceksiniz, sonuçta bir derbi maçı. Ama şu da bir gerçekki bizde galip geleni her koşulda tebrik etme olayı pek olmuyor, sevinç de aşırıya kaçınca karşı taraf sinirlenebiliyor. Benim ki genel bir uyarıydı.
Neyse konu maç hakkındaki yorum ve düşüncelerle devam etsin.:)
remake
12.Nisan.2007, 01:59
pardon ben sazan gibi atladim o zaman :D.
su bobo parlak cocuk ya. tek temennim bir kac sene daha elimizden kacirmamamiz. cok iyi sezdi golu. kosusu, yer alisi, vurusu, vs... superdi. adi da guzel.
Sekopej
12.Nisan.2007, 02:03
Bobo'yu ben de beğeniyorum, olmayacak zamanda olmayacak işler yapıyor. Ama bazen de olacak işleri yapamıyor o da tek eksiği zaten. Oyuna tam konsantre olup kendini geliştirirse, yaşı da daha genç iyi yerlere gelecektir...
Fıratcan Alçınkaya
12.Nisan.2007, 02:39
Bobo gerçektende bez içindeki bir saf altın degerini bilmek lazım işlenirse çok kar getirir...
meddah
12.Nisan.2007, 03:38
Geçen sezonun sonlarına doğru, hiç de futbol izlemediğim bir dönemde Bobo'yu 15 dakika kadar izleyip "yetenek olarak çok iyi, fizik olarak çok kötü (bile değil)" diye düşünmüştüm. Ama şimdi maşallahı var, iyi geliştirmiş kendini..
Tigana'ya da kızan söylenen boldu ama bir açıdan takdir etmek lazım; iki tane tank gibi ağır forvetin üzerine oyun sistemi kurup iyi-kötü verim alabiliyor. Hele bunları beslesin diye alınan Delgado, 27. hafta itibariyle henüz ortaya bir şey koyamamışken..
fm26mer
12.Nisan.2007, 12:40
Neyse artık iş kadıköye kaldı
RoNNiE91
12.Nisan.2007, 13:43
Öncelikle Beşiktaşımı tebrik ediyorum.Maç berabere biter derken Bobo yazdı.Beşiktaş'ın Bobo'yu kaçırmaması gerek.Genç bir oyuncu.İleride daha iyi olacaktır.
francesco10
12.Nisan.2007, 14:20
sonuc yetersiz bence, oynana futbolla bilikte, acilan pankartlar cok guseldi guldurdu epeyce beni
bobo dan bahsetcek olursak biraz iddiali bi laf olcak belki ama adam resmen jr. adriano :) cok kuvvetlendi geldiginden beri, pozisyona da girio ama bitiriciligi cok az hakkaten, elimizde tutabilirsek 2-3 sene daha cok faydali olur
delgado da artk toparlanmaya basladi mubarek ztn olsn o kadar lig bitio :) eskiden olsa atilan topa o kadar suratli depar atamazdi
bi baska seyde tigana bobo da ne kadar israr ettiyse burakta da aynisini yapmalidir bence, ilk 11 oynamaya baslarsa patlayici forwet eksigimizi kapatir kisa zamanda,sistemli takim icinde $imarik cocuk olmasina biraz olsn izin verilmeli die dsunuorm
El Comandante
12.Nisan.2007, 14:36
http://image.haber3.com/spor3/haber/82229.jpg
Bu pankarti stada sokmamislar :)
Sekopej
12.Nisan.2007, 14:43
Önceden de dedim, tekrar diyorum, Tümer FB'ye gelmeseydi ve BJK'de kalsaydı şu anda askere gidecek miydi? Tekrar Tümer tartışması başlatmak istemiyorum ama Tümer askere diyen tüm BJK'li, GS'li hatta varsa FB'li arkadaşlardan da neden Tümer askere dediklerini öğrenebilir miyim? Bir de yukardaki soruma cevap alayım, sezon başı FB ile değil de BJK ile anlaşsaydı şu anda skerde mi olacaktı, BJK takımının kadrosunda mı? BJK takımının kadrosunda olsa, bu taraftar yine bu pankartı açacak mıydı?
Bunların cevaplarını istiyorum...
El Comandante
12.Nisan.2007, 14:51
Tümer demisti yurtdisina gidecegim,Türkiye´de bjkden baska takimda oynamam.Yurtdisina gidip askerligimi erteleyecegim.Sonra bir baktik Tümer fbye transfer olmus.Bjknin ezeli rakibine,bu tabi bjkli taraftarlari sinirlendiren bir olay.Tümer´in kisiligini belli eden bir olay.Tümer bjkde kalmayacakti,bunu herkes biliyordu,adam demisti yurtdisina gidecegim.Sirf askere 1-2 sene sonra gidebilmek icin.Ama görüyoruz ki Tümer askerlik yasi gelmesine ragmen fbde oynuyor.Bundan dolayi bjk taraftarlarinin hakli protestolari var.
Sheriff
12.Nisan.2007, 14:55
Tabikide hayır. Taraftarı kışkırtmak Tümer'e sataşmak için yapılmış bir hareket..
Bu arada BJK yi tebrik ediyorum..
Sekopej
12.Nisan.2007, 14:59
Tümer demisti yurtdisina gidecegim,Türkiye´de bjkden baska takimda oynamam.Yurtdisina gidip askerligimi erteleyecegim.Sonra bir baktik Tümer fbye transfer olmus.Bjknin ezeli rakibine,bu tabi bjkli taraftarlari sinirlendiren bir olay.Tümer´in kisiligini belli eden bir olay.Tümer bjkde kalmayacakti,bunu herkes biliyordu,adam demisti yurtdisina gidecegim.Sirf askere 1-2 sene sonra gidebilmek icin.Ama görüyoruz ki Tümer askerlik yasi gelmesine ragmen fbde oynuyor.Bundan dolayi bjk taraftarlarinin hakli protestolari var.
Öncelikle kişiliğine laf etmeyelim, çünkü kişiliğe hakaret kurallarımıza aykırı.:)
Daha Tümer'in askere gitme yaşı gelmedi, konu yine bu tartışmaya dönecek gibi o nedenle uzatmıyorum. BJK'den ayrıldı diye, nasıl tepki vereceklerini bilemedikleri için bu askerlik olayını kullanıyorlar.
Neyse bu pankartın stada sokulmaması iyi olmuş, çünkü çirkin bir pankart.
Konumuz dünkü maç, yukarıda sorduğum soruların da artık cevabını istemiyorum, çünkü bir Tümer tartışması daha yaşanmasın. Ben kendi adıma böyle bir tartışma çıkmasını sağlacak cümleler söylediğim için özür dilerim. Tartışalım ama kimsenin görüşü değişmeyeceği için tartışmaya gerek yok.:)
El Comandante
12.Nisan.2007, 15:07
Bir futbolcu en gec 32 yasinda askere gidebilir.Tümer ise 32 yasindadir ve halen fbde oynuyor.Ondan dolayi hakli diyorum bjkli taraftarlarin tümere yaptiklari protestolara.
Neyse tartisma uzamasin senin dedigin gibi,konumuz dünkü mac :)
TR.CaPTaiN
12.Nisan.2007, 15:08
Tebrikler maçın başından sonuna kadar Beşiktaş lehine çalışan Zico,Deniz ve Deivid. Zico bunamış yerine acilen Rıdvan veya Aykut veya başka bir Fenerbahçe evladının geçmesi gerekiyor.Türkiye liginin en iyi oyuncusu Alex kenarda,Kezman gibi ismi yeten bir futbolcu kenarda. Maçı bir cafe de izledim Zico ekrana gelir gelmez edilen küfürün haddi hesabı yok. İyi futbolcu olmanız iyi teknik direktör olmanız manasına gelmez. Fenerbahçe yönetimi sezon basında Zico'yu bu takımın basına getirerek hataların en büyüğünü yaptı.Zico'nun yerinde adam gibi bir teknik direktör olsaydı dün Fenerbahce o macı kaybetmez, kazanırdı.Kale arkasında muhteşem coşkuyla takımına destek veren Fenerbahce taraftarını ve ekranları basında izleyen Fenerbahce taraftarını üzmeye hiç hakkı yok Zico'nun,Deivid'in ve Deniz'in.
Sekopej
12.Nisan.2007, 15:14
Bir futbolcu en gec 32 yasinda askere gidebilir.Tümer ise 32 yasindadir ve halen fbde oynuyor.Ondan dolayi hakli diyorum bjkli taraftarlarin tümere yaptiklari protestolara.
Neyse tartisma uzamasin senin dedigin gibi,konumuz dünkü mac :)
Bazı olayları tam bilmeden yorum yapmazsak tartıştığımız konularda daha güzel geçecek. Yazmayacaktım ama bir yanlışını düzeltmek istiyorum, önümüzdeki sezonun devre arasına kadar Tümer askere gitmeyebilir ve FB ile olan sözleşmesi de bu yönde. Eğer Avrupa'ya gitmezse önümüzdeki sezonun devre arasında sözleşme fesh edilecek ve Tümer askere gidecek. Şu anda yasalarımıza göre, kanunen asker kaçağı değildir, kendise özel izin falan çıkmamıştır. Bu olayı karıştırmayalım çünkü yasal olarak hala 1 yıla yakın zamanı var.
Bu düzeltmeyi de yaptıktan sonra, artık Zico'dan ümidim yok ama Deniz'i oynatmaktan vazgeçmesini umuyorum.
Ayrıca bence maçın adamı Aurelio'ydu ama yediğimiz golde de ortasahada ilk topu kaptıran oydu, bu da şanssızlığı. Başka da hatasını görmedim, sahanın her yerindeydi, çok top çaldı ama arkadaşları ona uyamayınca galibiyet gelmedi...
fmsmyrna
12.Nisan.2007, 15:22
bence sezon sonu fenerbahçe'den sadece zico gitmemeli aziz yıldırım'da gitmeli ki bişeyler kökünden değişsin bende zico'nun semih'i,deivid'i oynatmasını yadırgamıyorum işte biz bu yüzden avrupa'da başarılı olamıyoruz korkuyoruz rakipten oda futbolcu oda futbolcu arada farklar olabilir ancak sonuçta ikiside futbolcu.beşiktaş'ı tebrik ediyorum gerçekten oyuncular hiç telaş yapmadan oynadılar sonunda bizim ümit özat'ın tıpkı milan'ın 3-1 kazandığı san siro'daki maçta kaka'nın kendisini çalımlayarak attığı gibi adamı yine düşürmedi kart görmekten korktu sonunda gol oldu.neyse önümüzdeki maç çok güzel olucak
Omerdinho
12.Nisan.2007, 15:26
bence sezon sonu fenerbahçe'den sadece zico gitmemeli aziz yıldırım'da gitmeli ki bişeyler kökünden değişsin bende zico'nun semih'i,deivid'i oynatmasını yadırgamıyorum işte biz bu yüzden avrupa'da başarılı olamıyoruz korkuyoruz rakipten oda futbolcu oda futbolcu arada farklar olabilir ancak sonuçta ikiside futbolcu.beşiktaş'ı tebrik ediyorum gerçekten oyuncular hiç telaş yapmadan oynadılar sonunda bizim ümit özat'ın tıpkı milan'ın 3-1 kazandığı san siro'daki maçta kaka'nın kendisini çalımlayarak attığı gibi adamı yine düşürmedi kart görmekten korktu sonunda gol oldu.neyse önümüzdeki maç çok güzel olucak
Aziz Yildirim niye istifa etsin?? Stadyum yapti diyemi?? Yoksa Ortega,Hooijdonk,Anelka,Kezman,Appiah,Alex gibi oyunculari Türkiye'ye getirdi diyemi?? Istifa etmesi gereken tek isim Zico.. Aziz Yildirim baskan olarak kalmali.. Daha Fenerbahce icin yapacagi cok sey var..
fmsmyrna
12.Nisan.2007, 16:15
Aziz Yildirim niye istifa etsin?? Stadyum yapti diyemi?? Yoksa Ortega,Hooijdonk,Anelka,Kezman,Appiah,Alex gibi oyunculari Türkiye'ye getirdi diyemi?? Istifa etmesi gereken tek isim Zico.. Aziz Yildirim baskan olarak kalmali.. Daha Fenerbahce icin yapacagi cok sey var..
1-türkiye sporun kötü yöne gitmesinde,ortamın gerilmesindeki etmenlerden biri (sadece o demiyorum)
2-bu kadar yıldır fenerbahçe'nin başında ancak lyon,psv gibi 3-4 oyuncusunu satsada ertesi yıl şampiyonlar liginde en az gruplardan çıkan istikrarlı bir klüp olamadı fenerbahçe
3-aslında bu 2.neden 3.den kaynaklanıyor hocalara karşıyor onların istedikleri değilde kendi istedikleri futbolcuları alıyor (kendi derken yönetim kurulu vs.) örnek: Onun sonucundada zico deivid'i sağ kanat oynatıyor
iyi yanlarıda var yıldızlar getirmek gibi,stat,tesis yapmak gibi ancak bunlar başarı geitrmiyor
mustafa35
12.Nisan.2007, 16:25
Pozisyon açısından kötü bir maçtı.. Atan kazanacaktı buda beşiktaş oldu..
Sheriff
12.Nisan.2007, 16:27
Konuyu saptırmayın!
nerazzuri
12.Nisan.2007, 17:34
beyler artık tartışmanın anlamı yok maç bitti yenildik YANIDAYIZ ZİCO YANINDAYIZ DEİVİD YANINDAYIZ KANARYAM;;) ;;)
GeNç KaRTaL
12.Nisan.2007, 17:52
Bu maçta bana göre iki tarafta iyi oynamadı
Bu maçta Alez,Kezman yoktu olsaydı yenerdik demek yanlış bize ne oynatsaydınız bizmi engelledik hem ayrıca ne garantisi var yeneceğinizin tamam onlar oynamalıydı diyebilirsiniz ama yenerdik demek saçma
ayrıca bizdede kaptan İbo yoktu eğer olsaydı deivid ve serkan'ın olduğu sağ kanatı çökertirdi
Bu maçta Rico paşa pek yoktu Delgado bir şeyler yapmaya çalıştı ama bence çok yeterli değil
Bobo çok iyi bir forvet ama tek şansızlığı o girdikten sonra adam gibi ayağına top gelmemiş olmasıydı eğer daha çok topla buluşsa daha çok gol atabilirdik
Birde Nobre o iki pozisyonu atsaydı maçı farklı kazanadabilirdik ama ben bunları konuşmak istemiyorum şu olsaydı bu olsaydı bunlar saçma sonuçta olmadı
Son dakikalarda defansa çekilmemiz normal sonuçta gol yememiz lazım açık oynamamız beklenmezdi
Birde ayağa paslarda bu maçta pek iyi değildik çok top kyabı yaptık bu oyunumuzu engelledi
Bana göre biz diğer maçta en kötü berabere kalıp finale kalacağız
ewrim_FB
12.Nisan.2007, 20:11
Bu maçta bana göre iki tarafta iyi oynamadı
Bu maçta Alez,Kezman yoktu olsaydı yenerdik demek yanlış bize ne oynatsaydınız bizmi engelledik hem ayrıca ne garantisi var yeneceğinizin tamam onlar oynamalıydı diyebilirsiniz ama yenerdik demek saçma
ayrıca bizdede kaptan İbo yoktu eğer olsaydı deivid ve serkan'ın olduğu sağ kanatı çökertirdi
Bu maçta Rico paşa pek yoktu Delgado bir şeyler yapmaya çalıştı ama bence çok yeterli değil
Bobo çok iyi bir forvet ama tek şansızlığı o girdikten sonra adam gibi ayağına top gelmemiş olmasıydı eğer daha çok topla buluşsa daha çok gol atabilirdik
Birde Nobre o iki pozisyonu atsaydı maçı farklı kazanadabilirdik ama ben bunları konuşmak istemiyorum şu olsaydı bu olsaydı bunlar saçma sonuçta olmadı
Son dakikalarda defansa çekilmemiz normal sonuçta gol yememiz lazım açık oynamamız beklenmezdi
Birde ayağa paslarda bu maçta pek iyi değildik çok top kyabı yaptık bu oyunumuzu engelledi
Bana göre biz diğer maçta en kötü berabere kalıp finale kalacağız
Diyeceğini demişsin sonrada bunları konuşmak istemiyorum demişsin biraz garip olmuş :D
Emurafu
12.Nisan.2007, 20:24
Besıktaslılar sıze bırsey soylemek ıstıyorum besıktas bu macta kotu oynadı sakın skora aldanmayın fenerbahcelıler sıze dıyorum fenerbahce sezonun en ıyı futbolunu oynadı dun aksam
El Barto
12.Nisan.2007, 20:26
Besıktaslılar sıze bırsey soylemek ıstıyorum besıktas bu macta kotu oynadı sakın skora aldanmayın fenerbahcelıler sıze dıyorum fenerbahce sezonun en ıyı futbolunu oynadı dun aksam
Beşiktaş!ın kötü oynadığını kabul etmeyen Beşiktaşlı yoktur heralde arkadaşım.
TR.CaPTaiN
12.Nisan.2007, 21:04
Bu arada Türk futbolunun kaosa doğru sürüklendiği bir dönemde Fenerbahçe yönetimini çiçeklerle karşılayan Beşiktaş yönetimini tebrik ederim.
anil luque
12.Nisan.2007, 21:33
Bu arada Türk futbolunun kaosa doğru sürüklendiği bir dönemde Fenerbahçe yönetimini çiçeklerle karşılayan Beşiktaş yönetimini tebrik ederim.
bence de abi gayet güzel birşey inşallah bundan sonra da hep böyle olur
deniz.91
12.Nisan.2007, 21:35
bence finalin adı bjk-erciyes
Nedvedmania
12.Nisan.2007, 21:49
ve kupada erciyesin :D
El Barto
12.Nisan.2007, 21:51
ve kupada erciyesin :D
Buna ne denir bilmem. sadece gülünür:)
Ahmet_77
12.Nisan.2007, 21:53
çok güzel bir skor ama 2. maçı Fenerbahçe alıcak gibime geliyor
the_imam912
12.Nisan.2007, 22:08
evet kupa ya fb'nin ya da bjk'nin olur..
uAburak89
12.Nisan.2007, 22:12
Bende kupayı Erciyes takımının alacağını düşünüyorum ..
Universal
12.Nisan.2007, 22:45
Beyler kupa kimin alacağı hakkında mı konuşuyoruz? Yoksa maç hakkında mı? Ama bir gerçek var bu turu geçen kupayı alır. Oda Fenerbahçe olacaktır. Kadıköyde Fenerbahçe kazancaktır.
Mirza
12.Nisan.2007, 22:47
Mac hakkinda konusalim lütfen.
Memedov
12.Nisan.2007, 23:27
Arkadaşlar siz Maç Yorumu yapmıyorsunuz ki kafanıza göre senaryo yazıp oynatıyorsunuz daha 2. maçlar var bakıyorum da finalde ki maçın hangi takımlar arasında oynanacağını söylüyorsunuz :)
koray_capello
13.Nisan.2007, 21:19
İyi oynamadık ama kazandık. İnşallah Kadıköydeki maçta hem iyi oynar hem de kazanırız.
GeNç KaRTaL
13.Nisan.2007, 21:44
Fenerbahçe rövanş maçını kazanabilir ama turu biz geçeriz:)