View Full Version : Fortis Türkiye Kupası - Yarı Final | Beşiktaş-Fenerbahçe
eGowiCh
08.Nisan.2007, 16:53
http://www.tff.org/Resources/TFF/Auto/2ec688262eba4858a90567a5dc7a7a88.jpg
11 Nisan 2007 - Çarşamba
20.00 - Beşiktaş - Fenerbahçe
Beşiktaş İnönü Stadyumu
Edu Dracena bu maçta forma giyemeyecek, cezalı durumda.
Memedov
08.Nisan.2007, 16:55
Maç kanımca berabere biter ilk maç olduğu için.:)
Edu'nun da oynamaması sıkıntı yaratmaz Can Arat doldurur onun yerini.
eGowiCh
08.Nisan.2007, 17:02
Önder oynar Edu yerine.
Omerdinho
08.Nisan.2007, 17:06
Edu'nun yerine Önder oynamali..
Memedov
08.Nisan.2007, 17:07
Benim Şahsi görüşüm kendi isteğimde Can Arat'ın oynaması Serkan Balcı'nın yerine de Önder oynasın takım defansı daha iyi olur :)
El Comandante
08.Nisan.2007, 17:07
Zevkli bir mac olacak.Besiktas kazanabilir.
eGowiCh
08.Nisan.2007, 17:10
Tümer nasıl oynayacak çok merak ediyorum. İlk 11 başlarsa maç boyu ıslıklanır.
Fenerbahçe bence şu kadroyla oynamalı :
Kaleci: Serdar
Defans: Serkan - Önder - Lugano - Ümit
Orta Saha: Appiah - Aurelio - Tuncay - Tümer - Alex
Forvet: Kezman
En iyi kadro bu olur sanırım. Tümer bu maça özel hazırlanır, çok iyi motive olur; ama tribünlerden çok büyük tepki gelecek, ıslık gelecek. O baskı altında oynamak gerçekten zor olur Tümer için.
Memedov
08.Nisan.2007, 17:22
Kaleci:Serdar
Defans:Önder-Can Arat-Lugano-Ümit
Orta Saha:Appiah-Aurelio-Tuncay-Alex-Tümer
Forvet:Kezman
Böyle başlasa maça Fenerbahçe daha iyi olur Tümer için zor bir maç olacağı kesin.
GeNç KaRTaL
08.Nisan.2007, 17:25
Zor bir maç olacak avantajlı bir skor lazım bize Tümer bu maça ayrıca motive olur diye düşünüyorum ayrıca tuncaydan korkuyorum
Bizim oyuncularda bu tür maçlarda iyi oynuyorlar bizdenden rico paşa ve nobre'den umutluyum
El Comandante
08.Nisan.2007, 17:27
Bobo da oynayacak.Dün oynamisti bobo.Yani sakatligi gecti ;;)
Memedov
08.Nisan.2007, 17:29
Tümer kendisini motive edicektir ama eğer ilk 11 oynarsa beşiktaş taraftarı protesto eder ve oynadığı süre boyunca ayağına top geldiği zaman ıslıklanır umut ediyorum Tümer bir profesyonel oyuncu bu durumdan etkilenmez.
GeNç KaRTaL
08.Nisan.2007, 17:30
Bobo ekstra bir isim gol bulabilir ama belli olmaz daha sakatlıktan yeni çıktı bu maçtan gol yemeden 2 farklı bir skor elde etsek bu turu %60 garantileriz
Mirza
08.Nisan.2007, 17:32
Bu macin rövansinda Mabeddeyim. Cok güzel olacak.
deniz.91
08.Nisan.2007, 17:34
gollü beraberlik olur yada tek farkla bjk alır
GeNç KaRTaL
08.Nisan.2007, 17:35
Tümer kendisini motive edicektir ama eğer ilk 11 oynarsa beşiktaş taraftarı protesto eder ve oynadığı süre boyunca ayağına top geldiği zaman ıslıklanır umut ediyorum Tümer bir profesyonel oyuncu bu durumdan etkilenmez.
Bence oynarsa Tümer bu maçta çok sorun yaşatabilir bize Tümer böyle maçların adamıdır
eGowiCh
08.Nisan.2007, 17:35
Fenerbahçe mutlaka gol atmak zorunda bu maçta. 2-1- 3-2, 4-3 gibi skorlar bize yarar eğer yenileceksek. Gollü beraberlikte kesin turu geçen taraf biz oluruz. 1-1, 2-2 gibi skorla dönersek %80 turu geçeriz.
GeNç KaRTaL
08.Nisan.2007, 18:19
İki tarafın taraftarlı maça gelebiliyormu:confused:
uAburak89
08.Nisan.2007, 18:23
1-0 yada 2-1 Beşiktaş alacak gibi geliyor ..
Universal
08.Nisan.2007, 20:52
Bu maçı kim kazanır tahmin zor ama turu Fenerbahçe geçecek geçmek zorunda. Tahmini bir skor söylersem 3-1 veya 2-0 alabiliriz.
Tümer'e mutlaka küfür edecekler Tümer'de hırslı oyuncu gaza gelip çok iyi bir futbol oynayacak ve golü ile takımımızın galibiyetinde başrol oynayacaktır.
Ahmet_77
08.Nisan.2007, 20:54
beşiktaşın almasını isterim ama
Fenerbahçe alır!!!
maRLa sinqeR
08.Nisan.2007, 21:00
tümer oynayamas ki bu maçta ;)
TR.CaPTaiN
08.Nisan.2007, 21:07
Tümer oynarsa maçın adamı olur.En çok güvendiğim isim Tümer ve Tuncay.En cok cekindiğim isim ise Ricardinho. Berabere veya Fenerbahce diyorum.
Universal
08.Nisan.2007, 21:16
Tümer oynarsa maçın adamı olur.En çok güvendiğim isim Tümer ve Tuncay.En cok cekindiğim isim ise Ricardinho. Berabere veya Fenerbahce diyorum.
Ricardinho'dan çekinilecek bir durum yok. Çünkü Mehmet A. ile Appiah(eğer ortada oynars) rahat durdurabileklerini söyleyebilirim.
TR.CaPTaiN
08.Nisan.2007, 21:18
Ricardinho'dan çekinilecek bir durum yok. Çünkü Mehmet A. ile Appiah(eğer ortada oynars) rahat durdurabileklerini söyleyebilirim.
Umarım dediğin gibi olur ama Ricardinho dar alanlarda çok etkili bir oyuncu.
Universal
08.Nisan.2007, 21:22
Umarım dediğin gibi olur ama Ricardinho dar alanlarda çok etkili bir oyuncu.
Aurelio olsun Appiah olsun hatta Lugano çok iyi top çalan oyuncular eğer günüde olursa Ricardinho'dan top çalabilirler.
eGowiCh
08.Nisan.2007, 21:31
En çekindiğim isim benim de Ricardinho. Bobo da ikinci çekindiğim isim.
Nobre'yi kaptan yapacaklar mı bakalım bu maç :)
Universal
08.Nisan.2007, 21:36
Aslında koz olarak bizde Tümer'i mi kaptan yapsak. Şahsen takımı iyi yönetebilir ama Tuncay ve Ümit varken ayıp olur.
senderson
08.Nisan.2007, 22:05
bir maç için Tuncay-Ümit ten vazgeçilmez.Onu yapanların karekteri farklı bizim karekterimiz farklı..
FeYYaz1989
08.Nisan.2007, 22:42
Cok zevkli bir mac olacagina inaniyorum oncesiyle sonrasiyla.
Bu macta yenilsek bile turu gecebiliriz o yuzden iste su skor olursa %bilmemkac su skor olursa kesin eleriz falan demiyecegim,ne de olsa iki mac var ve diger mac Kadikoy'de...
Kim kaptan olursa olsun fark etmez benim icin kim olmak istiyorsa olsun.tumer'e gelince oynarsa etkili olacaktir diye dusunuyorum cunku soylendigi gibi bu tip maclari seven bir yapisi var,kufurden falanda etkilenecek biri degil.Her ne kadar bence fazlasiyla hak etsede kufur edilmemesi taraftariyim,hatta kaale bile almak yersiz.Neyse her iki takimada basarilar diliyorum,iyi olan kazansin...
y_layta
08.Nisan.2007, 22:45
bjk alır gibi geliyo ve alırsa şampıyonluğa sıkıca bağlanır
JunkChorn
08.Nisan.2007, 22:51
Aslında koz olarak bizde Tümer'i mi kaptan yapsak. Şahsen takımı iyi yönetebilir ama Tuncay ve Ümit varken ayıp olur.
Aslında çok fazla motivasyon olur.Ancak gerçekten Tuncay varken Ümit varken(sakattı.)Dahası semih varken(takımda en eski oyunculardan.)Tümer bir maç için gerçekten biraz olmaz.Gerçei semih oynamıyor ama olsun.Ama Tümer oynarsa biliyorsunuz özel maçların adamıdır.Ukrayna,Alkmaar,Danimarka,geçen seneki final...Sanırım iyi bişeyler yapar.Ancak İnönüde Tümer çok küfür yer aslında bu şekilde ceza da alabilir.Güzel bir politika olabilir.Çünkü karar ancak Beşiktaş maçına çıkabilir(Fb ile oynanacak olan).Güzel bir düşünce bana göre ancak bilmiyorum Zico bu tür işlerin peşinden koşar mı?Ya da Beşiktaş taraftarı tahrik olur mu?Diğer bir durumda Federasyon ceza verir mi?
En iyisi beklemek ve görmek.
World Hollow o1
08.Nisan.2007, 23:27
Uğur Boral ; Oynamasında kim oynarsa oynasın sol tarafta Deivid'i bile oynatsa razıyım.
Fenerbahçe geçen maç yorgunluğu bahane ederek, bir türlü 2-2 skordan sıyrıldı bakalım eğer kii kötü skor alırsa bu sefer neyi nasıl bahane edecek.
JunkChorn
08.Nisan.2007, 23:35
Fener ne zaman onu bahane etti?O kadar dinledim ancak hiç bir şey duyamadım onunla ilgili?
Memedov
08.Nisan.2007, 23:38
Bu maç kopma noktası olabilir..
Hangi takım kazanırsa moralli olucaktır ve Lig maçına o moralle çıkacaktır yenilen tarafın durumu iç açıcı :)
Omerdinho
08.Nisan.2007, 23:40
Uğur Boral ; Oynamasında kim oynarsa oynasın sol tarafta Deivid'i bile oynatsa razıyım.
Fenerbahçe geçen maç yorgunluğu bahane ederek, bir türlü 2-2 skordan sıyrıldı bakalım eğer kii kötü skor alırsa bu sefer neyi nasıl bahane edecek.
gercekten bu ugur boral cok gereksiz bir adam... o oynamasin solda deniz oynasin onada raziyim...
JunkChorn
08.Nisan.2007, 23:43
Son maçtaki durumundan sonra sanırım oynamaz ancak Ümit kaptan'da sakat ne olur bilemem belki Zico önceden yaptığı gibi hatalarına rağmen oynatabilir.Yani bir maçta adam harcamak ne olursa olsun akıl işi değildir bence.
Memedov
08.Nisan.2007, 23:45
Deniz Barış sol tarafta oynar Appiah orta saha M.Aurelio ile birlikte oynar.
Sağ tarafta ise mehmet yozgatlıyı oynatır ama son maçta attığı golden sonra deivid sağ tarafta oynayabilir..:)
JunkChorn
08.Nisan.2007, 23:48
Deivid bence gene yedek kalacaktır sonuçta maç deplasmanda ve 2 forvet + Alex biraz fantezi olabilir zaten Edu'da olmayacak gerisi çok açık verir.Solda Ümit olursa oynar defansa önder gelebilir sağ bek serkan olabilir.İleriside yine aynı Kezman olur bence.Orta sahada Alex dışında 4 kişi kalıyor.O da maç günü manteliteye bağlı olarak belli olur sanırım.Tümer/M.Yozgatlı arasında olur geri zaten belli gibi.Tuncay,Aurelio,Appiah.
Fıratcan Alçınkaya
08.Nisan.2007, 23:55
Edu yokulugu çok büyük bir kayıp olacagını düşünmüyom... Kadroda onun kadar iyi oyuncular var... Maç İnönü de kazanırız gibime geliyor...
JunkChorn
08.Nisan.2007, 23:57
Edu'dan kaliteli oyuncular olabilir ancak,maç eksiği,ikili uyumluluk,konsatrasyon gibi faktörler burada daha önemlidir.
eGowiCh
09.Nisan.2007, 17:56
Umarım Tümer kaptan çıkmaz. Ümit ve Tuncay varken Tümer'e kaptanlık düşmez. Böyle bir şeyi Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp yapmaz umarım ve kendini küçük düşürmez.
Universal
09.Nisan.2007, 17:59
Umarım Tümer kaptan çıkmaz. Ümit ve Tuncay varken Tümer'e kaptanlık düşmez. Böyle bir şeyi Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp yapmaz umarım ve kendini küçük düşürmez.
Katılıyorum Egemen Fenerbahçe gibi büyük bir klup böyle bir davranış göstermemesi gerekir. Çünkü takımın kaptanı bellidir ve o çıkar ha jubile maçı olur anlarız kaptanlık verilir ama işi ciddiye almak gerekiyor. Ümit ile Tuncay varken bence olmaması gerekir. Bu iki oyuncuya ayıp yapmış olurlar.
Varonil
09.Nisan.2007, 17:59
Eger besiktas taraftari maci kazanmalarini istiyorsa oynmasi durumunda Tumeri prostesto etmemelidir.Eger ederlerse Tumer hirs yapip maca damgasini vurur diye dusunuyorum
Seçkinn
09.Nisan.2007, 18:09
Tümer'in aşırı baskı altında daha iyi performans sergilediğine katılıyorum. Ancak tahminimce BJK taraftarı çok aşırıya kaçan bir tepki göstermeyecektir. Malum cezalar can yakıcı. Son haftalara yaklaşırken kimse seyircisiz sahada oynamak istemez. Biraz aşırılığa kaçmak Tümer'e fiziki saldırılara kadar gidebilir. Bunu en iyi bilen kişinin de Alen olduğuna eminim. Takımın zarar görmemesi için çok büyük bir tepkiye izin vermeyecektir.
Fenerbahçe'nin maçtaki şansını BJK'ya göre daha düşük görüyorum. Kişisel görüşüm Alex ile başladığı takdirde FB'nin çok zorlanacağı yönünde. BJK'nın fizik gücü FB'ye göre çok yüksek. Alex'in katkısı olabilir ama getirdiği kadarınıda götürecektir kanımca.
eGowiCh
09.Nisan.2007, 18:10
Sana katılıyorum cekochan. Tümer büyük maçların adamıdır. Geçen sene hatırlarsanız, bütün sene oynamadı, gitti Türkiye Kupası final maçında maça damgasını vurup kupayı kazandırdı.
Tümer'i protesto hem Tümer'i hırslandıracak hem de Beşiktaş'a ceza olarak geri dönecektir.
senderson
09.Nisan.2007, 18:14
Maç bileti 40 ytl:DAdamlar bizi direk söğüşlüyorlar:D
Mirza
09.Nisan.2007, 18:22
Maç bileti 40 ytl:DAdamlar bizi direk söğüşlüyorlar:D
Inönüde 40 YTL bakalim Mabedde kac YTL olacak. Mabeddeki macin biletleri 100 YTL de olsa gidecegim.
fm26mer
09.Nisan.2007, 18:47
TÜmer İnŞallah Gol Atar
Omerdinho
09.Nisan.2007, 19:32
Derbiyi Fırat Aydınus yönetecek
Fortis Türkiye Kupası'nda 11 Nisan Çarşamba günü oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe yarın final illk maçını Fırat Aydınus yönetecek.
senderson
09.Nisan.2007, 19:52
Inönüde 40 YTL bakalim Mabedde kac YTL olacak. Mabeddeki macin biletleri 100 YTL de olsa gidecegim.
herzamanki tarife olarak 45 tir tahminim...
eGowiCh
09.Nisan.2007, 20:06
Fırat Aydınus'u pek sevmiyorum, hatalı kararlarından dolayı... Umarım adaletli bir maç yönetir. Geçen sene İnönü'de 2-1 yendiğimiz maçı da Aydınus yönetmiş sanırım.
Bugra19o3
09.Nisan.2007, 20:25
Bu maç Beşiktaşımın....;)
Universal
09.Nisan.2007, 20:25
Kadıköy'de maç biletleri normal Anadolu takımları ile aynı fiyatta satılacak diye duydum Kale Arkası 27,50 YTL olacaktır.
mustafa35
09.Nisan.2007, 21:41
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 11 Nisan Çarşamba günü oynanacak Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçının biletleri satışa çıktı.
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak derbi maçın biletlerinin Biletix'ten satışa sunulduğu bildirildi.
Taraftarların Biletix gişeleri, Biletix Call Center ve Biletix'in internet adresinden biletlerini alabilecekleri ifade edildi. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacağı kaydedildi.
Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:
VIP B ve E üst: 400 YTL
VIP A ve F üst: 250 YTL
VIP A ve F alt: 200 YTL
VIP B ve E alt: 225 YTL
VIP C ve D alt: 250 YTL
Numaralı orta: 200 YTL
Numaralı kenar: 150 YTL
Kapalı üst: 125 YTL
Kapalı alt: 100 YTL
Yeni açık: 40 YTL
Eski açık: 40 YTL
Konuk takım (eski açık): 40 YTL
M.Scofield
09.Nisan.2007, 21:42
bilet fiyatları biraz fazla değilmi
Maksic
09.Nisan.2007, 21:44
Beşiktaş alır diye düşünüyorum...
mustafa35
09.Nisan.2007, 21:45
bilet fiyatları biraz fazla değilmi
bencede ama yarı final olduğu için arttırılmş olabilr..
bjk4ever
09.Nisan.2007, 21:49
Fırat Aydınus'u pek sevmiyorum, hatalı kararlarından dolayı... Umarım adaletli bir maç yönetir. Geçen sene İnönü'de 2-1 yendiğimiz maçı da Aydınus yönetmiş sanırım.
Hangi hatali kararlari varmis peki? Bu adam Inonu'de 3 derbi yonetti, ucunde de BJK'nin rakibine penalti caldi, bunlari ikisini de FB'ye caldi, dikkatini cekerim.:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BJK'nin dikkat etmesi gereken 2 sey var:
1 Duran toplar.
2 Tuncay'in araya yapacagi kosular.
Bu 2 olayi halledersek FB'nin bize gol atmasi cok cok zor olur. Biz bir sekilde FB'ye gol atariz, Umit Ozat oynayacak mi bilmiyorum, ama oynamazsa sol taraf U.Boral ve Can'a kalir ve bu bolgeyi A.Tandogan ve Delgado cok iyi kullanabilir. Diger tarafta da Rico var zaten, Bobo ve Nobre'nin yirticiligi ve mucadelesi de buna katilinca zaten gol atmamamiz imkansiz gibi. Onemli olan bizim icin gol yememek, iyi konsantre olursak ve sabirli oynarsak maci aliriz.
eGowiCh
09.Nisan.2007, 23:24
Beşiktaşlılığı ile bilinen Fırat Aydınus geçtiğimiz yıllarda bir alışveriş merkezinin girişinde Fenerbahçeli bir taraftara kafa atarak ne kadar fanatik bir Beşiktaşlı olduğunu kanıtlanmıştı.
Umarım adaletli ve tarafsız bir maç yönetir de sabrımızı taşırmaz.
Universal
09.Nisan.2007, 23:32
Egemen bunlar bir hayal. Ama olsun bizi yıldıramayacaklar. İnşallah kazancağız.
El Barto
09.Nisan.2007, 23:37
Hakeme falan ihtiyacı yok Beşiktaş'ın fbyi yenmek için.2 maçıda kazanarak finale çıkmak istiyoruz.
senderson
09.Nisan.2007, 23:47
Egemen bunlar bir hayal. Ama olsun bizi yıldıramayacaklar. İnşallah kazancağız.
Beyler herkes rahat olsun Fenerbahçe>Tüm TR Ligi Takımları + Federasyon + MHK
Alayına karşı tekiz, şampiyonluğuzda tek alacağız, yenilgimizide tek alacağız.Destek arayanlar, alın teri dışındaki yollarla maç kazananlar/kazanacaklar utansınlar...
Alayına karşı tekiz, şampiyonluğuzda tek alacağız, yenilgimizide tek alacağız.Destek arayanlar, alın teri dışındaki yollarla maç kazananlar/kazanacaklar utansınlar...
çok duygulandım valla .... öyle bir yazmışsın ki hakemler f.b dışında herkeze yardım ediyor ... (geçen sene ki hakemlerle devam ediyoruz) tüm türkiye takımları size karşıymış, karşıda napıyolar ? federasyon hele... adınız federasyonla çıktığı için, artık bütün kararlar lehinize çıkıyor ... bu demegojiyi yapmana gerek yok ....
senderson
09.Nisan.2007, 23:58
çok duygulandım valla .... öyle bir yazmışsın ki hakemler f.b dışında herkeze yardım ediyor ... (geçen sene ki hakemlerle devam ediyoruz) tüm türkiye takımları size karşıymış, karşıda napıyolar ? federasyon hele... adınız federasyonla çıktığı için, artık bütün kararlar lehinize çıkıyor ... bu demegojiyi yapmana gerek yok ....
ne yapıp ne yapmayacağımı sana sormayacağım izin verirsen...
FeYYaz1989
10.Nisan.2007, 00:01
Sunuda soyleyeyim biz 1.5-2 sene once bas bas bagirirken kimsenin federasyon ve hakemler hakkinda sesi cikmiyordu,simdi baskan degisti bir kac kez belki birilerinin ayagina basti.Isler degisince bazi diger takimlarin sesi yukselmeye basladi,zamanin da konusmayanlar bana sunu soylesin gecen federasyon baskani zamaninda sayin Fenebahce SK baskani Aziz Yildirim kendisine telefonda "stadinizi kapatmamiz lazim" dedikten sonra "benim stadimi kapatamazsin,para cezasi verin gidip odeyelim" dedi mi demedi mi arti o konusmadan sonra saha kapandi mi kapanmadi mi?Bu arkadaslar o zaman nerdeydi?
Mac hakkinda konusacaksak konusalim yok is federasyona hakemlere geldiyse Besiktas camiasinin bu konuda soyleyecek cok seyi var...
Universal
10.Nisan.2007, 00:02
Beyler tamam sakın olalım biraz. Zamanında hakemler her iki tarafa yardım etti ama bu gün olanlar hiç bir klubun başına gelmedi. 32 haftadır penaltı atmıyoruz en son penaltıyı geçen yıl bu gün Sivas maçında attık.
senderson
10.Nisan.2007, 00:05
en büyük örnek tam üstteki msjda yazıyor isteyen okuyabilir...
FeYYaz1989
10.Nisan.2007, 00:14
Beyler tamam sakın olalım biraz. Zamanında hakemler her iki tarafa yardım etti ama bu gün olanlar hiç bir klubun başına gelmedi. 32 haftadır penaltı atmıyoruz en son penaltıyı geçen yıl bu gün Sivas maçında attık.
Ya sunu anlayamiyorum gercekten penalti atmak bir zorunlulukmu?Yani 32 hafta penalti atmayinca hakemin penaltimi vermesi gerekiyor?boyle bir kural yok bildigim kadariyla.Arti bunu surekli gundeme getirmek bence Fenerbahce klubunun alehine ki hakemi zor durumda birakiyor,benim gozlemledigim bu olay gundeme geldikten sonra kimse Fenerbahce'ye penalti calmak istemiyor zor durumda kalmamak icin,adam penaltiyi calmaya niyetlenecek olsa bile iki kere dusunuyor.
Son tumer'in pozisyonu varmis Kayserispor macinda izleyen Fenerbahce'li arkadaslarim penalti dedi ben pozisyonu gormedim,yorum yapmam yanlis olur.Ama penaltiysa keske verilseydi,Besiktas bu sene sampiyon olacaksa bile hakkiyla olacaktir.Besiktas taraftarinin Besiktas'i sevmesi icin sampiyonluga gerek yok,tek tarafli bir ask yasiyoruz :)
Sizi de en iyi biz anlariz,basimiza gelenleri(ozellikle yuzuncu yildan sonraki yili bir hatirlayin)sizde biliyorsunuz,daha sonrasi da var ya neyse.O yuzden bu muhabbetleri uzatmanin manasi yok.Insallah bu macta da hakem en az hatayla maci bitirir ki emin olun hic bir Besiktas taraftari serefli bir maglubiyeti haksiz bir galibiyete degismez.
uAburak89
10.Nisan.2007, 00:48
Ne penaltıymış be, bu sene penaltı atamadan şampiyon olursanız en az bir beş sene bunu konuşursunuz kesin ..
El Comandante
10.Nisan.2007, 00:54
Gercekten bende aglayacagim,duygu sömürülerine basladiniz...
Bu mesajin paronoyakcadir.Fenerbahce ilk basta Galatasaray´dan üstün olsun,sonra gel bunlari say.Yok TSL bütün takimlarindan büyük ha..Geciniz efendim...
Bak bakalim bu seneki hakem hatalarina,en cok kim zararli cikmis.En fazla kim karli cikmis.Gel sonra bu duygu sömürüsünü yap...
Sekopej
10.Nisan.2007, 01:01
Bak bakalim bu seneki hakem hatalarina,en cok kim zararli cikmis.En fazla kim karli cikmis.Gel sonra bu duygu sömürüsünü yap...
Ben direk sonuca etki eden 2 FB maçı söyleyebilirim ama konumuz şu anda bu değil.
---------------------------------
Eğer bu forumda bu kupa maçının tartışılmasını istiyorsanız, konunun kapanmamasını istiyorsanız, konuyla alakasız tartışmalar yerine, maçla ilgili yorum ve düşüncelerinizi belirtin. Aksi halde hem siz ceza alırsınız hem de konu kapanır ve bu derbi bu forumda konuşulmaz...
El Comandante
10.Nisan.2007, 01:07
Serkan bende sürüyle sayarim istersen...Derbi maclari da dahil.Neyse konuyu bozmayalim...
Besiktas maci yener.Aslinda iki takimda kötü oynuyorda bjk kötünün iyisi.
SaRPeR1903
10.Nisan.2007, 01:09
Bütün Fb'li arkadaşlarımızı bekliyoruz Çarşamba günü İnönü'ye ... ;)
Omerdinho
10.Nisan.2007, 01:54
Ne penaltıymış be, bu sene penaltı atamadan şampiyon olursanız en az bir beş sene bunu konuşursunuz kesin ..
Siz olsaydiniz konusmazmiydiniz ?? iyiki gecen sene sansa felan sampiyon oldunuz sürekli 20:45 diyen kimdi bizmi???
Sekopej
10.Nisan.2007, 01:55
Sanırım yazdığım mesaj iyi okunmadı, son uyarımdır konu harici atılan mesajlarda, mesaj atan üyeler cezalandırılacaktır.
Peshayat
10.Nisan.2007, 03:36
Beşiktaşım Farklı alıcam 3-0 yada 3-1
Mirza
10.Nisan.2007, 15:27
Kupa derbisi kapalı gişe
Beşiktaş ile Fenerbahçe futbol takımları arasında yarın yapılacak Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçının satışa sunulan biletlerinin tamamı tükendi.
BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak derbi maç öncesi ev sahibi Beşiktaş taraftarları için dün sabah 400 ile 40 YTL arasında değişen fiyatlarla Biletix'ten satışa sunulan biletlerin tamamının satıldığı açıklandı.
Beşiktaş Kulübü, 32 bin kişi kapasiteli BJK İnönü Stadı'nda oynadığı maçlar için sezon başında, bir rekora imza atarak, yaklaşık 19 bin adet kombine kart satışı yapmıştı.
Diğer yandan, derbi maçta Fenerbahçeli taraftarlara ayrılan 1607 adet biletin satışının bugün saat 11.00'den itibaren sadece Biletix perakende satış noktalarından yapılacağı duyuruldu.
kaynak : internethaber.com
Mirza
10.Nisan.2007, 19:09
Derbinin Muhtemel 11'leri
BEŞİKTAŞ CEPHESİ
Fortis Türkiye Kupası'nın son sahibi Beşiktaş'ta, yarınki yarı final ilk maçında, sakatlıkları süren İbrahim Üzülmez, Ali Güneş, Murat Şahin ve kadro dışı bırakılan İbrahim Akın forma giyemeyecek.
Siyah-beyazlılarda teknik direktör Jean Tigana'nın, forvette Nobre'nin yanında, menisküs ameliyatı sonrası Çaykur Rizespor maçında oyuna sonradan giren Bobo'ya görev vermesi, Burak'ı ise yedek soyundurması bekleniyor.
BJK İnönü Stadı'nda yaptığı son 11 resmi maçı da kazanan, ligde tam 387 dakikadır kalesinde gol görmeyen Beşiktaş, yarı finalin ilk maçında saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak, rövanş için avantajlı bir sonuç arayacak.
FENERBAHÇE CEPHESİ
Turkcell Süper Lig'de sezonun son 7 haftasına ezeli rakibinin 4 puan önünde lider giren Fenerbahçe ise 100. yılında çifte kupa kazanma amacıyla, yarınki yarı final ilk maçında, Kadıköy'de oynayacağı rövanş için avantajlı bir skor arayacak.
Kupada 24 yıldır şampiyonluğa hasret kalan, son 2 yıldır finallerde kaybeden sarı-lacivertli ekipte, uzun süren sakatlık döneminin ardından antrenman eksiğini kapatmaya çalışan kaleci Rüştü'nün yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Edu forma giyemeyecek. Dünkü idmanı sakatlığı nedeniyle yarım bırakan Appiah'ın durumu bu akşam netlik kazanacak. Sakatlığı nedeniyle Kayserispor maçında forma giyemeyen kaptan Ümit Özat'ın ise Uğur Boral'dan formayı devralması beklenirken, kart cezalısı Edu'nun yerine ise büyük olasılıkla Önder forma giyecek.
Bu arada, BJK İnönü Stadı'nda eski takımı Beşiktaş'a karşı ilk kez Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkacak olan Tümer'in, Deniz'in yerine ilk 11'de forma giyme olasılığı bulunuyor.
Öte yandan, bu sezon Fortis Türkiye Kupası maçlarında şimdiye dek genellikle yedek ağırlıklı kadroyla mücadele eden Fenerbahçe'de, teknik direktör Zico'nun yarın as oyuncularına yer vermesi bekleniyor.
MUHTEMEL 11'LER
Ezeli rakiplerin yarınki derbi maça çıkması beklenen olası 11'leri şöyle:
Beşiktaş: Runje, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki, Delgado, Koray, Serdar, Ricardinho, Bobo (Burak), Nobre.
Fenerbahçe: Serdar, Serkan, Önder, Lugano, Ümit, Appiah (Mehmet Yozgatlı), Aurelio, Deniz (Tümer), Tuncay, Alex, Kezman.
Mirza
10.Nisan.2007, 19:10
Konu Firat Aydinus mu Bjk - Fb maci mi?
Lütfen mesajlarinizi buna göre yaziniz.
bjk4ever
10.Nisan.2007, 19:11
Bildigim kadariyla M.Dogan iyilesti ve buyuk ihtimalle Ali'nin yerine sagbek oynayacak. FB'de Umit'in iyilesmesi kotu olmus, keske Ugur oynasaydi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Konu Firat Aydinus mu Bjk - Fb maci mi?
Lütfen mesajlarinizi buna göre yaziniz.
Onu simdiden hakemle ilgili yorum yapip aglayan FB'li arkadaslarina sor istersen. Daha mac baslamadan hakemi begenmiyorlar, ustelik hakemin gecmiste BJK lehine veya FB alehine verdigi 1 karar bile yokken.
Mirza
10.Nisan.2007, 19:16
Onlara gereken cevap verildi. Uzatirsan ayni cevap sana da gelecek.
GeNç KaRTaL
10.Nisan.2007, 19:23
Bu maçta Tümer'e sözlü değilde görsel göndermeler olacakmış Asker üniforması falan....
Ümit'in oynaması kötü olmuş bizim dikkatli olmamız yer Duran toplar özellikler Tuncay'a dikkat etmeliyiz çok iyi yükseliyor inşallah Gökhan bir hata yapmaz
Bizde kaptan İbo olsa daha şanslı olurduk ama onsuzda gol bulabiliriz 2 farklı galibiyet bize büyük şans getirir
İnşallah bu maçı kazanırız çünkü bizim sınıftan birileriyle hesabımız var:D
bjk4ever
10.Nisan.2007, 19:31
Bu maçta Tümer'e sözlü değilde görsel göndermeler olacakmış Asker üniforması falan....
Ümit'in oynaması kötü olmuş bizim dikkatli olmamız yer Duran toplar özellikler Tuncay'a dikkat etmeliyiz çok iyi yükseliyor inşallah Gökhan bir hata yapmaz
Bizde kaptan İbo olsa daha şanslı olurduk ama onsuzda gol bulabiliriz 2 farklı galibiyet bize büyük şans getirir
İnşallah bu maçı kazanırız çünkü bizim sınıftan birileriyle hesabımız var:D
Dogru olan da budur. BJK taraftari ne Tumer'e, ne Yildirim'a ne de Fenerbahce'ye 1 kufur bile etmemeli, bu saygiyi gostermeli ve ceza alma iskine girilmemeli. Eger bir gorulecek bir hesap varsa bunu sahadaki futbolcular gorur.
El Comandante
11.Nisan.2007, 00:36
Bjk tv de karakartal forumu izliyordum.Alen dediki Tümer´e küfürlü tepkimiz olamayacak.Artik ne yapacaklar bilmiyorum ama sahada tek küfür olmayacakmis.Ama tabiki Tümer´e bir protestolu gösteri hazirlamislardir.
Sekopej
11.Nisan.2007, 00:40
Bu protesto asker kıyafeti, asker selamı falan olmaz umarım. Daha yaratıcı şeyler yapmalılar. Tümer şu anda FB'ye transfer olmasaydı ve BJK'de kalsaydı da askere gitmiş olmayacaktı. O nedenle bu tür bir protesto, tezahurat hiçbir etki yaratmayacaktır...
Omerdinho
11.Nisan.2007, 00:54
Bu protesto asker kıyafeti, asker selamı falan olmaz umarım. Daha yaratıcı şeyler yapmalılar. Tümer şu anda FB'ye transfer olmasaydı ve BJK'de kalsaydı da askere gitmiş olmayacaktı. O nedenle bu tür bir protesto, tezahurat hiçbir etki yaratmayacaktır...
Küfürlü pankart acarlar...
Seçkinn
11.Nisan.2007, 03:39
Burda bile motivasyon tamam yani :) hazırız bekliyoruz Tümer'e ne tepki verilecek diye. Bir laf vardı "futbolu batıranda, kral yapanda taraftardır" diye. Adam haklı galiba.
Jesus_FB
11.Nisan.2007, 07:13
Uğursuz bu kupa bize haram!
mustafa35
11.Nisan.2007, 12:05
fener 1-0 alır..
Omerdinho
11.Nisan.2007, 12:06
son 3 sezondur Fenerbahce Besiktas'a Inonu'de kök söktürmüstür bu mactada böyle olacaktir...
Revolution
11.Nisan.2007, 12:15
Beşiktaş alır...2-0
ultraslanerdem
11.Nisan.2007, 12:34
Beşiktaş ilk yarı mağlup duruma düşecek,ikinci yarıda maçı alacak.İddamı oynasam ne..:D
Universal
11.Nisan.2007, 16:27
Zico Kezman ve Alex'i yedek soyunduracak. Appiah'ın sakat olması kötü oldu. :(
NOT:Anaaa 5000. mesaj geldi. :)
Mirza
11.Nisan.2007, 16:46
Tahmin ustası Rıdvan Dilmen günü sorusuna yanıt verdi: Kartal mı uçacak Kanarya mı?
Biraz Beşiktaş ağırlıklı geçecek gibi geliyor bana. Ancak kupa veya lig fark etmez, böyle maçlarda sakin olmak, eksik kalmamak birinci şarttır
- Fenerbahçe'nin, Beşiktaş önünde nasıl bir sistemle oynaması gerekir ? Zico'ya tavsiyeniz olacak mı ?
Yok canım, ne tavsiyesinde bulunacağız. Sonuçta Fenerbahçe takımının belli bir şablonu, sistemi var. Teknik Direktör Zico'nun bilinen oyun kurgusunda bir değişiklik yapacağını zannetmiyorum. Kupada yarı final iki etaplı olduğu için Fenerbahçe'nin, İnönü Stadı'nda atacağı bir gol de, skor 3-1 olmadığı sürece avantaj sağlayacaktır. 1-1 ve 2-1'lik yenilgi bile Kadıköy'de oynanacak rövanş için avantajdır.
- İnönü Stadı'nda Fenerbahçe'nin dezavantajları ya da avantajları neler ?
İki takım da lige daha fazla konsantre durumda. Beşiktaş, lig ve kupada aynı kadroyla oynuyor. Kupada şimdiye kadar farklı kadrolar kullanan Fenerbahçe ise derbi için bu kez ideal takımıyla sahaya çıkacak.
Karşılaşma biraz Beşiktaş ağırlıklı geçecek gibi geliyor bana. Ancak kupa veya lig fark etmez, böyle maçlarda sakin olmak, eksik kalmamak birinci şarttır.
Beşiktaş'ın, Çaykur Rize ile oynadığı son maç iyi analiz edilirse, Rize'nin kenardan yaptığı ortalara sürekli konuk ekibin hücum oyuncuları kafayı vurdu. Beşiktaş savunmasının rakip forvetlere bu kadar fazla topla buluşma fırsatı vermesi, Fenerbahçe'yi bu maçta kanatlardan daha çok hücum etmeye yönlendirebilir.
Ama her şeyden önce iki çok büyük takımın oynayacağı bu maçın dostane bir şekilde geçmesini, gergin ortamda oyuncuların bütün ülkeye örnek olacak bir oyun ortaya koymasını bekliyorum.
Anahtar ön liberolar
- İlk kupa sınavında Fenerbahçe'nin kilit oyuncusu kim olur ?
Fenerbahçe savunmasında, Nobre'yi tutacak oyuncuların performansı çok önemli. Bunun dışında maçın kader oyuncuları her iki takımın ön liberoları olur. Diğer futbolculara göre demarke pozisyonda görev yapacak olan ön liberoların ortaya koyacakları oyun, takımlarının performansını da olumlu veya olumsuz etkileyecek.
- Kupadaki bu randevunun sonucu lige nasıl yansır ?
Lig ve kupa çok farklı alanlar. Bana göre bugünkü maçtan çıkacak olan netice hiçbir şekilde ligi etkilemez.
KAYNAK (http://www.haberturk.com/haber.asp?id=19950&cat=170&dt=2007/04/11)
bjk4ever
11.Nisan.2007, 17:37
Küfürlü pankart acarlar...
Fenerbahce'lilerin Riza Calimbay'a actigi pankarttan iyidir gene de. Korkak tavuk Ortega olayini kimse unutmasin, BJK taraftari bu aksam gerekeni yapar...
Sheriff
11.Nisan.2007, 17:41
Fenerbahce'lilerin Riza Calimbay'a actigi pankarttan iyidir gene de. Korkak tavuk Ortega olayini kimse unutmasin, BJK taraftari bu aksam gerekeni yapar...
Yapar ondan şüphemiz yok..
Biz yinede maçın olaysız bitmesini temenni edelimde..
Ha birde Ortega olayında eminim tercumanı yada ispanyolca bilen biri durumu açıklamıştır ona..
uAburak89
11.Nisan.2007, 17:42
Fortis Türkiye Kupası'nda bu akşam Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe'de Teknik Direktör Zico, bu dev derbi öncesinde sahaya süreceği 11'i Deniz Türker'e açıkladı..
Brezilyalı çalıştırıcı Zico, ilk 11'de takımın yıldız isimleri Appiah, Alex ve Kezman'a yer vermedi..
İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i ;
Serdar
Serkan
Lugano
Önder
Ümit Özat
Aurelio
Deniz
Tuncay
Tümer
Deivid
Semih
Ne kadar doğru bilmiyorum ama Fener bu 11'le çıkarsa zorlanır gibi geliyor bana ..
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 17:44
Zico ne yapmaya calııyor ya defolsun gıtsın ya bu kadryla kesın yenılırız biz:mad:
bjk4ever
11.Nisan.2007, 17:47
Yapar ondan şüphemiz yok..
Biz yinede maçın olaysız bitmesini temenni edelimde..
Ha birde Ortega olayında eminim tercumanı yada ispanyolca bilen biri durumu açıklamıştır ona..
Benim de temennim o. Taraftar bu macta kimseye kufur etmemeli, kendi takimini desteklemeli. Eger Tumer'e tepki konacaksa bu esprili bir sekilde konmali, kufurle degil.
El Comandante
11.Nisan.2007, 17:48
Besiktas maci belki alir diyordum ama fb kadrosunu gördükten sonra Bjk bu maci kesin alir ;;)
bjk4ever
11.Nisan.2007, 17:51
FB bu kadroyla bile ciksa rahat alamaz Besiktas. Alabilir, ama bunun kadroyla pek alakasi olmaz. Derbiler her zaman zor gecer ve yine buyuk ihtimalle boyle olur. BJK farkli alirsa veya rahat kazanirsa bu kendi oyunundan dolayi olur, FB'nin degisik kadroyla cikmasindan dolayi degil.
TR.CaPTaiN
11.Nisan.2007, 17:55
Serdar
Serkan
Lugano
Önder
Ümit Özat
Aurelio
Deniz
Tuncay
Tümer
Deivid
Semih
Yok daha neler demek istiyorum Zico'ya eğer bu kadro doğru ise. Zico sahaya bu kadroyu cıkarırsa,Fenerbahce yenilirse kendi ipini kendi çekmiş olur. Kendi düşen ağlamaz.
Memedov
11.Nisan.2007, 17:56
Eğer gerçekten bu kadroyla çıkarsak Ben buna sadece gülerim :)
Omerdinho
11.Nisan.2007, 17:59
Deniz degilde yozgatli oynasaydi iyi olurdu..
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 17:59
Heralde İnegol macı falan sandı Zico yedek takımı koymus yıne.Adam resmen bn kovun dıyor kulüpten ya.
fmsmyrna
11.Nisan.2007, 18:00
bence böyle bi kadro çıkarması doğru kupada buraya kadar fenerbahçe'yi bu oyuncular taşıdı.arsene wenger'de chelsea finaline gençlerle çıkmıştı 2-1 kaybetmişti bence serdar yerine volkan oynasaydı şuanlık yedek kalecimiz o olduğu için
Sheriff
11.Nisan.2007, 18:02
Alex olsa iyidi de malesef yok. Neyse umarım bu oyuncularda yüzümüzü kara çıkartmayacaktır. Zaten Appiah, Alex, Kezman kenarda hazır olacaklardır. Gerekirse oyuna girerler..
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 18:02
Ama Arsenalın karsısına cıkan takımlarda yedek takımdı.Şimdi bizim karsımız yedek bir Bjk gelmıycek tam kadro ckıcaklar.Kupa bu senede hayal oldu bizim için.
Omerdinho
11.Nisan.2007, 18:09
Besiktasin forvet hattinin ne kadar etkisiz oldugunu herkes biliyor. Bobo oynamassa isimiz kolay.. Semih savunmanin arkasina iyi sarkabilen bir oyuncu..Semih bence en az 1 gol atar...
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 18:12
Besiktasin forvet hattinin ne kadar etkisiz oldugunu herkes biliyor. Bobo oynamassa isimiz kolay.. Semih savunmanin arkasina iyi sarkabilen bir oyuncu..Semih bence en az 1 gol atar...
İnsallah dediğin gibi olur ama zor bence.Alex oynasa kazandk ama....
TR.CaPTaiN
11.Nisan.2007, 18:29
Alex ve Kezman oynayacak.
Emurafu
11.Nisan.2007, 18:51
Evinde besiktas alır fenerbahcede kendi evinde kazanır en cok gol atan tur atlar
fmsmyrna
11.Nisan.2007, 18:56
alex savaşmayan bi youncu onun yerine hırslı özellikle bjk'ye karşı daha hırslı bi tümer bence daha iyi semih'e gelince semih kafa topu alabiliyor hava hakimiyeti var kezman çok koşuyor ancak o kadar defans içinde bence semih doğru bir tercih deivid'e gelince zaten ya yozgatlı ya deivid oynıcaktı deivid'i oynattı.bence ondan bi patlama bekliyor.ayrıca yorgun bi bjk'ye karşı dinlenik bi alex ve kezman daha etkili olur
anil luque
11.Nisan.2007, 18:57
artık kufur etmeyelım yanı su donemde basımıza gelecek en kotu we en son sey kufurden vs. ceza almaktır zaten yeterınce WERILDI
Universal
11.Nisan.2007, 18:57
Alex ile Kezman son gelişmelere göre oynayacak. Oynamasıda iyi oldu. :) Eğer Bobo oynarsa onu durdurduğumuz zaman maçı kazanabiliriz.
anil luque
11.Nisan.2007, 18:59
inşallah bobo'nun sakatlıgı tamamen gecmıstır yoksa ısımız zor tek forwetle olmuyor bu iş nobre cok yalnız kalıyor
Memedov
11.Nisan.2007, 19:21
Her maçta görüyoruz bunları Geçen hafta Gökhan Ünal oynamayacak dediler adam çıktı üstüne birde süper bir asist yaptı ;)
Bence Kezman da Alex de Oynayacaktır..;;)
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 19:38
Beşiktaş
Runje
Mustafa Doğan
Baki
Gökhan Zan
İbrahim Toraman
Delgado
Koray
Ricardinho
Serdar
Burak
Nobre
Fenerbahçe:
Serdar
Ümit
Serkan Balcı
Önder
Lugano
Deivid
Deniz
Aurelio
Tuncay
Tümer
Semih
Kesin yenildik:mad:.
Yeni gördüm Bobo oynamıyormus.Bu durumda yenme ıhtımaımız var:D
Memedov
11.Nisan.2007, 19:43
Bu Kadro ile çıkacak olursa Fenerbahçe bir de yenilirsek Zico kendi kuyusunu kazmış olur..;;)
Sanki oynadığı takım 3.Lig takımı Sanki bu maç bir hazırlık maçı bu kupanın bizim için ne kadar önemli olduğunun farkında değil heralde Zico hep böyle devam etsin..
uAburak89
11.Nisan.2007, 19:53
Kadrolara bakarsak, maç berabere bitecek gibi gözüküyor .. Ama futbol bu hiç belli olmaz, Fenerbahçe de Deivid, Beşiktaş'ta da Burak taraftarlara saç baş yolduracak bence ..
Universal
11.Nisan.2007, 20:06
Zico kendi sonunu hazırladı. Ama Alex'siz ve Kezman'sız ne yapacaz bakalım... :)
19_SeRDiNÇ_05
11.Nisan.2007, 20:27
Eski Beşiktaşlı Tümer Metin Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçı öncesi İnönü Stadyumu'na ısınma hareketleri için çıktığında Beşiktaşlı taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Maç öncesi herkes Beşiktaşlı taraftarların Tümer'e nasıl bir tepki vereceğini düşünüyordu ve Tümer Metin protestolar arasında ısınma hareketlerine başladı. Sarı-Lacivertli tribünleri selamlayan Tümer daha sonra çalışmasına tepkiler altında devam etti...
El Barto
11.Nisan.2007, 20:35
Maçın başlamasında çok az kaldı Beşiktaşa başarılar.
KORNy
11.Nisan.2007, 20:36
FENERBAHÇE çok ilginç bi kadro çıkardı zico ne yapmaya çalışıo bilmiorm ama inş. hayırlı olur..
Serdar
serkan önder Lugano Ü.ozat
Aurelio Deniz
Deivid Tuncay
Tümer
Semih
alex kezman yedek... appiah kadroda yok
Fıratcan Alçınkaya
11.Nisan.2007, 20:41
Kanka Gerets e özendi heralde... Şaka bi yana da galiba daha savaşçı bir takım düşünüyo...
El Barto
11.Nisan.2007, 20:42
Appiah kesiği yemiş tavırlarından dolayı...
eGowiCh
11.Nisan.2007, 20:51
Appiah sakatlığından dolayı kadrodan çıkartıldı.
Alex ve Kezman neden yok anlayamadım. Deivid oynuyor, Alex ve Kezman oynamıyor. Hey Allahım, ne günlere kaldık!
Umarım Zico'nun bu saçma seçimlerinden dolayı hezimete uğramayız. İkinci yarı oyuna Yozgatlı, Alex ve Kezman koz olarak girecektir.
Memedov
11.Nisan.2007, 20:55
Zico birşey düşünüyor olabilir Umarım kafasında ki bu düşünce bize yararlı olur yoksa Zico:
Kendi Düşen Ağlamaz..
Gangster
11.Nisan.2007, 21:02
Maçın canlı verildiği radyo falan varmı?
Memedov
11.Nisan.2007, 21:03
Maç başladı :)
Tümer Çok fena Islıklanıyor :(
Gangster
11.Nisan.2007, 21:06
Arkadaşlar biliyorsanız söylermisiniz.Maçın canlı yayın verildiği radyo varmı?
Mehmet arkadaşım sen biliyormusun? :)
Memedov
11.Nisan.2007, 21:09
Tıkla. (http://www.showradyo.com.tr/live.php) Kardeşim :)
Gangster
11.Nisan.2007, 21:13
Tıkla. (http://www.showradyo.com.tr/live.php) Kardeşim :)
Sağolasın kardeşim.Bu arada adım Kağan.:)
Memedov
11.Nisan.2007, 21:15
Memnun Oldum Kağan :)
Beşiktaş Bastırıyor Kendimize Gelmemiz Lazım..
El Barto
11.Nisan.2007, 21:18
Aurelio vurdu dışarı gitti.
Memedov
11.Nisan.2007, 21:19
Az Daha atıyorduk Golü :D
Böyle pozisyonlar Çok bulucaz..:)
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 21:25
Yiyorduk az kalsın Delgado vurdu son anda Serdar cıkardı.Dönen topa Nobre vurdu aut.
Gangster
11.Nisan.2007, 21:26
Delgado'da füze geldi.Az kalmıştı bee..
El Barto
11.Nisan.2007, 21:26
Çok tehlikeli bir pozisyonu harcadık gol yapamadık :mad:
Memedov
11.Nisan.2007, 21:29
Serkan Balcı'dan Sonra Mustafa Doğan'da Sarı Kart Gördü :)
Gangster
11.Nisan.2007, 21:30
Haydi Beşiktaş.Bekliyoruz..:)
nerazzuri
11.Nisan.2007, 21:36
ve top ağlardan döndüüü :zuhaha :zuhaha :zuhaha
Gangster
11.Nisan.2007, 21:37
Yine attı dışarı yaaaaa:mad:
Memedov
11.Nisan.2007, 21:47
İlk yarı Bitti.. 0-0 :)
19_SeRDiNÇ_05
11.Nisan.2007, 21:47
ilk yarı bitti...
Bugra19o3
11.Nisan.2007, 21:49
D.A. İlk yarı sona eriyor...
İkinci yarıda görüşmek üzere:D
mustafa35
11.Nisan.2007, 21:51
ortada geçiyor maç.. fenerin alexi alması lazm..
Bugra19o3
11.Nisan.2007, 21:55
bizim paşa nerelerde yahu.....hiç adı geçmedi...
Omerdinho
11.Nisan.2007, 21:56
Besiktas daha etkiliydi.. Semih ileride cok yalniz kaliyor..
Memedov
11.Nisan.2007, 22:12
Ahh semih Ahhh :(
Nasıl kaçar o pozisyon...
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 22:14
Of Semih ooooofff nasıl kacar ya
nerazzuri
11.Nisan.2007, 22:14
top ağlardan döndü :D:D:D:D:D:D
Memedov
11.Nisan.2007, 22:15
Mustafa Doğan Çıktı
Ali Tandoğan Girdi.
Gangster
11.Nisan.2007, 22:19
Beşiktaş yine kaçırdı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bobo oyunda.İnşallah isteneni verir...
Bugra19o3
11.Nisan.2007, 22:28
top ağlardan döndü :D:D:D:D:D:D
aynı espirileri yapıp durma be kanka....(vv)
19_SeRDiNÇ_05
11.Nisan.2007, 22:33
fener bu dakikalarda ablukaya aldı beşiktaş kalesini
fm26mer
11.Nisan.2007, 22:34
hadi be fener at bi gol sevindir bizi:D
Redrum
11.Nisan.2007, 22:40
hadi bjk gönlümüz seninle..
Memedov
11.Nisan.2007, 22:40
Ahh hakem ahhh :(
Ofsayt Semih attı Gol Sayılmadı
fm26mer
11.Nisan.2007, 22:42
Ahh hakem ahhh :(
Ofsayt Semih attı Gol Sayılmadı
Hdi yaa ben malesef maçı seyredemiyorum.. dönem ödevi yüzünden:(
Gangster
11.Nisan.2007, 22:43
Gooooooooooooooooooolllllllllllllllllllll......... .....................Beşiktaaaaaaş.Bobooooooo...
fm_monster
tuhhhhhhhh
19_SeRDiNÇ_05
gooooooooooollllll bobo
Memedov
11.Nisan.2007, 22:44
Goll Bobo Attıı :(
ALLAH'ım bu ne biçim iştir yaaa Golümüz Verilmiyor Hemen Ardından Gol yiyoruz..:(
El Barto
11.Nisan.2007, 22:44
dk.83 GOOOOOOOOOOOL BOBO........ :n:
Gangster
11.Nisan.2007, 22:45
Aslanım Bobo,süpersin Bobo.İşte bu.Fenere kupa yok...:D
Nedvedmania
goooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllll llllllllllll bobo be işte buu :D
fm26mer
Tuhh yaa FENER ATAR YAA.. ne alex yedek te mii oyuna giriyormuş
Memedov
Maç Bitti Alex Yeni Giriyor Ahh Zico Yaktın Bizi..
El Barto
11.Nisan.2007, 22:46
85. dakika alex oyunda :n:
Memedov
11.Nisan.2007, 22:48
Zico elaleme Bizi Güldürdün ya sana hiç birşey demek istemiyorum..
Böyle Bir Kadro ile maça çıkarsan tabi yenilirsin dua et Tarihi fark olmadı..
fm_monster
11.Nisan.2007, 22:49
hadi son dkka golu
uAburak89
11.Nisan.2007, 22:50
Yarınki başlıklardan birisi bu olur, Zico'nun intiharı ..
Memedov
11.Nisan.2007, 22:51
hadi son dkka golu
Her Maç olmaz bu Zico Artık Gitsin Yeter Artıkk..
Adamın Çıkardığı Kadroya Bakın Belliydi Böyle Olacağı..:mad:
Gangster
11.Nisan.2007, 22:51
Maç bitiyor.Helal Beşiktaş...
Fenerbahçeli arkadaşlar maç başında emindiniz galibiyetten..:D
19_SeRDiNÇ_05
11.Nisan.2007, 22:52
3 dakika uzatma var...
fm_monster
11.Nisan.2007, 22:52
bu zico adamı öldürür yaw
Memedov
11.Nisan.2007, 22:53
Maç bitiyor.Helal Beşiktaş...
Fenerbahçeli arkadaşlar maç başında emindiniz galibiyetten..:D
Bu maçın Kadıköy'ü de var Daha Hiç birşey bitmiş değil Sadece avantaj yakaladı beşiktaş.;)
fm26mer
off yaaaaaa yazık günah yaaa
El Barto
Kleberson oyuna girdi????? Enteresan.
Gangster
11.Nisan.2007, 22:54
Maç bitmek üzere.Bitti.Tebrikler Beşiktaş...
Nedvedmania
11.Nisan.2007, 22:55
keşke 2-0 olsaydıda daha garantili olsaydi :)
19_SeRDiNÇ_05
maç bitti bitti 1-0
C h A o S
oh be maç bitti..
uAburak89
1-0 yada 2-1 Beşiktaş alacak gibi geliyor ..
Yanılmamak güzel, tebrikler Beşiktaş'a ..
fm_monster
11.Nisan.2007, 22:56
siz merak etmeyin bunun kadıkoyu war romada man unt i 2-1 yenmişti ama:D:D:D
Omerdinho
11.Nisan.2007, 22:57
besiktas cok sansli bir takim...
fenerbahce_1907
Bunu Kadkoy'ud va.Tam kadro ıle cıkarsak Kadıkoy'de rahat alrz.
Gangster
siz merak etmeyin bunun kadıkoyu war romada man unt i 2-1 yenmişti ama:D:D:D
Bak kendin söylüyorsun Manchester United diye...:D:D
Memedov
11.Nisan.2007, 22:58
Öncelikle Beşiktaş'ı Tebrik Ediyorum..
Her Maçta Olduğu Gibi Hakemler Kendini Gösterdi Tebrikler..
Wesley Sneijder
11.Nisan.2007, 22:58
Yarın ben en yakın arkadaşımla nasıl konuşacağım bilmiyorum. :D(O Beşiktaş'lı)
Galatasaray'ı yeniyoruz ama Beşiktaş'ı yenemiyoruz ya. Şanslı adamlar.
Memedov
11.Nisan.2007, 22:59
Bak kendin söylüyorsun Manchester United diye...:D:D
İlk maçı Roma kendi sahasında 2-1 yendi Ama 2. Maçta Manu Kendi Sahasında 7-1 Kazandı Anlatabildim mi :)
fm26mer
BJK li arkadaşları .... hee bide ZİCO yu tebrik ediyorum..
Gangster
Yarın ben en yakın arkadaşımla nasıl konuşacağım bilmiyorum. :D(O Beşiktaş'lı)
Galatasaray'ı yeniyoruz ama Beşiktaş'ı yenemiyoruz ya. Şanslı adamlar.
Fenerbahçe'nin kadrosu daha kaliteli olduğu için rehavete giriyor ve kaybediyor bence.Ama bu bir türlü GS ye tutmuyor..:D
Bugra19o3
11.Nisan.2007, 23:01
işte böylwe hersene böyle fenerede böyle (vv)(vv)
BoBoooooooo
Fenerede boş geçmiyorrrrrrr(vv)(vv)
Burak Duran
11.Nisan.2007, 23:02
Öncelikle Beşiktaş'ı Tebrik Ediyorum..
Her Maçta Olduğu Gibi Hakemler Kendini Gösterdi Tebrikler..
hakem ne yaptı bir açıklasana....
Bjk yi tebrik ediyorum keşke 2-0 olsaydı ama olsun buda iyi skor
El Barto
Bunun Kadıköyü'de var. 3-4 :n:
Nedvedmania
besiktas cok sansli bir takim...
bu maçıda şanssızlıkla kaybettik diyosunya helal olsun
Memedov
işte böylwe hersene böyle fenerede böyle (vv)(vv)
BoBoooooooo
Fenerede boş geçmiyorrrrrrr(vv)(vv)
Biraz Yavaş ol arkadaşım Tamam Kazandınız Seviniyorsunuz Ama Bizi Rencide Etme..
Gangster
11.Nisan.2007, 23:03
İlk maçı Roma kendi sahasında 2-1 yendi Ama 2. Maçta Manu Kendi Sahasında 7-1 Kazandı Anlatabildim mi :)
Gayet iyi anlattın ama bende diyorum ki Fenerbahçe'de bu başarnın bir benzerini yapacak takım ruhu yok.Bunu herkes biliyor.Ve birde Zico var..:)
Universal
11.Nisan.2007, 23:03
Kezman, Alex, Appiah olmadan ecel terleri dökerek 1-0 yenildik birde olsalar neler olacaktı. :)
Zico'ya afferin bunu sonucu belliydi. Gol yedikten sonra aldı. Gol yemeden önce kozunu koymalıydı. :) Zico ile mutsuz son. Yakında sinemalarda...
Omerdinho
11.Nisan.2007, 23:04
bu maçıda şanssızlıkla kaybettik diyosunya helal olsun
Kontra Ataktan sansa bir gol attilar yoksa mac ortadaydi...
uAburak89
Bence Fener işi zora soktu .. Avantaj Beşiktaşta, ikinci maçta seyirci desteği olacak belki ama futbolcuların üzerinde bir baskıda olacak. Ayrıca 100. yıl da iki kupa alma isteği ve uzun yıllardır bu kupanın alınamayışı futbolcuları strese sokacaktır .. Bence Beşiktaş ikinci maçta sakin olursa finale çıkar..
Bugra19o3
Biraz Yavaş ol arkadaşım Tamam Kazandınız Seviniyorsunuz Ama Bizi Rencide Etme..
mutluyum arkadaşım...elimde değil..(vv)
El Barto
11.Nisan.2007, 23:05
Kontra Ataktan sansa bir gol attilar yoksa mac ortadaydi...
kontra ataktan gol atınca şans oluyor demek vay be dur bakalım neler öğreneceğiz daha.
fm_monster
11.Nisan.2007, 23:05
zico adam gibi takımla cıkarsa 2.mac rahat alırız
siz merak etmeyin
Nocna Mora
11.Nisan.2007, 23:06
Arkadaşlar siz Alex'i oynatmadınız pişman olun :D
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 23:07
Ben valla hiç üzülmüyorum ikinci maca askadro ıle cıkarsakcok rahat alırız bence.Bu kadro ıle bu kadar zorladıgımıza gore as kadro ıle.....
Gangster
11.Nisan.2007, 23:08
Bence Fener işi zora soktu .. Avantaj Beşiktaşta, ikinci maçta seyirci desteği olacak belki ama futbolcuların üzerinde bir baskıda olacak. Ayrıca 100. yıl da iki kupa alma isteği ve uzun yıllardır bu kupanın alınamayışı futbolcuları strese sokacaktır .. Bence Beşiktaş ikinci maçta sakin olursa finale çıkar..
Tamamen katılıyorum.Sahip olmaları gereken şey sakin olmak....
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 23:08
Arkadaşlar siz Alex'i oynatmadınız pişman olun :D
Biz mi oynatmadık Zico denılen neyüdüğü belirsiz adam oynamadı:mad:.
Memedov
11.Nisan.2007, 23:09
Zico'yu anlamak mümkün değil Alexi oynatmamasının Nedeni ne olabilir acaba cok merak ediyorum..
Sen Üzerinde büyük bir baskı olan tümer'i ilk11 oynatıyorsun ama Alex yedek Helal olsun sana ne diyebilirim ki ben..
fm26mer
Ben ona değil de yanarım yanarım YARIN OKULA HANGİ YÜZLE GİDECEĞİME YANARIM
El Barto
Zico denilen nedüğü belirsiz adam taknik direktörünüz dostum...
Gangster
Siz derken FB taraftarını oradan da dolaylı olarak Zico'yu vurguladı arkadaş kanımca..
Bugra19o3
11.Nisan.2007, 23:10
Zico'yu anlamak mümkün değil Alexi oynatmamasının Nedeni ne olabilir acaba cok merak ediyorum..
Sen Üzerinde büyük bir baskı olan tümer'i ilk11 oynatıyorsun ama Alex yedek Helal olsun sana ne diyebilirim ki ben..
beraberliğe yatmak istedi kanımca
Memedov
11.Nisan.2007, 23:12
beraberliğe yatmak istedi kanımca(vv)
Tümer'i oynatıpta Alex'i oynatmayıp Beraberlik heee :)
Gördük Tümer Ne yapabildi Alex olsaydı Yine Bir şeyler Yapabilirdi Ama Zico Bunun Farkında Değil 90 dakika Islıklanan Tümer Sahada Yoktu..
Ama Hiç kimsenin Suçu Yok Tek Suç Zico'nundur..
Beşiktaş'ı da tebrik ederim Maçta Hiç Bir Tatsızlık olmadı Maçın olaysız Sona erdiğinede Sevindim..
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 23:12
Zico denilen nedüğü belirsiz adam taknik direktörünüz dostum...
Ben ona t.d bile demem nyüüğü belrsiz bir adam macta t.d lukte yapmıyor zaten.
El Barto
11.Nisan.2007, 23:15
Ama t.d nüz olduğu gerçeğini hiçbirşey değiştirmiyor.İşini yaptığı düşünülüyor ki hala takımın başında.
Bugra19o3
beşiktaşla oynayanlar korkuyormu ne aynısını gerets de yazmıştı.. hem tümer'iniye oynattığını hepimiz biliyozz...aiz rahat olun...tartışacak halim yokk...ben kutlamaya gidiyom
fm26mer
neüdü belirsiz bir adam bile alex i ilk 11 e alırdı yaa bizi böyle sinirlendirmeyi meslek bi edinmiş
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 23:18
beşiktaşla oynayanlar korkuyormu ne aynısını gerets de yazmıştı.. hem tümer'iniye oynattığını hepimiz biliyozz...aiz rahat olun...tartışacak halim yokk...ben kutlamaya gidiyom
Sizden niye korkalım ya neyınızden korkucaz.ok sevindin bugun unutma daa rövans var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ama t.d nüz olduğu gerçeğini hiçbirşey değiştirmiyor.İşini yaptığı düşünülüyor ki hala takımın başında.
Su anda göndersek bizim için daha kötü olur.Türk t.d getirsek,Rıdvanı falan belkı mutıs olur ama bizim basan Türk hayatta getirmez yabancı olsn ne olursa olsun diye bir dusunce var kafasında.
Mirza
11.Nisan.2007, 23:21
Semih ileride cok yanliz kaliyordu. Geriye gelip top almaya calisti ama bu sefer de ileride kimse kalmiyordu.
Deniz yine o berbat performansini gösterdi. 5 pasindan 3'ü Besiktas futbolcularina 2'si geri pasti.
Aurelio gercektende kaliteli bir oyun sergiledi. Olmasaydi Besiktas icin cok kolay mac olurdu.
Lugano 4 müsait kafa topunun hepsini disari atti. Üstelik 2 tanesi % 100 gol pozisyonuydu.
Önder Turaci golde büyük hatasi vardi. Diger dakikalarda iyiydi.
Deivid sag acikta forvetten daha iyi oynadi. Ama gene yaptiklari bir ise yaramadi.
Ümit ortalarini gelistirmis. 2 ortasindan baska isabetsiz ortasini görmedim.
Zico ise mac kadrosu ile maca damgasini vurdu. Zicoya bu macta 10 üzerinden 2 bile verilmez. Vasatin daha vasatiydi.
Macta en begendim isimler Aurelio & Ibrahim Toraman & Delgado
Lütfen mesajlarimizi yazarken dikkatli olalim.
El Barto
11.Nisan.2007, 23:23
Su anda göndersek bizim için daha kötü olur.Türk t.d getirsek,Rıdvanı falan belkı mutıs olur ama bizim basan Türk hayatta getirmez yabancı olsn ne olursa olsun diye bir dusunce var kafasında.
Rıdvan'da daha önce bu takımda t.d lük yapmadımı ozaman kovuldu şimdi medet mi umar oldunuz?????
fm26mer
11.Nisan.2007, 23:23
Deivid sag acikta forvetten daha iyi oynadi. Ama gene yaptiklari bir ise yaramadi. Deivid ne yaptı ki ..??
bjk4ever
11.Nisan.2007, 23:24
Kezman, Alex, Appiah olmadan ecel terleri dökerek 1-0 yenildik birde olsalar neler olacaktı. :)
Zico'ya afferin bunu sonucu belliydi. Gol yedikten sonra aldı. Gol yemeden önce kozunu koymalıydı. :) Zico ile mutsuz son. Yakında sinemalarda...
Kezman ve Appiah olsa ne yazar? Tum sezon oynuyorlarda da ne oluyor? Saracoglu stadindaki ilk macta vardi da ne oldu? Resmen mazeret uyduruyorsunuz iste. Merak etmeyin, Saracoglu'nda da yenip susmanizi saglayacagiz bir kere daha.:zuhaha
fm_monster
11.Nisan.2007, 23:25
Kezman ve Appiah olsa ne yazar? Tum sezon oynuyorlarda da ne oluyor? Saracoglu stadindaki ilk macta vardi da ne oldu? Resmen mazeret uyduruyorsunuz iste. Merak etmeyin, Saracoglu'nda da yenip susmanizi saglayacagiz bir kere daha.:zuhaha
bekliyoruz:rolleyes:
the_imam912
11.Nisan.2007, 23:26
zico yeter artık bıktım yaa!!!alex 'le kezman böle bir maçta nasıl yedek ALLAH ALLAH cinnet geçiriom şu an çok kötüyüm harbi.Yarın okula ne yüzle gitcem:D
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 23:27
Rıdvan'da daha önce bu takımda t.d lük yapmadımı ozaman kovuldu şimdi medet mi umar oldunuz?????
Kovulmadı,istifa etti.
Rüstü sayesınde.Yoksa bu takımın basında uzun yıllar dururdu.
Universal
11.Nisan.2007, 23:28
Mezaret değil Fenerin yedeklerine yeniliyordunuz haberiniz yok. Çektiğimz şut sayısı ve isabet aynı tek fark bir gol attınız. İlk maçta Kezman yoktu sonradan girdi hatırlatırım. İkinci yarı Ecel terleri dökltünüz.
bjk4ever
hakem ne yaptı bir açıklasana....
Bjk yi tebrik ediyorum keşke 2-0 olsaydı ama olsun buda iyi skor
Bende merak ediyorum acikcasi. Tek hatasi elle oynayan Lugano'yu ikinci saridan atmamasi, onun disinda hatasizdi.
fenerbahce_1907
26 nısan aksamı görüsürüz.;;)
fm26mer
11.Nisan.2007, 23:29
Ya bjk4ever arkadaşım tamam yendiniz tebrik ediyoruz ..
ama mesajının dozunu ayarla derim ben Tahrik edici Mesajlar yazıyorsun
fenerbahce_1907
Bende merak ediyorum acikcasi. Tek hatasi elle oynayan Lugano'yu ikinci saridan atmamasi, onun disinda hatasizdi.
Lugano'ya verdı sarı kart haksızdı.;)
the_imam912
Mezaret değil Fenerin yedeklerine yeniliyordunuz haberiniz yok. Çektiğimz şut sayısı ve isabet aynı tek fark bir gol attınız. İlk maçta Kezman yoktu sonradan girdi hatırlatırım. İkinci yarı Ecel terleri dökltünüz.
+1 katılıyorum.....
El Barto
Kovulmadı,istifa etti.
Rüstü sayesınde.Yoksa bu takımın basında uzun yıllar dururdu.
Kovuldu, istifa etti, istifaya zorlandı vs. Böyle kaybedilen maçlardan sonra o gitsin bu gelsin şeklinde yapılan yorumlar bana akıllıca gelmiyor.Zico çıkıp yarın hadi ben gidiyorum dese bunun kime faydası dokunacak biri bana anlatabilir mi???
bjk4ever
11.Nisan.2007, 23:30
Duyan da 8 yedekle ciktiniz zanneder, bizde de Bobo eksikti, Ibrahim Uzulmez eksikti, onlar as oyuncu degil mi? Hic bosuna aglayip kendinizi teselli etmeye calismayin, Saracoglu'unda da gorecegiz neler olacagini. Sonucta 180 dakika gol atamadiniz, hala kendinizi dev aynasinda goruyorsunuz....
Omerdinho
11.Nisan.2007, 23:31
kontra ataktan gol atınca şans oluyor demek vay be dur bakalım neler öğreneceğiz daha.
Offf bu saatten sonra bide size laf mi anlatacam.. istedigin yerden anla lafi..
Universal
Hakem ne yapmadı mı? Gereksiz yere Tümer'ê sarı kart gösterdi. Evet faul değil ama o pozisyonda dünyada ki her insan düşer. Ayağıda ki topa birden darbe geliyor dengeni kaybediyorsun. Hakeme aldatmalık haraket oluyor. Eğer o pozisyonda ayakta kalan zaten insanüstü bir adamadır. Lugano gereksiz yere sarı kart gösterdi Koray ile orada çarpıştı.
ilk yari iki takim da iyi oynamadi ama besiktasin da fenerin de az pozisyonu vardi bi de nobrenin yuzde yuz atamadigi gol vardi ama bjk ilk yari daha iyi pozisyonlara girdi ardindan ikinci yari da iyi gecmedi bi sure futbol olarak daha sonra 10 15 dk lik bi periyod fener cok baski kurdu net 2 pozisyon buldular semih ve tuncayla burda defansimiz ciddi hatalar yapti fakat 5 dk lik bi toparlanma sureci bize golu getirdi ve maci aldik. en onemlisi gol yemememizdi
Edit : ya tamam maci kaybettiniz sinirlisiniz ama bu mac icin bile biseylere bahane bulmaya calismak gereksiz yani bjk butun kupalari alicak millet hala yok su soyle olsaydi dicek yok hakem soyle yapti ondan oldunuz dicek hep te hakem hakem olmaz ki bu macta alex olsa belki farkli olurdu ama boyle mazaretlerin arkasina siginarak besiktas hicbisey basarmadi demek yersiz bizde de burak diye bi adam var onun yuzunden zaman zaman 12 ye 10 gibi oldu aldigi topu fenere pas olarak verdi :zuhaha
fenerbahce_1907
Kovuldu, istifa etti, istifaya zorlandı vs. Böyle kaybedilen maçlardan sonra o gitsin bu gelsin şeklinde yapılan yorumlar bana akıllıca gelmiyor.Zico çıkıp yarın hadi ben gidiyorum dese bunun kime faydası dokunacak biri bana anlatabilir mi???
Nerdeeeee öye birsey demezkı yüzsüz.Gİtse herkese fadası olur.
Memedov
11.Nisan.2007, 23:32
Bu Konuyu büyütüpte Tartışma Çıkarmaya niyetim yok Ben Söyliceğimi Söyledim Beşiktaş'ı tebrik Ederim Dedim..;)
Ne Hakem Suçlu Ne Futbolcular Tek Suçlu Zicodur..;;)
the_imam912
11.Nisan.2007, 23:32
Bjk4ever mesajlarının dozunu fazla kaçırma kavga çıkabilir forumda..bu arada tüm bjk alemine tebrikler napalım önümüzdeki maçlara bakacaz :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Konuyu büyütüpte Tartışma Çıkarmaya niyetim yok Ben Söyliceğimi Söyledim Beşiktaş'ı tebrik Ederim Dedim..;)
Ne Hakem Suçlu Ne Futbolcular Tek Suçlu Zicodur..;;)
En doğrusunu söyledin+2 :D
the_imam912
11.Nisan.2007, 23:35
emre haklı mertcan şu anda gitmesi zarar olur en iyisi sezon sonu gitmesi yönetim işe el koysun bence...
El Barto
11.Nisan.2007, 23:35
Offf bu saatten sonra bide size laf mi anlatacam.. ......................
Hocam biraz akıllı yaz mesajlarını tamam???
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 23:36
Ne faydası olacak arkadaşım???
Belki baskalarına faydası olmıycak ama bana faydası olacak.En azından mac izlerken onun suratını görüp delirmicem.
the_imam912
11.Nisan.2007, 23:37
Belki baskalarına faydası olmıycak ama bana faydası olacak.En azından mac izlerken onun o muşmula suratını görüp delirmicem.
:D:D mertcan çok sinirlenmiş bnm gibi :D
Omerdinho
11.Nisan.2007, 23:38
Lugano ne zaman elle oynadi ya sen hangi maci seyrettin???
Lugano'ya verdigi kart sacma sapan bir kartti adam Koray'a dokunmadi bile Koray'in 2 sari karttan kirmizi kart gormesi gerekirdi sahada en cok faul yapan isimdi...!!
fenerbahce_1907
emre haklı mertcan şu anda gitmesi zarar olur en iyisi sezon sonu gitmesi yönetim işe el koysun bence...
Rıdvan kadar bu takıma ıyı tanıyan bırı yok abıcım yaa.Getirsinler Rıdvan'ı bitsim cektıgımız cile.
El Barto
Belki baskalarına faydası olmıycak ama bana faydası olacak.En azından mac izlerken onun o muşmula suratını görüp delirmicem.
Bence böyle olmamalı arkadaşım eğer kimseye bir yarar sağlamaycaksa arkasında durulmalı en azından sezon sonuna kadar.Fenerbahçeli olmadığım için belki bana söylemesi kolay geliyor diye düşünebilirsin ama Tigana gitsin dediklerinde de aynı şeyleri savunuyordum.
Nedvedmania
11.Nisan.2007, 23:39
kontradan gol atmak şans işyse ohooooo her çam bala mala kazanılıyo o zaman :n:
fenerbahce_1907
:D:D mertcan çok sinirlenmiş bnm gibi :D
Sinirlenmek kelımesı az kalır.Ben nasıl okula gitcem ya:DBugunde o kadar cok konusmustumkı okulda of of:D
El Barto
Rıdvan kadar bu takıma ıyı tanıyan bırı yok abıcım yaa.Getirsinler Rıdvan'ı bitsim cektıgımız cile.
Rüştü hala takımda hemde bukez birde Volkan var Mertcan ;)
the_imam912
11.Nisan.2007, 23:40
Sinirlenmek kelımesı az kalır.Ben nasıl okula gitcem ya:DBugunde o kadar cok konusmustumkı okulda of of:D
sen gel bizim buraya beraber okula gitmeyek internet cafeye kaçalım :D
Fıratcan Alçınkaya
11.Nisan.2007, 23:40
Yine kazandık... Bobo sagolsun...
the_imam912
11.Nisan.2007, 23:41
bencede rıdvan dilmen gelsin ama şimdi gelirse zararı olmaz mı??
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 23:45
Rüştü hala takımda hemde bukez birde Volkan var Mertcan ;)
:zuhaha
Olsun ab gelsin.Su anda bu takımın ılac Rıdvan'dır.Kalede Serdar oyar hem.
Omerdinho
11.Nisan.2007, 23:46
Ne Ridvan'i Ridvan teknik direktör felan degil... Yorumculuk yapsin o..
Türk Hoca gelecekse Ertugrul Saglam getirilmeli.. Ama ben yabanci hocadan yanayim..
RaSenGan
11.Nisan.2007, 23:46
Beşiktaş'a tebrikler iyi oynadı.Fener'de Alex ve Appiah olmadan en fazla bunu yapabiliyormuş. ;;)
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 23:47
bencede rıdvan dilmen gelsin ama şimdi gelirse zararı olmaz mı??
Bence olmaz.
Rıdvan,Fenerbahce'yi cok ıyı tanıyor oyuncuların ozellıklerın falan cok ıyı bılıyor cok da zekı brsi daha demn de soledıgım ibi bu akımın ılacı Rıdvan'dır bence.
Mc.Speedy
11.Nisan.2007, 23:48
Beşiktaş'ı kutluyorum.
the_imam912
aygün sen maçı izlemedin mi bu kadroyla onları az kala yeniorduk ama zico öldürücü darbeyi vurmadı :D
El Barto
Ozaman iş değişir tabi Serdar oynayacaksa :D Ama ben Rıdvan'ın birşeyler yapabileceği konusunda şüpheliyim çünkü 2 maç kötü sonuç alınsa daha önce yapamamıştı zaten neden tekrar getirildi falan olacaktır.
eGowiCh
11.Nisan.2007, 23:49
Kimse hakeme bir şey demesin, çok iyi maç yönetti. Açıkçası bu kadar iyi yöneteceğini tahmin etmiyorum, taraflı bir yönetim bekliyorum ama beni mahçup etti Fırat Aydınus ve muhteşem bir maç yönetti.
Beşiktaş şampiyon falan olamaz bu futbolla. Bugün Fenerbahçe iyi oynayan taraftı. Defansında verdiği o basit hata yüzünden basit bir gol yedi. Önder'in büyük hatası var golde, inanılmaz bir hata yaptı. Bu Fenerbahçe defansı yakıyor takımı zaten. Beşiktaş'ı resmen Fenerbahçe kendi sahasına boğdu. Futbolun adaleti yok gerçekten, o kadar iyi top oynamamıza, topu daha çok ayağımızda tutmamıza rağmen yenildik. Yenilmemizin tek sorumlusu çıkardığı saçma kadroyla Zico'ydu. Rakip tam kadroyken bizim en iyi 3 oyuncumuz yoktu. En golcü ve asistçi futbolcumuz, takımın her şeyi Alex yoktu; Kezman yoktu, Appiah yoktu. Yozgatlı'yı neden oynatmadığını da anlayamadım, Baki'nin karşısına Yozgatlı gibi hızlı bir adam koyulmalıydı. Çizgi savunma yapan ve ofsayt taktiği uygulayan Beşiktaş'a karşı Alex gibi ara topları iyi atan biri silahımız vardı, fakat Zico sağolsun o silahımızı hiç kullanmadı ve sonuç bu oldu.
Fenerbahçe gerçekten özellikle ikinci yarıda çok iyiydi. Topu hep ayağında tutan, rakibe top göstermeyen bir görüntü çizdi. Beşiktaş aldığı her topu uzağa attı, ileriye rasgele vurdu ve anladık ki iki pas bile yapamıyor Beşiktaş, gerçekten çok kötü bir takım. Rico sahada yoktu sanki. Delgado ve Nobre etkiliydi bugün, Bobo da kaleye tek şut attı o da gol oldu zaten. Runje iyiydi Beşiktaş'ta bugün. Beşiktaş gole kadar berbattı, hiçbir şey yapamadı, o pozisyonda Bobo topu auta atsa iyice moralleri bozulacak ve Fenerbahçe topu daha çok ayağında tutarak en azından beraberliği sağlayacaktı. Şanssızlık.
Deniz çok kötüydü, Önder de berbattı. Semih çok yalnız kaldı ileride. Tuncay bir şeyler yapmaya çalıştı sadece. Deivid forvetten daha verimliydi bugün, ancak yine de Yozgatlı oynamalıydı orada. Aurelio iyiydi, iyi toplar kazandı.
Zico resmen intihar etti. 90 dakika boyunca nasıl Tümer'e tahammül etti anlayamıyorum. Tümer maçın en kötü ismiydi. Rezil etti kendini İnönü'de, ondan beklentiler çok büyüktü fakat aldığı her topu rakibe verdi, çalıma girip top kaptırdı, hiçbir şey yapamadı, büyük bir hayalkırıklığıydı.
Rövanşta Beşiktaş'a hiç şans tanımıyorum bu futbolla. Taraftar desteğiyle de 2-0 veya 3-1 yeneriz maçı, tabi yine Zico böyle saçma bir kadro çıkarmazsa. Tümer'in de oynamaması lazım kesinlikle ikinci maç.
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 23:49
Ne Ridvan'i Ridvan teknik direktör felan degil... Yorumculuk yapsin o..
Türk Hoca gelecekse Ertugrul Saglam getirilmeli.. Ama ben yabanci hocadan yanayim..
Su anda getirebilecek en iyi t.d bence.
Bende yabancıdan yanayım ama Ziico gibi yabancı dgıl.Van Gaal,Lippi,Scolari gibi yabancı.
RaSenGan
11.Nisan.2007, 23:50
aygün sen maçı izlemedin mi bu kadroyla onları az kala yeniorduk ama zico öldürücü darbeyi vurmadı :D
Gol atmadan nasıl yeniceksiniz ? Hangi futbolcuyla gol atıcaksınız bütün golcüler yedekti.
Mirza
11.Nisan.2007, 23:50
Tebrikler Besiktas.
the_imam912
11.Nisan.2007, 23:51
Van Gaal gelse bu takımı uefa şampiyonu Bile yapabilir.
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 23:51
Gol atmadan nasıl yeniceksiniz ? Hangi futbolcuyla gol atıcaksınız bütün golcüler yedekti.
Deivid vardı ya.Büyük golcü.:zuhaha
eGowiCh
11.Nisan.2007, 23:52
Beşiktaş taraftarına tebrikler, hiçbir tahriğe kapılmadılar, küfür etmediler fazla, yabancı madde atmadılar. Kendi kulüplerini düşündüler, ceza almayacaklar da zaten. Gerçekten takdir ettim, Tümer tuzağına düşmedi taraftar.
Omerdinho
11.Nisan.2007, 23:53
Beşiktaş taraftarına tebrikler, hiçbir tahriğe kapılmadılar, küfür etmediler fazla, yabancı madde atmadılar. Kendi kulüplerini düşündüler, ceza almayacaklar da zaten. Gerçekten takdir ettim, Tümer tuzağına düşmedi taraftar.
Nasil küfür etmedi son 10 dakika küfür ettiler sen duymadin herhalde...
eGowiCh
11.Nisan.2007, 23:57
Sadece "Burası Beşiktaş, alayına gider, ..." diye bir kere küfür ettiler, onun dışında hiç küfür etmediler. Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek gerekli, taraftar ne olay çıkardı ne fazla küfür etti, o kadar küfür olması normal. Tebrikler BJK taraftarı. BJK futbol takımı kötüydü ama taraftar harikaydı.
AlicanKidd
11.Nisan.2007, 23:59
Appiah, Kezman, Alex Oynamadı.Besiktaş Karşısında Resmen Dalga Geçildi.Ancak Hala 1-0'a Seviliniyor... TEBRİKLER ..!!
RaSenGan
11.Nisan.2007, 23:59
Evet bak onu unutmuşum :zuhaha
Fıratcan Alçınkaya
12.Nisan.2007, 00:00
Nasil küfür etmedi son 10 dakika küfür ettiler sen duymadin herhalde...
Bilgiç'in değerlendirmesi şu şekilde, "Bugüne kadar seyrettiğim en kötü derbilerden bir tanesiydi. İki takımda öncelikle gol yememek için oynadı. Sırf atak yapmış olmak için pozitif düşündüler. Maçın sonucunu tesadüf bir gol belirledi. İlk yarısı 1-0 biten bir karşılaşma olarak görelim. Saraçoğlu'ndaki rövanşta F.Bahçe farkını ortaya koyabilir. 90 dakikanın en güzel görüntüsü Beşiktaş seyircisiydi. Tek bir kere küfür etmediler. Sahaya da birşey atmadılar. F.Bahçe taraftarları Saracoğlu'nda aynı tabloyu yaşatmalı."
Demekki sen duymadın...
the_imam912
12.Nisan.2007, 00:01
:zuhaha :zuhaha :zuhaha İlahi mertcan :D deivid gidicek sezon sonu bu kesinleşti artık herhalde....
eGowiCh
12.Nisan.2007, 00:02
Ben sadece "Burası Beşiktaş, alayına gider, uğraşma bizim ... Fener" tezahuratını duydum küfürlü, başka küfürlü tezahurat yoktu, yabancı madde de yoktu, tebrikler çArşı.
Mirza
12.Nisan.2007, 00:03
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a teşekkür
Fenerbahçe yönetimi, 1-0 kaybettikleri Beşiktaş maçı sonrası siyah beyazlı yönetim ve taraftarlara teşekkür etti. Asbaşkan Ali Koç, "Taraftarıyla, futbolcusuyla, yöneticisiyle güzel bir geceydi. Gayet güzel ağırlandık. İnşallah bu güzellikler devam eder." dedi.
Maç sonrası Lig TV'de Deniz Türker'in sorularını yanıtlayan Ali Koç, Beşiktaş'a teşekkür ederek "Taraftarıyla, futbolcusuyla, yöneticisiyle güzel bir geceydi. Gayet güzel ağırlandık. Maç öncesi ve sonrası güzel şeyler yaşandı. İnşallah bu güzellikler devam eder. Beşiktaş yönetimine bir kez daha teşekkür ediyorum, futbolcularını da tebrik ediyorum." dedi.
Koç tur şanslarını da değerlendirerek "Rövanşta şansımız aynen devam edoyor, 1-0 ile 0-0 arasında fazla fark yok. İyi oynadık, kontrol bizdeydi ama bir kontratak golü yedik. Aynısını biz de yapabilirdik. İnşallah Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda turu geçeceğiz." diye konuştu. Ali Koç, Zico'nun sürpriz on biri içinse "Kadroya şaşırmadım, Appiah zaten sakattı, Tümer de maça iyi konsantreydi. Hoca denemek istedi. Zaten biz bu işlere karışmıyoruz." yorumunu yaptı.
ÖZBAĞI: ŞANSSIZ BİR GOLLE YENİLDİK
Fenerbahçe asbaşkanı Nihat Özbağı ise "İki kademeli bir maç. Dikkatli oynadık sona doğru iyi oynamaya başladık ama şanssız bir golle yenildik. 2. maç bizim sahamızda oynanacak inşallah telafi edeceğiz ve finale çıkacağız. İyi bir maçtı, fair play anlayışı içindeydi. Ama bugün en kötü ihtimalle berabere kalmak isterdik, sona doğru da iyi oynadık ama maalesef yenildik. Her iki takım da ikinci maçı düşünerek dikkatli oynadı. Biz sona doğru daha iyi oynadık, pozisyon da bulduk kısmet değilmiş." dedi.
Universal
12.Nisan.2007, 00:04
Beşiktaş taraftarı güzeldi bir tezahuratları vardı hoşuma gitti. "Lalaylay" gibi birşey güzeldi gerçekten. Tebrikler taraftara ;)
fenerbahce_1907
12.Nisan.2007, 00:05
:zuhaha :zuhaha :zuhaha İlahi mertcan :D deivid gidicek sezon sonu bu kesinleşti artık herhalde....
o yüzsüz adam gitmez 40 ysına kadar durur bizde
the_imam912
12.Nisan.2007, 00:06
bencede fenerbahçe camiası için sonuç dışında herşey güzeldi!
Emurafu
12.Nisan.2007, 00:06
Appiah, Kezman, Alex Oynamadı.Besiktaş Karşısında Resmen Dalga Geçildi.Ancak Hala 1-0'a Seviliniyor... TEBRİKLER ..!!neden dalga gecildi galatasarayda bir cok futbolcusunu oynatmamisti bjkye karsi ama sonucta yendiler
tahmin ettigim gibi bjk kazandi kendi evindede fb kazanir ve
Mirza
12.Nisan.2007, 00:08
o yüzsüz adam gitmez 40 ysına kadar durur bizde
Yazdigimiz mesajlara biraz daha dikkat edelim.
the_imam912
12.Nisan.2007, 00:08
Devied ne yapsın garibim Zico'nun kurbanı herif hayatında ilk kez sağ açık oynadı. :(
haklısın bize gelmeden önce lisbon'dayken son maçta hat-rick yaptı..ama şimdi ne duruma geldi ya!
Emurafu
12.Nisan.2007, 00:09
Bende merak ediyorum acikcasi. Tek hatasi elle oynayan Lugano'yu ikinci saridan atmamasi, onun disinda hatasizdi.luganoya sempatisi var galiba ankara macindada atmamisti
:D :D :D
El Comandante
12.Nisan.2007, 00:11
Besiktas´i tebrik ediyorum.Taraftarlara helal olsun,bu kadar gergin bir ortamda küfür etmeden,sahaya tek bir yabanci madde atmadan maci bitirdiler :)
Bobo gercekten cok kaliteli bir golcü,golü atacagini hissedip iceriye girisi ve gol vurusu güzeldi.Bobo denilince akla gol geliyor :)
Besiktas büyük avantaj sagladi.Kadiköyde nasil olsa yenilmiyorlar,berabere biter 2.mac besiktas finale cikar.
fenerbahce_1907
12.Nisan.2007, 00:12
Yazdigimiz mesajlara biraz daha dikkat edelim.
Biraz abarttım galiba sakın oluym biraz:D:D
SaRPeR1903
12.Nisan.2007, 00:13
Beşiktaş taraftarı güzeldi bir tezahuratları vardı hoşuma gitti. "Lalaylay" gibi birşey güzeldi gerçekten. Tebrikler taraftara ;)Pulp Fiction'ın müziği o ;)
Bende maçtaydım güzel maçtı Bjk açısından Nobre ilk yarıda golu atsaydı 2-3 olurdu.Fb taraftarını da kınıyorum maçtan önce tahrik etmek amacıyla neler yaptı neler alen'e küfretti vs.vs :mad: Maçtan sonra Ulusoy şakasıyla da çok güzel öcümüzü aldık :D .Maç bittikten sonra bütün stad Ulusoy İstifa diye bağırdı Fb taraftarları alkışlamaya başladı,sonra o bilindik hareket :D .Tümer'e de tepki çok büyüktü,bir pankart gözüme çarptı:Burası Beşiktaş Alayına Gider Gerisi Sen Söyle Tümer ...
fenerbahce_1907
12.Nisan.2007, 00:13
.Kadiköyde nasil olsa yenilmiyorlar,berabere biter 2.mac besiktas finale cikar.
Herseyın bır sonu vardır:D
Lugano ne zaman elle oynadi ya sen hangi maci seyrettin???
Lugano'ya verdigi kart sacma sapan bir kartti adam Koray'a dokunmadi bile Koray'in 2 sari karttan kirmizi kart gormesi gerekirdi sahada en cok faul yapan isimdi...!!o zaman semih bin kere kirmizi kart gormeliydi
Emurafu
12.Nisan.2007, 00:14
Bobo iyi golcu ama bazen toplarda cok agir davraniyor üstelik şutu atmakta bazen agır davranıyor formda olması ıyı sadece
FeYYaz1989
12.Nisan.2007, 00:16
Acikcasi cok iyi oynamadik ve 1-0 fazla avantajli bir skor degil ama kazandigimiz icin mutluyum.Maca objektif bakan tum Fenerbahceli arkadaslara tesekkur ediyorum.Ikinci maca biraz daha derli toplu cikmamiz lazim.Hakem iyiydi,tribunlerde olay cikmadi,kufur yok gibiydi,tumer'de macta yok gibiydi.
Neyse umarim bu maca bakip fazla havalanmaz oyuncular,asil olayimiz ligde ki mac,bunu unutmamaliyiz.
eGowiCh
12.Nisan.2007, 00:16
Hakeme söyleyecek laf yok, muhteşem maç yönetti.
Neron_FB
12.Nisan.2007, 00:18
Bu ilk 11 ile bu kadar.. Bjk iyiydi ama daha iyi olan hakkaten taraftarıydı.. Tebrikler..
eGowiCh
12.Nisan.2007, 00:22
Acikcasi cok iyi oynamadik ve 1-0 fazla avantajli bir skor degil ama kazandigimiz icin mutluyum.Maca objektif bakan tum Fenerbahceli arkadaslara tesekkur ediyorum.Ikinci maca biraz daha derli toplu cikmamiz lazim.Hakem iyiydi,tribunlerde olay cikmadi,kufur yok gibiydi,tumer'de macta yok gibiydi.
Neyse umarim bu maca bakip fazla havalanmaz oyuncular,asil olayimiz ligde ki mac,bunu unutmamaliyiz.
Maça çok objektif bakmışsın, yorumlarına aynen katılıyorum, tebrikler, bir Beşiktaşlıdan böyle objektif sözler duymak güzel. Beşiktaş'ın iyi oynadığını söyleyenler, harika oynadı diye abartma yapanlara güzel bir cevap olur bu umarım.
Gerçekten Beşiktaş'ı hiç ama hiç beğenmedim. Topla oynama oranlarında Fenerbahçe'nin bariz bir üstünlüğü vardı, talihsiz bir gol yedik ama futbol bu sonuçta tabelaya bakıyor. Ne kadar iyi oynasan da gol atamadın mı, gol yedin mi iş bitiyor. Bu futbol umut verdi Fenerbahçe için, ama Beşiktaş için hiç umut vermedi. Sakaryaspor karşısında Beşiktaş'ın çok zorlanacağına inanıyorum.
Omerdinho
12.Nisan.2007, 00:26
sen duymadın...
macin son 10 dakikasini birdaha izle sonra yorum yaz.
eGowiCh
12.Nisan.2007, 00:27
Beşiktaş 1 - 0 Zico
Maçı en iyi anlatan bu cümle olsa gerek.
FeYYaz1989
12.Nisan.2007, 00:38
Maça çok objektif bakmışsın, yorumlarına aynen katılıyorum, tebrikler, bir Beşiktaşlıdan böyle objektif sözler duymak güzel. Beşiktaş'ın iyi oynadığını söyleyenler, harika oynadı diye abartma yapanlara güzel bir cevap olur bu umarım.
Gerçekten Beşiktaş'ı hiç ama hiç beğenmedim. Topla oynama oranlarında Fenerbahçe'nin bariz bir üstünlüğü vardı, talihsiz bir gol yedik ama futbol bu sonuçta tabelaya bakıyor. Ne kadar iyi oynasan da gol atamadın mı, gol yedin mi iş bitiyor. Bu futbol umut verdi Fenerbahçe için, ama Beşiktaş için hiç umut vermedi. Sakaryaspor karşısında Beşiktaş'ın çok zorlanacağına inanıyorum.
Acikcasi bizde Canakkale'de maci izledigimiz yerde gerildik de gerildik Kezman'siz,Alex'siz Fenerbahce sonlara dogru iyice oyuna hakim olmaya baslayinca.Ama iste dedigin gibi kontradan gelen poziyondo Bobo bu tip pozisyonlari kacirmaz pek.Kacirmaz degilde sever yani,onemli bir galibiyet oldu ama bizim icin.Hem moral olarak hem de ikinci mac icin.
Bende macin hayal kirikliklari Zico ve tumer oldu,benim icin iyi tabi de sizin icin kotuydu,Allah size sabir versin.
Sakarya maci icin de sunu soyleyebilirim,bu macta biraz yorulduk.Sakarya ligden koptu sayilir artik eger motivasyon kaybi yasamislarsa hic sanslari yok cunku 2 senedir sampiyonluga bu kadar yaklasmamisti Besiktas.Futbolcularda bunun bilincinde.Yine eger kesin yeneriz falan filan diye maca cikarlarsa yani yuksek motivasyon olayina girerlerse buyuk ihtimalle kaybederler.Sakarya kaliteli takim,umarim bize fazla ariza cikarmazlar.Ama o macin berabere bitmesi zor ya kazaniriz ya kaybederiz...
ewrim_FB
12.Nisan.2007, 00:39
BJK'ya tebrikler bu kadroyla yinede BJK'dan üstün oynadığımızı düşünüyorum maçın tek kötü tarafı Zico'ydu golü yemeden değişiklik yapmayan bir teknik direktörle nereye kadar ? İki maçtır bu böyle oluyor bu maçta Alex'i aldı Kayseri maçında Deivid'i almıştı.Neyse Saraçoğlu'nda bitiririz inşallah bu işi...
Fıratcan Alçınkaya
12.Nisan.2007, 00:42
macin son 10 dakikasini birdaha izle sonra yorum yaz.
Yorum benden degil 1 numaralı Fenerbahçe yorumcusu Gürcan Bilgiç ten... Demekki yalan söylüyor adam neyse sen haklısın tamam...
SaRPeR1903
12.Nisan.2007, 00:48
Maçta küfür yoktu değil çok olmasa da zaman zaman vardı emin olun ;)