PDA

View Full Version : Yıldıray Baştürk kararını açıkladı.

crazzy
14.Nisan.2007, 03:37
Bundesliga'da Hertha Berlin forması giyen Yıldıray Baştürk, F.Bahçe ve G.Saray'dan ciddi teklifler aldığını belirterek, gelecek planları hakkında konuştu...

Hertha Berlin'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan milli futbolcu "Galatasaray ve Fenerbahçe'den ciddi teklifler aldım, ama kesin olarak Türkiye defterini kapattım" dedi

Yıldıray Baştürk, ciddi tekliflere rağmen Türkiye'ye gelmeyi kesinlikle düşünmediğini açıkladı.

Hertha Berlin'le sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması yüzünden söylentilerin arttığını dile getiren milli futbolcu, "Hertha 1,5 yıldır sözleşmemi yenilemek istiyor. Kalıp kalmama konusunda kulübümle konuşacağım. Fakat Hertha Berlin'de kalma olasılığım düşük. Takımımın ligi iyi bir yerde bitirmesi için bu maçlarda da elimden geleni yaparak sezonu tamamlamak istiyorum. Ayrıca kararımı verdim. Galatasaray ve Fenerbahçe'den aldığım ciddi teklifleri Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğimi belirterek geri çevirdim. Türkiye defterini kesin olarak kapatmış durumdayım" diye konuştu.

Bundesliga'dan Stuttgart ve ünlü İngiliz ekibi Tottenham'dan ciddi teklifler aldığını da belirten Yıldıray, Şampiyonlar Ligi'ne kalacak bir İspanyol kulübünün de kendisiyle yakından ilgilendiğini sözlerine ekledi.

paco
14.Nisan.2007, 05:44
nasıl olur ya yıldırayın hocası açıklmaıştı f.b ye gelicek diye bu haber yalan kesinlikle olamaz böyle bişi ..;)

GeNç KaRTaL
14.Nisan.2007, 08:39
Bence Totenham'a gitsin;)

fm26mer
14.Nisan.2007, 09:37
En iyisi ispanyaya gitsin

Memedov
14.Nisan.2007, 11:25
Hayırlısı ne ise o olsun onun için :)

Türkiye'ye gelseydi.Onu izlemek daha güzel olurdu.

TR.CaPTaiN
14.Nisan.2007, 11:33
Yıldıray Türkiye'yi kapattım diyorsa kapatmıştır.Bence Bundesliga'dan ayrılmaması gerekir.Bir ara Bayern istiyordu.

Omerdinho
14.Nisan.2007, 12:17
Tottenham'a gidebilir.. Bence Premier Lig tam ona göre..

El Comandante
14.Nisan.2007, 14:32
Gitsin Ingiltere´ye.Buraya gelipte kendini bitirmesin,gitsin orada ülkemizi en iyi sekilde temsil etsin...

y_layta
14.Nisan.2007, 14:34
Tottenham gökdeniz ve yattaraya talipmiş ve bence yildiray için iyi lan tabiki Tottenham'a gitmesi bunu tartışmaya gerek yok.