View Full Version : Fortis Türkiye Kupası|Fenerbahçe-Beşiktaş
TheCure
27.Nisan.2007, 00:00
Açıklayayım...
FB'li yöneticiler Başkan'a dönerek küfrediyorlar ve başkan buna 5 dakika falan sabrediyor görmezden geliyor...Ardından da daha fazla dayanamıyor ve dönüp yöneticilerine yürüyün gidiyoruz diyor...
Olay budur.Celal Kolot açıklama yaptı LİG TV...
bilgi için saol beni bu hareket çok kızdırdı o yüzden
eXcitinG
Top mop oynamayız ama her zaman her şarttada yeneriz fenerbahçeyi.100.Yılınız hayırLı oLsun :)
Universal
Fenerbahçeli bütün futbolcuları yürekten tebrik ediyorum. 90 dk sonunda Beşiktaş'ı yenmeyi başardılar. Aynı oyun ile İnöünüde'de yeneriz. Helal olsun size Beşiktaş'a futbol dersi verdiniz.
Yapma yahu. O kadar yazdigimin arasindan bir tek bu mu cikti katildigin.. :)
Bu konu içinde diyorsan diğer mesajlarını okumadım. :)
Ama diğer futbol konuları için diyorsane evet. =t :zuhaha
M.Scofield
27.Nisan.2007, 00:02
Futbol bu oynamadanda kazanılıyor işte
Omerdinho
27.Nisan.2007, 00:02
Bir maç hakem tarafından nasıl katledilir en güzel cevabı.
Baki'ye verilmeyen kart,peşinden Lugano'ya verilmesi gereken kırmızı kart vs.
Beşiktaş nasıl top oynuyor anlamadım gitti.Adamların top mop oynadıkları yok.
Tebrikler BJK
BJK sansa buldugu golle gecti fener 90 dakika tek kale oynadi .. herkes oyuncular isterse ne kadar etkili olabildigimizi gördü... BJK REZIL oldu...
scolari12111
27.Nisan.2007, 00:03
Tigana ı teknık dırektor saka dimi bu.
evt şaka yaptım.sen öyle diyorsan öyledir.neye dayanarak söylüyorsun merak ettim ama....
mustafa35
27.Nisan.2007, 00:03
Tamam cezalandirildi adam..
Mc.Speedy
27.Nisan.2007, 00:04
O zaman yorum yapma. Gerisi boş değil Selçuk!!! ;)
emir'li bir cümlemi geldi kulağıma , yoksa benmi yanlış algıladım acaba.....:rolleyes:
Gerişi boştur , boş kalacaktır , 25 yıllık hasret devam edecektir derken ve cümlemi bitirirken Selçuk Dereli'yi buradan kınıyorum..:(
fenerbahce_1907
27.Nisan.2007, 00:05
evt şaka yaptım.sen öyle diyorsan öyledir.neye dayanarak söylüyorsun merak ettim ama....
Tigana t.d deil bence,Zico da deıl bnm görüşüm bu Tigananın yaptırdıgı şeyler falan t.d lmadıgını gosteryıor bana.
scolari12111
27.Nisan.2007, 00:05
BJK sansa buldugu golle gecti fener 90 dakika tek kale oynadi .. herkes oyuncular isterse ne kadar etkili olabildigimizi gördü... BJK REZIL oldu...
arkadaş sen kafana bir soğuk su dök bence çok hararet yapmışsın maçtan dolayı.kim rezil oldu sonra düşün.kaç pozisyon var acaba?115 şut 90 net pozisyon filan mı ki rezil olacak?gs de bjk de hep rezil olur fb ye birşey olmaz.alis hariklar diyarı nda....
Universal
27.Nisan.2007, 00:06
emir'li bir cümlemi geldi kulağıma , yoksa benmi yanlış algıladım acaba.....:rolleyes:
Gerişi boştur , boş kalacaktır , 25 yıllık hasret devam edecektir derken ve cümlemi bitirirken Selçuk Dereli'yi buradan kınıyorum..:(
Maçın izlemeden yorum yaptığın için kusura bakma. =t
25 yıl olsun farketmez 90 dk sonunda Beşiktaş'ı yendik gelenek bozuldu. :zuhaha
scolari12111
Tigana t.d deil bence,Zico da deıl bnm görüşüm bu Tigananın yaptırdıgı şeyler falan t.d lmadıgını gosteryıor bana.
ne yaptırıyor?
simdi doruya doru tigana gerckten cok sacma isler yapti...
eXcitinG
sorduğum soruya cevap verirmisin ? :)
M.Scofield
Beşiktaş rezil oldu dıyrsunda şuan ki sonuç ne gösterıyor? kim fınalde
Jesus_FB
27.Nisan.2007, 00:07
beşiktaş balı ve derelinin yardımlarıyla turu geçmiştir hayırlı olsun
scolari12111
27.Nisan.2007, 00:08
simdi doruya doru tigana gerckten cok sacma isler yapti...
ok işte ne yaptı?mesela uzatma da maçı koparan adamlardan biri olan ali tandoğan ı malzemeci mi söyledi al bunu ağlamasın diye?
fenerbahce_1907
ne yaptırıyor?
Mesela yaptrdıgı ofsayt taktıgı futbolla alaksı olmaya bısı o yuzden verılen birsuru pozısyon.
Nedvedmania
Bencede erciyes alır kupayı Bülen Korkmaz saolsun
TheCure
100.yıl hedefler büyük ama gelen t.direktör "zico" bana zico'nun fenerbahçeye kattıını bi şeyi sölein yaw 1 futbolcu 1 puan söleyin hangi maçı taktiksel olarak çevirdi medya ne derse onu yaptı sonuç bu işte her dalda hüsran merak etmeyni ligde gidcek... işte zico bu
Eğer fenerbahçe önde ise takım aynı kalır değişkilik yok
Eğer fenerbahçenin gole ihtiyacı varsa deniz çıkra deivid girer dk.60da
bide 85'te alex çıkar semih girer başka hiç bişi yok
LaigLeNoiR
Fener taraftarını kınıyorum...
Küfretmeyiz diyorlar ama 90 dakika küfredildi çok gereksiz...
Universal
27.Nisan.2007, 00:09
Fenerbahçeli arkadaşlar bu kadar sinirlenmeyin ya :) aLışın artık bunLara.Ne baLı ne DereLisi ?
Elini vicdanına sok Dereli bu maçı doğru mu yönetti?
Mc.Speedy
27.Nisan.2007, 00:12
Sonucu söyle bana batuhan, 1-1 mi ? 1-1 olay kapanmıştır...
Şimdi hüzünlüsündür sen, git biraz uyu kendine gel.
fenerbahce_1907
27.Nisan.2007, 00:12
Zico ck agır konusuyor su anda bu hakem kırlenmıs falan diyor.Artık bi seyler yapılması gerek diyor saha dısı ısler ypılasın faan dıyor.
ForsakeN
27.Nisan.2007, 00:13
Hadi hakederek alsalar kupayı bişey demicem..Peanltımız verilmedi,maç boyunca 5 kere sarı kart görmesi gereken Baki 1 tane gördü.Fenerbahçe, BJK'yi ikinci yarı resmen sahasına hapsetti.Tek kale oynadı.Ama balları ve Selçuk Bey(!) onları kurtardı. Yazık ki ne yazık.Şimdi alsınlar kupayı kendilerine yakıştırabiliyorlarsa !!!!
scolari12111
27.Nisan.2007, 00:14
Mesela yaptrdıgı ofsayt taktıgı futbolla alaksı olmaya bısı o yuzden verılen birsuru pozısyon.
kaç pozisyona karşılık kaç ofsayt var?eğer şunu dersen bu bir kumar ok,ama hata değil.ve nitekim ki bugün bu kumarı kazandı.
LaigLeNoiR
Ali Koç'un TV'de verdiği demeç de çok çirkindi...
Bence FB li yöneticiler ağır cezalar almalı...
fenerbahce_1907
Siz Gaziantep sporu 3-0 dan 4-3 yenerken hakem doğrumu yönetmişti :zuhaha Sıkışınca Bırakın hakemi . Bu sezon beşiktaş neLer çekti hakemden ?
Neler cektı hakemden.Rize macnda verılen beleş penaltı cektıgınız selerden bırı dımı.
TheCure
27.Nisan.2007, 00:15
en baştan beri bunu savunuyorum aziz yıldırım isfita etmeli bu onun yönetimi ile değil onun üzerine sürekli oyunlar dönüyor ve bu en ok fenerbahçeye zarar veriyo bunun bir başka örneğini 1 saat önce gördük
eXcitinG
Hadi hakederek alsalar kupayı bişey demicem..Peanltımız verilmedi,maç boyunca 5 kere sarı kart görmesi gereken Baki 1 tane gördü.Fenerbahçe, BJK'yi ikinci yarı resmen sahasına hapsetti.Tek kale oynadı.Ama balları ve Selçuk Bey(!) onları kurtardı. Yazık ki ne yazık.Şimdi alsınlar kupayı kına yaksınlar !!!!
Ben gördüm Türkiye Kupası ya sen gördün mü peki hiç hayatında arkadaşım ? :zuhaha Biraz daha düzgün konuşaLım siz ne kadar fenerLi iseniz bizde o kadar BeşiktaşLıyız.SaygıLı oLaLım biraz istersen ?
Universal
Siz Gaziantep sporu 3-0 dan 4-3 yenerken hakem doğrumu yönetmişti :zuhaha Sıkışınca Bırakın hakemi . Bu sezon beşiktaş neLer çekti hakemden ?
Şuan bu yorumunda sonra koltuktan attım kendimi mağlubiyetten sonra gülmekten kırılıyorum. Kendime getirdin beni çok komiksin. Sana bir stand-up gösterisi hazırlasak mı ne? :zuhaha
fenerbahce_1907
27.Nisan.2007, 00:16
kaç pozisyona karşılık kaç ofsayt var?eğer şunu dersen bu bir kumar ok,ama hata değil.ve nitekim ki bugün bu kumarı kazandı.
2 tane bos yere verıen ofsayt vardı onlar gol olcaktı gol olsadıda bole konusuakıydın acaba.
TheCure
27.Nisan.2007, 00:17
ne çekmiş söler misin hangi maçta hekem ile puan kaybettiniz
eXcitinG
Şuan bu yorumunda sonra koltuktan attım kendimi mağlubiyetten sonra gülmekten kırılıyorum. Kendime getirdin beni çok komiksin. Sana bir stand-up gösterisi hazırlasak mı ne? :zuhaha
Böyle kaLdıramayınca yeniLgiLeri doğaLdır bu davranışLar ;;)
Eray Dengiz
hakemler, hakemler, hakemler...
nolacak bu sonumuz? hep bu hakemler..
tombul taho
Arkadaşlar biraz daha düzgün ve seviyeli bir tartışmaya evam edersek daha iyi olur. Hem siz bu konudan mahrum kalmak zorunda kalmazsınız hem de bizler sizleri uyarmak zorunda kalmayız. RİCA EDİYORUM!!!!
ForsakeN
27.Nisan.2007, 00:18
Ben gördüm Türkiye Kupası ya sen gördün mü peki hiç hayatında arkadaşım ? :zuhaha
Hala dalga geçebiliyorsun PES.Sizin grubunuz bizim syircileri maç boyunca tahrik etti.Küfür etmeleri için zorladı resmen. Ayrıca o kupayı HARİKA(?) oynayan takımına yakıştırıyorsan al senin olsun ;)
TheCure
hakemler, hakemler, hakemler...
nolacak bu sonumuz? hep bu hakemler..
böle diosun ama klübün 2. adamı geçen hafta hakemlere demediini bırakmadı ntv'de 12 13 puan kaybetişiniz haemlerler filan
nekop
Elini vicdanına sok Dereli bu maçı doğru mu yönetti?
Bu maçı hakemlerle kazandıgınız diger maçlara sayın...
perpetua
27.Nisan.2007, 00:19
Zico bu konusmalarindan sonra gidici. Fenerbahce istese bile bence durmaz artik.
scolari12111
2 tane bos yere verıen ofsayt vardı onlar gol olcaktı gol olsadıda bole konusuakıydın acaba.
o kadarı olmadı hemen diğeri gol olur zaten.bu arada fb tv de zico çırpınıyor.o dürüstmüş tek türkiye de.cumhubaşkaanı seçsek mi acep?
emrecep
Zico ck agır konusuyor su anda bu hakem kırlenmıs falan diyor.Artık bi seyler yapılması gerek diyor saha dısı ısler ypılasın faan dıyor.
Hakikaten, radyodan dinliyorum da çok ağır konuşuyor. Lucescunun bir zamanlar yaptığı konuşmalara çok benziyor.
Universal
Hala dalga geçebiliyorsun PES.Sizin grubunuz bizim syircileri maç boyunca tahrik etti.Küfür etmeleri için zorladı resmen. Ayrıca o kupayı HARİKA(?) oynayan takımına yakıştırıyorsan al senin olsun ;)
Al benden de o kadar bizim kirli kupaya ihtiyacımız yok. ;)
fenerbahce_1907
27.Nisan.2007, 00:20
Ne zaman hakemle kazandık bu sene hakemler adıl yonetseydı su anda şampiyonlugu garantılemıstık biz.
LaigLeNoiR
Puhauhauhauhauha
Serhat boşver yaa...
Fenerliler biraz sinirli anlayışla karşılıyorum :)
zaten ceza alir direk cunku federasyonu hedef aldi... rize baskani da ceza almisti bu yuzden...
eXcitinG
Harikasın ;;)
Nedvedmania
27.Nisan.2007, 00:21
yahu ne komik adamlarsınız ya gülmekden öldüm :n:
Eray Dengiz
böle diosun ama klübün 2. adamı geçen hafta hakemlere demediini bırakmadı ntv'de 12 13 puan kaybetişiniz haemlerler filan
hakemlere demediğini bırakmayan çook 2.adam var..
herkes yakınıyor merak etme.. herkeste aynı sorun.. bu yüzden alışın..
Al benden de o kadar bizim kirli kupaya ihtiyacımız yok. ;)biraz dikkat...
Universal
F.Bahçe teknik direktörü Arthur Zico, maçtan sonra yaptığı açıklamada çok sert açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada meydana gelen olayların üzücü olduğunu dile getiren Zico, "Bunun bir sürü örneklerini gördük. Şimdi olmazsa bile bu tip yüz utandırıcı olaylara karşı bir müdahalede bulunacaklar mı. Ben bunu merak ediyorum. Ben her gün dürüstlüğümle Samandıra'da çalışıyorum. Benim kafam benim çalışmam bir kaç kişinin eline verilmiş gibi. Bu beni utandırıyor. Ligin başından beri aynı oyunlar. Böyle devam ederse bizi bir hedefimizdenh uzaklaştırdılar. Ancak biz dürüstlüğümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Bugün kupadan elendik. Fakat biz yarından itibaren dürüstlüğümüzle buralara geldik. İki takıma karşı hakemlerin davranışlarını herkes gördü. Bugün bu açık şekilde görüldü. Bundan sonra planlarımızı 11'e 14 oynayacak şekilde yapacağız"
scolari12111
27.Nisan.2007, 00:22
Ne zaman hakemle kazandık bu sene hakemler adıl yonetseydı su anda şampiyonlugu garantılemıstık biz.
3 4 tkım şampiyonluğu garantiler hepsi birden,5 6 takım düşmeyi.eee sayıyı geçtik ne yapacağız şimdi?hakemsiz oynansın maçlar.kafasına göre takılsın herkes.
perpetua
27.Nisan.2007, 00:22
Seviyeyi dusurmeyelim. Uyari vermeye hazir bekliyorum burada ona gore yazdiklariniza dikkat edin, holiganlik yapmayin..
LaigLeNoiR
27.Nisan.2007, 00:24
Ali Koç'tan büyük tepki
Beşiktaş karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından, kupaya veda eden Fenerbahçe'de Asbaşkan Ali Koç, maçın ardından yaptığı açıklamada Haluk Ulusoy ve Selçuk Dereli'ye ağır hakaretlerde bulundu.
Canlı yayına çok sinirli katılan Ali Koç, yüzünün elenmekten dolayı asık olmadığını, Beşiktaş'ı 2 maçta da kendi deyimiyle "Ezmelerine" rağmen, oynanan tiyatrodan dolayı asık olduğunu belirtti.
Sözlerine devam eden Koç;
"Her zaman yapıcı olmaya çalıştım. Bu akşam gördüklerimden utandım. Baki Mercimek 3defa kırmızı kart görmeliydi. Bu şartlarda ne yapacağız? Selçuk Dereli, tiyatro oynuyor. Emeğimizi hakkımızı çalıyolar, yeter artık!" diye tepkisini gösterdi.
Turkcell Süper Lig'e de devam etmenin bir manasının olmadığını söyleyen Koç, Fenerbahçe Başkanı olsa ligden çekilebileceğini söyledi.
Tepkisini daha da arttıran Koç, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a hakaret ederken, Haluk Ulusoy'un bir tiyatro oynadığını iddia ederken, "Emeğimizi çalıyorlar, yeter artık! Bu akşam emeğimiz çalındı. Bir hırsızlık, bir gasp yapıldı." derken, yayıncı kuruluş LigTV'nin de tüm pozisyonları yayaoınlamadığını, pozisyonların cımbızla çekildiğini, iddia etti.
detaylar az sonra.
26.04.2007
Kaynak : Sporx.com
Zico resmen bombaladı
F.Bahçe teknik direktörü Arthur Zico, maçtan sonra yaptığı açıklamada çok sert açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada meydana gelen olayların üzücü olduğunu dile getiren Zico, "Bunun bir sürü örneklerini gördük. Şimdi olmazsa bile bu tip yüz utandırıcı olaylara karşı bir müdahalede bulunacaklar mı. Ben bunu merak ediyorum. Ben her gün dürüstlüğümle Samandıra'da çalışıyorum. Benim kafam benim çalışmam bir kaç kişinin eline verilmiş gibi. Bu beni utandırıyor. Ligin başından beri aynı oyunlar. Böyle devam ederse bizi bir hedefimizdenh uzaklaştırdılar. Ancak biz dürüstlüğümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Bugün kupadan elendik. Fakat biz yarından itibaren dürüstlüğümüzle buralara geldik. İki takıma karşı hakemlerin davranışlarını herkes gördü. Bugün bu açık şekilde görüldü. Bundan sonra planlarımızı 11'e 14 oynayacak şekilde yapacağız"
26.04.2007
Kaynak : Sporx.com
Buyrun açıklamalar...
tombul taho
27.Nisan.2007, 00:26
Zico açıklamaları FB TV'de canlı yayınla devam ediyor. İsteyen arkadaşlar oradan açıklamaları dinleyebilirler.
TheCure
27.Nisan.2007, 00:27
zico konuşacağına biras teknik direktörlük yapsın bence bu işler konuşmakla olsa ....
LaigLeNoiR
27.Nisan.2007, 00:28
Ne Bir kızı sevmek
Ne Bir dilim ekmek
Seviyoruz seni
BAKİ MERCİMEK:)
Baki'yi tebrik ederim çok iyi oynadı gerçektende...
ForsakeN
27.Nisan.2007, 00:29
şaka mı yapıyorsun ??:confused: Eğer önüne gelene tekme atmak iyi oynamaksa kick-box dersi almalı futbolcular :D
fenerbahce_1907
27.Nisan.2007, 00:30
Görevini yerıne getırdı.Tuncay'ı biçti.İyi kasaplık yaptı.
şaka mı yapıyorsun ??:confused: Eğer önüne gelene tekme atmak iyi oynamaksa kick-box dersi almalı futbolcular :Dugur karate konusunda egitimli ama :zuhaha saka bi yana fb li oyuncular da cok sert oynadi...
TheCure
27.Nisan.2007, 00:32
evet çok ii oynadı ben hayatımda ilk defa futbol sahalarında bir kasap gördüm ve buna kayırsız kalan bi hakem tebrikler
Jesus_FB
27.Nisan.2007, 00:33
Fener taraftarını kınıyorum...
Küfretmeyiz diyorlar ama 90 dakika küfredildi çok gereksiz...
ben maçtaydım 90 dakika küfür falan olmadı insanları yanlış yönlendirmeyin maçı bile izlemeden konuşmak ne kadar doğru? maçın 120 dakika oynandığının bile farkında değilsin çünkü maçla alakan yok!
LaigLeNoiR
şaka mı yapıyorsun ??:confused: Eğer önüne gelene tekme atmak iyi oynamaksa kick-box dersi almalı futbolcular :D
Görevini yerıne getırdı.Tuncay'ı biçti.İyi kasaplık yaptı.
Baki başarılı idi.
Delinho kötü oynadı o yüzden o kanattan çok hücum yedik ancak yine de BAKİ iyi oynadı...
Nedvedmania
hehehe zico süper ya :n:
Memedov
27.Nisan.2007, 00:34
Fenerbahçe´li arkadaşlar sadece tebrik edip geçsek Beşiktaşlı Arkadaşlar yorumlarınızı bizleri kırmadan yapsanız olmuyor mu ?
Ben bu tür msj´ları okuyorum ve ne kadar üzülüyorum her konuda böyle olursa Biri Fener´in 25 yıllık kupa hasretini katıyor öteki Kirli kupa diyor Fenerbahçe´li arkadaşlar Beşiktaş Taraftarı yerine koysun kendisini Kupa Kirli ya.Beşiktaşlı Arkadaşlar Fenerbahçeli Taraftarların Yerine koysun kendilerini 25 yıldır hasret ya kupaya..Benim demek istediğim biraz Adilce olsun Beşiktaş Final´e çıktı Tebrik Ediyorum ve bunu bir daha söylüyorum Tebrik Ediyorum.!!
LaigLeNoiR
27.Nisan.2007, 00:35
ben maçtaydım 90 dakika küfür falan olmadı insanları yanlış yönlendirmeyin maçı bile izlemeden konuşmak ne kadar doğru? maçın 120 dakika oynandığının bile farkında değilsin çünkü maçla alakan yok!
Yalan söylemeyeyim ilk 30 dakikada küfür etmedi FB tribünleri...
Ondan sonraki 90 dakikada;;)
Bu arada üslubuna dikkat edermisin ünlemli cümleler kurmassan sevinirim.
Fazla agresif olmaya gerek yok bence...
Omerdinho
Marco ile Rico mactan sonra stad cikisinda yumruk yumruga kavga etmisler.. Ricardinho kendisine hem macta hemde mactan sonra küfür etmis..
TheCure
zico tamamen çileden çıkmış durumda tabiki bizlerde öyleyiz
Neron_FB
27.Nisan.2007, 00:36
Fener süperdi bugün..Ezdi geçti adeta.. Ah bir de kaçan 11 net pozisyon da gol olsaydı.. Hezimet olucaktı.. Neyse final maçında 2 takıma da başarılar.. Erciyes için de iyi oldu 2.lik, BJK nin kupası şimdiden hayırlı olsun.. Bugün anladım ki BJK ligde de şampiyon olucakmış.. O nedenle şampiyonluğu da hayırlı olsun.. 3. yıldızı takarlar inşallah en kısa sürede ;;)
LaigLeNoiR
27.Nisan.2007, 00:38
Marco ile Rico mactan sonra stad cikisinda yumruk yumruga kavga etmisler.. Ricardinho kendisine hem macta hemde mactan sonra küfür etmis..
Nerden duydun acaba küfürleri?
Hem karşılıklı değil olay.Ricardinho otobüse giderken Aurelio soyunma odasından fırlayıp arkasından yumruk atmış.
Jesus_FB
27.Nisan.2007, 00:38
Yalan söylemeyeyim ilk 30 dakikada küfür etmedi FB tribünleri...
Ondan sonraki 90 dakikada;;)
Bu arada üslubuna dikkat edermisin ünlemli cümleler kurmassan sevinirim.
Fazla agresif olmaya gerek yok bence...
ama sen çok açık bariz bir şekilde yalan söylüyorsun sorna gelmiş bana uslüb diyosun maçın 120 dakika oynandıpını bile bilmeden küfür etti diyorsun ben maçtaydım son dakikalara kadar küfür olmadı sen hangi maçı izledin acaba?
BJK nin kupası şimdiden hayırlı olsun.. Bugün anladım ki BJK ligde de şampiyon olucakmış.. O nedenle şampiyonluğu da hayırlı olsun..o kadar kiskirtici mesaj atmayin diyorlar burda hala imali sozler...
LaigLeNoiR
27.Nisan.2007, 00:39
Fenerbahçe´li arkadaşlar sadece tebrik edip geçsek Beşiktaşlı Arkadaşlar yorumlarınızı bizleri kırmadan yapsanız olmuyor mu ?
Ben bu tür msj´ları okuyorum ve ne kadar üzülüyorum her konuda böyle olursa Biri Fener´in 25 yıllık kupa hasretini katıyor öteki Kirli kupa diyor Fenerbahçe´li arkadaşlar Beşiktaş Taraftarı yerine koysun kendisini Kupa Kirli ya.Beşiktaşlı Arkadaşlar Fenerbahçeli Taraftarların Yerine koysun kendilerini 25 yıldır hasret ya kupaya..Benim demek istediğim biraz Adilce olsun Beşiktaş Final´e çıktı Tebrik Ediyorum ve bunu bir daha söylüyorum Tebrik Ediyorum.!!
Ben seni tebrik ve teşekkür ederim...
Herkesin böyle davranması gerekir doğru söylüyorsun.
FB kardeşlerim eğer sizleri kırdıysam özür dilerim ama bunlar her derbiden sonra olağan şeyler.FB yense yapar,GS yense yapar,BJK yense yapar.
Bunlar Futbol'Un güzelliği o yüzden gerginliğe gerek yok...
;)
perpetua
27.Nisan.2007, 00:40
Brezilya'nin futbolcusu meshur ama bokscusu mehur degil. Deneme amacli boks subesine mi alinsa bu ikisi... :p
Neron_FB
o kadar kiskirtici mesaj atmayin diyorlar burda hala imali sozler...
Valla kusura bakmayın ama aklım, geçmiş sayfaları en baştan okicak kadar yerinde değil.. Bu kışkırtıcı bi mesaj da değil aslında... neyse..
LaigLeNoiR
ama sen çok açık bariz bir şekilde yalan söylüyorsun sorna gelmiş bana uslüb diyosun maçın 120 dakika oynandıpını bile bilmeden küfür etti diyorsun ben maçtaydım son dakikalara kadar küfür olmadı sen hangi maçı izledin acaba?
Boşver TARIK...
Küfür vardı bunu inkar edecek değilsin...
Ama sonuçta maçtır yani kimse kırılsın istemiyorum ;;)
Eğer kırdıysam özür...
TheCure
27.Nisan.2007, 00:41
o kadar kiskirtici mesaj atmayin diyorlar burda hala imali sozler...
ima mima değil tamamen gerçek sözler oynanan oyunlar belli değil mi sezon başından beri önce gs'yi ligden elediler sora fb olabildiince zarar vermeye çalışıolar ama bjk hiç mi hiç zarar görmüo bu olanlardan
Jesus_FB
27.Nisan.2007, 00:42
Boşver TARIK...
Küfür vardı bunu inkar edecek değilsin...
Ama sonuçta maçtır yani kimse kırılsın istemiyorum ;;)
Eğer kırdıysam özür...
Kırılma falan filan yok insanları yanlış yönlendirmeyin başka bi şey istemez
tombul taho
27.Nisan.2007, 00:42
eşiktaş'ın 1-1'lik sonuçla Fenerbahçe'yi elediği ve finale çıktığı maç sonrası ilginç olaylar yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yöneticilerle beraber sahaya indi ve tünel çıkışında Fenerbahçeli futbolcuları teselli etti.
Başkan Yıldırım, futbollarından ötürü futbolcularını kutlarken Tuncay ile Aurelio arasında gerginlik yaşandı. Tuncay, Fenerbahçeli bazı taraftarların "Vur vur" tezahüratlarına uyarak Beşiktaşlı oyuncularla tartışan takım arkadaşlarını şikayet etti. Bu esnada aurelio ile tuncay arasında ipler gerildi ve iki futbolcu itişti. Yöneticilerin araya girmesiyle gerginlik sona erdi.
(Ligtv.com.tr)
Memedov
27.Nisan.2007, 00:44
ima mima değil tamamen gerçek sözler oynanan oyunlar belli değil mi sezon başından beri önce gs'yi ligden elediler sora fb olabildiince zarar vermeye çalışıolar ama bjk hiç mi hiç zarar görmüo bu olanlardan
Hiç bir zaman kasti birşey yapılmaz.
İçimden ne geçiyor biliyormusunuz?
Keşke bugün maç oynanmasaydı da İlk maçta ki skorla Beşiktaş Tur Atlasaydı Değişen birşey olmucaktı.Final´e çıkan taraf yine Beşiktaş..
ima mima değil tamamen gerçek sözler oynanan oyunlar belli değil mi sezon başından beri önce gs'yi ligden elediler sora fb olabildiince zarar vermeye çalışıolar ama bjk hiç mi hiç zarar görmüo bu olanlardan tmm fb sanssiz bikac macta hakemden yana ama bjk de gs de hakem hatalarina uramistir gs yi ligden elediler ne demek...
Omerdinho
27.Nisan.2007, 00:47
Brezilya'nin futbolcusu meshur ama bokscusu mehur degil. Deneme amacli boks subesine mi alinsa bu ikisi... :p
ricardinho nun dudagi patlamis dava acacakmis :D
bu arada ziconun basin toplantisini izledim adam artik bikmis durumda.. haksizda degil.. olanlari herkes görüyor...
tombul taho
27.Nisan.2007, 00:50
Fenerbahçe Yönetimi'ne ağır cezalar gelecektir diye düşünüyorum maçtan sonra. Çünkü devlete bile laf atmaya başladılar. Bu kadar aciz bir devlet görmedim daha hala üdahale etmiyorlar dedi Mahmut Uslu...
World Hollow o1
27.Nisan.2007, 00:53
Puhauhauhauhauha
Serhat boşver yaa...
Fenerliler biraz sinirli anlayışla karşılıyorum :)
Onun içinmi sürekli buraya Mesaj yazıyorsun Anlayışla karşılamış olsan.
Kısa bir tebrik yaparsın sonra forumda gezintini yaparsın..;;)
LaigLeNoiR
27.Nisan.2007, 00:57
Yok aslında BJK zaten yeniyor FB'yi o yüzden fazla abartmıyoruz:)
World Hollow o1
27.Nisan.2007, 00:59
Yok aslında BJK zaten yeniyor FB'yi o yüzden fazla abartmıyoruz:)
Peki o zaman Beşiktaşlı kardeşlerime Bolşans..
Bu saçma konular yüzünden 2003 yılından beri üye olan abimiz siteden atıldı alın buyrun konu sizin meydan geniş.
Jesus_FB
27.Nisan.2007, 01:01
Fenerbahçe Yönetimi'ne ağır cezalar gelecektir diye düşünüyorum maçtan sonra. Çünkü devlete bile laf atmaya başladılar. Bu kadar aciz bir devlet görmedim daha hala üdahale etmiyorlar dedi Mahmut Uslu...
Peki sence haksızmı? Çağrıcım?
tombul taho
27.Nisan.2007, 01:06
Peki sence haksızmı? Çağrıcım?
Tarıkçım biliyorsun genelde bu konularda hep tarafsız yorumlar yaparım. Zamanında ağzım çok yandı. Şimdi e öyle yapıyorum yorumlarıma dikkat edersen. Şuanda baktığımız vakit bu sezon Fenerbahçe'nin bazı maçlarda haksız olarak kaybettiği maçlar var bu doğru. Fakat şu da var. Tamam suçu Haluk Ulusoy'da buluyorlar buna da bişey diyemem. Fakat şu da var Levent Bıçakçı Yönetimi varken de Fenerbahçe kollanıyordu. Yani bunlar futbolun her zaman içinde olan şeyler. Özellikle Türk futbolunda bunlar her zaman vardı ve her zaman da olacak. Çünkü bu Türk futbolu :) O yüzden ben sadece gülüp geçiyorum. Bu kendi takımım olan Galatasaray için de geçerli...
Jesus_FB
27.Nisan.2007, 01:14
Tarıkçım biliyorsun genelde bu konularda hep tarafsız yorumlar yaparım. Zamanında ağzım çok yandı. Şimdi e öyle yapıyorum yorumlarıma dikkat edersen. Şuanda baktığımız vakit bu sezon Fenerbahçe'nin bazı maçlarda haksız olarak kaybettiği maçlar var bu doğru. Fakat şu da var. Tamam suçu Haluk Ulusoy'da buluyorlar buna da bişey diyemem. Fakat şu da var Levent Bıçakçı Yönetimi varken de Fenerbahçe kollanıyordu. Yani bunlar futbolun her zaman içinde olan şeyler. Özellikle Türk futbolunda bunlar her zaman vardı ve her zaman da olacak. Çünkü bu Türk futbolu :) O yüzden ben sadece gülüp geçiyorum. Bu kendi takımım olan Galatasaray için de geçerli...
Doğru diyorsun ama Çağrı bu ulusoy geldğinden beri çok fazla açığa çıkmaya başladı geçen seneki final maçıda aynı hakem faciası yaşanmıştı üst üste üste binince herkes çıldırıyor ben bile bugün statta sinir krizi geçirdiğim tvlerde görünmeyen öyle şeyler gördümkü çıldırmamak elde değil
tombul taho
27.Nisan.2007, 01:17
Doğrudur haklısın. Bakın size de hak veriyorum ama sonuçta bunlar bu Türk futbolunda her zaman olacak şeyler. Her zaman bunlar oldu ve bundan sonra da olacak. Değiştiremezsiniz.
remake
27.Nisan.2007, 01:20
Doğrudur haklısın. Bakın size de hak veriyorum ama sonuçta bunlar bu Türk futbolunda her zaman olacak şeyler. Her zaman bunlar oldu ve bundan sonra da olacak. Değiştiremezsiniz.
sirf turk futbolundada degil hatta avrupa'da bile var boyle seyler.
ajax'li hakemi unuttunuz mu yoksa? :D
tombul taho
27.Nisan.2007, 01:26
Sadece Ajax'lı hakem değil ki.
Dünyanın en zor liglerinde bile bunlar oluyoken Türkiye'de olmaması yanlış zaten. O yüzden bence boşuna tartışıyorsunuz. :)
O kadar mesaj atıldı şu konuya ama en iyi yorumu Coşkun kardeşim yaptı. Kutlarım seni Coşkuncum!
SYLaR
27.Nisan.2007, 01:29
Maçın kahramanı hakemdi.Baki'nin kırmızı kart görmesi gerekirdi.Görmedi belliydi görmediği çünkü önünde futbolcu vardı.Bu yüzden vermedi.Fakat galiba yan hakem birşeyler söyledi.Artık pozisyon geçti diye mi ne birşey yapmadı.Bu pozisyondan sonra maçı katletti resmen.tüm hakimiyetini kaybetti maçta ki.Peşinden Lugano'nun adam öldürme amaçlı girmesini de haliyle sarı kartla geçiştirdi.direk kırmızılık pozisyondu.
Tigana bir an önce bu baki'den vazgeçmeli.Takımın başına zaten getirmediğini bırakmamış daha kötü duruma getirebilir.
El Comandante
27.Nisan.2007, 01:38
Ben böyle gereksiz bir hakem görmedim.Maci direk etkiledi.Nedenlerini yukarda arkadaslar belirtmis.Mac cok sert gecti,daha baska oyuncular da maci tamamlayamazdi bence...Baki´nin durumu zaten olaganüstü durum,maci nasil tamamladi aklim almiyor...
Fb tribünleri inanilmaz küfürler yagdirdilar,bjk yönetimi sahadan cikti.Sahasi kapanmali fbnin.Bjknin sahasi küfür nedeniyle kapandi,fb ninki de kapanmali.
Zico mac sonunda döktürmüs yine,hep fbnin aleyhine isleniyormus hatalar falan.Insanlar gülüyor yahu bu yorumlara...Hersey ortada,apacik belli.Daha fazla yorum yapmaya gerek yok..!
ewrim_FB
27.Nisan.2007, 02:54
Takımımı(FB) tebrik ediyorum.Baki'yi ve Selçuk Dereli'yi de kınıyorum...
Takımımı(FB) tebrik ediyorum.Baki'yi ve Selçuk Dereli'yi de kınıyorum...bakiye ben de uyuz oldum belki iyi top kesiyor ama o kadar dengesiz ki takimi her zaman yakabilir... bence gitmeli bu senenin sonunda... (tiganayla birlikte)
ewrim_FB
27.Nisan.2007, 03:07
Hakemler dikkatli olsa Baki'nin daha birçok maçta da kırmızı kart yemesi gerekiyordu yani takımı için adeta canlı bomba her an patlayabilir ama bir türlü patlatmıyorlar..!
Hakemler dikkatli olsa Baki'nin Rize maçında da kırmızı yemesi gerekiyordu yani takımı için adeta canlı bomba her an patlayabilir ama bir türlü patlatmıyorlar..!bence patlatsinlar da bikac mac kurtulalim :) ama son dklarda patlatsinlar daha iyi olur :zuhaha ya saka bi yana baki yetenekli olsa harbi super oyuncu olur ama yok adam super yeteneksiz bi oyuncu... alex de bugun sergenvari driblingler yapti...
El Comandante
27.Nisan.2007, 03:11
Bende Lugano icin ayni seyleri düsünüyorum.Cogu macta kirmizi kart görmesi gerekirken sadece 2 kere kirmizi kart gördü sezon basindan beri,hakemler Lugano konusunda fazla tarafli.
Lugano bugün de direk kirmizi görebilirdi ama hakem 2.saridan atmayi yegledi.
ewrim_FB
27.Nisan.2007, 03:12
Bende Lugano icin ayni seyleri düsünüyorum.Cogu macta kirmizi kart görmesi gerekirken sadece 2 kere kirmizi kart gördü sezon basindan beri,hakemler Lugano konusunda fazla tarafli.
Lugano bugün de direk kirmizi görebilirdi ama hakem 2.saridan atmayi yegledi.
Hangi pozisyondu ? Hatırlamıyorum da...
Lugano bugün de direk kirmizi görebilirdi ama hakem 2.saridan atmayi yegledi.evet o da var... ama lugano daha cok asiri hirstan oyle oynuyor... ayni alpay gibi...
SYLaR
27.Nisan.2007, 03:15
Hangi pozisyondu ? Hatırlamıyorum da...
Baki'nin Tuncay'a yaptığı ve ikinci sarı kart görmesi gereken pozisyondan hemen sonra.Çizgi üzerinde direk olarak rakibi öldürme amaçlı girdiği poziyon.İlk sarı kartı gördüğü pozisyon.Faulü yaptığı kişiyi hatırlayamadım şu an
ewrim_FB
27.Nisan.2007, 03:24
Baki'nin Tuncay'a yaptığı ve ikinci sarı kart görmesi gereken pozisyondan hemen sonra.Çizgi üzerinde direk olarak rakibi öldürme amaçlı girdiği poziyon.İlk sarı kartı gördüğü pozisyon.Faulü yaptığı kişiyi hatırlayamadım şu an
Tamam hatırladım hatta Bobo'ya yapmıştı bence direkt kırmızı kart çok ağır olur ama kırmızıyı verse çokta itiraz etmem , o pozisyona gelmeden önce hakemin maçı çığırından çıkardığı gerçeğide var tabi.Bana göre maç içerisinde direkt kırmızı kart verilmesi gereken iki pozisyon vardı 1.si Baki'nin Tuncay'a salladğı tekme 2.si Uğur'un inanılmaz biçimde sıçrayarak Ali Tandoğan'ın ensesine tekme atması.Federasyon federasyon olsa Uğur'a maç özetlerinden ceza vermesi gerekir ama nerde hakem bile sadece faul veriyor...
Jesus_FB
27.Nisan.2007, 03:34
Lig TV'nin vermediği öyle bir pozisyon varki arkadaşlar mustafa doğan bir korner pozisyonunda Tuncaya öyle hareketler yaptıki görsenin bu kadarına da pes derdiniz
TheCure
27.Nisan.2007, 08:38
yaw beyler nese maç oldu bitti herkes şunu kabul etsin hakem feci bi maç yönetti ve fb madur dururmda kaldı...
hakem öle mi maç yönetti ki alex tuncay tümer'in kaçırdığı %100 gol pozisyonlarını konuşamıyoruz veya kezman'ın 7 8 kere ofsayta kaldıığın konuşamıyourz..
atamayana atalar aynı senaryo hollandadaki AZ maçındada oldu 2-0'dan sonra 3 4 karşı karşı kaçırdık ve sonuç ne oldu son dk. golü ile tur elimizden gitti bjk maçıda aynısı değişen hiç bi şey yok
Mirza
27.Nisan.2007, 08:40
Tuncayın son vuruşları berbattı. Baki'yi çalımları ile haşat etti, Baki baktı durduramıyorum başladı faul yapmaya. Dereli de bir boks maçı hakemi edasıyla sadece izledi. Her ne kadar da Tuncay gol'ün asistini yapsa da diğer maçlardaki Tuncaydan vasattı.
Aurelio en beğendiğim futbolcuydu. Maçın kahramanı gene oydu.
Lugano - Edu Fenerbahçe'nin çok maçını izledim ama bu ikiliyi bu kadar uyumlu,güzel oynadığını ilk defa gördüm.
Tümer çok iyiydi. Attığı gol ile güzel oyununa +1 puan daha ekledi.
Deniz bu futbolcu hakkında yorum bile yapılmaz. Fenerbahçe sattığı an da kurban keseceğim.
Alex 2 3 kişiyi geçiyorsun kaleyi görüyorsun, kaleci üstüne geliyor onu da geçmeye çalışıyorsun. Halbuki vursan köşeye gol. Bu kadar da garantici olma. Alex böyle 3 pozisyon kaçırdı.
Önder gerek ileri gidiş gelişleri gerek bekteki görevini yapışı ile maçın gizli kahramanlarındandı.
Ümit ortaları gene isabetsizdi. Bekteki görevini iyi yaptı.
Kezman günün kötülerindendi. Son vuruşundan mı bahsedeyim, dribblinglerinden mi. Her şeyi ile berbattı. Bu adamı ilk defa böyle izliyorum.
Beşiktaş'a gelince Ibrahim Akın'in oynayacağını zannediyordum.
Delgado ve Ricardinho bu maç çok etkisizdi.
Nobre gol pozisyonu haricinde meydana çıkmadı.
Onlarda en iyi iş çıkaran Runje idi.
Mustafa Dogan berbattı.
Ibrahim Toraman 2 3 pozisyon harici iyi iş çıkardı.
Selçuk Dereliye yüklenmeyeceğim. Sonuçta ahlansakta vahlansakta kupa gitti. Artık lig'e bakmalıyız.
Tebrikler Beşiktaş
perpetua
27.Nisan.2007, 09:21
Bu sezon Selcuk Dereli'nin yonettigi iki mac hatirliyorum.
Ilki Galatasaray-Trabzonspor. Macin basindan itibaren maca asilan, hak eden Trabzonspor'du. Galatasaray kesinlikle kaybetmeyi hak etti. Ancak Selcuk Dereli, Trabzonspor'un amansiz sertligine o kadar izin verdi ki, macin ikinci yarisinda formasi cekilmekten artik yirtilan Hakan Sukur lehine degil sari kart vermek, bir faul calmayi bile fazla gordu.
Ikinci mac Fenerbahce-Galatasaray. Macta Fenerbahce daha iyi oynadi, iki hakli gol buldu sonra geriye cekildi. Galatasaray gol bulup, durumu 2-1 yaptiktan sonra, Selcuk Dereli verdigi kararlarla degil de vermedikleri ile yine gundem yaratti. Son dakikalarda Onder'in elle oynamasini gormezlikten geldi, penalti calmadi. Bu karar belki de Besiktas ile Fenerbahce'nin arasindaki puan farkinin 2, Galatasaray ile Fenerbahce arasinda farkin 5 puan olmasini saglayacakti.
Kim bilir benim izlemedigim ve yaptigi baska ne hatalar var bu sezon. Kim bilir bu puan tablosunun ne kadari Selcuk Dereli'ye ait. Ama ne yazik ki her zamanki gibi cani yanan konusuyor, cani yanmayandan pek cit yok. Ama bir gercek var ki, bugun cani yanmayanin, yarin cani yanabiliyor...
deniz.91
27.Nisan.2007, 09:42
bjkye tebrikler fenerin yine kupa hayali bi başka bahara kaldı
Emurafu
27.Nisan.2007, 11:10
selcuk dereli bu sezon fenerbahce- galatasaray macini katletti dunku mactadada fenerbahce- besiktas macini katletti
asatilla
27.Nisan.2007, 12:22
Yazıklar olsun hakeme.Bu yıl hakemler yüzünden emekelrimiz çalındı.Dünkü maçta 4 tane net kırmızı kart ve bir tane de %100 penaltı vermeyen selçuk dereli artık hakemlik yapmasın.
Emurafu
27.Nisan.2007, 12:33
Yazıklar olsun hakeme.Bu yıl hakemler yüzünden emekelrimiz çalındı.Dünkü maçta 4 tane net kırmızı kart ve bir tane de %100 penaltı vermeyen selçuk dereli artık hakemlik yapmasın.emekleriniz calınmıstır dogru ya galatasarayın emekleri bu sene varya besıktas aleyhıne bır karar görmedim galatasaray ve fenerbahce alayhine bir cok karar verildi
texsas
27.Nisan.2007, 12:45
Derbi biter bitmez Saraçoğlu'nda ortalık karıştı.İşte ayrıntılar...
F.Bahçe-Beşiktaş maçında Beşiktaş'ta büyük sevinç, Fenerbahçe'de ise üzüntü ve karşılaşmanın hakemi Selçuk Dereli'ye karşı öfke vardı. Beşiktaşlı futbolcular, tur atlamanın sevincini taraftarlarıyla paylaştılar.
Beşiktaşlı yöneticiler, karşılaşmanın uzatmalardaki devre arasında protokol tribününü terkederek, maçın sonunu VIP salonundaki televizyondan izledi. Başkan Demirören ve yöneticilerin, Beşiktaş'ın beraberlik golünden sonra Fenerbahçeli taraftarların küfürlerine tepki olarak, uzatmaların devre arasında protesto amacıyla tribünü terkedip, maçı salonda bitirdikleri öğrenildi.
SON ANLAR GERGİN GEÇTİ
Karşılaşmanın son anları oldukça gergin geçti. Lugano'nun kırmızı kartla oyun dışı kalmasının ardından saha karıştı. İki takım oyuncuları arasında gerginleşen ortam, hakemin bitiş düdüğüyle de sürdü.
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte, Fenerbahçe formalı bir taraftar saha içine girerek, hakem Selçuk Dereli'nin yanına kadar geldi. Dereli'nin formasından tuttuğu gözlenen taraftar, güvenlik güçlerince etkisiz duruma getirildi. Bu arada maçın hakemleri ve Beşiktaşlı futbolcular, polislerin kalkanlarıyla oluşturduğu güvenlik çemberinde soyunma odasına gidebildi.
TÜMER ve NOBRE'DEN ESKİ TAKIMLARINA GOL
Derbi maçta Beşiktaşlı Mert Nobre ile Fenerbahçeli Tümer Metin, eski takımlarına karşı oynadıkları 3. maçta ilk gollerini attılar. Fenerbahçe, Tümer'in 56. dakikada attığı golle öne geçerken, Beşiktaş da Nobre'nin uzatmalarda 102. dakikadaki golüyle eşitliği sağladı. Bu arada Tümer, Beşiktaş'a karşı oynadığı 3. maçta da sarı kart gördü.
UZATMALARDA 3. KEZ BEŞİKTAŞ GÜLDÜ
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Türkiye Kupası maçlarında sonuç 3. kez uzatmalarda alınırken, hepsinde de Beşiktaş turu geçen taraf oldu. 1983-84 sezonunda yarı finalin ilk maçı 0-0, rövanşı ise 2-2 bitince, o zamanki statü gereğince uzatmalara gidilmiş ve uzatma bölümünde 2 gol bulan Beşiktaş, 4-2'lik skorla turu geçmişti. Geçen sezon ise final maçında normal süre 2-2 bitmiş, uzatmada, bugünkü maçta Beşiktaş'a gol atan Tümer'in golüyle, Beşiktaş 3-2 galip gelip, kupayı kazanmıştı.
BEŞİKTAŞ'IN 400. GOLÜ NOBRE'DEN
Beşiktaşlı Nobre, derbide attığı golle Fenerbahçe'ye karşı Beşiktaş'ın 400. golüne imza koyan futbolcu oldu. Beşiktaş, 83 yıllık ezeli rekabette, daha önce yapılan 315 maçta toplam 399 gol atmıştı.
FENERBAHÇE, 5 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Beşiktaş, ezeli rakibine karşı 5 maçtır yenilmiyor. Fenerbahçe, 18 Eylül 2005'te BJK İnönü Stadı'nda 2-1 yendiği rakibi karşısında, daha sonra yaptığı 5 maçta 2 kez yenildi, 3 kez berabere kaldı ve galibiyet alamadı. Bu arada, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Fenerbahçe maçıyla, takımının başındaki 5. derbide de yitirmezken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, 3. Beşiktaş derbisinde de galibiyet göremedi.
AZİZ YILDIRIM'IN TEPKİSİ
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bir pozisyonun ardından hakemin kararına tepki gösterdi. Karara çok sinirlendiği gözlenen Aziz Yıldırım'ın, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e dönüp, elini kolunu sallayarak birşeyler söylediği görüldü. Bu arada, Beşiktaş'ın geçerli sayılmayan golünün ardından protokol tribünün altındaki bir grup Fenerbahçeli taraftar, Beşiktaşlı yöneticilere tepki gösterdi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ayağa kalkarak duruma müdahale etti ve taraftarları sakinleştirdi.
TUNCAY İLE GÖKHAN ZAN KAPIŞTI
Derbi maçta iki takım oyuncuları arasında zaman zaman tansiyon yükseldi. Fenerbahçeli Tuncay Şanlı ile Beşiktaşlı Gökhan Zan, maçın ilk yarısında bir pozisyonun ardından sert biçimde tartışırken, devre arasında soyunda odasına giderken birbirlerinin üzerine yürüdüler. Araya giren iki takım oyuncuları olayın büyümesini önledi. Bu arada oyundan alınışlarına sınırlenen Beşiktaşlı Burak ile Delgado, yedek kulübesinde sinirli hareketlerde bulundular.
"SELÇUK GOL GOL GOL", "SATILMIŞ SELÇUK"
Fenerbahçeli taraftarlar, yönetimini beğenmedikleri karşılaşmanın hakemi Selçuk Dereli'yi zaman zaman protesto etti. Sarı-lacivertli taraftarlar, devre arasında soyunma odasına gidişi sırasında Selçuk Dereli için alaycı bir biçimde "Selçuk gol gol gol" diye tempo tuttu. Fenerbahçeli taraftarlar ayrıca, ikinci yarıda "Satılmış Selçuk" diye hakemin kararlarına tepki gösterirken, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'u da istifaya çağırdılar. Fenerbahçeli taraftarlar, maçın son anlarında alkışlarıyla protesto ettikleri Dereli'ye büyük tepki gösterdi.
KARTLAR HAVADA UÇUŞTU
Derbi maçta hakem Selçuk Dereli, 1 kırmızı, 7 de sarı kart gösterdi. Fenerbahçe'den Önder, Aurelio, Tümer ve Lugano, Beşiktaş'tan ise Delgado, Baki ve Mehmet sarı kart gördü. Fenerbahçeli Lugano, maçın son anlarında 2. sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı.
KALE ARKASI TRİBÜNDE OLAY
Derbi maçın devre arasında, Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu Migros kale arkası tribünde kısa süreli gerginlik yaşandı. Fenerbahçeli iki taraftar grubu arasında daha önce de olaylara sahne olan bu tribündeki gerginlik, polisin araya girmesiyle kısa sürede önlendi.
Emurafu
27.Nisan.2007, 13:19
iyide bir hakemi bu kadar konusmalari diger takimlar icin kotu oldun nedenmi cunku hakemler bu olaydan cok etkilendi ve fenerbahce en ufak sey olsa duduk calacaklar buda diger takimlar icin bir handicap
RoNNiE91
27.Nisan.2007, 13:48
Beşiktaş'ı tebrik ediyorum,güzel maçtı.Hakemin bir iki hatası var.Çoğu kişi sadece bir-iki mi diyorsun diyeceklerdir ama lütfen tekrar izleyin özetleri.Lugano ilk sarıyı görmüştü ve hakeme tepkisi yüzünden kırmızı yedi bunda tartışılacak bişiy yok ama hemfikir olduğum nokta Baki en azından kart görmeliydi.Takımlar hakkındaki yorumlarım ise Beşiktaş ilk yarı ve uzatmalarda daha iyiydi.
canavar20
27.Nisan.2007, 14:16
arkadaşlar son defa bunu söylüyorum atamayana atarlar
Sheriff
27.Nisan.2007, 15:31
Tebrikler Beşiktaş(!) diyorum başka birşey demiyorum. Bazen susmak konuşmaktan daha çok şey anlatır...!
ultraslanerdem
27.Nisan.2007, 15:38
Beşiktaş kupayı kaldırır artık...
El Comandante
27.Nisan.2007, 15:44
Kupayi Erciyes alacak insallah.Uefa´ya götürsün Büyük Kaptan onlari.Lig dede tutacak zaten.
Sekopej
27.Nisan.2007, 15:56
Dün maçtan sonra iyi ki evde değildim de girmemişim bu konuya.:D Maçı evde BJK'li arkadaşlarla beraber izledik, maçtan sonra da, onlar da sağduyulu olduğu için, genelde yapılan yanlışlar gördük ve fanatizm derecesinde olaylara taraflı bakmadığımızdan tartışma çıkmadan maçın yorumunu yaptık. Sonra Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarımızla çıkıp Karşıyaka Çarşı'da dolaştık. Burada da aynı durumu görmek isterdim ama fanatizme kaçan arkadaşlar olmuş sanırım...
Şimdi öncelikle yönetici olduğum için yapacağım yorumlara dikkat etmem gerekiyor ama yönetici olmasam hiç de güzel olmayan mesajlar atabilirdim.:p
Maçı 120 dakika canlı izleyenler görmüştür,(3 dakikalık özetlerden izleyenler herşeyi göremeyebilirler, Ali Koç da bunu belirtti maçtan sonra, bir eleştiri yaptı, sonra aynı eleştiriyi yayında da yapmak istedi ama programa bağlanmadı nedense?:S)
Yazılacak çok şey var aslında, öyle bir mesaj atıp FB'li biri olarak buradaki gerilimi düşürmek isterdim, fair play'e uygun mesaj atmak isterdim ama inanın şu anda hiç atasım yok...
Selçuk Dereli geçen sezon sonunda UEFA'nın first class hakemleri arasına girecekti. Bunu sezon devam ederken duyduk. Şampiyonlar Ligi'nde maç yönetecekti ama sezonun son maçında öyle bir maç yönetti ki UEFA bu maçı izledikten sonra bırakın sınıf atlatmayı, belki mevcut durumunu bile düşürebilirdi. Maçı o kadar durdurdu, o kadar rezil etti ki, seviye alayamadı ve bu sene de gördük, ŞL maçı falan yönetemedi.
Dünkü maçın kasedi de UEFA'ya gönderilecektir. Bu maçı izledikten sonra da UEFA'nın bir daha Selçuk Dereli'ye maç falan vereceğini düşünmüyorum.
Aslında ayrıntıya girilip çok konuşulacak şey var ama konuşsak da birşey değişmeceği için gerek yok...
Maçı canlı izleyenler 90 dakika bittiğinde hakemin çok çok hatalı maç yönettiğini, Tigana'nın çok hatalı olduğunu ve 2. yarıda oynanan oyunda Fenerbahçe'nin bariz üstünlüğü olduğunu görmüştür. Herkes bunu görmüştür; FB'lisi, BJK'lisi, GS'lisi...
BJK Antalya maçını kazandıktan sonra demiştim zaten, böyle şans olduktan sonra kupayı da alırlar, şampiyon da olurlar diye. Biz yine İnönü'deki maçta da ezeriz ama şanslı BJK yener...
FB takımını yürekten tebrik ediyorum, hata yapanlar da oldu ama takım olarak istekli olan, oynamak isteyen, turu geçmek isteyen, pozisyonlar bulan Fenerbahçe idi. 2 maçtaki üstün oyunundan dolayı Fenerbahçeme çok çok teşekkür ederim. BJK'yi de tebrik etmiyorum.
Uzun oldu ama maçtan sonraki açıklamalar hakkında da birşeyler yazmak istiyorum. Öncelikle Zico açıklama yapmamalıydı bence. Lucescu da zamanında aynı şekilde hakemlerle falan uğraşmaya başladı ve takımın kontrolü kaybetti ve şampiyonluk gitmişti. Zico böyle bir açıklama yapmamalıydı, o O'nun işi değil. Yöneticilerin yaptığı açıklamalara hiç girmemek gerekir, yoksa konu daha çoook uzar.:)
Sonuç olarak 2 maçta da iyi oyunundan dolayı Fenerbahçe'mi, sadece Fenerbahçe'mi tebrik ediyorum. Maç sonu bir de gördüğüm bir olay vardı, BJK oyuncuları seyirciyi tahrik etmek için elinden geleni yaptılar, o aşırı sevinç gösterisi bana geçen seneyi hatırlattı. Geçen seneki GS maçından sonra şampiyon olmuş gibi sevinmiş ve kutlamalar yapmıştık. Dünkü maçta da ben bunu gördüm. Haftaya oynanacak maçta BJK'li oyuncuları havalanmış görebiliriz, bu da bizim işimize gelir.
5 maç kaldı, oyunculara, teknik direktöre ve yönetime hep destek tam desteğimi sürdürüyorum. Kalan maçlarda herşeye rağmen iyi mücadele etsinler, ellerinden geleni yapsınlar, bu bize yeter. Çünkü böyle şansları varken BJK şampiyon olursa da üzülmem...
TheCure
27.Nisan.2007, 15:57
tüm temennizim erciyesin alması ama zor
aslında bjk kupa finalinde kocaelinden 4 yemişti bunuda unutmadık :D inş. erciyeste bunu başarır
Omerdinho
27.Nisan.2007, 16:07
Besiktas taraftari her zamanki gibi yine stadimizin tuvaletlerini dagitmis..
Besiktas taraftari her zamanki gibi yine stadimizin tuvaletlerini dagitmis..
f.b taraftarıda herzaman ki gibi bizim tezeruhatlarımızı söyledi ....
vagabond35
27.Nisan.2007, 16:39
gs lıyım ama dun bjk lıydım helal olsun bjkye ınsallah alırlar kupayı:)))
travis1903
27.Nisan.2007, 17:07
ilk yarida bizim oynadigimiz futbolu ben begendim ikinci yari ise fbnin oynadigi futbol guzeldi oncelikle her iki takimida tebrik etmek gerekir
malumunuz mac hakkinda pek bir yorum okumadik herkes hakem hakem diyip inliyor :D
1-bakinin golu net goldu hakem golu vermedi--yanlisti
2-bakinin kirmiziyi yemesi gerekirdi ama hakem vermedi--yanlisti
3-45 +bilmem kacta buldugumuz poziyonun ofsaytla alakasi yoktu ama hakem ofsayt dedi--- yanlisti
4-luganonun daha once atilmasi gerekirdi ama atilmadi--- yanlisti
5-delgadoya verilen sari kartin aynisi alexe verilebilirdi amam verilmedi-- yanlisti
6-mehmet sefefin oyundan atilmasi gerekirdi ama hakem atmadi-- yanlisti
7-dk olarak aklimda degil ama fbnin buldugu poziyon(umit ozat ile olani) ofsayt degildi--yanlisti
8-ugur boralin ucan tekmesi es gecildi--yanlisti
9-fbnin ikinci yarinin basinda tuncay ile buldugu poziyonun oncesinde kezmana atilan top ofsaytti ama hakem es gecti ve akabinde kalemizde tehlkie gorduk(direkten dondu)--yanlisti
benim aklima bu pozisyonlar geldi
fblilerin fazlaca abarttigini dusunuyorum bizde hakemden fazlaca sikayetciyiz sayet biz elenseydik ayni tepkileri bizde yapabilirdik onun icin hak veriyorum ancak isi dozunda birakmak gerekir..degilmi :rolleyes:
Jesus_FB
27.Nisan.2007, 17:17
f.b taraftarıda herzaman ki gibi bizim tezeruhatlarımızı söyledi ....
Bırak Onur bu işleri
Bırak Onur bu işleri
valla tarık tamam sen stada gittin maçı orda izledin ama bizde t.v den izledik sesleri geliyodu yani bırakcak bişey yok ....
Omerdinho
27.Nisan.2007, 17:22
ilk yarida bizim oynadigimiz futbolu ben begendim ikinci yari ise fbnin oynadigi futbol guzeldi oncelikle her iki takimida tebrik etmek gerekir
malumunuz mac hakkinda pek bir yorum okumadik herkes hakem hakem diyip inliyor :D
1-bakinin golu net goldu hakem golu vermedi--yanlisti
2-bakinin kirmiziyi yemesi gerekirdi ama hakem vermedi--yanlisti
3-45 +bilmem kacta buldugumuz poziyonun ofsaytla alakasi yoktu ama hakem ofsayt dedi--- yanlisti
4-luganonun daha once atilmasi gerekirdi ama atilmadi--- yanlisti
5-delgadoya verilen sari kartin aynisi alexe verilebilirdi amam verilmedi-- yanlisti
6-mehmet sefefin oyundan atilmasi gerekirdi ama hakem atmadi-- yanlisti
7-dk olarak aklimda degil ama fbnin buldugu poziyon(umit ozat ile olani) ofsayt degildi--yanlisti
8-ugur boralin ucan tekmesi es gecildi--yanlisti
9-fbnin ikinci yarinin basinda tuncay ile buldugu poziyonun oncesinde kezmana atilan top ofsaytti ama hakem es gecti ve akabinde kalemizde tehlkie gorduk(direkten dondu)--yanlisti
Alex Sari Kart Gördü!
Baki'nin pozisyonu gol felan degildi koluyla topa dokundu ayrica serdara faul yapti atip tutmayin..
2 tane gole giden tertemiz pozisyonumuzu ofsayt diye kestiler..
eGowiCh
27.Nisan.2007, 17:26
Selçuk Dereli hakem falan değil. FB yönetimi UEFA ve FIFA'ya şikayetlerde bulunacak, Selçuk Dereli'nin FIFA kokartı büyük ihtimalle alınacak. Bakalım bu rezalet maçtan sonra MHK Dereli'ye maç verecek mi, yoksa dinlendirecek mi? FB aleyhine hata yapan hakemler genelde ödüllendiriliyor da...
Fenerbahçe'nin sahası kapanacak büyük ihtimalle, tabi gözlemci ve temsilci raporları çok önemli. Sahaya yabancı madde atılmadı, sadece küfürlü tezahurat vardı o da artık maçın sonlarına doğru sabırların taştığı andaydı. Ben de çok küfür ettim haliyle, zira insan çılgına dönüyor o kararları görünce. Seyircisiz oynama cezası verilmemeli, verilecekse de tarafsız sahada oynanma cezası verilmeli, o da 1 maç olabilir. Trabzonspor maçına denk gelir böylece. Seyircisiz oynama cezası verilmesin de...
Lugano'ya görün bakın 2-3 maç ceza verecekler. Aslında 1 maç ceza alması lazım ama kesin böyle bir şey olacak ve Lugano'nun BJK maçında oynanmaması sağlanacak.
Ali Koç, Mahmut Uslu ve diğer konuşan yöneticilerimize de hak mahrumiyeti cezası verilecektir. Ağır cezalar verilecek epeyce. Yöneticilerimizin sonuna kadar arkasındayım, dediklerinde haklılar tamamen, artık sabrını taşırdı yöneticilerimizin de bu kararlar.
Zico da ağır konuştu baya ama haklı çok, sonuna kadar haklı. Bakalım, önümüzde Denizlispor maçı var, o maçta ne olacak, oyuncuların moralleri de bozuktur epeyce. Artık tamamen lige konsantre olmalıyız.
anil luque
27.Nisan.2007, 17:27
Alex Sari Kart Gördü!
Bakinin gölü gol felan degildi koluyla topa dokdu ayrica serdara faul yapti atip tutmayin..
2 tane gole giden tertemiz pozisyonumuzu ofsayt diye kestiler..
faulle uzaktan yakından alakası olmayan bır pozısyon ayrıca serdar da ne yaptıgını bılmıyor veya sinir sisteminde bir gariplik var baki serdar'ın kafasına dokunmamasına rağmen gol olmasın diye yerde kafasını tuttu serdar bu ne demeli adam gibi elime vurdu veya itti falan diyebilirdi değil mi?
El Comandante
27.Nisan.2007, 17:30
Selcuk Dereli´ye hakem degil diyen fbliler fb-Galatasaray macinda neden konusmuyordu hakem hakkinda?
anil luque
27.Nisan.2007, 17:32
Bu mac 1-1 berabere biter.Bjk finale cikar...
abi bu arada mükemmel tahminn :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Selcuk Dereli´ye hakem degil diyen fbliler fb-Galatasaray macinda neden konusmuyordu hakem hakkinda?
son derece haklısın ayrıca eminim fener turu geçseydi herkes canciğer kuzu sarması evine dönerdi ne hakemden bahsedilirdi ne de ondan bundan
RoNNiE91
27.Nisan.2007, 17:37
Kupayi Erciyes alacak insallah.Uefa´ya götürsün Büyük Kaptan onlari.Lig dede tutacak zaten.
Kupayı kazanmasalar da UEFA'ya gidiyorlar zaten.
Jesus_FB
27.Nisan.2007, 17:38
valla tarık tamam sen stada gittin maçı orda izledin ama bizde t.v den izledik sesleri geliyodu yani bırakcak bişey yok ....
bırakma o zaman :D
Sekopej
27.Nisan.2007, 17:38
Şimdi benim asıl korkum, Denizli maçını Fenerbahçe yenecektir, buna inanıyorum. Ama eğer ki hakem bir hata yaparsa ve FB'nin galip gelmesini sağlarsa, bu sefer gördünüz mü size de yapılıyormuş yorumları gelecek. Bize de yapılmasın, dün Dereli'nin yaptığı gibi Baki'yi atamadığı için uçan tekme atan Uğur'u da atamadı. Bir pozisyonda hata yaptıysan artık o geçmiştir, diğer pozisyonda geçmişi unutacaksın.
Dediğim gibi umarım önümüzdeki maçta hakem FB lehine hata yapmaz. İsteğim ne lehe ne alahe hiç bir takıma hata yapılmasın ama eldeki hakemleri görünce de bu imkansız gibi duruyor...
anil luque
27.Nisan.2007, 17:42
Şimdi benim asıl korkum, Denizli maçını Fenerbahçe yenecektir, buna inanıyorum. Ama eğer ki hakem bir hata yaparsa ve FB'nin galip gelmesini sağlarsa, bu sefer gördünüz mü size de yapılıyormuş yorumları gelecek. Bize de yapılmasın, dün Dereli'nin yaptığı gibi Baki'yi atamadığı için uçan tekme atan Uğur'u da atamadı. Bir pozisyonda hata yaptıysan artık o geçmiştir, diğer pozisyonda geçmişi unutacaksın.
Dediğim gibi umarım önümüzdeki maçta hakem FB lehine hata yapmaz. İsteğim ne lehe ne alahe hiç bir takıma hata yapılmasın ama eldeki hakemleri görünce de bu imkansız gibi duruyor...
doğru söylüyorsun abi.. hakemi öğrendiğimde içim rahatlamıştı ne güzel selçuk dereli yönetiyor fifa kokartlı ne de olsa falan diye ama olmaz olaydı.. kazandıgımıza sevınemedım valla.. mis gibi fırat aydınus varkenn??
El Comandante
27.Nisan.2007, 17:43
Ben soruma hala cevap alamadim?
Bu arada macin skorunu bilmisim gercekten :D Tebrikler gelsin :p
bırakma o zaman :D
tarık zaten bırakcak bişey yok :) herşey ortada ... dün milyonlarca tarftarın yanyana ve ölüm varmış korku varmış tezaruhatlarını t.v den duyduk yani ....
eGowiCh
27.Nisan.2007, 17:47
Selçuk Dereli'nin hakem olmadığını geçen seneki Denizlispor-Fenerbahçe maçında anladım ve hala da hakem olmadığını düşünüyorum. Fenerbahçe-Galatasaray maçına bu denli büyük bir damga vurmamıştı Dereli, gündem de yaratmamıştı pek ama Fenerbahçe aleyhine yönettiği maçlar hep gündeme damgasını vuruyor ve büyük hatalar oluyor.
Hakemler adam gibi maç yönetsin, biz yenilelim, rakip takımı tebrik etmesini de biliriz. Zaten hakemler adam gibi maç yönettiği sürece şampiyonluğu bırakmayız kimselere, hakemlerden korkumuzdan şampiyonluktan bile emin değiliz.
Nedvedmania
27.Nisan.2007, 17:48
İşlerine gelmiyodu niye konuşsunlar.
Jesus_FB
27.Nisan.2007, 17:55
tarık zaten bırakcak bişey yok :) herşey ortada ... dün milyonlarca tarftarın yanyana ve ölüm varmış korku varmış tezaruhatlarını t.v den duyduk yani ....
pki duyunca ne oldu yani onu anlamıyorum ben :) birde o dediğin ikinci dediğini ben hiç fuymadım eşiktaşlılar sölemiş olmasın?
Sekopej
27.Nisan.2007, 17:57
İşlerine gelmiyodu niye konuşsunlar.
Yazdığım cevaptan o soruya da cevap verdiğim anlaşılıyor. İşe gelmek gibi bir durum yok, şu anda hatırlamıyorum ama o maçtan sonra da şimdi yaptığım gibi ne leyhte ne aleyhte hata yapılmasını istemiyorum demişimdir.
İşe gelip, gelmemekle alakası yok, geçen sene Nobre kendini yerlere atarken de kızıyordum ben Nobre'ye. Bu konularda objektif olurum, merak etmeyin.:)
pki duyunca ne oldu yani onu anlamıyorum ben :) birde o dediğin ikinci dediğini ben hiç fuymadım eşiktaşlılar sölemiş olmasın?
yani ben bi galatasaraylı olarak f.b nin bestelediği tezaruhatları söylemek istemem ... bişey olmadı ...
Emurafu
27.Nisan.2007, 18:10
Bazi futbolculara agir ceza gelebilir mehmet aurellio ozellikle
El Comandante
27.Nisan.2007, 18:14
fb-Galatasaray macindaki Selcuk dereli hatalari:
1-Son dakikada Önder'in elle kestiği top, verilmeyen %100 penaltı
2-Lugano'ya ikinci yarının başında verilmeyen kırmızı kart
3-Deniz Barış'ın, Sabri'nin ayağını kırmaya yönelik tekmesi,verilmeyen kırmızı kart
4-Alex'in kendini 3/4 kere yere atması, verilmeyen sarı kartlar
Sekopej
27.Nisan.2007, 18:24
fb-Galatasaray macindaki Selcuk dereli hatalari:
1-Son dakikada Önder'in elle kestiği top, verilmeyen %100 penaltı
2-Lugano'ya ikinci yarının başında verilmeyen kırmızı kart
3-Deniz Barış'ın, Sabri'nin ayağını kırmaya yönelik tekmesi,verilmeyen kırmızı kart
4-Alex'in kendini 3/4 kere yere atması, verilmeyen sarı kartlar
Buradan şu sonucu çıkarıyorum, konumuz FB-BJK maçı, GS-FB maçı değil. Selçuk Dereli'nin iyi bir hakem olmadığını FB uzun zamandır söylüyor ve senin de yazdıklarına göre, iyi değilse neden maçlara atanıyor bunu tartışmak gerekir.
Konu GS-FB olarak devam etmesin, Selçuk Dereli-FB-BJK olarak devam etsin...
Wesley Sneijder
27.Nisan.2007, 18:25
Konu saptı.
Şanssızlık oldu, Zico'nun da pek suçu yok.
GeNç KaRTaL
27.Nisan.2007, 18:29
Maçın tamamını izledim çom mutluyum finale çıktığımız için
Maça gelecek olursak ilk yarıda hiçde ezilmedik bizimde pozisyonlarımız vardı ilk yarı karşılıklı ataklarla geçti ikinci yarı kabul etmek gerek Fb çok iyi oynadı ve bir çok pozisyon buldu o anlarda Fb li oyuncuların beceriksizliği ve Runje faktörü ortaya çıktı maçın uzatmalara gitmesi iyi oldu çünkü bir toparlanma şansımız oldu açıkcası ilk yarı bitince tahmin ediyordum Fb nin şaha kalkacağını umudum fazla gol yemeden en az hasarla kapamaktı ve öylede oldu uzatmalarda yine karşılıklı oyun ve Nobre'nin golü daha sonrasında maç koptu zaten bir gol daha bulup galip gelmeyi isterdim açıkcası bunuda yapabilirdik ama olmadı bobo direğe takıldı
Hakemede değinmek gerekiyor maçın kontrolünü kaybetti ve olan oldu ayrıca hakemden şikayetçi olan arkadaşlarımız unutmayınki sadece sizin hakkınız yenmedi buz gibi gol olan Baki'nin pozisyonu gol sayılmadı o gol sayılsaydı maç çok değişik olurdu;;) daha bir kaç tane daha var ama neyse bunları konuşmak boş biz kaybetseydik bunlardan bahsedecektik ama sonuçta maçın skoru değişmiyor
Bizim takımda Runje ve Baki göze çarpan isimlerdi Baki görevini iyi yaptı ve Tuncay'ı iyi durdurdu Runje ise çok iyi yer tuttu ve gol yememize engel oldu bu arada Tümer'in gol güzeldi çok iyi göğüs kontrol müthiş bir vuruş
Sonuç olarak çok mutluyuz ezeli rakibimizi 100.yılında Kupada safdışı bıraktık
Ayrıca değinmek istediğim bir nokta Bjk ile ilgili bu sezon iki kupayıda alabiliriz ama bu Tigana gitsin yerine takımı iyi tanıyan Ertuğrul hoca gelsin bunu çok istiyorum
Son bir şey daha futbolda şans faktörü çok önemlidir ve şans bu sene bizim yanımızda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Fenerbahçe'nin sahasının kapatılması gerekiyor 52 saniyeden daha fazla küfür edildi
y_layta
27.Nisan.2007, 18:32
bjk yine oynamadan kazandı
Nedvedmania
27.Nisan.2007, 18:47
Yazdığım cevaptan o soruya da cevap verdiğim anlaşılıyor. İşe gelmek gibi bir durum yok, şu anda hatırlamıyorum ama o maçtan sonra da şimdi yaptığım gibi ne leyhte ne aleyhte hata yapılmasını istemiyorum demişimdir.
İşe gelip, gelmemekle alakası yok, geçen sene Nobre kendini yerlere atarken de kızıyordum ben Nobre'ye. Bu konularda objektif olurum, merak etmeyin.:)ben onusana demedimki :) genel olarak dedim arada istisnalar vardır elbet
Ayrıca konu gs fb tartışmasına çıkmıyor zaten "Hakem sizin lehinize karar verdiğinde bişey demiyosunuz ama alehinize karar verildiğinde ortalık karışıyor" Diyor galiba baran
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Şimdi GS TV de izledim maç çıkışı otoparkta aureylo ( :) ) Ricardinho ya arkasından saldırarak kafasına yumruk atmış Beşiktaş şikayetçi olucakmış...
meddah
27.Nisan.2007, 18:52
Yahu, hakemin lehine karar verdiği takımın taraftarı ne diyecek hakeme? "Vay haysiyetsiz, sayesinde 3 puan kazandık, böyle hakem düşman başına" mı diyecek? Ya da koro halinde küfür mü edecek?
En fazla hatalarını söyler veya kabul eder, nedir yani.
Nedvedmania
27.Nisan.2007, 18:59
Yahu, hakemin lehine karar verdiği takımın taraftarı ne diyecek hakeme? "Vay haysiyetsiz, sayesinde 3 puan kazandık, böyle hakem düşman başına" mı diyecek? Ya da koro halinde küfür mü edecek?
En fazla hatalarını söyler veya kabul eder, nedir yani.Ben hakemle yendiğimizi düşündüğüm maçta "Böyle maç olmaz olsun alıcaksak alnımızın akıyla alalım" diyorum denilmesini bekliyorum
Varonil
27.Nisan.2007, 19:14
"Bunun altından Ali Koç kalkamaz"
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından hakemlere ve federasyona yönelik açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç'a sert bir dille cevap verdi. Ulusoy, açıklamalarla ilgili disiplin talimatlarını uygulamalarının yanı sıra yargı yoluna da gideceklerini söyledi.
Ulusoy, Antalya'ya tatile gitmek için geldiği Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.
"GENÇLİĞİNE VERİYORUM"
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç'un kendisi hakkında yaptığı sert açıklamaları 'talihsiz açıklamalar' olarak nitelendiren Haluk Ulusoy, "Bu açıklamaları, Ali Koç'a yakıştıramadım. Her şeyden önce Koç Ailesi'nin bir mensubuna yakıştıramadım. Genç bir yönetici kardeşimiz. Gençliğine veriyorum. Tabi ki, maçtan sonra üzgün olabilirler. Sinir sistemleri bozuk olabilir ama bunların hiçbiri gerekçe değil. Yöneticilerimizin ağızlarından çıkan sözleri kulaklarının duyması lazım. Sözlerin nerelere gideceğini bilmeleri lazım. Ali Koç'un dedesi, benim tanıdığım bir insan. Koç ve Ulusoy ailelerinin de birbirine yakın iki dost aile oldukları kesindir. Ben, Koç ailesinin mensubu olan Ali'den bunları duyduğum için üzüldüm. Bütün sözleri rahatsızlık vericiydi. Tekrar söylüyorum, Koç ailesinin mensubu Ali Koç bu sözleri söylememeliydi. Ulusoy soyadını ağzına aldığı anda biraz daha dikkatli konuşması lazım" dedi.
Yöneticileri sağduyulu, ahlaklı ve terbiyeli bir şekilde konuşmaya davet eden Ulusoy, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ben onun seviyesine inip cevap de vermek istemiyorum. Eski günlerime de dönmek istemiyorum. Çünkü, eski günlerdeki gibi Haluk Ulusoy konuşmaya başlarsa, bunun altından ne Ali Koç, ne de başka bir kimse kalkabilir. Yöneticilerimizi sağduyulu, ahlaklı ve terbiyeli bir şekilde konuşmaya davet ediyorum. Liglerin sonu yaklaştıkça daha duyarlı olmaları, verdikleri mesajla ortamı germemeleri lazım. Dünkü maçta olduğu gibi hakem hataları olabilir. Her iki takım için de hakem hataları oldu. Keşke olmasaydı. Bana göre mükemmel bir mücadele vardı. Her iki takımın futbolcuları finale adını yazdırmak için insan üstü bir mücadele sergilediler. Gönül isterdi ki, sıfır hatayla maç yönetilsin. Ama dünyada futbol oynanacaksa her maçta hakem hatası olur. İnsanların bunun altında art niyet aramaması gerekir. Aynı hakem, Fenerbahçe-Galatasaray maçını da yönetti. O maçın sonlarına doğru, Galatasaray'ın bariz penaltısı vardı, aynı hakem o penaltıyı vermedi. Bunda kasıt, art niyet mi aramamız lazım ?"
"GEREKLİ OLAN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"
Ali Koç'un dün akşamki maçın ardından yaptığı, "Şerefsizler, hırsızlar emeğimizi çaldılar" şeklindeki açıklamalarının kime yönelik olduğunun sorulması üzerine ise Ulusoy, "Bu sözleri, herhalde bir yerlere söylüyor. Onu hakemlere söylüyorsa, hakemler de federasyonumuzun hakemidir. Birinci derecede hakemlere söyleniyorsa, ikinci derecede federasyonumuza geliyor. Muhakkak, disiplin talimatları uygulanacaktır. Bununla da kalınmayacak, federasyon olarak yargı yoluna da gideceğiz. Sadece Ali Koç hakkında değil, bu çirkin konuşmaları kim yapmışsa gerekli olan her şeyi yapacağız. Bütün bunları önümüzdeki hafta salı günü yönetim kurulu toplantımızda da görüşeceğiz. Belki şahıslar da bireysel olarak kendileri mahkeme yoluna gidebilecekler" diye cevap verdi.
Açıklamalarla ilgili olarak henüz kimseyle görüşmediğini ve ortamın sakinleşmesini beklediğini kaydeden Haluk Ulusoy, "Herkes önce elektriğini bir boşaltsın, sonra gerekli görüşmeleri yapacağız" ifadelerini kullandı.
"DEVLET NEDEN ACİZ KALSIN"
Yapılan açıklamalarda devletin aciz olduğu yönündeki ifadelerin de yer aldığının hatırlatılması üzerine ise Ulusoy, "Devletin aciz kaldığı yönündeki sözler, çok yanlış ve çirkin ifadelerdir. Futbol Federasyonu özerktir. Devletin ve hükümetin, baskı uygulayabileceği bir durum yoktur. Devlet, neden aciz kalsın. Devletimizi aciz diye adlandırmak son derece çirkin bir yaklaşım. Bir Türk insanına yakışmıyor. Fenerbahçe'nin ligden çekilme yoluna gideceğine de inanmak istemiyorum. Kendisiyle birlikte 5-6 takımı da sürükleyeceğine de inanmıyorum. Hangi takım olursa olsun, yaptığı davranışın karşılığı disiplin kurulu talimatında neyse onu uygularız" diye konuştu.
Fenerbahçe'nin bu haftaki maçını yayıncı kuruluş tarafından yayınlanmaması için girişimde bulunacağı yönündeki sorulara da Ulusoy, "Buna da inanmak istemiyorum. Geçmişte böyle şeyler olmuştu. Zannedersem, yine Fenerbahçe Kulübü'ydü. Kanun, yayın haklarını tamamen federasyona vermiştir. Öncelikle havuz sistemini Fenerbahçe, Beşiktaş Galatasaray ve Trabzonspor'un koruması lazım. Biz, yıllardır bozdurmamak için mücadele verdik. Eğer öyle bir yola giderlerse biz gereğini yaparız" şeklindeki cevap verdi.
"MUSTAFA ÇULCU'YA SORUP ÖĞRENECEĞİM"
Ulusoy, bu hafta oynanacak maçların hakemlerinin gece geç saatlerde açıklanmasının sebebinin sorulması üzerine ise, "Ben hiç bunu düşünmedim. Aklıma bile gelmedi. Gece 11.00'de açıklandığını bugün duydum. Bunu Mustafa Çulcu beye sormamız gerekir. Şu ana kadar aklımdan bir şey geçmediği için bir şey sormadım ve bunun üzerinde durmadım. Sonuçta kurul oturup buna karar veriyor. Belki karar aşaması uzun sürmüştür. Bu yüzden geç açıklanmıştır. Demek ki önem taşıyor ki, böyle bir soru soruyorsunuz. Ben de Mustafa Çulcu'ya sorup öğreneceğim" cevabını verdi.
Selçuk Dereli'nin Fenerbahçe-Beşiktaş derbisindeki peformansıyla ilgili olarak da Haluk Ulusoy, "Zaman zaman çok mükemmel şekilde yönetti. 75. dakikaya kadar da bayağı iyiydi. O dakikadan sonra vermiş olduğu bazı hatalı kararlar oldu.
Atmosferi yüksek bir maç olduğu için hakemin bu tarz şeyler başına gelebilir. Öyle bir ortamda bir maç yönetmek de bir insan evladı için çok zor. Top taca çıkıyor 50 bin kişi birden bağırıyor. Bir faul oluyor, yine 50 bin kişi bağırıyor. Bazı hatalarının dışında maç da fena değildi" ifadelerini kullandı.
27.04.2007
Kaynak : İHA
life law
27.Nisan.2007, 19:18
arkadaslar bu macin videosunu nasil izlerim?
eGowiCh
27.Nisan.2007, 19:31
Ali Koç kim, Haluk Ulusoy kim... Koskoca Koç Holding var Ali Koç'un arkasında, Ulusoy da kimmiş? Ulusoy kendini çok büyük biri sanıp genç diyor ona belki ama çok fazla güveniyor kendine besbelli.
meddah
27.Nisan.2007, 19:38
Bence de, Ali Koç Haluk Ulusoy'u döver..
Sheriff
27.Nisan.2007, 19:40
Yine kopardın abi helal olsun. :zuhaha :zuhaha
TheCure
27.Nisan.2007, 19:41
?? ne alaka :o :o
Nedvedmania
27.Nisan.2007, 19:41
tenhada kıstırır diyosun :D
meddah
27.Nisan.2007, 19:44
?? ne alaka :o :o
Kel.... :)
TheCure
27.Nisan.2007, 19:46
ne kadar seviyeli mesajlar yazıyoruz değil mi herhangi bi üye olsa hemen uyarı flan verilirdi hadi neyse
Omerdinho
27.Nisan.2007, 19:48
son derece haklısın ayrıca eminim fener turu geçseydi herkes canciğer kuzu sarması evine dönerdi ne hakemden bahsedilirdi ne de ondan bundan
Biraz objektif olun.. Adam göz göre göre maci katletti... Maci kazansaydik kimse hakem hakkinda konusmazdi dogru.. peki neden? cünkü herkes galibiyeti konusuyor olacakti hakemin yaptigi hatalari unutacaklardi...
GeNç KaRTaL
27.Nisan.2007, 19:56
Bence Fb maçı kazansaydı bu seferde hakeme rağmen yendik derdi büyük bir çoğunluk ama unutmayın bizimde lehimize kararlar oldu;;)
meddah
27.Nisan.2007, 20:01
ne kadar seviyeli mesajlar yazıyoruz değil mi herhangi bi üye olsa hemen uyarı flan verilirdi hadi neyse
Soru: Egemen mesajında ne anlatmak istemektedir?
Cevap: Hiç.. Laf ola beri gele.. Egemen mantıksız bir mesaj atmıştır; Ali Koç'un arkasında feriştahı olsa fayda etmemelidir, suç işlediyse cezasını çekmelidir, vesaire, vesaire..
Soru: Peki bu mesaj silinmeli midir?
Cevap: Orasına baktım, burasına baktım, silecek bir tarafını bulamadım? Sırf mantıksız diye de mesaj silmeme taraftarıyım..
Soru: Peki ne yapılmalıdır?
Cevap: Bana göre lisan-ı münasiple mantıksızlığı kendisine anlatılmalıdır? Ben üslup olarak böyle durumlarda işin içine kendimce biraz da mizah katmaya çalışırım ki, karşımdakinin kalbi kırılmasın..
Soru: Peki, "Ne alaka" diye soran üyeye neden boş ve anlamsız bir cevap veriyosun?
Cevap: Biraz çaba sarfetse ne demek istediğimi anlayacağı ve gerçekten de bu mesajın mantıksızlığa tepki olarak yazıldığını farkedeceği için..
Soru: Senin mesajlarında daha evvel pek smiley görmezdik, nerden çıktı bu "Kel" kelimesinden ibaret mesajın sonundaki smiley?
Cevap: O mesajı cevaben yazdığım arkadaş da gücenmesin diye koyayım dedim.. Başka türlü espri yaptığımızı anlatamıyoruz kimseye kolay kolay..
Soru: Son olarak, boş ve anlamsız mesajlar yazmak Forum Kuralları (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358)'na aykırı değil midir?
Cevap: Öyledir.. Ve mesaj sahibine gerekli uyarı verilmiştir..
(Edit:
...verilememiştir, zira yetkileri kaldırılmadan bu herife ceza verilememektedir, onu da kendisi yapamamaktadır.. Yukardaki son kısmı silmek yerine buraya bunu yazayım dedim..)
Ali Koç kim, Haluk Ulusoy kim... Koskoca Koç Holding var Ali Koç'un arkasında, Ulusoy da kimmiş? Ulusoy kendini çok büyük biri sanıp genç diyor ona belki ama çok fazla güveniyor kendine besbelli.
iyide burda zaten şirket yönetmekten bahsedilmiyor .. ali koç a futbol hakkında cvp veriyor ... galiba o konudada ulusoydan yetkilisi yok ....
Sheriff
27.Nisan.2007, 21:13
(Edit:
...verilememiştir, zira yetkileri kaldırılmadan bu herife ceza verilememektedir, onu da kendisi yapamamaktadır.. Yukardaki son kısmı silmek yerine buraya bunu yazayım dedim..)
Kimden bahsediyorsun abi?
TR.CaPTaiN
27.Nisan.2007, 21:16
Tek kale futbol dersi veren takımımı tebrik ediyorum.Tümer'i attığı muhteşem golden dolayı çok ayrı bir yere koymak gerekir. Futbol bu olmayınca olmuyor şanssızlık mı desek beceriksizlik mi desek 8-9 tane %100 lük gol pozisyonu kaçırırsan adam gelir bir yan toptan golü bulur.Futbol atamayana atarlar bu kadar basit.Baştan sona kadar takımı destekleyen taraftar yine muhteşemdi.
Baki bence futbolu bıraksın güreşçi falan olsun. Baki'nin 6 sarı kart hakkı olsa yine kırmızı görmeliydi. Attığı tekme zaten direkt kırmızı kart hakem görmemiş olabilir orası ayrı ama her pozisyonda Tuncay'ı biçti ya faul yaptı ya çalım yedi. Ayrıca çıkan olaylarda ortalığı yatıştırmaya çalışan Tümer'i de iterek olayların büyümesine sebep verdi.
fmsmyrna
27.Nisan.2007, 22:24
Baki bence futbolu bıraksın güreşçi falan olsun. Baki'nin 6 sarı kart hakkı olsa yine kırmızı görmeliydi. Attığı tekme zaten direkt kırmızı kart hakem görmemiş olabilir orası ayrı ama her pozisyonda Tuncay'ı biçti ya faul yaptı ya çalım yedi. Ayrıca çıkan olaylarda ortalığı yatıştırmaya çalışan Tümer'i de iterek olayların büyümesine sebep verdi.
tümer'i bilerek itti tümer genel olarak agresif yapısıyla bilindiği için ona kart göstertmek istedi.ben bu hakemide gördükten sonra şampiyon olabileceğimize inanmıyorum.takımımız iyi oynadı ancak o golleri atmalılardı.bu kadar atamazlarsa karşı rakip elbet atacak 1 tane unutmadan ekleyeyim gazetelerde görmediğim bi pozisyon ümit'in ofsayt pozisyonu ofsayt ile yakından uzaktan alakası yok ve içerde 2 fb'li bomboştu yani %100 gol şansı ancak hakem ofsayt verdi
unutmadan ekleyeyim gazetelerde görmediğim bi pozisyon ümit'in ofsayt pozisyonu ofsayt ile yakından uzaktan alakası yok ve içerde 2 fb'li bomboştu yani %100 gol şansı ancak hakem ofsayt verdibence o pozisyon kesin deil yuzde yuz de deil lig tv de seyrettim ben cizgi cektiler ayni gibi ama umitin kollari onde gibi... ondan daha net bizim ofsayt olmayan pozisyona ofsayt verdi...
Mirza
27.Nisan.2007, 22:50
Yorumlarımızı saygı & sevgi çerçevesi içerisinde, konuyu saptırmadan yaparsak tam süper olur.
Universal
27.Nisan.2007, 23:28
Ali Koç:
Dün gece oynanan Fortis Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasının ardından açıklama yapan asbaşkanımız Sayın Ali Koç internet sitemize verdiği demeçte dün gece sarf ettiği sözlerin bazı BJK taraftarlarınca yanlış anlaşıldığını söyledi. Sayın Koç açıklamasında "Benim maç sonrasında sarf ettiğim sözlerin ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Beşiktaş'ın bazı taraftarlarınca yanlış anlaşıldığı kanaatindeyim…Benim sözlerimin muhatabı kesinlikle Beşiktaş camiası değildir. Böyle bir şey söz konusu dahi olamaz…Benim açıklamalarımın hedefinin kimler olduğu bellidir. Bugün gazete haberlerine bakıldığında da konunun bu haliyle basına yansıdığını da görmüş olursunuz. Maç sonrasında yaptığım açıklamaların uslüp olarak bana yakışmadığını da biliyorum ve üzgünüm ama anlatmaya çalıştığım kaygı ve düşüncelerimin sonuna kadar arkasındayım. Türkiye'de futbolun temiz bir ortamda ve hakkaniyet sınırları içerisinde olması için takım ve renk ayrımı gözetmeksizin herkesin üzerine düşeni yapması gerekmektedir. Bu vesile ile taraftarımıza dün akşamki maçta verdiği müthiş destekten ötürü tekrar teşekkür eder, futbolcularımızı da her türlü olumsuzluğa rağmen gösterdikleri centilmence mücadeleden dolayı tebrik ederim" diye konuştu.
Omerdinho
27.Nisan.2007, 23:32
Fortis Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinin ardından Fenerbahçe, küfürlü ve çirkin tezahürat nedeniyle, Beşiktaş ise sahaya meşaye atıldığı için Disiplin Kurulu'na sevk edilirken, Lugano, gördüğü kırmızı kart sonrasında hakeme saldırmaya teşebbüs ettiği için tedbirli, Aurelio ise saldırarak yumruklaşmaktan tedbirsiz olarak ceza kuruluna gönderildi.
Ayrıca Başkan Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Murat Özaydınlı hakeme hakaretten, Asbaşkanlardan Ali Koç maç sonrası açıklamalarından, Asbaşkanlardan Mahmut Uslu da Futbol Federasyonu aleyhine açıklamaları nedeniyle tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
Ayrıca Beşiktaşlı Ricardinho, yumruğa cevap vermesi nedeniyle ve yine Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş ve Vedran Runje de maç sonrasında saha içinde meşale salladıkları için tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildiler.
100. yilimizda bütün bu yapilanlarla ragmen sampiyon olursak 2 gün 2 gece sevincten uyuyamam.
eGowiCh
27.Nisan.2007, 23:48
Ya Galatasaray olsun şampiyon ya da biz olalım, yeter ki futbola hiçbir şey katmayan, 90 dakika rakiplerine ezilen, hakemler tarafından kayırılan ve şampiyonluğu haketmeyen Beşiktaş şampiyon olmasın!
Şampiyon olursak oynanan tüm bu oyunlara rağmen gerçekten ben de muhteşem sevinirim. Ulusoy gitse şu Türk futbolu çok düzelecek, keşke TFF başkanı Şenes Erzik olsa, ona kimsenin bir itirazı olmaz zaten ve kimseyi de kayırmaz.
FeYYaz1989
27.Nisan.2007, 23:49
Ricardinho yumruga cevap vermesi nedeniyle PFDK'ya sevk edilmis ha? :)
Kimse bana burda hikaye anlatmasin.Tum Turkiye Ali Koc'un aciklamalarini gordu,Aurelio denen insan bozmasi ve kim oldugu belirsiz bir elemanin(Daha sonra Aziz Yildirim'a rapor veriyordu?Kim bu adam cok merak ediyorum...)Rico'ya ucan tekme savurmasi'ni da gordu,umarim gormustur yani.Gormemek icin kor olmak lazim cunku.
Bana bundan sonra kimse yok kirmizi kartti,yok hakem oyle kotuydu,yok ofsaytti bilmem ne demesin.Objektif bakan hakemin her iki takim alehine de kararlar verdigini apacik sekilde gorur zaten.Hakemi falan gectimde bu Marco denen elemani biz Turk yaptik milli takima aldik ona yanarim.Tabi Brezilya Amator kumesinden futbolcu getirip Dunya futbol arenasinin onemli takimlarda oynatirsan(Turkiye-Fenerbahce SK),essek yuku kadar para verirsen boyle olur.
Birde bu kufur olmayan Fenerbahce tribunlerini tebrik etmeden gecemeyecegim,hic kufur yoktu gercekten :)
Umarim Marco ceza almaz,umarim 5 Mayis'da Istanbul Inonu stadyumuna gelir,Ugur Boral'in ucan tekmesini de unutamiyorum...
Bu arada bence de TFF baskani Senes Erzik olsa eminim kimseyi kayirmaz,cunku Haluk Ulusoy maclardan once hakemlere ne yapin ne edin Besiktas'a maclari kazandirin diyor.O yuzden sonuncu Sakarya ile berabere kaldik,halbuki 3 penalti verdiler lehimize(Hani Fenerbahce'nin zorla aldigi penalti),2 de rakip futbolcuyu haksiz yere atti.Arkadaslar akliniz mantiginiz aliyormu acaba TFF baskani mactan once hakeme Besiktas'a maci kazandir diyecek ha :),hemde Besiktas'a...
Ama Aziz Yildirim sozunu geciremedigi adami sevmez,Levent Bicakci olsa bunlar olurmuydu simdi?
Universal
27.Nisan.2007, 23:52
Mehmet Aurelio laf atıyorsun tamam yaptıkaları yanlılş haklısın. Ricardinho da yanıt vermeseymiş. Bu şuna benzer biri faul yapar sarı kart görecek diğeri ona saldırır sarı kart görür aynı olay bunda da geçerli.
Şuan ondan iyi ön libero Türkiye'de yok. Kim onun kadar top çalmış? İstatistikler ortada. En az top kaybeden oyuncu. İstatistikler ortada. Türkiye'de ondan iyi ortasaha yok. Olmayacakta. Milli takımda en iyi oynayan oyuncu.
Ben de Baki'nin diz üstü tekmesini tekvandocular yapamaz ne yetenek varmış herifte. Bıraksın futbolu tekvandoya başlasın.
Omerdinho
27.Nisan.2007, 23:56
Ricardinho yumruga cevap vermesi nedeniyle PFDK'ya sevk edilmis ha? :)
Kimse bana burda hikaye anlatmasin.Tum Turkiye Ali Koc'un aciklamalarini gordu,Aurelio denen insan bozmasi ve kim oldugu belirsiz bir elemanin(Daha sonra Aziz Yildirim'a rapor veriyordu?Kim bu adam cok merak ediyorum...)Rico'ya ucan tekme savurmasi'ni da gordu,umarim gormustur yani.Gormemek icin kor olmak lazim cunku.
Bana bundan sonra kimse yok kirmizi kartti,yok hakem oyle kotuydu,yok ofsaytti bilmem ne demesin.Objektif bakan hakemin her iki takim alehine de kararlar verdigini apacik sekilde gorur zaten.Hakemi falan gectimde bu Marco denen elemani biz Turk yaptik milli takima aldik ona yanarim.Tabi Brezilya Amator kumesinden futbolcu getirip Dunya futbol arenasinin onemli takimlarda oynatirsan(Turkiye-Fenerbahce SK),essek yuku kadar para verirsen boyle olur.
Birde bu kufur olmayan Fenerbahce tribunlerini tebrik etmeden gecemeyecegim,hic kufur yoktu gercekten :)
Umarim Marco ceza almaz,umarim 5 Mayis'da Istanbul Inonu stadyumuna gelir,Ugur Boral'in ucan tekmesini de unutamiyorum...
MahsAllah sen cok objektifsin milletinde objektif olmasini istemissin..
Ali Koc zaten PFDK ya sevk edildi... Brezilya Amatör Kümesinden geldi dedigin adam bugun Fenerbahce ve Milli takimin en önemli oyuncularindandir ve Nobre gibi 2 sene icinde vatandasliga gecmedi.. 6. senesini bitirmek üzere.. Son haftalardaki performasini zaten tartismaya gerek yok.. Herkes bu oyuncunun hakkinda olumlu yorum yaparken Ricardinho ya bir yumruk atti diye kötü adam oldu.. aman ne kiymetli futbolcunuz varmis.. masumdinho.. daha adamin ne dedigini bilmiyoruz... belliki aurelioyu tahrik etmis aurelio bu ulkede 6. senesini dolduruyor hic böyle bir hareketi görülmedi bu zamana kadar...
Umarim Marco ceza almaz,umarim 5 Mayis'da Istanbul Inonu stadyumuna gelir
unutmayin tümer icinde ayni seyleri dediniz.. ne oldu ??
Bizim ettigimiz küfürler sizinkilerin yaninda hic kalir bunu unutma.. son 10 dakika küfür edildi inönüde.
Eray Dengiz
27.Nisan.2007, 23:58
Şuan ondan iyi ön libero Türkiye'de yok. Kim onun kadar top çalmış? İstatistikler ortada. En az top kaybeden oyuncu. İstatistikler ortada. Türkiye'de ondan iyi ortasaha yok. Olmayacakta. Milli takımda en iyi oynayan oyuncu.
Buna kimsenin lafı yok ama iyi bir futbolcu olmasına rağmen gidip o hareketleri yapmasınıda gerektirmiyor. İki futbolcuda bu meslekten para kazanıyor. Ayıp denen bir olay var. Ne olursa olsun kimse orada dayak yemeyi haketmiyor!
Universal
28.Nisan.2007, 00:05
Buna kimsenin lafı yok ama iyi bir futbolcu olmasına rağmen gidip o hareketleri yapmasınıda gerektirmiyor. İki futbolcuda bu meslekten para kazanıyor. Ayıp denen bir olay var. Ne olursa olsun kimse orada dayak yemeyi haketmiyor!
Ben yukarıda belirtim. Harketin yanlış olduğunu ve verilen cezanın ağır olması gerektiğini kaanatindeyim. Ama Ricardinho karşılık vermiş ise o da ceza alacaktır. Eğer vermese eyvallah.
Mirza
28.Nisan.2007, 00:08
Ricardinho nefs-i müdaafadan ceza almaz. ;)
FeYYaz1989
28.Nisan.2007, 00:09
MahsAllah sen cok objektifsin milletinde objektif olmasini istemissin..
Ali Koc zaten PFDK ya sevk edildi... Brezilya Amatör Kümesinden geldi dedigin adam bugun Fenerbahce ve Milli takimin en önemli oyuncularindandir ve Nobre gibi 2 sene icinde vatandasliga gecmedi.. 6. senesini bitirmek üzere.. Son haftalardaki performasini zaten tartismaya gerek yok.. Herkes bu oyuncunun hakkinda olumlu yorum yaparken Ricardinho ya bir yumruk atti diye kötü adam oldu.. aman ne kiymetli futbolcunuz varmis.. masumdinho.. daha adamin ne dedigini bilmiyoruz... belliki aurelioyu tahrik etmis aurelio bu ulkede 6. senesini dolduruyor hic böyle bir hareketi görülmedi bu zamana kadar...
Objektif yorum meselesi degil bu,benim gordugum video'da Rico'nun arkasindan gelip catir cutur indiriyordu yumruklari,Rico'nun aldigi darbelerin haddi hesabi yoktu zaten,karsilik vermismi bilmiyorum,oyle bir seyde goremedim ya neyse ben dikkat etmesimdir.Iyi yapmis keske agzini burnunu kirsaymis.Nobre araya nerden girdi hic anlamadim cevap vermiyorum.Futbolcumuz herhalde kiymetli,herkesin futbolcusu kiymetli,benim gozumde her insan kiymetli...Biz Inonu stadina gelen futbolculari arkadan gelip yumruklamadigimiz icin benim cok agirima gitti.Birde kusura bakma ama izledigim her Fenerbahce macinda Marco'yu saga sola satasirken goruyorum,nasil boyle bir hareketi gorulmemis anlamadim.
Tamam,belki yetenekli bir futbolcu olabilir,istikrarli bir futbolcu olabilir ama zaten sevmedigim bir futbolcuydu,hep cirkeflikleri gozume batiyordu artik nefret ediyorum ve bu adam oyndikca ben bir daha Turk Milli takimi maci falan izlemem.Neyse o goruntelerden sonra hala futbolcu arkadasi korumaya calisiyorsaniz ben size bir sey demiyorum zaten,benim takimimda biri bunlari yapsa takimdan kovulsun derdim.
Baki konusuna katiliyorum herkes icin.Cok faul yapti,ama bakin bakalim hic rakibi sakatlamaya yonelik faulu varmi,bu atilmamali anlaminda degil,tamamen rakibi durdurmaya yonelik hareketler.Hic kasti tekmesi falan yoktu.Ama cok ciddi bir kontra yi kesmisti(bir pozisyon daha vardi galiba) o kesin ikinci sariydi ama ilk sariyi gayet ucuz veren kankamiz? sayin Selcuk Dereli ikinci sariyi veremedi...
Neyse ben soyleyecegimi soyledim,insallah Besiktas camiasi ve Ricardinho dava acarlar ve isi yargiya tasirlar.Bu adama gerekli ceza verilsin.Birde o ucan tekme atan eleman kim ve Aziz Yildirim'in yaninda isi ne?Bunu cevaplayabilecek olan yokmu?Bizim stadimizda kufur yok diyenler nerde?
Sekopej
28.Nisan.2007, 00:10
Bakalım disiplin kuruluna sevk edilmişler, çıkacak cezaya da razı olmaları gerekir. Eğer BJK maçında cezalı olmazsa Aurelio, çıkıp oynayacak ve yine idda ediyorum oynarsa da sahanın en iyilerinden olacak. Ne yapacak BJk taraftarı, sahaya inip adamı mı öldürecek? Veya Uğur, oynarsa sahaya inip onu mu öldürecekler, yedek kulübesinde otururken mı sıkıştırıp dövecekler?
Böyle düşünen, bu zihniyette olanlara ben taraftar demem. Giderler, sahaya çıkarlar, maçlarını oynarlar dönerler...
Baki'nin 2 kere atılması gerekirken(biri direk kırmızı, Tuncay'a çok güzel tekmeyi yapıştırdı), Mehmet Sedef'in elle oynamasından sonra yardımcı hakemin kart işareti yapmasına rağmen ve her yerde bu tür elle oynamalar sarı katla cezalandırırken sarı kart vermemesi, FB'li oyuncuların ve taraftarın gerilmesine yetti. Daha sonra da ipin ucunu kaçırdı. Uğur'un o haretekini görmemesine imkan yok, bence gördü ama veremedi. Bir hakem için en kötüsü, neden veremedi onu tartışalım...
Omerdinho
28.Nisan.2007, 00:13
Baki konusuna katiliyorum herkes icin.Cok faul yapti,ama bakin bakalim hic rakibi sakatlamaya yonelik faulu varmi,bu atilmamali anlaminda degil,tamamen rakibi durdurmaya yonelik hareketler.Hic kasti tekmesi falan yoktu.Ama cok ciddi bir kontra yi kesmisti(bir pozisyon daha vardi galiba) o kesin ikinci sariydi ama ilk sariyi gayet ucuz veren kankamiz? sayin Selcuk Dereli ikinci sariyi veremedi...
Tuncaya nasil vole caktigini görmezden mi geldin yoksa görmedinmi?
Sekopej
28.Nisan.2007, 00:22
Tek tek pozisyon tartışmasına girmeyecektim, kusura bakmayın yukarıda girdim birazcık...
Sonuçta maç oynandı, eğer maçı penaltılarla ya da uazatmalarda FB kazansaydı, bugün konuşulacak olan isim Tigana olurdu. 90 dakika bittiğinde Tigana'dan memnun olan kimse yoktu sanırım.
Kalan haftalarda daha da gergin ortamlar olacak, sizlerden ricam daha sakin yorumlarda bulunmanız.
Şimdi bekleyelim, cezalar bakalım ne olacak, ondan sonra konuşuruz. Ben Aurelio'ya, Uğur'a, Lugano'ya ve hatta Zico'nun maçtan sonra yaptığı açıklamalardan ötürü Zico'ya da FB yönetimi tarafından ceza verilmelidir diye düşünüyorum. Bakalım verecekler mi?..
FeYYaz1989
28.Nisan.2007, 00:22
Bakalım disiplin kuruluna sevk edilmişler, çıkacak cezaya da razı olmaları gerekir. Eğer BJK maçında cezalı olmazsa Aurelio, çıkıp oynayacak ve yine idda ediyorum oynarsa da sahanın en iyilerinden olacak. Ne yapacak BJk taraftarı, sahaya inip adamı mı öldürecek? Veya Uğur, oynarsa sahaya inip onu mu öldürecekler, yedek kulübesinde otururken mı sıkıştırıp dövecekler?
Böyle düşünen, bu zihniyette olanlara ben taraftar demem. Giderler, sahaya çıkarlar, maçlarını oynarlar dönerler...
Baki'nin 2 kere atılması gerekirken(biri direk kırmızı, Tuncay'a çok güzel tekmeyi yapıştırdı), Mehmet Sedef'in elle oynamasından sonra yardımcı hakemin kart işareti yapmasına rağmen ve her yerde bu tür elle oynamalar sarı katla cezalandırırken sarı kart vermemesi, FB'li oyuncuların ve taraftarın gerilmesine yetti. Daha sonra da ipin ucunu kaçırdı. Uğur'un o haretekini görmemesine imkan yok, bence gördü ama veremedi. Bir hakem için en kötüsü, neden veremedi onu tartışalım...
Bana soyluyorsan,futbolcular mactan sonra Marco'yu sikistirip dovsun derim ama Besiktas klubu bu yapida olmadigi icin,baskanimizin adamlari sahada solda,ozel otoparklarda dunya capinda futbolculari dovmek icin beklemiyor bu yuzden muhtemelen bir sey olmaz,gelip futbolunu oynar gider...Mentalite farki tabi...
Baki'nin kirmizi kart gormesine kesinlikle katiliyorum,soylemistim zaten.Hatta o Tuncay'in pozisyonu ikinci sari degil direk kirmizi olabilirdi.Ama Lugano'nun da Besiktas ataga cikarken Rico'yu yere serip sari kart gormesi var bence o da kirmizi kart olabilirdi.Hayir bu tip hatalar hep oluyor,daha beterleri de oluyor.Ne yapalim hakemi ve rakip futbolcularimi dovelim surekli?
Hakem neden vermedi sorusu acik,
hakem yine gunah kecisi olacak ama bu maci bu kadar gerilimli hale sokan medya,yoneticeler,taraftarlar(Hepimiz dahil) ve kotu niyetli futbolcular(gerilmemeleri zaten olanaksiz) olduktan sonra hakem zaten macin basindan beri kontrolu elinde tutamadi.Bu kadar sert maclari yonetmek zordur ama hakem Besiktas'i tuttu derseniz(ayni hakemin gecen senelerde Fenerbahce lehine yedigi bir suru halt varken) o zaman olmaz.Hakem kotuydu,eyvallah,aksini soyleyen yoktur ama mactan sonra is neden bu kadar buyudu ben onu anlamadim.Zamaninda Galatasaray,Besiktas yada diger takimlar alehinede boyle kararlar oldu,Fenerbahce seyircisini anlamakta gucluk cekiyorum.Besiktas bu tip(hatta daha beteri) ne maclar gordu?Yani o kadar sinirlenecek bir sey yoktu bence,gorende Besiktaslilar Fenerbahceliler saha icinde katletti sanacak,sertlikler oldu ama tek tarafli degildi.
Birde musade varsa link veriyorum,bir zahmet edip 2 dakikalik videoyu izlerseniz cok sevinirim,ozellikle Baki'ye takilip kalan arkadaslarin gormeleri gerekiyor bence...
http://www.youtube.com/watch?v=UEqAX479fC0
Sekopej
28.Nisan.2007, 00:31
Öncelikle sana demedim, birkaç yerde böyle saçma mesajlar gördüm, o nedenle yazdım onları...
Dediğim gibi, pozisyonları tek tek tartışmayacağı ilk attığım mesajda da belirtmiştim. Diğer konu hakkında da bir yorum yapmıyorum. O adamın Aziz Yıldırım'ı tanıyıp tanımadığını bilmiyorum. Orada olay var dediler belki ve Aziz Yıldırım oraya giderken o ilk saldıran kişi yanına geldi ve birşeyler söylemeye başladı. Bunları bilmeden Aziz Yıldırım'ın adamı, o dövdürdü gibi laflar çok komik geliyor.
Şu anda bilemiyoruz tabi ki ama olay mahkemeye giderse, iki tafafında vereceği ifadelerden ne olduğunu öğrenebiliriz.
Emre'yi ne çabuk unuttunuz. Rakibe tekme attığı için koridorda 4 maç ceza aldı. O zaman onun da milli takımda oynamasını istemiyorsunuz. Mehmet Özdilek de tekme attı bir futbolcuya, bundan sonra ileri de çok iyi bir TD olsa bile hiçbir şekilde milli takımda ya da BJK'de forma giymesin o zaman.
Aurelio doğru yapmıştır demiyorum asla, yaptığı hareket çok yanlıştır ama milli formayı bir daha giymesin demek için Emre'nin de milli takımdan çıkarılması gerekir...
FeYYaz1989
28.Nisan.2007, 00:43
Öncelikle sana demedim, birkaç yerde böyle saçma mesajlar gördüm, o nedenle yazdım onları...
Dediğim gibi, pozisyonları tek tek tartışmayacağı ilk attığım mesajda da belirtmiştim. Diğer konu hakkında da bir yorum yapmıyorum. O adamın Aziz Yıldırım'ı tanıyıp tanımadığını bilmiyorum. Orada olay var dediler belki ve Aziz Yıldırım oraya giderken o ilk saldıran kişi yanına geldi ve birşeyler söylemeye başladı. Bunları bilmeden Aziz Yıldırım'ın adamı, o dövdürdü gibi laflar çok komik geliyor.
Şu anda bilemiyoruz tabi ki ama olay mahkemeye giderse, iki tafafında vereceği ifadelerden ne olduğunu öğrenebiliriz.
Emre'yi ne çabuk unuttunuz. Rakibe tekme attığı için koridorda 4 maç ceza aldı. O zaman onun da milli takımda oynamasını istemiyorsunuz. Mehmet Özdilek de tekme attı bir futbolcuya, bundan sonra ileri de çok iyi bir TD olsa bile hiçbir şekilde milli takımda ya da BJK'de forma giymesin o zaman.
Aurelio doğru yapmıştır demiyorum asla, yaptığı hareket çok yanlıştır ama milli formayı bir daha giymesin demek için Emre'nin de milli takımdan çıkarılması gerekir...
Ben mesajlarimi tekrar gozden gecirdim,
Ben Aziz Yildirim'in adami dememisim.Sadece yaninda ne isi vardi demisim.Senin dedigin gibi de olabilir,Aziz Yildirim'i hic tanimayan biri oyle gelip yaninda fazla konusamaz gibi geliyor bana ama bu benim sahsi gorusum.
Yine Aurelio icin de Milli takima alinmasin dememisim.Alindigina uzuldum ve oynarsa bir daha milli mac izlemem demisim.
Ayrica bence Isvicre macinin havasi cok daha farkliydi bana gore.Sucu baskasina atmayi sevmem ama orda toplu halde bir galeyana gelme durumu olmustu(Keske olmasaydi,orda burda rezil olduk,Haluk Ulusoy cezayi hafifleteyim diye ne hallere dustu maalesef).Burda Marco direk kendi basina hemde arkadan bir saldirida bulunuyor.Bence de en guzel olay mahkemeye tasinsin her sey netlik kazansin.
Aslinda benim amacim bu maca hic yorum yapmamakti ama futbolcumuza Turkiye'nin en buyuk klubu oldugunu iddaa eden bir klubun futbolcusundan yapilan resmen saldiri(Kavga falan degil bariz adamin arkasindan vuruyordu,karsilik vermeseydi diyenlere guluyorum ve biraz empati yapmalarini tavsiye ediyorum,vurduysa Rico'da ceza alsin ama Runje-Cangele olayinda ki gibi olayi baslatanla provake edilen(hatta burda bariz saldiri)ayni cezayi almasin) benim cok agrima gitti,ben ne olursa olsun Inonu'de boyle bir sey olacagini sanmiyorum,hem Fenerbahce adina hem Rico adina cok uzuldum.Fenerbahce'nin bence Aurelio'yu en kotu uyarmasi lazim.
Genelde mesajlarim hep soru cevap seklinde,bazen de konuyla ilgisiz oldu,pek forum duzenine uygun degil biliyorum ama konusmalar bunu gerektiyor.
eGowiCh
28.Nisan.2007, 00:44
Verdiğin videoyu seyrettim. Fenerbahçe aleyhine çalınan kararlardan video yapsak 2 dakika 2 saniye değil, 10 dakika 10 saniye eder ;;)
Kimse kimseye durduk yere yumruk atmaz. Hele ki Mehmet Aurelio gibi bir oyuncu hiç atmaz. 5 yıldır Türkiye'de, en ufak bir çirkin davranışını görmedik, gören varsa söylesin. Rico Aurelio'ya maçta "Maymun suratlı O..." diye küfür etmiş, zaten maçta da tartışmışlardı. Muhakkak ki Rico maçtan sonra laf etmiştir Aurelio'ya ve Aurelio da yumrukla girişmiştir.
Ricardinho Brezilya'da hiç kimse tarafından sevilmeyen, en nefret edilen futbolcuydu, bunu da unutmayın.
Aurelio'nun yumruğu saha dışında, saha içini etkilemez umarım, ceza almaz. Cezayı hakeden sadece FB yöneticileri var, söylediklerinden dolayı, ne saha kapanmayı hakediyor, ne oyuncular ceza hakediyor.
Yan hakemin sarı kart göster diye işaret ettiği pozisyonu da unutmayın, Mehmet Sedef kırmızı kart görecekti. Baki'nin 10 defa atılması lazımdı. Gökhan Zan'ın uzatmalardaki penaltısına ne demeli? Tek tek saydırmayın bana pozisyonları, objektif olun az biraz...
Ilhan
28.Nisan.2007, 00:48
Verdiğin videoyu seyrettim. Fenerbahçe aleyhine çalınan kararlardan video yapsak 2 dakika 2 saniye değil, 10 dakika 10 saniye eder ;;)
Kimse kimseye durduk yere yumruk atmaz. Hele ki Mehmet Aurelio gibi bir oyuncu hiç atmaz. 5 yıldır Türkiye'de, en ufak bir çirkin davranışını görmedik, gören varsa söylesin. Rico Aurelio'ya maçta "Maymun suratlı O..." diye küfür etmiş, zaten maçta da tartışmışlardı. Muhakkak ki Rico maçtan sonra laf etmiştir Aurelio'ya ve Aurelio da yumrukla girişmiştir.
Ricardinho Brezilya'da hiç kimse tarafından sevilmeyen, en nefret edilen futbolcuydu, bunu da unutmayın.
Aurelio'nun yumruğu saha dışında, saha içini etkilemez umarım, ceza almaz. Cezayı hakeden sadece FB yöneticileri var, söylediklerinden dolayı, ne saha kapanmayı hakediyor, ne oyuncular ceza hakediyor.
Yan hakemin sarı kart göster diye işaret ettiği pozisyonu da unutmayın, Mehmet Sedef kırmızı kart görecekti. Baki'nin 10 defa atılması lazımdı. Gökhan Zan'ın uzatmalardaki penaltısına ne demeli? Tek tek saydırmayın bana pozisyonları, objektif olun az biraz...
Bak Egemen, kendi yorumlarında var bir ayar. Rico küfretse de yapılması gereken gidip yumruk atmak değil. Centilmenlik her yerde olması gereken birşey. Sedef'in ikinci pozisyonu hakem takdiridir, direkt yanlış diyemezsin.
FeYYaz1989
28.Nisan.2007, 00:54
Egemen,bak soylemek istedigim suydu linki verirken,
Sadece Fenerbahce alehine yada Besiktas lehine kararlar alinmadi,macin stresi ile hakemde kontrolu kaybetti ki bak takdir edersiniz ki bu tip maclari yonetmek cok zordur ve maalesef Selcuk Dereli altindan kalkamadi ama Federasyon hakeme Besiktas'a maci kazandir demis veya hakem Besiktas'i tuttu deyince komik oluyor.Tek tek pozisyon tartismasi yapmak anlamsiz gercekten.Ben gayet objektif olduguma inaniyorum,Baki'nin almasi gereken kirmizi kart vardi,Mehmet Sedef'i de ilk sari cok ucuz oldugu icin atamadi bence ama hatalar hatalari mi temizlemeli?Bence hayir,Ugur Boral'i neden atmadi acaba,bence Baki'nin volesine kirmizi kart vermedigi icin olabilir.
Baki'nin golu faulse ki bence faul du(Gol nizamiydi diyen Fenerbahce'li arkadaslarimda var benim gibi gol degildi diyen Besiktaslilarda)butun kahve ayaga kalkti ben kalmadim.Buraya kadar tamam ama Runje'ye yapilanda hemen hemen aynisi onu vermedi o gol olsa ne olacakti?Gol olmayinca hakem hata yapmamismi oluyor?
Sayma yani tek tek,gerek yok.;;)
Bence Marco ile mahkemede hesaplasilmali,cezayi falan bosver...
Sunuda ekleyeyim,eger Ricardinho oyle bir kufur ettiyse,ki kendisine yazik ogrendigi kufure bak daha ne guzide kufurler var Turk dilinde...
Hakem raporuna yazar,Ricardinho gereken cezayi alirdi,gidip saldirmasi gerekiyordu ama yoksa rahat uyuyamazdi pasa hazretleri.
Sekopej
28.Nisan.2007, 00:54
Feyyaz sanırım benim uslubumdan kaynaklanan bir anlaşmazlık var ortada. Ben sen diye anlatırken olayı, o şekilde düşünenler demek istedim. Normal yaşantımda da böyle üslubum olduğu için. Ama iş yazmaya gelince, vurgu falan yapamıyoruz tabi ki ve böyle anlaşılamama durumları olabiliyor.
Sen veya siz diye bahsettiğim, o olayı yapanlar, yoksa sana karşı bir durum değil. Daha önceden de bu üslubumdan dolayı yanlış anlaşılmalar olmuştu, sanırım yazarken bunu değiştirmem gerekecek...
FeYYaz1989
28.Nisan.2007, 01:01
Feyyaz sanırım benim uslubumdan kaynaklanan bir anlaşmazlık var ortada. Ben sen diye anlatırken olayı, o şekilde düşünenler demek istedim. Normal yaşantımda da böyle üslubum olduğu için. Ama iş yazmaya gelince, vurgu falan yapamıyoruz tabi ki ve böyle anlaşılamama durumları olabiliyor.
Sen veya siz diye bahsettiğim, o olayı yapanlar, yoksa sana karşı bir durum değil. Daha önceden de bu üslubumdan dolayı yanlış anlaşılmalar olmuştu, sanırım yazarken bunu değiştirmem gerekecek...
Evet,sanirim benimde uslubumda bir sorun var abi,neden?Bende genelde mesajlara kisisel olarak cevap veriyorum yani tam olarak seninle ilgili degil,ben ustume alinmisimdir ondan.Yanli anlasilma icin ozur dilerim tabi ki...:)
Ama gercekten uzuldum yani bu Rico olayina yoksa bu kadar mac muhabbetlerinin icine girip kimseye uzun uzun msj yazmazdim.Birde futbolcunuz kiymetliymis,oyleymis boyleymis diyenleri gordukce daha da uzuldum,ben Fenerbahce taraftarindan daha farkli tepkiler beklerdim.
eGowiCh
28.Nisan.2007, 01:04
Tabii ki iki takım aleyhine de kararlar var. Bak ben diyorum ki sana, Uğur Boral'ın karetesi mesela, kesin kırmızı kart, atmalıydı. Ama atmasa da bir şey değişmezdi, maç kopmuş zaten o noktada, atsa ne değişecek? Uzatmaların sonlarına gelinmiş, maç 1-1, BJK turu garantilemiş, Boral karete yapıyor, kırmızı kart gösterse ne olacakti BJK lehine? Tek avantajı işte Denizlispor maçında Uğur oynayamayacaktı, o kadar...
FB aleyhine verilen kararlara bakıyoruz ki hep kırılma anlarında... Baki'nin kırmızı kart görmesi gereken dakika 90 dakika bitmeden, 70 ve 80. dakikalar arasında yanılmıyorsam. Mehmet Sedef aynı şekilde 90 dakikanın içinde elle müdahale etti topa ve 2. sarıdan atılmalıydı -ki yan hakem de kart istedi- Yani bu 2 oyuncu atılsaydı ve maç uzatmaya gitseydi, Beşiktaş uzatmalarda 9 kişiyle mücadele edecekti. Uzatmalarda belki Lugano kırmızı kart görürdü- 10'a 9 olurdu, orası ayrı. Sonuçta Lugano da itirazdan dolayı 2. sarıyı gördü, maçın sonları artık, maç kopmuş, sinirler gergin, orada çok kızdı ve topu fırlattı, kartı da haketti. Fenerbahçe'nin lehine verilen hatalar kırılma anlarında değil, bunu anlatmaya çalışıyorum. Gökhan Zan'ın elle kestiği pozisyon mesela, maç 1-1 ve 10 dakika kala. Penaltı verse hakem ve gol olsa belki 2-1 olacak maç ve 10 dakika Fenerbahçe bastırıp golü bulup turu geçecek.
Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.
El Comandante
28.Nisan.2007, 01:36
Bu tekme atanlardan madem cok sikayetcisiniz Lugano ve Deniz nasil hala takimda kaliyor?
fb-bjk ilk lig macinda Lugano yine ortaligi dagitmisti,tekmeler havada ucusuyodu,ama ben yemin ediyorum bu kadar yaygara yapildigini görmedim ogün.Bjkliler bahane uydurmadi.Hakem hatalari onlarin aleyhine olmasina ragmen...
2 gündür dagittiniz Türkiye´yi yahu.Yöneticileriniz cikar küfürler yagdirir,hakaretler eder.Taraftarlar küfürler eder,Marco efendi cikar arkadan yumruklar.Tuncay Gökhan Zan´a hakaret eder.Bunlari da konusalim biraz...
Rico,Marco´yu dava etmeli,mahkemede kozlarini paylassinlar.Lig de cünkü cezalar indiriliyor.Indirim Kurulunda kampaya var.Yari yariya ceza indirimleri..
Omerdinho
28.Nisan.2007, 01:43
Buyur tartisalim baran efendi sabahtan beri biz burda tartisiyoruz biz zaten genel olarak kötü bir mac yönettigi söyledik hakemin, iki tarafada etki etti.. mesajlari bastan sona okusaydin keske.
Emurafu
28.Nisan.2007, 01:46
seviyesiz tartismalar olacaksa bu konuda kilitlensin en iyisi
El Comandante
28.Nisan.2007, 01:49
Buyur tartisalim baran efendi sabahtan beri biz burda tartisiyoruz biz zaten genel olarak kötü bir mac yönettigi söyledik hakemin, iki tarafada etki etti.. mesajlari bastan sona okusaydin keske.
Okudum mesajlari genellikle fbliler konusmus
Mesajimi iyi oku,ne demek istedigimi anla,öyle cevap ver ;;)
Bu tekme atanlardan madem cok sikayetcisiniz Lugano ve Deniz nasil hala takimda kaliyor?
fb-bjk ilk lig macinda Lugano yine ortaligi dagitmisti,tekmeler havada ucusuyodu,ama ben yemin ediyorum bu kadar yaygara yapildigini görmedim ogün.Bjkliler bahane uydurmadi.Hakem hatalari onlarin aleyhine olmasina ragmen...
2 gündür dagittiniz Türkiye´yi yahu.Yöneticileriniz cikar küfürler yagdirir,hakaretler eder.Taraftarlar küfürler eder,Marco efendi cikar arkadan yumruklar.Tuncay Gökhan Zan´a hakaret eder.Bunlari da konusalim biraz...
Rico,Marco´yu dava etmeli,mahkemede kozlarini paylassinlar.Lig de cünkü cezalar indiriliyor.Indirim Kurulunda kampaya var.Yari yariya ceza indirimleri..
FeYYaz1989
28.Nisan.2007, 01:50
seviyesiz tartismalar olacaksa bu konuda kilitlensin en iyisi
Ben su ana kadar seviyesiz bir tartisma gormedim,gayet medenice hatta bir cok konudan daha seviyeli tartisma ortami olustu bence,tamamen saygi cercevisindeydi su ana kadar tartismalar,konunun kilitlenmesini gerektirecek bir sey ben goremedim.
eGowiCh
28.Nisan.2007, 02:00
Baran Efendi ortalığı kızıştırmaktan vazgeç. Geçen Beşiktaş maçını konuşmuyoruz biz, kalkmış diyorsun Lugano geçen maç tekme attı diyorsun. Taktın bu Lugano'ya, ne Lugano'ymuş be, her maç kırmızı kart görmeliymiş! Avrupa'da görmüyor nedense kart mart!
Ayrıca BARAN EFENDİ! İmzana da 25 yıl oldu yazmışsın, tamamen tahrik etme amaçlı bir imza. Fenerbahçelileri tahrik etmekte üstüne yok maşallah! Ne bu yahu, adam imzasında neredeyse Fenerbahçe'ye saydıracak! Yöneticilere sesleniyorum, lütfen gereğini yapın, biz de mi yazalım yani imzalarımıza 6 Kasım diye?
El Comandante
28.Nisan.2007, 02:04
Yahu 25 oldu diyorum.Gücünüze mi gidiyor?
Ben 1 gündür imzayi tasiyorum,yöneticinin biri demedi bana imzani degistir diye.Ayrica avatarli olan kisiler de var.Yöneticiler uyarmadigina göre,sorun yok!
Lugano´yu sen bi düzgünce izle sonra gel deki Lugano kasap degil.Dün daha önce görecekti ama...
Besiktas maci konusu bu!Ben besiktas-fb maci hakkinda konusmak istiyorum.Söylediklerimde direk konu ile alakali ;;)
eGowiCh
28.Nisan.2007, 02:08
Ben hazırlık maçları dahil Lugano'nun FENERBAHÇE formasıyla çıktığı TÜM maçları seyrettim! Sen kime kimi anlatıyorsun?
Lugano kasap olsa Avrupa maçlarında muhakkak kart görürdü ama görmedi, demek ki kasap falan değil! Sertlik futbolun gereği artık, kız oyunu değil bu erkek oyunu. Başarılı tüm stoperler çaktırmadan sertlik yaparlar ve rakip hücumu bozmaya çalışırlar. PSVli Alex de bu tip bir oyuncu, aynı Lugano gibi.
Artık şu Lugano'ya kasap demekten vazgeç. Sert oynuyorsa oynuyor, kasapsa da kasap, cezasını alır oturur, sen kafana takma.
El Comandante
28.Nisan.2007, 02:11
Cezasini aldimi konusmam,ama eger ceza almasi gereken yerlerde ceza almiyorsa konusmak en dogal hakkim!
Lugano´nun ne ucan tekmelerini hatirliyoruz.Bunlari herkes gördügü halde hakem görmüyordu.Ama ozaman bisey demiyodunuz.Simdi baki sert oynadi diye yerden yere vurdunuz adami.Al ayni sey!:)
eGowiCh
28.Nisan.2007, 02:13
Lugano bu maçta kırmızı kart gördü mü, görmedi mi, onu söyle, diğer maçların yorumunu burada değil başka başlıklarda yaparız. Gördü mü, görmedi mi?
Gördü, tamam o zaman yorum yapmaya gerek yok!