Log in

View Full Version : Fortis Türkiye Kupası|Fenerbahçe-Beşiktaş

Pages : [1] 2

Bugra19o3
22.Nisan.2007, 21:42
http://img409.imageshack.us/img409/9554/hhhdc0.png

Tarih====> 26.04.2007 Perşembe
Saat====> 20:00
Yer=====> İstanbul Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
İlk Maç===>Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe (11.04.2007
__________83'Bobo
Hakem===>Selçuk Dereli
Yardımcılar===>Baki Tuncay Akkın ve Erdem Bayık
4.hakem=======> Halis Özkahya

Kadıköy'de 5 senedir yenilmeyen Beşiktaş'ın Turu geçeceğinden yanayım:cool:

GeNç KaRTaL
22.Nisan.2007, 21:48
Bu turu geçeceğimize inanıyorum:cool:;;)

fm26mer
22.Nisan.2007, 21:53
Fenerbahçe kazanmak zorunda

FeYYaz1989
22.Nisan.2007, 22:24
Iki takimda fizik olarak cok gucsuz,futbolcular aykata duramiyor.Besiktas'in skor avantaji var ilk mactan(ne kadar avantajsa 1-0 artik),birde Kadikoy'de yenilmemenin getirdigi bir motivasyon var.Bunlarin disinda Fenerbahce bir gun fazla dinlendi(Bu da ne kadar avantaj belli degil).En nihayetinde sansli olan turu gecer diye tahmin ediyorum.

uAburak89
22.Nisan.2007, 22:36
Zorlanacak Beşiktaş ama turu geçecek ..

Universal
22.Nisan.2007, 22:37
Tahmini skor 5-0. Bazı kişiler benim için uçtu diyecek ama bu skor ile kazancağız belki bir gol yiyebiliriz.

El Comandante
22.Nisan.2007, 22:38
Bu mac 1-1 berabere biter.Bjk finale cikar...

Fıratcan Alçınkaya
22.Nisan.2007, 22:39
Ya boşuna denizin öte tarafına gitmeye gerek yok Kadıköy de artık bizim evimiz sayılır...Skoru bilmem ama turu geçicez... Hadi maçı yapmayak 0-0 ı kabul ediyoz maksat yenilmesin FB... :zuhaha

GeNç KaRTaL
22.Nisan.2007, 22:40
Tahmini skor 5-0. Bazı kişiler benim için uçtu diyecek ama bu skor ile kazancağız belki bir gol yiyebiliriz.
Son 7 haftada 1 gol yiyen BJK'ya karşı 5 gol ilginç:rolleyes:

Universal
22.Nisan.2007, 22:43
Son 7 haftada 1 gol yiyen BJK'ya karşı 5 gol ilginç:rolleyes:

Sadece tahminde bulundum. Antalya önünde ki oyun olursa beş gol bize az gelir. :zuhaha Ya sadece takılıyorum ama içime 5-0 doğdu genelde doğan şeyler tutar. :zuhaha

Şu gerçek maç zevkli geçecektir. Bu maçtan turu geçecek skoru elde edeceğiz.

Burak Duran
22.Nisan.2007, 22:49
fener: 4 bjk:1 bence böyle biter tabi tigana şu son 2 haftaki oyunu değiştirmezse değiştirirse bir şekilkde bjk iyi oynamaya başlarsa ozaman turu geçen taraf olur

Sekopej
22.Nisan.2007, 22:52
Nobre sakatmış, üzüldüm çünkü onun yerine bir orta saha oynayabilir. Yoksa son maçta çıkardığı kadroyu çıkarırsa çok zorlanırdı. Kötü oyun, galibiyet nereye kadar diyorum, Fener'i 1 kez kötü oyunla yendiler, tekrarı olmayacaktır. Fenerbahçe'm kendine yakışır şekilde kazanıp finale çıkacaktır...

GeNç KaRTaL
22.Nisan.2007, 22:53
Bence Rico paşa veya Delgado'dan biri oynamamalı 2 forvet oynamalıyız bana göre şu kadroyla çıkarsak daha iyi olur
Runje
M.Doğan İ.Toraman G.Zan İ.Üzülmez
Fahri Serdar Koray
Delgado(Rico)
Nobre Bobo

El Barto
22.Nisan.2007, 22:54
1-0 ın avantajıyla turu geçeceğiz.Kadıköy'de kazanırız diye tahmin ediyorum ;)

Memedov
22.Nisan.2007, 22:55
İyi oynayan kazansın..;)

Ahmet_77
22.Nisan.2007, 23:05
Ya Fenerbahçe yener
yada bearaberlikle biter

Nocna Mora
23.Nisan.2007, 00:05
maç ne zaman arkadaşlar

RoNNiE91
23.Nisan.2007, 00:58
maç ne zaman arkadaşlar

Perşembe günü

Maksic
23.Nisan.2007, 02:56
berabere biter

paco
23.Nisan.2007, 03:12
galatasaray alamadıktan sonra kimin aldığı farketmez ... ama daha çok ihtiyacı olana gitsin bari ....

Noz
23.Nisan.2007, 04:25
berabere biter geceriz ama fener kolay gol atamicak bence...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bence Rico paşa veya Delgado'dan biri oynamamalı 2 forvet oynamalıyız bana göre şu kadroyla çıkarsak daha iyi olur
Runje
M.Doğan İ.Toraman G.Zan İ.Üzülmez
Fahri Serdar Koray
Delgado(Rico)
Nobre Bobogercekten iyi bi kadro bu ibrahim akin da olsa super olurdu vu arada nobre sakat onun yerine dusunulebilir aslinda akin (ek olarak eger sakatligi dewam etmezse muratin oynamasi taraftariyim...)

son bisey daha dicem korayla uzulmez geri dondu antalya maci gibi bi mac hic beklemeyin bence...

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 07:50
Evet Fb'li arkadaşlar Bjk'nin Antalya karşısında oynadığı oyunla oynamasını beklemesinler boşa beklemiş olurlar:)

Nocna Mora
23.Nisan.2007, 10:06
Perşembe günü

saol kardeş

senderson
23.Nisan.2007, 10:21
İyi oynayan değil Fenerbahçe kazansın.11 Kanarya sahada 50000 kanarya tribünde ders vereceğiz...

C h A o S
23.Nisan.2007, 10:35
inşallah berabere biter...

mustafa35
23.Nisan.2007, 10:37
2-0 turu fenerbahçe geçer :D

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 10:41
2-0 alıp turu geçeriz..
Hangi takım:confused:

mustafa35
23.Nisan.2007, 10:43
Fenerbahçe

Eray Dengiz
23.Nisan.2007, 11:48
Beşiktaş turu geçer..

Mirza
23.Nisan.2007, 11:58
Toplamda 3-2 olacak ve turu biz geçeceğiz.

Bugra19o3
23.Nisan.2007, 12:54
siz kimsiniz:D

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 12:55
siz kimsiniz:D
Fenerbahçe

Abdurrahmans
23.Nisan.2007, 12:58
Fenerbahçe, 3-1 veya 4-1 alacak.

asatilla
23.Nisan.2007, 13:58
Turu geçeceğimize yürekten inanıyorum

fenerbahce_1907
23.Nisan.2007, 14:10
3-0 alıcaz ve turu gecıcez.

eXcitinG
23.Nisan.2007, 14:16
5-0 biz aLırız ve turLarız :D

uAsamet91
23.Nisan.2007, 14:45
Berarbere biter iki takimda fiziksel olarak cok gucsuz.Bjk yi antalya macnda gorduk kotu oynadilar.Ben feneri biraz daha avantajli goruyorum

El Barto
23.Nisan.2007, 14:47
5-0 biz aLırız ve turLarız :D

Biz "şanslı" bir takımız herkesin dediğne göre. :confused: 1-0 da olsa kazanırız ve turu geçeriz.Ama gönül isterki 3-4 yenelim. :)

CeNTeR_TR
23.Nisan.2007, 14:50
Fenerbahçe kendi seyircisi önünde bu maçı ne pahasına olursa olsun alacaktır malum parola 100.yıl çifte kupa

Sheriff
23.Nisan.2007, 15:41
Farklı alırız 6-0 :zuhaha

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 16:14
Anlaşılan Fb'li arkadaşlar pek bir umutlu 5-0,6-0 heyy maşallah...

Nitro_kellepaca
23.Nisan.2007, 16:16
Ertesi gün sınav var, çalışamayacağım demek ki.

Ha, maça gelirsek inşallah Beşiktaş turu geçecek bir skor yakalar.

ForsakeN
23.Nisan.2007, 17:02
Anlaşılan Fb'li arkadaşlar pek bir umutlu 5-0,6-0 heyy maşallah...

Anlaşılan siz umutlu değilsiniz. :zuhaha

fenerbahçe bence eze eze alır maçı.Eğer BJK son 2 maçtaki gibi oynarsa

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 17:04

fenerbahçe bence eze eze alır maçı.Eğer BJK son 2 maçtaki gibi oynarsa
OLurmu canım biz takımımıza inanıyoruz:)

Ayrıca son haftalardaki gibi oynamayız umutlanmayın;;)

Memedov
23.Nisan.2007, 17:06
Evet Beşiktaşın son haftalardaki gibi oynayacağını düşünmüyorum bu maça daha çok önem vericeklerdir.;)

Ama biz onlardan daha iyi oynayıp turu geçebiliriz.:)

TR.CaPTaiN
23.Nisan.2007, 17:33
Zico Fenerbahçe'yi zorlayacak ama yinede turu geçeceğiz.

Bugra19o3
23.Nisan.2007, 18:34
eğer beklerden destek alamazsak bu maçı çok zor bir maç olur...

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 18:37
eğer beklerden destek alamazsak bu maçı çok zor bir maç olur...
İbrahim kaptan oynarsa yararlı olabilir:)

Noz
23.Nisan.2007, 20:16
umutluyuz ama sizin gibi hayalci değiliz :cool:

Bugra19o3
23.Nisan.2007, 20:43
umutluyuz ama sizin gibi hayalci değiliz :cool:

güzel bir kapak olmuş:Cool:

mustafa35
23.Nisan.2007, 20:51
26 Nisan Perşembe:
20.00 Fenerbahçe - Beşiktaş A.Ş.: Selçuk Dereli

Ahmet_77
23.Nisan.2007, 20:57
Baki Tuncay Akkın ve Erdem Bayık'ın yardımcı hakemliklerini yapacağı karşılaşmanın 4. hakemi Halis Özkahya olacak.

AlicanKidd
23.Nisan.2007, 21:18
Fenerbahçe kazanacaktır. Kazanmak zorunda.

eGowiCh
23.Nisan.2007, 21:26
Derbi Selçuk Dereli'nin
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçını Selçuk Dereli yönetecek.

http://www.ntvspor.net/Images/13056.jpg

Fortis Türkiye Kupası'nda, yarı final rövanş maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Merkez Hakem Kurulu, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçını Selçuk Dereli'nin yöneteceğini açıkladı. Baki Tuncay Akkın ve Erdem Bayık'ın yardımcı hakemliklerini yapacağı karşılaşmanın 4. hakemi Halis Özkahya olacak.

Beşiktaş'ın 1-0 kazandığı maçın rövanşı 26 Nisan perşembe günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'da oynanacak kupada finale kalan takım belli olacak.

25 Nisan Çarşamba günü, Kayseri Erciyesspor ile Trabzonspor takımları arasındaki yarı final rövanş maçında ise hakem Cüneyt Çakır görev yapacak. Bu maçta yardımcı hakemlikleri Mustafa Emre Eyisoy ve Selçuk Kaya, 4. hakemliği de Süleyman Abay yapacak.

NTVSpor

Universal
23.Nisan.2007, 21:33
İnanılacak gibi değil. Başka söze gerek yok. Selçuk Dereli hatalı bir karar. Kendisi böyle bir maçı yönetecek kapasitede bulmuyorum.

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 21:34
Selçuk Dereli iyi bir seçim

perpetua
23.Nisan.2007, 21:40
Dereli sertlige cok izin veren bir hakem. Iki takim da bence canice fauller yapar ve bitmeden cok kart cikar bu macta.

Bu arada Fenerbahce penatli calismis... musluklar acildi daha cok penalti kazanmayi bekliyorlar artik herhalde... :p (Sakayi tam olarak kavramayanlar icin macin penaltilara gidebileceginin farkindayim..)

Universal
23.Nisan.2007, 21:43
Ömer abi dediğin gibi olursa penaltılarda Fenerbahçe'nin şansı çok yüksek. Çünkü Beşiktaş'ta Ricardinho ve Delgado'dan başka bir penaltı kullanabilecek bir oyuncu yok. Fenerbahçe ise Alex, Kezman, Mehmet Y., Appiah olmak üzere duran toplarda iyi isimler var. Zaten maçın 1-0 Fenerbahçe lehine bitme ihtimalide yüksek.

perpetua
23.Nisan.2007, 21:54
Bence mac sadece ve sadece iki takim da ilk mactaki gibi oynadigi takdirde 1-0 biter. Iki takim da oyle oynarsa, isten eve erken gelip maci seyrettigim icin iki takima da lanet ederim.

Sonucta bu kupa yari finali. Cikip takir takir iki takim da kapissin ve kim iyi ise kazansin. Tigana kesin geriye yaslanarak cikacaktir maca ama Zico'nun ne yapacagini kestiremiyorum tam olarak. Normalde yaptigi gibi defansi geride kurar ve Besiktas'in dripling becerisi olan oyunculara alan tanirsa, Besiktas rahat eder. Defansi onde kurarsa, Besiktas baski altinda kaldigi icin ve Ibrahim hala sakat oldugu icin cok zorlanir (defanstan ileriye dripling ile firlayacak baska oyuncu yok cunku.) Ama bence Zico yine defansi geride kuracak ve Besiktas ceza sahasina cok adamla girmeyecek. Yine de bu sezonki Besiktas'da ben daha onceki senelerdeki gibi Saracoglu'na gidip canla basla calisip gol(ler) atacak bir mantalite gormuyorum.

eGowiCh
23.Nisan.2007, 23:17
Tigana gol yemeyene kadar defans yapacak, kontrataktan gol bulmaya çalışacak. İbrahim Akın soldan, Burak Yılmazs sağdan, Bobo ve Delgado göbekten sürekli kontrataklarda Fenerbahçe kalesine yüklenecekler. Eğer Beşiktaş maçın başında gol bulursa büyük ihtimalle tur atlar zaten ve gol bulması halinde de maçın sonuna dek geriye kapanır. Fenerbahçe çok tedbirli olmalı, rakibin bir gol bulması bütün planları bozabilir.

Universal
23.Nisan.2007, 23:23
Sağ kanatta Burak'ın oynaması güzel oldu. Çünkü Antalya maçında çok kötü bir oyun sergileyip, top kaybına yol açtı. Sol kanatta ise kadroya yeni giren İbrahimin olması iyi oldu. Eğer maça çift forvet başlamassak turu geçemeyiz.

NOT:Bütün biletler tükenmiştir. Haber Biletix'ten.

Ahmet_77
24.Nisan.2007, 11:56
Beşiktaş, Fenerbahçe ile oynadığı son 10 maçın 5'ini kazandı.

Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 26 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yapılacak yarı final rövanş maçı öncesi ezeli rakiplerin aralarında oynadıkları son 10 karşılaşmada Beşiktaş'ın galibiyetlerde 3 farklı üstünlüğü bulunuyor.

Ezeli rakiplerin 8'i lig, 2'si de Fortis Türkiye Kupası olmak üzere son 10 maçında Beşiktaş 5, Fenerbahçe 2 kez sahadan galip ayrılırken, 3 maç ise berabere sonuçlandı.

5'i BJK İnönü, 4'ü FB Şükrü Saracoğlu, 1'i de İzmir Atatürk Stadı'nda olmak üzere yapılan son 10 maçta Beşiktaş toplam 18, Fenerbahçe ise 15 gol attı.

Bugra19o3
24.Nisan.2007, 14:03
ronaldo ile başlayıp...ahmet dursun'la devam eden...sonra 4-3 biten...sonra sergen le devam edip..bu sezonda 0-0 beraberlikle devam eden seriyi bozmayız umarım.... :cool:

World Hollow o1
24.Nisan.2007, 14:05
Bu maç gönlümden 2-0 geçiyo ama kim kazanır orasını bilemicem.

mustafa35
24.Nisan.2007, 14:09
Beşiktaş'a 2 bin 527 bilet
26 Nisan Perşembe günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı bugün İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirildi.

İstanbul Vali Yardımcısı Ergun Güngör başkanlığında yapılan toplantıya Fenerbahçe Kulübü'nü temsilen yöneticilerden Murat Özaydınlı, Beşiktaş Kulübü adına ise yönetici Bülent Deriş katıldı. Yaklaşık 1 saat süren toplantı sonrası bir açıklama yapan İstanbul Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Pazartesi günü alınacak tebdirleri şöyle sıraladı:

"Daha önce olduğu gibi bu karşılaşmada da stat etrafındaki güvenlik alanı içine bileti olmayan hiçkimse alınmayacak. Karaborsa ve elden bilet satışına izin verilmeyecek. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın kapasitesinin yüzde 5'i oranında yani 2527 adet bilet Beşiktaş Kulübü'ne verilecek. Siyah - beyazlı taraftarlar, Biletix gişelerinden 1 kişi en fazla 2 adet olmak üzere ve nüfüs cüzdanını fotokopisinin örneği ile alabilecek. Toplu ve ücretsiz bilet dağıtımına kesinlikle izin verilmeyecek."

Güngör, Beşiktaş taraftarının Kadiköy'e gelişi ile ilgili olan tedbirleri de şöyle belirtti: "Maç günü Beşiktaş taraftarı, Şükrü Saraçoğlu Stadı'na kesinlikle toplu olarak gelmeyecek. Beşiktaş'tan deniz yolu ile Kadiköy'e toplu girişler engellenecek. Güvenlik güçlerinin taraftarı stada getirmesi diye birşey söz konusu olmayacak. Güvenlik tebbirleri 14.00'den itibaren uygulamaya konulacak. Stat kapıları ise saat 15.00'da açılacak. Karşılaşma günü toplam 3600 güvenlik gücü görev başında olacak. Aynı zamanda derbi maçı 95 güvenlik kamerası ile takip edilecek."

Öte yandan Vali Yardımcısı Ergun Güngör, siyah - beyazlı taraftarın toplu olarak Şükrü Saraçoğlu Stadı'na gelmesini engellemek için tedbirlerin Beşiktaş'ta alıncağını, vapur ve motor gibi deniz taşıma araçlarında birlikte hareket edilmesini önleyeceklerini söyledi.

RaSenGan
24.Nisan.2007, 15:36
Çok ilginç bir maç olucak ;;)

Memedov
24.Nisan.2007, 18:41
İstanbul´da olmak çok isterdim maçı televizyon´da vermiyor Sadece Lig tv.:(

Güzel bir maç olacak bu kesin.:)

FeYYaz1989
24.Nisan.2007, 19:40
Ne kadar kötü bir oyun oynansa bile heyecanlı geçeceğini umuyorum maçın.
Hakem Selçuk Dereliymiş,maçı yönettikten sonra eleştiri yapılabilir ama daha yönetmeden tepki göstermek anlamsız.Fırat Aydınus yönetmesin,Selçuk Dereli yönetmesin.!Eeee kim yönetecek maçları?Hakemden bir sıkıntı olacağını sanmıyorum,bakalım maç nasıl geçecek?

El Comandante
24.Nisan.2007, 19:49
Bir ara derbi maclarina yabanci hakemler getirilsin deniliyordu.Dünya kupasinda hakemleri görünce bizim hakemlerimiz gene iyiymis diyorum ben :)

Mac zevksiz gecer,1-1 yada 0-0 biter.Bjk finale kalir :)

Bugra19o3
24.Nisan.2007, 20:16
kvpusu ile aynı saat yaaa napıcam bilmiyoom....

Varonil
24.Nisan.2007, 23:12
Zico, Appiah ile özel görüştü
Fenerbahçe, 26 Nisan Perşembe günü Beşiktaş ile yapacağı Fortis Türkiye Kupası maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Zico yönetiminde, Samandıra Tesisleri'nde yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcular, koşu ve istasyon çalışmalarının ardından, tam sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanda, önce takımdan ayrı çalışan Appiah, daha sonra çift kale maçta yedek takımda oynadı. Antrenman sırasında Appiah ile bir süre görüşen Zico'nun, Ganalı futbolcuyu Beşiktaş maçında oynatıp oynatmayacağına, bu futbolcunun durumuna göre, daha sonra karar vereceği bildirildi.

Appiah'ın özel fizyoterapisti İtalyan Stefano Tirelli de antrenmanı izlerken, çalışma sırasında bir ara Appiah ile görüştü.

Çift kale maçta Zico, Gaziantepspor maçındaki ilk 11'i as takım olarak oynatırken, yedek takım, as takımı 4-1 yendi.

Öte yandan, takımla birlikte koşu yapan Semih, midesindeki rahatsızlık nedeniyle, koşunun ardından tesislere girip dinlendi.

Antrenmanın son bölümünde penaltı çalışan sarı-lacivertliler, yarın basına kapalı yapacakları antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve Beşiktaş maçı için tesislerde kampa girecek.

-BAŞKAN YILDIRIM, SAMANDIRA'DA-

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş derbisi öncesi Samandıra Tesisleri'ne gelerek antrenmanı izledi.

Kulüp başkan vekili ve basın sözcüsü Nihat Özdemir ile yöneticiler Ali Koç, Ali Yıldırım ve Tuncay Uzun'la birlikte antrenmanı izleyen Aziz Yıldırım'ın, derbi maç için teknik heyet ve futbolculara başarılar dilediği ve moral verdiği bildirildi.
24.04.2007

Kaynak : AA

emrec15
25.Nisan.2007, 16:30
beşiktaş finali oynar fenerbahçe bu yılda eli boş döner...(inşallah:D)

senderson
25.Nisan.2007, 16:57
Fenerbahçe şampiyon olur besiktas avucunu yalar(inşallah)

Ahmet_77
25.Nisan.2007, 18:37
Zico'nun BJK'ye galibiyeti, Tigana'nın da F.Bahçe'ye yenilgisi yok.

Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş futbol takımları arasında yapılacak yarı final rövanş maçıyla birlikte Arthur ****nes Coimbra "Zico" ile Jean Tigana, ezeli rekabette 3. kez birbirlerine rakip olacaklar.

Kadıköy'deki kupa derbisi, iki teknik adamı Türkiye'de 3. kez karşı karşıya getirecek.

Türkiye'deki ilk derbi maçlarında sezonun ilk yarısında Kadıköy'deki lig maçında birbirlerine rakip olmuş ve karşılaşma 0-0 bitmişti.

Fortis Türkiye Kupası'nda yarı finalin ilk maçını ise Dolmabahçe'de Beşiktaş 1-0 kazanmıştı.

Zico, Türkiye'deki görev süresi içinde Beşiktaş'a karşı ilk galibiyetini yaşamak istiyor.

Brezilyalı teknik adam, takımının başında çıktığı 2 Beşiktaş maçında 1 beraberlik, 1 de yenilgi gördü.

Jean Tigana yönetimindeki Beşiktaş'ın ise Fenerbahçe'ye karşı yenilgisi yok.

Fransız teknik adam yönetimindeki siyah-beyazlılar, Fenerbahçe ile yaptığı 4 maçtan 2'sini kazandı, 2'sinde berabere kaldı, hiç mağlup olmadı.

Universal
25.Nisan.2007, 18:40
Geçen yıl biz İnönüde 2-1 Beşiktaş'ı yenmemişmiydik.

GeNç KaRTaL
25.Nisan.2007, 18:42
Geçen yıl biz İnönüde 2-1 Beşiktaş'ı yenmemişmiydik.
O zaman Rıza hoca vardı;) ;)

Universal
25.Nisan.2007, 18:52
O zaman Rıza hoca vardı;) ;)

Rıza Çalımbay ne ara gitti? Tigana ne ara geldi? Hiç hatırlamıyorum ama;

Tigana'nın bize karşı bir mağlubiyeti var. Kendisi futbolcu döneminde iken Bordeux forması giydiği dönemde Fenerbahçe'ye mağlup olmuştu. :)

AlicanKidd
25.Nisan.2007, 18:58
Her şeyin bir ilki vardır. Tigana ilk kez teknik drektör olarak mağlup olacak.

TheCure
25.Nisan.2007, 19:37
hiç ümidim yok ama inş. turu atlarız bu kupa 100 yıl için çok önemli bizim için hem kalan maçlar için büyük bir motivasyon olur

mustafa35
25.Nisan.2007, 20:39
"Beşiktaş elenecektir"
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanşında yarın Beşiktaş ile yapacakları maçı, taraftarların desteğiyle kazanacaklarını savundu.

Aziz Yıldırım, kulübün internet sitesindeki açıklamasında, kuruluşlarının 100. yılında, rakiplerini kupadan elemek için her açıdan hazır olduklarını ifade ederek, ''Bu maçı Fenerbahçe ve onun büyük taraftarı kazanacaktır. Beşiktaş, yarın oynayacağımız maçla Fortis Türkiye Kupası'ndan elenecektir'' dedi.

Fenerbahçe taraftarlarının, yarınki maçın kazanılmasında en önemli etken olacağını dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:

''Özellikle 100. yılımızı kutladığımız bugünlerde, başından beri söylediğimiz şey, Fenerbahçe'nin tüm branşlarında başarı yaşamaktır. Profesyonel futbol takımımız 2 kupayı da alarak müzemize getirecektir. Yarın yapacağımız maçla, rakibimizi kupadan eleyecek güçteyiz. Bu maçta tribünlerimizi dolduran taraftarlarımız, 90 dakika süreyle desteklerini versinler, oyuncularımıza varlıklarını hissettirsinler. Türkiye Kupası hasreti için camiamıza bu yeter.

Bugüne kadarki maçlarda, büyük Fenerbahçe taraftarının tutkulu tavırları, takımımızı ateşlemeye devam ediyor. Burada en önemli şey, yarın sahamızı dolduracak taraftarlarımızın, takıma 90 dakikanın sonuna kadar destek vermesidir. Maç bitene kadar, oyuncularımızın hiçbirine ters tepki göstermemek gerekiyor. Çünkü bize 100. yılımızda başarıları getirecek olanlar, sahada ter dökecek sporculardır.''

TR.CaPTaiN
25.Nisan.2007, 22:36
Taraftar büyük koz fakat maça dengesiz başlarsak yiyeceğimiz 1 gol tüm planları alt üst edebilir. Ben takımdan ümitliyim ama Zico'dan korkuyorum.

Bugra19o3
25.Nisan.2007, 23:04
ben tiganadan korkuyorum...
ama nobre iyileşti oynuyo..yani çift forvettt...:D:D:D

FeYYaz1989
25.Nisan.2007, 23:09
"Beşiktaş elenecektir"
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanşında yarın Beşiktaş ile yapacakları maçı, taraftarların desteğiyle kazanacaklarını savundu.

Aziz Yıldırım, kulübün internet sitesindeki açıklamasında, kuruluşlarının 100. yılında, rakiplerini kupadan elemek için her açıdan hazır olduklarını ifade ederek, ''Bu maçı Fenerbahçe ve onun büyük taraftarı kazanacaktır. Beşiktaş, yarın oynayacağımız maçla Fortis Türkiye Kupası'ndan elenecektir'' dedi.

Fenerbahçe taraftarlarının, yarınki maçın kazanılmasında en önemli etken olacağını dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:

''Özellikle 100. yılımızı kutladığımız bugünlerde, başından beri söylediğimiz şey, Fenerbahçe'nin tüm branşlarında başarı yaşamaktır. Profesyonel futbol takımımız 2 kupayı da alarak müzemize getirecektir. Yarın yapacağımız maçla, rakibimizi kupadan eleyecek güçteyiz. Bu maçta tribünlerimizi dolduran taraftarlarımız, 90 dakika süreyle desteklerini versinler, oyuncularımıza varlıklarını hissettirsinler. Türkiye Kupası hasreti için camiamıza bu yeter.

Bugüne kadarki maçlarda, büyük Fenerbahçe taraftarının tutkulu tavırları, takımımızı ateşlemeye devam ediyor. Burada en önemli şey, yarın sahamızı dolduracak taraftarlarımızın, takıma 90 dakikanın sonuna kadar destek vermesidir. Maç bitene kadar, oyuncularımızın hiçbirine ters tepki göstermemek gerekiyor. Çünkü bize 100. yılımızda başarıları getirecek olanlar, sahada ter dökecek sporculardır.''

Yine taraftara gereken gaz verilmis.Birde lutfen bu iki kupa olayi bu senede cikmasin sonra mazallah Aziz Yildirim yine istifa etmek zorunda kalir...;)

GeNç KaRTaL
25.Nisan.2007, 23:17
Maçın başında bir gol bulsak inanılmaz rahatlarız belki fark bile yaparız ama birazda şansa ihtiyacımız olacak tabii yinede geriye gömülmemek lazım aksi takdirde biz fark yiyebiliriz ilk golü

Nocna Mora
26.Nisan.2007, 00:01
Beşiktaş'ta derbi öncesi Koray'ın kesin olarak oynamayacağı Nobre'nin ise riskli olduğu açıklandı.

Beşiktaş'ta yarın oynanacak Fenerbahçe karşılaşması öncesi sakat futbolculardan Koray'ın kesin olarak forma giyemeyeceği, Nobre'nin durumunun ise maç saatinde belli olacağı açıklandı.

Lig TV'de yer alan haberde Brezilyalı golcünün sol kasığındaki sakatlığının ciddi olduğu, eğer Fenerbahçe karşısında forma giyer ve ağrıları artarsa, sezonu kapatabileceği de belirtildi.

Antalyaspor maçının kahramanı kaleci Murat Şahin'in de 18 kişilik kadroda yer alacağı ve yedek outuracağı bildirilirken, Başkan Yıldırım Demirören'in de hafta başından beri Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden ayrılmadığı, sürekli Tigana ve futbolcularla derbi maçını görüştüğü öğrenildi.

Beşiktaş'ta tur primi de 15 bin dolar olarak açıklandı.

TheCure
26.Nisan.2007, 00:23
zaten bjk 1 gol bulursa %95 finale çıkar öünkü fb 3 gol atması lazm
bence fb sabırlı olur gol yollarında acemilik yapmazsa turu geçme ihtimali daha yüksek

Varonil
26.Nisan.2007, 10:58
Kadıköy'de çarpışma!
Fortis Türkiye Kupası rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk ediyor. Saat 20.00'de başlayacak maç Lig TV'den naklen yayınlanacak. Derbi maçı FIFA kokartlı hakem Selçuk Dereli yönetecek. Dereli'nin yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ile Erdem Bayık yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Halis Özkahya.

-2 GÖZLEMCİ, 3 TEMSİLCİ-

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbi maç, federasyon tarafından da sıkı takibe alınacak.

Derbide hakem gözlemciliklerini Muhittin Boşat ile Salih Türktunç, federasyon temsilciliklerini ise Orhan Kaya Tok, Şerif Ünlütepe ve Abdullah Kaya yapacak.

-FENERBAHÇE'NİN SAHA, BEŞİKTAŞ'IN SKOR AVANTAJI VAR-

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında bugün yapılacak yarı final rövanş maçı öncesi ev sahibi Fenerbahçe'nin saha ve seyirci, deplasman takımı Beşiktaş'ın ise skor avantajı bulunuyor.

BJK İnönü Stadı'ndaki ilk maçı 1-0 kazanarak tur için avantaj yakalayan Beşiktaş'ı, derbi maçta 2 bin 527 taraftarı destekleyebilecek.

Kadıköy'de yaklaşık 50 bin taraftarının desteğini arkasına alacak olan Fenerbahçe ise tur için kendisine yetecek skoru almaya çalışacak.

-NASIL TUR ATLARLAR?-

Dolmabahçe'deki ilk maçı 1-0 kazanan Beşiktaş'a, bugünkü maçta turu geçebilmesi için her türlü beraberliğin yanı sıra, gollü tek farklı skorlu yenilgiler bile yeterli olacak.

Fenerbahçe'nin 1-0 galibiyeti halinde maçta uzatmaya gidilecek. Uzatmaların da 1-0 Fenerbahçe lehine tamamlanması durumunda turu geçecek takım seri penaltı atışlarıyla belli olacak.

Fenerbahçe'nin turu geçebilmesi için ezeli rakibi karşısında mutlaka en az 2 farklı skorla galip gelmesi gerekiyor.

-FENERBAHÇE CEPHESİ-

Fenerbahçe'de tek hedef, Turkcell Süper Lig'de de şampiyonluk için yarıştığı ezeli rakibini kupadan elemek.

Dev maça 1-0'lık skor dezavantajıyla başlayacak olan sarı-lacivertliler, ezeli rakipleri karşısında Kadıköy'de 6 yılı aşkın süredir maç kazanamazken, Türkiye Kupası maçlarında da 24 yıla yayılan son 13 maçta galibiyet elde edemedi.

Kuruluşunun 100. yılında lig şampiyonluğunun yanı sıra, 24 yıllık kupa hasretine de son vermek isteyen ''Sarı Kanaryalar'', taraftar desteğiyle tur için yeterli skoru yakalayıp, üst üste 3. kez kupada finale çıkmak amacında.

Fenerbahçe'de derbi öncesi kadro açısından tek sıkıntı, sakatlığı bulunan Appiah. Ganalı futbolcu hakkındaki son karar maç öncesi verilecek.

Bu sezon Fortis Türkiye Kupası'nda şimdiye dek yedek ağırlıklı kadroları sahaya süren teknik direktör Zico'nun, BJK İnönü Stadı'ndaki ilk maçta yedek soyundurduğu Alex ve Kezman'ı bu kez ilk 11'de görevlendirmesi, Gaziantepspor ile yapılan son lig maçındaki kadroyu sahaya çıkarması bekleniyor.

-BEŞİKTAŞ CEPHESİ-

Kupanın son şampiyonu Beşiktaş ise, ilk maçta elde ettiği 1-0'lık skor avantajıyla çıkacağı Kadıköy'deki rövanş maçından turu geçerek ayrılmayı hedefliyor.

Kadıköy'deki maçlarda 6, Türkiye Kupası'nda ise 24 yıldır yenilmediği ezeli rakibi karşısına ilk maçta elde ettiği skor avantajıyla çıkacak olan siyah-beyazlılarda, sağ dizindeki ağrıları nedeniyle dün kontrol amaçlı MR'ı çekilen Bobo ile sakatlığı geçen Nobre'nin, bugünkü karşılaşmada forma giyebilecekleri açıklandı. Sakatlığı süren Koray'ın ise derbi maçta oynayamayacağı bildirildi. Bir maçlık cezası biten Runje ise sakat sakat oynadığı Antalyaspor maçında yaptığı kurtarışlarla takımının galibiyetinde büyük pay sahibi olan Murat'tan kaleyi teslim alacak.

Beşiktaş'ta ayrıca, sakatlığı geçen İbrahim Üzülmez ile affedilen İbrahim Akın da teknik heyetin görev vermesi durumunda oynayabilecek.

Fenerbahçe:
Serdar
Önder
Lugano
Edu
Ümit
Aurelio
Deniz (Appiah)
Tuncay
Tümer
Alex
Kezman

Beşiktaş:
Runje
Mustafa
İbrahim Toraman
Gökhan Zan
Baki (İbrahim Üzülmez)
Serdar
Fahri
Burak
Delgado
Ricardinho
Bobo (Nobre)

STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 20.00
HAKEM: Selçuk Dereli
YAYIN: Lig TV

-EZELİ REKABETTE 316. RANDEVU-

Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş, bugün yapacakları Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçıyla birlikte 316. kez karşı karşıya gelecek.

İki ekip arasında 28 Kasım 1924'de, Fenerbahçe'nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 83 yıllık ezeli rekabette Beşiktaş'ın galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor.

Bugüne dek yapılan 315 maçta Beşiktaş 118, Fenerbahçe ise 114 galibiyet alırken, 83 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

-BEŞİKTAŞ 4. DALYA PEŞİNDE-

Ezeli rekabette Fenerbahçe'nin toplam 424 golüne, Beşiktaş 399 golle karşılık verdi.

Beşiktaş'ın, ezeli rekabette atacağı ilk gol, kayıtlara 400. gol olarak geçecek.

-FENERBAHÇE 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR-

Beşiktaş, ezeli rakibine karşı 4 maçtır yenilmiyor.

Fenerbahçe, 18 Eylül 2005 tarihinde BJK İnönü Stadı'nda 2-1 yendiği rakibi karşısında daha sonra yaptığı 4 maçta 2 kez mağlup oldu, 2 kez berabere kaldı ve galibiyet alamadı.

26.04.2007

Kaynak : Sporx.com ve AA

World Hollow o1
26.Nisan.2007, 11:16
İçimden Beşiktaş geçiyor ama hadi hayırlısı bakalım...

İyi oynayan kazansın.

Varonil
26.Nisan.2007, 12:25
Appiah yok Kerim kadroda
Gaziantep maçı sonrası, kupada Appiah ile Deniz arasında tercih yapmayı düşünen Brezilyalı hoca, Ganalı’nın sakatlığının geçmemesi üzerine kararını kolayca verdi. Sakatlığını atlatamayan Appiah’ı kadroya almayan Zico, Gaziantep’i deplasmanda 2-0 yenen kadroyu sahaya sürmeyi kararlaştırdı. Zico’nun Mehmet Yozgatlı’nın yerine genç Kerim’i kadroya dahil etmesi de dikkat çekti. Son çalışmasını dün akşam basına kapalı olarak yapan Fenerbahçe’de morallerin son derece yüksek olduğu belirlendi. Antep maçı sonrası teknik heyet ve kaptanların yoğun çabasına, önceki akşam idmanı izleyen Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin desteğinin eklenmesi, Sarı-Lacivertliler’i havaya soktu. Son derece neşeli, hırslı ve istekli bir çalışma gerçekleştiren futbolcular, Beşiktaş’ı yenerek, finale yükseleceklerini ve kupayı kazanacaklarını iddia etti.
26.04.2007

Kaynak : Fanatik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zico riske girecek
Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında turu geçmek için bugün her türlü riske girecek. Sarı-Laciverti takımın hocası Zico, özellikle ilk yarım saatte rakibini sahasına hapsedip sağlı, sollu ataklarla bunaltmayı ve ilk golü bulduktan sonra da farka gitmenin planlarını yapıyor.

Yozgatlı kadroda yok
Maça tek forvetle başlayacak olan F.Bahçe 2. yarıda oyunun gidişatına göre Deivid ve Semih gibi gole yakın isimleri sahaya sürecek. Bu arada Zico'nun, her an oyunu değiştirebilecek kapasite olan Mehmet Yozgatlı'yı derbi maçının kadrosuna almaması dikkat çekti.

Penaltıcıları belirledi
Zico, Beşiktaş maçında her türlü skoru göz önüne alarak takıma taktik yükleme yaptı. Dev karşılaşmanın penaltılara gidebileceğini de hesaplayan Brezilyalı teknik adamın önceliği Alex de Souza, Önder, Kezman, Tümer Metin ve Aurelio'ya vermesi bekleniyor.
26.04.2007

Kaynak : Takvim

eXcitinG
26.Nisan.2007, 13:56
Fenerbahçeye yeniLmiyoruz.Bu akşamda yeniLmeyiz diye düşünüyorum.Hatta farka biLe gideriz gibi geLiyor.

Omerdinho
26.Nisan.2007, 14:11
Yine taraftara gereken gaz verilmis.Birde lutfen bu iki kupa olayi bu senede cikmasin sonra mazallah Aziz Yildirim yine istifa etmek zorunda kalir...;)

sizin baskan konusunca gaz vermek olmuyor.. bizimki konusunca gaz veriyor yani öylemi?

Jesus_FB
26.Nisan.2007, 14:24
maçta olucam bakalım pek umutlu değilim ama yenilmeyiz gibime geliyor

Varonil
26.Nisan.2007, 14:27
"Karaborsa bilet almayın!"
Sarı lacivertli yetkililer, taraftarlara çağrıda bulunarak, "Kimse karaborsa bilet almasın. Seyircimiz için hala bilet var. 4500 bilet bugün Biletix aracılığıyla satışa sunulacak. Karaborsacılara kanmasınlar. Bileti, Biletix’ten alsınlar" dedi. Öte yandan dün polis, stat çevresinde karaborsacı avına çıktı. Karaborsa bilet satanlar gözaltına alındı.
26.04.2007

Kaynak : Hürriyet

paco
26.Nisan.2007, 14:34
maçta olucam bakalım pek umutlu değilim ama yenilmeyiz gibime geliyor

senin gittiğin maçlarda yenilmez f.b:mad:

:)

eXcitinG
26.Nisan.2007, 15:06
Bende gidicektim ama biLet buLamadım.İnönüdeki maçta orda oLucam inş.SaoLsun Ladies of beşiktaşın bursa temsiLcisi arkadaşım :P Bu akşam kazanıcaz umarım.Fark bekLiyorummmm

Varonil
26.Nisan.2007, 16:53
Demirören maça gidiyor!
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı takımın bu akşam Fenerbahçe ile yapacağı Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na gideceğini açıkladı.

Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, haftalardır Beşiktaş camiası olarak fair-play ruhunu savunduklarını vurgulayarak, ''Bu anlayışın ifade ettiği, adil şartlarda ve centilmence rekabet ve oyun anlayışını desteklemeye ve buna inanmaya devam ediyoruz. Beşiktaşlı duruşumuzun gerekliliği olan 'Rakibe saygı gösterebilme erdemi' hiç kuşku yok ki bu yaklaşımımıza katkı sağlıyor'' dedi.

Toplumun hoşgörü ve uzlaşma arayışını en çok hissettiği dönemde, Beşiktaş Kulübü Başkanı'nın toplumsal sorumluluğunun, bu arayışa yardımcı olmayı gerektirmekte olduğunu vurgulayan Demirören, şöyle davam etti:

''Bu çerçevede, bugün Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak Fortis Türkiye Kupası yarı final 2. maçında, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte yerimi almayı, 'Doğru zaman, doğru mekan' değerlendirmesi içerisinde yorumluyorum.

Bu ilk adımın Türk sporu için yeni ve örnek bir davranış olacağına inanıyorum.

BJK olarak amacımız, içimizdeki spor sevgisini büyütüp, içinde var olduğumuz Türk sporuna hizmet etmek ve onu güzelleştirmektir.

Saygılarımla, kamuoyunun bilgilerine sunarım.''

''Üç Büyükler''in son dönemde birbirleriyle oynadıkları derbi maçlarda, genellikle deplasman takımlarının kulüp başkanları maçları statta izlemiyordu.

Beşiktaş ile Fenerbahçe futbol takımları arasında yapılan Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, BJK İnönü Stadı'na gelmemişti.
26.04.2007

Kaynak : AA

fenerlistinanc
26.Nisan.2007, 17:15
almak zorundayız başka yolu yok

Omerdinho
26.Nisan.2007, 17:32
Demirören gelirse Aziz Yildirim onun yaninda oturmaz kanimca..
Nihat Özdemir ve Mahmut Uslu cezali oldugundan Ali Koc yada Murat Özaydinli oturur :)

Mirza
26.Nisan.2007, 17:32
Aziz Yıldırım haklı olarak gitmez tabii. Gittiğinde ne anası kalıyor ne bacısı.

anil luque
26.Nisan.2007, 17:35
bence büyük konuşmak gibi olmasın ama 6,5 senedir süren yenilmezliğimiz (kadıköy'de) devam edecek ve finale kalacağız

eXcitinG
26.Nisan.2007, 18:01
Bizim başkanda garip adam.Ne gidiyor ki o Stada.Ben oLsam gitmezdim.Aziz yıldırım gelmedi,o da gitmesin.

ewrim_FB
26.Nisan.2007, 18:06
İnşallah turu geçeceğiz.Maç uzatmalara gidecek gibi bir his var içimde...

senderson
26.Nisan.2007, 18:11
Bizim başkanda garip adam.Ne gidiyor ki o Stada.Ben oLsam gitmezdim.Aziz yıldırım gelmedi,o da gitmesin.

çok da tın gelmesi.Git söyle gelmesin.

Buarada 30 dk sonra Mabed'e gitmek üzere yola çıkıyorum.Tribünde biz sahada kanaryalar ezeceğiz....
Tüm Fenerbahçeli Kardeşlerim Allaha Emanet Olun..

Omerdinho
26.Nisan.2007, 18:14
çok da tın gelmesi.Git söyle gelmesin.

Buarada 30 dk sonra Mabed'e gitmek üzere yola çıkıyorum.Tribünde biz sahada kanaryalar ezeceğiz....
Tüm Fenerbahçeli Kardeşlerim Allaha Emanet Olun..

Sende :) takimimizi en iyi sekilde destekleyin.. sonuc ne olursa olsun.

Memedov
26.Nisan.2007, 18:14
Aziz Yıldırım haklı olarak gitmez tabii. Gittiğinde ne anası kalıyor ne bacısı.

+ 1907.

Maçı umarım kazanıp Turu geçen taraf biz oluruz..

Bugra19o3
26.Nisan.2007, 18:17
fenerbahçe in 2 farklı yenmesi lazım diğer sonuçlarda her türlü beşiktaşım tur atlar :cool: :cool:

fm_monster
26.Nisan.2007, 18:20
fener 2-0 alır........

TheCure
26.Nisan.2007, 18:33
2 fark zorunlu değilki 1-0 FENERBAHÇEM alsa uzatmalara penaltılara vs. gider o yüzden ben 1-0'a bile razıyım kendi seyircimiz önünde biz uzatmalarada filan 2.golüde buluruz

Varonil
26.Nisan.2007, 19:00
Kezman'ın keyfi yerinde

Gaziantep'de Tuncay-Alex-Tümer üçlüsünün önünde oynayan ve geçmiş maçlara oranla daha başarılı bir grafik çizen Kezman'ın morali yerinde. Sırp futbolcu bugüne kadar Fenerbahçe'de en çok bu üçlünün önünde rahat ettiğini vurgulayarak "Başarı birliktelikten gelir. Gaziantepspor maçında iyi anlaşıp güzel bir birliktelik yaşadık. Bunu Beşiktaş maçında seyircimizin desteğiyle sergilersek istediğimiz skorla ayrılırız" dedi.

Kaynak: Sabah
26.04.2007

GeNç KaRTaL
26.Nisan.2007, 19:11
Bu maç çok ilginç olabilir

TR.CaPTaiN
26.Nisan.2007, 19:19
İşte muhteşem deha Zico.Şimdide Yozgatlı'yı kadroya almamış.Bu adam ya bunamış ya da kovulmak için can atıyor.

barahir
26.Nisan.2007, 19:26
Büyük maça az kaldı.. Az sonra çıkacam bende maça.. Umarım yüzümüzü kara çıkartmazlar.

fenerbahce_1907
26.Nisan.2007, 19:46
Fortis Türkiye Kupası'nda Kadıköy'de F.Bahçe ve Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Dev derbi öncesi Beşiktaş'ın mücadele edeceği 11 belli oldu. Uzun aradan sonra İbrahim Üzülmez 11'de, Bobo ise yedek. Beşiktaş bugün tek forvet...

Runje
Mustafa Doğan
İbrahim Toraman
Gökhan Zan
Baki Mercimek
İbrahim Üzülmez
Serdar
Delgado
Burak
Ricardinho
Nobre

barahir
26.Nisan.2007, 19:49
hani bunlarda sakat falan yok mu ya..

TheCure
26.Nisan.2007, 19:53
nobre oynayamacak die biliodum oynou bide ibrahim 3 hafta sora ilk kez sahada
fenerbahçe en iyi 11'i ile sahaya çıkmış inş. turu geçerizz

GeNç KaRTaL
26.Nisan.2007, 19:56
hani bunlarda sakat falan yok mu ya..

Koray yok...

fenerbahce_1907
26.Nisan.2007, 19:56
F.Bahçe
Serdar
Ümit
Önder
Edu
Lugano
Tuncay
Tümer
Aurelio
Deniz
Alex
Kezman

GeNç KaRTaL
26.Nisan.2007, 19:59
Bizim Tigana'nın bir planı var ama bakalım tutacak mı?

TheCure
26.Nisan.2007, 20:21
5-4-1 sisteminde oynucak bjk çok kapanıyor fb kapalı defansı zor çözer hadi hayırlısı

Nocna Mora
26.Nisan.2007, 20:33
Beşiktaş 2-1 alır bu maçı

bu arada bobo neden yedek ??

eGowiCh
26.Nisan.2007, 20:36
İlk golü atan turu geçer.

Universal
26.Nisan.2007, 20:38
İnleyen nağmeler ruhumu sardı....

Varonil
26.Nisan.2007, 20:38
Bir ruyaki orda hep............

RaSenGan
26.Nisan.2007, 20:54
İlk 11'ler

F.Bahçe
Serdar
Ümit
Önder
Edu
Lugano
Tuncay
Tümer
Aurelio
Deniz
Alex
Kezman

Beşiktaş
Runje
Mustafa Doğan
İbrahim Toraman
Gökhan Zan
Baki Mercimek
İbrahim Üzülmez
Serdar
Delgado
Burak
Ricardinho
Nobre

Memedov
26.Nisan.2007, 20:56
Appiah yine yok Ahh Zico Ahh..Sözde sakat.:)

fm_monster
26.Nisan.2007, 21:00
FENERBAHCE YE basarılar

Sheriff
26.Nisan.2007, 21:00
Appiah yine yok Ahh Zico Ahh..Sözde sakat.:)
Sakattır muhtemelen. Akılsız insan bile api nin yerine denizi tercih etmez..

RaSenGan
26.Nisan.2007, 21:04
Haydi Beşiktaş ;;)

Memedov
26.Nisan.2007, 21:05
Güzel bir maç olucak maç başladı.

RaSenGan
26.Nisan.2007, 21:06
1-1 biter ;;)

C h A o S
26.Nisan.2007, 21:14
haydi beşiktaş al şu maçı ...

Memedov
26.Nisan.2007, 21:19
Nasıl kaçar bu gol ya.:(

Aurelio,Tuncay Yapmayın...%100 gol olması gerken pozisyon..

perpetua
26.Nisan.2007, 21:28
Mac su ana kadar bir Selcuk Dereli klasigi.

Mactan cok hakem konusulacak 2 saat sonra.

RaSenGan
26.Nisan.2007, 21:32
Dk.32 hala gol yok :)

RaSenGan
26.Nisan.2007, 21:48
İlk yarı bitti ;;)

fm_monster
26.Nisan.2007, 21:48
ilk yarı 0-0

El Barto
26.Nisan.2007, 21:50
Tur gelecek umarım Beşiktaş'a. :)

eGowiCh
26.Nisan.2007, 21:53
Fenerbahçe bal yapmayan arı gibi... Kötü oynuyor, gol atacak gibi gözükmüyor.

Selçuk Dereli şu ana dek iyi maç yönetiyor, tartışmalı pozisyonlar var tabii ama öyle bariz bir şey yok. Baki'nin gol çok tartışmalı, akşam izleriz onu detaylı şekilde, bana gol gibi geldi.

Eray Dengiz
26.Nisan.2007, 21:53
Bu maç berabere biter.

eGowiCh
26.Nisan.2007, 21:55
İlk maç da böyleydi, berabere biter diyorduk ama şans golüyle Beşiktaş kazandı. Aynısını biz neden yapmayalım?

Aydin
26.Nisan.2007, 21:57
fenerde iş yok. beşiktaş istediğini yaptırıyor.

M.Scofield
26.Nisan.2007, 21:58
Beşiktaş finale yakın taraf

fenerbahce_1907
26.Nisan.2007, 21:59
Elendık artıkk biz hiç umudum kalmadı.

RaSenGan
26.Nisan.2007, 21:59
Bobo bir gol atar ;;)

fm_monster
26.Nisan.2007, 22:00
Elendık artıkk biz hiç umudum kalmadı.

belli olmaz bence 1-0 olcak bu mac

LaigLeNoiR
26.Nisan.2007, 22:02
Hakem bariz golümüzü vermedi yaa...

Memedov
26.Nisan.2007, 22:03
Maç biterse Fener kazanırsa Turu geçerse Suçlu hakem olucaktır..;)

fm26mer
26.Nisan.2007, 22:04
Haydi fenerim benim. yüzümüzü kara çıkarma,biz inandık biraz olsun sizde inanın bea

fenerbahce_1907
26.Nisan.2007, 22:07
2. yarı basladı.Basarılar Fenerbahcem

Memedov
26.Nisan.2007, 22:08
Direkten Döndü Olamaz..:(

Umarım maç sonu bu pozisyonları aramayız..

fenerbahce_1907
26.Nisan.2007, 22:09
Off kacırdık yine.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Su anda inanılmaz baskılı oyuyoruz gol gelebilir her an.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gooooooooooooooooooooolllllll

Nocna Mora
26.Nisan.2007, 22:17
fener gol attı TÜMER ile

turgut1
goooooooooooollllllll tümer yawrum benim:D

C h A o S
off ya gol oldu :(

fenerbahce_1907
Tümer atıııı.Harikasın olm

RaSenGan
1-1 biticektir Beşiktaş bastırır Bobo golü bulur ;;)

Memedov
Goooooooooooooooollll 1-0 Tümer Metin..

İşte bu bunu bekliyordum :)

fm_monster
goooooooooooooollllllllllll tumer tumer

Sheriff
26.Nisan.2007, 22:18
Helal Tümer aslanım beaa..

fm26mer
26.Nisan.2007, 22:18
Ggggggolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllll
Llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
TÜmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrr

Memedov
26.Nisan.2007, 22:19
İşte bu maçı vermeyiz bırakmayız bu maçı Kazanacağız ve Turu geçeceğiz...

C h A o S
26.Nisan.2007, 22:19
şimdi fenerbahce daha baskılı oynar. hadi beşiktaş 1 gol yeter...

fenerbahce_1907
26.Nisan.2007, 22:20
Su anda inanılmaz baskılı oyuyoruz gol gelebilir her an.

Ben dmiştim biliyorum bu ısı ya:D

fm26mer
26.Nisan.2007, 22:21
aslanım benim beee aldığın para kuruşu kuruşuna helal olsun.. yavrum benim.

turgut1
26.Nisan.2007, 22:21
beyler bobo girdi

fenerbahce_1907
26.Nisan.2007, 22:22
Burak çıkıyor, Bobo oyunda...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edu kacırdı ınanıla pozison.

Wesley Sneijder
26.Nisan.2007, 22:32
Tümer'den Beşiktaş'a bir hediye...

fm_monster
26.Nisan.2007, 22:32
m.sedef girdi delgado cıktı

Wesley Sneijder
26.Nisan.2007, 22:34
HAKEM VE GÖZLEMCİLER

Hakem Dereli:
Derbi maçı FIFA kokartlı hakem Selçuk Dereli yönetecek.
Dereli'nin yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ile Erdem Bayık yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Halis Özkahya.

Gözlemciler:
Derbide hakem gözlemciliklerini Muhittin Boşat ile Salih Türktunç, federasyon temsilciliklerini ise Orhan Kaya Tok, Şerif Ünlütepe ve Abdullah Kaya yapacak.

Bu arada .Ankara bölge hakemi olan Selçuk Dereli, 17 maçla Süper Lig'de bu sezon en çok maç yöneten hakem durumunda..

İşte Dereli'nin bu sezon düdük çaldığı mücadeleler:

GALATASARAY A.Ş. 4-0 KAYSERİSPOR
ANTALYASPOR A.Ş. 3-2 BURSASPOR
TRABZONSPOR A.Ş. 3-1 GALATASARAY
DENİZLİSPOR 2-0 ÇAYKUR RİZESPOR
VESTEL MANİSASPOR 2-3 FENERBAHÇE
KAYSERİ ERCİYESSPOR 1-2 KONYASPOR
BEŞİKTAŞ A.Ş. 0-1 SİVASSPOR
BURSASPOR 1-0 DENİZLİSPOR
FENERBAHÇE 2-1 GALATASARAY
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 0-1 İSTANBULSPOR
BEŞİKTAŞ A.Ş. 3-1 VESTEL MANİSASPOR
ANTALYASPOR A.Ş. 1-0 SAKARYASPOR A.Ş.
ÇAYKUR RİZESPOR 2-1 FENERBAHÇE
TRABZONSPOR A.Ş. 3-2 BEŞİKTAŞ
KAYSERİSPOR 1-0 ÇAYKUR RİZESPOR
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 2-0 MALATYASPOR
SAKARYASPOR 1-2 GAZİANTEPSPOR
TRABZONSPOR 0-1 KAYSERİ ERCİYESSPOR
ANTALYASPOR 1-1 DENİZLİSPOR
VESTEL MANİSASPOR 4-1 BURSASPOR

fm26mer
26.Nisan.2007, 22:34
Tümer'den Beşiktaş'a bir hediye...

KADIKÖY HATIRASI:zuhaha :zuhaha

fenerbahce_1907
26.Nisan.2007, 22:37
Delgado oyundan çıktıktan sonra tepki gösterdi...

Wesley Sneijder
26.Nisan.2007, 22:37
Maç uzayacak gibi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ofsayt kralı Kezman!!! Gene ofsaytta kaldı.

fenerbahce_1907
26.Nisan.2007, 22:40
Alex sov yaptı kalecıyeıe gectı am kendı ayagına takıldı yere dutu bos kaleye atmaı:mad:

fm_monster
26.Nisan.2007, 22:40
ahhhh ahhhh alex
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ugur girdi umıt cıktı

Memedov
26.Nisan.2007, 22:42
Ne pozisyonlar kaçıyor ahh ahh..

Wesley Sneijder
26.Nisan.2007, 22:42
Ah Alex kaçar mı bunlar?

Sheriff
26.Nisan.2007, 22:46
Ah Alex kaçar mı bunlar?
Adam okadar çalım atmış yeter işte :zuhaha

Wesley Sneijder
26.Nisan.2007, 22:46
Bu ne yahu sakatlanan sakatlanana.

fenerbahce_1907
26.Nisan.2007, 22:49
Baki Tuncay'ı biciyor ya.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yine kacırdık olamaz ya mcın hakkı bizim elemnırsek yaık olur.

fm_monster
26.Nisan.2007, 22:52
kalp dayanmaz bu maca

Wesley Sneijder
26.Nisan.2007, 22:53
89'-Tuncay ceza alanı sağ tarafından Alex'in pasıyla topla buluştu. Ortasını yerden yaptı. Ceza alanındaki Aurelio'nun estetik topuk vuruşu Runje'de kaldı..

87'-Mehmet Sedef Tümer'e yaptığı faulün ardından sarı kart gördü..

Memedov
26.Nisan.2007, 22:53
Öyle bir maç oynuyor ki ben Fener´i böyle hiç görmedim.

fenerbahce_1907
26.Nisan.2007, 22:54
Uzatmalra giti mac.Cok iyi oynuyorzu tek kale mac oluyr ezdık Besıktası.

C h A o S
maç inşallah penaltılara kalır.penaltılarda ise bjk inşallah galip gelir...

RaSenGan
Maç bitti şimdi uzatmalar ;;)

Wesley Sneijder
26.Nisan.2007, 22:55
Kezman gene mi ofsayt?

eGowiCh
Fenerbahçe 2. yarı muhteşem oynadı, maçı kazanmayı haketti.

Umarım uzatmalarda şans yanımızda olur da maçı kazanırız.

Memedov
Maç bitti.

Uzatmalar Oynanacak Süper oynuyor Fenerbahçe Tek kale oynadı Adeta Bakalım Sonuç ne olacak.

eGowiCh
26.Nisan.2007, 22:56
Alex muhteşem oynadı ama nasıl kaçırdı onları şaşılacak gibi değil. Ne kaleciye çalım atmak istiyorsun anlamadım orada, vur at artık onu!

Beşiktaş'ı ezdik adeta 2. yarı, bu tur bizim hakkımız tamamen. Umarım Beşiktaş şansına gol atıp da turu geçmez.

Baki 10 kere atılmalıydı şimdiye dek ama hakem kart göstermek istemiyor.

fm26mer
26.Nisan.2007, 22:57
inşallah iş penaltılara kalmaz

Eray Dengiz
26.Nisan.2007, 22:58
Baki kırmızı kart görmeliydi. Taraftarın çok yoğun baskısı var. En ufak bir düşmede bile hakemi yanlış kararlar almaya zorlayabilir. Beşiktaş böyle devam ederse büyük ihtimalle yenilir. Ayrıca Baki ve Deniz en kısa zamanda futbolu bırakırlarsa futbol izleyicileri olarak çok büyük mutluluk duyacağız.

Ayrıca sizlere bir soru, Alex, Maradona'nın veliahtı yolunda ilerliyor mu?

Wesley Sneijder
26.Nisan.2007, 22:59
Maradona'ya sorarsak, evet. Onun 999. veliahtı olma yolunda... :)

TheCure
26.Nisan.2007, 23:02
maç uzatmalara gitti
maçı izlerken kahr oldum yaaa kaçan pozisyonlar + hakemin gizli bjk forma giymesi
bni çileden çıkardı...
bu maçı fb olarak kaybedersek gerçekten büyük yıkım olur bjk'nin 1 atağı var

perpetua
26.Nisan.2007, 23:03
FM'ciler.. Tigana'nin yaptigini yapmayin. Ofsayt taktigi oynayacak takimda orta sahanin ve forvetlerin amansiz bir pres yapmasi gerekli. Yoksa boyle pozisyon ustune pozisyon verir takim.

Hakem ortaligi dagitti bu arada.. Tuncay'in mac basindan beri bir cok kendisini yere atmalari var, Baki'nin gormesi gereken kartlar var, vermedigi ancak nizami olmasi gerken gol var, cok daha sert hareketlere vermedigi kartlar varken Mehmet Sedef'e verilen bir kart var... Ilk ayaktaki Firat Aydinus'un yonetiminden sonra inanilmaz bir kalite dusuklugu var hakem acisindan.

Ama mac zevkli geciyor. Ibrahim Uzulmez, Baki yer degisimi ve belki de Fahri'nin girmesi Besiktas'da gerekli gibi gozukuyor.

Fenerbahce ilk yarida gol atar, sonra da geriye cekilir bence.

Memedov
26.Nisan.2007, 23:03
Maradona'nın veliahtı Ortega-Aimar-Messi-Şimdi de Alex..:roll:

fenerbahce_1907
26.Nisan.2007, 23:04
Uzatmaların ilk devresine F.Bahçe başladı

Aydin
fener 2. yarı dağıttı resmen. baki çıkmazsa uzatmada, yakalananlar da atılırsa fark olur. hatta rıdvan gibi konuşayım: gol olur.

Wesley Sneijder
İnşallah, bakalım ne olacak.

Mc.Speedy
26.Nisan.2007, 23:07
fener 2. yarı dağıttı resmen. baki çıkmazsa uzatmada, yakalananlar da atılırsa fark olur. hatta rıdvan gibi konuşayım: gol olur.

Bende Erman gibi konuşayım bu gol olmaz abicim.

Wesley Sneijder
26.Nisan.2007, 23:09
Serdar uzaktan yerden bir vuruşla kaleyi yokladı.. Top kaleci Serdar'da kaldı..

:D Bu ne ya?

fm26mer
26.Nisan.2007, 23:10
alex çıktıı olcan girdii

fenerbahce_1907
26.Nisan.2007, 23:10
Alex skatlandı cıktı,Olcan girdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

:D Bu ne ya?

Serdar kurtulus vurdu,Kulbilge cıkardı;;)

fm_monster
26.Nisan.2007, 23:11
alex cıktı olcan girdi

turgut1
26.Nisan.2007, 23:11
yok böyle bişey ya alex cıktı penaltılara kalırsak yandık ya inş yeneriz off:(

C h A o S
26.Nisan.2007, 23:13
alex, fenerbahce'nin penaltılarda ki en büyük kozuydu. penaltılara kalırsa maç bjk için çok büyük bir avantaj.

fm26mer
26.Nisan.2007, 23:14
tüh beeeee

fenerbahce_1907
Nobre attı yazık adaet yok hıc.

fm_monster
nobre yedik

Memedov
Olmaz böyle bir şey Atamayana atarlar 1-1 Nobre attı..:roll:

perpetua
26.Nisan.2007, 23:15
Cok som agizliymisim...

C h A o S
26.Nisan.2007, 23:15
goooolllllllllllllll. nobre nobreeeee noobreeee..

RaSenGan
26.Nisan.2007, 23:16
Golll Nobre ;;)

fm26mer
ah zico ah

RaSenGan
Tümer Beşiktaş'a Nobre Fener'e attı çok enteresan :)

Mc.Speedy
Uzatmalar Sonunda Skor . 2-2 olacak

fenerbahce_1907
26.Nisan.2007, 23:17
Bu sene Besıktas kadar şanslı bır takım yok ya hakederek kazandıgı mac haırlamıyorum ben ama bala mala şansa kaanıyorlar.Cok yazık oldu.:mad:

Memedov
Zico ne yapsın gol yedik hemen Ah Zico 4 tane Otobüs bekleyen adamın arasından Nobre çıkıyo kafa vuruyo..

fm26mer
ilk uzatma bölümü bitti

M.Scofield
26.Nisan.2007, 23:18
İşte bu helal olsun nobreye

fm26mer
26.Nisan.2007, 23:19
Zico ne yapsın gol yedik hemen Ah Zico 4 tane Otobüs bekleyen adamın arasından Nobre çıkıyo kafa vuruyo..

ilk maçta alex,kezman yedek ve sen zico ne yapsın diyon

El Barto
26.Nisan.2007, 23:19
NOBRAN :zuhaha

RaSenGan
26.Nisan.2007, 23:20
İnşallah böyle biter ;;)

fm26mer

ya emre abi, espirilerini başka zaman yapsan:mad: :mad: moralimiz kötüü:mad: :mad: :D :D

canavar20

defansımız adeta nobre'ye nobre gel bize gol çoktandır gol görmüyorduk:D dedi yav:D

Eray Dengiz
Erciyes finale kadar nasıl geldi hatırlayın.. Futbol maçını kazanmak için, futbol oynamak yetmiyor, %50 şans faktörüde yanınızda olmalıdır..

RaSenGan
26.Nisan.2007, 23:22

Tek kelimeyle SÜPERSİN Emre abi :zuhaha :zuhaha

fm26mer
26.Nisan.2007, 23:22
erciyes kadar olamadık.. yazıklar olsun bu yönetime

Bugra19o3
26.Nisan.2007, 23:23
50 bin kişi sustu.....beşiktaş taraftarını dinliyor.......işte bu nobre.....

canavar20
Erciyes finale kadar nasıl geldi hatırlayın.. Futbol maçını kazanmak için, futbol oynamak yetmiyor, %50 şans faktörüde yanınızda olmalıdır..

bence erciyes şanslı olarak gelmedi buralara anlının teriyle geldi

fm26mer
off bobo atıyodu direkten

Memedov
Tek kelimeyle SÜPERSİN Emre abi :zuhaha :zuhaha

Bunda Gülüncek ne var Aygün Ortalığı kızıştırma..

Bugra19o3
şimdi fener in 2 gol atması lazım son 11 dakikada....

RaSenGan
26.Nisan.2007, 23:24
Bunda Gülüncek ne var Aygün Ortalığı kızıştırma..

Emre abi espiri yaptı güldüm ;;) Gülmenin suç olduğunu bilmiyodum ;;) Dk.111

C h A o S
26.Nisan.2007, 23:25
ah bobo direkten döndü...

canavar20
26.Nisan.2007, 23:27
dahada fener ne yapıyor anlaşılmıyor

World Hollow o1
26.Nisan.2007, 23:28
bence erciyes şanslı olarak gelmedi buralara anlının teriyle geldi

Nasıl anlının teriyle geldi sende yahu abartma bu takım Türkiye Kupasınamı çalışıyo yoksa Süperlig'emi..?

Fenerbahçe bitti hayırlı olsun.

canavar20
26.Nisan.2007, 23:30
Nasıl anlının teriyle geldi sende yahu abartma bu takım Türkiye Kupasınamı çalışıyo yoksa Süperlig'emi..?

Fenerbahçe bitti hayırlı olsun.

galatasary'ı öyle bi yendi ki:zuhaha :zuhaha

C h A o S
26.Nisan.2007, 23:30
erciyes nasıl olsa finalde bjk tarafından saf dışı bırakılır.Kupayıda alıcaklarını zannetmiyorum...

fm26mer
26.Nisan.2007, 23:31
fb li taraftarlar alkışlıyor...(BJK'yi değil FB yi)

fenerbahce_1907
26.Nisan.2007, 23:31
Türkiye'ye gelmiş en kazma forvet.
Cevap:Kezman.

canavar20
26.Nisan.2007, 23:32
lugano kırmızıyı yedi

fm26mer
26.Nisan.2007, 23:32
luganu kırmızı kart denizlispor maçında yok

Memedov
26.Nisan.2007, 23:33
Lugano atıldı 2. sarıdan.

Maç bitmiş şu yaptıklarımıza bak yazık yazık.

fenerbahce_1907
26.Nisan.2007, 23:33
Lugano kırmızı gördu.

World Hollow o1
26.Nisan.2007, 23:34
Sanada Teşekkürler Lugano...

Kaldınızmı 3 kupadan 1 kupaya..:)

Yanlışlıkla oda Beşiktaş'a giderse üzülmeyin..

fenerbahce_1907
26.Nisan.2007, 23:34
günümüz futbolunda bence iyi oynamaktan çok şans en büyük faktör....

1 mac şansla kazanırsın anlarım 2 mac onuda anlarm ama her macta şansla kazanılmazkı bir kere iyi oynayarak kazansa bişi demicem ama iyi oynamıor.

RaSenGan
26.Nisan.2007, 23:35
Geçmiş Olsun ;;)

fm26mer
26.Nisan.2007, 23:36
Fenerbahçe ÇARESİZ
Fenerbahçe ŞAŞKIN
Taraftar SESSİZ
TaraftarTEPKİSİZ
GEÇMİŞ OLSUN

Memedov
Böyle devam Fenerbahçe Bırakın Şampiyonda olmayın Sene başında 3 kupa umudu ile başladık Kaldık 1 kupa´ya Beşiktaş´ı tebrik ediyorum Umarım Şampiyonlukta Gider Çifte Kupa yapar Beşiktaş.

C h A o S
ohh ohh Lugano kırmızı kart görmüş.bu iyi bi haber oldu...

perpetua
Karate kid Ugur Boral.. yuh sadece.. Macin basindan beri kendisini yere atanlari suzemeyen Selcuk Dereli, resmen maci rezil etti.

canavar20
Geçmiş Olsun ;;)

sağol;;) ama şimdide kıs kıs gülüyorsun:zuhaha

C h A o S
26.Nisan.2007, 23:38
ve maç bitti. BJK turu geçti.tbrkler bjk'ye.istediğim sonuçtu.Fbliler ise 100.yılında bu kupayı yine göremedikleri için çok üzülüyorlardır...

fm_monster
26.Nisan.2007, 23:38
selcuk dereliye gelde kufretme:mad:

fm26mer
26.Nisan.2007, 23:39
Fenerbahçe ÇARESİZ
Fenerbahçe ŞAŞKIN
Taraftar SESSİZ
TaraftarTEPKİSİZ

SAYIN BAŞKANIMIZ SİZCE HANGİ RENKTİR ARKADAŞLAR

Mc.Speedy
Konuyu Gerici + Gereksiz boş mesajlar atmayınız.

Universal
Teşekkürler SELÇUK DERELİ.

Uğur'a kırmızı kart nerede? Niye gösteremedin?

Runje Federasyon kaç maç ceza verecek? Bir maç mı? Taraftarın meşale yakması yasak. Runje stad içinde yakıyor.

Bir takımın emeği ile böyle oynanır haram olsun SELÇUK SANA haram olsun.

M.Scofield
Birşeyi kabul edın hemen selçuk dereli kabullnemediğniz için 30 yıldır kupayı alamıyorsunuz ya neyse

RaSenGan
26.Nisan.2007, 23:40
Biri finale, biri hasrete....

Fortis Türkiye Kupası'nda finalde K.Erciyesspor'un rakibi Beşiktaş oldu. Beşiktaş normal süresini 1-0 geride kapadığı maçta uzatmada bulduğu gol ile sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve final biletini kaptı.

90 dakikası 1-0 F.Bahçe üstünlüğü ile biten maçta normal süre içerisindeki tek gol 56. dakikada Tümer'den gelirken, 102. dakikada Beşiktaş'ta Nobre siyah-beyazlı ekibe beraberliği kafa golüyle getirdi. 1-0'ın rövanşında Beşiktaş finale gidiyor. F.Bahçe ise 24 yıllık hasreti, 25'e çıkıyor.

canavar20
Fenerbahçe ÇARESİZ
Fenerbahçe ŞAŞKIN
Taraftar SESSİZ
TaraftarTEPKİSİZ

işte çaresiz fenerliler bugün delireceğim:mad: :mad: :mad: :mad:

SaRPeR1903
Fenerbahçe Republic Ends !

Memedov
26.Nisan.2007, 23:42
Bu maçı Fener kazanırdı ama işte birazda şans olucak.Atamayana atarlar Sistemi işledi.

Nobre tek başına turu getirdi beşiktaş´a 4 tane defans oyuncumuz Otobüs bekler gibi dururken Nobre çıktı kafayı vurdu ve turu Beşiktaş´a getirdi..

Son dakikalar´da Lugano öyle birşey yaptı ki sanki amatör Ligde ki takımda oynuyor sanki tek bir maçla herşey bitiyor daha lig bitmedi takımın yanlız bırakıyor bunu amatör futbolcu yapmaz Bırakın Gidin Top felan oynamayın siz.

Serdar´ı kutluyorum elinden geleni yaptı Fener´de en iyi oynayan Tümer,Tuncay,Aurelio,Serdar Gerisi Hava gazı Beşiktaş´ı tebrik ediyorum.

TheCure
26.Nisan.2007, 23:44
Şelçuk Dereli bjkli bi futbolcu olsa ancak bu kadar kötü bi maç yönetebikirdi
alex tuncay tümer saolsun bol bol kaçırdılar
bjk 2 kere geldi 1i gol oldu şans işte aynı AZ maçı fenerbahçenin kaderi bu kim ne derse desin aziz yıldırırm istifa etmeli fb'ye çok zarar veriyor hakemlern nasıl maç yönetii ortada kaç senedir yeter artık !!!

Omerdinho
Takimimi tebrik ediyorum tek kale oynadik.. bjk ye neredeyse pozisyon bile vermedik ama futbol bu...

Dereli ve yardimcilarini tebrik ediyorum bi mac bu kadar kötü yönetilebilir edilen küfürlerin hepsini hakediyorlar.. 2 tane tertemiz pozisyonumuzu ofsayt diye iptal ettiler.. baki 2 saridan atilmaliydi... tam bir kazma..

mustafa35
Gecen sene denizli macindan sonra ki huzun yeniden geldi bana gore :( O kadar atak yap atak yap sadece 1 tane gol atabil ve kornerden gol yiyerek elen.. Baki Mercimek"in yaptigi 10 faul birden gorulmesin ve atilmasin.. Sadece sari kart gorsun.. Ne guzel Turkiye

fm26mer
ARTIK ZİCO GİTMELİİ!!!!

Eray Dengiz
Bu maç berabere biter.

Tahminlerin için teşekkür ederim Eray.

Öncelikle Beşiktaş takımını ve Beşiktaş taraftarlarını tebrik ederim. Fenerbahçe'li arkadaşlarda üzülmesinler zaten 24 senedir Türkiye Kupası'nın yüzünü unuttular. Maça gelecek olursak, ilk yarı iki takımda bomboş oynadı. İkinci yarı Fenerbahçe çok pozisyon kaçırdı ama atamayana her zaman atarlar diye bir kural yine devreye girdi.

115 dakika boyunca küfür etmeden dayanan Fenerbahçe taraftarını tebrik ederken, son 5 dakikaya harika küfür eden yine Fenerbahçe taraftarını en sevdikleri adam olan Ulusoy'a havale ediyorum..

Ayrıca Lig TV denen kanalıda bir türlü çözemedim.. Beşiktaş taraftarı küfür ederken sesi sonuna kadar kıstılar, Fenerbahçe taraftarı küfür ederken hala çok net duyuyordum.. Ayrıcalık yapayalım lütfen.. Türkiye'de yaşıyoruz yahu!

Tümer - Lugano - Uğur üçlüsüde bugün sahaya heralde mafyacılık oynayalım diye çıktılar. Tekmeler, yumruklar harikaydı. Böyle devam!

Maçın Yıldızı (bknz. ercan saatçi)

1- Runje
2- Beşiktaş Taraftarı
3- Monitörüm

eGowiCh
Selçuk Dereli maçı katletti, tebrikler!

Uğur, Mehmet Sedef ve Baki kırmızı kart görmeliydi. Fenerbahçe'nin uzatmalarda Gökhan'ın elle dokunduğu pozisyonda penaltımız verilmedi.

Hakemi tebrik ederim, maçı katletti, Fenerbahçe'yi yaktı.

Fenerbahçe çok büyük takım, Beşiktaş'ı ezdi ama sonuca gidemedi. Sağlık olsun, böyle futbol oynayın, mücadele edin, canımızı yiyin.

Deniz, Edu ve Lugano'ya da tebrikler. Herkes görevini yaptı, bir onlar yapmadı. Nobre kaç kişinin arasından kafa vurdu, yuh be!

Kezman ve Alex de çok kötüydü. Alex o golleri atsa tur bizimdi. Maçın yıldızı Aurelio ve Tuncay'dı. Ha bir de Dereli...

Mc.Speedy
26.Nisan.2007, 23:46
Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.
Maçı izlemedim , fakat sonuç belli gerisi boş bitti gitti.

canavar20
26.Nisan.2007, 23:47
beşiktaşlı birisi bile bu kadar kötü yöntmezdi alkışlamak lazım zaten hiç kimse feneri sevmiyor

fm26mer
MaÇi BeŞİktaŞ Kazanmadi,fenerbahÇe Kaybettİ.

eGowiCh
Lugano ve Tümer'in sabrını taşırdı artık hakemin kararları. Taraftar tepkisinde haklı, küfüründe haklı.

Ayrıca Lig TV denen kanalıda bir türlü çözemedim.. Beşiktaş taraftarı küfür ederken sesi sonuna kadar kıstılar, Fenerbahçe taraftarı küfür ederken hala çok net duyuyordum.. Ayrıcalık yapayalım lütfen.. Türkiye'de yaşıyoruz yahu!

Ben de çözemedim. Fenerbahçe ceza alsın diye FB taraftarı küfür ederken sonuna kadar açıyorlar sesi, sırf FB ceza alsın diye. Yazıklar olsun Lig TV'ye. FB ceza alsın, BJK almasın diye neler yapıyorlar. Güzel bir noktaya değinmişsin, tebrikler.

Maksic
Beşiktaş'ı tebrik ederim

Omerdinho
26.Nisan.2007, 23:48
Alex o golleri atsa tur bizimdi. Maçın yıldızı Aurelio ve Tuncay'dı. Ha bir de Dereli...

Alexle bence sözlesme yenilenmemeli sen 4 kisiyi birden calimla sonra dengeni kaybet.. Alex gibi bir futbolcuya yakismadi oysaki taraftarin ondan beklentisi coktu..
Aurelio süper oynadi Tuncay'da iyiydi 90. dakikadan sonra yoruldu etkisiz kaldi Tümer golü atti yatti..

Eray Dengiz
26.Nisan.2007, 23:49
Lugano ve Tümer'in sabrını taşırdı artık hakemin kararları. Taraftar tepkisinde haklı, küfüründe haklı.

Ceza alıncada haklıydı derseniz sevinirim..

Saygılar, sevgiler..

perpetua
Tarafli olmasam da ben cok sinirlendim Dereli'ye. Guzelim maci rezil etti, her iki taraf icin de. Daha macin basinda ozellikle Tuncay'in Baki'ye kart gostertmek icin cabuk yere devrilmelerini seyretti. Bundan sonra sinirlenen Baki'nin kasapligi ortaya cikti ve gormesi gereken 2 sari, 1 de kirmizi kart vardi.

Acikcasi Fenerbahce'ye yazik oldu cunku ozellikle 2. yari cok iyi oynadi, defanstan donen butun toplari Fenerbahce topladi ve tekrar tekrar tehlikeli oldu. Ilk uzatmada Zico'nun neden ayni baskiya devam etmedigini kesinlikle anlayamadim. Gol yedikten sonra Fenerbahce ozellikle hircinlasti ve butun soguk kanliligini kaybetti.

Zaten Besiktas gol bulduktan sonra mac falan da kalmadi ortada..

M.Scofield

Ben de çözemedim. Fenerbahçe ceza alsın diye FB taraftarı küfür ederken sonuna kadar açıyorlar sesi, sırf FB ceza alsın diye. Yazıklar olsun Lig TV'ye. FB ceza alsın, BJK almasın diye neler yapıyorlar. Güzel bir noktaya değinmişsin, tebrikler.

Ceza verilirken tv den gelen sese ceza vermıyorlardır herhalde

Universal
26.Nisan.2007, 23:50
Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.
Maçı izlemedim , fakat sonuç belli gerisi boş bitti gitti.

O zaman yorum yapma. Gerisi boş değil Selçuk!!! ;)

Noz
26.Nisan.2007, 23:50
aslanim nobre... bu arada hakem gercekten berbatti iki takim icin de...

TheCure
26.Nisan.2007, 23:51
AZİZ İSTİFA !!! :mad: yeter artık 25 milyonluk fb taraftarı kahroluyo zaten ancak tesis yaparsın biz kupa istiyoruz kupa !!!

eGowiCh
26.Nisan.2007, 23:51
Tarafli olmasam da ben cok sinirlendim Dereli'ye. Guzelim maci rezil etti, her iki taraf icin de. Daha macin basinda ozellikle Tuncay'in Baki'ye kart gostertmek icin cabuk yere devrilmelerini seyretti. Bundan sonra sinirlenen Baki'nin kasapligi ortaya cikti ve gormesi gereken 2 sari, 1 de kirmizi kart vardi.

Acikcasi Fenerbahce'ye yazik oldu cunku ozellikle 2. yari cok iyi oynadi, defanstan donen butun toplari Fenerbahce topladi ve tekrar tekrar tehlikeli oldu. Ilk uzatmada Zico'nun neden ayni baskiya devam etmedigini kesinlikle anlayamadim. Gol yedikten sonra Fenerbahce ozellikle hircinlasti ve butun soguk kanliligini kaybetti.

Tebrikler, çok güzel yorum, katılıyorum.

Universal
26.Nisan.2007, 23:52

Futbol bölümde ilk kez sana katılıyorum Ömer abi. ;)

Nedvedmania
Helal olsun kartal !

Fıratcan Alçınkaya
Yine eledik büyük ihtimalle Kupayı alırız...

mustafa35
Katiliyorum..

nekop
26.Nisan.2007, 23:54
Beşiktaş'ı tebrik ediyorum...

canavar20
o zaman inşallah erciyes şampiyon olurda bizde biraz da olsun rahatlayalım

TheCure
beyler ne olduğunu tam bilmiyorum ama yıldırım demirörenin yaptıı hiç hoş değildi bjk gol attı hemen artist artist el hareketleri "KALKIN LAN GİDİYOUZ" gibi bunlara ne gerek var tokalaşma yok vs. vs. vs. verdiği mesajda fair play diyodu ama

scolari12111
26.Nisan.2007, 23:56
fb turnuva takımı olamadı olamayacakta.bunu türkiye de başaran 2 takım var biri gs zaten onlar aştı.diğeri de bjk.ii oyun kötü oyun falan filan.işi bilen kazandı.zaten zico daha bir stajyer,tigana ise teknik direktör.yanına alırsa belki kapar bir iki şey.

World Hollow o1

Eğerki argo kelime serbest olsaydı bu lafına güzel bir kapak çıkartırdım..;;)

Arkadaşlar şimdi burada maçı izleyenler olmuştur illaki evden, kahvehaneden vs.

yarısından fazlası küfür etmiştir..:)(kesin)

şimdi birde Beşiktaş '' Soyunma odasını'' düşünün neşeli prim isterler, yok işte bu gece uyumazlar, süper bir duş alırlar giderler keyif yemeği yerler sonrasında giderler dinlenirler bişeyler yaparlar..

Fenerbahçe '' soyunma odası '' herkez bir birinin suratına bakmaya utanıyor, herkez bir birinde suç buluyor bulmuyor.

Taraftar '' Fenerbahçe '' 100 milyon maç bileti, onca küfür, Kadıköy'e gidiş masrafı nereden baksan 150 milyon ve tonlarca KÜFÜR.!

Şimdi düşünün bakalım en karlısı kim çıktı.

Kötü ve ya güzel futbolla, hiç fark etmez.

Bugra19o3
bu ne şimdi:mad:

öfke:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

fm26mer
26.Nisan.2007, 23:57
öfke:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

kazandınız işte daha ne:(

Bugra19o3
26.Nisan.2007, 23:57
tmm beyler pardooon......

LaigLeNoiR
26.Nisan.2007, 23:58
beyler ne olduğunu tam bilmiyorum ama yıldırım demirörenin yaptıı hiç hoş değildi bjk gol attı hemen artist artist el hareketleri "KALKIN LAN GİDİYOUZ" gibi bunlara ne gerek var tokalaşma yok vs. vs. vs. verdiği mesajda fair play diyodu ama

Açıklayayım...

FB'li yöneticiler Başkan'a dönerek küfrediyorlar ve başkan buna 5 dakika falan sabrediyor görmezden geliyor...Ardından da daha fazla dayanamıyor ve dönüp yöneticilerine yürüyün gidiyoruz diyor...

Olay budur.Celal Kolot açıklama yaptı LİG TV...

Universal
Pardonla çözülmez bu işler. Burası Beşiktaş forumu değil.

perpetua
Futbol bölümde ilk kez sana katılıyorum Ömer abi. ;)

Yapma yahu. O kadar yazdigimin arasindan bir tek bu mu cikti katildigin.. :)

M.Scofield
26.Nisan.2007, 23:59
Arık Ercıyes alır kupayı

SYLaR
Bir maç hakem tarafından nasıl katledilir en güzel cevabı.

Baki'ye verilmeyen kart,peşinden Lugano'ya verilmesi gereken kırmızı kart vs.

Beşiktaş nasıl top oynuyor anlamadım gitti.Adamların top mop oynadıkları yok.

Tebrikler BJK

Noz
bu arada fb taraftari cok kufur etti ceza gelir...

fenerbahce_1907
27.Nisan.2007, 00:00
fb turnuva takımı olamadı olamayacakta.bunu türkiye de başaran 2 takım var biri gs zaten onlar aştı.diğeri de bjk.ii oyun kötü oyun falan filan.işi bilen kazandı.zaten zico daha bir stajyer,tigana ise teknik direktör.yanına alırsa belki kapar bir iki şey.

Tigana ı teknık dırektor saka dimi bu.