PDA

View Full Version : Ilic depresyona girdi

Nocna Mora
25.Nisan.2007, 23:58
Erciyes maçında kırmızı kart gören Sasa Ilic, depresyona girdi.

Kayseri Erciyes maçında rakibine attığı dirsek sonucu kırmızı kart gören ve yönetim tarafından 50 bin euro para cezasına çarptırılan Sasa İliç, adeta depresyona girdi. İdmanlardaki sessizliğiyle dikkati çeken Sırp futbolcunun, Florya’da kimseyle konuşmadığı, yönetim ve teknik heyete de oldukça öfkeli olduğu öğrenildi. Bu arada cumartesi günü deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray’da, futbolcular dünü izin yaparak geçirdi. Sarı-Kırmızılılar, Sakaryaspor maçı hazırlıklarını bugün basına kapalı yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Akşam / Bahadır Çokişler

TheCure
26.Nisan.2007, 00:09
yani bnmde teknik direktörüm banada ihanet etti vs gibi şeler dese ve para cezası alsam bnde depresyona girerdim :) herkes kk görebilir neden bu kadar konuşuldu anlamadm hasan aşaş her sene en az 2 tane böle kart yiyiyo:D

Varonil
26.Nisan.2007, 09:41
Cok uzerine gittiler Ilicin bence:)

Fıratcan Alçınkaya
26.Nisan.2007, 13:16
Yazık adama ya ligde 10 gol atmış elinden geldigi kadar oynuyor... GS de sorun yaşatmayan kendi halindeki yabancılar bile zorla sorun çıkartıcak noktaya getiriliyo...

El Comandante
26.Nisan.2007, 13:48
Yahu takimin en golcü 2.futbolcusunun üzerine okadar gittilerki ben olsam bende depresyona girerdim.Gecen seneki,bu seneki kurtardigi maclari unuttular.Kendini kurtarmak isterken yanlislikla dirsegi gelmis,kirmizi kart yemis,yönetim onu teselli etmek zorundayken,onu daha da kötülüyor.Ihanet etmismis.Sen ilk önce kendine bak yahu,ne yaptin kulübe?Gerets efendiyi hala nasil teknik direktör olarak tutabiliyon?Bu yönetim biran evvel gitsin de...

Istifa da bir hizmettir..!

eXcitinG
26.Nisan.2007, 13:50
İliçide depresyona soktuLarsa bilemiyorum valla artık. :)