1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Ilic depresyona girdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Ilic depresyona girdi

Erciyes maçında kırmızı kart gören Sasa Ilic, depresyona girdi.

Kayseri Erciyes maçında rakibine attığı dirsek sonucu kırmızı kart gören ve yönetim tarafından 50 bin euro para cezasına çarptırılan Sasa İliç, adeta depresyona girdi. İdmanlardaki sessizliğiyle dikkati çeken Sırp futbolcunun, Florya’da kimseyle konuşmadığı, yönetim ve teknik heyete de oldukça öfkeli olduğu öğrenildi. Bu arada cumartesi günü deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray’da, futbolcular dünü izin yaparak geçirdi. Sarı-Kırmızılılar, Sakaryaspor maçı hazırlıklarını bugün basına kapalı yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Akşam / Bahadır Çokişler
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

yani bnmde teknik direktörüm banada ihanet etti vs gibi şeler dese ve para cezası alsam bnde depresyona girerdim herkes kk görebilir neden bu kadar konuşuldu anlamadm hasan aşaş her sene en az 2 tane böle kart yiyiyo

Cok uzerine gittiler Ilicin bence

Yazık adama ya ligde 10 gol atmış elinden geldigi kadar oynuyor... GS de sorun yaşatmayan kendi halindeki yabancılar bile zorla sorun çıkartıcak noktaya getiriliyo...

Yahu takimin en golcü 2.futbolcusunun üzerine okadar gittilerki ben olsam bende depresyona girerdim.Gecen seneki,bu seneki kurtardigi maclari unuttular.Kendini kurtarmak isterken yanlislikla dirsegi gelmis,kirmizi kart yemis,yönetim onu teselli etmek zorundayken,onu daha da kötülüyor.Ihanet etmismis.Sen ilk önce kendine bak yahu,ne yaptin kulübe?Gerets efendiyi hala nasil teknik direktör olarak tutabiliyon?Bu yönetim biran evvel gitsin de...

Istifa da bir hizmettir..!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İliçide depresyona soktuLarsa bilemiyorum valla artık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri